View Full Version : ایا چنین اتفاقی نتیجه و محصول دایورت است؟
magicrain
20 April 2006, 05:32 PM
با سلام... لطفان حتمان تا اخر مطالعه بفرمایید... ایا چنین اتفاقی نتیجه و محصول دایورت است که شخصی 2 خط تلفن در دو استان (تهران و شیراز ) داشته باشد و تهران را بر روی شیراز و شیراز را بر روی تهران دایورت(شاید دایورت شاید چیزی که نمی دانم ) نماید...و سپس مثلان... از تهران به اهواز زنگ بزند و شماره شیراز به جای تهران بر روی خط اهواز بیفتد...و اگر شما به ان شماره شیراز که بر روی تلفن اهواز نشان داده میشود زنگ بزنید شماره تلفن خط تهران زنگ بخورد...درصورتی که بایستی اشغال بزند...چون باید خط شیراز بر روی خط اهواز دایورت شده باشد تا اهواز زنگ بخوردو وقتی شما ازاهواز به خط شیراز زنگ میزنید نباید تهران زنگ بخورد و باید اشغال بخورد چون در اصل به خطی زنگ میزنید که روی خط خودتان دایورت است...( لطفان با توجه به قوانینی که از دایورت در ایران میدانیم ایا چنین چیزی را امکان پذیر می دانید...در صورتی که این اتفاق رخ داده باشد ان را چگونه توضیح می دهید...ایا کد و سرویس دیگری وجود دارد و ایا پیشرفته بودن دستگاه تلفن این قابلیت را میدهد.) مرسی
PAYAM
20 April 2006, 07:44 PM
شخصی 2 خط تلفن در دو استان (تهران و شیراز ) داشته باشد و تهران را بر روی شیراز و شیراز را بر روی تهران دایورت(شاید دایورت شاید چیزی که نمی دانم ) نماید...و سپس مثلان... از تهران به اهواز زنگ بزند و شماره شیراز به جای تهران بر روی خط اهواز بیفتد...و اگر شما به ان شماره شیراز که بر روی تلفن اهواز نشان داده میشود زنگ بزنید شماره تلفن خط تهران زنگ بخورد...
اگر دو خط را بر روي هم دايورت كنيد (يعني خط a را بر روي b و خط b را بر روي a دايورت كنيد) بهيچ وجه نميتوان با هيچ كدام از دو خط تماس گرفت و مدام بوق اشغال و پيغام User Busy و Error in Connection ميدهد. بنابراين اينكه به هر كدام از دو شمار هزنگ بزنيد و ديگري بردارد امكان ندارد. ضمن اينكه اگر هر كدام از دو شماره a يا b (يا به قول شما تهران و شيراز) با شما تماس بگيرند و شماره ديگري بيفتد هم بهيچ وجه امكان ندارد. دايورت براي تماس هاي ورودي است و تاثيري روي تماسهاي خروجي ندارد.
اما قسمت دوم صحبتهايتان مخدوش است:
.چون باید خط شیراز بر روی خط اهواز دایورت شده باشد تا اهواز زنگ بخوردو وقتی شما ازاهواز به خط شیراز زنگ میزنید نباید تهران زنگ بخورد و باید اشغال بخورد چون در اصل به خطی زنگ میزنید که روی خط خودتان دایورت است...
چرا بايد خط شيراز روي اهواز دايورت شده باشد تا اهواز زنگ بخورد؟؟؟
شما ميتوانيد خطتان را بر روي خط ديگري دايورت كنيد و بعد با گرفتن شماره خودتان موبايل آن طرف زنگ ميخورد و شماره شما هم نمايش داده ميشود ولي اگر آن طرف بخواهد شماره شما را بگيرد چون خطتان روي خط او دايورت شده است پيغام User Busy يا همان بوق اشغال را خواهد شنيد. ولي اين ربطي به موضوع مورد بحث ما ندارد.
در هر حال اينكه با دايورت كردن يا اعمالي مشابه شماره ديگري به جاي شماره شما روي موبايل كس ديگري بيفتد بههيچ وجه و تحت هيچ شرايطي امكان ندارد!!
magicrain
20 April 2006, 10:14 PM
مرسی از پاسختان ولی من منظورم تلفن ثابت است....و دوم اگر فرض بر اتفاق افتادنش بکنیم توضیح شما چیست.. در ضمن قسمت دوم نوشته ام کمی پیچیده است ولی کاملان همان صحبت های شماست ...یعنی من مثل شما فکر میکنم ولی شما فرض کنید چنین اتفاقی بیفتد و یا افتاده باشد...اگر فرض کنیم من ان شخصی باشد که ادعا میکند چنین اتفاقی افتاده ....شما صد در صد و با اطمینان و اطلاعات کامل از سیستم های مخابرات چنین ادعایی را رد میکنید و اصلان یک در صد هم احتمال چنین چیزی را نمی دهید؟ من باز هم میگم که مثل شما فکر میکنم...ولی برای من این مهم است که اگه بخواهید قبول کنید چگونه این موضوع را توجیه میکنید...(با فرض قبول کردن این اتفاق) (مربوط به اون یک در صد شک است)
farzad_sx1
21 April 2006, 01:09 AM
دوست عزیز توضیحاتتون در پست اول مخصوصا قسمت آخر خیلی پیچیده بود و باعث شد که من متن رو دوبار بخونم..:icon_twis ولی ...
همانطور که پیام خان فرمودند وقتی که خط a بر خط b وخط b بر خط a دایورت باشند , اگر به هر کدام از شماره ها زنگ بزنید باید صدای بوق اشکال را بشنوید .... و راه سومی ندارد ....
و
اگر خط a بر روی خط b دایورت شده باشد ... و اگر از خط a بر خط c تلفن زده شود , حتما شماره خط a می افتد...خلاصه تر اینجوری میشه گفت که همیشه شماره کسی روی خط شما می افته که اقدام به شماره گیری کرده باشه . حالا چه شماره وسطی دایورت باشه و چه نباشه شماره همون گیرنده باید بیفته و میافته ....
...(با فرض قبول کردن این اتفاق) (مربوط به اون یک در صد شک است)
من حتی اون 1 درصد شانس رو هم به این احتمال نمی دم چون چنین چیزی ممکن نیست اتفاق بیفته و در ضمن این قسمت از حرفتون که گفتین :
چون باید خط شیراز بر روی خط اهواز دایورت شده باشد تا اهواز زنگ بخورد
من این قسمت از حرفتون رو نقض می کنم چون دلیل شما غلطه .....
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم ....
magicrain
21 April 2006, 01:50 AM
مرسی ...لطفان تا اخر مطالعه بفرمایید(2 بار)در مورد قسمت اخر که فرمودید...(...چون دلیل شما غلطه...) دوست عزیز کل نوشته اول من به هم مربوط است..منطورم این بود که وقتی طرف از تهران شماره شیراز رامیگیره ...در صورتی باید تلفن اهواز زنگ بخوره و شماره شیراز (بر فرض امکان) روی تلفن اهواز بیفته که خط شیراز بر روی اهواز دایورت باشه...پس در این صورت این امکان که بشود ازاهواز به شیراز زنگ زد و خط تهران زنگ بخورد به خودی خود منتفی میشود زیرا شیراز بر روی اهواز دایورت است...در نهایت اگر من ان شخص باشم که فرضان به شما در اهواز زنگ بزنم و شماره شیراز بر روی گوشی شما بیفتد و من از پشت خط به شما بگویم که از تهران زنگ میزنم...شما از من برای اثبات ادعایم چه سوالی میکنید.؟ممکن است بگویید برو و از یک تلفن دیگه در تهران یا یک تلفن حتی عمومی زنگ بزن و اگر اینبار با ان خط یا تلفن عمومی به شما در اهواز زنگ زدم و شماره تهران افتاد و شما از اهواز به شماره شیراز زنگ بزنید همان روز 3-4 ساعت بعد و من در تهران مجدادن بر دارم...حالا بر فرض واقعیت داشتن حرفهای من این موضوع را چگونه توضیح میدهید...مرسی
farzad_sx1
21 April 2006, 02:37 AM
دوست عزیز این فرضیه فقط به یک روش ممکن است ...
فرض کنید شما a و شخصی که از شیراز به شما زنگ میزنه b و شخصی که در تهران هست C باشه...
حالت اول --- وقتیکه شماره شیراز میفته :
این حالت خیلی ساده هست ... مثل اینکه کسی با تلفنی از شیراز بدون هیچ روش خاصی و کاملا معمولی به شما زنگ بزنه ... که در این حالت کاملا منطقی هست که شماره شیراز بیفته ...
حالت دوم --- وقتیکه شماره تهران میفته ولی بازم شخص b با شما صحبت میکنه ...
این حالت اینجوریه که شخص سومی مثل C در کار باشه ... این شخص C مکانش در تهران هست ... و طی تبانی که با شخص b داشته از قابلیت کنفرانس سه نفره استفاده می کنن ... و این کنفرانس 3 نفره رو شخصی که در تهران هستش تدارک میبینه .... این کنفرانس 3 نفره به این صورته که ابتدا شخص C به شخص b زنگ میزنه ... و بعد از هماهنگی لازم با ایشون ... که شخص b به شخص c میگه که اصلا حرف نزنه .... بعد از هماهنگی, شخص c به شما یعنی شخص a زنگ میزنه ... در این حالت شماره شخص c یعنی شماره تهران رو شخص a میبینه ... بعد از اینکه تماس بین شخص c و شخص a برقرار شد , مکالمه رو به حالت کنفرانس 3 نفره منتقل میکنه ... بعد از این لحظه هر سه شخص a و b و c میتونن با هم صحبت کنن که در مورد شما شخص c سکوت میکنه و فقط شخص b که در شیراز هست با شما حرف میزنه ...
فکر کنم مساله زنگ زدن اونها و شماره های اونها حل شده باشه...
حالا 2 تا شماره شما دارید که یکی از تهران و دیگری از شیراز هست... اگر شما به خط شیراز زنگ میزنی و تهران جواب میده یعنی شیراز به تهران دایورت شده ... اگه به خط تهران زنگ میزنی و شیراز جواب میده یعنی تهران به شیراز دایورت شده .... البته در مورد مساله شما دومی صدق میکنه ... یعنی خط تهران روی خط شیراز دایورت هست....
و مساله به همین سادگی حل میشود :icon_eek: :icon_razz
هر جاش رو متوجه نشدید بگین بازم بگم ... ولی سعی کنید متوجه بشین چون خیلی ساده نوشتم...
موفق باشید...:icon_cool
magicrain
21 April 2006, 03:21 AM
فرزاد جان مرسی ...خودم هم تنها چیزی که به ذهنم میرسید کنفرانس بود...ولی یجورایی مثل کنفرانس نیست ...نمیدانم...ولی به هر حال من خودم بطور کامل منطقم در این مورد مثل شماست و معتقدم دایورت برای تماس ورودی هست...و این حالت با دایورت امکان پذیر نمیباشد...(یعنی 100 در صد ) و تنها سرویس کنفرانس میتونه این کار را انجام دهد...باز هم بینهایت سپاس...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.