PDA

View Full Version : دایرکتوری Sound & Nitification

Shahmat
24 April 2006, 01:16 AM
سلام
همونطور که میدونین برای زنگ تماس باید فایل را در windows\Ringکپی کرد.من میخوام بدونم برای تغییر و اضافه کردن آهنگ د ر منو sound&Notification باید فایل را در کدام شاخه ویندوز کپی کرد؟با تشکر

am!n
24 April 2006, 12:19 PM
سلام
همونطور که میدونین برای زنگ تماس باید فایل را در windows\Ringکپی کرد.من میخوام بدونم برای تغییر و اضافه کردن آهنگ د ر منو sound&Notification باید فایل را در کدام شاخه ویندوز کپی کرد؟با تشکر
وقتی شما آهنگ را در شاخه ی windows یا windows\Ring کپی کردین دیگه خوده اون آهنگ به قسمت sound&Notification اضافه میشه وبا انتخاب اون آهنگ و زدن دکمه ی ok دیگه اون زنگ انتخاب میشه.
توجه داشته باش که اگر آهنگ ی که میزاری فرمتش wav باشه خیلی بهتره. چون برا من فقط آهنگ های wav میان بعضی وقت ها هم wma ولی برای ساپرت کردن فرمت های دیگه باید برنامه دانلود کنی.

راهمایی بیشتر :وقتی آهنگ را در شاخه ی مذکور کپی کردی و وقتی هم به قسمت sound&Notification رفتی از قسمت sound یه قسمت notifications میری و بعد قسمتی که نوشته شده Event :Active Sync و یک فلش رو به پایین داره روش میزنی و بعد میای پایین و ای را انتخاب می کنی >>> phone : incoming call وقتی رو این گزینه صفحه به این حالت در میاد که دو قسمت داره ring type که برای حالت زنگ خوردن که با ویبره و بدون ویبره و... و قسمت دیگه برای انتخاب نوع زنگ است که نوشته ی آن ring tone هست. که آهنگ شما به این قسمت اضافه شده.و پس از انتخاب آهنگ ok را بزن.برای مسیج هم به همین صورت هست بالای incomig call نوشه messaging: new text..... اون را انتخاب کن و آهنک مورد نظرت را بزار.
البته اگر برای زنگ تلفن می خوای می تونی بجای اینکه بقسمت sound&Notification بری به آیکون قبل آن که نوشته phone بری و به راحتی آهنگی که در اون شاخه کپی کردی به آهنگ های این قسمت اضافه شده و اون را انتخاب می کنی.

امیدوارم که تونسته باشم راهنماییت کرده باشم.

Shahmat
24 April 2006, 03:24 PM
ممنون از توضیحات کامل شما ولی متاسفانه در شاخه windows\ring فقط برای زنگ تماس اهنگ اضافه میشود در حالیکه من میخواهم برای مثلا reminder اهنگهای دیگری اضافه کنم.اگر دقت کرده باشید در منو S&n\Notification فقط برای زنگ تماس incoming call اهنگهایی که خودتان ریخته اید (در windows\ring)نشان داده میشود و مثلا برای reminder یا activ sinc.. همان اهنگهای قبلی گوشی فقط دیده میشود و منظور من این بود که در این حالت بتوانم اهنگهای بیشتری را از طریق ویندوز اضافه کنم.شاید با برنامه phone alarm بتوان اینکار را کرد ولی فکر کنم باید بتوان از خود ویندوز هم به notifications اهنگهای بیشتری اضافه کرد.فقط نمیدانم به کدام شاخه ویندوز باید فایل را کپی کنم.
ضمنا اگر شما پچ mp3 را نصب کرده باشید لیست فرمت mp3 هم دیده میشود.

am!n
24 April 2006, 06:04 PM
ممنون از توضیحات کامل شما ولی متاسفانه در شاخه windows\ring فقط برای زنگ تماس اهنگ اضافه میشود در حالیکه من میخواهم برای مثلا reminder اهنگهای دیگری اضافه کنم.اگر دقت کرده باشید در منو S&n\Notification فقط برای زنگ تماس incoming call اهنگهایی که خودتان ریخته اید (در windows\ring)نشان داده میشود و مثلا برای reminder یا activ sinc.. همان اهنگهای قبلی گوشی فقط دیده میشود و منظور من این بود که در این حالت بتوانم اهنگهای بیشتری را از طریق ویندوز اضافه کنم.شاید با برنامه phone alarm بتوان اینکار را کرد ولی فکر کنم باید بتوان از خود ویندوز هم به notifications اهنگهای بیشتری اضافه کرد.فقط نمیدانم به کدام شاخه ویندوز باید فایل را کپی کنم.
ضمنا اگر شما پچ mp3 را نصب کرده باشید لیست فرمت mp3 هم دیده میشود.

شما نمی خواد تو windows\ringکپی کنی شما تو شاخه ی windows کپی کن و قعادتن ( من اینجوری کردم اومده) باید دیگه آهنگ مورد نظر اضافه بشه.
البته یه پیشنهاد بت کنم تو شاخه ی ویندوز زیاد آهنگ نزار چون سرعتت میاد پایین من خودم یه آهنگ گذاشتم.
یه روش دیگه که حتما جواب میده. برو به شاخه ی ویندوز و دنبال مثلا آهنگ Alarm4 بگرد . بعد آهنگی که آماده کردی اسمش را بطور دقیق به Alarm4 (همون آهنگ تو ویندوز) تغییر بده . بعد که تو شاخه ی ویندوز کپی کنی میگه که یه فایل با همین اسم هست مطمئنی که می خوای کپی کنی تو yes را بزن. 100% به اون قسمت آهنگت اضافه میشه.(من خودم اینجوری کردم)

RoSo
6 September 2006, 12:17 AM
من هر آهنگی که میریزم تو شاخه Ring وقتی میخوام incoming call رو عوض کنم اون آهنگ تو لیست میاد.
ولی وقتی میخوام new text message رو عوض کنم اون آهنگها تو لیست نیستن و فقط زنگهای خود گوشی هستن.
از کجا میشه زنگ دلخواه رو روی sms گذاشت؟ زنگی به غیر از زنگهای خود گوشی.

Shahmat
7 September 2006, 04:55 AM
شاخهwindows\ring همانطور که نوشتهاید فقط برای زنگ تماس است.برای موارد دیگر مثلا sms یا reminderباید اهنگ را مستقیم د ر خود دایرکتوری ویندوز کپی کنید.تنها مشکل اینست که باید فرمت ان حتما wav باشد که طبیعتا حجم بالایی دارد و همانطور که دوستمان اشاره کرده اند سرعت اجرای برنامه ها د رگوشی به طرز محسوسی پاییین میاید.حتی اگر رم دستتگاه به اندازه کافی باشد.

soheil86
2 January 2007, 06:16 AM
Codeci برنامه ای چیزی نیست که بشه برای مسیج هم از Mp3, AAc و ... استفاده کرد؟؟؟

راستی چجوری میشه AAC رو برای زنگ قرار داد؟؟
چون AAC زو وقتی کپی میکنم به لیست زنگهام اضافه نمیشه