View Full Version : مشکل با درجه آب 405 کاربراتوری مدل 81
sezar_a2001
19 May 2006, 07:33 PM
من با آمپر آب 405 کاربراتوری مشکل دارم
از وقتی هوا گرم شده هی میره روی 110 وایمیسته
این درجه خیلی بالا هست
البته فن ها هم به خوبی کار میکنند ولی درجه همش بین 100 تا 110 بازی میکنه
یکی یک راهی جلوی پای من بزاره تا موتورم نسوخته
دم همگی گرم
paymanonline
19 May 2006, 08:41 PM
فشنگی آب رو چک کن
بعد رلهای که فن رو کار میندازه
البته اگه رادیاتور آب نداشته باشه که اصلا هیچ کدوم از اینها کار نمیکنه و فق درجه میره بالا
شازده كوچولو
19 May 2006, 09:47 PM
من يه پيشنهاد دارم برات. اگه اين مشكل مدت زياديه كه پيش اومده و مطمئني كه :
كاربرات آب از دست نميده.
لوله ها و شلنگها سالمن.
راديات هواگيري شده.
و ترموستات سالمه
حالا شما بايد رادياتورتون رو عوض كنيد. رادياتورهاي 405 كاربراتوري يه مشكلي دارن كه به اندازه كافي خنك نميكنن.
علتش هم بي ارتباط با كوچكي اون نيست. يه رادياتور 405 اصل بگيريد كه اگه درست يادم باشه 3 لول هستند و آب رو بيشتر و سريعتر خنك ميكنن.
sezar_a2001
19 May 2006, 09:50 PM
فشنگی آب رو چک کن
بعد رلهای که فن رو کار میندازه
البته اگه رادیاتور آب نداشته باشه که اصلا هیچ کدوم از اینها کار نمیکنه و فق درجه میره بالا
نه همه سالم هست
آب هم کم نمیکنه
نمیدونم به خدا چیکار کنم
sezar_a2001
19 May 2006, 09:53 PM
من يه پيشنهاد دارم برات. اگه اين مشكل مدت زياديه كه پيش اومده و مطمئني كه :
كاربرات آب از دست نميده.
لوله ها و شلنگها سالمن.
راديات هواگيري شده.
و ترموستات سالمه
حالا شما بايد رادياتورتون رو عوض كنيد. رادياتورهاي 405 كاربراتوري يه مشكلي دارن كه به اندازه كافي خنك نميكنن.
علتش هم بي ارتباط با كوچكي اون نيست. يه رادياتور 405 اصل بگيريد كه اگه درست يادم باشه 3 لول هستند و آب رو بيشتر و سريعتر خنك ميكنن.
چند هست
آیا راهی نیست که دیگه خرج نکنم
Srfazel
20 May 2006, 12:02 AM
منم قبلا دقیقا همین مشکل رو داشتم. هیچ جوری هم نشد حلش کنم جز اینکه یه سنسور اضافه کردم و فن دوم همیشه تو مداره. تنها با این کار می تونی دمای آب رو بیاری پایین.
sezar_a2001
21 May 2006, 03:45 PM
اگه رادیات رو سیخ بزنم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم نمیشه !!!!!!!!!!!!!
شازده كوچولو
22 May 2006, 03:52 AM
اگه رادیات رو سیخ بزنم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم نمیشه !!!!!!!!!!!!!
نه به سيخ زدن چيزي حل نميشه. اين براي وقتيه كه رسوب كرده باشه.
روشن گذاشتن فن دور دوم هم راهش نيست. چون با روشن موندن فن دوم در دراز مدت فن كاراييش رو از دست ميده و نياز به تعويض پيدا ميشه. بهترين و ماندگار ترين راه همينه كه رادياتور رو عوض كنيد. دقيق قيمتش رو نميدونم شايد حدود 100 تومن باشه.
areh1985
22 May 2006, 07:14 PM
خیالی نیست منم یه 405 مدل 79 دارم دقیقاً همینمشکل داره کولر که میگیرم مخصوصاً تو جاده که سرعت میاد رو 140 آمپر اب میاد رو 110
من همه راه ها رو امتحان کردم....فشنگی عوض کردم نشد...هواگیری کردم نشد ...سیخ زدم نشد....دست آخر رادیاتور عوض کردم بازم نشد..از 79 تا حالا هم ماشین دست خودم بوده مشکلی هم پیش نیومده...میگن حتی تا 115 هم جا داره مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت باشه:icon_cool
شازده كوچولو
22 May 2006, 08:19 PM
خیالی نیست منم یه 405 مدل 79 دارم دقیقاً همینمشکل داره کولر که میگیرم مخصوصاً تو جاده که سرعت میاد رو 140 آمپر اب میاد رو 110
من همه راه ها رو امتحان کردم....فشنگی عوض کردم نشد...هواگیری کردم نشد ...سیخ زدم نشد....دست آخر رادیاتور عوض کردم بازم نشد..از 79 تا حالا هم ماشین دست خودم بوده مشکلی هم پیش نیومده...میگن حتی تا 115 هم جا داره مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت باشه:icon_cool
رادياتور 3 لول گرفتي؟
*علی*
23 May 2006, 10:04 AM
ما هم حدود 7 سال پیش که یک پژو 405 کاربراتوری 2000 از نمایندگی تحویل گرفتیم همین مشکل را داشت دمای آبش تا 100 بالا میرفت
چون هیچ وقت کاری به گارانتی های مسخره این شرکت نداشتیم اتومبیل رو تویک تعمیرگاه سطح شهر نشان دادم
پیش یک تعمیرکار سطح شهر که بردم گفت
1) برو رادیات را عوض کن
بعد هم برو پیش فلان برقکار
2) سنسور آب رو طوری دستکاری میکنه که تا 85 بیشتر نیاد
3) فن ها رو هم دستکاری میکنه که با روشن شدن کولر فن بره روی دور تند
رفتم یک رادیاتور اسپانیایی خریدم گذاشتم رو ماشین
بعد رفتم پیش برقکار اون هم خیلی کارش درست بود سنسور رو تنظیم کرد فن رو هم .............
از اون روز به بعد دیگه دمای آب ماشین از 80 تا 85 بالاتر نیومد حتی وقتی کولر میگرفتم
چهار سال بعد هم که پژو رو فروختم سمند گرفتم همین مشکل رو داشت همون کار ها رو کردم
در حال حاضر هم که سمند رو دارم خدارو شکر هنوز دمای آب اتومبیل از 85 یا حداکثر 90 بالاتر نرفته
راستی هنوز هر دوتا رادیاتور اولی که روی دو تا ماشین بود رو دارم کجا میشه آبشون کرد
sezar_a2001
23 May 2006, 11:01 AM
ما هم حدود 7 سال پیش که یک پژو 405 کاربراتوری 2000 از نمایندگی تحویل گرفتیم همین مشکل را داشت دمای آبش تا 100 بالا میرفت
چون هیچ وقت کاری به گارانتی های مسخره این شرکت نداشتیم اتومبیل رو تویک تعمیرگاه سطح شهر نشان دادم
پیش یک تعمیرکار سطح شهر که بردم گفت
1) برو رادیات را عوض کن
بعد هم برو پیش فلان برقکار
2) سنسور آب رو طوری دستکاری میکنه که تا 85 بیشتر نیاد
3) فن ها رو هم دستکاری میکنه که با روشن شدن کولر فن بره روی دور تند
رفتم یک رادیاتور اسپانیایی خریدم گذاشتم رو ماشین
بعد رفتم پیش برقکار اون هم خیلی کارش درست بود سنسور رو تنظیم کرد فن رو هم .............
از اون روز به بعد دیگه دمای آب ماشین از 80 تا 85 بالاتر نیومد حتی وقتی کولر میگرفتم
چهار سال بعد هم که پژو رو فروختم سمند گرفتم همین مشکل رو داشت همون کار ها رو کردم
در حال حاضر هم که سمند رو دارم خدارو شکر هنوز دمای آب اتومبیل از 85 یا حداکثر 90 بالاتر نرفته
راستی هنوز هر دوتا رادیاتور اولی که روی دو تا ماشین بود رو دارم کجا میشه آبشون کرد
شما رادیاتور رو چند گرفتی
قیمت اگه کسی داره اعلام کنه
sezar_a2001
23 May 2006, 07:48 PM
اقا یکی به داد من برسه
sezar_a2001
25 May 2006, 12:20 AM
قیمت گرفتم
2 لول = 60 تومان
4 لول = 92 تومان
راستی ترموستات رو چک کنید مال من 83 بود و اصلا باز نمیکرد
الان 75 انداختم
Farhood
27 May 2006, 01:59 AM
ببین دوست عزیز ماشین منم پژو 405مدل80هست ودقیقا مشکل شمارو تایک هفته پیش داشتم.
1)رادیاتور من ازاون 4لولهای یخچالی هست.
2)سنسورفن دورکندم رو آوردم بالا بغل کاربوراتورنصب کردم.
3)فن دورتندم باروشن شدن کولرروشن وباخاموش شدن کولرخاموش میشه.
4)ترموستات هم 75 هستش.
ولی بااین تفاسیر هروقت که سرعتم از70بالامیرفت آمپرم سریع بالامیزد.تااینکه فهمیدم واشرسرسیلندرم داره
میسوزه.
الان یک هفته هست که واشرعوض کردم آمپرماشینم باکولرروشن وبیشترین سرعت از85بالاترنمیره.
درضمن من رادیاتوراصل فرانسه راحدود5ماه پیش 105تومن خریده بودم.
sezar_a2001
27 May 2006, 11:54 PM
من سنسور رو باز کردم بستم روی سیلندر فعلا که مشکل حل شده
------------------------------------------------------------------
اقا ترخدا کمک
امروز دوباره آمپر تا 100 رفت
--------------------------------------------------------
پرسیدم گفتند به واشر سر سیلندر هم ربطی نداره
نمیدونم دیگه چی کار کنم
-------------------------------------------------------------
کسی نیست جواب بده
XELTEK
28 May 2006, 06:14 PM
اقا ترخدا کمک
امروز دوباره آمپر تا 100 رفت
فعلا" تا راه حل درست و حسابی پیدا نکردی ببر مخزن رادیاتور و خالی کنن جاش ضد جوش یا ضد یخ بریز !! حداقل موتورت خراب نشه !!!
paliz-sh
31 May 2006, 05:22 PM
دوستان من يه 405 انژكتوري دارم كه گاه گاهي جوش مياره توي جاده هيچ مشكلي نداره رادياتورو تازه عوض كردم ميتونين منو راهنمايي كنيد؟
jacobnazarade
31 May 2006, 07:18 PM
با سلام دوستان به در رادیاتور هم باشه مخصوصا ماشین هایی مه سیستم بسته و مخزن انبساط دارن ممکنه اون لاستیک ر مخزن که تحت یک فشار یک اتمسفر باید باز شوند خراب که می شودهمچین مشکلی رو ممکنه ایجاد بکنه
ماشین خود من هم همین طوری بود مخصوصا موقع کولر گرفتن
sezar_a2001
31 May 2006, 08:03 PM
با سلام دوستان به در رادیاتور هم باشه مخصوصا ماشین هایی مه سیستم بسته و مخزن انبساط دارن ممکنه اون لاستیک ر مخزن که تحت یک فشار یک اتمسفر باید باز شوند خراب که می شودهمچین مشکلی رو ممکنه ایجاد بکنه
ماشین خود من هم همین طوری بود مخصوصا موقع کولر گرفتن
اقا یک توضیح بدید این مه چیه
همه میگن مه ولی من نمیدونم و چه طور باید فهمید که خرابه
sezar_a2001
4 June 2006, 12:17 PM
اقا این سیستم مه چیه؟
یکی ت.ضیح بده
fafali_tune
19 September 2006, 04:15 PM
سلام؛
دماي استاندارد 405 بايد بين 95 تا 125 باشه، كارخانه ايراني خودش ابتكار زده ترموستات ماشينو عوض كرده. چون كيفيت قطعات ايراني پايينه و خواسته عمر موتور كم نشه. ولي با اين كار مصرف سوخت بالا رفته و شتاب پايين اومده. در ضمن، اگه دماي 405 از حد استاندارد بالاتر بره خودبخود كولر آزاد ميشه. به هرحال چون قطعات زيادي از 405 ايرانيه، احتمال داره بعد از يه مدت موتورش به روغن سوزي بيفته! چاره اي نيست، وقتي كولر روشنه بايد خيلي باهاش مراعات كني!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.