PDA

View Full Version : سئوال درمورد پایونیر P1



diyaco
12 May 2006, 07:05 PM
با سلام

آیا کسی از دوستان پایونیر P1 نصب کرده؟ درصورت امکان محاسن و معایب این مدل را نسبت به 7750 بفرمایید.

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=79&CatId=2,24,32

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ImagesOnline/DEH-P1Y.jpg

paymanonline
12 May 2006, 08:18 PM
تنها مزیتش اینه که 60*4 خروجی بهت میده

farid751_2004
13 May 2006, 07:40 AM
البته ولتاژ خروجی ان6.5 است که برای امپلی فایر خیلی بهتر است...و در کل یونیت توپیه من اینو هفته پیش گرفتم و خیلی ازش رازیم....

tanninsote
13 May 2006, 08:32 AM
توي پخش هاي پايونير واقعا تكه .

اوني هم كه مي گن پنلش چون برقيه زود خراب مي شه حرفه مفته . من حدود 1 ساله دارم آخ نگفته .

كيفيت صداش معركه است .

halmark
13 May 2006, 06:33 PM
عذر میخواهم که از بحث خارج میشم من میخواهم یک 8650 بگیرم اما این توضیحات را که میبینم نمی دانم مردد شدم میشه منو راهنمایی کنید در ضمن لطف میکنید قیمت این 2 هد یونیت را بزنید یعنی 8650 و پی وان

paymanonline
13 May 2006, 07:15 PM
p1 حدود 240 تومن و 8650 حدود 280 تومن
به نظر من p1 فقط نون قیافشو میخوره و به طور کلی مزیتهاش به قیمتش نمیرزه

pouya system
13 May 2006, 11:18 PM
توجه کنید که اگه با هم یکی بودن به هر دوتاشون میگفتن p1 و یا 7750.
مثلا" روی P1 میشه دمو (Demo) اضافه کرد ولی به 7750 نمیشه.
7750 دارای 4 خروجی 52 واته ولی پی وان 4 تا 60 وات.
پنل P1 برقیه ولی 7750 دستیه.
و ....

feryfrt
19 May 2006, 10:28 PM
عذر میخواهم که از بحث خارج میشم من میخواهم یک 8650 بگیرم اما این توضیحات را که میبینم نمی دانم مردد شدم میشه منو راهنمایی کنید در ضمن لطف میکنید قیمت این 2 هد یونیت را بزنید یعنی 8650 و پی وان

دستگاه فوق العاده توپیه 8650 حتما بگیر 13 Equelizer داره که p1 زیر 6 تا فکر کنم باشه
من 2 ساله دارم خدارو شکر اذیت نکرده

spiderman9119
20 May 2006, 12:33 AM
8650 خیلی کم شده خیلی سخت گیر میاد من سورنا بودم 2 تا مغازه بیشتر نداشتن یکی گفت 310 یکی 315

romeo_1593
20 May 2006, 10:53 AM
توي پخش هاي پايونير واقعا تكه .

اوني هم كه مي گن پنلش چون برقيه زود خراب مي شه حرفه مفته . من حدود 1 ساله دارم آخ نگفته .

كيفيت صداش معركه است .

مال دوست من تقریبا یک سال ونیمه که کار کرده و پنلش بعضی وقتها کار نمی کنه حتی جدا هم نمیشه

feryfrt
20 May 2006, 01:48 PM
مال دوست من تقریبا یک سال ونیمه که کار کرده و پنلش بعضی وقتها کار نمی کنه حتی جدا هم نمیشه

اون بخاطر گرماس هر وقت داغ میکنه اونتوری میشه و باید بده سرویسش کنن و حتما درست میشه البته باید جای معتبر بده حتما حتما :icon_cool

diyaco
22 May 2006, 01:04 PM
دوستان عزیز

من هربار که ماشین را خاموش میکنم پنل بصورت خودکار بعد از چند ثانیه باز میشود , آیا راهیی وجود دارد که حالت اتوماتیک خاموش شود ؟

tanninsote
22 May 2006, 03:05 PM
دوستان عزیز

من هربار که ماشین را خاموش میکنم پنل بصورت خودکار بعد از چند ثانیه باز میشود , آیا راهیی وجود دارد که حالت اتوماتیک خاموش شود ؟

بله عزيز .
اول يونيت رو خاموش كن . بعد ولوم رو حدود 3 - 4 ثانيه نگه دار ( به طرف داخل فشار بده ) تا وارد منوي تنظيمات مخفي بشي . اونجا برو تو قسمت Auto Open و اون رو Off كن .

موفق باشي !!!!!!!!:icon_excl

manotanha351
24 May 2006, 12:18 AM
چطورو میشه از خروجی های 60wat اون استفاده کرد . منظورم خروجی های باند های اونه ؟

tanninsote
24 May 2006, 09:14 AM
چطورو میشه از خروجی های 60wat اون استفاده کرد . منظورم خروجی های باند های اونه ؟

پخشت رو در بيار . زير اون توي يه شكاف يه دكمه دو حالته هست كه روي 40 وات يا 60 وات تنظيم ميشه . در حالت عادي روي 40 وات هست كه بزارش رو 60 وات . بعد روشن كن و دكمه ريست رو رو پنل جلو بزن تا تغييرات اعمال بشه . در اين حالت وقتي ولوم صدا رو تغيير ميدي جلوي مانيتورت مي نويسه 60 وات .
بعدش با صدا بشين و حال كن

توي p1 ميتوني 2 تا كانال عقبت رو بريج كني و به يه ساب ووفر معمولي وصل كني . در اين صورت اون كانالت 120 وات مي شه

موفق باشي

حامدگلشن
24 May 2006, 10:27 AM
پخشت رو در بيار . زير اون توي يه شكاف يه دكمه دو حالته هست كه روي 40 وات يا 60 وات تنظيم ميشه . در حالت عادي روي 40 وات هست كه بزارش رو 60 وات . بعد روشن كن و دكمه ريست رو رو پنل جلو بزن تا تغييرات اعمال بشه . در اين حالت وقتي ولوم صدا رو تغيير ميدي جلوي مانيتورت مي نويسه 60 وات .
بعدش با صدا بشين و حال كن

توي p1 ميتوني 2 تا كانال عقبت رو بريج كني و به يه ساب ووفر معمولي وصل كني . در اين صورت اون كانالت 120 وات مي شه

موفق باشي
دوست عزیز یه نکته به نظرم رسید که لازم میبینم یاد آوری کنم
این خروجی 60 واتی که شما میگین Maximum Power Out Put هست یعنی شما در بهترین حالت و بهترین شرایط شاید بتونی توی پیک یک دقیقه به اون خروجی برسی و در حالت کلی(Nominal Power Out Put) پخش P 1 چیزی حدود 27 وات هست
و مدلهایی که روش زده 4 تا 50 وات خروجش حدود 22 وات هست
در مورد بریج کردنشم میشه بیشتر برام توضیح بدی؟ که چه جوری خروجی Rear رو بریج میکنی:icon_twis

manotanha351
24 May 2006, 05:08 PM
پخش من p1Y و پشتش هیچ شوییچ ای نداره که بشه اونو 60 وات کرد . فقط به یکی از سیم هاس قرمز یه نیکه وصل شده که نوشته اگه میخوای ار قدرت 60 وات استفاده کنی اینو به 6.7 ولت وصل کن

tanninsote
2 June 2006, 04:55 PM
پخش من p1Y و پشتش هیچ شوییچ ای نداره که بشه اونو 60 وات کرد . فقط به یکی از سیم هاس قرمز یه نیکه وصل شده که نوشته اگه میخوای ار قدرت 60 وات استفاده کنی اینو به 6.7 ولت وصل کن

عزيزم من نگفنم پشتش . گفتم زيرش . يعني قسمت تحتاني پخش . يه شكاف داره كه كنارش نوشته 40W و 60W . دكمش هم بيرون نيست و بايد يك پيچ گوشتي كوچيك رو بكني تو اون شكاف و دكمشو بزني رو حالت 60W

دقت كني ميبيني .


در ضمن اون سيم قرمز رو هم حتما وصل كن . چون اگه وصل نكني پخشت براي 60W كم مياره .
در ضمن به گفته دوستمون 60W حالت Peak هست و RMS حدود 27 وات خروجي داره

موفق باشي

tanninsote
2 June 2006, 04:59 PM
در مورد بریج کردنشم میشه بیشتر برام توضیح بدی؟ که چه جوری خروجی Rear رو بریج میکنی:icon_twis


يعني سيم مثبت رو مثلا از كانال Left بگيري و سيم منفي رو از كانال Right

البته بايد قبلش بري توي قسمت Setting و كانالهاي Real رو به Subwoofer تبديل كني

اينجوري مي توني يه ساب معمولي رو بدون آمپلي وصل كني .

در اين حالت قدرت خروجي مساوي است با 120وات پيك ( 60W RMS در 2 اهم )

من خودم 2 تا ساب 10 اينچ رو با هم موازي كردم و به همين شكل وصل كردم . خوب هم جواب داده .
البته به هيچ وجه نمي شه گفت كه صداش در حد آمپلي هست . اما با توجه به امكانات صداي خيلي خوبي گرفتم . طوري كه هيچ كس باورش نمي شه اين صدا بدون آمپلي باشه . حتي نصاب هاي ستارخان .

paymanonline
2 June 2006, 06:01 PM
:icon_twis
عجیبه
اون وقت این سابی 10 اینچی شما چند وات هستن؟

tanninsote
4 June 2006, 07:57 AM
:icon_twis
عجیبه
اون وقت این سابی 10 اینچی شما چند وات هستن؟


300 وات پيك . 100 وات RMS

paymanonline
4 June 2006, 11:38 AM
الان راضی هستی از صدایی که داری؟
منظورم بیس هست؟
باندات چیه؟

tanninsote
5 June 2006, 07:12 AM
الان راضی هستی از صدایی که داری؟
منظورم بیس هست؟
باندات چیه؟

صداش نسبت به امكانات بد نيست . البته به هيچ وجه نمي گم در حد سيستمهاي خفنه . اما كيفيت قابل قبولي داره