PDA

View Full Version : دزدگير مجيكار

vesali
30 April 2006, 02:45 AM
با سلام
نظر شما راجع به كيفيت و كارايي دزدگيرهاي مجيكار چيه؟ و ايا مدل M902F رو مي شه روي پرايد نصب كرد يعني سوكت فابريك پرايدي هم داره يا نه ؟ كسي از قيمت مدلهاي مختلف مجيكار خبر داره ؟ ممنون ميشم اگه كمك كنين.

Remonzo
1 May 2006, 12:53 AM
902 مجیکار با امکانات تکمیلی که داره بین دزدگیرهای دیگه گل سرسبد محسوب میشه. رو پراید هم نصب میشه. حتی استارترش هم رو پراید کار میکنه. قیمتشم حدود 200 تا 210 تومن هست.

vesali
1 May 2006, 03:09 AM
تشكر ازكمكتون . تو همه اين مغازه هاي دزدگير فروشي با گارانتي ايمن خودرو پيدا مي شه يعني ميشه اعتماد كرد تقلبي كه ندارند يا بايد به نمايندگيهاي اصلي ايمن خودرو اسيا برم؟

Remonzo
1 May 2006, 12:32 PM
تنها نماینده رسمی مجیکار کره همین ایمن خودرو آسیا هست. اگه جنسی با این گارانتی پیدا کردی مطمئن باش اصله. در مورد این سوالت که فقط باید از نمایندگی بگیری مهم نیست از کجا بگیری. من یه نماینده میشناسم که قیمتش از قیمت مغازه های ستار خان بیشتره. در ضمن اکثر فروشنده های مجیکار نماینده ایمن خودرو آسیا هستن. قبل از اینکه بگیری به این نکته توجه کن که ریموتهای 902 خیلی حساس هستن و باید لای پنبه نگهشون داری. حتما میدونی که ریموت گارانتی نداره قیمتشم حدود 70 هزار تومن هست.

ali2fast
8 May 2006, 10:50 AM
سلام دوستان ميخواستم بدونم مجيكار رو ميتونم روي 206 تيپ 5 نصب كنم و آيا مشكلي براش پيش نمياد.

آخه يه دزد كير فابريك انداختم بعد از 4 ماه يهو از قسمت سوكت يكي از سيمهاش آب شد شانس اوردم ماشين آتيش نگرفت تازه وقتي اونو غير فعال كردم احساس كردم ماشين راحتتر كار ميكنه ميخواستم قبل از خريد ماجيكار مطمعن بشم :

اشکان
9 May 2006, 02:27 AM
سلام دوستان:
من یه دزدگیر مجیکار میخوام که معمولی باشه مبلغشم تا سقف 80 تا 85 هزار بیشتر نشه . ممنون میشم راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم . ( اگر میشه زودتر جواب بدید)

PoYo
10 May 2006, 02:12 AM
سلام دوستان.اینم چند نمونه از عکساش:icon_cool
[Only registered and activated users can see links]

suniran
19 May 2006, 10:31 PM
سلام
من مجيكار 902 رو روي پرايد نصب كردم يك سري مشكلات داره اول اينكه الان چند روزه كه بعد از بستن درب ماشين رو خاموش نميكنه
دوم اينكه موقعي كه دكمه ضد سرقت رو ميزنم اژير به صدا در ميياد درا قفل مي شن اما ماشين خاموش نمي شه
كسي هست منو راهنمايي كنه كه مشكل از كجاست

sajjadnegaresh
19 May 2006, 10:50 PM
مجيكار 902

برات چند دراومد ؟ قيمت فروش +‌نصب

suniran
20 May 2006, 12:44 PM
من برای نصب دزدگیر و power window مبلغ 195 هزار تومان پرداخت کردم البته دستگاه power window از خودم بوده

MDK
18 June 2006, 08:23 PM
کسی مدل 332 نصب کرده یا اشنایی داره باهاش

nader875
19 June 2006, 10:13 AM
سلام
من مجيكار 902 رو روي پرايد نصب كردم يك سري مشكلات داره اول اينكه الان چند روزه كه بعد از بستن درب ماشين رو خاموش نميكنه
دوم اينكه موقعي كه دكمه ضد سرقت رو ميزنم اژير به صدا در ميياد درا قفل مي شن اما ماشين خاموش نمي شه
درباره مشکل اولت عیب از دستگاه نیست تنظیمش بهم خورده ولی عیب دوم که ماشینو خاموش نمیکنه مشکل از رله قطع کنت هست

MDK
19 June 2006, 01:57 PM
با مدل 861 که از قرار تصویری است چطور... کسی تجربه کار باهاش داشته

sajjadnegaresh
26 June 2006, 05:33 PM
قيمت پاور ويندوز چنده ، براي هر پنجره حساب مي شه يا مي تونه هر دوتا پنجره رو ساپورت كنه ؟
يه مشكل ديگه هم دارم ، سنسور دزدگير در هنگامي كه ماشين روشنه فقط چراغ وسطيش روشن مي شه و چراغ هاي ديگه اش كار نمي كنه ولي وقتي دزدگير رو فعال مي كنم ، همه چراغ ها خاموش مي شه ، مشكل از كجاست؟

Remonzo
26 June 2006, 11:10 PM
سلام
مشکل شما 100% از طریقه نصبه. باید توجه داشت که موقع نصب دزدگیر به هیچ وجه سیم کشی فابریک زخمی نشه. به هر حال بده مدارشو یه آدم کننده چک کنه. در ضمن من 902 زیاد دیدم روپراید نصب میکنن و هیچ مشکلی هم نداره. تنها مشکلش اینه که ریموتش خیلی سوسوله. باید هواشو داشته باشی

nader875
26 June 2006, 11:52 PM
قيمت پاور ويندوز چنده ، براي هر پنجره حساب مي شه يا مي تونه هر دوتا پنجره رو ساپورت كنه ؟
يه مشكل ديگه هم دارم ، سنسور دزدگير در هنگامي كه ماشين روشنه فقط چراغ وسطيش روشن مي شه و چراغ هاي ديگه اش كار نمي كنه ولي وقتي دزدگير رو فعال مي كنم ، همه چراغ ها خاموش مي شه ، مشكل از كجاست؟
نوع خوبش برای دو در 25000 تا20000هزار تومنه

Abolfazl2006_p
28 June 2006, 12:10 AM
یه سوال دزد گیر های جدید مجیکار چه طوری صاحب خودرو را بدون اینکه دکمه ریموت را بزنه تشخیص میده؟ توی تبلیغات از ماهواره خیلی تعریف میکنند ازش

nader875
28 June 2006, 04:18 AM
یه سوال دزد گیر های جدید مجیکار چه طوری صاحب خودرو را بدون اینکه دکمه ریموت را بزنه تشخیص میده؟ توی تبلیغات از ماهواره خیلی تعریف میکنند ازش
این یکی از قابلیت های خوب این دزدگیره شما وقتی ریموت رو در این حالت میزارین دائمن در حال ارسال یک پالس ضعیف با برد کم میشه حالا وقتی که نزدیک ماشین میشی برد اصلی این پالسو میگیره و درو باز میکنه

MDK
28 June 2006, 09:01 PM
این یکی از قابلیت های خوب این دزدگیره شما وقتی ریموت رو در این حالت میزارین دائمن در حال ارسال یک پالس ضعیف با برد کم میشه حالا وقتی که نزدیک ماشین میشی برد اصلی این پالسو میگیره و درو باز میکنه
فکر کنم در این حالت مصرف باتری ریموت بیشتر میشه . چون دائما با ماشین باید در ارتباط باشه . من یک هفته پیش یک 332 نصب کردم در کل چیز خوبیه . منتها نصابش بی سواد بود .. مثلا مطمئنم که بلد نبود با program menu ی دزدگیر کار کنه . به این دلیل و به دلیل نبود امنیت گزینه anti jacking رو که نیاز به رله و فعال شدن از طریق پروگرام منو داشت نصب نکرد . در دفترچه راهنمای 332 نوشته در صورت روشن ماندن چراغهای کوچک دزدگیر به شما هشدار میده . در صورتیکه من همچین چیزی ندیدم . ضمن اینکه چراغهای هشدار رو هم عوض اینکه به فلاشر بزنه به چراغهای کوچک جلوو عقب زده . :icon_cry:

nader875
28 June 2006, 11:28 PM
فکر کنم در این حالت مصرف باتری ریموت بیشتر میشه . چون دائما با ماشین باید در ارتباط باشه . من یک هفته پیش یک 332 نصب کردم در کل چیز خوبیه . منتها نصابش بی سواد بود .. مثلا مطمئنم که بلد نبود با program menu ی دزدگیر کار کنه . به این دلیل و به دلیل نبود امنیت گزینه anti jacking رو که نیاز به رله و فعال شدن از طریق پروگرام منو داشت نصب نکرد . در دفترچه راهنمای 332 نوشته در صورت روشن ماندن چراغهای کوچک دزدگیر به شما هشدار میده . در صورتیکه من همچین چیزی ندیدم . ضمن اینکه چراغهای هشدار رو هم عوض اینکه به فلاشر بزنه به چراغهای کوچک جلوو عقب زده . :icon_cry:
اره بیشتر میشه درضمن حتما برو وصل کن رو فلاشرا چون پدر باطریو در میاره

spiderman9119
2 July 2006, 07:48 AM
منم میخوام رو 206 902 نصب کنم دزدگیره خوبیه پشیمون نمیشم که؟

MDK
2 July 2006, 08:23 AM
منم میخوام رو 206 902 نصب کنم دزدگیره خوبیه پشیمون نمیشم که؟
دزدگیر خوبی که هست منتها یک سری امکاناتش زیاد استفاده نمیشه . استارتر ماشین یا دو دقیقه در جا کار کردن قبل از خاموش شدن خودکار(خنک شدن موتور ) یا روشن شدن خودکار در روز برای چند دقیقه برای شارژ باتری یا ورود بدون ریموت و کلید به ماشین ..البته نصاب خیلی مهمه که تمام اپشنها رو اماده بکار قرار بده و مثل مورد من نشه که چون بلد نبود بعضی هاشو نصب نکرد ..ولی اگر اپشنها برات کاربرد نداره همون 332 هم خیلی خوبه ..

karash501
1 September 2006, 09:04 AM
چند گرفتين و كي گرفتين؟ما هم 332 داريم اين امكاناتو نداره.anti jacking همون خاموش كردن ماشين هستش ديگه؟

MDK
2 September 2006, 06:22 PM
چند گرفتين و كي گرفتين؟ما هم 332 داريم اين امكاناتو نداره.anti jacking همون خاموش كردن ماشين هستش ديگه؟
130 با نصب از ستارخان اخرهای بهار بود فکر کنم ..یکسری از گزینها در 332 به صورت پیش فرض غیر فعال هستند که باید از طریق منوی پروگرام اونا رو فعال کرد مثل قفل بچه یا همین ANTI JACK که اگر رله قطع برق نصب شده باشه و ماشین با سوییچ مورد سرقت قرار بگیره شما با ریموت سیگنال می فرستی و ماشین بعد از 30 ثانیه الارم خاموش میشه.. طریقه کار با پروگرام منو هم در دفترچه راهنمای انگلیسی دزدگیر موجود هست که باید بهت بدهند.

XELTEK
4 September 2006, 11:56 PM
واسه سی یلو کدومش خوبه ؟

دانيال
5 September 2006, 01:00 AM
سلام خسته نباشید

دوست من 902 بهترین مدل مجیکار هستش که من 3 ساله دارم با سیستم وویس که خیلی حال میده و صدای آژیرش با بقیه ماشینا فرق میکنه و همچنین دارای برد نسبتا خوبی هستش و ارزش پرداخت هزینه رو داره ولی باید یه نصاب خوبم پیدا کنی من بخاطر بردش به موقع به داد ماشین رسیدم و دزد مجبور شد دست خالی بره .

یا حق........................:lover:

Abolfazl2006_p
5 September 2006, 04:40 PM
دوستان قیمت مدل 902 را میدونند ؟
برای 405 میخوام.
karash501
5 September 2006, 04:52 PM
130 با نصب از ستارخان اخرهای بهار بود فکر کنم ..یکسری از گزینها در 332 به صورت پیش فرض غیر فعال هستند که باید از طریق منوی پروگرام اونا رو فعال کرد مثل قفل بچه یا همین ANTI JACK که اگر رله قطع برق نصب شده باشه و ماشین با سوییچ مورد سرقت قرار بگیره شما با ریموت سیگنال می فرستی و ماشین بعد از 30 ثانیه الارم خاموش میشه.. طریقه کار با پروگرام منو هم در دفترچه راهنمای انگلیسی دزدگیر موجود هست که باید بهت بدهند.
ما پارسال يهار گرفتيم 160!انقدر ارزون شده؟!

s_mostafa
5 September 2006, 05:03 PM
دوستان عزيزم اگه داخل اصفهان جايي رو ميشناسند كه هم سواد كافي براي نصب داشته باشه و قيمت هاشم مناسب با شه معرفي كنند.متشكرم مي شم .
بهد چرا هيچ كسي راجع به تله ماتيكس ننوشته يعني اون جديده؟

FARZAD_1975
9 September 2006, 06:59 PM
آقا سلام من رو پرايد مجيکار332 دارم
تا چند وقت ديگه سمندمو تحويل ميگيرم(معمولي) به نظرتون رو سمند ماجيکر ببندم يا دزگير خودش خوبه؟؟؟

Abolfazl2006_p
9 September 2006, 08:16 PM
به نظرم مال خودش خوبه

alighooki3
17 September 2006, 02:13 PM
مدل 861 تصویری نیست عزیز

El Padrino.
22 September 2006, 12:39 AM
دوستان کسی مجیکار تصویری روی آوانته نصب کرده خوب جواب داده چون یه دونه از دوستام روی 405 نصب کرده بود ماشین نصفه شب بی خودی روشن می شد

Abolfazl2006_p
22 September 2006, 01:57 AM
احتمالا درست نصب نشده یا در تنظیمات ایرادی داشته من روی 405 که دارم 332 نصبه مشکلی نداره

دانيال
22 September 2006, 03:23 AM
دوستان کسی مجیکار تصویری روی آوانته نصب کرده خوب جواب داده چون یه دونه از دوستام روی 405 نصب کرده بود ماشین نصفه شب بی خودی روشن می شد

سلام خسته نباشید

دوست من این رفیق شما صد در صد استارتر دزگیر رو فعال کرده بوده رو اون ساعت که ماشین خودش اتوماتیک استارت زده

اگه یه نصاب وارد بخواهد دزگیر مجیکار رو روی ماشین شما درست نصب کنه شما میتونید حتی مقدار باطری و درجه حرارت داخل ماشین رو هم بینید

به نظر من بهترین دزگیر مجیکار.902

یا حق....................

PoYo
25 September 2006, 12:23 AM
من که از ماجیکار این چیزارو ندیده بودم!!!

دانيال
25 September 2006, 01:00 AM
سلام خسته نباشید
دوست من اگه یه نظر به دفترچه مجیکار صفحه 18 بندازای با عنوان اختصاصی ماجیکار m902f به گفته من میرسی .

یا حق................

Abolfazl2006_p
25 September 2006, 03:46 AM
بله مجیکار میزان دمای داخل خودرو را نشون میده

ali audio
8 October 2006, 11:49 AM
دزدگیرهای ماجیکار اصلیتشون چینی هستش
دزدگیرهای خوبی هستن و کارایی اونها بالا هستش
مدل 332 قیمتش 155 وبدون استارت
مدل 702 قیمتش 185 با استارت
مدل 802 قیمتش 195 با استارت و کاریکال کودر
مدل 902 قیمتش 210 با استارت و کاریکال کودر و سنسور دمای اطاق ماشین
مدل 932 قیمتش 190 ریموتش مصل ریموت 902 ولی اون امکاناتو نداره
در ضمن این دزدگیرها روی انواع ماشین از بنز گرفته تا پراید وهیچ مشکلی ندارن
ولی باید نصاب باید حرفه ای باشه تا بتونه از پس کار بر بیاد
اگر وارد نباشه سیستم الکترونیکی ماشینی مثل 206 رو خراب میکنه

s_mostafa
8 October 2006, 05:00 PM
دزدگیرهای ماجیکار اصلیتشون چینی هستش
دزدگیرهای خوبی هستن و کارایی اونها بالا هستش
مدل 332 قیمتش 155 وبدون استارت
مدل 702 قیمتش 185 با استارت
مدل 802 قیمتش 195 با استارت و کاریکال کودر
مدل 902 قیمتش 210 با استارت و کاریکال کودر و سنسور دمای اطاق ماشین
مدل 932 قیمتش 190 ریموتش مصل ریموت 902 ولی اون امکاناتو نداره
در ضمن این دزدگیرها روی انواع ماشین از بنز گرفته تا پراید وهیچ مشکلی ندارن
ولی باید نصاب باید حرفه ای باشه تا بتونه از پس کار بر بیاد
اگر وارد نباشه سیستم الکترونیکی ماشینی مثل 206 رو خراب میکنه
اگه لطف كنيد و يك نصاب قابل اعتماد تو اصفهان به من معرفي كنيد متشكر مي شم:icon_neut

mehrdad_ati
24 October 2006, 03:37 PM
سلام میشه بگید کدوم مدلهای ماجیکار تصویری هستند و در ضمن فرق 935 و 902 چیه؟

tabeta_03
3 November 2006, 02:48 AM
سلام دوستان آيا 932 با سوكت فابريك براي ريو تو باز هست؟

El Padrino.
1 February 2007, 07:11 PM
دوستان می خواستم ببینم که تاحالا کسی روی آوانته مجیکار نصب کرده آیا خوب بوده میخوام روی ماشینم مجیکار نصب کنم ولی تردید دارم که جواب میده یا نه از راهنماییتون ممنون

paymanonline
1 February 2007, 10:03 PM
سوالتون خیلی گنگه.

یعنی چی جواب میده یا نه؟ دزدگیر دزدگیره دیگه فقط مدلهای مختلف امکانات مختلفی دارن

El Padrino.
1 February 2007, 10:51 PM
منظور من این بود که خوب کار می کنه یا نه چون روی 405 دوستم گذاشته بود نصف شب بدون هیچ کاری ماشین روشن می شد یک بارم ماشینش توی دنده بود تا از خواب بیدار شد و دزدگیر روقطع کرد ماشین رفته بود توی دیوا و دیگه فاتحه......

paymanonline
2 February 2007, 09:47 AM
خوب احتمال داره اون دزدگیر خراب بوده باشه.

hamidiiiii
2 February 2007, 02:32 PM
دیروز رفتم 902 نصب کنم . دیدم 1 مدل جدید اومده )Golden magicar( .خیلی قشنگتر از 902 هست.
11 آپشن از 902 بیشتر داره.230 تومن هستش

viva
2 February 2007, 04:51 PM
منظور من این بود که خوب کار می کنه یا نه چون روی 405 دوستم گذاشته بود نصف شب بدون هیچ کاری ماشین روشن می شد یک بارم ماشینش توی دنده بود تا از خواب بیدار شد و دزدگیر روقطع کرد ماشین رفته بود توی دیوا و دیگه فاتحه......

نه دوست من دزدگیر خراب نبوده کسی که اون رو نصب کرده بلد نبوده تنظیمش کنه!

چون من خودم مجیک دارم مجیک ها یک آپشن دارن که در 24 ساعت هر 8 ساعت یکبار استارت میخوره و ماشین یک مدت روشن میشه و بعد دوباره خاموش میشه. این برای اینکه شما مثلا 10 روز ماشین رو تو خونه پارک کردید رفتید مسافرت ماشین روشن میشه تا باطری خالی نکنه.

دوما باید دزدگیر رو از حالت دنده اتوماتیک به دنده معمولی تغییر بدی تا اینطوری نشه؟
نصاب دزدگیره درست کار نکرده؟!

El Padrino.
2 February 2007, 07:03 PM
دوما باید دزدگیر رو از حالت دنده اتوماتیک به دنده معمولی تغییر بدی تا اینطوری نشه؟
منظورتون رو نمی فهمم

alirezasalam
2 February 2007, 10:08 PM
مجیکار رو حتمآ حتمآ حتمآ در نمایندگی اصلی و با گارانتی اصلی خودش نصب کنید.
وبرای ماشینهایی مثل زانتیا یا ریو که سیستم سوئیچ ضد سرقت دارند بدون استارتر نصب کنید.
چون اگه بخواهید از استارتر استفاده کنید یا باید کلید همیشه روی ماشین باشه !!!!! ( حتی وقتی شب تا صبح ماشین رو پارک کردید )
یا اینکه باید سیمکشی ماشین خیلی دستکاری شه که معمولآ همه چیز به هم میریزه!

viva
3 February 2007, 11:04 AM
منظورتون رو نمی فهمم
بطور پیش فرض مجیک برای دنده اتوماتیک تنظیم شده ولی برای استفاده از اون در ماشین های دنده معمولی باید از حالت دنده اتوماتیک به دنده معمولی تغییر کنه چرا؟
شما وقتی که در حالت دنده معمولی استفاده میکنید وقتی سویچ را خاموش میکنید ماشین خاموش نمیشه تا وقتیکه در رو باز کنید و از ماشین خارج شوید و درب را ببندید .دلیلش هم اینکه وقتی راننده ببینه ماشین روشنه دیگه ماشین رو تو دنده نمگیگذاره لذا اگر بعد از ترک ماشین دزدگیر خواست ماشین رو شن کنه مطمئن هست که ماشین تو دنده نیست ولی اگر شما بعد از ترک ماشین و بستن در دوباره در رو باز کنید دزدگیر چون مطمئن نیست که راننده ماشین رو تو دنده گذاشته یا نه دیگه بطور خودکار ماشین رو روشن نمیکنه و فقط باید از طریق سویچ ماشین رو روشن کنید.

و دیگه حالتی پیش نمیاد که یا دزدگیر و یا شما از طریق ریموت ماشین رو روشن کنید و ماشین تو دنده باشه و ماشین بپره پایین!

البته این رو هم بگم این تنظیم فقط برای ماشین های دنده معمولی است.

soheilm
3 February 2007, 02:51 PM
Golden majic 220 قيمت داره نه 230 ضمنا ميگن بايد كمي صبر كرد ببينيد جواب ميده يا نه و بهتره
از مدل 935 بدون استارتر استفاده كنيد

FARZAD_1975
14 February 2007, 03:26 PM
902 , 935 از بهترين مدلاي ماجيکاره حرف ندارن

soheilm
15 February 2007, 10:39 AM
چند تا از نصابها معتقد هستند بايد سيستم پانيك مجيكار رو قطع كرد (وقتي ماشين در حال حركته ماشين
رو متوقف ميكنه) علت اين كارو هم خال زدن رله بعلت عدم تحمل شدت جريان ذكر ميكنند و ماشين بعد
از اين خاموش ميشه و ديگه روشن نميشه .
نصابها ميگن اگر مشتري تمايل داره نصب بشه ما نصب ميكينم ملي اين مشكل هست نظر بچه هاي متخصص اين فروم چيه؟؟؟؟

azimzadeh110
17 February 2007, 12:11 PM
دوستان سلام
دیذ گیر مجی کار 902 که روی سمند سال نصب نموده ام چند روزی است که صدای بلندگوی ان در نمیاید و لی بقیه بخش های ان فعال است.چک نمودم در حالت سای لنت نیز نمی باشد.
استادان فن راهنمایی فرمایند.

El Padrino.
17 February 2007, 06:41 PM
توی دزدگیر های تصویری مجیکار از همه بهتره ولی یک عیبی که داره بعضی وقت ها قاطی می کنه

FARZAD_1975
18 February 2007, 12:21 PM
دوستان سلام
دیذ گیر مجی کار 902 که روی سمند سال نصب نموده ام چند روزی است که صدای بلندگوی ان در نمیاید و لی بقیه بخش های ان فعال است.چک نمودم در حالت سای لنت نیز نمی باشد.
استادان فن راهنمایی فرمایند.

يه بار با کليد خود آژير صداشو قطعو و صل کن اگه نشد سر باتري رو قطع کن ببين آژير ميزنه يانه اگه نزنه احتمال اره که آژيرش سوخته باشه

azimzadeh110
18 February 2007, 07:45 PM
سلام دوست عزیز
امتحان می نمایم ونتیجه را اعلام می کنم.
موفق باشید

tabeta_03
19 February 2007, 12:10 AM

دوست خوب همچين چيزي امكان نداره وقتي شما ماشين رو خاموش ميكني و سوئيچ رو خارج ميكني ماشين خاموش نميشه و وقتي درب راننده باز و بسته بشه بعد از چند ثانيه ماشين خاموش ميشه در اين حالت كه شما ماشين رو ترك ميكني امكان نداره كه توي دنده باشه. با اين كار استارت رزرو ميشه و دستگاه مطمئن هست كه شما ماشين رو در حالت خلاص رها كردين و ار اون پياده شدين تازه اگه برگردين و ماشين رو توي دنده بزارين با باز شدن درب راننده استارت حذف ميشه چون دستگاه اطمينان نداره ماشين خلاص هست يا نه فقط يه چيز ميمونه كه دوست شما وقتي توي ماشين نشسته درب رو باز و بسته كنه و ماشين رو توي دنده بزاره كه ديگه خودش ميخواد ماشين بره توي ديوار و مشكل از دزدگير نيست.

azimzadeh110
19 February 2007, 11:58 AM
دوست خوب همچين چيزي امكان نداره وقتي شما ماشين رو خاموش ميكني و سوئيچ رو خارج ميكني ماشين خاموش نميشه و وقتي درب راننده باز و بسته بشه بعد از چند ثانيه ماشين خاموش ميشه در اين حالت كه شما ماشين رو ترك ميكني امكان نداره كه توي دنده باشه. با اين كار استارت رزرو ميشه و دستگاه مطمئن هست كه شما ماشين رو در حالت خلاص رها كردين و ار اون پياده شدين تازه اگه برگردين و ماشين رو توي دنده بزارين با باز شدن درب راننده استارت حذف ميشه چون دستگاه اطمينان نداره ماشين خلاص هست يا نه فقط يه چيز ميمونه كه دوست شما وقتي توي ماشين نشسته درب رو باز و بسته كنه و ماشين رو توي دنده بزاره كه ديگه خودش ميخواد ماشين بره توي ديوار و مشكل از دزدگير نيست.
کاملا درست است و امکان ندارد که بعد از رزو شدن استارت و وارد مدار شدن دزدگیر ماشین در دنده باشد و .....

El Padrino.
19 February 2007, 10:15 PM

نه بعد از این که از ماشن خارج شده بود 2 ساعت بعد رفته بود که پخش ماشین رو برداره نمی دونم چرا ماشین رو توی دنده گذاشته بود

azimzadeh110
20 February 2007, 09:34 AM
pride_lx
سلام دوست عزیز
ا- روشی که توصیه نمودی بوده را انجام دادم و آژیر صدایی نکرد .
2- آژیر فابریکی که روی ماشین نصب نموده بودند .کلید قطع ووصل نداشت . احتمال می دهی که غیر فابریک باشد و ست کامل ماجیکار را نصب نکرده باشند؟
3- احتمال دادم که فیوز دستگاه که زیر فرمان سمند نصب نمودهاند سوخته باشد که آن نیز سالم بود.
4- سیم کشی دزد گیر را از پشت فرمان تا آژیر دنبال کردم که در بین راه قطع شده بود نزدیک مخزن آب شیشه شور ( جای تعجب دارد. احتمال دارد که در تعمیر گاه ایران خودرو برای سرویس اولیه که فرستاده بودم قطع شده باشد. )
5- بعد از وصل شدن سیم ها آژیر راه افتاد .
از راهنمایی که نمودی ممنون هستم.

amirinline
6 April 2007, 09:09 AM
سلام

با سلام . در مورد بستن درب ماشین خاموش نمیکنه باید از طریق ریموت سیتم را ریست کنیدو به حالت پیش فرض برگ
شته ومشگل حل میشه و در مورد دکمه زد سرقت علت نصب غلط آن میباشد. رله ضد سرقت راباید سر راه برق موتور بعداز سویچ بطور سری بسته میشود ودر صورت فرمان ضد سرقت فورا" برق موتور قطع میشود.
بیشتر مشکلات کاربران دزدگیر ماجیکار فقط نصب غلط توسط افراد ناشی وغیر متخصص میباشد. والا بهترین دزدگیر کامل وغیر قابل از کار انداختن میباشد.
در صورت نیازبه کمک و رفع ایرادهای نصب . بهترین مکان نمایندگی مرکزی واقع در خیابان سورنا میباشد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خدمت کاربران عزیز هستم.

hamidjan
9 May 2007, 07:52 PM
سلام
بله كاملا درسته .نصاب بسيار واردي هم داره.من هر وقت مشگلي براي دزدگيرم بوجود بياد ميرم پيش ايشون.

azimzadeh110
10 May 2007, 09:22 AM
amirinline دوست عزيزسلام
در روي سمند دزد گير ماجيكار 902 نصب نموده ام .
طبق روال بعد از بستن سوييچ و بستن اخرين در موتور خاموش و استارت رزرو مي شود.
اخيرا بعد از خاموش شدن و رزرو شدن استارت بفاصله 10 ثانيه مجددا برق پشت امپر امده و بعد از 3 ثانيه قطع مي شود و اگر درها را با درذ گير بست باشيد اتومات باز مي كند و يا اگر در حين بسته شده باشد نيز اينكار را انجام مي دهد و داراي ايراد شده است.
اشكال در كجاست؟؟؟؟

amirinline
12 May 2007, 06:46 PM
amirinline دوست عزيزسلام
در روي سمند دزد گير ماجيكار 902 نصب نموده ام .
طبق روال بعد از بستن سوييچ و بستن اخرين در موتور خاموش و استارت رزرو مي شود.
اخيرا بعد از خاموش شدن و رزرو شدن استارت بفاصله 10 ثانيه مجددا برق پشت امپر امده و بعد از 3 ثانيه قطع مي شود و اگر درها را با درذ گير بست باشيد اتومات باز مي كند و يا اگر در حين بسته شده باشد نيز اينكار را انجام مي دهد و داراي ايراد شده است.
اشكال در كجاست؟؟؟؟

دوست عزیز سلام
درمورد نصب ماجیکار 902 بر روی سمند باید نصاب با تجربه و متخصص باشد زیرا خودروی سمند بطور فابریک دزدگیر دارد و من فکر میکنم که مشگل سمند شما از تداخل دو سیستم در هم بوجود آمده باشد که بهتر است برای رفع مشگل سیستم ماجیکار را ریست کامل کنید و اگر مشگل همچنان باقی بود ببرید
نمایندگی مرکزی خیابان سهروردی خیابان سورنا(خیابان خلیل حسینی ) شماره 5/57 مهندس قربانی
تلفن 88769687 . اکثر ایرادهای بوجود آمده در دزدگیر ماجیکار فقط به علت نصب غلط وغیر اصولی میباشد.
دستور ریست ماجیکار 902 :
1- سویچ باز درب راننده باز
2- دکمه 1و2 ریموت را 2 ثانیه نگه میداریم تا به مود تنظیم برود
3- بعد از شنیدن یک چریپ ( تک آژیر) دکمه 3 ریموت را سه با فشار دهید تا سیستم بطور کامل ریست
گردد

دستور فعال و غیر فعال کردن رزرو استارت:
1- سویچ باز درب باز
2- دکمه 1و2 ریموت را دو ثانیه فشار داده تا به مود تنظیم برود( شنیدن یک چریپ آژیر)
3- دکمه 4 را شش بار با فاصله هر بار فشار دادن و شنیدن یک چریپ آژیر و فلاشر زدن چراغهای راهنما
فشار دهید
4- بعداز مرحله 3 ده ثانیه صبر کنید و بعداز شنیدن چند آژیر و زدن فلاشرها بلافاصله دکمه 3 را فشار دهید در این مرحله سیستم استارتر غیر فعال شده است ( برای فعال کردن مجدد / همین دستور را اجرا
کرده فقط در آخر بجای دکمه 3 دکمه 1 را جهت فعال کردن فشار دهید).

امیدوارم که مشگلتان رفع شود فقط دستورات را با دقت اجرا کن اگر باز مشگلی داشتی در خدمت دوستان هستم .
در یادداشت بعدی دستور معرفی وشناسایی ریموت جدید و پر کردن کانالهای دستگاه ماجیکار را برایتان
مینویسم.

amirinline
12 May 2007, 07:11 PM
نه بعد از این که از ماشن خارج شده بود 2 ساعت بعد رفته بود که پخش ماشین رو برداره نمی دونم چرا ماشین رو توی دنده گذاشته بود

دوست عزیز سلام
موردی که برای دوست شما پیش آمده وبعد از رزرو کردن استارتر وترک ماشین دوباره بعد از دو ساعت
آمده ودر ماشین را باز کرده و بعد از برداشتن پخش ماشین خودرو را در دنده گذاشته و با توجه به اینکه باید استارتر کنسل شود اما اینچنین نشده ودر زمان تنظیم شده ماشین استارت زده و اون حادثه پیش آمده میتونه درست باشه و این عیب دستگاه نبوده بلکه سویچهای فشاری لای درب
ماشین بعلت شستشوی ماشین وزنگ زدن و سولفاته شدن کنتاکتهای آن در زمان باز شدن درب خودرو درست عمل نکرده و باز شدن درب را دتکت نکرده و این باز و بستن درب خودرو را به سیستم جهت کنسل کردن استارتر را ارسال
نشده است .
در بیشتر موارد درست عمل نکردن دزدگیر / سویچهای لای درب خودرو میتوانند باشند برای تست آنها که شامل چهار درب و فشاری صندوق عقب و درب موتور
هستن/ بهترین وساده ترین راه با دیدن چراغ سقف در هنگام باز و بستن دربها
وروشن شدن آن نشان دهنده سالم بودن سویچها میباشد .

viva
13 May 2007, 02:04 PM

دقیقا همینطوره که ایشون میگن.

hyund
20 May 2007, 04:29 PM
سلام .

من دارم يه پرايد 141 مي گيرم كه نوشته سيستم ضد سرقت داره . بنظرتون چه دزدگير مجيكاري ببندم. راستي نديدم كسي راجع به مدل 938 حرفي بزنه . كسي از اين مدل بسته تا حالا. ( M938F ) . مشخصاتش كه خوبه .

:icon_ques

tabeta_03
23 May 2007, 02:03 AM
سلام .

من دارم يه پرايد 141 مي گيرم كه نوشته سيستم ضد سرقت داره . بنظرتون چه دزدگير مجيكاري ببندم. راستي نديدم كسي راجع به مدل 938 حرفي بزنه . كسي از اين مدل بسته تا حالا. ( M938F ) . مشخصاتش كه خوبه .

من هم ديدم ولي فرقشو با 935 و 932 نميدوم چيه ولي اينو ميدونم هر ستاشون استارت نميزنه و ظاهر ريموتشون هم مثل همه و اختلاف قيمتي هم ندارن.

amirvr14
26 May 2007, 09:10 PM
دوستان من چند روز پیش پرایدی رو دیدم که در هاش رو قفل کرد و مثل سمند اما بسیار بلندتر گفت دربها قفل شد و یا دزدگیر که به صدا دراومد گفت این خودرو به سیستم دزدگیر مجهز است لطفا دور شوید
جریان چیست؟

ali audio
26 May 2007, 10:49 PM
سلام خدمت دوستان
هیچ اتفاقی نیفتاده فقط به جای آژیر معمولی از آژیر سخنگو استفاده کرده که به نظر
من خیلی زشته

nader875
26 May 2007, 10:57 PM
من زبون اصلي شنيدم توپ بود door lock .... door open

hooman62
26 May 2007, 11:58 PM
دوستان من تو اینترنت داشتم میگشتم یهو تاپیک شما را دیدم
براتون تو اینترنت سایت ماجیکار در ایران را پیدا کردم با لیست قیمت و ذکر تمام جزییات
امیدوارم براتون مفید باشه (ما ماشینمون دزدگیر نداره واسه همین از این چیزها سر در نمی اریم):icon_mrgr
سایت ماجیکار در ایران: [Only registered and activated users can see links]
لیست قیمت های محصولات: [Only registered and activated users can see links]
امیدوارم به درد دوستان بخوره

ali2fast
30 May 2007, 11:07 AM

دوست عزيز حتما اين لينك رو ببين مفيده:icon_sad:

forexsrd
14 June 2007, 10:14 PM
من يك 935F روي 206 نصب كرده ام كه هر بار براي قفل كردن مجبورم بعد از بستن درها حدود 20 ثانيه صبر كنم تا چراغ سقف خاموش بشه و دزگير بتونه درها رو قفل كنه. قبل از اون اگه دكمه بسته شدن در رو بزنم فقط يك چريب ميزنه و در قفل نميشه. آيا اين مشكل طبيعيه؟ چكار ميشه كرد؟

nader875
15 June 2007, 04:15 PM
اين مجيكار گلد چه فرقي ميكنه با 902 اگه خوبه 902 رو بدم گلد و بگيرم من رو 405 نصب كردم خيلي راضيم

amirvr14
17 June 2007, 10:44 PM
دوست عزیز سلام
درمورد نصب ماجیکار 902 بر روی سمند باید نصاب با تجربه و متخصص باشد زیرا خودروی سمند بطور فابریک دزدگیر دارد و من فکر میکنم که مشگل سمند شما از تداخل دو سیستم در هم بوجود آمده باشد که بهتر است برای رفع مشگل سیستم ماجیکار را ریست کامل کنید و اگر مشگل همچنان باقی بود ببرید
نمایندگی مرکزی خیابان سهروردی خیابان سورنا(خیابان خلیل حسینی ) شماره 5/57 مهندس قربانی
تلفن 88769687 . اکثر ایرادهای بوجود آمده در دزدگیر ماجیکار فقط به علت نصب غلط وغیر اصولی میباشد.
دستور ریست ماجیکار 902 :
1- سویچ باز درب راننده باز
2- دکمه 1و2 ریموت را 2 ثانیه نگه میداریم تا به مود تنظیم برود
3- بعد از شنیدن یک چریپ ( تک آژیر) دکمه 3 ریموت را سه با فشار دهید تا سیستم بطور کامل ریست
گردد

دستور فعال و غیر فعال کردن رزرو استارت:
1- سویچ باز درب باز
2- دکمه 1و2 ریموت را دو ثانیه فشار داده تا به مود تنظیم برود( شنیدن یک چریپ آژیر)
3- دکمه 4 را شش بار با فاصله هر بار فشار دادن و شنیدن یک چریپ آژیر و فلاشر زدن چراغهای راهنما
فشار دهید
4- بعداز مرحله 3 ده ثانیه صبر کنید و بعداز شنیدن چند آژیر و زدن فلاشرها بلافاصله دکمه 3 را فشار دهید در این مرحله سیستم استارتر غیر فعال شده است ( برای فعال کردن مجدد / همین دستور را اجرا
کرده فقط در آخر بجای دکمه 3 دکمه 1 را جهت فعال کردن فشار دهید).

امیدوارم که مشگلتان رفع شود فقط دستورات را با دقت اجرا کن اگر باز مشگلی داشتی در خدمت دوستان هستم .
در یادداشت بعدی دستور معرفی وشناسایی ریموت جدید و پر کردن کانالهای دستگاه ماجیکار را برایتان
مینویسم.

مرسی از راهنماییت سیستم استارتر که کنسل شد سوییچ رو که در بیاری ماشین خاموش میشه یا باز باید تا بستن آخرین در صبر کرد؟

sahy54
5 October 2007, 03:21 PM
سلام.خسته نباشید.
من حدود 4 ماه پیش یک پراید هیدرولیک گرفتم.روش یک دزدگیر مجیک 861c بستم. حدود یک ماه پیش برای بار اول فیوز مربوط به آمپرها و چراغهای اطراف کیلومتر سوخت. از اون به بعد این قضیه 2-3 بار دیگه تکرار شده است.در این مدت دزدگیرم هم هی قطع میسه و ایندفعه آخر فیوزش هم سوخت. امروز فیوز دزد گیرو عوض کردم. اما با اولین باز و بسته کردن درها با دزدگیر فیوزش دوباره سوخت.ضمنا از دیشب راهنمای راست و چپ و فلاشر ماشین از کار افتادن.
1.به نظرتون اشکال از دزدگیره؟
2.باطری ساز یا برق کش خوب سراغ دارین؟

ممنون.

tabeta_03
6 October 2007, 02:55 AM
سلام.خسته نباشید.
من حدود 4 ماه پیش یک پراید هیدرولیک گرفتم.روش یک دزدگیر مجیک 861c بستم. حدود یک ماه پیش برای بار اول فیوز مربوط به آمپرها و چراغهای اطراف کیلومتر سوخت. از اون به بعد این قضیه 2-3 بار دیگه تکرار شده است.در این مدت دزدگیرم هم هی قطع میسه و ایندفعه آخر فیوزش هم سوخت. امروز فیوز دزد گیرو عوض کردم. اما با اولین باز و بسته کردن درها با دزدگیر فیوزش دوباره سوخت.ضمنا از دیشب راهنمای راست و چپ و فلاشر ماشین از کار افتادن.
1.به نظرتون اشکال از دزدگیره؟
2.باطری ساز یا برق کش خوب سراغ دارین؟

ممنون.

بهتره ببري نمايندگي سيم كشي رو چك كني احنمالا يه اتصالي ايجاد شده.

lord185
6 October 2007, 05:44 AM
سلام
ممنون میشم اگه دوستان یه دزدگیر خوب تا قیمت 180000 تومان معرفی کنند(فقط فوری فوری)
مرسی
ارادتمند شما نوید

homo
6 October 2007, 12:59 PM
سلام
دوستان من L90 فردا پس فردا ميگيرم آيا دزدگير ماجيكار با سوكتاي فابريك به ال90 ميخوره يانه بايد تو سيم كشي دستكاري بشه واگه ميخوره كدوم مدلش بهتره فقط زياد اون بازكن صوتي وايناش برام مهم نيست وساده تر باشه بهتره
ممنون

Farbod.E
6 October 2007, 01:22 PM
دوستان در مورد خروجی AUX دزدگیرهای مجیکار اطلاعی دارید ؟

tabeta_03
7 October 2007, 06:51 PM
دوستان در مورد خروجی AUX دزدگیرهای مجیکار اطلاعی دارید ؟
2 تا 12 ولت داره امپرش يادم نيست ولي بايد سر راهش رله بزاري.

tabeta_03
7 October 2007, 06:56 PM
سلام
دوستان من L90 فردا پس فردا ميگيرم آيا دزدگير ماجيكار با سوكتاي فابريك به ال90 ميخوره يانه بايد تو سيم كشي دستكاري بشه واگه ميخوره كدوم مدلش بهتره فقط زياد اون بازكن صوتي وايناش برام مهم نيست وساده تر باشه بهتره
ممنون
دوست عزيز اولا كه نيست ثانيا سوكت پول خرج كردن اضافيه مجيكار بي سوكت با سوكتدار 30 تمن در تماي مدلها اختلاف داره دسكاريي در سيم كشي نميشه يه سيم از كليد لادري ميخواد بگيره يه برق از پشت فرمون حال بده بحت يه سيم از صندوق عقب اگه تو نمايندگي معتبر مجيكار نصب كني هيچ مشكلي پيش نمياد.:icon_surp

tabeta_03
7 October 2007, 06:58 PM
سلام
ممنون میشم اگه دوستان یه دزدگیر خوب تا قیمت 180000 تومان معرفی کنند(فقط فوری فوری)
مرسی
ارادتمند شما نوید
مجيكار 902 كه استارت ميزنه و 932 - 935 - 938 كه استارت نميزنه همه زير 180.:icon_excl

nader875
7 October 2007, 07:27 PM
دوست عزيز اولا كه نيست ثانيا سوكت پول خرج كردن اضافيه مجيكار بي سوكت با سوكتدار 30 تمن در تماي مدلها اختلاف داره دسكاريي در سيم كشي نميشه يه سيم از كليد لادري ميخواد بگيره يه برق از پشت فرمون حال بده بحت يه سيم از صندوق عقب اگه تو نمايندگي معتبر مجيكار نصب كني هيچ مشكلي پيش نمياد.:icon_surp

سوکت فابریک 10تومن بیشتر نیست هرچنتا خواستین بگین بدم خدمتتون

در ضمن سوکت فابریکت مزیت هایی داره که ارزش داره 10تومن بدی شل نشدن سیم ها باز کردن راحت....

homo
8 October 2007, 12:22 AM
دوستان تو تهران يه جای خوب برای نصب دزدگيرمجيکار لطفاً معرفی کنيد.ضمناً ربطی به بحث نداره ميخوام پرژکتور نصب کنم همونجا انجام ميدن يا جايه ديگه بايد برم
با تشکر

mehdizadeh04
9 November 2007, 12:45 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بگم که هر کی میخواد یه دزدگیر تصویری بگیره من مجیکا رو توصیه میکنم.در غیر این صورت نه.من خودم روی ال90 یه 938 انداختم.البته اینو بگم که خود نمایندگی اصلی واسم اومد در محل نصب کرد.درسته که وقتی میان 17000 تومان برای نصب میگیرن ولی کار نصابی که اومد برای من نصب کرد حرف نداشت.خیلی تمیز سیمکشی کرد.با دقت تمام تمام امکاناتشو راه انداخت.خدا وکیلی من از کارش حال کردم.بعدشم ممکنه تو شتارخان ارزون تر باشه ولی اولا تاریخ گارانتیش یا قدیمیه یا اینکه اصلا نمایندگی فروش اصلی نیستن.نماینده اصلی باید کد داشته باشه.اگه از طرف همونجا بیان براتون نصب کنن تاریخ کارانتیش از همون روز شروع میشه.
با تشکر

mehdizadeh04
9 November 2007, 12:53 AM
2 تا 12 ولت داره امپرش يادم نيست ولي بايد سر راهش رله بزاري.

با سلام خدمت عزیزان میخواستم بگم که AUX واسه خروجی اضافی هست که میتونین بهش پاور ویندوز و ... وصل کنین تا کنترلش کنین.در ضمن این درگاه 250 میلی آمپر جواب میده که حتما باید سر راهش رله گذاشته شود.
با تشکر

mehdizadeh04
9 November 2007, 01:02 AM
سلام .

سلام عزیزان
میخواستم بگم من رو ال 90 یه 938 بستم
خیلی راضی هستم
فقط به یه چیز توجه کنین
نمایندگی اصلی نصب در محل دارن
درسته 17 تومان برای نصب میگیرن
ولی کار نصاب هاش حرف نداره
تمام آپشن ها رو براتون میبندن
با نصب و چشمی و کلید های شاسی 200 تومان دراومد
ولی کارشون ماهه
با تشکر

mehdizadeh04
10 November 2007, 01:16 AM
من يك 935F روي 206 نصب كرده ام كه هر بار براي قفل كردن مجبورم بعد از بستن درها حدود 20 ثانيه صبر كنم تا چراغ سقف خاموش بشه و دزگير بتونه درها رو قفل كنه. قبل از اون اگه دكمه بسته شدن در رو بزنم فقط يك چريب ميزنه و در قفل نميشه. آيا اين مشكل طبيعيه؟ چكار ميشه كرد؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز
میخواستم شما رو راهنمایی کنم و زیاد سرتو درد نمیارم
فقط مشگل شما اینه که دزدگیر رو به چراغ سقفی وصل کردن
در صورتی که باید به کلید های شاسی لای دری وصل شود
با تشکر

keeyan
19 November 2007, 11:33 PM
سلام
برای سمند LXسال دزدگیر مجیکار مناسبی وجود داره که صندوق پران هم داشته باشه؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
سلامت و موفق باشید
مهدی

azimzadeh110
20 November 2007, 09:37 AM
سلام
سلامت و موفق باشید
مهدی

دوست عزيز سلام
براي سمند سال دزدگير مجيكار 902 را پيشنهاد مي نمايم كه صندوق پران نيز دارد و حدود 18 ماه مي باشد كه اينكار را براي ماشين خودم انجام داده ام و تاكنون مشكلي نداشته است.
حتما ه نمايندگي مجاز نمجيكار مراجعه كن تا بعدا سرخدمات وگارانتي اذيت نشوي .
موفق باشي.

mehdizadeh04
21 November 2007, 04:58 AM
سلام
سلامت و موفق باشید
مهدی

در خصوص سوال شما میتونم بگم که شما میتونین یه دزدگیر تصویری مجیکار مدل 938 ببندی که امکانات خوبی از جمله صندوق پران و نمایش درجه حرارت داخل خودرو و 2 خروجی جهت پاور ویندوز و و ... را دارا میباشد.در ضمن این مدل بدون استارتر میباشد و برای خوذروهایی هست که خودرویشان سیستم ضد سرقت دارد.در ضمن اگه خواستین دزدگیرتون تمیز و با تمام امکاناتش نصب شه میتونی به خود شرکت زنگ بزنی بیان برات نصب کنن.17000 تومان میگیرن میان برات در محل خودت نصب میکنن.تلفن شرکت هم در سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) میتونی پیدا کنی.
با تشکر
شاد و پیروز باشید.

Pontiac
21 November 2007, 03:15 PM
سلام
يكي از دوستان من ميخواد روي پرايدش دزدگير نصب كنه و بودجه ايي حدود 100الي 120 تومان در نظر داره از من كمك خواست اما من به شخصه اطلاعي راجع به دزدگيرها ندارم از اونجايي كه اين دوستم عجله هم داشت گفتم از دوستان اينجا سوال كنم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
مجيكار مدل مناسبي تو اين رنج داره؟برند هاي ديگه چطور؟

mehdizadeh04
22 November 2007, 12:50 AM
سلام
يكي از دوستان من ميخواد روي پرايدش دزدگير نصب كنه و بودجه ايي حدود 100الي 120 تومان در نظر داره از من كمك خواست اما من به شخصه اطلاعي راجع به دزدگيرها ندارم از اونجايي كه اين دوستم عجله هم داشت گفتم از دوستان اينجا سوال كنم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
مجيكار مدل مناسبي تو اين رنج داره؟برند هاي ديگه چطور؟

دوست عزیز شما اشاره ای نکردید که دزدگیر تصویری میخواهید یا معمولی!!!
تصویری:
تمام مدل های مناسب و تصویری دزدگیرهای مجیکار از 150000 تومان به بالا میباشد.اگر دوست شما میتواند در حدود 160000 تومان بپردازد میتواند یه دزدگیر خوب و تصویری مدل 935 با تمام امکانات به غیر از استارتر بهره مند گردد.در غیر این صورت میتوانید با 130000 تومان یه دزدگیر متوسط و نه چندان خوب تله متیکس میتوانید تهیه کنید.گفتنی است که تمام دزدگیر های مجیکار با 3 سال گارانتی در سر تا سر کشور موجود میباشد.مگر اینکه غیر اصلی باشد.
معمولی:
اگر قصد خریداری از مدل های معمولی معمولی را دارید دزدگیر های استیل میت و تله متیکس و ماتریکس گزینه های خوبی هستند.در ردیف دزدگیر های معمولی اصلا دزدگیر مجیکار رو توصیه نمیکنم.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

davood4547
22 November 2007, 01:24 AM
دوستان سمند با نصب دزدگیر از گارانتی خارج نمیشود؟

mehdizadeh04
23 November 2007, 12:49 AM
دوستان سمند با نصب دزدگیر از گارانتی خارج نمیشود؟

در پاسخ با سوال شما دوست عزیز باید عرض کنم اگه برای نصب دزدگیر شما در سیم کشی خودروی شما دستکاری نشود و سیمی چیده نشه مشکلی برای گارانتی خودروی شما به وجود نمی آید.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

soheilm
24 November 2007, 03:09 PM
دزدگیر مجیکار چراغ سقفی تاخیری 206رو از کار نمیندازه؟؟؟؟؟

nader875
24 November 2007, 03:24 PM
خیر به چراغ سقف کاری نداره سیم به قبل از مدار تاخیر چراغ سقف وصل میشه

mehdizadeh04
25 November 2007, 11:36 PM

در پاسخ سه سوال شما باید عرض کنم که دزدگیر مجیکار هیچ تغییر یا دستکاری در چراغ سقفی به عمل نمی آورد و باید عرض کنم اگر دزدگیر رو به شیوه صحیح نصب کنند به کلیدهای شاسی لای درب ها وصل میشود.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

azimzadeh110
26 November 2007, 03:24 PM

دوست عزيز
سلام
دزد گير مجيكار چراغ سقفي تاخيري را از كار نمي اندازد( اگر صحيح و اصولي بسته و نصب شود )

shahram_pg
29 November 2007, 05:01 PM
كسي ميدونه در مدل M902F چطور مي‌شه زمان روشن موندن موتور رو در حالت AutoStart 24H روي 5 دقيقه تنظيم كرد؟
توضيح اينكه اين تنظيم در دفترچه راهنما نوشته نشده و ضمناً زمان پيش فرض 15 دقيقه هست.
ممنون ميشم كسي راهنمائيم كنه.

minime
30 November 2007, 04:19 PM
كسي ميدونه در مدل M902F چطور مي‌شه زمان روشن موندن موتور رو در حالت AutoStart 24H روي 5 دقيقه تنظيم كرد؟
توضيح اينكه اين تنظيم در دفترچه راهنما نوشته نشده و ضمناً زمان پيش فرض 15 دقيقه هست.

در درجه اول نسبت به نوع ماشيني كه گفتيد داريد، مي‌گم خوشبحالتون. چون من توي روآ و بخاطر استارتر ضعيفش نتونستم هنوز بطور اتوماتيك ماشين رو روشن كنم. سه بار زور مي‌زنه كه روشن كنه، اما چون نمي‌تونه صداي جيغ دزدگير رو در مي‌آره و شده مصيبت.

اما براي سئوال شما هم بهترين كار سئوال از خود شركت ايمن‌خودرو هست. جديداً هم سايتشون و هم وضعيت جواب به مشتريشون خيلي بهتر شده. البته اگه نصابتون هم سواد داشته باشه، مي‌تونه منبع خوبي باشه.

mehdizadeh04
1 December 2007, 12:18 AM

چگونگی تنظیم تایم استارتر:

1.کلیدهای I+II را 2 ثانیه بزنید.شنیدن صدای بیپ و Prog Icon
2.II را 2 ثانیه بزنید.علامت تایمر چشمک زن میشود.
3.I را 2 ثانیه بزنید برای تنظیم ساعت
4.III را 2 ثانیه بزنید.برای تنظیم دقیقه
5. II+III را 2 ثانیه نگهدارید تا از برنامه خارج شوید.

با تشکر
شاد و پیروز باشید

minime
1 December 2007, 02:32 AM
mehdizadeh04 عزيز آيا شما فكر مي‌كنيد بشه زمان استارت‌ زدن رو هم بيشتر كرد يا بايد عمليات استارت رو اصلاح و نرم كنم كه با مختصر استارت روشن بشه؟ اگه بشه با دزدگير درستش كرد كه بي‌خرج و بي‌دردسر هست.

shahram_pg
1 December 2007, 09:47 AM
mehdizadeh04 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز، ممنون از راهنمائيت. ولي با اجراي اين دستور، زمان روشن شدن ماشين تنظيم ميشه كه مثلاً سر فلان ساعت روشن بشه.
اون تنظيمي رو كه ميخواستم، خودم از توي دفترچه راهنماي انگليسيش پيدا كردم.(توي فارسيش نيست).
و اما شما minime ([Only registered and activated users can see links]) جان. زمان استارت خوردن ، اگر هم زياد بشه، خوب نيست كه از اين بيشترش كني. چون احتمالاً تنظيم موتور ماشينت به هم ريخته و با توجه به اينكه داريم وارد فصل سرما ميشيم، بهتره كه ماشينت رو ببري تنظيم موتور.
با سپاس از همه دوستان.

soheilm
1 December 2007, 07:23 PM
کسی از دوستان از Golden 100 مجیکار استفاده کرده؟

minime
1 December 2007, 10:38 PM
mehdizadeh04 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز، ممنون از راهنمائيت. ولي با اجراي اين دستور، زمان روشن شدن ماشين تنظيم ميشه كه مثلاً سر فلان ساعت روشن بشه.
اون تنظيمي رو كه ميخواستم، خودم از توي دفترچه راهنماي انگليسيش پيدا كردم.(توي فارسيش نيست).
و اما شما minime ([Only registered and activated users can see links]) جان. زمان استارت خوردن ، اگر هم زياد بشه، خوب نيست كه از اين بيشترش كني. چون احتمالاً تنظيم موتور ماشينت به هم ريخته و با توجه به اينكه داريم وارد فصل سرما ميشيم، بهتره كه ماشينت رو ببري تنظيم موتور.
با سپاس از همه دوستان.

1 - ممنون از توضيحتون. اما من اين ماشين كه تازه يكساله شده رو حدود 10 بار براي دياگ برده‌ام و مشكل تنظيم يا موتور هر چي بوده سريع برطرف كردم. تنها چيز مونده، احتمالاً خشك بودن سيستم استارتر روآ هست كه به نظرم با اين وضع خراب تعميرگاه‌ها، صرف نداره كه پياده‌اش كنم تا سيستم استارت اتومات راه بيافته. وقتي براي يه عيب مي‌‌‌ريد تعميرگاه مي‌بينيد كه قبلي هنوز سرجاشه و تازه عيببهاي جديد هم پيداش شده.
حالا اگه آينده مجبور شدم كه قضيه فرق مي‌كنه.

2 - من با 902 كه خريدم فقط دو دفترچه كاملاً انگليسي همراه بود و خبري از فارسي هم نبود. هر دو هم خيلي مختصر هستن و يكي براي راننده و اون يكي براي نصاب هست. دزدگير رو هم پارسال گرفتم.
سئوالم اينجاست كه آيا نسخه انگليسي شما خيلي كامله و تمام موارد تنظيمات رو شرح داده؟؟؟

mehdizadeh04
2 December 2007, 01:31 AM
با سپاس از همه دوستان.

فکر میکنم اون موقع من بد متوچه شدم
در هر صورت مرسی که گفتی:icon_evil
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
2 December 2007, 01:44 AM
mehdizadeh04 عزيز آيا شما فكر مي‌كنيد بشه زمان استارت‌ زدن رو هم بيشتر كرد يا بايد عمليات استارت رو اصلاح و نرم كنم كه با مختصر استارت روشن بشه؟ اگه بشه با دزدگير درستش كرد كه بي‌خرج و بي‌دردسر هست.

میخواستم بگم که موتور روآ در حالی که ایران خودرو اعلام کرده تغییرات اساسی در این خودرو انجام داده اما متاسفانه دیده میشه که رانندگان این خودرو از بد استارت خوردن و به صدا افتادن گیربکس و ... گلایه دارند.
حال اگر میخواهید که خودروی شما با تک استارت روشن بشه اولا که باید باطری خودرو سر حا ل باشه.دوما که دنده استارت کچلی نداشته باشه.حالا اگه بازم اینجوری باشه باید ببری یه تعمیرکار خوب که اگه خواستی آدرس میدم بهت.در منطقه غرب تهرانه.کارش حرف نداره.من خودم به شخصه بهش اعتماد کامل دارم.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
2 December 2007, 01:56 AM
من با 902 كه خريدم فقط دو دفترچه كاملاً انگليسي همراه بود و خبري از فارسي هم نبود. هر دو هم خيلي مختصر هستن و يكي براي راننده و اون يكي براي نصاب هست. دزدگير رو هم پارسال گرفتم.
سئوالم اينجاست كه آيا نسخه انگليسي شما خيلي كامله و تمام موارد تنظيمات رو شرح داده؟؟؟[/quote]

مخواستم عرض کنم که اگر شما دزدگیر رو از جای معتبر یا از نمایندگی مجیکار خریداری کرده باشید اولا که جعبه پلمپ میباشد.دوم اینکه در پشت جعبه دزدگیر برچسبی نصب شده که توضیحاتی برای شرکت در قرعه کشی و توضیحاتی برای از گارانتی خارج شدنه.بر روی همین برچسب برچسب سفید رنگ دیگری چسبیده شده که تاریخ شروع گارانتی و کد نمایندگی و مدل دزدگیر و شماره سریال دزدگیر را نشان میدهد.در کنار آن نیز نشان هولوگرام مجیکار نصب شده است که دزدگیر بدون هولوگرام و برچسب بارکد فاقد گرانتی است.
لطفا بررسی نمایید تا مشخص شود اصلی است یا خیر.
اگر دزدگیری اصلی باشد به همراه خود یک دفترچه برای ریموت(انگلیسی)یک دفترچه برای دزدگیر(انگلیسی) و یک دفترچه با زبان فارسی برای شرح نه چندان کامل کارکردن با دزدگیر وجود دارد.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

shahram_pg
2 December 2007, 08:57 AM
1 -
سئوالم اينجاست كه آيا نسخه انگليسي شما خيلي كامله و تمام موارد تنظيمات رو شرح داده؟؟؟
دوست عزيز، اين دزدگيري كه من خريدم، دوتا دفترچه انگليسي داره و يك دفترچه فارسي كه زياد كامل هم نيست.
يكي از دفترچه‌ها كه مخصوص نصاب هست، دستورات لازم براي تنظيماتي از اين قبيل رو داره كه بسيار مفيده. دستورات توي اين دفترچه، هيچكدومش توي فارسيش نيومده.

haahaa
2 December 2007, 10:56 AM
سلام

اگر كسي پيشنهاد مناسبي براي دزدگير ال نود مدل اي يك دارد لطفا راهنمايي كند. ضمنا اگر نصاب حرفه اي هم معرفي كنيد محبت را تمام كرده ايد.

minime
2 December 2007, 06:14 PM
مخواستم عرض کنم که اگر شما دزدگیر رو از جای معتبر یا از نمایندگی مجیکار خریداری کرده باشید اولا که جعبه پلمپ میباشد.دوم اینکه در پشت جعبه دزدگیر برچسبی نصب شده که توضیحاتی برای شرکت در قرعه کشی و توضیحاتی برای از گارانتی خارج شدنه.بر روی همین برچسب برچسب سفید رنگ دیگری چسبیده شده که تاریخ شروع گارانتی و کد نمایندگی و مدل دزدگیر و شماره سریال دزدگیر را نشان میدهد.در کنار آن نیز نشان هولوگرام مجیکار نصب شده است که دزدگیر بدون هولوگرام و برچسب بارکد فاقد گرانتی است.
لطفا بررسی نمایید تا مشخص شود اصلی است یا خیر.
اگر دزدگیری اصلی باشد به همراه خود یک دفترچه برای ریموت(انگلیسی)یک دفترچه برای دزدگیر(انگلیسی) و یک دفترچه با زبان فارسی برای شرح نه چندان کامل کارکردن با دزدگیر وجود دارد.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

ممنون از توضيحاتتون. اما جعبه آكبند بود و گارانتي هم داره. هر چي باشه از معتبرترين نمايندگي ستارخان كه خود ايمن‌خودروآسيا اين رو گفت و آدرسش رو بهم داد، گرفتم.
حدسم اينه كه اوايل چون مشتري كم بود و شركت ضعيف، همون پك بين‌المللي بدون دفترچه فارسي رو وارد مي‌كردن. اما حالا كه وضع شركت بهتر شده (با توجه به وضع جواب به مشتري و سايت) ديده كه صرف داره و يه دفترچه فارسي رو هم به كارخونه كره‌اي داده كه اونها زمان ساخت توي پك اوريجينال بذارن.
اگه يادتون باشه همين يك سال و نيم پيش بخش اعظم سايتشون اصلاً كار نمي‌كرد و حتي آدرس هم توش نداشتن كه مبادا مراجعه‌كننده داشته باشن.

يه زحمت براي دوستاني كه دفترچه كامل دارن. آيا براشون امكان هست كه دفترچه رو اسكن كنن و بخشهاي مهم و يا همه اون رو در اختيار بچه‌هاي سايت قرار بدن؟ اگه بتونيد كه خيلي ممنون مي‌شيم، بخصوص خودم.

mehdizadeh04
3 December 2007, 03:44 AM
سلام

اگر كسي پيشنهاد مناسبي براي دزدگير ال نود مدل اي يك دارد لطفا راهنمايي كند. ضمنا اگر نصاب حرفه اي هم معرفي كنيد محبت را تمام كرده ايد.

دز پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که اگه پست های قبل رو میخوندید توضیح دادم که خود من یک ال نود(لوگان)نوک مدادی خریدم.بعد از کلی پرسش از مهندسان فن دریافتم که مدل 938 برای این خودرو مفید میباشد.این مدل از صندوق پران و دما سنج و ... بهره مند است.در این مدل از استارتر خبری نیست.زیرا خوردروی ال نود(لوگان)از سیستم ضد سرقت(چراغ گرد چشمک زن وسط کیلومتر سنج) بهره مند است نمیتواند از استارتر دزدگیر استفاده کند.اگر هم نصاب حرفه ای میخواهید و میخواهید خودرویتان از گارانتی خارج نشود مثل بنده کار رو به کاردان بسپارید و از نصاب های خود شرکت کمک بگیرید تا تمیز و بی معطلی و بدون چیدن سیم از دزدگیر استفاده کنید.خاطر نشان میشم که این نصاب ها هزینه نصب را فقط 17000 تومان دریافت میکنند.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
3 December 2007, 03:58 AM
ممنون از توضيحاتتون. اما جعبه آكبند بود و گارانتي هم داره. هر چي باشه از معتبرترين نمايندگي ستارخان كه خود ايمن‌خودروآسيا اين رو گفت و آدرسش رو بهم داد، گرفتم.
حدسم اينه كه اوايل چون مشتري كم بود و شركت ضعيف، همون پك بين‌المللي بدون دفترچه فارسي رو وارد مي‌كردن. اما حالا كه وضع شركت بهتر شده (با توجه به وضع جواب به مشتري و سايت) ديده كه صرف داره و يه دفترچه فارسي رو هم به كارخونه كره‌اي داده كه اونها زمان ساخت توي پك اوريجينال بذارن.
اگه يادتون باشه همين يك سال و نيم پيش بخش اعظم سايتشون اصلاً كار نمي‌كرد و حتي آدرس هم توش نداشتن كه مبادا مراجعه‌كننده داشته باشن.

يه زحمت براي دوستاني كه دفترچه كامل دارن. آيا براشون امكان هست كه دفترچه رو اسكن كنن و بخشهاي مهم و يا همه اون رو در اختيار بچه‌هاي سايت قرار بدن؟ اگه بتونيد كه خيلي ممنون مي‌شيم، بخصوص خودم.

در پاسخ به پست شما باید عرض کنم که همان طور که در پست قبل عرض کردم این دفترچه آنچنان کامل نیست و فقط نحوه کارکردن با ریموت دزدگیر میباشد.در هر صورت من این کار رو برای شما در اسرع وقت انجام میدم.چون خودم اسکنر ندارم باید بدم بیرون.به روی چشم عزیز
با تشکر
شاد و پیروز باشید

minime
3 December 2007, 10:41 PM
فقط اگه براتون راحت هست، وگرنه كه با اين مورد كه گفتيد دفترچه خيلي كامل نيست، و بايد زحمت بيرون بردن براي اسكن رو هم تقبل كنيد كه فراموش كنيد. باز هم از لطف شما خيلي ممنون هستم.

mehdizadeh04
4 December 2007, 01:54 AM
فقط اگه براتون راحت هست، وگرنه كه با اين مورد كه گفتيد دفترچه خيلي كامل نيست، و بايد زحمت بيرون بردن براي اسكن رو هم تقبل كنيد كه فراموش كنيد. باز هم از لطف شما خيلي ممنون هستم.

در پاسخ به پست شما باید عرض کنم که امروز بنده دفترچه رو دادم برای اسکن.در هر صورت اگه خواستی فردا شب من اینا رو میذارم برای بازدید.مخصوصا شما که گفتی لازم دارم.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
5 December 2007, 02:00 AM

اینم دفترچه فارسی که دوستان درخواست کرده بودن.امیدوارم مفید واقع بشه.
332:

902:

932 و 938:

با تشکر
شاد و پیروز باشید
مهدی مهدیزاده
:icon_cool

iriboy
9 December 2007, 03:23 PM
سلام دوستان برای تندر 90 چه دزدگیری را پیشنهاد میدین

mehdizadeh04
10 December 2007, 02:58 AM
سلام دوستان برای تندر 90 چه دزدگیری را پیشنهاد میدین

این پست قدیمی میباشد:

دز پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که اگه پست های قبل رو میخوندید توضیح دادم که خود من یک ال نود(لوگان)نوک مدادی خریدم.بعد از کلی پرسش از مهندسان فن دریافتم که مدل 938 برای این خودرو مفید میباشد.این مدل از صندوق پران و دما سنج و ... بهره مند است.در این مدل از استارتر خبری نیست.زیرا خوردروی ال نود(لوگان)از سیستم ضد سرقت(چراغ گرد چشمک زن وسط کیلومتر سنج) بهره مند است نمیتواند از استارتر دزدگیر استفاده کند.اگر هم نصاب حرفه ای میخواهید و میخواهید خودرویتان از گارانتی خارج نشود مثل بنده کار رو به کاردان بسپارید و از نصاب های خود شرکت کمک بگیرید تا تمیز و بی معطلی و بدون چیدن سیم از دزدگیر استفاده کنید.خاطر نشان میشم که این نصاب ها هزینه نصب را فقط 17000 تومان دریافت میکنند.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

azimzadeh110
10 December 2007, 11:26 AM
اینم دفترچه فارسی که دوستان درخواست کرده بودن.امیدوارم مفید واقع بشه.
332:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

902:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

932 و 938:

با تشکر
شاد و پیروز باشید
مهدی مهدیزاده
دوست عزيز سلام
لينك ها داراي فايل ا كيلوبايتي مي باشند و درونشان خالي است.
موفق باشيد

iriboy
10 December 2007, 12:52 PM
این پست قدیمی میباشد:

با تشکر
شاد و پیروز باشید

برای تشکر از دکمه ی thanks استفاده کنید.ممنون

minime
11 December 2007, 10:24 PM
ب
دوست عزيز سلام
موفق باشيد

من قبلاً دانلوود كرده بودم. اما الان كه خواستم باز تست كنم،‌ ديدم كه فقط يه فايل HTML مي‌ده كه داخلش گفته failed to open stream: Permission denied
حالا چرا اجازه دانلوود نمي‌ده، نمي‌دونم. از فيلتر و مشابه هم نيست، چك كردم.

mehdizadeh04
13 December 2007, 12:24 AM
ب
دوست عزيز سلام
موفق باشيد

عزیزان فایل تا چند وقت پیش درست بود.ولی الان فکر میکنم به دلیل اینکه از سرور پاک شده این مشکل پیش آمده.دوباره تا فردا شب میذارم روی Rapid Share تا عزیزان استفاده کنن.البته اگه فیلتر نباشه!!!!
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
14 December 2007, 12:56 AM
ب
دوست عزيز سلام
موفق باشيد

اینم دفترچه فارسی که دوستان درخواست کرده بودن و از روی سرور پاک شده بود.امیدوارم مفید واقع بشه.
332&702&802:

902:

932 و 938:

با تشکر
شاد و پیروز باشید
مهدی مهدیزاده

mehdizadeh04
14 December 2007, 01:22 AM
اینم دفترچه فارسی که دوستان درخواست کرده بودن و از روی سرور پاک شده بود.امیدوارم مفید واقع بشه.
332&702&802:

902:

932 و 938:

با تشکر
شاد و پیروز باشید
مهدی مهدیزاده

اگه لینک 902 کار نکرد اینم هست:

amirvr14
14 December 2007, 04:28 PM
سلام
دفترچه 935 رو هم اگه هست بذارین!واسه ریو 935 خوبه یا 938؟ تو خود سایت ماجیکار ایران عکس ریو رو 935 هست با توجه به اینکه چون ریو اموبلایزر داره نمیشه از دزدگیرهای دارای سیستم استارتر استفاده کرد!

mehdizadeh04
14 December 2007, 11:19 PM
سلام
دفترچه 935 رو هم اگه هست بذارین!واسه ریو 935 خوبه یا 938؟ تو خود سایت ماجیکار ایران عکس ریو رو 935 هست با توجه به اینکه چون ریو اموبلایزر داره نمیشه از دزدگیرهای دارای سیستم استارتر استفاده کرد!

اولا این که خودرویی که در سایت مجیکار و پشت مدل 935 افتاده مدلی جدید از کمپانی شورولت میباشد.
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که مدل 938 برای این خودرو مفید میباشد.این مدل از صندوق پران و دما سنج و ... بهره مند است.در این مدل از استارتر خبری نیست.زیرا خوردروی ریو از سیستم ضد سرقت بهره مند است نمیتواند از استارتر دزدگیر استفاده کند.اگر هم نصاب حرفه ای میخواهید و میخواهید خودرویتان از گارانتی خارج نشود از نصاب های خود شرکت کمک بگیرید تا تمیز و بی معطلی و بدون چیدن سیم از دزدگیر استفاده کنید.خاطر نشان میشم که این نصاب ها هزینه نصب را فقط 17000 تومان دریافت میکنند.
تلفن های شرکت ایمن خودرو در سایت شرکت به آدرس [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) موجود است.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

amirvr14
15 December 2007, 04:27 PM
اولا این که خودرویی که در سایت مجیکار و پشت مدل 935 افتاده مدلی جدید از کمپانی شورولت میباشد.
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که مدل 938 برای این خودرو مفید میباشد.این مدل از صندوق پران و دما سنج و ... بهره مند است.در این مدل از استارتر خبری نیست.زیرا خوردروی ریو از سیستم ضد سرقت بهره مند است نمیتواند از استارتر دزدگیر استفاده کند.اگر هم نصاب حرفه ای میخواهید و میخواهید خودرویتان از گارانتی خارج نشود از نصاب های خود شرکت کمک بگیرید تا تمیز و بی معطلی و بدون چیدن سیم از دزدگیر استفاده کنید.خاطر نشان میشم که این نصاب ها هزینه نصب را فقط 17000 تومان دریافت میکنند.
تلفن های شرکت ایمن خودرو در سایت شرکت به آدرس [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) موجود است.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

اه راست میگی؟آقا شرمنده اما خوب خدایی خیلی شبیه ریوست!!!
در مورد نصابها هم تو تهران آره نصابای خود شرکت بهترین هستن اما من واسه مشهد تو سایت مجیکار فقط یه نمایندگی پیدا کردم که اونم رفتم دیدم اصلا مدلها رو نمیشناخت گفتم واسه ریو میخوام دیوونه گفت 902 ببند!!!اصلا نمیدونست سوکت فابریک چی هست!!!من ترجیح میدم پیشه کسی برم که تجربه داشته باشه تا اینکه فقط اسمش تو سایت اومده باشه!!
در مورده صندوق پران نظر شما چیه؟یکی گفت نذار چون صندوق باید سوراخ بشه و قفل باید دستکاری بشه بعدا راحت میتونن بازش کنن!!

mehdizadeh04
16 December 2007, 12:37 AM
اه راست میگی؟آقا شرمنده اما خوب خدایی خیلی شبیه ریوست!!!
در مورد نصابها هم تو تهران آره نصابای خود شرکت بهترین هستن اما من واسه مشهد تو سایت مجیکار فقط یه نمایندگی پیدا کردم که اونم رفتم دیدم اصلا مدلها رو نمیشناخت گفتم واسه ریو میخوام دیوونه گفت 902 ببند!!!اصلا نمیدونست سوکت فابریک چی هست!!!من ترجیح میدم پیشه کسی برم که تجربه داشته باشه تا اینکه فقط اسمش تو سایت اومده باشه!!
در مورده صندوق پران نظر شما چیه؟یکی گفت نذار چون صندوق باید سوراخ بشه و قفل باید دستکاری بشه بعدا راحت میتونن بازش کنن!!

در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که تا اونجا که خبر دارم شرکت ایمن خودرو در تهران نمایندگی فروش مجیکار رو به هر کسی نمیده و اول از افراد یه امتحان میگیره و بعضی آموزش ها رو بهشون میده.و بعضی هم برای اینکه پول بیشتری دریافت کنند میخواهند از مدل 902 نصب کنند.برای ماشین من هم نمایندگی پارس خودرو بدون اینکه توجه کنه گفت 902 میبندم در صورتی که سیستم ضد سرقت اجازه نمیدهد استارتر در این مدل کار کند و نصب 902 کار بیهوده ای میباشد.
در پاسخ به سوال دوم شما باید عرض کنم که اگر نصاب اهل خراب کردن ماشین نباشه با یک سوراخ میتواند صندوق پران را وصل نماید.در پاسخ به سوال شما که گفته اید با صنوق پران قفل سریع تر باز میشود حرف بیهوده و باطلی میباشد.زیرا که با صندوق پران تغییری در قفل ایجاد نمیشود.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

amirvr14
18 December 2007, 02:18 PM
من تو دفترچه 938 خوندم که حداقل فاصله برای عملکرد سیستم اتو برای بازکردن و بستن خودکار درها 10 متر است اینکه خیلی زیاده !!!!فرض کن تو یک پارکینک هنوز 3-4 تا ماشین با ماشینت فاصله داری درها باز بشند!آیا راهی هست که بشه اینرو کمش کرد و به 1 یا 1.5 متری رسوند که هر وقت رفتی پهلوی ماشینت در رو باز کنه؟

mehdizadeh04
19 December 2007, 12:48 AM
من تو دفترچه 938 خوندم که حداقل فاصله برای عملکرد سیستم اتو برای بازکردن و بستن خودکار درها 10 متر است اینکه خیلی زیاده !!!!فرض کن تو یک پارکینک هنوز 3-4 تا ماشین با ماشینت فاصله داری درها باز بشند!آیا راهی هست که بشه اینرو کمش کرد و به 1 یا 1.5 متری رسوند که هر وقت رفتی پهلوی ماشینت در رو باز کنه؟

در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که همچین کاری امکان نداره که بردشو کم کرد.تا اونجا که من تست کردم از 10 متر که بری بیرون بری درها قفل میشن و ریموت آهنگ میزنه.ولی موقعی که میخای نزدیک ماشین شی نا فاصله نیم متری درها رو باز نمیکنه.برای این کار شما باید این سیستم رو غیر فهال کنید.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

taba
1 January 2008, 01:18 PM
سلام، دوستان کسی هست که تفاوت دقیق دزدگیرهای مجیکار 932, 935 و 938 را بداند؟ (از نظر فنی و همچنین قیمت)
متاسفانه نه در سایت اصلی مجیکار و نه در سایت فارسی آن چیزی نیافتم که تفاوتها را مشخص کند.
در ضمن اطلاعات موجود برای مدل 935 در آدرس زیر که نماینده مجیکار است خیلی جالبه! :
اگر تا صفحه آخرش بروید متوجه میشوید که اطلاعات مربوط به مدل 932 است چون تفاوت آن را با 902 ذکر کرده.

در عوض صفحه مربوط به 932 ([Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])) خالی است و برای 938 هم دقیقا مشخصات 932 تکرار شده.
به این میگویند اطلاع رسانی فوق دقیق!!

soheilm
1 January 2008, 01:45 PM
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که تا اونجا که خبر دارم شرکت ایمن خودرو در تهران نمایندگی فروش مجیکار رو به هر کسی نمیده و اول از افراد یه امتحان میگیره و بعضی آموزش ها رو بهشون میده.و بعضی هم برای اینکه پول بیشتری دریافت کنند میخواهند از مدل 902 نصب کنند.برای ماشین من هم نمایندگی پارس خودرو بدون اینکه توجه کنه گفت 902 میبندم در صورتی که سیستم ضد سرقت اجازه نمیدهد استارتر در این مدل کار کند و نصب 902 کار بیهوده ای میباشد.
در پاسخ به سوال دوم شما باید عرض کنم که اگر نصاب اهل خراب کردن ماشین نباشه با یک سوراخ میتواند صندوق پران را وصل نماید.در پاسخ به سوال شما که گفته اید با صنوق پران قفل سریع تر باز میشود حرف بیهوده و باطلی میباشد.زیرا که با صندوق پران تغییری در قفل ایجاد نمیشود.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

البته هنوز هم رابطه حرف اول رو میزنه - من خودم نمایندگی بران نصب کرد با سوکت فابریک که خودش
میگفت سوکت فابریکه اما سیمهای بهم وصل شده و وقتی رفتم خودنمایندگی خیلی برخورد خاصی
باهاش نکردند ظاهرا آشنای بخش فروش بود - ماشین همش میرفت رو حالت تعمیرگاه اما نمایندگی
فقط میگفت من اینطوری تا حالا ندیدم دان فنیش بیشتر اجازه نمی داد بفهمه داستان چیه

اما نتیجه که خود مجیکار سوکت رو درآورد و فابریک گذاشت و همه چی درست شد

mehdizadeh04
2 January 2008, 01:58 AM
سلام، دوستان کسی هست که تفاوت دقیق دزدگیرهای مجیکار 932, 935 و 938 را بداند؟ (از نظر فنی و همچنین قیمت)
متاسفانه نه در سایت اصلی مجیکار و نه در سایت فارسی آن چیزی نیافتم که تفاوتها را مشخص کند.
در ضمن اطلاعات موجود برای مدل 935 در آدرس زیر که نماینده مجیکار است خیلی جالبه! :
اگر تا صفحه آخرش بروید متوجه میشوید که اطلاعات مربوط به مدل 932 است چون تفاوت آن را با 902 ذکر کرده.

در عوض صفحه مربوط به 932 ([Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])) خالی است و برای 938 هم دقیقا مشخصات 932 تکرار شده.
به این میگویند اطلاع رسانی فوق دقیق!!

کارایی های 902:
1.داشتن ویبراتور
2.نمایش ساعت
3.امکان حذف کار کال
4.نمایش فعال/غیر فعال بودن قفل کودک
5.امکان حذف صدای ریموت
6.نمایش تایم روشن بودن موتور به صورت معکوس
7.داشتن 2 خروجی
8.انتخاب زمان روشن بودن خودرو
9.نمایش ولتاژ باطری
10. نمایش دمای داخل خودرو

کارایی های 938:
1.برخورداری از تایمر برای خودروهایی که از چراغ سقفی تاخیری بهره میبرند
2.امکان فعال کردن فلاشر در هنگام ترمز گرفتن
3.پین کد پسورد
4.فعال شدن کا کال با 2 ضربه

قیمت:
902:200000 تومان
935:174000 تومان
908:207000 تومان
938:165000 تومان

با تشکر
شاد و پیروز باشید

abbass11
4 January 2008, 04:20 AM
دوستالن واسه پراید حدود 100 تا 120 میخوام دزدگیر ببندم
آیا با این مبلغ مدل خوبی از این مارک میتونم بخرم ؟
اگه جواب مثبته چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟
و اگه جوابتون مثبت نیست چه مارک ومدلی رو پیشنهاد میدین ؟
با تشکر .

110badboy
4 January 2008, 09:46 PM
با تشکر .

استیل میت تصویری عالی هست حدود 110 هزار

mehdizadeh04
5 January 2008, 02:08 AM
با تشکر .

با سلام خدمت شما عزیزان
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که شما میتوانید از برند های دیگر استفاده کنید.ولی به شما پیشنها د میکنم که پولی بیشتر جور کنید تا حداقل یه مجیکار 938 ببندی که هم از لحاظ کارکرد خاطر جمع باشی هم از لحاظ ایمنی!!!!فقط حواست باشه که با این پول دزدگیر تصویری خوبی گیرت نمیاد!
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
5 January 2008, 02:41 AM
کسی از دوستان از Golden 100 مجیکار استفاده کرده؟

با سلام خدمت شما عزیزان
مشخصات بارز مدل گلد 100 به شرح زیر است:

1.سیستم AUTO سه حالته
2.حالت موقعیت یاب از طریق نمایشگر و بیب
3.قفل کردن کلید های ریموت
4.وضعیت تایمر پارک
5.کیفیت بهتر شوک سنسور
6.عملکرد صرفه جویی در باطری ریموت

با تشکر
شاد و پیروز باشید

abbass11
5 January 2008, 03:13 AM
با سلام خدمت شما عزیزان
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که شما میتوانید از برند های دیگر استفاده کنید.ولی به شما پیشنها د میکنم که پولی بیشتر جور کنید تا حداقل یه مجیکار 938 ببندی که هم از لحاظ کارکرد خاطر جمع باشی هم از لحاظ ایمنی!!!!فقط حواست باشه که با این پول دزدگیر تصویری خوبی گیرت نمیاد!
با تشکر
شاد و پیروز باشید
.
........
..............
.......................
سلام دوست عزیز قیمت 938 چقدره ؟
برند پیشنهادی غیر از مجیکار تو رنج قیمتی مورد نظر من چی پیشنهاد میدین ؟ چه مدلی

استیل میت تصویری عالی هست حدود 110 هزار
.
.........
...............
دوست عزیز میشه مدل این دزد گیر تصویری رو هم بگین ؟
آیا شما استفاده کردین وراضی بودین ؟
چون دزد گیر تصویری در این رنج ندیدم

amahdavi2004
5 January 2008, 02:35 PM
اين سايت اطلاعات خوبي درباره دزدگير در اختيارتان مي گذارد و چون خودش نصاب است مي توانيد در مورد كيفيت دزدگيرها بپرسيد و جواب بگيريد.

110badboy
5 January 2008, 11:42 PM
.
........
..............
.......................
سلام دوست عزیز قیمت 938 چقدره ؟
برند پیشنهادی غیر از مجیکار تو رنج قیمتی مورد نظر من چی پیشنهاد میدین ؟ چه مدلی

.
.........
...............
دوست عزیز میشه مدل این دزد گیر تصویری رو هم بگین ؟
آیا شما استفاده کردین وراضی بودین ؟
چون دزد گیر تصویری در این رنج ندیدم

مدل 888
درصد بسیار کمی برگشت داشته که معمولا نرم افزاریست
دزدگیر تصویری از هشتاد هزار شروع می شود البته بازهم بستگی به انصاف فروشنده داره

TheZ
1 February 2008, 11:00 PM
امروز ماشینو بردم کارواش وقتی برگشتم نیم ساعت بعد دزدگیر قات زد و مدام آژیر میکشید و چراغ car call به صورت مداوم روشن بود و فرمانی هم از ریموت قبول نمی کرد .

با توجه به اینکه هیچ کدوم از دربها و صندوق و درب موتور حتی باز هم نشدند و فقط روشویی بود و اینکه سایر سیستمهای برقی ماشین سالم هستند، میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه مشکل چیه ؟ اصلا به کارواش ربط داره ؟

مدل دزدگیر gold-100 و ماشین ریو .
پیشاپیش تشکر میکنم.:icon_wink

mehdizadeh04
2 February 2008, 02:09 AM
امروز ماشینو بردم کارواش وقتی برگشتم نیم ساعت بعد دزدگیر قات زد و مدام آژیر میکشید و چراغ car call به صورت مداوم روشن بود و فرمانی هم از ریموت قبول نمی کرد .

با توجه به اینکه هیچ کدوم از دربها و صندوق و درب موتور حتی باز هم نشدند و فقط روشویی بود و اینکه سایر سیستمهای برقی ماشین سالم هستند، میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه مشکل چیه ؟ اصلا به کارواش ربط داره ؟

مدل دزدگیر gold-100 و ماشین ریو .
پیشاپیش تشکر میکنم.:icon_wink

در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که سیستم آبرسانی کارواش برای شستشو به صورت فشار زیاد میباشد.در صورتی که یکی از کلید های فشاری لای دربها به صورت فرسوده باشد با فشار آب ممکن است با بدنه اتصال بر قرار کند و آژیر به صدا در آید.کلید های لای درب ها رو چک کن.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

TheZ
2 February 2008, 09:28 AM
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که سیستم آبرسانی کارواش برای شستشو به صورت فشار زیاد میباشد.در صورتی که یکی از کلید های فشاری لای دربها به صورت فرسوده باشد با فشار آب ممکن است با بدنه اتصال بر قرار کند و آژیر به صدا در آید.کلید های لای درب ها رو چک کن.
با تشکر
شاد و پیروز باشید

خیلی ممنون دوست گرامی،

بله، فشار آب اونقدر زیاد بود که بدون باز کردن دربها قسمت پایینی اونا را کاملا تمیز کرد و قطعا آب به کلید لا دری هم رسیده .... ولی نوع عکس العمل دزدگیر یه کم مشکوکه... چون فقط آژیر میکشه بدون اینکه چراغهای راهنما روشن بشن و چراغ car call هم مداوم روشنه و ریموت هم کار نمیکنه...

بازم ممنون از پاسختون. :icon_wink

mroveis
3 February 2008, 12:38 PM
سلام دوستان

من يك مجيكار مدل 935 روي پژو اس دي نصب كردم ظاهرا خوب كار ميكنه ولي اين لادري هايي كه گذاشته ناراحتم ميكنه آيا امكان داره كه سيستم لادي رو روي قفل خود ماشين نصب كرد به اين طريق هر چهار درب روي سيستم دزدگير كار ميكنه.

با تشكر

farzin4049
6 February 2008, 11:13 AM
دوستان درود
راستش به زودی یه پراید میخام بگیرم

پیشنهاد می‌کنین روش چه دزدگیری بندازم؟؟

با سپاس

arash2006_7
29 February 2008, 01:39 AM
با سلام
مدت 2روز پیش دزگیر بهم ریخت تایمر و توربو فلاشر از کار افتاد تا امروز که تایمر و توربو به کار افتاد اما فلاشر نمی زنه با باز بودن در فیش لای در هم کار می کنه چون وقتی درو می بندم موتور خاموش میشه با ریموت درو بازو بسته میکنم فلاشر میزنه اما وقتی در باز میمونه فلاشر نمیزنه مشکل دوم اینکه وقتی موتور سویچ باز روشنه دکمه ضد سرقت رو میزنم هر 4در قفل همراه با آژیر اما برق پشت آمپرو خاموش و روشن میکنه اما موتور خاموش نمی شه در این حالت چراق پمپ بنزین روشن می شه اما بیشتر از 20 ثانیه نزاشتم ترسیدم سیم کشی بسوزه:icon_eek::icon_neut

ali_adl
4 March 2008, 12:52 AM
من یه پراید خریدم که سیستم ضد سرقت داره
حالا میخوام یه دزدگیر با امکانات بالا روش نصب کنم
اما یکی از دوستام میگه که چون ماشینت سیستم ضد سرقت داره نمیتونه با دزدگیر استارت بخوره
خواستم بدونم که این امر صحت داره یا نه و اگه درسته چیکار میشه کرد؟(آخه استارت زدنش واسم خیلی مهمه, گذشته از آن که امکانات دیگش هم اهمیت زیادی داره واسم)
اگه راهنمائیم کنید مدیون خودتون کردیدم!

nader875
4 March 2008, 02:18 AM
دوست عزیز هیچ راهی واسه گزاشتن دزدگیر استارتی نداره روی ماشین شما به خاطر سوییچ ضد سرقت مگه به نحوی اوون سویچ از کار بندازی که به صرفه نیست

ali_adl
7 March 2008, 02:49 PM
دوست عزیز هیچ راهی واسه گزاشتن دزدگیر استارتی نداره روی ماشین شما به خاطر سوییچ ضد سرقت مگه به نحوی اوون سویچ از کار بندازی که به صرفه نیست

متشکرم دوست عزیز
میشه بگی از چه لحاظ بصرفه نیست؟
یا اینکه اومدیم و از خیر استارت زن گذشتیم, شما چه مدلی و مارکی رو واسم پیشنهاد میکنین؟(با امکانات بالا)

nader875
8 March 2008, 01:18 AM
از این لحاظ به صرفه نیست که باید اوون 200 تومنی که بابت سوییچ ضد سرقت دادی حذف کنی کلا مدل 932 امکانات خوب و کاملی داره اما استارتی نیست که واسه ماشینه شما پیشنهاد میکنم قیمتی حدود 130 تومن داره

arash2006_7
13 March 2008, 08:46 PM
مشکل : فلاشر نمی زنه با باز بودن در فیش لای در هم کار می کنه چون وقتی درو می بندم موتور خاموش میشه با ریموت درو بازو بسته میکنم فلاشر میزنه اما وقتی در باز میمونه فلاشر نمیزنه

mohammad1983
16 March 2008, 07:35 PM
سلام دوستان [Only registered and activated users can see links]
من يك دزد گير 935 تو ستارخان بستم رو ريو كه طرف گفت ما نماينده هستيم و كاتالوگشون رو بهم نشون داد كد داشت حالا ديگه دروغ و راست با خدا.
خود دزدگير 157.000 تومان با چشمي مجيكار 18.000 تومان نصاب گفت صندوق پران نصب نكن چون قفل صندوق ريو سفته تند تند پمپش ميسوزه آيا درست گفته؟
بعد هم تندي نصب كرد فقط ميديدم سيمها رو اون زير از وسطشون لخت ميكنه و وصل ميكنه يعني سوكتي به كار نبرد!!
و آخرين سؤال آيا ميشه ويبره ريموت رو غير فعال كرد؟

تشكر[Only registered and activated users can see links]

soheilm
17 March 2008, 01:49 PM
سلام دوستان [Only registered and activated users can see links]
من يك دزد گير 935 تو ستارخان بستم رو ريو كه طرف گفت ما نماينده هستيم و كاتالوگشون رو بهم نشون داد كد داشت حالا ديگه دروغ و راست با خدا.
خود دزدگير 157.000 تومان با چشمي مجيكار 18.000 تومان نصاب گفت صندوق پران نصب نكن چون قفل صندوق ريو سفته تند تند پمپش ميسوزه آيا درست گفته؟
بعد هم تندي نصب كرد فقط ميديدم سيمها رو اون زير از وسطشون لخت ميكنه و وصل ميكنه يعني سوكتي به كار نبرد!!
و آخرين سؤال آيا ميشه ويبره ريموت رو غير فعال كرد؟

تشكر[Only registered and activated users can see links]

دوست عزیز

اگه نمایندگی نباشه که خود مجیکار هیچگونه مشکلی رو در ماشینت قبول نمیکنه
ودر ضمن هیچ سیمی نباید لخت بشه

fdsloppy
19 March 2008, 07:33 PM
من یکی از خزیداران دزدگیر مجیک کار هستم که تو قرعه کشی هم شرکت کرد دیروز یعنی 28 اسفند یک SMS از طرف مجیک کار برام اومد که دو تا شماره توش بود ولی SMS read only بود و دستم خورد بدون اینکه شماره ها رو حفظ کنم پاک شد حالا نمی دونم اصلا" این SMS درباره چی بود کسی هست اطلاع داشته باشه ممنون می شم.:icon_twis:icon_ques

AmIr-TaT
25 March 2008, 12:19 PM
سلام دوستان .
ببخشيد يك سوال كوچيكي داشتم...
ميشه امكانات M938F رو توضيح بدهيد و اينكه سيستم VOICE چگونه روي آن نصب مي شود ....

ali52m77
29 March 2008, 11:11 AM
سلام دوستان من جديداً دزدگير ماجيكار 935 نصب كردم ولي به نظر داراي 3 مشكل مي باشد

1- دما سنج روي ريموت به نظر دماي داخل ماشين را بيشتر از اندازه واقعي نشان مي دهد حتي زماني كه ماشين مدتها در پاركينگ سرپوشيده متوقف مانده.:icon_eek:

2- ميزان باطري ريموت (قوي يا ضعيف بودن آن ) قابل تشخيص يا اندازه گيري نيست با توجه به اينكه علامت باطري روي ريموت وجود دارد :icon_ques

3- علامت نشانگر آنتن روي ريموت با اينكه مثل موبايل داراي 4 خط جهت نشانگر برقراري ارتباط بين ريموت و دستگاه مي باشد ولي با دور شدن از ماشين يا اين 4 خط كامل وجود دارد يا اصلا وجود ندارد و كلاً با دور شدن از ماشين ميزان ارتباط ضعيف مثلا نشاندهنده 2 خط از 4 خط موجود نيست.:icon_ques

نمي دانم اين اشكالات در ريموت من وجود دارد يا كلا دزدگير هاي ماجيكار 935 داراي اين ضعف هستند

چون يكي از دوستان من يك دزدگير تصويري استيل ميت با قيمت 75000 تومان خريده و داراي اين اشكالات نمي باشد

اگر از دوستان اطلاعاتي در اين مورد دارند ، راهنمايي بفرمايند ممنون ميشوم

هستی
29 March 2008, 01:08 PM
من یکی از خزیداران دزدگیر مجیک کار هستم که تو قرعه کشی هم شرکت کرد دیروز یعنی 28 اسفند یک SMS از طرف مجیک کار برام اومد که دو تا شماره توش بود ولی SMS read only بود و دستم خورد بدون اینکه شماره ها رو حفظ کنم پاک شد حالا نمی دونم اصلا" این SMS درباره چی بود کسی هست اطلاع داشته باشه ممنون می شم.:icon_twis:icon_ques

سلام
دوستان برای من هم همین مشکل پیش اومد لطفا کمک کنید.:icon_cry::icon_cool:lover:

arash2006_7
6 April 2008, 06:01 AM
مشکل : فلاشر نمی زنه با باز بودن در فیش لای در هم کار می کنه چون وقتی درو می بندم موتور خاموش میشه با ریموت درو بازو بسته میکنم فلاشر میزنه اما وقتی در باز میمونه فلاشر نمیزنه

هستی
6 April 2008, 08:12 AM

سلام
اتفاقا دزد گیر ماشین من هم اژیرش سوخت و مشکلی مثل ماشین شما پیدا کرده:icon_eek::lover:

Mehdi_s
8 April 2008, 09:58 PM

هيچ مشكلي پيش نيومده. دزدگير برگشته به تنظيمات پيش فرض كارخونه !

منم ديروز ماشين رو بردم تعميرگاه، گذاشتم رو حالت valet، بعد كه اومدم ديدم دزدگير وصل شده. گفتم خب، طبيعيه.لابد باتري جدا بشه همينطوري ميشه.
اما هم هشدار باز بودن درها كار نميكرد، اما در حالت ريموت استارت، ماشين استارت ميخورد اما روشن نميشد.
گفتم لابد تعميرگاه چيزي رو از مدار خارج كرده. آخر شب دو جا تو ستارخان نشون دادم گفتن به احتمال زياد دزدگير آسيب ديده، ببر گارانتي عوض كن !!!!
نصاب اصلي هم امروز نبود و بردم يه جا ديگه. يه كم با سيمها ور رفت، سوكتها رو درآورد و دوباره جا زد، بازم استارت درست نشد. فلاشر رو هم كه گفت بايد دفترچه فارسيش باشه، كد ميخواد. از ما كه چيزي توش نيست، اما دفترچه لاتينش رو بخواي دارم، گفت نـــــــــه، فقط فارسيش !!
خلاصه ديدم يه كم با ريموت ور رفت، ماشين استارت خورد !!
فهميدم هر چي هست زير سر ريموته !
اما 2000 تومن پياده شدم !

خلاصه اومدم خونه، تو نت چرخيدم چيزي يافت نشد. تاپيك رو ديدم، اما نخوندم. گفتم اول ببينم تو دفترچه لاتين چي هست !!
ديدم كه بلــــــــــــه... دو تا دفترچه داريم : 1- راهنماي ريموت 2- راهنماي نصب.
تو دفترچه دوم همه چي بود. از تعريف 3 تا ريموت گرفته تا منويهاي برنامه ريزي.

بريد به دفترچه لاتين دزدگيرتون و مشكلات رو درست كنيد.
در تنظيمات كارخونه، هشدار باز بودن در و استارت با ريموت غير فعال هست.

يه نمونه از توضيحات رو قبلا دوستي در اين آدرس دادن
كه اگه ديروز به عقلم ميرسيد كه دزدگير ريست شده، نه اينقدر حرص ميخوردم، نه كلي بنزين ميسوزوندم، و نه دو تومن ميدادم !

arash2006_7
12 April 2008, 01:28 AM
با سپاس فراوان از جناب mehdi_s خدمتون عرض کنم برای استارتر بردم پیش نصاب گفت اینو اشتباه بستن در صورتی که قبلا استارت میزد گفت رله قطع کنش وصل نیست بعد هر کاری کرد نتونست تایمر و توربو رو درست کنه که من با زدن چند کلید که تو همین تاپیک مطالعه کردم حالت تایمر و توربو هم بکار افتاد حالا هر کاری که میکنم در که باز فلاشر نمیزنه نصاب میگه برای منم نمزنه :icon_arro - برای شما فلاشر درست شد؟

azma
12 April 2008, 11:26 AM
از دزدگيرهاي ماجيكار كدام براي آوانته مناسب است ؟

azma
12 April 2008, 11:26 AM
با عرض معذرت و كدام مدل براي سمند مناسب است ؟

pesartanha
14 April 2008, 03:57 PM
دوستان به من هم يك دزدگير معرفي كنيد (ترجيها مجيكار) كه به206 كمترين آسيب ( سيم كشي و...) برسه:icon_excl
باتشكر

mohammad32140
23 April 2008, 12:19 AM
بابا این لینک 902 که خرابه مگه delete شده

davood4547
23 April 2008, 01:12 AM
با عرض معذرت و كدام مدل براي سمند مناسب است ؟

من برای سمند مدل GOLD 100 بستم .چند ماهی هست که استفاده میکنم و مشکلی نداشتم.
توصیه میکنم حتما پیش آدم با سلیقه و متخصص ببرید.

nimarad
9 May 2008, 01:01 AM
سوکت فابریک 10تومن بیشتر نیست هرچنتا خواستین بگین بدم خدمتتون

در ضمن سوکت فابریکت مزیت هایی داره که ارزش داره 10تومن بدی شل نشدن سیم ها باز کردن راحت....

عزیز سوکت فابریک ال90 هم داری اگه داری لطفا اگه زحمت نیست mail خودت رو به دوستان بده
ممنون.

mehdizadeh04
9 May 2008, 02:29 AM
عزیز سوکت فابریک ال90 هم داری اگه داری لطفا اگه زحمت نیست mail خودت رو به دوستان بده
ممنون.

سلام خدمت دوست عزیزم
اگر تازه به جمع لوگان سواران پیوستی باید عرض کنم که هنوز هیچ دزدگیری برای لوگان یا همان ال 90 نداره و وجود خارجی نداره این سوکت.اگر میخوای اطلاعات بشتری راجع به لوگان دریافت کنی به تاپیگ خود لوگان دعوتت میکنم تا ببینی اوضاع از چه قراره.چوت در این تاپیک از شیر ممرغ تا جون آدمیزاد درباره لوگان وجود داره.اینم تاپیکش:[Only registered and activated users can see links]
با تشکر

mehran1350
14 May 2008, 03:48 PM
سلام به همگي
مي خواستم بپرسم دوستان آوانته سوار براي دزدگير چيكار كردن؟ كارخونه مي گه بيايد اينجا تكميلي ببنديد. اگه كسي اطلاعاتي در اين رابطه داره راهنمايي كنه با تشكر

nader875
21 May 2008, 04:23 AM
ممنون.

سلام من هنوز سوکت فابریک واسه l90 ندیدم اما اگه بدستم رسید خبر میدم .

p.o.w.1
5 June 2008, 06:37 PM
دزدگیر ماشین 902 هست چند وقتی هست وقتی سوویچ رو میبندم
بجای اینکه ماشین روشن بمونه تا من ازش پیاده بشم و بعد از بستن در ماشین خاموش بشه
و به اصطلاح رزرو برای استارت بشه بسرعت خاموش میشه گاها قضیه کاملا برعکس میشه یعنی بعد از
اینکه از ماشین پیاده میشم و در رو میبندم همینطور روشن میمونه و باید کلید 2 رو بگیرم تا خاموش بشه به
نظرتون چشه ؟

azma
11 June 2008, 09:55 AM
سلام به همگي
مي خواستم بپرسم دوستان آوانته سوار براي دزدگير چيكار كردن؟ كارخونه مي گه بيايد اينجا تكميلي ببنديد. اگه كسي اطلاعاتي در اين رابطه داره راهنمايي كنه با تشكر
من ماجيكار 932 انداختم و راضي ام :icon_arro

skyx433
11 June 2008, 10:33 AM
من ماجيكار 932 انداختم و راضي ام
آیا قابلیت استارت و صندوق پران دزدگیر را در آوانته توانسته اید فعال کنید؟

azma
11 June 2008, 02:10 PM
آیا قابلیت استارت و صندوق پران دزدگیر را در آوانته توانسته اید فعال کنید؟
صندوق پران بله با نصب يك پمپ ولي استارت مقرون به صرفه و عاقلانه نيست چون ايموبلايزر را بايد از مدار خارج كرد.:icon_cool

nader875
13 June 2008, 06:45 AM
صندوق پران بله با نصب يك پمپ ولي استارت مقرون به صرفه و عاقلانه نيست چون ايموبلايزر را بايد از مدار خارج كرد.:icon_cool

932 اصلا قابلیت استارت زنی نداره که شما بخوای فعال یا غیر فععال کنی

nader875
13 June 2008, 06:51 AM
دزدگیر ماشین 902 هست چند وقتی هست وقتی سوویچ رو میبندم
بجای