View Full Version : پلاک کشوری
Payamnazeri
3 May 2006, 07:09 PM
کسی راجع به پلاک های کشوری سایت معتبری سراغ داره که بدونیم این پلاکها مال کدوم شهر هاست.اگر کسی سایتی سراغ نداره بیاین هر کدوممون ماله هر جا رو بلدیم بنویسیم تا یه لیستی به دست بیاد.خودم شروع میکنم:
تهران : ایران 11 و 22 و 33
کرج : ایران 68
مشهد : ایران 12
اصفهان : ایران 13
تبریز : ایران 15
همدان : ایران 18
کاشان : فکر کنم ایران 23 باشه
شیراز : ایران 63
مازندران : ایران 72
یزد : ایران 54
بندر عباس : ایران 84
farzad_sx1
4 May 2006, 01:04 PM
جدول کد بندی شماره گذاری خودروها با پلاکهای جدید بر اساس مناطق
[Only registered and activated users can see links]
توضیحات 1 :
در هر استان اولین کد عددی با حروف (ب - ج - د - س- ص - ط - ق - ل - م - ن - و ) برای مرکز استان و کد عددی بعدی با یک حرف برای شهرستان در استانها تعیین گردیده است .
بطور مثال کدهای اختصاص یافته به استان کردستان 61-51 می باشد :
کد 51 با حروف ( ب - ج - د - س - ص - ط - ق - ل - م - ن - و ) برای سنندج .
کد 61 با حرف (ب) به شهرستان سقز .
کد 61 با حرف (ج) به شهرستان بیجار .
کد 61 با حرف (د) به شهرستان بانه .
کد 61 با حرف (س) به شهرستان قروه .
کد 61 با حرف (ص) به شهرستان مریوان.
کد 61 با حرف (ط) به شهرستان دیواندره .
کد 61 با حرف (ق) به شهرستان کامیاران .
کد 61 با حرف (ل) به شهرستان سروآباد .
اختصاص یافته است ....
توضیحات 2 :
1- پلاک سری (الف) جهت خودروهای دولتی استفاده میشود .
2- پلاک سری (ت) جهت تاکسیهای استانها استفاده میشود .
3- پلاک سری (ع) جهت خودروهای عمومی استانها استفاده میشود .
موفق باشید :icon_cool
Shahrooz
5 May 2006, 02:50 AM
فرزاد جان ممنون ، میشه بگی اینا رو از کجا تونستی پیدا کنی؟
farzad_sx1
5 May 2006, 10:29 AM
فرزاد جان ممنون ، میشه بگی اینا رو از کجا تونستی پیدا کنی؟
از يك جاي Secret كش رفتم ... :icon_mrgr ....:icon_razz
farzad_sx1
5 May 2006, 08:45 PM
میشه یکی از دوستان در مورد تفاوت تهران بزرگ با استان تهران یه توضیحی بده ... :icon_mrgr
آخر من تفاوتشون رو نفهمیدم ... آخه من جغرافیام ضعیف بود ... از معلم جغرافیا هم با پارتی بازی نمره گرفتم :icon_razz
خیلی سوال مسخره ای بود نه ؟؟خوب نمیدونم دیگه چکار کنم !!!! :icon_neut
meslehichkas
5 May 2006, 08:58 PM
تهران
بالاي شهر پلاك 11
مركز شهر 22
جنوب شهر 33
PAYAM
6 May 2006, 12:29 AM
منظور از تهران بزرگ فقط شهر تهران است. و منظور از استان تهران، تهران + شهرهاي اطراف مثل كرج و اسلامشهر و لواسان و ورامين و غيره است.
sajjadnegaresh
24 May 2006, 12:17 AM
چه فايده داره ، بازم مثل قديم مردم به شماره اخر پلاك نگاه مي كنن ، اگه 11 يا 22 يا 33 بود مي گن پلاك تهرانه ، قيمتش رو بيشتر مي گن ، اصلا چه دليلي داره كسي كه مي ره ماشين ثبت نام كنه موقع ثبت نام ادرس تهران مي ده ؟
z_qz54
24 May 2006, 12:55 AM
خیلی خیلی ممنون فرزاد جان ، نمره ها توی مرکز استان ها پرس میشن ؟
PAYAM
24 May 2006, 04:48 AM
چه فايده داره ، بازم مثل قديم مردم به شماره اخر پلاك نگاه مي كنن ، اگه 11 يا 22 يا 33 بود مي گن پلاك تهرانه ، قيمتش رو بيشتر مي گن ، اصلا چه دليلي داره كسي كه مي ره ماشين ثبت نام كنه موقع ثبت نام ادرس تهران مي ده ؟
دوست عزيز در سيستم جديد نمرهگذاري، ديگر پلاك مانند سابق مال ماشين نيست بلكه مال شخص است. وقتي شما ماشينتان را ميفروشيد پلاكتان را هم از روي آن برميداريد (برميدارند) و خريدار جديد پلاك خودش را (كه ميتواند مربوط به هر شهري باشد) روي آن نصب ميكند. بنابراين ديگر نمره شهرستان يا تهران (با محوريت ماشين) به صورت سابق وجود ندارد.
sajjadnegaresh
24 May 2006, 09:38 AM
دوست عزيز در سيستم جديد نمرهگذاري، ديگر پلاك مانند سابق مال ماشين نيست بلكه مال شخص است. وقتي شما ماشينتان را ميفروشيد پلاكتان را هم از روي آن برميداريد (برميدارند) و خريدار جديد پلاك خودش را (كه ميتواند مربوط به هر شهري باشد) روي آن نصب ميكند. بنابراين ديگر نمره شهرستان يا تهران (با محوريت ماشين) به صورت سابق وجود ندارد.
بيسواد تر از مردم ما خودشون هستن . البته غير از همه اساتيد و دوستان گلم تو پي هالز
XELTEK
24 May 2006, 11:22 AM
شرایط تعویض پلاکهای قدیمی رو با این جدیدا میدونید ؟
azma
24 May 2006, 12:13 PM
تا حالا براي مدل 82 الزامي بود ولي از اين به بعد همه مي توانند مراجعه كنن.برگه معتينه فني - اصل سند و كارت ماشين -اصل برگه تحويل خودرو از كارخانه -اصل شناسنامه مالك -شماره ملي و در صورت امكان كارت ملي - قبض تلفن ترجيحا كه كد 10 رقمي
پستي در آن قيد شده باشد و سند منزل يا اجاره نامه يا گواهي محا كار جهت اثبات سكونت در آدرس مورد ادعا-گواهي عدم خلاف كه در مراكز تعويض پلاك داده مي شود -بيمه نامه معتبر -پرداخت عوارض شهرداري و ماليات - حضور مالك و حضور خودرو جهت رويت اصالت مدارك - گواهي عدم سابقه سرقت كه در محل تعويض داده مي شود
z_qz54
24 May 2006, 01:40 PM
تا کی مهلت دادن برای تعویض ؟
بلای ناگهانی
27 May 2006, 07:09 PM
تا کی مهلت دادن برای تعویض ؟
تا اخر خرداد ماه
z_qz54
27 May 2006, 07:47 PM
تا اخر خرداد ماه
مرسی من ساکن چالوس هستم و ماشینم نمره تهران ، کجا برم تعویض؟:icon_cry:
Srfazel
28 May 2006, 11:01 AM
آيا با تغيير شهر محل سكونت پلاك هم عوض ميشه؟ يعني اگه محل سكونت صاحب ماشين از مثلا اصفهان به كرمان تغيير كنه پلاك رو بايد عوض كنه؟
بلای ناگهانی
28 May 2006, 02:17 PM
هر شهری که ساکن هستین اونجا باید پلاک بگیرین! فرق نمی کنه نمره تهران باشه یا اصفهان ! از هر شهری اقدام کنین پلاک همون شهر رو بهتون می دند.. البته باید ثابت کنین که در اون شهر ساکن هستین یا مشغول به کار هستین!
Srfazel
28 May 2006, 02:23 PM
هر شهری که ساکن هستین اونجا باید پلاک بگیرین! فرق نمی کنه نمره تهران باشه یا اصفهان ! از هر شهری اقدام کنین پلاک همون شهر رو بهتون می دند.. البته باید ثابت کنین که در اون شهر ساکن هستین یا مشغول به کار هستین!
دوست عزيز
منظور من اين بود كه بعد از گرفتن پلاك (فرضا از تهران) اگر محل سكونت به شهر ديگهاي تغيير پيدا كنه آيا امكانش هست كه پلاك تغيير داده بشه و اصلا الزامي به اين كار هست يا نه.
abaratian
28 May 2006, 02:26 PM
در ضمن یه اشتباهی که (فکر کنم) توی لیست هست اینه که اصلا رقم صفر در هیچ پلاکی و جود نداره و 10-20-... که برای تهران ذکر شده احتمالا اشتباه هست
Srfazel
28 May 2006, 02:37 PM
اصولا در پلاكهاي خودرو اكثرا از حروف نقطه دار استفاده نميشود و عدد صفر هم هيچ وقت در كدينگ در نظر گرفته نميشود. چون صفر (فارسي) با نقطه اشتباه ميشه و چون پلاكها به ماشين پيچ ميشوند خود پيچ هم ممكنه مثل عدد صفر به نظر برسه ! اگر دقت كرده باشيد در پلاكهاي قديمي حروف ت، ث، چ، ح، خ، ظ، ز، ش، غ ... و عدد صفر وجود نداشت. در ضمن من هنوز سئوال قبلي برام مطرحه!! ممنون
eastern
28 May 2006, 06:10 PM
جهت اطلاع ؛ ماشین من نمره تهران نبود ولی چون الان ساکن تهرانم ، شد نمره تهران .. ازم سند و قولنامه هم نخواستن .. فقط یه برگه تعهد دادن که امضا کنم ..
یه نصف روز وقتتون رو میگیره .. برای معاینه فنی برین مرکز شماره 2 خیابون سراج ، من ساعت 8 صبح اونجا بودم خیلی خلوت بود ( حدود 2 هفته پیش )
بعدش هم رفتم جاده خاوران ، مرکز تعویض پلاک .. وانجا هم اگه همه مدارکتون حاضر باشه 2 ساعت کمتر زمان می بره تا پلاک رو تعویض کنن..
در ضمن همه مراحل گرفتن خلافی و مالیات و ... در همون مرکز تعویض پلاک انجام میشه..
بلای ناگهانی
29 May 2006, 09:14 PM
شماره گذاری در استان خوزستان
اهواز 14
شهرهای تابعه 24
ابادان (ب)
خرمشهر ( ج)
دزفول (د)
بهبهان ( س)
مسجد سلیمان (ص)
ماهشهر (ط)
دشت آزادگان ( ق)
رامهرمز ( ل)
اندیمشک (م)
شوشتر (ن)
شادگان (ه)
شوش (و)
ایذه (ی)
شماره های 34
باغ ملک (ب)
امیدیه (ج)
هندیجان ( د)
لالی (س)
جدا از موضوع تاپيك من فكر ميكنم شايسته ست براي قدرداني از دوست عزيزي كه اين تاپيكو ايجاد كردن دكمه سپاس رو براشون بزنيم.
چون اين تاپيك باعث شد فرزاد عزيز ليست كامل كدبندي رو در اختيارمون بذاره و آمار بالاي سپاس از ايشون نشون دهنده اينه كه خيلي از ما دنبال اين ليست كامل كدبندي بوديم.ممنون
shhrz
30 May 2006, 10:33 AM
فکر کنم فقط موقع خرید و فروش نیاز باشه که پلاکهای قدیمی رو به جدید عوض کنید. در غیر این صورت بعید میدونم اجبار باشه. البته اطلاعات من ماله چند ماه پیشه ممکنه قوانین عوض شده باشه یا اینکه اصلا من اشتباه می کنم.
z_qz54
31 May 2006, 01:07 AM
فکر کنم فقط موقع خرید و فروش نیاز باشه که پلاکهای قدیمی رو به جدید عوض کنید. در غیر این صورت بعید میدونم اجبار باشه. البته اطلاعات من ماله چند ماه پیشه ممکنه قوانین عوض شده باشه یا اینکه اصلا من اشتباه می کنم.
امروز قانون تغییر کرد ، تعویض محلی شد و برای 82 به پایی تو هر فعالیتی ، برای اولین بار ، پلاک شخصی میشه.
نيوان
31 May 2006, 02:34 AM
آقا من 5 ماه پيش رفتم خلافي گرفتم شده بود 230000 تومان:icon_cry:
بعد يه شكايت روش زدم بعد از 2 ماه الافي شد 110000 :icon_excl
فكر ميكنيد اگه دوباره شكايت كنم تاثيري داشته باشه (با توجه به وقت كمي كه تا پايان خرداد مونده؟) يا بيخيال 110 تومن بشم و برم پرداخت كنم؟
راستي قيمت اينا چنده:
1- عوارض و شهرداري (ساليانه)
2- معاينه فني؟
3- خود تعويض پلاك؟
كه با 110 جمع كنم ببينم چقدر پياده بايد بشم:icon_redf
reza1357
31 May 2006, 08:04 AM
دوستان بنده هفته گذشته رفتم پلاک ماشین رو عوض کردم ببینید چقدر پام در آمد
وکالت نامه : 65.000 ریال
خلافی : 1.750.000 ریال (بابا تعجب نکنبد موقعی که ماشین رو خریدم اینقدر جریمه شده بود که از پول ماشین کم کردم)
شهرداری : 85.000 ریال سال 85
مبلغ : 250.000 ریال برای تعویض پلاک
محل تعویض پلاک هم پول کپی و ... که به هزار تومن نمیرسه
در کل دوستان برای تعویض پلاک اگه سند بنام طرف باشه 260.000 ریال برسه
ولی اگه بنام شخص دیگه باشه پول وکالت رو باید بدین
یادتون باشه صبح زود باید برین نوبت بگیرین چون بنده ساعت 5 رفتم دیدم 30 ماشین جلوم بود و تا ساعت 10:30 کارم طول کشید
بلای ناگهانی
31 May 2006, 03:16 PM
خوش به حالت من ساعت 4 رفتم دیدم حدود 40 تا ماشین تو صفند گفتم خدا رو شکر زیاد نیستند بعد که جلوتر رفتم دیدم اینا ماشین های بیرون پارکینگ بودند حدود 50 تا هم داخل پارکینگ بودند!
ساعت 10.30 معاینه فنیم تموم شد... ساعت حدود 12.30 از اونجا با پلاک جدید بیرون اومدم!
eastern
31 May 2006, 03:52 PM
نیروی انتظامی اعلام کرده که اگه تا پایان خرداد ماشینهای نمره 82 ، پلاکشون کشوری نشه ، حد اقل جلوی تردد اونها رو تو جاده ها می گیرن
reza1357
31 May 2006, 04:04 PM
خوش به حالت من ساعت 4 رفتم دیدم حدود 40 تا ماشین تو صفند گفتم خدا رو شکر زیاد نیستند بعد که جلوتر رفتم دیدم اینا ماشین های بیرون پارکینگ بودند حدود 50 تا هم داخل پارکینگ بودند!
ساعت 10.30 معاینه فنیم تموم شد... ساعت حدود 12.30 از اونجا با پلاک جدید بیرون اومدم!
راستی بی بلا جان اون موقه که رفتین برای تعویض پلاک قسمت تعویض پلاک خودت پلاکها رو دراوردین یا خودشان؟
شانس ما انروز کسی نبود پلاکها رو دربیاره و پلاکهای جدید رو نصب کنه مجبور شدیم خودمان اینکار رو بکنیم البته دقیقن هفته پیش ان هم روز چهارشنبه
eastern
31 May 2006, 04:28 PM
جالبه ! من که مرکز خاوران رفتم اول نصف کارها مثل خلافی و .. رو انجام دادن ، بعد رفتیم تو صف کندن پلاک .. باز دوباره رفتیم برای گرفتن سند جدید و گرفتن پلاک ، آخر سر بازم رفتیم تو صف برای وصل پلاک !
کندن و وصل کردن پلاک که دستگاه مخصوص می خواد ، چطور کندین؟
بلای ناگهانی
31 May 2006, 05:00 PM
همه جا نوشته بود فک و نصب پلاک رایگان می باشد!
درسته اونجا هم صف بود ولی زود انجام می دادند هر ماشین یه دقیقه کمتر طول می کشید... عجیب بود که مجانی این کارو انجام می دادند! روز دوشنبه رفتیم ما!
sogoli
1 June 2006, 12:55 PM
من که پرایدمو از این شرکتهای لیزینگی خریدم واصل سند هم پیشم نیست باید چی کار کنم؟ چون در مطالب قبلی دوستان اشاره کرده بودن باید اصل سند رو هم داشته باشیم.....
shhrz
1 June 2006, 01:00 PM
من که پرایدمو از این شرکتهای لیزینگی خریدم واصل سند هم پیشم نیست باید چی کار کنم؟ چون در مطالب قبلی دوستان اشاره کرده بودن باید اصل سند رو هم داشته باشیم.....
منظور شما برای تحویل گرفتن پلاک برای ماشین صفره؟ وقتی ماشینو تحویل شما دادن، 5 روز بعد برو همون لیزینگی که ماشینو ازشون خریدی و پلاکو بهت تحویل میدن. بعضی هاشون حتی ماشینو پلاک شده تحویل میدن.
اگر ماشینو 4-3 سال پیش از لیزینگ خریدین، که ببخشید بی اطلاع هستم:icon_razz
reza1357
1 June 2006, 01:05 PM
دوست عزیز مگه سند و کارت ماشین بنام شما نیست اگه هست مشکلی ندارید
نيوان
2 June 2006, 03:12 AM
دوستان بنده هفته گذشته رفتم پلاک ماشین رو عوض کردم ببینید چقدر پام در آمد
وکالت نامه : 65.000 ریال
خلافی : 1.750.000 ریال (بابا تعجب نکنبد موقعی که ماشین رو خریدم اینقدر جریمه شده بود که از پول ماشین کم کردم)
شهرداری : 85.000 ریال سال 85
مبلغ : 250.000 ریال برای تعویض پلاک
محل تعویض پلاک هم پول کپی و ... که به هزار تومن نمیرسه
در کل دوستان برای تعویض پلاک اگه سند بنام طرف باشه 260.000 ریال برسه
ولی اگه بنام شخص دیگه باشه پول وکالت رو باید بدین
یادتون باشه صبح زود باید برین نوبت بگیرین چون بنده ساعت 5 رفتم دیدم 30 ماشین جلوم بود و تا ساعت 10:30 کارم طول کشید
آقا با توجه به اين دو مطلب من نتيجه گرفتم كه تعويض پلاك و معاينه فني يه جا انجام ميشه درسته؟؟؟؟:icon_twis
sogoli
2 June 2006, 09:42 AM
منظور شما برای تحویل گرفتن پلاک برای ماشین صفره؟ وقتی ماشینو تحویل شما دادن، 5 روز بعد برو همون لیزینگی که ماشینو ازشون خریدی و پلاکو بهت تحویل میدن. بعضی هاشون حتی ماشینو پلاک شده تحویل میدن.
اگر ماشینو 4-3 سال پیش از لیزینگ خریدین، که ببخشید بی اطلاع هستم:icon_razz
دوست عزیز ماشینم صفر نیست و مدل 81هست ، و سند ماشین پیش خود لیزینگ هست وکارت ماشین هم دست خودمه...
با این وضع بنده برای تعویض پلاک حتما باید سند داشته باشم؟؟
پرفسور
2 June 2006, 02:05 PM
نمره پلاک رو بر چه اساسی میدن ؟ منظورم اینه که اگه پلاک ماشین زوج باشه پلاک جدید هم زوجه یا بطور رندوم یه پلاکی رو میدن ؟
در ضمن کجاها پلاک رو عوض میکنن ؟آدرس دقیق رو لطف کنید اعلام کنید .( در تهران )
آیاصاحب ماشین حتما باید باشه ؟ ماشین بنام پدرمه، خودم میتونم برم تعویض کنم ؟
reza1357
2 June 2006, 02:23 PM
آقا با توجه به اين دو مطلب من نتيجه گرفتم كه تعويض پلاك و معاينه فني يه جا انجام ميشه درسته؟؟؟؟:icon_twis
درسته دوست عزیز یکجا انجام میشه البته در شهر ما اینجوری است در شهرهای دیگه بی اطلاعم
reza1357
2 June 2006, 02:40 PM
دوست عزیز ماشینم صفر نیست و مدل 81هست ، و سند ماشین پیش خود لیزینگ هست وکارت ماشین هم دست خودمه...
با این وضع بنده برای تعویض پلاک حتما باید سند داشته باشم؟؟
دوست عزیز یادم میاد که پلاک رو عوض کردم سند ماشن هم وقتی معاینه فنی میکنند رو براساس شماره موتور و شماره شاسی نیز چک میکنند در این صورت حتما باید سند دستت باشه ولی بنظم بهتره بری انجا و ازشون بپرسی حتما راه حلی دارن نگران نباش
نمره پلاک رو بر چه اساسی میدن ؟ منظورم اینه که اگه پلاک ماشین زوج باشه پلاک جدید هم زوجه یا بطور رندوم یه پلاکی رو میدن ؟
در ضمن کجاها پلاک رو عوض میکنن ؟آدرس دقیق رو لطف کنید اعلام کنید .( در تهران )
آیاصاحب ماشین حتما باید باشه ؟ ماشین بنام پدرمه، خودم میتونم برم تعویض کنم ؟
نه ایجوری نیست نمره ماشین از قبل اماده دارن و بصورت رندوم پلاک میدن
بلای ناگهانی
2 June 2006, 09:27 PM
یه جایی بودبه اسم انبار پلاک.. شماره پلاک های همه شهرهای استان خوزستان رو اونجاداشت.. رفتم با مسیول اونجا حرف زدم که شاید مخش رو بزنم پلاک رند بهم بدند.. فهمیدم اون قسمتی که مربوط به آگاهی هستش نمره پلاک رو هم مشخص می کنه و مسیول انبار پلاک صرفا فقط تحویل گیرنده پلاک قدیم وتحویل دهنده پلاک جدیده
پرفسور
3 June 2006, 05:24 PM
نه ایجوری نیست نمره ماشین از قبل اماده دارن و بصورت رندوم پلاک میدن
میشه اونجا کاری کرد که پلاک زوج یا فرد بهم بدن ؟
خیلی حیاتیه در واقع دو تا ماشین داریم یه زوج و یه فرد .میخوام پلاک جدیدا هم اینطوری باشن .
z_qz54
3 June 2006, 07:55 PM
میشه اونجا کاری کرد که پلاک زوج یا فرد بهم بدن ؟
خیلی حیاتیه در واقع دو تا ماشین داریم یه زوج و یه فرد .میخوام پلاک جدیدا هم اینطوری باشن .
نه نمیشه ، کامپیوتریه.
eastern
5 June 2006, 10:14 PM
به در و دیوار کاغذ زدن که تعیین زوج و فرد بودن کامپیوتریه .. ولی جالبه روزی که رفته بودم همه به هم می گفتن امروز هر چی پلاک دادن فرده !!
در ضمن امشب اخبار گفت مهلت تاآخر تیر تمدید شد !!!
نيوان
6 June 2006, 03:25 AM
آقا همش چرته، يادمه چند وقت پيشا هم ميگفتند كه معاينه فني اجباري، تمام مراكزش فـــــــــــــــــــــــــــــول پر شد... اوني كه نشست تو خونش و ماهواره نگاه كرد از همه كمتر اذيت شد، چون اصلاً جريمه اي به كار نبود.....
بعد اومدند طرح جايگزيني خودرو هاي فرسوده رو گذاشتند اونم تا 5 ماه به راه بود بعد اومدند همون طرحي رو كه گذاشتند رو (طرح جايگزيني خودرو هاي فرسوده ) 10 سال تمديد كردند:icon_twis
من دو سه روز پيش تو نارمك پلاك تهران الف دردم!!!!!!!!!!:icon_sad:
من كه فعلاً بيخيال شدم تا ببنم كه قاعده فوق تا كي ادامه داره :icon_cool
eastern
6 June 2006, 10:25 AM
منم فکر می کنم حالا حالاها تمدید میشه!!
ehsan_iuc
6 June 2006, 01:30 PM
البته منم رفتم تعویض پلاک گفتند سیستم باید تعریف کنه ولی مخ مسوولشو زدم که اون یکی ماشینمون فرد شده اینو باید زوج بدی اولش هی گفت نمی شه و از این حرفا بعدش یه ذره با کامپیوتر وررفت گفت شانستون زوج دراومد در حالیکه تابلو بود یه کارایی کرده بود....به نظر من اولش می خایید قبض بگیرید بگید باجه 12 رو می خوام یه خانم عینکی هستش خیلی بهتون حال می ده ...
eastern
6 June 2006, 03:26 PM
این دیگه از اون حرفهاست :icon_arro
نيوان
6 June 2006, 09:01 PM
تو اين مملكت همه چيز ممكنه :icon_mrgr
ghazaleh
24 June 2006, 11:26 PM
دوستان من 1 سؤال دارم:
من از نمايندگي سايپا يه پرايد صفر خريدم، ولي هنوز پلاك نداره بنابراين گذاشتم تو حياط!
ضمنا چون ماشين قبليم رو 21 خرداد فروختم و فك پلاك كردند، همون رسيد رو به نمايندگي دادم تا همون پلاك رو روي ماشين بذارن...حالا نميدونم چقدر طول ميكشه!نظر شما چيه؟
XELTEK
29 July 2006, 12:49 AM
من اگر بخوام تو تهران پلاك عوض كنم بايد كجا برم چي ببرم و اينكه حضور صاب سند الزاميه يا نه ؟
asdadras
30 July 2006, 05:15 PM
payam_fadavi
من اگر بخوام تو تهران پلاك عوض كنم بايد كجا برم چي ببرم و اينكه حضور صاب سند الزاميه يا نه ؟
در تهران فكر ميكنم سه يا چهار محل رو براي اين كار اختصاص دادن يكيش دهكده المپيكه ، يكيش جاده مخصوص خيابان داروپخش و يكي ديگم جاده خاورانه.
آدرس دقيق مراكزو ميتونيد از مناطق راهنمايي و رانندگي و يا مركز شماره گذاري كه در جاده مخصوص بعد از شهرك اكباتانه بپرسيد.
در مورد سوال دومتونم جواب مثبته حضور صاحب سند الزاميه.
saeid4418
2 August 2006, 04:09 AM
ماشين من به نام پدرم هست چون پايان خدمت ندارم الان ميخوام پلاك ملي بگيرم ميتونم به نام خودم بگيرم ؟(چون پلاك ملي شخصي هست) در ضمن من پايان خدمت ندارم ميتونم سند ماشينمو بنام خودم بزنم .؟ ممنون.
asdadras
2 August 2006, 11:50 AM
ماشين من به نام پدرم هست چون پايان خدمت ندارم الان ميخوام پلاك ملي بگيرم ميتونم به نام خودم بگيرم ؟(چون پلاك ملي شخصي هست) در ضمن من پايان خدمت ندارم ميتونم سند ماشينمو بنام خودم بزنم .؟ ممنون.
دوست من تا اونجايي كه من ميدونم شما بايد قبلش كار نقل و انتقال مالكيت ماشين رو در دفتر دفترخونه انجام داده باشين و با برگه دفترخونه به شماره گذاري مراجعه كنيد حالا آيا دفترخونه بدون داشتن پايان خدمت اين كارو انجام ميده يا نه فكر ميكنم از يه دفترخونه بپرسيد بهتره :icon_cool
نيوان
2 August 2006, 08:08 PM
براي تمام نقل و انتقالات فكر كنم نيز به كارت پايان خدمت نباشه، ولي براي ماشين مطعنم كه ميخاد...:icon_mad:
ghazaleh
2 August 2006, 10:11 PM
طبق آخرين بخشنامههايي كه در سازمان ثبت اسنادو املاك تصويب شده، قرار بر اين شده كه هيچ نقل و انتقالي (اعم از منقول و غيرمنقول) بدون كارت پايان خدمت صورت نگيرد.
saeid4418
3 August 2006, 05:11 AM
پلاك ملي فقط بايد به نام صاحب سند بشه ؟
ghazaleh
3 August 2006, 10:39 PM
پلاك ملي فقط بايد به نام صاحب سند بشه ؟
اصولا اول كه به دفتر اسناد رسمي بريد به شما كه خريدار هستيد يه وكالت تعويض پلاك ميدن تا براي تعويض پلاك ماشين اقدام كنيد، به نظر مياد اگر حتي خدمت نرفته باشيد ميتونيد تعويض پلاك رو انجام بدين و پلاك به اسم خودتون بگيريد اما نميتونيد توي دفتر اسناد رسمي سند بگيريد يعني پلاك ماشين به اسم شماست ولي خودش نه!
اين حالت ايرادش اينه كه اگر خدايي نكرده سر صاحبسند بلايي بياد وراثش ميتونن با استناد به سندي كه دارن ماشين رو از شما بگيرن.
X-R
6 August 2006, 02:02 AM
چند روز پيش من و يكي از دوستام رفتيم ايرانخودرو كه يك پرشيا نقد از كارخونه بگيريم كه قيمت هم شد 15700 بعد مسئله كارت پايان خدمت پيش اومد كه وقتي گفتيم ميخواد يا نه گفتن وقتي كه شما ماشين از كارخونه تحويل ميگيري اونا كاري ندارن كه كارت داري يا نداري سند و پلاك و همه چيز به اسم شما ميزنن كه همين هم شد
ghazaleh
7 August 2006, 03:01 PM
چند روز پيش من و يكي از دوستام رفتيم ايرانخودرو كه يك پرشيا نقد از كارخونه بگيريم كه قيمت هم شد 15700 بعد مسئله كارت پايان خدمت پيش اومد كه وقتي گفتيم ميخواد يا نه گفتن وقتي كه شما ماشين از كارخونه تحويل ميگيري اونا كاري ندارن كه كارت داري يا نداري سند و پلاك و همه چيز به اسم شما ميزنن كه همين هم شد
خب قاعدتا هم بايد همينطور باشه... چون وقتي كارخونه ماشين صفر تحويل مشتري ميده و به اصطلاح سند دست اوله، هيچ نقل و انتقالي تو دفتر اسناد رسمي انجام نميشه كه نياز به كارت داشته باشه. مثلا كسي كه خط نامنويسي ميكنه هم احتياجي به كارت نداره. فقط براي سند زدن لازمه.
saeid4418
8 August 2006, 05:25 AM
ولي تا حدي كه من ميدونم موقع سند زدن پايان خدمت نمي خواد ولي تا موقعي كه خدمت نرفتي نميتوني ماشين و بفروشي . كسي در اين مورد چيزي مي دونه .؟؟
shahram2006_m
8 August 2006, 11:05 AM
دوستان دیروز(16 مرداد) مهلت تعویض پلاک تموم شد و از چهارشنبه طبق گفته راهنمایی و رانندگی خودروهایی که پلاک جدید ندارند جریمه میشند ولی باز هم میتونند تعویض پلاک کنند ولی تردد مشمول جریمه میشه
z_qz54
8 August 2006, 02:03 PM
خوب دیگه مدل 81 ها باید خودشونو واسه تعویض آماده کنند ،
hadi52
15 August 2006, 02:57 PM
ولي تا حدي كه من ميدونم موقع سند زدن پايان خدمت نمي خواد ولي تا موقعي كه خدمت نرفتي نميتوني ماشين و بفروشي . كسي در اين مورد چيزي مي دونه .؟؟
من که یک ماشین خریدم با سند و پلاک به اسم خودم ، هم در تعویض پلاک و هم در دفتر خانه کپی کارت پایان خدمت یا معافی را می خواست.
azma
16 August 2006, 09:53 AM
اين تعويض پلاك هم مسئلش فط گرفتن پول است با يك حساب سر انگشتي مي شود فهميد كه حداقل تعداد پلاكهاي قابل تخصيص در سيستم شماره گذاري قديم بيشتر بود تازه از روي پلاك ميشد مدل خودرو را حدس زد ولي الن نمي شود چ
azma
16 August 2006, 10:05 AM
مثلا قبلا داشتيم تهران 11- 22ب222 ببينيد تعداد اعداد قابل استفاده در پلاك از 1 تا 9 برابر بود با 9*9*9*9*9 يعني 9 به توان 5 حدود 13 يا 14 حرف هم مي شد استفاده كرد يهني 59049 ضربدر 14 كه الن هم همين است فقط الان از ايران 11 داريم تا ايران 99
يعني حدود 81 حال كه قبلا مي شد از تهران 11 يا تهران 14 يا تهران 15 يا 17 19يا و21 و غيره استفاده كرد تازه به تعداد شهرهاي ايران مي توانستيم پلاك داشته باشيم يعني اگر 50 يا 60 شهر بود به تعداد آنها با پلاك 11 يا 15 يا 17 يا 19 يعني استدلال تعداد پلاك بيشتر در حالت پلاك كشوري صحت ندارد . از روي پلاك مي شد تقريبا فهميد كه راننده مال كدام شهر است و در مورد استهلاك ماشين در شهر هاي داراي رطوبت بالا قضاوت كرد
سود انباشته
21 August 2006, 04:08 PM
با این سیستم شماره گذاری که از ابتدای سال 83 شروع شد چند میلیون خودرو را میشه شماره گذاری کرد و یا اینکه به چند نفر میشه شماره داد؟
eastern
21 August 2006, 05:10 PM
اين تعويض پلاك هم مسئلش فط گرفتن پول است با يك حساب سر انگشتي مي شود فهميد كه حداقل تعداد پلاكهاي قابل تخصيص در سيستم شماره گذاري قديم بيشتر بود تازه از روي پلاك ميشد مدل خودرو را حدس زد ولي الن نمي شود چ
خوب از راه دور نه ! ولی از نزدیک میشه چون تاریخ صدور پلاک زیر شماره حک شده :icon_surp
hadi52
21 August 2006, 07:01 PM
خوب از راه دور نه ! ولی از نزدیک میشه چون تاریخ صدور پلاک زیر شماره حک شده :icon_surp
نه باز هم نمیشه. چون اون تاریخ ضرب پلاک را میگه نه مدل ماشین را. شما یک ماشین مدل چند سال قبل را اگر بخرید و در این سیستم جدید پلاکی به نامتان نباشد ، اونوقت پلاکی که بهتان می دهند تاریخ ضربش ماله همین حالاست. :icon_mad:
تا حالا کم ندیده ام که یک ماشین مدل 10 - 15 سال پیش دارای پلاک کشوری باشد.
eastern
21 August 2006, 09:29 PM
خوب برای الان بله.. ولی ماشینهای جدید که پلاک کشوری میشن 15 سال دیگه معلومه مدلشون چیه !
aminsir
6 September 2006, 12:10 AM
چطوری از روی این پلاک های جدید میشه فهمید ماشین مدل چه سالی است؟
PAYAM
6 September 2006, 05:22 AM
از روي پلاك ملي نميشه فهميد. ضمنا سيستم شمارهگذاري جديد تعداد بيشتري را ميتواند پوشش دهد چون از تمام ظرفيتهاي آن استفاده ميشود. مثلا در سيستم پلاكهاي قبلي فقط تهران به سري 11 - 14 و 15 رسيده بود ولي مثلا حتي اصفهان و شيراز و مشهد كه بعد از تهران بيشترين ماشين ها رو داشتند به سري د هم نرسيده بودند!
سود انباشته
8 September 2006, 09:05 PM
از یک طرف هم این پلاک ها را نابود میکنند:
مثلا اگه کسی ماشینش را فروخت و تا 6 ماه ماشین نخرید این پلاک باطل میگردد و اگر طرف خواست ماشین چدیدی بخرد شماره جدیدی اختصاص میابد.
ایم کار باعث میشود که پلاک های بیشتری از رده خارج شوند.
PAYAM
9 September 2006, 07:49 PM
احتمالا پلاك قبلي شما را به شخص جديد ميدهند.... در هر صورت در حماقت اينها كه شكي نيست! :-)
RoSo
9 September 2006, 07:56 PM
مثلا اگه کسی ماشینش را فروخت و تا 6 ماه ماشین نخرید این پلاک باطل میگردد و اگر طرف خواست ماشین چدیدی بخرد شماره جدیدی اختصاص میابد.
پلاک ها باطل نمیشن دوست عزیز.
شما وقتی ماشین نداشته باشی پلاک شما به اسم خود شما بایگانی میشه و هیچوقت از بین نمیبرن.
سود انباشته
9 September 2006, 10:49 PM
شما وقتی ماشین نداشته باشی پلاک شما به اسم خود شما بایگانی میشه و هیچوقت از بین نمیبرن.
خیر همچین چیزی وجود نداره.
چون یکی از دوستانم ماشینش را فروخت و تا 6 ماه ماشین نخرید ولی بعد از 6 ماه که ماشین خرید براش پلاک جدید دادند و گفتند که پلاک قدیمی باطل شده است!!!:icon_sad:
mapooya
9 September 2006, 11:09 PM
باعرض سلام می خواستم تعدادی از شماره های پلاک خودرو ها را که به صورت تجربی بدست آمده است خدمت دوستان عرض کنم . البته قانون کلی که فرزاد جان نوشته اند کاملا درست است.
11-22-33 تهران
12 (ب-ج-د-س-...) مشهد
13 (ب-ج-د-س-...) اصفهان
14 (ب-ج-د-س-...) اهواز
15 (ب-ج-د-س-...) تبریز
16 قم
17 (ب-ج-د-س-...)ارومیه
18 همدان
19 کرمانشاه
31ب خرم آباد - 45ب کرمان - 46ب رشت - 47ب اراک - 59 ب گرگان - 61ب سنندج- 62 ب ساری
57ب ساوه- 69 م گنبدکاوس -
63 ب شیراز -64ب یزد - 68 ب کرج - 71ب شهرکرد -79 ب قزوین -84 ب بندرعباس- 85 ب زاهدان
89 ب تاکستان
89 ج بوئین زهرا
86ب سمنان - 87 ب زنجان
آذربایجان شرقی:
25ب مراغه - 25ج مرند - 25د میانه - 25س اهر - 25ص سراب - 25ط جلفا و هادیشهر - 25ق هشترود - 25ل بناب - 25م بستان آباد - 25ن شبستر - 25 و کلیبر - 25ه هریس 25ی آذرشهر - 35 ب اسکو و ایلخچی - 35ج ورزقان -35د عجب شیر - 35 س قره آغاج - 35 ص ملکان
آذر بایجان غربی:
27ب خوی - 27 ج مهاباد - 27د ماکو-27س سلماس - 27 ص نقده - 27 ط میاندواب- 27 ن بوکان - 27 و پیرانشهر
اردبیل:
91ب اردبیل - 91س پارس آباد - 91ط گرمی - 91 ق مشکین شهر- 91 ل بیله سوار
خراسان :
32ج سبزوار - 32س اسفراین - 43 ب خوانسار
خوزستان:
24د دزفول -24س بهبهان - 34 ج امیدیه
مازندران:
72ج بابل -72 ل قائمشهر - 72و محمودآباد - 82 ب سوادکوه
سود انباشته
17 September 2006, 05:16 PM
با تشکر فراوان از جناب mapooya
اینبار اطلاعات بسیار تکمیل شد.
فقط کسی میدونه با این شیوه به چه تعداد میشود پلاک تولید کرد؟؟؟
بلای ناگهانی
17 September 2006, 07:32 PM
همه شماره های شهرهای خوزستان در این صفحه نوشته شده
Srfazel
18 September 2006, 08:56 AM
پلاكها تا 6 ماه بايگاني ميشوند و در صورتيكه طي اين مدت فرد، ماشين جديدي خريداري نكنه، پلاك باطل ميشود و هنگام مراجعه بعدي صاحب پلاك، پلاك جديد به وي تعلق ميگيره
saedraz
19 September 2006, 01:38 PM
خير باطل نميشه تصوير زير قسمت پايين برگه فك پلاك هستش اميد وارم قابل خوندن باشه
[Only registered and activated users can see links] 001.jpg
saeid4418
14 October 2006, 12:04 AM
دوستان ميخواستم بدونم سريالهاي پلاك تهران چطوريه. من 17 مهر ماشينمو فروختم و طرفي كه ماشينو خريد تعويض پلاك كرد و سد 18 ي ايران 11 . من .حروف پلاك چطوريه . به نظر من بدترين حروف براي پلاك و -ي هست .
PAYAM
14 October 2006, 05:38 AM
توي تهران و شهرهاي بزرگ حروف بر اساس نوبت است يعني مثل قديم از ب شروع ميكنن بهترتيب تا برسن به ي (البته توي سري قديم و ي وجود نداشت و ه آخرين حرف بود) اما توي كدهاي مال شهرستانها، هر حرف مربطو به يهسري از شهرها هست كه در صفحات مياني تاپيك توضيحاتش وجود دارد.
Foad
14 October 2006, 01:40 PM
دوستان این قضیه پلاک تهران که 11 و 22 و33 چیه؟درسته میگن بستگی به منطقه و کد پستی داره؟11بالا شهر 33 پایین شهر
PAYAM
14 October 2006, 08:57 PM
11 شمال و قسمتهايي از مركز شهر. 22 غرب و مركز (محدوده بلوار 24 متري سعادت آباد و شهرك غرب و ملاصدرا تا آرياشهر و آزادي و طرشت و انقلاب و محدوده اطراف) و 33 شرق و جنوب شهر. 68 كرج و 78 شهرستانهاي اطراف تهران مثل لواسان و شهرري و اسلامشهر و ....
saeid4418
17 October 2006, 12:28 PM
ميخواستم بدونم در حال حاضر كه پلاك ي ميدن اولا هر حروف چقدر زمان ميبره تا تموم بشه و بعدش اينكه اگر ي تموم شد بعدش باز حوف هاي مختلف ميدن يا ميشه ايران مثلا 44.؟؟؟؟؟/
salar68
17 October 2006, 04:47 PM
سلام
الین که 6 ماه نگه می دارند چرته !
چون من الان 5 تا پلاک دارم یک بار هم منتقل کردم پلاک جدید به من داد پلاک قبلی باطل می شه سریعا"
توی اردیبهشت تا شهریور من 5 تا پلاک داشتم که همشو واگذار کردم و ماشین را فروختم دوباره یکی خریدم پلاک جدید دادند
Foad
17 October 2006, 04:52 PM
سلام
الین که 6 ماه نگه می دارند چرته !
چون من الان 5 تا پلاک دارم یک بار هم منتقل کردم پلاک جدید به من داد پلاک قبلی باطل می شه سریعا"
توی اردیبهشت تا شهریور من 5 تا پلاک داشتم که همشو واگذار کردم و ماشین را فروختم دوباره یکی خریدم پلاک جدید دادند
لابد سیستمشون پرته ! خودت گفتی بهشون که قبلا پلاک ملی داشتی ؟
asdadras
22 October 2006, 02:24 PM
طبق شنيده هاي بنده از مسئولين ظاهراً شماره پلاك بمدت يكماه پس از تغيير سند در سيستمهاي راهنمايي باقي ميمونه اگه در اين مدت صاحب قبلي پلاك مجدداً براي شماره گذاري مراجعه كرد همون شماره پلاك قبلي رو بهش ميدن وگرنه شماره براي فروشنده باطل و به كس ديگه واگذار ميشه.
abedinian
23 October 2006, 09:47 AM
سلام
قضيه اين پلاكها به اين صورت است كه به شمايي كه دارين اتومبيلتون رو ميفروشين يه رسيد پلاك ميدن و پلاك رو ازتون ميگيرن. شماغ اين رسيد رو زماني كه بخواين يه ماشين ديگه بخرين ارائه ميدين حالا اگه يه ماه كمتر ازش گذشته باشه پلاك قبلي معدوم نشده و همون عينا بهتون داده ميشه و هزينش هم پنج تومنه اما اگه بيش از يك ماه ازش گذشته باشه پلاك معدوم ميشه اما شماره مال شماست هر موقع درخواست پلاك كنيد همون شماره مجددا براتون صادر ميشه و هزينش بيست و پنج تومنه. اونايي كه پلاك جديد ميگيرن يا رسيد رو ارائه نميدن يا ندارن كه ارائه بدن وگرنه هر شماره كه يه بار به يه نفر افتاد تا آخر عمر مال اونه.
اينو من خودم درمورد داداشم تجربه كردم كه ميگم.
asdadras
30 October 2006, 01:03 PM
11 شمال و قسمتهايي از مركز شهر. 22 غرب و مركز (محدوده بلوار 24 متري سعادت آباد و شهرك غرب و ملاصدرا تا آرياشهر و آزادي و طرشت و انقلاب و محدوده اطراف) و 33 شرق و جنوب شهر. 68 كرج و 78 شهرستانهاي اطراف تهران مثل لواسان و شهرري و اسلامشهر و ....
دوست من ضمن تشكر از توضيحاتتون ، من يه سوال دارم
من و همسايمون هر دو تو يه ساختمونيم ، اونا طبقه پايين ما طبقه بالا و كد پستيمون با هم اختلافي نداره ، هردو اول فاميليمون با ص شروع ميشه و اتفاقا دومين حرفشم داله هر دوتا هم پرايد داريم مال من مدل 82 و ماشين اونا مدل 83 ، ماشين اونا از كارخونه پلاك گرفته من تو مركز داروپخش ، ماشين اون ايران 22 شماره شده اما ماشين من ايران 11 .
حالا چطوري شده كه اينطوري شده ؟؟؟؟
نيوان
30 October 2006, 02:31 PM
شنبه 1 ساعته پلاكم رو عوض كردم!!!!!!!!!
1 ساعت اونم او ايران!!!:icon_sad:
sogoli
20 November 2006, 12:52 AM
بر گرفته از اخبار امروز یکی از سایتهای خبری:
15 آذرماه آخرين مهلت تعويض پلاک خودروهاي مدل 81 اعلام شد.
به گزارش واحد مركزي خبر، رئيس مرکز شمارهگذاري راهور «ناجا»، پانزده آذرماه را آخرين مهلت تعويض پلاک خودروهاي مدل 81 اعلام کرد.
سرهنگ محمدرضا غلامي با اشاره به محدوديت زماني براي باقيمانده پلاکهاي تعويضي، گفت: فرصت تعيين شده تمديد نخواهد شد و دارندگان خودروهاي مدل 81 بايد در اين دوره زماني نسبت به تعويض پلاک خود اقدام کنند.
وي افزود: در شش ماهه ابتداي سال 85 نسبت به مدت مشابه سال قبل در پلاکهاي نو شماره 12 درصد، نقل و انتقال 15 درصد و در تعويض پلاک 26 درصد افزايش در انجام عمليات شمارهگذاري در ايران داشتهايم.
غلامي، فعاليت شمارهگذاري پليس راهور ناجا را در سه بخش نوشماره، تعويض و نقل و انتقال به ترتيب 36 درصد 45، درصد و 19 درصد اعلام کرد.
sogoli
9 December 2006, 11:59 AM
زمان تعویض پلاکهای لیرزی مدل 81 تا نیمه دی ماه تمدید شد...
من روز 5شنبه ساعت 7 صبح به مرکز تعویض پلاک در ازادی مراجعه کردم و کارم 1/30 بیشتر طول نکشید .
راستی از دوستان کسی هست که کارت سوخت رو بهش داده باشند؟
PAYAM
9 December 2006, 03:50 PM
از هفته پیش و با تمام شدن سریال پلاک های ایران 11، سریال ایران 44 جایگزین ایران 11 شد.
ali1359
8 January 2007, 12:07 PM
--------------------------------------------------------------------------------
نام استان ------کد مرکز استان------ کد شهرهای تابعه استان
آذربايجان شرقي -------15 --------25 – 35
آذربايجان غربي -------17 --------27 – 37
اصفهان-------------- 13-------- 23 – 43 – 53
اردبيل--------------- 91--------- 91
ايلام----------------- 98--------- 98
بوشهر ---------------48 ---------58 - 68
تهران بزرگ--------- 11-22-33- 44-55-66-77-88-99-10-20-30-40-50-60-70-80-90
استان تهران -----------68 – 78 – 21
چهارمحال بختياري -----71 -----------81
خراسان--------------- 12----------- 32 – 42 – 52
خوزستان --------------14 ------------24 – 34
زنجان---------------- 87 -------------97
سمنان ----------------86 -------------96
سيستان بلوچستان-------85 -------------95
فارس----------------- 63-------------- 73- 83 - 93
قم-------------------- 16-------------- 26 – 36
قزوين---------------- 79 --------------89
کرمان---------------- 45 --------------65 - 75
کرمانشاه -------------19--------------- 29 - 39
کردستان------------- 51 ---------------61
کهکيلويه و بويراحمد ---49 --------------49
گيلان---------------- 46 --------------56 - 76
گلستان--------------- 59-------------- 69
لرستان-------------- 31--------------- 41
مازندران -------------62-------------- 72 - 82 - 92
مرکزي-------------- 47--------------- 57 - 67
همدان---------------- 18---------------- 28 - 38
هرمزگان ------------84 ----------------94
يزد----------------- 54----------------- 64 - 74
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.