PDA

View Full Version : مقایسه کارت های کپچر Dazzle و Snazzi

vatoovatoo80
22 April 2006, 12:51 PM
سلام دوستان
من قصد خرید یک کارت کپچر قوی دارم.در واقع از وقتی به این فکر افتادم که :
وقتی با پورت Firewire و بدون هیچ کارت کپچری فیلم های DV-Cam پاناسونیک رو به کامپیوتر منتقل میکردم چند تا مشکل داشتم.
اول اینکه با هر Codec و برنامه ای کار کپچر رو انجام میدادم کیفیت چندان جالب در نمیومد.در بهترین حالت که فرمت های WMV و DivX بودن حجم فایل به نسبت معقول بود و کیفیتش هم بهتر از حالت های قبل بود.ولی تصویر خیلی تار و Blur میشد.یعنی چیزی که با دوربین پخش میشد اصلا با فیلم کپچر شده قابل مقایسه نبود.فیلم اصلی بسیار واضح و شفاف بود.
اما مشکل دیگه اینکه زمان بسیار زیادی برای کپچر لازم بود.یعنی برابر با زمان خود فیلم.
در نهایت به این نتیجه رسیدم که به یه کارت کپچر نیمه حرفه ای نیاز دارم.یعنی کارتی که فیلم های کپچر شده با اون تقریبا مثل فیلمی باشه که از دوربین مستقیم پخش میشه.
بعد از اینکه یه کمی سرچ کردم بین مارک Dazzle که از محصولات Pinnacle هست و Snazzi موندم که برم سراغ کدوم مارک.هر دو مدل های متنوعی دارن از مبتدی گرفته تا حرفه ای.
اما من از شما دوستان میخوام که در مرحله اول به من بگید که از کدو مارک بگیرم؟Dazzle یا Snazzi؟
اگه ممکنه دلیل برتری یکی بر دیگری رو توضیح بدبد.
دوم اینکه من تا حدود 200 تومن میخوام هزینه کنم.آیا واقعا کیفیتی که دریافت میکنم با حالت قبل یعنی بدون کارت کپچر تفاوت عمده ای داره یا نه؟چون به هر حال کارت های کپچر به صورت سخت افزاری کپچر میکنن.
سوم اینکه من تو مدل های snazzi دو مدل پیدا کردک که به نظرم مناسبه.یکی Snazzi Dv.AvIo ویکی هم Snazi DvAvIo Pro که گویا پلاگین هایی هم برای Adobe Premiere داره.میخواستم ببینم شما با این دو مدل کار کردید؟اصولا چه فرقی با هم دارن.
چهارم اینکه آیا سرعت کپچر با کارت کپچر بیشتر میشه؟
در کل یه راهنمایی جامع میخوام.
ممنون

امير حيدري
22 April 2006, 02:25 PM
كارت كپچرهاي مختلف در سرعت كپچر تغييري ايجاد نميكنند.در كيفيت كپچر متفاوت هستند.
snazi بهتره.

vatoovatoo80
22 April 2006, 02:46 PM
با سپاس از شما.سوالات دیگه رو هم میتونید جواب بدید.در ضمن خواهشا با دلیل بفرمایید.

ATOS
22 April 2006, 04:20 PM
CPU كامپيوترت چيه؟
نمايندگي اسنازي طبقه 4 پاساژ علاالدين و نمايندگي دازل طبقه 2 بازار دزدا:icon_cool

vatoovatoo80
22 April 2006, 04:36 PM
CPU نسبتا خوبی دارم. 3 گیگ اینتل 1 مگ کش سوکت 775 .خواهشا در مورد سوالات هم راهنمایی کنید.

saber2q
22 April 2006, 07:31 PM
بايد سرعت دريافت رو در هر ثانيه ببيني چنده در هر كدوم از مدل ها كه با (Bit rate) بر حسب بايت بر ثانيه معرفي ميشه
ضمنا براي كپچر همون زمان فيلم لازمه كه صرف بشه و نميشه زودتر از اون كپچر بشه

vatoovatoo80
22 April 2006, 09:13 PM
اگه ممکنه دلیل برتری یکی بر دیگری رو توضیح بدبد.
دوم اینکه من تا حدود 200 تومن میخوام هزینه کنم.آیا واقعا کیفیتی که دریافت میکنم با حالت قبل یعنی بدون کارت کپچر تفاوت عمده ای داره یا نه؟چون به هر حال کارت های کپچر به صورت سخت افزاری کپچر میکنن.
سوم اینکه من تو مدل های snazzi دو مدل پیدا کردک که به نظرم مناسبه.یکی Snazzi Dv.AvIo ویکی هم Snazi DvAvIo Pro که گویا پلاگین هایی هم برای Adobe Premiere داره.میخواستم ببینم شما با این دو مدل کار کردید؟اصولا چه فرقی با هم دارن.
چهارم اینکه آیا سرعت کپچر با کارت کپچر بیشتر میشه؟
در کل یه راهنمایی جامع میخوام.
ممنون

درباره بقیه سوالا نظری ندارید؟

ATOS
19 May 2006, 02:07 PM
بنظر من اصلا طرف Dazzel نرو:icon_mad:
بهترين چيزي كه بهت ميتونم پيشنهاد كنم مدله زيره:
CAPTURE CARD-PINNACLE - STUDIO MOVIEBOX USB (High Quality Capture - MPEG-1, MPEG-2 - USB 2 - EXTERNAL)
قيمت: 130.000 چوق:icon_cool