PDA

View Full Version : تاپیک جامع ریو

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

hojabri
10 September 2008, 09:06 AM
سلام دوستان،

كساني كه ثبت نام اينترنتي انجام دادن يادشون هست كه آيا توي رنگهاي قابل انتخاب زرشكي هم بوده يا نه؟ چون الان قسمت ريو توي اون صفحه غير فعاله من نمي تونم چك كنم. ممنون.

adolf1945
10 September 2008, 10:24 AM
دوستان من همون اول هم گفتم که انداختن رینگ 14 برای دوستانی که از ابتدا رینگ و لاستیک رو عوض کردند قابل تشخیص نیست .
الان شما برید فاصله گلگیر رو با رینگ و لاستیک فابریک سایپا و رینگهای 14 مقایسه کنید . قطعا" متوجه کاهش فاصله تا گلگیر خواهید شد . مثلا" خود من وقتی میخوام برم مسافرت تا گردن ماشین رو بار گیری میکنم و گاهی رینگ و لاستیک فاصله خیلی خیلی کمی با گلگیر ها پیدا میکنه . حالا حسابش رو کنید اگه رینگ 14 باشه چقدر مشکل بیشتر خواهد شد . حسین آقا درست میگن که ارتفاع ماشین بالاتر میاد ولی به حادث شدن یک همچین مشکلی نمیارزه . البته این مشکل اپیدمی نیست و ممکنه اصلا" برای یه نفر مشکل نباشه مثل کسایی که ماشین رو اسپرت میکنن یا با تیونینیگ حال میکنن . ولی برای یک خانوار امریست مهم .

الان رینگ و لاستیک 175/70/13 ریو اینه .
دوستان اگه بتونن عکس بندازن خیلی خوبه. اینجوری مقایسه عینی تر میشه .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اینم فاصله رینگ و لاستیک با گلگیر از یه نگاه دیگه :

من از دوستان خواهش میکنم اگه امکان داره اونها هم عکسها رو بزارن تا بشه مقایسه کرد .

sepehram
10 September 2008, 12:52 PM
سلام.
ببخشیدا... من میخواستم چراغ پشت آمپر رو واسه باز بودن صندوق عقب فعال کنم ، پیچ های کیلومتر رو (سه پیچ بالاش) باز کردم ، ولی در نیومد ، پایینش گیر میکرد ، ترسیدم بکشم یهو بشکنه ، گفتم اول از شماها که واردین بپرسم، بعد عمل کنم!!! دقیقا چطوریه؟ جای دیگه ای رو هم باید ور بریم باهاش؟ من سرچ کردم در موردش که ببینم توضیح تصویری واسش هست تو سایت یا نه ولی پیدا نکردم!!! (یادمه که بود ، چون اینجا دیده بودم که این کار میشه) ممنون میشم توضیح بدین از اول تا آخر باید چیکار کرد!! ببخشدیدا... مرسی.

adolf1945
10 September 2008, 01:38 PM
سلام دوستان،

كساني كه ثبت نام اينترنتي انجام دادن يادشون هست كه آيا توي رنگهاي قابل انتخاب زرشكي هم بوده يا نه؟ چون الان قسمت ريو توي اون صفحه غير فعاله من نمي تونم چك كنم. ممنون.

فکر کنم زرشکی نداشته باشه .ولی بهت پیشنهاد میکنم از رنگهای خاص استفاده نکن چون دردسرش زیاده .
بهترین رنگها :
سفید
نوک مدادی
نقره ای
بژ
مشکی

hojabri
10 September 2008, 03:10 PM
فکر کنم زرشکي نداشته باشه .ولي بهت پيشنهاد ميکنم از رنگهاي خاص استفاده نکن چون دردسرش زياده .
بهترين رنگها :
سفيد
نوک مدادي
نقره اي
بژ
مشکي

خيلي ممنون از پاسختون،
پس با اينحساب ميرم سراغ نوك مدادي چون خيابونا پر شده از ريوي سفيد.

ولي ممكنه بگيد چه جور دردسري داره اين رنگهاي خاص؟

fari_ssss2000
10 September 2008, 06:32 PM
سلام من هم مشکل چراغ بنزین رو دارم 3 بار نمایندگی بردم ولی درست نشد خودم چراغش رو چک کردم فکر کنم ایراد از سنسور بنزین داخل باک باشه

hamedtb
10 September 2008, 08:09 PM
سلام.
ببخشیدا... من میخواستم چراغ پشت آمپر رو واسه باز بودن صندوق عقب فعال کنم ، پیچ های کیلومتر رو (سه پیچ بالاش) باز کردم ، ولی در نیومد ، پایینش گیر میکرد ، ترسیدم بکشم یهو بشکنه ، گفتم اول از شماها که واردین بپرسم، بعد عمل کنم!!! دقیقا چطوریه؟ جای دیگه ای رو هم باید ور بریم باهاش؟ من سرچ کردم در موردش که ببینم توضیح تصویری واسش هست تو سایت یا نه ولی پیدا نکردم!!! (یادمه که بود ، چون اینجا دیده بودم که این کار میشه) ممنون میشم توضیح بدین از اول تا آخر باید چیکار کرد!! ببخشدیدا... مرسی.

با سلام من اين مطلب را يك بار در مجلهي ماشين مطرح كرده بودم شما بايد اول دو دستي از پايين بگيريد (از كناره هاي فرمان) و بكشيد بيرون و بعد چهار تا پيچ آمپر رو باز كنيد و آمپر رو دربياريد بعد آمپر رو رو به نور بگيريد تا جاي چراغ صندوق عقب معلوم بشه بعد يك لامپ از اي بي اس يا ايربگ در بياريد و جاي آن بزاريد در ضمن به جز چراغ صندوق عقب چراغ المنت شيشه عقب رو هم ميتونيد فعال كنيد
اگر باز هم سوالي بود بنده در خدمتم

rezadokoo
11 September 2008, 08:31 AM
با سلام من اين مطلب را يك بار در مجلهي ماشين مطرح كرده بودم شما بايد اول دو دستي از پايين بگيريد (از كناره هاي فرمان) و بكشيد بيرون و بعد چهار تا پيچ آمپر رو باز كنيد و آمپر رو دربياريد بعد آمپر رو رو به نور بگيريد تا جاي چراغ صندوق عقب معلوم بشه بعد يك لامپ از اي بي اس يا ايربگ در بياريد و جاي آن بزاريد در ضمن به جز چراغ صندوق عقب چراغ المنت شيشه عقب رو هم ميتونيد فعال كنيد

دوستاني كه الان دارن اين كار رو انجام ميدن اگه لطف كنن و يه آموزش تصويري از اين كار بزارن ممنون ميشيم:icon_cool

adolf1945
11 September 2008, 09:17 AM
خيلي ممنون از پاسختون،
پس با اينحساب ميرم سراغ نوك مدادي چون خيابونا پر شده از ريوي سفيد.

ولي ممكنه بگيد چه جور دردسري داره اين رنگهاي خاص؟

ریو ماشینیه که چون سپرش هم رنگ بدنه هست و شاسیش هم نسبتا" پایینه ، احتمال خط و خش جزئی روش افتادن زیاده . در این موارد شما میتونی با یه لگه گیری ریز ماشین رو به حال اولیه بر گردونی و این کار از عهده هر نقاشی بر میآد و رنگهای فوق الذکر هم توی هر جایی به راحتی پیدا میشه ولی رزگ زرشکی یا زیتونی در درسر سازه و هر جایی نمیتونی این شماره رنگ رو به راحتی پیدا کنی . چون خود رزشکی چند تا شماره داره .

Z@man
11 September 2008, 09:29 AM
سلام
درخصوص رینگ 14 باید به عرض برسانم تا حالا که بیشتر از یکساله زیر ماشینم هست و مسافرتهای زیادی هم باصندوق پر رفتم تا حالا مشکلی پیش نیامده و به جایی گیر نکرده.
در مورد وزن هم رینگ و لاستیک فابریک 14.800 و رینگ و لاستیک جدید ( بزرگتر ) 14.200 بود.
ضمناً ارتفاع با لاستیک 65*185 یک سانت بیشتر شد.
این هم عکسهایی که موجود داشتم.

مقایسه رینگ و لاستیک

بعد از نصب

fari_ssss2000
11 September 2008, 01:02 PM
کسی میدونه دقیقا محل قرار گیری سنسور سطح بنزین کجاست؟

fari_ssss2000
11 September 2008, 01:03 PM
من شنیدم رینگ فولکس گل هم به ریو میخوره آیا کسی میدونه که این حرف درسته یا نه؟

adolf1945
11 September 2008, 02:13 PM
آقا من امروز رفتم کار رو تموم کردم . البته سه مدل لاستیک انداختم زیر ماشین و یکی یکی تست زدم .
رینگ 14 با شماره 185/70/14 فاصله با گلگیر رو کم میکنه ولی لاستیک 185/65/14 افزایش ارتفاع به واسطه رینگ رو تقلیل میده چون متغیر لاستیک کویر 70 هست .

به صورت کلی برای افزایش ارتفاع میشه دو تا کار انجام داد :
رینگ رو دست نزنی و از لاستیک لژ دار با متغیر185/70 استفاده کنی یا اینکه رینگ رو بکنی 14 ولی متغیر 70 رو بکنی 65 . (همون کاری که آقا زمان انجام داده)

کاری که من انجام دادم این بود که رینگ رو تغییر ندارم و از لاستیک 185/70/13 استفاده کردم .
در این حالت سه مدل لاستیک رو تست زدم و دیدم یه لاستیک تایوانی که به لحاظ قیمتی هم رنج کامهو بود فاصله رو دو و نیم سانت بالا آورد .بقیه لاستیکها فاصله رو تغییر نمیدادن .
شماره دقیقش اینه: .
86H 185/70/13 Achilles

از لحاظ کیفیتی هم میشه به راحتی اون رو بر کامهو دور سفید برتری داد . قیمتش هم جفتی 120 بود . کامهو هم جفتی 130 تومن بود .

[Only registered and activated users can see links]

good_rally
11 September 2008, 05:10 PM

alireza tR
12 September 2008, 01:51 PM
سلام من تازه به اين فروم اومدم
منم تا چند وقت ديگه ريو دار ميشم
ميخواستم ببينم اگه لاستيك 205 روي رينگ خودش بندازم مشكلي واسم پيش نمياد؟

hamedtb
12 September 2008, 04:23 PM
با سلام
چند وقتي هست كه بعضي وقت ها از كمك هاي جلوي ماشينم صداي تق تق شتيده ميشه البته نه هميشه سر كمك ها رو هم نگاه كردم ديدم لاستيك سر كمك ها كمي پوسته پوسته شده و كمك ها هم كمي تو جاي خودشون كجند يعني توي مركز نيستند ماشين حدود 5000 تا كار كرده چيكار كنم

kamil81
12 September 2008, 11:16 PM

سلام

من 205 روي رينگ فابريك دارم وتا الان 5000 تا كار كردم و مشكل نداشتم.
ولي اساتيد عنوان كردن كه در آينده مشكلاتي با جلو بندي خواهم داشت كه اميدوارم اين چنين نشود.
من عشق لاستيك پهن دارم (( به علت زيبايي و ترمز گيريه بهتر )) به همين دليل مشكلات احتماليش را قبول كردم. گو اينكه دوستاني هم كه از لاستيك 205 استفاده كردن بعد از 30000 كيلومتر هم مشكلي نداشتن.

hosseinabd
13 September 2008, 02:27 AM
اگر از نظر گارانتی بهت ایرادی نگیرند فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون زیر و بند ریو خیلی محکمه و حالا حالاها داغون نمیشه.

adolf1945
13 September 2008, 09:10 AM

دوست عزیز 205 هم میتونی بندازی ولی بعضی نمایندگی ها ممکنه گیر بدن .یکی از آشناهای ما جعبه دندش مشکل پیدا کرده بود ، گیر دادن گفتن لاستیکت رو خیلی پهن کردی برای همین عواقبش بر عهده خودته . ضمن اینکه لاستیک پهنتر توی شتاب و سوختت تأثیر میزاره . البته نه زیاد ولی خوب کمی تأثیر میپذیره .(البته این فقط نظر منه ،خدای نکرده به دوستان جسارت نباشه )
من 185/70/13 انداختم . هم ارتفاع ماشین زیاد شد و هم تعادل ماشین بهتر شد .

farzadba
13 September 2008, 11:27 AM
سلام.
با درود خدمت شما سپهر عزيزم
براي راحتي كار بهتره اول قاب پشت فرمان رو باز كنيد و بعد كه اون رو در آورديد با باز كردن سه تا پيچ مربوطه قاب پلاستيكي در مي ياد و بعد هم بقيه كار
آموزش تصويري رو هم بنده احتمالا تا فردا توب تاپيك "لوازم جانبي فابريك ريو (نصب نشده توسط شركت سايپا)" برات ميذارم
با احترام
با درود خدمت حامد عزيزم
ضمن تشكر از شما بابت آمزش مفيدي كه گذاشته بوديد اگر اون عكسها هم مال شما بود (آموزش تصويري) و يا اگر بهشون دسترس داريد برام بفرستيد تا فايلش رو درست كنم و بفرستم (آفيس خودم توي خونه 2007 بود و فايلي كه درست كردم نتونستم با 2003 اداره باز كنم وگرنه همين الان گذاشته بودم)
با احترام

adolf1945
13 September 2008, 01:28 PM
این ماشین برای پسر دائیمه .
خیلی قشنگ شده بود.گفتم تو سایت هم بزارم بچه ها ببینن.

?!...sia
13 September 2008, 01:46 PM
این زیتونیه یا نوک مدادی؟
رینگش رو چند خریده؟

kamil81
13 September 2008, 02:47 PM
205/65/13

adolf1945
13 September 2008, 06:41 PM
رینگش 15 هست لاستیکش هم 195 . ساب بافر و ضبط هم گذاشته . اگزوز و شیشه ها رو هم تغییر داده . رنگش هم زیتونیه . میخواد 13.5 بفروشش . مدلش هم 86 هست بدون رنگ .

ولی شتابش وحشتناکه . چون تیونینگ کرده به راحتی هر ماشین 2000 سی سی رو لت و پار میکنه .

hamedtb
13 September 2008, 06:46 PM
با سلام
اين هم آدرس عكس ها

mohammad1983
13 September 2008, 07:22 PM
با سلام
چند وقتي هست كه بعضي وقت ها از كمك هاي جلوي ماشينم صداي تق تق شتيده ميشه البته نه هميشه سر كمك ها رو هم نگاه كردم ديدم لاستيك سر كمك ها كمي پوسته پوسته شده و كمك ها هم كمي تو جاي خودشون كجند يعني توي مركز نيستند ماشين حدود 5000 تا كار كرده چيكار كنم
سلام
دقيقا مال ما هم زماني كه نو بود صداي تق تق هاي خفيف از كمك جلو سمت راست ميومد.
خيلي روش حساس بودم.
الان بعد از 8000 تا ميشه گفت به 10 درصد سيده،و خيلي بايد دقت كرد.به نظرم به مرور قطع ميشه.

fari_ssss2000
13 September 2008, 11:44 PM
سلام کسی از محل قرار گیری قطعات فنی ریو مثل سنسور بنزین خبر نداره؟
توی عیب یابی برای روشن نشدن چراغ بنزین فقط نمیدونم این سنسور جاش کجاست و چطوری باید چکش کرد بقیه موارد مثل فیوز و لامپ چراغ بنزین رو چک کردم ولی ایرادی ندیدم

eysun
14 September 2008, 01:37 AM
هزینه نصب ABS روی ریو چقدره؟

sepehram
14 September 2008, 09:57 AM
ممنون دوستان.
انجام دادم ، شد.
قاب فرمون رو هم باز کردم ، قاب کیلومتر رو باز کردم ، بعدشم که آمپر رو در اوردم و ردیفش کردم.
مرسی

siamak348
14 September 2008, 12:27 PM
آقايون ، كسي از طريق ثبت نام اينتر نتي (تحويل مرداد وشهريور) رنگي غير از سفيد و نقره اي تحويل گرفته ؟
اگه گرفتين لطفا تاريخ ثبت نام وتاريخ تحويل رو بنويسيد،خيلي ممنون

farzadba
15 September 2008, 08:55 AM
با درود خدمت شما سپهر عزيزم
براي راحتي كار بهتره اول قاب پشت فرمان رو باز كنيد و بعد كه اون رو در آورديد با باز كردن سه تا پيچ مربوطه قاب پلاستيكي در مي ياد و بعد هم بقيه كار
آموزش تصويري رو هم بنده احتمالا تا فردا توب تاپيك "لوازم جانبي فابريك ريو (نصب نشده توسط شركت سايپا)" برات ميذارم
با احترام
با درود خدمت حامد عزيزم
ضمن تشكر از شما بابت آمزش مفيدي كه گذاشته بوديد اگر اون عكسها هم مال شما بود (آموزش تصويري) و يا اگر بهشون دسترس داريد برام بفرستيد تا فايلش رو درست كنم و بفرستم (آفيس خودم توي خونه 2007 بود و فايلي كه درست كردم نتونستم با 2003 اداره باز كنم وگرنه همين الان گذاشته بودم)
با احترام
با درود خدمت دوستان
آموزش تصويري رو كه قول داده بودم در اون محلي كه در نقل قول اشاره كردم در صفحه 9 گذاشتم. دوستاني كه لازم دارند استفاده كنند و اگر مفيد بود من را هم از دعاي خير خودتان محروم نفرماييد ضمنا اگر سوالي هم باشه در خدمتم
با احترام

reza engine
15 September 2008, 09:55 AM
آقايون ، كسي از طريق ثبت نام اينتر نتي (تحويل مرداد وشهريور) رنگي غير از سفيد و نقره اي تحويل گرفته ؟
اگه گرفتين لطفا تاريخ ثبت نام وتاريخ تحويل رو بنويسيد،خيلي ممنون

من 20 تير ثبت نام كرده بودم و 16 شهريور تحويل گرفتم.
رنگ هم زيتوني متاليك

reza-61
15 September 2008, 09:15 PM
باعرض سلام خدمت دوستان عزیز: راستش من برای اینکه ریو بخرم پرایدم را که مدل 86 بود فروختم.وبعد ازمقداری تحقیق به من گفتن که ریو از لحاظ قدرت وشتاب مشکل داره. و همچنین سمند( ال اکس) را به من پیشنهاد دادن حالا از شما خواهشمندم مرا در این انتخاب (باذکر دلیل ) یاری نمایید.با تشکر

tabeta_03
15 September 2008, 11:18 PM
باعرض سلام خدمت دوستان عزیز: راستش من برای اینکه ریو بخرم پرایدم را که مدل 86 بود فروختم.وبعد ازمقداری تحقیق به من گفتن که ریو از لحاظ قدرت وشتاب مشکل داره. و همچنین سمند( ال اکس) را به من پیشنهاد دادن حالا از شما خواهشمندم مرا در این انتخاب (باذکر دلیل ) یاری نمایید.با تشکر
تحقیقتون کاملا اشتباهه این ماشین اخر شتابه اسفالت کنده میشه تو شتاب اولیه شتاب ثانویه نسبت به موتور 1500 قابل قبوله شما یه نگاه به تکنولوژی تولید موتور ریو بندازی بهد اونو با موتور ان سال پیش سمند مقایسه کنی متوجه میشی فرق معامله چقدره .dohc 16 والو کجا موتر 8 والو قدیمی سمند با مصرف 10 تا 11 تا کجا.:icon_twis

saeedco
15 September 2008, 11:45 PM
دوستان سلام من تا حالا فقط خواننده بودم و امروز عضو شدم . در مورد تعویض رینگ ریو با رینگ 14 سوال داشتم ، رینگ مزدا 100 که برای ریو توصیه کردید گیرم نیومد .... سوالم اینه : چرا نمیشه از رینگ پژو برای ریو استفاده کرد؟

hamedtb
15 September 2008, 11:58 PM
شتاب ريو كمه :icon_twis:icon_twis:icon_twis :icon_lol:والا اين رو هيچ جا نشنيده بودم من هم موقع خريد از همه تحقيق كردم و همه گفتند نقطه مثبت ريو شتابشه شتاب 10 ثانيه ريو كجا و شتاب 13 ثانيه سمند كجا

hosseinabd
16 September 2008, 02:29 AM
دوستان سلام من تا حالا فقط خواننده بودم و امروز عضو شدم . در مورد تعویض رینگ ریو با رینگ 14 سوال داشتم ، رینگ مزدا 100 که برای ریو توصیه کردید گیرم نیومد .... سوالم اینه : چرا نمیشه از رینگ پژو برای ریو استفاده کرد؟
اگر رینگ مزدا گیرتون نیومد از رینگ آلومینیومی خود ریو (فابریک ) استفاده کنید و اگر این هم گیرتون نیومد از رینگهای آلومینیومی موجود در بازار استفاده کنید.
رینگ پژو بدلیل اینکه پیچ 100 نیست بهش نمیخوره.چون ریو پیچهاش 100 هست و فقط قولکس گل بهش میخوره و مزدا 323.

adolf1945
16 September 2008, 03:16 PM

ای بابا این دنیای اقتصاد دوباره یه مهملی رو مطرح مرد ملت رو به شک انداخت .
مقایسه امروز سه شنبه 26 شهریور 87 دنیای اقصاد:
ريو يا سمند معمولي؟
البته ريو را مي‌توان به صورت سفارشي به ترمز ABS مجهز كرد. همان‌طور كه گفته شد سمند با داشتن موتور 8/1ليتري، قدرت بالاتري نسبت به ريو دارد. در شتا‌ب‌گيري سمند كمي برتر نسبت به ريو به نظر مي‌رسد. در هندلينگ و فرمان‌پذيري دو خودرو يكسان هستند و ريو با توجه به ابعاد نامناسب رينگ و لاستيك با سمند برابري مي‌كند. اگر بخواهيم كمي دقيق‌تر بنگريم، سمند با داشتن فضاي بيشتر براي سرنشينان و شتاب‌گيري بهتر مي‌تواند گزينه بهتري نسبت به ريو باشد.

من یه مقایسه بین سمند و ریو گذاشتم اینجا که همه این نقادی ها رو بر هم میزنه :

reza a
16 September 2008, 04:45 PM
دوستانی که تجربه رانندگی با ریو رو دارند میشه بگن مصرف ریو در شهر وجاده چقدره؟

amirhossein74
16 September 2008, 05:54 PM
سلام.لطفا مشکلات ایرادهای ریو رو بگین.صدی چند میسوزونه و به قیمتش میرزه؟:icon_cool

Raminium2001
16 September 2008, 06:55 PM
ایرادش برای من اینه که سر پیچهای تند و تو سرعت بالا (بالای 140) تعادل مناسبی نداره که احتمالا با تعویض رینگ و لاستیک باید این ایراد تا حد زیادی برطرف بشه. مصرفش هم عالیه و با توجه به موتور 1500 کاملا راضی کننده هست. البته ایرادات دیگه ای هم داره که مطرح شده و مهمترینهاشون ارتفاع زیادی کم و صدای موتور هست.

البته اینجا تاپیک مقایسه نیست و من قصد مقایسه ریو با ماشین دیگه ای رو ندارم و از دوستان هم خواهش می کنم بحث مقایسه رو پیش نکشند.

arash p mbz bmw
16 September 2008, 08:59 PM
دوستان اگر لطف كنن يه عكس از موتور ريو براي من بزارن ممنون ميشم..
ميخوام بدونم موتور ريو فرق زيادي داره توي سيستم و جاي فيلتر هوا و مكش هوا؟!
شبيه موتوراي پ‍ژو هستش؟!
اين عكسو بزاريد ممنون ميشم..

adolf1945
16 September 2008, 09:04 PM
دوستان اگر لطف كنن يه عكس از موتور ريو براي من بزارن ممنون ميشم..
ميخوام بدونم موتور ريو فرق زيادي داره توي سيستم و جاي فيلتر هوا و مكش هوا؟!
شبيه موتوراي پ‍ژو هستش؟!
اين عكسو بزاريد ممنون ميشم..

hosseinabd
16 September 2008, 09:28 PM
دوستانی که تجربه رانندگی با ریو رو دارند میشه بگن مصرف ریو در شهر وجاده چقدره؟
من به مصرف توی جاده 5.5 و در شهر 8 رسیدم و سیکل ترکیبی هم 6.8. البته تمام اینها چند کیلومتری هم با کولر بوده.
رینگهای آلومینیومی 14 دارم و لاستیک 185.
درضمن اون دوستی هم که گفتند بالای 140 مشکل داره با رینگ و لاستیک مناسب مشکلتون حل میشه.منم این مشکلو داشتم.

از معایب ریو میشه به نمد کاری بسیار ضعیف و نداشتن ایربگ و ای بی اس و ترمز 4 کاناله و صدای زیاد موتور در دورهای بالا اشاره کرد ولی به نظر من ارتفاع ماشین جز محاسن ریو برای بحث هندلینگشه و با رینگ و لاستیک مناسبش حل میشه.

?!...sia
17 September 2008, 08:03 AM
دوستان من هفته پیش با ماشینم از شیراز رفتم گرگان و برگشتم
معایب و محاسنی رو که تجربه کردم بدون هیچ گونه تعصبی میگم [Only registered and activated users can see links]
خوب اول از همه اینکه شتاب حرف نداره و تو دنده های بالای یک هم اگه پرگاز بری تو سربالایی اصلا کم نمیاره برا سبقت گرفتن و جالب اینجاست که خیلی راحت میشه تو دنده 5 سرعت رو زیاد کرد و اینکار خیلی سریع انجام میشه به طوری که من گاهی فکر میکردم چهاره و میخواستم دنده عوض کنم! [Only registered and activated users can see links]
کولر حرف نداره و تو پیچها هم منی که لاستیک 205 انداختم مشکلی ندیدم + اینکه ترمز گیری واقعا عالیه...
مصرفم هم تو جاده با کولر 7 و بدون کولر 6.2 بود با سرعتی که از 130 تا بیشتر نمیذاشتن برم! [Only registered and activated users can see links]
نکات منفیش هم صدای زیاد موتور تو دور بالای 4000 هست که من به شخصه با صداش حال میکنم اما خوب اگه باباتون سنش بالای 60 باشه و کنارتون نشسته باشه انتظار این رو داشته باشین که مدام بگه کم کن پدر موتور درومد!!! [Only registered and activated users can see links]
یه مقداری فنر بندی ماشین خشکه که اونم به خاطر حالت اسپورتی ماشینه
و فضای صندلی عقب هم برای بیشتر از 2 نفر مناسب نیست

adolf1945
17 September 2008, 09:07 AM
همه چی رو درست گفتی ....
فقط به نظر من صدی 7 با کولر یه ذره زیاده .
البته شاید مربوط به لاستیک 205 هست .
آقا کامیل هم با لاستیک 205 بیشتر میسوزونه .

?!...sia
17 September 2008, 09:40 AM
درسته ولی به نظر من هندلینگ و ترمزگیری بهتر به یکی دو لیتر بنزین که 200 تومنه تو 100 کیلومتر! میصرفه

arash p mbz bmw
17 September 2008, 11:51 PM

سپاسگزارم ...
اما متاسفانه لينكها خرابه..
ممنون ميشم چك كنيد چون بدجور گيرم موتورشو ببينم همه چيز حله..

arash p mbz bmw
17 September 2008, 11:55 PM
درسته ولی به نظر من هندلینگ و ترمزگیری بهتر به یکی دو لیتر بنزین که 200 تومنه تو 100 کیلومتر! میصرفه
اين چه حرفيه پسر گل؟
الان توي دنيا تمام كمپانيها ميان طوري موتور رو طراحي ميكنن كه مصرفش كم باشه و بتونن حداكثر قدرت رو هم بگيرن..
بنزين و مصرفش يكي از مهمترين اصل هاست توي هر ماشيني حالا فرقي نميكنه فورد باشه يا كيا..
توي رنكينگ ها و تست هايي كه ميگيرن اغلب مجلات و نويسندگان بزرگ دنيا وقتي ببينن مصرف يك ماشين بيش از حد معموله و در مقابل رقيباش مصرفش زياده مطمئن باش نمره ي منفي زيادي بهش ميدن..
امنيت هم همينطور..

?!...sia
18 September 2008, 07:54 AM
اين چه حرفيه پسر گل؟
الان توي دنيا تمام كمپانيها ميان طوري موتور رو طراحي ميكنن كه مصرفش كم باشه و بتونن حداكثر قدرت رو هم بگيرن..
بنزين و مصرفش يكي از مهمترين اصل هاست توي هر ماشيني حالا فرقي نميكنه فورد باشه يا كيا..
توي رنكينگ ها و تست هايي كه ميگيرن اغلب مجلات و نويسندگان بزرگ دنيا وقتي ببينن مصرف يك ماشين بيش از حد معموله و در مقابل رقيباش مصرفش زياده مطمئن باش نمره ي منفي زيادي بهش ميدن..
امنيت هم همينطور..

حرفهای شما درست ولی به شرطی که سایپا رینگ 14 رو با لاستیک 185ش نمیدزدید بیاد 175 با 13 رو ماشین بذاره!

alireza tR
19 September 2008, 03:21 PM

چون كه جا پيچهاي رينگ پژو با رينگ ريو فرق ميكنه

alireza tR
19 September 2008, 03:25 PM
آقايون اساتيد يه راهنمايي ميخواستم
لاستيك toyo بهتره يا لاستيك falken?

fari_ssss2000
19 September 2008, 04:39 PM
سلام
کسی میدونه تو مشهد کجا نمد میفروشن؟برای صدا گیری میخوام کف ماشین بندازم
من 3 روزه دنباله نمد میگردم همه جا رفتم مثل خیابون تهران فلکه دروازه قوچان پنجراه طبرسی شاندیز طرقبه هر جا که بهم آدرس دادن رفتم ولی پیدا نکردم
لطفا یکی کمکم کنه

hosseinabd
19 September 2008, 09:12 PM
حرفهای شما درست ولی به شرطی که سایپا رینگ 14 رو با لاستیک 185ش نمیدزدید بیاد 175 با 13 رو ماشین بذاره!
خوب دوست عزیز
اگر دزدیده خودت که میتونی بزاری تازه همون هندلینگ و ترمزگیری هم بهت میده با مصرف کمتر.

tabeta_03
19 September 2008, 11:59 PM
سلام
کسی میدونه تو مشهد کجا نمد میفروشن؟برای صدا گیری میخوام کف ماشین بندازم
من 3 روزه دنباله نمد میگردم همه جا رفتم مثل خیابون تهران فلکه دروازه قوچان پنجراه طبرسی شاندیز طرقبه هر جا که بهم آدرس دادن رفتم ولی پیدا نکردم
لطفا یکی کمکم کنه
از راننده های اتوبوس های بین شهری سوال کنی میدونن.

hojabri
20 September 2008, 10:01 AM
سلام دوستان،
من از يكي از شركتهاي به اصطلاح ليزينگ به صورت قسطي ريو گرفتم البته تحويل خودرو 40 روز بعد از واريز پيش پرداخته، حالا قراره اگه خدا بخواد تا چند روز ديگه خودرو رو تحويل بگيرم، ميخواستم ببينم من كه تا بحال خودرو به نام خودم نداشتم كه پلاكم فك شده باشه (ماشين خودم به نام كسي ديگه بوده)چه مدت بعد از تحويل خودرو ، پلاك و سند خودرو به دستم ميرسه؟ البته شايد اين سوال من ربطي به تاپيك ريو نداشته باشه. از اين بابت من رو ببخشيد.
يه جايي خونده بودم كه همزمان با تحويل خودرو پلاك رو ميدن ، ولي از مسئول اون شركت كه پرسيدم ميگفت 10-12 روز بعد از تحويل خودرو ، البته زياد مطمئن نبود.

?!...sia
20 September 2008, 11:34 AM
سلام دوستان،
من از يكي از شركتهاي به اصطلاح ليزينگ به صورت قسطي ريو گرفتم البته تحويل خودرو 40 روز بعد از واريز پيش پرداخته، حالا قراره اگه خدا بخواد تا چند روز ديگه خودرو رو تحويل بگيرم، ميخواستم ببينم من كه تا بحال خودرو به نام خودم نداشتم كه پلاكم فك شده باشه (ماشين خودم به نام كسي ديگه بوده)چه مدت بعد از تحويل خودرو ، پلاك و سند خودرو به دستم ميرسه؟ البته شايد اين سوال من ربطي به تاپيك ريو نداشته باشه. از اين بابت من رو ببخشيد.
يه جايي خونده بودم كه همزمان با تحويل خودرو پلاك رو ميدن ، ولي از مسئول اون شركت كه پرسيدم ميگفت 10-12 روز بعد از تحويل خودرو ، البته زياد مطمئن نبود.

من پلاکم 2 روز بعدش اومد و سند هم 10 روز بعد
2 ماه بعدم دیر کرد رو دادن...

reza-61
20 September 2008, 02:48 PM
باعرض سلام :من برای خرید ریو 12640000 به حساب شرکت سایپا واریز کردم . زمان تحویل هم شد از اول آذر تا آخر دی ماه .حالا دوستانی که دوره قبل ثبت نام کردن وماشین رو تحویل گرفتن اگر زحمتی براشون نیست بگن آیا امکان تاخر یا زودتر تحویل دادن خودرو وجود دارد؟.باتشکر فراوان

hojabri
20 September 2008, 03:01 PM
من پلاکم 2 روز بعدش اومد و سند هم 10 روز بعد
2 ماه بعدم دیر کرد رو دادن...
با تشكر،
لطفا بقيه دوستان هم اگه امكان داره تجربه شون رو در اين زمينه بگن و اينكه آيا از خود سايپا خريدن يا به صورت قسطي.
ممنون

persia
20 September 2008, 03:19 PM
سلام دوستان،
سلام

از زمانی که اطلاعات فردی شما و مشخصات خودرو توسط خودروساز به راهنمایی و رانندگی داده بشه، ظرف یک یا دو روز کاری پلاک به شما تخصیص داده میشه. در شرکتهای خودروساز، یکی دو کارمند هستند که کارشون ارتباط با راهنمایی و رانندگی هست و ضمنا نیروی انتظامی در اداره فروش شرکت خودروساز، دفتر داره. لذا انجام این کارها بیش از یکی دو روز زمان نمی بره. (مگر اینکه ایرادی در اطلاعات شما وجود داشته باشه. مثلا: من برای آدرس، نام خیابان رو بر اساس نام متداول اعلام کرده بودم که نتونسته بودند روی نقشه پیدا کنند. لذا پلاک تخصیص داده نشده بود. با پیگیری تلفنی، نام رسمی خیابان رو گفتم و آدرس رو اصلاح کردند و همون روز پلاک رو تخصیص دادند)

اما شرکتهای لیزینگ، ممکنه صبر کنند تا تعداد خودروها از یه تعدادی بیشتر بشه و سپس اقدام به ارسال مدارک کنند. لذا بیشتر طول بکشه.

به نظر من تا پلاک خودرو نیومده، خودرو را تحویل نگیرید. چون رانندگی با خودرو بدون پلاک مجاز نیست و ممکنه خودرو شما توقیف بشه.

ضمنا سند خودرو بعد از 5-6 روز آماده میشه و باید از شرکت لیزینگ یا نمایندگی یا واحد فروش شرکت خودروساز تحویل بگیرید. کارت خودرو بعد از 10 روز و کارت سوخت بعد از حدود یک ماه به آدرس شما ارسال میشه. (اعدادی که نوشتم، بر اساس تجربه خودم بود و ممکنه برای شما متفاوت باشه)

با تشکر

tabeta_03
20 September 2008, 11:09 PM
اگه از خود نمایندگی بگیری 3 تا 4 روز پلاک و یک هفته سند و 2تا3 هفته برگ سبز ولی چون شما از واسطه گرفتی بیشتر از اینا میشه.

bamshad
21 September 2008, 01:38 AM
کسی میدونه پیش فروش های تحویل پاییز رو از کی تحویل میدن؟
چجوری باید بفهمم ماشین من نوبتش کیه؟

arash_2006
21 September 2008, 12:41 PM
با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات خدمت دوستان عزیز ریو سوار:icon_evil
من بعد از یک مسافرت 8 روزه به مقاصد تهران ، اصفهان، تهران ، بابلسر بالاخره دیروز برگشتم و تجربه بسیار خوب و لذت بخشی رو با این ماشین داشتم:icon_excl که بعضی از اونها رو تا جایی که یادم میاد میگم
اول از همه این توضیح رو بدم که موقع رفتن کیلومتر ماشین 1800 تا بیشتر نبود و سایز رینگ 15 و لاستیک 195/65 که میدونم تو مصرف تاثیر میذاره با این شرایط و البته صندوق پر و هرچند در صندلی های عقب کسی ننشسته بود ولی وسایلی که گذاشته بودیم کم از یک مسافر نمیاورد بگذریم
در اول سفر به مقصد تهران مصرف چیزی حدود صدی 9 در جاده بود که خیلی خورد تو ذوقم و اینقدر حالم گرفته شد که قصد داشتم به محض رسیدن به مشهد رینگ و لاستیک رو عوض کنم و سایزشون رو کوچیک تر کنم :icon_cry:
ولی با بالا رفتن کیلومتر کم کم این مقدار مصرف تغییر کرد و با وجود اینکه الان کیلومتر ماشین 5200 تا بیشتر نیست ولی در راه برگشت از بابلسر به مشهد مصرف رو اندازه گیری کردم که با کمال تعجب متوجه شدم مصرف رسیده به صدی 7.5 :icon_arro:icon_coolخیلی حال کردم و هرچند که بازم با اون مقداری که دوستان گفتند خیلی فاصله داره ولی فکر میکنم با این کیلومتر و سایز رینگ و لاستیک منطقی باشه و اینکه من به هیچ عنوان کولر رو خاموش نمیکردم و به محض روشن کردن ماشین اولین کاری که میکردم روشن کردن کولر بود و از اون مهم تر من عادت ندارم دنده رو تو دور پایین عوض کنم و همیشه در دور موتور 4000 عوض میکنم که در مصرف بی تاثیر نیست و مورد دیگه که به ذهنم میرسه بنزین معمولی که انشاءالله از فردا بنزین سوپر با قیمت 150 تومن میزنم و حالش رو میبرم :icon_wink
در مورد شتاب که هیچ مشکلی نداشتم و بخاطر حرکت با دور بالا در سربالایی هایی که پارس و سمند و...نهایتا با 90 تا یرفتند بالا من خیلی راحت با 120 تا از کنارشون رد میشدم و هیچ فشاری هم رو ماشین نمیومد حداقل من همچین احساسی نداشتم:icon_excl
در مورد فضای صندلی عقب هم بنظر من برای مسافرت با چهار سرنشین کاملا راضی کننده است که البته اشتباهی که من کردم اینه که روکشی خریدم که پف زیادی داره و در اون از بالشتک های زیادی استفاده شده که باعث میشه بالاجبار صندلی ها رو بدیم عقب و همین باعث شده که فضای عقب خیلی کم بشه و در تهران که با اقوام میرفتیم بیرون با کلی مکافات جا میشدیم:icon_cry: البته ما در 95% اوقات فقط دونفریم و از این بابت مشکلی نداریم ولی توصیه میکنم از همچین روکش هایی استفاده نکنید که بغیر از پشیمانی ثمره ای نداره :icon_eek:
مساله دیگه ای که در مورد این ماشین حتما باید ذکر بشه دمای اون که در شرایطی که در سربالایی اونهم تو اون گرما و اون همه فشاری که بر ماشین میاوردم حتی یک ذره درجه اون بالا نمیرفت واقعا داشتم تعجب میکردم اولش فکر میکردم که درجه خرابه و اشتباه داره نشون میده:icon_razz چون میدیدم که خیلی از ماشین های دیگه زدن کنار و دارند آب به رادیات اضافه میکنند و کمی صبر میکنند تا موتور خنک بشه ولی وقتی کاپوت رو زدم بالا دیدم که اشتباه کردم و مخزن آب رایدات پر و هیچ تکونی نخورده واقعا معرکه است:icon_sad:
جمله ای هم که قبلا بهش اشاره شده و گفتنش خالی از لطف نیست اینه که واقعا در دنده 5 احساس میکنید که ماشین یک دنده کم داره و حتی در این دنده هم میل به تعویض دنده دارید:icon_twis من که همون اوائل بخاطر سرعت بالا دوبار پشت سرهم با فاصله زمانی 15 دقیقه جریمه شدم :icon_bigg که البته اگر زودتر پلیس رو نمیدیدم و سرعت رو کم نمیکردم الان ماشین عزیزم در پارکینگ بود چون هر دفعه با سرعت 170 تا بودم که با ترمز سرعت رو به 125 میرسوندم و نتیجه دو برگه جریمه 20 تومنی بود که البته دومی رو با کمی چونه و خواهش نبستن کمربند و 4 تومنی زد و از اون به بعد دیگه جرات تند رفتن نداشتم:icon_neutمگر در جاهایی که میدونستم از دوربین خبری نیست:icon_evil
از اینها گذشته چند تا سوال هم برام پیش اومده که میخواستم دوستان لطف کنند و مثل سابق منو راهنمایی کنند اول اینکه روشن کردن کولر به مدت طولانی چه در شهر و چه در جاده چه تاثیری بر روی موتور داره؟ و آیاد از عمر اون کم میکنه؟
دوم اینکه این دوربین هایی که تو اتوبان ها گذاشتند همه اونها سرعت رو ثبت میکنند یا بعضی از اونها سرکاری؟ چون بعضی جاها میدیدم که علاوه بر اون ها مامورین عزیز پلیس دوربین به دست به شکار لحظه ها مشغولند و بر اساس اون جریمه میکنند
راستی مورد دیگه ای که الان به ذهنم رسید اینه که صدای موتور بعد از این مسافت واقعا نسبت به روزهای اول خیلی کمتر شده و قابل قیاس با روزهای اول نیست و بنظر من هرکس با این صدا مشکل داره مثل من ماشین رو بندازه تو جاده و خوب بهش گاز بده بعد از اینکه کیلومتر چند هزارتایی رفت بالا مطمئنا این صدا براش قابل تحمل و پرطنین میشه:icon_excl
تنها موردی که میمونه همون نمد کف ماشین که تا حدودی لازم بنظر میرسه چون صدای جاده مستقیما وارد اتاق میشه که با نمد به احتمال زیاد کم میشه:icon_surp

adolf1945
21 September 2008, 02:03 PM
با سلام خدمت دوست عزیز arash_2006 ([Only registered and activated users can see links])
خوشحالم که نظرتون در مورد ماشین جدید(ریو) مثبت شده و به توانایی های این خودرو پی بردید .
حقیقتش من هم در روزهای اول فکر فروش از سرم خارج نمیشد مخصوصا" توی مسیر تعویض پلاک(بزرگراه همت) که صدای موتور رو خیلی زیاد توی ماشین حس کردم و احساس بدی بهم دست داد.
همچنین مصرف زیادش که یواش یواش رو به کاهش رفت . بنده نیز توفیق داشتم در کیلومتر 1200 به بعد، یک مسافرت 4000 هزار کیلومتری داشته باشم و هر چند بنزینم به یغما رفت اما هم قلق های ماشین دستم اومد و هم مصرف سوخت بهینه شد و هم صدای موتور کم شد و الان به ضرس قاطع میگم با کیلومتر 15 هزار خیلی صدای کمتری دارم تا 10 هزار کیلومتر قبل تر . همچنین طی بررسی که روی خودروی پسر داییم داشتم (با کارکرد بیش از 100 هزار) متوجه نرم تر شدن صدای موتور و استمرار شتاب و مصرف یکنواخت سوخت شدم .
----------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سیستم خنک کننده داخلی باید بگم یکی از بهترین گزینه های این خودرو کولر اونه . بنده قبل از ریو ، سوار یکی از همین محصولات ایران خودرو بودم و قسمت شد یه مسافرت تابستانه کاری به خطه جنوب کشور داشته باشم . در طول راه بعد از 400 کیلومتر طی مسیر و استفاده از کولر به صورت یکنواخت ، کاهش کیفییت کولر رو مشاهده میکردم ولی کولر ریو به راحتی بالای 900 کیلومتر (با تعویض راننده و حرکت مداوم خودرو) یک اپسیلون افت پیدا نمیکنه. به حدی که سر نشینان مدام به کم کردن درجه اصرار داشتند . و گمان هم نمیکنم به موتور آسیبی برسه چرا که میشناسم آدمهایی رو که از کولر حمالی میکشن و ماشین اونها دارای ایرادی نیست. انشاء الله در زمستان هم تجربه بخاری وحشتناک این ماشین رو خواهید کرد که به عنوان سشوار هم میشه ازش استفاده کرد و پوست رو میسوزونه . همچنین ایرکاندیشن بسیار عالی اون .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
سیستم فن و خنک کننده موتور هم با همه ماشینها فرق داره .
امکان نداره از حد وسط در هر شرایطی (تکرار میکنم ) در هر شرایطی بالا تر بره و این امید به تکنولوژی روز اون رو افزایش میده .
-----------------------------------------------------------------------------------------------

جا داره اینجا به مسئله ای که چند روز پیش برام اتفاق افتاد اشاره کنم .
راستش من یه پراید فرمون هیدرولیک هم دارم که فعلا" دست خواهرمه و باهاش در و دیوار های کوچه و پارکینگشون رو نوازش میکنه و جای سالم به بدن نداره به طور کلی جانباز 80 درصده . اما موتورش سالمه ولی اخیرا" فرمونش قاط زده و به هنگام چرخوندن به منتها الیه چپ یا راست صدای مهیبی میده .
ماشین رو توی هفته گذشته برداشتم و به توصیه عموم که این بابا تعمیر کار خوبیه و ارزون میگیره ، بردم یه تعمیر گاه توی قرچک. . طرف تحصیلات عالیه در رشته مکانیک داشت و البته از تعمیر کاران ایران خودرو بود و بنا به نیاز، کارگاهی هم به تازگی تشکیل داده بود که به همراه شاگردش کار مردم را راه مینداخت .
وقتی من در مورد موتور های تولید داخل از ایشان سوال کردم به ولای علی بدون اینکه اصلا من رو بشناسه یا بدونه خودروی من چی هست اولین چیزی که بهم گفت این بود که موتور و گیربکسی به توانایی و کیفیت ریو هرگز ندیدم . وی اذعان داشت تمام موتور های تولید داخل را،( از سورن بگیر تا هیوندا ورنا و پراید و Pk و پرشیا و غیره) باز کرده و خودش هم ریو سوار بود . باهاش خیلی قاطی شدم . بعد از اون من تازه متوجه شدم که میشه ریو را به حد مطلوبتری رسوند . من نمیدونم چه بالایی سر ماشین در آورده بود که اصلا" همه چیز ماشین خودش با مال من و شما فرق داشت . ماشین رو از گاراژ نمیتونستی بیاری بیرون . از بس این ماشین تیز بود .کشش ماشین در حد 120 اسب بخار قدرت بود . وقتی ازش پرسیدم که چی کارش کردی نگفت ولی بهم اطمینان داد از تقویت خبری نیست و به موتور چیزی اضافه نشده . حالا دارم روش کار میکنم ببینم چی کارش کرده . البته فقط اینو میدونم که دیسک و صفخه رو عوض کرده و احتمالا"‌یه بلاهایی هم سر سنسور اکسیژن آورده .

آقا زیادی حرف زدم شرمنده ...........

good_rally
21 September 2008, 03:02 PM
من نمیدونم چه بالایی سر ماشین در آورده بود که اصلا" همه چیز ماشین خودش با مال من و شما فرق داشت . ماشین رو از گاراژ نمیتونستی بیاری بیرون . از بس این ماشین تیز بود .کشش ماشین در حد 120 اسب بخار قدرت بود . وقتی ازش پرسیدم که چی کارش کردی نگفت ولی بهم اطمینان داد از تقویت خبری نیست و به موتور چیزی اضافه نشده . حالا دارم روش کار میکنم ببینم چی کارش کرده . البته فقط اینو میدونم که دیسک و صفخه رو عوض کرده و احتمالا"‌یه بلاهایی هم سر سنسور اکسیژن آورده .

دوست عزیز شما اگه فقط تنفس موتور وسیستم تخلیه رو تقویت کنید به راحتی حدود 10تا 15 اسب بخار افزایش قدرت به دست میارید .
برای تنفس بهتر موتور میتونید از کیت های مکش و برای تقویت سیستم تخلیه از هدرز ویا ست کامل اگزوز استفاده کنید.

gigil
21 September 2008, 03:58 PM
با سلام
اگه ممکنه در مورد نصب باند بر روی ریو توضیح بدهید. آیا میشه بدون انداختنه تخته باندو جا داد؟؟؟؟(باندام kenwod 718هست)

adolf1945
22 September 2008, 02:05 PM
دوستان من روغن ترمزم به مرز Min رسیده و فکر میکنم باید بهش روغن اضافه کنم .
ترمزهام چند وقته هم اصلا" خوب نمیگیره . کیلومترم هم 15 هزار تا است و فکر نمیکنم از لنت باشه .
حالا سوال من اینه که میتونم از هر روغنی استفاده کنم یا روغن مخصوص ریو ، جداست .
اسمش چیه ؟ و آیا کمیت روغن توی ترمز گیری تأثیر داره .؟

shei2nak
24 September 2008, 02:29 AM
سلام.
حتما از روغن اصل و همرنگ روغن قبلي (ابي يا زرد) استفاده كنيد. كيفيت روغن زياد ارتبات به راندمان ترمز ندارد و به طول عمر قطعات ترمز بستگي دارد.
اگر مقدار روغن خيلي كم شود ممكن است مدار ها هوا گرفته و كيفيت ترمز بسيار پايين ايد....

rezadokoo
24 September 2008, 01:52 PM
کسی میدونه پیش فروش های تحویل پاییز رو از کی تحویل میدن؟
چجوری باید بفهمم ماشین من نوبتش کیه؟

امروز از سايپا به من زنگ زدند گفتند دعوتنامه اومده رفتم گرفتم .
من روز 8/3/87 ثبت نام كرده بودم 7 ميليون داده بودم 440 تومن سود مشاركت دادن 5.226.000 تومان هم بايد به حساب بريزم تا 15/ 7 هم مهلت واريز بود نوشته بود 30/7 هم تحويل ميدن .
بنظر من ثبت نامي هاي دو مرحله اي را سريعا تحويل مي دهند و پيش فروش هاي يك مرحله اي را تاروز آخر طول ميدند علتش هم معلومه چون به دو مرحله اي ها بايد سود پرداخت كنن ولي يك مرحله اي ها پولش را كامل داده اند پس به نفع سايپا است كه دير تر بهشون تحويل بده

alireza tR
24 September 2008, 02:31 PM
به منم گفتن دعوتنامه اومده.:icon_excl
آقا من ميخوام لاستيك 205 بندازم زيرش كسي نظري نداره ؟؟:icon_twis
چه لاستيكي بهتره :
:icon_twistoyo yokohama falken
ولي كاشكي ارزونتر در ميومد:icon_bigg
1220000 :icon_cry:

:lover::lover::lover:

adolf1945
24 September 2008, 02:50 PM
من دیروز رفتم یه نمایندگی توی کارگر جنوبی، ماشین رو نشون دادم و با کمال تعجب دیدم لنت با 15 هزار تا پر از گوشت هست و به راحتی میشه باهاش 20 هزار تا دیگه سواری کرد .
ایراد این بود که ترمزها باید هواگیری میشد . البته هواگیری باعث شد کلا" مایع روغ خالی بشه و روغن جدید با گرد Dot 3 زرد بهش اضافه کردند و به مرز Max رساندند .
کمی هم لنتها رو سمباده کشیدند و جا زدن . ترمزام از این رو به اون رو شد و مثل روزای اول پر توان و مطمئن گردید . (سرویس لنتها خیلی مهمه )
لنت ریو هم دو مدل بود . یه مدل یا مارک متفرقه 19 تومن و یه مدل با مارک اصلی کیا 35 تومن . البته لنتهای خودم از هون ورژن 35 تومنی بود و میشه گفت اصل بودند .
اینم عکس لنت کیا و روغنی ترمزی که برای ریو استفاده میکنند .

citroen
24 September 2008, 03:31 PM
با سلام
ما هم قرار شد به جمع ریو داران بپیوندیم...
تمام این تاپیک را هم مطالعه کردم و از تک تک شما عزیزان که با حوصله مسائل را توضیح دادید تشکر میکنـــــم.

یک سوال مهم : با مطالعه نوشته های عزیزان قرار شد رینگ و لاستیک را یک سایز بزرگی کنیم ( رینگ 14 با لاستیک 185/65 ) اما یکی از دوستان گفته بود این کار باعث میشه که 4 کیلومتر سرعت سنج کمتر سرعت رو نشون بده . آیا این درسته؟

اگر درسته پس این ال 90 ها که هم رینگ 14 و هم رینگ 15 دارند یعنی اجزا داخلی کیلومترشون هم فرق داره؟

با سپاس

fari_ssss2000
24 September 2008, 11:15 PM
سلام
من امروز نمد پیدا کردم و تونستم با گذاشتن 4 ساعت وقت اونو نصبش کنم خیلی فرق میکنه من که راضی هستم کلا برام 14 تومن آب خورد

adolf1945
25 September 2008, 01:08 AM
با سلام
تمام این تاپیک را هم مطالعه کردم و از تک تک شما عزیزان که با حوصله مسائل را توضیح دادید تشکر میکنـــــم.

یک سوال مهم : با مطالعه نوشته های عزیزان قرار شد رینگ و لاستیک را یک سایز بزرگی کنیم ( رینگ 14 با لاستیک 185/65 ) اما یکی از دوستان گفته بود این کار باعث میشه که 4 کیلومتر سرعت سنج کمتر سرعت رو نشون بده . آیا این درسته؟

اگر درسته پس این ال 90 ها که هم رینگ 14 و هم رینگ 15 دارند یعنی اجزا داخلی کیلومترشون هم فرق داره؟

با سپاس

همون لاستیک 185/65/14 خوبه .....
4 کیلومتر هم در حد تخمینه .یعنی شاید کمتر هم باشه و زیاد برای شما و حتی پلیس قابل حس نیست . (خیالت راحت باشه .)
ضمن اینکه طراحی کیلومتر هر خودرو بر اساس معیار لاستیکش ، عددی ثابت هست که توی لوگان نیز اسثنا نیست و قطعا" خطایی وجود نداره و صد در صد اجزای کیلومتر ریو با لوگان تفاوت داره .

سلام
من امروز نمد پیدا کردم و تونستم با گذاشتن 4 ساعت وقت اونو نصبش کنم خیلی فرق میکنه من که راضی هستم کلا برام 14 تومن آب خورد

آقا مطمئنی نمد اصل خریدی ؟
با 14 تومن نمد اصل فکر نمیکنم بدن . :icon_razz

tabeta_03
25 September 2008, 01:09 AM
من روز 8/3/87 ثبت نام كرده بودم 7 ميليون داده بودم 440 تومن سود مشاركت دادن 5.226.000 تومان هم بايد به حساب بريزم تا 15/ 7 هم مهلت واريز بود نوشته بود 30/7 هم تحويل ميدن .
بنظر من ثبت نامي هاي دو مرحله اي را سريعا تحويل مي دهند و پيش فروش هاي يك مرحله اي را تاروز آخر طول ميدند علتش هم معلومه چون به دو مرحله اي ها بايد سود پرداخت كنن ولي يك مرحله اي ها پولش را كامل داده اند پس به نفع سايپا است كه دير تر بهشون تحويل بده
از اینا بود که تحویل سه ماهه پاییز بود؟منم نوشتم ولی دعوتنامهم نیومده؟!!!!!!:icon_twis:icon_twis:icon_redf:icon_r edf:icon_redf

amirvr14
25 September 2008, 01:18 AM
با سلام

با سپاس

بله به علت تغییر قطر رینگ کیلومتر سنج مقداری خطا پیدا میکنه
رینگ هم اگه مزدا گیر آوردی که عالیه اگه نه هر چی پیدا کردی جا پیچش 100 باشه!(خودمم نمیدونم جا پیچ 100 یعنی چی دوستان لطفا راهنمایی راهنمایی کنند)لاستیک هم 185/75 فکر کنم بهتر باشه
اگه کمهو پیدا کردی این سایز که دیگه باقلواست

good_rally
25 September 2008, 01:54 AM
سلام به ریو سواران عزیز
اینم چراغ های جدید ریو
به نظر من خیلی قشنگه به خصوص اونی که راهنماهاش بالاست
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

arash_2006
25 September 2008, 10:58 AM
fari_ssss2000 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز سلام
این نمد رو از کجا گیر آوردی؟ کجا نصب کردی؟ جنسش چیه؟ خوب و بد هم داشت یا نه فقط یک مدل بود؟ در مورد شکل جنس رنگ و بقیه مواردی که فکر میکنی لازمه یک توضیح بده
الان تا چقدر کارایی داره؟ صدای تماس لاستیک با آسفالت خیابون کم شده یا نه؟ توی شهر زیاد این صداها به گوش نمیرسه به غیر از مواقعی که سنگ ریزه ای چیزی بخوره به کف ماشین ولی در جاده خیلی فرق میکنه و بنظر من خیلی لازم و حیاتی چون صدا از زیر ماشین خیلی زیاد و کمی تو ذوق میزنه خصوصا اگر پخش ماشین خاموش باشه
من که بیخیال نمد پشت داشبورد شدم چون الان دیگه صدای موتور ماشین نه تنها زیاد و آزاردهنده نیست بلکه بالعکس تازه صداش طنین و دلنشین شده
adolf1945 ([Only registered and activated users can see links]) جان من هنوز قصد فروش این ماشین از ذهنم نرفته بیرون البته نه الان بلکه زمانی که مدل فول اون به بازار بیاد و صدالبته اگر تا اون موقع هنوز با همین کیفیت و با قطعات فابریک و اصلی باشه:icon_cool

Z@man
25 September 2008, 11:13 AM
بله به علت تغییر قطر رینگ کیلومتر سنج مقداری خطا پیدا میکنه
رینگ هم اگه مزدا گیر آوردی که عالیه اگه نه هر چی پیدا کردی جا پیچش 100 باشه!(خودمم نمیدونم جا پیچ 100 یعنی چی دوستان لطفا راهنمایی راهنمایی کنند)لاستیک هم 185/75 فکر کنم بهتر باشه
اگه کمهو پیدا کردی این سایز که دیگه باقلواست
این سایزی که پیشنهاد کردید روی رینگ 14 توصیه نمیشه. چون قطر چرخ خیلی افزایش پیدا میکنه و به احتمال زیاد با گلگیر برخورد خواهد کرد.

arash_2006
25 September 2008, 11:23 AM
منم موافقم بهترین سایز با رینگ 14 فکر میکنم 185/70 یا حتی 185/65 باشه اگر اشتباه نکنم که هم ارتفاع رو تا حدودی میبره بالا و هم به گلگیر گیر نمیکنه
در مورد لاستیک هم بنظر من کومهو یکی از بهترین هاست هم خیلی نرم و هم قشنگ و هم از چسبندگی خوبی به جاده برخورداره البته به شرطی که اصلیش رو گیر بیارید چون جنس چینی اون هم زیاد ریخته تو بازار من که از سایز 195/55 اون استفاده میکنم و فروشنده میگفت این سایز چون خریدار کمتری داره و از سایز های جدیدی که وارد ایران میشه هنوز چینی اون نیومده و اصالی هست

thekoroush
25 September 2008, 12:56 PM
دوستان عزیز من یک ریو دارم که 2 ماهی میشه که تحویل گرفتم اما یک مشکل مسخره پیدا کردم شیشه سمت راننده در حرکت مدام بصورت خیلی ریز میلرزه ! شما هم همچین مشکلی داشتید ؟
پیش هر شیشه کاری هم میبرم سر در نمیاره !

fari_ssss2000
25 September 2008, 01:00 PM
نمد زیر کاپوت رو نمیگم نمد گرفتم برای کف ماشین موکت کف رو بلند کردم و نمد رو به صورت دولا زیر داشبورد تا زیر صندلی جلو آوردم و از اون به بعد رو یک لا تا کف صندوق بردم

fari_ssss2000
25 September 2008, 01:03 PM
کسی جواب منو نداده کسی میدونه سنسور سطح بنزین کجاست؟
یک سئوال دیگه همه شیشه بالا بر های سمت راننده ریو فقط به پایین اتومات میکنه برای بالا بردن شیشه سمت راننده جلو باید کلید رو رو به بالا نگه دارم تا بالا بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Z@man
25 September 2008, 02:01 PM
فقط به سمت پایین اتوماته

TheZ
25 September 2008, 08:46 PM
دوستان عزیز من یک ریو دارم که 2 ماهی میشه که تحویل گرفتم اما یک مشکل مسخره پیدا کردم شیشه سمت راننده در حرکت مدام بصورت خیلی ریز میلرزه ! شما هم همچین مشکلی داشتید ؟
پیش هر شیشه کاری هم میبرم سر در نمیاره !

حتما عادت دارید با شیشه نیمه باز حرکت کنید ... درسته ؟ در کل مشکلی نیست ... شیشه در قاب نگهدارندش شل شده . تقریبا اکثر ریو ها این مشکل را دارند و راه حلش هم اینه که یا شیشه را تا آخر بدید پایین یا ببرید پیش یه صافکار تا براتون اساسی درست کنه. بعد از اون توی سرعت بالای 100 یا شیشه را کاملا باز کنید ، یا کاملا بسته ...

sepehram
25 September 2008, 11:25 PM
سلام
دوستان ببینید مال شما هم اینجوریه یا مال من مشکل پیدا کرده اینجوریه!!!!
کلید رو روی ON میذارم ، دقت کنین هنوز استارت نمیزنما... حالا چراغ های آمپر روشن میشه دیگه، وقتی ترمز دستی رو میخوابونم فقط چراغش کمرنگ میشه (ولی خاموش نمیشه) ولی همین طور که ترمز پایینه استارت بزنم با روشن شدن موتور چراغ ترمز خاموش میشه!!!!! چرا؟!
ممنون.

hamedtb
26 September 2008, 12:24 AM
سلام
دوستان ببینید مال شما هم اینجوریه یا مال من مشکل پیدا کرده اینجوریه!!!!
کلید رو روی ON میذارم ، دقت کنین هنوز استارت نمیزنما... حالا چراغ های آمپر روشن میشه دیگه، وقتی ترمز دستی رو میخوابونم فقط چراغش کمرنگ میشه (ولی خاموش نمیشه) ولی همین طور که ترمز پایینه استارت بزنم با روشن شدن موتور چراغ ترمز خاموش میشه!!!!! چرا؟!
ممنون.

با سلام
اين به علت چك كردن سيستم ترمز هست

bamshad
26 September 2008, 02:22 AM
آقا ممنون از راهنماییتون ایشالا مبارکت باشه
رااستی شما دقیقا همین تاریخ ثبت نام کردید ؟ رنگ انتخابیتون چی بوده؟
آخه من 6 خرداد ثبت نام کردم ولی از دعوت نامه هنوز خبری نیست!

sepehram
26 September 2008, 08:23 AM
آقا ممنون
یعنی میگید طبیعی هست که با اینکه ترمز دستی رو خوابوندم بازم چراغش روشن میمونه؟
چرا کمرنگ میشه حالا؟!!!
مرسی

arash_2006
26 September 2008, 12:19 PM
آقای fari_ssss2000 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز سوالاتی که پرسیدم رو جواب ندادی من هنوز منتظرم
راستی خودت نمد رو نصب کردی یا دادی برات نصب کردند؟

TheZ
26 September 2008, 01:26 PM
آقا ممنون
یعنی میگید طبیعی هست که با اینکه ترمز دستی رو خوابوندم بازم چراغش روشن میمونه؟
چرا کمرنگ میشه حالا؟!!!
مرسی

اگر دقت کنید بالای کلمه BRAKE، دو علامت (P) و (!) قرار دارد . اولی به معنی park است و نشون میده که ترمز دستی فعاله ، دومی به معنی وجود اشکال در مدار ترمز ( کم شدن روغن ترمز یا عدم کارکرد بوستر ) است . پس وقتی سوییچ در حالت ON قرار دارد مانند چراغهای چک دیگر ، اینم روشن میمونه .

tabeta_03
26 September 2008, 01:51 PM
سریع به نمایندگی مراجعه کن من بخشنامه رو دیدم هرکی از 1 تا 11 خرداد ثبت نام کرده دعوت نامه اومده.

tabeta_03
26 September 2008, 02:27 PM
چند سوال:
1- اگه رینگ 14 بندازی زیر ریو قالپاق رینگ 13 میخوره بهش؟
2- اگه رینگ 14 بشه فاق باید چند باشه تا ارتفاع ماشین تغییر نکنه(نسبت به رینگ لاستیک فابریک)؟
3- نظرتون درباره 195/55/14 چیه؟فاق 55 باعث کوبش نمیشه؟
4- نظرتون درباره 195/65/13 چیه؟:icon_wink

saeedco
26 September 2008, 02:52 PM
ریو های تولید 87 هنوز 4 شیشه برقی هستند ؟؟؟

good_rally
26 September 2008, 04:18 PM
بله 4 شیشه برقی هست

akparsa
26 September 2008, 09:58 PM
این سایزی که پیشنهاد کردید روی رینگ 14 توصیه نمیشه. چون قطر چرخ خیلی افزایش پیدا میکنه و به احتمال زیاد با گلگیر برخورد خواهد کرد.

بهترین رینگ و لاستیک برای ریو چون خودم انداختم و تست کردم البته قبلش از سایت KIA

تحقیق کردم حتی از مالکین که قبل از من ریو داشتند. اگر قصد عوض کردن رینگ راهم داشته باشید رینگ 14 با لاستیک باسایز 185/65/14 که رینگ و لاستیک فابریک مزدا 323 است و درسایت KIA بخش RIO همین ساز روی تولیداتشان نصب شده البته با توجه به کم بودن رینگ مزدا که فاصله مرکز دوپیچ بصورت ضربدری 100 سانتی متر میباشد میتوانید از رینگی که رویه خودش است با لاستیک باسایز 195/13/65 ویا 205/13/65 استفاده کنی اینها رینگ های فولادی بودند که ذکر کردم از رینگهای الومنیوم اسپرت هم متوانی استفاده کنی که کمی قیمتشان بالاست و یک مقداری هم مصرف سوخت را بالا میبرند مثلا ساز 185/15/55 یا 50 من خودم 185/14/65 با رینگ مزدا انداختم راضی هم هستم . با تشکر AKPARSA

farzadba
26 September 2008, 10:59 PM
نمد زیر کاپوت رو نمیگم نمد گرفتم برای کف ماشین موکت کف رو بلند کردم و نمد رو به صورت دولا زیر داشبورد تا زیر صندلی جلو آوردم و از اون به بعد رو یک لا تا کف صندوق بردم
با درود خدمت شما دوست گرامی
اولا مبارکت باشه کار بسیار لازم و باحال و در عین حال شجاعانه ای کردی (چون قاعدتا برای این کار باید کل صندلی ها و داشبرد رو باز کنی)
دیگه اینکه آیا از این مراحل یعنی باز و بسته کردن صندلی و داشبرد و نیز نصب نمد و ... عکس ننداختی؟ اگر انداختی برامون بذاری ممنون می شویم
بعد از اون هم از تفاوتهای این کار برامون بگو اول اینکه صداها و ... چه فرقی کرده و دوم اینکه آیا اجراء ماشین رو که باز کردی درست بستی و به صداهای غیر عادی نیفتاده؟
منتظر جوابهات هستیم بی صبرانه
با احترام

farzadba
26 September 2008, 11:03 PM
دوست گرامی
با درود
قراره در ریو های تولید جدید مواردی اضافه بشه نه اینکه باز هم مواردی کم بشه. اگر قرار باشه این موارد هم کم بشه که دیگه ....
حداقل ایربگ راننده رو که باید اضافه کنند. ترمز abs رو هم که بالاجبار باید از سال دیگه بذارن روش ( و حتما به همین دلیل امسال نمی ذارن و تا دقیقه 90 مقاومت می کنند.) یکی از علتهای درست کردن این تاپیک هم همینه که به عنوان مصرف کننده به شرکت فشار بیاورید که آپشن ها رو اضافه کنه
با احترام

arash_2006
26 September 2008, 11:30 PM
این دوست عزیز ما fari_ssss2000 مثل اینکه کلا بیخیال پاسخ دادن شده من تا بحال دوبار سوال کردم از ایشون ولی پاسخی دریافت نکردم
دوست عزیز تجربیاتت رو بگو ما هم استفاده کنیم، ثواب داره هان:icon_surp

arash_2006
27 September 2008, 12:08 AM
با عرض شرمندگی من پیغام دوست عزیزم رو ندیدم که البته به همه سوالات پاسخ ندادند ولی بازم تشکر میکنم
fari_ssss2000جان لطف کن و در مورد مزایای اونهم بگو تا بهتر و بیشتر با اون آشنا بشیم
بازم ممنون از پاسخت

hosseinabd
27 September 2008, 12:50 AM
چند سوال:
2- اگه رینگ 14 بشه فاق باید چند باشه تا ارتفاع ماشین تغییر نکنه(نسبت به رینگ لاستیک فابریک)؟
3- نظرتون درباره 195/55/14 چیه؟فاق 55 باعث کوبش نمیشه؟
4- نظرتون درباره 195/65/13 چیه؟:icon_wink
سلام دوست عزیز.
راجع به این موضوع بارها بحث شده.
1- قالپاق 13 که به 14 نمیخوره.باید از قالپاقهای 14 ریو یا بدون قالپاق استفاده کنی.
2- سایز فابریک 185/65/14 هست.
جواب 2 تای بعدی هم اینه که بهتره فقط از سایز 185/65 استفاده کنی.البته اگر 14 باشه که چه بهتر.

hosseinabd
27 September 2008, 01:09 AM
با سلام

با سپاس
سلام دوست عزیز
رینگ و لاستیک 13 که روی خود ریو هست کیلومتر رو بهم زده و اگر به رینگ و لاستیکی که فرمودید برگرده ریو سرعت شما رو اصلی نشون میده.
ریو تولیدی در ایران از رینگ 14 به 13 تغییر پیدا کرده و این یعنی اینکه اگر به شما 100 نشون میده درواقع 96 هست.و وقتی به سایز 14 تبدیل بشه این مشکل رو نداره.

bamshad
27 September 2008, 01:56 AM
عجب شانسی داریما حالا هم که باید دعوت نامه میومده در خونمون نیومده اگه شانس داشتیم....
دعوت نامه رو به شخص تحویل میدن یا میندازن توو خونه و میرن؟

rezadokoo
27 September 2008, 01:45 PM
آره من دقيقا همين تاريخ ثبت نام كردم رنگ هم بژ متاليك . ايشا الله براي شما هم همين روزها مياد

saeedco
27 September 2008, 03:37 PM
دوست گرامی
ترمز abs رو هم که بالاجبار باید از سال دیگه بذارن روش
تکلیف ما بی abs یا چی میشه میشه خودمون این آپشنو اضافه کنیم یا باید ماشینو با مدل بالاتر عوض کنیم (تحویل ماشین من آبان ماهه)
سوال دیگه این که چرا سایز 195/65 اینقدر کمیابه و آیا ضعف ترمز با سایز 185 برطرف میشه ؟؟؟

fari_ssss2000
27 September 2008, 03:46 PM
سلام
شرمنده از تمام دوستان دوربین دیجیتال نداشتم(دیجیتالم کجا بود؟؟؟؟) :icon_lol::icon_lol:
که عکس بندازم در ضمن داشبورد رو باز نکردم ولی از زیر موکت تا جایی که دست میرفت و میشد نمد رو هل دادم تا بالا بره تمام قاب های اطراف رو باز کردم زیر اونها فضای خالی زیادی بود تمام اونها رو بانمد پر کردم و چسب آکواریوم زدم صدای ورودی به داخل کمتر شده و دیگه صدایی رو که قبلا حس میکردم داره به موتور توی 3500 دور فشار میاد رو ندارم توی خاکی هم امتحان کردم صدای خوردن سنگها به کف اتاق رو مثل قبل ندارم قبلا حس میکردم یک چیزی جلوی ماشین لق میزنه الان اون حس رو ندارم صدای موتور به نظرم هنوز زیاده فکر کنم با نمد زیر کاپوت مشکلم حل بشه در کل راضیم و دیگه اون صدای ناله ای رو که هنگام بالا بردن دور موتور داشتم رو ندارم.
باز هم عذر میخوام

hosseinabd
27 September 2008, 04:56 PM
مشکل ترمز ریو با همون لاستیک 185 رفع میشه ولی بهتره از رینگ 14 استفاده بشه.

مدتیه که احساس میکنم ترمزهای ماشین ان قدرت سابق رو نداره و اگر کمی بیشتر فشار بیارم لاستیکها شروع به قفل کردن میکنند.نظر شما چیه؟

bamshad
28 September 2008, 01:08 AM
بالاخره ریوی ما هم در راه است امروز زنگ زدن گفتن بیا نمایندگی حالا فردا میرم ببینم جریان چیه از همه ممنون بابت پاسخ هاتون ولی هنوز فکر فروش و تعویضش با لوگان فول از سرم بیرون نرفته....

adolf1945
28 September 2008, 02:15 AM
مدتیه که احساس میکنم ترمزهای ماشین ان قدرت سابق رو نداره و اگر کمی بیشتر فشار بیارم لاستیکها شروع به قفل کردن میکنند.نظر شما چیه؟

آقا یا لنتت تموم شده یا احتیاج به هوا گیری داره .
من هم همین مشکل رو داشتم بردم سرویس کردم درست شد .

Z@man
28 September 2008, 10:19 AM
چند سوال:

در این مورد باید بگم که بله میخوره ولی اطرافش کمی خالی میمونه. چون قالپاق فابریک به همراه پیچهای رینگ نگه داشته میشه و از این نظر مشکلی نداره.
این هم عکس رینگ 14 مزدا با قالپاق 13 ریو
اگر به اطرافش از نزدیک نگاه کنی میبینی که کاملا فیت نشده ولی پیچها روی رینگ ثابتش کردند.

اما از دور خیلی ضایع نیست.البته الان دیگه از این قالپاق استفاده نمیکنم و یک قالپاق 14 گرفتم.

hosseinabd
28 September 2008, 03:39 PM
آقا یا لنتت تموم شده یا احتیاج به هوا گیری داره .
من هم همین مشکل رو داشتم بردم سرویس کردم درست شد .
ممنون دوست عزیز.
لنتها که نو هست ولی فکر کنم به هواگیری نیازه.

saeedco
28 September 2008, 11:19 PM
بالاخره ریوی ما هم در راه است امروز زنگ زدن گفتن بیا نمایندگی حالا فردا میرم ببینم جریان چیه از همه ممنون بابت پاسخ هاتون ولی هنوز فکر فروش و تعویضش با لوگان فول از سرم بیرون نرفته....
منم هنوز ماشینو تحویل نگرفتم و اتفاقا مثل تو فکر تعویض با لوگانو دارم ، هر تصمیمی گرفتی مارو بیخبر نزار اینطوری راحت تر تصمیم گیری میکنم ، فراموش نشه لوگان به شدت به اسپرت نیاز داره چون تحمل فابریکش با این ارتفاع و ستونای صافش سخته :icon_surp
در ضمن بزرگترین برتری ریو به لوگان غیر از ظاهر ، کولرشه :icon_cool

bamshad
29 September 2008, 12:55 AM
منم هنوز ماشینو تحویل نگرفتم و اتفاقا مثل تو فکر تعویض با لوگانو دارم ، هر تصمیمی گرفتی مارو بیخبر نزار اینطوری راحت تر تصمیم گیری میکنم ، فراموش نشه لوگان به شدت به اسپرت نیاز داره چون تحمل فابریکش با این ارتفاع و ستونای صافش سخته :icon_surp
در ضمن بزرگترین برتری ریو به لوگان غیر از ظاهر ، کولرشه :icon_cool
اول برای اطلاع دوستان سود مشارکت 420 تومن شد که در کل 7میلیون اول و الانم باید 5220 پرداخت کنم تحویلشم 30 مهر هستش.
رنگ های انتخابی: سفید نقره ای بژ زیتونی سرمه ای نوکمدادی و مشکی
چیز خاص دیگه ای به ذهنک نمیرسه
سعید جان من بالاخره تصمیم گرفتم ریو مو بفروشمو یه لوگان ای2 ال پی بگیرم به قول شما قیافه و کولرش از ریو بهتر نیست که باید بگم هندلینگ رو هم میشه بهش اضافه کرد اما قیافه سلیقه ایه کولرشم از نظر من قابل قبول و کلا 2 ماه در سال قراره ازش استفاده کنم هندلینگشم به گفته دوستان بیشتر یه احساسه و با کم کردن ارتفاع حل میشه اما وجود ABS کیسه هوا آینه برقی با گرمکن صندلی بهتر از نظر من به خاطر تنظیم گودی کم صدا بودن کابین که خیلی محسوسه نسبت به ریو و برام خیلی مهمه موتورم 1600 هستش رینگ فابریک آلمینیومی 15 و...
فکر کنم اگه فقط قیمت abs رو بخوایم حساب کنیم (1200) بازم ماوتفاوت قابل توجیه و کاملا به صرفه باشه البته بازم به شخص بستگی داره و انتظاراتی که از ماشین دارید
من با این شرایط لوگانو ترجیه میدم... ببخشید جای این صحبت ها توی این تاپیک نبود بخاطر درخواست دوستمون این مطلب رو اینجا بیان کردم امیدوارم به دوستان گلم برنخوره من خودم هنوزم ریو رو خیلی دوست دارم اگه آپشن هاشو انقدر ناجوانمردانه حذف نمیکردن بی شک ریو رو انتخاب میکردم.
راستی دوستان کدوم رنگ رو بهتر میخرن ؟ من کی اقدام به فروش کنم؟الان که میشه سند رو به اسم کرد از طرف نمایندگی یا موقع تحویل؟ اگه در مورد فروش یه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم چون تجربه ای در این ضمینه ندارم
ببخشید خیلی طولانی شد ...یا حق

arash_2006
29 September 2008, 10:31 AM
اولا که حیف این ماشین که سوار نشده میخوای بفروشیش البته من نمیگم که لوگان ماشین بدی اتفاقا بنظر من هم در خیلی زمینه ها برتر از ریو ولی ریو هم ماشین خوبیه و رضایت صاحبش رو بعد از مدت کوتاهی جلب میکنه
خصوصا شما که ثبت نامی گرفتی و ضرر نمیکنی اگر از من میشنوی ماشین رو نگه دار و تا عید سوار شو اون موقع بهتر و تقریبا با همین قیمتی که الان میتونی بفروشی اون موقع هم میتونی بفروشی با این تفاوت که تجربه جدیدی هم داشتی

arash_2006
29 September 2008, 11:12 AM
adolf1945 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز سلام
بالاخره تونستی بفهمی تعمیرگاهی که حرفش رو زده بودی با ماشین چکار کرده بود؟ من هنوز مشتاقانه منتظرم خبرش رو بیاری که اگر از نظر قیمتی و همینطور بی دردسر بودن مناسب باشه انشاءالله یک دستی به سر ماشین بکشم

adolf1945
29 September 2008, 11:41 AM
adolf1945 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز سلام
بالاخره تونستی بفهمی تعمیرگاهی که حرفش رو زده بودی با ماشین چکار کرده بود؟ من هنوز مشتاقانه منتظرم خبرش رو بیاری که اگر از نظر قیمتی و همینطور بی دردسر بودن مناسب باشه انشاءالله یک دستی به سر ماشین بکشم

متأسفانه نه کاملا" چون نمیگه ...
ولی خوب دور از ذهن نیست که تیونیگ کامل موتوری باشه .
دیسک و صفحه رو هم عوض کرده بود و میشه گفت با حرفای
پراکنده ای که میزد میشد به همون نتایجی رسید که جناب good_rally ([Only registered and activated users can see links])
اشاره کردند . فقط همین راه میتونه 20 اسب به قدرت ماشین بیافزاید .
البته توی تهران چند جایی دیگه هم من شنیدم که چنین کاری انجام میدن
ولی خوب چون همین شتاب وکشش هم از سرم زیاده دنبالش رو نگرفتم .

اولا که حیف این ماشین که سوار نشده میخوای بفروشیش البته من نمیگم که لوگان ماشین بدی اتفاقا بنظر من هم در خیلی زمینه ها برتر از ریو ولی ریو هم ماشین خوبیه و رضایت صاحبش رو بعد از مدت کوتاهی جلب میکنه
خصوصا شما که ثبت نامی گرفتی و ضرر نمیکنی اگر از من میشنوی ماشین رو نگه دار و تا عید سوار شو اون موقع بهتر و تقریبا با همین قیمتی که الان میتونی بفروشی اون موقع هم میتونی بفروشی با این تفاوت که تجربه جدیدی هم داشتی

متأسفانه دوستمون آگاه نیستند که قیمت لوگان هم الان با تعرفه نمایندگی خیلی پایین تر از این حرفاست (دقیقا" مثل ریو) و مادامی که با ثبت نام خودرویی رو میخری ، صد در صد کار اشتباهیست که بفروشیش و با قیمت بازار یه خودوریی رو بخری که هنگام ثبت نام، میتونستی به عنوان یک انتخاب ازش استفاده کنی . ضمن اینکه هر سایتی روی یک خودرو میچرخه مثلا" مجله ماشین خدا بیامرز ، روی ریو میچرخید و اگر الان باز بود ممکن بود ایشون انتخابشون رو تغییر ندهند .

اول برای اطلاع دوستان سود مشارکت 420 تومن شد که در کل 7میلیون اول و الانم باید 5220 پرداخت کنم تحویلشم 30 مهر هستش.
سعید جان من بالاخره تصمیم گرفتم ریو مو بفروشمو یه لوگان ای2 ال پی بگیرم به قول شما قیافه و کولرش از ریو بهتر نیست که باید بگم هندلینگ رو هم میشه بهش اضافه کرد اما قیافه سلیقه ایه کولرشم از نظر من قابل قبول و کلا 2 ماه در سال قراره ازش استفاده کنم هندلینگشم به گفته دوستان بیشتر یه احساسه و با کم کردن ارتفاع حل میشه اما وجود ABS کیسه هوا آینه برقی با گرمکن صندلی بهتر از نظر من به خاطر تنظیم گودی کم صدا بودن کابین که خیلی محسوسه نسبت به ریو و برام خیلی مهمه موتورم 1600 هستش رینگ فابریک آلمینیومی 15 و...
فکر کنم اگه فقط قیمت abs رو بخوایم حساب کنیم (1200) بازم ماوتفاوت قابل توجیه و کاملا به صرفه باشه البته بازم به شخص بستگی داره و انتظاراتی که از ماشین دارید
من با این شرایط لوگانو ترجیه میدم... ببخشید جای این صحبت ها توی این تاپیک نبود بخاطر درخواست دوستمون این مطلب رو اینجا بیان کردم امیدوارم به دوستان گلم برنخوره من خودم هنوزم ریو رو خیلی دوست دارم اگه آپشن هاشو انقدر ناجوانمردانه حذف نمیکردن بی شک ریو رو انتخاب میکردم.
راستی دوستان کدوم رنگ رو بهتر میخرن ؟ من کی اقدام به فروش کنم؟الان که میشه سند رو به اسم کرد از طرف نمایندگی یا موقع تحویل؟ اگه در مورد فروش یه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم چون تجربه ای در این ضمینه ندارم

بامشاد جان انشاء الله هر چی سوار میشی مبارکت باشه و با خانواده ، مسافرتهای لذت بخش داشته باشی و در دعاهایتان ما را نیز فراموش نکنید .

ایام به کامتان .....

?!...sia
29 September 2008, 08:17 PM
فکر کنم اگه فقط قیمت abs رووایم حساب کنیم (1200) بازم ماوتفاوت قابل توجیه و کاملا به صرفه باشه البته بازم به شخص بستگی داره و انتظاراتی که از ماشین دارید

آقا ایشالا لوگانی که میخوای بخری مبارکت باشه!
منم خودم اولش شک داشتم بین ریو و لوگان اما...
ایشالا وقتی خریدیش به جایی نزنی یا اینکه مشکلی برات پیش نیاد چون اوم موقست که باید بدوی دنبال قطعاتش...

hosseinabd
29 September 2008, 10:20 PM
سلام آقا بامشاد.
دیدی که هه نظرشون اینه که اول از ریو یکمی استفاده کنی و بعد بفروشی.منم همین نظر دارم چون ضرر نمی کنی و همون میزان مبلغ رو درمیاری.ولی به حرف دوستان فکر کن.
انشااله هرچی که میخری چرخش برات بچرخه و همیشه باهاش سالم بری و سالم برگردی پیش خانوادت.

bamshad
30 September 2008, 12:46 AM
از نظراتتون و کمک هاتون بی نهایت ممنون چون هرچی شما دوستان میگید برای کمک به داداش کوچکتونه برای انتخاب بهتر ولی میترسم خدایی نکرده به جایی بخوره و از قیمت بیفته این رو نمیشه نادیده گرفت..منم وسط شهرم و با ترافیک و کوچه های شلوغ و کوچیک باید سرو کله بزنم که ریسک داره دست فرمون عالی هم ندارم پس فکر نکنم زیاد با شرایطم جور دربیاد این کار ولی اگر موقعیتشو داشتم بی شک همین کارو میکردم
هنوزم که هنوزه دنبالشم یه ریو و یه لوگان گیر بیارم سواری بگیرم ازشون ولی متاسفانه جور نشده منم هر ماشینی بگیرم میخوام چند سال سوارش بشم اگه خدا بخواد برای همین به دنبال بهترین انتخابم به جز امکانات بی صدا بودن ماشین فوق العاده برام مهمه یعنی یکی از اولویت هامه که متاسفانه ریوی سایپا همچین حسنی رو نداره برای من صدای موتور 405 خیلی زیاد به نظر میرسه....در ضمن من توی جاده رفت و آمدم زیاده برای همین ایمنی رو هم باید خیلی بهش فکر کنم
بازم از همه دوستان ممنون

hosseinabd
30 September 2008, 01:02 AM
صلاحدید خودتونه آقا بامشاد ولی با این تفاسیر باز نظر من به نه داشتن اونه کما اینکه تا 6 سال هم میدونم داریش.منم همین فکر شما رو داشتم ولی الان حدود 2.5 ساله که دارمش و هنوز هیچ مشکلی براش پیش نیومده.

adolf1945
30 September 2008, 01:16 AM
آقا من اصلا" کاری به بامشاد ندارم و میخوام یه موضوع رو در مورد ریو به صورت کلی تقریر کنم و اون اینه که چرا ما باید بدون اینکه به لحاظ عملی و علمی یه چیزی رو مورد تست قرار بدیم ، کاری کنیم که بعدا" پشیمون بشیم و توش بمونیم .
چند وقت پیش یکی از دوستان من به نام ابوطالب، که دفتر یار یکی از دفتر های اسناد رسمی است با من تماس گرفت و گفت برادش رفته لوگان خریده و دلیل خریدش رو هم همین ایربگ و ای بی اس دونسته .( ایشان میخواست نظر منو بدونه )
من هم اصلا" نه گفتم خوبه و نه گفتم بده . یه راست ریو را برداشتم و رفتم دفترشون و پیش خودم گفتم هم سوار شم یه تستی بزدم و هم ببینم هی لوگان لوگان میکنن چیه که ما با صد بار سوار شدن تا حالا حالیمون نشده .
اتفاقا" ماشینش هم از این مدلهای رینگ آلمینیومی بود (من نمیدونم E چند میگن) خلاصه سوار شدیم یه دوری زدیم وتجربه جدیدی هم کسب نکردیم و بهش گفتیم مبارک باشه .
بعد مشاینا رو چنج کردیم ،تا اون تست بزنه . (نه شما میخواین چیزی از ما بگیرین و نه چیزی به ما بدین ) ولی باور کنید وقتی از هم خدا حافظی کردیم، صاف رفته بود زنگ بزنه ببینه راهی برای عودت وجود داره یا نه .!!!!
چون لذت رانندگی و راحتی صندلی و شتاب و دید بهتر و مصرف کمتر و کولر قوی تر و سیستم خنک کنندگی استاندارد تر و قیافه بهتر و قیمت ارزانتر و فراوانی قطعات بیشتر رو گذاشته بود در کوزه آبشو بخوره و یه راست رفته بود سر وقت ای بی اس و ایربگ . دقیقا" مثل این دوستمون .

یه مثال دیگه : شوهر عمه من الان 60 سالشه و هزار مدل ماشین داشته . چند وقت پیش مجلس ترحیم یکی از عزیران بود و بعد از مدتی مدید با هم بخورد کردیم و وقتی دید ریو خریدم ، ماشین رو گرفت یه تستی زد و مدتی بعد دیدم برای دختر عمه خودم ، ریو خریده چون پسندیده بودش .

با ریو باید رانندگی کنید تا متوجه بشی خوبه یا نه .
اینکه اکثریت میگن فلان ماشین خوبه مگه ملاک بهتریه .
اصلا" مگه اکثریت حقانیت میاره !؟

من هنوز هم میگم که ریو، صرف امکانات تا مرز 20 میلیون بهترین خودروست .
هر کی سوار نشده بفروشه ضرر کرده . چون 1 ماه سوار شی به نقطه نظر قبلیت و
حرفای حاشیه ای میخندی .

hosseinabd
30 September 2008, 01:22 AM
من بازهم تاکید میکنم به اون مواردی که adolf1945 عزیز گفتند بیشتر دقت کنید تا ایربگ و ای بی اس.
با اجازتون منم شوهرخالم داره میفروشه که ریو بگیره.ای 2 ال پی داره و حالا میخواد ریو بگیره چون رانندگی کرد با ریو من و خودش فهمید.

adolf1945
30 September 2008, 01:25 AM
هنوزم که هنوزه دنبالشم یه ریو و یه لوگان گیر بیارم سواری بگیرم ازشون ولی متاسفانه جور نشده منم هر ماشینی بگیرم میخوام چند سال سوارش بشم اگه خدا بخواد برای همین به دنبال بهترین انتخابم به جز امکانات بی صدا بودن ماشین فوق العاده برام مهمه یعنی یکی از اولویت هامه که متاسفانه ریوی سایپا همچین حسنی رو نداره برای من صدای موتور 405 خیلی زیاد به نظر میرسه....در ضمن من توی جاده رفت و آمدم زیاده برای همین ایمنی رو هم باید خیلی بهش فکر کنم
بازم از همه دوستان ممنون

من این مطلب رو جهت اطلاع رسانی عرض میکنم و درخواست دارم کسانی که ریو دارن نظر بدن ببینم آیا من توهم پیدا کردم یا به واقع غیر از این نیست!!!

بنده با عقل ناقص خودن نمیتونم هضم کنم صدای ریو از 405 بیشتر باشه . حتی توی دورهای بالا .
چون محصولات فرانسوی گاها" صدای زنبوری دارند و به راحتی میشه نویز سر سوپاپها رو تشخیص داد اما ریو صدای بم و پر طنین داره و به نظر من این بحث صدای موتور یک خطای حسی است که در بدو خرید به ذهن متبادر میشه و البته درست هم است اما این صدا صد در صد کاهش پیدا میکنه به طوری که من الان نمد رو هم کندم انداختم کنار . من صدای ریو خودم رو با 15 هزار تا کارکرد از صدای مشتقات فرانسوی (به غیر از 206) صد در صد کمتر میبینم .

hosseinabd
30 September 2008, 01:42 PM
من که الان دیگه اون صدا قبل رو نمیشنوم.
توی سمند میشینم بیشتر از ماشین من صدا میده.
ولی ریو وقتی هم صداش درمیاد آدم احساس میکنه توی ریس هست و خیلی صدای قشنگ و پرطنینی داره.
ماشینم از همین 10 یا 15 هزارتا کارکرد اینجوری شد و روز به روز کم صدا تر میشه.
ریو برعکس تمام ماشینهاست همه ماشینها اولشون بی صدا هستند و بعد صداشون درمیاد ولی ریو اول صداش درمیاد و بعد بی صدا میشه.
البته اینو بگم حتی 206 هم کمی بعد به صدا میفته و اصلا صدای خوبی نداره و فقط اعصاب خورد کنه.
حالا بگذریم از ال 90 که اونم بعد کارکرد نسبتا کمی به صدا میفته که مال شوهر خالم و تعدادی از دوستانم الان این جوره شده.

hosseinabd
30 September 2008, 01:46 PM
....در ضمن من توی جاده رفت و آمدم زیاده برای همین ایمنی رو هم باید خیلی بهش فکر کنم......
ببخشید آقا بامشاد.
فکر نکنم در ایمنی ریو شکی باشه.کما اینکه خودم با ریو دوستم تصادف داشتم و اونم با تریلی.
یک 405 هم از پشت چنان کوبوند به ماشینم که گفتم تا صندلی عقب جمع شد ولی وقتی نگاه کردم دیدم فقط سپر خط افتاده.
حالا شما میگی ایمنی رو باد فکر کنی بهش؟

good_rally
30 September 2008, 02:16 PM
سلام به دوستان ریو سوار
دوستان من خودم ریو سوار شدم واز همه نظر تستش کردم البته فقط در حد 2یا 3ساعت تجربه رانندگی با ریو رو داشتم .

اون چیزی که من تو ماشین احساس میکردم اول از همه لذت رانندگیش بود.
به خاطر تیز بودن ماشین وهمچنین پایین بودن ارتفاع ماشین یه حالت رانندگی اسپرت ولذت بخشی به هم دست میداد.
صدای موتور هم همونجور که گفتید در دور بالای موتور خیلی زیاد بود البته چون من به صدای کم 206 ادت کرده بودم این صدا خیلی برای من زیاد بود.
ولی صدای موتورش برای من که یک جوان هستم زیاد ازار دهنده نبود و صدای موتورش مثل ماشینای ریسی بود.

ولی خوب اینو باید قبول کنیم که این صدای موتور برای خانواده وکسانی که سنو سالی ازشون گزشته آزار دهنده است وهمین ادم رو مجبور میکنه که دندرو تو دورهای زیر 3500 عوض کنیم.

درکل من نسبت به ریو تجربه خوبی داشتم واز رانندگی باهاش لذت بردم و اگر تجهیزات ایمنیش رواز روی ماشین حذف نمیکردند زیر 20 تومان 100درصد ریو میخریدم.

ولی دوستان اینو باید قبول کنیم که ایمنی ماشین یه چیزیه که به راحتی نمیشه ازش گزشت.
چون حادثه هر لحظه ممکنه اتفاق بیفته و ما از 1دقیقه بعد خودمونم خبر نداریم .

ما هرچقدر هم که رانندگیمون 20 باشه وهرچقدر هم که احتیاط کنیم بازم ممکنه یه کسه دیگه ای به دلایل مختلف باعث تصادف کردن وبروز حادثه بشه.
حالا اونجاست که ایربگ وتجهیزات ایمنی دیگه به داد مون میرسه.

با توجه به تستی که انجام شده ریو مجهز به ایربگ وABS تونسته 4 ستاره ایمنی دریافت کرده وحالا اگه ABS(ایمنی فعال ) و
ایربگ (ایمنی غیر فعال) رو از روی این ریو برداشتند 100 درصد ماشین دیگه اون ایمنی 4ستاره رو نداره .

درکل در ماشین های زیر 15 تومان به نظر من ال 90 انتخاب مناسب تری نسبت به ریو است.
به دالایل زیر.
قدرت بیشتر گشتاور بیشتر شتاب بیشتر ایمنی بیشتر فضای سرنشین بیشتر فضای بار بیشترامکانات بیشتر
زیر 15 تومان ال 90 رو میشه گفت که نسبت به ریو خانوادگی تر است و نیاز خانواده رو بهتر برطرف میکنه.
قصد مقایسه نداشتم فقط دیدم تو این صفحات اخری در مورد لوگان هم صحبت شده منم برای همین در مورد لوگان صحبت کردم.

ولی این چیزی از خوبی های ریو کم نمیکنه .

arash_2006
30 September 2008, 02:23 PM
من زمانی که تصمیم به نگه داشتن ماشین گرفتم به همه دوستام میگفتم توفیق اجباری باعث شده که ریو سوار باشم و الان هم میگم و البته این توفیق توفیقی نیست که همه نصیب شون بشه و ازش لذت ببرند باید تجربه اش کرد تا فهمید
اصرار بیهوده نکنید دوستان چون اون موقع کسی که تاپیک رو میخونه فکر میکنه تعصب بیجا به خرج دادید چون اگر از زاویه دیگری به قضیه نگاه کنیم از لحاظ عقلانی هم اصلا درست نیست قدرت بیشتر و امکانات ایمنی ال نود اونو از ریو متمایز میکنه و مسلما صدای موتور ریو در اولین سواری به وضوح شنیده میشه و تو ذوق میزنه ولی شخصا به عنوان کسی که دارم تجربه میکنم این ماشین رو و تا قبل از این حتی فکر خرید ریو هم در سرم نبود میگم که باید تجربه کرد تا فهمید حرف دوستان چیه و واقعا درست گفتند که شنیدن کی بود مانند دیدن
من خودم قبلا عاشق 206 بودم و هستم ولی الان به هیج شکلی حاضر نیستم ماشینم رو با 206 عوض کنم اونهم بخاطر مزایایی که عایدم شده من جمله صندوق بزرگ کولر عالی و شتاب و قدرت بیشتر در مقایسه با تیپ های پایین تر 206 ولی خب باید قبول کنیم که هیچ ماشینی کامل نیست و ریو هم در مورد امکانات چه رفاهی و چه ایمنی نقص داره که اونهم دست پخت سایپاست

amirvr14
30 September 2008, 02:45 PM
سلام دوستان کیفیت ضبطهای جدید ریو نسبت به مدل های قبل فرقی کرده؟منظورم کیفیت باندهاست؟بد تر نشده باشه بهتر نبود عیب نداره و آیا اینکه ضبطهای جدید قابلیت نشان دادن فولدر و جستجو در بین آنها رو دارند؟

hosseinabd
30 September 2008, 03:02 PM
سلام خدمت دوست عزیزم good_rally
ممنون از توضیات خوبتون.
درسته که ایربگ و ای بی اس از گزینه های ایمنی بشمار میره ولی فکر نمی کنم اونقدر هم در امر ستاره های ایمنی دخیل باشه.همونطور که میدونید ریو از موسسه آمریکایی 4 ستاره دریافت کرده که شرایطش خیلی سخت تر از موسسه اروپایی هست.پس نباید این ماشین رو دست کم گرفت.این امکانات ایربگ و ای بی اس هم فکر کنم با 1200 یا 1500 قابل نصب باشه.ولی خوب حرف شما صحیح که الان ال 90 با این شرایط بصرفه تر هست ولی نمیشه از رانندگی و سواری ریو هم گذشت.پس چه بهتر که اون خرجها رو تقبل کنیم که چیزی با ال 90 اختلاف نداره و این رو انتخاب کنیم.
این رو هم بدون تعصب میگم.چون هم ماشینهای بالاتر از ریو رو تجربه داشتم و هم ال 90 هم تا حدودی ولی نه اونجوری که بشه گفت واقعا ماشین رو تست کرده باشم.

adolf1945
30 September 2008, 03:38 PM
دوستان با اجازتون من دیروز بنزین سوپر زدم و از بس ماشین تیز شد ، زدم عصمت سپر ماشین رو گچی کردم .
پیشنهاد میکنم بعد از اینکه باکتون عاری از بنزین معولی شد ، ‌یه باک پر سوپر بزنید ببینید چه نتیجه ای داره .
صدای سر سوپاپها رو هم کامل میخوابونه .

از دید من بنزین سوپر 5 اسب به توان کنونی شما میافزاید . شاید توان واقعی 97 با این حالت قابل لمس تر باشه .
امتحان کنید و نتیجه رو بگید .

good_rally
30 September 2008, 03:44 PM
سلام HOSSEINABD جان ممنونم از شما بله منم صحبت شما رو قبول دارم
فقط یک چندمورد رو در مورد ایمنی عرض کنم.

ایمنی یک خودرو به دو قسمت تقسیم میشه
1_ایمنی فعال
2_ایمنی غیر فعال
ایمنی فعال: ایمنی فعال به ایمنی گفته میشه که از بروز حادثه وتصادف جلوگیری میکنه مثل سیستم های ترمز خودرو هندلینگ وپایداری خودرو
ایمنی غیر فعال: ایمنی غیر فعال به ایمنی گفته میشود که خودرو دچار تصادف شده وحالا این ایمنی غیر فعال فعال شده وکار خودش رو برای حفظ سلامت سرنشین یا سرنشینان انجم میدهد.
ایمنی غیر فعال مثل ایربگ های خودرو سیستم های کمربند خودر طراحی وساختار اطاق خودرو در هنگام برزو تصادف.

حالا لوگان با توجه ایمنی فعال وغیر فعال در مجموع تونسته 3ستاره ایمنی دریافت کنه .
یعنی ایمنیش خوب است.
ولی ریو که دارای ایربگ و ABS است تونسته 4ستاره ایمنی دریافت کنه وایمنیش خیلی خوب است.
در کل اگه ما ریو که به صورت فول آپشن با تمام آپشن های ایمنی رو با این لوگانی که در ایران است مقایسه کنیم میبینیم که ایمنی ریو بهتر از لوگان میشه ویک ستاره بیشتر از لوگان دریافت کرده.

ولی متاسفانه این خودرو سازهای ایرانی برای سود بیشتر خیلی از امکانات رفاهی وتحهیزات ایمنی ریو را خذف کردند .
ولی به نظر من بازم ریویی که در ایران است با این که ایمنی فعالش ضعیف تر از لوگان است ولی خوب یکی از فاکتور ها ایمنی عیر فعال که طراحی وساختار اطاق خودر است رو داره وبه نظر من اگه این ریو که در ایران است رو تست کنند 2.5 یا 3ستاره ایمنی رو دریافت کنه وایمنیش تقریبا مثل لوگانی میشه که دارای ایربگ و ABS است.

adolf1945
30 September 2008, 10:15 PM
با اجازه دوستان ، من فکر میکنم که کم شدن امتیاز تست ایمنی اصلا" هیچ ربطی به ایربگ و ای بی اس نداشته باشه چون در هیچ تستی و هیچ سایتی ، متنی که در مورد ای بی اس و تأثیر اون در تست موجود باشه، یافت نمیشه.
ضمن اینکه ریو دارای محاسنی است که رقیب سرسختش یافت نمیشه مثلا" ریسه های فولادی درب و سقف رو هیچ ماشین زیر 20 تومنی در ایران نداره .

حسن دیگش شکل پلت فرمیست که بنده از زبان یک صافکار حرفه ای توضیح میدم :
بدنه ریو به علت اینکه در هیچ نقطه ای از چهار ضلع اون شکست نداره دقیقا" مثل کلاه آهنی های نظامی میمونه که ضربه رو رد میکنه.این صافکار اذعان داشت که تمام تصادفات این خودرو ،حتی اونایی که مستقیم بوده با خودوی لوگان و غیره فرق داره و کمترین جذب ضربه رو داشته . اینجا میشه یه نتیجه گیری کرد :
یک خودرو برای ایمن نگه داشتن راننده باید یا ضربه رو جدب کنه (به عبارتی دفع ضربه به جذب) . که این به لت و پار شدن ماشین منجر میشه یا ضربه رو رد کنه. که هم خسارت جانی کم میشه و هم خسارت مالی .تصادفات ریو از نوع دوم است.
با این تفاسیر ایمنی ریو (مجزا از ایربگ و ای بی اس ) بیشتر از رقیب سرسختش هست . در ضمن من به ضرس قاطع میگم ترمز ریو با اون بوستر 10 ، دست کمی از ای بی اس نداره . ضمن اینکه به یاد داشته باشید اس بی اس خوشکه معجزه نمیکنه . این EBD هست که تغییرات رو چشمگیر میکنه .

hosseinabd
30 September 2008, 10:29 PM
adolf1945 عزیز فکر کنم این مطلب بارها گفته شده و چند بارش هم توسط خودتون بوده ولی کسی توجهی به این قضیه نکرد و بازهم بحث ای بی اس و ایربگ رو پیش میکشند.
منم منکر این قضیه نیستم که نباشه و همیشه گفتم بودنش بهتر از نبودنشه ولی وقتی خود ریو همچین ترمز قوی داره چه نیازی به ای بی اس هست؟

good_rally
30 September 2008, 11:38 PM
دوست خوبم adolf1945 ([Only registered and activated users can see links]) جان و hosseinabd ([Only registered and activated users can see links]) عزیز
شما درست میگید این موسسات که خودرو ها رو تست میکنند به طور مثال NCAP خودرو روی یه دست گاهی قرار میگیره که خودرو را با سرعت معین شده به دیوار بتونی برخورد میده و نه تنها ABS بلکه خود ترمز معمولی خودرو هم مورد ازمایش قرار نمیگیره و خودرو بدن هیچ ترمزی با مانع برخورد میکنه.
این موسسه ها بیشتر هدف از تست ایمنی تست ایمنی سرنشین است یعنی اون ایمنی غیر فعال رو مورد ازمایش قرار میده .
حتی موسسه NCAP یک تستی هم در برابر تصادف خودرو با عابر پیاده داره که به اون هم امتیاز میده .

اگه تصاویری از این تست هارو دیده باشید میبینید که به تمام نقاط اون آدمکی که داخل خدرو قرار گرفته سنسور های مختلفی وجود داره که دونه به دونه بدن انسان رو در برابر تصادف تست میکنه.

حالا ایربگ نقش به سزایی در کم کردن میزان این آسیب رو داره .
شما به طور مثال فرض کنید که خودرویی از ناهیه جلو دچار تصادف شده و شیشه ها دراثر تصادف خورد شدن حالا ماشینی که ایربگ داره مانع از برخورد این شیشه ها به سر سرنشین میشه.
در باقه وقتی که ایربگ یک خودرو فعال میشه سر انسان داخل اون ایربگ فرور میره واز میزان اسیب کم تر میکنه.

پس ایربگ نقش بسازی در ایمنی انسان داره .
اگه ایربگ نقشی نداشت که نمیومدند از 6 یا 7یا در بعضی از خودرو ها از 8ایربگ استفاده کنند .
حالا هرچقدر هم بدنه خودرو محکم باشه باز ما نمیتونیم بگیم که ایربگ نقشی در ایمنی خودرو نداره.

در مورد ترمز هم ترمز هر خودرو هرچقدر هم که قوی باشه باز نمیتونه کار ABS رو انجام بده.
وقتی که با سرعت بالا به طور مثال 120 به طور ناگاهانی ترمز خودرو را تا آخر فشار بدیم یا به قول معروف ترمز رو میخ کنیم
باز ترمز خودرو هرچقدر هم که قوی باشه وشتاب منفی بهتری داشته با شه بازم در اثر قفل شدن لاستیک ها تعادل خودرو به هم میخورد و این قانون برای هر خودریی حتی بنز و BMW یکی است وهیچ فرقی نداره.
حالا ABs رو اومدن طراحی کردن که در اثر ترمز های شدید این سیستم مانع از قفل شدن ترمز خودرو میشه واز بر هم خوردن تعادل خودرو جلوگیری میکنه .

درباقه فرق ماشینی که ترمز معمولی داره با ماشینی که ترمز ABS داره این است که در خودروی بدون ABS در اثر ترمز شدید چرخ ها قفل میشود و خط ترمز به صورت خط مستقیم به دست نمیاد.
ولی خودرویی که ABS داره دراثر ترمز شدید لاستیک