View Full Version : راه حل واسه تحویل خودرو از شرکت ایرانخودرو؟؟
Masoud 206-16v
21 May 2006, 08:31 PM
سلام دوستان
آیا کسی از شما راه حلی واسه تحویل خودرو پژو206 اتوماتیک از شرکت ایرانخودرو داره ؟
:icon_redf الان بیشتراز60روز پول دوم که مبلغ6230واسه رنگ سفید دادم در تاریخ25/12/84 اما هیچ خبری نیست:icon_cry: وقتیم میپرسی میگن شرکت الان نداره که بده آخه اگه نداره چرا تا حالا دارن اسم نویسی میکنن؟:icon_bigg
بنده ثبت نامی4/11/84هستم نمایندگی شیزار تسلیم.
حالا اگه زاهی هست که بشه شکایتی کرد یا هرچی دیگه که بشه ممنون میشم.
البته اینقدر این ایرانخودرو دزد و کلاهبردار هست که فقط ما خودمونو ضایع میکنیم.:icon_razz
spiderman9119
21 May 2006, 09:10 PM
ولی برای من رو زود دادن تازه من اول اسفنذ ثبت نام کرده بودن
meslehichkas
21 May 2006, 10:02 PM
دوسته من اگه تهران بودي ميگفتم به واحد فروشه ايران خودرو ( زرافشان - شهرك غرب)
اونجا يه پرونده درست ميكنن و يه كده پيگيري بهت ميدن كه دنباله كارت رو بگيري
حتما همچين چيزي تو شهرستانها هم هست
Masoud 206-16v
21 May 2006, 11:07 PM
دوسته من اگه تهران بودي ميگفتم به واحد فروشه ايران خودرو ( زرافشان - شهرك غرب)
اونجا يه پرونده درست ميكنن و يه كده پيگيري بهت ميدن كه دنباله كارت رو بگيري
حتما همچين چيزي تو شهرستانها هم هست
ببینم اینه آدرسش:
شهرک قدس بلوار فرخزادی خیابان زرافشان غربی-------تلفن:021-8361933
درسته همینه؟.اگه باشه یتماس بگیرم شاید اونا بدونن باس چیکار کرد؟
اگر خود شما شماره اونجایی که میگید دارید ممنون میشم بذارید واسم.
:lover:
meslehichkas
22 May 2006, 12:43 AM
نزديكه خونمونه
اگه بخواي ميتونم برم
مشخصاتت رو بهم بده كامل برات ميپرسم و پرونده تشكيل ميدم
shervin22
22 May 2006, 02:45 AM
جواب اخری که خواهید شنید این است
اگه کارخانه به ما ماشین بدهد تحویل میدهیم نمیخواهیم که ترشی بندازیم و تنها سلاح انها این جمله هست <<<<<<<<<<<<<<<<برای دیر کرد سود پولتان را میدهیم>>>>>>>>>>>>>>>>>
Masoud 206-16v
22 May 2006, 02:18 PM
جواب اخری که خواهید شنید این است
اگه کارخانه به ما ماشین بدهد تحویل میدهیم نمیخواهیم که ترشی بندازیم و تنها سلاح انها این جمله هست <<<<<<<<<<<<<<<<برای دیر کرد سود پولتان را میدهیم>>>>>>>>>>>>>>>>>
آخه مسله اینجاست که سود دیر کرد نداره و حتی سود مشارکت نداشت و تنها 370تومن تخفیف زیر قیمت بازار داشت که اونم بخوره توسرشون.:icon_bigg
diyaco
22 May 2006, 02:53 PM
متاسفانه ایران خودرو در شهرستانها نماینده اداری ندارد و تنها دارای نمایندگان فروش است که اصولا" نمیتوان از خودشان به خودشان شکایت کرد.
شاید بهتر بود که ایران خوودرو مانند بسیاری از شرکتهای دیگر (برای مثال مادیران) حداقل در مرکز استانها یک اداره یا نمایندگی مرکزی ایجاد مینمود تا این قبیل مشکلات قابل پیگیری و حل باشد .
mn_2440
22 May 2006, 04:35 PM
متاسفانه ایران خودرو در شهرستانها نماینده اداری ندارد و تنها دارای نمایندگان فروش است که اصولا" نمیتوان از خودشان به خودشان شکایت کرد.
شاید بهتر بود که ایران خوودرو مانند بسیاری از شرکتهای دیگر (برای مثال مادیران) حداقل در مرکز استانها یک اداره یا نمایندگی مرکزی ایجاد مینمود تا این قبیل مشکلات قابل پیگیری و حل باشد .
تو تمام استانها سرپرستی منطقه ای داره که میتونی به اونها شکایت کنی.
meslehichkas
22 May 2006, 04:37 PM
آخه مسله اینجاست که سود دیر کرد نداره و حتی سود مشارکت نداشت و تنها 370تومن تخفیف زیر قیمت بازار داشت که اونم بخوره توسرشون.:icon_bigg
به ازاي هر ماه دير كرد 1٪ سود ميدن:icon_eek:
Masoud 206-16v
24 May 2006, 11:16 PM
تو تمام استانها سرپرستی منطقه ای داره که میتونی به اونها شکایت کنی.
سلام دوستان
من امروز85/02/03رفتم دفتر منطقه ای ایران خودرو شیراز که میدان احسان(آخرمعالی آباد)قرار داره سر زدم و دلیل دیر کرد خودرو پژو206اتوماتیک رو جویا شدم میدونید چی گفت؟؟؟؟
گفتش:icon_razz که شرکت در حال حاضر نداره که تحویل بده و شما میتونید استرداد کنید قرار دادتونو یعنی پس بدید و 45روز دیگه پولتونو بگیرید یا صبر و پشه کنید تا دوباره رو خط تولید بیاد!!!چرا چون رابطه سیایسشون با فرانسه تیر و تار شده و خلاصه از این چرتوپرتا.من پرسیدم خوب حالا تکلیف من مشتری چیه گفت همین که گفتم یا پس میدی یا اگه خیلی طالبی صبر کن تا بیات.واقعا آخر بی صحابی این مملکت:icon_bigg این حالا داری از حقت دفاع میکنی وای به وقتی که بخوان گوشه چشمی بهت داشته باشن!!! اگر میخواست مثل امارات که شما از بدو تولد حساب شخصی داری تا از سرمایه ملییتت سود بربری اینا میخواست بهت بدن چی میکردن؟؟؟؟
.خلاصه ختم کلام من اشتباه کردم که نام نویسی کردم چون فکر کردم با این کارم میتونم جبران اون تیپ(84)5ی که بهم انداختم و جبران کنم اما نگو دوبل و سوبل انداختن.حالا خوب که این تیپ5 و دیگه تولید نمیکنن و میشه با یه ارفاقی ردش کرد
از تمام دوستان بخصوص آقا مهدی(مثل هیچکس) عزیز که سرور ما هم هستن کمال تشکر وقدردانی رو دارم.:icon_wink
salar68
25 May 2006, 12:49 AM
من امروز85/02/03رفتم دفتر منطقه ای ایران خودرو شیراز که میدان احسان(آخرمعالی آباد)قرار داره سر زدم و دلیل دیر کرد خودرو پژو206اتوماتیک رو جویا شدم میدونید چی گفت؟؟؟؟
گفتش:icon_razz که شرکت در حال حاضر نداره که تحویل بده و شما میتونید استرداد کنید قرار دادتونو یعنی پس بدید و 45روز دیگه پولتونو بگیرید یا صبر و پشه کنید تا دوباره رو خط تولید بیاد!!!چرا چون رابطه سیایسشون با فرانسه تیر و تار شده و خلاصه از این چرتوپرتا.من پرسیدم خوب حالا تکلیف من مشتری چیه گفت همین که گفتم یا پس میدی یا اگه خیلی طالبی صبر کن تا بیات.واقعا آخر بی صحابی این مملکت:icon_bigg این حالا داری از حقت دفاع میکنی وای به وقتی که بخوان گوشه چشمی بهت داشته باشن!!! اگر میخواست مثل امارات که شما از بدو تولد حساب شخصی داری تا از سرمایه ملییتت سود بربری اینا میخواست بهت بدن چی میکردن؟؟؟؟
.خلاصه ختم کلام من اشتباه کردم که نام نویسی کردم چون فکر کردم با این کارم میتونم جبران اون تیپ(84)5ی که بهم انداختم و جبران کنم اما نگو دوبل و سوبل انداختن.حالا خوب که این تیپ5 و دیگه تولید نمیکنن و میشه با یه ارفاقی ردش کرد
از تمام دوستان بخصوص آقا مهدی(مثل هیچکس) عزیز که سرور ما هم هستن کمال تشکر وقدردانی رو دارم
آخه این مزخرفات را می گویند
بابا ایران خودرو را نشون می داد توی پارکینگش همیشه 15 هزار تا خودرو هست
می گفت هیچ وقت این تعداد کم نمی شه مگر در مواردی که بازار کمبود داشته باشه اون هم به زیر 10 هزارتا نمی رسه
می دونین اگر با فرانسه و کلش قطع کنند چند ماهی طول تا اثرش معلوم بشه
اما خدائش من از دیرکرد ماشین خیلی حال کردم چون همیشه پول خوبی می دهند
البته این وقتی خوبه که ماشین را نخواهد و نیاز فوری نداشته بشه
Srfazel
26 May 2006, 05:32 PM
من دی ماه سمند ال ایکس ثبت نام کردم با شرایطی مشابه شما (بدون سود مشارکت و با تخفیف 500000 تومانی) زمان تحویل هم اردیبهشت بود. تا 30 اردیبهشت که از نمایندگی می پرسیدم می گفت تا آخر اردیبهشت می آد!!!!! (انگار اول اردیبهشت بود) آخرش 31 اردیبهشت رفتم نمایندگی گفت خط سمند چند روزه تعطیله! حالا حالاها نوبتت نمی شه. خود من به خاطر کارم گاهی سر و کارم به ایران خودرو می افته پارکینگش قیامته، ماشین رو از خط نمی آرن تحویل بدن که. خلاصه گفت به کل پولتون 1% سود تعلق می گیره (یعنی برای 12 میلیون میشه حدود 120 هزار تومن برای یک سال!) فقط فکر کنید 100 نفر با این شرایط ثبت نام کرده باشند (که تعدادشون خیلی خیلی بیشتر از اینه) می شه بیشتر از 1 میلیارد تومن وام بدون بهره به ایران خودرو مگه دیوونست ماشین رو به موقع بده! خلاصه بعد از کلی داد و فریاد و اوقات تلخی برام مجوز گرفتن خارج از نوبت از محل امانی تا چند روز دیگه تحویل بدن.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.