View Full Version : سیتروئن c5
areh1985
28 April 2006, 06:53 PM
کسی از مونتاژ سیتروئنc5 خبر داره ...
آیا جزء اتوموبیل های بالای 30 میلیون خواهد بود؟
در مورد امکاناتش هم اگه کسی خبر داره بنویسین
meslehichkas
28 April 2006, 10:46 PM
اطلاعاتي در مورد سيتروين C5http://www.citroen.com/CWW/en-US/RANGE/PrivateCars/C5/default/PRESENTATION_NEW.htm
areh1985
28 April 2006, 10:59 PM
ممنون از معرفی سایت...ولی مدلی که احتمالا در ایران تولید خواهد شد:icon_razz با این که تو سایت فرق میکنه این مدل c5 new shape و با مدلی که در نمایشگاه سال قبل دیدم فرق داره.
meslehichkas
28 April 2006, 11:13 PM
ممنون از معرفی سایت...ولی مدلی که احتمالا در ایران تولید خواهد شد:icon_razz با این که تو سایت فرق میکنه این مدل c5 new shape و با مدلی که در نمایشگاه سال قبل دیدم فرق داره.
اينم مدله جديدش
http://www.citroen.co.nz/new/c5.htm
z_qz54
29 April 2006, 02:23 PM
جایگزین زانتیا C5 میشه؟
shahram2006_m
29 April 2006, 06:46 PM
جایگزین زانتیا C5 میشه؟
بله اينجور گفته ميشه
areh1985
30 April 2006, 12:17 PM
البته خیلی بعید به نظر میرسه که سایپا بازار زیر 30 میلیون از دست بده چون c5 احتمال زیاد بالای 30 در میاد...
z_qz54
30 April 2006, 08:07 PM
زانتیا از اول امسال فروشش بالاتر هم رفته ولی من فکر نکنم به کمبود هایی که زانتیا داره بیان C5 رو به این زودیا جایگزین کنن.
Nomad
30 April 2006, 08:12 PM
C5 حالا حالا ها تو ایران تولید نمیشه . . .
amir_CLK500
12 May 2006, 03:54 PM
چرا بابا امسال میاد تو بازار خودم تو اخبار دیدم ظاهرا خیلی هم پیشرفته اس
sajjadnegaresh
5 June 2006, 12:52 PM
حالا C5 مدل 2004 توليد مي شه يا 2005 ؟؟؟ ، چون زمين تا آسمون قيافشون فرق مي كنه !!!!
مدل 2004 :
http://i6.tinypic.com/11rus9e.jpg
مدل 2005 :
http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/2E0C6E55-BC6E-42E7-AA94-5802D22DC421/26210/04120095_480.jpg
meslehichkas
5 June 2006, 01:40 PM
قيافش خيلي به روزتر از زانتيا هستش
خوشگله به نظرم
pesaremelli
5 June 2006, 02:07 PM
من مدلی رو که سایپا میخاد تولید کنه تو نمایشگاه دیدم طراحی اون بسیار زیبا و چشم نوازه دیدن این ماشین تو خیابون میتونه چشم همه رو خیره کنه ولی فکر کنم بالای 30 قیمت داشته باشه .نه؟
areh1985
5 June 2006, 08:24 PM
چیزی که تو نمایشگاه گذاشته بودن 2سال قبل...مدل 2004 بود
ولی چیزی که تو اخبار نشون داد 2005 بود حالا دیگه خدا عالمه
kiantom
7 June 2006, 08:33 AM
با سلام
دوستان عزيز به نظر من اگه مدل 2000 C5 رو با تجهيزات كامل عرضه بشه قيمتي در حدود ماكسيما خواهد داشت و مدل 3000C5 هم قيمتي در حدود 50 ميليون تومان ولي احتمالاً كلي از تجهيزاتش استانداردش رو سايپا حذف ميكنه تا كمي قيمتش رو مناسبتر كنه!!!
در مورد زانتيا هم بايد بگم كه نه تنها توليدش متوقف نخواهد شد بلكه مدل Facelift شده اون از چند ماه ديگه به بازار عرضه خواهد شد.
پيروز باشيد.:icon_cool
:lover:
آریو
10 June 2006, 01:26 AM
عکسی ازش دارین که این زانتیای جدید که قرارنیست متوقف بشه چه شکلی هست؟
sajjadnegaresh
10 June 2006, 08:59 AM
http://i6.tinypic.com/13yjt50.jpg
http://i5.tinypic.com/13yjvch.jpg
amir_CLK500
16 June 2006, 12:47 AM
سجاد جان فکر نمیکنم این باشه چون سیتروئن میاد جلو سایپا رو میگیره این خیلی تغغیر پیدا کرده و خیلی هم زشت شده.
salar68
16 June 2006, 01:46 AM
سجاد جان فکر نمیکنم این باشه چون سیتروئن میاد جلو سایپا رو میگیره این خیلی تغغیر پیدا کرده و خیلی هم زشت شده.
اگر ماشین جای دیگه تولید می شد شاید
اما وقتی این ماشین سال هاست در اروپا تولید نمی شه باید انتظاری داشت
مثلا" 206 را بگی شاید ولی با این کاری ندارند فقط کیفیت را خفظ کنند براشون کافیه
amir_CLK500
16 June 2006, 03:16 PM
اگر ماشین جای دیگه تولید می شد شاید
اما وقتی این ماشین سال هاست در اروپا تولید نمی شه باید انتظاری داشت
مثلا" 206 را بگی شاید ولی با این کاری ندارند فقط کیفیت را خفظ کنند براشون کافیه
سالار جان پژو 405 سالیان سال تولید نمیشه ولی ایران بخواد یه تغییر کوچیک بده مثلا بیاد غربیلک فرمون پژو رو عوض کنه یا یه کار دیگه باید قبلش از پژو فرانسه اجازه بگیره که اونم اجازه نمیده دقیقا مث پرشیا که بعد از 7 سال تولید, پژو اونو هنوز یه ماشین رسمی نمیشناسه و قبول نداره.زانتیا هم همینجوره اگه سایپا بخواد همچین کاری کنه بعید نیست که سیتروئن جلوگیری کنه.
sajjadnegaresh
25 June 2006, 04:13 PM
بنده بي تقصيرم و خيلي هم شاكيم بابت همين تغييري كه دارن مي دن روي اين ماشين زيبا ،اخه اين هم طراحي هستش كه اونا دارن روي اين ماشين زيبا انجام مي دن ، يعني واقعا شركت پژو-سيتروئن هيچ كاري نمي خواد بكنه ،
اون از 206 صندوق دار كه آبروي اين ماشين رو برده اينم از مدل فيس ليفت زانتيا ، واقعا بايد به مديريت اين شركت شك كرد.:icon_bigg
salar68
26 June 2006, 10:21 PM
سلام
سی 5 تا آخر تیر وارد کشور می شود
مثل این که قرار هست سی 4 تولید بشه !
اصل خبر :
با توجه به ثبت سفارش واردات خودروي سيتروئن C5، گويا اولين سري اين خودروها قرار است تا اواخر تيرماه وارد كشور شود.
سيتروئن C5 در رده خودروهاي رنج متوسط به بالا قرار دارد و هم اكنون به دو صورت صندوقدار و بدون صندوق توليد مي شود كه اين خودروي جاده اي هوشمند، امتيازاتي از قبيل طراحي جذاب، فضاي داخلي مناسب و كارآيي بالا بصورت يكجا دارد.
در طراحي سيتروئن C5 دقت ويژه اي به كار گرفته شده بطوريكه از كارايي متفاوتي اين خودرو برخوردار گرديده است و خريداران خود را با دامنه اي گسترده از فناوري و خلاقيت در زمينه رفاه و امنيت مواجه مي كند.
خودروي C5 از مجموعه كمك هاي مدرن براي راننده ساخته شده است بطوريكه مجهز به چراغ هاي قابل هدايت، فناوري كمكي براي پارك خودرو، محدود كننده سرعت و سامانه هشدار خروج از بين دو خط ( DWS) مي باشد.
براساس اين گزارش، C5 از لحاظ امنيت، به نسل جديدي از ESP مجهز مي باشد كه به منظور تصحيح مسير خودرو، با دقت و به طور موثر طراحي شده است. همچنين در اين خودرو، كيسه هواي جديدي تعبيه شده است كه در هنگام بروز سانحه احتمالي از زانوان و ساق پاي رانندگان محافظت مي كند.
سيتروئن C5 به دليل كسب 36 امتياز از كل 37 امتياز مربوط به رعايت امنيت، موفق به جايزه پنج ستاره امنيت از سوي EUR NCAP شده است.
سيتروئن C5 از لحاظ راحتي و رفاه داخلي سرنشينان در سطح بالايي قرار دارد چرا كه سطح داخلي پنجره هاي آن پوشانده شده و داراي سوسپانسيون هايدراكتيوي است كه به طور فعال ناهمواري هاي سطح جاده را در درون خودرو تعديل مي كند.
در خصوص ويژگيهاي فني سيتروئن C5 بايد گفت كه اين خودرو در دو مدل بنزيني و ديزلي(HDi) قابل توليد و عرضه است و هم با گيربكس دستي (پنج تا شش دنده) و هم اتوماتيك(چهار تا شش دنده) توليد مي شود.
ارتفاع (اتاق و بدنه) C5 از يك متر و 476 ميلي متر تا يك متر و 511 ميلي متر متغير و طول اين خودرو نيز چهار متر و 745 ميلي متر تا چهار متر و 839 ميلي متر بسته به نوع صندوق دار و ساده آن متفاوت است.
عرض خودروي C5 يك متر و 780 ميلي متر و حجم صندوق عقب آن از 471dcm3 تا 563dcm3 متغير است و هم اكنون اين خودرو در 12 رنگ توليد مي شود.
يادآور مي شود كه پيش از اين احمد قلعه باني مديرعامل گروه خودروسازي سايپا از توليد سيتروئن C4 از سال 2007 در شركت سايپا خبر داده بود.
areh1985
5 August 2006, 09:41 PM
واردات "سيتروئن سي5" به ايران از شهريور آغاز ميشود
ايران اکونوميست:شركت سايپا با گشايش اعتبار براي حدود 2 هزار سيتروئن C5 از شهريور ماه به جمع واردكنندگان خودرو ميپيوندد.
1385/4/27
اين خودرو كه با موتور دو ليتري بيش از 30 ميليون تومان قيمت دارد، در كلاس C قرار دارد و براي رقابت با خودروهاي كمري شركت تويوتا وارد بازار ميشود.
اين خودرو در سال 2004 وارد بازار جهان شده بود و حال با توجه به دريافت مجوز موسسه استاندارد ، سازمان بهينه سازي مصرف سوخت و سازمان حفاظت از محيط زيست وارد ايران خواهد شد.
اين در حالي است كه پيشتر قلعهباني - مدير عامل سايپا - به ايسنا گفته بود: دوست نداريم واردات انجام دهيم، اما اگر شركتهاي ديگر واردات گسترده داشته باشند، ما نيز به خواست مشتري برخي مدلها را وارد ميكنيم.
سيتروئن C5 داراي موتورهاي 1.8 ليتري با قدرت 117 اسب بخار ، دو ليتري با 143 اسب بخار قدرت و سه ليتري با قدرت 210 اسب بخار است. اين خودرو داراي استاندرد 5 ستاره ايمني اروپاست و پيشبيني ميشود با توجه به نوع موتور و گيربكس آن قيمتي بين 25 تا 30 ميليون تومان در ايران داشته باشد .
سايپا همچنين قصد توليد محصول ديگر سيتروئن با نام C4 را دارد و مدل صندوقدار اين خودرو براي اولين بار در ايران توليد خواهد شد و اين شركت اميدوار است پس از سه سال به 50 درصد ساخت داخل در اين خودرو دست يابد.
طبق اعلام مسوولان سايپا، اين شركت برنامهريزي كرده سيتروئن C4 كه احتمالا توليد آن از سال ديگر آغاز ميشود را جايگزين زانتيا كند.
مرجع:ايسنا
ما که نفهمیدیم بالای 30 میلیون یا بین 25 تا 30 میلیون:icon_surp
arash p mbz bmw
6 August 2006, 03:50 PM
بنده بي تقصيرم و خيلي هم شاكيم بابت همين تغييري كه دارن مي دن روي اين ماشين زيبا ،اخه اين هم طراحي هستش كه اونا دارن روي اين ماشين زيبا انجام مي دن ، يعني واقعا شركت پژو-سيتروئن هيچ كاري نمي خواد بكنه ،
اون از 206 صندوق دار كه آبروي اين ماشين رو برده اينم از مدل فيس ليفت زانتيا ، واقعا بايد به مديريت اين شركت شك كرد.:icon_bigg
دوست خوبم
میدونستید سر همین طراحی ها یا فیس لیفتها خود طراحان شرکتهای خارجی نیز هستند|؟!!
شما گمان میکنید اگر در طراحی 206sdطراحان پژو نبودن الان به همین راحتی اجازه ی صادرات اون هم با نام پژو رو به ایرانخودرو میدادن؟!!
یا اینکه به نظر شما 405که فیس لیفت شد و به پارس درومد زشت شد؟!!
در حال حاضر طراحان داخلی فقط طرح پارس رو با کمک405خلق کردند که اونهم متاسفانه از نظر پژو مردود هست:icon_excl
salar68
6 August 2006, 08:40 PM
سلام
پژو پارس جزو طراحی های خود شرکت پژو می باشد البته با همکاری بسیار کم متخصصان داخلی ( جان عمه مان ) طراحی و ساخته شد
دائی بنده هم در آن زمان که در ایران خودرو بوده سرپرست این تیم ایرانیش برای یه قسمتش در آلمان بود . ( به نقل از خودش هیچ گونه دخالت عمده ای در طرح نداشتند !)
اگر طراحی خود ایران بود اون موقع ایران خودرو خودکشی کرده بود !
دقیقا" مقل 206 اس دی که این همه دارند خودکشی می کنند با این ماشنی بی ریختشون !
چرا اسمش را عوض کردند به اسم پارس ؟
می خواستند به کشور های عربی صادر کنند این ماشین ثبت شده بود اول سفیر بعد هم پارس والی آخر چون ماله پژو بود نتوشنتند صادر کنند حالا هم تو یچند تا کشور درپیت آفریقای می خواهند تولیدش کنند
=====================
سی5 را که وارد می کنند برنامه ای برای تولیدش وجود ندارد
ولی سی 4 را قرار هست مدل صندوف دار را تولید کنند آن هم برای اولین بار
من نمی دونم این صندوق چیه این قدر مهم توی اروپا بیشتر ماشین ها یا هاچ پک هست واسه خانواده ها و کسانی که به صندوق عقب نیاز ندارند و توی شهر و .....
یا مدل استیشن مثل زانتیا مثل پژو 206 خودمون برای کسانی که سفر می کنند و ..
ایرانی ها این قدر اینطوری علاقه دارند ! یعنی مسئولان !
سی 4 به این قشنگی من 2005 را دیدم واقها" شیک بود حلا بیاند یه صندوق بندازش بهش چی می شه !
sajjadnegaresh
6 August 2006, 11:17 PM
خب بعضی از فیس لیفتهایی که اینها اعمال کردن ، مثل پرشیا قابل تقدیره ، ولی اگه بخوان رو ماشینهای کاملی مثل 206 و زانتیا دست بزارن و بدون اینکه از بازار خریدش اطلاع کافی داشته باشن چه فایده داره که بخوایم بیخودی طراحی ارگونومیک و استاندارد یه ماشین رو بهم بزنیم ، به قولشون ابتکار بخرج بدیم ،
نمونه بارزش همین SD ، نه بازار فروش درست و حسابی داره نه قیافه بدرد بخور که بخوایم واقعا بریم دنبالش
areh1985
6 August 2006, 11:20 PM
من میخواستم یه مگان بگیرم ولی با شنیدن قطعی شدن واردات c5 دچار تردید شدم و منصرف شدم تا C5 هم بیاد تو بازار و از نزدیک اونم ببینم...
دوستان لطفاً نظر شخصی خودشون در رابطه با این ماشین اعلام کنند..و از پرداختن به صندوق دار شدن ماشین های هاچ بک و بی ریخت شدنشون بگذریم.
به این سایتا هم یه سری بزنید :icon_cool :
WWW.CITROEN.COM
www.auto-sedlmeier.de/modell_citroen_c5.php
http://www.auto.cz/testy/citron-c5-2-0-hdi-100-kw-technolift.html
salar68
7 August 2006, 01:58 AM
سلام
نظر شخصی من هست
ماشین های وارداتی که صرفا" واسه همین هست
مثل BMW ها همین سی 5 بنز ها و ... با این وضع دچار افت زیادی می شوند خدمات خوبی هم ندارند شاید سرویس نیاز نداشته باشه به اون صورت اما کافیه یه تصادف ساده بکنید تا بفهمید و بیچاره بشود
خب اینطور ماشین ها اگر خیلی میلیاردی که می صرفه ولی اگر نه واقعا" به صرفه نیست چون سال به سال اروزنت رمی شه تعرفه و همینطور خیلی ارزون می شه
BMW 318 که پارسال نوش بود 42 ملیون و طرف به این قیمت خریده الان می خاد به 35 بفروشه ازش نمی خرند هیچ مشکلی هم نداره ! یعنی 7 تومن افت ظرف 1 سال خرده ای !
سی 5 و بقیه هم هیمنطوره
تازه خدماتش هم هست شریک شوهرخواهرم و خودش با هم دو تا ماشین برای خودشان آوردند توی تهران زندگی می کرد ماشینش هم یه بنز کروکی سفید بود از جلو می زنه به ماشین سوفوره ماشین خیلی چیزیش نمی شه مثلا" اگر پراید بود 40 هزار خرچش می شد
می گفت ماشین خاموش شد الان 2 ماه توی نمانیدگی تعمیرگاه می برندخبریش نیست ( نمانیدگی تخصصی که نداره همینطوری تاپ خودرو بردخ چون شخصی اورده ! ) ماشین بدنه ای سالمه ولی روشن نمی شه !
خب وقعا" سخته اینطوری !
اما مثلا"
مگان ، ویتارا این ها که الان توی خیابان می بینید توسط خود شرکت و برای تست بازار وارد می شه تعرفه ندارند آینده هم دارند
مگان قراره تولیدش به 20 هزار تا 2 سال آینده برسه و ....
ویتارا هم همینطور
ویتارا حدود 500 تا وارد می کنند و کردند مگان 3000 هزار تا
تازه بعدش هم تولید می شه تو سر مال نمی خوره این قدر و کیفیتش ه مبالاتره !( یاد پراید کره ای ها ! ) .
کلا" نظر شخصی من با شرایط کنونی ( به جز این که خفن میلیاردی ! ) خرید ماشین صرفا" وارداتی مثل تویوتا سی5 بنز بی ام و اصلا" نه به صرفه هست و همینطور بی دردسر
من خودم سوار ماشین وارداتی های بالای 100 ملیون شدم بیشتر از 300 کلیومنر هم باهاشون رانندگی کردم
اما از یکی که 1 سال بود 530 داشت پرسیدم خدائیش تو که ماکسیما داشتی دو برابر این پول دادی واقعا" این همه فرق داره یعنی ؟ یعنی حس می کنی پرواز می کنی راحتی و سرعت !
یه کلمه گفت : فلانی ما فقط سوار کلاسش هستیم همین و بس
درسته 11100000 پله از ماشین های ها بهتره اما نه به این قیمت و دو برابر ! واقعا" هم اگر کمی غیر احساسی برخورد کنیم می بینم ( بحث کلاس پولداری جداست همش یکی هست وضعش توپه من هم می شناسمش عشق دنیا را می خواد می رفت 6 ماه فراری گذر موقت می آورد رنگ قرمز باحالش حال کنه ! ) ماشین ماشین حالا مزدا یا زانیتا
حالا فرض کن ماکسیما و یه 530 و ...
من هم به امید مگان از بهمن سال پیش نشستم اما فک کنم آبان به من می دهند مدل 2 لیتریم را !....
areh1985
7 August 2006, 08:58 PM
سالار جان ممنون از راهنمایت...
ولی چندتا مسئله دیگه هم هست...اینکه سی 5 را سایپا وارد میکنه که قبلاً هم سابقه در مونتاژ سیتروئن داشته...و از نظر خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی مسلما خیلی بهتر از مثلا سوبارو یا آئودی کار خواهد کرد که تازه واردن..
یادمون باشه که سایپا خصوصی هم نیست و چون وابسته به ... هست قائدتا بهتر از شرکتهای خصوصی عمل میکنه ( حالا وارد جزئیات نمیشیم :icon_surp )
و اینکه قیمت سی 5 خیلی نزدیکتر به قیمت جهانی هستش نسبت به مثلا cls350 که در بازار جهان حدود 50 هزار دلار قیمت داره ولی تو ایران 138 میلیون
سیتروئن الان نزدیک 5 6 سال هست که تو ایران فعالیت داره و تامین قطعات اون چندان مشکل به نظر نمیرسه...
البته اینا همه نظرای شخصی من بود....ممکنه اشتباه باشه:icon_cool
arash p mbz bmw
8 August 2006, 12:17 AM
یادمون باشه که سایپا خصوصی هم نیست و چون وابسته به ... هست قائدتا بهتر از شرکتهای خصوصی عمل میکنه ( حالا وارد جزئیات نمیشیم :icon_surp )
دوست عزیزم
51%سهام سایپا برای مردم پس دولتی دولتی هم نیست
ولی اگر هم دولتی باشه....
گذشته ثابت کرده که شرکتهای خصوصی خیلی بهتر عمل میکنن
نمونش کرمان موتور که توی مونتاژسیلو واقعا گل کاشت:icon_wink :icon_excl
salar68
8 August 2006, 12:36 AM
دوست عزیزم
51%سهام سایپا برای مردم پس دولتی دولتی هم نیست
ولی اگر هم دولتی باشه....
گذشته ثابت کرده که شرکتهای خصوصی خیلی بهتر عمل میکنن
نمونش کرمان موتور که توی مونتاژسیلو واقعا گل کاشت:icon_wink :icon_excl
سلام
خیلی جالبه ها درسته همینطوره
جالبیش اینجاست
هیئت مدیره و مدیرعامل را شخص وزیر و سازمان گسترش معلوم می کنه !!
بعد هم می گند سایپا و ایران خودرو خصوصیه !
سالار جان ممنون از راهنمایت...
ولی چندتا مسئله دیگه هم هست...اینکه سی 5 را سایپا وارد میکنه که قبلاً هم سابقه در مونتاژ سیتروئن داشته...و از نظر خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی مسلما خیلی بهتر از مثلا سوبارو یا آئودی کار خواهد کرد که تازه واردن..
و اینکه قیمت سی 5 خیلی نزدیکتر به قیمت جهانی هستش نسبت به مثلا cls350 که در بازار جهان حدود 50 هزار دلار قیمت داره ولی تو ایران 138 میلیون
سیتروئن الان نزدیک 5 6 سال هست که تو ایران فعالیت داره و تامین قطعات اون چندان مشکل به نظر نمیرسه...
البته اینا همه نظرای شخصی من بود....ممکنه اشتباه باشه
این ها را همش را قبول دارم
اما وقعا" جالا این جا جاش نیست ولی خب ...
همین سمند که یعنی ایرانیه پیدا کردن بعضی قطعه هاش واقعا" سخته ! مثلا" 3 سال پیش من هر جا را بگی گشتم هیچ کدوم نمایندکی ها آنتن نداشتند آخر از یه تعمیر کار گرفتم
توی ماشین های پیشرفته هم همینطور
مثلا" ماکسیما ها که دجار مشکل می شوند به خصوص مدل های اولیه اش توی نمایندگی برای یه عیب و یا قطعه ساده یهو می بنی ماشین 10 روز خوابیده هنوز توی ماشین های داخلی موندیم واقعا" !!!! تصادف که بکنه واویلا م یشه دیگه
با این تفاسیر ماشینی که آخرش تولید نمی شه توی داخل باز هم یه پله از ماشین تولیدی از این زمینه پائین تر می شه
یکی از خویشان ما رئیس روابط عمومی یکی از بزرگترین شرکت های داخلی ایران هست بعد شرکت این ها یه چند تائی ماشین بدون گمرکی واسه کارخونه برای تشریفات اودند ( جالبه واسه تشریفات یه 307 و یه 407 و .... )
خلاصه این ها 307 شان توی تهران یه نمایندگی اختصاصی داره برای اینطور ماشین های پژو و مدل های خاص ( مثل سفارشی ها ) بعد می گفت ماشین موتورش صدا می داد وقتی کولرش را روشن می کردی توی این نمایندگی گفتند باید فلان قطعه از کولر و موتور عوض بشه !
می گفت 2 هفته ماشنی پیششون بود و عوض کردند صورت حسابش را می گفت اینطوری بود :
یه مبلغی واسه خود قطعه
150 هزار تومن جهت ارسال قطعه از کشور مبدا ! (از خارج فرستاده بودند )
ماشین 100 هزار تومن قطعه خرچ نداشته بعد این قدر هزینه ارسال ( گرفتن قطعه از خارج ) گرفتند !!!
بعد تازه اسمش هم نمانیدگی خاص واسه اینطور ماشین هاست !
shahram2006_m
15 August 2006, 05:42 PM
من امروز این ماشین رو دیدم از نظر نمای جلو واقعا زیباست ولی از لحاظ نمای عقب جای بحث داره .در نمای عقب اون از خطوط ساده استفاده شده و خبری از طراحی نوین در نمای عقب این خودرو نیست.
نمای جلو:
http://www.region.com.ar/productos/semanario/archivo/713/imagenes/citroen_c5_pampa.jpg
نمای عقب:
http://img.ihned.cz/attachment.php/11860290/aiou48F7GIJKMNOjbefgqrxyzST29RVm/auto_citroen_c5_zezadu_ilu.jpg
areh1985
16 August 2006, 08:41 PM
منم این ماشین دیدم به قول دوستمون طراحی جلوش واقعا زیباست عقبش هم به نظر من سلیقه ای هست چندان هم زشت به نظر نمیاد..
اما امکانات واقعا سیتروئن کم نذاشته محشر بود صندلی ها روکش چرم سیستم تنظیم هوا برای دو سرنشین جلو مجزا و یه عالمه امکانات دیگه...راحتیش هم فوق العاده...با یه صندوق واقا بزرگ...
قیمت 47 میلیون البته موتور 2000 و اتوماتیک
z_qz54
16 August 2006, 09:01 PM
طراحی عقبش دیقا نمایانگر یک خودروی فرانسوی هستش.
salar68
17 August 2006, 03:03 PM
سلام
44 تومن خریده شد
اطلاعات بیشتر شرمنده ! هر وقت زیاد شد خودم مشخصات می ذارم !
z_qz54
17 August 2006, 08:51 PM
سلام
44 تومن خریده شد
همیشه یک پست بدون جای سوال گزاشتن بفرستید :icon_cool
futuredream
17 August 2006, 10:25 PM
سلام
44 تومن خریده شد
شما خریدی؟ مگه وارد شد؟ این قیمت پایست با موتور 2000؟!!
areh1985
17 August 2006, 11:47 PM
قیمتی که در بالا ذکر شده مربوط به موتور 2000 دنده اتوماتیک هستش...
واردات فعلا به صورت شخصی انجام شده به خاطر همین تفاوت قیمتهای 1 تا2 میلیمونی در بعضی از نمایشگاهها دیده میشه...
زمانی که شرکت وارد کنه به احتمال زیاد وضع کمی فرق میکنه
salar68
18 August 2006, 02:37 AM
قیمتی که در بالا ذکر شده مربوط به موتور 2000 دنده اتوماتیک هستش...
واردات فعلا به صورت شخصی انجام شده به خاطر همین تفاوت قیمتهای 1 تا2 میلیمونی در بعضی از نمایشگاهها دیده میشه...
زمانی که شرکت وارد کنه به احتمال زیاد وضع کمی فرق میکنه
سلام
نمایشگاه
رضوانی
اصفهان ( شیخ صدوق )
چند تاش موجوده
ازش بپرسید اولین خریدار کی بود اسم کوچیک را ازش بپرسید می گه
areh1985
22 August 2006, 07:43 PM
سالار جان چی شد...با خرید c5 تو ایران چندان موافق نبودی کلی با هم در این مورد بحث کردیم...البته میدونم که الانم همون جوابارو میدی...به هر حال آقا با ماشینت حال کن واقعاً تکه
اگه همون قیمتی که سایپا اعلام کرد یعنی بین 25 تا 30 فروش بره دیگه جایی برای کمری و ماکسیما نمیمونه..
واقعاً ماشین محشریه...
خوش باشی
salar68
22 August 2006, 08:17 PM
سالار جان چی شد...با خرید c5 تو ایران چندان موافق نبودی کلی با هم در این مورد بحث کردیم...البته میدونم که الانم همون جوابارو میدی...به هر حال آقا با ماشینت حال کن واقعاً تکه
اگه همون قیمتی که سایپا اعلام کرد یعنی بین 25 تا 30 فروش بره دیگه جایی برای کمری و ماکسیما نمیمونه..
واقعاً ماشین محشریه...
خوش باشی
هنوز هم مخالفم !
من هم به زودی می فروشم !
قیمتش خیلی بالاست به درد شهر و .. نمی خوره !
توی ترکیه این خودرو با مگان یه قیمت بود !
مدل بنده 4 سیندر اتوماتیک
حداکثر سرعت 206 کیلومتر !
saeed_ooo
23 August 2006, 01:28 AM
اگه اطلاعات بیشتر در مورده c5میخواین شماره 282 مجله ماشین بخونین تا شاخاتون در بیاد:icon_sad: ...اگه این ماشین با این قیمت وارد بشه محشره:icon_evil .
salar68
23 August 2006, 01:45 AM
اگه اطلاعات بیشتر در مورده c5میخواین شماره 282 مجله ماشین بخونین تا شاخاتون در بیاد:icon_sad: ...اگه این ماشین با این قیمت وارد بشه محشره:icon_evil .
سلام
توی نمایشگاه ها بین 45 تا 50 ملیون موجوده !!!
بنده هم توی همین رنج خریدم ! یه کمی کمتر !
saeed_ooo
23 August 2006, 01:53 AM
سلام
توی نمایشگاه ها بین 45 تا 50 ملیون موجوده !!!
بنده هم توی همین رنج خریدم ! یه کمی کمتر !
پس سایپا چطوری میخواد طبق گفته خودش(جراید و مجله ماشین) با قیمت 25 تا 30 وارد کنه؟؟!:icon_razz
یعنی نصف قیمت الانش تو بازار...
vortec
30 August 2006, 07:21 PM
سلام
مدل 2004 و 2005 چه تفاوتهایی دارن؟
vortec
30 August 2006, 09:39 PM
بله که علاقه داریم متاسفانه سایت مرجع خوب و کامل فارسی زبانی در مورد خودرو وجود نداره
ببینم وبلاگتونو امیدوارم کامل باشه
saeed_ooo
3 September 2006, 01:21 PM
من این مطلب از سایت c5 دیدم:
این ماشین با 4 تیپ تجهیزات و 3 مدل موتور بنزینی و 2 موتور دیزل تولید میشه:
موتوره 1.8i 16v 125hp با سه تیپ تجهیزات(LX, design, VTR)و گیریبکس دستی 5 دنده
موتوره 2.0i 16v 143hp با دو تیپ تجهیزات (VTR,exclusive) کهVTR گیریبکس دستی وexclusive گیریبکس 4دنده auto
موتوره 3.0i 24v 210hp با تیپ تجهیزات exclusive و گیریبکس 6دنده auto
مدلی که الان تو ایران وارد میشه با قیمت 45 تا 50, 2.0i exclusive بیده.(یعنی با کامل ترین تجهیزات:icon_cool )
c5 تونسته 36 امتیاز از 37 امتیاز ایمنی اروپا رو بگیره:icon_idea !!
اینم جزئبیات تجهیزات و مشخصات تیپ های مختلف:
C5 1.8i 16V 125hp LX Hatchback
http://mynewcar.citroen.com/CfgPagesGB/showAllFeatures.aspx?versionid=1CX3A5FPA570A040
C5 1.8i 16V 125hp VTR Hatchback
http://mynewcar.citroen.com/CfgPagesGB/showAllFeatures.aspx?versionid=1CX3A5KPA570A040
C5 2.0i 16V 143hp VTR Hatchback
http://mynewcar.citroen.com/CfgPagesGB/showAllFeatures.aspx?versionid=1CX3A5KAT570A040
C5 2.0i 16V 143hp Exclusive Hatchback Auto
http://mynewcar.citroen.com/CfgPagesGB/showAllFeatures.aspx?versionid=1CX3A5SATL70A040
C5 3.0i V6 210hp Exclusive Hatchback Auto
http://mynewcar.citroen.com/CfgPagesGB/showAllFeatures.aspx?versionid=1CX3A5S3MM70A040
saeed_ooo
3 September 2006, 01:23 PM
کسی خبره جدیدی از سایپا در مورد واردات c5 نداره؟؟
shahram2006_m
4 September 2006, 09:21 AM
مديرعامل شركت مهندسي بازرگاني سايپا :
خودروي سيتروئن C5 اواخر مهر امسال وارد بازار مي شود
اولين سري خودروهاي سيتروئن سي5(C5) اواخر مهر يا اوايل آبان ماه امسال وارد كشور و به بازار عرضه مي شود.
رمضان شرقي مديرعامل شركت مهندسي بازرگاني سايپابا اعلام اين خبر افزود: خودروي سيتروئن سي5 در كلاس خودروهاي بزرگ و داراي ويژگي هاي خاصي است كه پس از ورود به كشور از طريق نمايندگي هاي گروه خودروسازي سايپا به فروش خواهد رسيد.
وي واردات خودرو توسط گروه خودروسازي سايپا را با توجه به جهاني شدن، رقابت پذيري و گپ هاي فعلي بازار خودرو دانست و اظهار داشت: همانطور كه مي دانيد خودرو داراي كلاسهاي گوناگون است و مشتريان آن سلايق مختلف دارند، به همين دليل گروه سايپا اقدام به واردات آن دسته از خودروهايي مي كند كه علي رغم وجود مشتري، توجيه توليد داخل كردن ندارد.
مهندس شرقي ادامه داد: با توجه به اينكه واردات و مشتريان اين گروه از خودروها كم است، بايد بگويم كه فقط به منظور جذب بخشي از سلايق مشتريان اين نوع واردات صورت مي گيرد.
مديرعامل شركت مهندسي بازرگاني سايپا اعلام قيمت سيتروئن سي5 را براي آينده اي نزديك وعده داد.
اين گزارش مي افزايد: سيتروئن سي5 در رده خودروهاي رنج متوسط به بالا قرار دارد و هم اكنون به دو صورت صندوقدار و بدون صندوق توليد مي شود كه اين خودروي جاده اي هوشمند، امتيازاتي از قبيل طراحي جذاب، فضاي داخلي مناسب و كارآيي بالا بصورت يكجا دارد، در طراحي سيتروئن سي5 دقت ويژه اي به كار گرفته شده بطوريكه از كارايي متفاوتي اين خودرو برخوردار گرديده است و خريداران خود را با دامنه اي گسترده از فناوري و خلاقيت در زمينه رفاه و امنيت مواجه مي كند.
براساس اين گزارش در خصوص ويژگيهاي فني سيتروئن سي5 بايد گفت كه اين خودرو در دو مدل بنزيني و ديزلي(HDi) قابل توليد و عرضه است و هم با گيربكس دستي (پنج تا شش دنده) و هم اتوماتيك(چهار تا شش دنده) توليد مي شود. ارتفاع (اتاق و بدنه) سي5 از يك متر و 476 ميلي متر تا يك متر و 511 ميلي متر متغير و طول اين خودرو نيز چهار متر و 745 ميلي متر تا چهار متر و 839 ميلي متر بسته به نوع صندوق دار و ساده آن متفاوت است.
همچنين عرض خودروي سي5 يك متر و 780 ميلي متر و حجم صندوق عقب آن از 471dcm3 تا 563dcm3 متغير است و هم اكنون اين خودرو در 12 رنگ توليد مي شود.
يادآور مي شود كه شركت مهندسي بازرگاني سايپا در سال 1376 متولد شد اما تا سال 82 هيچ فعاليتي نداشته است.
خبرخودرو
Powerful_monarch
4 September 2006, 01:59 PM
اگه قیمت اش زیر 30 باشه فکر میکنم مشتری های زیادی رو جذب میکنه !
saeed_ooo
5 September 2006, 10:35 AM
ليست نمايندگيهاي مجاز ارائه دهنده خدمات خودروي C5 به شرح ذيل است :
تهران : تعميرگاه مركزي 1 ، تعميرگاه مركزي 3 ، وانيك نظريان ( كد 1042 ) ، ايران و شرق ( كد 504 )
شيراز : نصراله حريت ( كد 221 )
اصفهان : حسين پاكروان ( كد 169 )
تبريز : عليرضا تجلي نوبري ( كد 2253 )
مشهد : عليرضا سياسي ( كد 3008 )
Powerful_monarch
5 September 2006, 02:27 PM
سعید جان آدرس نمایندگی ها رو هم داری ؟! ( مشهد ؟! )
amir_CLK500
5 September 2006, 05:26 PM
تو نمایشگاه روبرو فری کثیف یه سفیدشو گذاشته فقط باید ببینید من با هیچ وصفی نمیتونم توصیفش کنم.....فقط برید ببینید...
saeed_ooo
5 September 2006, 06:22 PM
سعید جان آدرس نمایندگی ها رو هم داری ؟! ( مشهد ؟! )
نه شرمنده,میتونی بری تو سایت سایپا تو قسمت نمایندگیها ادرسش ببینی.البته 118 هم با اسم نمایندگی ادرس و تلفنش میده.
saeed_ooo
5 September 2006, 06:29 PM
نمایشگاه رضوانیم 2تا مشکی و یه بژ داشت که فروخته الان یه قرمز اورده...ماشین خیلی قشنگیه...بد کلاسش بالاست.
Mohsen1001
5 September 2006, 10:19 PM
تو نمایشگاه روبرو فری کثیف یه سفیدشو گذاشته فقط باید ببینید من با هیچ وصفی نمیتونم توصیفش کنم.....فقط برید ببینید...
من تو نمايشگاه مجتبي هم قرمز و هم بژ رو ديدم ولي متاسفانه اصلا ازش خوشم نيومد مخصوصا از چراغهاي بزرگ عقبش و همچنين از داخلش !
amir_CLK500
6 September 2006, 12:48 AM
از ویژگی های طراحی سیتروئن اینه که تو نگاه اول زیبا نیستند ولی کمی انس بگیرید بسیار زیبا هستند ولی به نظر من این سی فایو تو نگاه اول هم خیلی زیباس.یه جورای مث سی ال اس میمونه.
salar68
2 October 2006, 01:19 AM
سلام
کسی قیمت کارخانه ای این خودرو را می داند ؟ یا زمان پیش فروش این خودرو توسط سایپا ؟
areh1985
3 October 2006, 06:46 PM
نمایندگی هم از تاریخ قطعی ثبت نام و قیمت اطلاعی نداشت..میگفت هنوز چیزی مشخص نیست
Foad
3 October 2006, 11:47 PM
ماشین خیلی قشنگیه ولی حیف که گرونه.فکر نمی کنم به این قیمت بالای 50 تومن بیارزه نظرتون چیه؟اگر همون جور که سایپا گفته 30-35 بدتش که دیگه روش ماشین نداریم
alirezasalam
3 October 2006, 11:47 PM
اینم تعلیق c5 که سیستم پیشرفته و کاملتر همون تعلیق زانتیاست
http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/161286F4-53E7-422A-8EEA-D072DB4F75DA/61161/5.jpg
اینم از چراغاش :
http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/161286F4-53E7-422A-8EEA-D072DB4F75DA/61163/3.jpg
چطوره؟:icon_arro
salar68
5 October 2006, 04:39 PM
سلام
فواد جان قیمتش 50 تومن نیست همون روز های اول این قیمت ها بود
من هم به این قیمت یکش را همانطور که گفتم به همین حدود گرفتم
ولی خب قیمتش بالا بود فروختم حالا می خوام ببنیم چه قدر پیش فروش می شه ؟
می گن بین 30 تا 40 ولی خب کلی مدل و تیپ مختلف داره
به این قیمت محشره به نظر من سگش به سوناتا کمری می ارزه
z_qz54
5 October 2006, 09:25 PM
دوستان عزیز تاپیک در مورد سی 5 میباشد. لطفا منحرف نفرمائید.پست های بی ربط پاک شد.
vahid_elx_645ci
6 October 2006, 03:03 PM
سلام دوستان.
اگه کسی درباره فروش و قیمت ها توسط سایپا خبردار شد حتمن بگه.
فعلن که پدرم رو از خرید سوناتا منصرف کردم اگه زیر 40 تومن باشه انشاءالله پدرم یکی می گیره.
pedram_w204
8 October 2006, 01:32 PM
اینم تعلیق c5 که سیستم پیشرفته و کاملتر همون تعلیق زانتیاست
http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/161286F4-53E7-422A-8EEA-D072DB4F75DA/61161/5.jpg
اینم از چراغاش :
http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/161286F4-53E7-422A-8EEA-D072DB4F75DA/61163/3.jpg
چطوره؟:icon_arro
ماشین عالییه ولی حیف که به قیمتی که الان دارن میدن میرزه!
GHAHRAMAN
8 October 2006, 10:59 PM
تو نمايشگاهه خودرو تبريز كه آورده بودن قيمته تحويله 15 الي 20 روزشو 35 تومن مي گفت و مي گفت كه سايپا نسبت به توليدش بعد از اين كه از طرفه مردم مورد استقبال قرار بگيره شروع مي كنه و گرنه كه هيچ!
saeed_ooo
12 October 2006, 03:57 PM
سایپا قصد تولید c4 را از 2007 داره نه c5
saeed_ooo
14 October 2006, 10:24 AM
مشخصات اولیه c5 را سایپا برای وارد کردن تو سایتش زده...
http://www.saipacorp.com/fa/products.asp?pr=future
از یکی شنیدم که ثبت نامش شروع شده.حتما یه سری به نمایندگی میزنم.خبرش را میدم....
vahid_elx_645ci
17 October 2006, 06:07 PM
بالاخره قیمت این خودرو از سایپا رو پیدا کردم:
فقط در یه تیپ و قیمت 38 تومن مدل 2006 و ابتدای آبان 100 تا می فروشند.
خودشون که زیاد خوشبین نیستند این ماشین در بازار ایران موفق بشه.
the end
18 October 2006, 12:33 AM
vahid_elx_645ci (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=37265) منبع؟
Nomad
18 October 2006, 12:38 AM
لطفا همه ی دوستان مطالبیشون رو که نیاز به ذکر منبع داره , تو همون پست منبعش رو بگن که کار به دوباره کاری نکشه . . . شدیدا رو مساله تاکید میکنم . با تشکر . :icon_mad:
the end
19 October 2006, 03:34 PM
قیمت فروش در نمایندگی سایپا 35 تومان
منبع : نمایندگی سایپا اصفهان
vahid_elx_645ci
19 October 2006, 06:16 PM
vahid_elx_645ci (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=37265) منبع؟
لطفا همه ی دوستان مطالبیشون رو که نیاز به ذکر منبع داره , تو همون پست منبعش رو بگن که کار به دوباره کاری نکشه . . . شدیدا رو مساله تاکید میکنم . با تشکر .
این مطلب رو دارم از یکی از مدیران فروش سایپا به نام مهندس ق ... میگم.
Foad
19 October 2006, 08:00 PM
وحید جان مشخص هستش که امکانات این تیپی که میگی چیه؟اصلا کدوم تیپ رو می خان وارد کنن؟
vahid_elx_645ci
20 October 2006, 12:54 AM
مشخصات این خودرو: http://www.saipacorp.com/fa/products.asp?pr=future
همون مشخصاتی که آقا سعید لینکش رو گزاشتند
saeed_ooo
9 December 2006, 10:23 AM
نمایندگی سایپا (حسین پاکروان) برای فروش c5 در اصفهان انتخاب شده.یه c5 هم اورده که میتونین برین ببینین کاتالوگها و آپشناش هم هست البته هنوز سایپا بهشون قیمت نداده.فعلا شماره گرفتن که زنگ نزنن.اگه شرایط و قیمتش معلوم شد خبرش میدم
sajjadnegaresh
27 December 2006, 11:57 AM
خبر خودرو :
به گزارش خبرخودرو ،گروه خودروسازي سايپا از امروز " چهارشنبه مورخ 6/10/1385 "فروش خودروي C5 را آغاز كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرخودرو به پنجمين نمايشگاه بين المللي خودروي شيراز ، شركت سايپا خودروي C5 را با يكسال گارانتي و بيمه كامل بدنه در نمايندگي هاي منتخب خود عرضه مي كند.
اين گزارش حاكي است ، عرضه خودرو C5، مدل 2007 را از طريق ثبت نام بوده و قيمت اين خودرو 000/900/38 تومان برآورد شده است.
به گزارش خبرخودرو ، خودرو سيتروئن C5 از خانوده زانتيا بوده كه رده كلاس آن دو مدل بالاتر از زانتياهاي موجود است.
مزيت اين خودرو نسبت به ساير خودروهاي هم كلاس موجود در ايران ، تكنولوژي روز و بهره گيري از خدمات پس از فروش در تمام نمايندگيهاي سايپا است.
خودروي C5 مدل 2007 ، داراي گيربكس اتوماتيك است كه قابليت تبديل به دنده دستي را نيز دارد. C5 ، داراي هفت اير بگ و مجهز به سيستم ترمز ABS و سيستم كروز كنترل است.
گروه خودورسازي سايپا از مدت ها قبل اقدام به تامين قطعات و آموزش تعميركاران خودروي C5 كرده و اين خودرو تحت پوشش امداد خودرو سايپا است.
El Padrino.
2 February 2007, 12:37 PM
دوستانی که c5دارن می شه بگن 7 تا کیسه هوا کجاش هستند
z_qz54
2 February 2007, 06:55 PM
دوستانی که c5دارن می شه بگن 7 تا کیسه هوا کجاش هستند
2 تا باید مثل همه ماشین ها توی فرمون و داشبورد باشه ، 2 تا باید توی صندلی یا در راننده و سرنشین باشه ، 2 تا باید توی ستون ها عقب به صورت پردیه ای و یا توی درهای عقب برای پهلوی عقبی ها.
El Padrino.
2 February 2007, 07:07 PM
اخه 7 تا ایربگ نمی تونه به طور مساوی بین طرفیت تقسیم بشه
areh1985
3 February 2007, 07:59 PM
اخه 7 تا ایربگ نمی تونه به طور مساوی بین طرفیت تقسیم بشه
اون یه دونه آخریم بالای زانوی راننده یعنی زیر فرمون هست...بقیه هم که دو به دو در طرفین هستن
nojex
3 February 2007, 09:33 PM
اینم airbag هفتم
futuredream
5 June 2008, 02:44 AM
آقا این New C5 وارد ایران میشه؟ آخه از یکی شنیدم میگفته تو گمرک دیدش!
Raminium2001
5 June 2008, 12:22 PM
new C5 چی هست؟ C5 که خیلی وقته وارد میشه و به تعداد محدود توی خیابونها هم میشه دید البته خیلی پر طرفدار نیست. حالا این new C5 که میگی چیز جدیدیه؟
afim7
5 June 2008, 03:57 PM
بله جدیده اینم از عکسش ولی نمیدونم امدنیه یا نه..!!!
کسی خبر دار شد بگه
با سپاس...
http://uploadgeek.nl/files/vuhv7q2yepi3ai7derq.jpg
http://uploadgeek.nl/files/8d9pmpnolxbbtqa6qsj5.jpg
http://uploadgeek.nl/files/bunq0mbcx8eyn70ae9t5.jpg
http://uploadgeek.nl/files/hrdksua8a1qo315969t.jpg
سپندار مزد
5 June 2008, 05:31 PM
new C5 چی هست
درود
فقط شکل ظاهریش عوض شده اونقیافه رو اروپا قبول نداشت
Raminium2001
6 June 2008, 08:27 AM
قیافش جدا چنگی به دل نمی زد و اصلا به یک ماشین گرون قیمت شبیه نبود! این قیافه جدید و خصوصا تغییرات داخلی خیلی جذاب ترش کرده. هرچند که بعید می دونم برنامه ای برای وارداتش باشه (برای C5 از چند سال قبل از امدنش صحبت بود ولی این یکی فعلا که چیزی نشنیدم). اگه با همون حدود قیمت وارد بشه فکر می کنم شانس خوبی داشته باشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.