View Full Version : لطفا راهنمایی کنید 141 دولوکس بخرم یا پژو rd
reza a
11 May 2006, 05:11 PM
سلام بر تمامی دوستان
لطفا راهنمایی کنید که از بین سایپا141وپژو rd کدامیک را انتخاب کنم.ضمنا خودم 141را به خاطر مصرف کم می پسندم ولی شنیدم که موقع فروش مشکل میخرن.درسته؟ rdهم موقع فروش مشکل میخرن.ولی rdاز 141محکم تره.عزیزانی که
تجربه رانندگی با141وrdراداشتن راهنمایی کنن. ممنون.:icon_excl :
hameddevil137
13 May 2006, 12:41 PM
ماشین rd بخاطر جادار بودن محکم بودن بهتره rd بخر چون من هم همین کار را میکنم
admiral
13 May 2006, 03:13 PM
RDبخر محكمتره-ضمنا مدل جديداش شتابش بهتر و مصرف اون كمي كم شده RDXرو مي گم
shhrz
13 May 2006, 03:53 PM
اینطور که من شنیدم آردی خیلی بد فروش میره...خیلی بدتر از 141.
nazila
13 May 2006, 04:34 PM
RDI: **** داخلی ایران
141 بهتره.صدای گیریبکس اردی ادم رو دیوانه میکنه
bijbij : دوست گرامی . تالارهای پارسی یک مکان مجازی و در دید عموم است . ار شما درخواست مینمایم در انتخاب کلمات دقت بیشتری بفرمائید .
با سپاس از توجه ویژه شما
mehdie3
13 May 2006, 06:47 PM
من خودم 141 دارم ازش كاملن راضيم
ولي درمورد محكم بودن حق يا دوستانه
توجه داشته باشيد كه 141 يك ماشين 4 نفره است ولي rd خير
reza a
14 May 2006, 06:31 PM
با تشکر از راهنمایی همه عزیزان
لطفا در مورد مصرف بنزین 141و rdهم بنویسین.
reza a
14 May 2006, 06:38 PM
RDI:ریدمان داخلی ایران
141 بهتره.صدای گیریبکس اردی ادم رو دیوانه میکنه
دوست عزیز من شنیدم که گیر بکس rd های84بهتر شده.:icon_mad:
تازه وضع دفرانسیل هم بهتر شده.:icon_mad:
تو اتوبان هم rdهای جدید خوب راه میرن.:icon_sad:
MerDaX
14 May 2006, 07:10 PM
rd جديد هيدروليك داره....كولر شنيدم داره
واقعا پرايد همينجوري گرونه چه برسه به اين كه بخاي 800....900تومن هم براش بيشتر بدي كه بدنش تغيير كنه
khaligefars
14 May 2006, 10:28 PM
سلام
من 5 ساله که اتومبیل دارم (4 سال پراید و 1 سال اردی) سال قبل اردی داشتم و خاستم که این ماشینا امتحان کنم باید بگم که اصلا
ماشینه خوبی نیست و به اصطلاح حرومزاده (موتور پیکان بدنه پژواست!!!!!!!مثل پی کی )است .مصرف بالاتر از پراید و همینطور شتاب کمتر در ضمن همینطوری که دوستان فرمودند صدای گیر بکس در ماشین من که مدل 84 بود خیلی اذیت می کرد. و انتظار ماشین بهتری از اردی صفر داشتم.
از لحاظ ایمنی انگار که اردی کیسه هوا و تر مز ای بی اس و...داره که میگید ایمنه......هر دو بیش از 120 خطر ناکند کسی که میگه اردی ایمنه حاضره با این سرعت بکوبه به دیوار تا اون وقت ایمنی خودشو نشون میده چه برسه به اینکه بخوای توی اتوبان تخته بری(دوستانی بودن که پرایدشون 180 هم رفته من 170 هم رفتم)!!!
در کل نظره من پرایدمعمولی (صبا و نسیم) و باید بدونید که هنوز اردی ایکس وارد بازار نشده و ایران خودرو از مردم خواسته که برای اردی اسم
جدیدی پیدا کنند و در صورت انتخاب شدن اسم یک اردی جایزه بگیرند.... تقاضا برای پراید سال قبل خیلی بیشتر از اردی بوده و این استقبال بیشتر مردم از این ماشینا نشون میده (با توجه به قیمت یکسان).
ولی این نکته را هم باید در نظر گرفت که اردی جادار تره و این به نظره من تنها مزیت انتخاب اون برای خانواده های پر جمعیته.!!
از پراید 141 استقبال خوبی نشده و بهتره که صبا بگیرید و پولتون را دور نریزید..!!!
در پایان باید بگم که حرفای من از روی تعصب نبود و سعی کردم که نظرم را به عنوان کسی که این ماشینا را داشته بگم و صرفا راهنمایی شما مد نظرم بود (3 سال صبا 1 سال اردی 1 سال 141).
در اخر انتخاب با شماست....اردی بی اصل نصب یا پراید( که طراحی امریکا بوده).
khaligefars
14 May 2006, 10:32 PM
به این تاپیکم سری بزن ضرر نمی کنی:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21406
تاپیک دیگه ای هم هست و پیشنهاد می کنم اینا ادغام بشن و در یه تاپیک به بحث در باره این دو خودرو بپر دازیم:
:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21121
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=4244
XELTEK
15 May 2006, 02:46 AM
یه کم بذار رو پو لت دوو سی یلو بگیر از هدوتاش بهتره !!!!
پوزش ب علت بی ربط بودن این پست
reza a
16 May 2006, 09:19 PM
با تشکر از همهی دوستانی که راهنمایی کردن
بالاخره دل به دریا زدم وبا کلی پرس وجو یه پراید صبا ثبت نام کردم .
ضمنا از khaligefars عزیز کمال تشکر را دارم .
موفق باشید.
nazila
17 May 2006, 02:50 AM
انشاالله مبارک باشد خوب کاری کردی پراید ثبت نام کردی و خود را به شر اردی گرفتار نکردی
khaligefars
17 May 2006, 02:56 AM
مبارک باشه
:icon_cool
فقط احتیاط یادت نره (فرقی نداره پشت فرمونه چی نشستی)!!
pedrambade
17 May 2006, 08:57 AM
دوست عزیز مبارکت باشه
من خودم یه هاچ بک 84 دارم و بد نیست بد نیست از این نظر که سفارش مدیران هست اما وای بحالت اگر پراید صندوق دار معمولی بگیری
از کمک و گیر بکس بگیر تا دینام و باطری و صدای اتاق
ما 4 سال rd داریم هنوز اتاق ماشین به صدا نیفتاده باور کن اتاقش هنوز صدا نمی ده 2 سال اول 1 قرون خرجش نکردیم الان هم خرج معمولی همه ماشینهایی که 4 سال کار می کنن اما ماشین من الان اتاقش پر از رو صداست چه برسه به 4 سال دیگه
امنیت آردی خیلی بیشتر از پراید هست اما سبکی پراید رو نداره
راحتیش هم از پراید بیشتره اما مصرف پرید کمتره
سر پیچها استبیلیتی آردی بهتره اما پراید با این لاستیکهای نازک ولش کنی می ره
من 1 روز تو نمایندگی برای گارانتی ماشینم بودم باورت نمی شه چه مشکلاتی از پراید دیدم
نمی خوام بد بینت کنم اما خودتو آماده کن مه رابرا بری نمایندگی برای اینکه مشککلات ماشینتو برطرف کنی اما بعدش ماشینت خوب می شه و می تونی ازش لذت ببری.
من چون مجردم از پرایدم راضی هستم اما شما رو نمی دونم این دوتا ماشین مثل هم هستن با فرق های کوچیک و سلیقه های مختلف
من دیشب سوار یه آردی شدم صفر بود را می رفت تا.
شتاب خوبی داشت و خیلی از ماشین ما نرم تر بود در مورد گیربکس هم باید بگم آردی هایی که 81 به بعد زدن کیفیت گیربکسها قبلی رو نداشت چون 80 به پایین از گیربکس های آلمانی استفاده کردن و گیربکس امری شانسی هست
ماشین من دی 84 هست و ندنده 1 و 2 گیربکسش زوزه می کشید و با کارکرد 3000 بردم نمایندگی گیربکس آوردم پایین و دنده 1 و 2 و تمام بلبرینگها و دنده برنجی ها رو عوض کردن تا یکمی بهتر شد
اینها رو نوشتم فکر نکنی فقط گیربکس rd مشکل داره پراید هم از نظر مشکل دسته کمی از Rd نداره
بهر حال امیدوارم مبارکت باشه و حالشو ببری
Abolfazl2006_p
17 May 2006, 03:57 PM
تبریک میگم انشا الله چرخش بچرخه!!!!!!:icon_cool
admiral
18 May 2006, 01:52 PM
پرايد ضعيفه-فروش RD مشكلي نداره . همين الان روزي 250 تا د رايران خودور توليد ميشه و فروش ميره-گيربكس اونم عوض شده و صدا نداره
reza a
18 May 2006, 05:13 PM
با تشکر از همهی دوستان عزیز که لطف میکنن وراهنمایی میکنن
خدمتadmiralعزیز عرض کنممنظور من ازمشکل فروش rd
در نمایشگاه بود نه کارخانه.
ممنون از تبریک گویی دوستان.
Abolfazl2006_p
18 May 2006, 06:57 PM
حالا چه اردی چه پراید
در هر صورت پراید خریده و مطمئن هستم انتخابش درست بوده!!!!
amirvr14
19 May 2006, 09:11 PM
تبريك ميگم مبارك باشه!
خوي كاري كردي پرايد گرفتي هم شتاب خيلي خوبي ميگيره هم مصرفش كمه فرمان هيدروليكه؟ فقط حواست جمه باشه كه پرايد صاحب كشه باهاش تند نرو
amirian
20 May 2006, 10:44 AM
من 141 دارم به نظرم خيلي از پرايد معمولي بهتره . هم سيستم تعليقش بهتره هم اتاقش محکمتره .اگر براي راحتي خودت ميخواي 141 بگير ولي براي فروش بايد بپرسي چون الان هم طالب 141 بيشتر شده
شما اگر با رينگ الومينيوم و لاستيک کره اي بخواهي بخري کلا بايد 470 هزار تومن بيشتر بدي که به نظرم مي ارزه
در مورد RD : به نظر من ماشين خوب نيست . کولرش خوب جواب نميده ، سر و صداش خيلي زياده ،اکثر آر دي حداقل يک بار تعميرات اساسي در طول دوره گارانتي داشه اند ( ميتونيد سئوال کنيد)
براي خانواده هاي پر جمعيت از پرايد مناسبتره
moslem-visual
20 May 2006, 02:16 PM
اميريان جان! يه لطفي بکن بيشتر در موردش بگو تا همه ملطفت بشيم. چون يه نفر ميگه اصلا نگيريد آشغاله، يکي ديگه ميگه که بهتر از معموليه، اون يکي ميگه فروش نميره و ... شما که الان داري و سوار ميشي به نظرت چطوره. حالا هندلينگش خوب نيست و سنگينه و.. رو بي خيال فقط ميخوام از کيفيتش بگي و اينکه وقتي سوار ميشي لذت بخشتر از پرايد معموليه؟ ممنون ...:icon_razz
pedrambade
20 May 2006, 02:18 PM
من 141 دارم به نظرم خيلي از پرايد معمولي بهتره . هم سيستم تعليقش بهتره هم اتاقش محکمتره .اگر براي راحتي خودت ميخواي 141 بگير ولي براي فروش بايد بپرسي چون الان هم طالب 141 بيشتر شده
شما اگر با رينگ الومينيوم و لاستيک کره اي بخواهي بخري کلا بايد 470 هزار تومن بيشتر بدي که به نظرم مي ارزه
در مورد RD : به نظر من ماشين خوب نيست . کولرش خوب جواب نميده ، سر و صداش خيلي زياده ،اکثر آر دي حداقل يک بار تعميرات اساسي در طول دوره گارانتي داشه اند ( ميتونيد سئوال کنيد)
براي خانواده هاي پر جمعيت از پرايد مناسبتره
آقا ما RD داریم و جالب هم اینکه دقیقا بر عکس چیزهایی هست که شما می گید شاید شانسی باشه کولرش که مهشره صبح از 10 تا 8 غروب یه ضرب استفاده می کنم آخ نمی گه سور صداش هم کمه و تا حالا تعمیر اساسی نشده مدلش هم آخر 79 هست
moslem-visual
20 May 2006, 02:27 PM
پس شانس شماست، چون اکثرا وضعيتي که ايشون گفتن رو دارن.:icon_evil
Abolfazl2006_p
21 May 2006, 05:25 PM
آقا ما RD داریم و جالب هم اینکه دقیقا بر عکس چیزهایی هست که شما می گید شاید شانسی باشه کولرش که مهشره صبح از 10 تا 8 غروب یه ضرب استفاده می کنم آخ نمی گه سور صداش هم کمه و تا حالا تعمیر اساسی نشده مدلش هم آخر 79 هست
شانش شما خیلی خوب بوده!!!!!!!!!!!!!!!
:icon_arro
amirian
24 May 2006, 04:15 PM
خدا را شکر که اين دوستمون از RD راضي هستند. شرکت ما سرويسهاي داخليشو به يک پيمانکار داده که اون همه ماشيناش RD هستند و ازشون راضي نيستند . اميدوارم که ماشين شما هميشه سالم باشه
بدون تعصب اگه بخوام بين پرايد معمولي و 141 انتخاب کنم حتما 141 را انتخاب ميکنم .به نظر من راحتر و نرمتر هستش
amirvr14
25 May 2006, 10:35 PM
شما که 141 گرفتی ازش راضی هستی ضبطش mp3 پخش میکنه؟فرمان چی سفت نیست میشه با کف دست راحت چرخوند؟کولر چی؟
moslem-visual
26 May 2006, 02:34 PM
من هم خیلی دلم میخواد بدونم وضعیتش چجوریه ولی مثل اینکه اینجا کمتر 141 دارن؟!
karash501
26 May 2006, 02:46 PM
صبر کن آردی جدیدا بیان فکر کنم از پراید خیلی سرتر باشن
ali_tl2000
26 May 2006, 04:17 PM
141 ام پی سه ! پخش نمیکنه و فرمونش هم به نظرم کاملا مثل پراید شانسیه !
Remonzo
26 May 2006, 05:48 PM
RD
محاسن: جادار، تزئینات داخلی قابل قبول بخصوص داشبورد، بدنه محکم
معایب: ماشین برویی نیست، گیربکسش واقعا مزخرفه، دیفر عقبه، مصرفش بالاست، رنگبندی مسخره ای داره، تو سربالایی به گریه و التماس میفته، زیر بارونم که نمیتونی باهاش بری:icon_surp
Pride 141 Delux
محاسن: طراحی زیبای داخلی، مصرف کم، شتاب و سرعت خوب (البته با پراید معمولی قابل مقایسه نیست)
معایب: بدنه ضعیف، طراحی نا متعارف بدنه که حال آدم رو بهم میزنه، سنگینی نسبی در مقایسه با پراید معمولی، عدم آببندی صحیح عقب ماشین
اینه چیزایی بود که من راجع بهشون میدونستم
ولی اگه نظر منو میخوای یه پراید صندوقدار بگیر و بیخیال این دوتا شو.
khaligefars
31 May 2006, 03:27 PM
فقط پراید صندوقدار بگیر
amirvr14
31 May 2006, 10:30 PM
چرا فقط پراید صندوقدار؟ مگر پراید 141 چشه؟
mehdie3
31 May 2006, 11:25 PM
RD
معایب: بدنه ضعیف، طراحی نا متعارف بدنه که حال آدم رو بهم میزنه، سنگینی نسبی در مقایسه با پراید معمولی، عدم آببندی صحیح عقب ماشین
ولی اگه نظر منو میخوای یه پراید صندوقدار بگیر و بیخیال این دوتا شو.
بچه ها من 141 DlX دارم خرداد 84 گرفتم
عدم آب بندي واقعا حرف جالبيه ولي درست نيس ماشين من 15 ساعت تمام زير بارون شديد تو شمال بود ولي حتي يه قطره آبم توش نرفت
هر سؤالي داشتيد در خدمتم
141
دوست عزيز mehdie3 ضمن احترام به شما و ماشينتون بايد بگم من خودم 141 داشتم ولي بمدت 1 ماه و نكات زير بنظر من در موردش صادقه :
در ادامه صحبتهاي دوستمون Remonzo بايد بگم كه پرايد 141 نكات منفي زيادي داره. اول اينكه بنظر ميرسه طرح چراغهاي عقب و نماي پشتي اين ماشين از اپل آسترا به عاريت گرفته شده و از نظر طراحي ظاهري شايد زيبا بنظر برسه. اما براي اينكه پرايد سدان معمولي به ناچ بک(خودرويي که درب صندوق عقب همراه با شيشه عقب به صورت يکجا باز ميشه ) تبديل بشه شيشه عقب شيب دار و بزرگتر شده و در نهايت از درهاي عقب نوع هاچ بک استفاده شده (برا هماهنگ شدن طرح خودرو با قسمت پشتي) و ستون C عقب تغيير كرده ولي به دليل عدم هماهنگي بين درزگير در بين اين دو خودرو سازنده زحمت ساخت اين قطعه رو به خودش نداده هيچ!!! ديگه اصلا بي خيالشم شده!!!!(درب عقب فاقد درز گير ميباشد).
چيزايي كه در بالا اومد (بزرگ شدن در صندوق بار) باعث سنگين شدن ماشين شده كه هندلينگش كه تو پرايد معمولي اينقدر بدرد نخوره باز بدتر هم ميشه كه بخاطر همين سايپا اومده از رينگ ولاستيکي به ابعاد(175/60 R14") استفاده كرده تا اين نكته به نوعي حل بشه.
صندليهاي عقب اين ماشين نه از نوع صندليهاي مدل صندوق دار و بلكه از نوع صندليهاي مدل هاچ بكه كه كلا اگر دقت كنين مثل نيمكت ميمونه. نكات منفي ديگه اي هم داره مثل
-سنگينتر شدن فرمان به واسطه استفاده از لاستيکهاي جديد
-خودداري کردن از استفاده کمکهاي جديد(به طبع با افزايش وزن بهينه سازي يا تعويض اسپرينگها چيزي اجتناب ناپذيره) ،
-هندلينگ نامناسب(در شرايط استاندارد)
-لرزش اتاق وصداي بيش از حد موتور در دورهاي بالاي 4000
-سروصداي کمکها وسيستم تعليق
-لرزش فرمان در سرعتهاي بالاو...
نکات مثبت:نماي خارجي(در هر دو نوع) وداخلي(در نوع دولوکس)مطلوبتر و متفاوت تر-امکانات متوسط در مقايسه با قيمت
اين پرايد در ارزيابيهاي كيفيت هميشه در قعر جدوله و رقابت تنگاتنگي با پي كي داره.
RD
پژو آردي که پيکاني در پوسته پژو هست البته با داشپورد پژوGLX خودرويي متفاوت با پيکان و غير قابل مقايسه با 405 هستش که در دسته ي خودروهاي ژنتيکي طبقه بندي ميشه!!
اين خودرو که از اواخر سال 1377 به بازار عرضه شد و به هر حال حجم مخالفين اين خودرو بيش از موافقين هست.
داراي دگرگونيهاي ناقصي در سيستم ترمز-سيستم خنک کننده و تغييرات بسيار کوچکي بر روي موتور ميباشد که به مدد اينها قدرت موتوراز65HP به 70HPارتقا يافته.
در چند سال اخير شاهد تغييرات کوچک داخلي همچون تعويض ساعت آنالوگ واقع در پشت آمپر با دور شمار موتور و هدايت اون به داشپورد مياني(البته به صورت يه ساعت ديجيتالي ديواري!!!)بوديم.
ضمنا قسمت نشيمنگاه اين خودرو در انتها به خاطر محور عقب بودن پيکان نسبت به 405 داراي بر آمدگي ميباشد که در نهايت باعث محدودتر شدن فضاي داخلي نسبت به 405 شده!!
شتاب اين خودرو هم به مدد آيروديناميکتر بودن بدنه پژو جي ال نسبت به پيکان داراي پيشرفت محسوسي ميباشد.
از تغييرات فاحشي که در اين خودرو نصبت به 405(به غير از نماي عقبي)وجود دارد همون استفاده از رينگ 13 اينچي پيکان هستش که به هيچ وجه داراي هماهنگي با بدنه نميباشد(رينگ پژو جي ال 14"است)به هر حال اين خودرو براي مصارف خانوادگي و بخصوص برا کساني که طاقت حرف شنيدن از ديگرانو دارن ماشين مناسبيه!!!
در مورد اسپرت کردن موتور و بدنه هم بايد بگم که بي جهت خودتونو خسته نکنيد و موجبات خنده مردمو بيشتر از بيش فراهم نکنيد!!!
به جهت اينکه اين خودرو از سيستم ABS بويي نبرده مواظب ترمز کردن در سرعتهاي بالاهم باشيد.
به دلايل بالاست كه خيلي از بچه ها گفتن منم ميگم هردورو بيخيال شين پرايد معمولي بگيرين.
ولي اگر تصميم خودتونو گرفتين و يكي از اين دوتا رو %100 انتخاب كردين من راي به آردي ميدم كه حداقل اتاق پژو هستش و جايي تو همين سايت خوندم مدلهاي جديد انژكتوريش 250 كيلو سبكتر شدن.
mehdie3
1 June 2006, 11:51 AM
141
چيزايي كه در بالا اومد (بزرگ شدن در صندوق بار) باعث سنگين شدن ماشين شده كه هندلينگش كه تو پرايد معمولي اينقدر بدرد نخوره باز بدتر هم ميشه كه بخاطر همين سايپا اومده از رينگ ولاستيکي به ابعاد(175/60 R14") استفاده كرده تا اين نكته به نوعي حل بشه.
صندليهاي عقب اين ماشين نه از نوع صندليهاي مدل صندوق دار و بلكه از نوع صندليهاي مدل هاچ بكه كه كلا اگر دقت كنين مثل نيمكت ميمونه. نكات منفي ديگه اي هم داره مثل
-سنگينتر شدن فرمان به واسطه استفاده از لاستيکهاي جديد
-خودداري کردن از استفاده کمکهاي جديد(به طبع با افزايش وزن بهينه سازي يا تعويض اسپرينگها چيزي اجتناب ناپذيره) ،
-هندلينگ نامناسب(در شرايط استاندارد)
-لرزش اتاق وصداي بيش از حد موتور در دورهاي بالاي 4000
-سروصداي کمکها وسيستم تعليق
-لرزش فرمان در سرعتهاي بالاو...
نکات مثبت:نماي خارجي(در هر دو نوع) وداخلي(در نوع دولوکس)مطلوبتر و متفاوت تر-امکانات متوسط در مقايسه با قيمت
اين پرايد در ارزيابيهاي كيفيت هميشه در قعر جدوله و رقابت تنگاتنگي با پي كي داره.
.
با تشكر از شما
ولي خيلي لازم شد كه بگم 141 مثل تمام ماشين هاي توليدي در دنيا داراي اشكالاتيه (زياد يا كم )
فرمان اصلن سفت و سنگين نشده و با تنظيم دقيق باد لاستيك ها و احيانن بالانس چرخها نرم و راحت ميشه
من تو اين 9 ماه لرزش اتاق و كه اصلن نديدم و صداي موتور هم كاملن معموليه برعكس پرايد كه صداي لرزش داشبورد همراه هميشگي شماست
و در مورد لرزش فرمان .من وقتي خريدم روي 100 تا 110 فرمون ميلرزيد ولي بعد از بالانس كردن چرخها اين مشكل رفع شد و حالا در سرعت هاي زياد (البته اگه 160 170 تا رو زياد بدونيم) اصلن مشكل لرزش فرمون نداره
و در آخر يادآوري ميكنم كه اين خوب بودن و نرم و راحت بودن كاملن مقايسه نسبت به پرايد كه من در نوشتم آوردم
dr_mehry
2 June 2006, 11:08 AM
دوست عزیز مبارکت باشه
من خودم یه هاچ بک 84 دارم و بد نیست بد نیست از این نظر که سفارش مدیران هست اما وای بحالت اگر پراید صندوق دار معمولی بگیری
از کمک و گیر بکس بگیر تا دینام و باطری و صدای اتاق
ما 4 سال rd داریم هنوز اتاق ماشین به صدا نیفتاده باور کن اتاقش هنوز صدا نمی ده 2 سال اول 1 قرون خرجش نکردیم الان هم خرج معمولی همه ماشینهایی که 4 سال کار می کنن اما ماشین من الان اتاقش پر از رو صداست چه برسه به 4 سال دیگه
امنیت آردی خیلی بیشتر از پراید هست اما سبکی پراید رو نداره
راحتیش هم از پراید بیشتره اما مصرف پرید کمتره
سر پیچها استبیلیتی آردی بهتره اما پراید با این لاستیکهای نازک ولش کنی می ره
من 1 روز تو نمایندگی برای گارانتی ماشینم بودم باورت نمی شه چه مشکلاتی از پراید دیدم
نمی خوام بد بینت کنم اما خودتو آماده کن مه رابرا بری نمایندگی برای اینکه مشککلات ماشینتو برطرف کنی اما بعدش ماشینت خوب می شه و می تونی ازش لذت ببری.
من چون مجردم از پرایدم راضی هستم اما شما رو نمی دونم این دوتا ماشین مثل هم هستن با فرق های کوچیک و سلیقه های مختلف
من دیشب سوار یه آردی شدم صفر بود را می رفت تا.
شتاب خوبی داشت و خیلی از ماشین ما نرم تر بود در مورد گیربکس هم باید بگم آردی هایی که 81 به بعد زدن کیفیت گیربکسها قبلی رو نداشت چون 80 به پایین از گیربکس های آلمانی استفاده کردن و گیربکس امری شانسی هست
ماشین من دی 84 هست و ندنده 1 و 2 گیربکسش زوزه می کشید و با کارکرد 3000 بردم نمایندگی گیربکس آوردم پایین و دنده 1 و 2 و تمام بلبرینگها و دنده برنجی ها رو عوض کردن تا یکمی بهتر شد
اینها رو نوشتم فکر نکنی فقط گیربکس rd مشکل داره پراید هم از نظر مشکل دسته کمی از Rd نداره
بهر حال امیدوارم مبارکت باشه و حالشو ببری
سلام
من نمودنم که شما چه خیری از آردی دیدید. آردی بغیر از جادار بودن هیچ حسن دیگه ای نداره . آمار فروش آون 50 هزهر در مقابل 250 هزار فروش و تولید پراید فکر کنم چیزای زیادی رو توضیح بده . من خودم قبل از اینکه 206 بخرم پراید 83 داشتم. توی سراشیبی دنده 4 باهاش 110 رفتم و لی با اردی برادرم توی همون شیب دنده 4 بیشتر از 90 نتونست بره آردی ایشون مدل 85 و 6000 کیلومتر هم کارکرد داره . تا حالا 2 دفعه بخاطر اشکال گیربکس و موتور رفته نمایندگی هنوزم مشکل روغن کم کردن و جانرفتن دنده(آردی دارا می دونن . دندن 3 به 2 و برعکس ) حل نشده. ولی ÷راید طبق گفته یکی از تعمیر کارای باتجربه از نظر موتوری و گیربکس کمترین اشکال را در میان خودرووهای زیر 12 میلیون بازار داره . من خودم تا حالا 2 با اسپر 206 عوض کرمشما هم با خیال راحت پراید تحویل بگیر و صفا کن..
مردی در آتش
3 June 2006, 08:45 PM
بستگی داره این دو ماشین را چه نظر مقایسه کنی و برای چه مصرفی به خواهی ؟ چند تا از ایرادهای rd چندتا از ایرادهای 141 را برات میگم خودت سبک سنگین کن و انتخاب کن rd چون اتاق پژو و موتور پیکان وزن اتاق برای موتور زیاد بعد از یکسال موتور افت شدیدی میکنه و از طرفی زیر بندی rd واقعا فاجعه هست ولی امکانات داخل اتاقش کامل و برای مسافرت مناسب و از انجایی که موتورش پیکان همه جا لوزم یدکیش راحت گیر البته این حسن را 141 هم داراست و اما 141 از لحاظ فنری فاجعه هست اگه اشتباه نکنم فرمانش هیدرولیک نیست رانندگی توی مسافت طولانی خسته کنند هست از لحاظ قدرت بدنه ماشین واقعا ضعیف هست ولی چون حجم موتورش نسبت به rd کمتر طبیعتا مصرفش پایین تر از لحاظ شتابی ماشین بدی نیست چون اتاقش جمع و جور تر مشکل پاک کمتر دارد چون وزن اتاق با قدرت موتور متناسب انتخاب شده موتورش کمتر از rd افت میکند :icon_arro :icon_cool کلا برای یک خانواده کم جمعیت به نظر من مناسبتر از rd هست
Abolfazl2006_p
3 June 2006, 11:51 PM
اردی ماشینه بازنشستگی:icon_arro
sajjadnegaresh
4 June 2006, 01:50 AM
هنوز نگرفتي ؟
ما خودمون هم پرايد داريم هم آر دي
مي خواي هردوتا رو بگير خيال خودت رو راحت كن
به نظر من اگه تا الان صبر كردي يه چند ماه ديگه هم صبر كن تا ال 90 بياد
وگرنه ميل خودته ، اگه من باشم بازم پرايد ولي ديروز يه دونه ار دي نقره اي ديدم كفم بريد !
Abolfazl2006_p
4 June 2006, 11:44 AM
موتور باید موتور باشه رنگ چیه!
amirvr14
4 June 2006, 02:38 PM
بچه ها من 141 DlX دارم خرداد 84 گرفتم
عدم آب بندي واقعا حرف جالبيه ولي درست نيس ماشين من 15 ساعت تمام زير بارون شديد تو شمال بود ولي حتي يه قطره آبم توش نرفت
هر سؤالي داشتيد در خدمتم
مهدي جان اگر ممكنه در مورد دريچه هاش بگو چطوري باز مي شند آيا برقي هستند؟باد كولر مستقيما به صورت ميزنه؟ چون نسبت به پرايد معمولي يكم پايينتره و آيا قابليت تنظيم داره؟
mehdie3
4 June 2006, 06:15 PM
در مورد دريچه ها بايد بگم همونطور كه ميدونيد دريچه ها دايراهاي ان و 360 درجه چرخش دارن
بله كاملن قابل تنظيم هستند
دريچه ها برقي نيستند (مثه پرايد كه برقي نيس)
اگه تنظيم كني باد كولر كاملن به صورت ميزنه
shyhan
15 June 2006, 03:26 PM
من 2 روز پیش یه 141 تحویل گرفتم فروش نقدی بود خیلی سریع هم گرفتم با هاش یه دور چند ساعته هم زدم اصلا اشکالاتی که دوستان میگن نداشت تنا اشکالاتی که من باهاش مواجه شدم باز نشدن درب باک توسط دستی زیر پای راننده بود موتورش هم خیلی قشنگ کار میکنه هیچ اشکالی هم نداره من موندم دوستان چی میگن در مورد این ماشین
شما توجه کنید بر اساس گفته قدیمی هر چقدر پول بدی آش میخوری پس شما هر چقدر پول بدی امکانات میگیری به نظر من 141 خیلی بهتر از پراید و آر-دی هست داشبورد جلوش هم خیلی خیلی صدای کمتری نصب به صندوق دار تولید میکنه و هیچ گونه مشکل آب دادن به داخل صندوق عقب هم نداشته هم با تست فشار آب و هم اینکه تو 2 روز گدشته تو شمال بارون شدید بارید و اصلا آب داخل نیومد اگر دوستان قشنگ دقت کنند شما برای 141 مقدار بیشتری پول میدید و امکانات بهتری میگیرید اینو میشه از کیفیت یه کم بالای قطعات فهمید اتاقش هم هیچ لرزشی نداره به نظر من ماشین خوبیه برای خانواده های کم جمعیت
یه مطلب دیگه هم داشتم که خیلی از دوستان در مورد امنیت ماشین ها صحبت میکنن و با قیمت کم انتظار امنیت بالا دارنند قشنگ دقت کنید که آخه اگه با 140 الی150 تا به جایی بزنید که دیگه هر چقدر هم محکم باشه به هر حال صدمه میبینه اصلا چه اجباریه که سرعت بالا برید به همین خاطر که مقام اول کشته های تصادفی رو تو دنیا داریم سرعت مجاز 110 برید که بتونید ماشین رو کنترل کنید یه کم دیرتر می رسید ولی نه جریمه میشید و هم اینکه سالم میرسید
z_qz54
16 June 2006, 12:33 AM
منتقل شد به مقایسه انواع اتوموبیل
mhargoon
25 June 2006, 03:12 AM
زود عوض كن و يك RD بخر. فقط آر-دي.:icon_evil
z_qz54
25 June 2006, 11:25 PM
من فکر میکنم 141 بهتره
sajjadnegaresh
25 June 2006, 11:30 PM
اگه ميخواي آردي بگيري از اين آردي هاي جديد بگير با موتور جديد كه تو مصرف سوخت بهينه شده . وگرنه هيچ چيز پرايد نمي شه حتي 141
s_mostafa
27 September 2006, 01:25 PM
من هم 141 نوشتم قرار بهمن تحويل بگيرم آردي ها جديد را هم سوار شدم همان رنگ نقره اي صداي موتور نه تنها كم نشده بود بلكه فكر مي كنم بدتر هم شده بود .
M@S
29 September 2006, 07:49 AM
ماشین پراید 141 نسبتا از آردی بهتر است البته در مورد آردی های جدید اطلاعات کافی ندارمولی پراید 141 هم زیبا . جادار . هم کم مصرف است البته این مدلهای جدید آن.در ضمن جلو داشبورد آن شبیه 206 است با تشکر M@S
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.