PDA

View Full Version : تبدیل فایل متنی در کامپیوتر به فرمت اس ام اس

KAVEH
27 April 2006, 03:36 PM
چطور میشه یه فایل متنی مثلا از یه سایت رو به فرمت اس ام اس در موبایل سونی اریکسون k700i تبدیل کرد تا بشه اونو به گوشی منتقل کرد ایا برنامه خاصی سراغ ندارین

KAVEH
28 April 2006, 09:44 AM
دوستان نرم افزاری رو سراغ ندارن ممنون میشم

farzad_sx1
28 April 2006, 12:18 PM
مگه نرم افزار خود گوشی قابلیت فرستادن sms از طریق کامپیوتر رو نداره ؟؟

KAVEH
28 April 2006, 03:07 PM
من که چیزی ندیدم mms داره اما sms نداره که بشه باش یه متن کوچیک یا txt رو به فرمت sms تبدیل کرد

hamed198220
28 April 2006, 05:15 PM
تنها یک راه داره که اونم استفاده از نرم افزار MyPhoneExplorer هست. البته فارسی رو ساپورت نمیکنه. اما میتونی اون متن انگلیسی رو در قسمت New message این نرم افزار کپیش کنی و بعد Send ش کنی.

KAVEH
9 May 2006, 11:53 PM
این برنامه با کابل کار میکنه درسته یه نه ایا امکان داره با بلوتوث یه کارایی کرد ممنون

amahdavi2004
11 September 2006, 04:13 PM
با بلوتوث هم كار مي كنه ولي بايد قبلش BlueSoleil را اجرا و از طريق پورت سريال (COM) به گوشي متصل بشي.

amahdavi2004
10 January 2007, 01:36 PM
من مي خواهم يك فايل متني فارسي را از كامپيوتر به گوشي (SE Z530i) منتقل و بعد تمام يا بخشي از آن را به صورت SMS بفرستم.
نرم افزار MyPhoneExplorer فايده ندارد چون فارسي را پشتيباني نمي كند (ولو اين كه شما از طريق برنامه MyPhoneExplorer متن را به خودتان SMS كنيد و بعد در گوشي ذخيره كنيد و براي ديگران بفرستيد)
من توانستم فايلهايم را از كامپيوتر به فولدر Other يا Web pages منتقل كنم ولي فقط امكان مشاهده در گوشي را دارد و كپي - پيست متن و يا ارسال به صورت SMS ممكن نيست.
كسي راهي براي اين كار سراغ دارد؟

A.R.T
10 January 2007, 05:26 PM
کی گفته نرم افزار MyPhoneExplorer فارسی را پشتیبانی نمیکنه :icon_twis
دلیل اینکه نمیتونید باهاش فارسی تاپیپ کنید بخاطر تنظیمات زبان ویندوزه:icon_razz ... الکی نندازین سر این برنامه...:icon_eek:
من خودم باش مسیج فارسی تایپ کردم و فرستادم و هیچ مشکلی هم نداشته...:icon_evil

A.R.T
10 January 2007, 05:33 PM
آخرین نسخه برنامه MyPhoneExplorer را میتوانید از اینجا (http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_Setup_1.5.7.exe) دانلود کنید.
حجم: 2.2 مگابایت
نسخه: 1.5.7

amahdavi2004
10 January 2007, 07:55 PM
کی گفته نرم افزار MyPhoneExplorer فارسی را پشتیبانی نمیکنه :icon_twis
دلیل اینکه نمیتونید باهاش فارسی تاپیپ کنید بخاطر تنظیمات زبان ویندوزه:icon_razz ... الکی نندازین سر این برنامه...:icon_eek:
من خودم باش مسیج فارسی تایپ کردم و فرستادم و هیچ مشکلی هم نداشته...

دوست عزيز من هم آخرين نسخه MyPhoneExplorer را دارم البته در آن مي توان فارسي تايپ كرد و فرستاد ولي اگر از داخل يك فايل يا برنامه ديگر داخل آن Copy , Paste كنيد فقط علامت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تحويلتان مي دهد.

dany0082
10 January 2007, 10:11 PM
من خودم هر txtی رو که میخوام اونو تو برنامه ms word کپی میکنیم بعد اونو با پسوند rich text ذخیره میکنم

A.R.T
11 January 2007, 11:09 AM
دوست عزيز من هم آخرين نسخه MyPhoneExplorer را دارم البته در آن مي توان فارسي تايپ كرد و فرستاد ولي اگر از داخل يك فايل يا برنامه ديگر داخل آن Copy , Paste كنيد فقط علامت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تحويلتان مي دهد.
سلام دوست عزیز!
ولی من مشکل شما را ندارم... به نظر من بهتر است تنظیمات زبان ویندوز را دوباره کنترل بفرمایید:icon_excl

abadan30t
14 January 2007, 03:38 PM
برو یه فایل txt باز کن و متنتو توش بنویس
و موقع سیوش از قسمت encoding گزینه unicod رو انتخاب کن
حالا فایل رو به موبایل منطقل کن و باحاش حال کن

eureka2005
14 January 2007, 05:30 PM
برو یه فایل txt باز کن و متنتو توش بنویس
و موقع سیوش از قسمت encoding گزینه unicod رو انتخاب کن
حالا فایل رو به موبایل منتقل کن و باحاش حال کن

این روش بهترین و بی دردسر ترین روش انتقال متن به گوشیه!!!!!

iman_sfm
24 January 2007, 04:37 AM
این برنامه روی K310i جواب میده یا نه؟

amahdavi2004
27 January 2007, 03:07 PM
بهترين راهي كه من فعلا پيدا كرده ام ذخيره فايل مورد نظر در قسمت Notes برنامه آتلوك و بعد سينك كردن آن با گوشي است سپس با روش كپي و پيست يا ارسال آن را اس ام اس كرد ولي سه تا اشكال دارد:
1 - در گوشيهاي قديمي تر مثل كا 750 امكان كپي و پيست يا ارسال بصورت اس ام اس در همه جا (مثلا Notes) فعال نيست.
2 - محدوديت تعداد ذخيره Notes در گوشي وجود دارد.
3 - محدوديت حجم Notes در گوشي وجود دارد.

postmortem
7 February 2007, 01:55 AM
اگه میخوای یه برنامه هست که فایل txt رو به jar تبدیل میکنه!بعد میتونی ببینیش.
ولی من فارسیشو امتحان نکردم که کار میکنه.
برنامه mobile edit2.01
تو هر سایت موبایلی سرچ کنی هستش.
موفق باشی.