PDA

View Full Version : jammer <--> کور کننده آنتن دهي موبايل

Kam-Telecom
30 April 2004, 01:57 PM
jammer يا کور کننده فرکانسی دستگاهیست برای کور کردن آنتن دهی موبايل.
اين دستگاه با ايجاد موج دندانه اره ای به عنوان نويز در باند GSM باعث کور شدن آنتن دهی موبايل خواهد شد.
كاربردش هم در جاهيايي كه استفاده موبايل در آنها ممنوع است مي باشد.
ساخت اين دستگاه به عنوان يک پروژه کارشناسی 6 واحدی توسط دو تن از دوستان در حال انجام است.

البته با توجه به آنتن دهي قوي BTSهاي مخابرات نيازي به استفاده از Jammer در اكثر نقاط تهران نيست :lol:

payamix
30 April 2004, 02:31 PM
آيا مدار خاصي داره ؟
اگر ميشه ساخت ميشه نقشه شو بدين :?:

hadi52
30 April 2004, 02:39 PM
جاپي كه من عملا ديدم از كور كننده آنتن دهي موبايل استفاده شده است مشهد در حرم امام رضا بود.

Kam-Telecom
30 April 2004, 03:02 PM
البته كه مدار خاصي داره.
دوستم ميگفت كه يك از قطعاتش يكي از ICهاش در ايران پيدا نميشد و با سفارش از آمريكا وارد شده(4تا Ic)

هنوز دز مرحله ساخت هست. 8)

payamix
30 April 2004, 03:11 PM
:shock:

kima
30 April 2004, 03:36 PM
من از چند نفر شن?دم
اما خودم داخل حرم اما رضا داشتم از موبا?ل استفاده م? کردم
البته نه داخل خود خود حرم
داخل محوطه اما مئبا?ل بق?ه بچه ها آنتن نم?داد

IranDVB
30 April 2004, 03:53 PM
من يك موبايل jammer ديدم كه تا شعاع ده متري بقيه روي از كار ميداخت . در واقع اين دستگاه رو به شكل يك موبايل ساخته بودند.

Duran
30 April 2004, 05:41 PM
خونگرم دارم بهت يجورايي مشكوك مي شما :evil: :arrow:

booleck
30 April 2004, 09:06 PM
:oops: :shock:

IranDVB
30 April 2004, 11:37 PM
اتفاقا يك مقدار خودم هم به خودم مشكوك شدم :arrow:

m4az
30 April 2004, 11:47 PM
در دانشگاه ارسنجان زمان امتحانات از همچين دستگاههايي استفاده مي كنن !!!!
:evil: :| :oops:

Duran
1 May 2004, 12:16 AM
طفلي خانوماي دانشجوي دانشگاهتون . با موبايل نمي تونن ديگه تو امتحانات ..... بكنند :lol: :lol:

PAYAM
1 May 2004, 03:56 AM
در مشهد و در داخل حرم امام رضا دقيقا از دقيقا جلوي كفشداري به بعد موبايل بهيچ وجه آنتن نمي دهد.

در مورد تقلب هم بايد بگم كه در دانشگاه ما موبايل دوربين دار نمي ذارن سر جلسه استفاده كنيم از بس كه از صفحه ورقه عكس مي گرفتيم و واسه هم بلوتوث مي كرديم!

ciahchal
1 May 2004, 04:12 AM
اي بابا اينها رو مي گين جيگر من كباب مي شه ! كاش ما ديرتر دانشجو مي شديم ... :cry:
اين موبايله كه كور مي كنه هم بد چيزي نيست ... حداقل وقتي خودت انتن نمي دي دلت خوشه كه هركي كنارت هست انتنش كوره :arrow:
اين دستگاهها چقدر برد دارن؟(منظورم ديگه موبايله نيست ... پروژه مورد بحث هستش)
بردشون دقيق هستش؟
مثلا مي شه گفت دقيقا هركي اومد 3 متري انتنش قطع بشه؟
يا مثل امواج راديويي هستش كه يه بر مفيد دارن و ... ممكنه يك روز برد 20 متري رو كور كنه و فرداش تا 1 متري هم به زور كور كنه ...؟

PAYAM
1 May 2004, 05:13 AM
اي بابا اينها رو مي گين جيگر من كباب مي شه ! كاش ما ديرتر دانشجو مي شديم ... :cry:
اين موبايله كه كور مي كنه هم بد چيزي نيست ... حداقل وقتي خودت انتن نمي دي دلت خوشه كه هركي كنارت هست انتنش كوره :arrow:
بردشون دقيق هستش؟
يا مثل امواج راديويي هستش كه يه بر مفيد دارن و ... ممكنه يك روز برد 20 متري رو كور كنه و فرداش تا 1 متري هم به زور كور كنه ...؟

والله از جريان فني اش چيزي سر در نميارم ولي تو مشهد فقط تو محدوده حرم آنتن نمي ده و يك متر قبل و بعدش موبايل آنتن مي ده مثله پلنگ!

Kam-Telecom
1 May 2004, 11:01 AM
بردشون دقيق هستش؟

اين دستگاه در حال ساخت از آنتنهاي خود موبايل براي تشعشع استفاده ميكنه و در اين مورد از آنتن يكي از مدلهاي صاايران استفاده كردند.
از بردش هم زياد اطلاع ندارم (خيلي بيشتر از 3 متر) اما ميدونم كه دوستانم در حال كار كردن روي آمپلي فاير قسمت فركانس بالاي اين دستگاه به منظور افزايش برد هستند. :roll:

Lizard
1 May 2004, 01:44 PM
من يكيو ميشناسم &lt; يكي از دوستام > 1 كيو تكميل كرد.
اما از اداره ي ******* دستگاهشو بردن .
:twisted: يعني مشكل ******* داره :twisted:

R.s
1 May 2004, 02:08 PM
براي ديدن گوشي موبايلي كه بصورت jammer عمل ميكنه .... به سايت spyworld.com و spylife.com مراجعه كنيد ...
چيزاي جالبي ميبينيد ..... و تجهيزات مخابراتي خفن ... به قيمت هم يه نيم نگاه بندازيد ...

اون قسمت مدار كه آي سي هاشون پيدا نميشه ..... توسط يكي از دوستان بصورت يك مدار ماكرو استريپ حل شد ...
از سري LM استفاده شده است ...... :o

رونوشت به مدير جان ... اين موضوع هم يه خورده حساسه ..... مثل كپي سيم كارت......

Kam-Telecom
1 May 2004, 06:58 PM
R.S دوستت كه قسمت Ic رو حل كرده از بچه هاي دانشگاه ؟ :evil:

R.s
5 May 2004, 01:03 PM
بله ..... ديدمت ميگم ....

نيوان
28 March 2006, 12:51 AM
بحث كامل كاملتر تو اين (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18935)تاپيك ادامه داره....:icon_sad:

F.®.A
28 March 2006, 10:02 AM
گوشی موبایل اگر آنتنش fail بشه 3 تا باند فرکانسی داره (800 900 1800 )
آیا jammer هر 3 تای اینارو ساپورت میکنه
تو حرم امام رضا هم اگه از طرف بلوار فردوسی وارد حرم شید و گوشیتونو وقتی وارد حرم میشید خاموش روشن نکنید (چون 2 تا bts چسبیده به حرم هست )گوشی تا فاصله بیشتری آنتن میده