View Full Version : 3d max و معماری
Pmax
24 April 2006, 07:06 PM
دوستان پاک سلام و خسته نباشید
دوست دارم توی این تاپیک در مورد تجربیاتی که با تری دی در مورد معماری داشتید صحبت کنیم
فعلا
من چند تا سوال دارم که امیدوارم یه بنده ی چست و چابک خداوند پیدا بشه و جواب من رو بده …
1- برای ساختن انواع متریال شیشه چکار باید کرد ؟ بطور مشخص دنبال شیشه رفلکس آبی هستم ( جوری که تصویر آسمان توش دیده بشه ) و همچنین شیشه ی نیمه شفاف که در نمای ساختمان ها بکار میره ...
2- الان یکسری نمای آلومینیومی مد شده – منظورم alucobond هست – کسی می دونه متریالش رو چجوری باید بسازم یا از کجا باید دانلود کنم ؟
3- جایی رو می شناسید که بشه از اونجا انواع متریالهای معماری ( ساختمانی ) رو دانلود کرد ؟
از پاسختون متشکرم
(==>hell lord<==)
26 April 2006, 12:33 PM
در قسمت Blinn Basic Parameters که در قسمت Matterial Editor هست(زدن دکمه ی M) پارامتری به نام Opacity یا شفافیت وجود داره که با کم کردن اون جسم شفاف تر میشه...ولی مشکلی که وجود داره اینه که مثل شیشه نور رو نمیشکنه...برای اینه متریال طبیعی تر به نظر برسه در قسمت Maps با وارد کردن متریال RayTrace در قسمت Reflection(نه Refraction) و دست کاری پارامترهای اون میتونین نتیجه ی خوبی بگیرید.
2.این نما های آلومینیوم بیشتر با افکتهای نور پردازی درست میشه...در واقع باید متریالی باشه که از جنس Multy/Sub-Object باشن که متریال اصلی اون رنگ الومینیوم باشه و لایه ی دوم از جنس Raytrace یا هر متریال بازتابی دیگه باشه.
اگر زنده بمونمو دیگه چیزی ازم ندزدند حتما آموزش ساختنش رو میزارم.
3.اگر Max رو به صورت کامل بخرین (3-4 Cd) همه ی متریال های لازم برای معماری که با نام Arch Matterials اینستال میشه رو داره و همچنین پلاگین های لازم.
اگر هم متریال دیگه ای برای معماری بخواین فکر کنم توی لینک های موجود در تاپیک "سایتهایی برای مکس" بتونین پیدا کنید.خودتون هم میتونین با Photoshop بسازین.
Pmax
26 April 2006, 12:47 PM
دوست عزیز مرسی از پاسخ شما
خدا شما رو برای ما نگه داره که زودتر آموزشش رو داخل سایت بگذارید ...
البته من دارم طبق فرمایش شما روی شیشه کار می کنم ...
نمی دونم می تونم یه عکس از شیشه ای که می خوام ( یه عکس تری دی ) براتون بگذارم تا دقیقا متوجه منظور من بشید یا نه ؟ اصلا وقته اینکه پاسخ سوالات من رو بدید دارید یا نه ؟
در هر صورت خیلی لطف کردید و یکدنیا تشکر
(==>hell lord<==)
26 April 2006, 01:23 PM
خواهش میکنم...فکر نکن حالا حالا ها خدا بخواد منو ببره:icon_razz
من در خدمتم
jacobnazarade
26 April 2006, 05:15 PM
با سلام خ دمت دوست عزیز شاید منظور شما این طوری باشه این مال تحویل پایان ترم طراحی معماری هفتم می باشد
این روشی که یاد گرفتم خیلی ساده تر از این حرفها هست
http://i3.tinypic.com/wimwrs.jpg
http://i3.tinypic.com/win0cx.jpg
نکته تستی می تونید به جای متریال شیشه متریال دیگه اختصاص دهید دور متریال شیشه خیط بکشید :icon_razz
Pmax
26 April 2006, 09:56 PM
خواهش میکنم...فکر نکن حالا حالا ها خدا بخواد منو ببره
من در خدمتم
ممنونم ... شما لطف دارید ... آخر این پستم یه عکس شیشه گذاشتم ... اگر لطف کنید در مورد اوون توضیح بدید ممنون میشم ... خیلی طبیعی و ملایم تصویر محیط رو انعکاس داده و من عاشق این ظرافتش هستم ... مرسی
با سلام خ دمت دوست عزیز شاید منظور شما این طوری باشه این مال تحویل پایان ترم طراحی معماری هفتم می باشد
این روشی که یاد گرفتم خیلی ساده تر از این حرفها هست
نکته تستی می تونید به جای متریال شیشه متریال دیگه اختصاص دهید دور متریال شیشه خیط بکشید :icon_razz
سلام دوست من
خب شما که لطف کردید ... شیشه رو گذاشتید ... میشه یکم در مورد روش ساختش هم توضیح بدید یا اگر وقت ندارید می تونید لطف کنید متریالش رو جایی آپلود کنید که من دانلود کنم ؟
حالا از شیشه رفلکس که بگذریم
من هنوز دنبال alucobond هستم
و در آخر اگر می دونید چجوری میشه شیشه ایی به زیبایی و ظرافت شیشه های عکس زیر ساخت ... جون بچه تون جون هرکی دوست دارید به منم یاد بدید ...
http://www.bradleystone.com/images/3d/2005/gas-station-002.jpg
نور پردازیشم بنظر من بی نظیره ... :icon_wink
* بنظرتون بهتر نیست ما ابتدا بحث شیشه ها رو تموم کنیم بعد بریم روی یه موضوع دیگه که خیلی هم از این شاخه به اون شاخه نرفته باشیم ؟
(==>hell lord<==)
26 April 2006, 11:30 PM
من اینو الان فقط با RAytrace ساختم :
http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=2465&stc=1&d=1146077992
jacobnazarade
27 April 2006, 02:08 AM
ممنونم ... شما لطف دارید ... آخر این پستم یه عکس شیشه گذاشتم ... اگر لطف کنید در مورد اوون توضیح بدید ممنون میشم ... خیلی طبیعی و ملایم تصویر محیط رو انعکاس داده و من عاشق این ظرافتش هستم ... مرسی
سلام دوست من
خب شما که لطف کردید ... شیشه رو گذاشتید ... میشه یکم در مورد روش ساختش هم توضیح بدید یا اگر وقت ندارید می تونید لطف کنید متریالش رو جایی آپلود کنید که من دانلود کنم ؟
حالا از شیشه رفلکس که بگذریم
من هنوز دنبال alucobond هستم
و در آخر اگر می دونید چجوری میشه شیشه ایی به زیبایی و ظرافت شیشه های عکس زیر ساخت ... جون بچه تون جون هرکی دوست دارید به منم یاد بدید ...
http://www.bradleystone.com/images/3d/2005/gas-station-002.jpg
نور پردازیشم بنظر من بی نظیره ... :icon_wink
* بنظرتون بهتر نیست ما ابتدا بحث شیشه ها رو تموم کنیم بعد بریم روی یه موضوع دیگه که خیلی هم از این شاخه به اون شاخه نرفته باشیم ؟
با سلام دوست من این دقیقا همون روشی هست که در همون یکی بالا هم استفاده شده شما شیشه را می خواستید من هم تیکه شیشه را برای شما قرار دادم خیلی راحت شما دو کار می توانید ا نجام دهید اولا ؟؟؟؟؟؟؟
متریال اسمان را به شیشه تان اختصاص دهید دوما یک عکس دقیقا با اسمان و غیر خیلی شیک اختصاص دهید عکس اولس که گذاشتم دقت کن اسمان یک عکس کنار ساحل با دکل کشتی و لی یکم دستکاری انگار انعکاس تیر های برق شده عکس دوم هم دقیقا یه تیکه از همون اسمون رندر همین صفحه یکم خلاقیت البته این کار حدود یک و نیم دقیه انیمیشن هم داشت
beam
16 June 2008, 08:41 PM
برای ساخت هرچه طبیعی تر شدن متریال شیشه تنها کافیس به جای استفانده از متریال استاندارد از متریال raytraceاستفاده کنی،نوع shader modeرا anistorphicقرار بده،البته اگه عمری باقی باشه طریقه درس کردنش رو مو به مو توضیح می دم.......:icon_excl
beam
16 June 2008, 08:58 PM
البته میتونی این شیشه رو مثله زیر بسازی،(این بیشتر شبیه شیشه های بطری نوشابس که میتونی با کمی تغییرات ازش متریال شیشه خوبی در بیاری.....:icon_cool)
نوع ماده را از standardبه raytraceتغییر دهید
رنگ diffuse را به سبز یا ابی سیر دراورید
رنگ transparency را کیلیککرده و رنگ خاکستری با مشخصات زیر درس کنید
R:119 ,G:119,B:119
رنگ reflect را به خاکستری با مشخصات زیر تبدیل کنید
R:100,G:100,B:100
به همین سادگی یک متریال شیشه درست شد تنها کافیس تا parametrهای ان را تغیر بدی تا شیشه های مناسب کارت را به دس بیاوری،البته اضافه کردن تصویر اسمان در طبیعیتر کردن شیشه می تونه موثر باشه که دقت خاص خودش را می طلبه......:icon_excl
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.