PDA

View Full Version : تقویت موتورهای ماشین های سمند،پرشیاو پژو 405

rezasmile
16 May 2006, 02:21 AM
تقویت موتور ماشین های سمند،پرشیا و پژو405
سلام دوستان.اگر هر یک از این 3 ماشین را دارید و احساس می کنید موتورشون بهتون حال نمیده و ضعیفه و کلا بدرد این ماشین نمی خوره باید بدونید که یکی از قابل ارتقاع ترین موتورها روی خودرو شما نصب شده است.با انجام این کارها می تونید قدرت موتور ماشین رو تا حد زیادی افزایش دهید.
تعویض دسته شاتون و نصب دسته شاتون پژو 407
تیغ زدن نشیمنگاه سوپاپ ها
تعویض سوپاپ ها و نصب سوپاپ های سدیمی
پلیش کردن سطح داخلی سیلندر
نصب توربو شارژ پژویی یا ماکسیمایی
تعویض کوئل و نصب کوئل 407
تعویض شمعها و نصب شمع 3 یا 4 پلاتینه
تعویض سیستم خروجی دود(اگزوز) و نصب اگزوز power یا اسپرت
نصب یک یا دو سیستم بوجود آورنده گرد باد (cyclone3 )
استفاده از فیلتر هوای اسپرت
تعویض گیربکس و نصب گیربکس پژویی مدل power stearing
تنظیم موتور دقیق توسط مکانیک حرفه ای در این زمینه
یا
( تعویض ecu انژکتور و نصب ecu اسپرت یا torbo ecu)
نصب سیستم الکترونیکی torbo chip
با انجام این کارها شمامی تونید با ماشین خود حس پرواز رو تجربه کنید.

تغییرات پیشنهادی برای افزایش امنیت خودرو بعد از انجام مراحل بالا:
در صورت دیسکی نبودن ترمز چرخهای عقب ، تغییر آن به حالت دیسکی
نصب سیستم ترمز ABS anti blocking system) ) واقعی(از پمپ های دروغینabs هرگز استفاده نکیند) توسط نماینگی ها یا تعمیرگاه های حرفه ای در این زمینه
استفاده از دیسک های ترمز sport یا روزنه دار برای تقویت ترمز و نچسبیدن لنت ها به آن در اثر گرم شدن
کم کردن ارتفاع خودرو توسط کوتاه کردن فنر ها یا تعویض و نصب کمک فنر اسپرت
استفاده از بوش های سرکمک با کیفیت بالا و تقویت جلوبندی با استفاده
از قطعات مرغوب
استفاده از استرس بار
استفاده از رینگ و لاستیک پهن تر از حالت معمولی برای افزایش تعادل و قدرت هندلینگ
با این شرایط بندازین تو اتوبان و تامی تونید با ماشین خودتون حال کنید.

نکته ای مهم در مورد رینگ اسپرت:
اگر از دوستان و آشنایان خود شنیده اید که بعد از رینگ اسپرت کردن خودرو ترمز خودرو ضعیف تر عمل می کنه و کمک ها رو زود خراب میکنه این حقیقت داره.زیرا این رینگ هایی که در بازار هستند از رینگ استاندارد برای خودرو سنگین تر هستند به همین دلیل از مرغوبیت خوبی برخوردار نیستند.پیشنهاد می کنم اگر می خواهید رینگ ماشین روعوض کنید حتما از رینگ های تیتانیومی استفاده کنید (جنس تیتانیوم) چون هم وزن رینگهای فابریک و در بعضی شرایط سبک تر از رینگ های فابریک هستند و موجب خرابی زود هنگام کمک ها و تضعیف سیستم ترمز نمی شود.قیمت این نوع رینگ ها ،بدون لاستیک درحدود 000/200/1 تومان می باشد.
دوستان می دونم شما همه حرفه ای هستید و استاد من هستید و اگر نکته ای را جا گذاستم از همتون پوزش می طلبم.:icon_cool :lover:

amahdavi2004
16 May 2006, 10:15 AM
هزينه اينها چقدر مي شود؟

parsboy
17 May 2006, 09:25 PM
بجایی اینکه اینهمه کارو انجام بدی و هزینه کنی و آخرسر هم ماشینتو ازت نخرن رو دستت بمونه برو یه ماشین مدل بالاتر(مثل زانتیا) بخر حال کن
یه پژو( یا سمند) همیشه پژو میمونه حتی اگه طلا بگیریش !بیخودی وقت و پولتو واسه این چیزا نزار

مهدي پاشايي
18 May 2006, 06:38 PM
اين كارهاي كه اين دوستمون پيشنهاد كردن كمه كم 5 ميليون ميخواد اوهههههههههههههه .....:icon_eek:

z_qz54
18 May 2006, 08:26 PM
تمام این موارد تیکه تیکه در تاپیک های مختلف هست.

rezasmile
18 May 2006, 08:47 PM
دوست عزیز z_qz45 شما درست می گید. تعدادی از این موارد در بعضی تاپیک های دیگر است ولی نه همه آنها.من با آموخته هایی که از این سایت بدست آوردم و اطلاعاتی که خودم داشتم این مطلب رو نوشتم که دیگه کمتر دوستان بگردند.خلاصه من خیلی از شما چیز یاد گرفتم که منکر اون نمیشم.ضمنا با نصب کوئل 407 شما یه جورایی کوئل تون رو تقویت کردین که برای پاسخگویی به شمعها مورد بهتری است.:icon_cool

z_qz54
18 May 2006, 10:47 PM
rezasmile جان مشکل از من بود که منظور رو بد رسنودم ، آخه منظور من این بود که تاحالا موردی صحبت میشد ولی شما اشتباه متوجه شدی ، من علامت تعجب گذاشتم چون سیستم انژکتور کوئل نداره.

rezasmile
19 May 2006, 10:55 AM
z_qz45 از شما سپاس گذارم و از تمام دوستان برای این اشتباه پوزش می طلبم.حرف این دوست گرامی کاملا صحیح است.با سپاس فراوان.

pouya system
6 June 2006, 02:22 PM
با سلام خدمته دوستان و اساتیره محترم.

دوستان اگه موضوع تکراریه به بزرگواری خودتون ببخشید و منو همینجا راهنمایی کنید.

یکی از دوستای من یه سمنده ال ایکس داره که طرف سرطانه خالصه و گیر داده میگه میخوام موتوره سمندمو عوض کنم و به من گفته که موضوع رو با شما دوستان در میون بزارم و از شما همفکری بطلبم....

مثله اینکه این دوسته من میگفت میخواد موتوره 206 رالی 2400CC با دوتا سوپر شارجر ببنده .
اصلا" این میشه؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید و بگید اگه همچین کاری ممکنه , از کجا این موتور و بند و بساتشو میشه گیر آورد و چنده؟ :icon_mrgr ( $$ )
از همکاری همتون کماله تشکر رو دارم....
:lover: :lover: :lover: :lover:

abadan30t
6 June 2006, 03:56 PM
دوست عزيز اين كار ممكنه ولي خرج اون بستگي به موتوري داره كه ميندازي
اين موتور 206---------2400cc هم چيز عالي ايه اما به خرجش نمي ارزه
من اگه يه سمند داشتم اين كارو نميكردم
سمند خودش ماشين توپيه
شما ميتونيد از آقاي z_qz54 كمك بگيريد اطلاعات كاملي هم داره

z_qz54
6 June 2006, 08:22 PM
اول با تشکر از abadan30t ، برای سمند موتور زانتیا میزارن که توی سورنا یه تعمیرگاهی بود ، بنده خدا رفیق ما بود و این کارارو میکرد ، رو 206 موتور 2400 بسته زیاد بسته بود و یه صافکار داشت که داخل اتاق موتور رو تغییر میدادن و جایی برای گیرباکس باز میکردن و رادیاتور از سپر میز بیرون ولی چون این موتور ها رسشون کشیده شده بود و به شدت کار کرده بودن مشکلات زیادی داشتن ، و یکی از این 206 ها تو جاده موتورش آتیش گرفت و رفت از این دوست ما شکایت کرد و جوازش باطل شد.
سمند رو با موتور زانتیا دیده بودم ولی خیلی رعشه داشت و برای یارو یک و نیم میلیون آب خورده بود(موتور رو به خاطر داشتن گارانتی مجانی میدن) ، رعشه به خاطر دسته موتور بود ولی با تعویضش تو کلاس 2000 میتونست شرکت کنه و یکبار هم که رفته بود ، ترکونده بود .
موتور زانتیا رو شما باید یه نفر رو پیدا بکنی که برات یه تقاضا بده به سایپا (نمیاندگی باید آشنا باشه)که مثلا سیلندر ترکوندم و با بازی هایی که این وسط میشه یه موتور برات بفرستن ، موتور رو باید ببرید پیش صافکاری که یه پرشیا ELX بقل باشه و از روی اتاق موتور اون ماشین شمارو صافکاری کنه ، بعدش هم خیلی باید دردسر بکشی تا یکسری قطعات که مال گیرباکس هست رو گیر بیاری چون روی موتور های زانیتا که میفرستن نیست ، حالا بگیریم که اینارو انجام دادید ، دسته دنده رو که از توی کنسول سمند سر در میارو چیکار میخوای بکنی ؟ برای اینم باید نزدیک 300 تومن خرج کنی و کلا اینجوری یه سمند با موتور زانتیا البته با دردسر های راهنمایی و رانندگی داری.

ماشینت هم اصلا بیمه نمیشه در هر صورتی هم اگه تصداف کنی مقصر شمایی.

amir8ipe
6 June 2006, 11:02 PM
بعضی ها دوست دارند ماشینشون از اول قدرتمند باشه!
و بعضی ها دوست دارند ماشین های ضعیف رو تقویت کنند تا فقط با یک سر پدال ماشین های مشابه را پشت سر بگذارند !
:icon_evil
اینطور نیست؟ من که از دسته دومم!
من هم کاملا در مورد رینگ های تیتانیوم موافقم البته من قیمت پایه را 1.5 میلیون بدون تایر اعلام میکنم!
و ما بقی رینگ های موجود در کشور ( خیلی می بخشیدا) آشغال هستند!
اونهایی که اطراف 300-400-500 هستند رینگ های غیر مرغوب هستند شما میتوانید از طرح قرار گرفتن پیچ ها این را متوجه شوید.
یعنی یک پیچ در میان دو پره و یک پیچ روی پره و یک پیچ نصف روی پره نصف میان پره:icon_eek:

GAMEBOY
14 June 2006, 09:11 AM
تازه نصف قیمت ماشین به موتورشه به نظر من پولی رو که میخوای بدی موتور عوض کنی بزار ماشینت رو باهاش اسپرت کن فکر کنم قیمت موتور حداقل 4 یا 5 میلیون باشه یا بیشتر

arash p mbz bmw
8 August 2006, 12:42 AM
اتفاقا یکی رفقای بنده هم موتور bmw 530iمیخواست وارد بکنه و بندازه
اینم در نظر داشته باش که اگر موتور عوض بشه بعدا به مشکل میخوری
چونکه توی کارت ماشین شماره موتوری هست و یه برنامه هایی ولی تو اینطوری کلا همه چی رو عوض میکنی
به قول دوست خوبم علی هم که کلی هم دنگ و فنگ داره
من باشم اصولی تیونینگش میکنم نه اینطوری

Nomad
8 August 2006, 01:24 PM
دوستان درست مي فرماين . من سفارش يه موتور استوك دادم . چون معمولا خوزستان هستم هم راحت دستم اومد از طريق دبي . 1 ميليون تمام . بعد گفتن بايد بري ABS بخري 300 تومن . گفتن شاسي بايد تقويت شه فلان تومن جلوبندي بايد تقويت شه اينقد تومن . كمك ها بايد عوض شه اينقدر تومن استرس بار ميخواي اينقد تومن رينگ و تاير نسبتا پهن ميخواي . اونقدر خرج رو دستت ميفته كه من حساب كردم واسه 405 كه 12 تومنه بايد 4 تا 5 تومن خرج بشه . بعد هم سرويس كردن موتور رو بچسب . هر دفعه كلي پول ميخواد .

alirezasalam
8 August 2006, 07:26 PM
یه زانتیا بخر خیال راحت!

ali_
11 September 2006, 02:38 PM
من مطمئن هستم كه موتوري كه بشه بي درد سر روي سمند گذاشت گيرتون نمياد
من اگر جاي شما بودم سر سيلندر رو با يك سر سيلندر 16 سوپاپه عوض مي كردم يك توربو شارژر هم مي بستم
مطمئنا قدرتش حدود 160 اسب مي رسه
چون روي موتوره 405 t16 كه يك توربو شارژر garette و كاربراتور weber داره قدرت از حدود 140 اسب به 220 اسب رسيده :icon_razz !

salar68
12 September 2006, 02:02 PM
سلام
یه کارمند ایران خودرو بود

یه سمند داشت با موتور L4 همون موتور 1800 زانتیا یا ELX می گفت واسه تست گذاشتند روی 5 تا سمند بعدش ما خریدیدمش !!

میگفت راضی نیستم خرجش یه کم بالاست تا حالا 4 ماهه گرفتم 200 تومنی پیاده شدم
گیربکس مشکل داشته

jonounsoraat
26 September 2006, 04:10 AM
از دوستان عزیز میخوام بپر سم کجا میتونم سر سیلندر سمند رو عوض کنم؟
آدرس تلفن...........

:icon_redf :icon_redf
یه سواله دیگه
آیا تعوض موتور سمند اونهم با موتور 3000 توصیه میکنند؟

z_qz54
27 September 2006, 12:11 AM
دوست عزیز بحثی در تعویض موتور نیست ، میشه موتور فورد موستانگ رو هم رو سمند بست ولی کو ابزارش؟ اصلا دسته موتوری هست که موتور 3000 رو روی اتاق موتور سمند نگه داره؟ مال هیچ ماشینی باهاش جور در نمیاد. اصولا موتوری مثل موتور زانتیا که جای تقوقت فراوان داره رو تقویت میکنند و روی سمند میبندند و حجم رو میتونند تا 2900 cc افزایش بدند ولی موتور خود سمند حداکثر تا 2500 بیشتر نمیتونه افزارش حجم داشته باشه به علت قطر کم جداره های کناری سیلندر و فاصله بیش از حد زیاد سیلندر ها نسبت به هم.

jonounsoraat
27 September 2006, 03:37 AM
از راه نمایی تون ممنون

shei2nak
1 October 2006, 01:03 PM
سلام به همه دوستان مي خواستم ببينم تراشيدن سرسيلندر و افزايش نسبت تراكم كه مطمئنا در قدرت موتور تاثير داره ضرري براي موتور نداره مثلا ايجاد خود سوزي و ...
با تشكر

z_qz54
1 October 2006, 02:42 PM
سلام به همه دوستان مي خواستم ببينم تراشيدن سرسيلندر و افزايش نسبت تراكم كه مطمئنا در قدرت موتور تاثير داره ضرري براي موتور نداره مثلا ايجاد خود سوزي و ...
با تشكر

یاید به همان میزان سیلندر رو هم ترشاش بدید.هرچقدر نسبت تراکم رو بالاتر ببرید ماشین شما درجا بدتر کار میکنه و این کلا با تجهیزات کم توی ایرن روی خودروهای انژکتوری بی فایده است. مثلا من برای گشاد کردن WEBER منت 1000 تا تراشکار رو کشیدم تا یکیشون در قبال گرفتن 30000 تومن راضی شد.

payman nismo
3 October 2006, 05:39 PM
سلام
یکی از دوستان پژو اردی داره می خواست موتور عوض کنه ( موتور 4 سیلندر تویوتا ) برای ماشینش پیدا کرده وبرده به مکانیک و صافکار نشونش داده و مکانیک گفته به ماشین می خوره فقط مشکلش مجوزشه که نمیدونه که به چه طریقی اونو بدست بیاره حالا او از من خواسته که به دلیل اشنایی من با این سایت از شما اساتید کمک بگیرم که او رو راهنمایی کنید ( البته میدونیم که مجوز گرفتن به این سادگی ها نیست) لطفا اگه راه حلی برای این مشکل هست بگین. ممنون :icon_evil.

sajjadnegaresh
3 October 2006, 11:56 PM
موتور صفر زانتيا يا مزدا كسي قيمت نداره ؟

ali audio
29 November 2006, 01:26 PM
سلام دوستان
من یه پژو 405 دارم که می خوام موتورشو تقویت کنم می خواستم بدونم کدوم
یک از روشهای تقویت روی این مدل از ماشین بیشتر جواب داده و راندمان خیلی
بالایی هم داشته راستی من از اکسید نیتروژن نمی خوام استفاده کنم
در ضمن می خواستم تقویت به طور کامل و با استفاده از تمامی قطعات و لوازم
مورد نیاز انجام بشه و همچنین مشکلاتی از قبیل مصرف زیاد سوخت
وا ماندگی – احتراغ هوای داغ – لرزش و غیره رو نداشته باشه یعنی تغویت موتور
ایده آل و عالی
می خواستم بهم بگین یه همچین تقویت موتوری چقدر برام آب می خوره و جایی رو که
یه همچین کاری رو به طور صحیح و کامل انجام بدن ومنصف هم باشند رو معرفی کنید.
چون من رو ماشین حساس هستم اینو گفتم
با سپاس فراوان از شما دوستان عزیز :icon_cool

Hossein WV
29 November 2006, 04:44 PM
دوست عزیز اگه بخوای تو کارت هیچ مشکلی نباشه باید تعویض موتور کنی که یه MI16 واستون با نصب حول و هوش 5 تومن در میاد که اگه نخوای این کارو بکنی اگه کاربرات باشه با وبر و هدرز و شمع منبع میشه جواب گرفت ازش که یه وبر اکبند واست 500 تموم میشه هدرز با منبع مارک دار 1 میلیون شمع و پلاتین و فیلتر هم 200 تومن در میاد اگه انژکتوه که باید رو انژکتورش کار بشه که من باشم این کارو نمیکنم ولیبرنامه ECU خود را عوض كنيد تا cut off در دور موتورهاي بالاتر اتفاق افتد و همچنين سيستم انژكتور شما براي نيازمندي هاي جديد شما و موتور تنظيم گردد براي اين منظور نيز به يك مركز تيونينگ معتبر برويد ( البته به جاي اين كار مي توانيد چيپ خودرو را عوض كنيد كه هزينه اش بالاتر و انتخاب مناسب ان نيز سخت تر است)
خوش باشین

mfalsafi2003
26 March 2007, 04:56 PM
سلام اگر میخای حال باقی ماشینهای هم سطح خودتو بگیری و ماشینت برتری داشته باشه میتونی رگلاتور فشار سوخت را عوض کنی مال خودش 300کیلو پاسکال ولی تو میتونی 350 کیلو پاسکال بزاری کانورتر هم ور داری حالا اگر موتورت تنظیم باشه میتونی ازش لزت ببری اگر یه cyklon 3 همبندازی که دیگه مهشره

alirezasalam
27 March 2007, 11:25 PM
اینارو نکن.
حداقل 1 تومن پیاده میشی و هر دفعه هم با کلی شانس در ترافیک تهران یا شهرای دیگه تونستی حال همردیفای خودتو بگیری یه احساس پوچی بهت دست میده! که مثلآ حالا چی شد؟
اینهمه خرج ارزش یه لحظه رو داشت؟
البته دید آدمها فرق داره و قطعآ می تونه محترم باشه ! شاید شما بگی بله ارزش داره! یه حالگیری اساسی و دیدن قیافه طرف در هر 3 آیینه!!! اونم وقتی پاش تا ته چسیبده رو گاز ارزش داره!
البته یادت باشه موقع فروش هم یا باید طالب خودشو پیدا کنی یا اینکه کلی ضرر !!
دیگه خود دانی!

paymanonline
28 March 2007, 11:56 AM
شاید این تاپیک به دردتونن بخوره:

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=30115

mfalsafi2003
29 March 2007, 10:45 AM
سلام خرجش خیلی کم هست من خودم داخل ایران خودرو کار میکنم رگلاتور سوخت گارانتی میباشد اگر ماشینتون ازاد است قیمتش 8000تومان است کانورتر رو که در بیاری 5تومان نهیتان 6تومان است cyklon هم قیمتش روی 30000تومان است البته برای 405 کجا 1تومان پیاده بشیم کمتری خرج بالا ترین استفاده من خودم امتحان کردم داخل شرکت هم استقبال شد

alirezasalam
29 March 2007, 03:49 PM
سلام دوستان
در ضمن می خواستم تقویت به طور کامل و با استفاده از تمامی قطعات و لوازم
مورد نیاز انجام بشه و.......................تغویت موتور
ایده آل و عالی
:icon_cool

جناب mfalsafi2003 عزیز ضمن خیر مقدم و خوشامد گویی به phalls
عرض کنم که
ایشون میگه تقویت کامل و با استفاده از تمامی قطعات!
شما میگی سایکلون؟!!! این یعنی تقویت کامل؟
برای این کار کم کم یک تومن نیازه!

البته اون راهی که شما گفتی با سایکلون و رگلاتور خوبه و زیاد هم خرج نداره و البته کمترین هزینه رو داره و لی تقویت کامل نیست دیگه!

niceevil
29 March 2007, 07:07 PM
دوستمون حسين خوب توضيح دادن البته قيمت ها يکم بالاست
هدرز ايرانی خوب ميتونی با 500 بگيری 150-250 هم منبع خوب
با اون کيت مسخره اشتباه نگيری )حدود 8 اسب اضافه کنی حدود450 هم قيمت نسبش ميشه تهران هم نمايندگی داره ecuاگه انژکتور بود با استفاده از سوپر چيپس (برنامه
يه فيلتر هوا اسپرت هم ميخوای که از حدود 60-130 تومان در مياد
شمع هم حدود 50 ميشه
اينا ميشه استايج 1
بخوای بيشتر کار کنی بايد رو بلوک سيلندر کار کنی
وبر استفاده کنی
ميل سوپاپ رايس ببندی
که به ماشين هم فشار مياد
اما اون چيزا که تو استايج 1 گفتم هيچ ضرری نداره و واسه سلامت ماشين هم مفيده
هدرز ببندی تو سر بالايی حال ميکنی

z_qz54
4 April 2007, 11:21 PM
اگر طالب تقویت حرفه ای هستید ، به من PM بدید تا لیست قیمت های شرکت رو د اختیارتون بزارم.
فقط بگم که ما برای مدل پایه XU که 40 اسب بخار افزایشه قدرته 2.3 میلیون رو تعیین کردیم و 2 سال گارانتی موتور + 10 میلیون تومان هم بیمه آتش سوزی.این تقویت توسط گروه خصوصی خود ما که زیر مجموعه ای از گروه صنعتی پیشگام موتور است انجام میشه.
تقویت شاسی و سیستم انتقال قدرت و... رو هم توی خود کارگاه مازیران سابق انجام میگیره (;

ghaem313
10 September 2008, 01:36 PM
من علامت تعجب گذاشتم چون سیستم انژکتور کوئل نداره.

سیستم انژکتور کویل داره واز نوع دوبل .اما اونی که نداره دلکو هستش

MUSTANG2010
11 December 2010, 09:05 PM
سلام اگر میخای حال باقی ماشینهای هم سطح خودتو بگیری و ماشینت برتری داشته باشه میتونی رگلاتور فشار سوخت را عوض کنی مال خودش 300کیلو پاسکال ولی تو میتونی 350 کیلو پاسکال بزاری کانورتر هم ور داری حالا اگر موتورت تنظیم باشه میتونی ازش لزت ببری اگر یه cyklon 3 همبندازی که دیگه مهشره
با سلام و احترام
دوست عزيز رگلاتور فشار سوخت كجا قرار گرفته؟ روي xu7 سال 85 ؟ از كجا بفهمم مال خودش چند كيلو پاسكاله؟ كانورتور كجا قرار گرفته؟ كارش چيه؟ و اگه برش داريم، ecu ارور نميده؟ خودم ميتونم برش دارم؟ چيزي جاش نميخواد بذارم؟ كلا اگه ميشه از لحاظ علمي چه اتفاقاتي با اين كارهايي كه شما گفتيد ميافته؟ ببخشيد كه سوال هام زياد شد. يه چيز ديگه، cyklon 3 چيه؟ كجا بايد قرارش بديم؟ مرسي
با ارادت

Danial_4139
12 December 2010, 03:39 AM
با سلام و احترام
دوست عزيز رگلاتور فشار سوخت كجا قرار گرفته؟ روي xu7 سال 85 ؟ از كجا بفهمم مال خودش چند كيلو پاسكاله؟ كانورتور كجا قرار گرفته؟ كارش چيه؟ و اگه برش داريم، ecu ارور نميده؟ خودم ميتونم برش دارم؟ چيزي جاش نميخواد بذارم؟ كلا اگه ميشه از لحاظ علمي چه اتفاقاتي با اين كارهايي كه شما گفتيد ميافته؟ ببخشيد كه سوال هام زياد شد. يه چيز ديگه، cyklon 3 چيه؟ كجا بايد قرارش بديم؟ مرسي
با ارادت

احتمالا منظورشون از کانورتور ، کاتالیزور بوده فقط پسوندش رو گذاشته .

رگلاتور بنزین رو باید آخر ریل سوخت دنبالش بگرد ، البته اگر مسیر برگشت سوخت نداشته باشی قبل از ریل سوخت نصب میشه .

rozbehn
12 December 2010, 12:04 PM
سلام دوستان باحال
من این کارهارو روی سمند خودم انجام دادم خیلی هم کم هزینه و راضی هستم
1-تعویض شمع ها
2- استفاده از 2 تا سایکلون 3
3-استفاده از فیلتر هوای اسپورتی
هم برای موتور ضرری نداره هم تا حدودی آدم راضی میکنه
کلا هزینه هم شده 220 هزار تومن که هزینه زیادی نیست
اصلا به فکر تعویض قطعات موتور نباشین درسته اول به آدم حالی میده ولی زود موتور مشکلات خودشو نشون میده و آدم کلافه میکینه

miladXplod
25 December 2010, 06:21 AM
سلام دوستان
تو ایران تیونینگ فقط به ظاهر حالا بگو من سرسیلندر عوض کردم دنده فلایویل عوض کردم سوپاپاشو زیاد کردم و گیربکس و عوض کردم حجم موتورو بردم بالا. اصلا موتور عوض کردم که همشون حرفه . میخوای بگی رگلاتور فشار بنزین عوض کردم که همه فکر میکنن ماشینتو گاز سوز کردی.

خود شرکت ABT که ماشین ها رو میخواد تقویت کنه تو سایتش گفته مراحل زیر را پیگیر میشه :
1- کیت بدنه (اسپویلر و انواع بال )
2-فنر اسپرت (کاهش ارتفاع تا 4 سانت )
3-اگزوز اسپرت (صدای ماشین فرمول 1)
4-رینگ اسپرت ( 1 اینچ بزرگتر )
5- کیت تقویت موتور( ECU جدید با افزایش تا حدود 20 اسب بدون تغییر در میکانیزم و قطهات موتور ماشین)

تیونینگ خود موتور کاری حرفه ای و مهندسی مربوط به مسابقات رالی و DTM و... و واسه شهر اصلا مرغوم به صرفه نیست و اصلا کارت ماشین به آدم میدن چه برسه اگه تصادف کنی بخوای واسه بیمه بدنه و شخص ثالث از بیمه پول هم بگیری.

بعد تو ایران میخواهید ماشین بسپارید به مکانیک های کم سواد و بی تجربه که یک عیب کوچک در ماشین را با تعویض همه قطعات تشخیص میدن.
با این اوصاف اگه پولتون رو می خوای تو جیب فرصت طلبها بریزی که با حرفهاشون که فکر میکنن هیچی از ماشین نمیدونن بریزین مختارید.

amir eshghefarmon
31 December 2010, 01:29 PM
من هم با حرف های دوستمون تقریبا موافقم.
ولی فقط تیونینگ ظاهر هم بدرد نمیخوره.
تو ایران متاسفانه مراکز معتبر که کارشون علمی و دقیق باشه بسیار کم هست.
تقویت موتور هم اولین پارامتری رو که بالا میبره معمولا مصرف سوخت هست که باعث میشه با این ......بیخیالش بشیم.
مگر اینکه بخواهیم ماشین واسه مسابقه یا نمایشگاه جم کنیم.

miladXplod
4 January 2011, 05:20 AM
در تکمیل عرایضم :-) این لیست دو تا کیت که یکی از سایت ها زده بود که چیز معقولی به نظر میرسه

کیت اول حرفه ای تر و گرانتر است قیمتها یکم بیشتر از چیز نوشته شده است . خوده شمع ها شو من دیدم خیلی چیز جالبی بود به جای الکترود سرش یه چیزی شبیه نوک اتود 0.7 بود که قیمتش 4تایی (حدود 300000 تومان) است . این شمعهایی که میگن قدرت موتور زیاد میشه با 20000 تومان کشکه فقط باعث میشه ماشین زود استارت بزنه اونم اگه نو باشه .

پژو 405، سمند ، پارس

کیت 1

F 298102
فیلتر جایگزینJR
PG 405
سیستم اگزوزQuickSilver + هدرز

شمع ایریدیم سوزنی

DPC8005
کیت کلاچBlack diamond
KBD344
دیسک ترمزBlack Diamond
PP 147