View Full Version : سوال درباره motorolla v3i
farzin_silver
22 April 2006, 12:01 PM
همونطور كه ميدونيد v3i دو مدل داره.يكي v3i with i tunes كه يك دكمه براي اين برنامه داره ويكي ديگه هم v3i بدون i tunes كه به جاي اون دكمه ,دكمه message داره.
مي خواستم بدونم v3i with itunes هم تو ايران هست؟
با تشكر
ali_tl2000
23 April 2006, 10:06 PM
بله هست من خودم خریدم 240 تومان !:icon_cool
heart_hacker
28 April 2006, 01:18 PM
من هم دارم ولی نمیدونم اینitunesچطوری اهنگ روی گوشیم میریزه
parvizj
1 May 2006, 08:13 AM
:icon_redf :icon_redf بله هست من خودم خریدم 240 تومان !:icon_cool
AMMAR
1 May 2006, 09:06 AM
سلام
نخر از من ميشنوي نخر چون صاحب اول وآخرش خودتي دوم لوازم جانبي نداره سوم هم نخر فقط نوكيا
آخه يارو نمايندگي سامسونگ داره ميگه سامسونگ هم نخر فقط نوكيا:icon_cool
parvizj
1 May 2006, 09:12 AM
داداش دمت گرم :icon_neut شما چه گوشیی رو توصیه میکنید
Mazhar
2 May 2006, 08:35 AM
به نظر من موتورلا هنوز در ایران جا نیفتاده. باید صبر کرد تا یک شرکت معتبر خدمات موتورولا در ایران را تقبل کنه. به نظر من نوکیا و سونی اریکسون هم قابلیتهای خوب دارند. هم تنوع مناسب وهم خدمات پس از فروششان قابل قبوله.
itunes هم نرم افزار شرکت اپل برای دانلود موسیقی هست و ازآنجا که موتورولا اصالتا متعلق به آمریکاست و با اپل روابط گسترده ای دارد این امکان برای مردم خود آمریکا مناسب است تا موزیکها را دانلود کرده و با گوشی همراه خود گوش کنند ولی برای ایران هیچ کاربردی نداره و پولتون رو براش بیخودی خرج کرده اید. چون من خودم ipod دارم و از این نرم افزار آن طور که باید استفاده آنچنانی نمی کنم . به نظر من با این قیمت سونی اریکسون k750 و حتی بعضی مدلهای نوکیا بهتر هستند ولی خوب اگر ئنبال گوشی شیک هستی بهترین انتخاب v3i هستش ولی باید عواقبش رو هم تحمل کنی!!!:icon_redf
Nomad
2 May 2006, 06:39 PM
البته اگر دنبال گوشی شیک هستید نیازی نسیت که V3i باشه . . . V3 معمولی هم خیلی زیباس .
amir tv
1 August 2006, 09:23 AM
سلام دوستان
آیا گوشی v3i این قابلیت رو داره که خود به خود قفل بشه و پسورد بخواد ، مثلا بعد از 30 ثانیه قفل بشه ؟
لطفا هرکی می دونه جواب من رو بده ممنون میشم
amir_CLK500
1 August 2006, 02:24 PM
البته اگر دنبال گوشی شیک هستید نیازی نسیت که V3i باشه . . . V3 معمولی هم خیلی زیباس .
v3i انگار یه خورده قیافش فرق داره و زشت تره....نه؟:icon_roll
قیمتش چنده؟؟؟من فعلا 3250 که مرحوم شد رو نمیخوام درست کنم.میخوام یه گوشی جدید بگیرم دستم.حالا موندم اینو بگیرم یا نه؟؟؟؟حقیقتش ال سی دی 3250 از وسط نصف شده و حوصله ام نمیاد ببرم درستش کنم.قیمتشم گرونه فکر کنم.می ارزه عوض کنم؟
Pmax
1 August 2006, 02:59 PM
سلام دوستان
آیا گوشی v3i این قابلیت رو داره که خود به خود قفل بشه و پسورد بخواد ، مثلا بعد از 30 ثانیه قفل بشه ؟
لطفا هرکی می دونه جواب من رو بده ممنون میشم
آره عزیزم میشه ... این قابلیت توی ستینگ ... قسمت سیکیوریتی قسمت فون لاک ... اوتو لاک ....
Pmax
1 August 2006, 03:04 PM
v3i انگار یه خورده قیافش فرق داره و زشت تره....نه؟:icon_roll
قیمتش چنده؟؟؟من فعلا 3250 که مرحوم شد رو نمیخوام درست کنم.میخوام یه گوشی جدید بگیرم دستم.حالا موندم اینو بگیرم یا نه؟؟؟؟حقیقتش ال سی دی 3250 از وسط نصف شده و حوصله ام نمیاد ببرم درستش کنم.قیمتشم گرونه فکر کنم.می ارزه عوض کنم؟
زشتی و زیبایی البته سلیقه ایه ولی بنظرم کسی که یکبار نوکیا داشته سراغ موتو نیاد بهتره ... چون کلاس طراحی موتو اصلا قابل قیاس با گوشتکوب ها و کتلت های نوکیا نیست اما
قیمتش والا من خریدم 237 ... قیمت هم تا این آخری ها از 245 بالاتر نرفته بود اما الان توی سایتهای مخصوص قیمت گوشی می بینم که 275 تومن نوشتن ...
بهتره یکسر بری علاالدین .... باید کمتر از این حرفها باشه
Pmax
1 August 2006, 05:44 PM
الان دیدم گوشی شاب زده 260 تومن بازم فکر می کنم توی علاالدین ارزونتر از اینحرفا گیر بیاد
amir_CLK500
1 August 2006, 08:56 PM
الان دیدم گوشی شاب زده 260 تومن بازم فکر می کنم توی علاالدین ارزونتر از اینحرفا گیر بیاد
چه جور گوشییه؟؟؟خوبه به نظر شما؟؟؟ارزش خریدن داره؟؟؟؟رزولوشن ال سی دیش چیه؟؟؟کیفیت عکسش که شنیدم خیلی افتضاحه.
Pmax
2 August 2006, 01:51 AM
تا شما از گوشی چی بخواید ؟
این گوشی بازاری نیست ... پیکان نیست ... پس انتظار نداشته باش که اگه خریدی از طرف فامیل و بچه ها ی محل ساپورت روحی بشی ... اونا فقط کتلت ( نوکیا ) رو می شناسند ... می بینی که زیر پای 90% پیکانه ... از فقر مالی هم نیست ازشون که بپرسی می گن پیکان خیلی بهتر از 206 هست !!! بهرحال اگر موتو یی هستی بگیرش اگر فکر می کنی نوکیا آخر موبایله و حاضر نیستی بابت طراحی و دیزاین پول بدی بهتر سراغش نیای چون پشیمون میشی ...
از نظر من خوب آنتن میده ... زیباست ... خیلی باریکه و واقعا برای قرار گرفتن توی جیب هیچ مشکلی نداره ( خصوصا برای پیراهن آقایان ) امکاناتش هم بد نیست ...
بلوتوث ... ام پی تری و تصویری بدون قطعه قطعه پخش کردن ... 256 مگ رم ... دو تا ال سی دی داره داخلی 256 کالر و می تونم بگم با هیچ نوکیا ایی به لحاظ شفافیت قابل قیاس نیست و رویی 56 کالر
دوربینش خب واقعا تعریفی نیست ... هرچند فیلمبرداریش بنظرم خیلی خوبه ... دوربین عکاسیش توی نور کم مشکل داره و توی نور بیرون و روز عکسای بدی نمی گیره اما در حد نوکیا و سونی بعید می دونم باشه
همه چیز بر میگرده به علاقه شما و اونکه چی می خواید از یه گوشی .. . دوربین بهتر می خواید ؟ v3x دوربینش 2 مگا پیکسله از نظر من زیبایی آی رو نداره اما بهرحال از هر نظر گوشی تکمیل تری هست
من بشخصه اصلا با گوشی بازی نم یکنم ... سیمبین بودن رو هم فعلا یه امر فانتزی می بینم چون نرم افزار درست حسابی که واقعا کارایی داشته بشه جز دیکشنری برای گوشی نمی بینم .. هرچه هست یکسری فان و کارای فانتزی هست ... ام پی تری گوش نم یکنم شاید سالی 2-3 بار اینکار رو بکنم و بنظرم هنوز هیچ گوشی در حد sl45i نمي تونه ام پی تری با کیفیت پخش بکنه ... اسپیکر آی بد نیست .. صداش قابل تقویت هم هست ظاهرا که من دنبالش نرفتم .. نمی خوام پارتی بدم که !! اما توی هندزفری کیفیت خیلی خوبی نداره ... شایدم من sl45i رو دیدم توقعم از این زیاده ... نمی دونم
پک کاملی هم داره که شامل همه چیز میشه ... از لحاظ امنیت خیلی گوشی خوبیه ... خیلی سخت با بلوتوثش هک یا ویروسی بشی ...
ولی کلا من از گوشی خوشگلی ... آنتن و خاص بودن رو می خوام که هر سه تاشو داره ...
دوست ندارم گوشیم دست بقال و چقال باشه
amir tv
2 August 2006, 08:38 AM
سلام،
P Max جان از جوابی که دادی ممنونم ، ولی من این کار رو قبلا کردم فقط در صورتی گوشی رو قفل میکنه که یک بار خاموش روشنش کنیم ، ولی من می خوام جوری باشه که گوشی رو برای چند لحظه (بعنوان مثال 30 ثانیه) که دست نمی زنیم خود به خود قفل بشه .
ممنون میشم اگه این رو هم جواب بدید.
بت تشکر.
Pmax
2 August 2006, 11:19 AM
راستش من بيشتر از این چیزی نمی دونم باید بپرسم و چک کنم اگه چیزی دستگیرم شد بهتون میگم ...
... از دیگر امکانات این گوشی اینه که با مینی یو اس بی های معمولی به کامپیوتر وصل میشه و شاررژ میشه ... درحالی که نوکیا یو اس بی خاص خودش رو داره اما شما می تونید هرجایی که کامپیوتر هست و دوربین دیجیتال یا ام پی تری پلیر یا ... گوشیتونو شارژ کنید ( نیاز نیست همیشه و همه جا شارژر همراهتون باشه )
namira
2 September 2006, 12:59 AM
3250
ارزششو داره درستش کنی
از همهی گوشی هایی که تا حالا داشتم بهتره
ACKSON
3 September 2006, 06:56 PM
اگه مشکلت حل شد به من هم میگی
ACKSON
3 September 2006, 07:02 PM
من هم مشکل ریختن MP3 روی RAM را دارم . و همین طور گوش کردن از طریق هنس فری . چه کنم ؟گوشیم V3 i .
amir_CLK500
3 September 2006, 07:07 PM
اما موتورولا گوشی تکی هم نیست.50 ملیون نفر تو دنیا از سری razr استفاده میکنن.بنابراین میشه یه جورایی گفت به جرگه خزان پیوسته
ACKSON
3 September 2006, 07:32 PM
amir_clk500 جان سلام
من به نظر شما احترام میزارم . اما من از داشتن این مدل گوشی بسیار راضی ام چون زیبا و باکلاس و مهمتر از همه نیاز من و بر طرف میکنه .:icon_evil
amir_CLK500
4 September 2006, 12:58 AM
اره خب مهمترین کار گوشی برقراری تماسه حالا این قر و فر ها مختص ما جووناس که گوشی بازی میکنیم.
PoYo
4 September 2006, 02:07 AM
به نظر من خیلی گوشی خوشگلیه
اگه با کیفیت باشه و امکاناتش خوب باشه
آخه متاسفانه تا حالا ازش استفاده نکردم
Pmax
7 September 2006, 08:03 PM
اما موتورولا گوشی تکی هم نیست.50 ملیون نفر تو دنیا از سری razr استفاده میکنن.بنابراین میشه یه جورایی گفت به جرگه خزان پیوسته
بيا فرض كنيم آمار شما درست باشه ... 50 ميليون از 5.5 ميليارد انسان روي زمين موتو دارند ... اين درحاليه كه توي همين ايران خودمون بيش از 15 ميليون نفر نوكيا دارند ... مي توني 100 نفر رو انتخاب بكني و ببيني كه چند نفرشون موبايلشون نوكياس ... اگر 50 ميليون در كل دنيا نشونه خز شدن موتو باشه 15 الي بيست ميليون نفر توي ايران 70 ميليوني نشونه ي چيه ؟
Nomad
7 September 2006, 08:22 PM
دوستان بحث رو به کل کل نکشونید لطفا . . . بزارید افرادی که میخوان , استفاده کنن .
drmiri
7 September 2006, 08:36 PM
سلام به آقاي pmax عزيز
من پس از مطالعه فراوان گوشي v3i خريدم. تا به حال كه راضي ام.
يك سوال از شما:
ميتوانيد بگوييد چگونه ميتوان با درب بسته به موسيقي گوش داد؟
ممنون از راهنمايي شما
extremepower
8 September 2006, 02:18 AM
با برنامه ی itune باید mp3 رو گوشی بریزی.
من خودو ریختم هالا راحت با در بسته mp3 گوش میکنم.
اگه دفتر چه ی گوشی رو بخونی توضیح داده.
drmiri
8 September 2006, 01:25 PM
ممنون از راهنمايي شما.
drmiri
8 September 2006, 01:27 PM
يك سوال ديگر هم دارم:
اين سوت خيلي ضعيفي كه در حالت استند باي از بلندگوي گوشي v3i به گوش ميرسد طبيعي است يا خير؟
من بيشتر فكر ميكنم طبيعي باشد.
Pmax
8 September 2006, 09:11 PM
يك سوال ديگر هم دارم:
اين سوت خيلي ضعيفي كه در حالت استند باي از بلندگوي گوشي v3i به گوش ميرسد طبيعي است يا خير؟
من بيشتر فكر ميكنم طبيعي باشد.
سلام
اولا من آقاي PMAX نيستم
اما در مورد سوالتون
موزيك و در بسته رو كه دوستمون راهنماييت كردن
اما در مورد صدا
راستش منم وقتي خيلي بچسبم به ال سي دي اين صدا رو ميشنوم و فكر مي كنم صداي ال سي دي هست چون وقتي خاموش ميشه صدا هم قطع ميشه ... صدا ش رو هم من به ويز ويز تشبيه مي كنم تا سوت ... و اين بنظرم طبيعيه اما اگر از اسپيكر باشه نمي دونم چون براي من اسپيكرش صدا نمي ده
بازم سوالي بود در حد معلوماتم در خدمتم
موفق باشي
reza1357
9 September 2006, 01:01 PM
دوستان این صدا نه فقط در این گوشی بلکه در بعضی از گوشیهای نوکیا خودم هم شاهد بودم و مشکلی هم تا حالا ایجاد نکرده است. بنظرم یک چیز عادی است.
drmiri
10 September 2006, 08:39 AM
سلام
اولا من آقاي PMAX نيستم
اما در مورد سوالتون
موزيك و در بسته رو كه دوستمون راهنماييت كردن
اما در مورد صدا
راستش منم وقتي خيلي بچسبم به ال سي دي اين صدا رو ميشنوم و فكر مي كنم صداي ال سي دي هست چون وقتي خاموش ميشه صدا هم قطع ميشه ... صدا ش رو هم من به ويز ويز تشبيه مي كنم تا سوت ... و اين بنظرم طبيعيه اما اگر از اسپيكر باشه نمي دونم چون براي من اسپيكرش صدا نمي ده
بازم سوالي بود در حد معلوماتم در خدمتم
موفق باشي
اولا بابت راهنمایی خوبتون ممنون.
ثانیا من به id شما در این انجمن مراجعه کردم ولی هیچ نام و نشانی نیافتم.
بخاطر همین با نام id از شما اسم بردم. اگر جسارتی شد شرمنده.
Pmax
10 September 2006, 11:29 PM
نه دوست من ... عذرخواهی لازم نيست شما که چيزی نگفتيد ... من فقط منطورم اين بود که اساسا من آقا نيستم :icon_neut ...
هيچ وقت بابت کاری که نکرديد عذر خواهی نکنيد
موفق باشی
emperatooor
11 September 2006, 02:20 AM
بچه ها من می خوام برای مادرم یه v3 معمولی بخرم
خوب مادرمم نیازی به کیفیت عکس و بلوتوس و برنامه و بازی و غیره نداره
پس با توجه به این نکات ایا این گوشی خوب هست؟
ایا انتن دهیش خوبه؟
ایا خراب نمیشه؟
و ایا شما دست 2 تمیزش را سراغ دارین؟
drmiri
11 September 2006, 11:12 AM
نه دوست من ... عذرخواهی لازم نيست شما که چيزی نگفتيد ... من فقط منطورم اين بود که اساسا من آقا نيستم :icon_neut ...
هيچ وقت بابت کاری که نکرديد عذر خواهی نکنيد
موفق باشی
كاربر محترم (يا بهتر بگم محترمه)
از داشتن اين همه اطلاعات شما تعجب كردم؟!!!:icon_twis
بهر حال من از طرف خودم به اين تلاش و پشتكار شما تبريك ميگم.:icon_excl
اميدوارم باز هم بتونم از راهنمايي شما و ساير دوستان فعال در اين انجمن استفاده بكنم.
Pmax
11 September 2006, 05:20 PM
خواهش مي كنم دوست من ... اتفاقا اطلاعات کاملی هم ندارم ... راستش زیاد به گوشیم ور نمی رم ...
در مورد اون دوستمون هم که گفته بودند دسته دوم می خوان باید بهشون شدیدا توصیه کنم 100% از آدم مطمین گوشی دسته دوم بگیرید ... چون خصوصا گوشی های موتو که توی ایران گارانتی درست حسابی ندارند معمولا وقتی براشون مشکلی پیش بیاد اولین راهی که به ذهن کاربرشون میرسه اینه که به یه بنده خدایی قالبش کنن ( شایدم غالبشون کنن ) بهرحال بنظر الان که موتو ها ارزون شدند بنظرم نمی ارزه دست دوم بگیرید
دیدم وی تری آی رو زده بود 205 تومن دیگه وی تری فکر کنم حوالی 160 تومن باشه .. دست دومشم که بعید می دونم زیر 120-30 به شما بدن ... بازم خودتون تصمیم می گیرید ...
اینم که خراب میشه یا نه ... سوال خیلی کلی هست ... گوشی من آی هست و خراب نشده دوستامم که وی تری ساده دارند یا ای مشکلی نداشتند تا حالا ... فقط چک کن که فول پکش رو بهت بدن ...
اما خودم یه سوال دارم
دوستان شما هم وقتی می خواید یه اس ام اس 5-6 خطی بفرستید طی 2 -3 صفحه سند میشه ؟
خصوصا اگر همراه اس ام اس 5-6 خطی یه عکس کوچولو ( از این نقطه نقطه ایی ها ) هم باشه که دیگه حتما 3 صفحه می کنه و میفرسته در حالی که گوشی های دیگه بیشتر از اینم توی یک صفحه سند می کنن
شما هم این مورد رو تجربه کردید ؟
مرسی
emperatooor
11 September 2006, 08:05 PM
خواهش مي كنم دوست من ... اتفاقا اطلاعات کاملی هم ندارم ... راستش زیاد به گوشیم ور نمی رم ...
در مورد اون دوستمون هم که گفته بودند دسته دوم می خوان باید بهشون شدیدا توصیه کنم 100% از آدم مطمین گوشی دسته دوم بگیرید ... چون خصوصا گوشی های موتو که توی ایران گارانتی درست حسابی ندارند معمولا وقتی براشون مشکلی پیش بیاد اولین راهی که به ذهن کاربرشون میرسه اینه که به یه بنده خدایی قالبش کنن ( شایدم غالبشون کنن ) بهرحال بنظر الان که موتو ها ارزون شدند بنظرم نمی ارزه دست دوم بگیرید
دیدم وی تری آی رو زده بود 205 تومن دیگه وی تری فکر کنم حوالی 160 تومن باشه .. دست دومشم که بعید می دونم زیر 120-30 به شما بدن ... بازم خودتون تصمیم می گیرید ...
اینم که خراب میشه یا نه ... سوال خیلی کلی هست ... گوشی من آی هست و خراب نشده دوستامم که وی تری ساده دارند یا ای مشکلی نداشتند تا حالا ... فقط چک کن که فول پکش رو بهت بدن ...
اما خودم یه سوال دارم
دوستان شما هم وقتی می خواید یه اس ام اس 5-6 خطی بفرستید طی 2 -3 صفحه سند میشه ؟
خصوصا اگر همراه اس ام اس 5-6 خطی یه عکس کوچولو ( از این نقطه نقطه ایی ها ) هم باشه که دیگه حتما 3 صفحه می کنه و میفرسته در حالی که گوشی های دیگه بیشتر از اینم توی یک صفحه سند می کنن
شما هم این مورد رو تجربه کردید ؟
مرسی
.
تمام گوشی ها همینگونه هست.زیاد حساس شدین
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.