PDA

View Full Version : ماهي فلاور هورن (Flower Horn) ا

صفحه ها : [1] 2 3 4

julius_sezar
22 May 2006, 01:14 AM
سلام از آقايون يا خانوماي استاد مي خواستم اگر اطلاعاتي در مورد اين ماهي دارن لطف كنن مارم در جريان بزارن
منظورم هم اطلاعات جزئي و هم اطلاعات كلي ممنون مي شم اگه جواب بدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از آقايون مدير هم معذرت مي خوام كه واسه يه سوال اين هخمه دبدبه و كب كبه را انداختم چون هر چي گشتم نتونستم تاپيكي متانسب با اين پيدا كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

منظورم ماهي فلاور هورن هست

Anoush
22 May 2006, 01:34 PM
با سلام،

اطلاعاتی که من جسته گریخته از این ماهی تو اینترنت پیدا کردم بقرار زیره:

ازماهی های هیبرید هستند و از تلفیق چند نوع از سیکلید ها این ماهی تولید شده و اسم علمی ندارند در عوض اسم چینی دارند (Luohan). عده ای عقیده دارن که پیدایش این ماهی بر اثر جهش ژنتیکی سیکلید هاست ولی دلایل زیادی هست که این ماهی در اثر جفت گیری های انتخابی بشری بدست اومده.

3153

در چین ماهی پر طرفداری هست و بدلیل رنگهای زیبای اون مثل دیسکس و اروانا مشتاقان زیادی داره.

شرایط سخت اکواریوم رو از لحاظ دما، سختی اب و پ هاش و نیترات رو تحمل میکنه ولی بهترین پ هاش برای اون 7 تا 7.8 هست. ودمای 27 تا 32. مثل تمام سیکلید ها فضای بزرگ برای شنا و مخفیگاه رو در اکواریوم دوست داره ولی به گیاه طبیعی جور نیست. شن کف رو هم بهم میریزه. تا 30 سانت رشد میکنند.

3154

در سطوح میانی و کف اکواریوم شنا میکنند

تقریبن انواع غذا هارو میخورن چه زنده و چه خشک ویا فریز شده.

ماهی بسیار مهاجمی هست و عمومن با ماهی دیگری سازگاری نداره. حتا میگن بهتره با دست بهش غذا ندهید!
بعضی عقیده دارند که با سیکلید های بزرگ میشه نگهداری بشه.

تانک بزرگی احتیاج داره ( 120 در 60 ) چون سریع بزرگ میشه . 2 سانت در ماه!

تخم گذار هستند و از بچه هاشون مراقبت میکنند.تکثیر شون سخت نیست و نزدیک 1000 تخم میگذارند.

3155

بسته به رنگهاشون و بزرگی و رنگ قوز پیشانی اونها قیمت های متفاوتی دارند. چون رنگ حیوان در شرایط استرس بهتر میشه! بعضی اون ها رو تو تانک های کوچک ویا ائینه دار میگذارند.

مثل آروانا در چین به اون اعتقاداتی نظیر اوردن شانس یا خوشبختی هم وارد میشه.

امیدوارم بقیه دوستان تکمیل کنند.

پیروز باشید

MetMet
22 May 2006, 04:32 PM
با سلام:
میدونم که بعضی از نژاد های این ماهی بسیار ساده و بدون زیبایی هستند و در عوض بعضی دیگر بسیار زیبا (شاید این تفاوت بین ماده و نر باشه)
تو مغازه ی ناکتا آکواریوم یکی بود(نمیدونم هنوزم هست یا نه)که تو یه تانک بزرگ و تنها گذاشته بودنش و خیلی زیبا بود که مغازه دار میگفت اگه قیمت خوبی بگی میفروشمش!
تو دالان پشت مغازش یه فلاور هورن دیگه نشونم داد که خیلی ساده و تمامآ خاکستری بود قوز بالای سرشم خیلی کوچیک بود.مثل اینکه نر و ماده رو فقط موقع جفت گیری پیش هم میگذارن.

julius_sezar
22 May 2006, 06:18 PM
با تشكر از لطف و توجه دوستان مخصوصا انوش جان عزيز مي خواستم اگه بشه قيمت يه فلاور هورن 20 سانتي رو كه رنگ خوبي داشته ياشه مثل عكساي بالا برام بگين يعني هر كدوم از اساتيد مي دونن اگه لطف كنن خوب ميشه چون ميگين قيمتش بستگي به رنگشم داره اينو گفتم
با تشكر : ژوليوس سزار

چون تو شهر ما عمرا يه همچين چيزي گير نمياد اين زحمتو به شما دادم دوستان خوب من !!

payam64
22 May 2006, 11:00 PM
ماهيران تجريش يدونه مثل عكس دوم داشت فروخت70000تومان

julius_sezar
23 May 2006, 12:12 PM
ماهيران تجريش يدونه مثل عكس دوم داشت فروخت70000تومان
سلام دوست خوب من منظورت از اين مبلغ هفتاد هزار تومنه جسارت نباشه ها ولي نكنه يه صفرشو اضافه بزاري اگه اينجور باشه كه بايد بي خيالش شيم!!!!!!آخه من تو فكر ش بودم كه اگه بشه يه دو سه تا جفت خوب پيدا كنم و ازشون تخم كشي كنم !!! حالا ميبينم كه با اين قيمت حتي نمي تونم يه جفت بخرم!!
ولي بازم ممنونم.
:lover:

masoud1990
24 May 2006, 12:00 AM
امروز من توی یکی از اکواریومی های روجرد دیدم صورتی زنگ بود با طرحهای قرمز و زردو سبز میگفت 25000

payam64
24 May 2006, 12:29 AM
هفتاد هزار تومان:icon_razz :icon_razz

asghar kahfi
25 May 2006, 09:32 PM
با تشكر از لطف و توجه دوستان مخصوصا انوش جان عزيز مي خواستم اگه بشه قيمت يه فلاور هورن 20 سانتي رو كه رنگ خوبي داشته ياشه مثل عكساي بالا برام بگين يعني هر كدوم از اساتيد مي دونن اگه لطف كنن خوب ميشه چون ميگين قيمتش بستگي به رنگشم داره اينو گفتم
با تشكر : ژوليوس سزار

چون تو شهر ما عمرا يه همچين چيزي گير نمياد اين زحمتو به شما دادم دوستان خوب من !!

من یه جفت 3_4 سانتیشو 5500 خریدم رشتشونم خوبه
الابته از تبریز از ماهیران آورده بودن

payam64
26 May 2006, 12:36 AM
3-4 سانتيش2500تومنه گرون خريدي

peymanbahrami
3 June 2006, 06:43 PM
سلام
همون خاکستری ها به سن بلوغ که میرسن رنگی میشن و تاج در میارن

davood2net
13 June 2006, 10:34 PM
با سلام در باره ماهي فلور هورن كي اطلاعات داره مثلا چه طوري رنگهاي زيبايي پيدا ميكنه و چه كنم كه غده دربياره
http://images.google.com/images?q=tbn:srdzCTuK20IidM:www.aquariumfish.net/images_01/flowerhorn1.jpg

http://images.google.com/images?q=tbn:Ao1ks04hm0KwXM:www.flowerfish.com/catalog/rainbowdragon/RB1.jpg

آيا راهي هست يا هورموني چيزي كه ماهي زودتر رشد كنه مثل جوجه هاي كارخانه اي ؟

http://images.google.com/images?q=tbn:Ao1ks04hm0KwXM:www.flowerfish.com/catalog/rainbowdragon/RB1.jpg

http://images.google.com/images?q=tbn:OStNpsErufIPVM:www.corriere.it/Media/Foto/2002/11_Novembre/13/fdg/FISH365-500.jpg

اين طوطي يا ماهي؟

davood2net
15 June 2006, 05:51 PM
امروز اومدم ديدم مردك فلورهورن 20 سانتي آرواناي 6 سانتيمو + يه ماهي ديگه بلعيده :icon_bigg :icon_cry:

Blaze
22 June 2006, 02:27 PM
سلام بر همه دوستان عزیز

اگر کسی 2 ، 3 تا بچه فلاورهورن خوشگل مشگل تپلی با رنگهای جذاب با انواع قوز یا قوز اضافه ! داره یا میدونه کجا میفروشن ، خبر بده خواستگار عاشق داره !:icon_surp

این خاکستری ها ، کسی تجربشو داشته که بزرگ بشن تغییر رنگ بدن ؟ بنظر من که بعیده ! چون هر چی بچه ماهی من داشتم از ریز ترین ها بعد 3 هفته تا 5 هفتهرنگهای پایه خودشو نشون میداد .

قربون همه دوستان

ehsan2422
2 July 2006, 12:05 PM
من دو تا 3-4 سانتي گرفتم ولي مشكل دارم
اول اينكه بارشها تا ديدنشون نزديك بود تيكه پارشون كنن
بعد جدا كردم اينبار با هم مشكل داشتن و همديگر ميزدن(تا سرحد مرگ)
حالا كلا جداشون كردم و تو آكواريوم قرنطينه كه بدون شن و كوچك هست گذاشتم ولي خيلي بي حركت هستن و هيچي نميخورن باييد چكار كنم؟

pouyan
29 July 2006, 04:15 PM
من دو تا 3-4 سانتي گرفتم ولي مشكل دارم
اول اينكه بارشها تا ديدنشون نزديك بود تيكه پارشون كنن
بعد جدا كردم اينبار با هم مشكل داشتن و همديگر ميزدن(تا سرحد مرگ)
حالا كلا جداشون كردم و تو آكواريوم قرنطينه كه بدون شن و كوچك هست گذاشتم ولي خيلي بي حركت هستن و هيچي نميخورن باييد چكار كنم؟

dost aziz mahi flower horn kollan mahie jangjoyi hast hala estesnahasham hastan ke kenar ham hata nare .......................
Sarboland bashid......................

دوستان عزیز ماهی flower horn بطور غریزی ماهی جنگجو میباشد((البته استثنا نیز در میان آنها دیده میشود))در کوچکی آنها را با هم و حتی با بارب پرت اسکار و.میتوان نگاهداری کرد اما با توجه به روحیه سلطه طلب و جنگجویشان در طی مراحل رشد تا بلوغ بسیار جنگجو میشونند که در ماده کمی شدت این رفتار کمتر میباشد
بهترین راه حل پیشنهادی من گذتشن پارتیشنهای شیشهای و تقسیم آکواریوم اصلی ((1 دلیل اینکار جلوگیری از نخوردن غذا و بهتر شدن رنگ ماهی شما میباشد))
راستی از غذاهای موجود در بازار مخصوص فلاورها بدلیل ایجاد رنگ متناسب و تقویت رشد حباب سر آنها استفاده کنید و به تاریخ مصرف این غذاها نیز توجه کنید
سربلند باشید..........

mehdies
24 August 2006, 10:27 AM
دیروز یه سوروم زرد بزرگ خریدم . ولی چشمتون روز بد نبینه صبح که بیدار شدم دیدم فلاورم که نصف جثه سورومو داره تمام باله ها و بدن سورومو زده :icon_redf جالب اینکه سورومه کج رو آب بود و فلاور داشت گوشتشم میخورد :icon_cry: . حالا انداختمش تو قرنطینه تا ببینم چی میشه . فلاورو میخوام ببرم دندانپزشکی و همه دندونهاشو بکشم .

Mehraz
24 August 2006, 11:09 AM
سلام بر همه دوستان عزیز

اگر کسی 2 ، 3 تا بچه فلاورهورن خوشگل مشگل تپلی با رنگهای جذاب با انواع قوز یا قوز اضافه ! داره یا میدونه کجا میفروشن ، خبر بده خواستگار عاشق داره !:icon_surp

قربون همه دوستان

با سلام
هفته پيش يك سري جديد اومده بود كه بيشتر آكواريوم فروشي ها داشتند.اونهايي كه خودم يادم هست :
پلاسكو
ايران آكواريوم توي نواب
سالن پايين ماهيران مرتضوي

mehdies
24 August 2006, 04:40 PM
سلام بر همه دوستان عزیز

قربون همه دوستان

من چند روز پیش تو مرکز خرید بوستان (پونک) چندتا بچه فلاورهورن کوچولو دیدم . فلاور تو بچه گی تاج نداره به مرور که بزرگ بشه با توجه به تغزیش تاجش بزرگ میشه . اگه با ماهی کیلکا و خوراک زنده به همراه دل تغزیه بشه خیلی زود رشد میکنه وتاج خیلی قشنگی در میاره .(تو آب خوراک زنده مولتی ویتامین بریز بذار یک روز بمونن بعد بده فلاورها نوش جان کنن. ) برای رنگش رنگدونه های مخصوص فلاور هست که خیلی خوش رنگش میکنه .منتها نمیدونم کجا دارن . برای من از تایلند آوردن خیلی تآثیر داره . درضمن اگر بعداز بزرگ شدن تاجش تغذیش بد بشه به همون سرعت که بزرگ شده تاجش کوچک میشه و کچل میشه .

pouyan
24 August 2006, 09:25 PM
من چند روز پیش تو مرکز خرید بوستان (پونک) چندتا بچه فلاورهورن کوچولو دیدم . فلاور تو بچه گی تاج نداره به مرور که بزرگ بشه با توجه به تغزیش تاجش بزرگ میشه . اگه با ماهی کیلکا و خوراک زنده به همراه دل تغزیه بشه خیلی زود رشد میکنه وتاج خیلی قشنگی در میاره .(تو آب خوراک زنده مولتی ویتامین بریز بذار یک روز بمونن بعد بده فلاورها نوش جان کنن. ) برای رنگش رنگدونه های مخصوص فلاور هست که خیلی خوش رنگش میکنه .منتها نمیدونم کجا دارن . برای من از تایلند آوردن خیلی تآثیر داره . درضمن اگر بعداز بزرگ شدن تاجش تغذیش بد بشه به همون سرعت که بزرگ شده تاجش کوچک میشه و کچل میشه .

Blaze
سلام بر همه دوستان عزیز

اگر کسی 2 ، 3 تا بچه فلاورهورن خوشگل مشگل تپلی با رنگهای جذاب با انواع قوز یا قوز اضافه ! داره یا میدونه کجا میفروشن ، خبر بده خواستگار عاشق داره !

سلام دوستان

فلاور هورن کوچک رو مغازه اول و انتهایی و همجنان مغازه تکی ساختمان جنگزده پلاسکو دارد
من 1 نمونه دیدم 1 ناهنجاری زیبای فزیکی قشنگ داشت که در مغازه آخر به یکی از کارکناش گفتم اینو خودت برداری بزرگ کنی خیلی مرغوب و نادر میشه :icon_razz

ماهی فلاور در 1.5_2 سالگی تاجش با توجه به نکات پست های قبلی و دوست خوبمون mehdies کامل میشه 1 نوع غذای فلاور الان تو بازار هست به نام Food for flower horn من استفاده کردم رنگشون را خوب میکنه و در بزرگ شدن تاجشون کمک میکنه ولی فسفات آب رو کمی زیاد میکنه و کیفیت آب رو نسبت به استنداردهای غذاهای دیگه زودتر میکاهد

امروز تمدن را نور باران میکنند!!!!

mehdies
25 August 2006, 01:16 AM
سلام دوستان

فلاور هورن کوچک رو مغازه اول و انتهایی و همجنان مغازه تکی ساختمان جنگزده پلاسکو دارد
من 1 نمونه دیدم 1 ناهنجاری زیبای فزیکی قشنگ داشت که در مغازه آخر به یکی از کارکناش گفتم اینو خودت برداری بزرگ کنی خیلی مرغوب و نادر میشه :icon_razz

ماهی فلاور در 1.5_2 سالگی تاجش با توجه به نکات پست های قبلی و دوست خوبمون mehdies کامل میشه 1 نوع غذای فلاور الان تو بازار هست به نام Food for flower horn من استفاده کردم رنگشون را خوب میکنه و در بزرگ شدن تاجشون کمک میکنه ولی فسفات آب رو کمی زیاد میکنه و کیفیت آب رو نسبت به استنداردهای غذاهای دیگه زودتر میکاهد

امروز تمدن را نور باران میکنند!!!!

خدمت دوست عزیزم عرض کنم غذایی که برای من آوردن روش عکس فلاور داره ولی نوشته های روش تمامآ به خط جنوب شرق آسیا هستش و نمیدونم اسمش چیه یا مواد تشکیل دهندش چیه که خدمتتون عرض کنم .
به امید روزی که واقعآ نور باران بشه نه گور باران .

pouyan
25 August 2006, 07:48 AM
خدمت دوست عزیزم عرض کنم غذایی که برای من آوردن روش عکس فلاور داره ولی نوشته های روش تمامآ به خط جنوب شرق آسیا هستش و نمیدونم اسمش چیه یا مواد تشکیل دهندش چیه که خدمتتون عرض کنم .
به امید روزی که واقعآ نور باران بشه نه گور باران .

غذای منم عکس فلاور داره و اسم اصایشم به همین خط چینی نوشته شده ولی بازم خوبه که انگلیسی هم داره

ترکیباشم از این قراره

پروتئین40%مینیمم_چربی خام 6 %مین_فیبر خام 8 %ماکز_خاکستر 15% ماکزیمم_روطوبت 10%+بتا کاروتئین و(( اینجا کلک زده نوشته +مواد معدنی و ویتامین های تقویت کننده رنگدانه ها وسلامت ماهی به غیر از عیوبی که برای این غذا ذکر کردم من ازش راضی بودم اگر این غذا رو به مقدار کم به ماهی گلدفیش دارای رنگ قرمز بدید رنگش بسیار گیراتر و زیباتر نیز میشود))

شوق دوست داشتن انسانی=بازگشت جایگاه واژه به شهر خود

رضا مشائي
28 August 2006, 12:44 AM
من يه فلاور تنها توي تانك 170 ليتري داشتم كاملا سالم و سرحال. امروز دو تا ديگه فلاور بهش اضافه كردم كه اتفاقا يكي از اونها بزرگتر از اين هم بود حالا اين فلاور قديمي من مدام داره ان دوتا رو ناجور ميزنه. اينها رو بايد چه كنم؟ سازش مي كنن بالاخره يا اينكه بايد جدا كنم؟

mehdies
28 August 2006, 03:48 PM
من يه فلاور تنها توي تانك 170 ليتري داشتم كاملا سالم و سرحال. امروز دو تا ديگه فلاور بهش اضافه كردم كه اتفاقا يكي از اونها بزرگتر از اين هم بود حالا اين فلاور قديمي من مدام داره ان دوتا رو ناجور ميزنه. اينها رو بايد چه كنم؟ سازش مي كنن بالاخره يا اينكه بايد جدا كنم؟

معمولآ ماهی قدیمی چند روزی ماهیهای تازه وارد رو میزنه . اگر بعد از دو روز تعادل تو آکواریومت بر قرار نشد یعنی در گیریها بازم یکطرفه بود بین اونها رو با شیشه جدا کن بزار دو روز اینطوری بمونن بعد از اون دوباره اونها روبه هم معرفی کن
شاید باهم کنار بیان . ولی در مورد فلاور فکر نمیکنم جواب بده چون خیلی جنگجو و قلمرو طلبه .

رضا مشائي
28 August 2006, 10:44 PM
يعني با اين وضعيت من نميتونم فلاور نگه دارم؟من علاقه خاصي به فلاور دارم چه كنم؟

فلاور من حدود 7 سانتي متر طول داره و مرتب سنگهاي كف رو ميكنه اين دليل خاصي داره؟

pouyan
29 August 2006, 08:21 AM
سلام دوست عزیز

يعني با اين وضعيت من نميتونم فلاور نگه دارم؟من علاقه خاصي به فلاور دارم چه كنم؟

فلاور من حدود 7 سانتي متر طول داره و مرتب سنگهاي كف رو ميكنه اين دليل خاصي داره؟

در تائید حرف دوست خوبمون mehdies باید بگم ماهی فلاور فوق العاده جنگجوست

ماهی فلاور قبلی شما رو من نمیدونم نر هست یا ماده به هر حال اگر نر باشه که خیلی سخت میتونه با ماهی دیگه حتی ماده کنار بیاد کما اینکه شما از 7 cm ماهیت بهش 170 لیتر آب دادی! اول بمدت 2 روز تو 1 مخزن دیگخ جداش کن تا یکم شرایط قلمروطلبی مکان قبلیش را فراموش کنه0(برای اکثر ماهیان نر این اتفاق نمی افتد)) بعد به تانک اضافش کن این روش رو من برای بعضی از فلاور ها امتحان کردم جواب داده ولی درصد موفقیتت کم هست

بهترین روش همون پارتیشن بندی آکواریومت با شیشه ای استبطوریکه هر قسمت دارای شرایط ایده آل قسمت دیگر باشد

ماهی فلاور مادش گاهی با هم میتونند در اندازه های بزرگ شازش داشته باشند

فلاور ها معمولا عادت دارند برای خودشون 1 مکان یا چند نقطه در آکواریوم را انتخاب کرده و آن را گود میکنند و آنجا را به مکانی امن برای استراحت و زندگی اتخاب مینمایند در بالغین این رفتار برای نگاهداری تخم ها و بچه ماهیان درون این گودال نیز دیده میشود

رضا مشائي
30 August 2006, 01:39 AM
نر يا ماده بودن ماهي فلاور رو از كجا بايد تشخيص داد؟:icon_ques

pouyan
30 August 2006, 08:40 AM
نر يا ماده بودن ماهي فلاور رو از كجا بايد تشخيص داد؟:icon_ques

دوست عزیز ماهی فلاور هورن نر معمولا 1 برآمدگی روی سرش داره((بیشتر موارد)) که میتونه حتی نداشته باشه ولی ماهی ماده این برآمدگی را روی سرش نداره((بیشتر ماده ها به اینصورتند)) یا این برآمدگی خیلی کوچیکه((البته بگم این مورد بیشتر در مورد فلاور هورن های بالغ و نیمه بالغ و حدود 8_10 cm به بالا درست هست))

ماهی نر از ماهی ماده درشتر و قوی هیکل تر است
ماهی نر در مقایسه با ماهی ماده بسیار جنگجو و قلمروطلب میباشد و در نزاع با 1 ماده معمولا اگر بتواند ماده کشته میشود

1 راه دیگه افلاور هورن ها وقتی به دوره بلوغ میرسند یا اندازه ای حدود 10_11 cm با نگاه دقیق به مخرج ماهیان اگر لوله ای U شکل دیدید ماهی شما ماده((بیشتر در هنگام تخمریزی یا حرکات عاشقانه ماهی فلاور هورن مشخص میشود)) و اگر V شکل بود اندام تناسلی ماهی نر میباشد((در مواقع باروری تخم ها و همسر گزینی))

کار دایره بازان یعنی .....

رضا مشائي
1 September 2006, 01:37 AM
من حرف اساتيد رو گوش كردم و بين فلاورام رو با شيشه جدا كردم و وقتي بعد يه مدت برداشتم دارن همديگرو ميكشن قبلا فقط همديگرو دنبال ميكردن. وقتي يكي از فلاورام رو ميذارم تو اكواريوم اصليم يه اسكار دارم كه هم اندازه فلاور شروع ميكنه به زدن اون حالا شما بگين من با اين موجود چه كنم؟ حيف كه خيلي خوشگله وگرنه سرخش ميكردم ميخوردم:icon_surp

pouyan
1 September 2006, 08:48 AM
من حرف اساتيد رو گوش كردم و بين فلاورام رو با شيشه جدا كردم و وقتي بعد يه مدت برداشتم دارن همديگرو ميكشن قبلا فقط همديگرو دنبال ميكردن. وقتي يكي از فلاورام رو ميذارم تو اكواريوم اصليم يه اسكار دارم كه هم اندازه فلاور شروع ميكنه به زدن اون حالا شما بگين من با اين موجود چه كنم؟ حيف كه خيلي خوشگله وگرنه سرخش ميكردم ميخوردم:icon_surp

در مورد فلاورات همین اتفاق به مراتب بیشتر می افته یعنی بعد از حتی 30 ثانیه کنار همدیگه بمونند می خواند همو بکشند که مجبوری از این به بعد همین جوری نگا هدارشون کنی((اصولش همین جدانگاهداری کردنشون هست))

اسکارتم خیلی به فلاورت حساس شده اما میتونی 1 مدت تو 1 تانک کوچیک بزاریش((حدود 50 لیتر)) بعد فلاورتم تو تانک اصلی بزاری و بعدشم حدود 4 روز بیشتر اسکارتو به تانک اصلی منتقل کنی اگر اسکارت 1 کم بزرگتر در بیشتر مواقع که من امتحان کردم جواب داده دیگه نزدش بازم بستگی به اخلاق و هوش اسکارت داره...امتحان کن نتیجش اعلام کن

ماهیام توی فصل تلخ بی برقی که از را رسیده آخ دلکم ماهی من

asghar kahfi
4 September 2006, 08:24 PM
نر يا ماده بودن ماهي فلاور رو از كجا بايد تشخيص داد؟

ماهی ماده یه خال رویه باله پشتیش داره
ولی نر نه

pouyan
4 September 2006, 09:26 PM
نر يا ماده بودن ماهي فلاور رو از كجا بايد تشخيص داد؟

ماهی ماده یه خال رویه باله پشتیش داره
ولی نر نه

دوست من
این مورد بیشتر موقع ها درست نیست و میتونه بر عکسم باشه

persian lord
4 September 2006, 10:34 PM
من شنيد اوناي كه پيشونيشون برآمده است نر و اونهاي كه پيشونيشون حالت عاديداره ماده است البته مطمئن نيستم...

رضا مشائي
15 September 2006, 07:43 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/F:\rezaaaaaaaa\اکواریوم\عكس ماهي\DSCF0952.JPG

Anoush
16 September 2006, 10:23 AM
امروز اومدم ديدم مردك فلورهورن 20 سانتي آرواناي 6 سانتيمو + يه ماهي ديگه بلعيده :icon_bigg :icon_cry:
برای چندمین بار.... فلاور هورن رو معمولن تنها نگه داری میکنند!

pouyan
30 September 2006, 06:25 AM
سلام

بعضی از دوستان تمایل زیادی به نگهداری چند تا فلاورهورن با هم دارن که در این عکس بوسیله پارتیشنبندی شیشه ای اینکار انجام شده و میتونید 2 cm از قسمت زیرین صفحه جدا کننده شیشه ای را بالا داده((برای جریان آب و فیلتراسیون بهتر)) و از 1 فیلتر قوی و بخاری خوب و تانک بدون شن برای اینکار بهره ببرید البته در این عکس حداقل جا در نظر گرفته شده که شما برای شادابی و سلامت ماهی فلاور هورن خود جای بیشتری را درنظر بگبرید

((عکس من نیست))
http://i10.tinypic.com/2uijeb4.jpg

yaser_sh58
30 September 2006, 02:30 PM
پسر دايي من 5 تا فلاور رو با هم داره جدا هم نكرده. اولش با هم مشكل داشتن اما الان هيچ معزلي ندارن.يكي كامل بگه كه اينها چطوري زياد ميشن؟

pouyan
30 September 2006, 08:50 PM
پسر دايي من 5 تا فلاور رو با هم داره جدا هم نكرده. اولش با هم مشكل داشتن اما الان هيچ معزلي ندارن.يكي كامل بگه كه اينها چطوري زياد ميشن؟

اگه تونستی میتونی از آکواریوم پسر داييت 1 عکس بذاری

((يكي كامل بگه كه اينها چطوري زياد ميشن؟))منظورتون چیه؟تکثیرشون یا؟

pouyan
30 September 2006, 09:12 PM
دوستان عزیزم تکثیرشون به اینصورته که اول 1 ماهی ماده و 1 نر(( که قبلا درباره طرز تشخیص جنسیتشون توضیح دادم))قوی و سلامت رو انتخاب میکنی و از جدا نگهشون میداری ولی طوری کخ همدیگرو بخوبی بتونند ببینند و بهشون روزی 3 وعده غذای خوب و عالی میدی به مدت 2 هفته

و حال نوبت به مرحله مهمتری میرسه که باید 2 تا جفت رو تو 1 آکواریوم از قبل آماده شده با سنگ تخت و شن های ریز و کیفیت آب خوب وارد میکنی ممکنه 2 تا ماهی به مدت 30-60 دقیقه مشغول رقص یا جنگ با هم باشند که اگر ماهی نر ماهی مادرو از لحاظ صلاحیت در بوجود آوردن تخم((شرایط فزیکی و DNA ماهی ماده و...))آزمایش کرد و شرایط ماهی ماده رو کامل ندید ماهی ماده کشته میشود ولی اگر ماهی نر شرایط ماهی ماده رو کامل دید شروع به تمیز کردن سنگ صاف و یا درست کردن گودالی درون شنها مینمایند و تخمریزی بعد از اینکارها شروع شده و میتوانید ماهی نر و ماده را برای مراقبت از تخمها با هم نگاهداری کنید تخمها بعد از 3-4 روز به لارو تبدیل و بچه ماهیان بعد از 6-7 روز میتوانند بخوبی شنا و آنه را میتوانید با آرتمنیا تغذیه و بعد از مدت 1 ماه باید از والدین جدا شوند

:icon_cool

Blaze
30 September 2006, 11:23 PM
سلام

با تشکر از دوستمون پویان

ببخشید ماهی فلاور نر چگونه صلاحیت DNA ماهی ماده رو تشخیص میده ؟؟ چنانچه استناد به منبع خاصی داشتید لطفا بفرمایید .

pouyan
1 October 2006, 06:37 PM
سلام

با تشکر از دوستمون پویان

ببخشید ماهی فلاور نر چگونه صلاحیت DNA ماهی ماده رو تشخیص میده ؟؟ چنانچه استناد به منبع خاصی داشتید لطفا بفرمایید .

سلام

توی سیچلایدهای جنگجو و تندخو ثابت شده که امر همسر گزینی بصورت طبیعی و غریزهای به اینصورته که ماهی نر با حس و حرکات غریزی خود از صلاحیت ماهی ماده در گذاشتن بهترین تخمها و نگهداری صحیح از آنها تنها یا همراه با نر((با توجه به نوعه گونه)) آگاهی پيدا میکنه و این درسته که ماهیان از دیوکسی نوکلئید اسید((DNA)) خود اطلاعی ندارند اما از روی حالتها و شئور غریزی به این مهم دست پيدا میکنن این مطلب در مورد ماهیان لابرینس مثلا بتا یا فایترها نیز صدق میکنه در مورد منبعشم متاسفانه فراموش کردم((پیری زودرس:icon_arro )) ولی 1 سرچول بزنی پيدا میکنی:icon_cool

رضا مشائي
1 October 2006, 10:20 PM
آيا فلاور بايد به سايز خاصي برسه تا به بلوغ برسه؟آيا فلاور هايي كه وقتي 6 تا 8 سانت دارن و بدنشون ساده آيا امكان دارن وقتي بزرگ ميشن رنگي بشن و خوشگل؟يا نه از بچگي مشخص بزرگ ميشن چي ميشن؟

3149

yaser_sh58
1 October 2006, 11:11 PM
خوب پسر دايي بنده خودش زحمت كشيد و عكس رو گذاشت. البته تو اين عكس همه فلاورهاش نيستن. تعداد اونها 4 يا 5 تا هستش. رضا جان ممنون. دوستان محبت كنند جواب سوالات آقا رضا رو بدن چون خيلي بهشون نياز داريم.

Unknown97
2 October 2006, 12:42 AM
يكي از دوستان گفت كه فلاور صورتي! اوني كه ايشون ديده گلدتريماكو هست.

راجع به نر و مادگيشون هم به غير از لوله تناسلي در باله ي بالاييشون هر جفتشون خال دارند با اين تفاوت كه خال نر به صورت راه راه است ولي ماده يك سره است و اين قضيه قطعيت هم داره.

راجع به نگهداري چند فلاور در يك تانك من توي حدودا 160 ليتر آب 45 * 40 * 100 بين 30 تا 35 عدد فلاور بين 12 تا 15 سانتي نگهداري مي كنم با اين تفاوت كه به غير از لگني كه براي فيلتراسيونشون هست 6 عدد كوزه كوچك گذاشتم كه هر كدام كه احساس خطر كرد توي اون قائم بشه ولي همشون موقع غذا خوردن ميان بيرون.

pouyan
2 October 2006, 09:08 AM
نگاهداری فلاورهورن ها با هم بشدت روی زیبایی و گاهی اندازه اونها تاثیر میزاره برای همینه که فلاورهای بزرگ گله ای بالغ نه نیمه بالغ((نر و ماده)) نسبت به فلاور هورن های که تکی به فروش میزسند ارزونترند
دلیل عمده و تک فروشی نیستا)):icon_cool

Unknown97
2 October 2006, 12:24 PM
اين چيزي كه شما مي فرماييد با سيفون حداقل سي درصد به فاصله يك روز در ميان حل مي شود.

رضا مشائي
2 October 2006, 02:32 PM
منم با نظر دوست خوبمون pouyannayoup (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=35677) موافقم براي همين به جز 2 تا از فلاورم كه از همه زيباتر بودن ما باقي رو فروختم.اگه ميخاهيد يك فلاور زيبا داشته باشيد با تجربه اي كه من بدست آوردم تا قبل از جفت خوردن بايد تنها نگه داري كرد.:icon_surp البته براي خيلي از عزيزان سخته كه فقط يك عدد ماهي نگه دارن

رضا مشائي
4 October 2006, 12:24 AM
3165

شهبازي
8 October 2006, 02:31 AM
با سلام
من الان دو جفت فلاور نر و ماده (البته از نوع خارجي) دارم كه تونستم از يك جفتشون جوجه كشي كنم:icon_sad:
اونها برخلاف ظاهر تندخويشون فقط مي خوان از حريم زندگيشون دفاع كنند چون در اولين اقدام بعد از جفت گيري براي خودش در بهترين جاي آكواريوم شروع به لانه سازي(اصطلاحا) مي كنند. در حقيقت با جابجايي شن هاي كف آكواريوم و تهيه يك سطح صاف مي خواهند كه جايي مناسب براي تخم ريزي تهيه كنند.:icon_wink در ضمن الان بچه هاي فلاور من رشد خوبي دارند كه اين نشون دهنده نوع نژاد اونهاست كه متاسفانه در ايران با بي توجهي به اين امر باعث شده اند كه اعتبار و كيفيت اين ماهيي پايين بياد بعنوان مثال يك فلاور ايراني بسيار كم احتمال داره كه خوش رنگ بشه و يا كله در بياره:icon_bigg :icon_cry: ماهيي شكمو و البته كمي هم خوش سليقه:icon_razz اگر بتونم اطلاعات ديگه اي رو بعدا در اختيارتون قرار مي دهم.:icon_excl

Unknown97
9 October 2006, 01:19 AM
فقط بابت اطلاع جنابعالي عرض كنم كه خيلي وقته كه كسي فلاور وارد نمي كنه و همه دارند داخل تكثير مي كنند و كليه لاروهاي كليه ماهيان تا سن 20 تا 25 روزگي رشد چشمگيري دارند به طوري كه صبح بري و شب برگردي متوجه رشدشون ميشي.

فلاور مگه ايراني و خارجي داره ما نمي دونستيم. همشون رو ناكتا وارد كرده و يك نژاد هم هستند و قضيه رنگ ماهي هم فقط به غذا و آب بستگي داره.

از لحاظ زدن كله هم خدمت شما عرض كنم اگر خوب از همون اول به ماهيت برسي و براي تكثير ازش استفاده نكني سريع كله مي زنه.

در كل مغازه دارها به هر دروغي متوسل ميشند تا ماهيشون رو سريع تر و گران تر رد كنند و بره. پس گول حرف هاشون رو نخوريد

Blaze
9 October 2006, 06:02 PM
فلاور مگه ايراني و خارجي داره ما نمي دونستيم. همشون رو ناكتا وارد كرده و يك نژاد هم هستند و قضيه رنگ ماهي هم فقط به غذا و آب بستگي داره.

سلام

برام جالبه ، یعنی با این فلاور های خاکستری میشه فلاور قرمز و زرد داشته باشیم ؟

توی بهترین حالتی که من دیدم رنگ اصلی و پس زمینه خاکستری و دارای رگه های قرمز و غیره بودن ، اما هیچکدوم رنگ پس زمینه قرمز یا دیگه ای نداشتن ، بنظر من قشنگی فلاور به داشتن رنگهای گوناگون و ملون هستش .

فکر میکنم این ترکیب رنگ مد نظر من به نژاد ربط مستقیم داشته باشه ، مثل این ماهی

http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=3153&thumb=1&d=1159795146

تجربه شما چی میگه ؟

رضا مشائي
9 October 2006, 10:52 PM
با سلام خدمته همه دوستان.به خدا من دارم ديوانه ميشم اين ديگه چه ماهييه ديگه؟هر چي كوچيكش رو ميخريم ماده در مياد يا ميگن بي اصالته.يكي به من اصولي بهگه من چه كنم؟اگه بخوام يه نر خوشگل كه تازه داره كله ميزنه بخرم چه قدر بايد هزينه كرد؟جريانه فلاور چيني و تايلندي و ايراني چيه؟:tire:

Unknown97
10 October 2006, 10:14 PM
منظور من اين بود كه فقط يك نژاد رو وارد ايران كردند نه اينكه اين ماهي فقط يك نژاد هست.

Blaze
11 October 2006, 12:51 AM
منظور من اين بود كه فقط يك نژاد رو وارد ايران كردند نه اينكه اين ماهي فقط يك نژاد هست.

بله متوجه منظور شما شدم ، شاید سوالم رو خوب مطرح نکردم ، دوباره جور دیگه میپرسم :

با توجه به تجربه شما ، از این نزادهای خاکستری رنگ مرسوم موجود در ایران ، آیا میتوانیم با بزرگ کردن اینها در نهایت به فلاوری با ترکیب رنگ مزبور دسترسی داشته باشیم ؟ ( با فرض غذادهی مناسب ) یا اینکه پس زمینه قطعا خاکستری خواهد بود .

شهبازي
11 October 2006, 02:03 AM
دوست عزيز!
شايد شما باورتون نشه اما واقعيت داره من يك سايت آلماني ديدم كه پر از عكس هاي مختلف فلاورهورن بود جالب تر اينكه به نوعي در اونجا اونارو به مزايده گذاشته بودند. در اونجا به نوع، نژاد و چيزاي ديگه اي هم اشاره شده بود. اما مطلب مهم تر اين بود كه اين ماهي بيشتر بواسطه تغذيه خوب(كرم خوني، هورمون هاي اصل نه چيني بسته اي 3500 توماني، و خوراك) قيافه خوب پيدا مي كنه. در ضمن اين ماهي از وقتي كه به ايران وارد شد سريعا توسط افراد سودجو و بدون ايجاد شرايط خوب تكثير شد كه نتيجه آنرا داريم مي بينيم من يك فلاور ايراني داشتم تفريبا 10 سانت شده بود و با اينكه به شدت به اون مي رسيدم فقط گنده شده بود و دريغ از يك مثقال رنگ. تازه نر بود. اما دوست من كه فلاور خارجي(البته اگر باور كنيد) داشت در همون بچگي (تقريبا 3 سانتي) رنگ قرمز و خوبي داشت و بعد كه بزرگ شد معلوم شد كه واقعا اصله. هنوز كساني هستند كه بتونند ماهي وارد كنند. و اگر شما باور نداريد مي تونيد اونا رو پيدا كنيد اگه حوصله داريد. من بعد از اين همه مدت ديگه فرق يه فلاور خوب با بد رو مي دونم و اون فقط با زندگي كردن با اين ماهي ها بدست مياد. ماهي ماده من هم كله خوبي داره هم خوش رنگ و هيكله. و ديگه نياز به توضيح نيست كه ماهي هرچقدر هم كه در ايران توليد بشه باز اصلش نمي شه. نمونه بارز اون مولي ها گوپي ها و يا اسكارهايي هستند كه در ايران تكثير مي شوند و فرق معامله آنها با نژاد اصلشان رو خودتون بهتر مي دونيد اينم يه جورشه ديگه........:icon_cry:

pouyan
11 October 2006, 09:33 PM
امان از دست دوستان کم لطفه پرورش دهنده و وارد کننده و....

درسته این فلاور هورن های بازار ایران در ابتدا بیچارها دارای نژاد و رنگ خوبی بودند اونم نژاد نوع پيرلش که همچینم معمولی نیست

اما داستان از اونجا شروع میشه که علاوه بر اینکه این دوستان نکات پرورش و نگهداری این ماهی و دسته ای دیگه از ماهیان که توانایی پرورششو یا بخاطر سهولت یا .... دارند در نظر نمیگیرند اینه که میبینید امروز وضعیت فلاورها از نظر رنگ و کیفیت ماهی تزئینی در حد بسیار بدیه!

این مورد رو در آینده در خصوص این شبه-میداس سیچلاید جدیدی که ..... وارد کرده در آینده به کرات زیاد میبینید

اما شما سعی کنید تا جای امکان فلاورهای باد کرده رو دسته مغازها((بی رنگو روحاشون)) رو نخرید
وتوجه کنید که اکثر فلاورهای موجود در مغازه ها بعد از چند روز انگل داخلی دارند پس از اون تانک چیزی نخرید حتی اگه...
از غذای فلاورهورن اصل استفاده کنید((هم رنگ قرمز فلاورتون رو بهبود میبخشه و هم رنگدانه های سبز فلاوراتون رو تقویت میکنه)) و حتی در برای رنگ قرمز اونها میتونید تترا پيریما رو با دل مخلوط و نوش جان فلاورتون کنید که در طولانی مدت اگر نژاد فلاورتون خوب باشه رنگ قرمز فلاورتون رو مهشر میکنه که این مورد رو من زیاد امتحان کردم و دیدم

تک نگه داشتن فلاورها 1 کلید در داشتن فلاور زیباتره((بازم نگید با سیفون و تعویض آب به موقع مشکل حل میشه ها...))

برای کله زدن((اصطلاح با مزه ایکه در بازار ماهی بازان باب شده)) غذای فلاورهورن اصل و در غیر اینصورت استفاده از مخلوط تترا پيریما و دل و غذاهای برای ماهیه نر کمکه بسیار شایانی میکنه اینم بگم که از همه نرها این انتظارو نداشته باشین کما اینکه بعضی از فلاورهای نر نصفه کلم و بی کله:icon_arro بسیار ارزشمند((با توجه به نوع رنگ در ایران و نژادهای مختلف در دیگر نقاط))

غذاهای مناسب دیگم کرم خونی منجمد و خشکه نوعه چینی-میگوی دریایی و دل خوراک زنده تغذیه شده و غنی شده با غذاهای تقویتی....

در پناه تاکستان ماهرخشی

mehdies
18 October 2006, 03:19 PM
سلام دوستان

من و دوتا از دوستانم فلاور داریم و هرکدوم از جاهای مختلف تهیه کردیم . ولی فلاور های هر سه مون مشکل انگل روده دارن . دوستان میدونن علتش چیه ؟

pouyan
18 October 2006, 04:03 PM
سلام دوستان

من و دوتا از دوستانم فلاور داریم و هرکدوم از جاهای مختلف تهیه کردیم . ولی فلاور های هر سه مون مشکل انگل روده دارن . دوستان میدونن علتش چیه ؟

:icon_mad:
تا اونجایی که من میدونم فلاورهای نابالغ نسبت به این بیماری بسیار داوطلبند حالا حساب مغزه های فروشنده و تانکاشونم که بکونی بدتر چون اصلا به فکر این چیزها نیستند که بدش طرف 1001 مصیبت باید بکشه تا فلاوراشو خوب کنه:icon_bigg

yaser_sh58
19 October 2006, 02:26 PM
مي گم اين بيماري كه گفتين علايمش چيه؟ چكارش بايد كرد؟ آخه منم چندتايي فلاور دارم.

pouyan
19 October 2006, 02:51 PM
مي گم اين بيماري كه گفتين علايمش چيه؟ چكارش بايد كرد؟ آخه منم چندتايي فلاور دارم.

دوست خوبم تو پستهای قبلی 1 نگاهی مینداختی میفهمیدی ولی علائم بصورت سفید و ممتد شدن و لزج شدن مدفوع- و لاغر شدنه ماهی فلاور هورن هست در مورد درمانشم تو همین تاپيک و تاپيک بیماریها تقریبا زیاد بحث شده

pouyan
22 October 2006, 07:05 PM
سلام دوستان

دوستان آیا وجود یک ماهی قویتر (نسبت به بقیه ماهیها) در آکواریوم باعث ایجاد استرس و از این مهم تر باعث کم شدن رشد بقیه ماهی ها میشه ؟ چون احساس میکنم از وقتی فلاورم بزرگ شده تو رشد اسکارهام تاثیر گذاشته . البته اشتهاشون خوبه .

سلام بر فلاور باز عزیز خودمون

از رشد اسکارات کم میشه چون هم غلدری میکنه هم غذاشونو نمیزاره بخورند هم میترسونشون و 1001 استرس دیگه به ماهیت وارد میشه که از رشدش کم میشه

1 نکته بگم اینکه فلاورت اگر حتی 1 عددشون به 1 نره درست و حسابی و کاملا بالغ تبدیل بشه دیگه تو اون آکواریومت هیچ ماهی نمیتونه بمونه حتی اسکارت من مجبور شدم اسکارمو که خیلی دوست داشتم سر همین قضیه رد کنم 1 موقع میرسه که میبینی وقتی لجن خورتم میاد شیشه ها رو پاک کنه سریع بهش حمله میکنه و به 1 گوشه ای میبرش

جالب 1 چیزی بگم که این گورامی برگی که تازه خریدم خیلی باهوشه بطوریکه من با فلاورم انداختم موقع حمله فلاوره نر خودشو به مردن میزنه تا حالا 2 روزه اینجوری جون سالم بدر برده

Hossein WV
1 November 2006, 10:56 PM
سلام دوستان من یه 10 15 تا بچه فلاور از یکی از دوستام گرفتم بزرگشون اندازه یه بند انگشته
میخواستم ببینم تو این اندازه کنار گوپی باشن میزنن گوپی هارو و ایکه غذا بهشون چی بدم که زود رشد کنند

pouyan
2 November 2006, 07:47 AM
سلام دوستان من یه 10 15 تا بچه فلاور از یکی از دوستام گرفتم بزرگشون اندازه یه بند انگشته
میخواستم ببینم تو این اندازه کنار گوپی باشن میزنن گوپی هارو و ایکه غذا بهشون چی بدم که زود رشد کنند

سلام
اگر دوست دارید که گوپي ها خوراک زنده بچه فلاورها بشند میتونید اینکارو بکنید:icon_surp در غیر اینصورت تغذیه با تکه هی ریز شده قلب بدون چربی رشد خوبی به بچه فلاورهاتون میده در کنار این غذا باید بهشون عادت بدی از غذاهای ترکیبی برای رنگ و سلامت بهتر نیز استفاده کنند:icon_cool

dany0082
21 November 2006, 09:53 AM
سلام

بعضی از دوستان تمایل زیادی به نگهداری چند تا فلاورهورن با هم دارن که در این عکس بوسیله پارتیشنبندی شیشه ای اینکار انجام شده و میتونید 2 cm از قسمت زیرین صفحه جدا کننده شیشه ای را بالا داده((برای جریان آب و ....را درنظر بگبرید..

کسی میدونه اینا چجوری این رنگی شدن یا چی خوردن که این رنگی شدن:icon_twis

رضا مشائي
21 November 2006, 11:30 PM
http://img11.picsplace.to/img10/19/DSCF105.JPG

pouyan
21 November 2006, 11:39 PM
کسی میدونه اینا چجوری این رنگی شدن یا چی خوردن که این رنگی شدن:icon_twis
سلام
بسختی:icon_mrgr
رنگ خوب فلاور به چند تا فاکتور بستگی داره که من گه گاه بهشون اشاره کردم ولی ..
خوب اولین و مهمترین موردش نژاد و نوع فلاور شماست مثلا فلاورهای پيرل غالبا رنگ قرمزشون کمه و رنگ قرمز کاذب دارند ((این مورد در بلوغ و بالارفتن سن فلاورهای این دسته ممکنه ثابت بمونه))فلاورهای رد دراگون مهشرند اونم با قیمت سرسام آوری که من از این ماهی گرونتر ندیدم من 1 مورد هفته پيش خواستم 500$ قیمت گرفتم اونم با شیپنگ 150$:icon_cry: ..... پس اگر میخوای لذت فلاور خوب و عالی رو احساس کنی و فلاوره نوعی که شما دوست دارید توجه کن از بچگی زیر بدنش بطور کامل قرمز خونی باشه که تو ایرانم پيدا میشه ولی3 -4 cm به اندازه یک فلاوره 20 سانتی قرمز کله دار بعضی وقتها قیمت داره سعی کنید تو 1 گله فلاور کوچیک هر کدوم سر بزرگتر و بدن قرمز تری دارند بگیرید

در مورد انگلهای روده درباره فلاورها باید خیلی خیلی توجه کنید چون که اگر سهل انگاری در درمان کاملش کنید که اونم یکم سخته و که دوستان زیادی با این مورد نتونستند کنار بیاند تا اخر عمرش این انگلهارو مثل مهمان با خودش نگه داره که در نتیجه به رشد ورنگ اصلیش نمیرسه((البته اگر مثل من حساس به این چیزها نباشید که 1001 موهبت الهی دارید))....

مورد بعدی استفاده از غذاهای غنی شدست که قبلا درباره ترکیباتشم کمی بحث شد ولی بطور خلاصه میتونی برای بهبود رنگ قرمز از غذاهای تقویت پيگمنهای رنگی ماهیان بخصوص رنگ قرمز مثل تترا پيریما -فللاور فود -تترا سیکلید و... در کنار کرم خونی منجمد و قلب با کیفیت بدون چربی استفاده کنی

نور مخصوص ماهیان یا حداقل 1 لامپ 100 وات کم مصرف به ازای 40 لیتر آب فراموش نشه این کار به تشدید رنگ و بهبود در رشد حباب سر فلاور نر خیلی کمک میکنه((برای فلاور هورن گفتما))

اگر نمیتونی از چند تا فلاور با که با پارتیشن بندی شیشه ای از هم جدا شدند بهره ببرید وجود 1 آینه برای تحریک غدد جنسی و سیستم کنترل حرکاتی ماهی بسیار بسیار مفید واقع میشه((سیکلید فنز))

آب کریستاله و با کیفیت -تعویض منظم آب و... فراموش نشود((نیترات زیر 25 آمونیاکدر حدوده 0 و....))

عطرهای نازکبال از هر نسیم به مشام میرسد....

Unknown97
22 November 2006, 07:38 AM
هر ماهي كه بالغ بشه مخصوصا موقع تخم ريزي تو رنگ غلت مي زنه و مثل اين زماني كه گفتم هيچ وقت و با هيچ غذايي نمي تونيد ماهي رو به اين رنگ در بياوريد.

راستي الان فلاور 5 بندي تو بازار چند فروخته ميشه؟

pouyan
22 November 2006, 08:32 AM
هر ماهي كه بالغ بشه مخصوصا موقع تخم ريزي تو رنگ غلت مي زنه و مثل اين زماني كه گفتم هيچ وقت و با هيچ غذايي نمي تونيد ماهي رو به اين رنگ در بياوريد.

راستي الان فلاور 5 بندي تو بازار چند فروخته ميشه؟
هفته قبل فلاور 4 بند انگشتی 6.5 قیمت داشت 5 بندی نر تو ماهیران 12-15 تومن بود:icon_cool

Unknown97
23 November 2006, 12:34 AM
من دو جفت 5 بندي دارم كه تخم هم ريختن. الان قيمت اينها را داريد چون ميخوام ردشون كنم. هر كي يك قيمتي ميده.

pouyan
23 November 2006, 08:55 AM
دو جفت 5 بندي جفت خورده زیبا در حدود 30-40 قیمت داره

رضا مشائي
12 December 2006, 01:15 AM
من يك كم اطلاعات در مورد جفت گيريه فلاور ميخواهم.من يك نر دارم ميخوام براي ماهيم يك جفت بگيرم.آيا هر ماده اي كه برش بيارم جفت ميخورن؟اگه نر و ماده خوش رنگ باشن بچه هاي اونها نيز رنگ ميگيرن؟

pouyan
12 December 2006, 08:35 AM
من يك كم اطلاعات در مورد جفت گيريه فلاور ميخواهم.من يك نر دارم ميخوام براي ماهيم يك جفت بگيرم.آيا هر ماده اي كه برش بيارم جفت ميخورن؟اگه نر و ماده خوش رنگ باشن بچه هاي اونها نيز رنگ ميگيرن؟

عکس ماهی نرتون رو بذار تا بتونم در حد توانم راهنمائیتون کنم:icon_cool

رضا مشائي
12 December 2006, 06:10 PM
قبلا گذاشتم.صفحه قبل

pouyan
12 December 2006, 10:40 PM
QUOTE=رضا مشائي;311833]من يك كم اطلاعات در مورد جفت گيريه فلاور ميخواهم.من يك نر دارم ميخوام براي ماهيم يك جفت بگيرم.آيا هر ماده اي كه برش بيارم جفت ميخورن؟اگه نر و ماده خوش رنگ باشن بچه هاي اونها نيز رنگ ميگيرن؟[/QUOTE]

جفت گیری فلاور هورن زیاد سخت نیست :
اول باید ماهی نر و ماده همدیگر رو قبول کنند که اینکارو هم میتونی بسهولت انجام بدی 1 آکواریوم رو از وسط با یک شیشه یا چیزی که 2 ماهی نر و ماده همدیگر رو ببینند و آب هم در دو طرف جریان داشته باشی کنار میازری بعد سعی کن 1 ماده زیبا و تا حد امکان کمی از فلاور نرت بزرگتر انتخاب کنی در حدود 3-7 روز باید نر و مادت رو که از هم جدا هستند رو با غذاهای متنوع تغذیه کنی((تترا سیکلید-کرم خونی-غذای زنده و ...)) اینکار هم برای قدرت ماهیا و سلامتشون برای دوره جفتگیری و قبول یکدیگر در نهایت تخمگذاری این ماه با هم بسیار مهمه

روز 3 یا 7 ام بستگی به شرایط نر و ماده میتونی جداره جدا کننده رو براداری حالا وقت قبول ماهی نر توسط ماده هست که با حرکات خشن از جمله کنده شدن پولک و پاره شدن باله های 2 ماهی و رقص چرخشی و بوسه ها شروع میشه که نباید بیشتر از نصف روز اینکار بطول بکشه غالبا تو 1 ساعت اینکار به اتمام میرسه اگر نزاع بسیار شدیدی در گرفت باید ماهی مادتون رو جدا کنی بعد از پذیرش 2 ماهی توسط هم (( در بیشتر مواقع2 ماهی فلاور نر و ماده تا آخر عمر در کنار هم میمونند))و بعد ماهی ها شروع به ساختن لانه با گود کردن شنها میکنند که ممکنه تو این دوره به غذا خوردن میلی نشون ندنند((1 دوره کوتاه 1-2 روزه)) بعدش نوه دارشدنو 1001 دردسر :icon_roll
هر چقدر نر و ماده زیباتر باشند بچه هاشونم به همون تناسب الگوی نر وماده رو میگیرند ولی این مورد قطعی نیست یعنی به شرایط بزرگ کردن و محیطشون و خصوصیات وراثتی ماهی نیز بستگی داره:icon_cool

pouyan
14 December 2006, 06:30 PM
الان یکی از بهترین فصل ها برای جفتگیری فلاور هورنهاست:icon_cool

http://i11.tinypic.com/43zy2w1.jpg
((ببخشید شیشه تانکم 1 ذره کثیفه))

Blaze
15 December 2006, 12:51 AM
معمولا ماهیها زمان جفتگیری بسیار زیبا تر میشن و رنگهای زیباتری بخودشون میگیرند ، چیکار کردی اینقدر وحشتناک شدن ؟ گفتی وقع عکس لبخند بزنند ؟ :icon_arro

Unknown97
17 December 2006, 02:08 AM
كسي تا حالا فلاوري ديده كه به جاي بدن كشيده بدني تا حدودي گرد داشته باشد.

يكي از همكاران در حدود يك سالي كه از حدود 10 جفت فلاور كشيده تا كنون دو مورد از اين فلاور ناياب رو بزرگ كرده. يعني بعد از بزرگ كردن حدود 150 هزار بچه فلاور دو تاشون به صورت اتفاقي اين جوري در آمدند.

اگر تونستم و رفتم پيششون از ماهي ها عكس مي گيرم و اين جا ميذارم.

pouyan
17 December 2006, 05:49 PM
كسي تا حالا فلاوري ديده كه به جاي بدن كشيده بدني تا حدودي گرد داشته باشد.

يكي از همكاران در حدود يك سالي كه از حدود 10 جفت فلاور كشيده تا كنون دو مورد از اين فلاور ناياب رو بزرگ كرده. يعني بعد از بزرگ كردن حدود 150 هزار بچه فلاور دو تاشون به صورت اتفاقي اين جوري در آمدند.

اگر تونستم و رفتم پيششون از ماهي ها عكس مي گيرم و اين جا ميذارم.

سلام اینم عکسشون:icon_mrgr

حالا به این گردی میرسند؟

http://i13.tinypic.com/4dglphe.gif

http://i16.tinypic.com/497410j.gif

رضا مشائي
19 December 2006, 06:03 PM
سلام به همگي.من براي فلاورم يه ماده حدود 3روز پيش خريدم.اول همديگرو ميزدن ولي بينشون شيشه گذاشتم و جند بار تكرار كردم اين كار رو.ولي امروز كه شيشه رو بر داشتم شرو ع كردن دور هم چرخيدن و لب تو لب شدن كه اين مراسم يه نيم ساعتي طول كشيدو حالا هر دو پيشه هم ديگه هستن و با هم كار هم ندارن. ميخوام بدونم آيا اينا با هم جفت خوردن؟

pouyan
19 December 2006, 07:13 PM
سلام به همگي.من براي فلاورم يه ماده حدود 3روز پيش خريدم.اول همديگرو ميزدن ولي بينشون شيشه گذاشتم و جند بار تكرار كردم اين كار رو.ولي امروز كه شيشه رو بر داشتم شرو ع كردن دور هم چرخيدن و لب تو لب شدن كه اين مراسم يه نيم ساعتي طول كشيدو حالا هر دو پيشه هم ديگه هستن و با هم كار هم ندارن. ميخوام بدونم آيا اينا با هم جفت خوردن؟

گر دوباره شروع بزدن هم نمکیکنند حتما با هم جفت شدند وسعی میکنند با هم شن ها رو کنار بزنن((اگر شن توآکواریومتون دارید))و به سن حدود 5-6 ماه رسیده باشند این نوع فلاورها میتونند تخمریزی کنند:icon_cool

B@B@K
19 December 2006, 08:47 PM
سلام ديروز آكواريوم ناكتا بودم يك فلاورن هورن قرمز بسيار زيبا داشت هر كس دوست داشت يه سر بزنه

pouyan
20 December 2006, 02:13 AM
سلام ديروز آكواريوم ناكتا بودم يك فلاورن هورن قرمز بسيار زيبا داشت هر كس دوست داشت يه سر بزنه

اگر اشتباه نکنم اون فلاور قرمز بزرگه یکی از فلاورهای خیلی قشنگیه که من تو ناكتا دیدمو جزوsuper red FH حساب میشه :icon_cool

pouyan
29 December 2006, 05:28 PM
معمولا ماهیها زمان جفتگیری بسیار زیبا تر میشن و رنگهای زیباتری بخودشون میگیرند ، چیکار کردی اینقدر وحشتناک شدن ؟ گفتی وقع عکس لبخند بزنند ؟ :icon_arro

سلام
من در طول هفته برای رنگ و زیبایی سر فلاورام از این غذاهای خشک میدم+قلب و کرم خونی منجمد و گاهی ورم حلقوی و .... میدم

عکس غذاهای خشکی که به فلاورها میدم
http://i11.tinypic.com/4hic7lt.jpg

Blaze
1 January 2007, 01:30 AM
اون آکوا میل ، مشکیه شبیه زغاله ، چند گرفتی ؟ ازش راضی هستی ؟ سورم هم میخوره ؟

اگر میخواهی قرمزشون کنی میتونی از گرانول کیلویی های مغازه اخری پلاسکو هم استفاده کنی ، ( در مقایسه با گرانول چینی ها فکر میکنم هم سطح باشند )

pouyan
1 January 2007, 09:02 AM
اون آکوا میل ، مشکیه شبیه زغاله ، چند گرفتی ؟ ازش راضی هستی ؟ سورم هم میخوره ؟

اگر میخواهی قرمزشون کنی میتونی از گرانول کیلویی های مغازه اخری پلاسکو هم استفاده کنی ، ( در مقایسه با گرانول چینی ها فکر میکنم هم سطح باشند )

آکوا میل رو از همون مغازه آخری پلاسکو خریدم متاسفانه قیمتش یادم نیست --مشکلش اینه که آب تانکو زود خراب میکنه

راستی از گرانول کیلویی ..شما رارئید ؟

Blaze
1 January 2007, 04:18 PM
من نخریدم ولی با بررسی و بو کردنش ، و خواندن نام تجاریش ، دقیقا همونیه که توی جعبه های چینی استفاده میشه ،و مدل های معولیش همون انرژی ماهیرانه که خودشون هم توی بسته میکنند . و هخمون جا بسته ای 400 تا 500 میفروشن .

تنهاا مشکل این کیلویی ها و خیلی های دیگه ماندگاری اوناست که زیاد توی مغازه نمونده باشند .

شما اون مدل چینی که خودت داریو یک دونشو با دستت خرد کن ببین سفتیش چقدره ، ( این کار نشون میده چقدر آب از دست داده و چقدر مونده ) بعد از اون کیلویی ها هم یکی دو تا رو خرد کن ، میفهمی مونده هست یا تازه و با بو هم کمی اطلاعات بدستت میاد .

حتما میدونی که بوی گلاب میدن !!! هزار ماشالا ! :icon_lol: برادر زاده کوچکم 4 سالشه ، هر وقت میاد بو میکنه میگه پیفففففففففففففففف !! :icon_lol:

بنده اونیو که دیدم پسندیدم و برای خرید بعدیم حتما قیمتش اگر مناسب باشه و مونده نباشه ، میخرم .

dany0082
1 January 2007, 04:51 PM
بنده اونیو که دیدم پسندیدم و برای خرید بعدیم حتما قیمتش اگر مناسب باشه و مونده نباشه ، میخرم .

Blaze این کیلوییهاش فایده هم داره؟کیلو چنده؟

Blaze
2 January 2007, 12:43 AM
گفتم که ، این کیلویی ها همون هایی هست که تو بسته شما میخرید ، بسته کوچکش 500 تومان هست ، کیلو رو به قیمت یادم نیست .

بازم تاکید میکنم یکم بررسیش کنید که مونده نباشه ، همین .

خود فروشنده بنده خدا هم میگه ( مغازه آخری آقای صفری یا صفرزاده دقیق یادم نیست ، میانسال با عینک ) خوشبرخورد و آدم راحتیه .

pouyan
2 January 2007, 08:22 AM
گفتم که ، این کیلویی ها همون هایی هست که تو بسته شما میخرید ، بسته کوچکش 500 تومان هست ، کیلو رو به قیمت یادم نیست .

بازم تاکید میکنم یکم بررسیش کنید که مونده نباشه ، همین .

خود فروشنده بنده خدا هم میگه ( مغازه آخری آقای صفری یا صفرزاده دقیق یادم نیست ، میانسال با عینک ) خوشبرخورد و آدم راحتیه .

فروشنده آقای مصطفی تازگیا به من جنساشو گرون میده میگه از بس تو اذیت میکنی:icon_arro
کیلویی 7 تومن ولی 2 ماه قبل کیلویی 5 تومن بود

mmad1
22 March 2007, 04:02 PM
با سلام و تبريك سال نو
اطلاعاتي راجع به شيوه تشخيص جنسيت فلاور در ابعاد بزرگ اين ماهي را احتياج داشتم
با تشكر

yaser_sh58
7 April 2007, 01:32 AM
فلاور ماده من تخم گذاشته نر هم دارم.بگید تخمها چه مدتی بچه میشن؟ چه کارهایی بکنم؟

xquarky
7 April 2007, 11:53 AM
با سلام

معمولا 3 الی 4 روز طول میکشه تا سر از تخم (hatch) در بیارند.

yaser_sh58
7 April 2007, 05:24 PM
چند تا از تخمها سفید شدند یعنی دارند خراب میشن؟ دمای آب رو چند بذارم؟مراقبتها رو به من بگید

xquarky
7 April 2007, 09:35 PM
اونهایی که سفید شدند همون طور که خودت اشاره کردی خراب شدند، معمولا در این شرایط نور را کم می کنند و متیلن بلو هم به آب اضافه می کنند، سیفون آب به میزان 20 درصد دو بار در هفته را هم پیشنهاد می کنند. راستی مطمئن هستی که ماهی نر تخم ها رو بارور کرده؟

اگر این اتفاق افتاده بعد از سه روز شروع به تکان خوردن می کنند.

یک نگاهی هم به این سایت بندازی کلی اطلاعات کسب خواهی کرد:

http://www.flowerhornusa.com/index.php?showtopic=5381

yaser_sh58
8 April 2007, 09:00 PM
تخمها اکثرشون دارن تکون میخورن فقط دو روز گذشته خیلی با حال شدن!!!!!! من تخم آرتیما خریدم ریختم توی آب یکمی شور هوا هم گذاشتم تا تخمها تفریخ بشن.دیگه چی بدم بهشون؟ والدین رو جدا کنم؟ نمیخورن بچه ها رو که؟ این آرتیما رو والدین نمیخورن؟چیزی گیر این بچه ماهی ها میاد؟

yaser_sh58
9 April 2007, 12:42 PM
جواب نمیدین؟

xquarky
9 April 2007, 02:23 PM
تونستی آرتیام ها رو hatch کنی؟ اگر hatch شدند که همون خوبه اکر هم نه از زرده تخم مرغ سفت شده هم میتونی استفاده کنی عیب اش این که آب رو خراب میکنه یا برگ کاهو رو در آب یک ظرف متناسب مینداختی که حدودا یک هفته وقت می خواد تا مفید باشه که وقت نداری.

والدین از تخمها نگه داری می کنند و تا وقتیکه استرس بهشون وارد نشه تخم ها رو نمی خورند پس در موقع غذا دادن مواظب باش استرس وارد نکنی و عوامل استرس زا رواز بین ببر.

موفق باشی

yaser_sh58
9 April 2007, 04:58 PM
یه ظرف یه لیتری نوشابه رو توش نمک ریختم به حدی که آب لب شور شد.بعدش یه مقداری تخم آرتیمای جنس خوب و هوا.نمک دقیقا چقدر واسه یه لیتر خوبه؟ یه قاشق غذا خوری؟من دیشب آماده کردم اما صبح یه جا خوندم باید دما 25 باشه حداقل الان بطری حاوی تخمها تو آب آکواریوم 28 درجه هست.هنوز که چیزی در نیومده فقط تخمهای قهوه ای تو آب با حبابهای هوا اینور و اونور میرن!

yaser_sh58
9 April 2007, 08:21 PM
این تخمای آرتیما وقتی hatch شدند چه تغییری توشون مشاهده میشه؟ من از کجا بفهمم؟ راستی تخمهای فلاورها در روز سوم هنوز قدرت حرکت ندارند و فقط وول میخورن.

F.®.A
9 April 2007, 08:55 PM
اینجا رو بخون دوست من (http://abzidan.persianblog.com/1384_10_abzidan_archive.html)
البته تاپیکی مخصوص برای تهیه آرتمیا هست اونجا رو هم سر بزن

yaser_sh58
10 April 2007, 01:24 AM
تخمها hatch شدند.اینها چند روز زنده میمونند؟ اکسیژن رو قطع کنم؟بچه ماهیها هنوز خیلی کوچیکن میخورن اینها رو؟چقدش رو هر دفعه بدم؟ می گم تو یه لیتر آب که میکن 36 گرم نمک بریزیم چقدر از قاشق غذا خوری میشه؟

mehdies
13 May 2007, 09:21 PM
سلام
دوستان فلاور ماده من با یه تگزاس نر که دوماهه گرفتم جفت خوردن . هفته پیش تخم گذاشتن ولی
فرداش فلاور با اینکه خیلی از تگزاس کتک خورد همه تخمارو خورد در ضمن براشون سنگم گذاشتم
ولی کف آکواریومو کندن و یه جای بد تخم گذاشتن . تو آکواریوم دوتا اسکار بزرگ و دوتا پنگوسی و
دوتا لجن خوار دارم که هیچکدوم جرات نزدیک شدن به تخمهاشونو نداشتن . حالا چیکار کنم که سری
بعد تخماشونو نخورن ؟

اینم عکساشون

http://i4.tinypic.com/5403d5l.jpg

http://i9.tinypic.com/4r8b85g.jpg

ataa
13 May 2007, 09:53 PM
سلام برای رنگ یهتر وزشد غده سر میشه از خوراکهای هورمونی استفاده کرد هم ناکتا وهم ماهیران هردو دارن فقط بدیش اینه که رشد ماهیو کم میکنه من از دنبلان گوسفند استفاده کردم عالی بود موقع خرید سعی کنید بچه فلاورهایی رو بگیرید که خال خالی باشند

goodbay-jojo
14 May 2007, 02:21 AM
سلام
دوستان فلاور ماده من با یه تگزاس نر که دوماهه گرفتم جفت خوردن . هفته پیش تخم گذاشتن ولی
فرداش فلاور با اینکه خیلی از تگزاس کتک خورد همه تخمارو خورد در ضمن براشون سنگم گذاشتم
ولی کف آکواریومو کندن و یه جای بد تخم گذاشتن . تو آکواریوم دوتا اسکار بزرگ و دوتا پنگوسی و
دوتا لجن خوار دارم که هیچکدوم جرات نزدیک شدن به تخمهاشونو نداشتن . حالا چیکار کنم که سری
بعد تخماشونو نخورن ؟

اینم عکساشون

سلام
دوست عزيز ، خورده شدن تخم ها توسط والدين معمولا به دو علت صورت ميگيره . يكي اينكه ممكنه ماهي شما اولين تجربه تخم ريزي رو داشته باشه به زبون ساده هنوز بلد نيست چيكار كنه . دليل دوم هم ميتونه ناشي از استرس و احساس ناامني باشه، كه ممكنه از جانب ماهي هاي ديگه يا عوامل خارج از آكواريوم صورت بگيره . من فكر ميكنم با حضور اسكارها عامل ترس باعث خورده شدن تخمها از جانب والدين شده .

Makan
5 June 2007, 11:58 PM
جنسيت فلاور رو از كجا مي شه فهميد ؟

Blaze
7 June 2007, 02:03 AM
سلام
بعد تخماشونو نخورن ؟

اینم عکساشون

کار شما خیلی سخته چون ماهی ها از دو تیپ مختلف هستند . اگر مثل جفت های معمولی هر 10 12 روز تخمریزی کنند که بنظرم بعیده ، ارزش پیگیری داره .

2 تا راه پیشنهاد میدم اگر حال و حوصلشو داشتی امتحان کن :

1. ماده رو برای 14 روز جدا کن و خوب تغذیه کن و بعد نرو کنارش بگذار و خوب مراقب باش که همو نکشن کمی هم مدارا کن ، بعد تخمریزی و بارورسازی جفت رو با هم به تانک اصلی ببر .

اگر قصد چند بار تخمریزی داری تک تک توی تانک های مجزا جدا کن با حداقل ماده رو پیش نر توی یک تانک نذار .

2. یک تانک کوچک آماده کن ،آماده باش هر وقت تخمریزی کردند و نر بارورسازی کرد ، بهر زحمتی شده با احتیاط تخم ها رو به تانک نوزادان ببر و ...

pouyan
17 July 2007, 01:49 PM
سلام به دوستان

این فلاور اول امسال آسیاست و نسل جدید فلاور هورن هستش من زیاد با کله خیلی بزرگ موافق نیستم ولی صلیغه ای هست دیگه!

به قول بقیه این فلاور it's real hell:icon_arro

http://i7.tinypic.com/53fghp2.jpg

به نظر من این یعنی فلاور نوعه خوب فلاوره نوعه marine

http://i7.tinypic.com/4kd2iyc.jpg

نسل جدید فلاور golden از آقای chen , که تو این اندازه با این شکل محشره

http://i11.tinypic.com/6c79dhh.jpg

اینم فلاور نوعه kamfa هست که همه فلاور دوستان عاشقشنند اینجا تک و توک شاید کسی داشته باشه

http://i8.tinypic.com/6eznh93.jpg

farshid_betta
3 August 2007, 01:31 AM
سلام
از غذا های داخلی چی برای رنگ و تاجش خوبه از جمله این غذاهای منجمد جدید ماهیران و ...
رشد لارو هاش هم که خیلی کنده بابا.

farshid_betta
3 August 2007, 01:54 AM
چند تا چیز هم که یادم رفت توی پست قبل بگم:
1. پویان جان شما خودت فلاورهاتو جدا نگه می داری یا باهم؟
2. فعلا چندتا داری؟
3. اون ورم حلقوی که گفته بودی یعنی چی؟
4. در چه دمایی به خودشون بهترین رنگ رو می گیرند.
متشکرم

pouyan
3 August 2007, 08:06 AM
lolرشد لارو هاش هم که خیلی کنده بابا از زرده تخمرغ استفاده کن دوستان تو قسمت غذا ها برای لاروها راهنمائیتون میکنند
غذاهای داخلی فقط برای بزرگ شدنشو خوبه اونم بزرگ شدن بی کیفیت خودت غذاهای ترکیبی که برای اسکار استفاده میکنند بهشون بدی هم بهتره هم نتیجشو میبینی برای رنگش غذای اصل مخصوصش رو اینجا کسی برای فروش نگذاشته ولی میتونی از تترا پرت و تترا سیکلیدها بهره ببری
من به غیر از جفت فلاورم بقیرو جدا نگه میدارم چون همشون نرنند
تا 2 هفته قبل 9 تا داشتم تبریک به خودم الان رسوندمشون به 2 تا
سوالای پشت سر هم شما منو یاد خوابهای مسلسل وارم میندازه:icon_arro در مورد ورم حلقوی من بیاد ندارم چیزی گفته باشم بیشتر توضیح بده
در دمای 30 درجه بهترین رنگ رو بخودشون میگیرنند
راز سرشونم از نظز بزرگی به غذای خوب -آکواریو بزرگ و آب با کیفیت و تک بودنشان و از همه مهمتر به نوع گونه و ژنشون بستگی داره...بعضیا میگنند سر های بسیار بزرگ هورمونیند و از این قبیل موارد که همچین گفته ای صحت نداره جون این فلاور ها بسیار بزرگ حاصل چند نسل هوشیارانه انتخاب شده اند((گرچه من از سرهای غیر عادی خوشم نمیاد ولی رازفلاور عالی سرش هست و الگویه رنگیش که من دومی رو قبول دارم))
فلاور های موجود تو بازار ایران به اسم محلی اینجا فلاور سبز-سبز قرمز-زرد رنگو رو رفته-خاکستری -سیه سبز-قرمز- فلاور متالیک -گاهی گلدن تریماکو و رد تریماکو هستنند
1 خبر خوش آنکه اونای که گلدن تریماکو دوست دارنند تا چند وقت دیگه تو بازار ممکنه فراون بشه چون 1 نفر داره تکثیرشون میکنه حالا کیفیت و قیمتشون که خدا میدونه
موفق باشید

farshid_betta
3 August 2007, 03:39 PM
سلام
پویان جان در مورد سوالات عذر می خواهم که خاطرتون رو مکدر ساختم. من کلا خیلی سوال می پرسم و حتی پیش پا افتاده ترین سوالاتی که به ذهنم می رسه رو می پرسم. اما بنده از نپرسیدن ضربه هایی خوردم که امیدوارم هیچکدومتون تجربه نکنید.
من خودم تا به حال تجربه ی نگهداری فلاورو نداشتم. لارو ها مال یکی از مغازه ها بود که حدود 2 هفته پیش بهم تخم ها شون رو نفروخت:icon_cry: :icon_ques . اما دیروز که دیدمشو ن هنوز یک ذره اند در صورتی که رشد آنجل و بارش خیلی بیشتره. اما از آب تمیزش معلوم بود که از تخم مرغ خبری نیست. من 2 تا اسکار کوچیک توی یک تانک 20 لیتری دارم که دیروز وقتی دیدم یکی از مغازه ها که دوستمم هست یک سری بچه فلاوره خیلی قشنگ آورده تصمیم دارم اسکارام رو بدم بهش و بجاش فلاور بردارم. اما مشکلم اینه که چون برای اسکارا بخاری نگذاشته بودم یکی شون سفیدک زده و فعلا در حال در مانشم تا عوضشون کنم. من می خواهم انشاء الله اگر گرفتم مثل اون کلاسیک شما بشه و حاضرم از هورمون هم استفاده کنم. توی یک تانک 20 لیتری می شه ازشون بچه گرفت؟ آخه مال خودشم توی یک تانک 20 لیتری تخم گذاشته بودند ولی جفت هاش تازه بالغ بودند و اولین تخم ریزی شون بود. البته یک تانک 84 لیتری هم دارم که یکی تیکه از زیرش پریده و وقتی بزرگ بشوند اون رو براشون تعمیر می کنم.

pouyan
3 August 2007, 04:59 PM
فلاور توی جای کوچیکم بر حسب اندازش میتونه تخم ریزی کنه حتی 20 الی 30 لیتر آب اما برای زیبا شدنش باید اولا نوعش خوب باشه بعد از 2_1 ماهگی تکی و بهش یک جای 100-90 لیتر به بالا بدید تا کاملا زیبا بشه در ضمن من با استفاده هورمون رنگی موافق نیستم
موفق باشید

pouyan
4 August 2007, 09:16 PM
سلام
دوستان گاها در مورد فلاور هورن با مشکلات هگزامنا و انگل های پوستی, زیاد روبرو میشنند((البته که این ماهی یکی از گونه های قوی در برابر این انگل هاست ولی این مشکلات رو برای مدت ها طولانی با خودش همراه داره و در مواقع بحرانی میتونه بسیار برای ماهی شما گران تموم بشه)) چون این ماهی ضایعاتزیادی داره و نیاز به سیفونیگ مرتب شن ها داره و من تجربه کردم که وجود شن در آکواریوم های خانگی و بیشتر تکثیر کنندگان برای فلاور ها مشکل زیادی بخصوص هگزامنیا و انگل های پوستی بوجود میاره ...من خودم از فیلتر کفی بدون سرپوش شنی استفاده میکنم چون شن مورد نظرم رو هنوز نیافتم و برای سرپوش بیشتز از گیاهیای مصنوعی بستری با منافذ متمایل به ریز استفاده میکنم توصیه پيشنهاد من اینه که یک قسمت از آکواریوم فلاورتون رو گیاهکاری کنید((بنظر من بسیار مهم هست)) و اون قسمت رو دور از دسترس فلاور قرار بدید
بعضی از آکواریوم دارهای حرفه ای برای فلاورهای خود از فیلتر زیر شنی و هیچ نوع فیلتری هم استفاد نمیکنند زیرا سیفونینگ روزانه دارنند
قبل از ورود آن به تانک اصلی چون اکثر فلاور های آکواریوم فروش ها اینجا انگل و هگرامنیا دارنند قرنتینه صحیح هیچگاه فراموش نشود(( مشکلی که من بارها به اون دچار شدم))
1 فلاور زیبا به 1000 فلاور معمولی بقول معروف کله دار میارزه پس هر جا فلاور دید سریع اقدام به خریدنش نکنید
بحث فیلتراسیون بیولوژیکی و صحیح در مورد این ماهی بسیار مهمه نکته ای که اکثر پرورشندهندگان این ماهی به دلایل اقتصادی و سرعت کاری و همچنین توا زیاد این ماهی در مقابل عوامل بیماری زا هیچگاه به آن توجه نمیکنند و منجر به تولید فلاور های ضعیف و بشتر بدون کیفیت میشونند
نکته آخر شما میخواهید فلاورتون رو برای خودتون نگه دارید بنابراین برای لذت بردن از این ماهی تا میتوانید اطلاعات زیادی جمع کنید من اگر از این ماهی اطلاع کاملی تا دیروز داشتم هیچگاه سراغش نمیرفتم((به هر حال میتونه صلیغه ای و دیدگاه عملی و علمی شما باشه که این ماهی رو دوست دارید یا نه!))
نکته هایی درباره یک فلاور خوش کیفیت تا اونجایی که من از دوستان برجسته و تجربه خودم بیادگار دارم از این قراره:
فلاور خوب الگوی رنگی خوبی بعد از سن 4 ماهگی و اندازه 13 زئ به بالا دااره()(فلاور های کوچیک(زیره 7 cm ) اغلب فاقد رنگ خوینند اما گاهی با تجربه میتوان از یک گله کوچک جند عدد ماهی با کیفیت انتخاب کرد))
فلاوره خوب در کل به غیر از بعضی از گونه های خاص کله داره که فلاوردوستان به این کله KOK میگوینند
مشخصات کله خوب به اصطلاح نیم سکه ای بودن آن هست (( KOK فلاور همچنین به کیفیت آب نوع غذا و شریط نگهداری و مهترینش به ژن ماهی بستگی داره))
فلاور خوب و سالم اکثرا باله کمری دم بلندی دارنند که زدگی ندارد و اینگونه فلاورها غالبا تکی نگه داشته شده اند
الگوی رنگی در بین فلاور ها امروزه بسیار متنوع بوده و ه روز تعداد زیاری به فلاوره ای گونه جدید با الگوی رنگی زیبا اضافه میشه
فلاورهای ایران معمولا همین گونه سبز - خاکستری و متمایل به قرمز کمرنگ هستنند که به نام zhen zhu یا ZZ معروفنند که فک زیرین کمی به متمایل به طرف جلو و کله بسیار بزرگی هم ندارنند به اصطلاح غوز دارنند
تمامی فلاورها هیبری میباشنند بنابراین این ماهی هویت علمی اصیل ندارد
فلاور خوب و سالم دارای رنگ درخشانی میباشد
فلاور سالم اکثرا نرها بسیار جنگجو میباشنند حتی در سنین 1 ماهگی
فلاور زیبا بر روی باله ها و دم خود نیز اطرح و الگوی رنگی دارد
فلاور زیبا بروزی KOK و نیمه بیشتر سر خو رنگ های خوشرنگ از قرمز تا آبی و .. دارد که نکته بسیار مهمی هست
بهترین گونه های فلاور صورتی صاف و پوزه صاف و در عین حال KOK بزرگ و رنگ زیبایی دارنند که با رسیدن به سنین بلوغ این موارد بخوبی مشاهده میشود((فلاور های درجه 1))
عکس ها :فلاور نوع کامفا kAMFAو ماهی ماموت
http://i13.tinypic.com/4v6wlya.jpg
http://i10.tinypic.com/673shg1.jpg
زیبا باشید حتی در این زمان

P.M.1367
19 August 2007, 03:07 AM
با سلام.اين ماهي(فلاور هورن)با چه ماهيهايي ميسازه؟لطفن نام ببريد.با تشكر:icon_neut

pouyan
27 August 2007, 08:06 AM
سلام عزیز خوبی ؟! .......! .............!................ ! من یه نر خیلی خیلی وحشی دارم که میخواستم جفتش بزنم با یه ماده ! نرم از 2 ماهگی تنها بوده توی یه تانک 120 لیتری تا 6 ماهگی اینا که بالغ شده ! الان حدود 17 سانت هستش ! حدودای 2 هفته پیش یه ماده خریدم و طبق دستورایی که شما تو پست ها نوشته بودی عمل کردم ! یعنی شیشه گذاشتمو 2 هفته از پشت شیشه با هم بودن و... بعد از ور داشتن شیشه اولش هی دنبال ماده کرد که مجبور شدم شیهشه رو دوباره بزارم ! اما حدودای 7 8 ساعت بعدش که ور داشتم شروع کردن به لب تو لب شدن و اجرای مراسم و کلی همدیگرو گاز گرفتن و ... که حدودای 40 دقیقه طول کشید ! نرم حسابی مست شده بود و خودشو ول کرده بود ماده داشت می خوردش ! فکر کردم دیگه با این تفاسیر جفت خوردن ! بعد ازین که مراسم تموم شد هر کدومشون خسته رفته یه طرف تانک ! بعد ازینکه خستگی شون در رفت دوباره نره شروع کرد به زدن ماده !!! که مجبور شدم دوباره شیهشه بذارم ! تا حالا 3 دفه این مراسمو اجرا کردن ولی نرم بعدش دوباره مادمو می زنه !!! موندم چی کار کنم ! اگه میشه یه نمه مارو راهنمایی کن ! ....... !
مرسی :):icon_cool

یکی از دوستان 1 پيام به من داده بود اما چون دیدم پيام خصوصي ایشون پر هست و pm من بهش نمیرسه و گفتم شاید برای دوستان هم مفید باشه تو این قسمت جوابشون رو میگذارم
ماهی فلاور نر معمولا بین 6-8 ماهگی بالغ میشه گاهی بعضی از فلاور ها باید به سن 2 سالگی برسنند تا بالغ بشنند(( شاید شما باید تا 1 سالگی این 2 ماهی صبر کنید-با توجه به سن بلوغ))
ماهی نر فلاور هر چه جنگجو تر باشه معمولا باید مادشم جنگجو باشه تا فلاور نر بتونه قبولش کنه
گاهی فلاور نر تا آخر عمرش 1 ماده رو به عنوان جفتش برای تخمریزی انتخاب نمیکنه شما باید با این نوع فلاور نر چند تا ماده رو برای قبول جفت امتحان کنید و هر کدوم رو جدا جدا در کنارش قرار بدید تا ببنید کدوم رو انتخاب میکنه
گاهی هم ماده فلاور ماهی فلاور نر رو قبول نمیکنه که این در صورت نسبت جنگجو طلبی بیشتر نسبت به فلاور نر هست

Deyhim_11
29 August 2007, 12:02 AM
سلام ، خیلی ممنون از توضیحاتتون ، بالاخره آیدی مام فعال شد ! تونستیم توی این پست ها شرکت کنیم !
فقط یه چیز کوچولو ، راه راه شدن بدن فلاور هام واسه اینکه از هم خوششون اومده ؟! چون اولش هیچ کدوم از فلاور هام رنگشون اینطوری نشده بودن ولی اول ماده و بعدشم نر دارای خطهایی مثل سیچلاید گورخری در انتهای بدنشون شدن ! این معنی خاصی داره ؟!
مرسی .

Al3l3@S@li
29 August 2007, 12:30 AM
سلام ، خیلی ممنون از توضیحاتتون ، بالاخره آیدی مام فعال شد ! تونستیم توی این پست ها شرکت کنیم !
فقط یه چیز کوچولو ، راه راه شدن بدن فلاور هام واسه اینکه از هم خوششون اومده ؟! چون اولش هیچ کدوم از فلاور هام رنگشون اینطوری نشده بودن ولی اول ماده و بعدشم نر دارای خطهایی مثل سیچلاید گورخری در انتهای بدنشون شدن ! این معنی خاصی داره ؟!
مرسی .

با خوشامد گويي خدمت شما
شرايط تانك ماهياتون چطوره؟من فكر كنم استرس دارن.عموما در ماهيان اين خطوط از استرس ميتونه باشه.

moh@mm@d reza
29 August 2007, 12:48 AM
ماهی فلاور نر معمولا بین 6-8 ماهگی بالغ میشه گاهی بعضی از فلاور ها باید به سن 2 سالگی برسنند تا بالغ بشنند(( شاید شما باید تا 1 سالگی این 2 ماهی صبر کنید-با توجه به سن بلوغ))
ماهی نر فلاور هر چه جنگجو تر باشه معمولا باید مادشم جنگجو باشه تا فلاور نر بتونه قبولش کنه
گاهی فلاور نر تا آخر عمرش 1 ماده رو به عنوان جفتش برای تخمریزی انتخاب نمیکنه شما باید با این نوع فلاور نر چند تا ماده رو برای قبول جفت امتحان کنید و هر کدوم رو جدا جدا در کنارش قرار بدید تا ببنید کدوم رو انتخاب میکنه
گاهی هم ماده فلاور ماهی فلاور نر رو قبول نمیکنه که این در صورت نسبت جنگجو طلبی بیشتر نسبت به فلاور نر هست
سلام
البته من اين پست رو چند ساعت پيش زده بودم ولي حالا جايش رو هم نمي بينم.اميدوارم موردي پيش نيومده باشه!!!
خوب دوباره مي پرسم:ببخشيد اقا پويان شما در مورد اين ماهي تجربيات خوبي داريد.مي خواستم بدونم براي جفت انداختن ماده اي به غير از فلاور (مثلا پرت ماده)با يه فلاور نر چه كارهايي بايد كرد.البته من بيشتر خواستار تجربيات شما هستم.ممنون

pouyan
2 September 2007, 08:32 PM
سلام
ببخشید اگر دیر به اینجا رسیدم
ماهی پرت ماده تقریبا جفت خوردنش با ماهی فلاور نر همون مراحل رو باید انجام بدید حتی آسونتر چونکه پرت ماده خشونت کمتری به خرج میده و جراحت زیادی به ماهی نر نمیتونه وارد کنه یکی از موارد بسیار خوب برای درست کردن ماهیان هیبریده ((البته من با اینکار مخالفم))
ولی باید در نهایت پرت ماده شما بزرگ باشه یا فلاور نر اونرو با تدابیر شما بتونه اتخاب کنه
پرت های ماده که اینجا وجود دارنند اکثرا بچه هایی که از این جفت به وجود میاد زیاد مطلوب نیستنند هر چند زیبا هم باشنند چون تقریبا نزدیک به 99% اونها شکل پرت پرت رو با طرح فلاور یا خود پرت میگیرنند
اگر تونستی باید پرت ماده کله دار ! بیابی که به این نوع پرت ماده کینگ کنگ پرت میگنند که قیمتش نسبت به پرت پرت ماده معمولی خیلی بیشتره
بچه های حاصله از این نوع جفت 95 % جزو باطله ها((اصطلاح خودم lol waste fry )) بحساب میانند که متاسفانه در بیشتر کشور ها اونارو نابود میکنند ((یکی از معایب دیگر هیبریدی ها))
که از این بین بین 5_9 % بچه ها ماهی فلاور مطلوب در میاد که سرش به گردی نیم شکه یا کمی بیشتر میرسه و زیبا هم میشه و به این نوع فلاور kamfa میگنند که نمونشم تو ماهیران تجریش یا مرتضوی با قیمت بسیار زیاد میوتونید ببنید
من 2 تا عکس از ماهی پرت ماده نوعه کینگ کونگ میزارم دومیشم ماله خودمه و سومین عکسم پرت ماده معمولی برای خودم هست که هر دوتشون بالغ و بسیار بزرگنند
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو بروسنم
http://i4.tinypic.com/4y6dq0x.jpg
http://i7.tinypic.com/4zuxez4.jpg
http://i16.tinypic.com/6fjy0qx.jpg
شاد باشید

pouyan
2 September 2007, 08:48 PM
مرسی .

راه راه شدن فلاورها چندین دلیل میتونه داشته باشه
تا اونجایی که من دیدم و تجربه کردم از این قرارنند: 1.بیماری 2.استرس 3 .هیجان جفت گیری 4 . قلمرو طلبی 5 .دمای زیاد آب تانک

مورد شما بیشتر به دلیل رفتار های حفت گیریشون هست
موفق باشید

Deyhim_11
3 September 2007, 01:19 PM
سلام ، مرسي از توضيحات كاملتون . ماهي هاي من احتمال بيماري شون خيلي كم هست ! اما شرايط ديگه خيلي واسشون صدق ميكنه ! چون هم نر هم ماده هر دوشون خيلي ياغي و فلمرو طلب هستن و از پشت شيشه هم همش واسه با هم كل كل مي كنن ! دماي تانك هم هميشه روي 28 درجه س ! ولي به نظر خودمم واسه جفت گيري اين شكلي شدن ! ولي نمي دونم باهاشون چي كار كنم !!! چند بار بايد اين مراسم رو اجرا كنن تا بالاخره همديگرو بپسندن ؟!!!! الان 7 سري اين كارو انجام دادن ، يعني هر روز يا 2 روز در ميون هم اگه شيشه بين شون رو ور دارم با هم لب تو لب ميشن و يه 10 15 دقيقه مراسم اجرا ميكنن ! اما هميشه وسط مراسم ماده كم مياره ! نمي دونم چرا ؟!! ولي وسط همين لب تو لب شدن و گاز گرفتن يهو از نرم ميترسه و فرار ميكنه !‌ نرم كه طالب بقيه مراسمه چند بار ميره طرفش و خودشو ميماله بهش اما ماده همش ميترسه و فرار ميكنه ! بعدشم كه نرم دوباره قاطي ميكنه و مي زندش ! درسته اين سيكل رو تكرار كنم تا شايد جفت بخورن ؟! يا اينكه جفت خوردنشون منتفيه ؟!
خيلي ممنون .

pouyan
4 September 2007, 03:26 PM
شما بهتره از ماده های دیگه برای این فلاور نرتون بهره ببرید چون اگر قدرت فلاور ماده در موقع جفت گیری در مقابل ماهی نر فلاور هورن کم باشه هیچ وقت جفت نیخورنند
راه دیگه اینکه 1 نر کم زور تر برای این ماده انتخاب کنید
خوشبختانه من خودم تا به حال از این ماهی تخم نکشیدم و نخواهم اینکار و کرد چون تا ماهی های طبیعی زیباترهست چرا این ماهی!

Deyhim_11
8 September 2007, 04:42 PM
سلام .
یعتی پس هیچ راهی وجود نداره که جفت بخورن !؟ من خودم اصلا برای تکثیر و جوجه کشی نمی خوام جفت بخورن ! فقط می خواستم یه جفت ازین ماهی داشته باشم و یه نر تک نباشه ! کاش قبل ازینکه ماده رو می گرفتم از تجربیات شما استفاده می کردم !!! چون یارو مغازه داری که ازش مادش رو خریداری کردم گفت باید ماهی نرت از ماده بزرگتر باشه و ماده هر چی کوچیکتر باشه راحتر جفت می خوره !!!!!!!!! حالا فهمیدم فقط قصد فروشش رو داشته بی معرفت !! البته این ماده خیلی وحشی و زور فکش خیلی زیاده بطوری توی هر سری اجرای مراسم راحت پولک های بدن نرم رو میکنه !!! ولی خوب چثه کوچیکتری داره از نرم ! با این تفاسیر مجبورم ردش کنم بره ! :icon_cry: فقط یه چیز دیگه ، توی یکی ازین مراسمام ماهی ماده باله های ماهی نرو تیکه پاره کرد ، بعدش که اون باله دست چ÷ش ترمیم شد یه چیزی مثل گوشت اضافه یا زیگیل هم توی بالش به وجود اومده ! این نشونه مریضی نیست که ؟!
مرسی. عکسشونم اینه !

pouyan
8 September 2007, 05:35 PM
سلام .
یعتی پس هیچ راهی وجود نداره که جفت بخورن !؟ من خودم اصلا برای تکثیر و جوجه کشی نمی خوام جفت بخورن ! فقط می خواستم یه جفت ازین ماهی داشته باشم و یه نر تک نباشه ! کاش قبل ازینکه ماده رو می گرفتم از تجربیات شما استفاده می کردم !!! چون یارو مغازه داری که ازش مادش رو خریداری کردم گفت باید ماهی نرت از ماده بزرگتر باشه و ماده هر چی کوچیکتر باشه راحتر جفت می خوره !!!!!!!!! حالا فهمیدم فقط قصد فروشش رو داشته بی معرفت !! البته این ماده خیلی وحشی و زور فکش خیلی زیاده بطوری توی هر سری اجرای مراسم راحت پولک های بدن نرم رو میکنه !!! ولی خوب چثه کوچیکتری داره از نرم ! با این تفاسیر مجبورم ردش کنم بره ! :icon_cry: فقط یه چیز دیگه ، توی یکی ازین مراسمام ماهی ماده باله های ماهی نرو تیکه پاره کرد ، بعدش که اون باله دست چ÷ش ترمیم شد یه چیزی مثل گوشت اضافه یا زیگیل هم توی بالش به وجود اومده ! این نشونه مریضی نیست که ؟!
مرسی. عکسشونم اینه !

این نری که من میبینم یک پا بولداگ فلاوره! من جای شما بودم تکی نگهش میداشتم بهش غذای خوب میدادم تا با تک نگه داشتنش خوشگلتر بنظر برسه
برای جفتم اگرمیخوای راحتر جفت بخورنند مادتون باید کله اش زیاد برآمد نباشه و معمولی باشه چون هر چی کله ماده برآمده تر باشه سخت تر جفت میخوره و قدرتشم زیادتره ((تقریبا سرش باید مثل سر اسکار باشه ))
تو فلاور ها وقتی دعواشون میشه و باله هاشون خراب میشه ممکنه گوشه دار با زاویه ناهنجار یا این تیکه ها بوجود بیاد که همه عادینند
موفق باشید

Deyhim_11
9 September 2007, 02:53 PM
سلام :icon_surp
آخره همین هفته یه دفه دیگه تلاش می کنم اگه جفت خوردن که هیچی نخوردن که مادرو ردش می کنم بره و به توصیه شما تکی نگه می دارمش ، البته با دوتا لجن خوار بیچاره که از دستش همیشه فراری هستن ! واقعا هم مثل بولذاگ پاچه می گیره و به هر چیز زنده به چشم غذا نگاه میکنه !
راستی شما توی مطالبتون توی بحث سیچلاید های آفریقایی اشاره کردین که غذای گوشتی و دل گاو باعث تورم شیکم میشه ! در مورد فلاور هم صدق میکنه ؟! راستی بحث ماهی های هیبرید تون هم جالبه ، اگه اطلاعاتی در مورد پدر و مادر اصلی فلاور که پیوند چه ماهی هاییه هم بگید ممنون میشم :icon_excl
اینم یه عکس دیگش که اینجا خیلی بیشتر به بولداگ شبیه :icon_arro:icon_twis
مرسی . ( راستی این سیستم من مشکل داره دکمه سپاس نداره :icon_cry:وگرنه ما مخلص بروبچ هستیم )

http://fc01.deviantart.com/fs20/f/2007/252/6/3/BullDog_Flower_Fish_by_Deyhim.jpg

pouyan
9 September 2007, 07:00 PM
سلام :icon_surp
آخره همین هفته یه دفه دیگه تلاش می کنم اگه جفت خوردن که هیچی نخوردن که مادرو ردش می کنم بره و به توصیه شما تکی نگه می دارمش ، البته با دوتا لجن خوار بیچاره که از دستش همیشه فراری هستن ! واقعا هم مثل بولذاگ پاچه می گیره و به هر چیز زنده به چشم غذا نگاه میکنه !
راستی شما توی مطالبتون توی بحث سیچلاید های آفریقایی اشاره کردین که غذای گوشتی و دل گاو باعث تورم شیکم میشه ! در مورد فلاور هم صدق میکنه ؟! راستی بحث ماهی های هیبرید تون هم جالبه ، اگه اطلاعاتی در مورد پدر و مادر اصلی فلاور که پیوند چه ماهی هاییه هم بگید ممنون میشم :icon_excl
اینم یه عکس دیگش که اینجا خیلی بیشتر به بولداگ شبیه :icon_arro:icon_twis
مرسی . ( راستی این سیستم من مشکل داره دکمه سپاس نداره :icon_cry:وگرنه ما مخلص بروبچ هستیم )

[[/I

در مورد سیکلید های آفریقایی همشون به دل و گوشت خالی حساس نیستنند ولی بیشترشون با دل تنها به این بیماری دچار میشنند چون پروتئین گوشتی با توجه به طبیعتشون نباید بیش از 60% تجاوز کنه برای همین بهترین غذا ها محتوی مقدار زیاد سبزیجات مثل اسفناج و جلبک هی دریای براشون هست همچنین تترا سیکلید دورامی و تترا سیکلید مخصوص سیکلید های آفزیقایی که من اینجا ان آخری رو ندیدم براشون خیلی خوب جواب میده
در مورد فلاور چون هیبریده و اکثرشونم بیماری های انگلی معد ه رو با خودشون حمل میکنند توصیه شده گوشت زیاد بهشون ندید مثلا من اون موقعی که بیشتر از 3 روزدل خالی به فلاورم میدم هگزامنیا میگیره
ولی گوشت رو میتونید هر 4 روز یکبار بهش بدید و بیشتر غذاهای تترا سیکلید استفاده کنید یا هر غذایی که خودتونم درست میکنید فقط باید مقدار پروتئین گوشتی اگر هر روز استفاده میکنید نباید از 46 % زیادتر بشه ترکیب غذاییشو مثل ترکیب غذایی اشکار درست میتونید بکنید ولی همه جا توصیه شده که به فلاور ها پلت و غذا هایی مثل تترا بدید تا کمتر به مریضی دچار بشنند و زیباتر هم بشنند
پدر و مادر اصلی فلاور هنوزم بطور مشخص معلوم نیست چون تولید کننده اولیش این مطلب رو فاش نکرده ولی فلاور رو میتونید از آمیزش تریماکو و ماهیان سری Vieja cichlid و میداس -شیطان قرمز- ردهد بوجودش بیارید
یک موضوع که شاید شایعه باشه گفته شده است امکان دار ماهی تریماکو رو از طریق ژنتیک با ژن های ماهی گلدفیش بوسیله علم ژنوم شناسی در آزمایشگا های مالزی تلفیق کرده باشند ((این مطلب اگر هم درست باشه در مورد نسل های اول فلاور که مربوط به 10_15 سل قبل هست به نظر من درست نیست))
موفق باشید

pouyan
9 September 2007, 07:36 PM
مطلب دیگه اینکه اکثر ترماکو ها شبیه فلاورنند وبیشتر دوستان ترماکو دارنند که به اشتباه فکر میکنند فلاور هست فرق تریماکو با فلاور توی الگوی رنگیش هست تقریبا اکثر تریماکو ها رنگهای کمتری دارنند وشکلشون بصورت 2 عکس زیر هست (( یادش بخیر یکی از دوستان میگفتند همشون 1 چیزند من به همشون فلاور میگم ))
http://i19.tinypic.com/4padw8k.jpg
http://i12.tinypic.com/61lv8tk.jpg
اینم عکس Vieja cichlid :
http://i5.tinypic.com/53jps0z.jpg
این سفالونمه چون اخلاقش بسیار خوبه نگهش داشتم تقریبا استثناست خدا رو شکر اخلاقش به فلاور ها نرفته (( blaze عزیز اون سوروم کوچیکه باورت میشه پیشه اینه ))
http://i1.tinypic.com/4r2uhqh.jpg
موفق باشید

Blaze
12 September 2007, 12:53 AM
پویان جان ، با این مشخصاتی که شما گفتی ، فلاوری که به من دادین شبیه این تریماکو هستشا !

فلاورم الان 10 حدود سانتی شده ، امروز برای اندازه گیری زورش به مناسبت جام کشتی ایران !!! ، انداختمش توی تانک اسکار هم اندازش ، یک کشتی ملس گرفتند ، اسکار چند تایی از پولکاشو کند ولی در نهایت لب تو لب که شدند ، فلاور یه فیتو زد و حرفو رو پل بردو حسابی تابوند !
یکی دو دوری چرخوندش و اسکار رفت زیر فیلتر به حالت غصه و خلاصه فلاورو با اقتدار بردیم به منزل خودش !

pouyan
12 September 2007, 08:04 AM
lol
فلاور باید حداقل 6 ماهش بشه تا معلوم بشه فلاوره یا چیزه دیگه ای... من خودم وقتی اونا رو گرفتم مطمئن بودم قلاورند چون تو همون کو چیکیشون پولکهای پیرلی داشتند ولی خوب دیگه اینجا کلک زیاد میزنند و روی ماهیه کوچی زیاد نمیشه حساب باز کرد
راستی فلاور دشمن خونیه اسکار هست و از اسکاربشدت بدش میاد
آقا یک جام کشتی فلاورم بزاری ((نوعه ماه رمضانیش! )) طرفدارش به نظر میرسه کم نیستند....

moh@mm@d reza
14 September 2007, 12:55 AM
lol
فلاور باید حداقل 6 ماهش بشه تا معلوم بشه فلاوره یا چیزه دیگه ای... من خودم وقتی اونا رو گرفتم مطمئن بودم فلاورند چون تو همون کو چیکیشون پولکهای پیرلی داشتند ولی خوب دیگه اینجا کلک زیاد میزنند و روی ماهیه کوچی زیاد نمیشه حساب باز کرد
....
اقا مارو كه تو شك انداختيد ميشه بگيد اين فلاوره يا چيزه ديگه.البته از نظر سن خيلي با سايزش تناسب نداره چون رشدش خيلي خيلي زياد بوده سه ماه پيش سايزش دو بند انگشت بود ولي الان به اندازه يه كف دست شده .دليلش هم اين بوده كه تو يه استخر 2000 متري جولان ميداده و ماهي نوش جان ميكرده!!!
http://i19.tinypic.com/4lpsx6q.jpg

pouyan
14 September 2007, 04:33 PM
اقا مارو كه تو شك انداختيد ميشه بگيد اين فلاوره يا چيزه ديگه.البته از نظر سن خيلي با سايزش تناسب نداره چون رشدش خيلي خيلي زياد بوده سه ماه پيش سايزش دو بند انگشت بود ولي الان به اندازه يه كف دست شده .دليلش هم اين بوده كه تو يه استخر 2000 متري جولان ميداده و ماهي نوش جان ميكرده!!!
http://i19.tinypic.com/4lpsx6q.jpg

ای آقا ماه رمضونیو شک !؟:icon_arro
ماهی شما هم زیباست و هم فلاوره این نوع به pearly flower معروفه
شاد باشید

pouyan
21 September 2007, 05:22 PM
Blaze عزیز دندوناش در آینده قراره اینطوری بشه:icon_redf
http://i11.tinypic.com/61kgbaw.jpg
دندونای این فلاورم تو 1 سالگی در اومد
:icon_sad::icon_cool

moh@mm@d reza
21 September 2007, 06:42 PM
ای آقا ماه رمضونیو شک !؟:icon_arro
ماهی شما هم زیباست و هم فلاوره این نوع به pearly flower معروفه
شاد باشید
سلام
اين فلاور ما هنوز دو هفته نشده كه تنها تو تانك قرار گرفته برامدگي سرش شروع به رشد كرده و رنگش براق تر و سينش هم قرمز شده.البته من قصد داشتم اونو با پرت جفت كنم ولي خوب فعلا منصرف شدم تا ببينم شكل و قيافش به كجا مي كشه!!ببينم اقا پويان به غير از تغذيه خوب و تنها نگه داشتن موارد ديگه اي هم براي پرورش فلاور هست ؟منظورم فوت كوزه گريشه.حالا از همه اينها گذشته اين نوع فلاور براي جفت انداختن با پرت مناسبه يا نتيجه پرورش لاروهاش وقت تلف كردنه؟!!

pouyan
21 September 2007, 07:45 PM
سلام
اين فلاور ما هنوز دو هفته نشده كه تنها تو تانك قرار گرفته برامدگي سرش شروع به رشد كرده و رنگش براق تر و سينش هم قرمز شده.البته من قصد داشتم اونو با پرت جفت كنم ولي خوب فعلا منصرف شدم تا ببينم شكل و قيافش به كجا مي كشه!!ببينم اقا پويان به غير از تغذيه خوب و تنها نگه داشتن موارد ديگه اي هم براي پرورش فلاور هست ؟منظورم فوت كوزه گريشه.حالا از همه اينها گذشته اين نوع فلاور براي جفت انداختن با پرت مناسبه يا نتيجه پرورش لاروهاش وقت تلف كردنه؟!!

سلام
آقا دیگه فوتو فنی نمونده شما خودتون الان یه پا استاد فلاورید: con_cool
برای رشد بهتر سرش و بهبود رنگش آب تازه و تمیز برای فلاور نکته اساسی هست جای بزرگم براش خیلی خوبه
برای جفت انداختن با بچه های مرغوب این نوع فلاورتون بد نیست ولی مشکل اصلی پرت هست که نوع خوبش برای این جفت زدن تو ایران نیست
البته ممکنه استثنا هم تو این لاروها بوجود بیاد ولی احتمالش بسیار کم هست:icon_cool

n@vid
25 September 2007, 02:15 PM
من قصد دارم حضور دوستان متخصص در امر پرورش فلاورهورن و به خصوص آقای پویان سئوالی مطرح کنم.
یک فلاورهورن 5-6 سانتی خوب و بسیار مرغوب که ارزش پرورش و صرف وقت داشته باشه(خوش رنگ و دارای بر آمدگی روی سر بزرگ بشه) دارای چه مشخصاتی است و از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟

pouyan
25 September 2007, 03:30 PM
.....
یک فلاورهورن 5-6 سانتی خوب و بسیار مرغوب که ارزش پرورش و صرف وقت داشته باشه(خوش رنگ و دارای بر آمدگی روی سر بزرگ بشه) دارای چه مشخصاتی است و از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟

سلام
مشخصاتشو که تا حدودی خودتون گفتید
فلاورهورن 5-6 بستگی به نوع فلاوری داره که شما میخواهید بگیرید یعنی تو اینجا فلاور مرغوب و زیبا کم نیست اما باید یکم دنبالش بگردید مثلا اکثر نرهای گلدن تریماکو زیبا هستنند ولی گرونند و کمیاب هم هستنند فلاور نوع کامفای کوچیک خیلی زیباست اما بسیار کمیابه
توی فلاور های معمولیم اونی رو انتخاب کنید که پولکهای براقتر و خوشرنگتری داره که رنگ این پولکها میتونه به سبزی و قرمز باشه در مورد کلش اگر از توی گله فلاوره های 5-6 cm میخواید خرید کنید سعی کنید اونی که از همه سرش بزرگتر هست رو بخرید و خالهای سیاه روی بدنشم بیشتر از بقیه باشه و دمشم بلندتر از بقیه باشه
فلاورهورن 5-6 سانتی خوب همه قیمتی بیرون تو پلاسکو و ماهیران و ... میفروشنند اما فلاور زیبا توی یک گله 100 تایی شاید 3-4 تا دونه وجود داشته باشه که قیمتشونم بستگی به فروشندش داره که از 3 هزار شروع میشه تا 10 هزار تومن هست
من یادمه هفته پيش ماهیران تجریش 2 تا فلاور نر زیبا آورده بود حدود 12 cm ولی قیمتشون یکم زیاد بود دونهای 45 تومن ولی فلاور نوع خوب بود و ارزش خریدن هم داره
من چون زیاد فلاور خریدم نمی گم قیمت زیاد حتما موجه بر مرغوب بودنشون هست حتی فلاوری خریدم که 1500 تومن بوده و بسیار زیبا شده
ولی سعی کن اگر میخواهید فلاور بخرید 10-15 cm بخرید که لااقل بتونید پيش بینی کنیدکه بزرگتر که شد چی از آب درمیاد قیمتشم از 6 تومن تا 20 تومن میشه:icon_cool

goldterimaco
7 October 2007, 12:42 PM
مطلب دیگه اینکه اکثر ترماکو ها شبیه فلاورنند وبیشتر دوستان ترماکو دارنند که به اشتباه فکر میکنند فلاور هست فرق تریماکو با فلاور توی الگوی رنگیش هست تقریبا اکثر تریماکو ها رنگهای کمتری دارنند وشکلشون بصورت 2 عکس زیر هست (( یادش بخیر یکی از دوستان میگفتند همشون 1 چیزند من به همشون فلاور میگم ))

با سلام این عکس هایی که دوستمون گذاشتم با گلد تریماکوهایی که تو ایران هست خیلی تفاوت داره
من تا حالا اکثر تریماکو دیدم رنگشون تو زمینه پرتغالی و زرد و صورتی (کلارنگ روشن)بوده واز نصف بدنشون به جلو شامل رنگ تیره تریه(مشکی)وکلا با فلاور خیلی تفاوت داره چه از لحاظ ظاهر (فلاور رنگ روشن من ندیدم)وچه قیمت که تقریبا 3 الی 4 برابر فلاوره.اما 2 نکته جالب در مورد این ماهی من خودم تجربه کردم .1.تغییر رنگیش مثل آفتاب پرست میمونه یعنی بستگی به شرایطش رنگش روشن یا تیره میشه و رگه هایی از رنگ مشکی رو باله هاش پدیدار میشه وقسمت جلو بدنش قهوهای میشه2.از اسکارخیلی دست آموزتره وخیلی دوست داره باهاش بازی کنی.این عکسی هم که گذاشتم تو یکی از سایتها برا فروش گذاشته 15سانتی 150 هزار وسی سانتی 300هزار.ببخشید سرتونو درد اوردم اما ماهی خیلی فوق العاده وجذابیه

goldterimaco
7 October 2007, 01:08 PM
http://i21.tinypic.com/23uo1et.jpg
http://i20.tinypic.com/4vijwx.jpg

pouyan
8 October 2007, 05:50 AM
با سلام این عکس هایی که دوستمون گذاشتم با گلد تریماکوهایی که تو ایران هست خیلی تفاوت داره
من تا حالا اکثر تریماکو دیدم رنگشون تو زمینه پرتغالی و زرد و صورتی (کلارنگ روشن)بوده واز نصف بدنشون به جلو شامل رنگ تیره تریه(مشکی)وکلا با فلاور خیلی تفاوت داره چه از لحاظ ظاهر (فلاور رنگ روشن من ندیدم)وچه قیمت که تقریبا 3 الی 4 برابر فلاوره.اما 2 نکته جالب در مورد این ماهی من خودم تجربه کردم .1.تغییر رنگیش مثل آفتاب پرست میمونه یعنی بستگی به شرایطش رنگش روشن یا تیره میشه و رگه هایی از رنگ مشکی رو باله هاش پدیدار میشه وقسمت جلو بدنش قهوهای میشه2.از اسکارخیلی دست آموزتره وخیلی دوست داره باهاش بازی کنی:icon_cool.این عکسی هم که گذاشتم تو یکی از سایتها برا فروش گذاشته 15سانتی 150 هزار وسی سانتی 300هزار.ببخشید سرتونو درد اوردم اما ماهی خیلی فوق العاده وجذابیه

:icon_excl
دوست خوبم من در مورد تریماکو تو اون پست صحبت کردم نه درباره گلدن تریماکو ! عکس از تریماکو و همچنین گلدن تریماکوم هم تو قسمت آلبوم عکس ها وجود داره _اصلا تریماکوی توی خارج با ایران فرق جندانی از نظر ظاهری ندارنند ولی کیفیتشون تو خارج بیشتره و تو ایران بیشتر یا با کیفیت پایین تولید میشنند یا اونایی که از خارج وارد میشه اکثرا حتی با وجود قیمت بالا مرغوب نیستنند ولی بازم نسبت به اکثر فلاور های اینجا قابل قبولترنند
چرا من میگم گلدن تریماکوهای اینجا زیاد مرغوب نیستنند ؟با تجربه خودم اولا درخشانی و شدت رنگشون خیلی پایینه دوما اون نقطه های سیاه هر چی سنشون بیشتر میشه این نقاط و نواحی تیره هم بیشتر میشه که واقعا غیر قابل قبوله((ولی توجه کنید گلدن تریماکو وقتی هیجان زده بشه یا بیمار هم بشه سریع این نقطه ای سیاه روی بدنش با توجه به میزان مرغوبیتش میتونه ظاهر بشه )) دوما به هگزامنیا حساسنند و اگر بگیرنند خیلی سختر از فلاور های دیگه خوب میشه و و باید با گابوکیل خوبشن کنید که اونم تو ایران در دسترس نیست
ولی کلا هوششون از فلاور های معمولی و تریماکوها بیشتر هست و طیف غذاهای بیشتری رو قبول میکنند و به انسان انس بیشتری میگیرنند
من هر وقت لباس هایی با رنگ زرد و روشن به تن داشتم و گلدن تریماکویم منو میدید واقعا زیبا میشد و رنگش شدید میشد
برای رنگشم تترا پرت خوب جواب میده
Blood parrot هم خیلی بهتر از تترا پرت جواب میده اینجا اکثر Blood parrot ها غلابیند و جنس نامرغوب چینیند
ولی یک نکته جالب اینه که اکثر فلاور دوست های حرفه ای گلدن تریماکو رو جزو ماهی فلاور هورن بحساب نمیارنند!
نکته جالب اینه که وقتی فروشنده ای این ماهیو داره چون تو تهران کمه هزار تا خای میبننده که به این ماهی رو کسی نداره و ... فلان. بهمان تو پلاسکو و ماهیران که اینجوره و قیمتشم خیلی زیاد میگنند
آها یک نکته مهم بگم اینه که تقریبا بیشتر از 90% نر های تریماکو عقیمنند و جالبتر اینکه تو ایران ماده گلدن تریماکو سختر از نرش گیر میاد
اینم عکس گلدن تریماکوی مرغوب ....... یه دونشم آکواریمه ناکتا من یادمه سال گذشته دیدم که اونم بسیار زیبا بود
http://i23.tinypic.com/2uiz0qq.jpg

اینم عکس گلدن تریماکوم ماله وقتیه که کلش بزرگتر شد و رنگشم بهترو از وقتی تصمیم گرفتم ماهی هیبریدی های خودم رو کم کنم دادمش به ماهیران تجریش الان فکر کنم یکی از دوستانه این تالار خریده باشش من بهش تترا پریما تترا پرت و بلاد پرت میدادم که رنگه آخرش شد این
http://i22.tinypic.com/wcbjmw.jpg

goldterimaco
8 October 2007, 01:00 PM
با تشکر از توضیحات کامل آقا پویان که باعث شد به دانسته هامون در مورد این خانواده از ماهیان کمک کنه راستیتش من به غیر از مطالبی که تو سایتها خوندم منبع دیگهای رو مطالعه نکردم و این موضوعی که عرض کردم از تجربیات خودم بود
من حدوده 6ماهه که یه تانک 2متری به فلاور و رددویل وگلدتریماکو اختصاص دادم و تجربیاتی کمی پیدا کردم که شاید بتونه کمی به دوستان جهت آشنایی و یاخرید این ماهی کمک کنه وبه نظر من هروقت خواستیدبه سراغ ماهی جدیدی برید به غیرازمطالعات و نوشتهایی که میخونید حتما از کسی که این ماهی رو داره سوال کنید وهیچ وقت حرف مغازه دار برای خرید ملاک قرار ندهید.

goldterimaco
8 October 2007, 02:26 PM
این دوتا عکس ملاحظه کنید تا حدی فرق بین نژاد فلاور رو مشخص میکنه فلاورهای ایرانی 20 سانتی اکثرا نقرهای وکمرنگند و اگه غذای رنگ هم بهشون بدن فقط قسمتهایی از بدنشون براق تر میشند وقیمتشون هم حدودا 7000هزار تومنه که اگه بخرید چیزی جز پشیمونی نداره ولی فلاور بالایی قیمتش حدوده 35000تومنه که ارزش نگه داشتنم داره
کلا نروماده نژاد خوب با نر وماده ایرانی خیلی تفاوت داره
http://i23.tinypic.com/14t4pib.jpg

goldterimaco
8 October 2007, 03:31 PM
دوستان اینی که عرض میکنم فقط تجربه خودمه نه چیز دیگه شاید در موارده دیگه صدق نکنه.
من از اول امسال 3 فلاور نر خریدم 1 گلدتریماکو و 1 رددویل .که فقط 1 یکیشو فروختم و بقیه رودارم وحدوده 300هزار تومن بابتشون پولدادم.توی خریدم خیلی گشتم از پلاسکو بگیر تا نواب و ماهیران و...
وهمیشه سعی کردم ماهی که برای خرید انتخاب میکنم قیمتش مناسب باشه یعنی قیمتی باشه که اگر خواستم به مغازه دار بفروشم حداقل همون قیمت ازم بخرم نه اینکه نصف یا کمتر از قیمت خرید اما کلی صبر وجستجو میخواد.
در مورده کله فلاور و رددویل و....فقط و فقط نژاد(شرایط ماهی هم نقش داره) مهمه پس الکی پول هورمون وغذا وچیزای دیگه که فقط جنبه اقتصادی برای آکواریوم فروشی ها داره و باعث ایجاد کله نمیشه ندید.البته بعضی ها میگن دل را با چربی چرخ کنید ویا کیلکا بدبد و یا دنبلان که به خاطر چربیشون برای ایجاد کله بی تاثیر نیستند اما اگه زیاد استفاده کنید ماهی دچار ناراحتی معده میشه .ماهی هایی که دارای کله هستندبزرگ شدن و کوچیکیش کلشون بسیار متغیر این رددویلی که عکسشو براتون میذارم وقتی که جاشو عوض کردم(از 2متری به) وگوشه گیر شد کلش به طور چشمگیری غیب شد.و برای این مشکل یه پیرانا 8سانت بزرگتر از خودشو انداختم پیشش درست این کارم یکم....ولی باورکنید بعد از 3 روز داشتم شاخ در میاوردم کلش از قبل بزرگترشده بود واز گوشه گیری ورنگ پریدگی هم که اکثر فلاور ها بعد از جابجایی و تنهایی وکوچک شدن فضای تانک دچار میشن در اومده بود.
البته اینم باید ذکر کنم که اکثر نرها دارای فرم واستیل کله هستند اما این نوع کله خیلی کمه.البته این عکس برا 2 ماه پیشه الان کلش خیلی روبراتره

goldterimaco
8 October 2007, 04:21 PM
به غیر از طرح ونقش ماهی وزمینه رنگ فلاور که بستگی به نوع ونژادش متفاوته وشرایط دمایی ومکانی با غذای رنگ میشه تغییرات بسیاری را ایجادکرد.البته غذای رنگی خوب قیمتش بالاست و باید به ماهی داد که ارزش رو داشته باشه .من غذای رنگی زیادی گرفتم از غذای مخصوص فلاور که روش عکس و اسم فلاور بود تا تترا آروانا که بنابه پیشنهاد ماهیران مرتضوی(بی انصاف ترینو.... ماهی فروش تهران)که برا فلاور عالیه گرفتم اما هیچ کدوم تاثیر محسوس آنچنانی نداشت .اگه میخواهید تغییر رنگ ماهیتونه به چشم ببینید از هورمونهای منجمدی که به صورت ورقه میمونند استفاده کنید قیمت 45 گرمش حدوده 6500تومنه عکسشو فردا براتون میذارم.

goldterimaco
9 October 2007, 11:56 AM
http://i24.tinypic.com/jrable.jpgبه خاطر اینکه عکسی که دیروز فرستادم سایزش بزرگ بود ویرایش شد به همین خاطر عکسی که مربوط به جفت گیری وکله زدن و سازگاری بود میفرستم .
http://i22.tinypic.com/4pzgw8.jpg

http://i21.tinypic.com/adi3qo.jpg

http://i22.tinypic.com/348oev6.jpg

http://i24.tinypic.com/33b0sio.jpg

http://i20.tinypic.com/npn9r6.jpg

http://i22.tinypic.com/xppl3s.jpg

goldterimaco
9 October 2007, 12:33 PM
این رددویل عشق منه .خیلی باهاله وقتی مادش تخم ریخت تا 3روز فقط وقت غذا خوردن اجازه میداد ماده ازکنار تخم ها بره کنار به محض اینکه تخم ها بچه شدند اجازه نمیداد هیچ چیزی به بچه ها و حتی تانک نزدیک شه دست تو تانک نمیتونستم ببرم.بیچاره مادش اگه یکم دیر رسیده بودم میکشتش. داگونش کرده بود.حالا نمیدونم بچه رددیل و فلاور چی میشه .من چون جاشو تداشتم بچههاش رو که الان 30 الی 40 مونده باشلنگ کشیدم تو یه تانک کوچک و تاحالا زنده موندم البته هنوز بعد از یه هفته آرتمیا درست نکردن فقط آرتمیا خشک ریختم کف آب.کلشم وقتی جفت خورد خوابید و الن که تک خیلی بزرگتر ازقبل شده .فقط به کوچک شدن و تنها بودن حساسه و دفعه پیش که مجبورا انداختمش تو یه تانک کوچک غذا نمیخورد وکلش خوابیدتا یه پیرانا 10 سانت بزرگتر از خودش انداختم پیشش نمیدونید چقدر سر حال شد و کلش 2روزه 3 برابر شد فقط پیرانا پولک باسش نمونده بود بیچاره
http://i24.tinypic.com/2rfc9y8.jpg

pouyan
9 October 2007, 09:08 PM
goldterimaco عزیز بهتون تبریک میگم رد دویل نرتون به نظر من کلی زیباست حتی بیشتر از گلدن تریماکوتون به نظر من میارزه خوب مواظبش باش :icon_cool
فلاوراتونم خوبنند ولی گویا تو کوچیکی غذای خوب نخوردنند و یکم نژادشون معمولیه
گلدن تریماکوتون توی عکسا زیاد خوب معلوم نیست ولی به من جای شما بودم بهش تترا سیکلید نوع گرانولی و تترا پيریما و غذاهای با رندانه های قرمز میدادم
راستی اگر دوست داشتی یک سر برو ماهیران باغ فردوس 1 رد دیویل داره 50 تومن این هفته به من گفت 30 تومن ولی با رد دیویل های تو بازار کلی فرق داره و ارزش گرفتنشو داره فکر کنم ماده باشه ولی هنوز کوچیکه و بیشتر از 13 cm نیست

pouyan
9 October 2007, 10:16 PM
این فلاور کوچولوی منه الان حدوده 10 cm و تک و تنها نگهش میدارم فکر میکنم آینده دار باشه
http://i24.tinypic.com/rwqqnq.jpg

این یکیم اولین فلاور منه که الان کمی پير شده و کلشم یکم کوچیک شده ولی سرحاله و با همه ماهی ها از جمله مولی 1 cm هم میسازه :icon_wink:icon_excl
http://i20.tinypic.com/20fuv4i.jpg

goldterimaco
10 October 2007, 03:45 PM
با تشکر از راهنماییهای آقا پویان .تترا سیکلید نوع گرانولی و تترا پيریما و غذاهای با رندانه های قرمز اینا را باید قاطی دل بزنم بهش بدم ؟قیمتون چنده؟چون اندازشون کوچیکند نمیخوره
الان از این ورقه های منجمد میدم با هم دیگه بدم مشکلی نداره که؟

pouyan
10 October 2007, 11:01 PM
سلام
من تترا سیکلید نوع گرانولی و تترا پيریما و غذاهای با رندانه های قرمز را چون حوصله آب کثیف شدنو ندارم با هیچ غذایی مخلوط نمیکنم و بصورت اولیه به ماهیام میدم
من هیچ وقت جرات نکردم از این ورقه های منجمد به ماهیام بدم اونم بخاطر کیفیت آب ولی فکر نکنم مشکلی با غذاهایه دیگه داشته باشه
سیکلید نوع گرانولی رو من متوسطشو 14.5 تومن میخرم تترا پيریما رو فکر کنم3.5 و......
موفق باشید

Blaze
14 October 2007, 01:37 AM

ماهی فلاور قدیم بنده شبیه شکل سمت چپی شده ، احساس میکردم رنگش و خطوط بدنش کمی عجیبه و به نر ها نمیخوره ، بهر حال به محض معرفی فلاور جدید نر ، این شکلی شده حتی بیشتر شبیه عکس فلاور ماده آقای goldterimaco شده . خلاصه بنظرم ماده هستش .

فلاور جدیده که :icon_wink عین عکس سمت راستی هست .البته عکس خودشم توی پست جناب پویان به نام فلاور آینده دار !!!( آینده اش پیش منه ) موجوده .

از زمان ورود همش میخواد بره اونور شیشه ، قدیمیه هم کنار شیشه یکیم مایل میشه بالشو میلرزونه ، نره حالی به حالی میشه قات میزنه !!!

اگر حدسم صحیح باشه ، الان که نر کله دار روبروی ماده هست ، باعث تشدید در کله اش میشه یا حتما باید دو تا نر روبروی هم باشند ؟

pouyan
14 October 2007, 08:54 AM

ماهی فلاور قدیم بنده شبیه شکل سمت چپی شده ، احساس میکردم رنگش و خطوط بدنش کمی عجیبه و به نر ها نمیخوره ، بهر حال به محض معرفی فلاور جدید نر ، این شکلی شده حتی بیشتر شبیه عکس فلاور ماده آقای goldterimaco شده . خلاصه بنظرم ماده هستش .

فلاور جدیده که :icon_wink عین عکس سمت راستی هست .البته عکس خودشم توی پست جناب پویان به نام فلاور آینده دار !!!( آینده اش پیش منه ) موجوده .

از زمان ورود همش میخواد بره اونور شیشه ، قدیمیه هم کنار شیشه یکیم مایل میشه بالشو میلرزونه ، نره حالی به حالی میشه قات میزنه !!!

اگر حدسم صحیح باشه ، الان که نر کله دار روبروی ماده هست ، باعث تشدید در کله اش میشه یا حتما باید دو تا نر روبروی هم باشند ؟

سلام
اگر ماده و نر بصورت جدا با یک شیشه روبروی هم باشنند فلاور نر تحریک میشه وکله میزنه منتهی نه به اندازه ای که 2 تا نر از هم جدا هستند و برای هم شاخه شونه میکشنند چون 2 تا نر از هم بوسیله ردیاب های شیمیایی و هورمون های جنسی نرانه وشکلشان از وجود همدیگر با خبر میشونند وسعی در مغلوب کردن همدیگر دارنند که از تمام قدرتشون و فرم بزرگتر کلیشون که بیانگر منتهی قدرتشونه با توجه به شرایطشون استفاده میکنند ولی نر و ماده بیشتر هدفشون جفت خوردنه و نر انرژی خودشو برای باروری و حفاظت از تخمها در این مورد حفظ میکنه :icon_
cool

goldterimaco
16 October 2007, 02:57 PM
من 1 فلاور ماده پیش یکی از دوستام داشتم چون داشت ماهی دیگه میخرید دیروز برام اورد من مجبورن انداختمش پیش رددویلم .داشتم شاخ در می اوردم 1 ساعت بعد که اومدم دیدم کف رو چال کردند و جفت خوردن و 2 تایی به سمت شیشه که ماهیای دیگه بود حمله میردن می کردند.حالا میخواستم ببینم جفت خوردن ماهی نر و تخم کشی اونو ضعیف میکنه؟چون من قصد تخم کشی ندارم .اگه ماهی ضعیف می شه که جداش کنم .

moh@mm@d reza
16 October 2007, 05:31 PM
من 1 فلاور ماده پیش یکی از دوستام داشتم چون داشت ماهی دیگه میخرید دیروز برام اورد من مجبورن انداختمش پیش رددویلم .داشتم شاخ در می اوردم 1 ساعت بعد که اومدم دیدم کف رو چال کردند و جفت خوردن و 2 تایی به سمت شیشه که ماهیای دیگه بود حمله میردن می کردند.حالا میخواستم ببینم جفت خوردن ماهی نر و تخم کشی اونو ضعیف میکنه؟چون من قصد تخم کشی ندارم .اگه ماهی ضعیف می شه که جداش کنم .
اگه ماهي ها خوب تغذيه بشند و فواصل بين هر بار تخم ريزي كم نباشه ضعيف كه نميشن هيچ تازه قوي تر هم ميشن.مثلا اگه قصدت تخمكشي به صورت انبوه نيست ميتوني بعد از تخم ريزي تخم ها رو از پيش والدين جدا نكني و بذاري تخم ها در حضور والدين هچ بشوند.به اين ترتيب والدين سرگرم مراقبت از تخم ها و بعد نوزادان خود شده و اين جوري فاصله بين هر تخم ريزي زياد تر ميشه.

stvstv
22 October 2007, 11:52 AM
بين ماهي نر ماده يك شيشه به مدت ده روز است قرار داده ام چگونه مي توان فهميد كه موقع برداشتن اين شيشه است تا بايكديگر جفت بخورند آيا رفتار خواصي از خود نشان مي دهند

pouyan
22 October 2007, 01:28 PM
بين ماهي نر ماده يك شيشه به مدت ده روز است قرار داده ام چگونه مي توان فهميد كه موقع برداشتن اين شيشه است تا بايكديگر جفت بخورند آيا رفتار خواصي از خود نشان مي دهند

اگر بعد از 30 دقیقه الی 1 ساعت ماهی نر فلاور ماده رو پسندیده باشه دیگه همدیگرو نمیزنند و حرکات لرزشی از خودشون به نمایش میزارنند
بعد از برداشتن شیشه هم از همدیگر بوسه میگیرنند و دور همدیگه میچرخنندو حرکات عاشقانه فلاوری اجرا میکنند و لوله های تناسلیشونم به بیرون متمایل میشه و گاهی همدیگر رو میزنند ولی باید مواظب باشید که شدت این حرکاتشون زیاد و غیر عادی نشه و گرنه یکیشون کشته میشه و همچنین اگر نر یا ماده مقابل کم بیاره از فلاور دیگه که باید باهاش جفت بخوره فراری میشه ! همچنین اگر نر ماده رو نپسندیده باشه شروع به کندن پولک های ماده خوش میکنه این مورد برعکسشم صادقه
موفق باشید

stvstv
22 October 2007, 01:41 PM
منظور من قبل از برداشتن شيشه است يعني در مقابل هم، كه بين آنها شيشه باشد چه حركاتي مي كنند

pouyan
22 October 2007, 02:08 PM
منظور من قبل از برداشتن شيشه است يعني در مقابل هم، كه بين آنها شيشه باشد چه حركاتي مي كنند

حرکات تهاجمی- حرکات لرزشی و پر رنگ شدن رنگ فلاور ها

goldterimaco
23 October 2007, 03:57 PM
وقتی ماهیها بینشون شیشه باشه رنگشون و کلشون خیلی بهتره و خوشگلترن اما به محض اینکه ماذه ونر میندازید پهلو هم هم رنگشون عوض میشه هم کله نر میخوابه .کله رد من خیلی بزرک شده بوذ اما به محض اینکه 1 ماده انداختم پیشش کلش خوابید برا همین دیشب ماده رو جدا کردم.این عکس ماله هفته پیشه که تنها بود و عکس الانشم شب میذارم که کلش خوابیده.
http://i24.tinypic.com/11me4n4.jpg
http://i23.tinypic.com/4l35lv.jpg

اینم عکس گلدتریماکو قبل و بعد از غذای رنگ دادن .البته منتظرم این غذاهایی که دارم تموم شه بعد به توصیه آقا پویان عمل کنم چون واقعا رنگ پذیری فوق العادهای داره.این عکسها رو گذاشتم تا به عینه ببنید البته من هنوز هورمون برای قرمزی بهش ندادم و همانطور که آقا پویان توضیح داد رنگ سیاهی باله هاش بر اثر شرایط اطاف ماهیه.

http://i22.tinypic.com/drfrcm.jpg

http://i23.tinypic.com/yjl2u.jpg

http://i20.tinypic.com/1zgaogz.jpg

goldterimaco
23 October 2007, 10:52 PM
اینم عکس رددویل وقتی که ماده انداختم پیشش و کلش خوابید با عکس بالا مقایسه کنید فقط تو 5روزکلش اینطوزی شد
http://i22.tinypic.com/5uiikl.jpg

Blaze
24 October 2007, 04:07 PM
دقیقا کله فلاور نر بزرگ من هم وقتی چند روز جلوش ماده بود خوابید ، الانم همش با غصه نگاه میکنم که بزرگ بشه !

الان جلوش یک اسکاره که همش از پشت شیشه نگاش میکنه و کل کل میکنن !

goldterimaco
27 October 2007, 03:53 PM
http://i23.tinypic.com/2vkhla8.jpg
دقیقا کله فلاور نر بزرگ من هم وقتی چند روز جلوش ماده بود خوابید ، الانم همش با غصه نگاه میکنم که بزرگ بشه !

الان جلوش یک اسکاره که همش از پشت شیشه نگاش میکنه و کل کل میکنن !
دوست گرامی من هم این مشکل برام پیش اومد به نظر من اینکار رو کن ببین نتیجه میده یانه.فلاور تو محیطی قرار دهید که تنها نباشه و به قول معروف یکه تازی کنه و احساس قلدری کنه که برا این کار میتونید از پیرانا یا اسکار استفاده کنید البته پیرانا مناسبتره چون 1 هفتهای چون پولکش خیلی ریزن مثل اولش میشه من برا اینکار یه پیرانا گرفتم اگه کسی از بچه ها خواست امانی هم میدن :icon_arro
راستی این فلاور ماده من که تو پست صفحه قبلی عکسشو انداختم که گوشه تانکم تخم ریخته بود اینم عکس دیگشه که به فاصله 1هفته بعد با یه نر دیگه تخم ریخته وسط تانک.شاید باورتون نشه اما دوستم دید که به این راحتی این ماده با نر جفت میخوره و تخم میریزه از من گرفتش و انداخت پیشه فلاور نرش که با اونم جفت خورد و الانم بچه هاشون در اومده .در فاصله 1 ماه 3 بار تخم ریخت خلاصه ماده عجیب غریبیه:icon_surp

dj666
29 October 2007, 10:05 PM
خواهشا کمک من یه فلاور امروز گرفتم وقتی انداختم توی تانک گرین ترور من حسابی داره دخلشو می یاره فلاور هم از گرین بزرگتر باید چی کار کنم خواهشا کمک

Moh4mm4d
29 October 2007, 10:59 PM
خواهشا کمک من یه فلاور امروز گرفتم وقتی انداختم توی تانک گرین ترور من حسابی داره دخلشو می یاره فلاور هم از گرین بزرگتر باید چی کار کنم خواهشا کمک
یحتمل چند روز دیگه قضیه برعکس میشه، اونوقته که باید نگران بشی!

pouyan
30 October 2007, 11:06 AM
سلام
تو فلاور ها بعضی وقتها استثنام پيدا میشه یعنی ممکنه فلاور بقدری آروم باشه که از ماهی هایه کوچتر از خودش کتک بخوره ولی این مورد خیلی نادره من هم مثل آقای Blaze در مورد فلاور شما فکر میکنم و باید فلاور شما یه چند روزی به تانکنون خو بگیره که بعدش او فلاور شما دخل گرین ترورتون رو در میاره البته شما نگفتید فلاورتون نر ه یا مادست! چون ماده ها اکثر آروم تر از نر ها هستنند حالا فعلا یه 2 -3 روز از گرین ترورتون جداش کنید مثلا با یک تیغه شیشه ای بعد که به محیط خو گرفت بهتر میتونه با گرین ترور اگر با هم بسازنند کنار بیاد در ضمن قرنتینه کردن فلاور هم شرط اساسیه چون تمامه فلاور ها با وجود مقاومت در برابر انواع بیماری ها بسیار مستعد به هگزامنیا هستنند که اگر هگزامنیا بگیرنند به سختی خوب میشنند

goldterimaco
1 November 2007, 01:36 PM
باسلام.دلیل ابتلا به هگزامنیا چیه؟طبق فرمایشات قبلی که درمانش با مترانیدازوله این دارو را به چه میزان و چه جوری باید به غذا اضافه کرد و این داروقیمتش چنده وبه صورت مایع و یا جامده.ببخشید خیلی سوال شد شایدم تو پست های دیگه مطرح شده باشه اما یکم حال ماهیم خیلی بده برای اینگه آقای انوش گفته بود طیق فرمایش آقا پویان و اطلاعات ایشون هم در مورد فلاور خیلی کامله در اینجا این پست رو مطرح کردم

pouyan
1 November 2007, 03:40 PM
باسلام.دلیل ابتلا به هگزامنیا چیه؟طبق فرمایشات قبلی که درمانش با مترانیدازوله این دارو را به چه میزان و چه جوری باید به غذا اضافه کرد و این داروقیمتش چنده وبه صورت مایع و یا جامده.ببخشید خیلی سوال شد شایدم تو پست های دیگه مطرح شده باشه اما یکم حال ماهیم خیلی بده برای اینگه آقای انوش گفته بود طیق فرمایش آقا پویان و اطلاعات ایشون هم در مورد فلاور خیلی کامله در اینجا این پست رو مطرح کردم

دلیل ابتلا به هگزامنیا در فلاورها به موارد زیادی بستگی داره که مهمتریناش استفاده کم از فیبر در رژیم غذایی فلاور ها و استفاده زیاد از گوشت و دل , کیفیت بد غذا و مونده بودن آن --سیفونین نامرتب _ داشتن شن در آکوریوم فلاور که اگر هر هفته سیفونیگ صورت نگیره هگزامنیا تا مدتها بصورت نهفته در بدن فلاور باقی میمونه -- اکسیژن کم آب - PH اسیدی آب همرا با کیفیت بد آب
و اما
کاشکی در مورد این ماهیتون یکم اطلاعات کاملتری میدادید تا بهتر بتونم کمکتون کنم مثلا کدوم فلاورتون به این بیماری مبتلا شده ((فلاور معمولیتون یا گلدن تریماکوتون )) چون روش درمانشون با هم فرق میکنه
در ضمن چند روزه این ماهیتون به این بیماری مبتلا شده و علائمش چیه؟! غذا تو این 1 ماه چی بهش میداد و چقدر و با چه ما هیایی این فلاورتون رو نگه میدارید چون بهبود کامل هگزامنیا تو فلاور ها سخته من برای همین این سوالات رو کردم ولی حالا با حدس شما که به هگزامنیا مبتلا شده میتونید از مترونیدازول بصورت درمان قرصی و با غذا استفاده کنید به این صورت که اول فلاور مریضتون رو به تانک قرنتینه و مراقبت های خاص انتقال میدید دمای تانک رو به 32-33 درجه سانتیگراد میرسونید حالا من نمیدونم اشتها فلاورتون چطوریه آیا غذا میخوره یا کم غذا شده یا ...؟
اگر هنوز میل به غذا خوردن داره میتونید 50 گرم گوشت رو با 25 گرم اسفناج بخوبی میکش کنید بعد بهش کمی غذای تترا پرت اضافه کنید و آب نیز به اندازه 1 قاشق غذا خوری به این غذا اضافه کنید وسعی کنید این آب جذب دانه های تترا پرت بشه بعد این غذا رو در نایلونی قرار بدید و باید دماش رو به 50 درجه سانتیگراد برسونید برای اینکار میتونید مشمای محتوی این غذا رو در آب گرم قرار بدبد بعد 1 قرص 250 میلی گرمی مترونیدازول خورد با این غذای با دمای 50 درجه بخوبی ترکیب کنید وبعد غذا رو در دمای 2-3 درجه بالای صفر در یخچال قرار بدید این غذا رو میتونید 2-3 وعده در روز یعنی صبح و ظهر وشب به فلاور مریضتون بدید ولی 2 وعده کافیه این کارو به مدت 1 هفته بکنید
را دیکه استفاده مستقیم قرص مترونیدازول در صورت عدم اشتهایه ماهی هست به این صورت که 1 قرص 250 میلی گرمی رو به اندازه هر 50 لیتر آب آکواریوم در یک لیوان با آب گرم حل و به تانک مراقبت ویژتون اضافه میکنید هر 2 روز 1 بار نصف آب رو تعویض و بعد از 4 روز دوباره از همین قرص با همین دوز استفاده میکنید بهبود فلاور با توجه به شرایطش ممکنه از 6 روز تا 1 ماه بطول بکشه البته روش های دیگه هم هست اما یا داروهاش دردسترس نیست یا دارو هاش رو به من و شما داروخانه ها نمیدنند که بهترین روش درمانی که برای من هم جواب داده همین استفاده از قرص و این محتوی غذاییبا توجه به شرایط ماهی بوده
در ضمن قرصش اروزنه و همه دارخانه ها دارندش

pouyan
1 November 2007, 04:40 PM
جناب goldterimaco من تو بخش بیماری ها یکم دیر به دیر سر میزنم ولی اتفاقی پست شما رو اونجا دیدم و فهمیدم فلاور معمولیون با خوردن خوراک زنده به هگزا مبتلا شده درمان رو با همون روش درمان غذایی که تو پست قبلی گفتم شروع کنید و نتیجش رو هم بعد از یک هفته اعلام کنید امیدوارم خوب بشه در ضمن تو تانک قرنتینه که درمان رو شروع میکنید باید ضایعات ماهی بسرعت سیفون بشه

goldterimaco
3 November 2007, 02:40 PM
بابت توضیحات جامع و کاملتون خیلی خیلی ممنون.حضور محترم شما عرض کنم که گلدتریماکو شنبه گذشته 2 روز پس از اینکه خوراک زنده بهش دادم خیلی بیحال شد و مدفوعشم سفید ودراز شد .
در حال حاضر2 3 روزه مدفوع سفید تو تانک ندیدم اما هنوز بی حاله و خیلی آروم حرکت میکنه غذا خیلی کمتر از قبل میخوره والان تو یه تانکه 450 لیتری همراه با یه کوتوله 35 سانتی نگهش میدارم که بابت همین بی حالیش کوتوله یکم به باله های بالاییش که تو عکسه حال داده.البته محل خروج مدفوعشم همراه باله های زیرینش یکم سیاه شده.آقا پویان به نظر شما میشه گلد رو به راختی جفت زدیا بی خیالش شم. اصلا به نظرت نگهش دارم یا نه؟ببخشید خیلی میندازمتون به زحمت با این همه سوال .بازم از راهنماییتون ممنون
http://i11.tinypic.com/4vqyvb4.jpg

pouyan
3 November 2007, 04:36 PM
من جای شما باشم گلدن تریماکوتون رو بمدت 7 روز تو تانک قرنتینه جدا نگهش میدارم و بهش غذای مخلوط با مترونیدازول میدادم چون گلدن تیماکو ها نسبت به هگزا خیلی حساسنند و اگر زود بهشون نرسید دیر خوب میشنند
جفت خوردنش زیاد سخت نیست مثل فلاور های دیگست ولی گلدن یکم ممکنه سختر جفت بخوره اونم با توجه به اخلاقش که کمی تندتر از فلاور هست ولی اگر جفت خوردنند 10 % امکان اینکه بتونه تخمها رو بارور کنه احتمال وجود داره چون اکثر نر های گلدن تریماکو مثل پرت های نر عقیمنند ولی ماد هاشون تقریبا اکثرا تخمهاشون میشه توسط فلاور یا ماهی دیگه بارور بشنند برای همینه که اینجا مادهاش سختر پيدا میشنند

pouyan
4 November 2007, 09:13 AM
سلام
دریروز ماهیران باغ فردوس بودم 4 تا فلاور کوچیک 6 cm آورده بود که تو ایران تقریبا اولین باره که فلاور نوع کامفا با این اندازه وارد شده! ... و واقعا کسایی که فلاور محشر میخوانند این نوع کاملا جواب میده و بزرگ هم بشنند تک میشنندو شما رو فلاور باز حرفه ای میکنه ... البته قیمتش با این که من دوستار فلاور های جدیدم به نظر من نامتعارفه و ماهیران 2 برابر قیمت جهانیش میده..ماهیران و گرون فروشیشه دیگه:icon_bigg.......یعنی دونه 80 هزار تومن:icon_bigg
شما اگر خریدید جای منم لذتشو ببرید:icon_surp
http://i16.tinypic.com/5zf2lat.jpg
http://i11.tinypic.com/6h6e1hz.jpg
http://i18.tinypic.com/4xme35l.jpg
بزرگ بشنند اینطوری میشنند
تغذیه شده با تترا پرت و غذاهای معمولی اینجا
http://i8.tinypic.com/6g8rx1x.jpg
تغذیه شده با غذایه مخصوص فلاور که من ندیدم تو اینجا کسی این غذا رو داشته باشه (( البته ماهیران به من گفته بود که از این غذا میاره که الان از این قضیه الان 6 ماه گذشته و خبری از این غذا نیست ))
http://i15.tinypic.com/4rcx0gg.jpg

HADI_JOON
4 November 2007, 09:46 AM
خدایی خیلی گرون فروشه .. 80 هزااااااااااااااار ومن ...!!!!!!!!!!!!!!

goldterimaco
6 November 2007, 12:28 AM
بد شانسی پشت بدشانسی .مثل اینکه تا این گلده کار دست من و خودش نده بی خیال نمیشه.بابت بیماری قبلیش :الان غذا خوب میخوره اما تحرکش به زمانی که سالم بود نرسیده.اما امروز عصر دیدم که یک زایده زیر دهنش شبیه زیگیل زده .میخواستم ببینم این نشونه بیماریه؟ و چه اقدامی باید برای بهبودش واز بین رفتن اون کنم .پیشاپیش از راهنمائیتون تشکر میکنم.
http://i21.tinypic.com/ivajgw.jpg

pouyan
6 November 2007, 08:52 AM
بد شانسی پشت بدشانسی .مثل اینکه تا این گلده کار دست من و خودش نده بی خیال نمیشه.بابت بیماری قبلیش :الان غذا خوب میخوره اما تحرکش به زمانی که سالم بود نرسیده.اما امروز عصر دیدم که یک زایده زیر دهنش شبیه زیگیل زده .میخواستم ببینم این نشونه بیماریه؟ و چه اقدامی باید برای بهبودش واز بین رفتن اون کنم .پیشاپیش از راهنمائیتون تشکر میکنم.

آقا ناراحت نباش تجربتون میره بالا
این زگیل یه نوع کیست هست
این کیست هایی که دور لب فلاور ها و بعضی از ماهی ها بخصوص اسمار میزنه میتونند انگلی یا قارچی باشنند که بعضی مواقع من با اضافه کردن 1 قاشق غذا خوری نمک برای هر 20 لیتر آب نتیجه گرفتم اما مدت درمانش خیلی طولانی میشه
اگر تشخیص دادید کیستش قارچیه میتونید از تترا سایکلین که طریقه درمان باهاش در بخش مربوطه گفته شده استفاده کنید من خودم بعضی وقتها ماهیکه اینطوری شده رو از آب بیرون میارم و کیست ارافه دهنشو فشار میدم اگر کیست شل بود و ازش مایعی بیرون اومد بیشتر کیست قارچیه که من اون موقع روی کیست و اطرافش نیستاتین میزنیم(( بصورت پمادشو بزنید )) تا باکتری ها مضرش کیست از بین برنند بعدشم از تترا سایکلین استفاده میکنم
یه نوع کیستم هست که سفته من تا حالا خوبش نکردم ولی ماهی وقت اون کیست رو میگیره حالش خوبه ومثل قبلش هست و مشکلیم نداره ولی برای مورد شما چون گفتید ماهیتون یه مقدار بی حال به نظر میرسه من بازم شکم به کیسته قارچی هست
اگر نتیجه نگرفتید کلرامفنیکل رو با غذای ماهی مثا ترکیب غذای با مترونیدازول درست کنید وبه ماهی بدید بخوره که بیشتر برای کیست های باکتریایی جواب میده اما دوره درمان طولانیه
با تجربه من درمان کیست های روی فلاور ها معمولا خوب جواب میده و در عرض هفت در صورت تشخیص نوع کیست واستفاده داروی درست از بین میره

goldterimaco
8 November 2007, 11:01 AM
با سلام.من گلدرو از آب اوردم بیرون زائده زیر دهنش نرم بود و وقتی بهش دستزدم رفت تو و یه مقدارش کنده شد(کلا هی کنده میشه و دوباره در می یاد) .دیروزم منتقلش کردم به قرنطینه البته الان تحرکش خیلی زیادشده .الان بهش پماد بزنم یا از تتراسایکلین استفاده کنم؟راستی اگه میشد تایپیک بیماریها دسته بندیش گسترده تر میشد دسترسی به مبحث مورد نظر خیلی راحتتر و روانتر میشد.اینطوری باید کلی صفحه رو برای پیدا کردن مبحث مورد نظر بررسی کنی تا اونو پیدا کنی که کلی زمان بره.

pouyan
8 November 2007, 04:11 PM
با سلام.من گلدرو از آب اوردم بیرون زائده زیر دهنش نرم بود و وقتی بهش دستزدم رفت تو و یه مقدارش کنده شد(کلا هی کنده میشه و دوباره در می یاد) .دیروزم منتقلش کردم به قرنطینه البته الان تحرکش خیلی زیادشده .الان بهش پماد بزنم یا از تتراسایکلین استفاده کنم؟راستی اگه میشد تایپیک بیماریها دسته بندیش گسترده تر میشد دسترسی به مبحث مورد نظر خیلی راحتتر و روانتر میشد.اینطوری باید کلی صفحه رو برای پیدا کردن مبحث مورد نظر بررسی کنی تا اونو پیدا کنی که کلی زمان بره.

سلام
پماد نیستاتین درمان موضعی اطراف زائده انجام میده و استفادش بیشتر برای ضدعفونی اطراف زایده اضافی توصیه شده
اما تو تانک قرنتینه به ازای هر 50 لیتر 1 کپسول با محتوای 250 میلی گرمی تترا ساکلین تو آب حل کنید و تو تانک قرنطینه بریزید البته آب تانک قرنطینتون مقداری زرد میشه که زیاد مهم نیست ولی مواظب باشید هر وقت رنگ آب به قهوه ای تا قرمز رسید نصف بیشتر آب رو عوض کنید شما سعی کنید اینکارو 2 روز یکبار انجام بدید بعد دوباره از همون قرص استفاده کنید من احتمال میدم کیست ماهی شما باکتریایی هست اگر دوستان خوب دیگم تجربه ای در درمانش دارند منم خوشحال میشم بدونم راستی نمک هم تو تانک قرنطینتون به ازای هر 10 لیتر آب 1 قاشق چای خوری اضافه کنید من احتمال میدم سر 1 هفته با این روند درمان خوب بشه و زائدش برطرف بشه فقط ماهیتون تو این مدت درمان کمی لاغر میشه که اونم با تغذیه خوب بعد از درمان جبران میشه
در ضمن در دوره درمان از زغال اکتیوم استفاده نکنید و سعی کنید هوادهی خوب و کامل رو برای دوره درمان بکار ببرید

hossein 555
10 November 2007, 02:12 AM
سلام به تمام دوستان. چطور میشه فلاور وپوزه میمونی رو پیشانی دار کرد. لطفا کمک کنید.
hossein_kaboudian@yahoo.com

pouyan
10 November 2007, 08:24 AM
سلام به تمام دوستان. چطور میشه فلاور وپوزه میمونی رو پیشانی دار کرد. لطفا کمک کنید.
hossein_kaboudian@yahoo.com
سلام
کار زیاد سختی نیست اول باید فلاور وپوزه میمونی شما نر باشه امیدوارم وقت بکنید تاپيک رو یک بار مطالعه کنید بعد به جوابتون حتما میرسید اما
تو این تاپيک دوستان و من درباره کله زدن فلاور زیاد بحث کردیم ولی 1 جمع بندی خلاصه برای کله زدن خوب اولا فلاورتون باید گونه خوبی باشه بعد آب تانکتون فاکتورهاش در حد خوب تا عالی باشه
سیکل ازتتون کامل باشه
به ماهیتون غذا خوب بدید که تو این تاپيک به این غذاها هم اشاره شده برای تحریک بیشتر کلشم میتونید از 1 فلاور نر دیگه یا آینه استفاده کنید که به چگونگی اینکارهم قبلا اشاره شده(( کله زدن پوزه میمونی هم مانند فلاور هورن هست ولی معمولا کلشون از فلاور کوچیکتر هست ))
موفق باشید

hossein 555
11 November 2007, 02:52 AM
با سلام به همه من تازه عضو شدم .در مورد رنگ و قوس سر فلاورن برام توضیح بدین. با سپاس:icon_cry:

hossein 555
11 November 2007, 03:05 AM
سلام
کار زیاد سختی نیست اول باید فلاور وپوزه میمونی شما نر باشه امیدوارم وقت بکنید تاپيک رو یک بار مطالعه کنید بعد به جوابتون حتما میرسید اما
تو این تاپيک دوستان و من درباره کله زدن فلاور زیاد بحث کردیم ولی 1 جمع بندی خلاصه برای کله زدن خوب اولا فلاورتون باید گونه خوبی باشه بعد آب تانکتون فاکتورهاش در حد خوب تا عالی باشه
سیکل ازتتون کامل باشه
به ماهیتون غذا خوب بدید که تو این تاپيک به این غذاها هم اشاره شده برای تحریک بیشتر کلشم میتونید از 1 فلاور نر دیگه یا آینه استفاده کنید که به چگونگی اینکارهم قبلا اشاره شده(( کله زدن پوزه میمونی هم مانند فلاور هورن هست ولی معمولا کلشون از فلاور کوچیکتر هست ))
موفق باشید

سلام ممنون که توضیح دادی اگه مشکلی براتون پیش آمد خوشحال میشم کمکی کرده باشم.:icon_sad:

Anoush
11 November 2007, 04:07 PM
با سلام به همه من تازه عضو شدم .در مورد رنگ و قوس سر فلاورن برام توضیح بدین. با سپاس:icon_cry:

سلام ممنون که توضیح دادی اگه مشکلی براتون پیش آمد خوشحال میشم کمکی کرده باشم.:icon_sad:

ببخشید من نفهمیدم که شما کمک میخواهید یا میخواهید کمک کنید!!

HADI_JOON
12 November 2007, 11:12 PM
انوش جان تو مورد اول سوال بوده عزیز ...

goldterimaco
15 November 2007, 10:24 AM
با سلام به همگی خصوصا آقا پویان ودیگر اساتید که این چند روزه به خاطره مریضی ماهیم زیاد مزاحمشون شدم .آقا من 2روز از تتراسیکلین برا درمان زیگیلش استفاده کردم که زائدش برطرف بشه .اما خیلی بی اشتها شده و مدفوع سفید تو تانک قرنطینش پر شده دما رو هم گذاشتم 30 درجه .به خاطر همین تترا سیکلین رو قطع کردم و چون غذا نمیخورد تو تانکش که حدوده 80 لیتره 2 قرص 250میلی مترو نیدازول انداختم .چون فکر کنم درمان بیماریه انگلیش خیلی واجبتر از زیگیله باشه .به نظر شما کار درستی انجام دادم؟وهمین کار رو ادامه بدم یا تتراسیکلین همزمان بدم ؟برای غذاشم امروز بهش مولی بدم ببینم میخوره یانه.خلاصه که خیلی حالم رو گرفته.

pouyan
15 November 2007, 11:37 AM
با سلام به همگی خصوصا آقا پویان ودیگر اساتید که این چند روزه به خاطره مریضی ماهیم زیاد مزاحمشون شدم .آقا من 2روز از تتراسیکلین برا درمان زیگیلش استفاده کردم که زائدش برطرف بشه .اما خیلی بی اشتها شده و مدفوع سفید تو تانک قرنطینش پر شده دما رو هم گذاشتم 30 درجه .به خاطر همین تترا سیکلین رو قطع کردم و چون غذا نمیخورد تو تانکش که حدوده 80 لیتره 2 قرص 250میلی مترو نیدازول انداختم .چون فکر کنم درمان بیماریه انگلیش خیلی واجبتر از زیگیله باشه .به نظر شما کار درستی انجام دادم؟وهمین کار رو ادامه بدم یا تتراسیکلین همزمان بدم ؟برای غذاشم امروز بهش مولی بدم ببینم میخوره یانه.خلاصه که خیلی حالم رو گرفته.

سلام
من هم سر همین قضیه کلی کلافه شده بودم چون یکی از گلدن تریماکوهای نازنینم تا 1 ماه این وضعیتو داشت(( با دوز بالای مترونیدازول و دوره طولانیه درمان هم خوب نشد )) اگر تونستی گابروکیل پيدا کنی خیلی عالیه ولی من نتونستم اینجا این دارو رو بیابم من نمیدونم چرا گلدن تریماکو نسبت به هگزامنیا خیلی ضعف از خودش نشون میده
راستی 1 احتمالم داره بیماریش هگزامنیا نباشه ها !!
اما پيشنهاد اصلیه من اینه که تا ماهیتون از رنگ و رو نیوفتاده ردش کن چون من نسبت به خوب شدن گلدن تریماکو در برابر هگزامنیا خیلی شک دارم اگر اساتید عزیز دیگم راهکاری برای خوب شدن این بیماری داشتن منم بسیار خوشحال میشم لطف کنند در اختیار من ودوستان قرار بدنند :icon_excl

Romans
15 November 2007, 11:52 AM
سلام
من هم سر همین قضیه کلی کلافه شده بودم چون یکی از گلدن تریماکوهای نازنینم تا 1 ماه این وضعیتو داشت(( با دوز بالای مترونیدازول و دوره طولانیه درمان هم خوب نشد )) اگر تونستی گابروکیل پيدا کنی خیلی عالیه ولی من نتونستم اینجا این دارو رو بیابم من نمیدونم چرا گلدن تریماکو نسبت به هگزامنیا خیلی ضعف از خودش نشون میده
اما پيشنهاد اصلیه من اینه که تا ماهیتون از رنگ و رو نیوفتاده ردش کن چون من نسبت به خوب شدن گلدن تریماکو در برابر هگزامنیا خیلی شک دارم اگر اساتید عزیز دیگم راهکاری برای خوب شدن این بیماری داشتن منم بسیار خوشحال میشم لطف کنند در اختیار من ودوستان قرار بدنند :icon_excl

سلام
همانطور که میدونید بیماریهای گوارشی ماهیها نشانه های مشابهی دارند و بی اشتهایی و لاغر شدن ماهی به همراه مدفوع سفید در اکثر انها عمومیت دارد ولی به علت شیوع بیشتر هگزامیتا و انتقال سریع ان از طریق ماهی و اب الوده اولین تشخیص ما این بیماری میباشد .اگر این بیماری در یک دوره درمان 9 تا 12 روزه با مترونیدازول بهبود پیدا نکند احتمال بیماری دیگر مثل انگلهای روده ای وجود دارد.
گابروکل هم تاثیر خیلی خوبی در درمان بیماریهای گوارشی دارد که متاسفانه در دسترس نیست.
در مواردی که مشکل ماهی با دوز معمول حل نمیشود بهتره دوز دارو را 2 برابر کنید و من خودم از ترکیب مترونیدازول و قرص hexa_ex با دوز بالا نتیجه گرفتم .موفق باشید.

hossein 555
15 November 2007, 10:48 PM
با سلام به همه دوستان من یه فلاور خیلی خوش استیل دارم ولی رنگش صورتی چه هورمونی برای رنگش استفاده کنم و چطور این کار رو انجام بدم. در ضمن تغذیش در حد بسیار خوب و عالی هستش. با تشکر:icon_neut

pouyan
17 November 2007, 08:29 AM
با سلام به همه دوستان من یه فلاور خیلی خوش استیل دارم ولی رنگش صورتی چه هورمونی برای رنگش استفاده کنم و چطور این کار رو انجام بدم. در ضمن تغذیش در حد بسیار خوب و عالی هستش. با تشکر:icon_neut
سلام
من هورمونی رو توصیه نمیکنم ولی میتونید از غذای تترا پرت و غذا های با محتوای رندانه قرمز استفاده کنید چون فلاور شما رنگشم صورتی هست زودتر و بهتر رنگ قرمز رو بخودش میگیره در ضمن ضمن بهترین غذایی که من برای فلاور استفاده کردم و این غذا میتونه رگ قرمز_آبی _سبز فلاور رو زیباتر کنه تترا سیکلید نوع گرانولی هست :icon_cool

goldterimaco
19 November 2007, 06:32 PM
با سلامhttp://i9.tinypic.com/8799e2b.jpg
یه ضرب المثل هست میگن میای چشمشو درست کنی میزنی ابروشو کور میکنی شده حکایت کار ما.اون برآمدگی زیگیل مانند که برای درمانش به توصیه آقا پویان از تترا سیکلین استفاده کردم اما به دلیله بیماریه انگلی ،تترا سیکلین رو که 2 روز استفاده کردم قطع کردم و به جاش از مترونیدازول استفاده کردم .مسلما بیماری داخلی درمانش خیلی واجبتر از زیگیله بود چون خطریه یه جورایی.اما این زیگیله بد جوری داره گنده میشه .قلنیه قلنبه رو هم در اومده وقرمزم شده منم از دیروز تترا سیکلین رو به تانکش اضافه کردم .به نظرتون این زیگیله مشکلی جدی برای ماهی پیش می یاره یا فقط ظاهریه.اینم باید ذکر کنم که از وقتی انداختم تو تانک قرنطینه غذا نخورده.راستی یه چیزی خیلی نگرانم کرده الان 1 هفتهای هست که گلدرو از رددویل و کوتولم جدا کردم واون 2 تا هم تانکشونو عوض کردم دیروز متوجه شدم یه زائده کوچک سفید رنگ زیر چشم ردم زده به نظرتون اینم میخواد مثل گلده بشه ؟:icon_conf
http://i4.tinypic.com/81e99aq.jpg

pouyan
22 November 2007, 02:58 PM
با سلام
یه ضرب المثل هست میگن میای چشمشو درست کنی میزنی ابروشو کور میکنی شده حکایت کار ما.اون برآمدگی زیگیل مانند که برای درمانش به توصیه آقا پویان از تترا سیکلین استفاده کردم اما به دلیله بیماریه انگلی ،تترا سیکلین رو که 2 روز استفاده کردم قطع کردم و به جاش از مترونیدازول استفاده کردم .مسلما بیماری داخلی درمانش خیلی واجبتر از زیگیله بود چون خطریه یه جورایی.اما این زیگیله بد جوری داره گنده میشه .قلنیه قلنبه رو هم در اومده وقرمزم شده منم از دیروز تترا سیکلین رو به تانکش اضافه کردم .به نظرتون این زیگیله مشکلی جدی برای ماهی پیش می یاره یا فقط ظاهریه.اینم باید ذکر کنم که از وقتی انداختم تو تانک قرنطینه غذا نخورده.راستی یه چیزی خیلی نگرانم کرده الان 1 هفتهای هست که گلدرو از رددویل و کوتولم جدا کردم واون 2 تا هم تانکشونو عوض کردم دیروز متوجه شدم یه زائده کوچک سفید رنگ زیر چشم ردم زده به نظرتون اینم میخواد مثل گلده بشه ؟:icon_conf

سلام
در مورد گلدنتون همچین موردی رو پيش بینی میکردم برای همینم گفتم تا از رنگ و رو نیوفتاده زودتر ردش کنید(( کلا گلدن ها در برابر بیماری خیلی ضعف از خودش نشون میده و دیر خوب میشه اونم بخاطر اینه که سیستم ایمنی ضعیفی بر اثر تلفیق فلاور مات و رد دیوایل کسب کرده)) ولی حالا شما داروهای دیگه ای هم که میتونه بیماری ها بکتریایی کیستی رو خوب کنه امتحان کنید شاید نتیجه بگیرید و یه کاره دیگم اینکه تو هر تانکی از اون خوراک های زنده ریختید شن هاشو یا بکلی تعویض کنید یا ضد عفونشون کنید ... الان رد دیولتون چطوره ?

asghar kahfi
24 November 2007, 03:21 PM
سلام.
امروز يه جفت فلاور خريدم. :icon_sad::icon_arro
انم عكساشون.
نر
http://i6.tinypic.com/81fnptv.jpg
ماده
http://i14.tinypic.com/721ldhz.jpg
چه طورن خوبن؟

pouyan
24 November 2007, 05:01 PM
سلام.
امروز يه جفت فلاور خريدم. :icon_sad::icon_arro
انم عكساشون.
نر
[...]
ماده
[IMG.....g[/IMG]
چه طورن خوبن؟
مبارکه خوشگلنند:icon_cool

asghar kahfi
2 December 2007, 05:48 PM
سلام.
فلاورام بالاخره تخمريزي كردن ولي تا سب نصفه تخمارو خوردن منم كاري نكردم چون دفعه اولشون بود تخمريزي مي كردن گذاشتمش به پاي ناشي بودنشون.
الانم نرو از ماده و تخما جدا كردم. اخه با ماده مشكل داشت.
كچند روزه تخما در مي يان چي كارا بايد بكنم؟
راستي نژاده فلاور من چيه؟ عكسش بالا هست.
ممنون.

arbabmostafa
2 December 2007, 06:25 PM
سلام من حدود 6 جفت فلاور دارم .÷ریروز یکی از جفت ها را کنار هم در یک تانک جدید قرار دادم.امروز دیدم دهن ماده ÷اره شده است.برای درمانش لازمه که از دارو استفاده کنم یا اینکه خودش خوب میشه و اینکه جداشون کنم بهتره؟
(امروز یک جفت فلاورم تخم گذاشت نر و ماده رو از کنار تخمها برداشتم.

pouyan
2 December 2007, 08:56 PM
سلام من حدود 6 جفت فلاور دارم .÷ریروز یکی از جفت ها را کنار هم در یک تانک جدید قرار دادم.امروز دیدم دهن ماده ÷اره شده است.برای درمانش لازمه که از دارو استفاده کنم یا اینکه خودش خوب میشه و اینکه جداشون کنم بهتره؟
(امروز یک جفت فلاورم تخم گذاشت نر و ماده رو از کنار تخمها برداشتم.

سلام
فلاور ماده زخمیتون رو جدا کنید و سعی کنید آب اون تانکو شرایطشو خوب نگه دارید... فقط تو آبش یکم متیلن بلو بزنید که زخم دهنش بیماری قارچی نگیره و بعدشم خوب تغذیش کنید زود زخمش ترمیم میشه
راستی فلاور جدیداتون مبارک مخصوصن اون ماده زرد رنگه!:icon_cool

pouyan
2 December 2007, 09:01 PM
سلام.
فلاورام بالاخره تخمريزي كردن ولي تا سب نصفه تخمارو خوردن منم كاري نكردم چون دفعه اولشون بود تخمريزي مي كردن گذاشتمش به پاي ناشي بودنشون.
الانم نرو از ماده و تخما جدا كردم. اخه با ماده مشكل داشت.
كچند روزه تخما در مي يان چي كارا بايد بكنم؟
راستي نژاده فلاور من چيه؟ عكسش بالا هست.
ممنون.

نوه های جدید مبارک:icon_cool
بعد از 2-3 روز از تخم در میاند و بعد از 5-7 روز وقتی که دیدید کیسه زرده بچه فلاورا جذب شد میتونید با آرتمیا و غذاهای دیگه بچه فلاوراتون رو تغذیه کنید نژاد فلاور ماده شما اسمش Zhen Zhou هست که بطور معمول بهش zz میگنند و نژاد نرتون دورگست zz و GM که اگر بهش برسید و زیاد برای جفت زنی و باروری تخمها ازش بهره نبرید خیلی زیبا میشه :icon_cooli

arbabmostafa
3 December 2007, 05:44 PM
آره آقا اون هنوز تو قرنطینه است. شاید ردش کنم .خیلی وحشی .به این راحتی با کسی رفیق نمیشه.ولی نرشو با یه ماده انداختم خیلی سریع جفت خوردند.ولی گرون بود نه!!!

arbabmostafa
4 December 2007, 01:29 PM
من یک جفت افلاور از یکی از دوستان خریدم .این دوستمون موقعی که ازش سوال کردم ایا ازشون بچه هم گرفتی یا نه گفت نه!!!!!اومدم خونه دیدم حالا میبینم از نظر خودم هردوی اینها ماده هستند.آیا میتواندد در این دتی که دست این اقا بوده اند سالم بمانند؟البته من تخصصی روی فلاور نداشته ام بیشتر با ماهیان آب شور سر کار دارم .حالا چه کنم؟:icon_neut

goldterimaco
4 December 2007, 03:54 PM
منظور از سالم بمانند چیه؟اگه از کسی که خریدید به شرط نر وماده بوده که باید این مشکل را با اون برطرف کنید .اگه هم که نه که دوتا فلاور ماده خریدید که نمیشه جنسیتشون هم تغییر دادو باید باهاشون بسازی دیگه.

sattareashegh
4 December 2007, 09:17 PM
از چه روشي جنسيت فلاور تعيين ميكنيد؟؟؟
اگه تا حالا تخم ريزي نكررده باشن كه نميشه فهميد بنظر من بهختري راه ديدن لوله هاي تخم هست حالا اگه نداريد به رنگ چشم دقت كنيددر نرها تن نارنجي بيشتر در ماده ها قرمز البته بهنظر من زياد قطعي نيست

goldterimaco
5 December 2007, 11:38 AM
سلام
در مورد گلدنتون همچین موردی رو پيش بینی میکردم برای همینم گفتم تا از رنگ و رو نیوفتاده زودتر ردش کنید(( کلا گلدن ها در برابر بیماری خیلی ضعف از خودش نشون میده و دیر خوب میشه اونم بخاطر اینه که سیستم ایمنی ضعیفی بر اثر تلفیق فلاور مات و رد دیوایل کسب کرده)) ولی حالا شما داروهای دیگه ای هم که میتونه بیماری ها بکتریایی کیستی رو خوب کنه امتحان کنید شاید نتیجه بگیرید و یه کاره دیگم اینکه تو هر تانکی از اون خوراک های زنده ریختید شن هاشو یا بکلی تعویض کنید یا ضد عفونشون کنید ... الان رد دیولتون چطوره ?
سلام.رددویل رو با یه آروانا انداختم تو یه تانک 5/1 متری و همونطور که گفتید بهش نمک اضافه کردم ومقداری متیلن بلو.اون زائده ازبین رفت و حالشم روبراهه و یه قسمتو چال کرده و نمیذاره آرواناهم نزدیکش بشه.فقط وقتی غذا میخوره شکمش یکم بیشتر از حد معمول باد میکنه.
در مورده گلد هم اون کیستش از وقتی تترا سیکلین استفاده میکنم کوچک شده ورنگ کیست هم از حالت خونی تبدیل به سفید شده و سفت هم شده.اما هنوز مدفوعش سفید و درازه.غذا هم نمیخوره؟مترانیدازول رو دوزشو 5/1برابر کنم خوبه؟یا اگر داروی دیگه ای هم جواب میده لطف کنید اسمش و طریقه مصرفشو بگید تا استفاده کنم.به محض اینکه حالش مناسب شد ردش میکنم بره.اما مطمئن شدم هورمون یخی که 1 ماه بهش میدادم این بلا روسرش اورده نه ماهی خوراک .وقتی پست هایی در مورد هورمون یخی خوندم متوجه شدم تنها دلیله انگل گرفتنش میتونه اون باشه نه چیز دیگه.چون ماهی خوراک رو رددویل و آروانا هم خورده بودن .به رقم رنگ دهی فوق العاده به نظر من به هیچ عنوان نباید از اونا استفاده کرد

hossein 555
6 December 2007, 12:32 AM
با عرض سلام و خسته نباشی به همه دوستان. در مورد نقش هورمون های انسانی چه زنانه و چه مردانه در رنگ ماهی فلاور هورن اگه ممکنه اطلاعات کاملی به من بدین. در ضمن از کجا مکمل های اسپیرولینا و آزگزانتین و بتا کارتن رو میتونم تهیه کنم. خواهشا هر چه سریعتر جواب رو به من بدین. خیلی خیلی ممنونم.:icon_neut

سلام
دوست عزیز لطفن از فونت و سایز معمولی استفاده کنید.
با تشکر- محسنی

arbabmostafa
6 December 2007, 12:31 PM
فلاور زرد من دیگه به نر حمله نمیکنه البته بعضی اوقات کمی با هم دعوا میکنند. لوله زیر شکم ماده معلوم نیست.به نظر شما امکان جفت خوردن هست یا نه.مسئله دیگه اینه که من در تانکم شن نریختم و طبق اطلاعات من این ماهی برای تخم ریزی برای خودش چاله درست میکنه این مورد مشکل ساز خواهد شد یا نه!؟

moh@mm@d reza
6 December 2007, 03:07 PM
فلاور زرد من دیگه به نر حمله نمیکنه البته بعضی اوقات کمی با هم دعوا میکنند. لوله زیر شکم ماده معلوم نیست.به نظر شما امکان جفت خوردن هست یا نه.مسئله دیگه اینه که من در تانکم شن نریختم و طبق اطلاعات من این ماهی برای تخم ریزی برای خودش چاله درست میکنه این مورد مشکل ساز خواهد شد یا نه!؟
سلام
دوست من اگه واقعا فلاور هاتون نر و ماده باشند حتما جفت می خورند(بر حسب شرایط).ضمنا فلاور بر روی سطح صاف تخم ریزی می کنه.یکی از دلایل چال کردن شن ها هم همینه تا بتونه به این سطح دست پیدا کنه.شما بهتره یه تکه سنگ صاف بذاری کف مخزن.اگه جفت باشن و از سنگ هم خوششون اومد روی اون تخم خواهند ریخت.

pouyan
6 December 2007, 04:00 PM

سلام اون فلاور زرده مادست طبق دستور دوستومون محمد رضا عزیز عمل کنید به نتیجه میرسید
موفق باشید:icon_cool

arbabmostafa
6 December 2007, 05:15 PM
در حا حاضر خیلی اروم هستند.دیگه بهم نمیزنند

arbabmostafa
8 December 2007, 01:15 PM
ایا دمای اب خاصی رو برای تخم ریزی می طلبه .؟÷ریروز دیدم که دوباره بعد از اروم شدن لب در لب هم میشوند و وقتی از کنار هم رد می شوند ابشش های خود را تا جای امکان باز میکنند و دور هم میچرخند.و اما امروز .امروز صبح دیدم که فلاور زرد ما (ماده) خود را کنار فیلتر و بخاری ÷نهان کرده . تردیدی که دارم اینه که تانک من خالی از هرگونه شی خاصی است فقط به توصیه دوستان یک سنگ صاف گذاشته ام.

pouyan
8 December 2007, 04:51 PM
ایا دمای اب خاصی رو برای تخم ریزی می طلبه .؟÷ریروز دیدم که دوباره بعد از اروم شدن لب در لب هم میشوند و وقتی از کنار هم رد می شوند ابشش های خود را تا جای امکان باز میکنند و دور هم میچرخند.و اما امروز .امروز صبح دیدم که فلاور زرد ما (ماده) خود را کنار فیلتر و بخاری ÷نهان کرده . تردیدی که دارم اینه که تانک من خالی از هرگونه شی خاصی است فقط به توصیه دوستان یک سنگ صاف گذاشته ام.

دما رو روی 30 درجه سانتیگراد تنظیم کنید
به فلاوراتون غذای خوب با ترکیب پروتئینی بالا بدید (( بالای 60 % ))
اگر رو سنگ تخت تمایل به تخم ریزی نداره میتونید از یک کوزه یا گلدان سفالی استفاده کنید
آب اون تانک رو هر 3 روز یکبار 30% برای تشویق به تخم ریزی با آب همدای تانک اصلی تعویض کنید:icon_cool

arbabmostafa
8 December 2007, 05:16 PM
متاسفانه غذا نمیخورند .دل مرغ اصلا و کرم خونی هم خیلی کم .خیلی اروم شده اند ولی مشکل رو نمیدونم .یکی از دوستانم گفت که باید حتما شن بریزم کف تانک درسته؟!.

pouyan
9 December 2007, 08:50 AM
سلام
بعضی از فلاور ها وقتی جفت میخورنند تا 1 هفته چیزی نمیخورنند ولی بعدش مثل جاروبرقی همه نوع غذایی رو میخورنند
اما در مورد شن خیلی از فلاور دوستان و من زیاد با استفاده از شن برای فلاور موافق نیستیم چون فلاور ها با وجود شن خیلی زود بیمار میشنند ولی اگر سیفونینگ بطور کامل انجام بشه کمتر مشکلی بوجود میاد که با وجود فلاور و خونه سازیش با شن ها و حفر چاله و ..... اینکار رو زیاد نمشه کرد(( حقیقتش من خودم هم نمریسم هم حوصله ندارم از این کارا کنم ))
ولی میتونید از شن های دانه درشت درشت استفاده کنید
حالا که حرف شن شد یه ترفند جدیدم یاد بگیرید شاید براتون جالب باشه ..استفاده از شن های رنگی کمک خیلی خوبی به بهبود رنگ فلاور میکنه برای اینکار میتونید شن های دونه درشت سفید سیلیسی رو کمی با مرجان و اسفنج های خورد شده که اسکلت آهکی دارنند مخلوط کنید (( اینکار کمک به حفظ ایده آل PH آب فلاور یعنی PH 7.5 )) و به این ترکیب دونه های سنگی قرمز و سبز و یا تیله های قرمز اضافه کنید بعد میبینید که رنگ قرمز و زیبایی فلاورتون چه تغیر جالبی میکنی ولی اگر از شن درشتم استفاده میکنید سیفونینگ کامل و مرتب نباید یادتون بره

arbabmostafa
9 December 2007, 09:57 AM
ممنون امروز یک سنگ صاف بزرگ در تانکم گذاشتم.باید ببینتم اینطوری تخم میریزند یا نه!!!

moh@mm@d reza
9 December 2007, 02:08 PM
سلام

حالا که حرف شن شد یه ترفند جدیدم یاد بگیرید شاید براتون جالب باشه ..استفاده از شن های رنگی کمک خیلی خوبی به بهبود رنگ فلاور میکنه برای اینکار میتونید شن های دونه درشت سفید سیلیسی رو کمی با مرجان و اسفنج های خورد شده که اسکلت آهکی دارنند مخلوط کنید (( اینکار کمک به حفظ ایده آل PH آب فلاور یعنی PH 7.5 )) و به این ترکیب دونه های سنگی قرمز و سبز و یا تیله های قرمز اضافه کنید بعد میبینید که رنگ قرمز و زیبایی فلاورتون چه تغیر جالبی میکنی ولی اگر از شن درشتم استفاده میکنید سیفونینگ کامل و مرتب نباید یادتون بره
سلام
ترفند خوبیه.ولی ببینم پویان تغییر رنگ فلاور در اثر رنگ این سنگ ها ماندگار نیست و اگه مثلا بعد از چند ماه شن های رنگی رو از تانک خارج کنیم رنگ فلاور بر می گرده به حالت اولش.درسته؟؟

arbabmostafa
9 December 2007, 08:33 PM
فکر میکنم بحث نبود شدن و ایجاد استرس برای ماهی درست و صحیح باشه چون دائما در حال بررسی قسمتهاییی است کف تانک خالی است.
راستی امروز دوباره ماهیان من لب در بل شدند به مدت 5 دقیقه!!! بعد اروم شدند. الته اینبار نشانه اهیی از لوله تخم ریزی ماهی ماده دیده میشود.

pouyan
9 December 2007, 09:13 PM
سلام
ترفند خوبیه.ولی ببینم پویان تغییر رنگ فلاور در اثر رنگ این سنگ ها ماندگار نیست و اگه مثلا بعد از چند ماه شن های رنگی رو از تانک خارج کنیم رنگ فلاور بر می گرده به حالت اولش.درسته؟؟
سلام
بله حرف شما درسته ولی رنگی که با این ترفند جا افتاده زودتر از حالتی که ماهی فلاور رنگ نگرفته به حالت اولش برمیگرده که اینکارم میتونید با استفاده دوباره از غذای خوب و دکوراسیون مناسب انجام بدید (( اکثر دوستان فکر میکنند ماهی فلاور چون سخت جونه و ... این کارارا براش اهمیتی نداره و بقول بعضی دوستان اینکارا سوسول بازیه:icon_arro )) حتی فلاور های با کیفیت بالا هم اگر غذای خوب نخورنند و محیط آکواریومشون زیاد جالب نباشه همینطور میشنند مثلا فلاور بزرگ ماهیران مرتضوی رو شاید دیده باشید که اولش رنگش به شدت قرمزی یه هندونه بود بعد 1 ماه اصلا از نظر رنگی اون فلاور اول نبود فلاور ماهیران تجریشم که 3 ماه داشت هم همینطور ولی گلدن تریماکوی با کیفیت همیشه رنگ زرد و قرمزشو حفظ میکنه
1 مطلب دیگم که از شن مهمتره background آکواریوم فلاور هست که همون کاره شنو میکنه نکته جالب اینه که اگر تصویر پشت زمینه آکواریوم فلاورتون توناژ رنگی روشنی داشته باشه رنگ فلاورتون روشن میشه و اگر تیره باشه فلاورتون خودش رو با اون رنگ در مدت چند ماه تطبیق میده و رنگش تیره میشه
الوان باشید

pouyan
11 December 2007, 11:15 AM
سلام
دیدم یه سری مطلب درباره فلاور هورن مونده بود گفتم بگم دوستان هم لذت ببرنند
در مورد سر زدن فلاور که فقط به سر فلاور اصطلاحا KOK میگنند دوستان و من یک سری مطلب گفتیم آخرین چیزایی که من یادم مونده اینه که برای رشد سر فلاور باید فلاوری رو انتخاب کنید که سرش خوب بزرگ میشه یعنی مثل نیم سکه نیم دایره ای بشه نه فقط غوز در بیاره که به این غوز توی فلاورا گرچه خیلیم بزرگ باشه کله زدن نمیگن نمیگنند :icon_arro یا Hard kok
برای اینکار باید تو ترکیب غذایی فلاور کلسیم آنتی اکسیدانهای بتا کاروتن ها و آزگزانتین (( این 2 تا آنتی اکسیدان برای سلامت و رنگ فلاور بسیار خوبه )) باید به مقدار کافی وجود داشته باشنند (( سر فلاور دارای محتوای ژله مانندی هست که با رشد استخوان جلوی پيشانیش این ترکیب هم پایدارتر میشه )
از ماهی بخصوص میگو استفاده کنید همونطور که میدونید چربی درون ماهی ها قسمت اعظمش از نوع Omega 3 هست که در ماهی و بخصوص میگو این ترکیب بخوبی وجود داره و ماهی بطور مستقیم میتونه ازش بهره ببره هر چی رژیم غذایی فلاور سرشارتر از Omega 3 باشه اگر نوع گونه فلاور خوب باشه سرش بزرگتر میشه ورنگ درخشانتری هم میگیره (( ترکیب ژله سر فلاور قسمت زیادیش Omega 3 هست))
دماهی آب رو روی 30 درجه تنظیم کنید تا ماهیتون رشد خوبی داشته باشه در ضمن برای بزرگ شدن سر اینکار لازم هست
تو ترکیب غذایی فلاور باید جلبک دریایی و اسفناج موجود باشه که این ماهی در فرایند متابولیسمیش میتونه قسمتی از این مواد رو برای سلول های رنگیش و قسمت دیگرش رو برای تبدیل به Omega 3 مانند خیلی از ماهیها استفاده کنه
استفاده از سیر تو غذاش ترکیب غذاییش خیلی ضروری هست اینکار ماهی فلاور رو از ابتلا به بیماری ها انگل معده مصون میکنه و من تجربه کردم که فلاور یکی از معدود ماهیانیه که با استفاده از سیر در رژیم غذاییش اشتهاش بیشتر میشه
تا 6 ماهگیه فلاور روزی 3 وعده بهش غذا بدید بعد از 6 ماهگی اگر میخواهید فلاورتون زشت نشه و به قول معروف چاقالو chubby نشه :icon_arroو از استیل زیباش نیفته باید کمتر بهش غذا بدید
حتما هر فلاور نری برای رشد خوبش و زیباتر شدنش به تانک 200 لیتر به بالا بعد از 6 ماهگی احتیاج داره و باید تنها نگهداری بشه واگر با جفت بزرگش کنید زیبا نمشه و رشد سرش کم میشه
فلاور های خوب معمولا تا 3-4 سال گاه تا 10 سال عمر میکنند
پدر اصلی ماهی فلاور تریماکو بوده که از ترکیب این ماهی با نسل های دیگه فلاور های جدید بوجود اومده و امروز هم فلاور های جدیتر و زیباتر به بازار ماهیان زینتی دنیا وارد میشه
بعضی از دوستان گاهی در مورد یه فلاور با کیفیت از من سوال میکنن شاید همشو تو همین تا پیک گفته باشم ولی درکل بدونید فلاور با کیفیت رو نمینید خیلی ارزون و آسون پیدا کنید
فلاور های که من اینجا دیدم(( تهران )) از گونه های zhen zhu -Golden Monkey شبیه فلاور های zz هست اما با رنگ زرد و قرمز که تشخیصشم کاره هر کسی نیست بجز تولید کننده اصلیش -kAMFA-GOLDEN TRIMACU - HALF ZZ شبیه پرت و فلاور هست ولی سر هم داره -BLUE DRAGO-فلاور زرد yELLOW BASE و چند تا از ترکیب های مختلف ZZ
در ضمن فرق فلاور ZZ با فلاور KAMFA اینه که فلاور نوع اول لبهای زیرینش بسمت جلو متمایله ولی KAMFA درارای لبهای زیبای بهم چسبیده و سر گردتر هست
با کیفیت ترین های فلاور ZZ و فلاور KAMFA قیمتی مشابه دارنند فلاور خوب علاوه بر زیبایی کلی ژنهای ثابت و با دوامی داره که فقط مشکل اینجا اینه که هر فلاوری رو بدون تجربه و تخصص نوع گونه و ویژگیهاش راحت جفت میزنند و فلاورهای بی کیفیت به بازار عرضه میکنند
بعضی از فلاور ها مثل بیشتر کامفا ها توی 2-3 سالگی بالغ میشنند :icon_cool
اما فلاور ZZ در 6 ماهگی به بعد بالغ میشه
من یه مدت نیستم ولی فکر کنم تا انجایی که میدونستم و در حال حاضر بیاد میاوردم وتجربه کردم لپ کلامو درباره فلاورها تا حالا در کناره شما دوستان خوب گفتم
عکس اول فلاور ZZ با کیفیت و عکس دوم فلاور کامفا هست
همیشه سبز و سربلند باشید

ABOOMOSLEM
11 December 2007, 11:18 AM
سلام
میخواستم بدونم میشه چند تا فلاور نر با هم نگه داشت؟
ممنون

Anoush
11 December 2007, 01:45 PM
سلام
ممنون

تاپیک رو از اول مطالعه بفرمائید و همینطور مبحث سازگاری ماهی ها به هم.

goldterimaco
11 December 2007, 01:51 PM
باسلام و تشکر از توضیحات جامع و کاملتون.میخواستم بدونم ( کلسیم آنتی اکسیدانهای بتا کاروتن ها و آزگزانتین )در چه موادی بیشتر وجود داره؟و سوال دیگه اینکه اگه شن تو تانکی که فلاور هست استفاده نشه ماهی گوشه گیر نمیشه ؟آخه همونطور که میدونید فلاور ها خیلی شن بازی میکنند.
در مورد سوال دوستمون ابومسلم، فلاور نر رو نمیشه با هم نگه داشت البته اگه محدودیت جا نداری بینشون شیشه بذاری بهتره.

arbabmostafa
11 December 2007, 04:51 PM
آیا امکان عدم توانایی تخم ریزی یک یک فلاور وجود داره ؟

Unknown97
12 December 2007, 12:52 AM
آيا فلاور نر شما زياد با فلاور ماده شما درگيري دارد؟

pouyan
20 December 2007, 04:10 PM
سلام
ممنون

سلام به همه

بیشتر از 1 نر نمیشه تو تانک نگه داشت ولی اگر تانکتون بزرگ باشه و برای هر نری فضای 1.5 متری رو در نظر بگیرید مشکلی بوجود نمیاد قابل توجه که این مقداری که گفتم بوسیله متخصیصن سیکلید شناس آلمانی برای ماهی بالغ تریماکو در نظر گرفته شده که برای فلاور هورن نر هم صادق هست

goldterimaco باسلام و تشکر از توضیحات جامع و کاملتون.میخواستم بدونم ( کلسیم آنتی اکسیدانهای بتا کاروتن ها و آزگزانتین )در چه موادی بیشتر وجود داره؟و سوال دیگه اینکه اگه شن تو تانکی که فلاور هست استفاده نشه ماهی گوشه گیر نمیشه ؟آخه همونطور که میدونید فلاور ها خیلی شن بازی میکنند.
:
کلسیم آنتی اکسیدانهای بتا کاروتن ها و آزگزانتین در کلم بروکلی بخوبی وجود داره و بتا کاروتن ها و آزگزانتین در خیلی از مواد طبیعی با رنگ تیره سبز و نارنجی مثل هویج -اسفناج و .. میتونید بیابید
در مورد شن میتونید بجاش از گوی های رنگی یا اپال استفاده کنید ولی ماهی فلاور بدون شن افسرده نمیشه
arbabmostafa آیا امکان عدم توانایی تخم ریزی یک یک فلاور وجود داره ؟
:
امکان عدم تخمریزی فلاور به چند دلیل وجود داره ...1.مادتون فلاور نباشه و میداس یا چیزه دیگه باشه که بخواهید با فلاور جفت گیری کنه ولی تخم نمیریزه
2ووجود انگل های داخلی
3.استرس
4.این مورد رو خودم تجربه کردم که اگر فلاور ماده مبتلا به کرم کدو Tapeworm هم باشه تخم ریزی نمیکنه

moh@mm@d reza
22 December 2007, 01:41 AM
سلام پویان جون
اقا یه چیزی.دیروز داروهای بابام رو دید میزدم دیدم قرص امگا3 رو هم داره.ببینم از این قرصه میشه تو ترکیب غذایی فلاور استفاده کرد یا نه؟

pouyan
22 December 2007, 08:31 AM
سلام پویان جون
اقا یه چیزی.دیروز داروهای بابام رو دید میزدم دیدم قرص امگا3 رو هم داره.ببینم از این قرصه میشه تو ترکیب غذایی فلاور استفاده کرد یا نه؟
سلام
قرص امگا3 رو اگر بتونید یه فرمی در بیارید که موقع خوردن اون با غذای ماهی روی آب تجمع پيدا نکنه عالیه من نتونستم اینکارو بکنم و سر این قضیه چند بار آب آکواریومم خراب شده باید این قرص رو طوری به غذای ماهی اضافه کنید که هم در آب آکواریوم پخش نشه و هم ترکیب روغن امگا3 به چیزه دیگه تبدیل نشه (( البته من Fish Oil رو دارم چون امگا 3 زنجیره اسید چرب روغنی گون هست و اگر ترکیب دیگه ای هم بود خوشحال میشم به منم بگید ))اگر محصول دیگه ای امگا3 رو بصورت دیگه مثلا پودر داشت که چه عالی میتونید اونو به غذا اضافه کنید
ولی از همه این موارد همون استفاده از ماهی و میگو در رژیم غذایی فلاور هست که هم مقدار امگا3 این ترکیبات بالاست و هم برای سلامت و رشد ماهی فلاور خوبه در مورد کلسیمم من قرص های کلسیم همراه با ویتامین D3 رو بصورت پودر شده و 2 عدد به هر 500 گرم غذای ترکیبی اضافه میکنم:icon_cool

pouyan
22 December 2007, 06:56 PM
با اجازتون یه مدتی نیستم ولی این مطلب برای خودمم همیشه جالبه که در مورد فلاورای zz یا همون فلاورای معمولیه خودمون(( اینام اگر گونه خوب zz که با کیفیتند باشنند که عالیه کلا zz ها فلاورایی هستنند که فک زیرشون جلوتره و چشماشون مثل اسکار برآمدگی داره و طول بدنشو بلندتر از کامفا میشه ولی سرشون به اندازه کامفا اگر گونه خوبی باشنند هم رشد میکنه )) اینه که معمولا تا 5-6 سال عمر میکنند ولی از 2 سالگی به بعد کیفیت رنگشون نزول پيدا میکنه و روی صورتشون چین پيدا میکنه که میانسالیشون از اون موقع شروع میشه اما در مورد کامفا ها که هم صورت کوتاه زیبایی دارنند هم لبهای چسبیده به هم و هم چشمهای گود رفته دارنند کیفیتشون معمولا تا 3-4 سالگی زندگیشون بخوبی حفظ میشه و از 2 سالگی اکثرشون به بلوغ میرسنند و عمر بیشتری هم نسبت به گونه های دیگشون میکنند:icon_excl

fish man
22 December 2007, 07:11 PM
عکسی دارید که بشه گونه های فلاور رو با هم مقایسه کرد
البته در سن مشخص باشه که چه بهتر.

pouyan
25 December 2007, 09:58 AM
عکسی دارید که بشه گونه های فلاور رو با هم مقایسه کرد
البته در سن مشخص باشه که چه بهتر.
سلام
فلاور کامفا
Faded Kamfa
http://i6.tinypic.com/6lxz1hz.jpg
Ordinary Kamfa
http://i16.tinypic.com/8c1snz9.jpg
فلاور zz
http://i11.tinypic.com/7xxpnhs.jpg
مقایسه کلی zz با کامفا
http://i4.tinypic.com/8675zro.jpg
http://i16.tinypic.com/8gi8m1j.jpg
نسل های جدید فلاور
http://i3.tinypic.com/73cfvww.jpg
منبع عکس های ذکر نشده FLOWERHORNUSA.COM هست
روزهای خوشی را در پيش داشته باشید

mehdimirbagheri
25 December 2007, 10:07 PM
سلام
من چنتا سوال داشتم یکی اینکه چند روزی هست یک دفه آب آکواریومم زود زود کثیف میشه و بعضی شبا غذا نمیخورن در حالی که تغیری در غذا دادن یا دما یا چیزای دیگه ندادم.
دوم اینکه من 5 تا فلاور هورن داشتم ولی هیچ کدوم قرمز نشدن میخواستم بدونم چه غذایی باید داد تا قرمز بشن
سوم اینکه میخواستم علت اینکه روی سر اسکار و گرین تیلور سوراخهایی ایجاد میشه چیه
چهارم اطلاعات و یا عکسی از ماهی گلد تری ماگاتا داشته باشم

-----------------------------------------

دوست عزیز

لطفا ابتدای امر سوالاتتون را تفکیک کنید و در تاپیک مربوطه عنوان کنید تا هم بهتر پاسخ بگیرید هم پیوستگی مطالب حفظ بشه هم با پست بیشتر چند شاهی پیهالز دستگیر شما بشه تا یک تیر و دو نشان بشه !

Blaze
26 December 2007, 12:59 AM
سلام
من چنتا سوال داشتم یکی اینکه چند روزی هست یک دفه آب آکواریومم زود زود کثیف میشه .

بهتره مشخصات بهتری از تانکتون و ماهی ها رو عنوان کنید ، علی الحساب یکدفعه تا به حال ندیدم طوری بشه ، بلکه احتمالا شما سیکل ازتتون یا دچار مشکله یا ظرفیت تانک مناسب ماهی های شما نیست .

بعضی شبا غذا نمیخورن در حالی که تغیری در غذا دادن یا دما یا چیزای دیگه ندادم.

اون بعضی شبها رو هم بنده در فلاور و اسکار دیدم ، تشخیص بنده استرس و یا عدم هضم غذای مربوطه هستش.

دوم اینکه من 5 تا فلاور هورن داشتم ولی هیچ کدوم قرمز نشدن میخواستم بدونم چه غذایی باید داد تا قرمز بشن

برای قرمز شدت فلاور ها از تترا پرت بهترین استفاده رو میتونید ببرید .

سوم اینکه میخواستم علت اینکه روی سر اسکار و گرین تیلور سوراخهایی ایجاد میشه چیه

اون سوراخ ها نشون دهنده بیماری خاصی هست که نامش و درمانشو عرض نمیکنم تا شما مطالب مربوطه رو در تاپیک بیماری ها بخونید و خودتون تصمیم بگیرید . این سوال مربوط به این بخش نیست !

چهارم اطلاعات و یا عکسی از ماهی گلد تری ماگاتا داشته باشم

در تاپیک با عکس و اطلاعات موجوده ، بررسی بفرمایید .

موفق باشید .

arvana747
26 December 2007, 06:56 PM
سلام
من راهنمايي شدم براي يافتن اطلاعاتي در مورد گرين تايلر در اين تاپيك اما دريغ و صد افسوس كه چيزي پيدا نكردم
ميشه توضيحات كامل و دقيقي از ماهي گرين تايلر اينجا گفته بشه ؟؟

pouyan
26 December 2007, 09:23 PM
سلام
من راهنمايي شدم براي يافتن اطلاعاتي در مورد گرين تايلر در اين تاپيك اما دريغ و صد افسوس كه چيزي پيدا نكردم
ميشه توضيحات كامل و دقيقي از ماهي گرين تايلر اينجا گفته بشه ؟؟
سلام
نام صحیح این ماهی گرین ترور هست که تو تاپيک سیکلید های آمریکایی (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=27970)اطلاعات خوبی دربارش میتونید بیابید:icon_cool

ABOOMOSLEM
4 January 2008, 12:56 AM
سلام
فلاور من چند وقتیه که کف آکواریوم رو گود میکنه و رفتارشم کمی خشن شده اندازشم 9 سانت بیشتر نیست .
به نظر شما دلیل این کاش چیه ؟
ممنون

moh@mm@d reza
4 January 2008, 10:53 AM
سلام
فلاور من چند وقتیه که کف آکواریوم رو گود میکنه و رفتارشم کمی خشن شده اندازشم 9 سانت بیشتر نیست .
به نظر شما دلیل این کاش چیه ؟
ممنون
سلام
بهم ریختن و گود کردن شنها از رفتار های عادی فلاورهورن هست.خشونت هم که تو خونشه! اگه شما مطالب قبل رو مطالعه کنید به این موضوع پی خواهید برد.

بدرود...

esprichoo2004
12 January 2008, 02:48 AM
سلام دوستان
من یه تانک 70 لیتری داشتم که ماهی خاصی نداشت تصمیم گرفتم یه فلاور کوچیک بگیرم من تجربه ی نگهدازی فلاور ندارم و نمی دونم ماهی که گرفتم ارزش وقت گذاشتن داره لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
http://sx3d.niksalehi.com/uc/uploads/1200126909.jpg
http://sx3d.niksalehi.com/uc/uploads/1200124812.jpg

pouyan
12 January 2008, 01:36 PM
سلام دوستان
من یه تانک 70 لیتری داشتم که ماهی خاصی نداشت تصمیم گرفتم یه فلاور کوچیک بگیرم من تجربه ی نگهدازی فلاور ندارم و نمی دونم ماهی که گرفتم ارزش وقت گذاشتن داره لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر]
[pg[/IMG]

سلام
فلاور قشنگی هست مخصوصا که کوچیکه و بهتره اگر غذاهای خوب بخوره قشنگ میشه الانشم قشنگه و به نظر من برای شروع کار براتون خوبه حتی اگر ماده باشه چون طرز نگهداری و اخلاقشون رو میتونید بخوبی تجربه کنی و در آیندم اگر از فلاور خوشتون اومد یا نیومد تصمیم درست رو بگیرید:icon_cool

Blaze
13 January 2008, 03:09 AM
در مورد زیباییش موافقم ، بنظرم ماده هستش از حالت خطوط عمودی روی بدنش ، بچه فلاورهای ماده من خیلی شبیه بودن به این .

البته قطعی الان نمیشه نظر داد .

mehdimirbagheri
15 January 2008, 08:50 PM
یک سوال داشتم میخواستم بدونم چرا فلاور هورنم رشدش متوقف شده ولی دوتا دیگه هم دارم که کاملا دارن بزرگ میشن ثغذیه ستاشونم خوبه ولی یکیشون بزرگ نمیسه

pouyan
16 January 2008, 08:31 AM
یک سوال داشتم میخواستم بدونم چرا فلاور هورنم رشدش متوقف شده ولی دوتا دیگه هم دارم که کاملا دارن بزرگ میشن ثغذیه ستاشونم خوبه ولی یکیشون بزرگ نمیسه
دوست خوب کاشکی اطلاعات بیشتری میدادید از جمله اندازه تانکتون جنسیت فلاوراتون و . نوع غذاتون و .... با این اطلاعات ناقص من فکر میکنم این فلاورتون دارای انگل های داخلی باشه

mehdimirbagheri
17 January 2008, 03:24 AM
دوست خوب کاشکی اطلاعات بیشتری میدادید از جمله اندازه تانکتون جنسیت فلاوراتون و . نوع غذاتون و .... با این اطلاعات ناقص من فکر میکنم این فلاورتون دارای انگل های داخلی باشه
من به ماهیام تترا پرت و غذای مخصوص فلاور هورن که قوطی قرمز داره و ماهی کیلکا و لوفاک میدم گاهی هم هورمونی که با دل گوساله مخلوط کردم میدم. تانکم 180*40*60.
میخواستم بدونم چه غذایی رشدشونو سریع میکنه

pouyan
17 January 2008, 08:13 AM
من به ماهیام تترا پرت و غذای مخصوص فلاور هورن که قوطی قرمز داره و ماهی کیلکا و لوفاک میدم گاهی هم هورمونی که با دل گوساله مخلوط کردم میدم. تانکم 180*40*60.
میخواستم بدونم چه غذایی رشدشونو سریع میکنه
خوبه ولی آخر نگفتید این فلاوراتون جنسیتشون چیه ؟ در ضمن فلاورا اگر بخواد خوب رشد کنه باید از هم جدا نگهداری بشنند چرا که استرس رشدشون رو کم میکنه

mehdimirbagheri
17 January 2008, 03:00 PM
خوبه ولی آخر نگفتید این فلاوراتون جنسیتشون چیه ؟ در ضمن فلاورا اگر بخواد خوب رشد کنه باید از هم جدا نگهداری بشنند چرا که استرس رشدشون رو کم میکنه
من ستا تانک دارم یکیش 180 دیگری 1 متری و اون یکی 1مترو نیم ولی ستا فلاورم با 2 تا تگزاس بزرگ تو 180 هستن فلاورامم 2تاشون ماده و یکیشون نره و یکی از مادها بزرگ نمیشه. من نژاد فلاورارو بلد نیستم که بگم از چه نوعی هستن فقط می دونم نره روشنتره رنگش نسبت به مادها. مشکلمم اینه که نمیتونم تنها نگهداریشون کنم چون تنگام پرن و سایزاشون به هم نمیخوره که بتونم هر فلاورو تو یه تانک بندازم

fish man
19 January 2008, 08:10 PM
در مورد شن و تا ثیر در رنگ که یه زمانی بحث شده بود یه عکس بدرد بخور
دیدم که جالب بود بزارم.
اگه واضح نیست ببخشید.
http://www.penangseagarden.com/aboutus/pictures/farm-fh6.jpg
به نظر شما چرا شن یه دست قرمز نیست؟

pouyan
19 January 2008, 09:56 PM
من ستا تانک دارم یکیش 180 دیگری 1 متری و اون یکی 1مترو نیم ولی ستا فلاورم با 2 تا تگزاس بزرگ تو 180 هستن فلاورامم 2تاشون ماده و یکیشون نره و یکی از مادها بزرگ نمیشه. من نژاد فلاورارو بلد نیستم که بگم از چه نوعی هستن فقط می دونم نره روشنتره رنگش نسبت به مادها. مشکلمم اینه که نمیتونم تنها نگهداریشون کنم چون تنگام پرن و سایزاشون به هم نمیخوره که بتونم هر فلاورو تو یه تانک بندازم

اتفاقا یه زمانی من 2 ماده فلاور و 1 نر رو مثل شما نگه میداشتم یکی از ماده هام خیلی بزرگ شده بود و خوبم غذا میخورد اون یکی همش تحت استرس بود و از بقیه کتک میخورد من عامل توقف رشدش رو بخاطر استرس حدس میزنم اگر تونستید جداش کنید و بعد تغذیش کنید میبینید که استرس روش تاثیر داشته یا نه که در غیر اینصورت ممکنه یا رشدش سوخته باشه که بعید در مورد فلاورا بنظر میرسه یا مبتلا به انگلهای داخلی باشه

pouyan
19 January 2008, 10:02 PM
در مورد شن و تا ثیر در رنگ که یه زمانی بحث شده بود یه عکس بدرد بخور
دیدم که جالب بود بزارم.
اگه واضح نیست ببخشید.
به نظر شما چرا شن یه دست قرمز نیست؟

وجود شنهای مختلف به غیر از قرمز مثلا زرد و آبی و سفید بخاطر اینه که بتونه روی رنگهای دیگه ماهی هم اثر کنه که انتخاب رنگ شن به تشخیص شما از نوع فلاورتونم بستگی داره که از چه نوع شن رنگی با توجه به نوع فلاورتون استفاده کنید تا بیشترین بازده رو با توجه به غذا و ژن و محیط ایده ال برای رنگ فلاورتون بدست بیارید
منبع عکس از flowerhornusa.com

goldterimaco
27 January 2008, 04:30 PM
http://i28.tinypic.com/2mcot3.jpgسلام.تحریک رددویلم برای کله زدن ایندفعه کاردستم داد.فلاورم رو انداختم تو تانک 1/5 متری که رددویلم به تنهایی توش جولان می داد.و یه شیشه هم بینشون گذاشتم.اما از گوشه شیشه رفته سراغ فلاورم و این بلا رو سرش در اورده اگه دیر میرسیدم کارش تموم بود.البته این عکس دیشب انداختم کله رد یه مقدار بیشتر ازاین بود . اینم بگم که این مدت خیلی گرفتار بودم .حتی وقت نمیکردم برم غذا بخرم و ازتترا آروانا که داشتم بهش میدادم برای همینم یکم رنگ گرفته.راستی یه تشکر ویژه از همه اساتید این سایتبه خصوص آقا پویان و آقای انوش به خاطر راهنمایی که کردن و باعث شد گلد تریماکوم ازدست نره.دیروز گذاشتم مغازه تا برام بفروشه .چند تا عکس .که دیدنش خالی از لطف نیست.عکس رد رو هنگامی که خریدم رو براتون گذاشتمhttp://i26.tinypic.com/2wn0hld.jpg
http://i28.tinypic.com/k0g5rn.jpg

mehdimirbagheri
28 January 2008, 11:22 PM
سلام.تحریک رددویلم برای کله زدن ایندفعه کاردستم داد.فلاورم رو انداختم تو تانک 1/5 متری که رددویلم به تنهایی توش جولان می داد.و یه شیشه هم بینشون گذاشتم.اما از گوشه شیشه رفته سراغ فلاورم و این بلا رو سرش در اورده اگه دیر میرسیدم کارش تموم بود.البته این عکس دیشب انداختم کله رد یه مقدار بیشتر ازاین بود .....

میخواستم بدونم گلدتری ماکو تو چه سایزی شوروع به کله زدن می کنه برا من حدودا 12 سانت شده و رنگ هم گرفته ولی غوز در نیاورده به نظرت مادس یا شاید در بیاره در ضمن گلد من تو آکواریوم پر از ماهیه و میخواستم بدونم حتما باید تنها باشه و اینکه چرا شن تو آکواریومت نریختی
ممنون

goldterimaco
31 January 2008, 12:23 PM
بالاخره زدو خرد ماهی یا کاردستم داد.اون فلاور کتک خوردهای که عکسشوبالا میبینید تلافی سر اسکار دوستم در اورد. ساعت 11 شب 1 اسکار 20 سانتی مسی خیلی زیبا که دوستم به دلیله اینکه آکواریومشو جمع کرده بود برام اورد که منم چون جا نداشتم موقتا انداختمش پیشه فلاور.چون در عرض 1 روز مخصوصا اگه شب باشه ماهی ضعیفتر زیاد آسیب نمیبینه.اما وقتی صبح اومدم کف تانک پرپولک بود و 1 دونه پولک به تنه اسکار بدبخت که رو آب شناور بود نمونده بود.خیلی تعجب کردم نمیدونم چرا اینجوری شد؟؟؟.میخواستم عکساشو بذارم گفتم صحیح نیست.

goldterimaco
31 January 2008, 12:37 PM
میخواستم بدونم گلدتری ماکو تو چه سایزی شوروع به کله زدن می کنه برا من حدودا 12 سانت شده و رنگ هم گرفته ولی غوز در نیاورده به نظرت مادس یا شاید در بیاره در ضمن گلد من تو آکواریوم پر از ماهیه و میخواستم بدونم حتما باید تنها باشه و اینکه چرا شن تو آکواریومت نریختی
ممنون
سلام.دوست عزیز اگه یه عکس از ماهیت بفرستی فکر کنم دوستان بهتر بتونند نظر بدند.شاید فلاورتون ماده باشه.البته گلدهای نری که داخل تگثیر شدند از لحاظ کله چنگی به دل نمیزنند.چه قیمت و چه سایزی خریدید؟:lover:

mehdimirbagheri
5 February 2008, 08:11 PM
سلام.دوست عزیز اگه یه عکس از ماهیت بفرستی فکر کنم دوستان بهتر بتونند نظر بدند.شاید فلاورتون ماده باشه.البته گلدهای نری که داخل تگثیر شدند از لحاظ کله چنگی به دل نمیزنند.چه قیمت و چه سایزی خریدید؟:lover:
من گلد تری ماکومو کوچیک که بود 25000 از مغازه برکه تو نبرد خریدم و گفت 100 درصد نره. اولش فقط دهنش نارنچی بود ولی الن همه تنش نارنجی شده و حدودا 12 تا 13 سانته ولی اندازه گلدایی که مغازها دارن و کله زدن نشده بعدا عکسشم برات میزارم خیلی هم تخسه صبح تا شب کارش اینه که دنبال ماها کنه ولی بیچاره هواشونو داره نمیزنتشون. خیلی هم دستیه بطوریکه 2 لغمه غذاشو از دستم می گیره میخوره

mehdimirbagheri
5 February 2008, 08:16 PM
یک سوال دارم من یه تگزاس بزرگ که نمی دونم نره یا ماده و یک فلاور نر بزرگ دارم 2 روزه این دو دورهم می چرخند و یکدفه لبای همو میگیرن و بعد از یه مدت ول می کنند به نظر شما دارن جفتگیری می کنند یا اینکه قدرتشونو به رخ هم میکشند. با تشکر

pouyan
6 February 2008, 08:09 PM
یک سوال دارم من یه تگزاس بزرگ که نمی دونم نره یا ماده و یک فلاور نر بزرگ دارم 2 روزه این دو دورهم می چرخند و یکدفه لبای همو میگیرن و بعد از یه مدت ول می کنند به نظر شما دارن جفتگیری می کنند یا اینکه قدرتشونو به رخ هم میکشند. با تشکر
سلام امکان هم دعوا هم جفتگیریشون هست شما باید اول تشخیص بدیدآقا کیه خانم کیه ! که اینکارم از روی لوله های تناسلوی زیرشون که برای نرها v شکل هست و برای ماده ها u شکل هست میتونید تشخیص بدید اگر نر و ماده بودن جفت خوردن تگزاز و فلاور یکم سخته ولی میشه که اگر نر و ماده بودن تو یه تانک تنها با هم میتونند تخمریزی کنند البته باید مواظب زد و خوردشونم باشی یهو ممکنه فلاورت تگزازتو بکشه یا برعکس
ولی تگزاز با فلاورم جفت میخوره و بچه هاشون بیشتر شبیه فلاور میشه که تو اونا 3-4 تاییی خیلی قشنگ میشنپ
موفق باشید

momet
6 February 2008, 11:33 PM
من گلد تری ماکومو کوچیک که بود 25000 از مغازه برکه تو نبرد خریدم و گفت 100 درصد نره. اولش فقط دهنش نارنچی بود ولی الن همه تنش نارنجی شده و حدودا 12 تا 13 سانته ولی اندازه گلدایی که مغازها دارن و کله زدن نشده بعدا عکسشم برات میزارم خیلی هم تخسه صبح تا شب کارش اینه که دنبال ماها کنه ولی بیچاره هواشونو داره نمیزنتشون. خیلی هم دستیه بطوریکه 2 لغمه غذاشو از دستم می گیره میخوره
سلام. اول اينو بگم كه گلد ماده هم ميتونه كله بزنه ... هر كي ميگه نه ميتونه گلد تري ماكو منو ببينه كه كله داره و در حال تخم ريختنه... فيلمش رو دارم. بعد معمولا بايد صبر كني تا ماهي بالغ بشه تا كله بزنه ولي قبلش هم ممكنه بزنه ... بايد برم كوتاه ميگم برات: جداش كن . آينه بذار . تا 15 وعده در روز غذا بده! . آبش تميز باشه . صبر هم داشته باش... به اميد خدا نتيجه ميگيري. ***باي

----------------------------------------
دوست عزیز ، لطفا مطالبتون را در همین سایت عنوان کنید .
با احترام .

mehdimirbagheri
7 February 2008, 10:39 PM
سلام. اول اينو بگم كه گلد ماده هم ميتونه كله بزنه ... هر كي ميگه نه ميتونه گلد تري ماكو منو ببينه كه كله داره و در حال تخم ريختنه... فيلمش رو دارم. بعد معمولا بايد صبر كني تا ماهي بالغ بشه تا كله بزنه ولي قبلش هم ممكنه بزنه ... بايد برم كوتاه ميگم برات: جداش كن . آينه بذار . تا 15 وعده در روز غذا بده! . آبش تميز باشه . صبر هم داشته باش... به اميد خدا نتيجه ميگيري. ***باي

----------------------------------------
دوست عزیز ، لطفا مطالبتون را در همین سایت عنوان کنید .
با احترام .
حرفتو قبول دارم چون فلاور ماده منم کله زده .
می خواستم بپرسم نوشتی 15 وعده غذا بدم در روز یا منظورت 5 وعده بوده
خیلی ممنون