PDA

View Full Version : آیا 405 GLX موتور شویی بشه یا نه

moby
6 May 2006, 07:47 AM
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من می خواستم ببینم میشه 405 موتور شویی شه یا نه چون توی تاپیکه دیگه خوندم که سمند اگه موتور شویی شه مشکل براش پیش میاد می خواستم ببینم این مشکل برا منم پیش خواهد آمد.
با تشکر.:icon_wink

رامتين123
9 May 2006, 12:49 AM
موتور شويي براي ماشين هاي انژكتري بسيار كار غلطي هست خصوصاً اينكه در ايران به طور صحيح و اصولي هم انجام نميشود . بارها ديده شده كه پيامد آن خرابي ماشين و رفتن به تعميرگاه بوده . شما هم بهتره اينكار را انجام ندهيد .

فرشاد ل
10 May 2006, 09:37 AM
قبلن توي يك تاپيك مفصل در مورد موتور شويي سمند بحث كرديم. خلاصه بحث اين بود كه موتورشويي براي اينجور ماشينها به روشي كه توي كارواشها انجام مي‌شه ممكنه به ماشين صدمه بزنه و اصولن ضررش از فايدش بيشتره. بعضيها يك دستگاههايي را كه بخار توليد مي‌كنه توصيه مي‌كردن و مي‌گفتن بهتره. البته احتمال صدمه ديدن 405 از سمند كمتره.

mohammad1973
4 July 2007, 03:21 PM
ببخشید وقتی موتور ماشیت کثیف میشه باید چیکار کرد نمیشه که نشستش؟؟؟؟

amahdavi2004
4 July 2007, 03:53 PM
بسادگي با اسفنج آغشته به مايع ظرفشويي و يك دستمال ظاهر موتور با كمي حوصله تميز مي شود.(البته مرتبا اسفنج را بشوييد و دستمال را عوض كنيد)
من خودم كه ماشينم را كه به كوه برخورد و داخل كاپوت موتور يك فرغون خاك رفته بود را با اين روش در مدت نيم ساعت طوري تميز كردم كه كارگر كارواش متعجب شد.

minero
5 July 2007, 10:19 AM
متاسفانه کارگر کارواش بدلیل اینکه اطلاع فنی از خودرو ندارد آب را با فشار بالا روی موتور می گیرد و مسولیتی هم در قبال خرابی خودرو ندارد وفقط استارت که خورد و ماشین روشن شد دیگر مسولیتی را در قبال خرابی نمی پذیرد .برای اولین بار موتور شویی کردم ( سمند ) خودرو را روشن کرد وتحویل داد. پس از بیرون آمدن از کارواش هنگام راندن موتور شروع کرد به ریپ زدن . جعبه فیلتر هوا را که باز کردم قسمت پایین محفظه فیلتر هوا پر از آب و فیلتر هوا کاملا خیس شده بود( حدود یک پارچ متوسط آب درآوردم ) . وایرها را باز کردم داخل شمع ها هم آب رفته بود . بعد از چند روز ابتدا دینام وبعد از آن آزیر دزدگیر سوخت . پره های رادیاتور هم کج شده بود . از کار افتادن دینام موجب شد که نتواند باتری را شارژ نماید و در نتیجه باتری هم خالی شد و پی آمد آن خاموش شدن ماشین بود که این امر موجب شد ترمز ها هم از کار افتاده و پدال ترمز اصلا پایین نرود . شیشه ها هم پایین نمی آمد درها هم قفل شده بود خلاصه خدا رحم کرد که سرعت ماشین کم بود و خودش ایستاد
توصیه اینکه اگر به کارواش می روید ابتدا ببینید نازل سر شلنگ آن چگونه است اگر از نوعی است که آب را با حجم بالا می باشد ضرر بسیاری را بدنبال دارد . نازل سر شلنگ از نوعی باشد که حالت مه پاشی داشته باشد . روی دینام و استارت را حتما پلاستیک بکشید ویا اینکه به او بگویید که آنجا را آب نپاشد
پس از اتمام کار حتما داخل محفظه شمع ها و دینام و استارت را باد بگیرید تا آب آن خاموش شود
از سمپاش های پشتی هم می توان استفاده کرد پس از شستن می توان آنرا بدون آب با کرد و بعنوان پمپ باداستفاده کرده وماشین را باد گرفت .

mohammad1973
6 July 2007, 03:08 AM
با این حساب اینکه ماشین من بعد از موتور شویی بلایی سرش نمیاد کاملاً خدایی است (405) و از این به بعد از روش دوستمون (اسفنج و ...) باید استفاده کرد:icon_cool

ali14049
6 July 2007, 10:52 AM
بهترين كار اينه كه اول داخل محفظه موتور باد گرفته بشه و سپس بقول خودتون با سفنج يا دستمال نمدار تميز كنيد!

nader875
7 July 2007, 07:43 AM
هيچي نميشه من موتور405 خودمو تا حالا 3 بار شستم206 بابامم زياد بردم كارواش تا حالا كاري نشده اوال با يه اسپري چربي زدايي( از اين اسپري هاي مخصوص موتور ) مي كنم بعد با اب و اسفنج همه جاشو مي شورم

nekuee
21 April 2008, 11:04 PM
کارواش کاربلد کجا سراغ دارید؟ توشویی-روشویی-موتور