PDA

View Full Version : خودروي آمريكايي .. ژاپني ... اروپايي .. كدام برتر است؟

محمد رضا محمدي
22 November 2004, 04:34 PM
سلام دوستان عزيز ..
در اين تاپيك قصد داريم به بررسي و مقايسه خودروهاي آمريكايي ... ژاپني ... اروپايي بپردازيم ..
و در هر مورد نقات قوت و ضعف اين خودرو هارو مقايسه كنيم ..

Pooriya_Online
22 November 2004, 04:47 PM
من آمريكايي ميپسندم

از نظر:

قدرت و سرعت و بدنه و قيافه و... 8)

خلاصه خداي ماشينه....

اگه تو ايران شورلتو و فورد و ديگر ماشيناي آمريكايي بود (يعني توليد ميشد) حتما اونو ميخريدم و اصلا پژو و زانتيا و دوو و... رو قبول نداشتم... :evil: ولي حيف كه توليد نميشه :oops:

اصغر
22 November 2004, 06:19 PM
محمدي جان ؛ اين سوال كلي تر از اونه كه بشه جوابش داد.

اگه تو قرن بيستم (اونم نه دهه آخرش) اينو ميپرسيدي ميشد با شرط و شروطي بهش جواب داد ولي الان در قرن 21 تكنولوژيا اينقدر پيشرفته و به هم نزديك شدن كه اين سوال قابل پاسخ دادن نيست 8)

بليزر
22 November 2004, 06:47 PM
سلام :o
البته اكثر خودروهاي امريكايي موجود در ايران مربوط به سالهاي قبل انقلاب هستش
ولي با همه اين احوال همين ماشينهاي قديمي امريكايي ادم واقعن تو رانندكي لذت ميبره
هم از لحاز جا دار بودن و استحكام و بخصوص فكر مي كنم كه نرمترين فرمونو بين ماشينها
داشته باشه توي يه كتاب خوندم كه براي چرخاندن فرمان پيكان حدود 10 كيلوگرم نيرو نيازه
در حالي كه براي چرخاندن فرمان ماشين امريكايي كمتر از 100 گرم نيرو لازم است. :o

محمد رضا محمدي
22 November 2004, 07:12 PM
مهندس اصغر, عزيز ...
اين بحث مقداري كلي است ولي تا حدودي هم سليقه اي و تجربي هستش ..
در مورد اتومبيل هاي جديد و قرن 21 بايد بگم تجربيات ما فقط در حد كپي برداري از مجلات و سايت هاي خارجي هست چون اين تكنولوژي در دست ما نيست كه بتونيم در موردش بحث كنيم و فقط ميتونيم در مورد خودرو هايي كه در كشورمون موجوده بحث كنيم :o
حالا منتظر نظراتتون هستم 8)

فرکتال
22 November 2004, 07:16 PM
فكر نمي كنم كسي باشه كه ماشين امريكايي را ترجيح نده چون واقعا ماشينهايي هستن كه حرف ندارن البته يكي از ايرادات ماشينهاي آمريكايي اينه كه آدمو تبنل ميكنه از بس كه راحته - يادتون هست چندين سال پيش كارخونه مرسدس بنز يه مسابقه گذاشته بود كه هر كس بتونه يه ايراده بزرگ به اين ماشين وارد كنه يه دستگاه بنز آخرين مدل بهش جايزه ميديم و يه خانم مسني بخاطر اين جمله كه ( بزركترين ايراد بنز اين است كه بعدش ديگه نميشه ماشينه ديگري رو سوار شد ) برنده جايزه شد - ولي من فكر ميكنم كه اين حرف برازنده ماشينهايه آمريكايي است - من خودم تقريبا همه جور ماشيني داشتم از پاترول - بيوك و رنو - پژو 504 - دوو . ولي هيچ ماشيني رو به اندازه بيوكم دوست ندارشتم چون فرمون فوقالعاده اي داره مقدار چرخش و مقدار مانوري كه با يه بيوك يا امثال اون ميتوني بكني هيچوقت نمي توني با يه ماشينه ديگه داشته باشي و ماشينهايه اتوماتش هم جوري طراحي ميكنن كه هيچوقت كم نمي آره و ترمز هايه عاليش abs هم نيست ولي ماشينو ميخ ميكنه - خداييش تا حالا ديديد يه بيوك يا كاديلاك چپ كنه و رو سقف وايسه 8)

niceevil
22 November 2004, 07:19 PM
واقتی اون شورلت کوروت که تو نيد فور اسپيد 3 هم هست 24000$ باشه با صفر تا صد 4 ثانيه
شما ميری 40 ميليون بدی گاری بد قيافه (ماکسيما) بخری؟؟؟؟؟
:oops:

محمد رضا محمدي
22 November 2004, 08:01 PM
فكر كنم وقتشه منم نظرمو بگم ..
به نظر من اول آمريكايي :
قدرت موتور بالا ... حد اكثر سرعت و شتاب ثانويه عالي ... شتاب اوليه راضي كننده .... امكانات و راحتي خداس ... كلاس كاملا متفاوت .. . مستحكم و ايمن ... قابل اطمينان در هر شرايطي ( تا بحال با ماشين امريكايي توي هيچ جاده اي نموندم در هر شرايطي راننده رو همراهي ميكنه ) .... طراحي بسيار زيبا و با ابهت ... خدمات عالي ... هندلينگ خوب ... موتور ها و قطعات با عمر طولاني و قابل اطمينان در شرايط سخت و دور موتور بالا و همچنين قيمت قطعات يدكي خيلي به صرفه تر از امثال ژاپني هستند ... ارزش خودور به نسبت قيمت ( به نيبت قيمت مورد نظر امكانات پ تكنولوژي عالي و بيش از حد انتظار به شما ميدهد ) ...
معايبش هم ترمزهاي نه چندان راضي كننده .... مصرف سوخت ( البته به نسبت حجم موتور طبيعي هستش )

رتبه ي بعدي : اروپايي
منظور از اروپايي 100٪ اتوموبيل هاي آلماني هستند چون در اروپا رو دست ندارند ...
ماشين هاي اروپايي موتور هاي خوبي دارند و جنبه هاي اسپرت و خانوادگي رو با هم در آميختند .... شتاب خيلي خوب به همراه حداكثر سرعت خوب و همچنين پايداري و ترمزهاي عالي و هندلينگ بالا در مانورها و امكانات متوسط از مشخصه هاي انهاست ..
ولي در عوض قيمت بالايي دارند .... قطعات يدكي گران و عمومن اتومبيل هايي با استهلاك بالا هستند ...

رتبه آخر هم ژاپني :
اصولن اقتصادي و كم مصرف ... موتورهاي با حجم پايين ولي عمر طولاني .... قيمت خوب ... امكانات متوسط ... شتاب و حداكثر سرعت معقول به نسبت حجم موتور ... ترمزهاي خوب ... طراحي ساده ...
ولي بعد از مدتي تكراري و خسته كننده ميشوند چون اصولن كپي برداري شده هستند ( لكزس از بنز و ايسوزو از اتومبيل هاي امريكايي تقليد ميكنند و .... ) ... قيمت لوازم يدكي بالاست ...

حالا شما هم بگيد :o

booleck
22 November 2004, 08:14 PM
من هم کاملاً با ماشين های امريکايی حال ميکنم ولی خوب موقع اي که ما تو اين کشور امکان استفاده از ماشين های
امريکايی رو نداريم و فقط ميتونيم از اين ماشين های کره اي و ژاپنی استفاده کنيم.ديگه نميشه ترجيح داد
خوب من ترجيح ميدم که مثلاً می باخ سوار شم ولی شرايطش رو ندارم و لوکس ترين ماشين داخل ايران هم
مکسيماست من فقط ميتونم مکسيما سوار شم
پس انتخاب وابسته به شرايط هست نه سليقه به نظر من (البته در ايران)

saeeds
11 October 2006, 01:07 PM
به عقيده من خودروهاي ژاپني بالاترين کيفيت را دارند برادر من يه داتسون 160جي مدل 1977 داره که سندش به نام خودشه تا الان فقط 2 بار ديسک و صفحه با يه تعمير موتور جزئي داشته

شاهین سرشار
13 October 2006, 04:06 PM
خودروهای امریکایی و آلمانی در دنیا حرف اول رو میزنند .

بعد میریم سراغ آسیا

reza1050
13 October 2006, 06:09 PM
خودروهای امریکایی در کل ماشینهای خوبی هستند ولی ماشینهای اروپایی چند منظوره ساخته شدند ماشینهایی با امکانات بسیار خوب طراحی مناسب خانوادگی با رانندگی به سبک اسپرت که و از نظر تنوع نسبت به خودروهای امریکایی کلاسهای متفاوت تری دارند در مجموع من اروپایی رو ترجیح میدم:icon_excl

El Padrino.
13 October 2006, 10:12 PM
الان ماشین های روز اروپایی تولید و طراحیشون مال آمریکاست و اگر هم آمریکایی نباشند موتورشون یا ساخته و یا طراحیش مال آمریکاست مثلا الن بی ام وه ایکس فایو 100 در 100 آمریکایی هست موتور های هیوندای قدیمیاشون طراحیش مال جنرال موتورز هست مثل هیوندای ایکسل

007pooya
15 October 2006, 05:18 PM
من شخصا" از اتومبيلهاي آسيايي متنفرم دليلش هم اينه كه فقط ميا از ماشينهاي اروپايي يا ژاپني كپي برداري ميكنن و اونهم يك كپي برداري ناموفق (مثل هيوندا سوناتا كه از روي هوندا آكورد كپي برداري شده)

ولي ماشين هاي ژاپني فرق ميكنن و به نظرم از تكنولوژي و كيفيت ساخت و شكل ظاهري بهتري برخوردار هست و از بين ماشينهاي ژاپني بيشتر از همه از هوندا خوشم مياد

خودروهاي اروپايي هم كه ديگه احتياج به بحث ندارن!
بالاترين تكنولوژي ، بالاترين كيفيت ساخت ، بهترين قيافه و طراحي:icon_wink

به نظر من ماشينهاي آمريكايي قبل از دهه 90 از هر لحاظ فوق العاده هستن ، قدرت موتور ، ابهت ، طراحي و غيره

ولي ماشينهاي آمريكايي متاسفانه ابهت و طراحي قبل رو ندارن مثلا" يه نگاهي به محصولات الان پونتيا و يه نگاهي هم به قبل از دهه 90 بندازين!

يه چيز هم بگم كه بر خلاف امتياز منفي ماشينهاي آمريكايي موجود در ايران كه همون مصرف زياد

بنزينشون هس ولي من عاشق دو ماشين شورولت كامارو و پونتياك ترانس آم و فايربيرد هستم و اونارو با هزار تا پرشيا عوض نميكنم:icon_wink:icon_excl

CTS-V
24 October 2006, 03:52 AM
اگه قدرت، کیفیت بالا و عمر طولانی(و کمی هم ابهت) مهم باشه خودروی آمریکایی
و اگر ظرافت و زیبایی ، تکنولوژی روز و کیفیت بالا مهم باشه اروپایی(مخصوصاً آلمانی)
و اگر قیمت ، ظاهر زیبا و تکنولوژی روز ژاپنی:icon_cool