PDA

View Full Version : تاپیک جامع ریو

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

Z@man
15 June 2008, 11:24 AM
اگر میخواهید صدای موتور کمتر بشه حتما از نمد کاپوت، فابریک KIA استفاده کنید. من از تهران میدان قزوین گرفتم 23000 تومن. 10 تومنی هم داشت که به کفر ابلیس نمی ارزه.
الان صدای موتور بم تر شده و بخصوص در سرعتهای بالا خیلی تاثیر مثبت داشت.
اما برای کم کردن صدای انتقالی از جاده و لاستیک به داخل ، زیر موکت را دو لایه نمد زدم که تاثیرش عالی بود.
این چند تا عکس هم از مراحل کار گرفتم.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

نمد فابریک زیر موکت
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

قسمت مشخص شده را با نمد پر کردم

نمدکاری زیر موکت

از زیر داشبورد تا صندلی عقب

الان داخل ماشینم خیلی بیصداتر از قبل شده
سوالی بود در خدمتم

bamshad
15 June 2008, 04:31 PM
همون میدان قزوین براتون انداخت یا بردید جای دیگه هزینه نصبش چقدر شد؟

jacky
15 June 2008, 06:42 PM
دوستان یک review خارجی در مورد ریو دیدم ، لینکش رو می ذارم :

[Only registered and activated users can see links]

من تازه برای ریو ثبت نام کردم ، زیاد تحقیق کردم بنظرم ماشین خوبی میاد و در رده خودش ارزش خرید رو داره .

خوشحال می شم اگه توصیه دارین بهم بکنین ممنون .

راستی عکس از رنگهای مختلف ریو در ایران رو دارین ؟

من فقط یک لینک خارجی پیدا کردم که اکثر اون رنگها در ایران تولید نمی شه .

kamil81
16 June 2008, 12:03 AM
سلام

امروز رفتم 2جفت لاستيك سونيتومو ژاپن زيرش انداختم ماشين خيلي خوشگل شد 205/60/13 . قيمت 260.000
تاثيري در سفت شدن فرمون نداشت يا حداقل قابل احساس نبود.
انشاا... فردا ميرم براي پروژكتور و نمد زير كاپوت.

bamshad
16 June 2008, 02:42 AM
من تازه برای ریو ثبت نام کردم ، زیاد تحقیق کردم بنظرم ماشین خوبی میاد و در رده خودش ارزش خرید رو داره .

خوشحال می شم اگه توصیه دارین بهم بکنین ممنون .

راستی عکس از رنگهای مختلف ریو در ایران رو دارین ؟

من فقط یک لینک خارجی پیدا کردم که اکثر اون رنگها در ایران تولید نمی شه .
دوست عزیز منم تقریبا شرایط شما رو دارم و تنها مواردی که به نظزم باید در ریو توجه کرد اینهاست:
اگه دوست داری دست اندازارو مکتر احساس کنی تووی سرعت بالا ماشینت پایدار تر باشه ترمزها بهتر عمل کنند بهتره از رینگ 14 و لاستیک مناسب مثلا 185یا195 استفاده بشه
اگه صدای موتور برات آزار دهنده هست میتونی با نمد کاپوت و برای صدای کف ماشین از نمد برای کف ماشین استفاده کنی
چیزای دیگه بیشتر سلیقه ای هستن مثل نصب پروژکتور یا سنسور برای دنده عقب و یا...
فعلا همینا یادم بود که هر موقع ماشینو تحویل بدن حتما انجام خواهم داد.:icon_surp

?!...sia
16 June 2008, 09:49 AM
من دیروز لاستیکهای خودش رو با Falcen با سایز 205-13 عوض کردم به نظر من که هندلینگش خیلی بهتر شده و تو دست انداز ها هم بهتر عمل میکنه
فقط یه مورد:
دیروز توی یکی از بزرگ راهای شیراز یه 206 که یه دختره پشتش بود از بقل دستم گلوله کرد منم گفتم بذار سوسکش کنم! [Only registered and activated users can see links]
خلاصه به 1 کیلومتر نرسیده سوسکش کردم ولی با سرعت 120-30 تا وقتی رسیدم به یه سرعت گیر یه کم هم پیچ بود و وقتی ترمز کردم حس کردم دو چرخ سمت شاگرد قفل کرد!!
ویه کم هم زیر ماشین در رفت! [Only registered and activated users can see links]
به نظر شما بخاطر آب بندی نشدن ماشینه یا اینکه ممکنه ترمز ها قفلی داشته باشه؟

Z@man
16 June 2008, 09:58 AM
همون میدان قزوین براتون انداخت یا بردید جای دیگه هزینه نصبش چقدر شد؟
نمد کاپوت رو همونجا برام نصب کرد ولی نمدکاریه داخل ماشین رو ساوه انجام دادم که 35 تومن گرفت و حدود 3 ساعت زمان برد. البته تهران قیمت بالاتره!:icon_eek:

mohammad1983
16 June 2008, 10:05 AM
خب ترمز ها كه قفل ميكنن.من حتي در بارون يه ترمز نه زياد سفت زدم ليز خورد.تازه لاستيكم هم ms هست.ولي از ترمز هاي شديد اجتناب كنيد.رفته بودم تخصصي ريو ميگفتن چون ABS نداره فشار ترمز ميافتد رو جلوي ماشين و بعد از مدتي ممكن است باعث ايراد در جلوبندي بشه.(البته اگر مرتبا بخواهي ترمز شديد بگيري)

kamil81
16 June 2008, 02:36 PM
از وقتي لاستيك هارا عوض كردم احساس مي كنم وضعيت ترمزهام بهم ريخته. با اندك ترمزي لاستيك سمت راننده قفل مي كنه و با اينكه قبل از نصب لاستيك هر 4تا را بالانس كرد ولي از 80 به بعد فرمون شديدا مي زنه . بايد دوباره برم نشون بدم.

نمد زير كاپوت هم تو مشهد پيدا نمي شه. دوستان مشهدي كه تهيه كردند آدرس بدهند. ممنون.

lavson1361
16 June 2008, 05:00 PM
من دیروز لاستیکهای خودش رو با Falcen با سایز 205-13 عوض کردم به نظر من که هندلینگش خیلی بهتر شده و تو دست انداز ها هم بهتر عمل میکنه
فقط یه مورد:
دیروز توی یکی از بزرگ راهای شیراز یه 206 که یه دختره پشتش بود از بقل دستم گلوله کرد منم گفتم بذار سوسکش کنم! [Only registered and activated users can see links]
خلاصه به 1 کیلومتر نرسیده سوسکش کردم ولی با سرعت 120-30 تا وقتی رسیدم به یه سرعت گیر یه کم هم پیچ بود و وقتی ترمز کردم حس کردم دو چرخ سمت شاگرد قفل کرد!!
ویه کم هم زیر ماشین در رفت! [Only registered and activated users can see links]
به نظر شما بخاطر آب بندی نشدن ماشینه یا اینکه ممکنه ترمز ها قفلی داشته باشه؟عزیز جان , آخه چرا پس 205 انداختی ....:icon_razz
بعضی نمایندگیها اگه 205 بندازی به گارانتی گیر میدن.
ضمن اینکه ماشین صفر رو بهش **** گاز نده , برای موتور ضرر داره . حالا اینقدر ماشین سوسک کنی که خودتم خسته بشی .
موتور ریو هر چی بیشتر کار کنه نرمتر میشه . شتابش هم بیشتر میشه . ولی خوب اگه لاستیک خودش همون175 باشه شتاب بهتری داره . من روزای اول با 206 زیاد کورس میزاشتم (خیلی هم برام معجزه نمیکرد .) ولی الان بعد از 10 هزار تا با جرأت میتونم بگم توی صفر تا صد زانتیا و تیپ پنج رو هم میگیرم . مخصوصا" اگه سوپر زده باشم .
ماشین صفر رو هم جز سوپر هیچ چی دیگه بهش نده بخوره . روغنت رو هم همون بهران ریو بریز از دید من با گرید SG , SH بهترین روغنه .
کلا" من که عادت ندارم زیاد به فنی ماشین گیر بدم . و همیشه هم راضی بودم . این ریو با هزار مدل شرایط آب و هوایی و جاده ای ایران وفق داده شده تا الان به دست شما رسیده .

از وقتي لاستيك هارا عوض كردم احساس مي كنم وضعيت ترمزهام بهم ريخته. با اندك ترمزي لاستيك سمت راننده قفل مي كنه و با اينكه قبل از نصب لاستيك هر 4تا را بالانس كرد ولي از 80 به بعد فرمون شديدا مي زنه . بايد دوباره برم نشون بدم.

نمد زير كاپوت هم تو مشهد پيدا نمي شه. دوستان مشهدي كه تهيه كردند آدرس بدهند. ممنون.پدر جان , من که گفتم لاستیک رو عوض نکنید , والله لاستیکای خودش خوبه ... درسته یه ذره هندلینگ رو بهتر میکنه ولی به دردسرای اینجوری نمیصرفه . حالا اگه یه مشکلی هم پیدا کرده باشه , نمایندگی , میبندش به لنگ لاستیک , مخصوصا" که هنوز سرویس اولیه هم نرفتی . حداقل میزاشتب بعد از سرویس 1000 تا عوض میکردی .

البته هر کسی نظری داره , امیدوارم بقیه دوستان عزیزم , به من خرده نگیرن.

تا دیدار بعد , اگه زنده بودم , خداحافظ ...

mohammad1983
16 June 2008, 07:10 PM
همسایمون ریو داره ما قبل از اینکه بخریم پشتش نشستیم نرم تر بود شاید چون یکی دوسالی کار کرده بود ولی لاستیکهاش فابریک بود!! ممکنه به خاطر باد لاستیک باشه؟
درها هم خیلی سفتن و صدای موتور خیلی زیاده!! ضریب دنده ها هم خیلی به هم نزدیکه!! آدم باید تند تند دنده عوض کنه پنجشم زیادی سنگینه!
صندلی شاگرد هم اصلا راحت نیست . :icon_eek:

دقيقا نرمي ماشين همسايتون مال كاركدش هست.مال ما 6500 تا كار كرده ولي نسبت به ريوي نو نرم تره.
اين حس شما رو هم در دنده عوض كردن من هم داشتم.مرتب بايد دنده عوض كني زود پر ميشن.ولي الان بعد از 5 ماه عادت كردم.با اين كه هميشه پشتش نميشينم.بعد از گارانتي اوليه كه ببريد نرمي دنده هاي خودرو زمين تا آسمون فرق ميكنه چون واسكازين عوض ميكنن.
سفتي در ها هم به خاطر لاستيك دور در خوبي هست كه داره ولي اون هم باز عالي ميشه در اثر كاركرد.در عقب خودروي ما سمت چپ به دليل استفاده نكردن همون جوري سفت بسته ميشه.:icon_surp
در مورد صندلي هم من كه راحتم چون كفي صندلي رو اون جور كه ميخواهم هم از قسمت جلو هم از قسمت عقبش تنظيم ميكنم.

ATOS
16 June 2008, 10:03 PM
بعد از گارانتي اوليه كه ببريد نرمي دنده هاي خودرو زمين تا آسمون فرق ميكنه چون واسكازين عوض ميكنن.
اصلا عوض کردن روغن گیربکس مسئله متداول و عرفی نیست:icon_evilو بیشتر توصیه میشه عوض نشه و فقط چک بشه:icon_cool

mohammad1983
16 June 2008, 11:15 PM
اصلا عوض کردن روغن گیربکس مسئله متداول و عرفی نیست:icon_evilو بیشتر توصیه میشه عوض نشه و فقط چک بشه:icon_cool
دوست عزيز اين مطلب دست ما نيست.وقتي ماشين به نمايندگي تخصصي ريو برده ميشه در 4 راه ايران خودرو اون ها خودشون واسكازين رو مجاني عوض مي كنند.و عرف كارشون هست.

reza_s29
16 June 2008, 11:31 PM
عقب ریو سر پیچهایی که یکم دست انداز و موج تو اسفالتش باشه به قول معروف در میره و گیج میزنه ربطی به اب بندی نداره! البته امیدوارم این حالت رو تجربه نکنید

سلام مجدد به همه بچه های عزیز فروم
کلی تغییر تو ماشین ایجاد کردم :
1- تعویض دیسک و صفحه با نوع گرافیتی که مخصوص شتابگیری و ریس میباشد
2-تخلیه منبع کاتالیست اگزوز(یه ذره صداش بم شده ولی کلی نفس ماشین باز شده
3-باز کردن انزکتورها و شتشوی کامل با دستگاه اولتراسونیک
4-نصب کیت کامل زنون بوش
17 هزار کیلومتر کارکرد

mohammad1983
17 June 2008, 10:15 AM
سلام مجدد به همه بچه های عزیز فروم
کلی تغییر تو ماشین ایجاد کردم :
1- تعویض دیسک و صفحه با نوع گرافیتی که مخصوص شتابگیری و ریس میباشد
2-تخلیه منبع کاتالیست اگزوز(یه ذره صداش بم شده ولی کلی نفس ماشین باز شده
3-باز کردن انزکتورها و شتشوی کامل با دستگاه اولتراسونیک
4-نصب کیت کامل زنون بوش
17 هزار کیلومتر کارکرد
آقا مباركه
1.ديسك و صفحه چند؟ از اين هايي هست كه سفته و ميگن براي رانندگي تو شهر مناسب نيست و خسته ميكنه آدمو؟
4.زنون رو چند گرفتيد؟ من يكي از دوستام خودش تو بازار هست و از مغازه خودش يه زنون برداشت بست رو ماشينش والا به من هم نشون داد نورش بيشتر چشم ماشين هاي ديگر رو كور ميكرد و حتي نور دهي جلو از لامپ عادي هم كمتر شده بود.ميگفت عمق كاسه چراغ ريو مناسب نيست و كانون به هم ميريزه.

bamshad
18 June 2008, 02:27 AM
از اساتید کسی توی سایپا نیست بفهمیم ریوهایی که پاییز میدن ABS خواهند داشت یا نه؟

kamil81
18 June 2008, 02:29 PM
از اساتید کسی توی سایپا نیست بفهمیم ریوهایی که پاییز میدن ABS خواهند داشت یا نه؟

سلام

يك جا خواندم كه از قول مسئولين سايپا نوشته بود كه فعلا هيچ برنامه اي براي ABS كردن ريو ندارند. فعلا قصد دارند پرايد ها را ABS كنند.

?!...sia
18 June 2008, 05:47 PM
اساتید ریو سوار کسی ماشینش رو ABS کرده؟
کلا چه طوره؟
فایده داره یا نه؟

TheZ
19 June 2008, 05:36 PM
عقب ریو سر پیچهایی که یکم دست انداز و موج تو اسفالتش باشه به قول معروف در میره و گیج میزنه ربطی به اب بندی نداره! البته امیدوارم این حالت رو تجربه نکنید

دوست عزیز اون اکسل یکپارچه عقب که به قول بعضیا ضعفه، برای همین کاره و کار استرسبار را در عقب ماشین انجام میده. موقع پیچیدن با ریویی که استرسبار نداره فقط باید با فرمون بازی کنید که جلوش از مسیر خارج نشه، عقبش نمیشه! :icon_wink

گیج شدن عقب ماشین در درجه اول به باد لاستیکها و بعد به غلط سوار شدن لاستیک روی رینگ با توجه به فلش حرکت ربط داره.

?!...sia
19 June 2008, 05:48 PM
دوست عزیز اون اکسل یکپارچه عقب که به قول بعضیا ضعفه، برای همین کاره و کار استرسبار را در عقب ماشین انجام میده. موقع پیچیدن با ریویی که استرسبار نداره فقط باید با فرمون بازی کنید که جلوش از مسیر خارج نشه، عقبش نمیشه! :icon_wink

گیج شدن عقب ماشین در درجه اول به باد لاستیکها و بعد به غلط سوار شدن لاستیک روی رینگ با توجه به فلش حرکت ربط داره.

اتفاقا من همون روز لاستیک عوض کرده بودم و خودمم چون حدث زدم ممکنه باد لاستیکام زیاد باشن بردم چک کردن گفت مشکلی نداره!

TheZ
19 June 2008, 10:46 PM
اتفاقا من همون روز لاستیک عوض کرده بودم و خودمم چون حدث زدم ممکنه باد لاستیکام زیاد باشن بردم چک کردن گفت مشکلی نداره!

شما هم همین مشکلو دارید؟

پس شک نکنید که باد لاستیکهاتون مورد داشته. برای اندازه گیری باد لاستیک یه گیج بگیرید و وقتی که ماشین 12 ساعت روی سطح صاف بود باد لاستیکها رو رو اندازه بگیرید. در غیر اینصورت به دلیل اینکه داخل لاستیک با هوا پر شده نه گاز بی اثر، گیج مقدار بیشتری رو نشون میده و کسی که چک میکنه بادش رو خالی میکنه و بنابراین در شرایط عادی مثل حالت پنچر باعث لرزش ماشین میشه. روش دیگه هم اینه که سرتونو بزارید روی آسفالت و ببینید که عاجهای لاستیک به صورت کاملا عمودی و محکم روی زمین باشن به طوری که انگشت کوچیکه یه بچه بتوانه داخل عاج ها بره. (که البته این روش نتایج مثبت کاذب زیادی داره که توصیه نمیکنم ازش استفاده کنید)

ترمز abs ای که روی ریو نصب خواهد شد به شدت قدرت ترمزگیری را کم میکنه. پیشنهاد میکنم روش صحیح ترمزگیری را یاد بگیرید و پول اضافی هم خرج نکنید. البته هر ترمز دیسکی ای قدرتش از نوع abs اون بیشتره و این امر توی جاده های خاکی و خیس و یخ کاملا مشهوده که abs بدون ebd یعنی ترمز تعطیل!

با زبون بی زبونی گفتم، حالا هر کی میخواد پند بگیره هر کی میخواد ملال! :icon_wink :icon_arro

reza_s29
20 June 2008, 12:30 AM
mohammad1983 ([Only registered and activated users can see links]) جان سلام ببخشید دیر جواب دادم
دیسک و صفحش که سفت نیست ولی برای رانندگی و شتابگیری ناگهانی خیلی خوب جواب میده زنون هم از روز بیشتر روشن میکنه و وقتی من زنون میزنم ماشین بغلیم هم میتونه بدون چراغ راحت راحت ببینه زنونام 240 تومن شد با ترانس اصلی برامم مهم نیست که ارزون خریدم یا گرون چون نورش خیلی عالیه
دیسک و صفحه هم از دبی برام اوردن هنوز پولش رو نگرفته

lavson1361
20 June 2008, 12:45 PM
در وحله اول خیلی خوشحالم که از نظرات خوب جناب TheZ ([Only registered and activated users can see links]) بهره میبریم .
ایشون در فروم مجله ماشین هم یکی از کاربران خوب و فعال بودند .

در وحله دوم از آقا کامیل تشکر میکنم که توی مشهد از ما پذیرایی کردند و من رو شرمنده خودشون کردند . (آخه من دیروز از مسافرت مشهد اومدم و در آنجا با Kamil جان دیدار فیس تو فیس داشتیم(

در وحله سوم باید از تجربه ام باریو بگم که برای چندمین بار میباشد. و تفاوت اون با مسافرتی که توی عید داشتم( منظور ماشین صفره . کیلومتره من الان تقریبا" 11 هزار کیلومتر شده )
باید عرض کنم . انتقادهایی که غالبا" به ریو وارد میشه , اکثر" بر سر خودروهایی بوده که از صفر کیلومتر تحویل مصرف کننده قرار گرفته شده بود و این قضیه باعث میشه که مصرف کنندگان دیگر ( بر خلاف ماشینهای دیگه) به غلط بیافتند و قضاوت عجولانه ای به عمل بیارند . اما بحث کارشناسی در چنین موردی , این قضیه مسجل میکنه که, تمام کسایی که از ربو مدت بیش از 5 ماه و یا 10 هزار کیلومتر به بالا استفاده نمودند , نظراتشان با افرادی که در کیلومترهای اول هستند , صد در صد در تخالف است. به تعبیر دیگه یعنی , ریو برعکس سمند و 405 و 206بازده ای بلند مدت داره و در روزای اول , چشم گیر نیست و حسنهای اون در حین رانندگی و در طی گذشت زمان حاصل میشه و قطعا" کسی که پیش از آن , تجربه چند خودروی رقیب رو داشته , میتونه با یک مقایسه در اعماق خودش به نتیجه مطلوب برسه (که همانا رضایت از این خودروست .(

من از تهران تا مشهد حدود 51 لیتر رفته و 54 لیتر برگشتنه , بنزین مصرف کردم
و در طول مسیر رفت ,چون مسیر در شب طی شده بود , کولر نداشتم اما برگشت در تمام مدت روز کولر روشن بود و مصرف اضافی , در مسیر برگشت , تنها و تنها سه لیتر بود . این یعنی بود و نبود کولر روی مصرف ریو تأثیری نداره . بنده هیچ ماشینی رو سراغ ندارم که در استفاده هزار کیلومتری از کولر , فقط 3 لیتر اضافه مصرف کنه .این قضیه یکی از اون چیزهایی است که میتونه در بلند مدت برای فرد محرز بشه و در بالا به اون اشاره کردم . اگه یه روز کسی به من چنین حرفی میزد به خدا قبول نمیکردم ولی الان حتی اگه به من بخندند , پیش خودم سرافراز هستم که از چپزی مطمئن هستم که دیگران اون را توهم مینامند و به نوعی یاد گالیله و نظرانش میافتم که در زمان خودش محکوم شد ولی آیندگان حقانیت گفته های او را تأیید نمودند .

شتاب ریو با کولر به نسبت خیلی کم میشه ولی توی سرعتش زیاد تأثیر نمیزاره . همچنین صدای موتور ,پس از کیلومتر 8هزار و دوربار تعویض روغن , صد در صد کلاهش پیدا میکنه و بسیار نرم و بم و پر طنین میشه .به طوری که دیگه به صداش عادت میکنید و هیچ وقت بهش فکرنخواهید کرد (اونجوری که روزای اول فکر میکردید)

کولر ریو بر عکس خودروهایی که من باهاشون تجربه رانندگی بلند مدت را داشتم , اصلا" افت خنکی نداره و حتی در بدترین گرما میتونه به شما یک هوای خنک و مداوم را به هدیه بیاره که این هم از همون قضایای بازده بلند مدته .

تعلیق و فنر بندی ماشین بسیار نرمتر شده و از اون کوبشهای صفر کیلومتری خبری نیست . شتاب ماشین توی سربالاییها بسیار بسیار از خودروهای رقیب بیشتره . فقط شرطش اینه که پر گاز بییاین . من توی گردنه آهوان (در مواقعی که مجبور بودم با سمند و 206 با دنده 4 مسیر رو طی کنم) , با ریو , دنده 5 رو با دور 3000 پر میکردم و کشش بالایی رو میدیدم , حتی توی دنده های سبک کششی بسیار عالی داشت .

مدت افزایش سرعت ریو , بعد از 120 کیلومتر فاصله بسیار کمی است . یعنی شما اگر قرار باشه با خودورهایی مثل 206 و سمند و 405 از سرعت 120 تا 170 را ظرف مدت N ثانیه طی کنید , با ریو N منهای یک ثانیه طی میکنید این قضیه نشون میده حرف کسایی که میگن ریو توی سرعت بعد از 120 کیلومتر از ماشینهایی که گشتاور بیشتری دارند کم میآره , بی اساسه . چون این موضوع خلاف این رو ثابت میکنه .

به هر جهت من توصیه میکنم صبور باشید و در مورد هیچ خودرویی , مخصوصا" ریو زود قضاوت نکنید. همچنین به دنبال ریوهای قدیمی باشید چون ظاهرا" تمام مارکهای کیا داره به سایپا تغییر پیدا میکنه . ( بد آن ساعت که نوبت بر من آیو )

حق نگهدارتون ....

mohammad1983
20 June 2008, 06:42 PM
آقا لاوسون سلام
ميگم سرعت متوسط و ميزان بارت چقدر بود؟
از تجربياتت هم ممنون.

lavson1361
20 June 2008, 10:23 PM
محمد جان , صندوقم پر از بار بود و درب صندوق به زور بسته میشد چون ما برای کم کردن هزینه سفر تا طالبی و هنوانه هم با خودمون از همین جا برده بودیم . تعداد افراد با راننده چهار نفر بود که البته یکیمون خروس وزن بود .

سرعتم همیشه بین 100 تا 120 بود و دور موتورم هم روی 3000 فیکس میکردم . یعنی با کولر و دنده 5 و دور موتور 3000 همیشه سرعت ثابت 120 کیلومتر رو داشتم . و تقریبا" 10 ساعت طول کشید تا به مشهد برسیم .

بنزین هم فقط سوپر میزدم . حتی یادمه توی شاهرود در به در توی شهر گشتم تا بالاخره یه جایگاه پیدا کردم که سوپر داشت . (خدایی تهران و شهرستانهای اون اکثر جایگاهها سوپر دارن ولی شهرهای دیگه اصلا" انگار همه با سوپر بیگانه بودند )

mohammad1983
20 June 2008, 11:13 PM
محمد جان , صندوقم پر از بار بود و درب صندوق به زور بسته میشد چون ما برای کم کردن هزینه سفر تا طالبی و هنوانه هم با خودمون از همین جا برده بودیم . تعداد افراد با راننده چهار نفر بود که البته یکیمون خروس وزن بود .

سرعتم همیشه بین 100 تا 120 بود و دور موتورم هم روی 3000 فیکس میکردم . یعنی با کولر و دنده 5 و دور موتور 3000 همیشه سرعت ثابت 120 کیلومتر رو داشتم . و تقریبا" 10 ساعت طول کشید تا به مشهد برسیم .

بنزین هم فقط سوپر میزدم . حتی یادمه توی شاهرود در به در توی شهر گشتم تا بالاخره یه جایگاه پیدا کردم که سوپر داشت . (خدایی تهران و شهرستانهای اون اکثر جایگاهها سوپر دارن ولی شهرهای دیگه اصلا" انگار همه با سوپر بیگانه بودند )
آفري:icon_cool بابا ديگه بايد با سوپر خدا حافظي كرد.من هم تا به حال سوپر زدم ولي ديگه....البته ريو ما كم راه ميره و ماهي 600 الي 700 كيلومتر
خوب كاري كردي شب رفتي من هم هميشه سفر شبانه رو ترجيح ميدم.زيارتت هم قبول:icon_excl

TheZ
21 June 2008, 12:00 AM
آفري:icon_cool بابا ديگه بايد با سوپر خدا حافظي كرد.من هم تا به حال سوپر زدم ولي ديگه....البته ريو ما كم راه ميره و ماهي 600 الي 700 كيلومتر

آقا راست میگی ... چرا این سوپر این جوری شده؟ فقط پمپ بنزین چهاراه مصباح داره و اونی که توی اتوبانه... بقیه یا اصلا ندارن یا پمپهاشو بستن! :icon_redf

راستی غیر از سوپر نزنی ها ... اگر زدی یه دو سه هزار کیلومتر بعد فیلتر بنزینت رو باز کن (تعویض کن) و آب بگیر توش ببین چه چیزهایی که از توش بیرون نمیاد... :icon_lol:

?!...sia
21 June 2008, 01:10 PM
آقا من ماشین رو که از نمایندگی تحویل گرفتم باکش فول بود ولی تقریبا با 300 تا کارکرد باکش خالی شده!
البته بیشترش تو ترافیک و با کولر روشن بوده...
این میزان مصرف طبیعیه؟

TheZ
21 June 2008, 01:20 PM
آقا من ماشین رو که از نمایندگی تحویل گرفتم باکش فول بود ولی تقریبا با 300 تا کارکرد باکش خالی شده!
البته بیشترش تو ترافیک و با کولر روشن بوده...
این میزان مصرف طبیعیه؟

تقریبا طبیعیه، ولی بعد از چند هزار کارکرد و به اصطلاح آب بندی شدن خیر. با این حال اتصالات باک و فیلتر تا انژکتور را چک کنید شاید نشتی داشته باشه.

?!...sia
21 June 2008, 01:28 PM
تقریبا طبیعیه، ولی بعد از چند هزار کارکرد و به اصطلاح آب بندی شدن خیر. با این حال اتصالات باک و فیلتر تا انژکتور را چک کنید شاید نشتی داشته باشه.

ممنون
اتفاقا زیر ماشین رو چک کردم ولی رو زمین خشکه...

TheZ
21 June 2008, 01:40 PM
ممنون
اتفاقا زیر ماشین رو چک کردم ولی رو زمین خشکه...

تشخیص نشت بنزین خیلی مشکله چون زود تبخیر میشه و روی زمین علامتی نمیزاره... به هر حال برای سرویس اولیه که بردید چون همه بازدیدها مجانیه بگید که مصرف خیلی زیاده و بوی بنزین هم از اطراف ماشین میاد... که برات یه چک کامل بکنن.

shahram2006_m
21 June 2008, 07:06 PM
دوستان رعایت کنید ،اینجا تاپیک جامع ریو هست.
لطفا برای حرف های خصوصی و سایر موضوعات از پیغام خصوصی استفاده کنید تا باعث انحراف تاپیک نشید و به کمک خود شما تاپیک علمی و فنی تری داشته باشیم.
پست های منحرف کننده پاک شد.

ممنون از دوستان

lavson1361
21 June 2008, 08:10 PM
بچه ها نظرتون در مورد این پا دری ها چیه ؟؟
فکر کنم باکلاس باشه ...
4 تاش شد 10 تومن...

mohammad1983
21 June 2008, 08:30 PM
فکر کنم باکلاس باشه ...
4 تاش شد 10 تومن...

مبارك
يه نمه گرون گرفتي من 6000 تومان گرفتم.عقبي ها زياد كارايي ندارند ولي جلويي ها خيلي توپس هستند :icon_cool

lavson1361
21 June 2008, 08:41 PM

آقا طبیعیه ....
هیچ غم به دلت راه نده , دنبال هیچ چی هم نگرد . من روزای اول با یه باک 300 تا هم نمیرفتم . کامیل هم توی مشهد به من میگفت با یه باک دویست و خرده ای رفته . موتور این ماشین ها اکثرا" تنظیم تنظیمه ...

بعد از گارانتی اولیه , و تعویض روغن گیربکس و روغن موتور و فیلتر روغن , ماشینت مثل دوران رنسانس دارای تحول خواهد شد . و دو , سه هزار تای بعد هم میبینی توی کفی داری همون صدی 5 و خرده ای مصرف میکنی .

بعد از اون هم هر وقت خواستی ببینی ماشینت مصرف سوختش درسته یا نه ؟!! توی یه مصافتی که جاده کفی داره , تست کن باید با یه باک 600 کیلومتر (حالا 30 تا بالا 30 تا پایین ) بری .

farhadoo
21 June 2008, 09:52 PM
سلام دوستان
به نظر شما قشنگترین رنگ ریو چیه؟؟ یا بهتر بگم کدوم رنگ بیشتر به ریو میاد؟؟

TheZ
21 June 2008, 09:56 PM
سلام دوستان

البته سلیقه ها مختلفه و نمیشه بهترین رنگ رو مشخص کرد... ولی به نظر من سفید. اونم به خاطر اینکه نوع رنگش بروزه... رنگ 54... البته یه کم زیادی ریوهای سفید توی شهر زیاد شدن ! :icon_idea

lavson1361
21 June 2008, 10:02 PM
سلام دوستان

به نظر من سفید ...
ولی خوب سفید داره یواش یواش خز میشه . در غیر این صورت من نقره ای خودم و یا بژ رو خیلی میپسندم .

solomio
21 June 2008, 11:18 PM
سلام
ایاخبر جدید درسته میگن ریو رو میخوان با airbag ,abs بدن ؟

TheZ
21 June 2008, 11:30 PM
سلام
ایاخبر جدید درسته میگن ریو رو میخوان با airbag ,abs بدن ؟

بخش اول خبر درسته بخش دوم تکذیب میشه!

اتفاقا دیروز توی پیست با بچه ها صحبتش بود که ریو ساخته شده تا با محصولات سمند و 206 رقابت کنه... اونا که قیمتشون کشیده بالا، حالا همچین خبری نمیشه اگر 1 تومن هم اضافه واسه airbag بیاد روی ماشین...

امکانات فنی و دانش نصب هر دو سیستم در شرکت موجوده. منتها تا جایی که من خبر دارم airbag به دلیل هزینش که حدود 700 تا 900 تومن میشه (روی اتومبیل خط تولید) و کمی بیشتر روی اتومبیلهای موجود، فعلا در حالت تعلیقه. شایدم پشت درهای بسته اساتید دارن طرح میریزن که airbag آینده پراید رو روی ریو نصب کنن!! :icon_arro

?!...sia
22 June 2008, 07:54 AM
فکر کنم باکلاس باشه ...
4 تاش شد 10 تومن...

اینا طرح استیلشه
من یه مدل دیگش رو گرفتم 18 تومن رفتم خونه هفته آینده عکس میذارم حتما
حالا یه سوال:
یارو که میخواست بچسبونه مال سمت راننده رو خوب نچسبوند و موقع شست و شو آب میره زیرش و میترسم رنگ رو خراب کنه!
میشه کند اینو دوباره چسبوند؟!

mohammad1983
22 June 2008, 08:24 AM
اینا طرح استیلشه
من یه مدل دیگش رو گرفتم 18 تومن رفتم خونه هفته آینده عکس میذارم حتما
حالا یه سوال:
یارو که میخواست بچسبونه مال سمت راننده رو خوب نچسبوند و موقع شست و شو آب میره زیرش و میترسم رنگ رو خراب کنه!
میشه کند اینو دوباره چسبوند؟!
آره بابا چرا نشه زيرش از اين چسب 2 طرفه ها هست.يه مقدار بخر كه اگر خراب شد چسب داشته باشي.

TheZ
22 June 2008, 01:01 PM
دوستان اونوقت بعد از مثلا 1 سال بخواید اینا رو بکنید رنگ ماشین صدمه نمی بینه؟

mohammad1983
22 June 2008, 02:10 PM
دوستان اونوقت بعد از مثلا 1 سال بخواید اینا رو بکنید رنگ ماشین صدمه نمی بینه؟
والا فكر نميكنم.مثل چسب هاي دوطرفه كه براي زه بغل ميزنند ميمونه.يه چسب رنگ رو نميكنه:icon_twis

TheZ
22 June 2008, 08:21 PM
والا فكر نميكنم.مثل چسب هاي دوطرفه كه براي زه بغل ميزنند ميمونه.يه چسب رنگ رو نميكنه:icon_twis

محمد جان چند وقت پیش تاییدیه پیست پشت درب کاپوتم چسبوندن با اینکه نمد داشتم و کلیش روی نمد رفت ولی موقع کندن قشنگ رنگشم یک تیکه کنده شد... خیلی مواظب باشید اینا کار دستتون نده. چون ماشین سفید رنگش کیلر رو کاره به صورت یک لایه است که اگر گرما و فشار زیاد بهش بیاد کنده میشه و کلی هم رنگ زیرشو با خودش بلند میکنه.

lavson1361
25 June 2008, 01:27 PM
یه خبر توپ برای دارندگان ریو ...
قیمت کیا ریو امروز(5 تیر 87) 14.300 سفید ..
14.350 تا 14.400 رنگهای متالیک (البته با بنزین)

farhadoo
25 June 2008, 01:58 PM
اي بابا! باز ما اومديم يه جيزي بخريم! به 20 تومن نرسه خوبه!

lavson1361
25 June 2008, 02:41 PM
اي بابا! باز ما اومديم يه جيزي بخريم! به 20 تومن نرسه خوبه!

داداش مثل اینکه این بار , قلتک گرونی افتاده روی 206 تیپ 2 و کیاریو .
بارم ریو ,206 که روزی 100.
تومن داره میره روش .
البته من فکر میکنم به خاطر بحث مسافرتها و ابتدای بورس فصلی ماشین هم باشه .
اما چیزی که مهمه اینمه که به هر مرزی برسه , شاید ثابت بشه . اما عمرا پایین بیا نیست .
پس از من میشنوی همین قیمت رو هم غنیمت بشمار و برو بگیر .
یاد اون روزا بخیر (3ماه پیش) که یه عده میگفتند اگه ریو 11 تومن بود مامیخریدیم .

bamshad
25 June 2008, 07:33 PM
قیمت کارخونه که ایشالا تغییر نکرده؟

Raminium2001
26 June 2008, 07:41 AM
این قیمت خیلی برای ریو بدون ABS و Airbag و ... زیاده. من تو همین هفته تصمیم داشتم بخرم، ولی با این قیمت حتما تجدید نظر می کنم.

Z@man
26 June 2008, 10:27 AM
اگر عجله نداری ثبت نام کن و تحویل 40 روزه بگیر. فکر کنم 12640 باشه که واقعا مناسبه.

?!...sia
26 June 2008, 10:42 AM
اگر عجله نداری ثبت نام کن و تحویل 40 روزه بگیر. فکر کنم 12640 باشه که واقعا مناسبه.

فکر کنم تموم شدا!
من که 3 روز پیش تماس گرفتم گفتم فعلا اصلا تحویل نداریم!

lavson1361
26 June 2008, 11:22 AM
این قیمت خیلی برای ریو بدون ABS و Airbag و ... زیاده. من تو همین هفته تصمیم داشتم بخرم، ولی با این قیمت حتما تجدید نظر می کنم.

رفیق , میتونی بری 15.220 بدی 206 تیپ 2 بگیری البته (تحویل 50 روزه) که هم ایربگ داره هم ای بی اس . تازه موتورشم از ریو قویتر و جدیدتره و به در مسافرت هم خیلی میخوره .
:icon_mrgr[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

یا 13.900 بدی سمند بخری که نه افت قیمت داره و هم کم مصرف تر از ریو هست و هم ایربگ و هم ای بی اس داره .:icon_mrgr
البته بابا تندر هم خوبه , چون لوازمش مفته .
قالپاق:25000 تومان
کولر:1میلیون 200هزارتومان
زه جلو پنجره:100000 تومان
نمد کاپوت اصل فرانسه:200000
:icon_mrgr

تا دو ماه پیش همین ملت میگفتن , 12.600 گرونه اگه 11 تومن بود میخریدیم . :icon_lol:
من همین الان هم میگم توی این رنج و در این شرایط وا اسفای خودرو , هیچ ماشین مقرون به صرفه تر و ریو نیست .

آقا خیلی وقته که ثبت نام نمیکنند .
آمار بعضی ریو های کارتکسی هم , نشان از افزایش قیمت رسمی سایپا داره که البته با توجه به خضعبلی که قبل" بذر پاش گفته بود .(مبنی بر اینکه امسال افزایش قیمت نداریم ) جرأت نمیکنن فعلا" چیزی بگن .
حالا طقش بعدا" در میآد . قراره قیمت نمایندگی با تحویل 45 روزه , بشه 13.600 . میگین نه نگاه کنین .

ar1358
26 June 2008, 12:08 PM
رفیق , میتونی بری 15.220 بدی 206 تیپ 2 بگیری البته (تحویل 50 روزه) که هم ایربگ داره هم ای بی اس . تازه موتورشم از ریو قویتر و جدیدتره و به در مسافرت هم خیلی میخوره .
[.

تيپ 2: قدرت موتور 75 Hp at 5500 rpm

ریو: حداکثر قدرت Ps/rpm

5500/
97

TheZ
26 June 2008, 03:05 PM
یه خبر توپ برای دارندگان ریو ...
قیمت کیا ریو امروز(5 تیر 87) 14.300 سفید ..
14.350 تا 14.400 رنگهای متالیک (البته با بنزین)

البته این جور قیمتگذاری بستگی به دانش طرفین هم داره... چون رنگ ریوی سفید و سیاه توی کارت ماشین رنگ روغنی (کد 21) نوشته شده که خیلی پایین تر از متالیک است و طبیعتا ارزونتر هم هست. ولی رنگ واقعی آنها رنگ water base با کد 54 و کیلر روکار است که یکی از به روز ترین رنگهای دنیاست و قیمتش هم از متالیک خیلی بالاتره و بیشتر از متالیک توی آفتاب برق میزنه.

برای مقایسه رنگ 21 و 54 میتوانید یک ریو سفید را کنار یک پراید یا آردی یا 405 سفید پارک کنید و توی آفتاب بهشون نگاه کنید ... :icon_arro

ATOS
26 June 2008, 08:15 PM
میتونی بری 15.220 بدی 206 تیپ 2 بگیری البته (تحویل 50 روزه) که هم ایربگ داره هم ای بی اس .
کی گفته؟ کجا نوشته؟:icon_evil

lavson1361
26 June 2008, 10:48 PM
کی گفته؟ کجا نوشته؟:icon_evil

r_you168
26 June 2008, 10:51 PM
اول خسته نباشید به اساتید تاپیک ریو
ریو من 3000 راه رفته و مصرف داخل شهر %7 از شتابشم بگم که تا 100 سپر به سپس باش با زانتا رفتم ولی وقتی کولر روشن میکنم 2 مشگل پیدا میشه یکی اینکه بین دور 2000 3000 ماشین کوپ شدید میکنه و سرعت یک نواخت گاز ماشین کمو زیاد میشه
دیاگ گفتن مشگل نداره و فقط با کولر این مشگلاتو داره , نمایندگی می خاست استپر باز کنه نزاشتم
نظر شما چیه

ATOS
26 June 2008, 11:20 PM
نوشته تیپ 2 سفارشی،کجاش نوشته ABS و ...:icon_razz

Raminium2001
27 June 2008, 09:01 AM
:icon_mrgr[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

یا 13.900 بدی سمند بخری که نه افت قیمت داره و هم کم مصرف تر از ریو هست و هم ایربگ و هم ای بی اس داره .:icon_mrgr
البته بابا تندر هم خوبه , چون لوازمش مفته .
قالپاق:25000 تومان
کولر:1میلیون 200هزارتومان
زه جلو پنجره:100000 تومان
نمد کاپوت اصل فرانسه:200000
:icon_mrgr

تا دو ماه پیش همین ملت میگفتن , 12.600 گرونه اگه 11 تومن بود میخریدیم . :icon_lol:
من همین الان هم میگم توی این رنج و در این شرایط وا اسفای خودرو , هیچ ماشین مقرون به صرفه تر و ریو نیست .
.

تیپ 3 میتونه انتخاب مناسبی باشه، ولی نه برای من که خودروی خانوادگی میخوام، سمند LX داشتم و ماشین خوبی بود، ولی اونم گرون شده. در هر حال ریو به نظر من به این قیمت نمی ارزه و فکر نمی کنم دیگه ماشین زیر 20 تومن مناسب وجود داشته باشه. احتمالا مجبورم یکم بیشتر خرج کنم...
حالا بهتره به تاپیک ریو برگردیم.

lavson1361
27 June 2008, 10:13 AM
ول خسته نباشید به اساتید تاپیک ریو
ریو من 3000 راه رفته و مصرف داخل شهر %7 از شتابشم بگم که تا 100 سپر به سپس باش با زانتا رفتم ولی وقتی کولر روشن میکنم 2 مشگل پیدا میشه یکی اینکه بین دور 2000 3000 ماشین کوپ شدید میکنه و سرعت یک نواخت گاز ماشین کمو زیاد میشه
دیاگ گفتن مشگل نداره و فقط با کولر این مشگلاتو داره , نمایندگی می خاست استپر باز کنه نزاشتم
نظر شما چیهدوست عزیز اول اینکه خوش امدی و اتومبیل جدیدت هم مبارکت باشه .
قدرت و شتاب ریو کلا" با کولر به نسبت چشمگیری کاهش پیدا میکنه که البته صد در صد به حجم کم موتورش ارتباط پیدا میکنه و یه چیز عادیست .
اما کم و زیاد شدن گاز و کوپ کردن یه چیز غیر عادی است و باید به نمایندگی ببری و درست ودرمون کنیدش . والله من تا حالا همچین مشکلی نداشتم .
بازم نظر اساتید دیگه رو جویا بشید , بالاخص جناب TheZ ([Only registered and activated users can see links]) .

تیپ 3 میتونه انتخاب مناسبی باشه، ولی نه برای من که خودروی خانوادگی میخوام، سمند LX داشتم و ماشین خوبی بود، ولی اونم گرون شده. در هر حال ریو به نظر من به این قیمت نمی ارزه و فکر نمی کنم دیگه ماشین زیر 20 تومن مناسب وجود داشته باشه. احتمالا مجبورم یکم بیشتر خرج کنم...
حالا بهتره به تاپیک ریو برگردیم.
.

شما فکر میکنید 17 میلیون برای یه خودرو که تنها مزیتش ایربگ و ای بی اسه , چیز عادی هست , که دیگر اتومبیلها رو نقض میکنید . اتفاقا" تیپ 3 یکی از غیر قابل قبول ترین نرخهایی است که میشه بهش اشاره کرد . تیپ 2 بدون ایربگ و ای بی ای اس , با موتوری کم حجم و ضعیف برای خیلی ها نرخی کاذب به حساب میآد , اونوقت از دید شما تیپ سه , با 2 میلیون بیشتر از تیپ 2 , ( تنها با پوئن ایربگ و ای بی اس ) مناسبه!! .
دوست عزیز بحث رو در اینجا با شما ادامه خواهم داد .

Raminium2001
28 June 2008, 07:21 AM
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید، علاقه ای به ادامه این بحث ندارم ضمن اینکه اشاره کردم فعلا زیر 20 تومن هیچ کدوم از ماشینها نمی ارزه.

rezadokoo
29 June 2008, 09:21 AM
سلام
من تازه براي ريو ثبت نام كرده ام مقداري تحقيق كردم بنظرم ماشين خوبي اومد .گفتن سه ماهه سوم تحويل مي دهند . تا خدا چه خواهد
انشاءالله در آينده از نظراتتون استفاده مي كنم

با سلام مجدد
كسي از آقايون فايل پي دي اف دفترچه راهنماي ريو رو داره لينك بده يا ايميل كنه ؟
ممنون ميشم

?!...sia
29 June 2008, 03:12 PM
دوستان کسی استرس بار روی ریو نصب کرده؟

Z@man
30 June 2008, 10:36 AM
با سلام مجدد
ممنون ميشم
من انگلیسیشو دارم.خواستی ایمیل بده بفرستم

دوستان کسی استرس بار روی ریو نصب کرده؟
خودم نه ولی دوستانی که نصب کرده بودند خیلی راضی اند. توی پیچ با سرعت بالاتر میشه رد شد.

mohammad1983
30 June 2008, 11:06 AM
با سلام مجدد
ممنون ميشم
دوست عزيز دفترچه ريو حجيم هست كدام بخش مورد نظر شماست اون رو اسكن كنم براتون بذارم.:icon_excl

rezadokoo
30 June 2008, 11:20 AM
بسيار ممنونم

farhadoo
30 June 2008, 01:47 PM
سلام
من تازه براي ريو ثبت نام كرده ام مقداري تحقيق كردم بنظرم ماشين خوبي اومد .گفتن سه ماهه سوم تحويل مي دهند . تا خدا چه خواهد
انشاءالله در آينده از نظراتتون استفاده مي كنم

سلام
شما کی ثبت نام کردید؟؟اگه ممکنه شرایط ثبت نامتونو بگید. چون من هر چی پرسیدم گفتن ریو نه فروش نقدی واقساطی نداریم!!:icon_redf

sdssh2037
30 June 2008, 06:42 PM
با سلام مجدد
ممنون ميشم
سلام
حدود 2.7 مگابايته

سلام
شما کی ثبت نام کردید؟؟اگه ممکنه شرایط ثبت نامتونو بگید. چون من هر چی پرسیدم گفتن ریو نه فروش نقدی واقساطی نداریم!!:icon_redf
من هم حدود يه هفته پيش رفتم يه نمايندگی سايپا گفتش فروش فوری نداريم، ولی هفت ميليون ميگيريم بقيش موقع تحويل، که سه ماهه سوم هشتاد و هفته.

Raminium2001
30 June 2008, 07:45 PM
من دیشب رفتم که یک هیوندا ورنا اتومات بگیرم، ولی احساس کردم این هم به قیمتش نمی ارزه. سر آخر به اصرار دوستم (نمایشگاه دار) یک ریو سفید برداشتم 14400. البته هنوز هم احساس می کنم خیلی گرونه. سواری خوبی داره، دقیقا احساسی که پشت فرمون مزدا 323 داشتم بهم دست میده ولی از نظر امکانات زیر خط فقره.
حالا وقت کردم یک مقایسه کلی با بقیه ماشینهای این رنج قیمت که خودم داشتم می نویسم و تو تالار مقایسه خودروها قرار میدم.
ایشالا از این به بعد بیشتر از نظراتتون بهره مند میشم.

TheZ
30 June 2008, 08:02 PM
سلام
حدود 2.7 مگابايته

دوست عزیز این دفترچه که شما لینک دادید دفترچه ریوی موجود در ایران نیست. این یکی را باید دانلود کنید:

pouya_yz
30 June 2008, 11:48 PM
من دیشب رفتم که یک هیوندا ورنا اتومات بگیرم، ولی احساس کردم این هم به قیمتش نمی ارزه. سر آخر به اصرار دوستم (نمایشگاه دار) یک ریو سفید برداشتم 14400. البته هنوز هم احساس می کنم خیلی گرونه. سواری خوبی داره، دقیقا احساسی که پشت فرمون مزدا 323 داشتم بهم دست میده ولی از نظر امکانات زیر خط فقره.
حالا وقت کردم یک مقایسه کلی با بقیه ماشینهای این رنج قیمت که خودم داشتم می نویسم و تو تالار مقایسه خودروها قرار میدم.
ایشالا از این به بعد بیشتر از نظراتتون بهره مند میشم.

مبارکه ماشین خوبی برداشتی . تجهیزات کمی داره ولی با این قیمت چیز بهتری نصیب شما نمی شد اما در عوض سیستم کولر شما را راضی خواهد کرد .

در مورد شباهت با مزدا کاملا حق با شماست چون کیا با مزدا یک رابطه فامیلی داره و شما اثر همان رابطه را حس کرده اید .

arvin_ict
1 July 2008, 12:33 AM
با عرض سلام

من حدود 12 تومان میخوام هزینه کنم ولی موندم چه ماشینی بگیرم
کسانی که ریو سوار شدن و ماشین های این رنج قیمت هم سوار شدن نظر بدن لطفا

نظرتون رو هم در مورد لیفان بدبد

r_you168
1 July 2008, 02:23 AM
نمایندگی 2 بار رفتم بار اول دیاگ دور سلو از 1000 تا کردش750 بار دوم گفت استپر فکر کنم احمقانس واسه بار 3 برم . بیرون گفتن که با بالا رفتن کارکرد بهتر میشه و واقعا داره میشه کلا ماشین داره رونتر میشه
درسته من خواهرم مزدا 323 داره البته دنده دستی خیلی استیل و حس رانندگی با مزدا شبیه ریو هست البته من با ریو بیشتر حال میکنم به خاطر صندلی عالی راننده و حسی که موقع شتاب گیری به خاطر گیربکس با ضرایب سنگین به راننده میده زیر 20 میلیون بهترین انتخاب
گل و405 قبل ریو داشتم 405 که سرطان بود هر روز یک مشگل داشت گل ماشین خوبیه ولی گرونی لوازم و نبودونشون حتی دردسر ساز

rezadokoo
1 July 2008, 10:13 AM
دوست عزيز farhadoo ([Only registered and activated users can see links])
من در اول خرداد ماه ثبت نام كردم هفت ميليون پيش داديم قول پائيز دادن اميدوارم كه به وعده عمل كنند

lavson1361
1 July 2008, 11:35 AM
ایشالا از این به بعد بیشتر از نظراتتون بهره مند میشم.جناب Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) بهترین انتخاب رو کردید , به شما تبریک میگویم .
ریو در اثر گذشت زمان , محاسن خود را نشان خواهد داد و هر روز بهتر و نرم تر و کم مصرفتر میشود. و برتری خود را به سایر رقیبان در منظر مصرف کننده هویدا خواهد کرد.
همچنین رفع معذل امکانات با مبلغی بسیار نا چیز رفع خواهد شد .

تجهیزات کمی داره ولی با این قیمت چیز بهتری نصیب شما نمی شد اما در عوض سیستم کولر شما را راضی خواهد کرد .
در مورد شباهت با مزدا کاملا حق با شماست چون کیا با مزدا یک رابطه فامیلی داره و شما اثر همان رابطه را حس کرده اید .
جناب pouya_yz ([Only registered and activated users can see links]) با شما مواقفم .با این پول چیز بهتری نمیشه خرید . خوش به حال کسانی که زمانی با مبلغ بسیا بسیار کمتر از این قیمت , مبادرت به خرید ریو کردند . ریو من تمام شیشه ها و حتی قالپاقهاش آرم کیا داره ولی متأسفانه ظاهرا" در مدلهای جدید دارن تقلیلش میدن به آرم سایپا .(ایرانی)
در مورد شباهتش با مزدا , ضمن تأیید اضافه کنم که حتی پلت فرمش هم با ریو یکیست .

با عرض سلام
من حدود 12 تومان میخوام هزینه کنم ولی موندم چه ماشینی بگیرم
کسانی که ریو سوار شدن و ماشین های این رنج قیمت هم سوار شدن نظر بدن لطفا
جناب arvin_ict ([Only registered and activated users can see links])
با 12 تومن ماشین صفر که نمیتونی بگیری (البته به غیر از پراید و روآ) ولی اگه خواستی ماشین خوب و تمیز و به قیمت بخری , برو تهران یه جایی به نام عبدل آباد طرفای اسلامشهره . اگه بالا شهر هستی یه راست از آزادگان میتونی بیای پایین . مثل جمعه بازاره فقط هم جمعه ها بازه . هر کسی میخواد ماشینش رو بفروشه میره اونجا. هم به قمت میتونی بفروشی و هم میتونی بخری . پول هم فقط جیرینگ رد و بدل میشه . من که هر چی ماشین فروختم توسط بچه ها اونجا ردش کردم و همچنین خریدم . البته یه بار بیشتر نرفتم . ولی توی این رنج به غیر از ریو و 206 به چیزی دیگه فکر نکن .
از اونجایی که ریو کارکردش نرم تر و بهتر از صفره , من پیشنهاد میکنم یه ریو مدل 84 - 85 تمیز پیدا کنی .
درسته من خواهرم مزدا 323 داره البته دنده دستی خیلی استیل و حس رانندگی با مزدا شبیه ریو هست البته من با ریو بیشتر حال میکنم به خاطر صندلی عالی راننده و حسی که موقع شتاب گیری به خاطر گیربکس با ضرایب سنگین به راننده میده زیر 20 میلیون بهترین انتخاب
گل و405 قبل ریو داشتم 405 که سرطان بود هر روز یک مشگل داشت گل ماشین خوبیه ولی گرونی لوازم و نبودونشون حتی دردسر سازکولر ریو و آرگومنی صندلیهاش (البته به غیر از شاگرد ) معرکه است . من با 405 رفتم بندر عباس توی بهار 2 سال پیش بود . باور کنید به راحتی بعد از 500 کیلومتر , افت کارایی موتور و کولر رو حس میکردم . اما امثال با خانواده که رفتیم جنوب , (البته به سمت گناوه و بوشهر و برازجان) , توی 1400 کیلومتر اول که یه کله پشتش بودم (البته تعویض راننده هم داشتیم ) , ریو سربلند از همه تستها بیرون اومد .
زیر 20 تومن هیچ ماشینی مقرون به صرفه تر از ریو نیست . کمبود امکانات رو هم قبول ندارم . اگه امکانات ایربگ و ای بی اس هست که قبلا" جناب TheZ ([Only registered and activated users can see links]) تحلیل کرده بودند . رفع شبهه شده است .

arvin_ict
1 July 2008, 01:35 PM
من خودم با قیافه 206 حال میکنم ولی جلوی ریو یه جوریه به دل نمیشینه و بیشتر از 120 تا هم نمیرم . کولر و فرمون هیدرولیک و صدای کم داخل ماشین برام مهمه و نیازی هم به صندوق ندارم.
کلا خرج ریو کمتره یا 206 ؟
یه نظر کلی بهم بدید

bryar
1 July 2008, 01:45 PM
من خودم با قیافه 206 حال میکنم ولی جلوی ریو یه جوریه به دل نمیشینه و بیشتر از 120 تا هم نمیرم . کولر و فرمون هیدرولیک و صدای کم داخل ماشین برام مهمه و نیازی هم به صندوق ندارم.
کلا خرج ریو کمتره یا 206 ؟
یه نظر کلی بهم بدیدر بخشهای دیگه در این موارد زیاد بحث شده . مطالعه کنید بهتر است تا اینجا .
ضمن اینکه خرج ریو کمتر از 206 هست . (از همه لحاظ )
فرمون ریو نرمتره و گشتاور بهتری داره .
صدای داخل خودرو 206 کمتره ولی از بیرون صدای موتورهاشون زیاد با هم فرقی نداره . کما اینکه ریو بم و پر طنین تره .

دوستان من یه نوید به شمات بدم . قیمت ریو تا چند وقت دیگه از 206 تیپ 2 رد میکنه .
در حال حاضر تفاوت قیمت این دو خودرو 300 هزار تومنه .
خدابیامرزه اون زمانی رو که بالای یک تومن تفاوت داشتن .

به نظر شما چرا قیمت ریو داره اینقدر بالا میره البته سریعتر از خودروهای دیگه . چون افزابش قیمت برای همه ماشینها بوده .

درود دوستان
جاش اینجا نیست ببخشید.دفترچه راهنمای پاجرو مدل 91 رو میخواستم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوباره ببخشید.

reza engine
1 July 2008, 02:13 PM
من امروز به چند تا مورد صفر ريو زنگ زدم (آگهي روزنامه همشهري)
ريو سفيد صفر رو 14.200 مي گفت. بعضيها 14.300 و 14.400 هم مي گفتند. البته من به فروشنده ها زنگ زدم. چون خيلي هاشون دلال هستند. و روزنامه رو پر كردند از عبارت "خريد و فروش ريو - صفر و كاركرده"
يكي هم ريو سفيد تحويل 13/3/87 رو ميگه 13.950

براي 405 بنزيني هم تماس گرفتم. خود نمايندگي ايران خودرو تحويل همين امروز و مدارك به نام خودت از كارخونه رو مي ده 14.700 . قيمت رو دوبار ازش پرسيدم، برام قابل باور نبود.
يه نظر من اگه قيمت ريو به قيمت 405 برسه باز هم ريو انتخاب بهتريه.

lavson1361
1 July 2008, 03:27 PM
من امروز به چند تا مورد صفر ريو زنگ زدم (آگهي روزنامه همشهري)
ريو سفيد صفر رو 14.200 مي گفت. بعضيها 14.300 و 14.400 هم مي گفتند. البته من به فروشنده ها زنگ زدم. چون خيلي هاشون دلال هستند. و روزنامه رو پر كردند از عبارت "خريد و فروش ريو - صفر و كاركرده"
يكي هم ريو سفيد تحويل 13/3/87 رو ميگه 13.950

دوست عزیز درسته ولی شما اگه از کارت سوخت میپرسیدی , متوجه تفاوت قیمتهاشون میشدی.
مثلا" ریویی که کارت سوختش هنوز نیومده با ریویی که کارتش چند روز دیگه میاد و ماشینی که کارتش آماده هست فرق داره .
من خودم یه نفر رو سراغ دارم که ماشین رو با کارت میده 14.500 .
ماشین بدون کارت به چه کاری میآد . یارو ماشین میخره که باهاش بره مسافرت تابستانی . اگه 200 تومن هم بیشتر پول بده . بهتر از اینه که ماشین رو بدون کارت بخره و به جاش بنزین آزاد بزنه . چون ممکنه ضرر بنزین آزاد بیشتر باشه .

ضمن اینکه ریو سفید داره توی بازار نسبت به متالیک , افت پیدا میکنه .چون خدایی خیلی هم. زیاد شده .
هر چند رنگ سفید ریو با سفید پراید تومنی هزار , فرقشه . ولی کلا" این عرفه که متالیک مشتری پسند تره .جز در مواردی خاص .

براي 405 بنزيني هم تماس گرفتم. خود نمايندگي ايران خودرو تحويل همين امروز و مدارك به نام خودت از كارخونه رو مي ده 14.700 . قيمت رو دوبار ازش پرسيدم، برام قابل باور نبود.
يه نظر من اگه قيمت ريو به قيمت 405 برسه باز هم ريو انتخاب بهتريه.

الان 206 هم به قیمت نمایندگی , 50 روزش 15.220 هست ولی توی بازار 14.700 تومنه.
پژو 405 هم الان توی بازار 14.400 هست نه 14.700. کلا" دیگه حنای 405 و 206 رنگی نداره و واقعا" اشباع شدند. 206واقعا" مثل پراید توی هر کوچه پس کوچه ای پارکه.
آخه کی میره ماشنهایی مثل لوگان و ریو رو ول کنه , 405 بخره . اینه که افزایش قیمت ایرنخودرو نتونسته زیاد تأثیری روی بازار بزاره .
قیمت بازار رو معادله عرضه و تقاضا تعیین میکنه .
مازاد بر تقاضا , موجب افزایش قیمت میشه . ولی مازاد عرضه موجب کاهش قیمت میشه .
ما الان در مورد ریو افزایش تقاضا داریم و در مقابل کاهش عرضه . برای همین قیمت بالاست .
اما برعکس 405 و 206 افزایش عرضه داریم (برای همینه ایران خودرو التماس میکنه بیایید تحویل فوری ببرید ) که در مقابل کاهش تقاضا (کسی زیاد تحویلش نمیگیره) , برای همین قیمت ثابت و رو به پایینه.
کسایی که اقتصاد خوندن میفهمن من چی میگم . من خودم این مباحث رو توی اقتصاد خرد دانشگاه خوندم .

Raminium2001
1 July 2008, 05:03 PM
منظور من از امکانات قطعا مقایسه به 405 نبود!!! قطعا خیلی از امکانات ریو رو 405 نداره بجز آینه برقی که وقتی آینه های ریو رو دیدم خیلی تو دوقم خورد. هم دید آینه ها خیلی بدتر از سمنده هم برقی نیست. در هر حال از این ماشین بیش از حد معمول کش رفتن. ولی کلا ماشین خوب و با کیفیتیه و هرچی میگذره بیشتر داره ازش خوشم میاد تا حالا هم که نزدیک 400 تا کار کرده و چون من همیشه تو آب بندی ماشین خیلی دقت می کنم، هنوز یک باک هم کامل مصرف نکرده. سیستم صوتیش هم از فابریک همه ماشینهای مونتاژ ایران (بجز ماکسیما) که تا حالا دستم بوده خیلی بهتره.

lavson1361 ([Only registered and activated users can see links]) این آپشنهایی که گفتی میشه لیست کنی (اگه داری با قیمت)

lavson1361
1 July 2008, 07:19 PM
آینه های ریو دقیقا" شبیهه ورناست و همچنین شباهت زیادی هم به آوانته داره . و میشه گفت استاندارد خوبی به حساب میاد . البته برقی بودن آینه ها نمیتونه بر دید بهتر داشتن رجحان داشته باشه . ضمن اینکه جناب Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) آینه داخل خودرو , اهرم تنظیم روز و شب داره و خیلی جالبه .

آپشنهایی که از ریو به یغما رفته به ترتیب زیر است :
1- سیستم کنترل از راه دور (که البته به جاش ایمولایزر قرار دادند) من پیشنهاد نمیکنم چیزی بندید چون واقعا" ایمولایزر بسیار چیز خوبیه. مثلا" اگه شما بعد از 3 دقیقه به حالت نیمه و استند بای سوئیچ رو نگه دارید , ماشین دیگه استارت نمیخوره و باید یه بار سودیچ رو کامل ببندید و بعد استارت بزنید تا سوئیچ شناسایی بشه و ماشین روشن بشه . استارتر دزد گیر این کارایی ها رو خراب میکنه . اگر هم سوئیچ و یدک گم بشه 15 روز طول میکشه تا نمایندگی مطابق اون رو بهتون بده البته باید 40 تومن پولش رو جدا پرداخت کنید . ضمن اینکه دزدیدن ریو با این ایمولایزر خاص تقریبا" محاله .

تکیه گاه کمر در پشتی صندلی راننده و زیر آرنجی (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
گرمکن صندلی جلو .(توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
پشتی تا شو صندلی عقب و زیر آرنجی صندلی عقب (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
پیش سفت کن کمر بند ایمنی (ماشین اگه ایربگ نداشته باشه پیش سفت کننده معنا نداره)
محافظ از صندلی کودک توسط قلاب سفت کن . (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
ایربگ (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
نمک کاپوت و کف (حول و حوش 20 تا 25 تومن اصل کره با رنگ مشکی و زیر سبز لجنی)
آینه های برقی (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
چراغ نقشه خوان(در بازار موجوده اما قیمت ندارم)
کنسول وسط (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
جای عینک آفتابی مخصوص ریو (در بازار موجوده ولی خیلی کم است قیمت ندارم)
سوکت لوازم برقی (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
توری محافظ بار در صندوق عقب (توی بازار هست ولی قیمت ندارم)
دریچه سقفی یا سانروف (توی بازار هست ولی قیمت ندارم)
پرژکتور جلو (با سوکت فابریک 90 تومن)
پا دری (8000 تومن استیل اصل کیا موتور)
ABS (توی بازار نیست باید برید نمایندگی معتبر یا مرکزی ولی نباید از 400 تومن بیشتر بشه )

در کل همه تجهیزاتی که میشه پیدا کرد جمعا" از یک میلیون نمیتونه تجاوز کنه . البته شما برای رنگ کردن دستگیره های درب ماشین و آینه های بغل , میتونید با 30 تومن همه رنگ ماشین رو با هم ست کنید . پیشنهاد من نمایندگی حقیقت نوین پارت توی خ کارگر جنوبی است . (نرسیده به انقلاب)

لاستیک فابریک ماشین هم اصلش کامهو 185 با رینگ 14 میباشد .
فقط امیدوارم جناب Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) امیدوارم شیشه هاتون از این نوع ها باشه . چون ظاهرا" جدیدا" دارن همینا رو هم کف میرن .

آقا یادم رفت بگم (امکان ویرایش هم نبود .)
برخی دوستان به نور چراغها هم اعتراض داشتند و لامپها رو با اسرام تعویض کرده بودند . توی جاده مشهد که من میرفتم توی شب , نور ماشینم خیلی عالی بود (و میشه گفت از 405 و سمند بهتر بود ). فقط این قضیه که وقتی جلوش میایستی چشمو نمیزنه , باعث میشه برخی به اشتباه بیافتند که حتما" ضعیفه . در صورتی که هرگز اینجوری نیست . شکل پردازش نور به نوعی طراحی شده که این حسن رو در بر داره ولی توی شب تاریک که لامپ جاده هم نداریم , این قضیه ثابت میشه که لامپ مناسبی داره .

ولی خوب به یغما رفتن آپشنها بهتر از فقدان تکنولوژیست . مثلا" سمند ال ایکس و سورن امکاناتش واقعا" عالیه , ولی هر کس ماشین باز باشه میدونه که امکانات خلأ تکنولوژِی و ایمنی رو نمیتونه جبران کنه .

بحث صدای داخل کابین ماشین هم صد در صد بعد از 10 هزار تا از بین میره و حتی نیاز نمد هم میتونه لغو بشه . (هر چند نمد به غیر از عایق صدا , کاراییهای دیگه هم داره ). من الان با 10-12 هزار تا کارکرد , صدای ماشینم از از 206 بیشتره ولی از سمند و 405 کمتره . به حدی که تا حالا دو بار ماشین روشن رو استارت زدم .

شتاب و قدرت و مصرف سوخت ماشین هم حتی یک اپسیلون تغییر پیدا نکرده . ماشین مثل روزای اول پر توان و همه فن حریفه و حتی یه بار هم نشده که یه مشکل کوچیک برام پیش بیاد .

کولر و بخاری ماشین هم بنده به ضرس قاطع عرض میکنم از تمام ماشینایی که داشتم بهتره . حتی زانتیا هم کولری به این خنکی نداره . (حالا شایدم شانسی اینجوری در اومده)

این مباحث خلأ آپشن رو از بین میبره و رضایت شما رو در بلند مدت جلب میکنه . البته ماشین روزای اول یه ذره میکوبه ولی اونم توی بلند مدت و با تعویض لاستیک خوب میشه . (من لاستیک میشلن را توصیه میکنم )
کلا" ماشین با روزای صفر کیلومتری زمین تا آسمون تفاوت پیدا میکنه .

ATOS
1 July 2008, 09:03 PM
یعنی نمایندگی مرکزی نصب میکنه؟:icon_evil

lavson1361
1 July 2008, 09:14 PM
نه آقا این یه قلم رو اصلا" کاریش نمیشه کرد . هنوز هیچ مدل ایربگ داری توی ایران تولید نشده
.

مگر اینکه نسل جدید به بازار ارائه بدن که اونم معلوم نیست کی ؟!؟!؟!؟
اما فکر نمیکنم اگر هم بزارن دیگه به این قیمتها بشه ریو خرید .

rezadokoo
2 July 2008, 10:21 AM
اينجوري كه lavson1361 ([Only registered and activated users can see links]) ميگه ماشين ما كه توي پائيز قراره تحويل بدن هيچ چيز اصلي روش پيدانشه

نه؟

lavson1361
2 July 2008, 11:13 AM
اينجوري كه lavson1361 ([Only registered and activated users can see links]) ميگه ماشين ما كه توي پائيز قراره تحويل بدن هيچ چيز اصلي روش پيدانشه

نه؟

نه آقا دلسرد نشید . مهم گیر بکس و موتور و بدنه است که هیچ تکونی نخورده و نخواهد خورد .
ضمن اینکه به نظر من خیلی از چیزها بهتر هم شده .
مثلا" ظبط صوت جدیدا همه از این مدلهای پنل بزرگ هست . و سپر پلاستیکی ماشین هم یه تغییر کوچیک پیدا کرده و خیلی محکمتر و دق تر به نظر میرسه من اینو چند بار امتحان کردم .
فقط شیشه ها و قالپاق رو تغییر دادن به نام سایپا . که البته یکی از نمایندگیهای معتبر که من پرسیدم گفت . این طرح سایپا بوده که در جهت تبلیغ نام سایپا , نام کیا رو برداشته و به سایپا تغییر داده و در اصل شیشه ها همون شیشه های کیا موتور هستند که اسمشون عوض شده . جنس همون جنسه .
اتفاقا" هر تغییری که سایپا روی ریو داده در جهت بهینه کردنش بوده مثلا" ریو های تولید 84 - 85 , مه شکن عقب نداشتن ولی توی مدلهای جدید اون رو بهش اضافه کردند که خیلی هم خوشگلتر شد .

نگران نباشید , آینده رو به آینده بسپارید .

arvin_ict
2 July 2008, 02:30 PM
کسانی که ریو دارن لطف کنن هزنیه هاش رو بگن مثل لنت و ... . و بدنه مثل سپر جلو و عقب و ...

و آیا خرجاش نسبت به 206 کمتره یا بیشتره ؟ یه مقایسه بکنید

و این مشکل اکسل و میله تعادل تو ریو قضیش چیه که همه میگن؟؟؟!!!

mohammad1983
2 July 2008, 05:24 PM
کسانی که ریو دارن لطف کنن هزنیه هاش رو بگن مثل لنت و ... . و بدنه مثل سپر جلو و عقب و ...

سلام
قطعا قيمت لوازم ريو نسبت به 206 ارزون تره با اين تفاوت كه شما با پولي كه ميدي اصل كره رو خريداري ميكني.لنت هاي جلو فكر ميكنم 28 تومان و عقب كمي ارزونتر باشه.كساني هم بودند كه لنت هاشون راحت 30 هزار تا كار كرده.
خوب اكسل عقب در مقايسه با بعضي خودرو ها خيلي قوي نيست ولي اصلا اين جوري نيست كه بخواهد براي شما مشكل به وجود آورد.از اون كسي كه هي ميگه بپرسيد خودش آيا تا به حال مشكلي داشته قطعا اين جوري نيست و ما مرتب عادت داريم ايراد بگيريم.اتفاقا با اين خودرو پيچ ها رو خيلي راحت تر از ماشين هاي ديگه ميشه پشت سر گذاشت.

lavson1361
2 July 2008, 05:34 PM

عزیز جان اگر مقصود شما مقایسه بین 206 و ریو هست در این تاپیک مطلب زیاد نوشته شده .
از اول کامل بخونید . هیچ چیز رو دوستان خالی نگذاشتند . از قدرت و امکانات و ایمنی بگیر تا خرج ماشین .

اما برای اینکه دست خالی از این تاپیک نرید , عرض کنم که خرج ریو کمتر از 206 هست .
تعویض روغن و فیلتر و هوا غیره از 20 تومن تجاوز نخواهد کرد . (روغن بهران ریو)
سپر عقب هم پوستش 70 تومن باید باشه . و جلو رو نمیدونم .
تعمیر و صافکاریش هم با 206 زیاد تفاوت قیمت ندارند . مهم مقدار ضربه ای است که به بدنه رسیده و همچنین نوع کیلر و رنگی که مصرف میشه . (البته متالیک باید هزینه بیشتری داشته باشه )
لنتش هم جفتی 28 تومنه .

اکسل هم تنها یک حسن به حساب میآد که روی تعادل ماشین تأثیر بسزایی داره .
هر کس از اکسل ریو به عنوان مشکل نام برد , شما زیاد حرفش رو جدی نگیر .
هیچ کسی تا حالا نشده که بیاد بگه من با اکسل مشکل دارم . (البته کسانی که ریو سوار هستند)

موید باشید ....

Raminium2001
2 July 2008, 07:51 PM
در مورد نور چراغ بگم که از 405 خیلی بهتره، ولی از سمند (مدلهای جدیدش) ضعیفتره و چون به اون نور عادت کرده بودم، فعلا شبها رانندگی برام سخته. کلا ماشین از اون چیزی که فکر می کردم بهتره صدای موتورش هم با اینکه کمی میاد داخل، اصلا اون طور که میگن اذیت نمیکنه. دید آینش از سمند خیلی ضعیفتره (البته نه به خاطر برقی بودن آینه سمند) و تقریبا مثل پراید ماشینهایی که به من نزدیک هستند رو نمیبینم و حتما باید سرم رو هنگام تعویض لاین برگردونم. تعلیقش هم با وجود اینکه هنوز خشکه، کاملا راضی کننده هست و کلا ماشین خسته کننده ای نیست خصوصا برای من که تقریبا روزی 4 ساعت پشت فرمونم. فعلا دارم رانندگی می کنم تا آب بندی بشه و ایرادای فعلیش بر طرف بشه. بعدش مطمئنا یک مطلب مقایسه ای کامل با 405 و سمند میذارم.
رینگ و لاستیک رو امسال عوض نمی کنم. ولی دلم میخواد لامپ مناسب، نمد زیر کاپوت، چراغ نقشه خوان و یک سری آپشنهای دیگه رو نصب کنم. اگه جایی سانروف با مجوز نصب میکنه هم قطعا نصب خواهم کرد. (نمیخوام تعویض پلاک مشکل پیدا کنم)
آدرس نمایندگی مرکزی کجاست و آیا این آپشنها داره و نصابش حرفه ایه؟(خصوصا سانروف)

pouya_yz
2 July 2008, 09:59 PM
این یک موفقیت برای ریوست که فردی که قبلا سمند داشته در مجموع از ریو راضی است و از خرید خود لذت می بره .

:icon_cool

arvin_ict
2 July 2008, 11:29 PM
نمیدونم با قیافه ریو چرا نمیتونم کنار بیام اگه جلوش شبیه فولکس گل یا سمند بود حتما میخریدم
من یه ماشین مجردی میخوام و فضای داخل یا صندوق عقب برام مهم نیست
من شنیدم صدا با وجود نمد هم زیاد فرقی نمیکنه و مثل 206 بیصدا نیست
هیدرولیک و کولرونرم بودن و قیافه ماشین برام مهمه
حالا شنبه برای یکی از دوستان رو سوار میشم اگه با سواریش حال کنم کلا حتما میخرم

lavson1361
3 July 2008, 01:15 AM
آدرس نمایندگی مرکزی کجاست و آیا این آپشنها داره و نصابش حرفه ایه؟(خصوصا سانروف)

جناب Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) اینجا مکان مناسبی است . یه سر بزنید بد نیست . مطالب خوبی توش نوشته شده .

Danial_64
10 July 2008, 12:29 AM
براي اين فريم واقعا متاسفم!:icon_bigg

اينجا جايي براي اطلاع رساني نيست و سراسر سلقه شخصي مدير حاکمه

من عضو قديمي اينجا هستم و تا جواب قانع کننده اي راجب پاک کردن ÷ستها نداشته باشم هيچ گ.نه فعاليتي نخواهم داشت.

اين ره که ميرويد رو به ترکستان است
هر آنچه شرط بلاغ است با تو گويم خواه از سخنم پند گير و خواه ملال

خيلي زود قضاوت ميكنيد دوست عزيز

اينجا اطلاع رساني شده براي اتفاقي كه افتاده :

alipaniz
10 July 2008, 06:53 PM
تا چشم بهم بزنید همه چیز سر جای اولش برمیگرده شاید هم از اولش هم بهتر
تو این تاپیکها بغیر از تبادل اطلاعات فنی همدیگر رو شناختیم و این دنیایی می ارزه.
حیفه که توانایی و وقتمون صرف گیر دادن بهم و ایراد گرفتن بشه ,چیزی هست که شده بجای این کارا بهتره دوباره باهم این تاپیک رو رنگ و جلا بدیم.
من دارم میرم شیراز تا پیگیر ریوی خودم باشم و دنبال جمع آوری اطلاعات و قیمت های لوازم جانبی اون
همتون رو می بوسم.

mohammad1983
10 July 2008, 09:19 PM
سلام بر ريو سواران
يك سؤال؟
من زماني كه كولر ميزنم و صداي موتور رو از بيرون گوش ميكنم يك صداي خر خر مياد ولي زماني كه كلاچ ماشين رو ميگيرم اين صدا از بين ميرود.
آيا مربوط به همون مشكل صفحه كلاچ هست؟؟

حسام الدین
11 July 2008, 12:38 PM
خوب حالا به خاطر اینکه از اول شروع کنیم من یکی از پست هام که پاک شده بود رو میزارم اینجا.
اون موقع که من ریمو گرفتم سری اول پیش فروشش بود که به اسم وارداتی از کره پیش فروش میکردن موقعی که ماشینو تحویل گزفتم اولین چیزی که یه کم دلسردم کرد لاستیک های 13 کویر تایر بود بعد سوئیچ سبز رنگ بدون ریموت جای خالی تنظیم ارتفاع فرمون و نبود پروژکتور جلو.قبل از سوار شدن به ماشین یه کم پشیمون بودم ولی وقتی سوار ماشین صندلی خیلی راحتش نظرمو جلب کرد به خصوص با اون تنظیم 5 گانه اش راحتترم می شد.دومین چیزی که نظرمو جلب کرد شتاب فوق العاده ی ماشین بود البته روزای اول صدای موتور زیاد برام مهم نبود .بعد همینجور موارد دیگه نظرمو جلب میکرد و منو از انتخابم راضی میکرد.مواردی همچون صندلی های راحت عقب صندوق بزرگ سیستم صوتی MP3 با جهار بلندگوی خفن ترمز های خوب کلاچ و گیر بکس بسیار نرم دید مناسب تمام جواحین خودرو و.... حداقل از ماشین های قبلیم خیلی بهتر بود(پراید>405>سمند>206تیپ2).
حالا نوبت به تست جاده ماشین رسیده بود تو اتوبان کرج-قزوین تا می تونستم گاز دادم سرعت از 190 هم گذشت ولی خودرو تعادل مناسبی نداشت انگار فرمون تو دستت نبود ترمز ها هم که حرف نداشت.
این گیجی فرمون باعث شد رو ماشین رینگ و لاستیک اسپرت بندازم اولش خیلی خوب شده بود به حدی که با سرعت های 170 175 لایی بازی های خفن میکردم ولی بعد از یه مدت روی جلو بندی خیلی تاثیر بد گذاشت.خرج جلو بندیش زیاد بود ولی نه به اندازه 206.(سیبک=30000 تومن و میل موج گیر 30000 تومن)البته اینارو وقتی مجبور شدم عوض کنم که یه موتور با 100 تا سرعت زد به چرخ راننده(بگزریم که گلگیر و سپر هم خراب شد).
بحث خرج شد یه بارم یه پیکان زد سپر عقب ماشینو ترکوند.سپرش 90 هزار تومن 80هزار نومن هم پول رنگش شد.سپرش نسبت به جنسش خیلی گرون بود.
مسافرت هم که باحاش رفتم ماشین خیلی راحت بود قدرت موتور به حدی بود که تو جاده چالوس تا خود شمال کولر گرفتم تازه 5 نفر تو ماشین بودیم با کلی بار حتی آمپرشم از خط وسط بالا تر نرفت .کولرشم حرف نداره تو ماشینو مثل یخچال میکنه.
توی کل کل کردنم که تا دنده 3 پا به پای زانتیا رفتم و روی هرچی سمند و405 و206 و...کم کردم.
لنت های ترمزشم زاحت 30000 کار کرد.
دم دمای فروختنش که 50000 کار کرده بود عینه صفرش بود فقط فرمونش میکشید که هر کاری کردم درست نشد.
خیلی ناراحت بودم داشتم می فروختمش.
ولی بعد از 2 ماه یه صفرشو خریدم ماشین قبلیم مدل 84 بود این یکی مدل 87 هست عجیبه که کیفیت ماشین بهتر از قبل شده.
این بود تجربه من از 3 سال سوار شدن ریو .
مطمئنم اگه این یکیم بفروشم بازم می رم ریو می خرم. حالا اگه کم و کاستی هست بپرسید جواب می دم.
فقط کولر این جدیده مثل فبلیه خنک نمی کنه شما می دونید دلیلش چیه؟
این جدیده بیذون ماشین که وا میسی موقع حرکت یه صدایی از موتورش میاد اینم دلیلشو نفهمیدم.

amirvr14
11 July 2008, 03:20 PM
سلام دوستان عزیز
خوشحالم که دوباره اکثر بچههای مجله ماشینو اینجا دوره هم میبینم
من یه پست نوشتم که توش حسابی با همتون چاق سلامتی کرده بودم اما پاک کردن،متاسفانه اینجا آزادی که تو فروم مجله ماشین رو داشتیم نداریم
بگذریم
آقا این جریان لاستیک که دوباره افتاد سر زبونا!!!
دیدم میگین 205 جلوبندیو خراب میکنه!!!
195/185 هم که واسه رینگ 13 کم گیر میاد مارکای خوب مثل کمهو!!!

HMANH
11 July 2008, 05:18 PM
سلام امروز اولین روز ثبت نام من تو فوروم هست
لاستیک 205 به جلوبندی خیلی فشار میاره
رینگ ساذه 14 بگیر با لاستیک 195 خیلی بهتر جواب می گیری

حسام الدین
11 July 2008, 05:24 PM
HMANH ([Only registered and activated users can see links])جان ورودت رو تبریک می گم
منم باهات موافقم همون استاندارد کیا خیلی بهتره.

HMANH
11 July 2008, 06:00 PM
ازت ممنونم حسام جان
مگه اختلاف قیمت رینگ و لاستیک 14 با 13 چقدزه که سایپا استاندارد ماشینو بهم زده اینا که همینجور ماشینو گرون می کنن رینگ و لاستیک 14(کمهو نه بارز و کویر تایر)بندازن بکشن رو قیمت ماشین.

HMANH
11 July 2008, 06:12 PM
فقط کولر این جدیده مثل فبلیه خنک نمی کنه شما می دونید دلیلش چیه؟
این جدیده بیذون ماشین که وا میسی موقع حرکت یه صدایی از موتورش میاد اینم دلیلشو نفهمیدم.

دلیل اینکه کولر مدل های جدید مثل قبلیا خنک نمی کنه اینه که کندانسور کولر(مخزن گاز) ایرانی شده.تو مدل های ایرانی ضخامت آلمینیوم کندانسور بیشتره به خاطر همین جریان هوای کمتری از کندانسور عبور می کنه پس گاز کولر کمتر خنک می شه.(عملکرد کندانسور شبیه عملکرد رادیاتوره).
این صدایی هم که می گی احتمالا از سوپاپ ها باشه حتما ببر نمایندگی نشونش بده.

bamshad
12 July 2008, 01:03 AM
ای بابا پس کولرشم مرخص شد....
یعنی یه چیزی شده مثل 405؟
یا بهتر از اونه مثلا مثل سمند؟
درجا به همون خوبی کار میکنه یا ضعیف میشه؟
تا پاییز که ماشن مارو بدن فکر کنم نصف قطعه هاش ایرانی شده...
امروز تابلوی شرایط فروش رو خوندم توش ریو رو 12640 تحویل فوری زده بودن حالا نمیدونم واقعا دارن یا نه حتما یه سوال میپرسم فردا..
راستی اگه رینگ و لاستیک فابریک و با 14/65/185 عوض کنیم چقدر باید سر بدیم؟اسپرت؟ معمولی؟

hosseinabd
12 July 2008, 07:42 AM
سلام
منم توی سایت سایپا دیدم ریو رو تحویل فوری با قیمت 12640 زده حالا نمیدونم راست یا دروغ.البته اونهایی که پراید دارن میتونن با طرح جدید سایپا تبدیل به ریو کنند تقریبا 7 میلیون سر باید بدید البته قسطی هم میتونید بدید.در مورد رینگ و لاستیک هم من اسپرت 14 انداختم با لاستیک 185/65 تقریبا 600 پام تمام شد ولی رینگ و لاستیک خودشو نگه داشتم. فکر کنم 240 تا 300 ازت بخرن.

حسام الدین
12 July 2008, 01:21 PM
ای بابا پس کولرشم مرخص شد....
یعنی یه چیزی شده مثل 405؟
یا بهتر از اونه مثلا مثل سمند؟
درجا به همون خوبی کار میکنه یا ضعیف میشه؟
تا پاییز که ماشن مارو بدن فکر کنم نصف قطعه هاش ایرانی شده...
امروز تابلوی شرایط فروش رو خوندم توش ریو رو 12640 تحویل فوری زده بودن حالا نمیدونم واقعا دارن یا نه حتما یه سوال میپرسم فردا..
راستی اگه رینگ و لاستیک فابریک و با 14/65/185 عوض کنیم چقدر باید سر بدیم؟اسپرت؟ معمولی؟
نه کولرش هنوز خیلی بهتر از سمند و405 هست فقط از مدل های قبلی یه کم کمتر خنک می کنه
تو حالت در جا هیچ فرقی نکرده چون تمام قطعات مربوط به موتور کره ایه.
نگران نباش اصل ماشین موتور و گیربکیشه که تو قرداد تولید 10 ساله ریو بین سایپا و کیا یکی از شرط های کیا این بوده که در کل زمان تولید خودرو در 10 سال تمام قطعات موتور و گیربکس به صورت فابریک از کیا خریداری بشه.
من رینگ و لاستیک ماشینمو 150000 تومن فروختم رینگ ولاستیک 15 اسپرت برام 670000 تومن تموم شد.

HMANH
12 July 2008, 01:50 PM
اتفاقا یکی از برتری های ریو نسبت به بقیه خودرو های تولید داخل همین اصل بودن تمام قطعات موتور و گیربکس هستش.

arvin_ict
12 July 2008, 02:36 PM
رینگ 14 خوبه برای ریو یا 15 ؟
با چه سایز لاستیکی

در ضمن دوستان حدود 12 تومان چه ماشیینی پیشنهاذ میدن با توجه به تجربیاتشون :icon_evil

حسام الدین
12 July 2008, 05:51 PM
رینگ 14 خوبه برای ریو یا 15 ؟
با چه سایز لاستیکی

در ضمن دوستان حدود 12 تومان چه ماشیینی پیشنهاذ میدن با توجه به تجربیاتشون :icon_evil
رینگ 14 بهتره اونم نه اسپرت
ولی اگه می خوای اسپرت بندازی 15 ظاهر ماشینتو خیلی بهتر می کنه
اگه 14 بندازی 14/65/195 خوبه
اگه 15 بندازی 15/45/195 خوبه.

hosseinabd
12 July 2008, 07:08 PM
سلام دوستان.
این اشتباه رو نکنید که رینگ 15 یا بیشتر روی ریو بندازید.
فقط و فقط برای تعویض رینگ و لاستیک از رینگ 14 با لاستیک کومهو 185/65 استفاده کنید وگرنه جلوبندی 2روزه خراب میشه اونم این جلوبندی سفت ریو که خیلی دیر خراب میشه.برای این میگم کومهو چون لاستیک خیلی نرمیه و نرمی ماشین رو حفظ میکنه.

حسام الدین
12 July 2008, 08:40 PM
سلام دوستان.
این اشتباه رو نکنید که رینگ 15 یا بیشتر روی ریو بندازید.
فقط و فقط برای تعویض رینگ و لاستیک از رینگ 14 با لاستیک کومهو 185/65 استفاده کنید وگرنه جلوبندی 2روزه خراب میشه اونم این جلوبندی سفت ریو که خیلی دیر خراب میشه.برای این میگم کومهو چون لاستیک خیلی نرمیه و نرمی ماشین رو حفظ میکنه.
من خودم رو ماشینم رینگ 15 انداختم رو قبلیم 15 انداخته بودم درسته رو جلوبندی تاثیر بد میزاره ولی اینجوری نیست که 2 روزه خراب شه نهایتش هر 10000 تا جلوبندی یه سرویس ببری.
ولی باید چاله چوله های خیابونا رو بیشتر مواظب باشی.
منم میگم اگه ظاهر زیاد برات مهم نیست رینگ 14 معمولی بندازی خیلی بهتره.
بازم می گم اگه می خوای اسپرت بندازی 14 با 15 فرقی برات نداره فقط 15 قشنگ تر می شه.

kssa
12 July 2008, 09:09 PM
سلام

دوست من با رینگ 13 و لاستیک خودش ماشینی دارید پر شتاب اما کمی سفت اون هم بخاطر لاستیک ایرانی و وزن زیاد اون
میتونید بجای لاستیک ایرانی کمهو بندازید که سایز 185 بهترین سایز اونه چرا که به جلوبندی و فرمان فشار نیاره

گزینه دوم میتونه رینگ های مزدا که به رینگ 100 مشهوره بندازید با لاستیک 185/65/14 کموهو گه ماشین کمی شتابش کم میشه اما کوبش هم کم میشه و فرمان ÷ذیری و ایستایی اون بهتر خواهد شد

گزینه سوم استفاده از رینگهای اسپرت فابریک 14 خود کیاست با لاستیک 185/65/14 کومهو که شرایط شتاب و فرمان ÷ذیری مشابه با گزینه دومه ولی سبکتر از اون که من گزینه سوم را انتخاب کردم که تو اواتار من میبینید.

دوستا رینگهای بزرگتر را هم استفاده کرده اند که قیافه رو فدای اصطهلاک زودرس جلوبندی کردهاند.

تمام نظرها محترمه و انتخاب به عهده خود شماست

موفق باشید

نه کولرش هنوز خیلی بهتر از سمند و405 هست فقط از مدل های قبلی یه کم کمتر خنک می کنه
تو حالت در جا هیچ فرقی نکرده چون تمام قطعات مربوط به موتور کره ایه.
نگران نباش اصل ماشین موتور و گیربکیشه که تو قرداد تولید 10 ساله ریو بین سایپا و کیا یکی از شرط های کیا این بوده که در کل زمان تولید خودرو در 10 سال تمام قطعات موتور و گیربکس به صورت فابریک از کیا خریداری بشه.
من رینگ و لاستیک ماشینمو 150000 تومن فروختم رینگ ولاستیک 15 اسپرت برام 670000 تومن تموم شد.

کولر ریو کلا زیاد خنک نمیکه مثل ماشین های تویوتا و یا دوو
ولی شما حتما برای تست گاز به نمایندگی تخصصی ریو شماره 6 تهران مراجعه کنید و درخواست چک کردن گاز کولر بدهید با دستگاه اتومکاتیک گاز گولر شما کشیده شده و در صورت کم بودن به کولر شما اظافه میشه .بهترین بازده کولر ریو در دور موتور 3000 حاصل میشه و بر اساس تعریف ecu 15 ثانیه روشن و 5 ثانیه خاموش میشه و کاری به دمای داخل اتاق ندارد.
مقدار گاز و اکتان ان تحت فاکتور های نظارتی کیاست و مطابق استاندارد تعریف شده کارخانه مادر هست که کمترین استهلاک و بیشترین راندمان را داشته باشد.

شما میتونید از گازهای دیگه با اکتان های بالاتر و مقدار بیشتر استفاده کنید اما راندمان و عمر موتور و کمپرسور شما به نصف و شاید کمتر خواهد رسید.

موفق باشید

یا حق

mohammad1983
12 July 2008, 09:49 PM
سؤالم رو دوباره ميپرسم لطفي كنيد:icon_razz

يك سؤال؟
من زماني كه كولر ميزنم و صداي موتور رو از بيرون گوش ميكنم يك صداي خر خر مياد ولي زماني كه كلاچ ماشين رو ميگيرم اين صدا از بين ميرود.

shahram2006_m
12 July 2008, 09:52 PM
ارائه خدمات رايگان بازديد سيستم تعليق براي خودروهاي پرايد و ريو
دارندگان محترم خودروهاي پرايد و ريو توليدي شركت سايپا كه تاريخ شروع گارانتي آنها از 20/08/86 لغايت 30/10/86 است ميتوانند با مراجعه به نمايندگي هاي مجاز از خدمات رايگان طرح مذكور استفاده نمايند.
براي آگاهي از اينكه خودروي شما مشمول اين طرح ميباشد لينك زير را كليك كنيد:

بطور مثال براي خودروهاي پرايد شماره شاسي بصورت S1412286123456

و براي خودروهاي ريو شماره شاسي بصورت NAS61002271123456 ميباشد.

دوستان لطفا اگر تا بحال با شما تماس گرفته نشده و شماره شاسی شما جزو طرح هست حتما مراجعه کنید ، اشکال مربوط به بی کیفیت بودن پیچ های اکسل عقب هست و باید تعویض بشه.

با یکی از دوستام تماس گرفتن که به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کنه اما ایشون ماشین رو فروخته بود و این امر رو گفت در جواب گفتند به خریدار حتما اطلاع بدید چون حیاتیه و ممکنه باعث تصادف منجر به مرگ بشه.
واقعا اطلاع رسانی بسیار بدی داشتند .

kssa
12 July 2008, 10:25 PM
سؤالم رو دوباره ميپرسم لطفي كنيد:icon_razz

يك سؤال؟

میتونه اشکال در بابرینگ کلاج باشه هم میتونه از کلاج کمپرسور باشه
بهتره هر چه سریعتر به نمایندگی مجاز مراجعه کنید.

یا حق
تا بعد

kssa
12 July 2008, 10:32 PM
ارائه خدمات رايگان بازديد سيستم تعليق براي خودروهاي پرايد و ريو
دارندگان محترم خودروهاي پرايد و ريو توليدي شركت سايپا كه تاريخ شروع گارانتي آنها از 20/08/86 لغايت 30/10/86 است ميتوانند با مراجعه به نمايندگي هاي مجاز از خدمات رايگان طرح مذكور استفاده نمايند.
براي آگاهي از اينكه خودروي شما مشمول اين طرح ميباشد لينك زير را كليك كنيد:

بطور مثال براي خودروهاي پرايد شماره شاسي بصورت S1412286123456

و براي خودروهاي ريو شماره شاسي بصورت NAS61002271123456 ميباشد.

دوستان لطفا اگر تا بحال با شما تماس گرفته نشده و شماره شاسی شما جزو طرح هست حتما مراجعه کنید ، اشکال مربوط به بی کیفیت بودن پیچ های اکسل عقب هست و باید تعویض بشه.

با یکی از دوستام تماس گرفتن که به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کنه اما ایشون ماشین رو فروخته بود و این امر رو گفت در جواب گفتند به خریدار حتما اطلاع بدید چون حیاتیه و ممکنه باعث تصادف منجر به مرگ بشه.
واقعا اطلاع رسانی بسیار بدی داشتند .

شهرام جان
این موضوع مربوط به چند ماه قبل میباشد و با همه دارندگان ریو و ÷راید با او شماره شاسی ها تماس گرفته شده و پیچ های اکسل هم تعویض شده اند( بغیر از کسانی که توجه نکرده اند و یا ماشین رو فروخته اند که با خریدار بعدی تماس گرفته شده.

در مورد ریو اینو میدونم که در خط تولید در مدت مذکور از پیچها اکسل پراید استفاده شده که اون هم بعلت نرسیدن بموقع محموله از بندر بوده !

به هر حال در مورد تولید اتومبیل در ایران مثنوی هزار من کاغذ میشود

و ما هم هر روز شاهد مطلبی تازه میباشیم .

موفق باشید

یا حق

TheZ
12 July 2008, 11:35 PM
اتفاقا یکی از برتری های ریو نسبت به بقیه خودرو های تولید داخل همین اصل بودن تمام قطعات موتور و گیربکس هستش.

مورد محرمانه ای نیست و الآن عموم مردم میدونن ! ولی همکارای مگاموتور خیلی از قطعات موتور و گیربکس را دارن تحت لایسنس و حتی قاچاقی میزنن ! :icon_arro نمونش همون افتضاح پیچهای اکسل بود که نه مال پراید بود نه چیز دیگه . فقط نمونه ایرانی بود ! و ماجراهای مربوط به اون که در حوصله بحث نیست بخوام تعریف کنم !

این یک قانونه در ایران که هر چی از تولید یک خودرو بگذره ، کیفیتش پایین میاد. این مورد برای سایر محصولات شرکت از قبیل پراید ، کاروان و حتی زانتیا هم صادقه .

dariosh242
13 July 2008, 03:29 AM
سلام بر همه بزرگواران
آقا ماشین من 32000 تا کارکرده تا حالا مشکل خاصی نداشته اما امروز بصورت ناگهانی خاموش کرد و دیگه روشن نشد. هیچ چراغ یا هشدار دهنده روشن نیست. راحت هم استارت میخوره. آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟

hosseinabd
13 July 2008, 07:49 AM
سلام.
شاید ایراد شما مثل مشکلی که برای من پیش اومد باشه.منم چند وقت پیش رفتم پمپ بنزین ، بنزین زدم ولی بعدش هرکاری کردم روشن نشد حدود 41000 کارکرده بود. ایراد از سوکت پمپ بنزین ماشین بود که درستش کردیم شاید مال شما هم این مشکل رو داشته باشه.

حسام الدین
13 July 2008, 01:22 PM
مورد محرمانه ای نیست و الآن عموم مردم میدونن ! ولی همکارای مگاموتور خیلی از قطعات موتور و گیربکس را دارن تحت لایسنس و حتی قاچاقی میزنن ! :icon_arro نمونش همون افتضاح پیچهای اکسل بود که نه مال پراید بود نه چیز دیگه . فقط نمونه ایرانی بود ! و ماجراهای مربوط به اون که در حوصله بحث نیست بخوام تعریف کنم !

این یک قانونه در ایران که هر چی از تولید یک خودرو بگذره ، کیفیتش پایین میاد. این مورد برای سایر محصولات شرکت از قبیل پراید ، کاروان و حتی زانتیا هم صادقه .
اگه این چیزی که شما می گی( و حتی قاچاقی میزنن )درست باشه خوب کیا این مسئله رو بفهمه که همه چیزشو از ایران جمع می کنه میره سایپا رو هم بدبخت می کنه.
ولی فکر نکنم اینجوری باشه چون مهندس های کره ای کیا تو خط تولید ریو هستن و هر خلافی رو گزارش میدن.شرکت کیا چون از تولید پراید در ایران خاطره ی خوبی نداره این بار خیلی سخت گیرانه با سایپا قرارداد بسته.
در مورد کیفیت محصولات هم حق با شماست همه کشورها هر سال تلاش می کنن ماشینای بهتر و با کیفیت تری تولید کنن ولی تو ایران ماشینای شرکت های خارجی رو می گیرن مونتاژ می کنن هر سال هم کیفیت شو میارن پائین تر و فقط اسم شرکت سازنده ی ماشین و خراب می کنن.
یه نمونش همین رنو 5 اول شد سپند 1 و2 یعد شد PK بعدش شد NEW PK آخر شم مدیر های پارس خودرو رو مجبور کردن خط تولیدش و تعطیل کنن.

arvin_ict
13 July 2008, 01:33 PM
[QUOTE=kssa;536275]سلام

دوست من با رینگ 13 و لاستیک خودش ماشینی دارید پر شتاب اما کمی سفت اون هم بخاطر لاستیک ایرانی و وزن زیاد اون
میتونید بجای لاستیک ایرانی کمهو بندازید که سایز 185 بهترین سایز اونه چرا که به جلوبندی و فرمان فشار نیاره

گزینه دوم میتونه رینگ های مزدا که به رینگ 100 مشهوره بندازید با لاستیک 185/65/14 کموهو گه ماشین کمی شتابش کم میشه اما کوبش هم کم میشه و فرمان ÷ذیری و ایستایی اون بهتر خواهد شد

گزینه سوم استفاده از رینگهای اسپرت فابریک 14 خود کیاست با لاستیک 185/65/14 کومهو که شرایط شتاب و فرمان ÷ذیری مشابه با گزینه دومه ولی سبکتر از اون که من گزینه سوم را انتخاب کردم که تو اواتار من میبینید.

دوستا رینگهای بزرگتر را هم استفاده کرده اند که قیافه رو فدای اصطهلاک زودرس جلوبندی کردهاند.

موفق باشید

هم اصطهلاک مهمه هم قیافه
شما کدوم رینگ و لاستیک رو پیشنهاد میدی؟

و چند در میاد؟

dariosh242
13 July 2008, 02:02 PM
سلام.
شاید ایراد شما مثل مشکلی که برای من پیش اومد باشه.منم چند وقت پیش رفتم پمپ بنزین ، بنزین زدم ولی بعدش هرکاری کردم روشن نشد حدود 41000 کارکرده بود. ایراد از سوکت پمپ بنزین ماشین بود که درستش کردیم شاید مال شما هم این مشکل رو داشته باشه.

ممنون از جوابتون
احتمال زیادی هست که فرمایش شما درست باشه چون امتحان کردم دیدم بنزین پمپ نمیشه
میشه راهنمایی کنید و بفرمایید از چه طریق میشه به سوکت پمپ بنزین دست پیدا کرد؟

farzadba
13 July 2008, 04:30 PM
آینه های ریو دقیقا" شبیهه ورناست و همچنین شباهت زیادی هم به آوانته داره . و میشه گفت استاندارد خوبی به حساب میاد . البته برقی بودن آینه ها نمیتونه بر دید بهتر داشتن رجحان داشته باشه . ضمن اینکه جناب Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) آینه داخل خودرو , اهرم تنظیم روز و شب داره و خیلی جالبه .

آپشنهایی که از ریو به یغما رفته به ترتیب زیر است :
1- سیستم کنترل از راه دور (که البته به جاش ایمولایزر قرار دادند) من پیشنهاد نمیکنم چیزی بندید چون واقعا" ایمولایزر بسیار چیز خوبیه. مثلا" اگه شما بعد از 3 دقیقه به حالت نیمه و استند بای سوئیچ رو نگه دارید , ماشین دیگه استارت نمیخوره و باید یه بار سودیچ رو کامل ببندید و بعد استارت بزنید تا سوئیچ شناسایی بشه و ماشین روشن بشه . استارتر دزد گیر این کارایی ها رو خراب میکنه . اگر هم سوئیچ و یدک گم بشه 15 روز طول میکشه تا نمایندگی مطابق اون رو بهتون بده البته باید 40 تومن پولش رو جدا پرداخت کنید . ضمن اینکه دزدیدن ریو با این ایمولایزر خاص تقریبا" محاله .

تکیه گاه کمر در پشتی صندلی راننده و زیر آرنجی (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
گرمکن صندلی جلو .(توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
پشتی تا شو صندلی عقب و زیر آرنجی صندلی عقب (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
پیش سفت کن کمر بند ایمنی (ماشین اگه ایربگ نداشته باشه پیش سفت کننده معنا نداره)
محافظ از صندلی کودک توسط قلاب سفت کن . (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
نمک کاپوت و کف (حول و حوش 20 تا 25 تومن اصل کره با رنگ مشکی و زیر سبز لجنی)
آینه های برقی (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
چراغ نقشه خوان(در بازار موجوده اما قیمت ندارم)
کنسول وسط (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
جای عینک آفتابی مخصوص ریو (در بازار موجوده ولی خیلی کم است قیمت ندارم)
سوکت لوازم برقی (توی بازار نیست باید برید نمایندگی مرکزی)
توری محافظ بار در صندوق عقب (توی بازار هست ولی قیمت ندارم)
دریچه سقفی یا سانروف (توی بازار هست ولی قیمت ندارم)
پرژکتور جلو (با سوکت فابریک 90 تومن)
پا دری (8000 تومن استیل اصل کیا موتور)
ABS (توی بازار نیست باید برید نمایندگی معتبر یا مرکزی ولی نباید از 400 تومن بیشتر بشه )

در کل همه تجهیزاتی که میشه پیدا کرد جمعا" از یک میلیون نمیتونه تجاوز کنه . البته شما برای رنگ کردن دستگیره های درب ماشین و آینه های بغل , میتونید با 30 تومن همه رنگ ماشین رو با هم ست کنید . پیشنهاد من نمایندگی حقیقت نوین پارت توی خ کارگر جنوبی است . (نرسیده به انقلاب)

لاستیک فابریک ماشین هم اصلش کامهو 185 با رینگ 14 میباشد .
فقط امیدوارم جناب Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) امیدوارم شیشه هاتون از این نوع ها باشه . چون ظاهرا" جدیدا" دارن همینا رو هم کف میرن .

آقا یادم رفت بگم (امکان ویرایش هم نبود .)
برخی دوستان به نور چراغها هم اعتراض داشتند و لامپها رو با اسرام تعویض کرده بودند . توی جاده مشهد که من میرفتم توی شب , نور ماشینم خیلی عالی بود (و میشه گفت از 405 و سمند بهتر بود ). فقط این قضیه که وقتی جلوش میایستی چشمو نمیزنه , باعث میشه برخی به اشتباه بیافتند که حتما" ضعیفه . در صورتی که هرگز اینجوری نیست . شکل پردازش نور به نوعی طراحی شده که این حسن رو در بر داره ولی توی شب تاریک که لامپ جاده هم نداریم , این قضیه ثابت میشه که لامپ مناسبی داره .

ولی خوب به یغما رفتن آپشنها بهتر از فقدان تکنولوژیست . مثلا" سمند ال ایکس و سورن امکاناتش واقعا" عالیه , ولی هر کس ماشین باز باشه میدونه که امکانات خلأ تکنولوژِی و ایمنی رو نمیتونه جبران کنه .

بحث صدای داخل کابین ماشین هم صد در صد بعد از 10 هزار تا از بین میره و حتی نیاز نمد هم میتونه لغو بشه . (هر چند نمد به غیر از عایق صدا , کاراییهای دیگه هم داره ). من الان با 10-12 هزار تا کارکرد , صدای ماشینم از از 206 بیشتره ولی از سمند و 405 کمتره . به حدی که تا حالا دو بار ماشین روشن رو استارت زدم .

شتاب و قدرت و مصرف سوخت ماشین هم حتی یک اپسیلون تغییر پیدا نکرده . ماشین مثل روزای اول پر توان و همه فن حریفه و حتی یه بار هم نشده که یه مشکل کوچیک برام پیش بیاد .

کولر و بخاری ماشین هم بنده به ضرس قاطع عرض میکنم از تمام ماشینایی که داشتم بهتره . حتی زانتیا هم کولری به این خنکی نداره . (حالا شایدم شانسی اینجوری در اومده)

این مباحث خلأ آپشن رو از بین میبره و رضایت شما رو در بلند مدت جلب میکنه . البته ماشین روزای اول یه ذره میکوبه ولی اونم توی بلند مدت و با تعویض لاستیک خوب میشه . (من لاستیک میشلن را توصیه میکنم )
کلا" ماشین با روزای صفر کیلومتری زمین تا آسمون تفاوت پیدا میکنه .
با درود
در مورد آپشنهاي ريو كه فرموديد. ممكنه بفرماييد كه آيا اين آپشنها همگي در نمايندگي مركزي هستند يا اگر بعضيها هستند كدامشان در نمايندگي مركزي موجود است
با احترام

kssa
13 July 2008, 10:50 PM
[quote=kssa;536275]سلام

موفق باشید

هم اصطهلاک مهمه هم قیافه
شما کدوم رینگ و لاستیک رو پیشنهاد میدی؟

و چند در میاد؟

بسته به سلیقه خودتون داره من رینگ فابریک اسپرت ریو رو انداختم با لاستیک پارسال 600 تومن دراومد.

hosseinabd
14 July 2008, 02:00 AM
ممنون از جوابتون
احتمال زیادی هست که فرمایش شما درست باشه چون امت