PDA

View Full Version : در زمان تحویل پژو 405 GLX نو و بعد از آن به چه چیزهایی باید توجه کرد

amahdavi2004
17 May 2006, 03:41 PM
سلام دوستان گرامی
من قرار است یه پژو 405 GLX نو از ايران خودرو تحویل بگیرم (ان شاء الله). می خواستم بدونم در زمان تحویل از نمايندگي به چه مواردي دقت كنم تا سرم كلاه نرود و در روزهای اول استفاده به چه نکاتی توجه کنم و چه کارهایی انجام بدم؟
بسیار ممنونم.

meslehichkas
17 May 2006, 04:34 PM
قبل از گرفتنت ميتوني به اماماي معصوم متوصل بشي تا ماشينه درست درموني گيرت بياد
بعد از تحويل (‌تو زمان تحويل كه ميدوني بايد چيارو چك كرد ؟؟؟‌ ) هم ببين ماشين بنزين(بيش از حد) و روغن كم ميكنه يا نه . شلنگ بنزينتم چك كن . گريس و واسكازينو اينارو چك كن .
دوره موتورت از 3000تا بيشتر نشه تا 1000 كيلومتر . مواظب صداهاي عجيب غريبه ماشين باش

اگه روغن موتورتو اول بسم الله هم عوض كني چه بهتر چون به اينا اعتمادي نيست ممكنه هر چيزي بريزن جاي روغن

ببخشيد كه اينو ميگم اما سر ما و شما خيلي وقت پيش كلاه رفته پس خيلي نگران نباش

sinad2
17 May 2006, 08:51 PM
سلام.یک چیزی که کمتر کسی بهش توجه میکنه درب رادیاتوره.حتما" چکش کنید چون دربهای غیر استاندارد روی اکثرشون میبندن که باعث آب کم کردن و افزایش حرارت میشه.ترمز دستی هم از نظر رگلاژش امتحان کنید.امیدوارم شانستون خوب باشه

amahdavi2004
17 May 2006, 09:17 PM
لطفا بفرماييد موقع تحويل چه چيزهايي را بايد چك كنم؟

XELTEK
17 May 2006, 11:18 PM
آّب رادیاتورشو !!!
ببین که کمی هم ضد یخ داشته باشه که تو تابستون چوش نیاره !!!
اگه نداشت اب رو کاملن خالی کن ضد یخ بریز

meslehichkas
18 May 2006, 01:40 AM
لطفا بفرماييد موقع تحويل چه چيزهايي را بايد چك كنم؟
چك كردن تمام بدنه ( خوردگي . خط و خش . صافكاري!!!!!!!!!!!!!!!!!!‌)
چك كردن چراغ ها به خصوص ترمز چون معمولن استوپر ترمز خرابه. برف پاك كن .
كولر .
چك كردن جعبه ابزار .زاپاس . جك . آچار چرخ . موكت زير پا و صندوق عقب .
چك آپه سيستم برقيه ماشين و راديو پخش و بانداي چپ و راست تك تك
چك كردنه كولر ( تند و كند)
چك كردنه فلاشر
چك كردن ترمز دستي
چك كردن جك صندلي
كمر بند ايمني
فندك
يه چيزي هم هست كه اگزوز رو نگه ميداره . اسمش يادم نيست . اون هم خيلي وقتا پاره هستش
راحت باز و بسته شدنه دربها + درب صندوق
چكاپ شيشه بالابر
چكاپ آيينه بغل

amahdavi2004
20 May 2006, 03:39 PM
خب ! اگر ايرادي پيدا كردم چكار كنم؟
تحويل نگيرم يا با رسيد تحويل بگيرم و موقع گارانتي درستش كنم؟

ATOS
20 May 2006, 09:04 PM
خب ! اگر ايرادي پيدا كردم چكار كنم؟
تحويل نگيرم يا با رسيد تحويل بگيرم و موقع گارانتي درستش كنم؟
اولا هيچ كاري از دستت برنمياد:icon_mad: مگر اينكه خيلي وقت داشته باشي و پارتي تا بتوني ماشين معيوب رو عوض كني
.
.
ماشين من اول كه تحويل گرفتم گيربكس زوزه ميكشيد بعد از 1 ماه علافي رفتم فروختم و يكي ديگه خريدم:icon_mad:

XELTEK
20 May 2006, 09:09 PM
هیچی !!! باید بسازی !!! تو گارانتی باید درستش کنی !!!
یه نکته جالب !!! کسانی که 405 دارن میدونن !!!
405 ها ظرفیت مخزن روغن هاشون متفاوته !!! یعنی یه ماشین 5 لیتر میگیره یکی دیگه 3 لیتر !!!

amahdavi2004
20 May 2006, 09:37 PM
چك كردن تمام بدنه ( خوردگي . خط و خش . صافكاري!!!!!!!!!!!!!!!!!!‌)
چك كردن چراغ ها به خصوص ترمز چون معمولن استوپر ترمز خرابه. برف پاك كن .
كولر .
چك كردن جعبه ابزار .زاپاس . جك . آچار چرخ . موكت زير پا و صندوق عقب .
چك آپه سيستم برقيه ماشين و راديو پخش و بانداي چپ و راست تك تك
چك كردنه كولر ( تند و كند)
چك كردنه فلاشر
چك كردن ترمز دستي
چك كردن جك صندلي
كمر بند ايمني
فندك
يه چيزي هم هست كه اگزوز رو نگه ميداره . اسمش يادم نيست . اون هم خيلي وقتا پاره هستش
راحت باز و بسته شدنه دربها + درب صندوق
چكاپ شيشه بالابر
چكاپ آيينه بغل
:icon_cry: هیچی !!! باید بسازی !!! تو گارانتی باید درستش کنی !!!

اولا هيچ كاري از دستت برنمياد:icon_mad: مگر اينكه خيلي وقت داشته باشي و پارتي تا بتوني ماشين معيوب رو عوض كني

پس فايده چك كردن ماشين موقع تحويل چيست؟

amir_6384
20 May 2006, 11:13 PM
هیچی !!! باید بسازی !!! تو گارانتی باید درستش کنی !!!
یه نکته جالب !!! کسانی که 405 دارن میدونن !!!
405 ها ظرفیت مخزن روغن هاشون متفاوته !!! یعنی یه ماشین 5 لیتر میگیره یکی دیگه 3 لیتر !!!
آقا این که گغتی رو از کجا میشه فهمید من دو ماه پیش توی 405 ام 5 لیتر روغن ریختم (البته فیلتر روغن رو هم عوض کرده بودم) بعدش دیدم که روغن از سطح شاخص زده بالا ممکنه به خاطر همین موضوع باشه!

XELTEK
20 May 2006, 11:41 PM
همش که اینطوری نیست !!! الان 405 مدل 85 عموم 3 لیتر بیشتر نمگیره !!
اما ماله کس دیگه دیدم که 5 لیتر ریخت !!!

meslehichkas
21 May 2006, 12:30 AM
:icon_cry:

پس فايده چك كردن ماشين موقع تحويل چيست؟
درسته بي صاحبه اما نه انقدر ديگه
يه سر و صدايي كن . واحد فروش شكايت كن . اگر به جايي نرسي حداقلش اينه كه حرفت پيشه (دست پيش بگيري ازشون يجوري)
در ضمن ماشينت مشكل داشته باشه ميتوني تحويل نگيري تا رفع عيب بشه
اما توي اين مدت كه ماشينت تو گاراژه ايران خودرو هست... . خوب ديگه چه خبر !!! :icon_razz

30stem
6 June 2006, 10:33 AM
آقا تا سیراب شیردونه ماشینتو نریختی بیرون هیچی تحویل نگیر...جات خالی ما یه 405 تحویل گرفتیم...نمایندگیشم آشنا بود مام اعتماد کردیم...تازه بعد 2-3 روز دیدیم 405 زاپاس نداره...:icon_twis ...کمربند شاگردم وقتی میکشیدی در میومد یعنی اخرش بند نبود...فندکم که تابلو دیگه...اگه به چش و چالت علاقه داری از کبریت استفاده کن...اگه تحویل بگیری خود آقای ایرانخودروم بیاد بگه که اقا اینا راس میگن قبول نمیکنن که...دبه کردن که خرجی نداره :icon_mad:

amahdavi2004
15 June 2006, 01:21 PM
:icon_arro بالاخره ماشين را تحويل گرفتم و از راهنمايي دوستان متشكرم فعلا كه 200 تا بيشتر نرفته ام و مشكلي پيدا نكرده ام البته بجز آشغال بودن درب رادياتور كه خيلي دوستان فرموده بودند و من ديدم در همان سالن تحويل آب رادياتور سر رفته است كه فرداش بردم نمايندگي و رايگان عوض كردم و هواگيري هم شد البته خود نمايندگي مي گفت كه ما هميشه جنس غير اصلي داريم كه به درد نمي خورد ولي شانسي آن روز جنس اصلي را داشتند.
البته جوجه را آخر پاييز مي شمارند ولي اميدوارم آخر پاييز هم جوجه ها همان تعداد باشند.
راستي من خودم رفتم كيلومتر 14 و ماشين را تحويل گرفتم و متوجه شدم كيفيت لوازمي كه اينجا مي دهند بهتر است مثلا پخشي كه به من دادند خارجي بود و مي گفتند مال پرشيا است ولي ضبطي كه فرداش در نمايندگي ديدم مي دادند از همين ايرانيها (نيكان) بود شايد هم شانسي بوده است.:icon_cool