PDA

View Full Version : گنه کرد در بلخ آهنگری ... (در مورد ایرانخودرو)

diyaco
5 May 2006, 10:15 AM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

موضوع جالبی برای من پیش آمده که آنرا برای شما ذکر میکنم.

یکی از نمایندگان شرکت ایران خودرو (در شهرستان) با این شرکت مشکل پیدا کرده به نحوی که کد این نمایندگی در حال حاضر مسدود میباشد.
تا اینجای کار امری است عادی ام چیزی که باعث تاسف میباشد اینست که شرکت ایران خودرو بجای اینکه نمایندگی متخلف را جریمه کند اقدام به تنبیه خریداران نموده است و از تحویل پلاک اتومبیلهای خارج شده از این نمایندگی خودداری میکند :icon_conf :icon_mad: :icon_mad:
معلوم نیست که این طرز قرون وسطایی چگونه به ذهن مسئولین ایران خودرو رسیده؟
مطمئن هستم که در بین کاربران عزیز این سایت عده ای از مهندسین و مسئولین شرکت ایران خودرو نیز حضور دارند و از این عزیزان میخواهم که فکر کنند هنگامی که نمایندگی مجاز خودشان تخلف نموده چرا بایستی من مشتری بجای او جریمه شوم؟

بقول معروف:
گنه کرد در بلخ آهنگری .... به شوشتر زدند گردن مسگری

(چنانچه لازم بود درمورد نمایندگی موردنظر اطلاعات بیشتری را ارائه خواهم داد)

باپوزش فراوان از مدیران عزیز - من تاپیک را در محل نامناسب باز نموده ام لطفا" درصورت امکان به کلوپ ایران خودرو منتقل شود - با سپاس

Nomad
5 May 2006, 10:31 AM
ایرانخودرو در این جور مواقع برای هیچ چیز بیشتز از ÷ول ارزش قائل نیست .

nadersport
5 May 2006, 04:38 PM
تاپيك منتقل شد:icon_cool

diyaco
7 May 2006, 06:42 AM
چونکه چند روز از موضوع گذشته و متاسفانه نمایندگی یاد شده هیچگونه اقدامی برای گرفتن پلاک خودروهای تحویلی ننموده با اجازه مدیران و برای آگاهی کاربران نام نمایندگی را ذکر میکنم:

نمایندگی متخلف "شرکت وسام موتور " شیراز میباشد , ظاهرا" آنها در تحویل پلاکهای خودرو که درحکم اسناد دولتی است دقت نکرده اند و پلاک جابجا به مشتری تحویل داده اند و همین امر سبب شده که نیروی محترم انتظامی جلوی تحویل پلاک به این نمایندگی متخلف را بگیرد.
نکته جالب اینجاست که در تماس با مشتریان نیز حقیقت را نمیگویند و صرفا" اظهار میدارند که مقصر تاخیر در تحویل پلاک ایران خودروست و سعی در گمراه نمودن مشتری دارند.
البته اصل قضیه کماکان بجای خود باقیست و بجای اینکه افراد متخلف جریمه و تنبیه شوند , مشتری بی خبر از همه جا تنبیه شده :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

changeez
12 May 2006, 04:41 PM
در این گونه موارد اولین اقدام اینه که اول زیر میز رو نگاه بکنی. بعد یه حالی به صاحب میز بدی.
حالا خود دانی:icon_evil

diyaco
12 May 2006, 05:42 PM
خوشبختانه تونستم پلاک را بگیرم البته با لطف پرسنل پلاک گذاری نیروی محترم انتظامی که واقعا" محبت کردند. :icon_excl
اما واقعا" برای نمایندگی یاد شده متاسفم که عرضه حفظ پلاکهای مردم را هم ندارند آنوقت زیر اسم نمایندگیشون مینویسند:
نماینده ممتاز ایران خودرو :icon_mad:

admiral
13 May 2006, 03:30 PM
شما مطميني كه نمايندگي ايران خودرو را دارد .تو ليست نمايندگيهاي ايران خودرو را در سايتش نگاه كنhttp://sale.ikco.com/
چنين اسمي كه ميگي نيست

diyaco
14 May 2006, 03:23 PM
با سلام

حق باشماست اسم نمایندگی والی پور میباشد که به گروه وسام موتور شهرت دارد ,
مشخصات نمایندگی
کد : 2212
آدرس : شیراز - بلوار امير كبير 100 متر بعد از پليس راه -سمت چپ ساختمان شيشه اي
تلفن : 8226667-8-8233829