PDA

View Full Version : مصرف بنزين به 2برابر رسيده كمك كنيد

saber2q
12 May 2006, 10:44 PM
ماشين پرشيا
مصرف بنزينم از عيد تا حالا به 2برابر رسيده كه اين حالت خيلي سريع اتفاق افتاده
استپر رو عوض كردم - شمع ها و فيلتر ها رو عوض كردم - تنظيم موتور و دياگ هم زدم - از نظر تعمير گاه ها ماشين هيچ مشكلي نداره و مصرفش هم ايدعاله (اگه راست بگن :icon_razz ) ولي نميدونم چشه كه مصرف دقيقه به 2برابر رسيده به طوري كه تا قبل از عيد از تهران تا كاشان رو با 1/4 باك ميرفتم حالا دقيقا با نصف باك بارم برم.

حالا من چند تا شك دارم
1- به نظرم ميرسه قدرت موتور هم كم شده (وقط به نظرم ميرسه و شايد اشتباه ميكنم) ولي يكي ميگفت يه چيزي توي اگزوز هست به نام كاتاليزور و يه صفحه كربني داره كه اون گرفته و بايد درش بياري
2-ممكنه درب باك مشكل داشته باشه يا از هر جاي ديگه اي بنزين تبخير بشه؟
3-پمپ بنزين از سال 79 تا حالا عوض نشده (يعني همون پمپ فابريكشه) و يه زوزه اي هم ميده

- ماشين در داخل شهر مصرفش خيلي بيشتره

از اساتيت ميخوام كه كمكم كنن كه چه چيزايي ميتونه باشه؟؟؟؟

arman1356
13 May 2006, 01:37 PM
سلام
بالا رفتن مصرف بنزین در مرحله اول میتونه از استپر باشه و بعد از سنسور اکسیژن در ادامه اخیرا" که ماشین شما جوش نیاورده که .
اگه موتور شما تا مرحله جوش رفته باشه یه نگاهی به مانوفیلد بنداز که هوا نکشه .:icon_bigg

z_qz54
13 May 2006, 02:44 PM
سمند منم مصرفش بالا بود و مشکلش از لوله برگشت بنزین به باک بود که گیر کرده بود.

admiral
13 May 2006, 03:17 PM
باكت قر نشده

z_qz54
13 May 2006, 04:34 PM
باكت قر نشده

با پرشیا مگه مثل ماشین های دیگه پلاستیکی نیست ؟ چجوری میشه خم بشه ولی نشکنه ؟

amirvr14
13 May 2006, 09:26 PM
شما باید کاتالیزور ماشینت رو در بیاری من به هر کسی که ماشین صفر میخره میگم اول برو کاتالیزورت رو دربیار هم مصرف میاد پایین هم قدرت میره بالا و هم هوا بیشتر آلوده میشه:icon_evil

saber2q
13 May 2006, 11:40 PM
سلام
بالا رفتن مصرف بنزین در مرحله اول میتونه از استپر باشه و بعد از سنسور اکسیژن در ادامه اخیرا" که ماشین شما جوش نیاورده که .
اگه موتور شما تا مرحله جوش رفته باشه یه نگاهی به مانوفیلد بنداز که هوا نکشه .:icon_bigg

استپر رو كه عوض كردم و در ابتدا مطمئن بودم دليل بالا رفتن مصرف همون استپره چون چند روز قبلش ماشين روشن نميشد و با چند قطره روغن تو استپر درست شد و استپر زيمنس انداختم ولي هيچ فرقي نكرد

سنسور اكسيژن رو دست نزدم (چجوري بايد از سالم بودن يا خراب بودن سنسور اكسيژن مطلع بشم؟)

ماشين جوش نياورده ولي تابستون پارسال امپرش به 110هم رسيده بود (توي دماي 45درجه مرداد و با كولر روشن) ولي قزيه بالا رفتن مصرف بنزين براي همين 2-3 ماه اخيره

saber2q
13 May 2006, 11:41 PM
باكت قر نشده
باك پلاستيكيه

saber2q
13 May 2006, 11:43 PM
شما باید کاتالیزور ماشینت رو در بیاری من به هر کسی که ماشین صفر میخره میگم اول برو کاتالیزورت رو دربیار هم مصرف میاد پایین هم قدرت میره بالا و هم هوا بیشتر آلوده میشه:icon_evil
در آوردن كاتاليزور كار خودم هست؟؟؟
البته خيلي پخمه نيستم/ اگه نياز به چال يا جك سوسماري نداشته باشه و بگيد تو كدوم قسمت اگزوزه شايد خودمم بتونم اين كارو بكنم در غير اين صورت راهنمادي كنيد كه پيش كي بايد برم تا برام در بياره

saber2q
13 May 2006, 11:46 PM
دوستان همه اطلاعاتي كه داديد من فردا ازش استفاده ميكنم و همه اين چيز ها رو چك ميكنم فقط خواهشا ازتون ميخوام بازم راهنمائيم كنيد.
راستي كسي ميدونه مصرف ايدآل پرشيا در هر 100 كيلومتر چقدره؟ و اگر ماشين 5ساله باشه اين مصرف چقدر بايد افزايش پيدا كه؟

jacobnazarade
13 May 2006, 11:53 PM
با سلام دوست من فکر نکنم در اوردن کاتالیزرو کار خودن باشه کار اگزوز ساز هست چون یه قسمت از اگزوز روی می برن و به جای اون لوه جوش می دهند

saber2q
14 May 2006, 09:04 PM
با سلام دوست من فکر نکنم در اوردن کاتالیزرو کار خودن باشه کار اگزوز ساز هست چون یه قسمت از اگزوز روی می برن و به جای اون لوه جوش می دهند
ممنون از راهنماييتون
من تو اين فكرم كه كلا برم كاتاليزور رو در بيارم ولي ميخوام بدونم دقيقا كار كاتاليزور چيه و بودنش چه فايده اي داره و اگه در بيارم چه چيزي از دست ميدم وآيا كلا صلاح هست كه درش بيارم؟؟؟؟؟

jacobnazarade
14 May 2006, 09:28 PM
با سلام دوست من کاتالیزور توی اگزور از صفحات مختلف فلزی از جنس خاص هست که گازهای مضرر خاصل از سوختن رو می شکنه و در نتیجه ماشین کمتر الوده می شود ولی بعد از مدتی این منافض گرفته می شود و به موتور فشار می اورد دقیقا مانند زمانی که شما اگزوز رو بگیرد خوب بد برای هوا تنفسی ما هست و لی کاریش نمی شود کرد نمی دونم نو هم هست توی بازار یا فقط کارخانه قرار می دهد باید بگیردم اگه پی دی اف کامل داشتم در این مورد پیدا کردم قرار می دهم

saber2q
15 May 2006, 12:46 AM
به نظرتون مشكل بالا رفتن مصرف سوخت ماشينم (كه 2برابر شده) ميتونه از كاتاليزور باشه؟ يعني گرفتن منفض هاي كاتاليزور ميتونه اينجور روي مصرف سوخت تائير داشته باشه؟
راسي اين مشكل از عيد كه رفته بودم اصفهان يه روز صبح كه نسباتا هوا سرد بود ماشين رو روشن كردم و اووردم جلوي پاركينگ و خاموش كردم و اساس ها رو بار زديم و وقتي خواستم دوباره روشن كنم ديگه روشن نشد كه نشد و با تعويض استپر ماشين خودم با سمند يكي از دوستام فهميديم كه استپر مشكل داره چون استپر رو روي ماشين اونم بستم و ماشينش روشن نشد و ماشين من با استپر اون روشن شد. و يه نفر كه تا حدودي اطلاعاتش بيشتر بود پيشنهاد كرد يك قطره روغن داخل استپر بريز تا موقتا كار كنه و با اين كار ماشين تا تهران هم اومد ولي از اون موقع شد كه متوجه شدم مصرف ماشين اينجور رفته بالا و استپر رو تعويض كردم ولي مصرف دوباره پائين نيومد!!!!!

amirvr14
15 May 2006, 01:32 PM
کاتالیزور کارش دقیقا کم کردن خروج گازهای سمی از اگزوز است کار خودت هم نیست باید ببریش پیش اگزوز ساز کاتالیزور رو در میاره بجاش یه لوله میزاره فقط حواست باشه سنسور اکسیژن رو هم توش بزاره

arman1356
15 May 2006, 01:32 PM
سلام
سلامت استپر و سنسور اکسیژن رو دیاگ نشون میده ( استپر کمتر) .
به اینها هم توجه کن .
1- شمع ها
2- برگشت بخار بنزین
3-فیلتر هوا
در مورد خارج کردن کاتالیست اگزوز اطلاعات زیادی ندارم ولی باید بگم در هر صورت روی ماشین تاثیر داره ( من خودم جرات ندارم ورش دارم . شاید بجز تسویه دود کار دیگه ای هم بکنه)

amirvr14
16 May 2006, 02:02 PM
كاتاليزور كارش فقط تبديل گازهاي سمي به غير سميه(همانطور كه از اسمش پيداست)اسم كاملش هم كاتاليك كانورتر است كه همون معني تبديل رو ميده!

z_qz54
16 May 2006, 03:38 PM
بحث ما مصرفه سوخته نه کاتالیزور.:icon_surp

arman1356
16 May 2006, 05:44 PM
ما همه میدونیم کارش کاهش آلودگی است اما اون سنسوری که توش هست میزان مونو اکسید کربن خروجی رو اندازه می گیره و به سیستم گزارش میده حالا اگه طوری بشه که اون سنسور اطلاعات غلط بده باید بری دوباره کاتالیست بخری و بزاری جاش :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_twis

po2ya
16 May 2006, 06:46 PM
سنسور تووش نیست!!
یه سنسور قبل منبع داره!!
در بعضی موارد یه سنسوز هم بعدز از منبع هست !!!

z_qz54
16 May 2006, 09:50 PM
فکر نکنم این سنسور ربطی به منیع و هرچی که داخلشه داشته باشه.

http://i3.tinypic.com/zvd4z7.jpg

saber2q
17 May 2006, 10:51 PM
آقايون عزيز
امروز رفتم كاتاليزور رو بدم در بيارن ولي اصلا ماشين من كاتاليزور نداره و طرف گفت مدل 79 كاتاليزور نداره پس از خطش بياين بيرون و تروخدا يه كمكي بكنيد به من :icon_cry: اگه كاتاليزور نداره پس چي ميتوه باعث شده باشه اينجور مصرفش بره بالا.....

saber2q
20 May 2006, 01:34 AM
يعني ديگه كسي نميتونه كمك كنه؟

samand
20 May 2006, 02:21 AM
شمعها فیلتر بنزین و هوا و ecu و اخر هم دیسک و صفحه رو چک کن . راستی نگفتی چند لیتر؟ تا 12 که طبیعی هست و شاهکار ایران خودرو!!! :icon_cool

saber2q
20 May 2006, 08:12 PM
شمعها فیلتر بنزین و هوا و ecu و اخر هم دیسک و صفحه رو چک کن . راستی نگفتی چند لیتر؟ تا 12 که طبیعی هست و شاهکار ایران خودرو!!! :icon_cool
شمع ها؟؟؟؟؟؟
نه بابا كجا 12 طبيعيه؟ اين ماشين تا 6ماه پيش صدي 6 ميسوزوند (اينو كه ميگم مطمئنم بهش چون من روي مصرف بنزين ماشين حساسم و هميشه محاسبه ميكنم)

samand
21 May 2006, 02:05 AM
خود کارخونه میگه صدی 9 دوست من!! اگه 6 مصرف میکرده از عجایب هست!!! مطمین هستی که ماتیز نیست؟؟!!!:icon_arro :icon_surp :icon_sad:

arman1356
21 May 2006, 02:27 PM
سلام
با دستگاه دیاگ 2000 میتونی مصرف دقیق سوخت رو ببینی .

pesaremelli
21 May 2006, 03:09 PM
شاید رو پارس شما موتور ماتیز گزاشتن :icon_redf عزیز من مگه ممکنه پارس در صدکیلومتر فقط 6 لیتر مصرف کنه
خود نمایندگی ها میگن تا 13_14 هم طبیعیه
البته کولر هم مصرف رو خیلی بالا میبره
:lover:

z_qz54
21 May 2006, 05:33 PM
سلام
با دستگاه دیاگ 2000 میتونی مصرف دقیق سوخت رو ببینی .

پرسیدم ،نمایندگی ها نداشتن.

saber2q
21 May 2006, 07:07 PM
خب نمايندگي چرت و پرت ميگه كه از سر خودش باز كنه، تو كاتالوگ ماشين كه نوشته صدي 5.5 خواستيد عكس صفحشو اسكن ميكنم ميذارم
ولي با محاسبات كاري نداشته باشيد
من دانشجوي كاشانم و هر هفته ميرم و ميام - تا چند ماه پيش هر موقع ميرفتم از در خونمون راه ميافتادم تو پمپ بنزين ميرداماد بنزين معمولي ميزدم و باك رو پر ميكردم تا خود كاشان كه ميرسيدم عقربه باك دقيقا 4/1 يا حتي بعضي وقت ها كمتر ميرسيد تابستون هم بيشتر از 4/1 نميشد با كولر - اگه همونجور دوباره بر ميگشتم 4/1 ديگه مصرف ميشد و همون موقع مصرف رو 6 بود ولي الان دقيقا با يك بار رفتن تا كاشان با همون شرايط عقربه به نصف ميرسه كولر رو هم اگه خاموش كنم يه ذره از نصف عقب تر مياد
عقربه هم مشكل نداره چون مقداري كه بنزين ميزنم كمتر نشده وقتي عقربه به 4/3 ميرسيد 50ليتر ميزدم الانم به 4/3 ميرسه همون 50ليتر رو ميزنم

z_qz54
22 May 2006, 01:26 AM
خب نمايندگي چرت و پرت ميگه كه از سر خودش باز كنه، تو كاتالوگ ماشين كه نوشته صدي 5.5 خواستيد عكس صفحشو اسكن ميكنم ميذارم

درسته

arman1356
22 May 2006, 02:05 PM
پرسیدم ،نمایندگی ها نداشتن ، منظورتون دستگاه دیاگ برای 2000 انژکتوره ؟؟
منظور شما رو نفهمیدم.
دستگاه دیاگ 2000 در اصل نرم افزار جدید تری است که امکانات بهتری نسبت به نرم افزار های قبلی که بر روی دیاگ ها نصب بود دارند و گزارش های بهتری هم می ده .
من ماشینم رو چند بار با این دستگاه چک کردم حتی مصرف بنزین رو هم گزارش میکنه یا ضعیف بودن لامپ ها رو هم می گه:icon_evil

samand
26 May 2006, 06:03 PM
دوستان عزیز میتونید در سایت زیر مصرف ماشینتون رو ببینید:icon_cool

http://www.ifco.ir/persian/department/pm/lables/images/car_lable.gif