PDA

View Full Version : بررسی فرمولی جهت خرید 206

sogoli
17 April 2006, 07:09 PM
با سلام خدمت دوستان...

یه راهنمایی بفرمایید و بگویید که فرمول زیر برای خرید لیزینگی 206 تیپ 2 برای اقشار بی بضاعت ، کم درامد و مرفهین با درد:icon_redf :icon_cry: مناسب می باشد یا خیر؟

6/300 نقد + 5 تومان وام (با کارمزد 16% ماهی 117 هزارتومان - 60 ماهه )=320/13 تومان :icon_razz

در ضمن سند بنام و تحویل داده می شود

po2ya
17 April 2006, 08:35 PM
اگه نمیصرفید این همه خریداری نمیکردن!!!
خوب وقتی کسی پوا نداره یه ماشین 10 11 میلیوونی رو بخره و فقط اندازه پراید پول داره میخواد یه ماشین بهتر سوار بشه طبیعاتا یه همچین مشکلاتی هم هست !

ATOS
17 April 2006, 09:34 PM
رئيس يكي از اين شركت ها خودش ميگفت خودروهاي تحويلي ما از بين خودروهاي مشكل دار انتخاب ميشه و گاهي از بين ضايعاتي ها:icon_razz
.
.
يه بارم يه آقازاده اي ميگفت رفته پژو 405GLX خريده به 6.000.000 تومن :icon_twis گفتم چجوري؟
گفت: از بيان خودروهاي مشكل دار ايران خودرو اينو برام خريدن يه مدت دستمه و بعد به قيمت واقعي ردش ميكنم:icon_roll

shahram2006_m
17 April 2006, 10:19 PM
با توجه به اقساط بلند مدت به نظر خوب مياد

بلای ناگهانی
17 April 2006, 10:42 PM
رئيس يكي از اين شركت ها خودش ميگفت خودروهاي تحويلي ما از بين خودروهاي مشكل دار انتخاب ميشه و گاهي از بين ضايعاتي ها:icon_razz
.
.
يه بارم يه آقازاده اي ميگفت رفته پژو 405GLX خريده به 6.000.000 تومن :icon_twis گفتم چجوري؟
گفت: از بيان خودروهاي مشكل دار ايران خودرو اينو برام خريدن يه مدت دستمه و بعد به قيمت واقعي ردش ميكنم:icon_roll

جل الخالق.... اینا چه کارهایی که نمی کننند:icon_eek:

sogoli
17 April 2006, 11:34 PM
با تشکر از دوستان ...
ولی من بیشتر منظورم از بیان این فرمول صرفه اقتصادیش بود نیست یکمی شمه اقتصادیم بالاست :icon_razz بخاطر همین مزاحم دوستان شدم...

درهر صورت می خوام اگر به صلاحم باشه پرایدم بفروشم ووارد کلوپ مایه دارا یعنی 206 بشم البته با اجازه بزرگترا...:icon_mrgr

meslehichkas
19 April 2006, 11:42 PM
اگه واقعا 16٪ هست (بابت كارمزد و ... پولي نگيرن) كه خيلي خوبه
من وام از بانك صنعت و معدن گرفتم واسه خريد ماشين آلات صنعتي 14٪ دادن و يعني واقعا ممكنه همينجوري (مشتري مداري!!!!!!!!!!!!!!!!) همچين وامي بدن
يه كم شك كن و بعدش تحقيق
اگه صحت داشت به نظرم خوبه
يادت باشه اينجا ايرانه و هيچ گربه اي محض رضاي خدا موش نميگيره

sogoli
20 April 2006, 10:08 AM
دوست عزیز درواقع وام 16% رو بانک سپه با هماهنگی اون شرکت لیزینگی فقط به کارمندهای دولت می ده که البته خود شرکت این وسط فقط 500هزارتومان حق دلالی :icon_eek: :icon_twis می گیره و چون این وامو به قشر مستضعف کارمندهای دولت میده و از اونا هزار و یک جور مدرک و گواهی و سفته و چک و .... می خواد ، به همین علت لطف می کنن و سند رو همان ابتدا در اختیار خریدار می ذارن:icon_razz

web
20 April 2006, 02:57 PM
اولا اگه من بودم همون پرایدو سوار میشدم و حالشو میبردم!
ولی اگر تصمیم خودتونو گرفتین همونطور که دوستمون گفتن %16 سود نسبتا مناسبیه.
مطلب دیگه اینکه کلا بنظرمن ماشین یا ملک یا هر چیز لیزینگ دیگه ای برای کسی خوبه که بخواد تا مدتها از اون استفاده کنه و اگر این ماشینو که میخواین بخرینش تا مدتی مثلا حداقل 2 سال و نیم سوار شین شرایطش خیلی هم خوبه. چون واضحه که در صورت فروش سریع ماشین چه مشکلاتی ممکنه برای آدم پیش بیاد.