PDA

View Full Version : درخاست كمك فوري براي w900

KING_OF_NET
29 April 2006, 10:33 PM
با سلام.
از اونجايي كه يكي از كاربر ها با w900 دچار مشكل شده و از من درخاست كمك كرده من اين تاپيكو ايجاد كردم.(چون نمي دونستم ايشون بايد چي كار كنن:icon_neut)
لطفا ايشونو راهنمايي بفرماييد:icon_excl
سلام دوست عزیز.خسته نباشید.من یک مشکل دارم اونم اینکه کسی گوشی من رو (w900) میخواست اپدیت کنه که نتونست و flash گوشی از بین رفت.دادم بیرون برام درست کنن که بعد از 3هفته دادن بهم.ولی الهن که درست شده مثلا خیلی از برنامه هاش ملومه که ماله w900 نیست مثلا رادیو نداره یا خیلی کند شده و صدای گوشی خیلی کم شده.از شما در خواست کمک فوری دارم.از شما تشکر میکنم اگر راهی به من نشان دهید.
با تشکر .:icon_cry:

moeinifar
29 April 2006, 10:48 PM
با سلام.
از اونجايي كه يكي از كاربر ها با w900 دچار مشكل شده و از من درخاست كمك كرده من اين تاپيكو ايجاد كردم.(چون نمي دونستم ايشون بايد چي كار كنن:icon_neut)
فکر کنم firmware رو که نصب کرده مطابقت نداره باید آپدیت کنی در سایت se میتونین نحوه آپدیت رو ببینید البته من تا حالا se آپدیت نکردم از قسمت این گوشی در تالار میتونین برای آپدیت استفاده کنین به احتمال زیاد مشکل حل میشه

Pelanaria
1 May 2006, 04:16 AM
با سلام.

ای کاش این دوست عزیز ورژن فریمورش رو مینوشت...چون گوشی من هم الان با آخرین ورژن فریمور هستش که سرعت گوشی به شدت پایینه ولی مشکل صدا نداره...احتمالا برای شما ورژن قدیمی فریمور رو ریختن...در ضمن برای من هم گوشیم عملا رادیو نداره...!!!!!!

aryo405
6 May 2006, 12:09 PM
ورژن فریور گوشی من r5af001 هستش.هنوز کسی نمی تونه کمک من کنه؟؟؟:icon_cry:

KING_OF_NET
7 May 2006, 04:52 AM
ميخواستم از دوستان بپرسم گوشي w810 & w900 داراي سيستم سيمبيان هستن يا جاوا؟ فرق اآنتن دهي سوني اريكسون در موقليسه با ديگران در چه سطحيه؟
و قيمت جديدشون چيه؟

ممنون
دوست عزيز اين سوالو چند جاي ديگه هم مطرح نموديد.لطفا از زدن پستهاي مشابه در جاهاي مختلف خودداري كنيد.

KING_OF_NET
23 May 2006, 12:15 AM
سلام
من یک گوشی w800i اسفند 84 خر یدم .در حدود یک ماه یا کمتر که میشه حول و حوش عید بود که آنتن شروع به ضعیف شدن کرد یعنی بر فرض این اگه نصف آنتن داشت وبه سختی شماره گیری میکرد گوشیه خودم w900iانتنش پر پر بود (یادم رفت بگم این گوشی رو کادو خر یدم کلی هم کنف شدم:icon_neut ) اصلآ و ابدآ ضربه نخورده یا تو آب نیفتاده
بردمش گارانتی الان 2 هفته هست که هنوز نفهمیدن چشه میگن تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده بودند.دز ضمن گوشیو روشن میکنم الان میگه no network coverage و اگه شمارشو بگیرم میگه تماس با مشترک مورده نظر مقدور نمیباشد لطفآ بعدآ شماره گیری نمایید....
نمیدونم چه کار کنم!!!!
ببرم با یه w900i سفید عوض کنم با توجه به این مشکل که تو تاپیک http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=222875#post222875
گذاشتم !!!!!!!!!!نمیدونم چه کنم!!! لطفآ اگه کسی دلیلشو میدونه و یا راه حلشو به من اطلاع بده ممنون میشم.
لطفا براي اين مشكل يه تاپيك جديد در قسمت رفع اشكال باز كنيد.
ممنون.