View Full Version : سیستم پرداحت الکترونیک
(==>hell lord<==)
7 May 2006, 01:31 AM
من نمیدونستم که کجا این تاپیک رو بزارم...
میخواستم بدونم برای اینکه بشه از طریق سایت به شماره حسابهای اقراد که مثلا در بانک سامان عضو هستند پول از طریق شماره حساب خودم واریز کنم راهی وجود داره؟
aghdam
7 May 2006, 03:22 AM
برای واریز پول به حساب سامان و یا پارسیان تنها راه اینه که شما هم حساب سامان یا پارسیان داشته باشین و متاسفانه راهی جز این نیست
واقعا سیستم بانکی ایران خیلی مزخرفه
سر کار خانم از دستگاه ATM هیچ بانکی نمیشه به بانک دیگه انتقال زد*** چه برسه از طریق اینترنت***
تا جایی که یادمه این بانکهایی که سرویس دست و پا شکسته میدند نزدیک به 6% مبلغ مورد انتقال رو به عنوان کارمزد کسر میکنند که عملا برای انجام 90% عملیاتهای تجاری به صرفه نیست. یعنی حتی امکانی که شما میخواین هم باشه با این کارمزدا تقریبا قابل استفاده نیست.
aghdam
7 May 2006, 12:17 PM
تا جایی که یادمه این بانکهایی که سرویس دست و پا شکسته میدند نزدیک به 6% مبلغ مورد انتقال رو به عنوان کارمزد کسر میکنند که عملا برای انجام 90% عملیاتهای تجاری به صرفه نیست. یعنی حتی امکانی که شما میخواین هم باشه با این کارمزدا تقریبا قابل استفاده نیست.
نه چیزی بابت انتقال پول کم نمی کنن
الا هنگام خرید از pos
و یه ابتکار از بانک سامان که یه کارمزد 1000 ریالی بابت کارمزد واریز قبوض از حسابتون کم می کنه
یه ابتکار هم بانک پارسیان انجام داده که اون هم موقع برداشت پول توسط کارت از atm سایر بانکها کارمزد 5-10 درصدی کم می کنه
خلاصه اینجا ایران است آخره ابتکار و آخر تکنولوژی
بعد می گن مردم از کارت برا خرید استفاده نی کنه
رو فرمهای یکی از این بانکها دیده بودم که برای استفاده از خدماتشون روی فروشگاه ها و ... اینترنتی بود. نمیدونم اما به هر حال سیستم بانکداری ایران از نظر فنی در حدی نیست که بخواد همچین سرویسی رو درست بده.
اینا هم این سرویس ها رو بدند خیلی وقت میخواد جا بیفته. هنوز در کشورهایی مثل استرالیا و ... نزدیک به 70% مردم روش های قدیمی پرداخت رو ترجیح میدند مثل حواله (با اینکه خطرش بیشتره) اما به هر حال به نظر من تو شرایط ایران با سطح کامزد پایین بهترین راه اینه که نهایتا" درصد ریسکی رو بپذیره و تمام خدمات رو دم در مشتری انجام داد از جمله دریافت وجه نقد :icon_arro تجارت پیک موتوری.
(==>hell lord<==)
8 May 2006, 01:58 AM
از جواب همتون ممنونم...ولی فکر کنم منظورم رو درست تفهیم نکردم...میخواستم اینو بدونم که آیا پرتالی هست که بشه تحت اون از سایت خودم مثلا پول به چند شماره حساب دیگه ای که در همون بانک عضو هستند بریزم؟...ولی فکر کنم ضریب خطرش خیلی بالا میره...؟نظرتون چیه؟
d@nial
12 May 2006, 01:59 AM
از جواب همتون ممنونم...ولی فکر کنم منظورم رو درست تفهیم نکردم...میخواستم اینو بدونم که آیا پرتالی هست که بشه تحت اون از سایت خودم مثلا پول به چند شماره حساب دیگه ای که در همون بانک عضو هستند بریزم؟...ولی فکر کنم ضریب خطرش خیلی بالا میره...؟نظرتون چیه؟
تونستنش که احتمالا میشه! ولی همونظور که گفتین ضریب خطر بالایی داره!
aghdam
13 May 2006, 01:05 PM
نمی دونم منظور شما پرداخت الکترونیک هست یا نه ؟
ولی ایجاد پرداخت الکترونیک به این صورت که بازدید کننده ها به حساب شما پول واریز کنن(مثلا از طریق سامان) و مثلا همون لحظه آهنگی رو دانلود کنن امکان پذیر هست
ولی اینکه شما بتونین از طریق سایت خودتتون (ایجاد سرویس همگانی) به حساب سایر افراد(هرچند عضو همین بانک) بنظر من امکان پذیر نیست
چون تمام تراکنش های الکترونیکی با اصال به سرور مجهز به ssl همون بانک قابل انجام هست
لطفا بگین که منظورتون رو گرفتم و تونستم جواب قانع کننده بهتون بدم یا نه منتظرم
(==>hell lord<==)
14 May 2006, 08:52 AM
بله...از همتون ممنون...
من به بانک سامان هم هر چی تماس میگیرم آدم حسابم نمیکنن:icon_mrgr
(==>hell lord<==)
15 May 2006, 10:43 PM
هیف آدم که بخواد توی ایران یکار به قولا جدید انجام بده.
....بانک سامان که اصلا هیچی...3 روز الافی آخرش هم هیجی.
مسول ها فقط نشستن مشتری میپرونن.
...وقتی از بانک سامان نا امید شدم رفتم سراغ Credit ... حدود یک هفته اینور و اونور رفتن آخرفهمیدم بهترینش Visa هست....خواستم بگیرم گفتن باید بری دوبی...:icon_mad:
آخه مگه ایران چشه؟...
آخر هم قرار شد که حساب یکی از دوستام رو بگیرم و با اون کارامو انجام بدم.
نمیدونم شاید توی شیراز اینجوری باشه...
d@nial
15 May 2006, 11:24 PM
...وقتی از بانک سامان نا امید شدم رفتم سراغ Credit ... حدود یک هفته اینور و اونور رفتن آخرفهمیدم بهترینش Visa هست....خواستم بگیرم گفتن باید بری دوبی...:icon_mad:
آخه مگه ایران چشه؟...
از اینا که از سامان و پارسیان خدمات گرفتن بپرس چطوری گرفتن! بهتر میتونن راهنماییت کنن
aghdam
16 May 2006, 02:51 AM
آخه مگه ایران چشه؟...
من فکر می کنم که بهتر باشه شما با شعبه مرکزی تو تهران تماس بگیرین (سامان رو می گم)
البته با پارسیانهم می تونین کار کنین
نمی دونم قراره چی کار کنین و الا میشد بهتر در موردش بحث کرد
ویزا رو هم بخاطر آمریکایی بودنش به ایرانی ها نمی دن
البته قبلان ها بانک ملی لزتون 100 هزار تومن می گرفت و یه ویزای 100 تومنی(80 هزار تومنی) می داد ولی الان رو دیگه خبر ندارم
احتمالا شما می تونین با ایگلد هم به نتیجه برسین
باز هم می گم چون نمی دونم قراره چه کاری بکنین و مشتریاتون از کجا ها باشن نمی شه بیشتر از این چیزی گفت
(==>hell lord<==)
16 May 2006, 10:39 AM
من فکر می کنم که بهتر باشه شما با شعبه مرکزی تو تهران تماس بگیرین (سامان رو می گم)
البته با پارسیانهم می تونین کار کنین
نمی دونم قراره چی کار کنین و الا میشد بهتر در موردش بحث کرد
ویزا رو هم بخاطر آمریکایی بودنش به ایرانی ها نمی دن
البته قبلان ها بانک ملی لزتون 100 هزار تومن می گرفت و یه ویزای 100 تومنی(80 هزار تومنی) می داد ولی الان رو دیگه خبر ندارم
احتمالا شما می تونین با ایگلد هم به نتیجه برسین
باز هم می گم چون نمی دونم قراره چه کاری بکنین و مشتریاتون از کجا ها باشن نمی شه بیشتر از این چیزی گفت
من اول میخواستم توسط سایت به کاربران اون پول بفرستم...وچون تعداد زیاد هست نمیتونم دستی این کار رو بکنم.
بعد به خاطر حرف عای شما و دیگران همینجور نظرم عوض میشد و یکخورده گیج شدم.فعلا هم دارم با ویزا کارم رو راه میندازم تا ببینم چی میشه...از همتون ممنون
oms_sos
29 May 2006, 01:56 PM
اگه از طريق بانك سامان ميشه سورس برنامه چيه
آرمان
30 May 2006, 12:01 AM
من نمیدونستم که کجا این تاپیک رو بزارم...
میخواستم بدونم برای اینکه بشه از طریق سایت به شماره حسابهای اقراد که مثلا در بانک سامان عضو هستند پول از طریق شماره حساب خودم واریز کنم راهی وجود داره؟
تا جایی که من میدونم این امکان وجود داره اما با پرداخت سالی 25هزارتومن آبونمان جهت استفاده خدمات بانکداری الکترونیک به بانک سامان.
و اما یک چیز مهم در تمام دنیا بیشترین درآمد بانکها از کارمزد خدمات است یعنی حتی اگر شما مثلا 10هزارتومن پول نقد بخواهید به حسابی واریز کنید باید درصدی کارمزد بدهیدو از آن طرف بهره وامهایشان پایین است.
اما در ایران بهره وامها بسیار بالاست و کارمزد خدمات تقریبا هیچ.
دو خبر دیگر:
اول : بزودی کارمزد استفاده از کارتهای شتاب بابت هر تراکنش 450تومان برای استفاده کنندگان منظور خواهد شد.
دوم : بزودی این امکان وجود خواهد داشت که از طریق دستگاهای ATM هر بانکی به شماره حساب بانک دیگر پول انتقال دهید. مثلا از ملی کارت بانک ملی به عابربانک سپه
استفاده از کارتهای الکترونیک برای پرداخت واقعا لذت بخش در خیلی جاها مردم دسته دسته دارند پول میشمارن و به فروشنده میپردازند اما براحتی با کشیدن کارت اعتباری و خیلی سریع کارم را انجام میدهم.
من از کارت اعتباری بانک پارسیان استفاده میکنم و مدتهای زیادی است که برای پرداخت قبوض به بانک مراجعه نکرده ام و از طریق اینترنت این کار را به سرعت و دقت بالا انجام میدهم و یا اینکه بدلیل داشتن این کارت که سرویس دهی خیلی خوبی دارد هیچ گاه بیشتر از 10 هزار تومن پول در جیبم نگذاشته ام چون با کردیت 1500000تومانی آن هرجا لازم باشد از آن براحتی استفاده میکنم.
لازم هست بگم که تمام لینکهای بانک پارسیان از طریق فیبر نوری به سرور اصلی سایت وصل است و به همین دلیل هم POS های فروشگاهی آن بر خلاف POS های دیگر بانکها از سرعت بسیار بالایی برخوردار است.
استفاده ار کارت بانکها را برای پرداختهای خود جایگزین پول نقد کنید.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.