PDA

View Full Version : اطلاعات در مورد Nokia GPS Module

yasserk
15 May 2006, 07:27 PM
سلام
Nokia GPS Module یکی از لوازم اضافی نوکیا است که به وسیله آن گوشیهای (SMART PHONE) نوکیا تبدیل به یک GPS میشود.
البته این دستگاه بسیار کوچک بوده و از طریق بلوتوث به گوشی متصل میشود .
در اینجا میتوانید عکس آن را ببینید. http://www.nokiamena.com/english/enhancement_images/data/ld-1w_pop.jpg

لطفا اگه کسی در مورد اینکه آیا این وسیله به ایران اومده و اگر اومده چند و کجا میفروشند اطلاعی داره بنویسه.

arnazari
16 May 2006, 04:58 PM
دوست عزیز سلام درایران نمیدونم نوکیاش اومده یا نه ولی من خودم الان از یه gps bluetooth ever more دارم استفاده میکنم که به راحتی موبایلم که 6630 هستش به یه جی پی اس دقیق تبدیل شده قیمتش هم 200000تومان هست

ATOS
16 May 2006, 11:52 PM
دوست عزیز سلام درایران نمیدونم نوکیاش اومده یا نه ولی من خودم الان از یه gps bluetooth ever more دارم استفاده میکنم که به راحتی موبایلم که 6630 هستش به یه جی پی اس دقیق تبدیل شده قیمتش هم 200000تومان هست
لطفا دقيقتر توضيح بده و در صورت امكان يك عكس ازش بذار و لطفا به سوالات زير پاسخ بده:
1. از كجا خريدي؟
2. ماهواره هاي هست يا نه؟

yasserk
17 May 2006, 11:37 AM
arnazari از جوابت ممنونم ولی اطلاعات بیشتری اگه بدی بهتره.
مثلا : از چه نرم افزاری در موبایل استفاده کردی؟
باطری چقدر مصرف میشه؟
مارک و مدل رو دقیق بگو و اینکه ساخت کجاست؟
آیا تا به حال از نقشه هم استفاده کردی یا اینکه قابلیت اسفاده در نقشه را هم داره؟
از کجا خریدی و آیا گارانتی داره؟
آیا در کامپیوتر هم میشه ازش استفاده کرد؟

z_qz54
4 June 2006, 12:58 PM
یکی حریده بود 80000 تومن!!! نوکیا بودا.

مال i-mate jam 180000 تومنه.مارک مال شما چیه ؟

Profession@l
4 June 2006, 03:36 PM
یعنی GPS مارک نوکبا فقط به گوشی های نوکیا می خوره ؟ من که اینطور فکر نمی کنم چوم تو سایت نکیا در توضیحات این دستگاه ذکر شده که با PDA ها هم pair میشه و قابل استفادست ولی 80000 برای ایران بعیده !

reza_p
14 June 2006, 03:29 PM
سلام دوستان

من یه دستگاه gps bluetooth ever more دارم فوق العده تمیز اگه کسی مایل بود میتونه با r.poustchy@gmail.com تماس بگیره . (قیمت 120000تومان) .

Benjamin
23 June 2006, 07:36 PM
2. ماهواره هاي هست يا نه؟

آقا اين چه سواليه ؟ ماهواره است يا نه ؟
خوب معلومه كه ماهواره اي است . اصلا اساس كار و تكنولوژي GPS با ماهواره است . يه سري به كلوب GPS در همين فروم بزن احتمالا مطالب بيشتري براي شما وجود داره . :icon_surp

arnazari
24 June 2006, 04:23 PM
سلام دوستان باید بگم که من باید بگم که من این جی پی اس بلو توث اور مور رو 200000تومان خریدم بعدا فهمیدم که این دستگاه در شرکتی تحت عنوان شرکت مسیر به همراه نقشه تهران برای سیمبین داره میفروشه 95000تومان که قیمت اصلیش هم همینه منم رفتم الباقی پولم رو پس گرفتم اما درمورد سوالات دوستان باید بگم که باید نرم افزارهائی مانند power navigation ,blue sky gps , af track ,gpsxc,....و امثال اینها رو رو گوشیتون نصب کنیددرمورد باطری بسیار شارژ خوبی داره حدود20 ساعت شاید هم بیشتر من معمولا 2هفته یک بار شارژش میکنم البته بستگی به استفاده داره در مورد گارانتی زیاد بهش فکر نکن چون به نظر من تو ایران گارانتی معنی نداره نقشه تهران رو دارم وبا دقت خوبی کار میکنه از شرکت مسیر بخر کابل شارژر فندکیش یه تبدیل یو اس بی داره که فکر کنم از طریق این پورت هم شارژ میشه یعنی تقریبا مطمعنم پس با کامپیوتر کار نمیکنه راستی تو خونه تونل غار و هر جائی که زیر سقف باشه نه این بلکه هیچ جی پی اسی آنتن نمیده و کار نمیکنه

arnazari
24 June 2006, 04:33 PM
درضمن نوکیا و غیر نوکیا نداره که فقط کافیه موبایلتون هر مدلی که هست سیمبین باشه بلوتوث داشته باشه رو پاکت پیسی هم کارمیکنه البته با بلوتوث برنامه هاش رو پاکت کاربردی ترن مثلا رو پاکت پی سی یه برنامه هست با عنوان gps tunerکه با کمک این نرم افزار شما میتونید مساحت یک قطعه زمین یا یه منطقه مورد نظر رو پیدا کنید یعنی محاسبه میکنه اونم دقیق و بهتون میگه منکه هرچی گشتم برای سیمبین همچین چیزی پیدا نکردم حالا اگه کسی برای سیمبین چنین برنامه ای سراغ داره که مساحت رو حساب کنه بهم بگه ممنونمیشم

PoYo
20 September 2006, 03:17 AM
Nokia D211

شهران
26 September 2007, 06:44 PM
سلام دوستان باید بگم که من باید بگم که من این جی پی اس بلو توث اور مور رو 200000تومان خریدم بعدا فهمیدم که این دستگاه در شرکتی تحت عنوان شرکت مسیر به همراه نقشه تهران برای سیمبین داره میفروشه 95000تومان که قیمت اصلیش هم همینه منم رفتم الباقی پولم رو پس گرفتم اما درمورد سوالات دوستان باید بگم که باید نرم افزارهائی مانند power navigation ,blue sky gps , af track ,gpsxc,....و امثال اینها رو رو گوشیتون نصب کنیددرمورد باطری بسیار شارژ خوبی داره حدود20 ساعت شاید هم بیشتر من معمولا 2هفته یک بار شارژش میکنم البته بستگی به استفاده داره در مورد گارانتی زیاد بهش فکر نکن چون به نظر من تو ایران گارانتی معنی نداره نقشه تهران رو دارم وبا دقت خوبی کار میکنه از شرکت مسیر بخر کابل شارژر فندکیش یه تبدیل یو اس بی داره که فکر کنم از طریق این پورت هم شارژ میشه یعنی تقریبا مطمعنم پس با کامپیوتر کار نمیکنه راستی تو خونه تونل غار و هر جائی که زیر سقف باشه نه این بلکه هیچ جی پی اسی آنتن نمیده و کار نمیکنه
سلام شما این شرکت مسیر رو از کجا گیر آوردین؟ 118 شمارشو نداره اگر میشه آدرس یا شماره تلفن این شرکت رو برام بنویسید (یا در پیام خصوصی من بنویسید) ممنون.

nish
27 September 2007, 10:52 AM
من هم آدرسش رو نیاز دارم راستی دقت نقشش در چه حده و آیا سه بعدی هم میشه ؟

greela
2 November 2007, 12:15 AM
می شه لطف کنید واسه منم پست کنید هم ادرس هم تلفنشو.ممنونم

alireza_3d
2 November 2007, 04:26 PM
نقشه های هوایی برای gps وجود نداره که قابل استفاده در موبایل باشه ؟ نقشه های ایران رو برای gps از کجا میشه گیر آورد ؟
این دستگاههای دستی gps نقشه ها رو با خودشون دارن ؟

t.A.T.u
3 November 2007, 03:22 AM
رهیاب همراه که نقشه تهران رو برای گوشی ها داده بودن جدیدا یه دستگاه GPS هم برای نقششون ساختن که به قیمت 85 هزار تومن میفروشن که با بلوتوس به گوشی وصل میشه سایت فروششم الان مسافرتم رفتم خونه براتون میزارم :icon_surp:icon_evil

f_a_r_i_d
2 February 2008, 09:35 PM
رهیاب همراه که نقشه تهران رو برای گوشی ها داده بودن جدیدا یه دستگاه GPS هم برای نقششون ساختن که به قیمت 85 هزار تومن میفروشن که با بلوتوس به گوشی وصل میشه سایت فروششم الان مسافرتم رفتم خونه براتون میزارم :icon_surp:icon_evil

پس چی شد؟:icon_cry:

madscoother
23 February 2008, 02:37 AM
دوست عزیز ایا باگوشی ای که gps نداره کار میکنه
ممنون میشم اگر شماره تماس واسم سایتشو برای من هم بفرستی

f_a_r_i_d
6 March 2008, 03:37 PM
دوست عزیز ایا باگوشی ای که gps نداره کار میکنه
ممنون میشم اگر شماره تماس واسم سایتشو برای من هم بفرستی

بله
اونایی که gps داخلی دارن که دیگه نیاز ندارن
با bluetooth به گوشی کانکت میشه