PDA

View Full Version : چگونگی واردات خودرو

armin2005
22 May 2006, 02:01 PM
با سلام
اگر کسی در مورد نحوه واردات خودرو اطلاعاتی داره لطفا در این تا÷یک بگه
(منظورم اینه که از چه مراکزی باید مجوز بگیریم تا بتونیم ماشین از دبی بیاریم )
با تشکر قبلی از دوستان:lover:

meslehichkas
22 May 2006, 05:07 PM
يه بنگاه هاي ماشين اين كارو انجام ميدن
يه مقدار پول ميگيرن ( فكر نميكنم واسه كسي كه همچين ماشيني ميخواد خيالي باشه) و هر ماشيني كه بخواي ميارن برات
اگه خودت سرمايه گذاري ميخواي كني به عنوانه شغل كه من خبري ندارم

sina1808
22 May 2006, 05:14 PM
نياز به سروكله زدن با سازمان و مجوز نيست
فقط بايد پول داشته باشي
حق گمرك واردات ماشين 100 تا 200 درصد هست
يعني براي ورود يك ماشين 30 ميليوني شما بايد 30 تا 60 ميليون هزينه كني
يعني يه ماشين 30 ميليوني اينجا بياد حدود 90 ميليون برات در مياد ! :icon_mad:

meslehichkas
22 May 2006, 06:20 PM
فقط بايد پول داشته باشي
البته ماشيناي ايراني هم همينن
فكر ميكنيد پرايد چنده ؟ كمتر از 2ميليون تومن

po2ya
22 May 2006, 06:40 PM
والا نرخ واردات ماشین که اوومده پایین شده الان 70 %

+ هزینه های اضافی که پیش میاد برای طرف!

shahram2006_m
22 May 2006, 08:21 PM

يعني اين مسئله تصويب شد؟؟
ميشه منبعي ارائه كنيد..

armin2005
22 May 2006, 08:46 PM
فقط بايد پول داشته باشي

اگه این جور باشه bmw320i باید 90 ميليون در بیاد ولی (نوریانی) میده 62 :icon_twis

armin2005
22 May 2006, 08:54 PM

این هزینه های اضافی رو به چه سازمانهایی باید ÷رداخت بشه
اگر اطلاعاتی در مورد مراحل واردات دارید ممنون میشم که بدونم
:lover:

armin2005
22 May 2006, 09:06 PM
يه بنگاه هاي ماشين اين كارو انجام ميدن
يه مقدار پول ميگيرن ( فكر نميكنم واسه كسي كه همچين ماشيني ميخواد خيالي باشه) و هر ماشيني كه بخواي ميارن برات
اگه خودت سرمايه گذاري ميخواي كني به عنوانه شغل كه من خبري ندارم

من سرمايه گذاري نمیخوام بکنم فقط می خواهم یک bmw320i or 325i بیارم چون قیمت (نوریانی) 60-62 هست
برای اینکه کمتر در بیاد قیمت خواستم از دبی بیارم!!

sajjadnegaresh
22 May 2006, 11:15 PM
بي ام و 318 رو بچه ها قيمت گرفتن 38 ميليون

po2ya
22 May 2006, 11:17 PM
يعني اين مسئله تصويب شد؟؟
ميشه منبعي ارائه كنيد..

منبع موصق تر از ارزوون شدن ماشینهای وارداتی؟!!!!
:icon_coolدر ضمن در اول سال قرار بوود این مساله انجام بشه که دقیقا از اول سال قیمت ماشینهای وارداتی اوومد پایین !!! :icon_cool

z_qz54
23 May 2006, 04:40 PM
نوریانی هر دفعه یه قیمت میده .

armin2005
23 May 2006, 11:14 PM
به نظر شما از نوریانی بگیرم یا از دبی؟:icon_idea

به نظر شما bmw320i 2006 با این options به این قیمت میرزه تو ایران یا از دبی بیارم؟
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=223822#post223822

kevin_m_bb
23 May 2006, 11:28 PM

فکر نمی کنم 70 شده باشه
در سال گذشته 100 بوده و امسال شده 90 در صد واسه همین کاهش قیمت چند میلیونی داشته
یه سوال من هم دارم
طبق قوانین باید خودروی وارداتی دارای نمایندگی باشه
حالا اگه بخواهیم میتسوبیشی یا نیسان وارد کنیم می تونیم؟؟ منظورم تو ایران این دو نمایندگی رو داریم؟؟

sajjadnegaresh
24 May 2006, 12:07 AM
فکر نمی کنم 70 شده باشه
در سال گذشته 100 بوده و امسال شده 90 در صد واسه همین کاهش قیمت چند میلیونی داشته
یه سوال من هم دارم
طبق قوانین باید خودروی وارداتی دارای نمایندگی باشه
حالا اگه بخواهیم میتسوبیشی یا نیسان وارد کنیم می تونیم؟؟ منظورم تو ایران این دو نمایندگی رو داریم؟؟
ميتسوبيشي كه ماله بهمن خودرو هستش
نيسان هم ماله پارس خودرو
البته اينا اين شركتها رو از باباشون به ارث نبردنا

z_qz54
24 May 2006, 01:07 AM
به نظر شما از نوریانی بگیرم یا از دبی؟:icon_idea

به نظر شما bmw320i 2006 با این options به این قیمت میرزه تو ایران یا از دبی بیارم؟
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=223822#post223822

از بندر لنگه تا اینجا با کامیون 590000 تومن و با قطار 160000 تومن.

راستی وقتی گرفتی ، باید یه ریویو کامل از ماشینت برامون بگذاری .

ممنون.:icon_cool

z_qz54
24 May 2006, 01:10 AM
درسته امسال 90% شده ولی میگن سال دیگه 70% ، اینکه خیلی خوب میشه.

armin2005
24 May 2006, 01:43 AM
از بندر لنگه تا اینجا با کامیون 590000 تومن و با قطار 160000 تومن.

راستی وقتی گرفتی ، باید یه ریویو کامل از ماشینت برامون بگذاری .

ممنون.:icon_cool

اگه قرار بشه سال دیگه 70% بشه مگه خولم که امسال بگیرم:icon_eek:
میزارم سال دیگه تا بتونم چند options هم روش سفارش بدم :icon_wink
ولی اگه گرفتم حتما ریویو میزارم:icon_surp
راستی شما نمیدونی آیا اوردن ماشین از دبی مجوز خاصی می خواهد , (به سازمان خاصی باید مراجعه کنیم؟)

sinad2
25 May 2006, 01:19 PM
بله سال 85 تعرفش 90% هستش.ماشینیهم که میارید نباید نمونه تولیدیش در ایران باشه و باید دارای نمایندگی هم باشه.در ضمن ماشینهای 6 سیلندر به بالا هم به جز در موارد خواص ورودشون ممنوعه و فقط به صورت عبور موقت میتونن وارد بشن.

salar68
25 May 2006, 02:02 PM
سلام

سال 85 تعرفه اش شد 90 درصد ولی هنوز گمرگ عمل نمی کنه

خب البته همیشه همینطور بوده
تا ابلاغ رسمیش چند ماه طول می کشه

من شوهر خواهرم برای خودش یه ماشین چند ماه پیش آورد

44 ملیون قیمت ماشین در دبی بود + 42 گمرگ گرفت + 500 هزار بیمه از دبی تا مقصد + 2 ملیون هم انتقال از دبی به مقصد داد + می گفت 2 ملیونی هم این وسط هی ازش گرفتن از خود دبی تا مقصد ( عوارض و سایل و ... )

sahel_sheni
25 May 2006, 02:15 PM
فقط همین هزینه ها است ؟ یعنی عوارضی و یا مبلغ دیگری بابت شماره کردن ماشین نمی گیرن؟
دیگه این فامیلتون سوار ماشین شد؟
تعرقه دقیقا چیه ؟ یعنی بر چه مبنایی حساب میشه ؟
که مثلا فلان ماشین با دارا بودن شرایط A تومان در دبی ارزش داشته باشه تا بیاد یکی از شهر های جنوبی و قابل سوار شدن باشه دقیقا چند در میاد؟(هزینه حمل به نقاط دیگر ایران در نظر نگیرید)

kevin_m_bb
25 May 2006, 02:16 PM
ميتسوبيشي كه ماله بهمن خودرو هستش
نيسان هم ماله پارس خودرو
البته اينا اين شركتها رو از باباشون به ارث نبردنا
حالا می شه وارد کرد یا نه
مثلا نیسان 350z رو میشه آورد؟؟

z_qz54
25 May 2006, 03:04 PM

نیسان z دیگه تابلو میشه ، مثلا پاترول مدل 2003 رو بیارید یه چیزی

sajjadnegaresh
25 May 2006, 11:19 PM
اره چرا نشه ، قيمتش چنده دوبي ؟

z_qz54
25 May 2006, 11:54 PM
اره چرا نشه ، قيمتش چنده دوبي ؟

چجوری میشه ؟ اونا میگن که باید قطعات یدکی در بازار باشه ، مثلا آلان اورت اورت دارن پرادو و هایلوکس ار امارات میارن چون همه چیزش اسما تو ایران هست.همین پاترول های جدید هم جریانش همینه یا همین تویوتا لندکروزر های vx-r هم که اوده بودن شخصی چون گروه فتح داشت بی سر و صدا تولید میکرد.

salar68
26 May 2006, 02:04 AM
سلام

باید نمایندگی در ایران داشته باشند

فعلا"

بنز
بی ام و
تویوتا
فولکس
سوبارو
ام جی روور

این ها می دونم

saber2q
26 May 2006, 04:07 AM
غير از مارك ماشين، مدل ماشين هم جزو تعرفه هست. يعني در جدول هاي خودشون فقط مدل هايي كه مشخص شده اجازه واردات دارن- مثلا تويوتا نمايندگي داره ولي آوالن 3500 6سيلندر اجازه واردات نداره (چرا؟)
ضمنا ماشيني كه وارد ميشه بايد مدل همون سال باشه يعني در سال 2006 فقط ماشين 2006 بايد وارد بشه و 2005 يا پائينتر نميتونه وارد شه

armin2005
26 May 2006, 10:11 AM
غير از مارك ماشين، مدل ماشين هم جزو تعرفه هست. يعني در جدول هاي خودشون فقط مدل هايي كه مشخص شده اجازه واردات دارن- مثلا تويوتا نمايندگي داره ولي آوالن 3500 6سيلندر اجازه واردات نداره (چرا؟)
ضمنا ماشيني كه وارد ميشه بايد مدل همون سال باشه يعني در سال 2006 فقط ماشين 2006 بايد وارد بشه و 2005 يا پائينتر نميتونه وارد شه

میشه منبع اطلاعات تون رو بگین

pesaremelli
26 May 2006, 12:19 PM
ببینید من یکی از خاله هام بلژیک هستش که اونجا کارمند وزارت امور خارجس وقتی ازش پرسیدم که چرا از اونجا ماشین نمیخری بیاری اینور در جوابم گفت:
1_اولا وقتی اونجا ماشین میخری گمرک کاری نداره که شما چقدر خریدی اون طبق قیمت خودش برات سود گمرکی حساب میکنه
2_شما بدلیل نداشتن رابطه نمیتونید درست از تخفیف گمرکی استفاده کنید مثلن اگه کسی 100 تا bmw بیاره و 10 درصد تخفیف بگیره کلی براش میصرفه ولی اگه شما یکی بیارید هم ممکنه تخفیف بهتون ندن و هم نمیارزه
به همین دلیله که از نمایندگیش تو ایران بخرید هم دردسرش کمتره و هم خیلی به صرفه تره

saber2q
26 May 2006, 01:41 PM
میشه منبع اطلاعات تون رو بگین
1- متصدي نمايشگاه اتومبيل تختي عباس آباد
2-نمايشگاه اتومبيل اديب عباس آباد (آقاي اديب)
3-نمايشگاه اتومبيل مجتبي شريعتي
منبع من اينا بودن و حرفشونم درسته چون كارشونه و همشونم همينو ميگن :icon_arro
اينا خودشون وارد كننده اتومبيل هستند و من از هر 3تاشون اينو شنيدم كه ماشين همون سال باشد وارد بشه

راستي يه چيز ديگه يادم رفت بگم و اينه كه هر شخصي فقط يك بار ميتونه ماشين به نام خودش وارد كنه و اگه شما يك بار ماشين آورديد ديگه نميتونيد ماشين ديگه اي با نام خودتون بياريد...

armin2005
26 May 2006, 09:08 PM
1- متصدي نمايشگاه اتومبيل تختي عباس آباد
2-نمايشگاه اتومبيل اديب عباس آباد (آقاي اديب)
3-نمايشگاه اتومبيل مجتبي شريعتي
منبع من اينا بودن و حرفشونم درسته چون كارشونه و همشونم همينو ميگن :icon_arro
اينا خودشون وارد كننده اتومبيل هستند و من از هر 3تاشون اينو شنيدم كه ماشين همون سال باشد وارد بشه

راستي يه چيز ديگه يادم رفت بگم و اينه كه هر شخصي فقط يك بار ميتونه ماشين به نام خودش وارد كنه و اگه شما يك بار ماشين آورديد ديگه نميتونيد ماشين ديگه اي با نام خودتون بياريد...

با سلام ممنون از راهنمایی هاتون , یک سوالی ازتون داشتم:
شما اطلاع ندارین قیمت ماشینی که تو دبی 27000 دلار باشه (با فرض اینکه ایران نمایندگی داشته باشه) بعد از اینکه وارد ایران بشه وتمام کارهاش انجام بشه چقدر در میاد؟

z_qz54
26 May 2006, 10:12 PM
حدود 1.5 میلیئن برای بیمه توی دبی هستش.

shhrz
29 May 2006, 11:35 AM
من سرمايه گذاري نمیخوام بکنم فقط می خواهم یک bmw320i or 325i بیارم چون قیمت (نوریانی) 60-62 هست
برای اینکه کمتر در بیاد قیمت خواستم از دبی بیارم!!

دوست عزیز، بعید میدونم قیمتی که نمایندگی های فعلی بی م و تو ایران خرید می کنن با قیمتهای دبی یکی باشه. متمعن باش قیمت تموم شده شما اگه بیشتر نشه کمتر نمی شه.... در ثانی، نمیدونم تا حالا گمرک بندرعباس تشریف بردین یا نه...روش کار اینه که اول طبق تعرفه عوارض رو پرداخت می کنید، بعد با تو جه به اینکه شما دارید بی ام و وارد می کنید، پس بنا بر این آدم مایه داری هستید و با ید خشکه بدید...البته هرچند مبلغش ناچیز باشه، ولی زور داره.
با توجه به دردسر عملیات گمرکی و عدم تفاوت قیمت آنچنانی، به نظر من اصلا صرف نمی کنه خودروهایی که در ایران موجود هستند رو شخصی وارد کنی.
حالا اگه خواستی یه مدلشو که تو ایران نیست مثل Z3 رو بیاری اون حسابش جداست.

shhrz
29 May 2006, 11:50 AM
به نظر من بهترین ماشین برای وارد کردن MAXIMA با اتاق کاملا جدید!!! واقعا رو کمکنی میشه!
http://www.nissanusa.com/maxima

armin2005
29 May 2006, 04:57 PM
به نظر من بهترین ماشین برای وارد کردن MAXIMA با اتاق کاملا جدید!!! واقعا رو کمکنی میشه!
http://www.nissanusa.com/maxima

ماشین خوبیه اما فقط آوردن ماشین مهم نیست , بلکه تو ایران کسی از خرید واستفاده از ماشین لذت میبره که ماشینش دارای خدمات ÷س از فروش بهتری نسبت به سایر ماشین ها باشه:icon_cool

shhrz
29 May 2006, 05:03 PM
ماشین خوبیه اما فقط آوردن ماشین مهم نیست , بلکه تو ایران کسی از خرید واستفاده از ماشین لذت میبره که ماشینش دارای خدمات ÷س از فروش بهتری نسبت به سایر ماشین ها باشه:icon_cool

دوست عزیز، همونطور که تو پست قبلیم عرض کرده بودم، من به کل مخالف واردات ماشین برای استفاده شخصی هستم. ولی اگر قرار بود همچین کاری بکنم، ماکسیما رو برای این ترجیح می دادم چون اولا بسیار متفاوته نسبت به مدلهای دیگش که تو ایرانه، همین که از لحاظ قطعات یدکی مشکلی هم نداره، چون فکر نمی کنم موتورش فرق آنچنانی با مدل موجود در ایران داشته باشه. البته نظر شما در مورد بی ام و کاملا قابل قبوله چون من فکر می کنم ماشین یک چیز 100% صلیقه ایه.
با تشکر

saber2q
29 May 2006, 09:28 PM
از لحاظ قيمت بايد توجه داشته باشيد گه گاهي اوقات نمايندگي ها قيمتشون از جاهاي ديگه بالاتره و يا خودتون ممكنه بتونيد ازرونتر وارد كنيد البته در صورتي كه ماشين رو تو راه بيمه نكنيد و اين هم يه ريسكه زميني هم كه بخواين بياريدش، موقع رد شدن از جاده هاي تركيه انقد آدمهاي عوضي كنار جاده پيدا ميشن كه يهدفه ازتون باج ميخوان و اگه ترمز نكنيد يه پاره آجر كه از قبل تو دستشون نگه داشتن ول ميكنن وسط شيشه ماشينه صفر كيلومتر شما و خودشون فرار ميكنن ميرن از دره پائين (اينا كه ميگم واقعيت داره) اگرم بخواين بديد كسي بياره كه اونم نميدونيد تو راه چه كارايي با ماشين ميكنن.
ولي نمايندگي يه كم بيشتر ميگيره كه شامل بيمه و ماليات و.... ميشه ولي شما ماشيني رو ميخريد كه قبلش كاملا كنترلش ميكنيد از هر لحاظ و اگه مشكلي داشته باشه ميتونيد نخريد.

به نظر من بهترین ماشین برای وارد کردن MAXIMA با اتاق کاملا جدید!!! واقعا رو کمکنی میشه

يكي از شرايط واردات اينه كه اون ماشين در ايران توليد نشه پس ماكسيما اجازه واردات نداره حتي اگه مدل جديدش باشه