View Full Version : گواهینامه پایه 1
amir_6384
5 May 2006, 02:58 PM
اولا عرض کنم من مربوط ترین زیر شاخه ای که در مورد این تاپیک به نظرمم رسید اینجا بود. اگه مربوط نیست لطفا ببخشید. میخواستم اطلاعاتم رو در زمینه نحوه اخذ گواهینامه پایه 1 کامل کنم. اینکه ایا جایی هست که ادم بتونه آموزش رانندگی و همچنین آموزش فنی رو(که یکی از مهمترین قسمتهای امتحان پایه 1 هست) رو بگذرونه و آیا کسی میدونه که هزینه کل آموزش ها و امتحان روی هم چقدر میشه؟
پیروز و پاینده باشید!!!!
khaligefars
14 May 2006, 10:36 PM
گشتم نبود نگرد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
karash501
14 May 2006, 11:33 PM
فکر نکنم .001 درصد از کسایی که پایه 1 دارن کلاس رفته باشن!شما باید بری بیابون شاگرد شوفری!
payamix
15 May 2006, 11:28 AM
در تهران دو یا سه مرکز این گواهینامه رو صادر میکنند.
آزمون به دو صورت عملی به وسیله کامیون و کتبی هستش که در آزمون کتبی در مورد مکانیک خودرو و دانستن نام تک تک قطعات موتور پرسش میشه.
آموزش قبل از آزمون هم 10 جلسه شامل 6 جلسه اتوبوس ، 2 جلسه کامیون و 2 جلسه تریلی هستش.
هزینه آموزش حدود 60 هزار تومان و هزنه صدور گواهینامه نیز حدود 20 هزار تومان است.
اگر اشتباه نکنم باید از گواهینامه پایه دوم شما 3 سال گذشته باشد و سن شما نیز کمتر از 23 سال نباشد.
amir_6384
16 May 2006, 12:20 AM
در تهران دو یا سه مرکز این گواهینامه رو صادر میکنند.
آزمون به دو صورت عملی به وسیله کامیون و کتبی هستش که در آزمون کتبی در مورد مکانیک خودرو و دانستن نام تک تک قطعات موتور پرسش میشه.
آموزش قبل از آزمون هم 10 جلسه شامل 6 جلسه اتوبوس ، 2 جلسه کامیون و 2 جلسه تریلی هستش.
هزینه آموزش حدود 60 هزار تومان و هزنه صدور گواهینامه نیز حدود 20 هزار تومان است.
اگر اشتباه نکنم باید از گواهینامه پایه دوم شما 3 سال گذشته باشد و سن شما نیز کمتر از 23 سال نباشد.
خیلی از راهنمایی شما متشکرم. حالا میخواستم بپرسم ممکنه بفرمایید من دقیقا باید از چه طریقی اقدام کنم و به کجا مراجعه کنم؟
Artemis
16 May 2006, 12:39 AM
شما اگر در تهران هستید بهتره که بری شهرک ازمایش
تقاطع اتوبان شیخ فضل الله با بلوار مرزداران
payamix
16 May 2006, 01:51 PM
اتوبوس رانی جنب آباد هم آموزش میده و هم امتحان میگیره.
آدرس هم حدودن جنب آباد انتهای خیابان چهار باغ هستش.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.