PDA

View Full Version : بهترین Pocket PC ارایه شده؟

PoYo
29 April 2006, 02:34 PM
سلام

دوستان عزیز میخوام که نظر شما رو در باره ی بهترین (Personal Pocket Computer(PPC بدونم

اگه شما چیز بهتری سراغ دارید ما رو هم بی نصیب نکنید

Good Luck :icon_excl

PoYo
3 May 2006, 12:07 AM
چرا کسی از دوستان همکاری نمی کنند؟:icon_cry:

bamshad
3 May 2006, 02:07 AM
من خودم با کاجم خیلی حال میکنم

mmemme
3 May 2006, 04:20 AM
jasjar

PoYo
3 May 2006, 02:31 PM
از Jamin هم خیلی تعریف شنیدم

نظرتون راجب به اون چیه؟:icon_cool

lover
3 May 2006, 02:49 PM
از Jamin هم خیلی تعریف شنیدم

نظرتون راجب به اون چیه؟:icon_cool
دوستان اگر میشود بهترین ساعت. ماشین . لباس جهان و... را به من معرفی کنید تا من بهترین پاکت پی سی را معرفی کنم!!!! این گونه تاپیک ها به جایی نمیرسد بهتر است تاپیک های مقایسه ای بین نوع های مختلف ایجاد کنید تا نقاط ضعف و قدرت گوشی ها معلوم شود مثلا" دوربین jamin از pda2 خیلی بهتره اما Ram ای که PDA2 دارد از jamin بالاتره....

SARMAD
3 May 2006, 02:57 PM
عزيزان تاپيك قبلي رو كه در مورد camera بود رو به جايي برسونيد

بعد سراغ يه موضوع ديگه بريد

(نميدونم گذاشتن يه نمونه چرا واسه بچه ها كار سختيه؟)

فعلا

aniroda69
4 May 2006, 12:30 PM
با سلام
به نظر من در حال حاضر هيچ پاكت پي سي از نظر امكانات به پاي
i-teq Bond
نمي رسد حداقل 5 تا پاكت پي سي خريدم و عوض كردم ولي اين عالي است
http://pocketpcdubai.infopop.cc/groupee/forums/a/tpc/f/695604964/m/3751028921

roshak
2 September 2006, 01:54 PM
از نظر من Pocket Personal Computer یا PPC ها هنوز وسایلی فانتزی هستند، یعنی هنوز نمیشه توی کارای حساس روشون حساب کرد. و این باز هم مشک نرم افزاری یعنی Microsoft Windows Mobile هست که به راحتی اطلاعات حساس شما رو سوت می کنه با یک لبخند احمقانه!! هر وقت کمپانی های سازنده توانستند که دکمه Reset رو از روی بدنه ی دستگه ها حذف کنند، اونوقت باید دوباره نگاهی نقدآمیز به PPC ها انداخت، شاید اون روز، روز وارد شدن رسمی PPC ها در جیب ها و مشاغل مهم و جدی باشه!!

MOSTAFA_H_P
2 September 2006, 01:59 PM
هر وقت کمپانی های سازنده توانستند که دکمه Reset رو از روی بدنه ی دستگه ها حذف کنند
اگر رو بدنه باشه چه مشکلی رو به وجود میاره؟
حرف شما رو قبول ندارم لطفا دلیل بهتری بیارین

Moein273
2 September 2006, 02:07 PM
از نظر من Pocket Personal Computer یا PPC ها هنوز وسایلی فانتزی هستند، یعنی هنوز نمیشه توی کارای حساس روشون حساب کرد. و این باز هم مشک نرم افزاری یعنی Microsoft Windows Mobile هست که به راحتی اطلاعات حساس شما رو سوت می کنه با یک لبخند احمقانه!! هر وقت کمپانی های سازنده توانستند که دکمه Reset رو از روی بدنه ی دستگه ها حذف کنند، اونوقت باید دوباره نگاهی نقدآمیز به PPC ها انداخت، شاید اون روز، روز وارد شدن رسمی PPC ها در جیب ها و مشاغل مهم و جدی باشه!!
با خوندن متن شما یاد اخبارای صدا و سیما افتادم :icon_eek:در هر صورت شاید اطلاع نداشته باشید که این وسائل به ادعای شما فانتزی توی کشورهای پیشرفته در امور حساس هم استفاده میشه .

roshak
2 September 2006, 03:14 PM
اگر رو بدنه باشه چه مشکلی رو به وجود میاره؟
حرف شما رو قبول ندارم لطفا دلیل بهتری بیارین

بهتر به جای فوراً جواب دادن، کمی راجع به این مفهوم فکر می کردید: عیب نداره، توضیح می دم براتون:
وجود این دکمه reset که به راحتی فشار Stylus در اختیار کاربر قرار داده شده، برای یک فرد عادی معنی یک مزیت و یا یک امکان رو می ده، اما یک آدم تیزبین متوجه می شه که معنی این امکان سهل الاستفاده همانا امکان نیاز به reset کردن دستگاه در هر زمان و هر موقعیتی است، این یعنی این به کمپانی سازنده دستگاه ربطی نداره که دستگاه شما هنگ کنه و شما اطلاعات مهمتون رو از دست بدید، از نظر کمپانی این ضعف با تعبیه ی این دکمه حل شده!!! از نظر مایکروسافت هم که اصلاً طبیعیه، این حق مسلم هر سیستم عاملی که هنگ کنه، اطلاعات صاحبش رو داغون کنه یا ....!!! تا حالا شده که سر یکی از همین هنگ های ساده و Reset کردن های ساده تر دیگه دستگاه تون بوت نشه و عین یه خر خرفت توی گل، توی Boot Screen بمونه؟؟! و مجبور بشید اونو Clear Reset کنید...!!! می دونم که نه، اگر هم شده، چیز خاصی نداشتید که از دست بدید! به جز یه مشت کلیپ و Fun و از این جور چیزا!!

و در آخر معنی حذف شدن این دکمه از روی بدنه دستگاه یعنی، عدم نیاز به Reset کرد دستگاه در هیچ شرایطی! شُد؟!

TAEL
2 September 2006, 05:19 PM
فقط JASJAR

Ace
2 September 2006, 05:33 PM
من از کشور آلمان، قلب صنعتی اروپا و سومین قدرت اقتصادی جهان با شما صحبت می کنم، پسر جان! نه از اخبار سراسری ایران [...]

اینجا آخرین وسیله ای که تو دست عموم مردم می بینی Nokia 3230 هست! نه پاکت پی سی، اینها آدمهایی پیشرفته و تولیدکننده هستند، نه مثل ایرانی های مصرف کننده و پول مفتِ نفت خور!! .. !
خواهشا در یک تاپیک عمومی درست گفتگو نمایید شما که در یک کشور به اصطلاح با فرهنگ و با تمدن صحبت میکنید
با سپاس از توجه ویژه شما

PoYo
2 September 2006, 05:34 PM
اگه jasjam باشه که دیگه هیچی....................

fardad-pda
3 September 2006, 02:47 AM
بهتر به جای فوراً جواب دادن، کمی راجع به این مفهوم فکر می کردید: عیب نداره، توضیح می دم براتون:
وجود این دکمه reset که به راحتی فشار Stylus در اختیار کاربر قرار داده شده، برای یک فرد عادی معنی یک مزیت و یا یک امکان رو می ده، اما یک آدم تیزبین متوجه می شه که معنی این امکان سهل الاستفاده همانا امکان نیاز به reset کردن دستگاه در هر زمان و هر موقعیتی است، این یعنی این به کمپانی سازنده دستگاه ربطی نداره که دستگاه شما هنگ کنه و شما اطلاعات مهمتون رو از دست بدید، از نظر کمپانی این ضعف با تعبیه ی این دکمه حل شده!!! از نظر مایکروسافت هم که اصلاً طبیعیه، این حق مسلم هر سیستم عاملی که هنگ کنه، اطلاعات صاحبش رو داغون کنه یا ....!!! تا حالا شده که سر یکی از همین هنگ های ساده و Reset کردن های ساده تر دیگه دستگاه تون بوت نشه و عین یه خر خرفت توی گل، توی Boot Screen بمونه؟؟! و مجبور بشید اونو Clear Reset کنید...!!! می دونم که نه، اگر هم شده، چیز خاصی نداشتید که از دست بدید! به جز یه مشت کلیپ و Fun و از این جور چیزا!!

و در آخر معنی حذف شدن این دکمه از روی بدنه دستگاه یعنی، عدم نیاز به Reset کرد دستگاه در هیچ شرایطی! شُد؟!

من از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشد!!!! الان حدود 6 ساله که pda دارم، از زمانی کهmicrosoft هنوز روی pda ها نیومده بود پالم داشتم بعدش qtek1010 بعدشimate ppc وjam .... تا الان کهjasjar دارم.اهل دیدن کلیپ و گوش کردن mp3 هم هستم،ولی بیشتر از دستگاه استفاده تخصصی میکنم(تمام حسابداری من با microsoft money انجام میشه) ولی کلا تا بحال 3 یا4 بار بیشتر با مشکل از دست دادن اطلاعات مواجه نشدم که اونم تقصیر خودم بوده(عدم رعایت شارژ روی win2003) البته هر بار هم با یه restore کردن فایلback up مشکلم حل شده،،شما احتمالا دستگاهتون مشکل داره که مرتب هنگ میکنه!! البته منم چند هفته اول از این مشکلا داشتم،ولی خیلی زود کار صحیح با دستگاه رو یاد گرفتم.. نظر منم مثل دوستمون loverهستش نمیشه گفت بهترین کدومه مثلا من از o2 atom بسیار راضی بودم ولی صفحش کوچیکه و key board نداره که من هر دو رو نیاز دارم jasjar عالیه ولی بزرگه و سنگین،،jasjam هم اگه سیپیوش سامسونگ نبود امتحان میکردم ولی از سی پی یو سامسونگ دل خوشی ندارم (everex)

kevin_m_bb
3 September 2006, 04:20 AM

به نظر من هم این یک مزیته
من قبل از اینکه pocket pc بگیرم نوکیا داشتم که به طبع اون گوشی هم هنگ می کرد ولی در اون مدل گوشی ها شما باید باتری رو از جا در بیارین و دوباره روشن کنید در صورتی در پاکت پی سی شما به راحتی می توانید با زدن یک دکمه ریست کنید
در مورد اطلاعات هم باید بگم که با گرفتن بک آپ مشکل حل می شود
لطفا از این به بعد لحن صحبتتان را با دیگر کاربران خوب کنید

Moein273
3 September 2006, 11:00 AM
roshak آدم بی فرهنگ کره مریخ هم بره نمیتونه با فرهنگ بشه کمی فرهنگ حالا که توی یه کشور پیشرفته هستی براتون خوب هست نمیدونم آلمان هم چاله میدون داره یا نه :)

mmemme
4 September 2006, 12:05 PM
ای کاش کمی پذیرای راه پیشرفت بودید، نه چسبیده به باستان کهن!

در جواب کل پست هات تو این تاپيک:

زيادی تند نرو
خيلی ها تو کشور هايی خيلی پيشرفته تر از آلمان زندگی ميکنن ولی يه کم سواد و فرهنگ دارن
تو اگه تو کوره دهات آلمان زندگی ميکنی بهتره يه خورده بری تحقيق کنی بعد حرف بزنی
اولن که يکی از کمپانی های بزرگ تو آلمان t-mobile هست که محصولات HTC رو ميفروشه
دومن تو هر دستگاهی امکان از بين رفتن اطلاعات هست، حفظ اطلاعات يه کم سواد ميخاد که شما نداری
سومن اگه تو اون کوره دهاتی که زندگی ميکنی بيشتر از nokia 3230 نيست دليل نميشه کشور های پيشرفته بخاطر کار های حساس از ppc استفاده نميکنن، در واقع با nokia نميشه کار حساس کرد

در آخر اگه نميتونی مثل يه آدم با فرهنگ تو يه مکان عمومی ادب رو رعايت کنی مجبور ميشيم عذر شما رو بخايم

alkapoooon
21 December 2006, 02:00 PM
iteq xbond