PDA

View Full Version : تجربه من با پرشیل elx و مقایسه آن با سمند ال ایکس

rezasmile
30 April 2006, 01:15 AM
تجربه من با پرشیا ELX و مقایسه آن با سمند ال ایکس
سلام دوستان
من خودم یک سمند ال ایکس دارم ودر حدود دو هفته یک پرشیا ال ایکس پیشم بود که یک سری تجربه از اون بدستم اومد
بدنه پرشیا elx و طرح ظاهری خارج آن با پرشیا معمولی هیچ فرقی ندارد تنها در قسمت سپر عقب که نمای چهار سنسور پدیدار شده و چراغ های عقب که از دو رنگ سفید و قرمز تشکیل شده که به نظر من قشنگ تر شده.پرشیا elx دارای موتور 1800cc 16 سوپاپ هستش که نسبت به موتور معمولی پژو و سمند فوق العاده ست.به نظر من اصل موتور پرشیا این است که به این ماشین شتاب و قدرت فوق العاده ای میده.وقتی که دنده 1 قرار میدی و گاز میدی احساس میکنی که زمین رو داره میکنه و می خواد پرواز کنه که از این نظر سمند رو قورت میده و تونستم با این ماشین براحتی به سرعت 210 برسم که هنوز ماشین جای گاز خوردن داشت و یقین داشتم که بیشتر هم میره ولی با سمند باید خودتو بکشی تا سرعتت به 210 برسه.ولی این رو در نظر داشته باشید که با اینکه موتور سمند و 405 و پرشیا همه یکی میباشند ولی سمند دارای سرعت بیشتری نسبت به آنها می باشد.این پرشیا دارای رینگ 17 بود و ارتفاعش پایین اومده بود که به اون هندلینگ خیلی خوبی داده بود و تونستم از تو کوچه با سرعت 110 تا بپیچم تو یک بلوار که با این قسمت خیلی حال کردم ولی تاحالا باسمند همچین کاری نکردم و نمیدونم میشه یا نه.طرح خارجی پرشیا دوست داشتنی ولی به نظر من سمند الایکس چیزی از اون کم نداره.دیده عقبش از سمند خیلی بهتره . و راحت تر عقب رو می بینی.
ترمز این ماشین دارای سیستم ABS است و هرچهار تا چرخ اون دیسکی است و ترمز رو خیلی قوی کرده و از سمند ال ایکس بهتره چون سمند ال ایکس فقط ترمز جلوش دیسکی است.طرح داشبورد این ماشین کاملا پژو 405 هست فقط صفحه کیلومتر قشنگ تری داره و بجای ساعت سیستم هشدار دهنده قرار گرفته که از این نظر سمند دارای داشبورد قشنگ تری هست.کیفیت جنس داشبورد پرشیا از سمند خیلی بهتره و در سمند کاملا متوجه میشی که جنس داشبورد کار ایرانی هاست.elx دارای صندلی های بسیار جالبی هست که برای حالت های مختلف قابل تغییره که دارای تکیه برقی و جک برقی هست که در ال ایکس فقط تکیه برقی هست.جای تنظیم کننده گودی کمر در elx خیلی بهتره از ال ایکس هست و طرح جالب تری داره.در صندلی جلوی elx زیر زانو قابل تنظیم هست که در ال ایکس همچین گزینه ای وجود نداره
ال ایکس دارای زیر دستی میانی بسیار خوبی هست که elx از اون بی بهره است.صندلی elx به نرمی و لطافت ال ایکس نیست که در این مورد در ال ایکس احساس آرامش بیشتری می کنید.سر دنده elx خیلی بهتر از ال ایکس هست.در ال ایکس سرعت رو کمتر از elx احساس می کنید و احساس پایداری بیشتری می کنید.ال ایکس دارای صندوق عقب باز کن برقی است که elx فاقد اونه. در کل به غیر از قدرت موتور ال ایکس ماشین نرمتری است.کیفیت پلاستیک دزدگیر elx بهتر از ال ایکس است ولی دزدگیر ال ایکس بخاطر کلید تاشو بودنش دارای جذابیت بیشتری است. دیده آینه بقل های ال ایکس بهتر از elx است.صفحه کیلد کنترل شیشه ها و آینه بقل در ال ایکس خیلی بهتر از elx هست یا شاید بهتر بگم در elx همچین چیزی وجود نداره و هر کدام دریک قسمت جدایی هست.مکان کیلد شیشه بالا بر شیشه های عقب در ال ایکس خیلی بهتر از elx است چون در elx در کنسول میانی قرار داره که برای استفاده از اون حتما باید خم بشی. جای چراغ سوم ترمز elx بسیار زیبا است و در قسمت وسط بالای شیشه عقب قرار دارد.
قیافه بدنه آنها سلیقه ای ست و هردو زیباست.
در کل هر دوی این ماشینها دارای ایرادات و مضایای خاصی هستند و هردو ماشین قابل قبولی برای خانواده یا جوانان(بنا بر سلیقه) هستند.
دوستان عزیز اگر جمله بندی خوبی نداشتم و بعضی نکات رو جا گذاشتم من رو ببخشید.:icon_cool

rezasmile
3 May 2006, 10:06 AM
آقا خواهشا اگر در مقایسم اشتباه کردم بگید تا متوجه بشم.:icon_ques

sina1808
3 May 2006, 10:11 AM
شما 206 هم سوار شدين ؟
من كه پرشيا سوار نشدم ولي هر بار با يه پرشيا يا سمند كل انداختم بنده خداها سوسك شدن حالا نميدونم مشكل از ماشين اونها بود يا رانندگي بلد نبودن ؟!

XIII
3 May 2006, 10:49 AM
شما 206 هم سوار شدين ؟
من كه پرشيا سوار نشدم ولي هر بار با يه پرشيا يا سمند كل انداختم بنده خداها سوسك شدن حالا نميدونم مشكل از ماشين اونها بود يا رانندگي بلد نبودن ؟!

چونكه 206 شتابش بهتره.اما معيار ماشين خوب بودن كه اينا نيست

amin_lx
3 May 2006, 07:54 PM
منظورتون 206 تیپ 2 که نیست؟؟؟؟

sina1808
3 May 2006, 11:04 PM
منظورتون 206 تیپ 2 که نیست؟؟؟؟

با بنده هستيد ؟
بله منظورم همين تيپ 2 هاي معمولي هست :icon_arro

saeed_charmer
4 May 2006, 12:49 AM
منم با 206 تیپ 2 . پرشیا رو گرفتم . چیز عجیبی نیست

nazila
4 May 2006, 01:02 AM
من با سیلو تیپ 2 رو راحت گرفتم.راننده 206 که یکی از دوستام بود میگفت دور موتورو تو دنده 1 تا روی قرمز و توی 2 تا اول قرمز پر کرده .خودش تعجب کرده بود.ولی خداییش شتاب سی یلو بالاست

iph3w
4 May 2006, 01:06 AM
بسته به دست فرمون داره. من با پرايد و ال ايکس و پرشياي معمولي 206 تيپ 2و 5 رو گرفتم. با پرايد پرشيا رو هم گرفتم(اولش، چون نسبت دنده هاي پرايد براي شتاب اوليه ظاهرا بهتره). گاگول زياده، اونم به اين آموزش گاه ها که هر کسي رو راننده نکرده ميشونن پشت ماشين، ولي از يه جهت هم خدا خيرشون بده، چون اگه همه راننده توپ توپ بودن از کسي تو تهرون نميشد راه گرفت! D;

rezasmile
4 May 2006, 01:16 AM
sina جان بله من 206 هم سوار شدم هم تیپ2 و هم تیپ5 .کاملا درست است206 دارای شتاب بسیار خوبی است ولی به همین راحتی مخصوصا تیپ2 از پس پرشیا و سمند بر نمیاد.من منکر این نمیشم که سمند و پرشیا تا سرعت 190_200 از پس 206 تیپ5 بر نمی یاد ولی شک نداشته باش پرشیا elx از نظر قدرت موتور و شتاب رقیب سرسختی برای 206 تیپ5 است.
پس شک نداشته باش اون افرادی که باهاشون کل کل کردی یا ماشینشون نقص داشته یا به گفته خودتون مهارت آنها در رانندگی در سطح شما نبوده و شما تجارب حرفه ای بیشتری داشته اید.

changeez
4 May 2006, 01:27 AM
با این اوصاف که دوستمون گفته خرید زانتیا بهتر نیست؟ تازه اینطوری کسی جرات نمیکنه بیاد اصلا" کل کل کنه...:icon_mad:

iph3w
4 May 2006, 02:28 AM
من با elx در نيافتادم ها. elx قوي تره. نه خيلي ولي هست

XIII
4 May 2006, 10:18 AM
بحث مقايسه بين سمند و پرشيا هست فكر كنم!!

sina1808
4 May 2006, 10:19 PM
من با سیلو تیپ 2 رو راحت گرفتم.راننده 206 که یکی از دوستام بود میگفت دور موتورو تو دنده 1 تا روی قرمز و توی 2 تا اول قرمز پر کرده .خودش تعجب کرده بود.ولی خداییش شتاب سی یلو بالاست

فكر كنم ايشون اشتباه كرده ... آخه دنده 1 كه آنچان راه نميره ... دوست شما چرا پر كرده بود دور موتور رو ؟!
من فكر كنم شما با پرايد هم ميتونسي دوستت رو بگيري ! :icon_razz

مهدي پاشايي
5 May 2006, 12:22 AM
دوستان بحث و نپيچونيد ما ايرانيها هميشه بايد تعصبي فكر كنيم ما تو اين تايپيك اصلا با 206 پرايدو سيلو كاري نداريم بحث ما مقايسه سمندlx و پارس elx هست آخه دوست عزيز من موتور پرايدو با موتور elx يكي ميكني حتما رانندگيت توپه ديگه

Yonjeh
5 May 2006, 12:28 AM
يه نكته ديگه اينه كه سمند ال اكس 13 ميليونه و اي ال اكس 17 ميليون. 4 ميليون تفاوت قيمت كه از نظر من خريد سمند ال اكي رو توجيه مي كنه.

Exculosive
5 May 2006, 12:49 AM
دوستان عزیز من با 206 تیپ 5 خودم با ای ال اکس رفیقم کورس گذاشتیم دنده یک رو تقریبا یکی رفتیم
ولی تا رفتم دنده دو پرشیاش فاتحه اش خونده شد
:icon_cool

Yonjeh
5 May 2006, 02:09 PM
آخه اصلا كورس غير استاندارد كه معيار سنجش نيست. دلتون خوشه ها. اين همه پول ميدن مراكز تست مي‌سازن اگه الكي بود ميامدن كورس ميذاشتن.

changeez
5 May 2006, 06:31 PM
این که بخوای بگی کدوم ماشین خوبه و کدوم بده اصلا اشتباهه. باید فاکتورهای زیادی رو مد نظر داشته باشی. که تقریبا میشه گفت هیچ ماشینی همه این فاکتورها رو نداره. فاکتورهایی که به نظر میرسه اینها هستند:

1- سرعت
2- شتاب
4- مصرف سوخت
5- قیمت
6- امنیت
7- راحتی سرنشینها
8- خرید و فروش آسان
9- زیبائی
10- دوام و کیفیت قطعات
11- خدمات و فراوانی سرویس
.....
بعضی از این فاکتورها سلیقه ای هستند.

مثلا سرعت زانتیا خوبه - مصرف ماتیز کمه - امنیت ریو کمه - خرید و فروش پژو خوبه - امکانات سمند زیاده - قیمت بنز گرونه و ...
باید بررسی بشه کدومشون بیشترین مزایا رو دارن.

XIII
5 May 2006, 09:39 PM
این که بخوای بگی کدوم ماشین خوبه و کدوم بده اصلا اشتباهه. باید فاکتورهای زیادی رو مد نظر داشته باشی. که تقریبا میشه گفت هیچ ماشینی همه این فاکتورها رو نداره. فاکتورهایی که به نظر میرسه اینها هستند:

1- سرعت
2- شتاب
4- مصرف سوخت
5- قیمت
6- امنیت
7- راحتی سرنشینها
8- خرید و فروش آسان
9- زیبائی
10- دوام و کیفیت قطعات
11- خدمات و فراوانی سرویس
.....
بعضی از این فاکتورها سلیقه ای هستند.

مثلا سرعت زانتیا خوبه - مصرف ماتیز کمه - امنیت ریو کمه - خرید و فروش پژو خوبه - امکانات سمند زیاده - قیمت بنز گرونه و ...
باید بررسی بشه کدومشون بیشترین مزایا رو دارن.

به نظر من بايد طبقه بندي هم بشه مثلا فلان ماشين واسه جوان ها يا پير ها خوبه.

Yonjeh
14 June 2006, 01:37 AM
حالا در مجموع شما فكر مي كني مي ارزه آدم ال اكس رو بفروشه و پرشيا اي ال اكس بگيره؟ يعني به اين تفاوت قيمت مي ارزه؟

abaratian
14 June 2006, 11:52 AM
به نظر من میارزه آدم ای ال ایکس رو بفروشه سمند ال ایکس بگیره! هیچی از دست نمیدی، 4 میلیونم گیرت میاد!

pesaremelli
15 June 2006, 07:44 AM
من نمیدونم چرا ایرانخودرو دست از سر این طرح داشبورد پژپ بر نمیداره به نظر من بزرگترین نقطه ضعف ای ال ایکس طراحی داخلیش هست که با رنگ کرم زشت تر هم شده و اصلن به این داشبورد تکراری رنگ کرم نمیشینه

باتلاق
3 September 2006, 01:57 AM
بابا بي خيال... مگه آدم ماشينو ميخواد كه كل كل كنه؟ يه چيزي باشه راحتي و آسايش آدم رو تامين كنه و به نسبت توان اقاتصادي كه داره ارضات كنه بس نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا ما اينجا چند تا اتوبان داريم كه بشه بيشتر از 130 140 تا رفت؟!