PDA

View Full Version : لوازم موجود در داخل پک گوشیهای موتورولا

moeinifar
15 May 2006, 10:55 PM
در مورد گوشیهای موتورولا در پکشون چه چیزایی هست . مقدار کارت وجود کابل یو اس بی و هندزفری استریو؟
گوشیهای l7 E1 v3i and v3x ؟

kzmx
16 May 2006, 01:38 AM
چه چیز دیگه ای باید داشته باشه ؟

moeinifar
16 May 2006, 02:01 AM
چه چیز دیگه ای باید داشته باشه ؟
منظور اینه که مقدار کارت حافظه چقدره؟
آیا هندزفری همراه گوشی هست؟
آیا کابل یو اس بی وجود داره؟
دقت کنین .

ضیافتی
24 May 2006, 02:15 AM
تو جعبه l7

کابل و سی دی و هندزفری و رم واتصال 128 اتصال رم

ghazaleh
24 May 2006, 11:54 PM
من امروز v3x براي كسي گرفتم، رمش 128 بود با كابل usb، تبديل رم،cd، هندزفري و شارژر...همين!

amir tv
22 June 2006, 10:31 AM
لطفا بفرمایید که داخل جعبه موتورولا v3i چه لوازمی باید موجود باشد , میخوام بخرم
با تشکر از کمک شما

Nima Golshahi
22 June 2006, 03:23 PM
متاسفانه وجود پك هاي مختلف در موتورولا ها پاسخ رو كمي مشكل ميكنه !
به طور معمول و در پك كامل موتو وي 3 شارژر/هندزفري/كيف چرمي/كاتالوگ/بند/ سي دي و كابل
و در پك ناقص آن با قيمت كمتر فقط شارژر و كابل وجود دارد .
در وي 3 آي من هم با مموري 256 ديدم و هم با 128
در ال 7 هم دفترچه فارسي و كلي دفترچه ديگه به زبان هاي ديگر همچنين مموري 128 بدون تبديل و هندزفري به همراه 2 جفت بالشتك اضافه و نيز كابل يو اس بي و سي دي

amir tv
24 June 2006, 09:11 AM
سلام نیما جان ممنونم از لطف شما که جواب من رو دادی ولی اگر میشه این رو هم جواب بده .
میخواستم بدونم من اگر گوشی V3i بخوام بخرم باید چه چیزایی تو پکش باشه که طرف دودره نکرده باشه در ضمن از کجا بفهمم که گوشی سنگاپوری یا چینی هست ، آیا این گوشی هم مثل نوکیا کد داره که بزنیم و ببینیم کجایی هست ؟
باز هم ازشما ممنونم .:icon_cool

تذکر(safir):دوست عزیز از به کار بردن رنگ قرمز در پست های خود بپرهیزید.

Nima Golshahi
24 June 2006, 07:34 PM
سلام امير خان ،ميدونم پرسپوليسي خفن هستي.. ميدونم قرمز زو با هيچي تو دنيا عوض نمي كني.. اما خواهش منو در مورد ننوشتن با اين رنگ بپذير كه اين رنگ مخصوص تذكر ادمين هست .مرسي ..

ببين زياد به دلت نگراني راه نده ! از يه جا معتبر بخر يعني يه فروشگاه كه سرش به تنش بيارزه در ضمن پشت گوشي نوشته سنگاپور يا چين .منكه سايتي نديدم كه در مورد موتورولا چنين امكاني رو بده .
همون طوري كه گفتم من با دو نوع مموري ديدم .شما يه كار كن از 4 يا 5 فروشگاه هم قيمت بگير و هم بپرس چي تو پكش هست ! از اين مطمئن تر سراغ داري امير جان ؟ ببينم چه ميكني .