PDA

View Full Version : تست ترمز absدر زانتیا

arash p mbz bmw
20 April 2006, 03:27 PM
دوستان سلام
چند وقت بود توی نخه یه زانتیا بودم تا ببینم این سیستم absچطوره و اصلا خوبه که روی این ماشین خداد تومنی نصب میشه
دوستان بلخره فرصت رسید و تونستم
زانتیا ی نقره ای توی جاده مخصوص تست شد و دارای سیستم abs بود
همچنین مدل این خودرو جدید بود و پلاک ایران هم بود
سرعت ثابت این خودرو حدودا 110بود
قدرت ترمز فوقولاده بود طوری که باعث حیرت شد
ولی متاسفانه باید بگم که ماشین کمی قفل کرد
مثلا:
وقتی داشت ترمز گرفته میشد و دوپا رو ترمز بود ماشین قفل نکرد ولی 3ثانیه بعد قفل کرد و در حدود 1ثانیه قفل کرد و دوباره از حالت قفل خارج شد و دوباره وارد قفل شد و 1 ثانیه قفل شد تا ماشین کامل ایست کرد
برای خودم خیلی جالب بود
ولی قدرت ترمز بی نهایت بود ولی خوب کمی قفل کرد
امیدوارم لذت برده باشید
آرش
استفاده فقط با ذکر منبع ( تورو خدا رعایت کنید )

po2ya
20 April 2006, 04:20 PM
میشه لطف کنی بگی چه جووری قفل کرد؟!! یا شما احتمالا اشتباه متوجه شدی یا سیستم ABSماشین مشکل داشته بنده تا به حال با تیپ 5 و زانتیا هیچ وقت به این مشکل بر نخوردم!!! شده بعضی وقتا عملکرد مورد علاقه رو نداشته باشه یعنی به خووبی نگیره البته تو سرعت پایین اوونم به دلیل ول کردن و گرفتنش هست که تو سرعت پایین قشنگ معلوم میشه ولی تا به حال نشده که قفل کنه!!!!

arash p mbz bmw
20 April 2006, 04:33 PM
میشه لطف کنی بگی چه جووری قفل کرد؟!! یا شما احتمالا اشتباه متوجه شدی یا سیستم ABSماشین مشکل داشته بنده تا به حال با تیپ 5 و زانتیا هیچ وقت به این مشکل بر نخوردم!!! شده بعضی وقتا عملکرد مورد علاقه رو نداشته باشه یعنی به خووبی نگیره البته تو سرعت پایین اوونم به دلیل ول کردن و گرفتنش هست که تو سرعت پایین قشنگ معلوم میشه ولی تا به حال نشده که قفل کنه!!!!
دوست عزیزم یعنی من صدای جیغ چرخها رو متوجه نمیشم:icon_conf
بعدشم دارم میگم ماشین صفر بود اونوقت......................
من اصلا تیپ 5 رو مثال زدم؟!!

XELTEK
20 April 2006, 04:48 PM
ببین طرز کار abs اینه که نیروی ترمزو بین 4 تا چرخ تقسیم میکنه !!!
اگه دقت کرده بودی میفهمیدی که وقتی چرخات قفل کرد یکی یکی قفل شد مثلا اول سمت چپ راننده و بعد سمت کمک راننده اونم فقط تو چرخای جلو !!! و دلیل اینکه قفل شد فشار بیش از حد به ترمز و حذف سیستم محدود کننده فشار وارده به ترمز توسط سایپا بوده واگه ماشینو کامل تحویل میدادن همچین اتفاقی به هیچ وجه نمی یفتاد !!!
این سیتم رو در دوو سی یلو می تونی حسش کنی !!!!
درخدمتیم !!!!!!!

salar68
20 April 2006, 04:58 PM
سلام

چند سال پیش بود که اولین بار زانتیا را تحویل گرفته بودم پس از دو روز یکی از دوستام گفت بیا تا حالی بهت بدم
این بنده خدا با سرعت 100 تا توی کوچه می رفت و 2 متری ماشین ها ترمز می کرد
نه صدائی
نه خطی
نه هیجی
فقط راننده ماشین ها بیچاره سکته می کردند

آخر کار دیگه ررفتیم توی پارکینگ به 80 سانتی متری دیوار وایساد که خودم گفتم ماشین خورد به دیوار ولی نخورد
از اون به بعد دیگه با ترمز این ماشین حال می کنم

XELTEK
20 April 2006, 05:49 PM
هیچی تو این دوره زمونه قابل اعتماد نیست مواظب باش !!!

arash p mbz bmw
20 April 2006, 09:50 PM
پیام جان سیستم absوظیفه ای داره
وظیفه ی اون اینه که در هر سرعتی از قفل شدن جلوگیری کنه
ولی شما کلا این سیستم رو زیذ سوال بردی
میشه یه خرده واضح تر بگین؟!!

ATOS
20 April 2006, 11:27 PM
هیچی تو این دوره زمونه قابل اعتماد نیست مواظب باش !!!
دقيقا:icon_cool
يه بنده خدايي با BMW مدل 2005 جلوي دخترها اين كارو ميكرده ولي دست بر قضا يكدفعه ترمز بريده و دختر بيگناه رو كشت و خودش هم با يك درخت تصادف كرد:icon_bigg تا جايي كه ميدونم چند ماه پيش قصاص شد:icon_ques

Malkemid
21 April 2006, 01:37 AM
این قفل کردن دقیقا یعنی چی؟:icon_neut

z_qz54
21 April 2006, 02:08 AM
آرش جان ایکاش توی کمی پستی و بلندی هم تستش میکردی.
ترمز ABS قانون اولش این است که برای چند میلی ثانیه قفل کنه ، نه اینکه تابلو باشه ولی سیستمش اینجوری طراحی شده که وقتی قفل میکنه ، ضربات کششی به صورت عقب جلو به چرخ وارد میشه و بعدش اینارو تقسیم بر میزان فشار خطی ترمز میکنه و بعدش ضربدر سرعت.
اگه سیستم تکمیلی داشته باشه که زانتیا نداره سرعت هر چرخ رو اندازه میگیره.

salar68
21 April 2006, 12:43 PM
سلام

در مورد قفل کردن بگم یکی از آشناهای ما یه پرشیا ELX داشت
وقتی با سرعت بالا می رفت و ترمز سنگین می گرفت ترمز ماشین قفل می کرد ! و ماشین خفن صدا می کرد غیر قابل کنترل و همینطور یه خط می انداخت
البته ABS ماشین عیب داشت
ماشین 40 روز تو نماینگی برد و با گارانتی براش عوض کردند تا درست شد

XELTEK
21 April 2006, 04:16 PM
پیام جان سیستم absوظیفه ای داره
وظیفه ی اون اینه که در هر سرعتی از قفل شدن جلوگیری کنه
ولی شما کلا این سیستم رو زیذ سوال بردی
میشه یه خرده واضح تر بگین؟!!
ببین الان همه سایپا رو خوب میشناسن !!!
الان زانتیا ی تو ایران با زانتیا ی تو فرانسه زمین تا زیر زمین فرقشه !!!
سیستم abs کارش اینه که نسبت به سرعت نیروی ترمز رو تقسیم میکنه و اگه یه چرخ قفل بشه اون چرخ در اون لحظه اصلا " ترمز نمیگیره و کاملا ازاد هستش و این نیرو به بقیه چرخ ها انتقال داده میشه که این کمبود جبران بشه !!!
اما توی زانتیا ایران مخصوصا" این جدیدا از ecu چینی استفاده شده که در مواقع ترمزهای شدید قاطی میکنه و من گاها" دیدم که همن مسئله منجر به تصادف خیلی محکمشده و به خاطر جنس خراب ecu اصلا " ایر بگ این ماشین عمل نکرده و اینها تمام از جنس خراب کامپیوتر ماشین حکایت میکنه !!!
و قفل کردن ترمز ماشین شما هم دقیقا"به خاطر این مسئله بوده !!!
اگر ecu زانتیا 80 و 81 رو کنار ecu زانتیا مدل 84 و 85 بذارید حتی تو شکل ظاهری هم تفاوت داره !!!!
حال چه رسد به داخلش ؟؟؟؟؟

kima
21 April 2006, 05:49 PM
دقيقا:icon_cool
يه بنده خدايي با BMW مدل 2005 جلوي دخترها اين كارو ميكرده ولي دست بر قضا يكدفعه ترمز بريده و دختر بيگناه رو كشت و خودش هم با يك درخت تصادف كرد:icon_bigg تا جايي كه ميدونم چند ماه پيش قصاص شد:icon_ques

یه چی میگیا
مگه قتا با ماشین قصاص داره ؟
قتل غیر عمده مگر اینکه گواهینامه نداشته باشه که قتل عمد محصوب شه

arash p mbz bmw
24 April 2006, 06:13 PM
آرش جان ایکاش توی کمی پستی و بلندی هم تستش میکردی.
ترمز ABS قانون اولش این است که برای چند میلی ثانیه قفل کنه ، نه اینکه تابلو باشه ولی سیستمش اینجوری طراحی شده که وقتی قفل میکنه ، ضربات کششی به صورت عقب جلو به چرخ وارد میشه و بعدش اینارو تقسیم بر میزان فشار خطی ترمز میکنه و بعدش ضربدر سرعت.
اگه سیستم تکمیلی داشته باشه که زانتیا نداره سرعت هر چرخ رو اندازه میگیره.سلام به دوست خوبم
البته من یه بار این کار رو با پرشیا انجام دادم که absداشت
خیلی جالب بود برام
اول چرخی که روی ارتفاع بود قفل کرد ولی چرخای دیگه قفل نکردن
تازه این قفل هم ثانیه ای بود و سریع ازاد شد چرخ
در هر حال ممنون

z_qz54
25 April 2006, 03:50 PM
سلام به دوست خوبم
البته من یه بار این کار رو با پرشیا انجام دادم که absداشت
خیلی جالب بود برام
اول چرخی که روی ارتفاع بود قفل کرد ولی چرخای دیگه قفل نکردن
تازه این قفل هم ثانیه ای بود و سریع ازاد شد چرخ
در هر حال ممنون

ممنون آرش جان از توجه به پستم.

ولی در کل ترمز زانتیا خوبه ولی نمیشه اون رو با ماشین هایی مثل گل که ABS ندارن مقایسه کرد چون واقا ترمز گل عجیب میگیره و من رو دست انداز واقا لذت بردم.