View Full Version : از بین این اتومبیل ها كداميك را مي پسنديد ؟
cielo_silver
5 May 2006, 02:49 PM
دوستان واساتيد اگر شما بخواهيد به هيوندا ورنا و كيا ريو و دوو سي يلو از نظر 1)زيبايي 2)قدرت 3)شتاب اوليه 4)شتاب ثانويه 5)سرعت 6)كيفيت 7)وراحتي امتياز بدهيد هر كدام چه امتيازي ميگيرند؟؟؟
متشكرم:icon_cool
*علی*
6 May 2006, 07:45 AM
زیبایی کیا ریو
راحتی هیوندایی ورنا
کیفیت هیوندایی ورنا
قدرت دوو سیلو
شتاب اولیه کیا ریو
سرعت دوو سیلو
شتاب ثانویه هیوندایی ورنا
z_qz54
6 May 2006, 09:40 PM
سیلو از همه نظر مردوده ولی توی شتاب ریو و کیفیت هم ریو راحتی ورنا.
amahdavi2004
7 May 2006, 02:28 AM
من در مسيرم معمولا چند تا كيا ريو مي ديدم كه با هم مسيرمان يكي بود و يا محل پاركشان در مسيرم بود روزهاي اول ماشينهاي قشنگي به نظر مي آمدند ولي الان كه بعد از چند ماه كه بهشان دقيق مي شوم به نظر مي رسد كه از قيافه افتاده و مثل پرايدهاي چند سال كار كرده آويزون هستند مثل اين كه چاله چوله هاي خيابانها و جاده هاي ايران با بدنه ضعيفشان سازگار نبوده و ترتيبشان را داده است.
shahram2006_m
7 May 2006, 06:59 AM
دوستان واساتيد اگر شما بخواهيد به هيوندا ورنا و كيا ريو و دوو سي يلو از نظر 1)زيبايي 2)قدرت 3)شتاب اوليه 4)شتاب ثانويه 5)سرعت 6)كيفيت 7)وراحتي امتياز بدهيد هر كدام چه امتيازي ميگيرند؟؟؟
1.زيبايي سيلو
2.قدرت ورنا
3.شتاب اوليه سيلو
4.شتاب ثانويه ورنا
5.سرعت سيلو
6.كيفيت ورنا
7.راحتي ورنا
البته شما بايد گزينه ايمني هم جزو مقايسه اين خودرو ها قرار ميداديد
8.ايمني ورنا
من در مسيرم معمولا چند تا كيا ريو مي ديدم كه با هم مسيرمان يكي بود و يا محل پاركشان در مسيرم بود روزهاي اول ماشينهاي قشنگي به نظر مي آمدند ولي الان كه بعد از چند ماه كه بهشان دقيق مي شوم به نظر مي رسد كه از قيافه افتاده و مثل پرايدهاي چند سال كار كرده آويزون هستند مثل اين كه چاله چوله هاي خيابانها و جاده هاي ايران با بدنه ضعيفشان سازگار نبوده و ترتيبشان را داده است.
دوست عزيز لطفا تاپيك رو منحرف نكنيد شما ميتونيد اين نظرات رو در تاپيك جدا و مخصوص ريو بگيد.
cielo_silver
10 May 2006, 08:00 AM
سیلو از همه نظر مردوده ولی توی شتاب ریو و کیفیت هم ریو راحتی ورنا.
چرا؟؟؟؟ اگه ميتوني دليل منطقي بيار تا ما هم استفاده كنيم!!!!
ولي بدون ماشيني كه موتورش طراحي جنرال موتور است حداقل
از لحاظ قدرت وسرعت مردود نمي شود:icon_evil
z_qz54
12 May 2006, 03:38 PM
چرا؟؟؟؟ اگه ميتوني دليل منطقي بيار تا ما هم استفاده كنيم!!!!
ولي بدون ماشيني كه موتورش طراحي جنرال موتور است حداقل
از لحاظ قدرت وسرعت مردود نمي شود:icon_evil
cielo_silver جان اول اینکه شما خیلی به سیلو حساسی.
دوم : بیشتر از 100 تا موتور از جنرال موتور میشه نام برد که توانایی کافی نداشته باشه.
سوم: جلو بندی استکانی ، گشتاور کم ، ضریب تراکم کم ، ازهمه مهمتر فنربندی کج شانه ای.
XELTEK
12 May 2006, 04:44 PM
1-سی یلو
2-سی یلو
3-کیا ریو
4-سی یلو
5-ورنا
6-سی یلو.
7- نمی دونم اما شاید سی یلو !!!!
البته گزینه هایی مثل 405 و گل و 206 و پرشیا یادت رفته !!!
یه زحمتی بکش سی یلو جان اون عکس آواتارتو بذار ما هم استفاده کنیم !!!
cielo_silver
13 May 2006, 11:58 AM
دوم : بیشتر از 100 تا موتور از جنرال موتور میشه نام برد که توانایی کافی نداشته باشه.
سوم: جلو بندی استکانی ، گشتاور کم ، ضریب تراکم کم ، ازهمه مهمتر فنربندی کج شانه ای.
دوست عزيز من روي سي يلو حساس نيستم ولي چون 206و405وپرشياداشتم ودر رانندگي با انها به اندازه سي يلو لذت نمي بردم سي يلو را دوست دارم در ضمن با206و405هر روز توي نمايندگي بودم ولي سي يلو اصلا اين طور نيست:icon_cool
nazila
13 May 2006, 04:30 PM
زیبایی:سی یلو
قدرت:سی یلو
شتاب اولیه:سی یلو
شتاب ثانویه:ریو
سرعت:سی یلو
کیفیت:احتمالا ورنا
راحتی:هر 3 راحتند
cielo_silver
21 May 2006, 10:26 AM
دوست عزيز خوب شد كه من ايتم هاي مقايسه رو گفتم وشما
اين چيزها رو نوشتيد .پس لطفا در همون ايتم هاي خواسته شده
نظرات ارزشمندتونو بگيد تا استفاده كنيم
در ضمن مي شه بگيد به نظر شما موتور چه ماشين هايي (به غير سي يلو)
طراحي جنرال موتور هست واز قدرت وكارايي خوبي برخوردار نيستند؟
z_qz54
23 May 2006, 04:12 PM
یه مدل از لادا موتورش مال GMC و هنوز تک و توک تو خیابون ها هست چون موتورش اصلا لشش رو نمیکشه.
cielo_silver
24 May 2006, 07:34 PM
یه مدل از لادا موتورش مال GMC و هنوز تک و توک تو خیابون ها هست چون موتورش اصلا لشش رو نمیکشه.
این ماشین مربوط به چند سال قبله؟؟؟؟؟
z_qz54
25 May 2006, 02:29 PM
10-15 سال پیش ، سقفش همیشه چرمیه و رینگش مثل پیکان جوانانه
ali.navab
13 June 2006, 01:09 PM
با سلام و تشكر از دوست خوب جناب cielo_silver;
خوشحالم كه يك تاپيك منطقي رو ميخونم :) چون خيلي از عزيزان براي مقايسه نه كلاس ماشين و نه سال توليد اونو مد نظر قرار نميدن؛ حتي خيلي خوشحالم كه يك كره اي تازه وارد با يك اروپايي با سابقه مقايسه نميشه و بازهم خوشحالم كه هيونداي آوانته تو ليستتون نيست!!
البته بايد بگم مقايسه سيلوي پرطرفدار مسن با اين دوتا دوست تازه وارد جديد يه كمي جاي بحث داره و شايد اگر تصميم مقايسه ماركها رو داشتيد بهتر بود كه دووي ريسر رو با اين دوتا مقايسه ميكرديد چون همانطور كه حتماً ميدونيد دوو هرگز خودرويي مثل سيلو رو با اين نام از خط توليد خارج نكرده و سيلو هم مثل پژو پارس خودمون به حساب upgrade شده ريسر توسط يكي از كشورهاي بلوك شرقه. اما به هرحال كه تو ايران ماشين پرطرفداري بوده و اينكه با دوتا كره اي جديد مقايسه بشه دور از ذهن نيست.
به نظر من
از نظر زيبايي: سيلو به خصوص در نماي جلو(شايد بيشتر جا افتاده)
قدرت: ريو و ورنا تقريباً برابرند
شتاب اوليه: ريو
شتاب ثانويه: ---
سرعت: ورنا
كيفيت: ورنا
راحتي: ورنا
در نهايت فاكتورهايي رو كه به توان موتور مربوط ميشه با توجه به اينكه كشش موتور ورنا و ريو و همينطور ضرايب ايرودايناميكي و وزن دو خودرو نزديك به هم هستند نميشه روي كاغذ بررسي كرد و بايد دو ماشين شونه به شونه هم رقابت كنن تا برتري يكي بر ديگري ثابت شه. و البته حتماً هر دو از سيلو وضعيت كم و بيش بهتري دارند.
اما اگر تو مواردتون فاكتور هندلينگ رو اضافه كنيد به طور قطع برتري با سيلوست.
spiderman9119
13 June 2006, 01:48 PM
1-زیبایی سیلو-2-قدرت سیلو-3-شتاب اولیه ریو-4- شتاب ثانویه ورنا-5-سرعت ورنا-6-کیفیت ورنا-7-راحتی ریو ولی در کل سیلو رو به خاطر حالت اسپرت بودن دوست دارم و از عقب ریو سفید خیلی خوشم میاد و وقتی پشت ریو نشستم یه چیزی دستم اومد که قدرت مانور این ماشین خیلی بالاست واقعا تعجب کردم ولی صدای موتور زیاد داخل میاد از ورنا هم بدم نمیاد ولی نمیدونم چرا عین پیکان کاپوت رو میبینی.
Shahram_gle
13 June 2006, 02:03 PM
1)زيبايي > سیلو
3)شتاب اوليه > سیلو
6)كيفيت > سیلو
مواردی که توی سیلو موجود هست رو گفتم.
cielo_silver
24 June 2006, 07:26 PM
10-15 سال پیش ، سقفش همیشه چرمیه و رینگش مثل پیکان جوانانه
حرفهای شما درست ولی ایا ماشینی که میتونه با موتور1500 200 تا سرعت بره (به اواتار من توجه کن)وهمچنین نسبت به 405 که با موتور 1800 واون همه افاده وسروصدا که تقریبا همین سرعت رو میره وتوی شتاب هم تقریبا کم نمی یاره می تونه ضعیف باشه من نمی گم سی یلو خداست ولی با 405 وسمند که مقایسه میکنم میبینم بازده بهتری داره و از لحاظ سرعت وشتاب تقریبا میتونه برابری کنه (با توجه به اینکه حجم موتورش 300سی سی کمتره)
وهمچنین بهتر از ریو و ورنا عمل میکنه
Javid
19 November 2007, 09:00 PM
زیبایی:
از نظر زیبایی خارجی صد در صد سیلو
زیبایی داخلی: اول ورنا بعد ریو بعد سیلو
قدرت:
سیلو بعد ورنا بعد ریو
شتاب اولیه:
اول ریو بعد ورنا بعد سیلو
شتاب ثانویه:
اول سیلو بعد ورنا بعد ریو
سرعت:
اول سیلو بعد ورنا بعد ریو
کیفیت:
سیلو و ورنا از نظر کیفیت کاملا رضایت بخشند... ریو هم بدک نیست
راحتی:
اگر بخوام بطور کلی عرض کنم میگم برای راحتی راننده اول سیلو بعد ورنا بعدشم ریو
ورنا فرمان فوق العاده تیزی داره که بنظر من در رانندگی با سرعت بالا بسیار خطر ناکه....
مشکل دیگره ورنا نداشتن دیده کافی عقب هست... یعنی راننده بیشتر باید با دو آینه ی کنار ماشین یه جوری کنار بیاد تا آینه ی اصلی...
صدای موتور ریو خیلی توی اتاق میاد... کمک هاشم نسبت به دو تای دیگه کمی خشک تره البته فقط کمی...
سیلو هم از نظر راحتی سرنشینان عقب از نظر جا دچار مشکل حادیه همینطور ترمزهاش که البته مشکل ترمز با عوض کردن کالیبر قابل حله...
james_hetfiel
21 November 2007, 03:23 PM
زیبایی
سیلو - ورنا - ریو
راحتی
سیلو - ورنا - ریو
کیفیت
ورنا و ریو مثل همدیگه هستند - ریو
قدرت
ورنا - سیلو - ریو
شتاب اولیه
سیلو - ورنا - ریو
سرعت
ورنا- سیلو - ریو
شتاب ثانویه
ورنا - سیلو - ریو
سیلو از نظر لذت رانندگی از خیلی ماشینها بهتره.
کیفیت ماشینهای کرمان موتور همگی عالی هستند. من خیلی فرق عمده ای بین کیفیت ریو و پراید نمی بینم!
قیافه سیلو خیلی خشن هست و بخاطر همین من خودم از مزدا و پرشیا و 206 و ... خوشم میاد ازش از ورنا حتی بیشتر از ریو خوشم میاد از نظر ظاهر
شتاب اولیه سیلو فوق العادس ولی کم کم جلو ورنا کم میاره ولی مطلقا جلوی ریو از هیچ نظر کم نمیاره. ( من و دوستم قبل از مرحوم شدن سیلوم تست کردیم این قضیه رو)
نسبت دنده های سیلو رو کمتر ماشینی داره ( قابل توجه دوستانی که میگن سیلو جایی در لیست ماشینهای خوب نداره)
کلا برای الان بنظرم ورنا بهتره چون سیلو دیگه تولید نمیشه
kambizonline
26 December 2007, 06:05 PM
از نظر من
با توجه به اینکه ریو و ورنا ماشینهای روز هستند ولی سیلو تقریبن دو دهه ازش میگذره باز هم حرف اول رو میزنه به نظر من سیلو مشخصاتی داره که با هیچ ماشینی قابل مقایسه نیست و تمام آیتمهای راحتی ، زیبایی ، شتاب و فدرت در اون خلاصه شده و همینطور از دوام سیستم موتوری که هیچ وقت شما رو لنگ تعمیرگاه نمیکنه بر خلاف سایر اتومبیلهای هم کلاسش...
یکی از دوستانم زانتیا داره برای سفرهای خارج از شهرش و یک سیلو برای داخل شهرش و جالبیش اینجاست که اصلن از زانتیا استفاده نمیکنه و در هر دو مورد ترجیح میده از سیلو سواری بگیره...
و این نشون دهنده اینه که سیلو حرفایی واسه گفتن داره که خیلی از ماشینهای روز ما حتی به گردش هم نمیرسن...
البته اینا فقط نظر منه...ممنون
james_hetfiel
27 December 2007, 01:43 PM
از نظر من
با توجه به اینکه ریو و ورنا ماشینهای روز هستند ولی سیلو تقریبن دو دهه ازش میگذره باز هم حرف اول رو میزنه به نظر من سیلو مشخصاتی داره که با هیچ ماشینی قابل مقایسه نیست و تمام آیتمهای راحتی ، زیبایی ، شتاب و فدرت در اون خلاصه شده و همینطور از دوام سیستم موتوری که هیچ وقت شما رو لنگ تعمیرگاه نمیکنه بر خلاف سایر اتومبیلهای هم کلاسش...
یکی از دوستانم زانتیا داره برای سفرهای خارج از شهرش و یک سیلو برای داخل شهرش و جالبیش اینجاست که اصلن از زانتیا استفاده نمیکنه و در هر دو مورد ترجیح میده از سیلو سواری بگیره...
و این نشون دهنده اینه که سیلو حرفایی واسه گفتن داره که خیلی از ماشینهای روز ما حتی به گردش هم نمیرسن...
البته اینا فقط نظر منه...ممنون
نظر شما از نظر من هم كاملا درسته. سيلو ايده آل ترين ماشينيه كه تاحالا ديدم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.