View Full Version : 8800 ارزش خريدن داره؟
shahrokh_al
29 April 2006, 12:20 PM
سلام:
دوستان در مورد اين گوشي نظر ميديد؟
shahram2006_m
29 April 2006, 12:40 PM
دوست عزيز 8800 جزو گوشي هاي لوكس محسوب ميشه و غير از كلاس و خوش دستي چيز ديگه اي نداره .
دوربين 8800 يك دوربين ساده vga هست و قابليت هاي ديگه اون در حد اين قيمت نيست ولي اگر گوشي با كلاس و تك مي خواي تو دستت باشه گوشي بدي نيست.
موفق باشي:icon_cool
BloodReza
30 April 2006, 06:54 AM
دوست عزيز 8800 جزو گوشي هاي لوكس محسوب ميشه و غير از كلاس و خوش دستي چيز ديگه اي نداره .
دوربين 8800 يك دوربين ساده vga هست و قابليت هاي ديگه اون در حد اين قيمت نيست ولي اگر گوشي با كلاس و تك مي خواي تو دستت باشه گوشي بدي نيست.
موفق باشي
حیف نیست این همه پولو بابت یه گوشی به اصطلاح فشن بدی
انتخابای خیلی بهتر هم هست
z_qz54
30 April 2006, 08:19 PM
خب به نظر من این به درد جوونا نمیخوره یا لااقل اون جوون خیلی باید بی خیال باشه.
چون با نصفش میشه 3250 که 10 برابر اون قابلیت داره گرفت ، از طرفی ، احساس جنس 8800 و خنکی بدنه و ضد خش بودن و...::icon_evil
nuzzle72
30 April 2006, 10:08 PM
اين گوشی فقط برای کلاس خوبه،اگه زياد تو فکر قيمت و امکانات گوشی نيستی گوشی خوبی هست،
ولی اگه به امکانات گوشی اهميت ميدی گوشی های خيلی بهتری وجود داره
laminor
30 April 2006, 10:25 PM
من با این گوشی کار کردم و باید بگم واقعا عالی و بی نظیر هست البته برای کسی که فقط انتظار یک گوشی که فقط برای مکالمه باشه را داشته باشه . یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی آنتن دهی فوق العاده اونه که نوکیا خیلی بر روی آن کار کرده .
shahrokh_al
20 May 2006, 12:28 PM
من با این گوشی کار کردم و باید بگم واقعا عالی و بی نظیر هست البته برای کسی که فقط انتظار یک گوشی که فقط برای مکالمه باشه را داشته باشه . یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی آنتن دهی فوق العاده اونه که نوکیا خیلی بر روی آن کار کرده .
يعني از خريدش پشيمون نميشم؟
arash_a
20 May 2006, 12:40 PM
منظور شما از بی نظیر بودن این گوشی چیه ؟ :icon_twis
اگه آنتن دهی واستون مهمه که 1100 هست . :icon_razz
به نظر من کار عاقلانه ای نیست اینهمه پول پای این گوشی آدم بده . :icon_cool
Farbod.E
20 May 2006, 01:02 PM
اولین شاهکار نوکیا در زمینه چنین گوشیهایی8100 بود که در سال 2000 با بدنه استیل و حالت کشویبی برای اولین بار ارائه شد ! در زمان خودش یک گوشی با ظاهری کاملا متفاوت ! دارای رکورد فروش بسیار مناسب حتی در حدود 6210 و یا حتی 6230 . نوکیا خیلی زود از طراحی گوشیهای Luxury یا اصطلاحا سلطنتی منصرف شد تا....
نوکیا 8800 پارسال روانه بازار شد تا خیلی از چشمها رو به خودش خیره کنه ! همینطور هم شد . نخست با قیمت کاذبی در حدود 1 میلیون و 300 هزار تمان به فروش میرفت ! خیلی از کارشناسان فروش موبایل حتی فکر هم نمیکردند که این تلفن با چنین استقبالی مواجه بشه ! نوکیا 8800 بعد از مدت بسیار کمی دچار افت قیمت شد و مانند تمامی گوشیهای نوکیا سیر نزولی قیمت را در پیش گرفت . خیلی ها بر این عقیده هستند که افت شدید قیمت این تلفن به علت عدم امکانات کافی بر روی این تلفن است !
با این مقدمه تجربه استفاده 2 هفته ای خودم رو از این گوشی برای شما بازگو خواهم کرد !
با دیدن جعبه این گوشی یک حس عجیبی بهتون دست میده . شاید یک لحظه حس میکنید پولی که دادید حتی برای جعبه هم کافیست چه برسه به خود تلفن ! ظاهری بسیار زیبا و طراحی جعبه منحصر به فرد . ! درون این جعبه یک تلفن فوق العاده شیک قرار داده شده ! با برداشتن تلفن از جعبه اولین چیزی که توجه شما را جلب خواهد کرد وزن بالای این گوشی با توجه به جثه آن است ! بدنه ای از جنس تیتانیوم که زیبایی و سنگینی خاصی به این گوشی بخشیده است . در گوشی به حالت کشویی بوده و با حائل کردن فاق پایین میتوانید فاق بالایی را به بالا هول داده و به شماره گیر گوشی دسترسی پیدا کنید . یک شماره گیر با رنگ مشکی که در اثر ادغام با فلز یک Contrast بسیار زیبایی را جلوی دیدگان شما قرار میدهد . با لمس صفحه نمایش تلفن به راحتی به تفاوت آن پی خواهید برد . یک صفحه از جنس شیشه ! که شاید کاملا منحصر به فرد باشه ! خود Nokia مدعی است که این شیشه ضد خشه ! ما هم قبول میکنیم !!!! حال نوبت آن رسیده که سراغ امکانات گوشی برویم !
اولین چیزی که اوقات شما را تلخ خواهد کرد عدم ساپورت این تلفن از مموری کارته ! شاید یک عیب بسیار بزرگ که به راحتی در پشت زیبایی این گوشی پنهان شده باشد ! اما خب چه میشود کرد !! حالا سری به دوربین میزنیم... لنز Carl Zaiess توجه شما رو حسابی جلب خواهد کرد اما با عکس برداری سریعا متوجه خواهید شد که با یک دوربین SVGA در حال عکسبرداری هستید !
حال که مجبورید دل خودتون رو فقط به زیبایی این گوشی خوش کنید اون رو به شارژ میزنید و از فردا صبح با روحیه جدید از تلفن خود استفاده میکنید . مطمئنا باید 1 هفته وجدان خودتون رو آروم کنید که زیبایی خیلی مهمتر از امکاناته !
و حالا قسمت بسیار بسیار مهم !!!! :
حالا که همه چیز آماده شده که 8800 شریک زندگی شما بشه متوجه میشوید که روزی یک بار یا حتی دو بار دارید شارژ میکنید !!!!! به نمایندگی مراجعه میکنید . اونها هم سری گوشی رو ازت میگیرن و برای عذرخواهی از مشکل پیش اومده یک 3310 بهت میدن که فعلن بدون گوشی نمونی !! بعد از 2 روز بهت میگن گوشیت درست شده !! ولی نشده ! خلاصه با اعصابی بسیار خرد سیم کارت رو از گوشیت در میاری و اقدام به فروش تلفن بسیار خوشگل و منحصر به فردت خواهی کرد ! البته با ضرری بسیار قابل توجه !
خب این هم از خاطرات من بدبخت از این گوشی ! امیدوارم برای همتون راه گشا باشه !
moeinifar
20 May 2006, 08:23 PM
اولین شاهکار نوکیا در زمینه چنین گوشیهایی8100 بود که در سال 2000 با بدنه استیل و حالت کشویبی برای اولین بار ارائه شد ! در زمان خودش یک گوشی با ظاهری کاملا متفاوت ! دارای رکورد فروش بسیار مناسب حتی در حدود 6210 و یا حتی 6230 . نوکیا خیلی زود از طراحی گوشیهای Luxury یا اصطلاحا سلطنتی منصرف شد تا....
نوکیا 8800 پارسال روانه بازار شد تا خیلی از چشمها رو به خودش خیره کنه ! همینطور هم شد . نخست با قیمت کاذبی در حدود 1 میلیون و 300 هزار تمان به فروش میرفت ! خیلی از کارشناسان فروش موبایل حتی فکر هم نمیکردند که این تلفن با چنین استقبالی مواجه بشه ! نوکیا 8800 بعد از مدت بسیار کمی دچار افت قیمت شد و مانند تمامی گوشیهای نوکیا سیر نزولی قیمت را در پیش گرفت . خیلی ها بر این عقیده هستند که افت شدید قیمت این تلفن به علت عدم امکانات کافی بر روی این تلفن است !
با این مقدمه تجربه استفاده 2 هفته ای خودم رو از این گوشی برای شما بازگو خواهم کرد !
با دیدن جعبه این گوشی یک حس عجیبی بهتون دست میده . شاید یک لحظه حس میکنید پولی که دادید حتی برای جعبه هم کافیست چه برسه به خود تلفن ! ظاهری بسیار زیبا و طراحی جعبه منحصر به فرد . ! درون این جعبه یک تلفن فوق العاده شیک قرار داده شده ! با برداشتن تلفن از جعبه اولین چیزی که توجه شما را جلب خواهد کرد وزن بالای این گوشی با توجه به جثه آن است ! بدنه ای از جنس تیتانیوم که زیبایی و سنگینی خاصی به این گوشی بخشیده است . در گوشی به حالت کشویی بوده و با حائل کردن فاق پایین میتوانید فاق بالایی را به بالا هول داده و به شماره گیر گوشی دسترسی پیدا کنید . یک شماره گیر با رنگ مشکی که در اثر ادغام با فلز یک Contrast بسیار زیبایی را جلوی دیدگان شما قرار میدهد . با لمس صفحه نمایش تلفن به راحتی به تفاوت آن پی خواهید برد . یک صفحه از جنس شیشه ! که شاید کاملا منحصر به فرد باشه ! خود Nokia مدعی است که این شیشه ضد خشه ! ما هم قبول میکنیم !!!! حال نوبت آن رسیده که سراغ امکانات گوشی برویم !
اولین چیزی که اوقات شما را تلخ خواهد کرد عدم ساپورت این تلفن از مموری کارته ! شاید یک عیب بسیار بزرگ که به راحتی در پشت زیبایی این گوشی پنهان شده باشد ! اما خب چه میشود کرد !! حالا سری به دوربین میزنیم... لنز Carl Zaiess توجه شما رو حسابی جلب خواهد کرد اما با عکس برداری سریعا متوجه خواهید شد که با یک دوربین SVGA در حال عکسبرداری هستید !
حال که مجبورید دل خودتون رو فقط به زیبایی این گوشی خوش کنید اون رو به شارژ میزنید و از فردا صبح با روحیه جدید از تلفن خود استفاده میکنید . مطمئنا باید 1 هفته وجدان خودتون رو آروم کنید که زیبایی خیلی مهمتر از امکاناته !
حالا که همه چیز آماده شده که 8800 شریک زندگی شما بشه متوجه میشوید که روزی یک بار یا حتی دو بار دارید شارژ میکنید !!!!! به نمایندگی مراجعه میکنید . اونها هم سری گوشی رو ازت میگیرن و برای عذرخواهی از مشکل پیش اومده یک 3310 بهت میدن که فعلن بدون گوشی نمونی !! بعد از 2 روز بهت میگن گوشیت درست شده !! ولی نشده ! خلاصه با اعصابی بسیار خرد سیم کارت رو از گوشیت در میاری و اقدام به فروش تلفن بسیار خوشگل و منحصر به فردت خواهی کرد ! البته با ضرری بسیار قابل توجه !
مرسی از مطالب شما فقط یک نکته بدنه از تیتانیم نیست بلکه فولاد زنگ نزن هست موفق باشین:icon_cool
XELTEK
20 May 2006, 09:33 PM
فقط قشنگه !!!
همین
اگه زیادی پول داری N93 بگیر
M.R.KH
26 May 2006, 12:57 AM
دوستان موافقم که ارزش خریدن نداره.
می تونی انتخاب بهتری داشته باشی...
PoYo
26 May 2006, 01:10 AM
http://www.mobilegazette.com/images/nokia/nokia-8800-combo.jpg
http://www.handys-mobile.de/img/nokia_8800.jpg
:icon_cool
z_qz54
26 May 2006, 01:18 AM
اگه مد پسندی d720 samsung یا BenQ-Siemens EF81
pouya system
26 May 2006, 01:30 AM
من بجاش یه Pocket PC EVEREX E900 خریدم و یه مموری 1گیگا بایتی و باقیشو هم دارم هالشو میبرم. لااقل دوربینش فلاش داره
PoYo
26 May 2006, 03:02 AM
به نظر من هم ارزش نداره!:icon_mad:
حق با شماست دوستان:icon_wink
amir_CLK500
26 May 2006, 09:45 AM
مرسی از مطالب شما فقط یک نکته بدنه از تیتانیم نیست بلکه فولاد زنگ نزن هست موفق باشین:icon_cool
خود نوکیا رو تیتانیوم بودن بدنه اش کلی بحث کرده بعد شما میگی تیتانیوم نیست؟؟؟
moeinifar
27 May 2006, 01:20 AM
خود نوکیا رو تیتانیوم بودن بدنه اش کلی بحث کرده بعد شما میگی تیتانیوم نیست؟؟؟
Body sculpted from stainless steel for durability
Fine-pitched scratch-resistant screen for striking clarity
Exquisitely composed ringing tones
Glide open to reveal the cleverly hidden SVGA camera
Synchronize seamlessly with Bluetooth connectivity
بالا رو بخونین stainless steel که میشه فولاد زنگ نزن دوست عزیز لطفا در اظهار نظر ها دقت کنین تیتانیم فلزی است خاص با کاربرد خاص و کلا چیزی که همه میگن که فلان جنس تیتانیم چنین چیزی نیست و فولاد زنگ نزنه همون جنسی که تو قاشق چنگال استفاده میشه.:icon_cool
romeo_1593
27 May 2006, 08:14 AM
دوستان فکر نکنم به درد آقایون بخوره............
دلیل ... اگه باهاش کار کرده باشید میبینید اینقدر دکمه هاش کوچیکن مخصوصا دکمه های جهتش که برای انگشتان خانومها قابل استفاده است نه آقایان .
دوربینش خوب نیست
در حالت بسته خوش دست و در حالت باز فاجعه مخصوصا برای SMS زدن
کیفیت ساخت عالی
وزن زیاد
صفحه اسکرین نسبتا شفاف
مموری محدود
ParsCommunity
28 May 2006, 11:13 PM
باید بگم که نه بدنه از تیتانیومه و نه لنز زایسه!
بدنه فولاد لنز هم معمولی!
اطلاعات اشتباه ندید لطفا
karash501
28 May 2006, 11:35 PM
سیاست کمپانیه دیگه قیمتارو یه جور تنظیم میکنه همه طرف بازارو داشته باشه(مثل همین ایران خودرو خودمون و پرشیا و سمند)
smaiel44
28 May 2006, 11:53 PM
حالا دوست عزیزی که با این گوشی ها کلس کار کردی
منظور از
در اول کلمهs
چی هستش؟
اگه توضیح بدین ممنونمsvga
romeo_1593
29 May 2006, 07:42 AM
VGA=640*480 pixel
SVGA = Super VGA = 600*800 pixel
SVGA کمی از یک مگا پیکسل پایین تره
همین....هیچیز خاصی نداره
نگرا
5 June 2006, 04:06 AM
منم یه مدتیه بد جوری وسوسه شدم.یعنی خیلی وقته منتزرم قیمتش ماقول شه.
متمئنین این ایرادی که واسه شارژ گفتین در مورد همشون سادقه؟
Shahrooz
5 June 2006, 05:02 AM
به نظر من این گوشی مخصوص سیاست مدار ها و بیزنیس من ها و کله گنده هاس (البته فعلا) ، شواهد و تجربه ی من که اینو میگه .
همو نطور که دوستان گفته بودن بهتر پولی رو که واسه ی خرید این گوشی می خوای بدی ، صرف خرید یه گوشی جوون پسند تر و با امکانات بیشتری بکنی.
البته اگه ضد خش بودن گوشیت اونقدرا واست اهمیت نداره:icon_razz :icon_cool
hamedbo
1 July 2006, 05:08 PM
اگه مي خواين كللشو ببينين تو ييه فلش اينجا هست:
http://www.nokiamea.com/english/phones/models/8800/index.htm
hamedbo
1 July 2006, 05:11 PM
راستي يعني دوربينش از 6600 بدتره؟
ParsCommunity
1 July 2006, 06:09 PM
راستي يعني دوربينش از 6600 بدتره؟
نه عزیز 6600 vga هست ولی 8800 svga یعنی super vga
Farzad_j
24 August 2006, 09:35 PM
8800 و 6230i به طور همزمان عرضه شده اند
ولی با این تفاوت که 8800 شیک تر است ولی 6230i کامل تر
6230i 35g سبکتراست
دوربین 1.3 6230i در مقابل دوربین0.48 8800
صفصه نمایش مثل هم ولی 6230i از لحاظ تعداد رنگ بهتر است
پشتیبان از mmc در 6230i در حالی که 8800 ندارد
وجود انفرارد در 6230i ولی 8800 ندارد
باطری قوی تر 6230i 900mah درمقابل 600mah
همچنین 6230i قابلیت ضبط 1 ساعت صدا را دارد
و قیمت 6230i نصف قیمت 8800 هم نیست.
این از دیتیل فنی - - حالا از لحاظ ظاهر
8800 باریکتر از 6230i است و شیک تر
بدنه استیل ضد خش و ...
البته قیافه یه انتخاب شخصی است
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.