PDA

View Full Version : Jabra BT800

shahriar9876
21 April 2006, 04:37 PM
با سلام خدمت اساتید محترم! بلاخره این هدست و گرفتم! JABRA BT800 رو; یه چند تا مشکل دارم باهاش اگه کمک کنین که... اولیش شاید جالب نباشه بگم ! اما اسن رو گوشم فیکس نمیشه و هی لق می زنه! چرا این طوریه؟! کالر ایدیش هی درس کار میکنه هی غلت! یه دفه اسم کسی که با اون شماره زنگ زده رو می ندازه(که درسش همینه! ) یه دفعه شماره میندازه یه دفه اسن هیچی نمی نویسه یه دفعه هم که چرت و پرت می نیویسه اسن آدم نمی تونه بخونه! چی کا کنم؟!! تو قسمت setting اش / قسمت انتخاب tone یه قسمت داره from phone که یعنی... که اونم کار نمی کنه یا من بلد نیسم! و یه چیز مهم که بارها سوال کردم! اما جوابی نگرفتم! خودم جوابش و گرفتم! هیچ صدایی رو پخش نمی کنه حداقلش اینه که تو i-mate Jam ا من این طوریه. خلاصه ا دوسان کسانی که آشنایی دارن کمک کنن تا این مشکلاتمون حل شه پیشاپیش ا همکاریتون ممنون!

lover
21 April 2006, 07:44 PM
من دارم گاهی caller ID کار نمیکنه ولی تو گوشم لق نمیزنه:icon_twis
بسیار کیفیتش خوبه ولی از زنگهای خودش امتحان کنید from phone واسه منهم کار نمیکنه

braveheart
21 April 2006, 08:01 PM
برای من caller ID کار میکنه ولی ویبره کار نمیکنه !
با گوشم هم مشکلی نداره

shahriar9876
21 April 2006, 09:22 PM
من دارم گاهی caller ID کار نمیکنه ولی تو گوشم لق نمیزنه:icon_twis
بسیار کیفیتش خوبه ولی از زنگهای خودش امتحان کنید from phone واسه منهم کار نمیکنه
از همه دوسان ممنونم ولی میدونم نباید لق بزنه! ولی هر زاوییه که می چرخونمش صاف وای نمیسه حالا نمیدونم چی کا کنم اگه می شه عکسی زاویه ای چیزی!:icon_arro خوب این کالر ایدیش و چی کا کنیم!؟ من شنیدم که فقط فرمت wav میخونه اما اسن نتونسم انتقال بدم یا... حالا باز با wav یه امتحانی بکنین. بدش می دونم باره چندم می پرسم ! پس رو imate-Jam فقط می تونه مکالمه رو پوشش بده؟! کاره دیگه ای نمیکنه؟! کیفیتشم که خوبه. این patch ا چیه جدید اومده(آپگرید میکنه مثکه) من اونو ریختم شما هم کردین این کار و ؟! چه نتیجهای داش؟ممنون از دوسان و شما.

lover
21 April 2006, 10:08 PM
کدام patch توضیح بیشتر لطفا"

shahriar9876
21 April 2006, 11:34 PM
کدام patch توضیح بیشتر لطفا"
ا مگه ندیدیش؟
http://www.jabra.com/JabraCMS/NA/EN/Misc/SoftwareBT800/
خبرش و پس بدین لطفا

lover
22 April 2006, 02:24 AM
ا مگه ندیدیش؟
http://www.jabra.com/JabraCMS/NA/EN/Misc/SoftwareBT800/
خبرش و پس بدین لطفا نه ندیده بودمش..شاید گوش شما کوچیک هستش که رو گوش درست قرار نمیگیرد

lover
22 April 2006, 03:53 AM
انگار بلوتوت جابرای من آخرین ورژن نرم افزاری را دارد چون در bt 800 من هنگام تماس هم ویبره میزنه و هم شماره نشون میده (گاهی نمیده!!) و هم آهنگی که در آن تنظیم کردم را پخش میکنه.که در ورژن آخر این کارار میکنه و ورژن قدیمیش انجام نمیده.jabtra bt 800 در کل سیستم نویز گیره خوب و امکاناتی نظیر شماره گیری از خوده بلوتوت (10 شماره آخری که با شما تماس گرفته اند) را میده که از نطر کار آیی از بهترین بلوتوت هاست اما عمر باطری و صدای پخش ضعیفتر آن نسبت به دیگر مدلهای jabra قابل ذکر هستش......

shahriar9876
22 April 2006, 10:28 AM
انگار بلوتوت جابرای من آخرین ورژن نرم افزاری را دارد چون در bt 800 من هنگام تماس هم ویبره میزنه و هم شماره نشون میده (گاهی نمیده!!) و هم آهنگی که در آن تنظیم کردم را پخش میکنه.که در ورژن آخر این کارار میکنه و ورژن قدیمیش انجام نمیده.jabtra bt 800 در کل سیستم نویز گیره خوب و امکاناتی نظیر شماره گیری از خوده بلوتوت (10 شماره آخری که با شما تماس گرفته اند) را میده که از نطر کار آیی از بهترین بلوتوت هاست اما عمر باطری و صدای پخش ضعیفتر آن نسبت به دیگر مدلهای jabra قابل ذکر هستش......
حالا من نمی دونم چه طور وقتی گرفتیش این ورژن روش بوده! خدا می دونه! واسه منم همه اون کارا رو می کنه بجز پخش آهنگی که می گین اگه می شه یه توضیحی بدین!در ضمن گوش با گوش چه فرقی داره! حالا شما بیشتر وقتی می خواین بزارین تو گوش مایلش می کنین به سمت راست یا چپ!"(گوش راس و میگم!)همه چیشم خوبه ولی منی که jam دارم نمی تونم صدایی بشنوم!

shahriar9876
22 April 2006, 10:33 AM
یه سواله جالب! به نظر شما می شه ازش به عنوان هدست برای کامپیوتر استفاده کرد؟! یعنی یه دستگاه بلوتوث برای کامپیوتر بگیریم و با هم مچ کنیم؟!!

braveheart
22 April 2006, 12:25 PM
یه سواله جالب! به نظر شما می شه ازش به عنوان هدست برای کامپیوتر استفاده کرد؟! یعنی یه دستگاه بلوتوث برای کامپیوتر بگیریم و با هم مچ کنیم؟!!

من با بلوتوس کامپیوترم pair کردم اما متاسفانه نتونستم صدایی دریافت کنم . اما صدا ارسال میشد !!!!:icon_eek:

braveheart
22 April 2006, 02:38 PM
ه.jabtra bt 800 در کل سیستم نویز گیره خوب و امکاناتی نظیر شماره گیری از خوده بلوتوت (10 شماره آخری که با شما تماس گرفته اند) را میده که از نطر کار آیی از بهترین بلوتوت هاست اما عمر باطری و صدای پخش ضعیفتر آن نسبت به دیگر مدلهای jabra قابل ذکر هستش......

یکی از دوستانم میخواد بگیره از من راهنمایی خواست به نظر شما چی بگیره ؟ BT800 یا BT500 یا اصلا غیر از jabra ؟ برای گوشی Jam

lover
22 April 2006, 07:01 PM
یکی از دوستانم میخواد بگیره از من راهنمایی خواست به نظر شما چی بگیره ؟ BT800 یا BT500 یا اصلا غیر از jabra ؟ برای گوشی Jam
JABRA خیلی خوبه این چیزها سلیقه ای هستش MOTOROLA هم خوبه من JABRA BT800 را ترجیح میدم

am!n
22 April 2006, 09:21 PM
آیا از این هندزفزی بلوتوسی که به گوش میزاری میشه ازش برای شماره گیری صوتی استفاده کرد؟(مثلا بگی رضا شماره ی رضا را بگیرد. )

farzad_sx1
23 April 2006, 01:09 AM
قیمتشم اگه دارید لطف کنید...

braveheart
23 April 2006, 01:32 AM
آیا از این هندزفزی بلوتوسی که به گوش میزاری میشه ازش برای شماره گیری صوتی استفاده کرد؟(مثلا بگی رضا شماره ی رضا را بگیرد. )

بله . برای من jabra bt800 & Imate K-jam هست و مشکلی برای شماره گیری صوتی با هندز فری بلوتوس ندارم

braveheart
23 April 2006, 01:34 AM
من با بلوتوس کامپیوترم pair کردم اما متاسفانه نتونستم صدایی دریافت کنم . اما صدا ارسال میشد !!!!:icon_eek:

Lover جان شما تجربتون بیشتره میشتونید راه حلی پیدا کنید که بتونیم دریافت صدای کامپیوتر رو با BT800 داشته باشیم ؟

d@nial
23 April 2006, 01:36 AM
قیمتشم اگه دارید لطف کنید...
من هفته گذشته 57 تومن گرفتم!

lover
23 April 2006, 10:47 AM
Lover جان شما تجربتون بیشتره میشتونید راه حلی پیدا کنید که بتونیم دریافت صدای کامپیوتر رو با BT800 داشته باشیم ؟
من هنوز این کار را تست نکردم

shahriar9876
23 April 2006, 04:31 PM
بله . برای من jabra bt800 & Imate K-jam هست و مشکلی برای شماره گیری صوتی با هندز فری بلوتوس ندارم آقا لطف کن بگو با چه برنامه ای متچ شده که دانلود کنیم.اگه لینکشم که بزاری دیگه... شایدم با همون برنامه ای که تو خود k-jam هس.هان؟! اگه آره! که یه برنامه خوب که با هم خوب کار می کنن; حالا رو jam یا .. که خوبه معرفی کنین.ممنون!

braveheart
23 April 2006, 09:15 PM
آقا لطف کن بگو با چه برنامه ای متچ شده که دانلود کنیم.اگه لینکشم که بزاری دیگه... شایدم با همون برنامه ای که تو خود k-jam هس.هان؟! اگه آره! که یه برنامه خوب که با هم خوب کار می کنن; حالا رو jam یا .. که خوبه معرفی کنین.ممنون!

بله با برنامه voice speed dial که روی خود k-jam نصب هست کار میکنه
در مورد jam متاسفانه اطلاعی ندارم

aghdam
22 May 2006, 03:59 PM
دوست من علتش این بوده که شما خروجیتون رو روی بلوتوث ست نکرده بودین
اگه هم این کار رو در حین باز بودن برنامه صوتی مثل مدیا پلیر انجام بدین نمی تونین همون لحظه همه صداهارو بشنوین
بلکه باید مدیا پلیر رو ببندین و دوباره باز کنین:icon_cool

برای آموزش نحوه استفاده از هدست بعنوان هدفون به لینک زیر برین

http://pda2.blogfa.com/post-28.aspx

Ace
27 May 2006, 09:47 PM
دوستان سلام
من هندزفریم رو را با فریمور جدید جبرا که واسه جبرا bt800 داده بود گرفتم وآپدیت کردم وتغییری هم نکرد چون فکز کنم ورژن هندزفریه من جدیده جدید بود
ولی با این فریموری که اقدم جان دادن اومدم آپدیت کنم که پس از اتصال به کامپیوتر برنامه آپدیت اجرا نشد و دیگه هندزفری من با پاکت پی سی کانکت نشد
دوستان چی کارش کنم یعنی چه اتفاقی واسش افتاده؟؟
در ضمن دیگه با همون فریمور که از خود سایت جبرا گرفته بودم هم آپدیت نمیشه!!!
سپاسگزارم

aghdam
27 May 2006, 10:46 PM
دوستان سلام
من هندزفریم رو را با فریمور جدید جبرا که واسه جبرا bt800 داده بود گرفتم وآپدیت کردم وتغییری هم نکرد چون فکز کنم ورژن هندزفریه من جدیده جدید بود
ولی با این فریموری که اقدم جان دادن اومدم آپدیت کنم که پس از اتصال به کامپیوتر برنامه آپدیت اجرا نشد و دیگه هندزفری من با پاکت پی سی کانکت نشد
دوستان چی کارش کنم یعنی چه اتفاقی واسش افتاده؟؟
در ضمن دیگه با همون فریمور که از خود سایت جبرا گرفته بودم هم آپدیت نمیشه!!!
سپاسگزارم
جناب من لینکی که گذاشته بودم مستقیما از سایت جبرا گذاشته بودم
ولی اینکه چرا سینک نشد و آپگرید نشد اگه توضیحات خوبی بدین شاید بشه کاری کرد
در ضمن اگه فکر می کنین که ایراد از اونجاست من حاضرم جبرای خودمو تقدیمتون کنم:icon_cool
ولی مطمئن هستین که همه مراحل مشروحه رو درست انجام دادین؟

roozbehmd
21 April 2008, 11:09 AM
من هنوز این کار را تست نکردم

لاور جان یه سوالی داشتم . من یه بلوتوس Jabra BT3030 گرفتم که تقریبا همه چیزش با کایزر کار میکنه ولی وقتی موبایلم زنگ میخوره هدستم زنگ خودش رو میزنه و زنگی که برای گوشیم گذاشتم از speaker گوشی پخش میشه! چه کنم استاد؟