View Full Version : افزايش شتاب پرايدهاي جديد
مودي
25 November 2004, 01:21 PM
با سلام. من يك پرايد 83 انژكتوري دارم كه هرچند ازش راضيام ولي گاهي احساس ميكنم شتاب آن به ميزان واقعي اش نيست. هرچند تابحال پرايد ديگري نداشتهام تا بتوانم نسبت صحيحي را در اين زمينه بدست آورم (قبلا 6 سال كامارو داشتم و چه ماشين عالي و محكم و مطمپن و اصيلي بود :?: ) اما تقريبا اغلب پرايدهاي ديگر ميتوانند از من جلو بزنند :cry: گاهي اوقات تو دندههاي سبك يكدفعه شتاب ماشين بهتر ميشود (انگار چيزي تو گلوي انژكتور گير كرده باشد و يكدفعه رد شود) ولي اين موضوع تنها 4 يا 5 بار اتفاق افتاده و لذا نميتوانم آنرا عموميت بدهم. ضمنا ماشين من تابحال 3400 تا بيشتر كار نكرده . كسي براي اين مشكل نظري داره؟ ممنونم.
سوگلي 2004
26 November 2004, 10:53 AM
يك سوال از دوستان عزيز دارم كه اگر راهنمايي كنند ممنون مي شم :|
به نظر شما انتخاب كدام يك از ماشينهاي زير صحيح مي باشد:
1- پرايد صفر = 7 ميليون
2- 206 مدل 80 با 110 هزار كاركرد = 8 ميليون
ادمين : اين چه ربطي به اين تاپيك داره ؟ قوانين فروم را بخوانيد. :D
محمد رضا محمدي
26 November 2004, 11:58 AM
اصولن ماشين هاي كم كار شتاب و حداكثر سرعت خوبي ندارند و به قولي ميگن گاز خور ماشين باز نشده ...
در ضمن با اين كاركرد انژكتور خيلي بعيده كه كثيف بشه ...
يه مسيله ديگه هم اينه كه بعد از ماشين امريكايي نميشه هيچ ماشين ديگه اي سوار شد ....
Top RPM
26 November 2004, 02:36 PM
چون ماشين زياد كار نكرده نمي شه گفت كه انژكتور ها گثيفه.
ماشينتون رو ببريد با دياگ 2000 تست كنن. حواستون باشه كه در موقع تست استپ موتور دستگاه نمي تونه به تنهايي كمك كنه و يه نفر بايد اونجا باشه(منظورم اينه كه يارو نذاره بره بعد از تست بياد. بهش بگيد كه درست تست كنه) اگر لازم بود فيلتر هوا و بنزين رو هم عوض كنيد.
يك كم سخته آدم از كامارو پياده شه و سوار پرايد انژكتور شه. البته نمي شه از پرايد انژكتور به اندازه كاربرات توقع داشت.
niceevil
26 November 2004, 05:33 PM
سلام دوست عزيز من اين تاپيک رو باز کردم سعی کردم سوالهام رو هم کلی بپرسم اينجا رو هم ببين
[Only registered and activated users can see links]
ghazi
18 December 2004, 06:29 PM
ما ايرانيها عادت كرديم كه همه چيز دست خودمون باشه براي همين وقتي ماشين كاربراتوري سوار ميشيم و شتاب و سرعت دست خودومون است و بيشتر با صداي موتور گاز را تنظيم ميكنيم احساس رضايت بيشتري از رانندگي ميكنيم.البته نبايد از كيفيت موتورهاي آمريكايي گذشت هر چند اصل و نصب پرايد هم آمريكاييه.در مورد پرايد انژكتوري بايد اين مطلب را بگويم كه فيلتر پمپ بنزين توليدات ابتدايي اين خودرو داراي مشكلاتي بوده كه در حال حاضر برطرف گرديده.حتما آن را عوض كن.فيلتر پمپ بنزين روي باك سوار است(با فيلتر بنزين كه در محفظه موتور كارگذاشته شده فرق ميكند)
علاوه بر اينها سرعت و شتاب به عوامل زيادي بستگي دارد كه مهمترين آنها در سيستم انژكتوري فيلتر هوا و فيلتر پمپ بنزين است.باد لاستيك و ترمزها و../
franco
13 February 2005, 11:37 AM
با سلام خدمت دوستان يكي از دوستان من همين مشكل دوستم مودي را داشت نفس موتور خوب باز نشده بود به چند تعميرگاه مراجعه كرده بود همگي ميگفتند كه مشگلي نداره تا اينكه ماشينو برد پيشه يك تعمير كار متفرقه.پس از چك كردن گفت ماشين مشگلي نداره تنها كاري كه بايد انجام دهي اينه كه بري اتوبان تهران قم گاز ماشين را بگيري 120-140بروني تا دوده هاي داخل موتور خارج بشه و بعد از اون مكمل بنزين خارجي بريزي داخل باك و مشكلت حله.
اين كارو انجام داد و نفس ماشينش باز شد
موفق باشيد 8)
baris
15 March 2005, 04:19 AM
دوستان خوبم
منم يك پرايد انژكتوري( با انژكتور ساژم) صفر در آذر 83 گرفتم كه به طرز وحشتناكي مشكل كمي شتاب و كشش را داشت. ( توضيح اينكه پرايد من clc نيست )قبل از بردن به نمايندگي در ابتدا با دياگ 2000 دادم آپشن ها رو چك كنند و در اين تست( زمان شارژ كويل و زمان جرقه در رنج استاندارد نبود) سپس به چندين نمايندگي مراجعه كردم و اين مساله رو گوشزد كردم ولي در تست هاي انجام شده آنها توسط نرم افزار مخصوص خود ساژم همه چيز نرمال نشان داده شد و با فيلر گيري و تعويض فيلتر هوا و بنزين و غيره ماشين رو دادن بهم. ولي باز هم تاثيري نكرد. تا اينكه يك نمايندگي خيلي آشنا پيدا كردم . بطوري كه آنها حتي ديسك و صفحه اي كه يك ماه بيشتر كار نكرده بود را مجانا برايم عوض كردند و كلا هر كاري كه تونستن انجام دادن و دستگاه تست آنها هم همه چيز را نرمال نشان داد ولي با چندين بار تست جاده توسط كارشناس فني تاييد كردند كه اين ماشين كشش ندارد و سپس برام يك فكس به فني گارانتي سايپا فرستادند و شرح كارهايي كه انجام شده بود و غيره را گزارش كردند و مرا به آنجا معرفي كردند. در آنجا هم دستگاه تست آنها همه چيز را نرمال نشان داد و براي تست جاده تا بالاي كوه بالا رفتيم ولي كارشناس فني گارانتي كشش نداشتن خودرو را نپذيرفت و مي گفت كه كشش نداشتن بخاطر طرز غلط رانندگي من است و اين ماشين با ماشين كاربراتوري تفاوت دارد و در دنده مرده راه نميرود و حداكثر قدرت را در دور 5500 مي دهد و غيره و ايشان هم دنده يك و دو را تا 5500 پر مي كرد و مي گفت دلت نسوزه آهنه و بايد گاز بدي و هيچي نميشه. در پايان هم گفتند كه اينجا ما امكانات نداريم و از نظرما اين ماشين مشكلي ندارد ولي اگر شما قانع نيستيد به شما نامه مي دهيم كه بطور خارج از نوبت به تعميرگاه مركزي شماره يك برويد.. ولي توصيه خودشان اين بود كه مشكلي ندارد و بيخود ندم انگولك كنن و موتور را باز كنند وغيره و گفتند اگر آنجا ببري موتور را باز خواهند كرد موتور باز و بسته شده هرگز مثل اوني كه كارخانه جمع كرده نخواهد شد و غيره. و توصيه كردند كه زود زود روغن ماشين رو عوض كنم و گفتن كه موتور نو است و بايد چند هزار تا كار كند تا روان شود.
و اما در مسير برگشت از آنجا در جاده با دور هاي بالا حركت كردم و در اثر گازهايي كه آقاي كارشناس داده بود و خودم. احساس يا تلقين كردم كه كمي بهتر شده . وبخاطر همين مطلب گفتم شايد رفته رفته درست بشه و هر 1000 كيلومتر روغن و فيلتر اون رو عوض كردم و همين طور فيلتر هوا و شمع ها و تا الان كه ماشين 7000 كيلومتر كار كرده هنوز به تعميرگاه مركزي نرفتم.البته آنها نامه را تاريخ نگذاشته اند و هر وقت بخواهم مي توانم بروم.
و اما كل مشكل اين ماشين از اين قرار است كه در مسير جنوب به شمال اتوبان يادگار امام هيلمن قراضه از پشت سر برام چراغ ميده كه برو كنار مي خوام رد شم.
دنده 5 اين ماشين اصلا هيچ خاصيتي ندارد و فقط در سرازيري بدرد مي خوره و در دنده 5 ازدياد سرعت ماشين وجود نداره و فقط دور موتور رو پايين مياره.
اين ماشين فقط در كفي و سرازيري راه ميره و در شيب خيلي خيلي ملايم بطرز وحشتناكي افت قدرت داره و راه نميره
اين ماشين در حالتي كه غير از راننده يك سرنشين ديگه بهش اضافه ميشه كاملا افت قدرت آن محسوس و مشهود است و انگار در سربالايي قرار داره و بشدت لش ميشه.در حاليكه در جاده پرايد هاي هم پلاك با پرايد من كه آنها نيز مجهز به همين نوع انژكتور هستند با داشتن 5 سرنشين براحتي از ماشين تك سرنشين من پيشي مي گيرند.
اين ماشين مصرفش هم نسبتا بالاست و من با يك باك 37 ليتري آن در شرايط مخلوطي از شهر و جاده تقريبا 250 كيلومتر راه ميرم.
خلاصه اين ماشين خيلي سنگين حركت ميكنه و انگار اين موتور داره اتاق جگوار رو با خودش مي كشه و انگار يك نيروي عجيب و مخالف از پشت ماشين رو گرفته و آنرا ميكشه و نمي گذاره حركت كنه.
كليه چرخها رو هم چندين بار چك كردم و كاملا روان هستند.
در اين ماشين در سرعت هاي بالا وقتي بدلايلي مجبور به كاهش سرعت ميشم و دوباره مي خوام سرعتم رو زياد كنم براي رسيدن به سرعت قبلي احتياج به زمان خيلي زيادي دارم. ( يه چيزي تو مايه پاترول 4 در)
نمايندگي كه باهاشون آشنا بودم مكانيكشون گفت كه تا حالا همچين مورد عجيبي رو نديده و گفت احتمالا يك قطعه اي يا سنسوري از ديد دستگاه تست داره عمل مي كنه ولي درست و حسابي و اونطوري كه بايد به وظيفه خودش عمل نميكنه و تا كاملا از كار نيفته و دستگاه نشون نده معلوم نميشه از كجاست.
خواستم كاتاليزور اگزوز را بردارم و لوله مستقيمش كنم كه گفتند به آن ربطي ندارد و اگر آنرا برداري انژكتور و سنسور ها بهم ميريزد و غيره.
توضيح اينكه اين ماشين ظرف مدت 4 روز بعد از تحويل اوليه تقريبا بمقدار يك ليتر روغن كسر كرد. بطوري كه نه روغن ريزي داشت نه روغن سوزي.البته بعد از آن تا حالا اصلا كم نكرده
توضيح اينكه در روزهاي اوليه بعد از شستشوي فقط بدنه ماشين مشكلي بوجود آمد كه گاز نمي خورد. يعني سر گاز سر گاز گاز مي خورد و وقتي پدال را بيشتر يا بيكباره مي فشردي ماشين راه نمي رفت و يه حالت مثل خاموش شدن بهش دست مي داد. اين مشكل چند بار نيز پس از شستشو ماشين دوباره پيش آمد كه بعد از نيم ساعت رانندگي خود بخود رفع ميشد.( توضيح اينكه منظور از شستشو فقط بدنه ماشين. موتور شويي تا حالا نكردم)
آيا مشكل كمبود كشش ممكن است از تسمه تايمينگ باشد؟؟
يكي از دوستانم چند روز پيش يه دونه صفر انژكتوري گرفت و وقتي سوارش شدم با اينكه در حال آببندي بود و كم كاركرد بود ديدم بدون اينكه زياد بهش زور بيارم شتاب و كشش بسيار خوبي خوبي داره .
بخصوص اين ماشين من بعضي وقتها بي اندازه لش ميشه و بعضي وقتها يه مقدار بهتره . يه جورايي ميشه گفت رندم كار مي كنه.
خلاصه بد جوري كلافه شدم و يا بايد اين ماشين رو آتيش بزنم يا از دره هلش بدم پايين.
دوستان اگر تجربيات و راه حلي براي اين مشكل من دارند ممنون ميشم راهنماييم كنند كه من به اعمال بالا دست نزنم. :mrgreen:
ضمنا توصيه عوض كردن ماشين و غيره رو نكنيد كه همان آتيش زدنش بهتره :arrow:
با سپاس پيشاپيش از همكاري شما دوستان گرامي و صبر و حوصله اي كه بخرج داديد و مطالب رو خوانديد.
alireza_shd
31 March 2005, 08:55 AM
گاز دادن پرايد قلق خاص خودش رو داره! اوايل آدم حس ميكنه ماشين راه نميره! ولي يه مدت كه با هاش بروني و قلق ماشين دستت بياد مي توني با 206 كورس بزاري. اگر ماشين راه نميره معمولآ به علت تنظيم موتر هست. هرگز به حرف مكانيك گوش نده كه بايد گاز بدي تا نفس ماشبن باز شه چون خيلي زود به روغن سوزي مي افته!
اگر به پرايد فشار زيادي نياري بهترين ماشين هست . من 206 و 405 هم داشتم ولي پرايد رو بيشتر دوست دارم
sepehr_share
14 February 2006, 03:34 AM
دوستان خوبم
منم يك پرايد انژكتوري( با انژكتور ساژم) صفر در آذر 83 گرفتم كه به طرز وحشتناكي مشكل كمي شتاب و كشش را داشت. ( توضيح اينكه پرايد من clc نيست )قبل از بردن به نمايندگي در ابتدا با دياگ 2000 دادم آپشن ها رو چك كنند و در اين تست( زمان شارژ كويل و زمان جرقه در رنج استاندارد نبود) سپس به چندين نمايندگي مراجعه كردم و اين مساله رو گوشزد كردم ولي در تست هاي انجام شده آنها توسط نرم افزار مخصوص خود ساژم همه چيز نرمال نشان داده شد و با فيلر گيري و تعويض فيلتر هوا و بنزين و غيره ماشين رو دادن بهم. ولي باز هم تاثيري نكرد. تا اينكه يك نمايندگي خيلي آشنا پيدا كردم . بطوري كه آنها حتي ديسك و صفحه اي كه يك ماه بيشتر كار نكرده بود را مجانا برايم عوض كردند و كلا هر كاري كه تونستن انجام دادن و دستگاه تست آنها هم همه چيز را نرمال نشان داد ولي با چندين بار تست جاده توسط كارشناس فني تاييد كردند كه اين ماشين كشش ندارد و سپس برام يك فكس به فني گارانتي سايپا فرستادند و شرح كارهايي كه انجام شده بود و غيره را گزارش كردند و مرا به آنجا معرفي كردند. در آنجا هم دستگاه تست آنها همه چيز را نرمال نشان داد و براي تست جاده تا بالاي كوه بالا رفتيم ولي كارشناس فني گارانتي كشش نداشتن خودرو را نپذيرفت و مي گفت كه كشش نداشتن بخاطر طرز غلط رانندگي من است و اين ماشين با ماشين كاربراتوري تفاوت دارد و در دنده مرده راه نميرود و حداكثر قدرت را در دور 5500 مي دهد و غيره و ايشان هم دنده يك و دو را تا 5500 پر مي كرد و مي گفت دلت نسوزه آهنه و بايد گاز بدي و هيچي نميشه. در پايان هم گفتند كه اينجا ما امكانات نداريم و از نظرما اين ماشين مشكلي ندارد ولي اگر شما قانع نيستيد به شما نامه مي دهيم كه بطور خارج از نوبت به تعميرگاه مركزي شماره يك برويد.. ولي توصيه خودشان اين بود كه مشكلي ندارد و بيخود ندم انگولك كنن و موتور را باز كنند وغيره و گفتند اگر آنجا ببري موتور را باز خواهند كرد موتور باز و بسته شده هرگز مثل اوني كه كارخانه جمع كرده نخواهد شد و غيره. و توصيه كردند كه زود زود روغن ماشين رو عوض كنم و گفتن كه موتور نو است و بايد چند هزار تا كار كند تا روان شود.
و اما در مسير برگشت از آنجا در جاده با دور هاي بالا حركت كردم و در اثر گازهايي كه آقاي كارشناس داده بود و خودم. احساس يا تلقين كردم كه كمي بهتر شده . وبخاطر همين مطلب گفتم شايد رفته رفته درست بشه و هر 1000 كيلومتر روغن و فيلتر اون رو عوض كردم و همين طور فيلتر هوا و شمع ها و تا الان كه ماشين 7000 كيلومتر كار كرده هنوز به تعميرگاه مركزي نرفتم.البته آنها نامه را تاريخ نگذاشته اند و هر وقت بخواهم مي توانم بروم.
و اما كل مشكل اين ماشين از اين قرار است كه در مسير جنوب به شمال اتوبان يادگار امام هيلمن قراضه از پشت سر برام چراغ ميده كه برو كنار مي خوام رد شم.
دنده 5 اين ماشين اصلا هيچ خاصيتي ندارد و فقط در سرازيري بدرد مي خوره و در دنده 5 ازدياد سرعت ماشين وجود نداره و فقط دور موتور رو پايين مياره.
اين ماشين فقط در كفي و سرازيري راه ميره و در شيب خيلي خيلي ملايم بطرز وحشتناكي افت قدرت داره و راه نميره
اين ماشين در حالتي كه غير از راننده يك سرنشين ديگه بهش اضافه ميشه كاملا افت قدرت آن محسوس و مشهود است و انگار در سربالايي قرار داره و بشدت لش ميشه.در حاليكه در جاده پرايد هاي هم پلاك با پرايد من كه آنها نيز مجهز به همين نوع انژكتور هستند با داشتن 5 سرنشين براحتي از ماشين تك سرنشين من پيشي مي گيرند.
اين ماشين مصرفش هم نسبتا بالاست و من با يك باك 37 ليتري آن در شرايط مخلوطي از شهر و جاده تقريبا 250 كيلومتر راه ميرم.
خلاصه اين ماشين خيلي سنگين حركت ميكنه و انگار اين موتور داره اتاق جگوار رو با خودش مي كشه و انگار يك نيروي عجيب و مخالف از پشت ماشين رو گرفته و آنرا ميكشه و نمي گذاره حركت كنه.
كليه چرخها رو هم چندين بار چك كردم و كاملا روان هستند.
در اين ماشين در سرعت هاي بالا وقتي بدلايلي مجبور به كاهش سرعت ميشم و دوباره مي خوام سرعتم رو زياد كنم براي رسيدن به سرعت قبلي احتياج به زمان خيلي زيادي دارم. ( يه چيزي تو مايه پاترول 4 در)
نمايندگي كه باهاشون آشنا بودم مكانيكشون گفت كه تا حالا همچين مورد عجيبي رو نديده و گفت احتمالا يك قطعه اي يا سنسوري از ديد دستگاه تست داره عمل مي كنه ولي درست و حسابي و اونطوري كه بايد به وظيفه خودش عمل نميكنه و تا كاملا از كار نيفته و دستگاه نشون نده معلوم نميشه از كجاست.
خواستم كاتاليزور اگزوز را بردارم و لوله مستقيمش كنم كه گفتند به آن ربطي ندارد و اگر آنرا برداري انژكتور و سنسور ها بهم ميريزد و غيره.
توضيح اينكه اين ماشين ظرف مدت 4 روز بعد از تحويل اوليه تقريبا بمقدار يك ليتر روغن كسر كرد. بطوري كه نه روغن ريزي داشت نه روغن سوزي.البته بعد از آن تا حالا اصلا كم نكرده
توضيح اينكه در روزهاي اوليه بعد از شستشوي فقط بدنه ماشين مشكلي بوجود آمد كه گاز نمي خورد. يعني سر گاز سر گاز گاز مي خورد و وقتي پدال را بيشتر يا بيكباره مي فشردي ماشين راه نمي رفت و يه حالت مثل خاموش شدن بهش دست مي داد. اين مشكل چند بار نيز پس از شستشو ماشين دوباره پيش آمد كه بعد از نيم ساعت رانندگي خود بخود رفع ميشد.( توضيح اينكه منظور از شستشو فقط بدنه ماشين. موتور شويي تا حالا نكردم)
آيا مشكل كمبود كشش ممكن است از تسمه تايمينگ باشد؟؟
يكي از دوستانم چند روز پيش يه دونه صفر انژكتوري گرفت و وقتي سوارش شدم با اينكه در حال آببندي بود و كم كاركرد بود ديدم بدون اينكه زياد بهش زور بيارم شتاب و كشش بسيار خوبي خوبي داره .
بخصوص اين ماشين من بعضي وقتها بي اندازه لش ميشه و بعضي وقتها يه مقدار بهتره . يه جورايي ميشه گفت رندم كار مي كنه.
خلاصه بد جوري كلافه شدم و يا بايد اين ماشين رو آتيش بزنم يا از دره هلش بدم پايين.
دوستان اگر تجربيات و راه حلي براي اين مشكل من دارند ممنون ميشم راهنماييم كنند كه من به اعمال بالا دست نزنم. :mrgreen:
ضمنا توصيه عوض كردن ماشين و غيره رو نكنيد كه همان آتيش زدنش بهتره :arrow:
با سپاس پيشاپيش از همكاري شما دوستان گرامي و صبر و حوصله اي كه بخرج داديد و مطالب رو خوانديد.
با سلام خدمت شما:
با توجه به کارهایی که کردی و مشکلت حل نشده بهت پیشنهاد میکنم یه با بدی تسمه تایم باز و بس کنند ممکنه شل باشه و یا روی جاش تنظیم نباشه...ممکنه اگه سفتش کنی یکم صدا موتور زیاد شه ولی رو شتاب خیلی تاثیر داره...ارزش امتحان داره مطمئن باش پشیمون نمیشی...
smartchain
7 March 2006, 04:05 PM
آقای baris عزیز من مردم از خنده از بس راجع به پراید بد گفتی مشکلات شما مشکل همه پرایدیاست به نظر من این راهم تست کن برو اگزوزو کامل عوض کن چون اینا واسه مصرف پائین و محیط زیست اومدن یه مشت آشغال بستن که باعث میشه عمل خروج دود از سیلندر کند بشه یکی از فامیلامون که این کارو کرده بود دنده 4 ش شده بود مثل 3 پراید من و با دنده 5 راحت 160 تارو پر میکرد! خودمم باور نمیکردم یه همچین کاری اینقدر تاثیر داشته باشه ضمنا یکی دیگه ام تو این انجمن این راه رو با همین دلایل پیشنهاد کردهخبرشو بده
hamed4243
17 March 2006, 01:09 PM
baris عزيز زماني من يه پرايد 79 كار براتوري داشتم كه مثل تو كلافم كرده بود من هم خيلي كارا باهاش كردم ولي كشش نداشت تا اينكه بطور اتفاقي فهميدم واير شمعهاش برق دزدي دارد با تعوض ان با يه دست كره اي خيلي بهتر شود ولي خوب نشد بهر حال ماشينهاي توليد داخل مثل هندونه س يكي ميخري قاچ ميكني قرمز و شيرين يكي هم مثل پرايد شما سفيد و بيمزه خلاصه شانسي
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.