View Full Version : کلوپ i-teq
hapahopa
12 April 2006, 03:04 AM
سلام .
من یه i-teq BOND گرفتم ... فروشنده هه همون اول این فارسی ساز ( عربی ساز ) رو روی دستگاه نصب کرد !
بعد الان این خیلی اذیت میکنه ! هر کاری میکنم remove نمیشه !
میخوام بدونم کسی hard reset بلده برای این دستگاه یا نه !
یا حداقل یه چیزی که اینو رسیت کنه روی factory setting !
در ضمن سیستم عاملش هم windows mobile 5.0 ه !
مرسی .
میلاد.
mojtaba2741
12 April 2006, 06:16 AM
سلام .
من یه i-teq BOND گرفتم ... فروشنده هه همون اول این فارسی ساز ( عربی ساز ) رو روی دستگاه نصب کرد !
مرسی .
میلاد.
سلام
مبارکه قربان،چند گرفتید؟از ایران یا خارج ایران؟و اگر از ایران گرفتید می شه بگید تو پکش چه چیزهایی بود؟:icon_ques و اگر تا حالا به مشکل خاصی در رابطه با استفاده از این PPC بر خوردید لطفا" به من هم بگید.
ضمنا" بنده تا حالا PPC نداشتم و بنابراین نمی تونم کمکتون کنم:icon_neut ،اما دیگر دوستانی که وارد ترن حتما" کمکتون می کنن.
موفق باشی،
kasra03
12 April 2006, 09:41 AM
جناب شما با اندازه ال سی دی و همین طور اندازه خود گوشی مشکلی نداشتین؟اگر در ایران هسین ممکنه بفرمایید کانال های تلوزیون رو چطوری میگیره؟چون تو یه رویو خوندم که کانال ها رو ضعیف میگیره!
hapahopa
12 April 2006, 04:17 PM
سلام
مرسی . از همین ایران . 870000 تومان !
ال سی دی ش هم خوبه اندازش . خود گوشی یکم کلفت هست ولی زیاد مهم نیست .
توی پکش هم همه چی که توی سایتش نوشته بود ، با اون پک اضافه .
تیورش هم خیلی خوبه ! البته باید هدنزفری اش بهش وصل باشه ! ولی خوب با یکم جابجا
کردن هندزفری میشه کانال ها رو مثل آینه گرفت !
i-teq BOND Pack :
Mobile phone
Li-ion Battery
Case
Travel Charger
hands free stereo
USB cable
audio pin convertor cable
CD-ROM
Stylus
64 MB Mini sd
sterio head set----------------------------------
Accessories BOX :
Travel charger
Battery charger
Batteryمیشه یکی هم جواب سوال من رو بده ؟
من چجوری اینو ریست کنم ؟
مرسی.
میلاد.
rezaeebarmi
7 May 2006, 08:26 AM
سلام دوستان
ديروز (16-2-85) تو پاساژ علاالدين يك پاكت پي سي جديد ديدم به نام i-teq كه امكانات فوق العاده اي داره.
<LI class=style6Copy>TV (NTSC / PAL) - local, analog transmission terrestrial channels only <LI class=style6Copy>Digital Stereo FM Radio <LI class=style6Copy>2.1 MP Camera with LED Flash & 4X Zoom <LI class=style6Copy>3D Stereo Speakers <LI class=style6Copy>Sliding Keyboard with Joystick <LI class=style6Copy>Wi-Fi, Bluetooth 1.2.1(Stereo), GPRS <LI class=style6Copy>GSM Tri-band <LI class=style6Copy>Built-in Answering Machine <LI class=style6Copy>Push Email <LI class=style6Copy>Incoming Call Filter <LI class=style6Copy>Call History Lock <LI class=style6Copy>Customised Background Effects during Call <LI class=style6Copy>262K Colours LCD Display <LI class=style6Copy>2.5” Touch Screen <LI class=style6Copy>64 MB ROM / 64 MB ROM <LI class=style6Copy>Intel PXA 272 Processor 416 MHz <LI class=style6Copy>192 Polyphonic Ringtones <LI class=style6Copy>MPEG-4 Video <LI class=style6Copy>Windows Media Player for MP3 /WMA <LI class=style6Copy>Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition software:
Word Mobile
Excel Mobile<LI class=style6Copy>Power Point Mobile <LI class=style6Copy>Pocket MSN
MSN Messenger
Pocket Internet Explorer<LI class=style6Copy>Pocket Arabizer <LI class=style6Copy>Arabic Keyboard <LI class=style6Copy>Arabic Notes <LI class=style6Copy>Prayer Timings (in Arabic / English) <LI class=style6Copy>Qibla <LI class=style6Copy>Hijri Calendar <LI class=style6Copy>Arabic Dictionary (Arabic to English Translation)
Mobile Keypad Input with Predictive Text
Smart Dialer in English and Arabic<LI class=style6Copy>Value Added Applications: <LI class=style6Copy>Java midlet manager <LI class=style6Copy>Mobile Times Professional Edition <LI class=style6Copy>Pocket Flight – Real-Time Flight Info Application <LI class=style6Copy>SMS Planner for Group SMS Scheduling
Additional Downloadable Games
Downloadable Pocket Budget softwareالبته بدون گارانتي بود و مي داد 465000 تومان. دوستان نظرشون رو در اين مورد بدن
اينم سايت مربوط به اين گوشي
http://www.iteqonline.com/bond_details.html
:icon_cool
عکسی از این مدل نداری برامون بزاری؟
mmemme
7 May 2006, 05:44 PM
http://www.iteqonline.com/images/image3.jpghttp://www.iteqonline.com/images/image4.jpghttp://www.iteqonline.com/images/image2.jpghttp://www.iteqonline.com/images/image6.jpghttp://www.iteqonline.com/images/image7.jpghttp://www.iteqonline.com/images/image8.jpghttp://www.iteqonline.com/images/image1.jpg
ghasemizadeh
8 May 2006, 02:47 AM
دوربینش 1.2 یا 2.1 مگاپیکسل هستش؟
hapahopa
8 May 2006, 04:20 AM
دوربینش 1.2 یا 2.1 مگاپیکسل هستش؟
سلام .
2.1 مگاپیکسل .
مرسی.
میلاد.
مشخصاتش که خیلی خوبه . کسی با این گوشی کار کرده؟ آنتن دهیش چطوره؟ کیفیت صدا؟ کیفیت عکس؟
rezaeebarmi
8 May 2006, 11:43 AM
دوربین این گوشی 1600*1200 هست. منشی تلفنی هم داره. ال سی دیش 262000 رنگه. آیا کسی می دونه از تلویزیونش تو ایران می شه استفاده کرد یا نه؟
ساخت کجاست؟ مراکز فروشی که تو سایتش نوشته همش تو امارات عربی هست . تلفنهای تماس با شرکتش هم تو اماراته
SEp910i
8 May 2006, 05:12 PM
تا اونجاییکه من میدونم تلویزیونش تو ایران کار میکنه,فقط رضا جان نگفتی کدوم مغازه داشت!؟من دیروز علاالدین بودم,چیزی ندیدم!!
حسام 61
8 May 2006, 06:54 PM
دوستان گلم :icon_wink
من یه چرخی تو اینترنت زدم و به نقل از یوزرهای یک فروم پارسی زبان دیگر متوجه بعضی نکات منفی این محصول جدید شدم که شامل :
1) ضخامت زیاد به نقل از یکی از یوزرها: در مورد ضخامتش ا ز pda2k بیشتره ولی بخاطر ایعادش خیلی خوش دست تره و خیلی هم بهتر تو دست جا میگیره ؟؟؟!!!! حتی در مقایسه با جم هم بنظر من بهتره چون چیزی که تو ابعاد مهمه و ممکنه اذیت کنه طول و عرض هست نه ضخامت !!
2) صفحه نمایش کوچک : صفحه نمایش هم با تمام کوچک بودنش بنظر من خوب و حتی بیشتر اوقات از دست استفاده میکنم + رادیو و تلویزیون هم بخوبی کار میکنه و کلا همون چیزیه که آدم از یه موبایل با امکانات داریو و تلویزیون انتظار داشته باشه هست
3) فضای استورج کم : استورج 64 مگی یکم اذیت میکنه و بعد هم یک سری امکاناتش مثل انسرینگ ماشین یکمی گیج میزنه و بعضی وقتا خوب جواب نمیده
4) دوربین ضعیف : دوربینش هم طبق معمول مثل بقیه تو شب تعریفی نداره و البته فلاش یکم تو بهتر شدن تصویر کمک میکنه
5) ساپورت ضعیف : رام جدیدش اصلا خوب نیست و من هیچ نکته مثبتی توش ندیدم و مواقعی کیبوردش قاطی میکنه و....
امیدوارم دوستان سایت خودمون هر چه سریع تر نظراتشون رو راجب این محصول بیان کنن :icon_excl
Profession@l
8 May 2006, 09:33 PM
کدوم مغازه داشت ؟ قیمتش که خیلی خوبه
rezaeebarmi
9 May 2006, 02:38 PM
سلام. پاساژ علا الدين طبقه همكف رو تا انتها مي ري مي پيچي سمت راست. مغازه روبرو. هموني كه مغازه كناريش رو دارن مي سازن.
aghdam
9 May 2006, 07:38 PM
تا اونجایی که من اطلاع دارم این گوشی رو حول و حوش 1 میلیون می فروشن تو ایران و از یکی شنیدم که 850 از ایران گرفته
در ضمن یکی از دوستان همین فروم 680 با کلی تخفیف(حدود 30 هزار تومن) از دوبی گرفته
بعید می دونم که این گوشی 465 تومن باشه
SEp910i
11 May 2006, 03:30 PM
ما که نفهمیدیم جریان این 465 تومن روشن شد یا نه!!؟من یه دونه گیر آوردم ولی 2 برابر این قیمت!!!آقا رضا شما مطمئنین iteq bond بود؟یا مسکلی نداشت؟؟منتظر جوابتون هستیم.
arnazari
11 May 2006, 05:16 PM
سلام دوست عزیز مبارکه من یه شرکت میشناسم که اینارو وارد میکنه به نام شرکت پارت آسیا اگه خواستی بگو شمارشو بهت میل کنم البته از 118 هم میتونی بگیری توی ملاصدرا خ خوارزمی هستش فقط بگو ببینم ازش رازی هستی یا نه اشکالاتی که تو یکی از تاپیکها مطرح بود مثله قاطی کردن منشی یا کیبورد و...را داره یا نه؟
rezaeebarmi
11 May 2006, 10:38 PM
والا چه عرض کنم. فروشنده به من این قیمت رو داد. گوشی هم تو جعبه بود آکبند ÷شت ویترین. جعبه اش هم دو تکه بود.
حالا یکی از دوستان لطف کنه اگه طرف پاساژ رفت یه قیمتی بکنه مارو در جریان بزاره. اگه من هم رفتم حتما قیمت می کنم و خبرش رو می دم
e700
11 May 2006, 11:58 PM
این گوشی ساخت کجاست؟
Profession@l
12 May 2006, 01:59 PM
کمترین قیمتش تو ایران و دبی چنده ؟
گویا در دبی خیلی ارزونتره
Profession@l
12 May 2006, 02:06 PM
احتمالا گفته 865 شما اشتباه شنیدی
SEp910i
12 May 2006, 06:06 PM
به هر حال یه پرسشی بشه بد نیست,من الان شهرستانم,تهران بودم حتما یه سری به این مغازه میزدم,چون اگه درست باشه مفته!!!
TAEL
12 May 2006, 07:37 PM
بنده هم در پاساژ علاءالدين ديدم . (انتهاي پاساژ) . اما بخاطر عجله اي كه داشتم وقت نكردم قيمت آن را بپرسم.
رضا مشكي
13 May 2006, 06:46 PM
سلام
من اين گوشي رو دارم TV تو ايران كار ميكنه مشكلي هم نداره
دركل گوشي خوبيه......
kevin_m_bb:
اینجا محل خرید و فروش نیست
می توانید در pm بحث کنید
am!n
14 May 2006, 04:46 PM
البته بدون گارانتي بود و مي داد 465000 تومان. دوستان نظرشون رو در اين مورد بدن
اينم سايت مربوط به اين گوشي
http://www.iteqonline.com/bond_details.html
به نظره من خيلي امكانات خوبي داره ولي يخورده بزرگ و دراي زخامت زياده. ولي از نظره امكانات عاليه و بعد هم gps نداره و نه وقتي هم باز ميشه كيبوردش تقريبا هم اندازه w900 سوني اريكسون ميشه.. از نظره معروفيه مارك هم كه دوستان اگه مي دونن براي ما هم توضيح بدن.
من براي يكي از فاميلا مي خوام.اگه قيمت بدون گارانتي واقعا اين باشه عاليه.
adel_mahmoodi
16 May 2006, 02:41 AM
من امروز از فروشنده ايي شنيدم از نظر آنتن دهي زياد تعريفي نداره
رضا مشكي
16 May 2006, 01:19 PM
سلام
آقايون كه هي پشت سر هم پيغام ميديد تبليغ نكن .
من هيچ گونه تبليغي نكردم فقط چون دوستان اينجا ميخواستند اطلاعاتي داشته باشند من هم صحبتي كردم.
خوب حالا اگه ناراحت نميشيد خواستم بگم كمي جنبه و گذشت تو زندگي لازمه .
lover
16 May 2006, 01:47 PM
دوستان از موضوع منحرف نشوید مگر نه چاره ای جز قفل کردن تاپیک ندارم لطفا" اطلاعات موثق بدهید نه اینکه از پسر عمه همسایه مادر بزرگ نقل قول کنید و دیگران را گمراه کنید
رضا مشكي
16 May 2006, 01:50 PM
دوستان و اساتيد بزرگ
به علت اعتراض بعضي دوستان كه به بنده لطف كردند . عرض شود كه هر نوع سوال يا مشكلي در مورد i-teq BOND داشتيد ميتونيد به صورت شخصي سوال كنيد .
قيمت - كاركرد - آنتن دهي - لوازم جانبي - TV و ...
به هر حال در خدمت دوستان هستيم.
Lover: دوستان در صورت لزوم با مراجعه به پروفایل شما با شما توسط ای میل مکاتبه میکنند
bamshad
23 May 2006, 02:54 AM
دوستان من امروز اول خرداد قیمت گرفتم 730000 با گارانتی (وارد پاساژ که بشید سومی یا چهرمین از دست راست)
توی علاالدین ته سالونیه میداد 850000 بدون گارانتی!
در ضمن jasjar رو هم به همین قیمت میدادقابل توجه jasjar دوست ها
رضا مشكي
23 May 2006, 03:47 PM
دوست عزيز اين قيمت رو كه من 8-7 روز پيش اعلام كرده بودم .
به هر حال 730000 با گارانتي قيمت صحيحي است .
فقط دقت داشته باشيد كه حتما جعبه لوازم جانبي پلمپ باشه و باز نشده باشه :icon_evil
Profession@l
23 May 2006, 06:09 PM
الان تو دبی چنده؟
کسی قیمت داره ؟
bamshad
24 May 2006, 02:49 AM
من فقط خواستم قیمت روز رو اعلام کرده باشم به هر حال...:icon_surp
رضا مشكي
24 May 2006, 01:21 PM
دوستان عزيز سلام
با توجه به اينكه نرخ واردات تلفن موبايل 70% بالاتر رفته و از ديروز فروش گوشي موبايل كم شده به احتمال قوي قيمت تمامي تلفنهاي موبايل و مخصوصا Pocket PC به صورت چشمگيري بالا خواهد رفت :icon_cry:
پس اگر قصد خريد گوشي موبايل داريد سريعا اقدام كنيد تا گران تر نشده :icon_cool
ديروز 2/3/85 توي پاساژ علاالدين كلا 4-3 تا مغازه بيشتر گوشي نميفروختن.
:icon_mad:
** من گفتم بعدا نگيد نگفتما **
e700
24 May 2006, 01:29 PM
دوستان عزيز سلام
با توجه به اينكه نرخ واردات تلفن موبايل 70% بالاتر رفته و از ديروز فروش گوشي موبايل كم شده به احتمال قوي قيمت تمامي تلفنهاي موبايل و مخصوصا Pocket PC به صورت چشمگيري بالا خواهد رفت :icon_cry:
قراره 56% بالا بره نه 70% . هنوز هم این تصمیم قطعی نشده . چرا شایعه میکنین که تو علا الدین مغازه های کمی گوشی میفروختن .من دیشب علا الدین بودم و همه گوشی میفروختن قیمتها هم فرقی نکرده بود
bamshad
25 May 2006, 01:52 AM
قراره 56% بالا بره نه 70% . هنوز هم این تصمیم قطعی نشده . چرا شایعه میکنین که تو علا الدین مغازه های کمی گوشی میفروختن .من دیشب علا الدین بودم و همه گوشی میفروختن قیمتها هم فرقی نکرده بود
تایید میشه
amin3d
27 May 2006, 02:43 AM
از قديم گفتن هرچقدر پول بدي آش مي خوري!!!
مسلما اگر قيمت اين گوشي پايين باشه حتما يه حكمتي توش هست. من كه هيچوقت ريسك نميكنم براي همچين گوشيي پول بدم مگر اينكه امتحان خودش رو پس بده. شركت هاي توليد كننده PPC يا موبايل با هم رقابت دارند ولي معمولا گوشي ها با مشخصات نزديك به هم قيمت هاي نزديك به هم نيز دارند. البته اين قانون رقابت در تجارت جهاني هست.
amin3d
27 May 2006, 02:53 AM
دوستان عزيز سلام
برادر عزيز همونطور كه e700 هم گفت 56% نه 70% . بعد هم اين قانون تصويب شده ولي هنوز بخشنامه نشده. شايد هم اين قانون لغو بشه. چون با شكايات زيادي روبرو شده و توليدات داخل (يعني صا ايران) نه از نظر كيفيت و نه از نظر كميت توانايي رقابت با شركت هاي خارجي را ندارند. صحبتش هست كه ابتدا با مشاركت يك شركت خارجي كارخانه توليد گوشي موبايل در ايران ايجاد شود و بعد از آن اين قانون را بخشنامه كنند.
(اميدوارم)
aniroda69
27 May 2006, 11:48 AM
دوستان عزيز
اين گوشي مدتها قبل در همين سايت معرفي شده بود.
http://www.phalls.com/vbulletin/show...t=17845&page=2 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17845&page=2)
قيمتش در حال حاضر در دبي 2800 درهم است و هر درهم معادل 2500 ريال ايراني است من شايد جزو اولين خريداران اين گوشي بودم امكانات وسوسه كننده اي دارد ولي تقريبا بايد بگويم هركس خريده پشيمان شده كافي سري به سايت دبي پاكت پي سي بزنيد تا از احوال خريداران باخبر بشيد من بلافاصله فروختم و الان منتظر گوشي جديدي به نام ايسوس هستم كه ماه اينده قراره دبي بياد
رضا مشكي
27 May 2006, 02:14 PM
باشه دوستان هر جور راحتيد
اگه من تو علاالدين فروشگاه دارم و قيمتها رو گفتم رفته بالا حتما يك چيزي ديدم كه گفتم
اگه شما اساتيد رفتيد قيمت گرفتيد . خوب حتما هموني كه شما ميگيد درسته.
به هرحال من وظيفه دونستم بگم ديگه خود دانيد.
pooyaeee
12 June 2006, 11:41 PM
سلام .
مرسی .
میلاد.
سلام فکر کنم برای hard reset باید کلید 7 و 9 و کلید power دسگاه رو باهم بگیرید تا ریست شه
moeinifar
12 June 2006, 11:54 PM
این گوشی کیفیتش چطوره؟ نسبت به بقیه مدلها کسی که داره لطفا اعلام کنه مرسی
hamid1360
16 August 2006, 08:27 PM
سلام
دوستان عزیز این تاپیک به جای نقد و برسی در مورد i-teq به یه تاپیک دیگه تبدیل شده
مدیران عزیز یه زحمتی بکشن پستهای نا مربوط رو حذف کنن
واما در مورد i-teq
این گوشی یا بهتر بگیم ppc یکی از 2 محصول i-teq هست
اولیش i-teq BOND و دومین محصولش هم i-teq XBOND که به جز شکل ظاهری و حذف کیبرد و اضافه کردن یه مموری 512 مگی هیچ فرقی با هم ندارن
من i-teq BOND رو 5 ماه پیش 830 هزار تومن گرفتم
اولش یه مقدار ایراد داشت اما با اپدیت کردن رام جدید مشکلات تا حد زیادی کاهش پیدا کرد
از نظر کیفیت اسپیکر از 910 سونی اریکسون که تو اسپیکرها حرف اول رو میزد خیلی بالاتره ولی 910 بلندی صداش بهتره
کیفیت و شفافیت تصویر هم خوبه
کیفیت عکس در نور زیاد عالیه ولی تو شب غیر قابل قبوله
کیفیت پخش mp3 هم بدک نیست البته هندزفری هم خیلی تاثیر داره من با هندزفری w800 امتحان کردم کیفیت پخش از هندزفری اصلی خودش خیلی بهتر بود
رادیو فوق العاده قوی داره با امکان ضبط از رادیو به صورت amr با کیفیت بالا
tv تیونر قوی و فوق العاده ای داره
نرم افزارهای اصلی و کاربردی رو خود گوشی نصبه
سرعت اتصال به کامپیوتر و انتقال فایلها خیلی بالاست
خلاصه من که از این گوشی راضیم
البته با ساپورت کردن رام های گوشی روز به روز از مشکلات کمتر و کارایی و کیفیت گوشی بالاتر میره
اگه سوال در مورد گوشی داشتید بنده در خدمتم
bamshad
17 August 2006, 01:34 AM
دوست عزیز توضیحاتتون خیلی خوب بود ممنون
در مورد رام من فکر میکنم کاربر به مشکل بر بخوره چون 64mb واقعا کمه من خودم اتم دارم با 128mb بازم اذیت میشم
نظر شما چیه؟
hamid1360
21 August 2006, 04:50 PM
دوست عزیز توضیحاتتون خیلی خوب بود ممنون
در مورد رام من فکر میکنم کاربر به مشکل بر بخوره چون 64mb واقعا کمه من خودم اتم دارم با 128mb بازم اذیت میشم
نظر شما چیه؟
سلام
دوست عزیز منظورم از رام همون فریم ور هست نه رم گوشی
در ضمن مموری این سری پاکت پی سی از همه مموریها ارزون تره 1گیگش فکر کن بین 30 تا 40 هزار قیمتش باشه
arash_tak2006
10 October 2006, 07:27 PM
بهتر از imate هستش؟
Vista_66
17 May 2007, 12:42 AM
سلام
من خودم i-teq ندارم ولی خیلی وقته تو کفشم و اطلاعات زیادی هم در موردش گرفتم.
بنا بر اطلاعاتی که به دست آوردم در کل گوشی خوبیه و به محض اینکه پول دستم بیاد یه دونه می خرم
فقط یه سری اطلاعات بود که دیدم اینجا اشاره نشده بود گفتم براتون بنویسم.
این گوشی i-teq Bond و i-teq Xbond در حقیقت همون گوشی Gigabyte Gsmart , Gsmart(128) هستن که تو هر سایت مخصوص گوشی های موبیل مثل www.GsmArena.com (http://www.GsmArena.com) یا www.mobile-reviews.com (http://www.mobile-reviews.com) که برید تمام مشخصات و نقطه ضعفها و نقاط قوت این گوشی رو نقد و بررسی کرند.
و فقط شرکت i-teq اومده همین PPC شرکت Gigabyte رو با زبان عربی سازگاری داده و در حقیقت نسخه Middle East این گوشی رو با نام i-teq وارد بازار کرده.
پس از اونجایی که گوشی مال شرکت بزرگی مثل Gigabyte هستش تقریبا از کیفیت گوشی مطمئن باشید و تیوینرش هم اینجور که نوشته بودن تو ایران خوب جواب می ده تنها قضیه ای که هست قیمتشه که انشاالله اونم به زودی حل می شه.
shahin SssS
17 June 2007, 01:40 AM
سلام من هر جا سوال پرسيدم گفتند اينجا جاش نيست.
من مي خوام اين گوشي رو بخرم.
سوالم از دوستاني كه اين گوشي رو دارند در مورد باطري كارايي گوشي .و باگ . و قيمت روز.مرسي
اين عكس گوشي
http://www.iteqonline.com/images/xbond_gallery_large_3.jpg
اين هم يه عكس ديگه .آيا اين آنتن روشه؟
http://i10.tinypic.com/311s411.jpg
mohammad51
17 June 2007, 01:52 AM
دوست عزيز
اطلاعات گوشي
پردازنده اينتلPXA272 امکان پخش فيلم دارد،پشتيبانیMPEG4,
WMV,3GPP
سرعت پردازنده 416 مگاهرتز امکان پخش موسيقی دارد،پشتيبانیWMA,MP3
3GP,MID,AMR,WAV
اندازه صفحه 320*240 پيکسل يکسان سازی داده ها با کامپيوتر دارد
نوع صفحه نمايش TFT LCD بلوتوث دارد،کلاس 1.2
تعداد رنگ حد اکثر262000 رنگ فناوری جاوا دارد
صفحه نمايش لمسی دارد فناوریGPRS دارد،کلاس 10
تشخيص دستنوشته دارد فناوری CSD دارد
دوربين با کيفيت 2.1 مگاپيکسل پشتيبانی UXGA,SXGA,SVGA
VGA,QVGA,QQVGA
پست الکترونيک دارد،پشتيبانی
MSN Massenger,Hotmail
ابعاد عکس 1200*1600 پيکسل ارسالMMS دارد
امکان فيلمبرداری دارد پخش با صدای بلند دارد
زمان مکالمه حداکثر3.5 ساعت ضبط صدا دارد
زمان کارکرد حد اکثر125ساعت ملودی زنگ پلی فونيک 192 کانال،
پشتيبانیMP3,WMA,AMR
زمان کارکرد در حالت TV حد اکثر 2.5 ساعت فرمان صوتی دارد
حافظه 64 مگابايت داخلی شماره گير صوتی دارد
کارت حافظه دارد،پشتيبانیMini SD امکان دريافت ملودی زنگ دارد
باند فرکانس 1900،1800،900 آلبوم عکس دارد
سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5 POCKET PC PHON دفترچه تلفن با عکس دارد
ابعاد 195*53*106.2 ميليمتر نمايش عکس دارد،پشتيبانی
JEPEG,GIF,GIF Animated,PNG,BMP
وزن 130 گرم تلويزيون دارد،پشتيبانی امواج
PAL,NTSC
پيش بينی بقيه کلمه دارد اتصال به کامپيوتر دارد،پشتيبانیMini USB
ويرايش پرونده های آفيس دارد،پشتيبانیPower Point
Exel Mobile,Word Mobile,
شبکه بيسيم دارد,WLAN 802.11b
ثبت پرونده ها دارد مودم دارد،Dial Up
مرورگر WAP پشتيبانیWAP 2.0 نرم افزارهای کاربردی قرآن و اوقات شرعی
EZ Zip(data &file Compression),Data Lock,Audio Aplication,call Background SoundEffects Built-in AnsweringMachine, Massage Recording,
مرورگر اينترنت دارد،پشتيبانیHTML,XHTML باتری Li-Ion920 mAh
قيمت 600 تا650
lover
17 June 2007, 02:12 AM
باطریش یکم مصرفش بالاست (به علت اینکه Screen 256k داره) اما با یک باطری دوبل به راحتی 3 الی 4 روز دوام میاره. TV Tunerاش 7 کانال تهران رو میگیره و بستگی به مکان ها مختلف کیفیتش خوب و بده
نرم افزار های مورد نیاز خوبی همراهش نسب هست از جمله منشی تلفنی (که منحصر به فرد گیگابایت هست) . بک آپ گیری . ظبط مکالمه . پروفایل . سیستم فارسی . رادیو .چراغ قوه . بلک لیست و.....
این آنتنی که میبینید هم اگر میخواهید به رادیو گوش بدید یا تلویزیون ببینید باید وصل کنیدش.
تنها ایرادی که داره حافظه Storage کم هست.
برای کسانی که پاکت پی سی تا حالا نداشتند یا نرم افزار های زیادی مربوط به سیستم نسب نمیکنند بسیار ایده آل میباشد. کلا زیاد باگ نداره ( کسانی که با آیمیت کار کردند میدونند که خیلی وقتها هنگ میکردش)
shahin SssS
17 June 2007, 01:43 PM
من از يه سايت خارجي اينها رو پيدا كردم در مورد باطريش:
Battery life
There is removable Li-Ion battery with 920 mAh capacity installed; this is one of the smallest values among analogue phones. Proclaimed working time is 3.5 hours in case you have a phone call, 7 days for stand by mode. In reality we can say that this handset will work for two days with 30 minutes spent for phone calls daily and about an hour spent for other functions. Active user who will not only have phone calls, but will also listen to music and watch television, will use organizer, and so on should expect handset to be charged daily to say the least
file:///G:/MOBAIL/Mobile-review_com%20Review%20of%20television%20communicat or%20GIGABYTE%20gSmart%20i_files/battery.png
Performance, memory
Out of 64 Mb of available RAM, the user can operate more than 50 Mb, which is a satisfactory for a vast majority of applications, but what really makes you think of purchasing a miniSD card, topping out at 2GB, (though it’s not a big problem considering their price and availability status) is amount of built-in ROM – only 18.65 Mb.
The CPU found on the gSmart i – Intel XScale PXA272 416 Mhz is the latest ARM-compatible CPU by Intel. Due to the embedded video-accelerator (which in charge of processing TV signal) the results of SPB Benchmark are incomparable, even with WM 5.0 based models with the same specifications, therefore we won’t be citing that benchmark below.
file:///G:/MOBAIL/Mobile-review_com%20Review%20of%20television%20communicat or%20GIGABYTE%20gSmart%20i_files/video.png
درمورد قيمت كه گفتند به روز يعني 600 هزار تومان.آيا نمايندگي فيتكو وب سايت داره تا آدرس شهرستانها رو بپرسيم.مرسي
عكسها اشتباه شد اينجا ميزارم.
http://www.upload.ps/uploads130607/46b4dee108.png
دومي:
http://www.upload.ps/uploads130607/b473086784.png
mohammad51
17 June 2007, 08:26 PM
دوست عزيز
فيتكو تو شهرستان هاي كمي نمايندگي داره شما اگر ميخواهيد با گارانتي خوب بخريد بيايد تهران تهيه كنيد و بريد شهر خودتون :icon_cool
shahin SssS
18 June 2007, 04:04 PM
سلام.
من بالاخره تصميم گرفتم يكي از اين دو مدل را بخرم
g-Smart i (128
http://img.gsmarena.com/w/thumb/gigabyte-g-smarti128.gif
مشخصاتhttp://www.gsmarena.com/gigabyte_g_s...(128)-1758.php (http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i_(128)-1758.php)
g-Smart i120
http://img.gsmarena.com/w/thumb/gigabyte-g-smarti120.gif
مشخصات
http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i120-1795.php (http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i120-1795.php)
من قيمت ها رو از سايتهاي ايراني ديدم نزديك 635000 هزار تومان ولي سايت هاي خارجي نزديك 335 دلار بود.
سوالم اينه ميشه بگم از خارج برام بيارند مشكلي پيش نمي ياد.از لحاظ مخابرات. ساپورت زبان فارسي و غيره....
lover
18 June 2007, 10:52 PM
تنها مشکلش اینه که رجیستر با 0912 نمیشه
mohammad51
19 June 2007, 01:21 AM
سلام.
من بالاخره تصميم گرفتم يكي از اين دو مدل را بخرم
g-Smart i (128
http://img.gsmarena.com/w/thumb/gigabyte-g-smarti128.gif
مشخصاتhttp://www.gsmarena.com/gigabyte_g_s...(128)-1758.php (http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i_(128)-1758.php)
g-Smart i120
http://img.gsmarena.com/w/thumb/gigabyte-g-smarti120.gif
مشخصات
http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i120-1795.php (http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i120-1795.php)
من قيمت ها رو از سايتهاي ايراني ديدم نزديك 635000 هزار تومان ولي سايت هاي خارجي نزديك 335 دلار بود.
سوالم اينه ميشه بگم از خارج برام بيارند مشكلي پيش نمي ياد.از لحاظ مخابرات. ساپورت زبان فارسي و غيره....
با تشكر از فرشيد عزيز
در اين مورد در يك تاپيك صحبت شده اما فقط بايد بگم كه اگر از خارج اورده بشه و خود اورنده اون رو به همراه پاسپورتش به مخابرات بره ميتوني ريجسترش كني و مشكلي همخ نداره:icon_cool
lover
19 June 2007, 01:29 AM
با تشكر از فرشيد عزيز
در اين مورد در يك تاپيك صحبت شده اما فقط بايد بگم كه اگر از خارج اورده بشه و خود اورنده اون رو به همراه پاسپورتش به مخابرات بره ميتوني ريجسترش كني و مشكلي همخ نداره:icon_cool
ظاهرا مالیاتش 120% هست
shahin SssS
20 June 2007, 02:00 PM
سلام.مرسي از پاسختون.
من مي خوام اين گوشي رو از روماني برام بيارند.
بايد اون طرف رو ببرم مخابرات (تبريز) ديگه گمركي نميدم؟
آيا راسته مي خواد عوارض گوشي بياد پايين تر؟
mohammad51
20 June 2007, 03:46 PM
سلام.مرسي از پاسختون.
من مي خوام اين گوشي رو از روماني برام بيارند.
بايد اون طرف رو ببرم مخابرات (تبريز) ديگه گمركي نميدم؟
آيا راسته مي خواد عوارض گوشي بياد پايين تر؟
دوست عزيز
بله شما بايد كسي كه گوشي رو همراه خودش وارد كشور ميكنه ببري مخابرات و گوشيت رو ريجستر كني ودرمورد كم شدن عوارض هم قرار به 15% برسه يعني يك چهارم الان:icon_cool
shahin SssS
22 June 2007, 08:08 PM
سلام.
آيا الان 15% شده عوارض؟
چون قيمتها انگار فرق نكرده؟
mohammad51
24 June 2007, 01:09 AM
سلام.
آيا الان 15% شده عوارض؟
چون قيمتها انگار فرق نكرده؟
دوست عزيز
نه هنوز تغييرات انجام نشده تا قيمت ها پايين بياد:icon_cool
amoali
29 June 2007, 07:10 PM
دوستان عزيز
خيلي وقت بود نبودم و وقتي ديدم تايپيكي براي i-teq درست شده خوشحال شدم
من هم همون سري اول اين گوشي را خريدم پارسال
تاچ اسكرين شديدا حساسي داره و دوتا باطري توي پكش داره
سرعت بسيار قابل قبولي داره براي ويندوز 5 چون من دوتا جمين عوض كردم و با سرعتشون مشكل داشتم
فيلمبرداريش از جمين و O2 خيلي بهتره و پلان پلان نميكنه
يك مشكل بزرگش هم اينه كه هنوز براش كيف نيومده فقط اينكه دو مدل داره X-BOND و Bond خالي كه اولي بهتره ولي در كل هيچ فرقي از لحاظ سخت افزاري ندارند.
فقط اون دوستي كه رمش را آپديت كرده از كدوم سايت گرفته چون مثل اينكه سايت خودش ايراد داره
El Padrino.
3 July 2007, 12:38 PM
سلام من هر جا سوال پرسيدم گفتند اينجا جاش نيست.
من مي خوام اين گوشي رو بخرم.
سوالم از دوستاني كه اين گوشي رو دارند در مورد باطري كارايي گوشي .و باگ . و قيمت روز.مرسي
اين عكس گوشي
اين هم يه عكس ديگه .آيا اين آنتن روشه؟
http://i10.tinypic.com/311s411.jpg
نه این آنتن گوشی نیست
این گوشی گیرنده تلویزیون داره و این آنتن اونه یعنی شما این آنتن رو بهش وصل می کنید و گوشی شما آنتن میشه
El Padrino.
3 July 2007, 12:40 PM
کسی می دونه الان این گوشی (i-teq Xbond یا همون gigabyte g-Smart i ) چنده ؟؟
mohammad51
3 July 2007, 11:32 PM
کسی می دونه الان این گوشی (i-teq Xbond یا همون gigabyte g-Smart i ) چنده ؟؟
دوست عزيز
قيمت گوشي در تاپيك قيمتها پيگيري بفرماييد:icon_cool
shahin SssS
5 July 2007, 06:10 PM
سلام.
من بالاخره خريدم G-smart 120 530.000 هزار تومان
چند تا سوال داشتم .
اول از همه چه طوري ميشه به اينترنت وصل شد.
در گوشيهاي ديگه يه جاي بود اتوماتيك صفحه رو قفل ميكرد چه جوري بايد اين كار رو بكنم
و رم اين گوشي 64 من چه جوري مي تونم رم گوشي را عوض كنم.
روم گوشي هم 256
آخرين سوال مموري كارت براش چي بخرم.مرسي
mohammad51
5 July 2007, 06:30 PM
سلام.
من بالاخره خريدم G-smart 120 530.000 هزار تومان
چند تا سوال داشتم .
اول از همه چه طوري ميشه به اينترنت وصل شد.
در گوشيهاي ديگه يه جاي بود اتوماتيك صفحه رو قفل ميكرد چه جوري بايد اين كار رو بكنم
و رم اين گوشي 64 من چه جوري مي تونم رم گوشي را عوض كنم.
روم گوشي هم 256
آخرين سوال مموري كارت براش چي بخرم.مرسي
دوست عزيز
اولا كه مباركه
در مورد اينترنت شما ميتوني از طريق كامپيوتر خودت به اينترنت وصل بشي و يا اينكه يك مودم كه مخصوص پاكت پي سي هست بگيري و مستقيم به اينترنت وصل بشي
در همه گوشي ها اين امكان رو نداه اما اگر گوشي شما اين امكان رو نداشت دوستان برنامه هايي رو معرفي كردن كه شما ميتونيد از اونها استفاده كنيد
دوست عزيز اگر رم اصلي داخل گوشي رو ميگيد متاسفانه قابل ارتقا نيست اما استريج كارتش رو شما ميتونيد تغيير بديد در مورد خريد رم گوشي هم هر چيزي كه به نظر شما خوبه و جواب گوي نياز شماست مثل 1 گيگ:icon_cool
El Padrino.
25 July 2007, 10:24 PM
همه گوشی ها پایین اومدن این ایکس باند پایین نیومد؟توی شهر ما که خیلی کم پیدا میشه تا قیمت رو بپرسم
am!n
25 July 2007, 11:00 PM
حدود 580 تا 590 تومان شده...
mohammad51
26 July 2007, 03:35 AM
همه گوشی ها پایین اومدن این ایکس باند پایین نیومد؟توی شهر ما که خیلی کم پیدا میشه تا قیمت رو بپرسم
دوست عزيز
قيمت ايكس باند هم پاييناومده تا 400 هزار تومن:icon_cool
shahram2006_m
26 July 2007, 12:54 PM
دوستان چطور میشه به وسیله i-teq xbond به GPRS وصل شد.اگر اطلاع دارید لطفا کامل و جز به جز بفرمایید.
hreza66
27 July 2007, 11:45 PM
با سلام به همه دوستان می خواستم بدونم فرق Gigabyte g-Smart i و
(Gigabyte g-Smart i (128
و i-teq x-bond چی هست و آیا این گوشیها دارای برنامه فارسی برای نصب هستن و آیا تلویزیونشون در ایران کار میکنه و اگر آره آیا باید آنتن رو به صورت جداگونه بخریم:icon_cool
mohammad51
28 July 2007, 02:52 AM
با سلام به همه دوستان می خواستم بدونم فرق Gigabyte g-Smart i و
(Gigabyte g-Smart i (128
و i-teq x-bond چی هست و آیا این گوشیها دارای برنامه فارسی برای نصب هستن و آیا تلویزیونشون در ایران کار میکنه و اگر آره آیا باید آنتن رو به صورت جداگونه بخریم:icon_cool
دوست عزيز
شما بهتره كه مشخصات فني تمام اين 3 برند رو در كنار هم قرار بديد متوجه ميشيد كه چه فرقهايي دارن :icon_cool
mohammad51
28 July 2007, 03:05 AM
دوستان چطور میشه به وسیله i-teq xbond به GPRS وصل شد.اگر اطلاع دارید لطفا کامل و جز به جز بفرمایید.
دوست عزيز
به اين تاپيك يك سري بزنيد
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=4&page=9
Saeed_k750
31 July 2007, 04:28 PM
كسي در مورد گوشي i-teq LASER اطلاعاتي داره؟
تو ايران هست ؟
mohammad51
31 July 2007, 10:26 PM
كسي در مورد گوشي i-teq LASER اطلاعاتي داره؟
تو ايران هست ؟
دوست عزيز
http://www.iteqonline.com/images/mainlaser.jpg
Network: GSM 900 -1800 -1900 GPRS Class 12
Display: 2.8-262000 Colours TFT LCD Touch Screen
Size (H x W X D): 110 mm x 60 mm x 15.8 mm
Weight: 128g (Including battery)i
CPU: TI OMAP 750/200 MHz
Memory: ROM 128 MB-RAM 64 MB
Camera: 2.0 Mega Pixels Auto Focus - LED Flash - Digital Zoom
Battery: Li-ion 1,100 mAh (2 No’s) Standby Time: 100-150 hours
http://www.iteqonline.com/images/prod_laser.jpg
Saeed_k750
1 August 2007, 12:31 AM
تو ايران هست ؟چنده ؟
mohammad51
1 August 2007, 11:00 PM
تو ايران هست ؟چنده ؟
دوست عزيز
هنوز داخل بازار ايران نيومده اما شايد يك سري به پايتخت بزنيد باشه چون اولين جايي كه اين نوع پاكت پي سي ها مياد اونجاست:icon_cool
son_of_devil
6 August 2007, 01:26 AM
با سلام خدمت دوستان
من اگه بخوام گوشي n91 رو با يك گوشي g-Smart i120 عوض كنم
اولا مي ارزه يعني برتري هاي g-Smart i120 بيشتر از n91 هست ؟
البته از لحاظ سيستم عامل و حافظه كه ميدونم اگه شما بوديد اين كار رو ميكرديد يا نه ؟
دوما از كجا ميشه اين گوشي رو تهيه كرد اگه ميشه علاالدين شماره مغازه رو بگين .
mohammad51
6 August 2007, 02:10 AM
با سلام خدمت دوستان
من اگه بخوام گوشي n91 رو با يك گوشي g-Smart i120 عوض كنم
اولا مي ارزه يعني برتري هاي g-Smart i120 بيشتر از n91 هست ؟
البته از لحاظ سيستم عامل و حافظه كه ميدونم اگه شما بوديد اين كار رو ميكرديد يا نه ؟
دوما از كجا ميشه اين گوشي رو تهيه كرد اگه ميشه علاالدين شماره مغازه رو بگين .
دوست عزيز
اين نوع گوشي ها بعلت داشتن صفحه نمايش بزرگ باطري زيادي مصرف ميكنن پس باطريش زود تر تموم ميشه در مورد اين كه من و يا دوستان ديگه اين كار رو ميكرديم يا نه سليقه اي هست و هركسي يك سري از مسايل رو براي خريد گوشي در نظر ميگيره در مورد تهيه كردنش هم شما ميتونيد بريد پاساژ علاالدين انواع مختلف پاكت پي سي هست مغازه رمضاني معرفترينشونه:icon_cool
son_of_devil
6 August 2007, 06:14 PM
با تشكر
قيمت جديد اين گوشي رو داريد يا نه ؟ فكر كنم با افت قيمت ها اين گوشي هم پائين اومده باشه
و يه چيز ديگه اينكه صداي هندزفري موقع گوش كردن آهنگ 120 به n91 ميرسه يا نه در حد معموليه ؟
mohammad51
6 August 2007, 09:36 PM
با تشكر
قيمت جديد اين گوشي رو داريد يا نه ؟ فكر كنم با افت قيمت ها اين گوشي هم پائين اومده باشه
و يه چيز ديگه اينكه صداي هندزفري موقع گوش كردن آهنگ 120 به n91 ميرسه يا نه در حد معموليه ؟
دوست عزيز
اولا براي تشكر كليد مخصوص هست دوما قيمت اگر ميخوايد در بخش قيمتها پي گيري كنيد سوما بله از لحاظ هندزفري خيلي عاليه و در حد n91 هست :icon_cool
babaki
7 August 2007, 01:28 AM
از لحاظ هندزفري : از نظر کیفیت n91 کم میاره اساسی ولی بلندی n91 سره
amoali
14 August 2007, 01:42 AM
دوستان عزيز
بطور كلي خدمت دوستان بگم محاسن و معايب i-teg xbond را :
محاسن :
داشتن تلويزيون كه در همه جاي دنيا و ايران خيلي خوب جواب ميده
http://i15.tinypic.com/6cykmee.jpg
داشتن فلش
كيفيت تصوير بالا
داشتن راديو
داشتن دو عدد باطري كه يكي معمولي و يكي ديگر دوبل براي استفاده بيشتر
حجم مناسب
دسته بندي نرم افزارها بصورت فولدر و نصب يكسري از نرم افزار بروي دستگاه بصورت آماده مثلا black list
داشتن منشي تلفن answer machine بطور از قبل نصب شده
داشتن وايرلس لن
و صدا وفيلمبرداري بهتر نصبت به جمين و سري پاكت پي سي ها
معايب :
قيافه معمولي يعني جلب توجه نميكنه
قاطي كردن زمان تماس كه بعضي مواقع اتفاق ميفته البته ميگن با ورژن جديد حل ميشه كه هنوز امتحان نكردم
باطري نهايتا دو روز اگر فقط تو جيبتون باشه و استفاده اي نكنيد
نداشتن كيف كه زماني كه گوشي داخل آن است بتوانيد از گوشي استفاده كنيد (نه كيف كمري) كه البته در هيچ جاي دنيا نبود نگرديد
كيفيت بد عكسبرداري در شب نسبت به سري جديد نوكيا
نداشتن اينفرارد
من داخل پايتخت 7 ساله مغازه دارم و سوالي بود در خدمتم
قيمت هم كه حول و حوش 450
ديگه بسته به نظر خودتونه
mohammad51
14 August 2007, 01:54 AM
دوست عزيز
البته بايد صفحه كوچك lcdاين گوشي رو نصبت به جمين هم يكي ديگه از معايب اون هست البته به نظر من :icon_cool
amoali
14 August 2007, 01:56 AM
البته wide در نظر گرفتن صفحه را ميشود براي كامل نشون دادن تلويزيون و دفورم نكردن تصوير ميشه تصور كرد !!!
El Padrino.
15 August 2007, 06:11 PM
دوستان عزيز
بطور كلي خدمت دوستان بگم محاسن و معايب i-teg xbond را :
محاسن :
داشتن تلويزيون كه در همه جاي دنيا و ايران خيلي خوب جواب ميده
http://i15.tinypic.com/6cykmee.jpg
داشتن فلش
كيفيت تصوير بالا
داشتن راديو
داشتن دو عدد باطري كه يكي معمولي و يكي ديگر دوبل براي استفاده بيشتر
حجم مناسب
دسته بندي نرم افزارها بصورت فولدر و نصب يكسري از نرم افزار بروي دستگاه بصورت آماده مثلا black list
داشتن منشي تلفن answer machine بطور از قبل نصب شده
داشتن وايرلس لن
و صدا وفيلمبرداري بهتر نصبت به جمين و سري پاكت پي سي ها
معايب :
قيافه معمولي يعني جلب توجه نميكنه
قاطي كردن زمان تماس كه بعضي مواقع اتفاق ميفته البته ميگن با ورژن جديد حل ميشه كه هنوز امتحان نكردم
باطري نهايتا دو روز اگر فقط تو جيبتون باشه و استفاده اي نكنيد
نداشتن كيف كه زماني كه گوشي داخل آن است بتوانيد از گوشي استفاده كنيد (نه كيف كمري) كه البته در هيچ جاي دنيا نبود نگرديد
كيفيت بد عكسبرداري در شب نسبت به سري جديد نوكيا
نداشتن اينفرارد
من داخل پايتخت 7 ساله مغازه دارم و سوالي بود در خدمتم
قيمت هم كه حول و حوش 450
ديگه بسته به نظر خودتونه
از اطلاعاتتون واقعا ممنون
دوست عزیز شما i-teq X-Bond دارید یا GIGABYTE G_SMART i آیا قیمت هاشون هم فرق دارن منظورم اینکه قیمت ای تک با گیگابایت فرق داره یا نه
El Padrino.
15 August 2007, 06:16 PM
دوست عزيز
http://www.iteqonline.com/images/mainlaser.jpg
Network: GSM 900 -1800 -1900 GPRS Class 12
Display: 2.8-262000 Colours TFT LCD Touch Screen
Size (H x W X D): 110 mm x 60 mm x 15.8 mm
Weight: 128g (Including battery)i
CPU: TI OMAP 750/200 MHz
Memory: ROM 128 MB-RAM 64 MB
Camera: 2.0 Mega Pixels Auto Focus - LED Flash - Digital Zoom
Battery: Li-ion 1,100 mAh (2 No’s) Standby Time: 100-150 hours
http://www.iteqonline.com/images/prod_laser.jpg
من 2 هفته پیش تبلیغشو توی روزنامه عصر ارتباط دیدم ولی نه آدرس فروشگاهی بود نه شماره ای ونه قیمتی
mohammad51
15 August 2007, 10:31 PM
من 2 هفته پیش تبلیغشو توی روزنامه عصر ارتباط دیدم ولی نه آدرس فروشگاهی بود نه شماره ای ونه قیمتی
دوستان
متاسفانه هنوز اين مدل در بازار تهران وارد نشده است :icon_cool
El Padrino.
16 August 2007, 12:49 AM
این مدل با یک اسم دیگه ای بود اسمس از ای تک نیاورده بود
mohammad51
16 August 2007, 01:21 AM
این مدل با یک اسم دیگه ای بود اسمس از ای تک نیاورده بود
دوست عزيز
اين گوشي ساخت شركت htc هستش و ممكنه با نامهاي تجاري متفاوتي ممكنه در داخل بازار بياد پس مهم نوع اسم اين گوشي ها نيست مثل گوشي جمين كه هم در ايميت به نام جمين هست و در كيوتك s200 :icon_cool
El Padrino.
16 August 2007, 10:22 AM
بله تمام پاکت پی سی ها به جز O2 وHp رو شرکتhtc می سازه
amoali
17 August 2007, 02:50 AM
از اطلاعاتتون واقعا ممنون
دوست عزیز شما i-teq X-Bond دارید یا GIGABYTE G_SMART i آیا قیمت هاشون هم فرق دارن منظورم اینکه قیمت ای تک با گیگابایت فرق داره یا نه
نه هيچ فرقي ندارند
و اينكه دوستان اگر مبحث تلويزيون و منشي تلفن را نخواهيم در نظر بگيريم دنبال مدل ليزر رفتنش و بقيه مدلهاش بنظرم جالب نيست.
El Padrino.
17 August 2007, 11:41 AM
الان لیزر توی بازار هست ؟ چند هست ؟
ممنون
mohammad51
25 August 2007, 11:08 PM
الان لیزر توی بازار هست ؟ چند هست ؟
ممنون
من تا حالا تو بازار نديدم اما ممكنه كسي خودش از خارجوارد كرده باشه :icon_cool
Vista_66
16 September 2007, 08:28 AM
من تا حالا تو بازار نديدم اما ممكنه كسي خودش از خارجوارد كرده باشه :icon_cool
من چند روز پیش تبلیغ همین گوشی رو با تیتر پیشرفته ترین Povcket Pc دنیا :icon_twis دیدم تو مجله عصر ارتباط البته با نام GLX نه I-teq (البته همونجور که اشاره شد حد اکثر کاری که GLX و I-Teq انجام دادن عوض کردن قاب گوشیه)...درضمن زیر آگهی آدرس و شماره تلفن هم زده بود (تهران،میدان ولیعصر،مرکز تجارت ایرانیان،طبقه اول، واحد 9-تلفن:88927773
تلفن فروش:88929089و88928897)
هر کی اطلاعات بیشتری ازش گرفت حتما به ما هم خبری بده
mohammad51
17 September 2007, 08:44 PM
من چند روز پیش تبلیغ همین گوشی رو با تیتر پیشرفته ترین Povcket Pc دنیا :icon_twis دیدم تو مجله عصر ارتباط البته با نام GLX نه I-teq (البته همونجور که اشاره شد حد اکثر کاری که GLX و I-Teq انجام دادن عوض کردن قاب گوشیه)...درضمن زیر آگهی آدرس و شماره تلفن هم زده بود (تهران،میدان ولیعصر،مرکز تجارت ایرانیان،طبقه اول، واحد 9-تلفن:88927773
تلفن فروش:88929089و88928897)
هر کی اطلاعات بیشتری ازش گرفت حتما به ما هم خبری بده
دوست عزيز
GLX سيستمش جاواست و I-teg سيستمش ويندوز موبايل پس ميبينيد كه ممكنه از لحاظ ظاهر به هم شبيه باشه ولي از لحاظ كارايي مطمئنا فرق ميكنن:icon_cool
Vista_66
17 September 2007, 09:42 PM
دوست عزيز
GLX سيستمش جاواست و I-teg سيستمش ويندوز موبايل پس ميبينيد كه ممكنه از لحاظ ظاهر به هم شبيه باشه ولي از لحاظ كارايي مطمئنا فرق ميكنن:icon_cool
آقا محمد من حواسم به این مسئله هست.
همونجور که می دونید شرکت هایی مثل GLX و حتی I-Teq خودشون سازنده و طراح گوشی نیستند و تنها کاری که می کنند با اجازه شرکت سازنده این گوشی ها رو با نام خودشون در یه محدوده خاص(مثلا در مورد I-teq در خاور میانه) به فروش می رسونن.پس نمی شه گفت که چون یکی از گوشی های GLX سیستم عامل جاوا داشته پس همشون همینجورین.
در ضمن اگر به متن من دقت کنی نوشته بودم که این تبلیغ رو با تیتر "پیشرفته ترین پاکت پی سی دنیا" گذاشته بود که این خودش نشون دهنده اینه که سیستم عامل این گوشی جدید با مارک GLX ، ویندوزموبایل هست.
البته جالبه بدونید که تو من تو چند تا سایت معروف (مثلا GSMArena.com یا MobileReviews.com ) برای مشخصات این گوشی گشتم اصلا گوشی با مارک GLX یا I-teq وجود خارجی نداشت و مطمئنا هر دوی این شرکت ها این گوشی رو از یه شرکت سومی (احتمالا همون htc) کپی زدن.
حالا از اون معازه پرسیدن هم ضرری نداره.من که تهران نیستم (اهوازیم) اگر با تلفن جوابم رو داد که حتما به اطلاع همه می رسونم اگرم نه که زحمتش می افته گردن شما تهرانیای عزیز
mohammad51
17 September 2007, 10:50 PM
آقا محمد من حواسم به این مسئله هست.
همونجور که می دونید شرکت هایی مثل GLX و حتی I-Teq خودشون سازنده و طراح گوشی نیستند و تنها کاری که می کنند با اجازه شرکت سازنده این گوشی ها رو با نام خودشون در یه محدوده خاص(مثلا در مورد I-teq در خاور میانه) به فروش می رسونن.پس نمی شه گفت که چون یکی از گوشی های GLX سیستم عامل جاوا داشته پس همشون همینجورین.
در ضمن اگر به متن من دقت کنی نوشته بودم که این تبلیغ رو با تیتر "پیشرفته ترین پاکت پی سی دنیا" گذاشته بود که این خودش نشون دهنده اینه که سیستم عامل این گوشی جدید با مارک GLX ، ویندوزموبایل هست.
البته جالبه بدونید که تو من تو چند تا سایت معروف (مثلا GSMArena.com یا MobileReviews.com ) برای مشخصات این گوشی گشتم اصلا گوشی با مارک GLX یا I-teq وجود خارجی نداشت و مطمئنا هر دوی این شرکت ها این گوشی رو از یه شرکت سومی (احتمالا همون htc) کپی زدن.
حالا از اون معازه پرسیدن هم ضرری نداره.من که تهران نیستم (اهوازیم) اگر با تلفن جوابم رو داد که حتما به اطلاع همه می رسونم اگرم نه که زحمتش می افته گردن شما تهرانیای عزیز
دوست عزيز
اين گوشي GLX كه شما ميگيد مال يك شركت چيني هست كه با يك شركت ايراني قرار داد امضا كردن براي زدن گوشي به همين نام GLX پس نميتونه كه مال شركت معرف htc باشه البته ممكنه يك كپي جالب باشه كه شركتهاي چيني از اين كار ها زياد ميكنن ولي مدل i-teg ?????????
vahid_s7
8 May 2008, 01:08 PM
سلام آقیانا خسته نباشد. شرمنده چند تا سوال دارم.من gigabyte g-smart (i-teq) دارم.تایوانی.واقعا تایوانی! آخه تو لیست TV فقط تایوانه! اینو چیکار میشه کرد که کشورها اضافه شن؟ چطور آپدیت کنم؟ جاوا هم نصب نمی کنه چیزی قبلش باید نصب کنم؟
دستت درد نکنه
mohammad51
10 May 2008, 02:17 PM
سلام آقیانا خسته نباشد. شرمنده چند تا سوال دارم.من gigabyte g-smart (i-teq) دارم.تایوانی.واقعا تایوانی! آخه تو لیست TV فقط تایوانه! اینو چیکار میشه کرد که کشورها اضافه شن؟ چطور آپدیت کنم؟ جاوا هم نصب نمی کنه چیزی قبلش باید نصب کنم؟
دستت درد نکنه
دوست عزيز
منظور شما از اينكه كشور هاي ديگه رو ميخواهيد به گوشيتون اضافه كنيد چيه؟؟؟؟براي چه كاري ميخوايد ؟براي تلويزيون يا براي كارديگه اي مورد نظرتون هست؟؟؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.