View Full Version : انواع كاكپيت و دزدگير براي 405
amahdavi2004
7 May 2006, 05:50 AM
مي خواستم بدانم كه كاكپيت براي 405 چند مدل است و تفاوتشان در چيست و قيمت چقدر و فروشنده و نصابشان كجاست؟
به چه دزدگيرهايي مي خورند؟ حتما بايد دزدگير تله ماتيكس باشد يا به انواع ديگر مثل ماجيكار هم مي خورند؟
بابا يك نفر لطفا اطلاعات بدهد!
آيا كسي تا به حال CockPit نصب نكرده است؟
مهدي پاشايي
12 May 2006, 01:28 AM
با سلام خدمت شما دوستان
عرض شود كه كاكپيت يكي از لوازم جانبي دزدگير Telematix است و فقط به اين دزدگير وصل ميشود و تا اونجا كه ميدونم فقط هم روي خودرو پژو 405 و پارس نصب ميشود.
و به شكل يك lcd (سياه سفيد) كوچك 10 در 3 سانتي كه نمايش دهنده يك سري اطلاعات از جمله ساعت - ارتفاع ماشين تا زمين - سنسور دنده عقب - دماي داخل و بيرون - تقويم ميلادي - واز همه مهمتر يه سيستم ضد سرقت تقريبا مثل سيستم كامپيوتر سمند كه مثل اون ميتوني كد 4 رقمي وارد كني و ....
و جاي نصبش هم دقيقا به جاي ساعت پژو است يعني ساعتو در ميارن بدون هيچ شكستگي و آسيبي به پنل و كاكپيتو كار ميزارن و همين مچ بودن اندازه ساعت پژو با كاكپيت باعث شده كه اين سيستم معروف به كاكپيت پژو بشه و بيشتر روي اين ماشين نصب بشه.
قيمت اين سيستم هم بستگي به قابليتاش داره مثلا اگر شما سنسور دنده عقب بخواي كمي بايد بيشتر پول بدي و به همين ترتيب قيمتش با بالا رفتن قابليتش بيشتر ميشه (البته دستگاه كاكپيت شما هيچ تغييري نميكنه و فقط همين امكانات بيشتر اونو گرون تر ميكنه)
من خودم از اين دزدگير (telematix) رو پرشيا انداختم (تصويري)و تنها دليل منم از اين انتخاب اين بود كه يكي اينكه ارزونتره و ديگه اين كه اين شركت براي هر ماشني سوكت آماده كرده (ماشينهاي پرايد - پژو 206 - 405 و پرشيا - زانتيا )و فقط نصابها سوكت جا ميزنن و هيچ سيمي رو دستي لخت نميكنن و به گفته خود نصاب در دزدگير تصويري ماجيكار 9 تا سيم بايد لخت شود و با چسب لنت ... ( ماجيكار مدل 902 قيمتش زير 180 نبود خيابون سورنا)
البته من كاكپيت رو نصب نكردم سيستم من بدون سيستم استارت زن و با صندوق پران در اومد 150 تومان البته فروشنده خودش منو منصرف كرد كه سيستم استارت زن رو نندازم اون گفت ماشينت از گارانتي خارج ميشه .
اينم بگم كه قيمت كاكپيت بود (100 تومان كامل) و (70 توماني با امكانات كمتر) يعني در ميومد دزدگير من 150 + 100 يا 70
كه من پولشو نداشتم .
من راضيم از اين دزدگير برد عالي داره و امكاناتشم با ماجيكار تقريبا يكيه البته اگه كاكپيت بندازي ماجيكارو قورت ميده.
اميدوارم تونسته باشم كمكت كرده باشم اگر نصب كردي خبرشو بده.
amahdavi2004
14 May 2006, 07:51 PM
اين از مشخصاتش:
Display Security System
LCD monitoring of vehicle status
Compatible with FC & BC series car security system
Variety in display types
Available for different vehicle specially for Peugeot
Monitoring :
Vehicle Direction (Electronic compass)
Vehicle tilt (Electronic tilt)
Vehicle Altitude (Electronic altimeter)
Security system status and trigged zones
Open doors, hood, trunk warning
Indoor and outdoor temperature
Time and Date
Periodic services
LCD types :
Positive graphic LCD in different colors
Negative Graphic LCD in different colors
Backlight ultra high bright colors :
White
Blue
Red
Yellow
Orange
Product contains:
LCD module
Main unit
آدرس سايتش هم اينجاست:[Only registered and activated users can see links]
borhan_3010
29 March 2008, 09:16 AM
البته دوستان کاکپیت به دزدگبرهای ماجیکار هم وصل میشه فقط یه قطعه اضافی میخواد [که الان اسمش یادم نیست]
soheilm
29 March 2008, 10:38 AM
با سلام خدمت شما دوستان
عرض شود كه كاكپيت يكي از لوازم جانبي دزدگير Telematix است و فقط به اين دزدگير وصل ميشود و تا اونجا كه ميدونم فقط هم روي خودرو پژو 405 و پارس نصب ميشود.
و به شكل يك lcd (سياه سفيد) كوچك 10 در 3 سانتي كه نمايش دهنده يك سري اطلاعات از جمله ساعت - ارتفاع ماشين تا زمين - سنسور دنده عقب - دماي داخل و بيرون - تقويم ميلادي - واز همه مهمتر يه سيستم ضد سرقت تقريبا مثل سيستم كامپيوتر سمند كه مثل اون ميتوني كد 4 رقمي وارد كني و ....
و جاي نصبش هم دقيقا به جاي ساعت پژو است يعني ساعتو در ميارن بدون هيچ شكستگي و آسيبي به پنل و كاكپيتو كار ميزارن و همين مچ بودن اندازه ساعت پژو با كاكپيت باعث شده كه اين سيستم معروف به كاكپيت پژو بشه و بيشتر روي اين ماشين نصب بشه.
قيمت اين سيستم هم بستگي به قابليتاش داره مثلا اگر شما سنسور دنده عقب بخواي كمي بايد بيشتر پول بدي و به همين ترتيب قيمتش با بالا رفتن قابليتش بيشتر ميشه (البته دستگاه كاكپيت شما هيچ تغييري نميكنه و فقط همين امكانات بيشتر اونو گرون تر ميكنه)
من خودم از اين دزدگير (telematix) رو پرشيا انداختم (تصويري)و تنها دليل منم از اين انتخاب اين بود كه يكي اينكه ارزونتره و ديگه اين كه اين شركت براي هر ماشني سوكت آماده كرده (ماشينهاي پرايد - پژو 206 - 405 و پرشيا - زانتيا )و فقط نصابها سوكت جا ميزنن و هيچ سيمي رو دستي لخت نميكنن و به گفته خود نصاب در دزدگير تصويري ماجيكار 9 تا سيم بايد لخت شود و با چسب لنت ... ( ماجيكار مدل 902 قيمتش زير 180 نبود خيابون سورنا)
البته من كاكپيت رو نصب نكردم سيستم من بدون سيستم استارت زن و با صندوق پران در اومد 150 تومان البته فروشنده خودش منو منصرف كرد كه سيستم استارت زن رو نندازم اون گفت ماشينت از گارانتي خارج ميشه .
اينم بگم كه قيمت كاكپيت بود (100 تومان كامل) و (70 توماني با امكانات كمتر) يعني در ميومد دزدگير من 150 + 100 يا 70
كه من پولشو نداشتم .
من راضيم از اين دزدگير برد عالي داره و امكاناتشم با ماجيكار تقريبا يكيه البته اگه كاكپيت بندازي ماجيكارو قورت ميده.
اميدوارم تونسته باشم كمكت كرده باشم اگر نصب كردي خبرشو بده.
مجیکار هم سوکت فابریک داره و سیمی لخت نمیشه
mr.designer
30 March 2008, 04:25 PM
دوستان...لطفا در هنگام زدن پست...به تاریخ اخرین پست دقت فرمایید....این تاپیک مربوط به 2 سال پیش است.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.