View Full Version : دیسك هواخنك برای پژو
ATOS
20 May 2006, 08:53 PM
نظرتون راجع به اين عكس چيه؟:icon_razz
من اين عكس رو از ترمز جلوي يه پژو پارس ساده گرفتم(همين 1 ساعت پيش)
XELTEK
20 May 2006, 09:29 PM
جالب بود !!! مگه دیسکای معمولی جوابتو نمیده ؟
sezar_a2001
24 May 2006, 12:27 AM
سوراخاش برای چیه؟؟؟؟؟؟
z_qz54
24 May 2006, 01:01 AM
این سوراخها باعث میشه تو سرعت بالا هوا بینشون جریان پیدا کنه و در اصل اونهارو از وسط و سریع تر خنک کنه.
من دیسک پراید رو برده بودم تراشکاری و اونا با مته سنگین این کارو برام کرده بودن فکر کنم برای هر سوراخ 500 تومن گرفتن ، من خودم علامت گذاری کرده بودم ولی بازم کمی درهم برهم شده بود ، فکر کنم این عکس هم صاحبش خودش داده این کارو کردن چون منظم نیست.
بیشتر ماشین های نیمه لوکس و بالاتر دنیا این سیستم رو دارن و به صورت فابریک لنت ها سوراخ دارن.
XELTEK
24 May 2006, 11:13 AM
این سوراخها باعث میشه تو سرعت بالا هوا بینشون جریان پیدا کنه و در اصل اونهارو از وسط و سریع تر خنک کنه.
من دیسک پراید رو برده بودم تراشکاری و اونا با مته سنگین این کارو برام کرده بودن فکر کنم برای هر سوراخ 500 تومن گرفتن ، من خودم علامت گذاری کرده بودم ولی بازم کمی درهم برهم شده بود ، فکر کنم این عکس هم صاحبش خودش داده این کارو کردن چون منظم نیست.
بیشتر ماشین های نیمه لوکس و بالاتر دنیا این سیستم رو دارن و به صورت فابریک لنت ها سوراخ دارن.
منظورت دیسکهاست دیگه ؟؟؟
واسه ترمز دوو سی یلو چه کار کنم ؟
موقع گرفتن ترمز پدال دل دل میزنه !!! ماشینم همینطور !!!
حامدگلشن
24 May 2006, 12:13 PM
منظورت دیسکهاست دیگه ؟؟؟
بهتره بوستر ترمز سیلو رو با بوستر ترمز آسترا عوض کنی چون به طور کلی سیلو از ترمز ضعیفی برخور داره:icon_mad:
z_qz54
24 May 2006, 01:37 PM
منظورت دیسکهاست دیگه ؟؟؟
ببخشد منظورم دیسک ترمز سوراخ دار بود:icon_cool
sajjadnegaresh
24 May 2006, 02:29 PM
ببخشد منظورم دیسک ترمز سوراخ دار بود:icon_cool
اكثر ماشين ها رو كه مي بينيم چرخ هاي جلو ديسك كامل بدون سوراخ هست و چرخ هاي عقب سوراخ دار .
حالا سوال من اينه كه براي پرايد چنين ديسك هاي سوراخ دار پيدا مي شه . مثل نيدفور اسپيد از اين مدل رنگيها
mehran1353
24 May 2006, 02:50 PM
دوست عزیز
اون کسی که خودش این کار رو کرده سواد مهندسی مکانیکش صفر هم نیست . اون دیسک های سوراخ داری رو که شما روی ماشینهای درست و حسابی می بینی محاسبات بسیار دقیقی برای مقاومت در مقابل تنش فوق العاد ناشی از فشار و گرمای ناشی از ترمز های شدید روشون انجام شده . این دوستمون هم که دیسک ماشینشو خودش سوراخ کرده در آینده نه چندان دور ( البته خدا نکنه ) خواهد دید که هنگام ترمز شدید یا سرعت بالا دیسک ها خورد خواهند شد و البته شما نتیجه اش رو می دونید .
اکیدا توصیه می کنم اگه خیلی علاقه به دیسک سوراخ دار برای زیبایی یا کارآمد تر شدن سیستم ترمز دارید دیسک فابریک کارخانه ای بگیرید که البته انواع مرغوبش بسیار گران هستد و برای کاربر عادی اصلا ارزش ندارند , خلاصه خودتون بهیچوجه این کار رو نکنید که با جونتون بازی می کنید .
z_qz54
24 May 2006, 06:48 PM
اكثر ماشين ها رو كه مي بينيم چرخ هاي جلو ديسك كامل بدون سوراخ هست و چرخ هاي عقب سوراخ دار .
حالا سوال من اينه كه براي پرايد چنين ديسك هاي سوراخ دار پيدا مي شه . مثل نيدفور اسپيد از اين مدل رنگيها
من خیلی دنبال این بودم که فابریک براش گیر بیارم ولی نبود ، جدیدا شاید باشه.
من که بیشتر از 40000 -50000 کیلومتر با اون دیسک رو پراید حرکت کردم هیچ مشکلی پیش نیومد ، اگه کمی فقط کمی یکی از این سوراخ ها لبه بزنه ، فاطحه اون ماشین خوندست.
آریو
15 June 2006, 12:37 AM
کسی دیسک ترمز اسپرت سرامیکی که قابل نصب روی 405باشه نداره؟
احتیاج دارم به شدت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیسکهای 405 خنک شونده هستند(دقت کنید به دیسکها بین 2تا سطح دیسک فضا هست و به صورت کانال کانال دیده میشه و حالت دو جداره داره) و اون سوراخهایی که دوستمون گفتن واسه ماشینهای قدرت بالا هست.من خودم دیسک واسه 405 واسه ایران خودرو تولید میکنم البته زیر نظر پژو فرانسه که هر ماه واسه تایید کیفیت میان کارخونه.البته الان دیگه به ایران خودرو جنس نمیدیم فقط میفرستیم فرانسه
z_qz54
8 May 2007, 04:36 PM
دیسکهای 405 خنک شونده هستند(دقت کنید به دیسکها بین 2تا سطح دیسک فضا هست و به صورت کانال کانال دیده میشه و حالت دو جداره داره) و اون سوراخهایی که دوستمون گفتن واسه ماشینهای قدرت بالا هست.من خودم دیسک واسه 405 واسه ایران خودرو تولید میکنم البته زیر نظر پژو فرانسه که هر ماه واسه تایید کیفیت میان کارخونه.البته الان دیگه به ایران خودرو جنس نمیدیم فقط میفرستیم فرانسه
دوست عزیز؛اون فضای بین دیسک ها تاثیر زیادی برای خنک کردن ندارند.(البته برای یم خودروی شهری مناسبند)
برای خودروی پیستی یا برای من که توی جاده کوهستانی تند میرم و دائمان ترمز شدید میزنم بسیار مناسبند.
دوست عزیز؛اون فضای بین دیسک ها تاثیر زیادی برای خنک کردن ندارند.(البته برای یم خودروی شهری مناسبند)
برای خودروی پیستی یا برای من که توی جاده کوهستانی تند میرم و دائمان ترمز شدید میزنم بسیار مناسبند.
دوست عزیز این فضای بین دیسک فقط خاصیت خنک کنندگی داره البته در خودروهای معمولی نه اسپورت.نقشه ای که پژو فرانسه به ما داده تا طبق اون نقشه کار تحویل بدیم دیسک خنک شونده نوشته شده
z_qz54
11 May 2007, 12:13 AM
دوست عزیز این فضای بین دیسک فقط خاصیت خنک کنندگی داره البته در خودروهای معمولی نه اسپورت.نقشه ای که پژو فرانسه به ما داده تا طبق اون نقشه کار تحویل بدیم دیسک خنک شونده نوشته شده
شما درست میفرمایید...
میشه نقشه ای رو که پژو فرانسه برای شما داده اینجا هم قرار بدید؟
چون توی دفترچه راهنمای تعمیرات پژو 206 که فقط در نمایندگی ها است و بدون توضیح است و کد داره؛در سیستم با کد این قطعه فقط نام شیار میانی ثبت شده که فاصله مرکزی رو برای تعمیرات زده.
ممنونم.
hahy
13 May 2007, 01:13 PM
شما درست میفرمایید...
میشه نقشه ای رو که پژو فرانسه برای شما داده اینجا هم قرار بدید؟
چون توی دفترچه راهنمای تعمیرات پژو 206 که فقط در نمایندگی ها است و بدون توضیح است و کد داره؛در سیستم با کد این قطعه فقط نام شیار میانی ثبت شده که فاصله مرکزی رو برای تعمیرات زده.
ممنونم.
دوست عزيز با عرض شرمندگي اون نقشه ها رو نميشه گذاشت.ديسكهاي 206 خنك شونده نيستند فقط 405 و سمند و پرشيا كه پرشيه و سمند هم از رو 405 كپي شده
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.