View Full Version : تاپیک جامع ریو
Abolfazl2006_p
2 August 2008, 02:38 PM
از راهنماییتون خیلی ممنون.
دوست عزیزم
طبق قوانین سایت، دادن پست با مضمون تشکر ممنوع است و اینگونه پستها پاک میشند.جهت تشکر یا تایید صحبتهای سایر دوستان میتوانید از گزینه thanks در گوشه پایین سمت چپ پستها استفاده کنید
adolf1945
3 August 2008, 06:36 PM
دوستان یه چیز در مورد مصرف بنزین ریو :
شما باید با یه باک بنزین ( توی جاده ) و بدون کولر ، دست کم ، 600 کیلومتر راه برید . وگرنه موتور تتنظیم نیست .
من توی مسافرت دست جمعی اخیرم ، ( به همراه چند تا ماشین ) با خط اول (نشانگر بنزین )250 کیلومتر را میرفتم .البته خط اول بنزین به نسبت دیرتر خالی میشه و هر چه رو به پایین میآییم خطوط نشانگر بنزین زودتر ته میکشن.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
توی خط دوم (یعنی زمانی که باک نصف شده) جمعا" 350 کیلومتر میرم که به عبارتی میشه 100 کیلومتر برای خط دوم و وقتی از خط آخر رد میشم و چراغ بنزین روشن میشد روی 590 تا 600 کیلومتر راه رفتم .
ولی حتما" یادت باشه اگر خواستی که دقیق بفهمی خط بنزینت روی کجا ایستاده تا محاسبه مصرف دستت بیاد ، توی یک زمین صاف و عاری از سربالایی 5 دقیقه بایست چون امپر ریو غش زیاد داره و همش بالا و پایین میره.
farzadba
4 August 2008, 05:54 PM
دوستان یه چیز در مورد مصرف بنزین ریو :
شما باید با یه باک بنزین ( توی جاده ) و بدون کولر ، دست کم ، 600 کیلومتر راه برید . وگرنه موتور تتنظیم نیست .
من توی مسافرت دست جمعی اخیرم ، ( به همراه چند تا ماشین ) با خط اول (نشانگر بنزین )250 کیلومتر را میرفتم .البته خط اول بنزین به نسبت دیرتر خالی میشه و هر چه رو به پایین میآییم خطوط نشانگر بنزین زودتر ته میکشن.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
توی خط دوم (یعنی زمانی که باک نصف شده) جمعا" 350 کیلومتر میرم که به عبارتی میشه 100 کیلومتر برای خط دوم و وقتی از خط آخر رد میشم و چراغ بنزین روشن میشد روی 590 تا 600 کیلومتر راه رفتم .
ولی حتما" یادت باشه اگر خواستی که دقیق بفهمی خط بنزینت روی کجا ایستاده تا محاسبه مصرف دستت بیاد ، توی یک زمین صاف و عاری از سربالایی 5 دقیقه بایست چون امپر ریو غش زیاد داره و همش بالا و پایین میره.
دوست گرامي
با درود
نمي خوام دخالتي بكنم ولي نه در مورد ريو و نه در مورد هيچ خودروي انژكتوري ديگري نگذاريد كه چراغ بنزين روشن شود. چون كل آشغالهاي ته باك در مسير سوخت رساني وارد مي شود و ممكن است از صافي بنزين رد شده و در مسير انژكتور خراش ايجاد كند و به ماشين صدمه بزند.
با احترام
hosseinabd
4 August 2008, 06:54 PM
اصلا ریو چراغ بنزین داره؟
من که تاحالا ندیدم روشن بشه در صورتی که آمپر بنزین روی E هم اومده چند بار.
اگر داره پس کی می خواد روشن بشه؟
adolf1945
4 August 2008, 07:03 PM
اصلا ریو چراغ بنزین داره؟
من که تاحالا ندیدم روشن بشه در صورتی که آمپر بنزین روی E هم اومده چند بار.
اگر داره پس کی می خواد روشن بشه؟
بله دوست عزیز داره .
من خودم چند بار شاهد روشن شدنش بودم .
رنگ چراغ led هم نارنجی هست .
hosseinabd
4 August 2008, 07:14 PM
پس دوست عزیز چرا مال من روشن نمیشه؟
ریوی من تولید 85 هست.
یعنی اون موقع چراغ براش نذاشتن مثل درب صندوق و گرمکن شیشه؟
tabeta_03
4 August 2008, 11:16 PM
ریوی من تولید 85 هست.
بزار باك خالي بشه و تو يه سر بالايي توقف كن روشن ميشه 5-6 ليتر مونده روشن ميشه.همه مدلها دارن مال من 85 داره.:icon_surp
adolf1945
4 August 2008, 11:24 PM
ریوی من تولید 85 هست.
شما وقتی ماشینت به خط آخر رو هم رد کرد و چراغ روشن نشد برو توی سربالایی بایست ببین بازم روشن نمیشه ؟
arya_m2
4 August 2008, 11:38 PM
باسلام به همه دوستان و مدیران سایت
قبل از گرفتن ماشین با این تالار آشنا بودم، اما قسمت نشده بود عضو شم
من ماشینو اوایل اردیبهشت تحویل گرفتم، پنلش هم از این کوچیکاست، امروز ماشینو بردم واسه سرویس اولیه 50 تومن لیست دادن واسه رگلاژ درها و تعویض روغن موتور و گیربکس و فیلتر روغن... اما آخرش نوشته بود گارانتی و پولی نگرفتن... می خواستم ببینم ریو فقط همین یک سرویس اولیه رو داره؟
دیدم یه بنده خدایی که ماشینش 300 تا کار کرده بود، اومده بود واسه تعمیر
می گفت ترمزش قفل می کنه.من خودم تاحالا مشکلی نداشتم ، اما از ریو بعید بود
kamil81
5 August 2008, 01:53 AM
سلام
متاسفانه من هم با ترمزهاي ريو مشكل دارم و با مقداري فشار روي پدال سريع چرخها قفل مي كند بطوري كه بالاي 80 در يك ترمز گيري شديد كاملا ناكارايي ترمزها را حس مي كنم كه بجاي توقف ماشين فقط جيغ لاستيكها شنيده مي شود. ماشينم حدود 2500 كيلومتر كار كرده ، بايد ببرم نمايندگي . گو اينكه توي اين يك باري كه براي سرويس اوليه بردم حس كردم هيچي بارشون نيست و سردر نمي يارن!!
Z@man
5 August 2008, 09:26 AM
ریوی من تولید 85 هست.
چراغ بنزینش معمولا بعد از خط آخر روشن میشه اما نه به صورت پیوسته.بلکه بعد از چند ثانیه خاموش شده و بعد از جند دقیقه دوباره روشن میشه
باسلام به همه دوستان و مدیران سایت
قبل از گرفتن ماشین با این تالار آشنا بودم، اما قسمت نشده بود عضو شم
من ماشینو اوایل اردیبهشت تحویل گرفتم، پنلش هم از این کوچیکاست، امروز ماشینو بردم واسه سرویس اولیه 50 تومن لیست دادن واسه رگلاژ درها و تعویض روغن موتور و گیربکس و فیلتر روغن... اما آخرش نوشته بود گارانتی و پولی نگرفتن... می خواستم ببینم ریو فقط همین یک سرویس اولیه رو داره؟
دیدم یه بنده خدایی که ماشینش 300 تا کار کرده بود، اومده بود واسه تعمیر
می گفت ترمزش قفل می کنه.من خودم تاحالا مشکلی نداشتم ، اما از ریو بعید بود
بله فقط اولین سرویس رایگانه. من که برای سرویسهای بعدی ابتدا فیلترهای فابریکش رو از نمایندگی خریده و سرویس را بیرون انجام دادم.هم معطلی و تو صف ایستادن نداره هم اینکه خودم بالا سر ماشین هستم و امر و نهی میکنم :icon_cool
سلام
متاسفانه من هم با ترمزهاي ريو مشكل دارم و با مقداري فشار روي پدال سريع چرخها قفل مي كند بطوري كه بالاي 80 در يك ترمز گيري شديد كاملا ناكارايي ترمزها را حس مي كنم كه بجاي توقف ماشين فقط جيغ لاستيكها شنيده مي شود. ماشينم حدود 2500 كيلومتر كار كرده ، بايد ببرم نمايندگي . گو اينكه توي اين يك باري كه براي سرويس اوليه بردم حس كردم هيچي بارشون نيست و سردر نمي يارن!!
به احتمال زیاد شما از رینگ و لاستیک فابریک استفاده میکنید :icon_mad:
ترمز ریو به دلیل قدرت زیادی که داره با لاستیکهای 175 ایرانی سریع قفل میکنه.من که از لاستیک 185 و رینگ 14 استفاده میکنم تابحال با قفل شدن چرخها مواجه نشدم.
hojabri
5 August 2008, 10:22 AM
سلام،
كسي ميدونه از كجا ميتونم ريو با قيمت 12640000 تومن كه توي سايت سايپا نوشته ثبت نام كنم؟(تحويل فوري) - هر نمايشگاهي كه ميرم ميگن ريو نداريم - يا ميگن ريو ديگه توليد نميشه و از اين جور حرفها - هر كدوم هم كه ريو دارن به قيمت 14.200.000 تومن ميفروشن.
لطفا منو راهنمايي كنيد.
hosseinabd
5 August 2008, 10:47 AM
در مورد ترمز منم رینگ 14 با لاستیک 185 دارم و اصلا تاحالا قفل که ندیدم هیچ تازه ترمزگیریم بهتر هم شده.
دوست عزیز برای ثبت نام به این لینک مراجعه کن ولی سهمیه خیلی محدوده.من ازنمایندگی اصفهان دیروز سوال کردم ریو داشت و ثبت نام می کرد.
[Only registered and activated users can see links]
hojabri
5 August 2008, 10:52 AM
دوست عزیز برای ثبت نام به این لینک مراجعه کن ولی سهمیه خیلی محدوده.من ازنمایندگی اصفهان دیروز سوال کردم ریو داشت و تبت نام می کرد.
خيلي ممنون، اين لينك رو چند روزي هست كه چك مي كنم ولي فقط پرايد و زانتيا داره.
توي تهران جايي رو سراغ نداريد؟
kamil81
5 August 2008, 11:13 PM
به احتمال زیاد شما از رینگ و لاستیک فابریک استفاده میکنید :icon_mad:
ترمز ریو به دلیل قدرت زیادی که داره با لاستیکهای 175 ایرانی سریع قفل میکنه.من که از لاستیک 185 و رینگ 14 استفاده میکنم تابحال با قفل شدن چرخها مواجه نشدم.[/QUOTE]
سلام
لاستيك هاي ماشين من 205/13 سوميتومو ژاپن هست كه براي ريو بسيار عاليه ولي مشكل ترمز همچنان برقراره درسرعت هاي پايين بسيار عالي عمل مي كنه ولي در سرعت هاي بالاي 100 غير از جيغ لاستيك كاره مثبتي انجام نمي ده . مدتي هم با بالانس مشكل داشتم ، چندين بار بالانس كامپيوتري انجام دادم كه جواب نمي داد و هم چنان فرمون مي زد تا بالانس روكار جواب داد آن هم به زحمت ولي باز هم 100% بالانس نيست و در سرعت پايين (( حدود 30 )) فرمون خيلي كم بازي داره.
فعلا كه يكي ترمزها اعصابمو خورد كرده يكي هم اين بنزينهاي افتضاح كه صداي سوپاپ ها حسابي در آمده. يك مكمل بنزين خوب معرفي منيد لطفا.
hamedtb
5 August 2008, 11:58 PM
سلام
فعلا كه يكي ترمزها اعصابمو خورد كرده يكي هم اين بنزينهاي افتضاح كه صداي سوپاپ ها حسابي در آمده. يك مكمل بنزين خوب معرفي منيد لطفا.[/QUOTE]
من Power Pill ريختم خيلي عالي جواب داد هر قرص براي دو باك
bamshad
6 August 2008, 02:45 AM
دوستان عزیز یه خبر جالب!
ریو فول آپشن!!!
سايپا برترين خودروساز دومين نمايشگاه خودرو زنجان شد
گروه خودروسازى سايپا به عنوان برترين خودروساز در دومين نمايشگاه بينالمللى خودرو، قطعات خودرو و حوزههاى وابسته در زنجان از سوى بازديدکنندگان شناخته شد.
به گزارش ستاد خبرى گروه خودروسازى سايپا، دومين نمايشگاه بينالمللى خودرو در زنجان با حضور بيش از 24 خودروساز و قطعهساز برگزار و گروه خودروسازى سايپا بهعنوان برترين غرفه شناخته شد. بنابراين گزارش، در اين نمايشگاه 24 خودرو از گروه خودروسازى سايپا، سايپا ديزل، رايان سايپا و سايپا يدک حضور داشتند.
خودروى زانتيا فول آپشن، ريو فول آبشن، سايپا 132، زانتيا فيس ليفت، مينى بوس A5012، مينىبوس A3610، وانت دوگانهسوز ال ايکس، دوبلو کارگو ديزل، دوبلو کارگو دوگانهسوز، کاميون يورو کارگو با کاربرى دوبلو گارگو دوگانه سوز، کاميون يورو کارگو با کاربرى از شرکت سايپا و زامياد براى بازديدکنندگان عرضه شد.
از شرکت سايپا ديزل و پارس خودرو نيز خودروهاى 440SII کشنده، 9SM کشنده، 375T کشنده، 375D کشنده، رنو ميدلام کمپرسی، فوتوسان 6 تن باری، ميدى باس SC مسافری، مورانو، مگان 2000، مگان 1600، پيکاپ، تندر 90 و ماکسيما از گروه خودروسازى سايپا حضور داشت.
همچنين شرکت رايان سايپا در اين نمايشگاه شرايطى ويژه براى بازديدکنندگان از غرفه سايپا به منظور اجاره به شرط تمليک خودروى پرايد صبا بنزين سوز و صبا دوگانهسوز در نظر گرفت.
گفتنى است؛ دومين نمايشگاه بينالمللى خودرو در زنجان از 10 مرداد ماه افتتاح و امروز پايان مىيابد.
منبع : [Only registered and activated users can see links]
اگر دوشتن اطلاعات کاملتری از آپشن ها و نحوه و زمان تولید و عرضه دارن لطفا ارائه بدن تا همه استفاده کنند.
خدا کنه به ما هم از این فول آپشن ها بدن......
ghazalbn
6 August 2008, 04:37 PM
alfred88 بنده جزو اولين كساني بودم كه ريو خريدم و بايد ذكر كنم كه 2تا چراغ عقب روي سپرو داشت.
ghazalbn
6 August 2008, 05:05 PM
من الان نزديك به 2 سال است كه ريو دارم هيچ افتي نكرده.شتاب خيلي بالايي داره(از نظر سرعت حرف نداره). ماشين خيلي خوبيه.
arya_m2
6 August 2008, 08:50 PM
در مورد ترمز باید بگم که منم موافقم رینگ و لاستیک خیلی اهمیت داره، اما اون بنده خدایی که من دیده بودم می گفت مثه اینکه مشکل از سیلندر ترمزشه، سیلندر گیر میکنه و در نتیجه خود لاستیک ها هم قفل میکنه. کسی می دونه سیستم ترمز ریو هنوز کره ایی یا اونم داره یواش یواش ایرانی میشه؟
mehdizadeh04
6 August 2008, 09:54 PM
سلام
با سلام خدمت عزیزان
آقایونی که میگفتن ترمز های ریو عالیه و به ABS احتیاجی نداره چه پاسخی برای این پست دارید؟؟؟؟
اصولا ABS برای همچین مواقعی خوبه و لازمه.و پاسخی هم برای سرویس و نمایندگی هایی که اطلاعات نا کافی دارن بدین
با تشکر از همه عزیزان
adolf1945
6 August 2008, 10:30 PM
با سلام خدمت عزیزان
آقایونی که میگفتن ترمز های ریو عالیه و به ABS احتیاجی نداره چه پاسخی برای این پست دارید؟؟؟؟
اصولا ABS برای همچین مواقعی خوبه و لازمه.و پاسخی هم برای سرویس و نمایندگی هایی که اطلاعات نا کافی دارن بدین
با تشکر از همه عزیزان
ماشین من و 80 درصد بچه هایی که اینجا عضو هستند این مشکل را ندارند .
این دلیل نمیشه که اگه یه مورد ایراد پیدا کرده ، استقراء ناقص کنید که فلان ماشین کلا" اینجوریه .
استقرا (عمومیت بخشیدن) از اقسام مغالطه است عزیز جان.
لطفا" مغلطه نکنید .
TheZ
7 August 2008, 12:03 AM
اگر مشکل فنی وجود نداشته باشه با کم کردن فشار بر پدال ترمز به جای جیغ کشیدن لاستیک شاهد ترمز هستیم! :icon_neut مسافت ترمزگیری تا توقف کامل در ریو مجهز به abs (با سرعت 100 کیلومتر) حدود 40 متره در حالی که این مسافت با تزمز موجود در ایران کمی کمتر ارزیابی شده . :icon_mrgr متاسفانه دوستان فکر میکنند ترمز ضد قفل معجزه میکنه و به خاطر همین هم فاصله طولی با خودروی جلوئیشون را اصلا رعایت نمیکنند . غافل از اینکه ترمز abs حتی در بهترین شرایطش از ترمز معمولی بدتر عمل میکنه و در واقع واسطه ای است بین انسان و ماشین که خطای انسان (کوبیدن ناگهانی پا بر روی پدال و قفل شدن چرخها) را جبران کنه ، نه توان ترمز را افزایش بده. مضاف بر این ترمز abs در جاده های خیس ، یخ زده ، شن ، خاک یا هر چیز دیگر به غیر از اسفالت عملکردشو از دست میده و باز هم نمیتوانه ماشین را به اندازه ترمز معمولی سریع متوقف کنه. این موردی است که دوستان اغلب بهشون القاء شده که ترمز abs برای جاده های بارانی و یخی مناسبه ، در صورتی که این فکر کاملا اشتباهه و این نوع ترمز برای جاده های استاندارد ساخته شده .
Raminium2001
7 August 2008, 12:27 AM
TheZ ([Only registered and activated users can see links]) عزیز، شما اطلاعات خوبی داری، ولی در مورد ABS متاسفانه صحبتت رو قبول ندارم. ترمز ریو در حد ماشینهایی که ABS ندارند خیلی خوبه، ولی نیاز داره بهش عادت کنید و بخاطر بوستر قویش، نباید یکهو کوبید رو ترمز.
وجود ABS به همراه EBD باعث پایداری خودرو هنگام ترمز کردن و توزیع مناسب بار بر روی چرخها خصوصا سر پیچهاست و از قفل شدن چرخها جلوگیری می کند لذا هنگام ترمز گیری میشه تا حدودی ماشین رو کنترل کرد. کلا نباید منکر مزایای ترمز ABS شد که ممکنه باعث بشه بقیه مزایای واقعی ریو رو هم کسی باور نکنه.
من بیشترین مشکلی که با ریو دارم، هندلینگشه خصوصا تو سرعتهای بالا تو این خیابونهای پر چاله چوله. من وقتی سرعتم از 130 بالاتر میره ریسکم خیلی زیاد میشه و سر هر چاله یا پیچ تندی احساس نا امنی می کنم. با تعویض رینگ و لاستیک این اشکال تا چه حدی بر طرف میه؟
pouya_yz
7 August 2008, 12:50 AM
توی سایت سایپا ریو تحویل فوری قیمت دادن 000/850/13 تومان .
کسی به این شکل تحویل فوری توانسته خرید کنه ؟؟؟
alipaniz
7 August 2008, 11:13 AM
سلام دوستان
بالاخره ماشينو تحويل گرفتم اما همون اولش حسابي خورد تو ذوقم چون چراغ انژكتورش خاموش نمي شد بعد يكي دو روز ناز كردن سايپا اونو زير كامپيوتر گذاشتند و ايرادش رو در سيم كشي اعلام كردند و برطرف شد،گارانتي برقيش رو بخاطر نصب دزدگير باطل اعلام كردند(تله ماتيكس فابريك ربو)،هرچقدر دنبال رينگ مزدايي گشتم بغير از چند تا مستعمل چكش خورده چيزي پيدا نكردم بناچار 13/65/185 هانكوك كره انداختم،راستي خود نمايندگي ABS مي انداخت
TheZ
7 August 2008, 11:44 AM
TheZ ([Only registered and activated users can see links]) عزیز، شما اطلاعات خوبی داری، ولی در مورد ABS متاسفانه صحبتت رو قبول ندارم. ترمز ریو در حد ماشینهایی که ABS ندارند خیلی خوبه، ولی نیاز داره بهش عادت کنید و بخاطر بوستر قویش، نباید یکهو کوبید رو ترمز.
وجود ABS به همراه EBD باعث پایداری خودرو هنگام ترمز کردن و توزیع مناسب بار بر روی چرخها خصوصا سر پیچهاست و از قفل شدن چرخها جلوگیری می کند لذا هنگام ترمز گیری میشه تا حدودی ماشین رو کنترل کرد. کلا نباید منکر مزایای ترمز ABS شد که ممکنه باعث بشه بقیه مزایای واقعی ریو رو هم کسی باور نکنه.
من بیشترین مشکلی که با ریو دارم، هندلینگشه خصوصا تو سرعتهای بالا تو این خیابونهای پر چاله چوله. من وقتی سرعتم از 130 بالاتر میره ریسکم خیلی زیاد میشه و سر هر چاله یا پیچ تندی احساس نا امنی می کنم. با تعویض رینگ و لاستیک این اشکال تا چه حدی بر طرف میه؟
دوست خوبم
البته به غیر از بوستر قوی ، قفل شدن چرخها مربوط به سطح وسیع لنت ترمز در ریو است و همونطور که فرمودید باید بهش عادت کنید ... در ترمز abs نیاز به انجام کار خاصی نیست و فقط باید پا را محکم روی پدال کوبید ، ولی در ترمز معمولی تنظیم فشار روغن با پا مهمترین عامله.
صحبتهای من پیرامون ترمز abs به تنهایی بود. دیگه اینقدر هم "تکنولوژی گریز" نشدیم... :icon_arro متاسفانه ebd روی ریوی موجود در ایران قابل نصب نیست . فقط abs قابل نصبه که حکم همونی که عرض کردم را داره. برای ebd کامپیوتر زیمنس ماشین باید ارتقاء پیدا کنه که تا جایی که من شنیدم باعث بروز اختلالاتی میشه و باز هم تا جایی که شنیدم قابل رفع نیست و ecu باید یک مدل سخت افزاری ارتقاء پیدا کنه . حالا شرکت چی تصمیم بگیره خدا میدونه ... :icon_ques البته توان ایرانی جماعت را نباید دست کم گرفت ... :icon_wink
در واقع سیستم پایداری الکترونیکی (esp) میتوانه بستر مناسبی را برای abs و ebd (زیر مجموعه ای از ترمز abs) فراهم کنه که ماشین با خیال راحت سر پیچها دور بزنه ... وگرنه abs و ebd به تنهایی سر پیچ مساوی است با رفتن توی دره . :icon_redf
من پیشنهاد نمیکنم که لاستیک و رینگ را عوض کنید. چون واقعا شانس مساوی وجود داره برای بهتر شدن و افتضاح شدن .:icon_redf ممکنه هندلینگ خیلی عالی بشه ، ممکنه طوری بشه که یه خانوم باردار هم نتوانه توی ماشین بشینه از بس بلرزه... پیشنهاد میکنم بالانس چرخها را چک کنید. همچنین باد لاستیکها را هنگامی که سرد هستند. در هر حال اگر خواستید رینگ را عوض کنید حتما رینگ 14 اینچ فابریک ریو را از نمایندگی های مرکزی تهیه کنید که احتمال هر مورد ناجوری کمتر بشه . قیمت هر رینگ زیر 100 تومنه. :icon_surp
reza engine
7 August 2008, 11:50 AM
بعد از اینکه سایپا به طور ناگهانی از اول مرداد قیمت پراید هاچ بک را حدود 650 هزار تومان گران کرد الان نوبت ریو شد و قیمت این خودرو به طور ناگهانی از 12.640.000 تومان به 13.850.000 افزایش پیدا کرد. یعنی دقیقا 1.250.000 تومن گرون شد!!!!!!!
برای اولین بار در خرید ماشین شانس آوردم. من 20 تیر ثبت نام کرده بودم.
یاد حرف یکی از دوستان Lavson افتادم که گویا مدتیه Banned شده اند.
تا دو ماه پیش همین ملت میگفتن , 12.600 گرونه اگه 11 تومن بود میخریدیم . :icon_lol:
من همین الان هم میگم توی این رنج و در این شرایط وا اسفای خودرو , هیچ ماشین مقرون به صرفه تر و ریو نیست .
آقا خیلی وقته که ثبت نام نمیکنند .
آمار بعضی ریو های کارتکسی هم , نشان از افزایش قیمت رسمی سایپا داره که البته با توجه به خضعبلی که قبل" بذر پاش گفته بود .(مبنی بر اینکه امسال افزایش قیمت نداریم ) جرأت نمیکنن فعلا" چیزی بگن .
حالا طقش بعدا" در میآد . قراره قیمت نمایندگی با تحویل 45 روزه , بشه 13.600 . میگین نه نگاه کنین .
این مطالب رو ایشون 6 تیر امسال گفتند که در صفحه 35 همین تاپیک نوشته شده است.
farzadba
7 August 2008, 11:51 AM
اگر مشکل فنی وجود نداشته باشه با کم کردن فشار بر پدال ترمز به جای جیغ کشیدن لاستیک شاهد ترمز هستیم! :icon_neut مسافت ترمزگیری تا توقف کامل در ریو مجهز به abs (با سرعت 100 کیلومتر) حدود 40 متره در حالی که این مسافت با تزمز موجود در ایران کمی کمتر ارزیابی شده . :icon_mrgr متاسفانه دوستان فکر میکنند ترمز ضد قفل معجزه میکنه و به خاطر همین هم فاصله طولی با خودروی جلوئیشون را اصلا رعایت نمیکنند . غافل از اینکه ترمز abs حتی در بهترین شرایطش از ترمز معمولی بدتر عمل میکنه و در واقع واسطه ای است بین انسان و ماشین که خطای انسان (کوبیدن ناگهانی پا بر روی پدال و قفل شدن چرخها) را جبران کنه ، نه توان ترمز را افزایش بده. مضاف بر این ترمز abs در جاده های خیس ، یخ زده ، شن ، خاک یا هر چیز دیگر به غیر از اسفالت عملکردشو از دست میده و باز هم نمیتوانه ماشین را به اندازه ترمز معمولی سریع متوقف کنه. این موردی است که دوستان اغلب بهشون القاء شده که ترمز abs برای جاده های بارانی و یخی مناسبه ، در صورتی که این فکر کاملا اشتباهه و این نوع ترمز برای جاده های استاندارد ساخته شده .
با درود خدمت شما دوستان عزیز
همانطور که Thez عزیز فرمودن عملکرد ترمز ضد قفل درواقع سریعتر کردن ترمز نیست. یعنی واضح تر بگم که اگر دو خودروی کاملا مشابه که روی یکی ترمز معمولی و روی دومی abs نصب شده باشه به صورت یکسان ترمز شدید کنند خودروی دارای ترمز معمولی طول خط ترمز کمتری خواهد داشت (حسن این ترمز) ولی ممکن است از مسیر مستقیم منحرف شده و یا چپ کند (عیب این ترمز) در واقع ترمز abs کاری را که رانندگان حرفه ای می کنند به صورت خودکار انجام می دهد یعتی به صورت مداوم ترمز را گرفته و ول می کند که این امر باعث می شود چرخها قفل نکرده و خودرو نچرخد و یا سر نخورد.
با این ترتیب خواهید دید که اگر سطح جاده خیس باشد یا فاصله شما با مانع کم باشد، ترمز ضد قفل به شما کمکی نخواهد کرد. بنابراین به صرف وجود داشتن این سیستم نباید از احتیاط خود کم کنید.
همیشه احتیاط و رعایت استانداردهای ایمنی در رانندگی ضامن سلامتی شماست (خودمونیم ها عجب جمله تاریخیی گفتم :icon_cool)
با احترام
TheZ
7 August 2008, 12:08 PM
سلام دوستان
بالاخره ماشينو تحويل گرفتم اما همون اولش حسابي خورد تو ذوقم چون چراغ انژكتورش خاموش نمي شد بعد يكي دو روز ناز كردن سايپا اونو زير كامپيوتر گذاشتند و ايرادش رو در سيم كشي اعلام كردند و برطرف شد،گارانتي برقيش رو بخاطر نصب دزدگير باطل اعلام كردند(تله ماتيكس فابريك ربو)،هرچقدر دنبال رينگ مزدايي گشتم بغير از چند تا مستعمل چكش خورده چيزي پيدا نكردم بناچار 13/65/185 هانكوك كره انداختم،راستي خود نمايندگي ABS مي انداخت
کدوم نمایندگی گارانتی برقی ماشین را باطل کرد؟ واقعا آدم توی شهرستان چه چیزهایی که نمیبینه ... اگر اینطوره ازشون رسید بگیرید و بگید میخواید به بازرسی سایپا ارائه کنید ...
نمایندگی ای که الآن abs نصب کنه تخطی کرده چون کلاس آموزشی برای تعمیرکارهای تهران هم برگزار نشده، چه برسه به شهرستان ! احتمالا از این abs های مکانیکی بوده که روی پراید نصب میکنند !
farzadba
7 August 2008, 12:12 PM
سلام دوستان
دوست گرامی
با درود
مبارکت باشه امیدورام چرخش برات بچرخه و از رانندگی با ریو لذت ببری. در مورد دزدگیر متاسفانه این موردی است که وجود داره و شرکت سایپا رسما این رو اعلام کرده که با نصب هر دزدگیری گارانتی برقی ماشین باطل می شه (البته شنیدم اگر در نمایندگی معتبر سایپا با سوکت فابریک و البته با فاکتور ممهور به مهر نمایندگی این کار رو بکنید این مورد پیش نمی آید اما مطمئن نیستم دوستان مطلع نظر بدهند)
و اما سوالات من:
1- کدام نمایندگی گفت که روی ماشینت ترمز abs نصب میکنه؟ و آیا تضمین می کنه که ترمز ماشین از گارانتی خارج نشه چون حتی با نصب رینگ و لاستیک بجز سایزهایی که روی برچسب در نوشته گارانتی ترمز و تعلیق و جلوبندی باطل می شه چه برسه به نصب ترمز غیر کارخانه ای abs روی ماشین (در این مورد دقت کنید)
2- آیا وقتی سوییچ روی ماشین است و در را باز می کنید صدای آژیر اخطار پخش می شود.
3- آیا وقتی سوییچ روی ماشین است و در را باز می کنید بدون اینکه سوییچ را بردارید با زدن زبانه قفل از داخل خودرو قفل مرکزی عمل می کند یا قفل باز می شود (باز می ماند)
4- اگر ممکن است چند عکس از داخل و خارج خودروی خود و مخصوصا داخل موتور و جلو داشبرد از نمای نزدیک بیندازید. هر تغییری رو هم که احساس می کنید مطرح بفرمایید ممنون می شم
با احترام
rezadokoo
7 August 2008, 12:47 PM
سلام دوستان
مبارك باشه ايشاالله بقول معروف چرخش برات بچرخه :icon_excl
راستي لاستيك را عوض كردي گارانتي جلوبندي باطل نشد؟
هزينه لاستيك چقدر شد ؟ لاستيك خودت را چند برداشت ؟
پخش CD پانل بزرگه يا كوچيك ؟
تغيير ديگه اي ميبيني ؟
هزينه ABS چقدر بود
خلاصه هرچيز جالب ديگه اي هست بگو
ممنون
rezadokoo
7 August 2008, 12:56 PM
[quote=reza engine;548658]بعد از اینکه سایپا به طور ناگهانی از اول مرداد قیمت پراید هاچ بک را حدود 650 هزار تومان گران کرد الان نوبت ریو شد و قیمت این خودرو به طور ناگهانی از 12.640.000 تومان به 13.850.000 افزایش پیدا کرد. یعنی دقیقا 1.250.000 تومن گرون شد!!!!!!!quote]
با عرض معذرت ممكنه بفرمائيد اين تغيير قيمت شامل كساني كه قبلا ثبت نام كرده اند هم ميشه يا خير ؟
من در خردادماه براي سه ماهه سوم ثبت نام كردم يعني من هم باي 13.850.000 پول بدم ؟
adolf1945
7 August 2008, 01:22 PM
ترمز ریو بسیار عالیه .
همین ای بی اس که اینقدر ازش تعریف میکنند ،یه بار من رو تا نزدیکی آغوش عزرائیل همراهی کرد.
من خودم با ؟؟؟؟؟ تصادف کردم . چنان ماشین روی زمین کشیده شد که از توی ذهنم پاک نمیشه.
باور کنید ترمز ای بی اس معجزه نمیکنه .
به قول اون دوستمون ، abs بدون ebd تنها کارش اینه که ، کاری را که رانندگان حرفه ای می کند رو به صورت خودکار انجام می ده.
در رانندگی شرط اول احتیاطه و شرط دوم طریقه استفاده از ترمز هست .
مثلا" جدیدا" خیلی از راننده ها برای کم کردن مصرف بنزین ماشین رو توی سرازیری خلاص میکنند و یا حتی وقتی پر گاز در حال رفتن هستند یهو خلاص میکنند و به سرعت با دنده خلاص ترمز میگیرند که کار بسیار خطرناکیست . هم پدر لنت رو در میاره و هم پایداری ماشین رو کم میکنه .
به هر صورت من ترمز ریو را یه سر و گردن از رقیبان غیر ای بی اسی بالا تر میبینم .
---------------------------------------
در مورد قیمت ریو به نظر من ، کار صحیحی کردند که بالا بردندش چون واقعا" بعضی از مردم ما عقلشون به چشمشونه .
مثلا" اگه همین الان پیکان بشه 15 میلیون ،برخی از مردم به اعتبار قیمتش که من الان ماشین n تومنی سوار هستم ،میرن پیکان میخرن.
ریو از همون اول هم لیاقت قیمتی بیشتر از اینها رو داشت اما هیچ کس قبول نمیکرد که بابا سایپا به خاطر بازار یابیش مجبور بود قیمت این خودرو را پایین اعلام کنه . و بازم دمشون گرم که توی سه سال قیمت رو روی یک حد پایین (نسبت به خودروهای دیگه) نگه داشتند
ریو یه ماشینیه که در حد یک خودروی وارداتی کیفیت و کارایی داره . با این تفاوت که شما باید برای یه خودرویی در این کلاس ، هزار مدل عوارض و گمرکی بپردازید اما در ریو این قضیه منتفی است . آخه چرا آدم باید به این ماشین پشت پا بزنه و تعصبی برخورد کنه . من اگر میدونستم ریو اینقدر عالیه همون سال 85 که با چک التماس خریدار رو میکردند ، دو یه تا میخریدم .
به حمد الله از لحاظ قطعات هم مشکل داره حل میشه چون با توجه به کد تجاری این خودرو ما شاهد هستیم که بسیاری از قطعات غیر اصلی ، مثل شیشه و آینه ی ریو را دارن خودش میزنن . میتونین برید توی ماشینای جدید ببینین . تمام شیشه ها و سپرهای جدید ایرانیه .
این قضیه هم خوبه هم بد .
بده چون کیفیت شیشه و سپرهای کیا موتور بهتربود و خوبه چون دیگه به خاطر تحریم لنگ قطعه نمیونیم توی ایم شرایط کیمت بهتر از کیفیته .
برعکس برخی خودروهایی که (از بردن اسم معذورم) آوازشون زیاده اما اگه یه پیچش گم بشه مجبوری روی وب یکی رو پیدا کنی که بتونه قطعت رو تأمین بکنه تا نمایندگی .
------------------------------------------------------------------------
در مورد رینگ و لاستیک هم دوستان حتی المقدور تا یه 3 چهار هزار کیلومتر تعویض لاستیک نکنند .
اینجوری خودشون بعد از تعویض لاستیک میتونن تفاوت لاستیک رو بفهمند .
این یه امر سلیقه ایه که لاستیک عوض بشه خوبه یا نه .
من با لاستیک فابریکش بیشتر حال میکنم .
ولی لاستیک 185 کامهو یا میشلن ، با همون رینگ 13 رو پیشنهاد میکنم چون یه چند سانتی هم ماشین رو بالاتر میکشه .
یه سری هم تجربه از مسافرت اخیرم به همدان دارم که سر فرصت مینویسم .
TheZ
7 August 2008, 01:35 PM
دوست گرامی
با درود
مبارکت باشه امیدورام چرخش برات بچرخه و از رانندگی با ریو لذت ببری. در مورد دزدگیر متاسفانه این موردی است که وجود داره و شرکت سایپا رسما این رو اعلام کرده که با نصب هر دزدگیری گارانتی برقی ماشین باطل می شه (البته شنیدم اگر در نمایندگی معتبر سایپا با سوکت فابریک و البته با فاکتور ممهور به مهر نمایندگی این کار رو بکنید این مورد پیش نمی آید اما مطمئن نیستم دوستان مطلع نظر بدهند)
دوست خوبم نمایندگی های سایپا اجازه نصب دزدگیر ندارند ولی نصب دزدگیر هم باعث ابطال گارانتی نمیشه. سایپا ماشین را ضدسرقت ساخته، وسایل داخلش و زاپاس و ... که ضد سرقت نیستند !
من اینو خیلی وقت پیش از یکی از همکارای گارانتی پرسیدم ... ایشون جواب دادن تا خود دزدگیر باعث بروز اشکالی نشه (مثلا آتش بگیره یا سیسمهای ورودیش اتصالی کنه یا ...... )، هر عیب الکتریکی گارانتی است ...
adolf1945
7 August 2008, 02:10 PM
دوستان من توی دو هفته اخیر یه سفر 6 روزه داشتم که حاصل تجربه امرا با ریو مینویسم .
تعداد ما چهار نفر بود به همراه چوپ چپون بار توی صندوق عقب .
4 تا ماشین بودیم ، سمند ، آر دی ، ریو، 206 اس دی.
-----------------------------------------------------
حالا توصیفات :
1- افزایش بار و سنگینی ماشین هرگز باعث نشد که شاسی ماشین خیلی پایین بکیشه و گلگیر رو به سپر نزدیک کنه چون سیستم فنر بندی ماشین این حسن را ایجاد کرده که در بد ترین شرایط بارگیری نیز ، استاندارد شاسی ماشین حفظ بشه . (برخلاف ماشینای دیگه که از بردن اسمشون معذورم اما همراه ما بودند)
2- با کولر هم مصرفش از ماشینای 1800و1600 سی سی کمتره . چون با هم بنزین میزدیم و با هم حرکت میکردیم . مقدار مصرف من تقریبا" از یه باک تا نصف باک کمتر از خودروهای قوم و خویش های همراهمون بود .
3- کولر ماشین بسیار مطلوب و دلنشین بود و توی اون گرمای وحشتناک ماه مرداد ماه ، ما احساس گرما نداشتیم و مدام هم روشن بود . تنها توی سربالاییها کولر رو خاموش میکردم(کم میآورد)
4-سرعت همه ما 120 تا تجاوز نمیکرد اما ریو همیشه یه رب جلو تر بود . اولش خیلی ها به من نقد میزدن که تو داری بیشتر از این حرفا میری . اما دو عامل باعث شد که خلاف حرفشون ثابت بشه .
اول اینکه ، همه اونها یکی یه وعده جریمه سرعت شدن (غیر از آر دی) اما من یه بار هم جریمه نشدم .
دوم اینکه ، توی هر مسیر و جاده ای (به غیر از اتوبان) همشه آدم با ماکسیمم سرعت مجاز حرکت نمیکنه که ! بالاخره شل کن ، سفت کن توی هر جاده شهری و برون شهری وجود داره . (اینو توی ذهن داشته باشین تا بقیشو بگم)
حالا با این شرایط مثلا" اگر توی یک مسیر سرعت همه ما 100 تا بود و در یه شرایطی مجبور میشدیم سرعت رو هماهنگ کم کنیم و مثلا" به 80 برسونیم ، بعد از کاهش سرعت، ماشینی که کمترین زمان را برای جبران افت سرعت داشت ، ریو بود . این قضیه باعث شد خلأ های زمانی که در بلند مدت ایجاد میشد ،Rio رو همیشه (علیرغم سرعت یکسانمون) جلوتر بندازه .
5- توی سربالایی ، همین بس که توی گردنه های ابیانه در نطنز کاشان زبانزد خاص و عام شد و سربلند از هر نبردی بیرون آمد همچنین بر خلاف نظر او دوست مدیری که میفرمایند هندلینگ ریو خوب نیست باید عرض کنم هندلینگ و تعلیق ریو نه تنها در سرعتهای بالا قابل قبول است ، که در سربالایی نیز بر سر بد ترین پیچ ها احساس خطری نمیکردم . بنده به ضرس قاطع میگویم تکنولوژی و سیستم مکش در سربالایی ریو ، بهترین گزینه برای این خودرو هست . چون من واقعا" به عینه کارایی تکنولوژی رو بسیار ضروری تر از حجم و قدرت موتور دیدم .
جالب اینجاست که تمام رانندگان همراه ما جوان و با تجربه بودند که بگوییم به رانندگی ربط داره .
توی سرعت ، به راحتی از 120 به بعد هر ماشینی رو بی هویت خواهد کرد . توی صفر تا صد هم که دوستان حق مطلب را ادا کردند .
بیش از این سرتون رو درد نمیارم . اگر سوالی بود بپرسد .
ضمنا" ماشین 15 هزار کیلومتر کارکرد داشته و به علت کم شدن صدای موتور ، بعد از کیلومترهای 5 ، 6 هزار . بنده در این مسافرت نمد کاپوت را نیز برداشتم .تا تستی داشته باشم که نمد چقدر صدا را کم میکند . که به حمدالله بیش از 20 درصد کاهش صدا را نمیتوان از نمد توقع داشت .
reza engine
7 August 2008, 03:31 PM
با عرض معذرت ممكنه بفرمائيد اين تغيير قيمت شامل كساني كه قبلا ثبت نام كرده اند هم ميشه يا خير ؟
من در خردادماه براي سه ماهه سوم ثبت نام كردم يعني من هم باي 13.850.000 پول بدم ؟
بستگی به قرارداد شما داره. اگه تو قرارداد قیمت قطعی خودرو ذکر شده که ملاک همون به حسال می اد ولی اگر تو قرارداد نوشته قیمت نهایی خودرو بر مبنای قیمت روز یا بازار خواهد بود(منهای تخفیف در نظر گرفته شده) قیمت فروش کارخونه در زمان تحویل مد نظر خواهد بود. که در این صورت متاسفانه 13.850 ملاک خواهد بود.
من که تیر ثبت نام کردم فروش قطعی بود و اون موقع کل قیمت خودرو رو واریز کردم که قاعدتا طبق قوانین فروش فوری می بایست 20 روزه تحویل می دادن. ولی زمان تحویل رو دو ماهه نوشتند. (موعد تحویل مرداد و شهریور)
خلاصه یا با قیمت بازی می کنند و یا با زمان تحویل که اختلاف قیمت بین کارخونه و بازار تو جیب خودشون بره.
البته اگر در قرارداد شما و دیگر دوستان قیمت روز ملاک قرار گرفته توصیه می کنم یه نامه وزین تهیه کنید و برای بازرسی کل کشور و مطبوعات و وزارت صنایع بفرستید. در مورد تندر این نامه توسط برخی دوستان تهیه و ارسال شد هر چند فایده نداشت ولی در مورد ریو قضیه یه کم فرق میکنه. چون خودروسازان همش ادعا میکنند که افزایش قیمت نداشتند و این مساله رو میشه از طریق سازمان بازرسی کل کشور پیگیری کرد.
alipaniz
7 August 2008, 06:23 PM
کدوم نمایندگی گارانتی برقی ماشین را باطل کرد؟ واقعا آدم توی شهرستان چه چیزهایی که نمیبینه ... اگر اینطوره ازشون رسید بگیرید و بگید میخواید به بازرسی سایپا ارائه کنید ...
نمایندگی ای که الآن abs نصب کنه تخطی کرده چون کلاس آموزشی برای تعمیرکارهای تهران هم برگزار نشده، چه برسه به شهرستان ! احتمالا از این abs های مکانیکی بوده که روی پراید نصب میکنند !
سلام
نمایندگی هاشمی نزاد شیراز-با اطمینان خاطر گفت هر نمایندگی دیگه هم ببری همین حرف رو بهت می زنند.
در مورد ABS هم گفتند فابریک خودش نیست و با یک سری تغییرات رو سیستم دیسک چرخ اونو بهش می خورونند و اضافه کردند که مثل abs اصلی عمل نمیکنه اما تا حدودی اونو تقویت میکنه.یکی دوتا ریو هم دیدم که برای این منظور اومده بودند حالا نمایندگی گواهی کار میده یا نه می تونم زنگ بزنم بپرسم
alipaniz
7 August 2008, 06:40 PM
دوست خوبم نمایندگی های سایپا اجازه نصب دزدگیر ندارند ولی نصب دزدگیر هم باعث ابطال گارانتی نمیشه. سایپا ماشین را ضدسرقت ساخته، وسایل داخلش و زاپاس و ... که ضد سرقت نیستند !
من اینو خیلی وقت پیش از یکی از همکارای گارانتی پرسیدم ... ایشون جواب دادن تا خود دزدگیر باعث بروز اشکالی نشه (مثلا آتش بگیره یا سیسمهای ورودیش اتصالی کنه یا ...... )، هر عیب الکتریکی گارانتی است ...
دوست خوبم
شاید نمایندگی که من رفتم خیلی مته به خشخاش گذاشته و سلیقه ایی برخورد کرده چون با وجود اینکه چراغ انزکتورماشین زمان تحویل (از انبار) مورد داشت همان لحظه که به قسمت تعمیرات مراجعه کردم گفتند سرمون شلوغه فردا بیا,فرداش زدند زیر همه چیز و گفتند چون دزدگیر بستی(بعدازظهر روز اول دزدگیر بسته بودم) هرکار برقی که داشته باشی هزینه اونو میگیریم هر چی قسم آیه آوردم افاده نکرد تا اینکه رفتم از انباردارشون نامه گرفتم که همه چی حل شد.
منظورم اینه که حتی اون آقای مهندس مربوطه حاضر نشد نگاه ماشین کنه که ببینه دردش چیه,آیا دزدگیر عامل بوده یا خیر!
بخدا اگه آدم بتونه قطعات اصلی رو گیر بیاره میبره بیرون در نهایت احترام و با کمترین زمان مشکلش رو حل میکنه.
alipaniz
7 August 2008, 07:02 PM
مبارك باشه ايشاالله بقول معروف چرخش برات بچرخه :icon_excl
راستي لاستيك را عوض كردي گارانتي جلوبندي باطل نشد؟
هزينه لاستيك چقدر شد ؟ لاستيك خودت را چند برداشت ؟
پخش CD پانل بزرگه يا كوچيك ؟
تغيير ديگه اي ميبيني ؟
هزينه ABS چقدر بود
خلاصه هرچيز جالب ديگه اي هست بگو
ممنون
ممنون
لاستیک 13/70/175 کویر رو 100 تومن برداشتن لاستیک13/65/185 هانکوک کره رو 180 تومن بهم دادند .
فکر نکنم چون من فقط یه سایز بزرگ تر کردم و تو دفترچه خودرو 14/65/185 رو پیشنهاد داده یعنی پهناشون یکیه
پنل سی دی بزرگه
abs فابریک ریو نیست اما گفتند ترمزش رو تقویت میکنه و قیمتش 220 تومنه
TheZ
7 August 2008, 08:01 PM
سلام
نمایندگی هاشمی نزاد شیراز-با اطمینان خاطر گفت هر نمایندگی دیگه هم ببری همین حرف رو بهت می زنند.
در مورد ABS هم گفتند فابریک خودش نیست و با یک سری تغییرات رو سیستم دیسک چرخ اونو بهش می خورونند و اضافه کردند که مثل abs اصلی عمل نمیکنه اما تا حدودی اونو تقویت میکنه.یکی دوتا ریو هم دیدم که برای این منظور اومده بودند حالا نمایندگی گواهی کار میده یا نه می تونم زنگ بزنم بپرسم
فکر نمیکنم این نمایندگی مدت زیادی نماینده سایپا یدک بوده باشه چون اولا حرفش در مورد مشکل شما کاملا بی اساس بوده و ثانیا همه نماینده ها حق دست بردن در سیمکشی ریو را ندارند، چه برسه به سیستم ترمز... این کار رسما جرمه و مطمئن باشید شرکت سایپا یدک نصب اینگونه تجهیزات را کاملا رد میکنه. اینگونه مسائل را میتوانید مستقیما با صدای مشتری شرکت در میون بزارید ، مطمئن باشید ترتیب اثر داده خواهد شد.
kamil81
7 August 2008, 08:07 PM
سلام دوستان
سلام
من وقتي براي سرويس اوليه رفتم خود نمايندگي گفت برات دزدگير نصب كنم گفتم نه خودم بعدا نصب مي كنم گفت اگه خودت نصب كني بعد اتفاقي براي ماشين بيافته كه ناشي از دزدگير باشه از گارانتي خارجه حتي به لاستيك هام كه 205 بود گير نداد البته كمي روي لاستيك مكث كرد و سايزش را خوند و چيزي نوشت ولي گيري براي گارانتي نداد و ماشين را براي سرويس تحويل گرفت. نمايندگي ها هر كدوم براي خودشون عشقي كار مي كنند.
در مورد ترمزها هم عرض كردم كه شايد مشكل ماشين من باشه نه همه ريو ها اگه دوستان در سرعت بالا به راحتي مي توانند ماشين را متوقف كنند و با كمي فشار بيشتر لاستيكها فقل نمي شود پس من حتما بايد به نمايندگي مراجعه كنم چون من يك پرايد هم دارم و با 206 و 405 پدرم هم رانندگي كردم ولي هيچ كدام اين عملكرد بد در سرعت بالا را ندارند.
در مورد abs هم بعضي دوستان معتقد به عملكرد ضعفتر آن نست به ترمز معمولي هستند ، نمي دانم از كجا به اين نتيجه رسيدن چون حتي سمند LX كه به نظر من مزخرفترين نوع سيستم ABS در ماشين هاي توليد داخل را دارد باز هم عملكردي بهتر نسب به 405 و 206 و پرشيا و ريو دارد. من مدتها با 206 با سيستم ABS رانندگي كردم و اين تعبير دوستان اصلا قابل پذيرش براي من نيست كه ABS ضعيفتر از معمولي عمل مي كند حتي بدون EBD . البته منكر ضعفش در زمينهاي خاكي و شني نيستم . تمام صحبت شما اينكه ترمز يك راننده حرفه اي كار ABS را انجام مي دهد پس ترمز ABS مزيت نيست ما بايد حساب شده و حرفه اي ترمز بگيريم، من اين حرف را كاملا قبول دارم ولي موضوع بحث شرايط بحران است آيا شما در اون شرايط هم مي تواني بصورت حرفه اي عمل كنيد ؟؟ در شرايط بحراني پس از ديدن شيء خطرساز مغز انسان بين 2 تا 4 ثانيه بران تصميم گيري و فشار پدال ترمز وقت نياز دارد(( بطور متوسط)) آيا شما فكر مي كنيد اين توانايي براي حرفه اي بودن در تمام شرايط را داريد؟ در اون وقت است كه ارزو مي كردين اي كاش ABS بدون EBD كه سهل است حتي يك A خاليشو مي داشتين!!
من خودم هم ريو دارم و اگه قرار باشه دوباره ماشين بگيرم توي همين رنج قيمت باز هم ريو خواهم گرفت بدون شك، ولي اين دليل نمي شه چون طرفداره چيزي هستيم بزرگنمايي عجيبي انجام بدين و منكر تكنولژي بشيم. يا يك دوست ديگري گفته بود خط ترمز ABS بيشتر از ترمز معموليه!! جدا عجيبترين چيزيه كه تا حالا شنيدم! دوستان شبكه TVn TURBO را بعضي وقتها تماشا كنيد، چند وقت پيش مقايسه اي داشت بين ماشين داراي ترمز ABS و معمولي. در يك زمين خشك و مستقيم پس از ترمزگيريه هر دو خودرو در سرعت 60 MPH (مايل ) ماشين با ترمز معمولي حداقل 5-6 متر جلوتر از خودرو با سيستم ABS متوقف شد با خط ترمز بسيار طولاني. همين نتيجه در زمين خيس حاصل شد و با اختلاف بيشتر. سر پيچ و مانوور و چرخش ماشين هم در كار نبود كه بگين نياز به دخالت EBD براي كنترل ماشين و تقسيم نيرو در چرخها بوده.
اين يك تعصب عجيبه اگه بگيم ترمز معموليه ريو خيلي بهتر از ABS عمل مي كنه! مگر اينكه شما ادعاي اين را داشته باشين كه در تمام شرايط بصورت حرفه اي ترمز گيري خواهيد كرد كه در اين صورت حرف شما قبول ولي آيا واقعا چنين ادعايي مي توانيد مي كنيد؟؟ در ضمن توچه داشته باشين كه كاربران اينگونه خودروها اكثرا رانندگاني آماتور مثل بنده هستند كه توانايي ترمز گيريه حرفه اي را در شرايط حساس ندارن انجاست كه ABS حتي بدون EBD نجات دهنده خواهد بود.
متشكرم
TheZ
8 August 2008, 12:44 AM
سلام
من وقتي براي سرويس اوليه رفتم خود نمايندگي گفت برات دزدگير نصب كنم گفتم نه خودم بعدا نصب مي كنم گفت اگه خودت نصب كني بعد اتفاقي براي ماشين بيافته كه ناشي از دزدگير باشه از گارانتي خارجه حتي به لاستيك هام كه 205 بود گير نداد البته كمي روي لاستيك مكث كرد و سايزش را خوند و چيزي نوشت ولي گيري براي گارانتي نداد و ماشين را براي سرويس تحويل گرفت. نمايندگي ها هر كدوم براي خودشون عشقي كار مي كنند.
در مورد ترمزها هم عرض كردم كه شايد مشكل ماشين من باشه نه همه ريو ها اگه دوستان در سرعت بالا به راحتي مي توانند ماشين را متوقف كنند و با كمي فشار بيشتر لاستيكها فقل نمي شود پس من حتما بايد به نمايندگي مراجعه كنم چون من يك پرايد هم دارم و با 206 و 405 پدرم هم رانندگي كردم ولي هيچ كدام اين عملكرد بد در سرعت بالا را ندارند.
در مورد abs هم بعضي دوستان معتقد به عملكرد ضعفتر آن نست به ترمز معمولي هستند ، نمي دانم از كجا به اين نتيجه رسيدن چون حتي سمند LX كه به نظر من مزخرفترين نوع سيستم ABS در ماشين هاي توليد داخل را دارد باز هم عملكردي بهتر نسب به 405 و 206 و پرشيا و ريو دارد. من مدتها با 206 با سيستم ABS رانندگي كردم و اين تعبير دوستان اصلا قابل پذيرش براي من نيست كه ABS ضعيفتر از معمولي عمل مي كند حتي بدون EBD . البته منكر ضعفش در زمينهاي خاكي و شني نيستم . تمام صحبت شما اينكه ترمز يك راننده حرفه اي كار ABS را انجام مي دهد پس ترمز ABS مزيت نيست ما بايد حساب شده و حرفه اي ترمز بگيريم، من اين حرف را كاملا قبول دارم ولي موضوع بحث شرايط بحران است آيا شما در اون شرايط هم مي تواني بصورت حرفه اي عمل كنيد ؟؟ در شرايط بحراني پس از ديدن شيء خطرساز مغز انسان بين 2 تا 4 ثانيه بران تصميم گيري و فشار پدال ترمز وقت نياز دارد(( بطور متوسط)) آيا شما فكر مي كنيد اين توانايي براي حرفه اي بودن در تمام شرايط را داريد؟ در اون وقت است كه ارزو مي كردين اي كاش ABS بدون EBD كه سهل است حتي يك A خاليشو مي داشتين!!
من خودم هم ريو دارم و اگه قرار باشه دوباره ماشين بگيرم توي همين رنج قيمت باز هم ريو خواهم گرفت بدون شك، ولي اين دليل نمي شه چون طرفداره چيزي هستيم بزرگنمايي عجيبي انجام بدين و منكر تكنولژي بشيم. يا يك دوست ديگري گفته بود خط ترمز ABS بيشتر از ترمز معموليه!! جدا عجيبترين چيزيه كه تا حالا شنيدم! دوستان شبكه TVn TURBO را بعضي وقتها تماشا كنيد، چند وقت پيش مقايسه اي داشت بين ماشين داراي ترمز ABS و معمولي. در يك زمين خشك و مستقيم پس از ترمزگيريه هر دو خودرو در سرعت 60 MPH (مايل ) ماشين با ترمز معمولي حداقل 5-6 متر جلوتر از خودرو با سيستم ABS متوقف شد با خط ترمز بسيار طولاني. همين نتيجه در زمين خيس حاصل شد و با اختلاف بيشتر. سر پيچ و مانوور و چرخش ماشين هم در كار نبود كه بگين نياز به دخالت EBD براي كنترل ماشين و تقسيم نيرو در چرخها بوده.
اين يك تعصب عجيبه اگه بگيم ترمز معموليه ريو خيلي بهتر از ABS عمل مي كنه! مگر اينكه شما ادعاي اين را داشته باشين كه در تمام شرايط بصورت حرفه اي ترمز گيري خواهيد كرد كه در اين صورت حرف شما قبول ولي آيا واقعا چنين ادعايي مي توانيد مي كنيد؟؟ در ضمن توچه داشته باشين كه كاربران اينگونه خودروها اكثرا رانندگاني آماتور مثل بنده هستند كه توانايي ترمز گيريه حرفه اي را در شرايط حساس ندارن انجاست كه ABS حتي بدون EBD نجات دهنده خواهد بود.
متشكرم
دوست عزیز سیستم abs طراحی شده تا ماشین را با طول خط ترمز اپتیموم نگه داره ، نه مینیمم ! میزان تبدیل انرژی جنبشی در ترمز معمولی و پیوسته بیشتر از ترمز مجهز به سیستم متناوب (abs) است. همون ماشین دارای abs با سرعت 60 مایل طول خط ترمزش امکان نداره از 45 متر کمتر باشه... درسته؟ میخواد من با پیکان یا سمند معمولی با اون ترمزهای افتضاحشون براتون رکورد 40 متر یا کمتر با سرعت 100 کیلومتر بزنم؟ :icon_arro
ebd سیستم ترمز نیست ... زیر مجموعه ای از abs است که باید باشه ... حالا چون توی ایران به صورت جدا ارائه میشه مردم فکر میکنند دو سیستم متفاوت برای ترمز هستند .
در کل نیازی به ترمزگیری حرفه ای مانند رانندگان حرفه ای نیست... شما اگر توی یه جای خلوت آستانه قفل شدن چرخهاتون را با سه سرعت 50 ، 100 و 150 کیلومتر پیدا کنید (همین 3 تا)، به راحتی میتوانید طوری ترمز کنید که طول خط ترمزتون از ترمز مجهز به سیستم ضدقفل هم کمتر بشه. اگر هم ریزه کاری ها را یاد بگیرید که دیگه نور علی نور میشه ... عکس العمل مغز انسان در مواجهه با یک مانع ناگهانی در آفتاب روز و شرایط جوی طبیعی در صورتی که بهره هوشی فرد کمتر از 80 نباشه تقریبا بین 1 تا 5 دهم ثانیه است .... یعنی در بدترین حالات اگر فرد در رویا باشه نیم ثانیه طول میکشه که میفهمه باید ترمز کنه. همون مقدار هم طول میکشه تا ترمزگیری شروع بشه. اون 4 ثانیه که فرمودید اگر باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه. :icon_wink
ترمز abs خیلی هم خوبه ... منتها به شرطی که کامل باشه ، نه مثل اونی که قراره روی ریو نصب کنیم . :icon_redf
اینم برای اینکه از فضای تاپیک ریو خارج نشیم:
abs (به تنهایی) تنها مزیتی داره اینه که به راننده میگه خوش باش...:icon_excl وقت خطر فقط محکم بکوب روی پدال! همین ... هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه... فکر میکنید ما چرا داریم روی abs ریو اینقدر شل کن سفت کن در میاریم... با توجه به اینکه به کارم مربوط نمیشه ولی ریوی abs دار را تست کردم و در ماشین خودم بیشتر از ترمزگرفتن رضایت داشتم ... به امید خدا چند وقت دیگه اگر اساتید صلاح بدونن روی ریوهای خط تولید نصب میشه و به صورت آپشن هم روی ریوهای تیپ 1 (نه مدلهای 1300)
bamshad
8 August 2008, 02:15 AM
ببخشید دو تا سوال داشتم
اول اینکه صندلی راننده تنظیم گودی کمر داره؟
دوم اینکه مگه تحویل فوری ریو نشده 13800 پس نباید تحویل عادی تغییر قیمت داشته باشه و در نتیجه ثبت نامی های قبلی مثل من نباید قاعدتا این مبلغ رو بدن بلکه باید همون 12640 رو بدیم؟
reza engine
8 August 2008, 07:56 AM
ببخشید دو تا سوال داشتم
اول اینکه صندلی راننده تنظیم گودی کمر داره؟
دوم اینکه مگه تحویل فوری ریو نشده 13800 پس نباید تحویل عادی تغییر قیمت داشته باشه و در نتیجه ثبت نامی های قبلی مثل من نباید قاعدتا این مبلغ رو بدن بلکه باید همون 12640 رو بدیم؟
گودی کمر تو ریوهای ایران نیست.
چند تا پست بالاتر جواب سوال دومت رو دادم. برو تو قراردادت نگاه کن ببین قیمت نهایی ماشین رو چی ذکر کردند.
من پارسال اردیبهشت پراید دوگانه سوز ثبت نام کردم. اون موقع دولت به ماشینهای دوگانه سوز یارانه میداد ولی بعدش حذف شد. قیمت دوگانه سوز کارخونه هر ماه افزایش پیدا کرد و ماشین من رو که مهر دادند به قیمت تحویل کارخانه در مهر حساب کردند. چون تو قرارداد قیمت نهایی خودرو, قیمت خودرو در زمان تحویل ذکر شده بود. معمولا قراردادهای دو ودیعه ای و مدت دار از این مدل قیمت گذاری تبعیت می کنند.
alipaniz
8 August 2008, 09:40 AM
فکر نمیکنم این نمایندگی مدت زیادی نماینده سایپا یدک بوده باشه چون اولا حرفش در مورد مشکل شما کاملا بی اساس بوده و ثانیا همه نماینده ها حق دست بردن در سیمکشی ریو را ندارند، چه برسه به سیستم ترمز... این کار رسما جرمه و مطمئن باشید شرکت سایپا یدک نصب اینگونه تجهیزات را کاملا رد میکنه. اینگونه مسائل را میتوانید مستقیما با صدای مشتری شرکت در میون بزارید ، مطمئن باشید ترتیب اثر داده خواهد شد.
ممنون از راهنمائيتون
حتما اين كار رو مي كنم چون بدجوري حالم رو گرفتند.
kamil81
8 August 2008, 05:15 PM
دوست عزیز سیستم abs طراحی شده تا ماشین را با طول خط ترمز اپتیموم نگه داره ، نه مینیمم ! میزان تبدیل انرژی جنبشی در ترمز معمولی و پیوسته بیشتر از ترمز مجهز به سیستم متناوب (abs) است. همون ماشین دارای abs با سرعت 60 مایل طول خط ترمزش امکان نداره از 45 متر کمتر باشه... درسته؟ میخواد من با پیکان یا سمند معمولی با اون ترمزهای افتضاحشون براتون رکورد 40 متر یا کمتر با سرعت 100 کیلومتر بزنم؟ :icon_arro
ebd سیستم ترمز نیست ... زیر مجموعه ای از abs است که باید باشه ... حالا چون توی ایران به صورت جدا ارائه میشه مردم فکر میکنند دو سیستم متفاوت برای ترمز هستند .
در کل نیازی به ترمزگیری حرفه ای مانند رانندگان حرفه ای نیست... شما اگر توی یه جای خلوت آستانه قفل شدن چرخهاتون را با سه سرعت 50 ، 100 و 150 کیلومتر پیدا کنید (همین 3 تا)، به راحتی میتوانید طوری ترمز کنید که طول خط ترمزتون از ترمز مجهز به سیستم ضدقفل هم کمتر بشه. اگر هم ریزه کاری ها را یاد بگیرید که دیگه نور علی نور میشه ... عکس العمل مغز انسان در مواجهه با یک مانع ناگهانی در آفتاب روز و شرایط جوی طبیعی در صورتی که بهره هوشی فرد کمتر از 80 نباشه تقریبا بین 1 تا 5 دهم ثانیه است .... یعنی در بدترین حالات اگر فرد در رویا باشه نیم ثانیه طول میکشه که میفهمه باید ترمز کنه. همون مقدار هم طول میکشه تا ترمزگیری شروع بشه. اون 4 ثانیه که فرمودید اگر باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه. :icon_wink
ترمز abs خیلی هم خوبه ... منتها به شرطی که کامل باشه ، نه مثل اونی که قراره روی ریو نصب کنیم . :icon_redf
اینم برای اینکه از فضای تاپیک ریو خارج نشیم:
abs (به تنهایی) تنها مزیتی داره اینه که به راننده میگه خوش باش...:icon_excl وقت خطر فقط محکم بکوب روی پدال! همین ... هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه... فکر میکنید ما چرا داریم روی abs ریو اینقدر شل کن سفت کن در میاریم... با توجه به اینکه به کارم مربوط نمیشه ولی ریوی abs دار را تست کردم و در ماشین خودم بیشتر از ترمزگرفتن رضایت داشتم ... به امید خدا چند وقت دیگه اگر اساتید صلاح بدونن روی ریوهای خط تولید نصب میشه و به صورت آپشن هم روی ریوهای تیپ 1 (نه مدلهای 1300)
سلام
از خودم مي پرسم آيا شما واقعا پست مرا كامل خوانديد ؟ اصلا آيا اين پست شما در جواب پست من است؟؟
در كجا من گفتم وظيفه abs نگه داشتن خودرو در طول خط ترمز مينيمم است؟! در كجاي پستم گفتم اين چيزي كه نمايندگي ها مي خواهند نصب كنند abs است و خوب است؟؟! در كجاي پستم گفتم اين سيستمي كه مي خواهند روي ريو نصب كنند اصلا abs است در حالي كه خود نمايندگي هايي كه نصب مي كنند چنين ادعايي ندارند كه abs است و مي گويند تقويت كننده ترمز است؟! كجا من گفتم ebd نوعي سيستم ترمز است ؟؟!! دوست عزيز با دقت بيشتري بخون.
پس شما با پيكان و سمند مي توانيد بهتر از abs (( كامل!!)) متوقف بشويد!! احسنت پس بايد پاي شما را طلا گرفت! جدا پيكان چنين مزيتهايي هم داره؟ فكر مي كردم قراره واقع بينانه و كمي حرفه اي صحبت كنيم.
دوست عزيز در حالت عادي همه مي توانند بصورت بهينه و عالي ترمز گيري كنند و متوقف بشوند ولي در شرايط بحراني هم خود شما وقتي بطور كاملا ناگهاني شيء جلوتون ظاهر شود كوبيدن روي ترمز كه سهل است جفت پا مي پري روي پدال، آن وقت باز هم صحبتي از پيكان و ركورد 40 متر و سرعت 100 خواهد بود؟ رانندگان زيادي بودند كه ادعاهاي اين چنيني داشتند ولي متاسفانه ديگه در جمع ما نيستند!
ولي اگه شما واقعا چنين توانايي و عكس العمل عالي در مواقع حساس را داريد كه بنده واقعا در برابر شما سر تعظيم فرود مي آورم! شما اصلا نياز به abs نداريد.
و اما در مورد آن زمان 2تا 4 ثانيه براي ترمزگيري، توجه شما را به قسمتي از كتاب راه سازي نوشته دكتر بهبهاني جلب مي كنم:
فصل دوم : مسافت ديد توقف
" ... فاصله ديد توقف مجموع دو فاصله است: اول فاصله زمان تصميم گيري و واكنش كه عبارتست از فاصله اي كه خودرو در زمان تصميم و واكنش راننده براي ترمز طي مي كند. و ديگري فاصله ترمز كه عبارتست از فاصله اي كه خودرو پس از ترمز تا توقف كامل طي مي كند.
زمان تصميم گيري و واكنش : زمان تصميم گيري زماني است كه وقتي تصوير از چشم به مغز و آناليز آن و اخطار مغز براي خطرساز بودن شئ و در نتيجه تصميم براي ترمز گيري طي مي شود را زمان تصميم گيري گويند كه در حدود1.5ثانيه است و با در نظر گرفتن ضريب اطمينان برابر 2 ثانيه لحاظ مي شود.
زمان واكنش مقدار متوسط زماني است كه پس از تصميم مغز براي ترمزگيري و ارسال به عضلات پا و جدا شدن پا از پدال گاز و قرارگرفتن روي پدال ترمز و فشار آن طي مي شود كه در حدود نيم ثانيه است كه با در نظر گرفتن ضريب اطمينان 1 ثانيه خواهد بود. لذا زمان كل تصميم گيري و واكنش براي ترمز بين 2.5 تا 3 ثانيه خواهد بود (( در محاسبات راه در ايران بين 2 تا 4 ثانيه لحاظ مي شود)) و داريم:
S=0.278 V T
V= سرعت وسيله نقليه T= زمان لازم براي تصميم گيري و واكنش ( 2_4 ثانيه)
"
كتاب دكتر بهبهاني در رشته مهندسي عمران شاخه راه در اكثر دانشگاه ها در حال تدريس مي باشد .
حال دوست عزيز شما مي توانيد ايشون را پيدا كنيد و به ايشون بگوييد : " دكتر جان اين چه عدديه كه دادين اينجوري كه سنگ روي سنگ بند نمي شود !! "
به هر حال اين نظر من بود در مورد ABS نظر شما هم محترم.
براي جلوگيري از انحراف تاپيك ديگه بحث را ادامه نمي دهم.
ايام به كام
adolf1945
8 August 2008, 06:57 PM
دوستان کسی میدونه این قیمت جدید سایپا برای ریو (13.850)چند روزه است ؟
چون اگه 45 روزه باشه با افزایش قیمت وحشتناکی روبرو خواهیم بود .
چرا که در حال حاضر با قیمت مصوب 12.640 ، قیمت بازار 14.200 میباشد .
حالاشما حساب کنید قیمت این خودرو در چند ماه آینده در بازار به چه رقمی خواهد رسید . قطع یقین چیزی از جنس جهش قیمت زانتیا رو شاهد خواهیم بود پس من فکر میکنم با این شرایط باید به سرعت به طرف ریو حرکت کرد چون علاوه بر کیفیت و کاراییش سود خوبی هم توش خوابیده .
rezadokoo
9 August 2008, 07:54 AM
فكر ميكنيد ممكن هست با اين تغيير قيمت ناگهاني چيزي به وسايل ريو اضافه بشه ؟
مثل ABS يا AIRBAG يا هرچيز ديگه ؟
reza engine
9 August 2008, 08:46 AM
دوستان کسی میدونه این قیمت جدید سایپا برای ریو (13.850)چند روزه است ؟
چون اگه 45 روزه باشه با افزایش قیمت وحشتناکی روبرو خواهیم بود .
چرا که در حال حاضر با قیمت مصوب 12.640 ، قیمت بازار 14.200 میباشد .
حالاشما حساب کنید قیمت این خودرو در چند ماه آینده در بازار به چه رقمی خواهد رسید . قطع یقین چیزی از جنس جهش قیمت زانتیا رو شاهد خواهیم بود پس من فکر میکنم با این شرایط باید به سرعت به طرف ریو حرکت کرد چون علاوه بر کیفیت و کاراییش سود خوبی هم توش خوابیده .
الان قیمت مصوب تحویل ریو 13.850.000 تومان است.
قیمت بازار رو هم عرضه و تقاضا تعیین میکند و لزوما از قیمت کارخونه تبعیت نمی کند بنابراین جهش چندانی در بازار رخ نمی دهد. (اگر عرضه و تقاضا به هم نریزد)
اگر ثبت نام اینترنتی به صورت خیلی محدود کماکان ادامه داشته باشد شما باید الان 13.850.000 پرداخت کنی و موعد تحویل هم دو ماه بعد خواهد بود. (بنابراین سود چندانی در انتظار شما نخواهد بود)
در واقع هدف سایپا این بوده است که حاشیه سود ناشی از اختلاف قیمت بازار و کارخانه به جیب مبارک خودش برود.
البته یک حدس دیگه هم میشه زد و اون اینکه سایپا با قطع شرایط فروش و کاهش تولید این خودرو در حالی که استقبال برای خرید از سوی مشتریان زباد بود, باعث شد که قیمت خودرو در بازار روز به روز افزایش پیدا کند و حالا که قیمت بازار به بالای 14 میلیون رسیده است, قیمت فروش خود را 13.850.000 اعلام کرده و در ادامه با افزایش تولید و اعلام شرایط فروش جدید این قیمت را تثبیت می کند و بعد از اندک زمانی با ارائه تیپ 2 ریو مبلغ بسیار بیشتری را نسبت به 13.85 میلیون از خریدار طلب می کند و سود سرشاری عاید خودش می سازد.
به این میگن سیاست سودآوری در خودروسازی (مونتاژ کاری) البته از نوع ایرانیش.
rezadokoo
9 August 2008, 01:57 PM
نميدونم شايد راه جالبي نباشه شايد هم بي اثر .
ولي من توي سايت سايپا در قسمت تماس بامدير سايپا يه پيام اعتراض آميز گذاشتم در خصوص افزايش قيمت ريو
گفتم شايد شما هم مايل باشيد يه پيامي بذاريد.
اينم لينكشه :
TheZ
9 August 2008, 06:28 PM
نميدونم شايد راه جالبي نباشه شايد هم بي اثر .
ولي من توي سايت سايپا در قسمت تماس بامدير سايپا يه پيام اعتراض آميز گذاشتم در خصوص افزايش قيمت ريو
گفتم شايد شما هم مايل باشيد يه پيامي بذاريد.
اينم لينكشه :
شما فکر میکنید قیمت ریو زیاده ؟ :icon_ques نه خداییش ؟ :icon_ques
شما احتمالا در جریان تورم بعد از عید بودید ؟ که مثلا یه بستنی 200 تومنی شد 300 تومن !!! شرکت آخرین افزایش قیمتش برای ریو مال بهمن 85 بود که قیمت را از 11.750 به 12.600 افزایش داد. به نظرم اسفند 86 باید این افزایش قیمت اعمال میشد حالا چرا نشد در حیطه کاری من نیست و به منم مربوط نیست !
بعدش صدای مشتری مگه آفه؟ زنگ بزنید و پیغام بزارید و مطمئن باشید پیغامتون به بخش مورد نظر میرسه ...
ممنون از توجهتون :icon_wink
hosseinabd
9 August 2008, 11:58 PM
سلام دوستان
من هم این قضیه قیمت ریو رو شنیدم ولی سریعا پیگیری کردم و گفتند که این قیمت بهمراه ای بی اس و ایربگ هست که قراره بدند و الان تولید قطع شده تا چند روز آینده.پس اینقدر نگران قیمت نباشید و ربطی به ثبت نامیهای قبلی نداره.
bamshad
10 August 2008, 02:15 AM
اگر این کارو بکنن که ایول داره و من یکی که با رضایت کامل پول رو میدم ولی بعید میدونم....
rezadokoo
10 August 2008, 07:34 AM
سلام دوستان
من هم این قضیه قیمت ریو رو شنیدم ولی سریعا پیگیری کردم و گفتند که این قیمت بهمراه ای بی اس و ایربگ هست که قراره بدند و الان تولید قطع شده تا چند روز آینده.پس اینقدر نگران قیمت نباشید و ربطی به ثبت نامیهای قبلی نداره.
اميدوارم كه اين خبر صحت داشته باشه در اينصورت حلالشون باشه من هم با رضايت كامل پرداخت خواهم كرد
reza engine
10 August 2008, 08:07 AM
سلام دوستان
من هم امیدوارم که همینطور باشه که شما میگید ولی زیاد به این مساله خوشبین نیستم. قطع شدن تولید به خاطر تعطیلات تابستانیشون هست. (از نمایندگی پرسیدم)
من از نمایندگی ها که پرسیدم فقط افزایش قیمت رو می دونستند و در مورد اضافه شدن امکانات جدید گفتند هیچ اطلاعیه ای از سایپا دریافت نکردند.
به لیست قیمت اخیر سایپا دقت کنید.
واسه خودروهای دیگه اگه ABS و یا فرمون هیدرولیک اضافه کرده, قیمتش رو جداگانه و تحت یه آیتم جدید آورده. حتی برای رینگ فولادی و آلومینیومی هم تفاوت قائل شده.
در صورتیکه ریو کما فی السابق " ریو مجهز به سیستم ضد سرقت " ذکر شده ولی رقم تغییر کرده است.
به نظر من اگر قرار بر افزودن امکانات جدیدی بود تحت یه آیتم جدا ذکر میکردند تا افزایش قیمت رو هم با این کار توجیه کنند.
farzadba
10 August 2008, 08:08 AM
اميدوارم كه اين خبر صحت داشته باشه در اينصورت حلالشون باشه من هم با رضايت كامل پرداخت خواهم كرد
با درود
ولي تا آنجا كه من شنيدم اين افزايش قيمت ربطي به افزايش آپشن ندارد. البته از خدا مي خواهيم كه اينجور باشد اما از سايپا بعيد است.
alipaniz
10 August 2008, 11:18 AM
سلام
ميخوام پرژكتور جلو نصب كنم نمايندگي لوازم ريو كه رفتم سه نمونه بهم نشون داد كه يكي جعبه قرمز(كره ايي با آرم كيا)،دومي جعبه سورمه ايي(كره ايي با آرم كيا) و سومي جعبه با رنگ ساده مقوايي(تايواني) بودند ،خود فروشنده دومي را بعنوان اصلي پيشنهاد دادو قيمت هر سه هم 75 تومن(دوتا پرژكتور همراه با قاب و كليد) بود در ضمن سيم كشي فابريكش رو 65 تومن گفت و گفت تا حالا كسي سيم كشي فابريكش رو نخريده و خود برقكارها سيم ميبندند.
لطفا نظرتون رو بهم بگيد.
ممنون
adolf1945
10 August 2008, 12:48 PM
با سلام خدمت مردا ریو سوار :
امروز یه خبر بدم از افزایش قیمت ریو که خودم هم شاخ درآوردم .
جریان از این قراره که صبح امروز 20 مرداد ماه 87 روزنامه همشهری خریدم و در صفحه 19 نیازمندی ها با قیمت های 15 تا 15.200 ریو مواجه شدم .
برخی بنگاهها نیز چون از افزایش قیمت شک داشتند میگفتند بعد از ظهر تماس بگیر .
برخیافراد شخصی نیز مگفتند ما قیمت هفته پیشمون 14.400 بوده و با وجود اینکه آگهی کردیم اما فعلا" دست نگه داشتیم ببینم جریان چیه .
شما هم آمار بگیرید ببینیم واقعا"در بدو یک افزایش قیمت وحشتناک هستیم ؟
tonio_m2000
10 August 2008, 01:23 PM
افزایش قیمت با توجه به افزایش ان از سوی کارخانه سازنده دور از انتظار نبود!
من یه مدتی بود سفت و سخت داشتم تلاش می کردم چار ریال پس انداز کنم بتونم ریو بخرم که با این افزایش قیمت تمام حساب و کتاب مابهم ریخت!
kamil81
10 August 2008, 01:37 PM
سلام
امروز نزديك يك بنگاه پارك كردم كه بروم به كارام برسم ، يكي از بنگاه پريد بيرون گفت ماشين فروشيه گفتم چند مي خري؟ گفت چقدر كار كرده؟ گفتم 3000 تا گفت 14.700 !!! شاخ در آوردم.
گفتم مطمئني ؟ گفت براي چي ؟ گفتم هيچي، نه نمي فروشم. گفت تا 800 هم راه داره !! ديگه كف كردم. اگه ماشين به اسم خودم بود احتمالا مي فروختم. در حدود 3 ماه 2 ميليون سود!! جالبه!
rezadokoo
10 August 2008, 02:21 PM
افزایش قیمت با توجه به افزایش ان از سوی کارخانه سازنده دور از انتظار نبود!
من یه مدتی بود سفت و سخت داشتم تلاش می کردم چار ریال پس انداز کنم بتونم ریو بخرم که با این افزایش قیمت تمام حساب و کتاب مابهم ریخت!
حساب و كتاب خيليها بهم ريخت از جمله خود من .
حساب كرده بودم توي سه ماهه سوم كه تحويل ميدن پنج و خورده اي بايد بدم الان بايد حدود شش و نيم حساب كنم :icon_bigg
hosseinabd
10 August 2008, 03:08 PM
سلام
ميخوام پرژكتور جلو نصب كنم نمايندگي لوازم ريو كه رفتم سه نمونه بهم نشون داد كه يكي جعبه قرمز(كره ايي با آرم كيا)،دومي جعبه سورمه ايي(كره ايي با آرم كيا) و سومي جعبه با رنگ ساده مقوايي(تايواني) بودند ،خود فروشنده دومي را بعنوان اصلي پيشنهاد دادو قيمت هر سه هم 75 تومن(دوتا پرژكتور همراه با قاب و كليد) بود در ضمن سيم كشي فابريكش رو 65 تومن گفت و گفت تا حالا كسي سيم كشي فابريكش رو نخريده و خود برقكارها سيم ميبندند.
لطفا نظرتون رو بهم بگيد.
ممنون
سلام دوست عزیز
من جعبه قرمز رو گرفتم و اصلی هست و سیم کشی فابریک داخل خودش با کلید فابریک ولی سیم کشی فابریکش یکم برای مه شکنها ضعیفه.
من که دادم خود نمایندگی برام بستش و سیم کشی کرد و از سیم کشی خودش استفاده نکردم.ولی حتما جعبه قرمز رو بگیر
اگر دقت کرده باشی جعبه های قطعات اصلی کیا قرمز هست نه سورمه ای و مشکی.
hosseinabd
10 August 2008, 03:11 PM
دوستان عزیز.
خبر افزایش قیمت در برابر افزایش آپشن از منبع موثق بود که بهتون اطلاع دادم و به همین دلیل هم تولید رو چند روزی قطع خواهند کرد.یکی آشنایان توی نمایندگی سایپا هست و این خبرو از اون جویا شدم.
بمحض اینکه تولید شروع بشه تحویل فوری اون هم در خود نمایندگی انجام میشه یعنی پول رو میدید و همون موقع ماشین رو تحویل میگیرید یا حداکثر 15 روزه.
farzadba
10 August 2008, 04:36 PM
سلام
لطفا نظرتون رو بهم بگيد.
ممنون
دوست گرامی
با درود
اگر به این تاپیک بروید: [Only registered and activated users can see links]
در صفحه اول آن من در مورد پرژکتور و سایر آپشن ها توضیح داده ام. با این حال برای اینکه جواب خود را سریع بگیرید اینجا خیلی خلاصه می گم:
رنگ اصلی کیا موتورز قرمز است بنابراین جعبه های محصولات آن هم باید قرمز باشد پس احتمالا جعبه آبی تقلبی است یا مال خود کیا نیست (چون کیا با هیوندا با هم در قطعه سازی گروه شدند شاید متعلق به یک مدل هیوندا باشد و به اسم ریو داده می شود)
جعبه مقوایی هم که از اساس تقلبی است. اما برای اینکه متوجه شوید جنس شما اصلی است یا خیر به محل سوکت خور پرژکتور نگاه کنید اگر در اطراف محل نصب سوکت لاستیک می بینید جنس شما اصلی است و اگر لاستیک نداشته باشد و یا پلاستیکی باشد تقلبی است. ضمنا در پکیج اصلی بجز دو پرژکتور و دو قاب بایستی یک کلید چراغدار به همراه یک رله و دو مجموعه سیم کشی در لوله خرطومی وجود داشته باشد. اگر هم خواستسد من تلفن آقای سیاح را برایتان می گذارم که جنس اصلی را از اون بخرید اون بابا 65 هزار تومان فقط پول سیم کشی رو خیلی گرون گفته.
با احترام
pouya_yz
10 August 2008, 08:54 PM
دوستان عزیز.
خبر افزایش قیمت در برابر افزایش آپشن از منبع موثق بود که بهتون اطلاع دادم و به همین دلیل هم تولید رو چند روزی قطع خواهند کرد.یکی آشنایان توی نمایندگی سایپا هست و این خبرو از اون جویا شدم.
بمحض اینکه تولید شروع بشه تحویل فوری اون هم در خود نمایندگی انجام میشه یعنی پول رو میدید و همون موقع ماشین رو تحویل میگیرید یا حداکثر 15 روزه.
دقیقا چه آپشنهایی مد نظر سایپا هست ؟؟؟
آیا شامل گیربکس اتوماتیک هم میشه ؟
TheZ
10 August 2008, 10:51 PM
دقیقا چه آپشنهایی مد نظر سایپا هست ؟؟؟
آیا شامل گیربکس اتوماتیک هم میشه ؟
خیر گیربکس فعلا در برنامه نیست . ریو یک خودروی ارزان کلاس متوسط است ، همینطوری شده 15 تومن حالا 2 تومن دیگه هم بابت گیربکس بیاد روش چه شود ! :icon_arro
adolf1945
11 August 2008, 12:32 AM
شتاب ریو درجاده قیمت
پس از هفتهها آرامش در بازار خودرو كشور، ريو محصول كرهاي و مونتاژي سايپا، طوفان به پا كرده و قيمت كارخانهاي آن بيش از يكميليون تومان گران شد. ريو در حالي با افزايش قيمت مواجه شده كه وزارت صنايع، همچنان بر سياست تثبيت قيمتها در حوزه خودرو و صنايع وابسته آن تاكيد داشته و هنوز هم با لغو آن مخالف است. خودروسازان داخلي معتقدند با حذف اين سياست و تعيين قيمتها بر اساس حاشيه بازار، ميتوان فاصله بين قيمت كارخانهاي و بازار آزاد خودروها را كم كرده و پس از مدتي با حذف دلالها و واسطهگرها، آن را متعادل كرد. اين در شرايطي است كه هم اكنون با افزايش قيمت كارخانهاي ريو، قيمت آن در بازار به 14ميليون و 500هزار تومان رسيده، كه از اختلاف400 هزار توماني بين اين دو حكايت دارد. ريو از محصولات شركت كيا كرهجنوبي به حساب ميآيد كه چند سالي از مهمان شدن آن در خطوط مونتاژ سايپا ميگذرد و اين دومين بار است كه با جهش ناگهاني قيمت روبهرو ميشود. گراني يكباره ريو در حالي است كه بنابر برخي شنيدهها، ظاهرا سايپاييها قصد دارند قيمت كارخانهاي پرايد معمولي را نيز افزايش دهند. اين خودرو هم اكنون قيمتي برابر با 7ميليون و 770هزار تومان در نمايندگيها دارد. سايپا چندي پيش نيز پرايد هاچبك را در نمايندگيهاي فروش خود، 540هزار تومان گران كرد كه اين موضوع نشان از بازگشت دوباره نوسانات در بازار خودرو دارد.
منبع :
adolf1945
11 August 2008, 12:37 AM
فقط دوستان در نظر داشته باشید که دنیای اقتصاد همیشه از 100 تا 500 تومن عقبه .
با این احتساب همون قیمت 15 تومن صحیح میباشد .
bamshad
11 August 2008, 02:59 AM
دوستان عزیز.
دوست عزیز ممنون از خبر رسانیتون اما با تاسف باید به اطلاع شما و دوستان دیگه برسونم که همچین خبری نیست!
من برای روشن شدن موضوع با یکی از فامیل هامون که توی سایپا مرکزی کار میکنه و آدم مطلعی هست تماس گرفتم و جریان رو پرسیدم که گفت هیچ آپشنی اضافه نخواهد شد و مثل اینکه قراره ایران خودرو هم به زودی افزایش قیمت داشته باشه.
متاسفانه من هم مثل دیگر دوستان برنامه هام به هم ریخت....خدا ازشون نگذره:icon_bigg
whiterio
11 August 2008, 12:15 PM
سلام ، منم پرسیدم گفتند هیچ آپشنی اضافه نمیشه . تحویل هم آبان و آذر می باشد.
adolf1945
11 August 2008, 06:41 PM
بله ...
من هم از دو نمایندگی پرسیدم . خبری از آپشن نیست .
TheZ
11 August 2008, 08:01 PM
دوستان عزیز قرار نیست شرکت سایپا یدک و نمایندگانش (حتی مرکزی ها) از این موضوع اطلاع داشته باشن چون در مرحله اول روی خودروهای خط تولید نصب میشه و بعد با برآوردهایی نقشه و مجوز برای نماینده ها ارائه میشه که بتوانن ریوهای تیپ 1 را مجهز کنند .
پروژه آپشنهای جدید در حیطه کاری من نیست که بگم دقیقا چه زمانی انجام میشه ولی میتوانم بگم به زودی ! :icon_surp افزایش قیمت هم ربطی به آپشنها نداره ، بدین معنی که شما ممکنه ریو تیپ 1 را 13800 خریداری کنید و چند روز بعد ریو مجهز به ترمز ضد قفل با همون قیمت عرضه بشه. این افزایش قیمت مربوط به برنامه افزایش قیمت ریو بوده که هر خودروسازی این برنامه را به طور سالیانه اجرا میکنه .
hamedtb
11 August 2008, 11:21 PM
ريو هم گران شد 138.500.000 ريال:icon_roll
جهت اطلاعات بيشتر مي توانيد به [Only registered and activated users can see links] مراجعه كنيد
hosseinabd
12 August 2008, 12:47 AM
ممنون از نظراتتون.
در هر صورت به من اینجوری گفتند شاید هم توی برنامشون باشه.
حالا باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه.
آخه ریو با این وضعیت اصلا نمی ارزه.
alipaniz
12 August 2008, 02:01 PM
سلام
بخدا وقتي صداي سوپاپ ماشين رو بخاطر استفاده از بنزين معمولي مي شنوم انگار دارند با پتك رو سرم ميكوبند آيا براي ماشين ضرر ندارد؟ متاسفانه شهرك محل كارم هم بنزين سوپر نداره بنظرتون چيكار كنم آيا پناه ببرم به مكمل؟
خواهشمندم بي تفاوت از اين پست نگذريد و نظر بدهيد.
ممنون
hojabri
12 August 2008, 02:55 PM
سلام،
از دوستان كساني كه ريو صفر تحويل گرفتن،
1- چه وسايلي بايد همراهش باشه كه من چك كنم؟
مثل زاپاس، آچار چرخ، ابزارآلات...؟
2- آيا ارتفاع فرمان قابل تنظيمه؟
kamil81
12 August 2008, 04:12 PM
سلام
ابزار ريو فقط يك جفت دستكش و يك پيچ گوشتي است به همراه زاپاس و آچار چرخ و جك و آنتن و فندك كه در صندوق عقب قرار دارد.
فرمان هم قابل تنظيم نيست!
براي صداي سوپاپ ها هم تنها راه مكمل است (( مگر جو مايه داري و سوپر و از اين حرفا )) ولي هنوز مكملي كه بهش مطمئن باشم پبدا نكردم. چندتا مكمل كه دبدم نوشته بود تميز كننده انژكتور .
Raminium2001
12 August 2008, 08:29 PM
میشه از قرصهای مکمل سوخت هم استفاده کرد. من تو نمایشگاه به تبلیغات Dyno-Tab برخوردم که وقتی قضیه رو جویا شدم، دیدم با افزایش اکتان شرایط نسبتا خوبی ایجاد میکنه که مشابه بنزین سوپر هست. در بیشتر زمینه ها هم از باقی مکملها بهتر به نظر میرسه. ولی تجربه عملی در موردش ندارم، ولی هروقت استفاده کردم تجربم رو خدمت دوستان عرض می کنم.
amahdavi2004
12 August 2008, 09:00 PM
سلام
بخدا وقتي صداي سوپاپ ماشين رو بخاطر استفاده از بنزين معمولي مي شنوم انگار دارند با پتك رو سرم ميكوبند آيا براي ماشين ضرر ندارد؟ متاسفانه شهرك محل كارم هم بنزين سوپر نداره بنظرتون چيكار كنم آيا پناه ببرم به مكمل؟
خواهشمندم بي تفاوت از اين پست نگذريد و نظر بدهيد.
ممنون
به بحث در مورد انواع اکتان بوستر ها و مکمل های بنزین ([Only registered and activated users can see links])مراجعه فرماييد.
reza engine
13 August 2008, 07:02 AM
دنیای اقتصاد 23 مرداد 87
افزايش هزينهها، ريو را گران كرد
گروه خودرو – «افزايش يك ميليون و 300هزار توماني قيمت خودروي ريو توسط شركت سايپا با مجوز وزارت صنايع و معادن صورت گرفته است.»
</B>
فرزاد نشان مدير فروش شركت سايپا ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: مقرر شده بود كه قيمت ريو در دو بخش افزايش يابد كه بخش اول بايد سال گذشته صورت ميگرفت اما به دليل عدم برگزاري جلسات كميته خودرو در وزارت صنايع و تغيير و تحولات به وجود آمده در اين كميته، مجوز افزايش قيمت در سال گذشته صادر نشد.
اما در سالجاري و با تشكيل شوراي سياستگذاري خودرو صدور مجوز افزايش قيمت دو مرحلهاي در يك مرحله اجرا و به نمايندگيها اعلام شد.
موافقت وزارت صنايع و معادن با افزايش قيمت ريو در حالي است كه اين وزارتخانه همچنان بر سياست تثبيت قيمتها در حوزه خودرو و صنايع وابسته به آن تاكيد دارد.
نشان در خصوص دلايل افزايش قيمت ريو ميگويد: افزايش هزينهها يكي از دلايل مهم براي افزايش نرخ ريو بوده به طوري كه آمار اعلام شده در سيستم مالي شركت سايپا در سال 86 نشاندهنده آن بود كه اين خودرو از حاشيه سود بسيار پاييني برخوردار است.
وي در ادامه ميگويد: در سالجاري با افزايش نرخ يورو سيستمهاي شركت اعلام كرد كه اين خودرو در حال ضرردهي است كه اين عوامل موجب شد شركت سايپا افزايش قيمت ريو را در برنامه كاري خود قرار دهد.
در حال حاضر و با افزايش يك ميليون و 200هزار توماني قيمت ريو اين خودرو در نمايندگيها با قيمت 14ميليون و 100هزار تومان عرضه ميشود و قيمت آن در بازار نيز با افزايشي 400هزار توماني به 14ميليون و 500هزار تومان رسيده است.
newrio2
13 August 2008, 07:39 AM
ضمن تشکر از مطلب فوق به نطر می رسد با توجه به آنکه تحویل در آبان وآذر انجام می گیرد بیش از قیمت فوق عملا به آن اضافه شده است
arya_m2
13 August 2008, 08:39 AM
دنیای اقتصاد 23 مرداد 87
افزايش هزينهها، ريو را گران كرد
گروه خودرو – «افزايش يك ميليون و 300هزار توماني قيمت خودروي ريو توسط شركت سايپا با مجوز وزارت صنايع و معادن صورت گرفته است.»
</B>
فرزاد نشان مدير فروش شركت سايپا ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: مقرر شده بود كه قيمت ريو در دو بخش افزايش يابد كه بخش اول بايد سال گذشته صورت ميگرفت اما به دليل عدم برگزاري جلسات كميته خودرو در وزارت صنايع و تغيير و تحولات به وجود آمده در اين كميته، مجوز افزايش قيمت در سال گذشته صادر نشد.
اما در سالجاري و با تشكيل شوراي سياستگذاري خودرو صدور مجوز افزايش قيمت دو مرحلهاي در يك مرحله اجرا و به نمايندگيها اعلام شد.
موافقت وزارت صنايع و معادن با افزايش قيمت ريو در حالي است كه اين وزارتخانه همچنان بر سياست تثبيت قيمتها در حوزه خودرو و صنايع وابسته به آن تاكيد دارد.
نشان در خصوص دلايل افزايش قيمت ريو ميگويد: افزايش هزينهها يكي از دلايل مهم براي افزايش نرخ ريو بوده به طوري كه آمار اعلام شده در سيستم مالي شركت سايپا در سال 86 نشاندهنده آن بود كه اين خودرو از حاشيه سود بسيار پاييني برخوردار است.
وي در ادامه ميگويد: در سالجاري با افزايش نرخ يورو سيستمهاي شركت اعلام كرد كه اين خودرو در حال ضرردهي است كه اين عوامل موجب شد شركت سايپا افزايش قيمت ريو را در برنامه كاري خود قرار دهد.
در حال حاضر و با افزايش يك ميليون و 200هزار توماني قيمت ريو اين خودرو در نمايندگيها با قيمت 14ميليون و 100هزار تومان عرضه ميشود و قيمت آن در بازار نيز با افزايشي 400هزار توماني به 14ميليون و 500هزار تومان رسيده است.
دوستانی که میگن ریو گرونه عجله کنن چون افزایش قیمت بخش دوم هنوز انجام نشده
بااینکه کلاً قیمت ماشین تو ایران زیاده، اما یه جورایی نمیشه خیلی به سایپا ایراد گرفت الان ماشین هایی مثل 405 و 206 تیپ 2 با قیمت 14700 داره فروش میره ماشین هایی که اگه چیزی از ریو کمتر نداشته باشن، بیشتر هم ندارن و ورنا ماشینی که همیشه با ریو مقایسه شده (چه از لحاظ قدرت و چه از لحاظ کیفت و امکانات) چندین میلیون تومان گرونتر از ریو است
به قول یکی از دوستان بعضی ها عقلشون به چشمشونه، چون پراید از برند KIA هست و ماشین لوکسی حساب نمیشه (با همه مزیت هایی که پراید داره) باعث شده دید مردم به KIA کمی عوض بشه و فکر کنن KIA فقط پراید میتونه بزنه، چند وقت پیش تو تاکسی بودم شنیدم راننده به یکی می گفت "رو ریو موتور پراید گذاشتن 12 تومن نمی ارزه" حالا می خوام بدونم اگه جای KIA آرم پژو رو ریو بود بازم هیمن حرف رو میزدن؟ و قیمت ریو این بود؟!!!
adolf1945
13 August 2008, 11:16 AM
بله ...
با توجه به گمانه زنی هایی که میشد ، سخن جناب lavson1361 (بن شده) به حقیقت پیوست و همان طور شاهد هستیم قیمت ریو کماکان رو به افزایش است .
امروز بنده شخصا" از چند بنگاه تهران سوال کردم ، ریو چیزی معادل 15.200 تا 15400 معامله میشود .
دوست دیگری (ساکن شهرک غرب ) دراینجا
گواه این مدعا را میرساند.
hosseinabd
13 August 2008, 02:37 PM
سلام دوستان.
خیلی ها همین فکرو میکنن.
فکر کنم پژو هم فقط 405 بزنه که در مورد کیا این فکرو میکنن.
این افزایش قیمت ریو از طرف وزارت صنایع بوده و سایپا قصد هیچگونه تغییر در ماشین رو نداره.
adolf1945
13 August 2008, 04:09 PM
دلایل افزایش قیمت ریو :
1- افزايش هزينهها يكي از دلايل مهم براي افزايش نرخ ريو بوده .
2- در سالجاري با افزايش نرخ يورو سيستمهاي شركت اعلام كرد كه اين خودرو در حال ضرردهي است كه اين عوامل موجب شد شركت سايپا افزايش قيمت ريو را در برنامه كاري خود قرار دهد.
منبع :دنیای اقتصاد
reza engine
13 August 2008, 11:37 PM
امروز یکی از دوستان من آزاد خرید. 23 مرداد 87
قیمت 14.700.000 سفید ضبط CD با پانل بزرگ
من تیر امسال فروش فوری ثبت نام کرده بودم. به قیمت قبلی.
به نمایندگی زنگ زدم و پرسیدم آیا افزایش قیمت شامل من هم خواهد شد یا نه؟
خلاصه با پرسیدن از همکاراش و این تلفن رو به اون تلفن وصل کردن آخرش هم نه من و نه خودش نفهمیدیم بالاخره من هم شامل افزایش قیمت میشم یا نه؟
البته در مورد ثبت نام دو ودیعه ای گفت قطعا شامل افرایش خواهند شد. ولی آخرش یکی پیدا نشد که بگه قیمت تحویل فوری چطور محاسبه خواهد شد.
البته من چند بار قراردادم رو خوندم. با استناد به بعضی بند های قرارداد میشه توجیه آورد که شامل افزایش قیمت بشه و با استناد به بندهای دیگر نمیشه.
خلاصه خودم هم آخرش گیج شدم. نامردا میدوند قراردادها رو چطوری تنظیم کنند که خودشون رو سریع تبرئه کنند.
اگه به همون قیمت بدن وسوسه میشم که سوارش بشم و بی خیال فروش بشم.
adolf1945
13 August 2008, 11:47 PM
امروز یکی از دوستان من آزاد خرید. 23 مرداد 87
قیمت 14.700.000 سفید ضبط CD با پانل بزرگظاهرا"رنگ سفیدد خیلی زیاد شده .
هر کس که من پرسیدم سفید خریده و هر جا هم زنگ میزنم اول میگن سفید داریم .
اما ظاهرا" رنگهای متالیک گرونتر . لا اقل کسانی که شخصی آگهی کردن اینجوری عمل میکنند که متالیک را گرونتر قیمتن میزارن . چون به من از 15 تا 15.400 قیمت دادن .
یعنی الان سفید با متالیک 500 تومن تفاوت داره . ؟؟؟؟؟:icon_twis
bamshad
14 August 2008, 02:27 AM
من خودم خیلی ریو رو دوست دارم و منتظر تحویلشم اما اگه با این تفاسیر و با این قیمت ها باشه به شخصه لوگان رو ترجیه میدم حداقل امکانات بهتری داره با این پول ها میشه لوگان ای2 ال پی گرفت.
هرچند ریو هم محاسن زیادی داره و با این دزدی های سایپا و امکانات کم من به شخضه لوگان رو ترجیه میدم
ای کاش سایپا منسفانه تر برخورد کرده بود تا همگی ما با امکانات بهتری این ماشین رو سوار میشدیم
Kavan
14 August 2008, 02:41 AM
دوستان اگه کد رمز پخش ماشین گم بشه یا فراموش بشه هیچ راهی نیست که بشه پخش رو روشن کرد؟
باطری ماشین یه بار خوابید، الان باید رمز پخش رو وارد کنم که فعلاً ندارمش.
newrio2
14 August 2008, 01:15 PM
من هم تیر ماه ثبت نام کرده ام امروز به نمایندگی رفتم گفت افزایش قیمت شامل شما نمی شود
newrio2
14 August 2008, 01:22 PM
ریو ارزان شد
مهندس فرزاد نشان مدير فروش و بازاريابي سايپا اعلام كرد : به دستور مهندس بذرپاش مدير عامل گروه خودروسازي سايپا براي ثبات بازار قيمت خودروي ريو را به عنوان يكي از پرطرفدارترين خودروها كاهش داد .
به گزارش خبرخودرو، وي افزود: گروه خودروسازي سايپا در راستاي سياستهاي دولت و تثبيت قيمتها و جلوگيري از افزايش كاذب قيمتها ، يكي از پرطرفدارترين خودروهاي توليدي خود را يك ميليون ودويست هزار تومان كاهش داد .
وي افزود : هموطنان مي توانند با مراجعه به سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) خودرو كم مصرف ريو را با قيمت دوازده ميليون و ششصدو پنجاه هزارتومان خريداري نمايند .
وي گفت : گروه سايپا با افزايش بهره وري و كاهش ضايعات و استفاده بهينه از تمام عوامل توليد اين كاهش قيمت را جبران خواهد كرد .
مدير فروش سايپا گفت : گروه خودروسازي سايپا با اصلاح نظام توزيع و فروش خودرو درصدد است خودروهاي توليدي خود را با حذف واسطه ها به مصرف كننده نهايي تحويل دهد و براي پاسخگويي به نياز بازار توليد خودروي ريو را افزايش مي دهد .
adolf1945
14 August 2008, 01:50 PM
ریو ارزان شد
نه آقا شما چقدر ساده ای ...
این حرفا برای فرافکنی اذهان عمومیست .
کدام دفعه شده که قیمت بره بالا و در همه جا اعلام بشه ، بعدش دوباره بیارنش پایین .؟؟؟؟
دلایل افزایش قیمت ریو :
1- افزايش هزينهها يكي از دلايل مهم براي افزايش نرخ ريو بوده .
2- در سالجاري با افزايش نرخ يورو سيستمهاي شركت اعلام كرد كه اين خودرو در حال ضرردهي است كه اين عوامل موجب شد شركت سايپا افزايش قيمت ريو را در برنامه كاري خود قرار دهد.
منبع :دنیای اقتصاد
بر اساس این دلایل امکان پایین اومدن تقریبا" صفره .ضمن اینکه هنوز در سایت سایپا قیمت همون 13.850 است.
newrio2
14 August 2008, 05:13 PM
از امروز از توی سایت برداشتن[Only registered and activated users can see links]
hosseinabd
14 August 2008, 05:26 PM
سلام دوست عزیز
من نگاه کردم هنوز همون 13850 هست و هیچ فرقی نکرده
فکر نکنم همچین کاری بکنن.
شما از چه منبعی این رو گفتید؟
adolf1945
14 August 2008, 06:29 PM
قیمت سایت همون 13.850 است .
newrio2
14 August 2008, 07:19 PM
در صفحه ای که من میبینم فقط پراید فروش اینترنتی داره
[Only registered and activated users can see links] پرايد
نام خودرو شرایط فروش قيمت پايه (ریال) انتخاب صبا انژکتوري با سيستم سوئيچ ضدسرقت فروش فوري صبا فول انژكتوري با ايموبلايزر تحويل 30روزه 74,860,000 سايپا 132 فول انژكتوري ايموبلايزر فروش فوري سايپا 132 ايمو بلايزر تحويل 30 روزه 77,500,000
arash_2006
15 August 2008, 01:05 AM
سلام من همین امشب 87/05/24 یک ریو سفید صفر از بازار خریدم به 14500
واقعا این ماشین همون جوریه که توصیف شده خیلی نرم و پرشتاب تا ساعت 10:30 بنگاهی رو نگه داشتم تا ماشین رو با مدارک تحویل بده که البته کارت سوختش هنوز نیومده در کل خیلی بنظرم خوب اومده و ایراداتی که میشه ازش گرفت یکی صدای زیاد موتورش و دیگری فرم ناجور صندلی هاش که باعث خستگی زودرس و کمردرد میشه
یک سوال هم داشتم بنظر دوستان با رینگ فابریک اگر بخوام لاستیک ها رو عوض کنم چی بندازم بهتره؟چه سایزی؟
alipaniz
15 August 2008, 01:26 PM
سلام من همین امشب 87/05/24 یک ریو سفید صفر از بازار خریدم به 14500
واقعا این ماشین همون جوریه که توصیف شده خیلی نرم و پرشتاب تا ساعت 10:30 بنگاهی رو نگه داشتم تا ماشین رو با مدارک تحویل بده که البته کارت سوختش هنوز نیومده در کل خیلی بنظرم خوب اومده و ایراداتی که میشه ازش گرفت یکی صدای زیاد موتورش و دیگری فرم ناجور صندلی هاش که باعث خستگی زودرس و کمردرد میشه
یک سوال هم داشتم بنظر دوستان با رینگ فابریک اگر بخوام لاستیک ها رو عوض کنم چی بندازم بهتره؟چه سایزی؟
سلام دوست عزیز
مبارکت باشه امید که مسافرت های خوشی رو همراه با خانواده محترمتون داشته باشید.
در مورد صدای زیاد,این مورد اجتناب ناپذیره الا که پشت داشبرد نمد بندازی که باز کردن داشبرد کار هر کسی نیست و ممکنه اگه دستکاری بشه به سر و صدا بیفته فقط میشه با اضافه کردن نمد زیر کاپوت تا حدودی صدا رو بم کرد. در ضمن طبق فرمایش اساتید این سایت کارکرد که بره بالا صدا بهتر میشه.
دو مدل روکش فابریک ریو تو بازار هست که یکی دارای متکای پر کننده گودی کمر و دیگری ساده و هم شکل صندلی ریو میباشد شاید با روکش بتونی مشکل صندلی رو حل کنی.
برای رینگ خودش اگه 205 بندازی از گارانتی خارج میشه و جلوبندیت بعد از هر 10000-15000 باید یه دستی بخوره,اما میتونی 13/65/185 بندازی که نسبت به سایز شرکتیش دارای افزایش سرعت 0.8 هست.اگه لاستیک زاپنی بندازی یکم سفته و ماشین میکوبه بهترین گزینه لاستیک کره ا یی می باشد مثل کمهو یا هانکوک(هانکوک دارای نوشته های برجسته به رنگ سفیده) .همه اینهارو که گفتم نتیجه راهنمایی های اساتید این سایته.
arash_2006
15 August 2008, 07:49 PM
متشکر از راهنمایی شما مشکل دیگه ای که دارم مصرف این ماشین که برخلاف تبلیغاتی که در مورد این ماشین شده متاسفانه مصرفش خیلی بالاست الان با حدود 20 لیتری که توباک بود فقط 170 کیلومتر تونستم زاه برم و بعد از اون چراغ بنزین روشن شد البته تقریبا تمام وقت کولر روشن بود فکر میکنم تو همین تاپیک خودندم که اینم موقتی ولی چرا اینقدر مصرف بالاست؟:icon_cry:
با این وضعیت بنزین و خصوصا که کارت سوختش هم هنوز نیومده کلی باید پول بنزین آزاد بدم:icon_mad:
ATOS
15 August 2008, 08:42 PM
متشکر از راهنمایی شما مشکل دیگه ای که دارم مصرف این ماشین که برخلاف تبلیغاتی که در مورد این ماشین شده متاسفانه مصرفش خیلی بالاست الان با حدود 20 لیتری که توباک بود فقط 170 کیلومتر تونستم زاه برم و بعد از اون چراغ بنزین روشن شد البته تقریبا تمام وقت کولر روشن بود فکر میکنم تو همین تاپیک خودندم که اینم موقتی ولی چرا اینقدر مصرف بالاست؟:icon_cry:
با این وضعیت بنزین و خصوصا که کارت سوختش هم هنوز نیومده کلی باید پول بنزین آزاد بدم:icon_mad:
جدا که مصرفش غیر عادی است:icon_razz
mohammad1983
15 August 2008, 10:06 PM
دقيقا كيلومتر هاي اول همين طوري هست.من اون اويل كه نو بود تو زمستان صدي 10 مصرف ميكرد.ولي بعد از اين كه سرويس اوليه بردم و يه 3000 تايي كار كرد خيلي خوب شد.الان هم تو جاده 5.7 مصرف داره.
rezadokoo
16 August 2008, 07:41 AM
از امروز از توی سایت برداشتن[Only registered and activated users can see links]
چي رو برداشتن ؟ من الان (صبح شنبه ساعت 7.30 ) نگاه كردم هنوز همون 13.850.000 هست منبع خبرتون را لطفا اعلام كنيد
rezadokoo
16 August 2008, 08:41 AM
گروه خودرو- سايپا ريو را ارزان كرد!
در حالي كه هفته گذشته خودرو كرهاي ريو با افزايش ناگهاني يكميليون و 200هزار توماني در نمايندگيهاي سايپا روبهرو شد، اين شركت اواخر هفته گذشته به يكباره ريو را به قيمت پيشين خود بازگرداند به نحوي كه هماكنون اين خودرو با قيمت 12ميليون و 650هزار تومان در نمايندگيهاي سايپا به فروش ميرسد هر چند كه بازار ريو هنوز در شوك گراني هفته پيش قرار دارد، چرا كه اين كرهاي مونتاژي در حال حاضر قيمتي برابر با 14ميليون و 600هزار تومان در بازار دارد.
بابا اين بنده خدا درست ميگه اين هم لينك خبر
اين هم يكي ديگه
البته هنوز در سايت سايپا درست نشده
reza engine
16 August 2008, 08:44 AM
چي رو برداشتن ؟ من الان (صبح شنبه ساعت 7.30 ) نگاه كردم هنوز همون 13.850.000 هست منبع خبرتون را لطفا اعلام كنيد
سهميه فروش خودروهاي زانتيا و ريو و هاچ بك محدوده. بنابراين بعضي روزها تو سايت هست و بعضي روزها نيست.
حتي گاهي پيش مياد كه تو سايت اين خودروها موجود هستند ولي وقتي انتخاب مي كنيد اعلام مي كنه كه سهميه فروش اختصاص يافته به اين خودرو در روز جاري به اتمام رسيده است و لطفا در روزهاي آينده اقدام كنيد.
يه سوال
از دوستان كسي هست كه تيرماه ثبت نام اينترنتي و يا حضوري كرده باشه و موعد تحويلش مرداد و شهريور باشه؟؟ در اين صورت لطفا يه PM به من بدهيد.
محمود86
16 August 2008, 09:39 AM
سلام
دوستانی که میگن صدای موتور خیلی زیاده، و تو دورهای بالا آزاردهنده میشه، لطف کنن و یه مقایسه ای با صدای موتور ماشینهایی مثل پراید و 405 داشته باشن تاامثال من که قصد خرید داریم آمار دستمون بیاد ببینیم تا چه حد قابل تحمله.(خدا وکیلی کل کل نکنید)
farzadba
16 August 2008, 10:17 AM
سلام
دوستانی که میگن صدای موتور خیلی زیاده، و تو دورهای بالا آزاردهنده میشه، لطف کنن و یه مقایسه ای با صدای موتور ماشینهایی مثل پراید و 405 داشته باشن تاامثال من که قصد خرید داریم آمار دستمون بیاد ببینیم تا چه حد قابل تحمله.(خدا وکیلی کل کل نکنید)
با درود خدمت شما دوست عزيز
صداي موتور ريو از هر دوتا ماشيني كه فرموديد بيشتره اما نسبت به پرايد قابل تحمل تره چون عايق بندي صوتي خوبي داره (البته بجز بشت داشبرد كه عايق صوتي اون رو حذف كردند) اما 405 از اون كم صدا تره. با نمدي پشت كاپوت تا يه حدودي صدا بم تر مي شه اما كاملا حذف نميشه. اما با روشن كردن ضبط مي توني صدا رو كاملا بپوشوني (البته نياز به بلند كردن صداي ضبط هم نيست و با صداي كم اون هم مي شه اين كار رو كرد)
در كل اگر صدا برات خيلي مهمه 405 كم صدا تره اما اگر خيلي حساس نيستي مي شه تحمل كرد.
با احترام
adolf1945
16 August 2008, 11:08 AM
کما اینکه سایپا اعلام کرده دلایل افزایش قیمت موجه میباشد .که یکیش خلأ افزایش قیمت ریو ر سال 86 بوده که همه خودرو ها داشتند و ریو نداشته و یکی هم گرانی قطعات .
حالا چه لزومی داره قیمتش بالا نره . تازه گیریم که بتونن قیمت کارخانه رو کم کنند . قیمت بازار قبلش هم ،14.500 بود و حالا 14.500 تا 15 شده .
یعنی اینا دارن برای 500 تومن اینقدر بالا پایین میپرن ؟؟؟؟؟
برای لوگان هم از این زجزها زیاد میخوانند که با وجود اینکه کمبود قطعه دارن هر روز بیانیه صادر میکنند که ما فلان کردیم و چنان کردیم .و بد قولی هاشون رو با باز کردن این مسائل ماست مالی میکنند .
پس خیال همه راحت .
توی مملکت گل و بلبل ما از این چیزا زیاده اتفاق میافته
adolf1945
16 August 2008, 11:30 AM
سلام
دوستانی که میگن صدای موتور خیلی زیاده، و تو دورهای بالا آزاردهنده میشه، لطف کنن و یه مقایسه ای با صدای موتور ماشینهایی مثل پراید و 405 داشته باشن تاامثال من که قصد خرید داریم آمار دستمون بیاد ببینیم تا چه حد قابل تحمله.(خدا وکیلی کل کل نکنید)صدای موتور ریو یه حقیقت قابل انکاره که تنها و تنها با زیاد شدن کارکرد ماشین ، تا سقف 8000 تا کم میشه و بس .
نمد کاپوت هم فقط 20 درصد از صدا رو میگیره و معجزه نمیکنه اما محاسن دیگه ای هم داره که انداختن روی ماشین رو ضروری میکنه .(مثل دفع حرارت و محافظت از رنگ کاپوت و غیره )
در مورد مقایسه با 405 هم ،صداش در دورهای پایین و زیر 3000 از هر ماشینی کمتره ، حتی از 206 تا جایی که من خودم ماشین روشن رو چند بار استارت زدم . اما در دورهای بالا ی 3000 قار قار میکنه و با افزایش کارکرد مینیموم 3000 به 4000 میرسه و 4000 هم برای هر خودرویی عادی تلقی میشه .
یکی اگه پیدا شد و یه ماشین به من نشون داد که در دور4000 تحول صدا نداشته باشه، من بهش جایزه میدم . پس این صدای زیاد ریو نه تنها عیب باشه و یک امر عادی تلقی میشه ، که بسته به نوع برند اون در همه ماشینهاش انری علی حده است . مثل دوو سیلو .
مشکل ریو فقط لاستیکاشه که من لاستیکهاش دست نزدم و الان بعد از مدتی پشیمون شدم و قصد تعویضش رو دارم چون واقعا" روی پایداری ماشین تأثیر میزاره .
newrio2
16 August 2008, 12:55 PM
قیمت در سایت مثل سابق شد شنبه ساعت :icon_conf ريو
نام خودرو شرایط فروش قيمت پايه (ریال) انتخاب ريو مجهز به سيستم ضد سرقت فروش ريو مجهز به سيستم ضدسرقت - تحويل آبان و آذر87 126,400,000
12:50
adolf1945
16 August 2008, 01:22 PM
قیمت در سایت مثل سابق شد شنبه ساعت :icon_conf ريو
نام خودرو شرایط فروش قيمت پايه (ریال) انتخاب ريو مجهز به سيستم ضد سرقت فروش ريو مجهز به سيستم ضدسرقت - تحويل آبان و آذر87 126,400,000
12:50داداش شما مگه خوشت میآد مطالب بی اساس بگی .
قیمت همون 13.850 هست .(شنبه 26 مرداد 87)
?!...sia
16 August 2008, 01:29 PM
من امروز خودم تو دنیای اقتصاد خوندم که دوباره شده 12.640
reza engine
16 August 2008, 01:44 PM
داداش شما مگه خوشت میآد مطالب بی اساس بگی .
بنده خدا كاملا با اساس صحبت كرده. درسته كه تو سايت سايپا قيمت همون 13.850 است ولي اگر به سايت [Only registered and activated users can see links] كه مربوط به ثبت نام اينترنتي هست مراجعه كنيد خواهيد ديد كه قيمت از 13.850 مجددا به 12.640 برگشته و موعد تحويل هم آبان و آذر هست.
من همين امروز صبح براي يكي از دوستانم ثبت نام كردم.
rezadokoo
16 August 2008, 01:56 PM
داداش شما مگه خوشت میآد مطالب بی اساس بگی .
خير عزيزم در ليست قيمت ها هنوز آپديت نشده و قيمت 138500000 است ولي در فروش اينترنتي كه قيمت بروز شده 12640000 ميفروشن
خبر كاملا صحت داره از نمايندگي هم خودم شخصا پرسيدم
?!...sia
16 August 2008, 03:05 PM
دارم وسوسه میشم اینو بفروشم یکی دیگه ثبت نام کنم! [Only registered and activated users can see links]
hosseinabd
16 August 2008, 05:14 PM
سلام دوستان عزیز.
اولا به اون عزیزی که می گفتند صدای موتور زیاده با تایید حرف دوستان اوایل ماشین رو که میگیری یکمی غیر قابل تحمله ولی بعدا خوب میشه و کمتر میشه و نمد زیر کاپوت هم بندازی درست معجزه نمیکنه ولی صدای ماشین رو کمتر میکنه البته اگه بتونی کف ماشین ه