View Full Version : تاپیک جامع ریو
Mehrzaad
26 April 2006, 04:45 AM
کيا ريو در رتبه بندی بدترين ايمنی سال 2005 مجله فوربس مقام اول را کسب کرده است ،
ريو در مورد ضربه جانبی جلو و عقب 2 ستاره از مجموع 5 ستاره دريافت کرده ، در آزمايش ضربه جانبی که مانعی به وزن 1368Kg با سرعت 62Km به خودروی ايستاده برخورد می کند ، سرنشينان ريو به احتمال 21 تا 25 درصد دچار صدمه جدی ميشوند به صورتی که بلافاصله بايد به بيمارستان منتقل شوند و تمام عمر تحت درمان قرار گيرند :icon_redf ، شايان ذکر است کيا ريو تحت تست دارای ترمز ABS و AirBag و ... بوده و از همه مهمتر با دستان توانمند خودرو سازان ايرانی آشنا نشده بوده است :icon_razz .
باز هم از حسن انتخاب مديران دلسوز صنعت انحصاري خودرو در کشور سپاس گزاريم !
shahram2006_m
26 April 2006, 01:52 PM
درسته اين مطلبو من در اين كلوپ بار ها گفتم ولي كسي باورش نمي شد .
معمولا خودرو سازهاي ايراني(مونتاژ كارهاي ايراني) بدترين خودروي موجود در دنيا رو انتخاب ميكنند.:icon_mad:
دقيقا يك ماه پيش تو مسابقه رالي مازندران (جاده هراز) ،اتومبيل تيم ريو شركت سايپا با يك سمند شاخ به شاخ ميشه و نويگيتور(نقشه خون) تيم ميميره و راننده اش و لاش و خوني ميرسوننش تهران.
:icon_roll
اينه كه ميگن مدير هاي ايراني بهترين مدير هاي دنيا هستند:icon_surp
Abolfazl2006_p
26 April 2006, 04:26 PM
تا زمانی که صنعت خودروسازی انحصاریه توقعی بیش از نباید داشته باشیم
SherlockHolmes
26 April 2006, 06:51 PM
درسته اين مطلبو من در اين كلوپ بار ها گفتم ولي كسي باورش نمي شد .
معمولا خودرو سازهاي ايراني(مونتاژ كارهاي ايراني) بدترين خودروي موجود در دنيا رو انتخاب ميكنند.:icon_mad:
دقيقا يك ماه پيش تو مسابقه رالي مازندران (جاده هراز) ،اتومبيل تيم ريو شركت سايپا با يك سمند شاخ به شاخ ميشه و نويگيتور(نقشه خون) تيم ميميره و راننده اش و لاش و خوني ميرسوننش تهران.
:icon_roll
اينه كه ميگن مدير هاي ايراني بهترين مدير هاي دنيا هستند:icon_surp
میبخشید قصد جسارت ندارم ولی توی رالی شاخ به شاخ چطور ممکنه!؟![Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
(من نه ریو دارم نه علاقه خاصی به ریو دارم نه فکر میکنم ریو امنه این سوال همینجوری ذهنمو مشغول کرد)
shahram2006_m
26 April 2006, 08:29 PM
میبخشید قصد جسارت ندارم ولی توی رالی شاخ به شاخ چطور ممکنه!؟![Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
(من نه ریو دارم نه علاقه خاصی به ریو دارم نه فکر میکنم ریو امنه این سوال همینجوری ذهنمو مشغول کرد)
ببين دوست عزيز ريس(Rase) تو پيست انجام ميشه و رالي توي جاده . وقتي ميخواد مسابقه رالي انجام بشه اينا كه نميان براي يك مسابقه جاده رو ببندن مثلا جاده هراز
dr_mehry
26 April 2006, 08:56 PM
ببخشید . ولی وقتی قرار باشه در مورد خودروی بد گفته بشه همه کار میشه بکنی . حتی تصادف شاخ به شاخ توی رالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Ramtin329
26 April 2006, 11:28 PM
ببخشید . ولی وقتی قرار باشه در مورد خودروی بد گفته بشه همه کار میشه بکنی . حتی تصادف شاخ به شاخ توی رالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ریو اینجور که در موردش میگن نیست ......... البته ما ایرانیها بدلیل عدم واردات خودرو از ریو توقع بالایی داریم و تحت تاثیر تبلیعات قرار گرفتیم .چرا که هیچ کدام از این شیخ نشینهایی خلیج فارس اصلا صنعت خودرو سازی کره را قبول ندارند واسه همین هم کره بازارش فقط در ایران و آسیای مرکزی است . اگر واردات خودرو آزاد بود کی ریو سوار میشد ؟؟!:icon_evil
XIII
26 April 2006, 11:53 PM
اما ريو بهترين خودرو زير 15000 يورو تو اروپا انتخاب شده پس همچينم بد نيست
كره هم بازارشتو اروپا و آمريكا بد نيست و فروش خوبي دارند به نسبت.
Ramtin329
27 April 2006, 09:58 PM
اما ريو بهترين خودرو زير 15000 يورو تو اروپا انتخاب شده پس همچينم بد نيست
كره هم بازارشتو اروپا و آمريكا بد نيست و فروش خوبي دارند به نسبت.
اول اینکه بازار آمریکا دست ژاپن و بعد غولهای اتومبیل سازی آمریکاست و تازه قسمتی هم آلمان و فرانسه و سهم ناچیزی از این بازار برای کره وجود داره . ضمنا باید دید چه قشری از جامعه آمریکا ریو را انتخاب میکنند:icon_cool
Srfazel
27 April 2006, 11:37 PM
پس این ریویی که ما تولید می کنیم، ایر بگ و ... رو هم از روش برداشن برای افزایش ضریب امنیتش بوده ! جدا جان آدمیزاد برای خودروسازای ما کم اهمیت ترین چیزه ممکنه. فقط سوده که براشون مهمه و بس
shahram2006_m
28 April 2006, 02:44 AM
ریو اینجور که در موردش میگن نیست ......... البته ما ایرانیها بدلیل عدم واردات خودرو از ریو توقع بالایی داریم و تحت تاثیر تبلیعات قرار گرفتیم .چرا که هیچ کدام از این شیخ نشینهایی خلیج فارس اصلا صنعت خودرو سازی کره را قبول ندارند واسه همین هم کره بازارش فقط در ایران و آسیای مرکزی است . اگر واردات خودرو آزاد بود کی ریو سوار میشد ؟؟!:icon_evil
شما طرفدار ريو هستيد يا مخالف؟
Ramtin329
28 April 2006, 11:27 AM
شما طرفدار ريو هستيد يا مخالف؟
منظور من تبلیغاتی است که جدیدا در مورد ریو میکنند . باید 3 یا 4 سال بگذره تا این ماشین خودشو نشون بده و ایراداتش بیرون بیاد ... فعلا که خوب دارند بازار را تصاحب میکنند . مثل پروتون که تازه مردم ایران دارند میفهمند چه ماشینه !! از جمله خود من
salar68
28 April 2006, 05:30 PM
سلام
اگر تمام ماشین های ایرانی را ببرند توی این تست ستاره که هیچی ماه هم نمی گیرند و به ستاره نمی رسند
پراید پژو پیکان و ......
مثلا" این هم از زانتیا می گن ققط 3 ستاره داره
یا آوانته ( یه مدل 3 تساره یه مدل 4 ستاره این که تو ایرانه را نمی دونم )
206 4 ستاره هست
ولی بقیه نه
مطمئن باشید اگر کل ماشین های تولیدی ایران را ببرند توی این تست اصلا" ستاره می گیرند یا نه !!!
karash501
28 April 2006, 08:28 PM
منظور من تبلیغاتی است که جدیدا در مورد ریو میکنند . باید 3 یا 4 سال بگذره تا این ماشین خودشو نشون بده و ایراداتش بیرون بیاد ... فعلا که خوب دارند بازار را تصاحب میکنند . مثل پروتون که تازه مردم ایران دارند میفهمند چه ماشینه !! از جمله خود من
ربطی به تاپیک نداره ولی نظرتونو درباره پروتون میگید؟ما یه ساله داریم من که زیاد خوشم نمیاد!
بعدشم اینطور که شنیدم این تست مال وقتیه که میله های ضربه گیر تو درارو نذاشته بودن بعدا مثل اینکه ستاره هاش بیشتر شده!!
Srfazel
28 April 2006, 11:48 PM
میله های ضربه گیر فقط یه مانور تبلیغاتیه. اینقدرها توی نتیجه تاثیر چشمگیر نداره. دقت کنید که ماشین تست شده ایربگ داشته که ما ورش داشتیم! حالا چسبیدیم به این میله ضربه گیر. من نمی دونم آقایون که ماشیناشون را با هر کلک و حقه ای هست دارن به مردم به قیمت چند برابر قالب می کنن دیگه چرا لوازمی رو که روی جان سرنشین تاثیر داره ور می دارن
*علی*
29 April 2006, 11:00 AM
اگر من هم بودم قبول نداشتم زمانی که اونقدر پول دارن که میتونن لامبورگینی گلاردو سوار بشن یا حداقل مرسدس cls و تاکسی هاشون کمری 3000 هست دیگه مگه مریض هستن برن دور و بر ریو و ..........
*علی*
29 April 2006, 11:04 AM
سلام
اگر تمام ماشین های ایرانی را ببرند توی این تست ستاره که هیچی ماه هم نمی گیرند و به ستاره نمی رسند
پراید پژو پیکان و ......
مثلا" این هم از زانتیا می گن ققط 3 ستاره داره
یا آوانته ( یه مدل 3 تساره یه مدل 4 ستاره این که تو ایرانه را نمی دونم )
206 4 ستاره هست
ولی بقیه نه
مطمئن باشید اگر کل ماشین های تولیدی ایران را ببرند توی این تست اصلا" ستاره می گیرند یا نه !!!
عزیز
زانتیا یک ستاره امنیت داره نه سه ستاره
در ضمن آوانته ایران مدل2004 به بعد است که دارای چهار ستاره امنیت است
*علی*
29 April 2006, 11:16 AM
اول اینکه بازار آمریکا دست ژاپن و بعد غولهای اتومبیل سازی آمریکاست و تازه قسمتی هم آلمان و فرانسه و سهم ناچیزی از این بازار برای کره وجود داره . ضمنا باید دید چه قشری از جامعه آمریکا ریو را انتخاب میکنند:icon_cool
:icon_evil :icon_evil مثلا برای همین بالاترین فروش هیوندایی اول در کره جنوبی است بعد در آمریکا شمالی و بعد در خاورمیانه:icon_evil :icon_evil
در ضمن در امریکا شمالی اصلا اثری از خودرو سازان فرانسوی (پژو و سیتروئن ) نیست:icon_surp اگر دیدید به ما هم خبر بدید
:icon_surp در ثانی خودرو سازان آلمانی در آمریکا شمالی بازار بسیار قوی دارند:icon_surp
changeez
3 May 2006, 01:58 AM
:icon_evil :icon_evil مثلا برای همین بالاترین فروش هیوندایی اول در کره جنوبی است بعد در آمریکا شمالی و بعد در خاورمیانه:icon_evil :icon_evil
در ضمن در امریکا شمالی اصلا اثری از خودرو سازان فرانسوی (پژو و سیتروئن ) نیست:icon_surp اگر دیدید به ما هم خبر بدید
:icon_surp در ثانی خودرو سازان آلمانی در آمریکا شمالی بازار بسیار قوی دارند:icon_surp
من خیلی ضد حال خوردم وقتی تو همشهری همین مطلب تست کرش ریو رو خوندم. البته بدونید و آگاه باشید که سال 2005 همین مدل 2005 در آمریکا 150000 دستگاهش، تو اولین سال حضور فروش رفته. راستی جالبه که بهترین امنیت رو هم خودروی ون کیا بدست آورده.(به نقل از همشهری)
admiral
10 May 2006, 12:48 PM
ريو 65٪ قطعاتش با پرايد مشترك و مثل پرايد ماشين ناامنيه
ريو 65٪ قطعاتش با پرايد مشترك و مثل پرايد ماشين ناامنيه
ميشه از اين 65% 40 % از قطعات مشترك نام ببريد :confused:
admiral
13 May 2006, 03:11 PM
دسته موتور -قطعات داخلي گيربكس و ديفرانسيل و..
sinad2
13 May 2006, 07:16 PM
در مورد ضربه گیرهای تودر ریو صحبت شد بهتره بگم که ایران همون ضربه گیر ها رو هم به علت کاهش هزینه و قیمت خودرو برداشته. یعنی درهای ماشین اصلا" ضربه گیر نداره.اینم من نمیگم کارشناسای مجله ماشین که تستش کردن گفتند.آخرین شماره مجله ماشین.یعنی اون یک ذره امنیتم که داشت دیگه نداره.
changeez
13 May 2006, 07:26 PM
در مورد ضربه گیرهای تودر ریو صحبت شد بهتره بگم که ایران همون ضربه گیر ها رو هم به علت کاهش هزینه و قیمت خودرو برداشته. یعنی درهای ماشین اصلا" ضربه گیر نداره.اینم من نمیگم کارشناسای مجله ماشین که تستش کردن گفتند.آخرین شماره مجله ماشین.یعنی اون یک ذره امنیتم که داشت دیگه نداره.
دستشون درد نکنه . لااقل با این کاهش هزینه ها ، خرج کفن و دفن افراد رو میدن:confused:
candino
14 May 2006, 02:13 PM
ای آقا خودتون میگید مجله فوربس . ایمنی.مشتریمداری. خوپ هیچ کدوم اینا برای ما بیچارها نیست خودتو زیاد عذاب نده .
pesaremelli
14 May 2006, 03:12 PM
فكر كنم شما مطلب مجله ي ماشين رو اشتباه برداشت كرديد منظور مجله ي ماشيت ضربه گيرهاي لاستيكي روي درها بوده نه ميله هاي تو در:icon_cool
sinad2
15 May 2006, 02:33 PM
سلام دوست من.کلا" ریو قرار بود در دو مدل LS و RS وارد بازار ایران بشه.که مدل LS اون همین مدل پایه اون هست و توجیه اقتصادی اون برای بازار حداکثر 8 تا 8.5 در نظر گرفته شده بود(این مدل پایه ضربه گیرها رو هم داشت)و مدل RS برای بازار 11 میلیونی با تجهیزاتی چون ABS و ایربگ های سرنشینان جلو و گیربکس اتوماتیک و رینگهای اسپرت بود(که البته به صورت سفارشی در دسترس بودند) ولی با آمدن مدل LS در ابتدا و قیمت بالای اون که الان کم شدش حدود 11.5 هستش یکجورهایی برای کارخانه مشکل ایجاد کرد چون نمیتوانست RS رو با قیمت 14 ملیون به بالا بده به همین علت برای کاهش هزینه تولید LS و جبران کم فروشی RS مجبور به حذف برخی تجهیزات اون و تغییرجنس برخی دیگر از قطعاتش شد.حذف ضربه گیر درون در هم به همین منظور بوده.اگر شما تودریهای یک ریو را باز کنید خواهید دید که از حتی همان یک میله ضربه گیر نیز خبری نیست.فقط کافیست که ریوی تولید داخل رو با ریوی تولید خود کره در سفارتش مقایسه کنید چون من هردوی اینهارو دیدم اینرو میگم.آنوقت متوجه تفاوتهای ایندو خواهید شد.از شما ممنونم.موفق و موید باشید.
sinad2
15 May 2006, 04:31 PM
این تست با سرعت 64 کیلومتر در ساعت و با برخورد به مانع از روبرو انجام شده.درضمن ماشین دارای ایربگ نیز میباشد
sinad2
15 May 2006, 04:35 PM
این تست با سرعت 50 کیلومتر در ساعت انجام شده و دربها دارای میله محافظ هستند
sinad2
15 May 2006, 04:44 PM
متاسفانه در این برخورد راننده جان سالم به در نخواهد برد.:icon_cry:
در ضمن مجموع کل امتیاز دریافتی از تست تصادفات ریو 16.05 از 37 امتیاز است. در واقع 2 ستاره از 5 ستاره.
changeez
16 May 2006, 12:40 PM
sinad2 عزیز خیلی جالب بود. تو عکس اول معلومه که از جلو خیلی هم ضعیف نیست مخصوصا اگر ایربگ باشه مشکلی پیش نمیاد. یعنی بنظر میرسه ماشین خودش رو فنا میکنه که به سرنشینها فشار نیاد. اما منم یه جایی خوندم که بزرگترین اشکال امنیتیش تصادفات از جوانب هست. راستی اگر میشه سایتی که این اطلاعات و عکسها رو گرفتی معرفی کن
sinad2
16 May 2006, 03:25 PM
با سلام به شما.البته این لینک آدرسش هست که اکثر خودرو ها رو میتونید در اون پیدا کنید[Only registered and activated users can see links]
امیدوارم بتونه کمکی بکنه.موفق باشید
sinad2
16 May 2006, 03:28 PM
البته بعد از ورود برای دسترسی به تست خودروها قسمت car research رو انتخاب کنید.از تست های به عمل اومده از ماشینها و نتایجش لذت ببرید.
shahram2006_m
27 July 2006, 11:29 AM
دوستان همين طور كه ميدونيد شنيده هاي زيادي در مورد كيفيت و ايمني ريو وجود داره اين بار مطلبي از مجله فوربس ميگذاريم كه مصداق تمام شنيده هاست.
در اين مقاله تعداد 10 خودرو از بدترين خودروهاي 2005 انتخاب شده كه ريو مقام اول رو بدست اورده البته خودروي انتخابي در اين مقاله ريو سال 2005 يا همين ريو مونتاژ داخل هست و همين طور كه ميدونيد ريو در سال 2006 facelift شده.
اين مجله الكترونيكي از اعتبار زيادي برخورداره چون خبرگزاري ايسنا مقاله هاي زيادي در مورد خودرو از اين سايت نقل كرده.
اميدوارم خودروسازان ما به دنبال خودروهاي با كيفيت و ايمن تر باشند.
منبع:
[Only registered and activated users can see links]
بر روي عكس زرد رنگ كه حاوي نوشته The Worst Cars هست كليك كنيد.
موفق باشيد:icon_cool
arash p mbz bmw
27 July 2006, 12:33 PM
با سلام
اقا شهرم عزیز
مثل همیشه به مطالبی اشاره فرمودین که خیلی خیلی مهم و اساسیه
ریو توسط یکی از بیمه های امریکایی نیز جزو نا امن ترین خودروها شناخته شده بود
و حالا ما ایرانی ها در حال سوار شدن ان هستیم و کلی هم خوشحال هستیم:icon_smil
z_qz54
27 July 2006, 12:35 PM
ممنون آرش جان. دوستان خوب باید قبول کنیم که ضغف داره دیگه. بیخودی هم که نمیشه بحث کرد.
Mahan
27 July 2006, 04:20 PM
این ماشین ها آشغاله دیگه چه برسه که ایران موتاژ کنه؟:icon_mad:
z_qz54
28 July 2006, 12:58 AM
این ماشین ها آشغاله دیگه چه برسه که ایران موتاژ کنه؟:icon_mad:
دوست عزیز شما بر چه مبنایی میفرمائید که آشغاله ؟ اگه ریو آشغاله (شرمنده و به کسی بر نخوره ها ) پس پراید چی ؟ پس ار دی چی؟ لطفا بگید از نظر ارزش در مقابل قیمت یا هر چیزی که مد نظرتونه لطفا.
shahram2006_m
28 July 2006, 08:21 AM
اين هم نظرسنجي گرفته شده از همان سايت:
sunnorth
28 July 2006, 08:59 AM
سلام
پس فکر می کنید شرکت سایپا چرا رفته دنبال تولید این خودرو
چون تونشته یه چیز مفد گیر بیاره این امارها نشون میده که این ماشین مفت هم نمی ارزه و تهیه لیسانسش برای شرکت سایپا قطعاً در این شرایط راحت خواهد بود و مطمعن باشید که تولید کنندش هم این فرست رو که بازار ایران خودش اومده سراغ بدترین ماشین دنیا رو هیچ وقت از دست نمی ده
dr_mehry
28 July 2006, 02:23 PM
ببخشید .ولی این موضوع سایت مربوط به نظر سنجی در مورد تنها 10 اتومبیل موجود در آمریکای شمالی است و یک نظر سنجی کلی نیست.
shahram2006_m
28 July 2006, 02:40 PM
ببخشید .ولی این موضوع سایت مربوط به نظر سنجی در مورد تنها 10 اتومبیل موجود در آمریکای شمالی است و یک نظر سنجی کلی نیست.
درسته ولي دقت كنيد كانديد هاي اين نظر سنجي رو خود Forbes انتخاب كرده و در اخر هم خودش بدترين خودرو انتخاب كرده.
دقت داشته باشيد دوستان كسي مشكل خاصي با ريو يا هر خودرو ديگري نداره و ما اينجا داريم به اطلاع رساني در مورد موضوع خودرو ميپردازيم و نقاط ضعف و قوت همه خودروها مد نظر ماست .
خوشحال ميشيم نظرات و اطلاعات مستند دوستان رو در مورد اين خودرو و يا خودروهاي ديگر(در تاپيك هاي مربوط به خودش) بدونيم.
مسئله اصلي اينه كه يكي از مجلات بسيار معتبر امريكايي اين مطلب رو چاپ كرده كه ما هم اونو نقل كرديم و تصميم گيري درباره اين موضوع رو به دوستان واگذار ميكنيم.
موفق باشيد:icon_cool
Mahan
28 July 2006, 02:46 PM
دوست عزیز شما بر چه مبنایی میفرمائید که آشغاله ؟ اگه ریو آشغاله (شرمنده و به کسی بر نخوره ها ) پس پراید چی ؟ پس ار دی چی؟ لطفا بگید از نظر ارزش در مقابل قیمت یا هر چیزی که مد نظرتونه لطفا.
به نظر من آدم بخواد با 8-9 میلیون ماشین بخره بهتره نخره (البته تو ایران)
مگه ورنا چه شه ؟ پارس چه شه؟ آدم ماشین فرانسوی رو ول کنه بره ماشین کره ایی بخر(منظورم پژو تو ایران)
sunnorth
28 July 2006, 04:26 PM
مگه ورنا چه شه ؟ پارس چه شه؟ آدم ماشین فرانسوی رو ول کنه بره ماشین کره ایی بخر(منظورم پژو تو ایران)
در مورد ماشینهای کره ای باهات کاملاً موافقم چون واقعاً ضعیفه
ماشینهای فرانسوی هم تو کلاس خودشونن جزو بهترینها نیستند ولی بهشون نمی شه گفت که بده در کلاس جهانی فکر کنم میانه جدول مال خودشون باشه
ghasemizadeh
28 July 2006, 04:35 PM
با حرفتون مخالفم پس 70% مردم ماشین نگیرن
sunnorth
28 July 2006, 05:16 PM
با حرفتون مخالفم پس 70% مردم ماشین نگیرن
کی گفت نگیرن چرا نگیرن خوبشم بگیرن
فکر نمیکنم منظورمون این بوده
بلکه اینکه چرا اینقدر ماشینهای بدرد نخور و با کیفیت پایین رو در کشور تولید و به مردم به فروش می رسونن و همچنین کیفیت پایین نوع محصول و کارخانه تولید کننده اصلیش مورد نظر ما بود ( البته با اجازه اقا ماهان)
چون خودتون که دیگه دقیق می دونید با قیمت همین ماشین که در ایران عرضه می شه در کشورهای دیگه ماشینهای بسیار با کیفیت و با استانداردهای روزی رو میشه خریداری کرد
خریدارها هم در ایران دایره انتخاب محدودی دارند و نمی تونن بیش از یکی دو انتخاب با براورد مالی خودشون بیشتر داشته باشند
z_qz54
28 July 2006, 05:26 PM
شرمنده ولی نفستون از جای گرم بلند میشه. نصف مردم ایران ماشین زیر 7 میلیون دارند.
sunnorth
28 July 2006, 05:35 PM
کدوم نفس گرم
ما همون 7 ملیونیشم نداریم
ولی ماشاا... اینقدر سر این خودروهای دو سه میلیونی میکشن که نه ، ده میلیون قیمتشون از آب در می یاد
و اگر ماشین رو با قیمت واقعیش و نه کاذب وارد باز می کردن اینقدر در این مورد مردم در تنگنا قرار نمی گرفتن
arash p mbz bmw
29 July 2006, 01:35 AM
دوستان عزیز
بنده کاملا با نظر دوست خوبم zqموافقم
این حرفا برمبنای علمی نیست
اگر ما بخوایم بگیم تمام ماشینا اشغالن که هیچ
اما دوستان عزیز این هم بگیم که بازار خودرو کشورمون هرکاری رو داره با مردم ایران میکنه
:icon_redf
shahram2006_m
29 July 2006, 02:01 AM
کدوم نفس گرم
ما همون 7 ملیونیشم نداریم
ولی ماشاا... اینقدر سر این خودروهای دو سه میلیونی میکشن که نه ، ده میلیون قیمتشون از آب در می یاد
و اگر ماشین رو با قیمت واقعیش و نه کاذب وارد باز می کردن اینقدر در این مورد مردم در تنگنا قرار نمی گرفتن
دوست عزيز سعي كنيد از بحث تاپيك خارج نشيد
mahmood231
2 August 2006, 12:09 PM
با كيفيتترين خودروهاي ساخت داخل مشخص شدند
بر اساس آخرين بررسيهاي وزارت صنايع خودرو نيسان ماكسيما با كيفيتترين خودرو و پاژن بيكيفيتترين خودرو ساخت داخل است.
به گزارش ايسنا، بر اساس آخرين ردهبنديها انجام شده در خرداد امسال،نيسان ماكسيما، مزدا 323 و زانتيا به عنوان با كيفيتترين خودروهاي ساخت داخل شناخته شدهاند.
در آخرين بررسي عملكرد صنايع خودروسازي ايران كه از سوي شركت سهامي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران اعلام شده است،
نيسان ماكسيما،
مزدا 323،
زانتيا،
پژو 206 صندوقدار،
پاجرو،
پژو 206،
نيسان رونيز،
هيوندايي اونته،
ريو،
هيوندايي ورناي
و فولكس گل در حد خيلي خوب هستند و باكيفيتترين خودروهاي ساخت داخل شناخته شدهاند.
البته با اينكه اين خودروها در حد استاندارد خيلي خوب شناخته ميشوند، اما ايرادات فني در آنها كم نيست، به طوري كه نمره منفي نيسان ماكسيما، مزدا 323، زانتيا، پژو 206 صندوقدار، پاجرو، پژو 206، نيسان رونيز، هيوندايي اونته، ريو، هيوندايي ورناي و فولكس گل بهترتيب 80، 98، 92، 101، 104، 105، 110، 120، 127 و 2/130 و 7/130 گزارش شده است. نكتهاي كه در زمينه توليدات باكيفيت خودروسازان داخلي ميتوان گفت، اين است كه همه اين خودروها تحت نظارت شديد كارخانههاي مادر مانند نيسان، پژو و مزدا در ايران توليد ميشوند. البته همه اين خودروها به غير از پژو 206 كه بيش از 60 درصد داخليسازي شده است، داخليسازي كمي دارند. در رده خودروهاي باكيفيت خوب نيز بهترتيب خودروهاي موسو، پژو 405 توليد خراسان، پژو پارس، سمند، پژو 405 قرار دارند، به صورتي كه موسو داراي 137 و پژو 405 داراي 280 امتياز منفي است. موردي كه در اين آمار جلب نظر ميكند تفاوت حدود 50 امتيازي كيفيت پژو 405 استان خراسان و توليدات تهران است، مديران ايرانخودرو خراسان در اينباره معتقدند خطوط توليدي خراسان انعطافپذيري بيشتري نسبت به تهران دارد.
در رده بعدي كيفيت نيز كه امتيازات منفي به صورت چشمگيري زياد شده است، پرايد توليد سايپا، پرايد توليد پارس خودرو، پرايد 141، پژو آردي و پرايد هاچ بك قرار دارند به گونهاي كه پرايد با امتياز 330 و پژو آردي با كيفيت 452 نمره منفي چندان با كيفيت به نظر نميرسند. حال آنكه اين خودروها تقريبا ارزانترين خودروهاي بازار خودرو ايران هستند.در سطح خودروهايي كه حداقل كيفيت را دارند نيز نام رنو پي.كي با 567 نمره منفي و پاژن با 600 نمره منفي همچنان خودنمايي ميكند كه به نظر كارشناسان خط توليد فرسوده و طراحي غلط اين خودرو و بيتوجهي به كيفيت آن به صورت چشمگيري امتيازات منفي اين خودروها را افزايش داده است. در خودروهاي وانت نيز وانت نيسان پيكاب با 121نمره منفي تنها خودرويي است كه در حد استاندارد خيلي خوب قرار دارد.
براساس اين گزارش، آمارهاي وزارت صنايع و معادن نشان ميدهد كه كيفيت خودروهاي ايراني تا حدودي بهتر شده است. البته هنوز اوضاع كيفيت با نقطه مطلوب خود فاصله دارد، به طوري كه اگر به استاندارد كيفي در اروپا با حداكثر20 نمره منفي توجه كنيم، عمق نامطلوب بودن كيفيت خودروها در ايران بيشتر مشخص ميشود.
اما واقعا دليل كيفيت پايين در خودروها چيست؟ خطوط توليد، نحوه مديريت و نيروي انساني و رضايت كاركنان در توليد خودرو نقش اساسي دارد. در بسياري از موارد نيز كيفيت ارتباط مستقيم با نيروي متخصص در خطوط توليدي و بهخصوص بخش كنترل كيفيت دارد. شايد در بسياري از موارد افرادي كه تكنسين تاسيسات هستند و از قطعات و مكانيزم خودرو هيچ اطلاعي ندارند، در خطوط توليد و در قسمت ارزيابي كيفيت فعاليت ميكنند.
از طرفي ايراد فني بسياري از خودروهاي ايراني در مركز كنترل كيفيت مشخص ميشود، اما به دليل بالا بودن قطعات معيوب، طبق عرف موجود در كشور، برطرف كردن آن به دوران گارانتي محول ميشود و خودرو تحويل مشتري ميشود. قطعهسازان نيز در تعيين كيفيت خودرو نقش موثري دارند. در حال حاضر توليد به شكل مهندسي معكوس در قطعه سازان ايراني مرسوم است در اين ميان برخي قطعهسازان ايراني به دليل نداشتن نقشه و دانش فني توليد يك قطعه سعي ميكنند قطعه را كپيسازي و بدون آنكه مواد و يا روش توليد آن را بدانند، توليد كنند. البته تعدادي از قطعهسازان ايراني با بستن قرارداد دانش فني يا سرمايهگذاري مشترك چنين مشكلي ندارند، اما معمولا براي هر قطعه در ايران، قطعهسازان فراواني وجود دارند و حال اين شانس مشتري است كه قطعه يك قطعهساز خوب بر روي خودرويش نصب شده باشد و يا قطعات يك قطعه ساز كپي كار.
حالا اگر شما این استاندارد را قبول داشته باشید
shahram2006_m
2 August 2006, 01:42 PM
دوست عزیز چون سایپا یکی از زیر مجموعه های وزارت صنایع هست و این وزارتخانه همیشه از صنعت داخلی حمایت میکنه نمیتونه ریو رو بد کیفیت معرفی کنه . چون خودشون با وارد کردنش موافقت کردند.
arash p mbz bmw
2 August 2006, 03:53 PM
دوست عزیزم
اگر دست وزارت صنایع و معادن باشه پیکان رو هم با کیفیت اعلام میکنه:icon_mad:
در ضمن ما تصور میکنیم که ریو دارای مونتاژو کیفیت عالی میباشد
تست تصادف اونو چیکار خواهید کرد؟!!:icon_excl
SAMAREH
6 August 2006, 02:03 PM
با سلام.
من ريو دارم . حدود 9 ماهه نصف ايرون رو باهاش رفتم. 2بار تصادف كردم. ماشين تو نمايندگي داره درست ميشه.
درها و ستونها و سقف لوله داره و محكمه از 405 و 206 به نظرم محكمتره- ولي 2تا كلگير جلو فكر كنم از پرايد هم ورقش نازكتره. سپر جلو فقط براي قشنگيه و هيچ چيز توش نيست البته اكثر ماشينها اينجوريه فقط در حدود يك متر يك قوطي آهني دقيقا زير نمره است كه محافظت را از ضربه هاي روبرو بر عهده مي گيره. يك نكته مهم ريو مثل سي يلو جلوش خوابيده است در صورتيكه 405 سمند زانتيا - سر ماشين بالاتره و اگر ضربه اي هم از روبرو بخورند ( شاخ به شاخ) كمتر از ريو صدمه مي بينند. درسته كه نمي ارزه ولي بايد با ماشينهاي موجود مقايسه بشه. شما با 11.5 چي مي تونيد بخريد در صورتيكه متاهل و 2 تا بچه داشته باشيد . من انواع ماشينارو داشتم . جنس ايروني شانسيه - ولي اكثرا از 405 و سمند ناراضيند يكيش خودم چون مدل 84 اونو دارم روغن كم ميكنه و هزار ايراد ديگه.
ضمنا متاسفانه 2 بار تصادف بمن زدن يك بار 206 به در جلو شاگرد زد و مقصر بود در حدود 2 تومن خرجش شد ولي من حدود 800 تومن- و يكبار 405 كه خدا رو شكر رينگ اسپرت داشت و جلو ماشين پائين بود و به گلگير جلوم خورد ( عبور405 از چراغ قرمز) .
حالا مي تونيد مقايسه كنيد . ولي من ريو رو ترجيح مي دم .
arash p mbz bmw
6 August 2006, 03:37 PM
دوست عزیزم
شما هیچ وقت نمیتونی ریو رو با سمند مقایسه بکنی
اگر ریو یه چیزش خوب باشه صد چیزش از سمند بدتره
ریو از لحاظ امنیت بین همین ماشینای داخلی صفره عزیز
مهمترین و بدترین نکته میله تعادل این ماشینه که خیلی پاینه و اگر یه سنگ بره زیرش تمومه
:icon_excl
*علی*
6 August 2006, 05:29 PM
قربون
ورنا هم کره ای
علي 1976
20 August 2006, 10:22 AM
دوستان من يه سوالي دارم : چرا بعضي از ريو ها داراي دو تا چراغ داخل سپر عقب هستند ولي بقيه اين چراغ ها رو ندارند ؟
arash p mbz bmw
21 August 2006, 09:26 AM
خوب اون برمیگرده به سفارش مشتری
مثلا ایرانخودرو بعضی از سمندهارو با هندس فری و یخچال میده بعضی هارو ساده میده
همچنین به مدل ماشین برمیگرده
فول-متوسط
این که منطقیشه حالا شاید سایپا..............................
z_qz54
21 August 2006, 12:35 PM
دوستان من يه سوالي دارم : چرا بعضي از ريو ها داراي دو تا چراغ داخل سپر عقب هستند ولي بقيه اين چراغ ها رو ندارند ؟
سری جدیدی هم که به نمایندگی ها دادند 2 تا چراغ داشتند.
Abolfazl2006_p
21 August 2006, 03:19 PM
من که دیدم 2 تا چراغ داشت(عقبش)
علي 1976
23 August 2006, 09:18 AM
درسته ولي چرا بعضيهاشون اين دو تا چراغ رو ندارند؟!!! مگه مدلشون فرق ميكنه ؟
reza_s29
3 February 2007, 12:52 AM
من میخوام بین 206 و ریو یکدوم رو انتخاب کنم ! اگه کسی ریو داره راهنمایی کنه چون یه نفر که داشت مگفت خیلی توپه و 206 تیپ 2 رو راحت میگیره
shahram2006_m
3 February 2007, 01:56 AM
من میخوام بین 206 و ریو یکدوم رو انتخاب کنم ! اگه کسی ریو داره راهنمایی کنه چون یه نفر که داشت مگفت خیلی توپه و 206 تیپ 2 رو راحت میگیره
دوست عزیز
برای رسیدن به جواب ، در قسمت مقایسه اتومبیل ها جستجو کنید.
alfred88
7 February 2007, 09:12 PM
درسته ولي چرا بعضيهاشون اين دو تا چراغ رو ندارند؟!!! مگه مدلشون فرق ميكنه ؟
در مدلهای قدیمی نمیذاشتن ولی مدلای جدید میزارن که البته مه شکن هستن.
z_qz54
7 February 2007, 11:13 PM
چراغ سوم ترمز ریو چجوریه ؟ یکی به من گفت که جالبه ، نمیدونم ریو بود ؟ چی بود ؟
liza56
25 March 2007, 02:29 PM
دوستان با توجه به تمام این حرفا با 10تا 12 تومن چه ماشینی رو پيشنهاد می کنيد ؟
tabeta_03
25 March 2007, 02:54 PM
تو اين قيمت بهترين انتخاب ريو شك نكنيد بهترين كيفيت توليد رو داره اگه جايي نكوبيش فقط براي سرويس اوليه ميري نمايندگي .الان هم به صورت آپشن ABS و كيسه هوا و ... ميتوني بزاري روش.:icon_evil
shahram2006_m
25 March 2007, 02:54 PM
دوست عزیز
در ابتدا ورود شما رو به تالارهای پارسی تبریک میگم.
شما میتونید برای رسیدن به پاسخ سوالتون در قسمت مقایسه اتومبیل و یا خرید و فروش جستجو کنید.
matin61
26 March 2007, 05:39 PM
این لینک نشون میده که از نظر ایمنی متوسطه...
Tommy Angelo
26 March 2007, 11:18 PM
به نظر من ریو قیافه ی قشنگی نداره همچنین قدرت قابل توجهی البته سفیدش تو شب قشنگ میشه !!
حسام الدین
4 April 2007, 04:49 PM
من خودم ریو دارم قبلا 206 داشتم سمند هم داشتم
ریو خیلی بهتر از سمند و405 هست با سمند که اصلا قابل مقایسه نیست
فقط 206 بهتر از اونه.
در مقابل سمندی:icon_mad: که نه ترمز داره نه شتاب داره ونه چهره جذاب ریو می تونه یک انتخاب بهتر باشه:icon_redf
z_qz54
4 April 2007, 05:50 PM
ریو از نظر امنیت چطوره ؟
تست جهانی معیاره ؟
reza_s29
18 April 2007, 09:43 PM
اولین محموله خودروهای ریو ساخت سایپا صادر شدشرکت سایپا پس از گذشت یکسال از آغاز تولید خودروی ریو در ایران، اولین محموله این خودروها را به کشور سوریه صادر کرد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری گروه صنعتی سایپا، این شرکت قرار است تا پایان امسال حدود 3 هزار دستگاه ریو به سوریه صادر نماید. قیمت ریو های صادراتی سایپا بین 12 تا 13 میلیون تومان است .
طبق ارزیابی صورت گرفته تقاضای موجود در بازار سوریه برای خودروی ریو 5 هزار دستگاه در سال است که سایپا این میزان تقاضا را پاسخ خواهد داد .
سایپا تاکنون 30 هزار پراید نیز به سوریه صادر کرده که بالاترین آمار خودروهای خارجی سوریه را تشکیل می دهد . ماه گذشته نیز اولین محموله قطعات خودرو سایپا 141 به کشور ونزوئلا صادر گردید .
با اضافه شدن ریو به محصولات صادراتی سایپا، سهم این شرکت در صادرات صنعتی کشور افزایش خواهد یافت .
این گزارش می افزاید:صادرات خودروی ریو سایپا پس از آن میسر گردید که بر اساس ممیزی سالانه گروه کیفیت شرکت کیا-هیوندای کره جنوبی، در سال 2006، خودروی ریو در سایپا با کسب امتیاز بسیار خوب در بین محصولات 17 شرکت همکار شرکتهای کیا-هیوندای در کشورهای مختلف، رتبه دوم را کسب کرد.
گفتنی است، حدود 500 هزار دستگاه از این خودرو هم اکنون در خیابانهای کشورهای آمریکا ، اروپایی و آسیایی تردد می کند که نشان دهنده استاندارد بودن این خودرو و مطابقت آن با سلایق مختلف مردم در کشورهای گوناگون است.
این خودرو دارای استاندارد یورو III، موتور 1500 سی سی، 16 سوپاپ و مصرف سوخت 7/5 لیتر در خارج شهر و 9/6 لیتر در سیکل ترکیبی، برای یکصد کیلومتر است . فرمان هیدرولیک، سیستم ترمز دیسکی خنک شونده، تسمه ایمنی برای حفاظت سرنشینان و فرمان پذیری مناسب، سیستم تهویه مطبوع، سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب سرعت و شتاب بالا، سیستم ضد سرقت، قفل کودک و شیشه بالابر برقی جلو و عقب از دیگر ویژگیهای این خودرو است.
به نفل از خبرگذاری مهر[Only registered and activated users can see links]
در سایت زیر اطلاعات و عکسهای جالبی از یک مصرف کننده ریو را میتوانید مشاهده کنید
باتلاق
20 April 2007, 12:47 AM
بچه ها من شنيدم كه تو ريو خيلي صداي موتور و ... مي آد اين حقيقت داره؟
reza_s29
22 April 2007, 01:44 AM
بچه ها من شنيدم كه تو ريو خيلي صداي موتور و ... مي آد اين حقيقت داره؟
سلام .
1)ریو یه ماشین 12 میلیونی که تجهیزاتش نسبت به ماشینای هم رده خوش در داخل ایران زیاد بدم نیست (زیاد بد نیست)
2)خیلی از افراد (بلا نسبت بچه های :lover: )عادت دارین در مورد هر چیزی اظهار فضل کنن حتی چیزی که اصلا تا حالا 1 بار هم امتحان نکردن باتلق عزیز ریو پیکان نیست که صدای موتورش بیاد تو ماشین صداش یه چیزی تو مایه های 405 شایدم کمتر
3) من خودم 6 ماه تموم این ماشین رو زیر و رو کردم چون بین 206 تیپ3 و ریو مونده بودم ولی بازم ریو منطقی تر بود:icon_razz
موفق باشید
dr_mehry
23 April 2007, 01:09 PM
سلام .
1)ریو یه ماشین 12 میلیونی که تجهیزاتش نسبت به ماشینای هم رده خوش در داخل ایران زیاد بدم نیست (زیاد بد نیست)
2)خیلی از افراد (بلا نسبت بچه های :lover: )عادت دارین در مورد هر چیزی اظهار فضل کنن حتی چیزی که اصلا تا حالا 1 بار هم امتحان نکردن باتلق عزیز ریو پیکان نیست که صدای موتورش بیاد تو ماشین صداش یه چیزی تو مایه های 405 شایدم کمتر
3) من خودم 6 ماه تموم این ماشین رو زیر و رو کردم چون بین 206 تیپ3 و ریو مونده بودم ولی بازم ریو منطقی تر بود:icon_razz
موفق باشید
سلام.من قصد دارم ماشینم یعنی 206 رو به دلایلی بفروشم و در بین ماشینهای موجود در بازار به ریو علاقمند شدم.قبل از خریئپد چند سوال در باره این ماشین داشتم :
1-سرو صدای داشبورد این ماشین در چه حدیه؟
2- قیمت لوازم یدکیش چجوریه؟
3 - سیستم صوتیش چجوریه؟
4- سیستم تعلیق و هندلینگش چجوریه؟
5- تو سرعتای بالا چجوری عمل میکنه (نسبت به 206)
باتلاق
23 April 2007, 07:34 PM
سلام .
موفق باشید
با تشكر از پاسخ شما
من هنوز سوار ريو نشدم اما اگر خودم هم قصد انتخاب بين 206 و ريو داشتم ريو انتخاب مي كردم. به نظ من انتخاب شما درست بوده.
حسام الدین
29 April 2007, 02:39 AM
من ریو رو بیشثر از سمند قبول دارم
Suba_sa
30 April 2007, 09:20 AM
چند تا سوال در مورد ايربگ ريو( يا خودروهاي ديگه اگر درمورد ريو نميدونيد):
ايربگش دکمه خاموش روشن داره؟
هربار نمايندگي چقدر ميگيره دوباره کيسه هاي هوا رو بگذاره سر جاش بعد از باز شدن؟
ممکنه بدون تصادف هم باز بشه؟
z_qz54
1 May 2007, 01:51 AM
فقط جواب سوال آخرتون:خیر!!
اینجانب
1 May 2007, 10:29 AM
چند تا سوال در مورد ايربگ ريو( يا خودروهاي ديگه اگر درمورد ريو نميدونيد):
ايربگش دکمه خاموش روشن داره؟
هربار نمايندگي چقدر ميگيره دوباره کيسه هاي هوا رو بگذاره سر جاش بعد از باز شدن؟
ممکنه بدون تصادف هم باز بشه؟
ریو ایربگ ندارد.
تمام ماشینهایی که علاوه بر ایربگ راننده ایربگ سرنشین هم دارند (یعنی دو ایربگ دارند) باید یک دکمه برای خاموش کردن ایربگ سرنشین هم داشته باشند تا در موارد لزوم (نشستن کودک در صندلی جلو) بتوان آنرا خاموش کرد.
amirvr14
3 May 2007, 06:35 PM
[quote=اینجانب;363801]ریو ایربگ ندارد.
ریو به صورت آپشن ایربگ داره
اینجانب
3 May 2007, 06:57 PM
[quote=اینجانب;363801]ریو ایربگ ندارد.
ریو به صورت آپشن ایربگ داره
چقدر باید بعنوان اختلاف هزینه پرداخت شود؟
در مرود ABS چی؟
حسام الدین
4 May 2007, 02:39 PM
من خودم ریو دارم خیلی هم ازش راضیم
در مقایسه با رقبای هم قیمت خودش(سمند-206-405-گل-ورنا)جایگاه خوبی داره.
(البته ازنظر کیفیت ساخت و نه از نظر امکانات)در این رتبه بندی اگر بخواهیم رتبه به خودروی ریو بدهیم من رتبه دوم را به آن میدهم ورتبه اول را به 206 و سوم را به گل میدهم و رتبه های بعدی را به ترتیب به 405وسمند میدهم.
امتیازات منفی که شرکت بازرسی کیفیت ایران برای این خودروها اعلام کرده به این ترتیب است
206=107امتیاز منفی
ریو=115امتیاز منفی
گل=129امتیاز منفی
ورنا=131امتیاز منفی
405=261امتیاز منفی
سمند=297.5امتیاز منفی
که برطرف کنندهء هر گونه ابهام از این خودروهاست.
قیمت ریو درحال حاضر مبلغی حدود12.800 تا13میلیون است که کمی زیاد بنظر می رسد
البته اگر نسبت به سمند ال ایکس گل و ورنا مفایسه کنیم ریو یک انتخاب بهتره.
reza_s29
14 May 2007, 01:15 AM
ریو ماشین راحت و پر شتابیه و میتونه تجبه جالب و جدیدی برای رانندگی باشه من که راضیم!
amirvr14
20 May 2007, 11:02 PM
سلام
دوستانی که به تازگی ریوی صفر گرفتند آیا نمد صداگیر هم سایپا روش گذاشته؟
tabeta_03
23 May 2007, 02:04 AM
سلام
دوستانی که به تازگی ریوی صفر گرفتند آیا نمد صداگیر هم سایپا روش گذاشته؟
خير نداره بيرون هست 20000T
amirvr14
25 May 2007, 11:55 AM
خير نداره بيرون هست 20000T
از کجا باید گرفت و آیا نصبش کار سختیه؟تاثیرش چقدره؟لطفا بیشتر توضیح بدید
ممنون
reza_s29
29 May 2007, 01:39 AM
نمد صدا گیر روبروی ورودی مترو میده 14 تومن - راستی چرا این ماشین نه چراغ بنزین داره نه بوق اخطار بالای 120 تا- شیشه بالا برهاش هم که شیشه تو ریلش لق میزنه ! ؟ مال من خرابه یا ماله شما هم این مشکلات رو داره؟
amirvr14
12 June 2007, 08:39 PM
نمد صدا گیر روبروی ورودی مترو میده 14 تومن
من تو مشهدم مشهد کجا سراغ داری؟نصبش خیلی سخته؟
لیلی
17 June 2007, 06:52 PM
سلام.
من میخوام ریو بگیرم. کل این تاپیک را هم خوندم بالاخره ریو خوبه یا نه؟ ایمنی داره یا نه؟
dr_mehry
19 June 2007, 03:35 PM
سلام.
من میخوام ریو بگیرم. کل این تاپیک را هم خوندم بالاخره ریو خوبه یا نه؟ ایمنی داره یا نه؟
خیالت تخت باشه.البته حالا قیمتش رفته بالا.یکی دو ماه صبر کن درست میشه.
pooryab
19 June 2007, 11:58 PM
علت بالا رفتن قیمت ریو رو نمی دونین ؟ امکان داره این سیر ادامه پیدا کنه ؟
z_qz54
20 June 2007, 12:21 AM
علت بالا رفتن قیمت ریو رو نمی دونین ؟ امکان داره این سیر ادامه پیدا کنه ؟
کلا قیمت محصولات سایپا بالا رفته
عجله نکنید:icon_cool
Foad
20 June 2007, 12:41 AM
از طرف مدیر عامل سایپا اعلام شده مشکل از تحریم بانک سپه آب میخوره و چون سلیپا در این بانک اعتبار داشته قادر به تامیین قطعات نبوده
pooryab
20 June 2007, 03:15 AM
پس فعلا معلوم نیست که کی قیمت ها به مقدار واقعی خودشون می رسن !؟
و اینکه کسی از شرایط فروش ریو خبر دازه ؟
dr_mehry
20 June 2007, 03:38 PM
افزایش قیمت با توجه به شروع فصل تعطیلات و گرما طبیعه.بهر حل بایستی صبر کنیم ببنیم تندر 90 میتونهه تاثیری در قیمتها داشته باشه یا نه؟
reza_s29
27 June 2007, 11:05 PM
سلام حالا تمام دوستانی که ریو رو نقد میکردن دیدند که لوگان با امکانات پیکان به قیمت حدود 11 میلیون رسید. ریو ماشین کم مصرف و بی ازاریه و از تیپ دوو هست چون خودم قبلا دوو داشتم اینو میگم. و فکر میکنم رقیب جدی برای لوگان باشه0همانند بازارهای اروپا)
tabeta_03
28 June 2007, 04:21 AM
از طرف مدیر عامل سایپا اعلام شده مشکل از تحریم بانک سپه آب میخوره و چون سلیپا در این بانک اعتبار داشته قادر به تامیین قطعات نبوده
اينكه خوبه چون لوازم از كره مياد خط توليدش هنوز هست. زانتاي بيچاره كه نابود شد سر اين تحريم ها.
سود انباشته
28 June 2007, 12:53 PM
سلام حالا تمام دوستانی که ریو رو نقد میکردن دیدند که لوگان با امکانات پیکان به قیمت حدود 11 میلیون رسید. ریو ماشین کم مصرف و بی ازاریه و از تیپ دوو هست چون خودم قبلا دوو داشتم اینو میگم. و فکر میکنم رقیب جدی برای لوگان باشه0همانند بازارهای اروپا)
با سلام
دوست گرامی بهتره که اول مطالعه کافی داشته و سپس اظهار نظر نمایید.
لوگان کجایش مثل امکانات پیکانه(حرف خنده داری میزنید)
پیکان کولر ندارد.
پیکان کیسه هوا ندارد.
پیکان قدرت موتورش 60 اسب بخار هست و 8 سوپاپ
در حالیکه لوگان(تندر90) 110 اسب بخار و 16 سوپاپ میباشد.
مصرف بنزین لوگان اصلا قابل مقایسه با پیکان نیست.
وموارد فراوان دیگری که فکر نکنم در این تاپیکی که مربوط به تندر نیست ذکر بشه.
ولی متاسفانه از ریو در بازار کسی استقبال نمیکنه شاید به خاطر قیمت بالا و قدرت موتور پایین ان باشه!!!
reza_s29
28 June 2007, 02:56 PM
من هنوز هم میگم امکانات نه حجم موتور و مصرف !!! تندر معمولی شیشه هاش دستی . کولر هم نداره و...بقیش رو تو منبع بخون . منبع : [Only registered and activated users can see links]
و بسی جای تعجب که شما که مدیر بخش هستی چطور بی اطلاعی. قیمت تندر با امکانات پیکان 10 میلیون و هفتصد و قیمت تمام فول ان 14 میلیون تومان.
Foad
28 June 2007, 03:09 PM
عزیزان لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید.اینجا تاپیک لوگان نیست!
h_saadai
29 June 2007, 02:05 PM
هزینه نصب ABS و ایریگ حدوداً چقدره؟
reza_s29
30 June 2007, 02:09 AM
فکر کنم بالای 1 میلیون اگه رفتم نمایندگی حتمن برات می پرسم. راستی فرمون ایر بگ دار خیلی خوشگل تر و شکیل تره.
amirvr14
30 June 2007, 02:53 PM
من نمایندگی تماس گرفتم گفت رو ریو ایربگ و ای بی اس نصب نمیکنن اونا برای آینده است اما 100 میگیرند پروژوکتور جلو و 20 هم برای هم رنگ کردن آینه ها میگیرند
آخرین قیمت هم سفید تحویل روز 12700
asdadras
30 June 2007, 05:49 PM
من برای نصب پرپکتور به نمایندگی 120 دادم ، قیمت نمد صداگیر هم در نمایندگی 25 است که فعلا ندارن ولی یه جا پیدا کردم که به قیمت 40 نمد رو نصب میکنن
reza_s29
1 July 2007, 03:36 AM
نمد کاپوت روبروی در مترو ایستگاه ملت فروشگاه مسعود میده 14 تومن نصبش هم خود میتونی لازم نیست انقدر خرج اضافی بکنی.
pooryab
1 July 2007, 03:48 AM
آیا واقعا با این نمد که جداگانه نصب میشه، مشکل ورود صدای موتور به درون اتومبیل برطرف میشه ؟
amirvr14
9 July 2007, 03:32 PM
یکی توی یه پست نوشته بود این ماشین بوق اخطار سرعت بالا نداره دوستان لطفا در این مورد توضیح بدن آیا واقعا این خودرو فاقد این سیستم ابتدایی است؟
z_qz54
9 July 2007, 11:09 PM
یکی توی یه پست نوشته بود این ماشین بوق اخطار سرعت بالا نداره دوستان لطفا در این مورد توضیح بدن آیا واقعا این خودرو فاقد این سیستم ابتدایی است؟
منظور شما از سیستم ابتدایی،یک سیستم ایمنی ابتدایی است؟؟؟
این سیستم ساده و پیش و پاافتاده است ولی در حال حاظر یک سیستم ایمنی مناسب نیست و حدودا" بر روی هیج خودرویی نصب نمیشه(مگر خودرو های از دورخارج ایرانی مثل پیکاپ و پراید و...)
amirvr14
10 July 2007, 02:22 AM
منظور شما از سیستم ابتدایی،یک سیستم ایمنی ابتدایی است؟؟؟
این سیستم ساده و پیش و پاافتاده است ولی در حال حاظر یک سیستم ایمنی مناسب نیست و حدودا" بر روی هیج خودرویی نصب نمیشه(مگر خودرو های از دورخارج ایرانی مثل پیکاپ و پراید و...)
والا تا اون جایی که من میدونم این سیستم بسیار ضروریه چون رو ماشینهایی که سرعتای بالا رو نشون نمیدن مثل پراید و..... این سیستم ضروریه تا به راننده سرعت بالا رو گوشزد کنه حالا من نمیدونم ریو نشون میده که داری سرعت بالا میری یا نه هیچ وقت یادم نمیره اولین بار که تو پراید نشستم داشتم 130 میرفتم انگار داشتم 70 تا میرفتم البته اینم بگم ماشین قبلیم رنو بود!
Suba_sa
10 July 2007, 09:35 AM
والا تا اون جایی که من میدونم این سیستم بسیار ضروریه چون رو ماشینهایی که سرعتای بالا رو نشون نمیدن مثل پراید و..... این سیستم ضروریه تا به راننده سرعت بالا رو گوشزد کنه حالا من نمیدونم ریو نشون میده که داری سرعت بالا میری یا نه هیچ وقت یادم نمیره اولین بار که تو پراید نشستم داشتم 130 میرفتم انگار داشتم 70 تا میرفتم البته اینم بگم ماشین قبلیم رنو بود!
جز پرايد رو چه ماشيني ديدي؟ تازه از روي پرايد هم برش ميدارند چون اعصاب خورد کنه! روي 206 و پارس و سمند هم که نيست! اصلا چه سيستميه؟ به نظر من که لازم نيست اگر هم بود بهتره برش داريد
amirvr14
10 July 2007, 02:51 PM
اونایی که ریو قدیمی دارن لطفا بگن بعد از یک سال کیفیت خودرو چقدر افت کرده مثلا سرعت بالا رفتن شیشه ها و یا سروصدای داخل و......
dr_mehry
10 July 2007, 05:10 PM
جز پرايد رو چه ماشيني ديدي؟ تازه از روي پرايد هم برش ميدارند چون اعصاب خورد کنه! روي 206 و پارس و سمند هم که نيست! اصلا چه سيستميه؟ به نظر من که لازم نيست اگر هم بود بهتره برش داريد
این استاندار اجباری برای خودروهای قابل تردد در کره بود.نمی دونم هنوز هم هست یا نه؟!!!
ar1358
11 July 2007, 12:44 AM
reza_s29
11 July 2007, 02:10 AM
ضبط ماشینای مدل 86 (مثل مال خودم) زود خراب میشه و غیر قابل تعمیره و نویز هم داره که تو گارانتی عوضش میکنن . اگه مشکل داره ببرین گارانتی عوض می کنن.
reza_s29
11 July 2007, 07:32 PM
طراحي خارجي :
اگر به محل ساخت خودرو توجه كنيد به شرق آسيا بايد نگاهي داشته باشيد چرا كه اين خودرو از آنجا متولد شده
چهره ي خودرو نيز بي تاثير از محل تولد نبوده هر چند رگه هايي از پدر خوانده ي خود يعني فورد امريكا به ارث برده اما نبايد از آن در مبحث زيبايي انتظار زيادي داشت
و اگر به اين ديده به آن نگاه كنيد طرح آن قابل قبول و جوان پسند است و اگر بخواهيد آن را با رقيب هم وطن خود ( ورنا ) كه در ايران با قيمتي نزديك به 14 ميليون تومان عرضه ميشود نگاه كنيد چهره اي بسيار قابل قبول از آن خواهيد ديد و مانند ورنا از تكرار آن خسته نخوهيد شد
طراحي داخلي :
فضاي داخلي و تجهيزات:
در مورد طرح داخلي آن بايد گفت معمولي به نظر ميايد اما و راحت ميتوان با آن در عين سادگي كنار آمد
صفحه ي نشان دهنده ها مانند اكثر آسياي شرقي ها ساده و خواناست كنسول وسط طراحي مناسبي دارد و اجزا كاملا در دسترس قرار دارند
طراحي فرمان سه شاخه نسبتا زيباست و به نظر خوش دست ميآيد
دسته دنده و پدالها موقعيت مناسبي دارند صندليهاي پارچه اي راحت و نسبتا در بر گيرنده هستن و كمي خشونت اسپورتي دارند پوشش سقف و درها مناسب و خوب است
اما اگر كمي زاويه ي باز شدن درها مخصوصا عقب بيشتر بود راحتي بيشتر در هنگام ورود خروج به وجود ميآمد
سايپا براي راضي نگه داشتن مشتريان خود دست به كار جالبي زده
اين خودرو را در مدل LS ارائه كرده و برگ برنده ي خود را در مقابل ورنا و پروتن علاوه بر قيمت در تجهيزات هم به طور ماهرانه اي رو كرده
زيرا از يكطرف آينه هاي جانبي حذف شده اما از طرف ديگر سيستم پخش CD را بر روي آن نصب كرده است.
مه شكنها و قابليت خواباندن پشتي صندليهاي عقب را براي جايگذين كردن سيستم ضد سرقت حذف كرده تا بتواند از يك طرف مشتري را راضي كند و از طرف ديگر امكانات كمي ارائه دهد و با توجه به كد تجاري نويد مدلهاي آپشنال تر را هم به مشتريان آينده ميدهد
از تجهيزات استاندارد ريو LS ميتوان به شيشه بالابرهاي برقي . قابليت تنظيم 5 گانه ي صندلي راننده . قفل مركزي . پخش سي دي با 4 بلندگو . اهرم باز كننده ي در باك و صندوق عقب . تهويه ي مطبوع . فرمان هيدروليك . ديسكهاي خنك شونده ترمز و سيستم ضد سرقت اشاره كرد كه با توجه به مبلغ پرداختي كم به نظر ميرسد اما در مقابل هيونداي ورنا و پروتن شايد مناسب باشد
در ين خودرو هم مانند ديگر نزديكان فضاهاي كوچك و به درد بخور زياد در گوشه و كنار به چشم ميخورد
محل قرار گيري سر نشينان با توجه به سايز خودرو فضاي قابل قبول و راحتي است . صندليهاي جلو حتي براي افراد بسيار بلند قد هم راحت به نظر ميرسد و به شرطي كه زياده خواهي نكنند سرنشينان عقب هم از فضاي پاي مناسبي برخوردار خواهند بود و البته با توجه به فضاي بالاي سر و بلندي پشتيهاي صندليها ميتواند سفر راحتي را براي 4 نفر به وجود بياورد
فضاي صندق بار با توجه به فاصله ي صندليهاي عقب با انتهاي اتومبيل ميتواند فضاي بار براي سفر 4 نفره را فراهم كند و رضايت شما را جلب كند
مشخصات فني و حركتي:
ريو با موتور 1500 DOHC MPFI به بازار عرضه شده كه توان توليد 97 اسب بخار قدرت در 5500 دور و 13.5 كيلوگرم بر متر در 4500 دور بر دقيقه را دارد
اگرچه گشتاور آن كمي دور از دسترس و كم به نظر مي آيد اما در كنار 97 اسب بخار قدرت ميتواند شتاب مناسبي را به اين خودروي 1100 كيلويي ارزاني كند تا راننده اصلا احساس كندي نكند و در مدت 10.4 ثانيه به سرعت 100 كيلومتر در ساعت برسد تا حتي برادر خوانده ي خود يعني مزدا 323 FL تيپ 5 را كمي عقبتر از خود ببيند و رقيب بسيار سرسختي براي مدلهاي دنده دستي 323 FL باشد
كشش خودرو در سرعتهاي نسبتا بالا كاملا قابل قبول بوده و حتي اگر 5 نفر در آن قرار گرفته باشد در شيب ملايم رو به بالا به راحتي ميتوان با دنده ي پنج در مدت كوتاهي سرعت خودرو را از 120 به 170 رساند و از سرعت 175 كيلومتر بر ساعت كه آخرين سرعت تعيين شده توسط سازنده است عبور كرد و انتظار به انتها رساندن عقربه ي سرعت سنج را كشيد
اما براي سر بالاييهايي با شيب تند بايد دور موتور را كمي بالا نگه داشت و در محدوده ي تكميل گشتاور قرار داد كه البته با توجه به عايق بندي نسبتا مناسب ميتوان با روشن كردن سيستم صوتي كاملا از صداي موتور بي خبر بود
تعويض دنده به سهولت انجام ميشود و عملكرد فرمان خودرو نيز ميتواند كمك زيادي در سفرهاي شهري به راننده كند
در صورت انتظار بالا ترمزهاي خودرو كاملا معمولي هستند اما در مقابل خودروهاي هم رده ي قيمتي در كشور عملكرد كاملا مناسبي دارند
در بحث هندلينگ و سر و صداي لاستيكها و سيستم فنر بندي سازنده ي داخلي با انتخاب نادرست خود در نوع لاستيكها كمي كم لطفي كرده و لاستيكهاي S 175/70R13 كوير را انتخاب كرده كه در ظاهر خودرو هم اثر نامطلوب گذاشته كه با توجه به فنربندي خشك خودرو اثر خود را دو چندان كرده
در هنگام رانندگي تسلط بر خودرو از نظر ديد جلو و جوانب رضايت شما را كاملا جلب ميكند تا در ترافيك شهرها بهتر بتوانيد رانندگي كنيد كمي زمان ميبرد تا ديد به عقب آن عادت كنيد اما طوري نيست كه به راحتي نتوانيد با دنده عقب حركت كنيد و حتي ميتوانيد با استفاده از سه آينه به راحتي حركت رو به عقب را انجام دهيد
كيفيت و وضعيت در بازار:
در مورد كيفيت ساخت و ارزش خريد ريو در وضعيت مطلوبتري نسبت به رقبا قرار دارد
با توجه به امكانات نسبتا مناسب و جنس قطعات به كار رفته و همچنين كيفيت مونتاژ انتخاب مناسبي براي كساني است كه يك خودروي متوسط و بدون دردسر ميخواهند
در مجموع با توجه به فراواني نمايندگي فروش و شناخته شده بودن نام و البته تبليغات زياد و توانايي فني بالاتر اين اتومبيل نسبت به دو رقيب اصلي و همرده بودن توانايي با خودروهاي يك كلاس بالاتر خود و قيمت مناسب ميتوان آن را در زمره ي خودروهاي قابل قبول قرار داد
منبع : [Only registered and activated users can see links]
reza_s29
11 July 2007, 08:52 PM
رقباي مدل جديد ريو (RIO) هيونداي Accent، اشكودا فابيا، فولكس واگن پولو، تويوتا ياريس، فيات پانتو و البته رنو 90L هستند. در ساختار طراحي اين مدل ملاحظاتي از قبيل توسعه مهندسي در (NVH) ديده شده است يعني كاهش سر و صداهاي اضافي، كاهش ارتعاشات و افزايش ايمني. مدل جديد داراي بدنهاي به مراتب محكمتر از گونههاي قديميتر آن يعني مدلهاي قبل از سال 2002 است. مهندسان در طراحي ريوي جديد موارد مربوط به صادرات محصول را نيز در نظر گرفته و آن را در دو مدل چهار در سدان و پنج در استيشن ارائه كردهاند. هر دو مدل داراي موتورهاي 3/1 و 5/1 ليتري بنزيني هستند. اساس فلسفه طراحي ريوي جديد، رسيدن به مدلي ساده، ارزان و باارزش است. حس مطلوب رانندگي با اين خودرو در مقابل هزينه نسبتاً پايين آن، ارزش واقعياش را بيشتر نمايان ميكند.
مشخصات ظاهري
نماي جلو
تركيب خطوط برآمده روي در موتور و چراغهاي جلوي برجسته كه درون يك فرورفتگي قرار گرفتهاند و تاكيد بر المانهاي بصري مانند چراغها، از چابكي و پرانرژي بودن اين مدل حكايت ميكند. جلو پنجره ذوزنقهاي شكل ريو ديد انسان را به سمت خطوط برجسته روي در موتور هدايت ميكند و به پايداري و صلابت طراحي آن ميافزايد.
هماهنگي دريچه ورودي هوا به داخل موتور در روي سپر جلو و چراغهاي مهشكن، مدل جديد را از مدل قديميتر آن متمايز كرده است و آن را ديناميكيتر نشان ميدهد. سپرهاي جلو و عقب ريوي جديد به صورت استاندارد همرنگ بدنهاند و رنگ بيروني آيينههاي جانبي و دستگيره در در مدل LS همرنگ بدنه و در مدل RS مشكي هستند.
طول روشنايي چراغهاي جلو در حالت نور پايين 84 متر و در حالت نور بالا 145 متر است.
نماي پشت
ريو از نماي پشت بسيار زيباتر به نظر ميرسد. تعادل بسيار خوبي بين در عقب و المانهاي چراغ خطر و جاي پلاك و سپر عقب برقرار شده است و شفافي پوشش چراغهاي عقب، عمق ميدان ديد از عقب را بيشتر ميكند. امتداد چراغهاي عقب از بقل به گونهاي است كه در نماي جانبي بسيار خوب ديده ميشوند. شكل مثلث گونه و ابعاد بزرگ چراغ خطر عقب و قرار گرفتن در گوشه گلگيرها ـ كه برگرفته از سبك طراحي “New Edge” شركت فورد است ـ علاوه بر ايجاد طرحي بديع و زيبا در قسمت عقب و نماي بالا، سبب رفع مشكلات طراحي و ساخت قالبهاي سايد (ديواره) در بخش گلگيرهاي عقب و جلو در محل كنج و همچنين ارزانتر تمام شدن هزينههاي قالبسازي آن شده است. ارتفاع در عقب به گونهاي است كه باز و بسته كردن صندوق را به راحتي ممكن ميكند.
طراحي
در طراحي مدل جديد ريو سعي برآن بوده كه تمامي مولفههاي ارگونوميكي فضاي داخلي كه توسط يك مدل 3 بعدي رايانهاي انجام شده است، در بهينهترين وضعيت استقرار باشند؛ به طوري كه اسباب راحتي و آرامش سرنشينان را فراهم كنند. در طراحي المانهاي داخلي (مانند دكمههاي بالابر پنجره و...) نيز حتيالمقدور از مواد و رنگهاي واجد شاخصهاي بصري خوب استفاده شده است.
داشبورد
محل قرار گرفتن رانند در مركز دسترسي به المانهاي موردنياز به گونهاي است كه بيشترين فضا براي سوئيچ كردن آنها فراهم است و رانندگي در كمال آرامش صورت ميگيرد.
صندلي
صندلي راننده با 8 حالت قابل تنظيم در مدل LS تعبيه شده است؛ در ضمن آپشن گرمكن صندلي در صندليهاي جلو هنگام سرما احساس مطبوعي ايجاد ميكند. ارتفاع هدرست يا تكيهگاه سر در صندليهاي جلو قابل تنظيم است و پشتي صندليهاي عقب تا زاويه 80 درجه به سمت داخل براي اضافه شدن فضاي بار خم ميشوند. ارتفاع صندلي راننده در 2 حالت تنظيم ميشود تا رانندگي براي افراد با قامتهاي متفاوت امكانپذير باشد. در مدل 4 در آپشن آرم رست يا تكيهگاه دستها بين صندليهاي عقب قرار داده شده است تا راحتي سرنشينان عقب هرچه بيشتر فراهم شود.
قواي محركه و سيستم انتقال قدرت
موتور
موتور چهارسيلندر ريو در دو مدل 8 و 16 سوپاپ طراحي شده است، مدل 8 سوپاپ 3/1 ليتري آن داراي توان 81 اسب بخار و گشتاور 8/11 كيلوگرم متر و مدل 16 سوپاپ 5/1 ليتري آن داراي توان 97 اسب بخار با گشتاور 5/13 كيلوگرم متر است. اتصال دسته موتور سه نقطهاي موتور به بدنه، صداي موتور را بين 2 تا 3 دسي بل كاهش ميدهد.
گيربكس
خودروي ريو با دو مدل گيربكس (جعبه دنده) چهار دنده اتوماتيك و پنج دنده دستي عرضه ميشود. مدل دستي آن به كمككننده كلاچ اتوماتيك براي تعويض بهتر و آسانتر مجهز است و نوع اتوماتيك آن بسيار بيصدا و نرم عمل ميكند و توسط يك برد الكترونيكي ساده سيستم تعويض دنده را با مسيرهاي جاده تطابق ميدهد. زماني كه سيستم الكترونيكي تشخيص دهد، عمل پرش به دندههاي پايين را به سرعت انجام ميدهد. سيستم Variable Force Solenoid Value (VFS) در گيربكس اتوماتيك تنظيمات اتوماتيك روغن مورد نياز در مدار گيربكس را توسط يك شير الكترونيكي كنترل و تعويض دنده سريعتر و كاهش صداي گيربكس را ممكن ميكند.
سنكرونايزر (هماهنگ كننده) مخروطي دوبل، يك حلقه هماهنگ كننده دوبل سبب جا رفتن آسانتر دندههاي سنگين يعني 1 و 2 ميشود
سيستم ترمز
بهبود سيستم ترمز در مدل ريو توسط افزايش قطر ديسك چرخ جلو و دوام چرخ عقب ايجاد شده است. اين مدل با يك سيستم Auti Locke Break System (ABS) چهار كاناله، چهار سنسور براي كنترل بهتر ترمزگيري روي سطوح خيس و سيستم توزيع كننده نيروي ترمز با Electric Break Force Distributation (EBD تجهيز شده است.
موارد ذيل از جمله تغييرات مدل ريوي جديد نسبت به مدل پيشين آن است:
[Only registered and activated users can see links] 640) {this.width=640}" border=0>
سيستم ترمز
سيستم ترمز در مدل ريوي جديد بسيار حساس و موثر است؛ به طوري كه سيستمهاي ABS و EBD در آن شبيه يك سيستم بوستر عمل كرده و ترمزگيري را آسانتر ميكند. ديسك ترمز چرخ جلو براي خنككاري بهتر پرهاي بوده و به منظور ترمزگيري بهتر، پوسته چدني نگهدارنده ترمز و لنتها تقويت شدهاند و ضخامت و سطح لنت ترمز در آن افزايش يافته است. ترمزهاي چرخ عقب نيز با افزايش قطر پيستون سيلندر هيدروليكي آن از 25 ميليمتر به 30 ميليمتر تقويت شدهاند.
N.V.H (Noise Vibration Harshness)
مدلهاي جديد ريو نسبت به گذشته بسيار نرمتر و بيصداتر هستند. عايقهاي توسعه يافته و پيشرفته در قسمتهاي در موتور، سقف و پشت صندوق عقب و صفحات 7 لايهاي بين داشبورد و محفظه موتور براي كاهش صدا و ايزولاسيون (عايقكاري) قرار گرفتهاند. افزايش ابعاد عايقهايي از جنس نرم (Foam) در سقف، سر و صداي ناشي از باد در سرعتهاي بالا را از بين ميبرد. درون ستونها نيز جاذب ارتعاشات به شكل تسمهاي تعبيه شده است.
همچنين افزايش ابعاد دسته موتور سه نقطهاي از 8550 به 9255 سبب بهبود NHV شده است.
جزء تقويتي عرضي : يك پراكت اتصال عرضي با طراحي جديد در جلوي بدنه سبب افزايش استحكام بخشهاي رادياتور و جعبه فرمان در جلو شده است.
كاهش صداي اگزوز: يك منبع كاهش صداي اصلي جديد، صداي اگزوز را 3 تا 4 دسيبل كاهش داده است.
سيستم فرمان هيدروليكي جديد: در اين سيستم، دريچههاي برگشتي روغن هيدروليك را سريعتر تخليه كرده و با استفاده از اتصالات جديد در پمپ هيدروليكي سبب كاهش فشار پمپ هيدروليك و در نتيجه كاهش استهلاك آن شدهاند.
كاهش ميزان صداي موتور در 4000 تا 5500 دور در دقيقه كه در مدل جديد صداي موتور را 4 تا 10 دسيبل كاهش داده است.
كاهش ميزان صداي اگزوز كه در مدل جديد 4 تا 10 دسيبل كم شده است.
ايمني
كمربندهاي ايمني
كمربندهاي جلوي مدل جديد ريو داراي سيستم پيش كشنده و محدودكننده هستند كه هنگام بروز تصادف فعال ميشوند. اين سيستم سبب جلوگيري از افزايش شتاب حركت سرنشينان به طرف جلو و برخورد احتمالي به شيشه جلو و فرمان و داشبورد ميشود. تستهاي انجام شده در مدل جديد ريو استانداردهاي موردنياز اين كلاس خودرو (متوسط) را پاس كرده است.
ايربگهاي جانبي
ايربگهاي جانبي در مدل جديد ريو به صورت سفارشي قابل نصب هستند.
سيستم غيرفعال كننده ايربگها
به منظور جلوگيري از وارد آمدن صدمه به ايربگها در حال غيرفعال، كليدي تعبيه شده است.
جاذب ضربه در غربيلك فرمان
غربيلك فرمان از ماده جاذب ضربه ساخته شده است؛ به طوري كه از وارد آمدن ضربه سينه راننده در مدلهاي فاقد ايربگ جلوگيري ميكند. همچنين به علت وجود سيستم Collaps شكننده (فرمان بشكن) بر اثر فشار وارده به محور فرمان ـ به منظور جلوگيري از صدمه به سر و سينه راننده ـ محور پيچش فرمان در نقاط چهار شاخهها ميشكنند.
در طراحي بدنه ريوي جديد از آخرين نرمافزارهاي CAD (Camputer Aided Design) و CAE (Camputer Aided Engineering) براي بهينهسازي بدنه استفاده شده است. از جمله تمهيدات انديشيده شده ميتوان به افزايش استحكام ستونهاي جلو و وسط A&B Pillar و تعبيه لولههاي تقويتي Impact Bar براي محافظت بيشتر بدنه در مقابل تصادفات جانبي و همچنين در درهاي عقب و جلو و آپشن ايربگهاي جانبي اشاره كرد. بدنه ريوي جديد براساس طراحي نقاط مچالهشونده Plastic Blue ، Plastic Foam براي جذب انرژي بيشتر و كاهش صدمه به سرنشين در هنگام تصادف طراحي شده است. درون تمامي ستونها به منظور افزايش سطح اتكا و استحكام و كاهش صدمات با ماده نرم تزريقي پرشده است.
شاسي
اجزاي نگهدارنده موتور و صفحه پنجهاي شكل Engine Member Toe Board سبب استحكام بيشتر بدنه در مقابل تصادف از روبه رو ميشوند و از داخل شدن موتور به بدنه جلوگيري ميكنند. Tourqu Box كه اجزاي فريم طولي (B Frame) و ركاب (Sill Side) را به هم متصل ميكند، سبب پراكنده شدن نيروي تصادف از جلو به آن دو ميشود. طراحي مقطع فريم طولي به گونهاي است كه نيروي اعمالي طولي را به بخشهاي ديگر منتقل ميكند.
(Raer Side Fram) فريم بخش عقب (حامل بار صندوق عقب): اين قسمت به گونهاي طرح شده است كه علاوه بر تحمل بار اعمالي يا وزن بار صندوق عقب، هنگام بروز تصادف از پشت استحكام كافي را داشته باشد و از تغيير شكل پشت خودرو جلوگيري كند.
(T Frame) سبب افزايش استحكام و صلبيت بخش (Apron) سرشاسي ريو ميشود و از حركت موتور هنگام تصادف به داخل كابين سرنشين جلوگيري به عمل ميآورد.
(Roof Rail) تيرهاي عرضي سقف: هنگام واژگوني خودرو از آسيب ديدن سرنشينان تا حدي جلوگيري ميكنند.
ساير مشخصات فني ريو
[Only registered and activated users can see links] 640) {this.width=640}" border=0>
سيستم ترمز
در جلو : ديسكي با پرههاي خنك شونده
در عقب: كاسهاي، سيستم دومدار جداگانه همراه بوستر 9 اينچي، قطر پيستون پمپ ترمز 2/22 ميليمتر
ابعاد (mm)
سيستم فرمان: از نوع چرخ و شانه (Rock & Pinion) با نسبت دنده 21:1 در نوع دستي و در نوع هيدروليكي 1: 3/18
گردش فرمان قفل تا قفل 89/3 دور در نوع دستي و 4/3 در نوع فرمان هيدروليكي
حداقل شعاع گردن خودرو 7/4 متر
چرخها: رينگ 13 اينچي از جنس فولاد
حداكثر سرعت در موتور 3/1 ليتري 173 كيلومتر در ساعت
حداكثر سرعت در موتور 5/1 ليتري 184 كيلومتر در ساعت
شتاب صفر تا صد كيلومتر در موتور 3/1 ليتري 2/14 ثانيه
شتاب صفر تا صد كيلومتر در موتور 5/1 ليتري 3/11 ثانيه
مصرف سوخت :
منبع [Only registered and activated users can see links]
reza_s29
11 July 2007, 09:22 PM
ر مورد بدنه آينه هاي LS تو ايران مشكيه
در مورد آرگونومي من قبولش دارم
واقعا عاليه
صندليها هم درست گفته منهاي صندليهاي عقب كه تا شو نيست و تكيه گاه نداره
گيربكس خيلي نرمي داره حتي و دنده هاس سنگين و عقبش خوب و راحت جا ميره
ABS , EBD نداره اما ترمز خوبه و به اين سادگي گرم نميكنه
عايق كاري گلگیرای ماشين خوب نيست
پيش كشنده ي كمربند نداره اير بگ هم نداره
اما از نظر منيت تصادف از جلو وضعيت خوبي داره
مصرف با كولرش يه كم بالاس و تو شهر بسته به رانندگي 11 تا هم ممكنه برسه
amirvr14
12 July 2007, 02:54 AM
ر مورد بدنه آينه هاي LS تو ايران مشكيه
در مورد آرگونومي من قبولش دارم
واقعا عاليه
صندليها هم درست گفته منهاي صندليهاي عقب كه تا شو نيست و تكيه گاه نداره
گيربكس خيلي نرمي داره حتي و دنده هاس سنگين و عقبش خوب و راحت جا ميره
ABS , EBD نداره اما ترمز خوبه و به اين سادگي گرم نميكنه
عايق كاري گلگیرای ماشين خوب نيست
پيش كشنده ي كمربند نداره اير بگ هم نداره
اما از نظر منيت تصادف از جلو وضعيت خوبي داره
مصرف با كولرش يه كم بالاس و تو شهر بسته به رانندگي 11 تا هم ممكنه برسه
واقعا دمت گرم حال کردم زحمت کشیدی از نظر گیربکس به نرمی 206 هست؟از لحاظ نفوذ صدا به داخل با 206 مقایسه اش کن لطفا
reza_s29
12 July 2007, 07:12 PM
امیر جون انجام وظیفه بود - از گیربکس 206 معمولی نرم تره اما یه کوچولو از تیپ 6 (اتومات) کمتره . از نظر عایق بندی اگه نخوام از روی تعصب بگم وقتی با 206 میری توی مپلن یه جاییکه تازه اسفالت شده یا تو جاده خاکی صداش کمتره . اما از نظر نرمی اتاق ریو خیلی بهتره
amirvr14
13 July 2007, 12:56 AM
راستی رضا جان منظورت از عایق کاری گلگیرها خوب نیست چیه؟چه زیانی داره؟
reza_s29
13 July 2007, 01:53 AM
منظورم اینه که تو بعضی ماشینا بین چرخ و گلگیر هم جلو و هم عقب یه تیکه پلاستیک به اسم شل گیر وجود داره که باعث میشه ننگ و بقیه چیزا به اون بخوره تا به بدنه و صدای برخورد تو اتاق نمیپیچه که در مورد ریو فقط در چرخهای جلو صادقه و قشنگ صدای برخورد ذرات رو میشنوی
تنها عیبش همینه .
amirvr14
17 July 2007, 01:03 PM
مرسی
نفوذ صدا به داخل چطوره خیلی ازش بد میگن شما نمد صداگیر رو گذاشتی اگه نه با یک ماشین مثل 206 مقاسه اش کن
amirvr14
28 July 2007, 03:16 AM
مرسی
نفوذ صدا به داخل چطوره خیلی ازش بد میگن شما نمد صداگیر رو گذاشتی اگه نه با یک ماشین مثل 206 مقاسه اش کن
رضا جان کجایی؟منتظر جوابتم!!
ali14049
28 July 2007, 03:37 AM
منظورم اینه که تو بعضی ماشینا بین چرخ و گلگیر هم جلو و هم عقب یه تیکه پلاستیک به اسم شل گیر وجود داره که باعث میشه ننگ و بقیه چیزا به اون بخوره تا به بدنه و صدای برخورد تو اتاق نمیپیچه که در مورد ریو فقط در چرخهای جلو صادقه و قشنگ صدای برخورد ذرات رو میشنوی
تنها عیبش همینه .
البته اين مورد چيز زياد مهمي نيست و در اكثر ماشينا شنيده ميشه! مثلا من يادم سيلو هم اينطوري بود البته فقط زماني كه از روي گل رد ميشدي:icon_ques
البته نميدونم چجوريه كه كلا از ظاهر ريو خوشم نمياد وبنظر هماهنگي بين جلو و عقبش نيست!(البته فني اين ريو قبول دارم)
amirvr14
28 July 2007, 02:29 PM
بله ریو از لحاظ ظاهر باید خریدار قبولش کنه البته من که ازش خیلی خوشم میاد مخصوصا عقبش که از بغل بهش نگاه کنی خیلی قشنگه و از لحاظ فنی هم یسار از موتور و گیربکسش تهریف میشه اما میترسم ایرانی بشه و موقعی که نوبت به خرید ما برسه بشه همون پراید فعلی که اولش چی بود حالا چی شد!!!!
arash p mbz bmw
28 July 2007, 05:37 PM
ریو ماشین بدی نیست
من یه بار پشتش نشستم
تعلیق خشک این ماشین ادمو یاد ماشینای ریس میندازه
فقط بدیش صدای موتوره که ادمو اذیت میکنه
دنده رو 3500بالاتر ببری صدا شروع میشه
ولی من که با فرمون و تعلیقش واقعا حال کردم
واقعا ماشین خوشدستیه ... لااقل به نسبت ماشینای هم گروهش
asdadras
4 August 2007, 11:31 AM
من یه نمایندگی پیدا کردم که صداگیرو با نصب حدود 25 تومن میده ، دوستانی که صدا گیرو نصب کردن بگن تاثیرش چطوریه آیا صدا در کم کردن صدا موثره ؟
eng.oam
13 August 2007, 03:48 PM
سلام دوستان. کسی می دونه ریو رو می شه گازسوز کرد؟ یا بهتر بپرسم آیا ریوی گاز س.ز تولید می شه؟
braveheart
14 August 2007, 12:50 AM
ریو ماشین بدی نیست
فقط بدیش صدای موتوره که ادمو اذیت میکنه
دنده رو 3500بالاتر ببری صدا شروع میشه
آی گفتی ! صدای موتورش طوری هست که میترسی دورموتور رو حتی به 4000 برسونی !
ولی اینکه میگی ماشین بدی نسیت رو قبول ندارم :icon_surp
arash p mbz bmw
14 August 2007, 01:14 AM
خوب من به نسبت میگم.....
میدونید من که پشت این ماشین نشستم واقعا این ماشینو از لحاظ کیفیت و لذت رانندگی در حد پرشیا دیدم....شاید ایراداتی هم داره که من ندیدم....
masoud x7
16 August 2007, 01:15 AM
مخصوصا شتاب و سرعتشم که حرف نداره ! من باهاش همپای 206 تیپ5 و زانتیا1.8 رفتم.هر کس هم قبول نداره حرفمو عملی میتونم ثابت کنم::confident:
amirvr14
19 August 2007, 02:26 PM
سلام دوستان
چند درصد از قطعاتش ایرانی است؟می ترسم موقعی که نوبته خریدنه ما بشه دیگه این کیفیتی که الان همه میگن رو نداشته باشه!!
ایراد نفوذه بالای صدا هم با نمد صداگیر رفع میشه!
asdadras
15 September 2007, 12:49 PM
سلام دوستان. کسی می دونه ریو رو می شه گازسوز کرد؟ یا بهتر بپرسم آیا ریوی گاز س.ز تولید می شه؟
این ماشیننو نمیشه گازسوز کرد و ریو گازسوزم تولید نمیشه
سلام دوستان
چند درصد از قطعاتش ایرانی است؟می ترسم موقعی که نوبته خریدنه ما بشه دیگه این کیفیتی که الان همه میگن رو نداشته باشه!!
ایراد نفوذه بالای صدا هم با نمد صداگیر رفع میشه!
بنا به گفته نمایندگیها فعلا 3% اون ساخت داخله ،اما در مورد نفوذ صدا آیا دوستان عملا امتحان کردن و نتیجه گرفتن یا اینکه اظهار نظرا بر پایه حدثیاته ممنونم اگه حاصل تجربه رو منتقل کنید.
__faraz__
21 September 2007, 03:21 AM
سلام دوستان
من اول 206 T2 داشتم الام ریو دارم با 206 T5 و سمند و پرشیا 1و2 دادم هیچکدوم نرسیدن وخیلی هم باهاش دستی کشیدم(واقعا دستی هاش توپه)ماشینه خوبیه یکی از معایبش اینه که رینگه بزرگ نمیخوره"17
askarizadeh
24 September 2007, 12:23 PM
آيا گيربكس ريو و همچنين ديگر بخشهاي ماشين بعد از مدتي سفر دچار مشكل ميشه؟
شما كه تجربه داريد لطفا راهنمايي كنيد...از نظر قيمت تعميرات ماشين و اينكه مثلا جلوبنديش چجوريه و چقدر هزينه مي بره براي تعميرش ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
Srfazel
24 September 2007, 01:25 PM
سمند داره ولي قطع و وصلش از روي سيستم هوشمند به صورت اختياري توسط راننده قابل انجام هست. در مورد مصرف واقعي و عملي ريو كسي اطلاعات دقيقي داره؟ منظورم مقداري هست كه با اندازه گيري دقيق و نه ت***** محاسبه شده باشه. تو پرانتز هم اينو بگم (هر چند خيلي از دوستان مي دونن) كه دقيق ترين روش محاسبه مصرف سوخت خودرو اين هست كه باك خودرو رو كاملا پر و كيلومتر را هم صفر كنيم بعد از طي مسافت و مصرف بيشتر از نصف باك (براي اينكه عدد به دست آمده قابل اطمينان باشه) دوباره باك رو كاملا پر مي كنيم. مقدار بنزيني كه در سوخت گيري دوم پمپ بنزين نشون ميده مقداري هست كه در مسافتي كه كيلومتر شمار نشون ميده مصرف شده. 100 را در مقدار بنزين ضرب و بر كيلومتر تقسيم مي كنيم تا مصرف در 100 كيلومتر دقيقا به دست بياد. مي بخشيد كه توضيح واضحات بود اما فكر كنم بد نبود همه اين روش رو ملاك قضاوت در مورد مصرف سوخت قرار بدن نه آمپر بنزين.
pooryab
26 September 2007, 03:18 PM
آیا ریو قابلیت دوگانسوز شدن داره !؟
و اگه بخوای کجا باید بری؟
__faraz__
26 September 2007, 05:04 PM
سلام
نه فکر نکنم گاز سوز بشه راستی گاز پدر ماشینو در میاره با بنزین برون حال کن!!!
nojex
26 September 2007, 06:18 PM
گاز سوز که میشه اما به دلیل کم حجم بودن موتور ممکنه افت توان محسوسی داشته باشه . اما قابلیتش رو داره .
سیاساکتی
28 September 2007, 12:45 AM
سلام به همگی
این اولین پست من در این فروم هست. ایشالا منو در جمع خودتون بپذیرید :lover:
این تاپیک رو از صفحه اول تا آخر خوندم. در صفحات اول انتقادها و نظرهای بدور از واقعیت، زیاد هست.
ولی هرچی به صفحات آخر این تاپیک نزدیک میشیم ، نظرها درست تر میشن.
حالا منم میخواستم نظرم رو بگم.
من الا حدود 14 ساله که رانندگی میکنم و معمولا ماشین رو بیشتر از 2-3 سال نگه نمیدارم.
ماشینهایی مثل پراید و سمند و 405 و 206 تیپ2 رو داشتم. و همیشه هم ماشین صفر میگیرم چون از ماشین دسته دوم خوشم نمیاد.
مدتیه که 206 تیپ 2 رو فروختم و ریو گرفتم. و باید بگم که از تمام ماشینهایی که قبلا داشتم، واقعا بهتره.
و فعلا قصد عوض کردنش رو ندارم.
در شتاب و کل کل براحتی میتونید آبروی ماشینهایی مثل 405 و سمند و پرشیا و 206 تیپ2و3 رو به باد بدید.
فرمون و کلاچ هیدرولیک فوق العاده ای داره که از تمام رقبای فرانسوی خودش ، نرمتر هست.
و جالبه بدونید که ریو و مزدا 323 و هیوندا ورنا از یک پلتفرم مشترک استفاده میکنن.
ریو امکانات خیلی خوبی داره که بعضی هاشو نام میبرم:
- موتور DOHC با 16 سوپاپ که بصورت مونتاژ شده به ایران وارد میشه. (موتور در ایران مونتاژ نمیشه)
- سیستم ضد سرقت ، 4 شیشه برقی ، پخش mp3 با 4 بلندگو
- سیستم تهویه مطبوع که کمترین تاثیر رو روی قدرت موتور داره (به نسبت 405 و 206 و پراید)
- قفل نشدن درها هنگامی که کلید در خودرو جا مانده.
- خاموش کردن اتوماتیک چراغهای بزرگ جلو و مه شکن عقب خودرو در هنگام خاموش کردن موتور
- خاموش کردن اتوماتیک چراغهای کوچک بعد از بیرون آوردن کلید از محل توپی استارت
- روشن شدن اتوماتیک کمپرسور تهویه در هنگام استفاده از بخاری بمنظور بیرون بردن بخار آب روی شیشه ها
و .....
از همه مهمتر اینکه تمام قطعات ریو (بجز لاستیک و باطری) کره ایه و دست ایرانی بهش نخورده.
حتی لوازم بدنه ریو هم کره ای هست و ایرانی نیست. میتونید این مسئله رو نمایندگی های سایپا سوال کنید.
بعنوان مثال درب صندوق عقب ریو 194600 تومن هست. چون وارداتیه و در بسته بندی کیاموتورز به فروش میرسه.
و یا گلگیرها و .....
البته عیوبی هم داره. بعنوان مثال صدای موتور در دورهای بالا (در دورهای پایین موتور بی صدایی داره) کمی زیاده ولی آزار دهنده اصلا نیست. اگه با ماشینهایی مثل ورنا و سیلو هم رانندگی کرده باشید ، همشون همینجوری هستن و این خصلت ماشینهای کره ای هست.
اگر یا دنده 5 و در کفی با سرعت 100 تا 120 تا حرکت کنید ، فقط صدای چرخها و باد رو میشنوید و از صدای موتور خبری نیست.
البته صدای موتور با سیستم صوتی خویی که داره اصلا به چشم نمیاد.
و یا لاستیک نازک 175 ایرانی ریو که حتما باید عوض بشن.
من لاستیک کمهو با پهنای 205 انداختم و الان ترمز و چسبندگی ماشین از 206 و 405 خیلی خیلی بهتر شده.
بنظر من فعلا در این محدوده قیمت بهترین انتخاب در ایران بشمار میاد. بهتره که دوستان بدور از تعصب کره ای بودن و یا فرانسوی بودن در مورد خودروها نظر بدن. چون خودم جفتشو داشتم.
هیچکدوم از ما چندین سال قبل فکر نمیکردیم که روزی کارخانه هیوندا ماشینهایی مثل سوناتا و آزرا رو بسازن.
و در میان این همه رقیبهای قدرتمند ، شاهد باشیم که هیوندا آزرای کره ای بعنوان بهترین خودروی زیر 30000 دلار در آمریکا شناخته بشه.
پس بهتره که چشم بادامی ها رو دست کم نگیریم.
و خیلی جالبه بدونید که کیا ریو 2006 و هیوندای ورنا 2006 و هوندا فیت ، در کلاس خودروهای کوچک ، بعنوان باکیفیت ترین خودروهای جهان توسط موسسه JD Power شناخته شدن.
سیاساکتی
28 September 2007, 01:36 AM
اینم قابل توجه کسانی که میگن ریو ایمن نیست!!!!
عکس اول متعلق به تست تصادف سمند هست. این تست ECE94 هست که با سرعت 56 کیلومتر انجام میشه.
اما عکس دوم متعلق به تست تصادف ریو در موسسه ایمنی آمریکا (NHTSA) هست که با سرعت 67 کیلومتر انجام شده.
بنظر شما کدوم ماشین ایمن تره؟؟؟؟؟ :icon_evil
danial_2006
28 September 2007, 02:29 PM
آقا من یه چیز جالب شنیدم.این چیز جالب اینه که ریو فقط یک تعمیر گاه تخصصی در ایران داره اونم در تهرانه و قیمت قطعات به علت وارداتی بودن بالا هستش.در مورد ماشین هم من یه دور کوچیکی با هاش زدم.میتونم بگم که از حداقل از 405 از همه لحاظ سرتره و در مورد تست تصادف بالا باید بگم که امنیت به میزان تخریب ماشین بستگی نداره و به سالم ودر امون موندن سرنشین بستگی داره.
سیاساکتی
28 September 2007, 04:13 PM
سلام دوست عزیز.
این شنیده شما صحت نداره. میتونید به سایت سایپا مراجعه کنید و لیست نمایندگی های ارائه دهنده خدمات ریو رو مشاهده کنید.
در مورد وارداتی بودن قطعات ، حرف شما کاملا صحیحه و تمام قطعات ریو خوشبختانه وارداتیه و هنوز مهندسان ایرانی ، خلاقیت خودشون رو نشون ندادن. :icon_excl
ولی با وجود وارداتی بودن ، هنوز کم خرج از 206 هست.
در مورد ایمنی هم باید بگم که بدنه باید طوری طراحی شده باشه که بتونه ضربه حاصل از تصادف رو جذب کنه تا اون ضربه به کابین و سرنشینان خودرو وارد نشه.
کیا ریو (منظورم همین مدلی هست که در ایران میبینید ، چون از سال 2006 نسل جدید ریو به بازار اومد) در تست تصادف توسط موسسه ایمنی آمریکا NHTSA موفق به دریافت 4 ستاره ایمنی در تصادف از روبرو شده و در تست تصادف از بغل ، 2 ستاره رو کسب کرده.
پس از نظر ایمنی تصادف از روبرو ، در وضعیت خیلی خوبی داره.
بعنوان مثال زانتیای 25 میلیونی در تست تصادف از روبرو فقط 1.5 ستاره گرفته :icon_mad:
405 و پرشیا و سمند که دیگه خدا به دادشون برسه :icon_twis
اینم عکس و امتیازات کسب شده crash test :
icha
28 September 2007, 05:14 PM
ریو ماشین 2003 کره بود حالا ببین چه مدل های از این ماشین زدن بابا خودتونو بااین ماشینا سرکال نزارید.
سیاساکتی
28 September 2007, 10:16 PM
ریو ماشین 2003 کره بود حالا ببین چه مدل های از این ماشین زدن بابا خودتونو بااین ماشینا سرکال نزارید.
دوست عزیز متاسفانه شما اشتباه میکنید.
ساخت کیا ریو از سال 2000 شروع شد. عکس زیر ریو 2000 هست.
از سال 2003 چهره ماشین دگرگون شد و تا سال 2005 ریو با چهره جدید تولید شد.
یعنی همین ریویی که در ایران تولید میشه ، تا سال 2005 در خط تولید قرار داشت.
اینم عکس ریوی 2003 تا 2005 که در خیابونهای خودمون هم اونو میبینید:
در سال 2006 نسل جدید ریو به بازار اومد. ریوی 2006 در دوسال متوالی (2006 و 2007) تونست جایزه بهترین کیفیت ساخت رو از موسسه JD Power دریافت کنه. و هم اکنون با 10 سال یا 100000 کیلومتر گارانتی در خارج بفروش میرسه!!!!!
اینم عکس نسل جدید ریو :
در ضمن دوست گرامی میشه بفرمایید در ایران با 12-13 تومن چه ماشین خانوادگی میدن که بهتر از ریو باشه؟؟؟
206 که بدرد خانواده نمیخوره و خودم هم داشتم و فروختم. چون 206 های جدید به نسبت 206 های چندسال قبل افت کیفیت زیادی داشته.
پژو 405 و سمند هم که دیگه معلوم الحال هستن. قبل از 206 ، هر دو رو امتحان کردم.
خصوصا سمند که تمام قطعات داخلش پس از مدتی ارکستر سمفونی اجرا میکنن.
چند روز پیش برای تحویل گرفتن یه سمند LX سال به ایران خودرو رفتم و ماشینو تحویل گرفتم.
از روز اول تمام قطعات داخل ماشین در دست اندازها صدا میدادن. در ضمن شتاب ماشین واقعا افتضاح بود. من خودم 0 تا 100 ریو رو در زیر 11 ثانیه زدم و فیلمش هم دارم.
0 تا 130 هم حدود 18ثانیه شد.
سمند یا 405 یا 206 تیپ 2 (بدون تقویت) اگه تونستن زیر 11 ثانیه ، 0 تا 100 رو بزنن تمام حرفهای شما رو قبول دارم.
در ضمن ریو از نظر تکنولوژی و کیفیت مونتاژ و مصرف سوخت و امکانات از ماشینهایی که ذکر کردم برتری داره.
عزیزجان من خودم این ماشینها رو داشتم و ساعتها باهاشون رانندگی کردم.
از روی قرض که حرف نمیزنم و سهامدار کیاموتور هم نیستم.
اینم یه عکس برای کسانی که ریو رو دست کم میگیرن :icon_evil
askarizadeh
29 September 2007, 10:43 AM
دوست عزيز از راهنمايي كه كردي ممنونم
من از ريو براي مسافرت هاي بين شهري با مسافت هاي طولاني بيش از 1000 كيلومتر ميخواستم استفاده كنم تجربه كار با مسافتهاي طولاني مسافرت با ريو را داريد؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
همچنين موقع تحويل ماشين به چه نكته هايي بايد توجه كنم(در مورد ريو)
ممنون
icha
29 September 2007, 12:51 PM
دوست من بهتر پولتو برای این ماشین دور نریزی بجاش یک 405 بگیر بهتر از این ریو هم لوازم یدکیش زیاده هم نمایندگیش پس 405 برای مسافرت های طولانی و سخت خیلی خیلی خوب هم راحتی هم ایمنی داره
Moein273
29 September 2007, 01:00 PM
دوست من بهتر پولتو برای این ماشین دور نریزی بجاش یک 405 بگیر بهتر از این ریو هم لوازم یدکیش زیاده هم نمایندگیش پس 405 برای مسافرت های طولانی و سخت خیلی خیلی خوب هم راحتی هم ایمنی داره
دوست عزیز بهتره اگر تجربه این قضیه رو نداریم اظهار نظر نکنیم یکی از بستگاان ما که قبلا هم 405 داشت و از عید امسال ریو خریده و اکثرا هم توی مسافرت هست بسیار از این ماشین تعریف میکرد و راضی بود و میگفت خیلی نسبت به 405 کاراییش بهتره !:icon_surp
askarizadeh
29 September 2007, 03:43 PM
از دوستان اگر كسي ريو نوك مدادي داره لطفا تصويرش را از زواياي مختلف ارسال كنه
يه سوال داشتم:
رنگ نوك مدادي يه جوره يا انواع نوك مدادي وجود داره؟ مثلا تيره و روشن يا به قهوه اي نزديك باشه...
يه عكس نوك مدادي متاليك لطفا بذاريد ممنون ميشم
نظرتون در مورد رنگ نوك مدادي ريو چيه؟
tabeta_03
29 September 2007, 08:11 PM
در خذ و خيل بودن 405 كه ميفرماييد تو هر بقالي لوازم يدكيش هست كه شكي نيست شما بهتر يه نگاهي به كيفيت محصول بندازي.405 هاي امروزي كه صدا تراكتور داره.
تازه آقايون از شركت پژو شكايت كردن چرا ماشناي ما آتيش ميگيره بايد خسارت بدي .يكي نيست به اين آقايون بگه چرا پس تو هيچ كشوري اين اتيش سوزي نيست به ايران رسيد پژو مقصره.متاسفم نميتونيد ماشين اسيايي رو ببينيد و تفكرتون هنوز در سال 19XX مونده در پيچ پژو.بهتر يه نگاهي به مصرف، تكنولوژي ساخت كيفيت ريو بندازي فكر نكنم ديگه سراغ موتور احد بوق و شيپور 405 بري...:icon_surp
Foad
29 September 2007, 09:47 PM
لطفا موضوع تاپیک رو عوض نکنید
YasharX
29 September 2007, 10:26 PM
راحتی صندلی ریو در چه حدیه آیا از 405 فرانسه صندلیهاش راحتره ؟ :icon_cool
dr_mehry
30 September 2007, 05:23 PM
دوست عزیز متاسفانه شما اشتباه میکنید.
ساخت کیا ریو از سال 2000 شروع شد. عکس زیر ریو 2000 هست.
از سال 2003 چهره ماشین دگرگون شد و تا سال 2005 ریو با چهره جدید تولید شد.
یعنی همین ریویی که در ایران تولید میشه ، تا سال 2005 در خط تولید قرار داشت.
اینم عکس ریوی 2003 تا 2005 که در خیابونهای خودمون هم اونو میبینید:
در سال 2006 نسل جدید ریو به بازار اومد. ریوی 2006 در دوسال متوالی (2006 و 2007) تونست جایزه بهترین کیفیت ساخت رو از موسسه JD Power دریافت کنه. و هم اکنون با 10 سال یا 100000 کیلومتر گارانتی در خارج بفروش میرسه!!!!!
اینم عکس نسل جدید ریو :
در ضمن دوست گرامی میشه بفرمایید در ایران با 12-13 تومن چه ماشین خانوادگی میدن که بهتر از ریو باشه؟؟؟
206 که بدرد خانواده نمیخوره و خودم هم داشتم و فروختم. چون 206 های جدید به نسبت 206 های چندسال قبل افت کیفیت زیادی داشته.
پژو 405 و سمند هم که دیگه معلوم الحال هستن. قبل از 206 ، هر دو رو امتحان کردم.
خصوصا سمند که تمام قطعات داخلش پس از مدتی ارکستر سمفونی اجرا میکنن.
چند روز پیش برای تحویل گرفتن یه سمند LX سال به ایران خودرو رفتم و ماشینو تحویل گرفتم.
از روز اول تمام قطعات داخل ماشین در دست اندازها صدا میدادن. در ضمن شتاب ماشین واقعا افتضاح بود. من خودم 0 تا 100 ریو رو در زیر 11 ثانیه زدم و فیلمش هم دارم.
0 تا 130 هم حدود 18ثانیه شد.
سمند یا 405 یا 206 تیپ 2 (بدون تقویت) اگه تونستن زیر 11 ثانیه ، 0 تا 100 رو بزنن تمام حرفهای شما رو قبول دارم.
در ضمن ریو از نظر تکنولوژی و کیفیت مونتاژ و مصرف سوخت و امکانات از ماشینهایی که ذکر کردم برتری داره.
عزیزجان من خودم این ماشینها رو داشتم و ساعتها باهاشون رانندگی کردم.
از روی قرض که حرف نمیزنم و سهامدار کیاموتور هم نیستم.
اینم یه عکس برای کسانی که ریو رو دست کم میگیرن :icon_evil
با 200 تا سرعت ماشین فلاشرشم روشن باشه .!!
Alireza-B
30 September 2007, 10:46 PM
دوستان نکته بین سلام
اولاً جای گله داره از دوستانی که وقتی تاپیکی در مورد ورنا باز میشه (که به قول دوستان رقیب سرسخت ریو تو ایرانه) شروع می کنن به ضد و نقیض گفتن که آره ورنا بده و جیزه و اخه! اما وقتی حرف از ریو میشه دوستان میگن که گل سرسبد خودروهای توی ایران ریو هستش و بس. اگه اون حرفتون جانب دارانه نیست پس این حرفتون چیه؟؟؟؟؟؟؟
اما اصل مطلب:
با اجازه از مدیران سایت (از بزرگ خاندان تا کوچک خاندان) مطلبم کمی بیراهه ولی مطمئناً مورد توجه دوستداران و دشمنان ریو قرار میگیره. بنده در پایین دلایل ارزون تر بودن ریو به نسبت ورنا رو خدمت دوستداران این خودرو می رسانم:
1) اون ریو هم که اینقدر میگید گله و سنبله رقیب ورنا نیست. قدمت تولید نشون میده که کدوم ماشین کپیه ایی ناشیانه از کدوم یکی ماشینه. ریوی عزیز ما با موتور 1493 سی سی قدرت 93 اسب بخار رو فراهم می کنه در حالی که ورنا با موتور 1495 سی سی معادل 99 اسب بخار قدرت تحویل صاحب عزیزش میده.
2) اکسل عقب یکپارچۀ ریو نوید یک وانت نیسان سواری مفت و مجانی رو به شما میده در حالی که اکسل عقب ورنا سه تکه است که یکی از دلایل نرم تر بودن ورنا به نسبت ریو اینه
3) شرکت خودرو سازی سایپا همیشه در نوآوری پیشتاز بوده. مثلاً در خودروی پراید برای این که به خواست های مشتری احترام بذاره بعد از گذشت چند میلیار سال نوآوری به خرج داده و با دستی کردن آنتن برقی خودرو یک معنای جدید به نوآوری بخشیده. در مورد خودروی ریو هم با آنتن ثابت سقفی تکنولوژی دورۀ جنگ ستارگان رو به نمایش گذاشته و البته تکمیل کنندۀ این هنر جملۀ پر معنی و مفهوم آنتن ثابت روی سقف (جلوش یه تیک) در جدول امکانات رفاهی این خودروست.
4) زه روی در کجاست؟ (شاید خونۀ خالشه).
5) رنگ آینه ها و دستگیرۀ دربها کجاست؟ (احتمالاً به اتفاق هم در منزل خالۀ مورد شمارۀ چهار هستند).
6) صندلی های عقب با قابلیت تاشو (دسترسی به صندوق عقب) اگه دیدین سلام برسونین.
7) پشت سری های صندلی عقب ندارد.
8) اما جلو پنجرۀ کپی پراید دارد (اشاره به اظهار نظر اخیر دوست عزیزمون که فرمودند قیافۀ ریو به دلیل نو آوری و شکل خاص بر خلاف ورنا خسته کننده نیست).
9) مالکان محترم خودروی دوو سی یلو با خرید یک ریو می توانند کپی برابر اصل پشت آمپر و دسته های راهنمای خودروی قبلی خود را در این مدل ببینند.
و آخر این که...
همونطور که دوستان مستحضرند تناسب خطوط بدنه عامل اصلی زیبایی خودروست که خودروی ریو کمترین بهره از این مورد رو داشته. فقط محض اطلاع دوستان عرض کنم که در خودروی ورنا این خطوط و عضلات بدنه حتی روی چراغ عقب نیز هماهنگ با گلگیر عقب خودرو رعایت شده (اگه ندیدیش چراغ عقب رو لمس کن).
ضمناً 16 سوپاپ بودن این خودرو در پرده ایی از ابهامه و این به دلیل اینه که سایپا در کاتالوگ خودرو چیزی در مورد 16 سوپاپ بودن ریو نگفته (حتماً نخواسته آبروی ورنا رو ببره چون ورنا 12 سوپاپه و هی راین خودرو اعلام می کنه که ورنا 12 سوپاپه).
دوستان توجه بکنن که اگه ریوی 12 میلیونی اختلاف قیمتی در حدود 3 میلیون با ورنا داره دلیلش گرون فروش بودن راین خودرو نیست. با باز کردن درب موتور ریو و مقایسه سطحی کیفیت و قیافۀ تجهیزات با ادوات داخل محفظه موتور ورنا یکی دیگه از دلایل گرون تر بودن ورنا رو می بینید. پس خواهش می کنم با جملات بی مغز و نپخته عقل و دانستۀ خودتون رو زیر سوال نبرید. بنده هم اگر با 12 میلیون پول بخوام ماشین بخرم به جای 405 یا 206 ریو رو انتخاب می کنم چون به نظرم ریو از این دو خودرو بهتره. اما هرگز بدون تحقیقات خودروی خودم رو بر حسب علائق شخصی خودم سرتر از خودروهای با کلاس تر و بهتر از خودروی خودم نمی دونم.
آیا وقتش نرسیده که اول فکر بکنیم بعد حرف بزنیم؟
Alireza-B
30 September 2007, 10:51 PM
دوستان نکته بین سلام
اولاً جای گله داره از دوستانی که وقتی تاپیکی در مورد ورنا باز میشه (که به قول دوستان رقیب سرسخت ریو تو ایرانه) شروع می کنن به ضد و نقیض گفتن که آره ورنا بده و جیزه و اخه! اما وقتی حرف از ریو میشه دوستان میگن که گل سرسبد خودروهای توی ایران ریو هستش و بس. اگه اون حرفتون جانب دارانه نیست پس این حرفتون چیه؟؟؟؟؟؟؟
اما اصل مطلب:
با اجازه از مدیران سایت (از بزرگ خاندان تا کوچک خاندان) مطلبم کمی بیراهه ولی مطمئناً مورد توجه دوستداران و دشمنان ریو قرار میگیره. بنده در پایین دلایل ارزون تر بودن ریو به نسبت ورنا رو خدمت دوستداران این خودرو می رسانم:
1) اون ریو هم که اینقدر میگید گله و سنبله رقیب ورنا نیست. قدمت تولید نشون میده که کدوم ماشین کپیه ایی ناشیانه از کدوم یکی ماشینه. ریوی عزیز ما با موتور 1493 سی سی قدرت 93 اسب بخار رو فراهم می کنه در حالی که ورنا با موتور 1495 سی سی معادل 99 اسب بخار قدرت تحویل صاحب عزیزش میده.
2) اکسل عقب یکپارچۀ ریو نوید یک وانت نیسان سواری مفت و مجانی رو به شما میده در حالی که اکسل عقب ورنا سه تکه است که یکی از دلایل نرم تر بودن ورنا به نسبت ریو اینه
3) شرکت خودرو سازی سایپا همیشه در نوآوری پیشتاز بوده. مثلاً در خودروی پراید برای این که به خواست های مشتری احترام بذاره بعد از گذشت چند میلیار سال نوآوری به خرج داده و با دستی کردن آنتن برقی خودرو یک معنای جدید به نوآوری بخشیده. در مورد خودروی ریو هم با آنتن ثابت سقفی تکنولوژی دورۀ جنگ ستارگان رو به نمایش گذاشته و البته تکمیل کنندۀ این هنر جملۀ پر معنی و مفهوم آنتن ثابت روی سقف (جلوش یه تیک) در جدول امکانات رفاهی این خودروست.
4) زه روی در کجاست؟ (شاید خونۀ خالشه).
5) رنگ آینه ها و دستگیرۀ دربها کجاست؟ (احتمالاً به اتفاق هم در منزل خالۀ مورد شمارۀ چهار هستند).
6) صندلی های عقب با قابلیت تاشو (دسترسی به صندوق عقب) اگه دیدین سلام برسونین.
7) پشت سری های صندلی عقب ندارد.
8) اما جلو پنجرۀ کپی پراید دارد (اشاره به اظهار نظر اخیر دوست عزیزمون که فرمودند قیافۀ ریو به دلیل نو آوری و شکل خاص بر خلاف ورنا خسته کننده نیست).
9) مالکان محترم خودروی دوو سی یلو با خرید یک ریو می توانند کپی برابر اصل پشت آمپر و دسته های راهنمای خودروی قبلی خود را در این مدل ببینند.
و آخر این که...
همونطور که دوستان مستحضرند تناسب خطوط بدنه عامل اصلی زیبایی خودروست که خودروی ریو کمترین بهره از این مورد رو داشته. فقط محض اطلاع دوستان عرض کنم که در خودروی ورنا این خطوط و عضلات بدنه حتی روی چراغ عقب نیز هماهنگ با گلگیر عقب خودرو رعایت شده (اگه ندیدیش چراغ عقب رو لمس کن).
ضمناً 16 سوپاپ بودن این خودرو در پرده ایی از ابهامه و این به دلیل اینه که سایپا در کاتالوگ خودرو چیزی در مورد 16 سوپاپ بودن ریو نگفته (حتماً نخواسته آبروی ورنا رو ببره چون ورنا 12 سوپاپه و هی راین خودرو اعلام می کنه که ورنا 12 سوپاپه).
دوستان توجه بکنن که اگه ریوی 12 میلیونی اختلاف قیمتی در حدود 3 میلیون با ورنا داره دلیلش گرون فروش بودن راین خودرو نیست. با باز کردن درب موتور ریو و مقایسه سطحی کیفیت و قیافۀ تجهیزات با ادوات داخل محفظه موتور ورنا یکی دیگه از دلایل گرون تر بودن ورنا رو می بینید. پس خواهش می کنم با جملات بی مغز و نپخته عقل و دانستۀ خودتون رو زیر سوال نبرید. بنده هم اگر با 12 میلیون پول بخوام ماشین بخرم به جای 405 یا 206 ریو رو انتخاب می کنم چون به نظرم ریو از این دو خودرو بهتره. اما هرگز بدون تحقیقات خودروی خودم رو بر حسب علائق شخصی خودم سرتر از خودروهای با کلاس تر و بهتر از خودروی خودم نمی دونم.
آیا وقتش نرسیده که اول فکر بکنیم بعد حرف بزنیم؟
kingdariush
30 September 2007, 11:56 PM
دوستان نکته بین سلام
اما اصل مطلب:
ریو هر چی که باشه موتورش عالیه و بسیار خوب طراحی شده. ریو 98 است قدرت میده (ریوی ایران یعنی ریو LS ) ولی ورنا فقط 91 اسب هست اینم مدرک:
متاسفانه توی این فروم در مورد محصولات کرمانخودرو اغراق زیاد میشه و این حرفها برای ما آشناست.
Moein273
1 October 2007, 12:38 AM
من از ورنا سواری نگرفتم اما توش نشتم ماشین بسیار بهتری به نسبت ریو هست و شاید طرح بیرونیش هم با اینکه سلیقه ای هست از ریو بهتر باشه اما در کل توی این تاپیک بیشتر این ماشین با سمند و 405 و 206 مقایسه شد تا ورنا و این نکته رو هم یادمون نره که ورنا یه چند میلیونی از ریو گرونتره
Suba_sa
1 October 2007, 05:42 PM
من از ورنا سواری نگرفتم اما توش نشتم ماشین بسیار بهتری به نسبت ریو هست و شاید طرح بیرونیش هم با اینکه سلیقه ای هست از ریو بهتر باشه اما در کل توی این تاپیک بیشتر این ماشین با سمند و 405 و 206 مقایسه شد تا ورنا و این نکته رو هم یادمون نره که ورنا یه چند میلیونی از ریو گرونتره
ورنا راه نميره! براي همين خود کرمانخودرو هم ميخواهد 1600 اش رو بياره.