PDA

View Full Version : دستکاری کیلومتر زانتیا

alirezasalam
11 May 2006, 06:30 PM
یکی از دوستام زانتیا می خواد بخره مدل 83 صاحب ماشین میگه 11000 تا بیشتر کارنکرده و اگه شک دارید ببرید نمایندگی دیاگ رو تست کنید. آیا این روش قابل اطمینانه یا اون رو هم میشه دستکاری کرد. ؟

یه سئوال دیگه اینکه گارانتی زانتیا چطوره؟ 30 هزارکیلومتر یا 30 ماه هر کدوم زودتر برسه... این جوریه یا فرق داره؟ وآیا گارانتی به صاحب جدید منتقل میشه یا نه؟

po2ya
11 May 2006, 07:57 PM
در مورد کیلیومتر که بعید میدوونم بشه دستکاری کرد!!! و ربطی به دیاگ هم نداره!! اگه تغییر داده باشه توو دیاگ هم اگه نشوون داده بشه تغیر کرده!!
در مورد گارانتی هم ماشین گارانتی هست نه صاحب ماشین!!! برای شرکت فرقی نمیکنه کی صاحب ماشینه !! وظیفشه که ماشین رو تعمیر کنه و میکنه البته اگه دست بزنن به ماشین!

safajoo
11 May 2006, 09:16 PM
در مورد کیلیومتر که بعید میدوونم بشه دستکاری کرد!!!
براحتي امكان پذير است !

آیا این روش قابل اطمینانه یا اون رو هم میشه دستکاری کرد. ؟

قابل اطمينان نيست فقط با توجه به ظاهر ماشين و يه سري مسايل ديگه بايد تشخيص بدي !:icon_surp

alirezasalam
11 May 2006, 10:49 PM
اگه به اون راحتی که شما میگید باشه (دستکاری کیلومتر) و نمایندگی متوجه نشه پس همه تا زمانی که محدودیت زمانی گارانتی باقیه اینکارو انجام میدن! اینجوری که نمی شه گلم!!! :icon_razz

po2ya
12 May 2006, 01:18 PM
براحتي امكان پذير است !

قابل اطمينان نيست فقط با توجه به ظاهر ماشين و يه سري مسايل ديگه بايد تشخيص بدي !:icon_surp

به راحتی خرج حدود 300 هزار تومن!!! برای حدود 10 هزار کیلومتر!!!

بنده این راه رو بلدم !!!!

z_qz54
12 May 2006, 01:45 PM
زانتیا که گارانتیش محدودیت زمانی نداره!!!

البته اینی که من میگم کارت طلایی داشت.

ببینید که اینم کارت طلایی داره ؟

safajoo
12 May 2006, 01:49 PM
جناب Generation-X با يك دهم مبلغي كه فرموديد !
بدون تعويض روي هر كيلومتري كه بخواهيد :icon_cool

alirezasalam
12 May 2006, 04:10 PM
پس 300000 تومن برای 10 هزار کیلومتر یعنی به راحتی؟

در مورد گارانتی زانتیا هم فکر کنم 30 ماه یا 30 هزار کیلومتر باشه. هر یک زودتر برسه

هر کی هر چی بیشتر می دونه بگه

PAYAM
12 May 2006, 05:35 PM
مي‌توان با آنلاك كردن و پرگرام مجدد ايپرام در اكثر كيلومترهاي ديجيتالي، كيلومتر را جلو و يا عقب برد البته نه خيلي به راحتي!

كلا در موقع خريد توجه به كيلومتر فقط يك شرط لازم است و نه كافي! يعني وقتي ديديد كه كيلومتر مثلا روي 11 هزار است مي‌توانيد مطمئن شويد كه ماشين حداقل 11 هزار كيلومتر كار كرده ولي اين به معني آن نيست كه فقط 11 هزار كيلومتر كار كرده!
ظاهر ماشين، توجه به دور فرمان و ساييدگي روي پدال گاز، در پرايد توجه به آفتاب خوردگي داشبورد و ... به مراتب مطمئن تر از اطمينان به كيلومتر شمار است.

parti3000
12 May 2006, 10:56 PM
کسانی که این کار رو میکنن ( عمدتا" برق کار ماشین ) خودشون از بعضی علایم میتونن بفهمن که کیلومتر دستکاری شده یا نه !
البته زیاد مطمئن نیست ولی از هیچی بهتره !:icon_excl

z_qz54
13 May 2006, 02:56 PM
:icon_cool رفتم پرسیدم ، زانتیا یه سنسور روی فول بک گیر باکس (اگه استباه نگفته باشم) داره که کافیه فیش برقش رو قطع کنید و بعد کار کنید دیگه کیلومترش نمیندازه ولی راهش برای صفر کردن (فقط صفر کردن) دستکاری کیلومتر شماره که اونم کار ایرانی ها نیست چون IC Programmer اون رو ندارن.

parti3000
13 May 2006, 07:57 PM
:icon_cool راهش برای صفر کردن (فقط صفر کردن) دستکاری کیلومتر شماره که اونم کار ایرانی ها نیست چون IC Programmer اون رو ندارن.
دوست عزیز در ایران حتی در شهرستانهای کوچک براحتی کیلومتر رو کم میکنن و البته میدونید که متاسفانه ایرانیها در این کارها جلوتریم نه عقب تر اگه میگفتید تو فرانسه نمیتونن زانتیا رو دستکاری کنن شاید باور میکردم ولی تو ایران ....:icon_excl

z_qz54
13 May 2006, 10:59 PM
دوست عزیز در ایران حتی در شهرستانهای کوچک براحتی کیلومتر رو کم میکنن و البته میدونید که متاسفانه ایرانیها در این کارها جلوتریم نه عقب تر اگه میگفتید تو فرانسه نمیتونن زانتیا رو دستکاری کنن شاید باور میکردم ولی تو ایران ....:icon_excl

چیکار میکنن ، ولتاژ منفی میدن ؟

jacobnazarade
13 May 2006, 11:59 PM
چیکار میکنن ، ولتاژ منفی میدن ؟

نه دوست من ولتاژ منفی چی هست حرف استاد پیام رو نگرفتید این پروگرام ها به وفور پیدا می شود مخصوصا کسانی که کار تعمییرات رسیور دزدگیر مبایل و غیره انجام می دهند در تمامی این وسایل ای سی های به نام ایپرام هست یا همون فلش که اطلاعات در اون ذخیره می شود با باز کردن این قطعه خوندن اطلاعات و پیدا کردن محل ذخیره اطلاعات مربوط به کیلومتر و اشنایی با زبانهایی برنامه نویسی به راحتی قابل دست کاری هست و هزاران کار دیگر
به طور خلاصه مراحلش اینطوری هست منتها حوصله تجربه و تخصص مربوط به خود را دارد:icon_razz

در ضمن قیمت اون پراگرامرها که به پرگرام یونیورسال معروف هستند با مارکها مختلف از 300 شروع و تا 600 و 700 هزار تومن به غیراز اداپتور های تبدیل پایه های ای سی ها ... که خود اونها هم از سی چهل هزار تومن به بالا هستند
این هم یک نمونه از این پرگرامرها
http://www.xeltek.com/product.php?productid=16142

po2ya
14 May 2006, 10:04 AM

کیلومتر دیجیتالی رو بعید میدوونم ولی اگه این کیلومتر معموولیا باشه منم میتوونم صفرش کنم!!! یه دریل بزارید سر سیم کیلومتر روشن کنن کیلومتر میاد پاییین!!!
:icon_cool :icon_razz

z_qz54
14 May 2006, 02:26 PM
کیلومتر دیجیتالی رو بعید میدوونم ولی اگه این کیلومتر معموولیا باشه منم میتوونم صفرش کنم!!! یه دریل بزارید سر سیم کیلومتر روشن کنن کیلومتر میاد پاییین!!!

رو چه ماشینی امتحان کردید ؟ نتیجه داد ؟ خراب نشد ؟

parti3000
21 May 2006, 02:31 PM
بعید ندون !!
هر ماشینی که دوست داری کیلومتر دیجیتال و غیره بیار من ادمشو دارم سه سوت برات هر چه قدر بخوای از کیلومتر کم میکنه یا صفرش میکنه !!
بسته به ماشین 150 تا 300 هم میگیره :icon_excl