View Full Version : سي يلو GLi سمند 206 تيپ2 ؟
meslehichkas
5 May 2006, 12:36 PM
به نظرتون كدوم يك از اين ماشينا بيشتر به درده رانندگي توي تهران مي خوره
سمند
206 تيپ2
سي يلو
GLi
لطفن در هنگام نظر دادن اين فاكتورها رو مد نظر بگيرين
1- عدم توليده سي يلوي صفر در ايران
2- كم امكانات بودنه GLi
3-لوازم يدكيه گرون براي 206
4-شاني بودنه سمند
5-سرويس دهي خوب
6-فروش (عدم برخورد با مشكل در موقع فروش)
7-كم خرج بودن
8-راحتي راننده و مسافرين
9-Level ماشين (كلاسش)
10-امنيت
در اين رنج قيمت ( حدوده 10 ميليون) چه ماشينه ديگه اي ميتونه رقابت كنه با اين 3تا
meslehichkas
5 May 2006, 12:43 PM
چنانچه در اين رنج قيمت ماشينه ديگه اي مد نظرتون هست لطفن بيان بفرماييد
SherlockHolmes
5 May 2006, 12:52 PM
سمند به جز کلاس بقیه موارد رو داره و به نظر من مناسبه!!(کلاسشم بد نیست اما خیلی هم خوب نیست )
XELTEK
29 May 2006, 01:35 AM
100در100 سی یلو
nazila
29 May 2006, 01:51 AM
خوب معلومه سی یلو
abaratian
29 May 2006, 11:06 AM
در ضمن جی ال آی هم دیگه تولید نمیشه
XELTEK
29 May 2006, 11:22 AM
در ضمن جی ال آی هم دیگه تولید نمیشهچرا ؟
meslehichkas
3 June 2006, 06:52 PM
در ضمن جی ال آی هم دیگه تولید نمیشه
توليد ميشه
قيمت گاز سوزش هم 10.200
meslehichkas
3 June 2006, 06:56 PM
دوستاني كه به سمند راي دادن :
منظوره من رانندگي داخله شهره ها
z_i_z_o
9 June 2006, 12:00 PM
JUST CIELO ;):icon_surp
shahram2006_m
9 June 2006, 04:13 PM
206 به دلیل رانندگی راحت توی ترافیک تهران و راحتی پیدا کردن جای پارک و البته کلاس:icon_cool
sajjadnegaresh
9 June 2006, 04:28 PM
206 بگير ولي خب قيمت قطعاتش واقعا گرونه ولي مي ارزه رفيق
z_i_z_o
10 June 2006, 12:13 AM
age faghat vase park kardano ranandegi too terafik bashe ke hame bas beran PK bekharan chera dige 5 6 toman ezafe bedan ke 206 begiran? :icon_twis :D
masoud x7
10 June 2006, 03:39 AM
age faghat vase park kardano ranandegi too terafik bashe ke hame bas beran PK bekharan chera dige 5 6 toman ezafe bedan ke 206 begiran? :icon_twis :D
من کاملا با این دوستمون موافقم :icon_excl ولی سمند به قیمتش میارزه:icon_arro
meslehichkas
16 June 2006, 04:12 PM
كاش سي يلوي صفر پيدا ميشد
خيلي دوست دارم سواري با سي يلو رو تجربه كنم توي يه ماشينه مطمعن كه از اول دست خودم بوده
meslehichkas
16 June 2006, 04:16 PM
GLiخسته GLiتنها
چرا هيچ كس به GLi راي نداده
ميشه دليلش رو بگين؟
XELTEK
17 June 2006, 11:58 PM
--------------------------------------------------------------------------------
كاش سی یلوی صفر پیدا میشد
خیلی دوست دارم سواری با سی یلو رو تجربه كنم توی یه ماشینه مطمعن كه از اول دست خودم بوده
سال ديگه همين موقع بيا با سيل. من يكم برون !!!
ميدوني چرا گفتم سال ديگه !!!
چون من هنوز گواهي نامه ندارم سال ديگه همين موقع مي گيرم !!!
XIII
18 June 2006, 12:44 AM
سمند چونكه كم خرجه,امكاناتش از بقيه بيشتره,بدنه محكمي داره و توي شهر مخصوصا تهرون كه يا از پشت بهت مي زنند يا از جلو خودت مي زني لازم نيست همش بدي صاف كاري و تو بيمه معطل بشي
meslehichkas
19 June 2006, 12:37 AM
بدنه سي يلو هم فكر ميكنم همچين ضعيف نباشه
چون با چند نفر تو بيمه صحبت كردم كه سيلو داشتن و تصادف كرده بودن
جلوش رو البته ميگفتن
از پشتش خبر ندارم والا
meslehichkas
19 June 2006, 12:41 AM
--------------------------------------------------------------------------------
سال دیگه همین موقع بیا با سیل. من یكم برون !!!
میدونی چرا گفتم سال دیگه !!!
چون من هنوز گواهی نامه ندارم سال دیگه همین موقع می گیرم !!!
ممنون از محبتت پيام جان
شايد يه دوو بگيرم اصلا يكي دو ماه ديگه . از مگان كه خبري نيست
نهايتش اينه كه دوو ميگيرم با ضرر ميفروشم ( مثل همه ماشينا) اما عوضش يه تجربه ي جالبه به نظرم
XIII
19 June 2006, 01:16 AM
جلوش رو البته ميگفتن
از پشتش خبر ندارم والا
ما يك زماني سيلو داشتيمسپرهاي خوبي داره اما بدنش در كل خيلي ضعيفه بهترين چيزش به نظرم نرميش بود كه خيلي نرم و راحته
meslehichkas
19 June 2006, 04:22 PM
پس استحكام سي يلو بخاطره سپرش هست نه بدنش؟
meslehichkas
19 June 2006, 04:27 PM
اول اينكه من اگه يك نفري هم بشينم جا نميشم تو رنو چه برسه خانواده
بعدش هم براي من جونم بيشتر از همون 5-6تومن ارزش داره
حداقل فكر كنم يه 7-8تايي ميارزه!!!
كه 7-8 تومن بعلاوه 5تومن رنو=12-13
نتيجه از بين سيلو جي ال آي و 206 يكي رو بايد انتخاب كرد
XELTEK
20 June 2006, 01:26 AM
جلوش رو البته ميگفتن
از پشتش خبر ندارم والا
سي يلو بدنه محكمي نداره !!!!
اما ظاهرا اون ميله هايي كه تو بدن استفاده كردن خيلي قويه !!! من از نظر وزن ميگم !! (وزن 1450 كيلو فكر كنم )
من ديدم كه يه سي يلو تو سورنا زده بود به تير و تير رو انداخته بود !!!
البته بدنه اش زود قر ميشه !!! يعني تقه كوچولو بخوره قر شده !!!
اما پشتش 1578424/257 برابر قوي تر از جولوشه !!!!
XELTEK
20 June 2006, 01:30 AM
ممنون از محبتت پيام جان
شايد يه دوو بگيرم اصلا يكي دو ماه ديگه . از مگان كه خبري نيست
نهايتش اينه كه دوو ميگيرم با ضرر ميفروشم ( مثل همه ماشينا) اما عوضش يه تجربه ي جالبه به نظرم
مطمئن باش تا اخر عمرت ديگه نميفروشيش !!!همه معتاد سي يلو ميشن !!!
XELTEK
20 June 2006, 01:33 AM
ا يك زماني سيلو داشتيم سپرهاي خوبي داره اما بدنش در كل خيلي ضعيفه بهترين چيزش به نظرم نرميش بود كه خيلي نرم و راحته
مخالفم به شدت !!!! :icon_mad:
XIII
20 June 2006, 10:41 AM
مخالفم به شدت !!!! :icon_mad:
خوب هر كسي بر اساس تجربياتش نظر ميده
سپرش گفتم محكمه چون به سپرش اگه ضربه بخوره زياد آسيب نميبينه اما بدنش با گوچكترين ضربه تو ميره
سيلو از نظر من زود به خرج مي افته(ماشين كره اي) و تجهيزات برقيش هم زود از كار مي افته(مثل شيشه برقي)
Shahram_gle
20 June 2006, 12:30 PM
لوله های چدنی که توی بدنه ی (درهای سیلو) به کار گرفته شده باعت امنیت زیاد سیلو توی تصادف های از کنار میشه...
meslehichkas
20 June 2006, 12:39 PM
سپرش گفتم محكمه چون به سپرش اگه ضربه بخوره زياد آسيب نميبينه اما بدنش با گوچكترين ضربه تو ميره
سيلو از نظر من زود به خرج مي افته(ماشين كره اي) و تجهيزات برقيش هم زود از كار مي افته(مثل شيشه برقي)
دوستان موافقين ؟
كسي دفاعي نداره ؟
XELTEK
23 June 2006, 12:20 PM
نقل قول:
نوشته شده توسط zxccxz
دوستان موافقين ؟
كسي دفاعي نداره ؟
من تو پست قبليم گفتم بدنه سي يلو ضعيفه !!!! يعني با يه تقه كوچولو ميره تو اما توي تصادفهاي شديد از بقل واقعا" خوب بوده !!! من تا حالا نديدم و نشنيدم كه سي يلو از بقل تصادف كرده و ماشين از فرم اصليش افتاده !!!!
ما الان سي يلو مونو 5 ساله داريم !!! حسابي هم دوونديمش !!!! 3 نوع رانندگي رو هم تحمل كردذه 130 هزار تا هم راه رفته اما غير از خرجهاي پيش بيني شده خرجه ديگه اي نداشت !!!!در مورد شيشه برقيش هم بايد بگم كه بستگي به استفاده شما داره و شرايط اب و هوا و .... !!! اين موتورها واقعا قويند و كارشون عاليه !!! ما تا حالا 1 بار موتور سمت راننده رو عوض كرديم چون خيلي ازش استفاده ميكرديم و طبيعي است كه بعد از 5 سال خراب بشه ديگه !!!!
ضمنا سپرش هم ضربه گير هاي خيلي خوبي داره اگه سپر سي يلو رو ببينيد واقعا مكانيزم پيچيده اي داره !!!
يه بدبختي با 405 اومد زد به ما خودش له شد رفت زير ماشين ما !! اما ماله ما فقط يه ذره فرو رفتگي پيداكرد كه اگه دقت نكني معلوم نيست !!!
meslehichkas
23 June 2006, 12:59 PM
در مورد تجهيزات برقي چه دفاعي داري پيام جان
XIII
23 June 2006, 05:09 PM
نه موافق نستم !!!دفاعيه دارم !!!
من تو پست قبليم گفتم بدنه سي يلو ضعيفه !!!! يعني با يه تقه كوچولو ميره تو اما توي تصادفهاي شديد از بقل واقعا" خوب بوده !!! من تا حالا نديدم و نشنيدم كه سي يلو از بقل تصادف كرده و ماشين از فرم اصليش افتاده !!!!
ما الان سي يلو مونو 5 ساله داريم !!! حسابي هم دوونديمش !!!! 3 نوع رانندگي رو هم تحمل كردذه 130 هزار تا هم راه رفته اما غير از خرجهاي پيش بيني شده خرجه ديگه اي نداشت !!!!در مورد شيشه برقيش هم بايد بگم كه بستگي به استفاده شما داره و شرايط اب و هوا و .... !!! اين موتورها واقعا قويند و كارشون عاليه !!! ما تا حالا 1 بار موتور سمت راننده رو عوض كرديم چون خيلي ازش استفاده ميكرديم و طبيعي است كه بعد از 5 سال خراب بشه ديگه !!!!
ضمنا سپرش هم ضربه گير هاي خيلي خوبي داره اگه سپر سي يلو رو ببينيد واقعا مكانيزم پيچيده اي داره !!!
يه بدبختي با 405 اومد زد به ما خودش له شد رفت زير ماشين ما !! اما ماله ما فقط يه ذره فرو رفتگي پيداكرد كه اگه دقت نكني معلوم نيست !!!
در مورد سپر ها كه منم حرفه شما رو تاييد كردم!
در مورد شيشه برقي هم بگم همين كه بعد 5 سال عوض كرديد نشون ميده كه ماشين بعد مدتي ميوفته تو خرج.شيشه برقي هم استفاده خاصي جز زدن دكمه كه نيست و همه يك جور استفاده مي كنند(حالا شايد منظورتون اين بود كه كمتر ازش استفاده بشه) اما مثلا سمند بعد 5 سال نديدم همين شيشه برقيش مشكل پيدا كنه
meslehichkas
23 June 2006, 09:43 PM
خرجهاي ديگش در چه حديه ؟
در كل پر خرجه يا كم خرج ؟
cielo_silver
24 June 2006, 03:55 PM
كاش سي يلوي صفر پيدا ميشد
خيلي دوست دارم سواري با سي يلو رو تجربه كنم توي يه ماشينه مطمعن كه از اول دست خودم بوده
من یه 83 شو دارم اگ بیایی شیراز در خدمتم
cielo_silver
24 June 2006, 04:03 PM
جلوش رو البته ميگفتن
از پشتش خبر ندارم والا
دوست عزیز اگر یه نگاه به زیر سبر سی یلو بندازی میبینی که یه تیر اهن کلفت زیر سبر هم جلو وهم عقب ولی نه سمند نه 206 ونه 405 همچین چیزی ندارن واین تیر اهن خیلی تصادفات کمک میکنه توی در ها شم مفتول فولادی کار گذاشتن هر کی باور نداره بره نگاه کنه
cielo_silver
24 June 2006, 04:06 PM
پس استحكام سي يلو بخاطره سپرش هست نه بدنش؟
بدنه اش نسبت به سمند ضعیف تره اما از206و405 جی ال ای خیلی محکمتره
cielo_silver
24 June 2006, 04:11 PM
سي يلو بدنه محكمي نداره !!!!
اما ظاهرا اون ميله هايي كه تو بدن استفاده كردن خيلي قويه !!! من از نظر وزن ميگم !! (وزن 1450 كيلو فكر كنم )
من ديدم كه يه سي يلو تو سورنا زده بود به تير و تير رو انداخته بود !!!
البته بدنه اش زود قر ميشه !!! يعني تقه كوچولو بخوره قر شده !!!
اما پشتش 1578424/257 برابر قوي تر از جولوشه !!!!
منظورت از 1450 کیلو وزن سی یلو ولی باید بگم فکر نمیکنم سی یلو بیشتر از 1150 کیلو باشه
cielo_silver
24 June 2006, 04:16 PM
در مورد اینکه زود به خرج می افته بستگی داره چطوری باهاش تا کنی اگه دمار بنز رو در بیاری به خرج می افته در مورد لوازم برقیش باید بگم تا حدودی حق با شماست البته شاید دکمه قفل شیشه رو زده بودی:icon_arro
cielo_silver
24 June 2006, 04:20 PM
لوله های چدنی که توی بدنه ی (درهای سیلو) به کار گرفته شده باعت امنیت زیاد سیلو توی تصادف های از کنار میشه...
شهرام جان چدنی نیست فولادییه امتحان کن
cielo_silver
24 June 2006, 04:28 PM
در مورد سپر ها كه منم حرفه شما رو تاييد كردم!
در مورد شيشه برقي هم بگم همين كه بعد 5 سال عوض كرديد نشون ميده كه ماشين بعد مدتي ميوفته تو خرج.شيشه برقي هم استفاده خاصي جز زدن دكمه كه نيست و همه يك جور استفاده مي كنند(حالا شايد منظورتون اين بود كه كمتر ازش استفاده بشه) اما مثلا سمند بعد 5 سال نديدم همين شيشه برقيش مشكل پيدا كنه
اولا که ما منظورمن این نیست که سی یلو اصلا خرج نداره به هر حال ماشینی که سوار می شی باید خرجش کنی خراب شدن شیشه برقی هم بستگی به همون چیزایی داره که payam گفت
در ثانی سمند هنوز 5سال نشده که به بازار اومده که شما ببینی که شیشه برقی اش خراب شده جهت اطلاع سمند اولین مدلش 1381هست وما الان سال1385هستیم
cielo_silver
24 June 2006, 04:32 PM
خرجهاي ديگش در چه حديه ؟
در كل پر خرجه يا كم خرج ؟
به قول payam اگه موتورش باز نشده باشه کم خرج تر از خودش خودشه
cielo_silver
24 June 2006, 04:40 PM
حرف اخر اینکه اگه میخوای هر در نمایندگی باشی و وقت زیادی داری که صرف گذروندن در تعمیرگاها کنی سمند بخر (بخدا خودم داشتم واین مصیبت هارو کشیدم نمی خوام تو مثل من شی)ولی اگه می خای یه ماشین اصیل (دست ایرانی بهش نخورده)وبا کلاس وکم خرج و نرم وبا هندلینگ عالی وبا سرعت وشتاب قابل قبول وکولر عالی ومصرف کم(با توجه به سهمیه بندی شدن بنزین از شهریور)سوار شی سی یلو بخر .
206وجی ال ای هم که تکلیفشون معلومه
XIII
24 June 2006, 05:24 PM
دوست عزیز اگر یه نگاه به زیر سبر سی یلو بندازی میبینی که یه تیر اهن کلفت زیر سبر هم جلو وهم عقب ولی نه سمند نه 206 ونه 405 همچین چیزی ندارن واین تیر اهن خیلی تصادفات کمک میکنه توی در ها شم مفتول فولادی کار گذاشتن هر کی باور نداره بره نگاه کنه
اگه معيار تير آهن باشه كه بنز هاي عهد تير كمون بايد از همه اينا بهتر باشن چون همش تير آهنه!
در مورد اينكه سمند هم سال 81 اومده اطلاع ندارم كه حواي بدم اما 405 چي؟اون كه قبل سيلو اومده و يه مدلش رو مي شناسم ماله سال 76 كه جز خرح هاي معمولي خرح ديگه نداشته.
شيشه برقي هم مثال بود.خرج هاي ديگش زياد بود و با سمند كه مقايسه مي كنم مي بينم كه سمند هم وسايلش ارزونه و هم كمتر تو خرج مي افته
cielo_silver
24 June 2006, 07:12 PM
اگه معيار تير آهن باشه كه بنز هاي عهد تير كمون بايد از همه اينا بهتر باشن چون همش تير آهنه!
در مورد اينكه سمند هم سال 81 اومده اطلاع ندارم كه حواي بدم اما 405 چي؟اون كه قبل سيلو اومده و يه مدلش رو مي شناسم ماله سال 76 كه جز خرح هاي معمولي خرح ديگه نداشته.
شيشه برقي هم مثال بود.خرج هاي ديگش زياد بود و با سمند كه مقايسه مي كنم مي بينم كه سمند هم وسايلش ارزونه و هم كمتر تو خرج مي افته
اگه منظورت از بهتری این باشه که محکمتره باید بگم که شک نکن که محکمتره مگر این که بدنه اش فرسوده شده باشه
اولا که 405شیشه برقی نداره که بخواد خراب شه(به عنوان فورم توجه کن که در مورد جی ال ای هست نه جی ال ایکس)
در ضمن خرج معمولی به نظر شما چه خرجی هست؟؟؟
ایا این که بعد از 5 سال استفاده از ماشین خراب شدن یکی از شیشه برقیا غیر معمولیه
در ضمن اون 405 مدل 76 هم که میگی اصلا شیشه برقی نداره که بخواهد خراب بشه
بازم مبگم بحث ما سر جی ال ایکس نیست
بحث ما سر سی یلو و سمنده من اشکالات سمند مدل 82 خودم رو مینویسم(البته حالا فروختمش)در ضمن من ماشین رو صفر از خود ایران خودرو تحویل گرفتم:
1)کم کردن روغن موتور در همون روزای اول
2)نفوذ بیش از حد اب در موقع بارندگی وشستشو به داخل ماشین
3)مستحلک شدن غیر عادی موتور به خاطر وزن زیاد بدنه
4)عدم هما هنگی بین موتور و گیربکس با بدنه
5)مصرف زیاد بنزین
6)خوابیدن اطاق ماشین بعد از حدود 1 سال کارکرد اونم به خاطر وزن زیاد بدنه
7)عدم دید مناسب جلو به خاطر بزرگی غیر متعارف ستون جلو
8)نداشتن دید هنگام دنده عقب به خاطر بلند بودن عقب ماشین
9)دمای زیاد موتور (بین 80 تا95)مخصوصا موقع استفاده از کولر که دمای موتور به100درجه وحتی بالاتر میرسد
قابل توجه این که دمای موتور سی یلو در موقع استفاده از کولر بدن تغییر میماند وهمیشه در حد نرمال است
10)به هم ریختن کامبیوترش که واقعا ادم رو کلافه میکنه
بعضی وقت ها کدشو قبول نمیکنه وحتی یه روز اومدم دیدم چراغهای ماشین روشن خاموش وانتن اش بالا وبایین میشه و کلی اشکالات دیگه
حالا شماخودت حاضری سوار این سمند بشی واین همه اشکال داشته باشه
ولی سوار سی یلو نشی چون که بعد از 5سال (اونم به نظر شما که من اصلا موافق نیستم چون اگه با ماشین خوب کنار بیایی تا 10 سال هم هیچیش نیست البته سی یلو رو میگم.) میخواد برقش مشکل درست کنه یا مثلا شیشه برقیش خراب شه
حالا مشکل شیشه برقی سی یلو در صورت خرابی حداکثر با 10 هزار تومان حل میشه
ولی ایا مشکلات سمند رو که گفتم میتونی حل کنی
در ضمن وسایل سمند قطعا از سی یلو ارزونتره چون سمند خودرو ملی است
ولی سی یلو به اسونیا خراب نمیشه (اگه درست با هاش تا کنی)که بخوای برایش لوازم بخری.در ضمن لوازم سمند ایرانیه ولی لوازم سی یلو کره ای و گرونتره چون کیفیتش بهتره.ولی این که سی یلو زود تر از سمند به خرج می افته اصلا درست نیست (یه سر تعمیرگاه ها بزن تا مطمعن شی)
XIII
25 June 2006, 12:43 AM
اگه منظورت از بهتری این باشه که محکمتره باید بگم که شک نکن که محکمتره مگر این که بدنه اش فرسوده شده باشه
اولا که 405شیشه برقی نداره که بخواد خراب شه(به عنوان فورم توجه کن که در مورد جی ال ای هست نه جی ال ایکس)
بحث ما سر سی یلو و سمنده من اشکالات سمند مدل 82 خودم رو مینویسم(البته حالا فروختمش)در ضمن من ماشین رو صفر از خود ایران خودرو تحویل گرفتم:
4)عدم هما هنگی بین موتور و گیربکس با بدنه
5)مصرف زیاد بنزین
9)دمای زیاد موتور (بین 80 تا95)مخصوصا موقع استفاده از کولر که دمای موتور به100درجه وحتی بالاتر میرسد
قابل توجه این که دمای موتور سی یلو در موقع استفاده از کولر بدن تغییر میماند وهمیشه در حد نرمال است
بعضی وقت ها کدشو قبول نمیکنه وحتی یه روز اومدم دیدم چراغهای ماشین روشن خاموش وانتن اش بالا وبایین میشه و کلی اشکالات دیگه
ولی سوار سی یلو نشی چون که بعد از 5سال (اونم به نظر شما که من اصلا موافق نیستم چون اگه با ماشین خوب کنار بیایی تا 10 سال هم هیچیش نیست البته سی یلو رو میگم.) میخواد برقش مشکل درست کنه یا مثلا شیشه برقیش خراب شه
ولی سی یلو به اسونیا خراب نمیشه (اگه درست با هاش تا کنی)که بخوای برایش لوازم بخری.در ضمن لوازم سمند ایرانیه ولی لوازم سی یلو کره ای و گرونتره چون کیفیتش بهتره.ولی این که سی یلو زود تر از سمند به خرج می افته اصلا درست نیست (یه سر تعمیرگاه ها بزن تا مطمعن شی)
اول از همه بگم دوست عزيز كه من رانندگي و تجروبه با سيلو دارم هم با سمند( 1 سال بيشتر يعني يه دور باهاش نزدم)الان هم سمند دارم
در مورد محكمي رو دست سمند نديدم
405 هم مثال زدم چون هم قيمت با سيلو هست تقريبا(حالا كاري ندارم اين جا بحث سره gli هست)
خرج شيشيه برقي يك مثال ساده بود و اينو خواستم بگم كه اين مشكل كه ايجاد بشه
مشكلات ديگه با سيلو كه داشتيم:موشكل با دينام,موتور(كه نفهميدم چش بود آخر) استارت ماشين,پمپ بنزين و شيلنگش و مشكل كلا با سيسيتم برقش(سوختن فيوز و فرسوده شدن سيمها و قطعي مكرر) و چند تا چيز ديگه كه يادم نيست
در مورد سمند كه گفتيد:
1-ماشين هاي صفر ايراني اكثرا مشكل دارند چونكه ماشين رو ميدن دست مشتري آزمايش كنه بعد بلاره اونا درست كنند(بر عكس خارج)
2- تا حالا همچين چيزي در مورد سمند نشنيده بودم و نديدم تا حالا
3-سمند ما هم 82 هست و اين مورد اتفاق نيوفتاده
4-تا حدي قبول دارم
5-زياد فرقي با سيلو نداره.شاي 1 يا 2 ليتر
6-كاملا درسته و در سمند هاي جديد رفع شده
7-درسته
8-درسته
9-ماله من با كولر كه مدام روشنه از 90 بالاتر نرفته
10-اين مورد هم تا به حال اتفاق نيوفتاده!
اما من اينا رو اضافه كنم در مورد سمند و خوبي هاش:
1-امكانات زياد
2-موتور قويتر از سيلو
3-لوازم ارزون و بر خورداري از نمايندگي و گارانتي مناسب
4-بدنه محكم(كه مي تونم بگم واقا از سيلو بهتره)
5- فضاي بيشتر داخلي و توانايي بيشتر وقتي كه ماشين سنگينه(سيلو 5 نفر بشينن توش كفش مي خوره زمين)
هر ماشيني هم باهاش درست تا بشه خراب نمي شه(باباي دوستم يه پيكان داره كه 5 ساله به جز لنت و ... تعمير گاهي نشده) مهم اينه كه با استفاه معمولي و نه وسواس ماشين چه طوري ميمونه
arash p mbz bmw
25 June 2006, 01:03 AM
خوشبختانه ما هر سه مورد ماشین رو داشتیم
پس میتونم خوب راهنماییتون کنم
اول خدمت دوستان بگم با عرض پوزش نتونستم نظریاتشونو بخونم چون خیلی زیاد بود
206:
این ماشین از لحاظ زیبایی و اسپرت بودن و راحتی در رانندگی از همه ی موارد بهتر بود چون جمع و جور و عالی بودش و راحت توی پیچها و حتی شهر جمع و جور میشد این ماشین از لحاظ هندلینگ خوب بود ولی به پای سیلو نمیرسید
در ضمن این خودرو از لحاظ موتوری خیلی از دوخودروی دیگر ضعیفتر بود و اصلا به ادم حس رانندگی رو نمیداد (البته توی قدرت)
از لحاظ امنیت این ماشین ثابت کرده که خوبه پس زیاد سرش بحثی نیستش
از لحاظ مصرف سوخت نیز به لحاظ قدرت کم موتورش خیلی کمتر از دو خودروی فوق مصرف داشت ولی مصارف دیگه مثل روغن و لنت و.... خیلی خیلی وحشتناک گرون بود
ترمز این ماشین نسبت به 2خودروی دیگه خیلی محشر بود
سیلو:
این ماشین به نظر من در سطح خودش علی بود من یه ذره محاسنی که ازش یادمه رو میگم:
محاسن:نرمی-هندلینگ عالی-هیدرولیک فرمان خوب-مصرف نسبی و کم-قطعات تقریبا ارزان-کولر عالی
معایب:ترمز ضعیف-اطاقی که هماهنگ نیست-دید نداشتن کامل به عقب (اگر توجه کنین پشت اغلب سیلو ها خورده)
توقف تولید
ایمنی:
بابای من یه بار با این ماشین رفت زیر تریلی (فقط تا این حد بگم که سالم موند )
سمند:
محاسن:-هندلینگ متوسط-قطعات ارزان-خدمات خوب-جای زیاد برای سرنشینوایمنی عالی
معایب:گنده بودن بیش از حد خودرو-مصرف زیاد بنزین-دید نداشتن به عقبو.................
cielo_silver
25 June 2006, 10:11 AM
خوب منم هم سی پلو داشتم وهم سمند ولی حالا سی پلو دارم...........
در مورد محکمتر بودن بدنه سمند حرفی نیست ولی مطمعن باش اگر به یه سی پلو و سمند ضربه یکسانی وارد بشه (از جلو یا عقب) سمند خسارت بیشتری میبینه(به خاطر همون تیر اهنها) اگه ضربه از بقل وارد بشه چون سمند محکمتره(بدنش) وچون سی پلو مفتول فولادی توی در هاشه تقریبا مثل هم هستند ..
خوب پس مقاومت توی ضربه ازجلو عقب وبغل سی یلو اگه بهتر نباشه بدتر نیست...
یعنی شما میگی 405 رو که 8الی 9ساله توی دست این ایران خودرو حقه بازه
وخیلی دست توش بردن تا 5سال هیچ گونه خرج غیر عادی نداره ولی سی پلو که تقریبا بهترین کارخونه مونتا تو ایران (در گذشته) تولید میکرده زودتر از 405 به خرج میافته
در ضمن 405 هم قیمت سی پلو نیست(405 11.900 وسی پلو 83 12.500)
خوب دینام که په قطعه ای هست که کمتر ماشینیه که بعد از 4-5 سال عوض یا تعمیر نکنه(مگر اینکه صاحب ماشین توجه ای به ضعیف شدنش نکنه)
در ضمن بمپ بنزین رو هم اگه بعد از قطع شدن صدای وپزززز استارت بزنی تا 10 سال هیچیش نیست.درضمن بگو مشکلت با موتور سی پلو چی بود تا روشنت کنم....
در ضمن ممکنه که سوختن فپوز و فرسوده شدن سپم ها وکلا مشکل در سپستم برق خودرو ناشی از نصب دزدگپر به دست افراد نا وارد و استفاده از دزدگپر ارزون قیمت باشه............
مپدونم که الان سی پلو تولپد نمیشه ولی در موقع تولید خپلی با کیفیت بود و نسبت به 405 کمتر مشکل داشت
سمند من وچند تا از رفیقام روغن کم می کرد البته بگم یه کمی بهش فشار اورده بودیم(200 تا باهاش رفته بودیم )ولی با سی پلو 180 تا طولانی مدت رفتم اخ هم نگفت
در مورد باقی اشکالات سمند هم مال من این مشکلات رو داشت ممکنه توی سمند های جدید تا حدودی حل شده باشه
در مورد برتری های سمند به سی پلو که گفتید باپد بگم که تقرپبا در په سطح هستند (مثلا سمند چی داره که سی پلو نداره البته به غپر از کامپپوترش در در موردش توضپح دادم)
موتور سمند قوپتره ولی بازده سی پلو بپشتره چون حداکثر سرعت سمند بپشتر از 210 نیست حال انکه سی پلو با 300 سی سی حجم موتور کمتر 200 تا میره(به اواتار من توجه کن) در ضمن مصرفش هم کمتره پس بازده اش بپشتره.....
در مورد بدنه هم که توضیح دادم....
فضای بپشتر سمند رو نسبت به سی پلو قبول دارم (ولی فضای داخل مپنی بوس هم از سی پلو بیشتره ولی مپنی بوس که از سی پلو بهتر نیست) این یه شوخی بود
ولی این که میگی کارایی سمند وقتی سنگینه بهتره چیه ؟؟؟؟؟؟
منظور من از درست تا کردن همون استفاده معمولی و متعارفه
arash p mbz bmw
25 June 2006, 10:43 AM
سمند من وچند تا از رفیقام روغن کم می کرد البته بگم یه کمی بهش فشار اورده بودیم(200 تا باهاش رفته بودیم )ولی با سی پلو 180 تا طولانی مدت رفتم اخ هم نگفت
در مورد باقی اشکالات سمند هم مال من این مشکلات رو داشت ممکنه توی سمند های جدید تا حدودی حل شده باشه
در مورد برتری های سمند به سی پلو که گفتید باپد بگم که تقرپبا در په سطح هستند (مثلا سمند چی داره که سی پلو نداره البته به غپر از کامپپوترش در در موردش توضپح دادم)
موتور سمند قوپتره ولی بازده سی پلو بپشتره چون حداکثر سرعت سمند بپشتر از 210 نیست حال انکه سی پلو با 300 سی سی حجم موتور کمتر 200 تا میره(به اواتار من توجه کن) در ضمن مصرفش هم کمتره پس بازده اش بپشتره.....
فضای بپشتر سمند رو نسبت به سی پلو قبول دارم (ولی فضای داخل مپنی بوس هم از سی پلو بیشتره ولی مپنی بوس که از سی پلو بهتر نیست) این یه شوخی بود
دوست خوبم تمامی محصولات پژو بدلیل اینکه توی دور بالا و دمای بالا موتورشون کار میکنه یه کم روغن کم میکنن و چیزی عادی هست
در مورد بزرگی سیلو و سمند
در واقع شما اصلا مثال خوبی نزدین
اگر توجه کنید بیشتر خودروهای امریکایی بزرگ و جادار و نرم هستند و سمند هم بزرگه البته من نمیخوام هیچ جسارتی به ماشینای امریکایی بکنم ولی اینم بگم که ایرانی جماعت دوست داره وقتی میره مسافرت تا رختخواب خونشو ببره
بنظرتون توی سیلو جا میشه؟!!
توی سمند هم توی اطاق و هم توی صندوق عقب میشه بار گذاشت
در ضمن فکر میکنید ارتفاع سمند الکی زیاده
ایرانی جماعت با همون پیکان از کوه و تپه میرفت بالا اینم برای همینه که سمند رو تعلیقش رو تقریبا خشک و بلند طراحی کردن
cielo_silver
25 June 2006, 01:57 PM
دوست خوبم تمامی محصولات پژو بدلیل اینکه توی دور بالا و دمای بالا موتورشون کار میکنه یه کم روغن کم میکنن و چیزی عادی هست
در مورد بزرگی سیلو و سمند
در واقع شما اصلا مثال خوبی نزدین
اگر توجه کنید بیشتر خودروهای امریکایی بزرگ و جادار و نرم هستند و سمند هم بزرگه البته من نمیخوام هیچ جسارتی به ماشینای امریکایی بکنم ولی اینم بگم که ایرانی جماعت دوست داره وقتی میره مسافرت تا رختخواب خونشو ببره
بنظرتون توی سیلو جا میشه؟!!
توی سمند هم توی اطاق و هم توی صندوق عقب میشه بار گذاشت
در ضمن فکر میکنید ارتفاع سمند الکی زیاده
ایرانی جماعت با همون پیکان از کوه و تپه میرفت بالا اینم برای همینه که سمند رو تعلیقش رو تقریبا خشک و بلند طراحی کردن
به هر حال مهم اینه که روغن کم میکنه وباز هم اعتراف میکنید که دمای موتور سمند بالاست
در ثانی به نظر شما کم کردن روغن عادیی ولی سوختن فیوز ویا خراب شدن شیشه برقی اونم بعد از 5سال غیر عادیی
این مثالمم گفتم که یه شوخی بود
اینم که ایرانی جماعت موقع مسافرت رختخواب خونشم با خودش میبره بستگی به فرهنگ مسافرت کردن داره که بیشتر مردم دوست دارن سبک وبدون بار اضافی برن مسافرت
در ضمن صندوق عقب سی یلو تقریبا هم اندازه سمنده
در ضمن وقتی کسی توی اطاق ماشین بار میزاره بهتره یه وانت بخره تا راحت اسباب واثاثش جا بشه
پس میگی سمند به این خاطر بلنده که بشه باهاش از کوه رفت بالا...فکر کردم میخواهی یه دلیل کارشناسی ومنطقی بیاری
بازم میگم همه چیز به نوع زندگی وفرهنگ داره اگر دوستمون میخواهد موقع مسافرت رختخوابشو با خودش ببره ویا از کوه بره بالا خوب سمند بخره
arash p mbz bmw
25 June 2006, 02:21 PM
دوست خوبم
شما اصلا دلایل بنده و اصلا اون پست اول منو نخوندی
من یعنی ما تا حالا 3سال سیلو-2سال206-2سال سمند-2سال پارس-2سال ماتیز-داشتیم
دوست خوبم من با اینها رانندگی یاد گرفتم
مسافرت رفتیم
بار بردیم
از کوه بالا کشیدیم و ....
من هیچ وقت قصد کوبیدن دوو رو نداشتم چون همیشه با نرمی و کولرش زندگی میکردم
اما چرا نمیخواید حقیقت رو قبول کنید؟!!
سیلو دیگه توی ایران تولید نمیشه
فکر میکنم در حال حاضر توی 2کشور فقط تولید بشه
بعدشم شما داری پژو فرنسه رو با یه شرکت ورشکست شده دوو مقایسه میکنی؟!!
منظور من از دما این بود:
معمولا پژو نظرش اینه که بنزین توی دمای بالا بهتر میسوزه و انفجار بهتر صورت میگیره برای همین دمای موتور رو همیشه بالا تنظیم میکنه
در ضمن ارتفاع سمند فقط یه همین دلیل رو داره که اقلانی به نظر میرسه مگر نه ارتفاع زیاد خودرو اصلا چیز خوبی نیست
در مورد صندوق عقب
شما قبوا دارید که ارتفاع صندوق سمند از سیلو بیشتره؟؟؟
لطفا پست بنده رو قشنگ بخونید تا برداشتهایی دیگر نکنید
با سپاس
cielo_silver
25 June 2006, 03:02 PM
در ضمن ارتفاع سمند فقط یه همین دلیل رو داره که اقلانی به نظر میرسه مگر نه ارتفاع زیاد خودرو اصلا چیز خوبی نیست
در مورد صندوق عقب
با سپاس
حقیقت چیه که من قبول کنم!!!!!!!!
اخه حرف غیر منطقی میزنن .میگن چون سی یلو بعد از 5سال شیشه برقیش خراب میشه ویه سری اشکالات عادی در سیستم برقش روی میده پس زود به خرج میاوفته ......
ما اخر نفهمیدیم سمند کجاییه مال فرانسه... مال ایرانه....:icon_eek:
اگرم منظوت با405 هست خود فرانسه این ماشین رو سال 9سال پیش از رده خارج کرده وتازه ایران اومده کلی از امکاناتشو کم کرده وجی ال ای رو (که مو
ضوع بحثه)میده به مردم.........
درضمن بنده قبول دارم صندوق عقب سمند از سی یلو بلندتره ولی این چه مزیتی برای سمند نسبت به سی یلو داره
XIII
25 June 2006, 04:48 PM
اینم که ایرانی جماعت موقع مسافرت رختخواب خونشم با خودش میبره بستگی به فرهنگ مسافرت کردن داره که بیشتر مردم دوست دارن سبک وبدون بار اضافی برن مسافرت
در ضمن صندوق عقب سی یلو تقریبا هم اندازه سمنده
در ضمن وقتی کسی توی اطاق ماشین بار میزاره بهتره یه وانت بخره تا راحت اسباب واثاثش جا بشه
پس میگی سمند به این خاطر بلنده که بشه باهاش از کوه رفت بالا...فکر کردم میخواهی یه دلیل کارشناسی ومنطقی بیاری
بازم میگم همه چیز به نوع زندگی وفرهنگ داره اگر دوستمون میخواهد موقع مسافرت رختخوابشو با خودش ببره ویا از کوه بره بالا خوب سمند بخره
دوست عزيز تويوتا هم ماشين مي خواد واسه آمريكا بزنه ماشين بزرگ مي زنه(مثل كمري) چونكه براي آمريكا ميزنه و فرهنگ اونجا
حالا اين جا هم فرهنگش هر چي هست ماشين بايد باهاش هم خوني داشته باشه
XIII
25 June 2006, 05:03 PM
اخه حرف غیر منطقی میزنن .میگن چون سی یلو بعد از 5سال شیشه برقیش خراب میشه ویه سری اشکالات عادی در سیستم برقش روی میده پس زود به خرج میاوفته ......
اگرم منظوت با405 هست خود فرانسه این ماشین رو سال 9سال پیش از رده خارج کرده وتازه ایران اومده کلی از امکاناتشو کم کرده وجی ال ای رو (که مو
درضمن بنده قبول دارم صندوق عقب سمند از سی یلو بلندتره ولی این چه مزیتی برای سمند نسبت به سی یلو داره
به قول شما 405 نه ساله كه از توايد پژو خارج شده و تو ايران داره توليد مي شه كه كلي دست مي برند توي ماشين اما اين ماشين رو با سيلو هم سال خودش مقايسه كنيد مي بينيد كه خرج هاي متعارف و معموليش كمتره
نمي گم ماشين عالي هست 405 يا سمند,سيلو هم خوبه و آرش هم چند تا خوبياش رو گفت منم همينجا چند تا رو گفته بودم.هيچ كدوم اين ماشين ها عالي نيستند اما هر كس اوني رو كه بهتره انتخاب مي كنه و نظر حودش رو مي ده
حقيقت اينه كه هر 3 تا ماشينند و خوبي و بدي دارند ولي شما بدي هاي سيلو رو نمي خواي ببيني و اين طور كه ازش تعريف مي كني آدم فكر مي كنه از بنز هم بهتره
arash p mbz bmw
25 June 2006, 08:32 PM
دوست خوبم من بیش از این نمیتونم جر و بحث کنم چون که شما نظر خودتونو دارین و بس
ولی در انتها یه داستان براتون تعریف میکنم که مستند هست
همونطور که گفتم ما سیلو داشتیم
ما یکی اشناهای نزدیکمون به نام اقای مشایخ یک نمایندگی داره اقا خودش میگفت که دوو و اصلا ماشینای کره ای برای 5سال طراحی شدن و بعد از اون کم کم شروع به اذیت کردن ماشین میکنن
ما ماشینی که داشتیم مدل 78بود و متاسفانه بعد از 3سال و یه تصادف دیگه خودشو انداخت و پدرم دیگه کارشو ول کرده بود و دائم توی تعمیرگاه بود که بعد مجبور شد اونو بده بره
در هر حال گفتم که گفتن این ماجرا بد نباشه:icon_cool
XIII
25 June 2006, 10:35 PM
ما هم سيلوي خودمون رو به خاطر خرج افتادنش داديم رفت!
z_qz54
25 June 2006, 11:24 PM
کلا سمند انتخواب قابل اطمینان تریه ، حداقل قطعاتش بیشتر پیدا میشه ، زیادی توی تکنلوژی درگیر نیست و 3سال گارانتی هم داره.
XELTEK
27 June 2006, 01:42 AM
اولا که ما منظورمن این نیست که سی یلو اصلا خرج نداره به هر حال ماشینی که سوار می شی باید خرجش کنی خراب شدن شیشه برقی هم بستگی به همون چیزایی داره که payam گفت
در ثانی سمند هنوز 5سال نشده که به بازار اومده که شما ببینی که شیشه برقی اش خراب شده جهت اطلاع سمند اولین مدلش 1381هست وما الان سال1385هستیم
اگه من يادم رفته ببخشيد !!! اون موتوري كه خراب شده بود مال سمت راننده بود و مي دونيد به هر علتي اون شيشه بازو بسته ميشه مثل پليس
عوارض
ديدن اشنايان
هر چيز ديگه اي !!!!!
و اگر خراب نمي شد من در تعجب بودم !!!!
به قول payam اگه موتورش باز نشده باشه کم خرج تر از خودش خودشه
البته و صد البته به چگونگي رانندگي هم بستگي داره !!!!
حرف اخر اینکه اگه میخوای هر در نمایندگی باشی و وقت زیادی داری که صرف گذروندن در تعمیرگاها کنی سمند بخر (بخدا خودم داشتم واین مصیبت هارو کشیدم نمی خوام تو مثل من شی)ولی اگه می خای یه ماشین اصیل (دست ایرانی بهش نخورده)وبا کلاس وکم خرج و نرم وبا هندلینگ عالی وبا سرعت وشتاب قابل قبول وکولر عالی ومصرف کم(با توجه به سهمیه بندی شدن بنزین از شهریور)سوار شی سی یلو بخر .
206وجی ال ای هم که تکلیفشون معلومه
من با اين حرف شما در مورد سمند موافقم چون تو نمايندگي اكثرا" سمند موجوده و 206 !!!
منم الان به همه ميگم فقط خرج معمولي كردم !!! چون بعضي از خرجا بعد از 120 تا كار كرد كاملا" عاديه !!!
ضمنا شما بفرماييد ديسك و صفحه سمند چند تعويض ميشه ؟؟؟؟ تا ماله سي يلو رو عرض كنم !!!!
4)عدم هما هنگی بین موتور و گیربکس با بدنه5)مصرف زیاد بنزین
مورد يك : من اصلا تو ماشينم تا حالا چيزي به اسم كم كردن روغن تحت هيچ شرايطي نداشتم !!!
2-پاييز تو شمال يه جايي حدود 1 متر اب جمغ شده بود !!! من از اون رد شدم بدون اينكه ابي داخل ماشين بشه !!! حتي 1 قطره !!! اما بعد از اون رد شدن 2 تا سمند و 206 رو ديدم كه دارن زير پايي ماشينشونو مي تك.نن تا اب خراب نكنتش !!!
3-دليل همه رفتن به تعمير گاهاي سمند همين مورده !!!
4- من هم سمند و روندم هم سي يلو رو !!!! حتي سمند 85 هم حس سي يلو رو به رانندش نميده !!!!شما كدوم ماشينو ديدين بدون ورود به رد لاين با دنده 2 صد تا بره ؟؟؟؟
5-مصرف سمند صدي 14-15 مصرف سي يلو : صدي 9-10 اونم تو شهر !!! من با يه باكه پر تو شهر تا 500 تا هم ميرم !!! (ظزفيت باك 40 ليتر )
6-اينو نمي دونم !!!
7- اگه دقت كرده باشيد تمامي سمند ها سمت شاگردشون بي برو برگرد خورده !!! هر كي ميگه نه حتما" ماشينشو الان تحويل گرفته !!!
8- اينو خدايي هر دو شون دارند !!!
9- دماي موتور سي يلو رو 70 ثابته (وسط) و تكون نمي خوره مگر در شرايط استثنايي !!!
10- جنس ايراني همينه ديگه !!!
البته تعصب رو ماشينا اشتباهه اما من بايد بگم كه 100 در 100 سي يلو بهتر از سمنده !!!!!!سمند يه ماشين سمبل شده و ماست مالي شده است ولي س ي يلو ماله يه كمپاني اصل و نسب داره و حداقل هويتش معلومه !!!
در ضمن بر فرض محال قطعات سمند الرزون تر از سي يلو باشه !!! اما دم به دقيقه خراب ميشه خوب !!!! اما سي يو به اين اسونيا چيزيش نميشه !!!
اول از همه بگم دوست عزيز كه من رانندگي و تجروبه با سيلو دارم هم با سمند( 1 سال بيشتر يعني يه دور باهاش نزدم)الان هم سمند دارم
در مورد محكمي رو دست سمند نديدم
405 هم مثال زدم چون هم قيمت با سيلو هست تقريبا(حالا كاري ندارم اين جا بحث سره gli هست)
خرج شيشيه برقي يك مثال ساده بود و اينو خواستم بگم كه اين مشكل كه ايجاد بشه
مشكلات ديگه با سيلو كه داشتيم:موشكل با دينام,موتور(كه نفهميدم چش بود آخر) استارت ماشين,پمپ بنزين و شيلنگش و مشكل كلا با سيسيتم برقش(سوختن فيوز و فرسوده شدن سيمها و قطعي مكرر) و چند تا چيز ديگه كه يادم نيست
در مورد سمند كه گفتيد:
1-ماشين هاي صفر ايراني اكثرا مشكل دارند چونكه ماشين رو ميدن دست مشتري آزمايش كنه بعد بلاره اونا درست كنند(بر عكس خارج)
2- تا حالا همچين چيزي در مورد سمند نشنيده بودم و نديدم تا حالا
3-سمند ما هم 82 هست و اين مورد اتفاق نيوفتاده
4-تا حدي قبول دارم
5-زياد فرقي با سيلو نداره.شاي 1 يا 2 ليتر
6-كاملا درسته و در سمند هاي جديد رفع شده
7-درسته
8-درسته
9-ماله من با كولر كه مدام روشنه از 90 بالاتر نرفته
10-اين مورد هم تا به حال اتفاق نيوفتاده!
اما من اينا رو اضافه كنم در مورد سمند و خوبي هاش:
1-امكانات زياد
2-موتور قويتر از سيلو
3-لوازم ارزون و بر خورداري از نمايندگي و گارانتي مناسب
4-بدنه محكم(كه مي تونم بگم واقا از سيلو بهتره)
5- فضاي بيشتر داخلي و توانايي بيشتر وقتي كه ماشين سنگينه(سيلو 5 نفر بشينن توش كفش مي خوره زمين)
هر ماشيني هم باهاش درست تا بشه خراب نمي شه(باباي دوستم يه پيكان داره كه 5 ساله به جز لنت و ... تعمير گاهي نشده) مهم اينه كه با استفاه معمولي و نه وسواس ماشين چه طوري ميمونه
خواهشا شيشه برقي رو بي خيال بشيد !!!
مشكل شما رو منم داشتم كه با تعويض مقاوتي رو گلگير چپ مشكلم حل شد و شتاب ماشنم هم بهتر شده !!!!
1ايرانخودرو اهل دوباره كاري هستش كاري نميشه كردش !!!
2-حالا بشنو
3- هنوز سني ازش نگذشته !!! اخر امسال يه حال حسابي بهت ميده !!!
4-- خدايي نا هماهنگ ترين گيربكسو سمند داره !!!
5-دست كم 5 ليتر اختلاف داره !!!
6- كمك فنراش در پيتيه !!!
7-8- خوشحالم كه متعصب نيستي !!!!!
9-شرط مي بندم رفته حواست نبوده
10- تا اخر سال صبر كن !!!
11-امكانت زياد بدون كيفيت به چه دردي مي خوره ؟؟
12موتورش اسمن قويه مگر نه تو عمل موتور سي يلو قوي تره !!!
13دليلشو كمي بالاتر گفتم
14اشتباه مي كني
15با پرانتز حرفت مخالفم !!! اما تو فضاي داخلي سي يلو شرمنده ميشه
خوشبختانه ما هر سه مورد ماشین رو داشتیم
پس میتونم خوب راهنماییتون کنم
اول خدمت دوستان بگم با عرض پوزش نتونستم نظریاتشونو بخونم چون خیلی زیاد بود
206:
این ماشین از لحاظ زیبایی و اسپرت بودن و راحتی در رانندگی از همه ی موارد بهتر بود چون جمع و جور و عالی بودش و راحت توی پیچها و حتی شهر جمع و جور میشد این ماشین از لحاظ هندلینگ خوب بود ولی به پای سیلو نمیرسید
در ضمن این خودرو از لحاظ موتوری خیلی از دوخودروی دیگر ضعیفتر بود و اصلا به ادم حس رانندگی رو نمیداد (البته توی قدرت)
از لحاظ امنیت این ماشین ثابت کرده که خوبه پس زیاد سرش بحثی نیستش
از لحاظ مصرف سوخت نیز به لحاظ قدرت کم موتورش خیلی کمتر از دو خودروی فوق مصرف داشت ولی مصارف دیگه مثل روغن و لنت و.... خیلی خیلی وحشتناک گرون بود
ترمز این ماشین نسبت به 2خودروی دیگه خیلی محشر بود
سیلو:
این ماشین به نظر من در سطح خودش علی بود من یه ذره محاسنی که ازش یادمه رو میگم:
محاسن:نرمی-هندلینگ عالی-هیدرولیک فرمان خوب-مصرف نسبی و کم-قطعات تقریبا ارزان-کولر عالی
معایب:ترمز ضعیف-اطاقی که هماهنگ نیست-دید نداشتن کامل به عقب (اگر توجه کنین پشت اغلب سیلو ها خورده)
توقف تولید
ایمنی:
بابای من یه بار با این ماشین رفت زیر تریلی (فقط تا این حد بگم که سالم موند )
سمند:
محاسن:-هندلینگ متوسط-قطعات ارزان-خدمات خوب-جای زیاد برای سرنشینوایمنی عالی
معایب:گنده بودن بیش از حد خودرو-مصرف زیاد بنزین-دید نداشتن به عقبو.................
اقا ارش با اين همه اطلاعات مي خواي بگي كه 206 امنه ؟؟؟؟؟؟:icon_mad: :icon_arro :icon_arro :icon_twis
تو جمع و جوريش بحثي نيست اما خدايي جمع و جور كردنه سي يلو با اون ترمزاي در پيتش راحتتر از 206 هستش ( نظر شخصيمه ها )
مصرفغ 206 بالاتر از سي يلو هستش !!! مطمئنم !!!
ترمز سيي يلو با 140-150 تومن عالي ميشه !!! ميشه مثل زانتيا !!!
اتاق سي يلو وااقعا هما هنگه من نمي دونم شما رو چه اصلي اين حرفو زدي؟؟؟؟
هميشه كفتم بازم ميگم سي يلو تحت نام نكيسا با موتور 2 ليتري همچنان توليد ميشه !!خدايي ماشين محكميه !!!
با گفته هات در مورد سسمند تا حدودي موافقم
در مورد محکمتر بودن بدنه سمند حرفی نیست ولی مطمعن باش اگر به یه سی پلو و سمند ضربه یکسانی وارد بشه (از جلو یا عقب) سمند خسارت بیشتری میبینه(به خاطر همون تیر اهنها) اگه ضربه از بقل وارد بشه چون سمند محکمتره(بدنش) وچون سی پلو مفتول فولادی توی در هاشه تقریبا مثل هم هستند ..
من ميگم كه سي يلو بهتر از سمنده !!!
یعنی شما میگی 405 رو که 8الی 9ساله توی دست این ایران خودرو حقه بازه
وخیلی دست توش بردن تا 5سال هیچ گونه خرج غیر عادی نداره ولی سی پلو که تقریبا بهترین کارخونه مونتا تو ایران (در گذشته) تولید میکرده زودتر از 405 به خرج میافته
در ضمن 405 هم قیمت سی پلو نیست(405 11.900 وسی پلو 83 12.500)
خوب دینام که په قطعه ای هست که کمتر ماشینیه که بعد از 4-5 سال عوض یا تعمیر نکنه(مگر اینکه صاحب ماشین توجه ای به ضعیف شدنش نکنه)
در ضمن بمپ بنزین رو هم اگه بعد از قطع شدن صدای وپزززز استارت بزنی تا 10 سال هیچیش نیست.درضمن بگو مشکلت با موتور سی پلو چی بود تا روشنت کنم....
در ضمن ممکنه که سوختن فپوز و فرسوده شدن سپم ها وکلا مشکل در سپستم برق خودرو ناشی از نصب دزدگپر به دست افراد نا وارد و استفاده از دزدگپر ارزون قیمت باشه............
مپدونم که الان سی پلو تولپد نمیشه ولی در موقع تولید خپلی با کیفیت بود و نسبت به 405 کمتر مشکل داشت
يه خورده انگار داره كل كل ميشه !!! بابا بي خيال !!!!
اما هر كي نظر خودشو داره !!! من تاحالا نديدم كسي سيلو سوار بشه بگه بده
شما اوليش هستي ZXCCXZ دليلتم هنوز روشن نيست
در مورد دينام بايد عرض كنم كه مال من تا حالا مشكلي نداشته و در مورد برقش هم مشكل حادي نداشتم !!
دوست خوبم
شما اصلا دلایل بنده و اصلا اون پست اول منو نخوندی
من یعنی ما تا حالا 3سال سیلو-2سال206-2سال سمند-2سال پارس-2سال ماتیز-داشتیم
دوست خوبم من با اینها رانندگی یاد گرفتم
مسافرت رفتیم
بار بردیم
از کوه بالا کشیدیم و ....
منظور من از دما این بود:
معمولا پژو نظرش اینه که بنزین توی دمای بالا بهتر میسوزه و انفجار بهتر صورت میگیره برای همین دمای موتور رو همیشه بالا تنظیم میکنه
در مورد صندوق عقب
با سپاس
بابا ماشين مال ناز كردن نيست كه !!! مال استغفاد است هر كي استفاده نكنه سرش كلاه رفته اساسي !!!!
خوب كمردي هر كاري باهاش كردي !!!!در حال حاظر سي يلو حتي تو امريكا تحت نام نكيسا ارائه ميشه !!!!
دوو ور شكست نشده !!!
بعدشم چرا پژو و سيتروئن ادغام شدند ؟؟؟؟ حتما پژو داشته ور شكست مي شده ديگه !!!!
اون مسائله مهمي نيست كه دما چقدره ؟؟؟؟ مسئله اينه كه دما به موتور اتسيب نزنه همين
ارتفاعشون در حالت عادي تقريبا يكيه و هر دو مشكل ديد رو دارند !!!
ما اخر نفهمیدیم سمند کجاییه مال فرانسه... مال ایرانه....
اگرم منظوت با405 هست خود فرانسه این ماشین رو سال 9سال پیش از رده خارج کرده وتازه ایران اومده کلی از امکاناتشو کم کرده وجی ال ای رو (که موضوع بحثه)میده به مردم.........
يخ كم بالاتر گفتم كه خواهشا كل كل نكنيد ميان در تاپيكو تخته ميكننا !!!!
خرج شيشه هم بعد 5 سال كاملا عادي و فابل پيش بينيه !!!
سمند ماست ماليه ايرانخودرو هستش !!!
405 ماله دهه 80 هستش يعني سن طراحيش هم سن با منه !!! و جي ال اي همون جي ال قديمه !!!! درسته ؟؟؟
دوست عزيز تويوتا هم ماشين مي خواد واسه آمريكا بزنه ماشين بزرگ مي زنه(مثل كمري) چونكه براي آمريكا ميزنه و فرهنگ اونجا
حالا اين جا هم فرهنگش هر چي هست ماشين بايد باهاش هم خوني داشته باشه
كمپاني هاي خودرو سازي هر سالهع كلي هزينه بازاريابي و در اوردن نياز مردم مناطق مختلف ميكنند !!! بايدم اين كارو بكنه !!!
دوست خوبم من بیش از این نمیتونم جر و بحث کنم چون که شما نظر خودتونو دارین و بس
ولی در انتها یه داستان براتون تعریف میکنم که مستند هست
همونطور که گفتم ما سیلو داشتیم
ما یکی اشناهای نزدیکمون به نام اقای مشایخ یک نمایندگی داره اقا خودش میگفت که دوو و اصلا ماشینای کره ای برای 5سال طراحی شدن و بعد از اون کم کم شروع به اذیت کردن ماشین میکنن
ما ماشینی که داشتیم مدل 78بود و متاسفانه بعد از 3سال و یه تصادف دیگه خودشو انداخت و پدرم دیگه کارشو ول کرده بود و دائم توی تعمیرگاه بود که بعد مجبور شد اونو بده بره
در هر حال گفتم که گفتن این ماجرا بد نباشه
اين حرفا چيه اقا ؟؟؟؟؟
ماشين من الان 5 سالشه 405 و پارس رو قورت ميده !!! اون موقع شما مي گيد 5 سالس ؟؟؟
ما هم سيلوي خودمون رو به خاطر خرج افتادنش داديم رفت!
اخه ايرادشئ نتونسته بودي در بياري !!! الكي خرج كردي !!!
کلا سمند انتخواب قابل اطمینان تریه ، حداقل قطعاتش بیشتر پیدا میشه ، زیادی توی تکنلوژی درگیر نیست و 3سال گارانتی هم داره
مخالفم !!!
سمند به هيچ عنوان قابل اطمينان نيست !!!
اما بقيه اش راسته !!!!
XIII
27 June 2006, 02:25 AM
من با اين حرف شما در مورد سمند موافقم چون تو نمايندگي اكثرا" سمند موجوده و 206 !!!
چونكه توليد سمند و 206 و البته تعداد نمايندگي هاشون بيشتره
منم الان به همه ميگم فقط خرج معمولي كردم !!! چون بعضي از خرجا بعد از 120 تا كار كرد كاملا" عاديه !!!
ضمنا شما بفرماييد ديسك و صفحه سمند چند تعويض ميشه ؟؟؟؟ تا ماله سي يلو رو عرض كنم !!!!
هنوز به اين مشكل بر نخوردم
مورد يك : من اصلا تو ماشينم تا حالا چيزي به اسم كم كردن روغن تحت هيچ شرايطي نداشتم !!!
2-پاييز تو شمال يه جايي حدود 1 متر اب جمغ شده بود !!! من از اون رد شدم بدون اينكه ابي داخل ماشين بشه !!! حتي 1 قطره !!! اما بعد از اون رد شدن 2 تا سمند و 206 رو ديدم كه دارن زير پايي ماشينشونو مي تك.نن تا اب خراب نكنتش !!!
در صف سيلو بودا!
4[/QUOTE]- من هم سمند و روندم هم سي يلو رو !!!! حتي سمند 85 هم حس سي يلو رو به رانندش نميده !!!!شما كدوم ماشينو ديدين بدون ورود به رد لاين با دنده 2 صد تا بره ؟؟؟؟
فكر نمي كنيد كمي زياده؟اونم با موتور 1600 سيلو؟ما هم سيلو داشتيم ها!
[QUOTE]
مصرف سمند صدي 14-15 مصرف سي يلو : صدي 9-10 اونم تو شهر !!! من با يه باكه پر تو شهر تا 500 تا هم ميرم !!! (ظزفيت باك 40 ليتر
ما كه اندازه زديم 12 تا بيشتر نشد!تازه بعضي وقت ها 10 هم ميشه وقتي ترافيك نباشه
البته تعصب رو ماشينا اشتباهه اما من بايد بگم كه 100 در 100 سي يلو بهتر از سمنده !!!!!!سمند يه ماشين سمبل شده و ماست مالي شده است ولي س ي يلو ماله يه كمپاني اصل و نسب داره و حداقل هويتش معلومه !!!
در ضمن بر فرض محال قطعات سمند الرزون تر از سي يلو باشه !!! اما دم به دقيقه خراب ميشه خوب !!!! اما سي يو به اين اسونيا چيزيش نميشه
كمي منطقي تر بحث كنيم بهتر نيست؟100 در 100 از نظر شماست.كمپاني دوو هم بر طبقاونچه كه ما شنيديو ور شكست شد و حالا بعدا كي خريدش رو نمي دونم اما مثل پژو ادغام نشد.قطعات سمند كي گفته زود به زود خراب ميشه؟اتفاقا عمر قطعات سمند بالاست.فرض محال هم فكر نمي كنم قطعات سيلو ارزون تر باشه!هر چي باشه سمند توليد اصلي ايران خودرو هست
خواهشا شيشه برقي رو بي خيال بشيد !!!
12موتورش اسمن قويه مگر نه تو عمل موتور سي يلو قوي تره !
من 100 بار گفتم شيشه برقي مثاله فقط!!!
موتورش هم اگه منبع خاصي داريد كه قوي تره خوشحال مي شم
اقا ارش با اين همه اطلاعات مي خواي بگي كه 206 امنه ؟؟؟؟؟؟:icon_mad: :icon_arro :icon_arro :icon_twis
تو جمع و جوريش بحثي نيست اما خدايي جمع و جور كردنه سي يلو با اون ترمزاي در پيتش راحتتر از 206 هستش ( نظر شخصيمه ها )
206 بدنه ضعيفي اره اما امنيتش بالاست چون در تصادف راننده آسيب نمي بينه گرچه ماشين غر مي شه
مصرفش هم فكر ميكنم كمتر باشه
اما هر كي نظر خودشو داره !!! من تاحالا نديدم كسي سيلو سوار بشه بگه بده
شما اوليش هستي ZXCCXZ دليلتم هنوز روشن نيست
به قول خودت حالا ببين
دليلم اينه كه ماشين بعده مدتي تو خرج ميافته.اون موقع زياد تو كار اين نبودم ببينم چشه ماشين و اينا كه گفتم چيزايي بود كه يادم بود چون بيشتر اذيت كردن
منم نمي خوام كل ل بشه.خودت مي گي هركي نظر خودش رو داره اما منطقي بودن هم خوبه و آدم نبايد تعصب بي جا داشته باشه حالا چه روي بنز و چه روي سمند!
arash p mbz bmw
27 June 2006, 11:11 AM
ترمز سيي يلو با 140-150 تومن عالي ميشه !!! ميشه مثل زانتيا !!!
اتاق سي يلو وااقعا هما هنگه من نمي دونم شما رو چه اصلي اين حرفو زدي؟؟؟؟
هميشه كفتم بازم ميگم سي يلو تحت نام نكيسا با موتور 2 ليتري همچنان توليد ميشه !!خدايي ماشين محكميه !!!
با گفته هات در مورد سسمند تا حدودي موافقم
من ميگم كه سي يلو بهتر از سمنده !!!
بابا ماشين مال ناز كردن نيست كه !!! مال استغفاد است هر كي استفاده نكنه سرش كلاه رفته اساسي !!!!
خوب كمردي هر كاري باهاش كردي !!!!در حال حاظر سي يلو حتي تو امريكا تحت نام نكيسا ارائه ميشه !!!!
دوو ور شكست نشده !!!
بعدشم چرا پژو و سيتروئن ادغام شدند ؟؟؟؟ حتما پژو داشته ور شكست مي شده ديگه !!!!
اون مسائله مهمي نيست كه دما چقدره ؟؟؟؟ مسئله اينه كه دما به موتور اتسيب نزنه همين
ارتفاعشون در حالت عادي تقريبا يكيه و هر دو مشكل ديد رو دارند !!!
با اینکه اصلا علاقه ای به این کل کل های اضافی ندارم ولی مجبورم جواب شمارو بدم چون واقعا یه جاهایی خیلی بد سوتی دادین
دوست خوبم
طبق اخرین تست و بحثهایی که در این تالار بزگ خودمون شد همه به این نتیجه رسیدن که 206از زانتیایی که دارای airbagهست امنیت بیشترین داره و تونسته نتایج خوبی رو توی تست بدست بیاره حالا شما لطف کن و برای من تست تصادف سیلو رو هم بیار
اینم عکسش (http://www.euroncap.com/downloads/media/phase7b/peugeot_206_2000.jpg)
اینم شرایط راننده در تصادف (http://www.autocote.com/Admin/Homepage/Crash_test/206/lateral_206.jpg)
به نظرم این عکسها مستند باشن و دیگه حرفی نباشه
در مورد مصرف سوخت
به نظر شما یه خودرویی که 1600سی سی حجم موتورشه بیشتر مصرف میکنه یا ماشینی که 1400سی سی حجم موتورشه؟!!!
اگر تست کردین اونوقت بگین نه از روی علایق
ترمز 206هم با 150تومن میتونی عالی کنی
همیشه یادت باشه ماشینی خوبه که نخواد خودت هی خرجش کنی و ارتقا بدیش
مثل زانتیا
مثل 206تیپa
در مورد اطاق
دوست خوبم شما 5نفر رو سوار ماشین کن(البته تقریبا سنگین وزن ) بعدش بنداز توی سرپایینی و ترمز کن اونوقت میبینی اطاق مشکل داره چون صدای نابهنجاری از اطاق و ترمزها به گوش میرسه
نمونه ی دیگه ی اون اینه که شما صندلی های جلو رو بده عقب ببین جا برات میمونه (مثلا سیلو توی رده ی ماشینای سدان قرار داره )
دوست خوبم شما کجا خوندی دوو نکیسا توی امریکا تولید میشه؟!!
دوو سیلو در چند کشور پخش شد که عبارتن از:
ازبکستان-ایران-هندو چند کشور دیگر تک و توک مثل عراق که اسپیرو هست
راستی در مورد نکیسا لطفا یه منبع به من بگو چون برام جالب شد
دوست خوبم ماشین مله کار کردنه بله
ما کارای درست باهاش میکنیم کارای منفی هم باهاش میکنیم
ما شده با پارس حتی ovredriveهم شدیم
در مورد ورشکستگی دوو
دوست خوبم لطفا کمی تحقیق بفرمایید
شرکت دوو ورشکست شد و بعد از چندین ماه پی در پی ورشکستگی شرکت بیچاره ی جنرال موتورز دوو رو خرید شما به اون چند ماه چی میگین؟!!
در مورد ادغام شدن پژو سیتروئن
دوست خوبم پژو و سیترئن از سالهای 90و یا حتی قبلتر با هم دیگه در جهت رشد و صادرات کمک میکردن
همین کمکها و دوستی ها شرکتی جدید به نام psaبوجود اورد
در واقع پژو و سیتروئن نابود نشدن بلکه یه چیز جدید بوجود اوردن
در ضمن ببینم کی پژو ورشکست شد که سیتروئن بخواد بخرتش
یا کی سیتروئن ورشکست شد که پژو بخواد بخرتش
در مورد ارتفاع من منظورتونو نفهمیدم
لطفا در زدن پستها کمی دقت و تامل کنید :icon_mad:
XELTEK
27 June 2006, 02:13 PM
من شنيدم كه نكيسا تو امريكا ارائه ميشه !!! نديدم !!!
من 5 نفره سر پايينيه مبشر رو تو الهيه مي يام پايين و هيچ اتفاقي نيفتاده !!!
در مورد بقيه حرفاتون حرفي واسه گفتن ندارم !!!!
لطفا در زدن پستها کمی دقت و تامل کنید
چشم
Shahram_gle
27 June 2006, 10:19 PM
شما كدوم ماشينو ديدين بدون ورود به رد لاين با دنده 2 صد تا بره ؟؟؟؟
آقا پیام اگه منظورتون سیلو هست که با دو 100 تا رو نمیره و حداکتر روی 6000 به 92 میرسه.
اینم تست تصادف سیلو ...
http://www.sh-akbary.persiangig.com/tuningtalk_files/daewoo_nexia1.jpg
http://www.sh-akbary.persiangig.com/tuningtalk_files/daewoo_nexia2.jpg
http://www.sh-akbary.persiangig.com/tuningtalk_files/daewoo_nexia3.jpg
http://www.sh-akbary.persiangig.com/tuningtalk_files/daewoo_nexia4.jpg
z_qz54
28 June 2006, 01:24 AM
کل کل مطلقا ممنوع
تاپیک های مقایسه داره کلیشه ای و دردسر ساز میشه ، خواهشن بچه ها کل کل نکنید چون ما در قبال پست ها شما مسئولیت داریم.
arash p mbz bmw
29 June 2006, 07:23 PM
دوست خوبم اهانت به افراد و تمسخر دیگران امری کاملا زشت میباشد که در قوانین تالار های پارسی این موارد کاملا مردود هست
پست اضافی حذف شد
cielo_silver
28 July 2006, 05:42 PM
من از تمام دوستان معذرت میخواهم.....ممکنه من یه جاهایی از روی تعصب صحبت کرده باشم و به همین خاطر معذرت میخوام....
ببینید دوستان من برای یه خانواده 6 نفری یا بیشتر سمند واقعا از سی یلو مناسب تره ولی برای یه خانواده 5 نفری یا کمتر سی یلو مناسب تره چون شعار دوو اتوموبیل خانواده است و مطمعن باشید که برای این سی یلو هم راحتتره و کمتر ادم رو خسته میکنه (برای حداکثر 5نفر) البته من نمیگم سمند ماشین راحتی نیست ولی چون خودم هر دوشو داشتم حس میکنم رانندگی سی یلو بیشتر حال میده مخصوصا موقع یک شتاب گیری سریع از حالت سکون و.....
حالا چرا سی یلو برای یک خانواده 5نفری مناسب تره چون نرم تره وسرنشینان کمتر احساس خستگی میکنن. چون کولر بسیار عالی داره و..... ولی من نمیدونم سی یلو ماشین 5 ساله است واقعا یا نه؟ولی از سال 83 تا حالا که دارمش خدا شاهده هیچ خرجی به غیر از روغن وبنزین نداشته و دمارشوهم در اوردم
جهت اطلاع دوستان من هر جمعه توی بیست صدرا هستم دوستان شیرازی حتما یه سری بزنن ماشینم یه سی یلو نقرهای با رینگ 15 هست خودش تابلو مشخصه بیاین میبینید . خلاصه کار ما اونجا تیک ودستی وکورس گذاشتن با برو بچ هست ودمار ماشین رو در اوردیم
XIII
28 July 2006, 07:36 PM
من از تمام دوستان معذرت میخواهم.....ممکنه من یه جاهایی از روی تعصب صحبت کرده باشم و به همین خاطر معذرت میخوام....
ببینید دوستان من برای یه خانواده 6 نفری یا بیشتر سمند واقعا از سی یلو مناسب تره ولی برای یه خانواده 5 نفری یا کمتر سی یلو مناسب تره چون شعار دوو اتوموبیل خانواده است و مطمعن باشید که برای این سی یلو هم راحتتره و کمتر ادم رو خسته میکنه (برای حداکثر 5نفر) البته من نمیگم سمند ماشین راحتی نیست ولی چون خودم هر دوشو داشتم حس میکنم رانندگی سی یلو بیشتر حال میده مخصوصا موقع یک شتاب گیری سریع از حالت سکون و.....
حالا چرا سی یلو برای یک خانواده 5نفری مناسب تره چون نرم تره وسرنشینان کمتر احساس خستگی میکنن. چون کولر بسیار عالی داره و..... ولی من نمیدونم سی یلو ماشین 5 ساله است واقعا یا نه؟ولی از سال 83 تا حالا که دارمش خدا شاهده هیچ خرجی به غیر از روغن وبنزین نداشته و دمارشوهم در اوردم
جهت اطلاع دوستان من هر جمعه توی بیست صدرا هستم دوستان شیرازی حتما یه سری بزنن ماشینم یه سی یلو نقرهای با رینگ 15 هست خودش تابلو مشخصه بیاین میبینید . خلاصه کار ما اونجا تیک ودستی وکورس گذاشتن با برو بچ هست ودمار ماشین رو در اوردیم
دوست عزيز قبول دارم سيلو نرم تره اما شتاب گيري ار حالت سكون به چه درد خانواده مي خوره؟
با شعار هم كه چيزي اثبات نمي شه
كولر هم خوب ماله سمند هم خوبه
اما سمند لوازم جانبي داره, نمايندگي هاش همه جا هستند, كم خرجه , ماشين محكميه, امكانات داخلي ماشين خوبه و ... . كسي منكر اين نيست كه سيلو ماشين بديه اما از نظر من سمند ماشين بهتري واسه يه خانواده حتي 4 نفره هست
cielo_silver
29 July 2006, 08:17 AM
دوست عزيز قبول دارم سيلو نرم تره اما شتاب گيري ار حالت سكون به چه درد خانواده مي خوره؟
با شعار هم كه چيزي اثبات نمي شه
كولر هم خوب ماله سمند هم خوبه
اما سمند لوازم جانبي داره, نمايندگي هاش همه جا هستند, كم خرجه , ماشين محكميه, امكانات داخلي ماشين خوبه و ... . كسي منكر اين نيست كه سيلو ماشين بديه اما از نظر من سمند ماشين بهتري واسه يه خانواده حتي 4 نفره هست
دوست عزیز من شتاب گیری از حالت سکون رو به این خاطر گفتم که یه چشمه از مزایاشو بگم .یعنی شما میفرمایید راننده وقتی با خانواده هست نباید از ماشین ورانندگی لذت ببره؟
در ضمن همین که قبول دارید سی یلو نرمتره خودش دلیلی بر راحتی سی یلو هست چون سرنشین به خاطر این که کمتر ناهمواری های جاده رو احساس میکنه و......کمتر هم خسته میشه (سوتفاهم نشه من نمیگم ادم تو سمند راحت نیست ولی چون تجربه رانندگی با جفتشو دارم به نظر من هم سی یلو راحتتره البته برای حداکثر 5 نفر)
در مورد کولر جای هیچ بحثی نیست به جرات میگم که کولر سی یلو از سمند بهتره اینو هر کس که هم سمند وهم سی یلو داشته میدونه(مثل شما دوست عزیز )
من هم منکر نیستم که سمند نمایندگی هاش بیشتره ولی خدا وکیلی نمایندگی ها برای ماشین ها چی کار میکنن به جز این که داغون ترش میکنن
منکر این هم نیستم که محکمتره(نسبتا)ولی کم خرج بودنش رو قبول ندارم. امکانات داخلی هم سی یلو با سمند معمولی زیاد فرق نمیکنه به جز اینه برقی
و البته نظر شما برای بنده محترمه قرار نیست که همه ادما مثل هم فکر کنن
cielo_silver
29 July 2006, 08:21 AM
در ضمن ما می خواهیم به دوست عزیزی که این بحث رو راه انداخته کمک کنیم که انتخاب بهتری داشته باشه نه اینکه با هم کل کل کنیم و خدای ناکرده ناراحتی به وجود بیاد:icon_cool
z_qz54
29 July 2006, 01:08 PM
توی بخش اتوموبیل باید یه تابلو کل کل مطلقا ممنوع نصب کنیم
باتلاق
3 September 2006, 01:52 AM
معلومه كه هر چي ماشين كوچيك تر باشه برا تو شهر بهتره... فكر جاي پارك و كوچه هاي باريك پر از ماشين رو كه بكنيم... اما خوب ماشين كوچيك برا خانواده و سفر خوب نيست و از طرفي بيشتر ها ها اينقدر مايه دار نيستيم كه 2 3 تا ماشين داشته باشيم!
farshad_ata
5 September 2006, 01:14 AM
فقط سمند
Abolfazl2006_p
5 September 2006, 01:48 AM
به نظرم 405 glx بهتره هر چند جز بحث نیست و بعدش 206 اگه شتاب و کوچیکی براتون مهمه
شاهین سرشار
5 September 2006, 03:35 PM
1 - سمند ( تکنولوژی بالاتر - امکانات مدرن تر - کیفیت روز به روز در حال افزایش - راحتی و آرامش )
2 - سیلو
3 - 206 ت 2 ( کمبود امکانات و ضعف موتوری در مقایسه با این سه )
4- پژو GLI ( پرخرج بودن و نالیدن ماشین از ابتدای خرید )
Ramtin329
17 December 2006, 12:21 AM
اول اینکه تجربه ثابت کرده ماشینی که در ایران تولید نشه خود بخود از رده خارج به حساب میاد ! من خودم یکی از دوستداران سی یلو بودم ولی خوب وقتی در ایران تولید نمیشه و باید دنبال لوازمش چندتا خیابانو پایین و بالا کنی ......... در سته استهلاک پایینی داره ولی اگر تصادف کنی چی ؟ لطفا نگید لوازم یدکیش فراوانه چون خیلی مثل شما در تهران زندگی نمی کنند ! در ضمن سی یلو یک نکته منفی بزرگی که داره (جدای از ترمز) صندلیهای عقبه که بسیار برای مسافتهای طولانی خسته کننده است ... ولی حیف که سی یلو در ایران دیگه تولید نمیشه .در پایان اگر سرعت را هم در نظر بگیریم فکر نمی کنم سمند از سی یلو کم بیاره و برعکس !
TUBORG
17 December 2006, 01:09 AM
در سیلو دنده 3 واقعا" دارای ضعف میباشد !
یعنی در دنده های 1 و 2 پا به پا ی هم هستند و در دنده 3 به اندازه 1 ماشین سیلو عقب خواهد ماند !
و صد البته اگر راننده حداکثر گشاتور ( در دور موتور 3500 ) و حد اکثر قدرت موتور ( در دور موتور 5800 ) رو رعایت کند می تواند پا به پای سمند برود
arash p mbz bmw
17 December 2006, 05:28 PM
و صد البته اگر راننده حداکثر گشاتور ( در دور موتور 3500 ) و حد اکثر قدرت موتور ( در دور موتور 5800 ) رو رعایت کند می تواند پا به پای سمند برود
فکر نمیکنم اینطوری باشه
مسلما سیلو نمیتونه پا به پای سمند بیاد چه برسه به 405یاپرشیا
مطمئن باشید راننده ی سمند هم اگر بخواهد قوانین شیفت کردن دنده رو انجام بده دیگر اثری از سیلو باقی نمیمونه
ببخشید موضوع رو منحرف کردم:icon_excl :icon_wink
El Padrino.
17 December 2006, 08:07 PM
فکر نمیکنم اینطوری باشه
مسلما سیلو نمیتونه پا به پای سمند بیاد چه برسه به 405یاپرشیا
مطمئن باشید راننده ی سمند هم اگر بخواهد قوانین شیفت کردن دنده رو انجام بده دیگر اثری از سیلو باقی نمیمونه
ببخشید موضوع رو منحرف کردم:icon_excl :icon_wink
همه ی دوستان قبول دارند که شتاب 405 بیشتر از سمند است
من یک سی یلو داشتم 265000 تا کارکرده بود یک با واشر سر سیلندر سوزوند موتورش باز شده بود 0 تا صدشو گرفتم بود 15 ثانیه دوستم یک 405 نو تحویل گرفته بود بازم خودم 0 تا صدشو گرفتم بود 15 ثانیه حالا اگه ماشین من نو بود کدام یکی کم می آوردن مسلما شتاب سی یلو بیشتر از 405 پرشیا و سمند است تست کنید اگه حرف من درست نبود
arash p mbz bmw
17 December 2006, 10:41 PM
دوست عزیزم
ما هم سیلو داشتیم و پدرم هم خیلی علاقه به این ماشین داشت
سمند هم دارشتیم و همینطور پارس
ولی بنده خودم امتحان کردم و تست کردم
سمند در 2به 3واقعا بی نظیر هست
درست جایی که سیلو کم میاره
در ضمن من کی شتاب سمند رو با 405مقایسه کردم؟!!
ali_sys1000
28 January 2007, 03:45 AM
بنظر من 206 استاندارترین ماشینه(175 که میره *میخای مسابقه بدی) اقایی که مثلا میگه سمند خیلی راحته یا abs داره منم میدونم داره ولی بعده 3 روز نداره همه جاش از ستون تا زیر بندی صدا میده از همه بدتر تو جاده که میری کسی واست دست تکون نمیده مارم برسون :icon_evil GLI هم خودتون میدونید ضد کیفیته - سیلو هم ماشینه خوبیه دوسته من یکی داشت میگفت :ترمزاش ایراد داره و یه نمه موتورش حساسه
بدنه اش نسبت به سمند ضعیف تره اما از206و405 جی ال ای خیلی محکمتره
206 ماشینی نیست که قاطی اینا کنین مخصوصا از لحاظ بدنه :lover:
XIII
29 January 2007, 01:38 AM
مشكل 206 همين بدنشه.درسته كه واسه ايمني بدنش اينطوريه اما تو ايران كه چپ و راست ميمالونن يا از پشت و جلو به آدم ميزنند به درد نمي خوره
Ramtin329
29 January 2007, 10:18 AM
بنظر من 206 استاندارترین ماشینه(175 که میره *میخای مسابقه بدی) اقایی که مثلا میگه سمند خیلی راحته یا abs داره منم میدونم داره ولی بعده 3 روز نداره همه جاش از ستون تا زیر بندی صدا میده از همه بدتر تو جاده که میری کسی واست دست تکون نمیده مارم برسون :icon_evil GLI هم خودتون میدونید ضد کیفیته - سیلو هم ماشینه خوبیه دوسته من یکی داشت میگفت :ترمزاش ایراد داره و یه نمه موتورش حساسه
206 ماشینی نیست که قاطی اینا کنین مخصوصا از لحاظ بدنه :lover:
دوست عزیز اول اینکه با این اوضاع خیابانها و جاده های ایران تویوتا کمری و سوناتا هم پس از مدتی بصدا در خواهند آمد ... پس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره . دوم اینکه 206 جدای از تیپ 5 و 6 ماشین قابل اطمینانی نیست ...
ali_sys1000
30 January 2007, 01:14 AM
بصدا در اومدن ماشین تو همه ماشینها هست قبول ولی کم و زیاد داره و اون صدایی که من گفتم از زیر بندی و جعبه فرمان و کمکها میاد که مربوط میشه به کیفیت نامناسب قطعات در ضمن تیپ 5و 6 206 فقط از لحاظ موتور و ترمز با اون یکیها فرق دارن . موتور تیپ 2 -3 هم هیچگونه اشکالی نداره و ترمزاشم با اینکه abs نیست ولی عملکرد خوبی داره و هیچگونه اشکالی نداره . حالا شما از چه جهت گفتی قابل اطمینان نیست (حرفهای منطقی تر بزن نه اینکه یهو فلان ماشین اینطوریه ) در ضمن همه این ماشینایی که میگی سوار شدیم . نظر شخصی من 206 هست
*علی*
30 January 2007, 10:01 AM
:icon_evil GLI سیلو هم ماشینه خوبیه دوسته من یکی داشت میگفت :ترمزاش ایراد داره و یه نمه موتورش حساس
دوستتون در مورد ترمز ها کاملا درست گفته ترمزاش روی ترمز های سمند معمولی رو سفید کرده (واقعا ترمز های دوو سیلو (داوود سیبلو خودمون ) تعطیل تشریف دارند .
اما از شما بعیده در مورد موتور ش این حرف رو بزنی !!!!!!!!!!!
موتوره ( GM آمریکا ) حساسه ؟:icon_twis :icon_twis
ali_sys1000
30 January 2007, 08:28 PM
من که سیلو ندارم ولی کسی که داشت اینو میگفت . در کل هم از سیلو خوشم میاد ماشینه خوبیه در ضمن اگه اشتباه نکنم فقط موتور اسپرو GM هست
nojex
1 February 2007, 05:56 PM
من که سیلو ندارم ولی کسی که داشت اینو میگفت . در کل هم از سیلو خوشم میاد ماشینه خوبیه در ضمن اگه اشتباه نکنم فقط موتور اسپرو GM هست
خیر !
موتور CIELO بهینه شده موتور DEAWOO RACER است . این موتور ابتدا توسط GM برای PONTIAC طراحی شد و با ادغام OPEL و GM در محصولات این شرکت استفاده شد . سپس OPEL کیت انژکتور و سیستم کنترل کامپیوتری برای این موتور طراحی کرد و در OPEL ASTRA نصب شد و با FACE LIFT شدن RACER سرسیلندر و این کیت نیز روی موتور CIELO نصب شد .
El Padrino.
1 February 2007, 06:01 PM
نه دوست عزیز تمامی موتور های دوو ساخت آمریکا و مونتاژ کره هستند فقط اسپرو های سری اول موتور هاشون مونتاژ آمریکا هست
nojex
1 February 2007, 06:42 PM
نه دوست عزیز تمامی موتور های دوو ساخت آمریکا و مونتاژ کره هستند فقط اسپرو های سری اول موتور هاشون مونتاژ آمریکا هست
دوست گرامی لطفا قبل از پاسخ . خوب و با تامل نوشته ها را بخوانید !
بنده و جناب علی حرفی از محل ساخت موتور نزدیم و بحث در مورد طراح و سازنده بود که در پست قبل به سرگذشت طراحی و تکامل این موتور اشاره شد که کاملا مبنی بر منابع معتبر بود .
در مورد موتور و کارایی آن همیشه اشاره به شرکت طراح و مبتکر موتور می گردد . نه به مونتاژ کار :icon_razz
اگر نوشته من را نیز به دقت مطالعه نمایید اشاره شد که دوو این تغییرات را در مورد موتور خود انجام داد !
ضمنا جهت اطلاع RACER های سری اول تا سال 1992 از موتور های کاملا وارداتی از امریکا استفاده می کردند ( اگر دقت کنید جلو پنجره و چراغهای این مدل با RACER سری دوم کاملا متفاوت است .)
El Padrino.
1 February 2007, 07:07 PM
می شه منبع حرفتون رو بگید
موتور های ریسر تا سال 92 از امریکا وارد می شده
nojex
1 February 2007, 08:40 PM
حتما .
با این وجود که من در جواب پست شما دلایل خودم را آوردم اما شما بجایی استناد به پست قبلی از من دلیل می خواهید .
1 تفاوت موتور racer نصل اول و دوم همینه و می تونید از یک تعمیر کار حرفه ای بپرسی
2 از ابتدای واردات RACER مشکلات زیادی در زمینه تولید این خودرو بود و نهایتا 2 سال به این جهت تولید به تاخیر افتاد . ( فقط واردات انجام شد ) تا موتور های مونتاژ کره وارد شد . (عموی بنده از مدیران ارشد کرمان خودرو هستند و در صورت لزوم در پیغام شخصی در این مورد بیشتر در خدمت شما هستم .)
3 با مراجعه به کد های روی بدنه یا برگه فروش نام GM در کنار کد موتور موجود است اما سری دوم خیر
4 سیستم تولید این خودروها در ایران FULL CKD بود ( بدنه رنگ شده کامل وارد می شد . سیستم تعلیق نیز به همراه موتور مجزا وارد می شد و البته تمام نقاط موتور علامت GM حک شده بود ) اما نصب موتور روی سیستم تعلیق ساخت کره در کره انجام می شد .
پیشنهاد می کنم ادامه بحث در تاپیک زیز انجام شود زیرا این تاپیک مخصوص سیلو سمند و 206 است
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=328866#post328866
Foad
2 February 2007, 05:38 PM
دوستان آقایون عزیزان
واقعا دیگه خسته شدم از بس توی هر تاپیک گفیتم موضوع رو منحرف نکنید.خودتون موضوع رو نگاه کنید و با پستهای بالا مقایسه کنید.پستهای غیر مربوط به موضوع در آینده پاک میشه
El Padrino.
2 February 2007, 07:13 PM
0 تا صد 206 چقدره به پای سیلو میرسه یا نه
جی ال ای که دیگه شتابش از 206کمتره
z_qz54
17 February 2007, 02:51 PM
206 اگر اشتباه نکنم در حدود 13 ثانیه بود.
سیلو رو نمیدانم ولی 405 باید کمتر از 11.5 باشه.
XELTEK
17 February 2007, 08:35 PM
من سيلو كهنه ي خودمونو تست كردم شتابش شد ! 10 ثانيه !
http://qsmile.com/qsimages/24.gif
اين نوه كه تازه خريديم دور بر 13 !
Abolfazl2006_p
18 February 2007, 03:29 PM
دوستان گرامی عنوان تاپیک سي يلو GLi سمند 206 تيپ2 ؟ میباشد
اگر به چند پست قبل توجه میکردید جناب foad141 تذکر لازم را در خصوص عدم انحراف تاپیک داده بودند اما دوستان توجه نکردند .
پست های خارج از عنوان تاپیک پاک شد
باتلاق
26 September 2007, 01:17 AM
من به شخصه اصلا سواري 206 رو دوست ندارم چون خيلي خيلي خيلي خيلي تكون و ارتعاش داره و با خيابون هاي ما واقعا رانندگي كردن باهاش عذاب آوره. به نظرم ميآد خشك ترين خودروي ايران 206 باشه.
اصلا اينگار چيزي به اسم فنر زير اين ماشين نيست!
benyamilan
27 September 2007, 01:03 AM
اگه واقعا فاکتور زود فروختن و خدمات پس از فروش و غیره رو در نظر نگیری سی یلو خداست...
ولی با این شرایط بنزین و ترافیک و اینا 206 بهتر از بقیست
Raminium2001
27 September 2007, 01:28 PM
از نظر نرمی و راحتی من سیلو رو خیلی خیلی دوست دارم.
از نظر کم مصرف بودن و راحتی رانندگی 206 برای داخل شهر انتخاب خوبیه و البته نظر دوست خوبم باتلاق رو خیلی قبول ندارم و فکر میکنم ماشینی که ایشون سوار شده بود مشکل تعلیق داشته.
ولی از نظر راحتی سرنشین، خدمات پس از فروش، لوازم یدکی، امنیت، کلاس، امکانات و خیلی فاکتورهای دیگه سمند رو قبول دارم و فکر میکنم ماشین خیلی خوبی باشه برای ایران. خصوصا که هر سال هم کیفیتش داره بهتر میشه و من دیگه چیزی به اسم شانسی بودن رو برای این ماشین قبول ندارم. فقط بعضی ها (خیلی به ندرت) ممکنه گاها بدشانس! باشند.
GLI هم که خوب همون پژو هست و با توجه به قیمتش از GLX سره و برای کسانی که میخوان با ماشین کار کنند، فکر می کنم در شرایط فعلی بهترین گزینه باشه.
james_hetfiel
20 October 2007, 03:05 PM
به اعتقاد من که همه ی این ماشینها رو تست کردم بنظرم سی یلو بهترین کیفت قطعات - راحت ترین صندلی ها - نرمترین فرمااااااااااااان - عالی ترین خدمات پس از فروش و کمترین اصطحلاک رو داره. پدالهاش خیلی نرمه!!! دیدش عالیه . من 7 سال سیلو داشتم . فقط بخاطر ترمز ضعیفش سیلندر ترمزش رو عوض کردم که مشکل حل شد. توی این 7 سال دست به جلوبندیش نزدم و فقط روغن و لنت عوض می کردم. ممکنه قضاوتم یکم متعصبانه بنظر برسه ولی حاضرم قسم بخورم. البته سی یلو قدرت موتورش خیلی هم زیاد نیست.ولی کم نمیاره . من خودم 1 سال پیش توی مسیر آمل محمود آباد که چند کیلومترش آسفالت عالی داشت ولی زیاد عریض و پیچ در پیچ نبود 200 تارو یک لحظه پر کردم ولی بیشتر جرات نکردم.
مهمترین نکته ای که باید بگم اینه که 5 ماه پیش یک تصادف بسیار شدید داشتم که ماشین از قسمت جلو تقریبا معدوم شد ولی فکر می کنم اگه 206 بود من حتما نقص عضو می شدم
http://blog.360.yahoo.com/blog-LYR2Vq05dZmyIyWPrCNm?p=306
msr839
28 March 2008, 07:56 PM
سمند و gli به درد نمیخورن
ماشینی که ایران طراحی کنه بهتر از این نمیشه
charli
27 April 2008, 10:13 PM
صد البته سی لو . سواری مزدا با کلاس بالا. یه صفرش تو انبار کرمان خودرو مونده بود 19 میلیون دادن.
El Padrino.
27 April 2008, 10:34 PM
سیلو صفر 19 ملیون؟؟؟؟؟
good_rally
27 April 2008, 11:22 PM
من به شخصه اصلا سواري 206 رو دوست ندارم چون خيلي خيلي خيلي خيلي تكون و ارتعاش داره و با خيابون هاي ما واقعا رانندگي كردن باهاش عذاب آوره. به نظرم ميآد خشك ترين خودروي ايران 206 باشه.
اصلا اينگار چيزي به اسم فنر زير اين ماشين نيست!
به نظر من كلا سواري پژو خيلي بهتر از دوو است.
206 ماشين هاچ بك است وبيشتر به عنوان ماشين اسپرت ناميده ميشه تا ماشين خانواده.
يكي از مشخصه هاي ماشين اسپرت به خصوص هاچبك سفت بودن سيستم تعليق خودرو است .
همان طور كه همه ميدونيد 206 در مانورها بسيار عالي عمل ميكند و اين مانور پزيري عالي رو مديون سيستم تعليق خشك خودرو است .
شما فكر ميكنيد كه شركتي به اين بزرگي به نام پژو نميتونست براي 206 از يك سيستم تعليق نرمتر استفاده كنه . مطمئن باشيد كه ميتونست از سيستم تعليق نرمتر استفاده كنه .
مثلا فرض كنيد سيستم تعليق پرايد روي 206 بود اونوقت درسته كه ماشين نرم عمل ميكرد ولي در مانورها پشت ماشين كاملا به يه طرف ديگه ميرفت.
پس استفاده از اين سيتم تعليق خشك براي 206 بي علت نبوده.
يا مثلا 206 ُSD كه يك سدان است و جزئ ماشين هاي خانوادگي حساب ميشه بايد از يك سيتم تعليق نرم تر استفاده بشه كه استفاده هم شده.
اگه سيستم تعليق Sd مثل 206 هاچ بك بود بايد از سيستم تعليقش ايراد ميگرفتيم نه اين كه بيايم از هاچ بك ايراد بگييم.
good_rally
27 April 2008, 11:45 PM
به اعتقاد من که همه ی این ماشینها رو تست کردم بنظرم سی یلو بهترین کیفت قطعات - راحت ترین صندلی ها - نرمترین فرمااااااااااااان - عالی ترین خدمات پس از فروش و کمترین اصطحلاک رو داره. پدالهاش خیلی نرمه!!! دیدش عالیه . من 7 سال سیلو داشتم . فقط بخاطر ترمز ضعیفش سیلندر ترمزش رو عوض کردم که مشکل حل شد. توی این 7 سال دست به جلوبندیش نزدم و فقط روغن و لنت عوض می کردم. ممکنه قضاوتم یکم متعصبانه بنظر برسه ولی حاضرم قسم بخورم. البته سی یلو قدرت موتورش خیلی هم زیاد نیست.ولی کم نمیاره . من خودم 1 سال پیش توی مسیر آمل محمود آباد که چند کیلومترش آسفالت عالی داشت ولی زیاد عریض و پیچ در پیچ نبود 200 تارو یک لحظه پر کردم ولی بیشتر جرات نکردم.
مهمترین نکته ای که باید بگم اینه که 5 ماه پیش یک تصادف بسیار شدید داشتم که ماشین از قسمت جلو تقریبا معدوم شد ولی فکر می کنم اگه 206 بود من حتما نقص عضو می شدم
http://blog.360.yahoo.com/blog-LYR2Vq05dZmyIyWPrCNm?p=306
دوست عزيز ايمني 206 در حد خوبي است ايمني 206 3ستاره است وايمنيش در حد خوبي قرار داره.
متاسفانه خيلي از مردم ما وقتي كه ميخوان ايمني 2خودرو را مورد بررسي قرار بدهند اولين كاري كه ميكنند به بزرگي و ابعاد خورو نگاه ميكنند .
مثلا همين 206 با سمند يا سي يلو خيلي ها فكر ميكنند خودرويي كه كمتر در تصادف آسيب ديده باشد بهترين ايمني را دارد كه اين يك فكر كاملا اشتباهي است.
مثلا 206 ممكنه در تصادفات نسبت به سمند بيشتر آسيب ببينه ولي خودرو جوري طراحي شده كه بيشترين صدمه به خودرو وارد شود و به طور كلي 206 ضربه را در خود جذب ميكنند واجازه انتقال ضربه به سرنشين را نميدهد .
پس آسيب ديدن بيشتر ماشين دليل بر ايمني كمتر اون ماشين نيست .
شما اگه ماشين هاي آمريكايي قديمي رو نگاه كنيد بدنه اين ماشين ها در تصادف بسيار محكم بودن ولي اين ايمني فقط براي خود بدنه خودرو بود وايمني براي سرنشينان وجود نداشت به طور كلي مثلا وقتي كه اين آمريكايي هاي قديمي مثلا با درخت برخورد ميكردند بدنه ماشين هيچ صدمه ويا صدمه ي كوچكي ميديد به طور كلي بدنه خودرو طوري طراحي شده بود كه ضربه را در خود جذب نميكرد وتمام ضربه را به سرنشينان منتقل ميكرد.
حالا 206 سمندو سي يلو و...... به اين صورت است.
مطمئن باشيد كه 206 خيلي ايمنيش از سي يلو وسمند و... بيشتر .
اينو ميدونستيد كه ايمني سرنشينان ماتيز از زانتيا بهتر:icon_arro
El Padrino.
28 April 2008, 11:20 AM
به نظر من كلا سواري پژو خيلي بهتر از دوو است.
206 ماشين هاچ بك است وبيشتر به عنوان ماشين اسپرت ناميده ميشه تا ماشين خانواده.
يكي از مشخصه هاي ماشين اسپرت به خصوص هاچبك سفت بودن سيستم تعليق خودرو است .
همان طور كه همه ميدونيد 206 در مانورها بسيار عالي عمل ميكند و اين مانور پزيري عالي رو مديون سيستم تعليق خشك خودرو است .
شما فكر ميكنيد كه شركتي به اين بزرگي به نام پژو نميتونست براي 206 از يك سيستم تعليق نرمتر استفاده كنه . مطمئن باشيد كه ميتونست از سيستم تعليق نرمتر استفاده كنه .
مثلا فرض كنيد سيستم تعليق پرايد روي 206 بود اونوقت درسته كه ماشين نرم عمل ميكرد ولي در مانورها پشت ماشين كاملا به يه طرف ديگه ميرفت.
پس استفاده از اين سيتم تعليق خشك براي 206 بي علت نبوده.
يا مثلا 206 ُSD كه يك سدان است و جزئ ماشين هاي خانوادگي حساب ميشه بايد از يك سيتم تعليق نرم تر استفاده بشه كه استفاده هم شده.
اگه سيستم تعليق Sd مثل 206 هاچ بك بود بايد از سيستم تعليقش ايراد ميگرفتيم نه اين كه بيايم از هاچ بك ايراد بگييم.
سواری خودرو ها دوو رو همه بول دارند واقعا خوبه
ولی در مورد سیستم تعلیق پژو اکانش رو داشته سیستم رو نرم تر بکنه ولی با شاسی و خصوصیات این خودرو نمی خونده نه برای قابلیت مانوری 206 رو به راحتی میشه روی یک چرخ بلند کرد قابلیت مانوری خوبی نداره
والا نمی دونستیم تعلیق پراید از 206 نرمتر شده
میشه یک مدرک یا یک حرف رو بگید که در اون ثابت شده باشه سیستم تعلیقشون یکی نیست 206 و اس دی
من برای حرفم مدرک دارم
اگه ار بغل به اس دی نگاه کنید میبینید که سیستم تعلیقش اشکال داره ماشین صاف نیست یک جوریه اگه قرار بود سیستم تعلیق عوض بشه مطمئنا این عیب هم برطرف میشد
El Padrino.
28 April 2008, 11:24 AM
دوست عزيز ايمني 206 در حد خوبي است ايمني 206 3ستاره است وايمنيش در حد خوبي قرار داره.
متاسفانه خيلي از مردم ما وقتي كه ميخوان ايمني 2خودرو را مورد بررسي قرار بدهند اولين كاري كه ميكنند به بزرگي و ابعاد خورو نگاه ميكنند .
مثلا همين 206 با سمند يا سي يلو خيلي ها فكر ميكنند خودرويي كه كمتر در تصادف آسيب ديده باشد بهترين ايمني را دارد كه اين يك فكر كاملا اشتباهي است.
مثلا 206 ممكنه در تصادفات نسبت به سمند بيشتر آسيب ببينه ولي خودرو جوري طراحي شده كه بيشترين صدمه به خودرو وارد شود و به طور كلي 206 ضربه را در خود جذب ميكنند واجازه انتقال ضربه به سرنشين را نميدهد .
پس آسيب ديدن بيشتر ماشين دليل بر ايمني كمتر اون ماشين نيست .
شما اگه ماشين هاي آمريكايي قديمي رو نگاه كنيد بدنه اين ماشين ها در تصادف بسيار محكم بودن ولي اين ايمني فقط براي خود بدنه خودرو بود وايمني براي سرنشينان وجود نداشت به طور كلي مثلا وقتي كه اين آمريكايي هاي قديمي مثلا با درخت برخورد ميكردند بدنه ماشين هيچ صدمه ويا صدمه ي كوچكي ميديد به طور كلي بدنه خودرو طوري طراحي شده بود كه ضربه را در خود جذب نميكرد وتمام ضربه را به سرنشينان منتقل ميكرد.
حالا 206 سمندو سي يلو و...... به اين صورت است.
مطمئن باشيد كه 206 خيلي ايمنيش از سي يلو وسمند و... بيشتر .
اينو ميدونستيد كه ايمني سرنشينان ماتيز از زانتيا بهتر:icon_arro
بله 206 3 ستاره داره البته با ای بی اسو و 2 تا ایربگ در حالی که تیپ 2 فاقد این سیستم هاست فکر نکنم تیپ 2 بیشتر از 1.5 ستاره بگیره
ایمنی شامل ایمنی سر نشین میشه وهم خراب نشدن ماشین اگه در تست های ایمنی دقت کرده باشید میزان خراب شدن خودرو هم در ستاره دادن تاثیر داره
پس ایی به هر 2 مورد ربط داره من از سیلو دفاع نمی کنم بی شک 206 بهتره چون جدید تره ولی خوب 206 خودرو جوان هاست و سیلو در کلاس خوانواده هست
زانتیا که مال ده 80 هست طبیعیه که با 2 ایر بگ و ای بی اس 1.5 ستاره بگیره ماتیز ایمنیش بیشتره
good_rally
28 April 2008, 12:04 PM
سواری خودرو ها دوو رو همه بول دارند واقعا خوبه
ولی در مورد سیستم تعلیق پژو اکانش رو داشته سیستم رو نرم تر بکنه ولی با شاسی و خصوصیات این خودرو نمی خونده نه برای قابلیت مانوری 206 رو به راحتی میشه روی یک چرخ بلند کرد قابلیت مانوری خوبی نداره
والا نمی دونستیم تعلیق پراید از 206 نرمتر شده
میشه یک مدرک یا یک حرف رو بگید که در اون ثابت شده باشه سیستم تعلیقشون یکی نیست 206 و اس دی
من برای حرفم مدرک دارم
اگه ار بغل به اس دی نگاه کنید میبینید که سیستم تعلیقش اشکال داره ماشین صاف نیست یک جوریه اگه قرار بود سیستم تعلیق عوض بشه مطمئنا این عیب هم برطرف میشد
دوست عزيز منظور من اين است كه سيستم تعليق پرايد حداقل اون خشكي 206 رو نداره .
شما بهتر SD رو از عقب نگاه كنيد اون2 ميله اي كه در عقب 206 وجود داره باعث نرمتر شدن سيستم تعليق خودرو شده .
اونايي كه SD دارند ميتونند بيان بگن كه SD از هاچبك نرمتر از نظر سيستم تعليق.
كلا سيستم تعليق و اكسل 206 هاچبك نوع ارتقاع يافته 205 است وبا كمي تغييرات به اين شكل تبديل شده است.
ولي اكسل وسيستم تعليق SDدرعقب از نوع206 GT استفاده شده .
در پايين يك عكس از SD ميزارم كه تفاوت اونو با هاچ بك نشون ميده.
http://i26.tinypic.com/jhygyp.jpg
good_rally
28 April 2008, 12:33 PM
بله 206 3 ستاره داره البته با ای بی اسو و 2 تا ایربگ در حالی که تیپ 2 فاقد این سیستم هاست فکر نکنم تیپ 2 بیشتر از 1.5 ستاره بگیره
ایمنی شامل ایمنی سر نشین میشه وهم خراب نشدن ماشین اگه در تست های ایمنی دقت کرده باشید میزان خراب شدن خودرو هم در ستاره دادن تاثیر داره
پس ایی به هر 2 مورد ربط داره من از سیلو دفاع نمی کنم بی شک 206 بهتره چون جدید تره ولی خوب 206 خودرو جوان هاست و سیلو در کلاس خوانواده هست
زانتیا که مال ده 80 هست طبیعیه که با 2 ایر بگ و ای بی اس 1.5 ستاره بگیره ماتیز ایمنیش بیشتره
دوست عزيز 206 تيپ 2 3ستاره است و 206 تيپ5و6 4ستاره ايمني داره.
ساختار 206 وطراحي كلي 206 تمام تيپ ها طوري است كه در هنگام برخورد از جلو به صورت V شكل جمع ميشود و وقتي كه ضربه به موتور ميرسد براي اينكه موتور وارد اطاق نشود وبه سرنشينان آسيب وارد نكند موتور حالت شكستگي وافتادگي به سمت پايين را پيدا ميكند وتا اونجا كه ممكن است موتور به سمت پايين هدايت ميشود تا وارد اطاق خودرو نشود.
4ستاره تيپ هاي بالاتر 206 هم به خاطر استفاده از ايربگ و ABS است كه ايمني اين خودرو را بيشتر كرده است.
من تقريبا 2سال پيش به عنوان كاررآموز براي اين كه بتونم ديپلم رو بگيرم بايد اين 3ماه كار آموزي رو پاس ميكرديم.
من حدود 2يا 3ماه در يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو به عنوان كار آموز مشغول بودم درست بقل نمايندگي صافكاري بزرگي بود كه ماشين هايي كه زياد آسيب ديده بودند به اونجا هدايت ميشدند.
يه روز يه 206 تيپ 2 رو آوردند نمايندگي ما بايد موتور و... از روي ماشين جدا ميكرديم بعد ميفرستاديم به صافكاري .
206 به طور مستقيم به پشت خودروي جلويي برخورده شديدي كرده بود و جلوي ماشين به صورت V شكل جمع شده بود وكل موتور زياد آسيب نديده بود ولي قسمت جلوي موتور مقداري آسيب ديده بود وبه سمت پايين هدايت شده بود .براي من خيلي جالب بود همون طور كه در مورد تصادف 206 خونده بودم شكلش هم براي من به همون صورت بود كوچك ترين صدمه اي به سرنشينان خودرو وارد نشده بود .
البته اون جور كه صاحب ماشين ميگفت كمربند بسته بودند.
شيشه جلو هم تقريبا 70درصد ترك خورده بود ولي شيشه هنوز سر جاش بود.
El Padrino.
28 April 2008, 06:18 PM
دوست عزيز منظور من اين است كه سيستم تعليق پرايد حداقل اون خشكي 206 رو نداره .
شما بهتر SD رو از عقب نگاه كنيد اون2 ميله اي كه در عقب 206 وجود داره باعث نرمتر شدن سيستم تعليق خودرو شده .
اونايي كه SD دارند ميتونند بيان بگن كه SD از هاچبك نرمتر از نظر سيستم تعليق.
كلا سيستم تعليق و اكسل 206 هاچبك نوع ارتقاع يافته 205 است وبا كمي تغييرات به اين شكل تبديل شده است.
ولي اكسل وسيستم تعليق SDدرعقب از نوع206 GT استفاده شده .
در پايين يك عكس از SD ميزارم كه تفاوت اونو با هاچ بك نشون ميده.
خوب شما یک عکس هم اگه میشه از سیستم تعلیق عقب 206 معمولی بزار تا با اس دی مقایسش کنیم
El Padrino.
28 April 2008, 06:18 PM
دوست عزيز 206 تيپ 2 3ستاره است و 206 تيپ5و6 4ستاره ايمني داره.
ساختار 206 وطراحي كلي 206 تمام تيپ ها طوري است كه در هنگام برخورد از جلو به صورت V شكل جمع ميشود و وقتي كه ضربه به موتور ميرسد براي اينكه موتور وارد اطاق نشود وبه سرنشينان آسيب وارد نكند موتور حالت شكستگي وافتادگي به سمت پايين را پيدا ميكند وتا اونجا كه ممكن است موتور به سمت پايين هدايت ميشود تا وارد اطاق خودرو نشود.
4ستاره تيپ هاي بالاتر 206 هم به خاطر استفاده از ايربگ و ABS است كه ايمني اين خودرو را بيشتر كرده است.
من تقريبا 2سال پيش به عنوان كاررآموز براي اين كه بتونم ديپلم رو بگيرم بايد اين 3ماه كار آموزي رو پاس ميكرديم.
من حدود 2يا 3ماه در يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو به عنوان كار آموز مشغول بودم درست بقل نمايندگي صافكاري بزرگي بود كه ماشين هايي كه زياد آسيب ديده بودند به اونجا هدايت ميشدند.
يه روز يه 206 تيپ 2 رو آوردند نمايندگي ما بايد موتور و... از روي ماشين جدا ميكرديم بعد ميفرستاديم به صافكاري .
206 به طور مستقيم به پشت خودروي جلويي برخورده شديدي كرده بود و جلوي ماشين به صورت V شكل جمع شده بود وكل موتور زياد آسيب نديده بود ولي قسمت جلوي موتور مقداري آسيب ديده بود وبه سمت پايين هدايت شده بود .براي من خيلي جالب بود همون طور كه در مورد تصادف 206 خونده بودم شكلش هم براي من به همون صورت بود كوچك ترين صدمه اي به سرنشينان خودرو وارد نشده بود .
البته اون جور كه صاحب ماشين ميگفت كمربند بسته بودند.
شيشه جلو هم تقريبا 70درصد ترك خورده بود ولي شيشه هنوز سر جاش بود.
میشه برای 4 ستاره بودن تیپ 5 یک سایت رو معرفی کنید ؟
good_rally
28 April 2008, 07:35 PM
میشه برای 4 ستاره بودن تیپ 5 یک سایت رو معرفی کنید ؟
اينم لينكش كه 4ستاره بودن 206 رو ثابت ميكنه
http://www.crash-test.org/marques/resultat.php?mod=peu206_2000
El Padrino.
29 April 2008, 07:04 PM
خوب عکس از تعلیق عقب 206 معمولی ؟؟
good_rally
29 April 2008, 07:42 PM
خوب عکس از تعلیق عقب 206 معمولی ؟؟
اونو متاسفانه ندارم ولي خوب سيستم تعليقشون در عقب متفاوت
اونايي كه Sd دارند با حرف من موافقن كه تعليق SD نرمتر از هاچ بك است.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.