View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
socoless
24 December 2007, 10:33 PM
ای الهی که جونشون درآآآآآآآآد..........
آخر نمردیم و اسممون رو دیدیدم !!!!!!!!!!!!!!:icon_twis
اولویت چهارم شدیم
مدل E2
:bad_smile:
amir8ipe
24 December 2007, 10:57 PM
سند من هم نوشته SLX که شامل امکانات لوکسو رفاهی است! بله دیگر نباید حرفی برای Lp باشد!
aslanchevrolet
24 December 2007, 11:41 PM
این چیه؟
مگه قرار نبود ایران خودرو هم همرو اعلام کنه؟
[Only registered and activated users can see links]
MR_DJ_behzad
25 December 2007, 12:39 AM
ايران خودرو طبق گفته منطقي جون روز عيد غدير تمام ثبت نامي ها رو مي گن ولي بازم كشك
see you later in the gadir tide
reza.mortazavi
25 December 2007, 12:50 AM
برای من از ایرانخودرو هستش ... شما نمونه ی عملیش رو دیدی که اینکارو کرده باشه ؟ اگر لطف کنی و توضیح بدی خیلی ممنون میشم ...
من اینکار رو کردم.توی پست 1685# صفحه 130 توضیح کامله دادم که باید چی کنید!
+اسم اون فرد هم آقای رضایی بود فکر کنم.
aslanchevrolet
25 December 2007, 12:51 AM
÷س این اسامی چیه؟
reza.mortazavi
25 December 2007, 01:04 AM
سند من هم نوشته SLX که شامل امکانات لوکسو رفاهی است! بله دیگر نباید حرفی برای Lp باشد!
SLX همون E2 خودمونه،نه LP!بعد هر وقت توی سند نوشته بود که رینگ و پخش CD و.... رو داره مطمئن باش که LP هستش.چون من که برای تبدیل به LP رفته بودم مرکز فروش ایرانخودرو آقای مسئول اونجا می فرمودند که توی قرارداد(همون رسید پول اولیه) ذکر نشده که شرکت باید به شما LP بده!!!
دوستان مگه اولین باره که دارین از ایرانخودرو و پارسخودرو ماشین میخرید که اینقدر مطمئن حرف میزنید؟من کسی رو دیدم که ماشین سفارشی از ایرانخودرو خریده بود،حتی پول اپشن های اضافه رو هم داده بود ماشین رو فقط بدون امکانات بهش تحویل میدادن!!یعنی میگفتن یا بیا بدون اپشن بگیر و بیا دنبال پولت یا وایسا تاخودروی سفارشی بدیم بهت!
ar1358
25 December 2007, 01:05 AM
فرآيند گازسوز كردن به تندر-90 هم رسيد
گروه خودرو- الزام به گازسوز كردن خودروهاي توليدي با مصرف بيش از 6ليتر در سيكل تركيبي به تندر-90 هم رسيد. در حال حاضر تندر-90 در دو شركت ايرانخودرو و پارسخودرو توليد ميشود كه مدل گازسوز آن به گفته مدير محصول شركت رنو پارس در اداره بازاريابي در حال گذر از آخرين مرحله تست قرار دارد و پس از آن اين خودرو وارد مرحله تجاري (بازار) خواهد شد.
اخباري افت توان تندر-90 را پس از گازسوز شدن 10 تا 12درصد ارزيابي و تصريح ميكند: مدل بنزينسوز اين خودرو 105 اسب بخار قدرت دارد كه پس از گازسوز شدن و افت 10 تا 12درصدي قدرت آن به 87اسب بخار خواهد رسيد.
وي در خصوص دلايل افت قدرت خودرو پس از گازسوز شدن اظهار داشت: استفاده از سوخت CNG حرارت در خودرو را افزايش ميدهد و به اصطلاح عام اين امر موجب خشك شدن قطعات خودرو ميشود؛ اما شركت رنو به منظور برطرف كردن اين مشكل سوپاپهاي تندر-90 مدل گازسوز را تغيير داد. تا به اين طريق بتواند قابليت پذيرش حرارت را در خودرو افزايش دهد.
به گفته اخباري بيشتر قطعات CNG (سيلندرها، لولههاي فشار بالا، رگولاتور تنظيم فشار و انژكتورها) در ايران و با پشتيباني تامينكنندگان بزرگ اروپايي و بينالمللي ساخته ميشود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه فرآيند گازسوز كردن تندر-90 به چه صورتي خواهد بود، اظهار داشت: فرآيند گازسوز كردن اين خودرو زير نظر شركت رنو توسط ايرانخودرو و پارسخودرو انجام خواهد شد.
شركت رنو علاوه بر توليد خودروهاي گازسوز براي بازار ايران مدلهاي گازسوز (CNG) رده CLIO و ANGOO را براي بازارهاي اروپايي توليد كرده است. همچنين مدلهاي اختصاصي رده MEGANE و KANGOO و CLIO گاز سوز را در آرژانتين توليد و به فروش رسانده است.
amir8ipe
25 December 2007, 01:39 AM
SLX همون E2 خودمونه،نه LP!بعد هر وقت توی سند نوشته بود که رینگ و پخش CD و.... رو داره مطمئن باش که LP هستش.چون من که برای تبدیل به LP رفته بودم مرکز فروش ایرانخودرو آقای مسئول اونجا می فرمودند که توی قرارداد(همون رسید پول اولیه) ذکر نشده که شرکت باید به شما LP بده!!!
دوستان مگه اولین باره که دارین از ایرانخودرو و پارسخودرو ماشین میخرید که اینقدر مطمئن حرف میزنید؟من کسی رو دیدم که ماشین سفارشی از ایرانخودرو خریده بود،حتی پول اپشن های اضافه رو هم داده بود ماشین رو فقط بدون امکانات بهش تحویل میدادن!!یعنی میگفتن یا بیا بدون اپشن بگیر و بیا دنبال پولت یا وایسا تاخودروی سفارشی بدیم بهت!
آخه اون روز ثبت نام خبری از lp یا چیز های مشابه نبود . حتی خودشان هم هم چین چیز هایی نمی دانستند!
فقط می گفتند e2 شیشه عقب برقی رینگ اسپورت و abs و airbag که به اصطلاح فول نامیده شد!
بعد از مدتی بعد از ثبت نام 7 مدل که Lp هم یک صیغه آن است به میان آمد!
می توان گفت در روز ثبت نام مردم را گول زده اند!:icon_redf
RF51
25 December 2007, 10:54 AM
تو قرارداد من که مال پارس خودرو هست جلوی نام خودرو فقط نوشته "" لوگان ای دو ، بنزینی با گیربکس معمولی""
دوستان دیگه ای که از پارس خودرو ثبت نام کردند لطفا بگن که نام خودرو اونا چی ثبت شده. به نظرم slx رو فقط ایران خودرو استفاده میکنه و همون E2 هستش .
taba
25 December 2007, 01:09 PM
از دوستان عزیز کسی میزان مصرف خودرو را در جاده تست کرده ؟
دوست گرامی بنده موفق نشدم مصرف تندر را در شرایط رانندگی خالص در بیرون شهر محاسبه کنم. اما با شرایطی که بیش از یک سوم مسافت در شهر و دو سوم در خارج شهر (جاده اتوبانی) و سرعت حدود 120 کیلومتر در ساعت، طی شد مصرف آن 8 لیتر در 100 کیلومتر بود.
abbas123
25 December 2007, 01:35 PM
تو قرارداد من که مال پارس خودرو هست جلوی نام خودرو فقط نوشته "" لوگان ای دو ، بنزینی با گیربکس معمولی""
دوستان دیگه ای که از پارس خودرو ثبت نام کردند لطفا بگن که نام خودرو اونا چی ثبت شده. به نظرم slx رو فقط ایران خودرو استفاده میکنه و همون E2 هستش .
با درود
همانطوري كه قبلا هم دوستان اشاره فرمودند قبلا لوگان فقط در سه مدل قرار بود عرضه بشه !!!!
توي سايت رنو هم بريد و نگاه كنيد مي بينيد كه SLX همان E2 +LP هستش .
منهم پارس خودرو (سايپا) ثبت نام كردم و بالاي قرارداد نوشته (E2(SLX
اميدوارم فقط ساكت ننشينيم و بدون هيچگونه اعتراضي تسليم هوسراني هاي خودرو سازان شويم
با سپاس
raminazad
25 December 2007, 04:24 PM
سلام به تندريان عزيز
بالاخره مه شكن ها رو بستيم و جلو پنجره رو رنگ كرديم . انصافا قيافه ماشين از اين رو به اون رو شد. حالا موند تزئين كروم كه سفارش داديم سه تاش اومده يكي هم داره مياد ولي هر كدوم 256695 ريال جمعا 104 هزار تومن بايد بابت 4 تيكه استيل پرداخت كنم . نمي دونم شايد نمايندگي اشتباه ميكنه شايد 4 تاش 26 تومنه . اگه دوستان به مر كز آپشن نبش يادگار دسترسي دارن قيمت رو دوباره جويا بشن .
erfan_eri
25 December 2007, 04:57 PM
سلام به تندريان عزيز
بالاخره مه شكن ها رو بستيم و جلو پنجره رو رنگ كرديم . انصافا قيافه ماشين از اين رو به اون رو شد. حالا موند تزئين كروم كه سفارش داديم سه تاش اومده يكي هم داره مياد ولي هر كدوم 256695 ريال جمعا 104 هزار تومن بايد بابت 4 تيكه استيل پرداخت كنم . نمي دونم شايد نمايندگي اشتباه ميكنه شايد 4 تاش 26 تومنه . اگه دوستان به مر كز آپشن نبش يادگار دسترسي دارن قيمت رو دوباره جويا بشن .
مبارکه اقا میشه بگی کجا بستی و چقدر هزینه برداشت؟
Navid_Aref
25 December 2007, 05:15 PM
مدير ارتباطات شركت پارس خودرو:
خودروسازان در عدم تحويل به موقع تندر90 مقصر نيستند
زمان قرعهكشي بانك ملت براي اين خودروها مربوط به خرداد سال آينده است
مدير ارتباطات شركت پارس خودرو در واكنش به نامه سازمان بازرسي گفت: خودروسازان در تاخيرهاي به وجود آمده براي تحويل تندر90 به ثبت نام كنندگان اين خودرو مقصر نيستند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، جواد آشتياني در خصوص نامه سازمان بازرسي كل كشور به توليدكنندگان تندر 90 ( پارس خودرو و ايران خودرو) و ابراز نگراني اين سازمان نسبت به عدم ايفاي تمهدات اين شركتها براي تحويل به موقع خودروهاي ثبت نام شده گفت: توليد تندر 90 در پارس خودرو رو به افزايش است و خودروسازان در تاخيرهاي به وجود آمده براي تحويل اين خودرو در ماههاي قبل مقصر نيستند.
وي افزود: نرسيدن به برنامه تعيين شده توليد تندر نود ناشي از عدم تامين به موقع برخي قطعات اين خودرو بوده و در اين زمينه شركت رنو پارس مقصر است، زيرا تامين قطعات تندر90 وظيفه اين شركت است.
بر اساس گزارش روابط عمومي شركت پارس خودرو، مدير ارتباطات اين شركت در خصوص اشكال سازمان بازرسي به قرارداد اين شركت با بانك ملت براي تحويل 2 هزار و 200 دستگاه تندر90 به برندگان قرعه كشي اين بانك، بار ديگر تاكيد كرد: تحول خودروهايي كه در تبليغات قرعه كشي بانك ملت آمده مربوط به خردادماه سال آينده است و شركت پارس خودرو تا آن زمان تعهداتش در قبال متقاضياني كه اقدام به ثبت نام كردهاند را به انجام رسانده است.
مهرداد بذرباش - مدير عامل پارس خودرو - نيز در نشست خبري اخير خود با تاكيد بر اين مساله اظهار كرده بود: توليد تندر 90 در پارس خودرو هم اكنون به 100 دستگاه در روز رسيده و در صورت تحويل به موقع قطعات، امكان افزايش اين ظرفيت به 300 دستگاه در روز نيز وجود دارد.
وي با اشاره به اينكه پارس خودرو در آغاز توليد تندر90 تقاضاي اين محصول را بر روي مدلهاي EO, E1 پيش بيني كرده بود، اما ثبتنامهاي انجام شده حاكي از تقاضاي اغلب ثبت نام كنندگان براي دريافت مدل E2 اين خودرو بوده است، افزوده بود: مرحله چهارم قرعه كشي تندر 90 روز دوشنبه (سوم ديماه) اعلام ميشود و در صورتي كه ثبت نامكنندگان زمان تحويل را طولاني تشخيص دهند ميتوانند تقاضاي تحويل خودروي جايگزين و يا مدلهاي EO,E1 تندر90 را داشته باشند.
گفتني است، در پي تاخيرهاي صورت گرفته در واگذاري خودروهاي ثبتنامي تندر 90 و عدم ايفاي تعهدات خودروسازان در اين زمينه، سازمان بازرسي کل کشور با ارسال نامهاي به خودروسازان کشور تاکيد کرده كه در قبال تعهداتشان به مردم پايبند باشند.
sia_paradoxx
25 December 2007, 05:28 PM
من هم اولویت 3 و 4 و 6 شدم ! پس این 1 و 2 کجاس !؟ :icon_ques:icon_razz
barcelona
25 December 2007, 06:18 PM
سلام دوستان
ما که اولویت اول شدیم :icon_arro:icon_arro
البته ما E1 ثبت نام کردیم و از cp یا cp+sp بودن را هم مشخص نکردیم. ولی موقع ثبت نام در نمایندگی سایپا از cp یا cp+sp خبری نبود. حالا چی تحویل ما میدن؟
socoless
25 December 2007, 06:47 PM
دوستان منظور از اولویت 1 تا 10 چیه ؟
آیا منظور شون اینه که این 10 اولیت غیر از اون سه مرحله قرعه کشی قبلیه؟؟
چون ما اولویت چهارم شدیم اما نمیدونم منظورشون قرعه کشی مرحله چهارمه یا اینکه اون سه مرحله رو تو این 10 اولویت منظور نکردن......
یکی لطف کنه جواب بده...
amir ehsan
25 December 2007, 08:01 PM
سلام به تندريان عزيز
مبارک باشه، اگرممکنه یک عکس از قیافه جدید ماشینتون توی سایت بگذارید تا مقایسه کنیم
راستی برای مه شکن از همون نقشه های موجود در سایت که دوستان زحمتش را کشیده بودند استفاده کردین؟ کمی توضیح دهید
raminazad
25 December 2007, 09:28 PM
مبارکه اقا میشه بگی کجا بستی و چقدر هزینه برداشت؟
سلام متشكرم . 135000 تومن +30تومن رنگ جلو پنجره=165000 تومن
مبارک باشه، اگرممکنه یک عکس از قیافه جدید ماشینتون توی سایت بگذارید تا مقایسه کنیم
راستی برای مه شکن از همون نقشه های موجود در سایت که دوستان زحمتش را کشیده بودند استفاده کردین؟ کمی توضیح دهید
در اسرع وقت كه سرم خلوت بشه يه عكس ميزارم .
جالبه كه نمايندگي منو نذاشتن ببينم دارن چيكار ميكنن . طرف (برق كار تجربي خودرو) بسيار ماهر بود .
خيلي تميز كار كرد و حتي چراغ يا نشانگر پانل رو هم روشن كرد .
نكته بسيار مهم ديگه اينكه در اي 2 ها مه شكنها بصورت تكي روشن نميشن ولي ايشون كاري كرد كه(با تغيير جزئي در سيمهاي خارجي جعبه دسته راهنماي اي2 كه خريده بودم ) روشن شدن مه شكن مستلزم روشن شدن چراغهاي بزر گ جلو نيست بلكه باروشن شدن چراغهاي كوچيك ميشه اونها رو روشن كرد . توصيه ميكنم شما هم دسته راهنما رو عوض كنين.
emad62
25 December 2007, 10:06 PM
دوستان منظور از اولویت 1 تا 10 چیه ؟
آیا منظور شون اینه که این 10 اولیت غیر از اون سه مرحله قرعه کشی قبلیه؟؟
چون ما اولویت چهارم شدیم اما نمیدونم منظورشون قرعه کشی مرحله چهارمه یا اینکه اون سه مرحله رو تو این 10 اولویت منظور نکردن......
یکی لطف کنه جواب بده...
برای پارس خودرو:
دوست عزیز اولویت چهارم شما جدا از قرعه کشیهای اول تا چهارم است. یعنی در رده بندی جدید شما جزء اولویت چهارم هستید که زمان تحویل اون بعداً اعلام میشه.
جهت اطلاع شما هم باید عرض کنم تا هفته ی پیش اکثر اولویتهای(جدید) اول رو تحویل دادند و برای اولویتهای دوم هم(من جزء دوم بودم) همین هفته دعوتنامه اومد.
و درین مرحله از LP خبری نیست.:icon_cool
bahhram
26 December 2007, 01:35 AM
سلام به همه دوستان ، چه اونایی که عضوند و چه اونایی که پیامها رو فقط پیگیری میکنند .
راستش منهم مثل مورد اخیر فقط پیامها رو تا امروز پیگیری میکردم .
چند روز قبل به من از نمایندگی شرکت سایپا تلفن شد و گفتند دعوت نامه اومده .
اولویت دوم هستم و متن دعوت نامه را برای شما آپلود کردم .
4137
من E2 از بین مدلهای سه گانه E0,E1,E2 ثبت نام کرده بودم و دقیقا یادمه که اون زمان قراربود مدلE2 یک مدل کاملا تجملاتی و لوکس با آبشنهایی نظیر رینگ اسپورت ، CD ، دزدگیر ، بالابر برقی شیشه برای همه شیشه ها(جلو وعقب) ، کیسه هوای مخصوص سرنشین بغل راننده و ... باشه
متاسفانه تو جدولی که در نمایندگی از دور بمن نشون دادن و برام سریع خوندن هیچ خبری از این مشخصات نبود و تازه طلب کار هم بودند یعنی خیلی بی تربیت و بی ادبانه و با صدای بلند جواب دادن
اگه منم مثل خودشون بودم میدونستم که باهاشون چکار کنم ، گور بابای ماشین ، ادب و تربیت یادشون میدادم .....
خیلی ببخشید یک عدد میمون بزک کرده که تقریبا همه جاشو عمل کرده رو گذاشتن به مشتریها جواب بده ، احتمالا کاملا هم دوره دیده هستش و میدونه چی بگه ، بهر حال از برای خودم که مجبورم تو یک اینچنین جامعه ای زندگی (تحمل) کنم متاسفم ، امیدوارم برای شما دوستان اینچنین نباشه .
از به اصطلاح آبشنهای اضافی و هزینش پرسیدم ، جوابی نگرفتم .
فقط یه پیشنهاد دارم ،
اگر کسی تبلیغات اون زمان این شرکتها و ادعا های کذبشون رو از اینترنت گرفته و روی هاردش داره حتما در اختیار بگذاره تا با هم فکری هم بتونیم حداقل صدامونو با مدرک وسند موثق به یک جایی برسونیم ،
مثلا از طریق بخش گفتگوی ویژه اخبار شبکه 2 یا اخبار 20:30 (نجفی گل) یا یه چیزی تو این مایه ها
sia_paradoxx
26 December 2007, 03:37 AM
دوستان عزیز یه خبر داغ و در عین حال بد براتون دارم
برادر من تو یه کارخونه وابسته به سایپا کار میکنه ، امروز با یه سری از مدیران سازه گستر ( تامین قطعات سایپا ) صحبت کرده بود و جریان این اولویت ها رو پرسیده بود ، اینجوری که بوش میاد به سایپا و ایرانخودرو اولتیماتوم دادن که تا تیر ماه سال 87 باید تمام لوگان های ثبت نامی رو تحویل بدن ، این 10 تا اولویت هم داستانش اینه که باید تو 10 سری تا تیر ماه ماشینا رو تحویل بدن ، که میشه به عبارتی هر 20 روز یه بار ... ! گفتند از LP هم به هیچ عنوان خبری نیست ! از یه طرف تبریک میگم که بالاخره تکلیفمون مشخص شد و از طرف دیگه هم متاسفم که اسفند 85 پول رو ریختیم به حساب به امید شهریور 86 ... حالا هم که میگن تیر 87 !!! امیدوارم به فروردین 88 کشیده نشه !
:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll
amir255
26 December 2007, 09:09 AM
برای پارس خودرو:
دوست عزیز اولویت چهارم شما جدا از قرعه کشیهای اول تا چهارم است. یعنی در رده بندی جدید شما جزء اولویت چهارم هستید که زمان تحویل اون بعداً اعلام میشه.
جهت اطلاع شما هم باید عرض کنم تا هفته ی پیش اکثر اولویتهای(جدید) اول رو تحویل دادند و برای اولویتهای دوم هم(من جزء دوم بودم) همین هفته دعوتنامه اومد.
و درین مرحله از LP خبری نیست.:icon_cool
دوست عزیز یعنی شما تو این 10 اولویت جدید اولویت دوم بودید و دعوت نامه گرفتید ؟
CAMBRIDG
26 December 2007, 09:20 AM
سلام من e2 بودم الویت دوم شدم ........ماشین توی نمایندگی ولی دعوت نامه نیامده!!!!!!!!!!!!!!!!
amir ehsan
26 December 2007, 09:33 AM
در اسرع وقت كه سرم خلوت بشه يه عكس ميزارم .
جالبه كه نمايندگي منو نذاشتن ببينم دارن چيكار ميكنن . طرف (برق كار تجربي خودرو) بسيار ماهر بود .
خيلي تميز كار كرد و حتي چراغ يا نشانگر پانل رو هم روشن كرد .
نكته بسيار مهم ديگه اينكه در اي 2 ها مه شكنها بصورت تكي روشن نميشن ولي ايشون كاري كرد كه(با تغيير جزئي در سيمهاي خارجي جعبه دسته راهنماي اي2 كه خريده بودم ) روشن شدن مه شكن مستلزم روشن شدن چراغهاي بزر گ جلو نيست بلكه باروشن شدن چراغهاي كوچيك ميشه اونها رو روشن كرد . توصيه ميكنم شما هم دسته راهنما رو عوض كنين.
شماره رنگ را از کجا پیدا کردی یعنی به سی دی مربوطه دسترسی داشتی یا رنگ جلو پنجره را هم نمایندگی برات زد ؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
taba
26 December 2007, 09:56 AM
شماره رنگ را از کجا پیدا کردی یعنی به سی دی مربوطه دسترسی داشتی یا رنگ جلو پنجره را هم نمایندگی برات زد ؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
آقا امیر احسان، البته آقای رامین آزاد حتما بهتر توضیح خواهد داد اما برای کد رنگ لزومی به سی دی نیست. بلکه کد رنگ هر خودرو در پلاک مشخصات آن که به بدنه ماشین (روی در جلو یا زیر داخل محفظه موتور) نصب شده، وجود دارد. در سند اتومبیل نیز آن را نوشته اند.
taba
26 December 2007, 10:10 AM
سلام ، مبارک باشه. اگر میشه لطف کنید و ریز اون 135000 تومان را یکبار دیگه مشخص کنید و همچنین بگید از کجا تهیه کردید. چون من فقط مه شکن را از یکی از آپشنهای ایران خودرو قیمت گرفتم بی انصاف 150000 تومان قیمت داد!!!
ضمنا اطلاع دارید که آیا چراغ پانل وجود داشت یا آن را اضافه کردند؟
متشکرم
m-karimi
26 December 2007, 10:16 AM
سلام ایرانخودرو بالاخره جونش بالا اومد ونتیجه قرعه کشی رو اعلام کرد
amir8ipe
26 December 2007, 10:17 AM
دوستان عزیز یه خبر داغ و در عین حال بد براتون دارم
برادر من تو یه کارخونه وابسته به سایپا کار میکنه ، امروز با یه سری از مدیران سازه گستر ( تامین قطعات سایپا ) صحبت کرده بود و جریان این اولویت ها رو پرسیده بود ، اینجوری که بوش میاد به سایپا و ایرانخودرو اولتیماتوم دادن که تا تیر ماه سال 87 باید تمام لوگان های ثبت نامی رو تحویل بدن ، این 10 تا اولویت هم داستانش اینه که باید تو 10 سری تا تیر ماه ماشینا رو تحویل بدن ، که میشه به عبارتی هر 20 روز یه بار ... ! گفتند از LP هم به هیچ عنوان خبری نیست ! از یه طرف تبریک میگم که بالاخره تکلیفمون مشخص شد و از طرف دیگه هم متاسفم که اسفند 85 پول رو ریختیم به حساب به امید شهریور 86 ... حالا هم که میگن تیر 87 !!! امیدوارم به فروردین 88 کشیده نشه !
:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll
:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg
یعنی فقط کافیه تا قبل فروردین ماشین ها رو تحویل نداند من شده دور درس رو خط میکشم! تا خواهر شون رو ملاقات کنم :icon_arro
مسخره در آوردن شهریور سال دیگه!؟
این خط اینم نشون اگر قبل از سال جدید همه تعهداتشون رو نتوانند بدند! اونایی که غیرت دارند از جاشون پا می شند!:icon_razz
m-karimi
26 December 2007, 10:47 AM
واقعا مسخره اس ایرانخودرو 9 تا اولویت اعلام کرده ولی در هر 9 تا اسامی تکرار شده !!! بهتره براشون کمی پشگل دود کنن تا چشم نخورن !!!! (ببخشید من بی ادب نیستم ولی واقعا حرصم گرفته)
m-karimi
26 December 2007, 10:52 AM
تازه اسامی هم مربوط به قرعه کشی دفعه قبلیه !!!
reza engine
26 December 2007, 10:53 AM
اگه قرار باشه يه پروژكتور اونم با قيافه فوق العاده ساده و ابتدايي 135 يا 150 هزار تومان باشه، من يكي كه اگر تحويل بدن ميفروشم و يا تبديل ميكنم.
تازه يه بنده خدايي مي گفت قيمت آيينه جانبي 140000 تومن!!!!!!!!!!
آيينه برقي ELX به اون خوشگلي با گرمكن و تازه پشتش رنگ بدنه 140 تومنه.
خداييش انصافه؟
erfan_eri
26 December 2007, 11:00 AM
The Microsoft Jet database engine could not find the object '8$'. Make sure the object exists and that you spell its name and the path name correctly
سایت بزرگترین تولید کننده ایران
emad62
26 December 2007, 11:02 AM
دوست عزیز یعنی شما تو این 10 اولویت جدید اولویت دوم بودید و دعوت نامه گرفتید ؟
بله
مثل بقیه دوستان که هفته پیش دعوتنامه براشون اومد...
الان هم ماشین تو پارکینگه و منتظر پلاکم
erfan_eri
26 December 2007, 11:03 AM
اگه قرار باشه يه پروژكتور اونم با قيافه فوق العاده ساده و ابتدايي 135 يا 150 هزار تومان باشه، من يكي كه اگر تحويل بدن ميفروشم و يا تبديل ميكنم.
تازه يه بنده خدايي مي گفت قيمت آيينه جانبي 140000 تومن!!!!!!!!!!
آيينه برقي ELX به اون خوشگلي با گرمكن و تازه پشتش رنگ بدنه 140 تومنه.
خداييش انصافه؟
اقا اولشه درست میشه زود قضاوت نکن
reza engine
26 December 2007, 11:20 AM
اقا اولشه درست میشه زود قضاوت نکن
آخه تا الان خيلي چيزها رو منتظر شديم تا درست بشه، بدتر شد.
يكيش همه وعده هاي دو شركت معظم خودروساز خاورميانه در راستاي تحويل خودرو
من زياد به پايبند بودن رنوي فرانسه به تعهداتش خوشبين نيستم. اگه اشتباه نكنم رنو كاملا خصوصي نيست و دولت سهامدارشه.
حالا فردا تقي به توقي بخوره، تحريمي تازه شكل بگيره از كجا معلوم پا پس نكشه.
پيش نويس تحريم جديد رو همين فرانسوي هاي ناكس تهيه كردن.
تازه رنو سايت هاي توليدش رو در شمال آفريقا و هند و كشورهاي دور و ور ما داره بيشتر تقويت ميكنه. شايد يه دليلش همين باشه كه ريسك توليد در ايران رو نمي پذيره.
همين الان همه چي شير تو شيره.
يه سري از ايران خودرو ميخرن يه سري از پارس خودرو. پارس خودرو خودش زير مجموعه سايپاست.
هر كدوم يه درصدي ميدن به رنو پارس كه قطعه تامين كنن براشون. مسئوليت تامين قطعات يدكي رو ميندازن گردن هم. و ...
fazel-s-h
26 December 2007, 12:19 PM
گوش کنید
من ویکی از دوستان e2ثبت نام کردیم که توی مراحل مختلف قبلی اسممون نبود تا اینکه 3 روز پیش نمایندگی(پارس خودرو)به دوستم زنگ زدن که :آقا چرا نمی ایی ماشینت راببری...!!!!
رفتیم دیدیم یه e2خاکستری متالیک گذاشته همه چیزش هم بنام دوست ما....!
گفتن اگه تافردا پول راواریز نکنید برش می گردونیم تهران........!
ماشین دوهفته اونجا بوده یه زنگ قبلش نزده بودن که بیا پول بریز (دعوت نامه)
حالا هم میگیم ما LPمی خواستیم میگن:دیگه ماشین اومده ونمیشه کاریش کرد وازاین حرفا.....
این شگرد جدیدشونه که ماشین ودعوت نامه راباهم میفرستن که دیگه درمقابل یه عمل انجام شده قراربگیریم.
ازاینها بگذریم ازنمایندگی ماشین راتا خونه روندم واقعا عالی، سرنفس، بی صدا، کمک وزیر بند محکم، فرمون خوش دست، بخاری عالی، صندلی قابل قبول با 3 تنظیم،آینه های بغل افتضاح یعنی انگار آینه بغل نداری،جلو داشبورد طرح معمولی وجنس از معمولی یه کم بهتر ،راستی موکت دم پا هم 4تا داشت با جنس عالی و....
socoless
26 December 2007, 12:53 PM
جدی جدی خر تو خره...
من نمیدونم شیر خر خوردن یا شیر آدم...
ولی من که نمیزارم به این سادگی ای دو معمولی بهم بدن...
میرم تهران کارخونه رو , رو سرشون خراب میکنم...
من قبلا یه بار این کارو کردم نتیجه داده ...
سال 76 یه پراید آشغال ثبت نام کردم که یک سال و نیم طول کشید..
رفتم تهران تا میتونستم داد و بیداد راه انداختم و یه نامه مفصل هم نوشتم..
یه هفته بعد از تهران زنگ زدن گفتم ماشینتون آماده شده برین تحویل بگیرین...
در کل برو بچ اگه پایه باشن گروهی حمله کنیم تا حداقل اگه نتونستیم ماشینو عوض کنیم شلوارشونو خیس کرده باشیم آخه خداییش خیلی ترسو هستن !!!!!
m-karimi
26 December 2007, 12:57 PM
سلام ایرانخودرو فایلهای اسامی رو اصلاح کرده بشتابید !!!
koko
26 December 2007, 01:15 PM
اينهم نتيجه اصلاح سايتشون
Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
reza engine
26 December 2007, 01:25 PM
من به ايران خودرو و سپس به روابط عمومي و ... زنگ زدم. جالبه كه كسي از قرعه كشي خبر نداشت. حتي يه تلفنچي ساده به من مي گفت تا حالا فقط قرعه كشي 4 مرحله انجام شده و قرعه كشي تمام مراحل شايعه است. كه من فقط بهش گفتم فقط همين مونده بود كه تو نظر بدي.
بالاخره شماره "اداره اينترنت" رو تونستم بگيرم 48906071 اگه البته پيغام گيره. اينم بالاخره در راستاي پاسخگويي و مشتري مداريه.
خلاصه از دهنم هر چي دراومد گفتم و ضبط شد. شما هم زنگ بزنيد و بي نصيب نزاريدشون.
Navid_Aref
26 December 2007, 01:44 PM
دوستان ايران خودرویی،شما میتونيد به وبلاگ "تندر90" مراجعه کنيد ونتايج رو ببينيد. در حال حاضرسايت ايران خودرو کم آورده!
اين هم قسمتی از مصاحبه روزنامه دنيای اقتصاد با آقای ويسه مديرعامل سابق سازمان گسترش و يکی از بانيان پروژه لوگان در ايران:
شما معتقديد كه پلتفرم مشترك، اولين قدم ما براي جهانيشدن صنعت خودرويمان است، در حالي كه هماكنون توليد تندر-90 كه يك پلتفرم مشترك به حساب ميآيد، با مشكل كمبود قطعه روبهرو است. آيا هنوز هم با توجه به اين مشكلات، پلتفرم مشترك را مناسب صنعت خودرو كشور ميدانيد؟
من معتقدم براي خودروساز شدن كماكان بايد استراتژي موازي را دنبال كنيم، چرا كه اگر اين كار را نكنيم فرصتها را از دست ميدهيم و چون دنيا به سرعت در مسير توسعه تكنولوژي در حركت است، قطعا آن قدر عقب خواهيم ماند كه ديگر فرصت جديدي نصيبمان نخواهد شد، بنابراين ما بايد مانند يك شكارچي، فرصتهاي به دست آمده را دو دستي چسبيده و رها نكنيم. از طرفي با پروژه پلتفرم مشترك تندر-90 طبق قرارداد، ميتوانيم سالانه 2ميليارد دلار صادرات داشته باشيم. بنابراين كدام عقل به ما ميگويد كه از اين فرصت استفاده نكنيم. من معتقدم با توجه به آنكه بازار داخل بيش از يكميليون خودرو، نياز ندارد، بايد بيشتر توليد كنيم، چرا كه با توليد بالا و مازاد بر نياز داخل ميتوانيم بازارهاي جديد را ايجاد كرده و صادرات بيشتري داشته باشيم. از طرفي توليد بالا، فشار مضاعفي را به قطعهسازان و خودروسازها وارد ميكند كه اين امر سبب ميشود آنها بازارهاي جديد را تسخير كنند.
همانطور كه ميدانيد در حال حاضر مشكلاتي براي تامين قطعات تندر-90 به وجود آمده است، بفرماييد آيا در زمان عقد قرارداد، پيشبيني چنين مشكلاتي را داشتيد؟
براي جواب اين سوال بايد گريزي به پروژههاي گذشته زد. به طور مثال در سمند ما تا سال 82، توليد قابل توجهي نداشتيم، ولي چون نگذاشتيم آن پروژه سياسي شود، كسي بدان توجه نكرد. اگر يادتان باشد ما سمند را به مردم پيشفروش كرديم و چون نتوانستيم خودروهاي آنها را تحويل دهيم، پول با بهره بالا و خودروي جديد به آنها واگذار كرديم. بنده دقيقا خاطرم هست كه به جاي سمند، پژو يا 2 تا پيكان به متقاضيان سمند داديم. اين اتفاق حتي براي پژو 206 و پرايد پيش آمد.
حتي زماني كه خودروي سپند به مشتريان معرفي شد، پارسخودرو در ظرف 2روز، 25هزار دستگاه از اين خودرو را پيشفروش كرده و به مشتريان قول داد كه 2ساله سپند را به آنها تحويل ميدهد. در حالي كه 2سال به 4سال رسيد و اين شركت نتوانست به تعهدات خود عمل كند. به همين خاطر مجبور شد برخي پولها را پس داده و يا پرايد جاي سپند به آنها تحويل دادند. بنابراين اين موضوع تاكنون 5 يا 6بار اتفاق افتاده و دليل آن هم، مشكلات مربوط به قطعهسازي و قطعهسازان است. چون در اين زمينه ما به هيچوجه تجربه اروپاييها را نداشتيم.
قطعهسازان ما تا قبل از پروژه سمند، كپيكار بودند. بدين معني كه نقشه، فرآيند و تكنولوژي قطعه موجود بود و قطعهسازان از روي آنها كپي ميكردند. در حالي كه وقتي پاي محصول جديد به ميان ميآيد بايد بخش R&D آنها فعال شده و كار مهندسي انجام دهند و چون قطعهسازان داخلي تجربه لازم را در اين زمينه ندارند به سعي و خطا افتاده و پيشبينيهاي آنها غلط از آب درميآيد. مثلا قطعهاي را قرار است طبق برنامه خود 6ماهه توليدكنند، پس از رسيدن موعد، مشاهده ميكنند كه قطعه توليد شده از كيفيت مناسب برخوردار نيست، بنابراين آن را در رديف ضايعات قرار ميدهند. در مورد تندر-90 همچون شركت رنو ميخواهد قطعه و محصول توليدي در ايران همسطح با استانداردهاي اروپايي بوده و قابليت تردد در جادههاي اروپا را هم داشته باشد، پس دقت و وسواس بالا است و ممكن است، بخش عمدهاي از قطعات توليدي، رضايت رنو را كسب نكند.
به نظر شما اين موضوع، يك چالش براي قطعهسازان داخلي محسوب نميشود؟
چالش هست، ولي يك چالش مثبت. زيرا اگر ما اين موضوع را خوب تحليل كرده و سياسي نكنيم، قطعهسازان ما ميتوانند با سعي و تلاش و همچنين افزايش مهارت خود و كيفيت محصولات توليدي، اين مشكل را برطرف كنند، چنانكه مشكلات مربوط به سمند را حل كردند. مساله ما در پروژه تندر -90، تامين قطعه نيست، مساله اصلي ما اين است كه بتوانيم محصولات توليدي خود را در بازارهاي اروپايي و بينالمللي عرضه كنيم، به نحوي كه همانطور كه مشتري اروپايي محصولات مثلا شركت فولكس واگن را ميخرد، توليدات ما را نيز خريداري كند. بنابراين نبايد فشار زيادي بر قطعهساز وارد كنيم تا قطعه بيكيفيتي را روي خودرو سوار كرده و به نقطه صفر برگرديم. ما 15سال به مردم وعده خودروي با كيفيت را داديم كه الان زمان عمل به وعده است. پس نبايد با توليد بالا ولي بيكيفيت دوباره موجب نارضايتي آنها شويم.
m-karimi
26 December 2007, 01:59 PM
دوباره سلام من تمام اولویتها روبصورت یک فایل اکسل درآوردم تا امکان سرچ داشته باشه اینم لینک دانلود
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
متاسفانه خودم اولویت هشتم شدم (نفر 27091) خدا ازشون نگذره
reza engine
26 December 2007, 02:47 PM
دوباره سلام من تمام اولویتها روبصورت یک فایل اکسل درآوردم تا امکان سرچ داشته باشه اینم لینک دانلود
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
متاسفانه خودم اولویت هشتم شدم (نفر 27091) خدا ازشون نگذره
با تشكر
اگه براتون امكان داره تو يه سايت ديگه هم upload كنيد من با rapidshare مشكل دارم.
تا اولويت چهارم رو تونستم ببينم خبري نبود. با شانس من احتمالا نهم ميشم
m-karimi
26 December 2007, 03:09 PM
اینم لینک دانلود فایل اکسل اولویتها در megashre
faraz45
26 December 2007, 03:11 PM
با تشكر
اگه براتون امكان داره تو يه سايت ديگه هم upload كنيد من با rapidshare مشكل دارم.
تا اولويت چهارم رو تونستم ببينم خبري نبود. با شانس من احتمالا نهم ميشم
آقا رضا با سلام به خدمت جنابعالی و تشکر ویژه از آقا یا خانم کریمی. من تو وبلاگ چند تا آدرس از سایتهای مختلف گذاشته ام که میتونی ازشون استفاده کنی.
آدرس وبلاگ:
m-karimi
26 December 2007, 03:12 PM
ببخشید اگر پسورد خواست 1234 رو وارد کنید
m-karimi
26 December 2007, 03:24 PM
آدرس
پسورد : 1234
حامدشریف
26 December 2007, 03:59 PM
- هر اولویت پارس خودرو چند نفر اسمشون هست و به چند نفر خودرو می دهند
- این اولویت بندی بدرد ما که نمیخوره و دقیقا به مردم نمی گویند که کی ماشین رو تحویل می دهند.
- دولتی که زمان تحویل ماشین مردم رو نمیتونه مشخص کنه (بعد از 10 ماه) چرا استعفا نمیده از دستش راحت بشیم
شانس آوردیم عید قربان و غدیر شد اینها تصمیم گرفتند عیدی به مردم بدن. امیدوارم خدا تعداد مدیران بی لیاقت پارس خودرو و ایران خودرو و سایپا را کم کنه
reza engine
26 December 2007, 04:10 PM
تشكر مجدد از فايل اكسل
من اولويت هفتم شدم. كم كم دارم از گرفتن تندر دلسرد ميشم. اگه شرايط تبديل اعلام كنن و چيز دندون گيري باشه شايد عوض كنم.
پدر من سال 54 پيكان صفر تحويل گرفته بود، ميگفت ماشينو مي خواستن بدن تا كمر دولا ميشدن و نوع لباس پوشيدن و عطر و اودكلنشون آدم رو به وجد مي آورد.
من تا به حال سه بار به ايران خودرو اعتماد كردم:
بار اول: شهريور سال 80 آردي ثبت نام كردم، قرار بود خرداد 81 بدن------- تير 82 دادن
بار دوم: فروش فوري 405 گرفتم به جاي 40 روز 65 روز طول كشيد و پس از تحويل خودرو به خاطر ايرادات فراوان سند باطل شد.
بار سوم: اسفند 85 تندر ------------ موعود تحويل تا زمان ظهور آقا امام زمان، ( متعاقبا اعلام مي شود)
چه جوري ميشه به بزرگترين خودروساز خاورميانه اعتماد كرد؟؟؟
MR_DJ_behzad
26 December 2007, 05:16 PM
سلام به همتون آقا اسم ما در امد واي خداي من چقدر خوشحال هستم مال ما نوبت دوم در ايران خودرو بود يعني همون گروه 2 كه تو سايت نوشتن اسم ما در امد اميدوارم مال همه شما تندري ها رو امسال بدن واي خداي من چقدر خوشحالم
shat
26 December 2007, 05:46 PM
سلام به همتون آقا اسم ما در امد واي خداي من چقدر خوشحال هستم مال ما نوبت دوم در ايران خودرو بود يعني همون گروه 2 كه تو سايت نوشتن اسم ما در امد اميدوارم مال همه شما تندري ها رو امسال بدن واي خداي من چقدر خوشحالم
مدل ماشین شما چی بوده؟
MR_DJ_behzad
26 December 2007, 06:13 PM
مدل اي 2 بود عزيزم اميدوارم ماله همه دوستان به زودي به دستشون برسه راستي دو تا عكس از تندر 90 اي 2 ال پي براتون ميزارم خيلي با حاله خودم گرفتم
salman24h
26 December 2007, 06:42 PM
سلام به همه
آقا جریان این 9 گروه قرعه کشی که ایران خودرو اعلام کرده چیه؟
از کجا باید بفهمم که من توی کدوم گروه هستم؟
لینک روی سایتش که مثه لاکپشت میمونه!
m-karimi
26 December 2007, 07:20 PM
جناب salman24h اگر نام ونام خانوادگی خودتون رو از طریق پیغام خصوصی بهم بگید براتون خیلی سریع چک میکنم
MR_DJ_behzad
26 December 2007, 07:39 PM
برو به اينجا و نام ونام خانوادگي وشماره مشتري را بزن اگه نيومد چندين بار تكرار كن حتما مي ايد
به اميد اينكه همه تندرهاشون رو تحويل بگيرن
MR_DJ_behzad
26 December 2007, 07:41 PM
چندتا عكس ديگه از داخل تندر 90 اي 2 ال پي خاكستري توليد پارس خودرو
با تشكر از همه تندري ها
salman24h
26 December 2007, 08:10 PM
مدل اي 2 بود عزيزم اميدوارم ماله همه دوستان به زودي به دستشون برسه راستي دو تا عكس از تندر 90 اي 2 ال پي براتون ميزارم خيلي با حاله خودم گرفتم
سلام
مطمئنی این مدل E2 LP هستش؟
تا جایی که من میدونم مدل LP هر 2 تا سپرش با مدل های دیگه فرق میکنه
رینگ آلومینیومی داره
رکاب داره
یدونه بالچه روی صندوق عقب داره
قسمت بالای شیشه عقب هم یدونه فلپ داره
این عکس هایی که شما گذاشتی که اینجوری نبودن!
salman24h
26 December 2007, 08:11 PM
بالاخره اسم ما هم توی گروه 6 پیدا شد!!!
Nomad
26 December 2007, 09:05 PM
دوستان گرامی ... لطفا از زدن پست های بیهوده خودداری کنید . در صورت تکرار با عرض پوزش پست ها پاک می شوند .
aslanchevrolet
26 December 2007, 09:39 PM
واسه ما اولویت 5 شد....
یه سوال داشتم از اساتید...
هر اولویت شامل چند نفر میشه؟
مال ما مطمینا بعد عید میوفته؟
mohammad1983
26 December 2007, 10:50 PM
من كه به شخصه 2 تا وكيل آشنا دارم اونها آمادگيشون رو اعلام كردن.فقط ميخواهم lp ندن هالي ازشون بگيرم،كه اون سرش ناپيدا.:icon_razz
MR_DJ_behzad
26 December 2007, 11:27 PM
آقا سلمان اره اي 2 ال پي هستش چون شيشه هاي عقب برقي همچنين داراي كيسه هواو سي دي خور هستش كاملا مشخصه اگه عكسها رو با دقت نگاه كني ميبيني به اين آدرس پاييني برو از داخل همون تندر هستش
با تشكر
pouya_yz
27 December 2007, 01:02 AM
دوستانی که لوگان رو تحویل گرفتن و مدتی با اون رانندگی کردن لطفا تجربیات رانندگی خودشونو برای بقیه بنویسن ممنون میشم اگر ذکر کنند که قبلا چه ماشینی داشته اند و کلا نظراتشون رو در مقایسه با ماشین قبلی خودشون بگن؟؟؟
Exculosive
27 December 2007, 11:19 AM
با سلام خدمت دوستان من توی قرعه کشی اولویت دوم شدم (E2) ولی دوست دارم LP بگیرم با نمایندگی که تماس گرفتم گفت شرکت خیلی زبله جدیدا ماشین رو می فرستند نمایندگی که سندش به اسم شما خورده بعد می گن بیا پولش رو بده ماشین رو ببر که شما نتونید درخواست LP بکنید
Nomad
27 December 2007, 11:50 AM
دوستانی که ایرانخودرو ثبت نام کردن ... از همین حالا و با هر اولویتی که هستید به ساختمان فروش ایرانخودرو ( تهران ) مراجعه کنید و پیگیر درخواستتون برای تبدیل به LP بشید ... دوستان پیگیری کردند ، میشه . فقط زود نا امید نشید .
amahdavi2004
27 December 2007, 02:32 PM
چند تا مطلب مفيد را قديمها من جايي ديده ام كه براي استفاده ديگران در اينجا مي گذارم. اين مطالب متعلق به خودم نيست بلكه جمع آوري شده و سعي كرده ام در قالب مقالات يكپارچه با ذكر منبع در اختيار دوستان قرار دهم؛ اگر هم منبعي ذكر نشده بخاطر فراموش كردن آن است و اگر كسي منبع آن را مي داند لطفا pm كند تا اصلاح كنم:
دفترچه تندر 90
مدلهاي تندر 90
و ........
چون لينك برخي از فايلهايي كه من براي دوستان گذاشته بودم منقضي شده بود؛ مجموع آنها را در نشاني ذيل گذاشته ام تا در دسترس همه باشد:lover::
پسورد: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Raminium2001
27 December 2007, 03:04 PM
دوستان، ناراحتی و شکایت شما از خودرو سازها کاملا منطقی هست ولی لطفا در پستهاتون از کلمات و الفاظ مناسب استفاده کنید تا هم قابل استفاده باشه، هم از پاک شدن پستتون جلوگیری بشه.
من E2 ثبت نام کردم (ایران خودرو) و اولویت سوم شدم. کسی میدونه هر چند روز یکبار اولویتها رو واگذار می کنند؟
سود انباشته
27 December 2007, 04:16 PM
سلام بر تمامی دوستان
من دیروز صبح یک حواله تندر پارس خودرو تیپ E2 خریدم.
اولویت دوم پارس خودرو بود.
به امید خودم که با این اوضاع واگذاری حداقل 2 ماه تحویل خودرو طول خواهد کشید.
بعد از ظهر دیروز که به نمایندگی مربوطه مراجعه کردم انها گفتند که ماداریم در به در شما میگردیم کجایید چرا مابه تفاوت را نمی ریزی؟!!! (چون شماره تلفن و ادرس فرد ثبت نام کننده تندر تغییر کرده بود)
گفتند که دعوتنامه شما در 25 اذر صادر شده ( قبل از قرعه کشی نهایی) و ماشین هم چند روزی هم که داخل نمایندگی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!(یعنی بدون اینکه پولی واریز بشه پارس خودرو تندرها را به نمایندگی ها فرستاده!)
من هم بالاجبار امروز مبلغ مابه تفاوت را واریز کردم. نمایندگی گفت که بعد از تایید امور مالی پارس خودرو بالافاصله خودرو به شما تحویل خواهد شد.
پس میتوان نتیجه گرفت که پارس خودرو در انبار تولیدات خود با مشکل کمبود جا مواجه شده و برنامه تولید پارس خودرو سریعتر از ایران خودرو هست.
یه خبر خوش:
و دوستانی که ثبت نامی پارس خودرو هستند اگر مشکل خاصی دوباره پیش نیاد احتمالا تا پایان امسال حداقل تا اولویت 5 تندرهاشون را تحویل بگیرند.
آرمان
27 December 2007, 04:20 PM
اعلام اسامي 9 گروه از دريافت كنندگان تندر 90 ايران خودرو
شركت ايران خودرو اسامي 9 گروه از دريافت كنندگان تندر 90 ايران خودرو را به مناسبت فرا رسيدن عيد غدير خم اعلام كرد.
علي اصغر سرايي نيا، معاون فروش و بازاريابي شركت ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: ثبت نام كنندگان جهت اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت اينترنتي شركت به نشاني [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنند .
البته این اعلام اسامی واقعا خنده داره چون هیچیش معلوم نیست! فقط یک اسم میاد و نام یک گروه ! مثل این می مونه که بیان دل یکی رو خوش کنند و بگویند آره عزیزم اسم شما جزو ثبت نام کنندگان هست !!! که فقط بتونی اسم خودت رو اونجا ببینی!!
اصلا معلوم نیست کی تحویل بدهند...
salman24h
27 December 2007, 07:45 PM
واقعا که دیگه شورش رو در آوردن...
جالب اینه که نمایندگی ها هم نمیدونن معنی این کار چیه. من دیروز به 2 تا از نمایندگی های فروش ایران خودرو تلفن زدم و گفتم مثلا من که اسمم توی گروه 6 هست ماشین رو کی تحویل میدن؟ اصلا این گروه بندی یعنی چی؟
یارو جواب داد به ما هنوز ابلاغیه ندادن! ما هم نمیدونیم جریان چیه!!!
pesaremelli
27 December 2007, 10:23 PM
من امروز پیش یکی از دوستان که کارشناس ال 90 هست و از طرف نمایندگی کلیه ی دوره ی تعمیراتش رو گذرونده بودم میگفت که بعضی از تندرهای تحویلی کاسه نمدشون ایراد داره و و به خاطر همین مسئله ی جزئی این ماشین ها نزدیک به سه ماهه که بلا استفاده موندند همچنین در صورت تصادف قطعات یدکی فوق العاده گران هستند برای مثال یکی که با تندرش تصادف کرده بود برای یک گلگیر + درب کاپوت و سپر جلو حدود 4/1 میلیون تومان پیاده شده بود
پس دوستان لوگان سوار خیلی باید مراقب باشند که خدای نکرده تصادف نکنند راستی کسی تا حالا نسبت به بیمه بدنه کردن تندرش اقدام کرده؟
raminazad
27 December 2007, 10:30 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سلام به تندريان عزيز
در پاسخ به سوالات دوستان
- مه شكن جلو يك جفت 52000 تومن(دونه اي26000 تومن) از مركز ايران خودرو نبش يادگار امام در تهران خريدم دو ماه پيش
- برش جاي مه شكن توسط فايبرگلاس چي 10000 تومن (حرومش بشه)
- دسته راهنماي E2 439964 ريال يا 44000 تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو راست 44946 ريال يا 4500تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو چپ 44946 ريال يا 4500تومن
- سرسيم 12 عدد 300تومن
- لنت الكتريكي يك عدد 200 تومن
- رله 30 آمپر 1250 تومن
- سرسيم 3 عدد 1500 تومن
- چسپ قطره اي يك عدد 450 تومن
- دست مزد 15000 تومن
- رنگ كاري جلو پنجره 30000 تومن
- توضيحا كد رنگ رو از روي پلاك موتور ميشه خوند . بردم يه نفر كه تو تركيب رنگ مهارت داشت اين كار رو برام كرد و250 گرم رنگ عين رنگ نقرهاي البته مخصوص براي رنگ كاري پلاستيك سپر تهيه كرد و45 دقيقه هم طول كشيد.
- در ضمن چراغ پانل از قبل روش نصبه و به چيز خاصي نياز نداره
raminazad
27 December 2007, 10:34 PM
به علت حجم بالای تصاویر تصاویر به صورت لینک قرار گرفت
shat
28 December 2007, 12:12 AM
اقای سوود انباشته مبارک باشه . شما قبلا e0 از قیرانخودرو تحویل گرفته بودید و حالا e2 رو از پارس خودرو گرفتید آیا کیفیت و کارکرد خودرو ها نسبت به هم فرق داره اگر فرق دارد کدومش بهتره ؟
taba
28 December 2007, 02:06 AM
من امروز پیش یکی از دوستان که کارشناس ال 90 هست و از طرف نمایندگی کلیه ی دوره ی تعمیراتش رو گذرونده بودم میگفت که بعضی از تندرهای تحویلی کاسه نمدشون ایراد داره و و به خاطر همین مسئله ی جزئی این ماشین ها نزدیک به سه ماهه که بلا استفاده موندند همچنین در صورت تصادف قطعات یدکی فوق العاده گران هستند برای مثال یکی که با تندرش تصادف کرده بود برای یک گلگیر + درب کاپوت و سپر جلو حدود 4/1 میلیون تومان پیاده شده بود
پس دوستان لوگان سوار خیلی باید مراقب باشند که خدای نکرده تصادف نکنند راستی کسی تا حالا نسبت به بیمه بدنه کردن تندرش اقدام کرده؟
سلام:
1.لطفا مشخص کنید کدام کاسه نمد دارای اشکال است که بیشتر مراقب آن باشیم.
2.برای بیمه بدنه، تندر E1CPSP را بیمه ایران خودرو (پارسیان) 13.5 میلیون قیمت گذاری میکند و مثلا با 20% تخفیف بین 245 تا 295 هزار تومان حق بیمه محاسبه میکند.
sazami
28 December 2007, 04:35 AM
اعلام اسامي 9 گروه از دريافت كنندگان تندر 90 ايران خودرو
شركت ايران خودرو اسامي 9 گروه از دريافت كنندگان تندر 90 ايران خودرو را به مناسبت فرا رسيدن عيد غدير خم اعلام كرد.
علي اصغر سرايي نيا، معاون فروش و بازاريابي شركت ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: ثبت نام كنندگان جهت اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت اينترنتي شركت به نشاني [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنند .
البته این اعلام اسامی واقعا خنده داره چون هیچیش معلوم نیست! فقط یک اسم میاد و نام یک گروه ! مثل این می مونه که بیان دل یکی رو خوش کنند و بگویند آره عزیزم اسم شما جزو ثبت نام کنندگان هست !!! که فقط بتونی اسم خودت رو اونجا ببینی!!
اصلا معلوم نیست کی تحویل بدهند...
:icon_arro:icon_arro:icon_arro:icon_arro عالي گفتي دقيقاً همينه ، كاش تو كشور ما هم بازار رقابتي وجود داشت و شركت هايي كه دنيا واقا كارشون ساخت اتومبيله مي تونستن وارد بازار ايران بشن اون وقت ميخواستم ببينم بازم اين آقايون اين اداها رو در مي اوردن يا نه ، بيچاره ماها كه هم چوب رو خورديمو هم پياز رو!!
اینجانب
28 December 2007, 07:18 AM
این نوبتبندی کار درستیه که باید همون 10 ماه قبل میکردند و مثل ثبت نام و نوبت بندیه موبایله. ولی نمیدونم چرا اینکار را نکردند.
بنظر من هدف اصلیشون این بوده که با توجه به سود کمی که به پیش پرداختها میدن (10% یا 12%)، کاری کنند که همه (اکثر) ثبت نام کننده ها مدت طولانی پولشون را پس نگیرند و در اواخر دوره بهره 12% (یعنی آخر سال 86) اونها را نا امید کنند که پولشون را پس بگیرند (یا ماشین دیگری با همین سود بگیرند). چون در سال 87 میزان بهره باید به 18% افزایش پیدا کند (که البته باز هم نسبت به تورم ناچیزه). باین طریق در واقع یک وام 10% تا 12% برای خودشون جور کردند.
بنظرم خوبه دوستانی که قصد شکایت به بازرسی کل کشور دارند روی مطلب بالا یک خورده کار کنند و در صورت مناسب بودن اونرا با یک عنوان حقوقی مناسب (تدلیس یا . . .) در شکایتشون بگنجانند.
emad62
28 December 2007, 12:49 PM
سلام
کسی از صفحه کیلومتر(تندر تولید ایران) در حالتی که چراغهاش روشنه عکس داره؟ چه رنگیه؟ قرمز ؟ آبی؟ نارنجی؟؟
و آیا بین مدلهای مختلف فرق داره؟ اگه کسی عکس داره لطفاً اینجا قرار بده
Navid_Aref
28 December 2007, 01:54 PM
سلام
کسی از صفحه کیلومتر(تندر تولید ایران) در حالتی که چراغهاش روشنه عکس داره؟ چه رنگیه؟ قرمز ؟ آبی؟ نارنجی؟؟
و آیا بین مدلهای مختلف فرق داره؟ اگه کسی عکس داره لطفاً اینجا قرار بده
تا اونجایی که من می دونم نور پس زمينه پانل لوگان نارنجی رنگه، البته در نمونه های استاندارد. در تیونينگ شده ها آبی هم هست.
به پست1622 همين وبلاگ مراجعه کنيد که جناب عرفان قرار داده بودند.
Raminium2001
28 December 2007, 02:25 PM
در مورد لوازم یدکی تندرتو خیلی مراقب باشید. البته در پستهای قبل به این موضوع اشاره شده ولی این تجربه رو هم اضافه کنید که در نمایندگی دوستم حداقل هفته ای یک تندر تصادفی میارن که با وجود رابطه و ... خیلی وقتها مجبورن خودشون برای ماشین کاپوت و گلگیر بسازن. اگه هم برخی لوازم موتور یا چیزایی که نمیشه ساخت رو بخوان، ممکنه تا یک ماه هم منتظر بمونن.
البته تا اونجایی که من میدونم این مسئله نهایتا تا 4-3 ماه دیگه حل میشه و جای نگرانی نیست ولی الان بیشتر لوازم رو از کسایی که قاچاق میارن 2 تا 3 برابر قیمت می خرن. علت گرونی لوازم هم همینه که ایشالا به زودی با توجه به تعداد رو به رشد این ماشین تو خیابونا همینه.
سود انباشته
28 December 2007, 03:07 PM
اقای سود انباشته مبارک باشه . شما قبلا e0 از قیرانخودرو تحویل گرفته بودید و حالا e2 رو از پارس خودرو گرفتید آیا کیفیت و کارکرد خودرو ها نسبت به هم فرق داره اگر فرق دارد کدومش بهتره ؟
سلام
فعلا که پنجشنبه پولش را واریز کردم و خودرو را در داخل نمایندگی هست و فعلا منتظر تایید امور مالی شرکت پارس خودرو هستم تا خودروی تندر تحویل بگیرم.
در اولین فرصت ممکنه حتما.
pouya_yz
28 December 2007, 06:32 PM
بر و بچه ها اگر کسی تست جاده و خارج از شهر کرده برای بقیه بنویسه ....
bahhram
29 December 2007, 02:02 AM
سلام به همه دوستان
چند روز قبل (سه شنبه) دعوت نامه من از پارس خودرو (سایپا) اومد که 10 روز وقت داری و حداکثر تا یک ماه بهت تحویل میدیم .
پنجشنبه صبح بهم تلفن زدن که چرا نمی یای ماشینت رو ببری ، جا کم داریم و دو روز تعطیله و از این دری بریها ...
یارو مثل طلب کارا بود و اصرار داشت که تو خوش شانسی و خوش بحالت شده و زود بیا ماشینت رو ببر ، مگه عجله نداشتی و ...
بهش گفتم من قانونا 10 روز وقت دارم تا پول به حساب بریزم ، شما غیر قانونی مارو یکسال الاف خودتون کردین ، تازه طلب هم دارین ؟
من E2 ثبت نام کرده بودم ، ماشینی که فرستادن خیلی از آبشنهایی رو که قول داده بودن نداره ، تو بازار ( بنگاه ها) قیمت گرفتم ، دیدم هیچ حساب و کتابی نداره (از 13700 تا 14200)
حال موندم قیمت این مدلی که به ما میدن ( بقول خودشون E2 بنزینی با گیربکس معمولی ) رنگ نقره ای متالیک چنده ؟
بدلیل یکسری از مشکلات که اخیرا برام پیش اومده قصد فروش دارم.
( البته من در مشهد زندگی میکنم . این قیمتا مال مشهده ، )
ضمنا مدل E1 ایران خودرو که احتمالا E1-LP باید باشه رو اینجا (13200 تا 13500) قیمت گرفتم ، رنگ نقره ای
لطفا اگه دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن راهنمایی بده.
همینطور اگه کسی فنی بلده که میتونه آدمی در شرایط منو به E2-LP برسونه (سایپا) ، حتما راهنماییم کنه .
ممنون
omidshf
29 December 2007, 02:14 PM
با سلام و تبريك عيد غدير
به مناسبت فرا رسيدن عيد غدير و اعلام اولويتهاي نهايي توسط دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو و همچنين با توجه به اينكه بيشترين ثبت نام كنندگان را متقاضيان E2 تشكيل ميدهند من يك وبلاگ تخصصي برا بحث و تبادل نظر در خصوص اين مدل تشكيل داده ام و از كليه دوستان تقاضا ميكنم در خصوص بحث و تبادل نظر اختصاصي در مورد اين مدل به اين سايت مراجعه كنند
اميدوارم اين وبلاگ به محيطي دوستانه و تخصصي براي بحث تبديل شود و دوستان حتي پس از تحويل گرفتن خودرو نيز از اين سايت براي اعلام نظرات خود استفاده نمايند
پذيراي نظرات شما در اين خصوص هستم
Navid_Aref
29 December 2007, 04:33 PM
چند خبر تازه از سايت "خبر خودرو"(به تناقض خبرها با هم دقت کنيد) :
خودروسازان ابتدا تعهداتشان را به روز گردانند سپس به فكر يك تعهد جديد باشند
به گزارش خبرخودرو ، عضو كميسيون صنايع در راستاي نارضايتي مردمی از عدم تحويل به موقع تندر 90 و ارائه آن از طريق بانك چنين گفت : به نظر من ادامه ايجاد بي اعتمادي در جامعه به وسيله پارس خودرو اصلا صحيح نيست چون تعهدات قبلي را كه خودروسازان با آن همه تبليغات اعلام شده بود اجرايي نكرده اند و بعيد هم هست كه بتوانند به صورت كامل تا سال آينده هم آن را به انجام برسانند حالا ايجاد يك تعهد جديد آن هم به صورت جايزه از طريق بانك روند درستي نخواهدداشت .
سيد قباد مرتضوي در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : اين كار با اعتماد مردم بازي كردن محسوب مي شود. اين تعداد زياد خودرويي كه مي خواهد از طريق بانك جايزه داده شود را تحويل مشترياني مي دهند كه از مدت ها پيش ثبت نام كرده اند ، تعهداتشان را به روز گردانند سپس به فكر ايجاد يك تعهد جديد باشند .
وي در پايان چنين اظهار داشت : اين بر خلاف اخلاق تجاري است و كاملا نادرست مي باشد بنده بعيد مي دانم با اين روند در پيش گرفته شده حتي بتوانند به تعهدات قبلي شان عمل كنند .
مشكلي در رابطه با تحويل تندر90 جوايز بانكها وجود ندارد
به گزارش خبرخودرو ، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت : بانکها به دنبال ایجاد انگیزه در مردم هستند تا میزان سپرده گذاری ایشان را افزایش دهند لذا تبلیغاتی در مورد جایزه تندر 90 کرده اند .
حبیبی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : از طرفی تحویل این خودرو از سوی خودروسازان طبق قرارداد در تیرماه سال 87 خواهد بود .
وی افزود : طبق بررسی هایی که ما انجام دادیم تا این تاریخ مشکلی در
رابطه با تحویل تندر 90 وجود نخواهد داشت ، انشاء الله تا پایان سال با این روند رو به رشد تولیدات ، طبق تعهدات عمل می شود و تا آن زمان خودرو به اندازه کافی موجود خواهد بود .
خودروسازان در شرايط مساوی قطعات تندر 90 را تحويل مي گيرند
به گزارش خبرخودرو ، يك منبع آگاه از شرکت رنو پارس در راستای نحوه تحویل قطعات تندر 90 به خودروسازان گفت : چه از نظر کیفیت و چه از نظر تحویل قطعات، خودروسازان همگی در وضعیت مساوی هستند .
وي در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : ممکن است شرکتی قطعات را در انبارش داشته و براي توليد از آنها استفاده كرده و در مقابل شركتي كه توليد بالاتري داشته با کمبود قطعه مواجه شده است .
وی در پایان گفت : در هر صورت هیچ استثنایی جهت تحویل قطعات به خودروسازان صورت نگرفته است .
ايران خودرو توان توليد 500 تا 600 دستگاه تندر 90 را دارد
به گزارش خبرخودرو ، معاون مديرعامل شركت ايران خودرو در توليد خودروي تندر 90 گفت : شركت ايران خودرو روزانه 150 دستگاه تندر 90 توليد مي كند كه از هفته آينده اين تعداد به 170 دستگاه در روز خواهد رسيد .
مهندس فقيه در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : ايران خودرو از ابتداي سال جاري تا كنون 7000 دستگاه خودروي تندر 90 توليد و به ثبت نام كنندگان تحويل نموده است .
وي افزود : توليد انبوه تندر 90 گازسوز هم آغاز شده است كه انشاءالله امسال 300 دستگاه خودروي گازسوز توليد مي شود و برنامه ريزي شده تا سال آينده 5000 دستگاه تندر 90 گازسوز توليد شود . مهندس فقيه در پايان چنين گفت : ايران خودرو با بالا بردن ظرفيت توليداتش توان توليد 500 تا 600 دستگاه تندر 90 را در روز دارد منتها بايد قطعات از سوي شركت رنو پارس تامين گردد .
وي افزود : نسبت به گذشته روند تحويل قطعات بهتر شده ولي هنوز يك سري مشكلات براي تامين قطعات وجود دارد .
amir8ipe
29 December 2007, 06:37 PM
وي افزود : توليد انبوه تندر 90 گازسوز هم آغاز شده است كه انشاءالله امسال 300 دستگاه خودروي گازسوز توليد مي شود و برنامه ريزي شده تا سال آينده 5000 دستگاه تندر 90 گازسوز توليد شود . مهندس فقيه در پايان چنين گفت : ايران خودرو با بالا بردن ظرفيت توليداتش توان توليد 500 تا 600 دستگاه تندر 90 را در روز دارد منتها بايد قطعات از سوي شركت رنو پارس تامين گردد .
وي افزود : نسبت به گذشته روند تحويل قطعات بهتر شده ولي هنوز يك سري مشكلات براي تامين قطعات وجود دارد .
همش توهم و خیالات....
بابا جان شما همین تعداد تندر بنزینی رو سعی کنید تا قبل از پایان سال تحویل بدید. بعد پیش بینی کنید تا سال آینده 5000 تا گازسوز اش رو تولید کنید!
روزی 600 - 700 تا ! فکر نکنم حتی بتوانند روزی 600 تا سر دنده رو جابه جا کنند! چه برسه به ساخت 600-700 ماشین در روز!
Navid_Aref
29 December 2007, 07:00 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
بازار خودرو در هفتهاي كه گذشت با نوسان و افزايش عمومي در سطح قيمتها همراه بود.
قيمت انواع تندر90
تندر90 مدل E0 بسته به انواع آن در هفته گذشته بين10 تا 11 ميليون تومان به فروش رفت. مدل E1 اين خودرو نيز حدود 12 ميليون و مدل E2 آن بسته به تجهيزات مختلف بين 13 تا 14 ميليون تومان به فروش رفت. اين در حالي است كه طبق قرارداد قيمت اين خودرو در پايينترين و بالاترين مدل بايد بين 9 تا 10 ميليون تومان باشد كه به دليل محقق نشدن برنامه توليد به دليل برخي مسايل و عدم جوابگويي به نياز متقاضيان، قيمت اين خودرو دچار رشد كاذب شده است.
eb53i
29 December 2007, 11:29 PM
سلام و عید بر همه مبارک باد
آقای رامین زاد توضیحات خوبی در مورد مه شکن دادی . ممنون .
لطفا ادرس نمایندگی که برات مه شکن رو انداخت با نام برق کارش رو بده . اگر هم بتونی بگی تک تک قطعات رو از کجا خریدی ممنون میشم ( دسته راهنما ).
ar1358
30 December 2007, 01:23 AM
رونق در بازار خريد و فروش حوالههاي تندر ۹۰
_سرمايههم اكنون حوالههاي خريد خودرو تندر 90 در بازار آزاد با قيمت شش ميليون تومان معامله ميشود.
عباس غلامي، يكي از فعالان بازار خودرو، ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ما، گفت: «تاخير در تحويل خودرو تندر 90 موجب شده است تا افرادي كه در طرح پيشفروش اين خودرو شركت كرده و مبلغ پنج ميليون تومان به حساب كارخانههاي توليدكننده واريز كرده بودند، حوالهء خريد اين خودرو را به قيمت شش ميليون تومان به فروش برسانند.»
وي تصريح كرد: «تفاوت چشمگير قيمت خودرو تندر 90 در درب كارخانه با بازار آزاد، باعث افزايش قيمت خريد و فروش حوالههاي اين خودرو شده است به طوري كه طي يك ماه گذشته قيمت اين حوالهها از پنج ميليون و 400 هزار تا پنج ميليون و 600 هزار تومان به شش ميليون تومان رسيده است.»وي تصريح كرد: «اكثر خريداران اين حوالهها، كارگران شركتهاي سازندهء اين خودرو هستند چرا كه اين افراد براي تحويل خودرو در نوبت نميمانند و در مدت زمان كوتاهي موفق به تحويل گرفتن خودرو ميشوند.»
وي با اشاره به تفاوت قيمت خودرو تندر 90 در بازار آزاد با درب كارخانه، تصريح كرد: «هم اكنون خودرو تندر 90 در سادهترين شكل آن )0(E بدون كولر در بازار آزاد 10 ميليون و 800 هزار تومان و مدل )0(E كولردار با قيمت 11 ميليون و 200 هزار تومان خريد و فروش ميشود، در حالي كه براساس قراردادهاي اوليه قيمت پايهء تندر 90 بين هفت تا هشت ميليون تومان در نظر گرفته شده بود.»وي اذعان كرد: «مدل 1E و 2E اين خودرو نيز در بازار آزاد قيمتي حدود 12 ميليون تا 12 ميليون و 400 هزار تومان و 14 ميليون تا 14 ميليون و 500 هزار تومان دارد، در حالي كه قيمت ثبتنامي 0E بدون كولر و 0E كولردار و نيز مدلهاي 1E و 2E اين خودرو به ترتيب هشت ميليون و 200 هزار تومان، هشت ميليون و 600 هزار تومان، 9 ميليون و 600 هزار تومان و 10 ميليون و 600 هزار تومان بوده است.»وي تاخير در انجام تعهدات پروژهء تندر 90 را علت اين تفاوت قيمت ذكر كرد
taba
30 December 2007, 01:51 AM
بر و بچه ها اگر کسی تست جاده و خارج از شهر کرده برای بقیه بنویسه ....
دوست عزیز دقیقا چه مواردی مورد نظر شماست؟
به هر حال اتومبیلی بسیار نرم و راحت و کم صدا است. شتاب نسبتا خوبی دارد. صدای خارج اتومبیل و باد اصلا به داخل نفوذ نمیکند حتی با سرعت 140 کیلومتر کمترین صدا و لرزشی در آن ندیدم و کاملا تحت کنترل بود. ترمزها عالی کار میکنند و نرم و پرقدرت هستند. مصرف آن هم با شرایط بیش از یک سوم مسافت در شهر و بقیه در اتوبان خارج شهر با سرعت حدود 120 ، در حدود 8 لیتر در 100 کیلومتر بود.
emad62
30 December 2007, 01:56 AM
تاريخ چاپ : يكشنبه 9 دي 1386
چشم بد دور!
گروه خودرو- دو شركت خودروساز داخلي توليدكننده تندر-90، در حالي از قرعهكشي تمامي ثبتنامكنندگان اين خودرو خبر دادند كه 2 ماه و اندي بيشتر به پايان سال 86 يعني مهلت مقرر براي پايان تعهدات آنها باقي نمانده است.
بنابراين موضوع فوق نبايد چندان دلگرمي و هيجان خاصي ايجاد كند؛ چرا كه ايرانخودرو و پارس خودرو تاكنون در مجموع 4 مرحله قرعهكشي برگزار كرده و طي آن هنوز نتوانستند به تمامي تعهدات خود عمل كنند به نحوي كه آمار و ارقام حاكي از آن است كه تعداد تندر-90هاي تحويلي به متقاضيان تا امروز به مرز 20هزار دستگاه نيز نرسيده در حالي كه اين دو شركت نسبت به توليد و عرضه 100هزار دستگاه تندر-90 تا پايان سالجاري، تعهد دادهاند. در واقع اين اقدام انقلابي ايرانخودرو و پارس خودرو در زمينه قرعهكشي تمامي ثبتنامكنندگان تندر-90، بيش از آنكه نشان دهنده توانايي آنها در بالا بردن تيراژ توليد اين خودرو به حد ايدهآل باشد، بيشتر به يك مانور شبيه بوده كه در راستاي كاهش فشار مشتريان و مسوولان انجام گرفته است؛ چراكه ثبتنامكنندگان اين خودرو كه موفق به دريافت تندر-90 خود نشدهاند، روي به شكايت آورده و حق خود را از وزارت صنايع و خودروسازان طلب ميكنند. مسوولان رده بالاي صنعتي كشور نيز چندي پيش ايرانخودو و پارس خودرو را به واردات تندر-90 در صورت عمل نكردن به تعهدات، تهديد كردند از طرفي انتشار گزارش سازمان بازرسي كل كشور، از روند نامناسب واگذاري تندر-90هاي ثبتنامي به متقاضيان و عدم ايفاي تعهدات ايرانخودرو و پارسخودرو، دراين زمينه بيتاثير نبود. يك مساله عجيب ديگر در زمينه انجام اين قرعهكشي تاريخي! عدم همزماني بين برگزاري مراسم در 2شركت خودروساز است؛ چرا كه ما به گفته مهرداد بذرپاش، مديرعامل پارسخودرو، قرعهكشي متقاضيان تندر-90 اين شركت، در تاريخ سوم ديماه برگزار شده، ولي ايرانخودرو ظاهرا به تازگي اين اقدام را عملي كرده است. زيرا علياصغر سرائينيا، مدير فروش ايرانخودرو روز گذشته نسبت به برگزاري اين قرعهكشي در ايرانخودرو خبر داده است اين در حالي است كه روند قبلي برگزاري قرعهكشيها، همگي با نظارت سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، در تاريخي يكسان و همزمان برگزار ميشد. متقاضيان تندر-90 ميتوانند با مراجعه به سايتهاي اين دو شركت خودروساز، نتيجه مدتها صبر و انتظار خود را ببينند!
ali303
30 December 2007, 09:23 AM
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از 10 ماه انتظار اواخر هفته پیش ماشین رو به زور از نمایندگی تحویل گرفتم. برای این میگم به زور چون هنوز پلاک و بیمه نامه صادر نشده نمایندگی تحویل نمی داد ولی با اصرار من مجبور شد تسلیم بشه و ماشین رو تحویل بده. ولی ازم چند جا اثر انگشت و امضا گرفت که اگه خدای نکرده توی این مدتی که بیمه نامه نیومده اتفاقی برات افتاد خودت مسئولی. توی همون روز اول باهاش توی خیابونها یک ساعتی چرخ زدیم. برداشت خودم رو از لوگان در این گشت کوتاه به اختصار اینجا مینویسم:
==================================
موتور نرم و بی صدا. ولی نه به اون بی صدایی که دوستان میگفتن
عملکرد و نرمی فرمان عالی
شتاب خیلی خوب
ترمزها ایده آل . طوری که وقتی توی سرعت ترمز میکنی خیلی نرم ماشین می ایسته و اصلا خبری تکان شدید نیست.
کلاچ خیلی خیلی نرم
دنده ها خیلی نرم و روان جا میرن و مثل 405 یا سمند نیست که صدای اضافی داشته باشه.
چراغ هشدار باز بودن درها کار نمی کنه.
وقتی چراغ راهنمای سمت چپ یا راست رو روشن میکنی روی صفحه آمپرها باید مشخص بشه که داری به کدوم جهت میپیچی و چراغ مربوط به همون طرف روشن بشه در حالیکه هر دو چراغ هشدار روی صفحه روشن میشه. یعنی هم چپ و هم راست. بعبارت دیگه وقی چراغ راهنمای یک رو روشن میکنی مثل اینه که دگمه فلاشر روشن شده و روی صفحه آمپرها هم چراغ گردش به چپ و هم چراغ گردش به راست هر دو باهم روشن میشن.
==================================
وسایل اضافی که توی لیست بود: برف پاک کن - فندک - آنتن - مثلث احتیاط - زاپاس - جک و آچار چرخ - آینه های داخل و جارج.
کفی زیر پایی نداشت و فقط نمد زیر کفی گذاشته بودند.
ببخشید کمی طولانی شد
ar1358
30 December 2007, 02:32 PM
فروش حوالههاي تندر90 آزاد شد
1386/10/09
12-30-2007
11:54:44
8610-04281: كد خبر
مدير فروش پارس خودرو اعلام كرد كه با تلاش مديران خودروساز و مجوز سازمان گسترش و نوسازي صنايع، فروش حوالههاي تندر90 براي يك بار آزاد شد.
عبدالله بابايي در گفت و گو با خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن بيان اين مطلب افزود: مجوز فروش حوالههاي تندر 90 آزاد شده است و اگر مردم علاقهمند به فروش آنها باشند، ميتوانند حوالهي خود را در حضور نمايندگيهاي مجاز فروخته و پول آن را دريافت كنند.
به گفتهي وي قبلا مردم مجبور بودند براي فروش حوالهها دست به كارهاي غيرقانوني بزنند كه با آزاد شدن فروش حوالهها خيلي راحت ميتوانند اين كار را انجام دهند. البته اين فروش براي حوالههاي ساير خودروها آزاد بود و فقط براي تندر 90 محدوديت وجود داشت.
او همچنين از مشخص شدن 10 اولويت اول واگذاري فروش تندر90 در پارس خودرو خبر داد وافزود: 10 اولويت واگذاري خودروهاي تندر90 را اعلام كردهايم، اما تاريخ مشخصي بنا به شرايط فعلي براي تحويل اعلام نكرديم، ولي تا پايان سال كليهي اين اولويتها به مشتريان واگذار خواهد شد.
وي در پايان تاكيد كرد: حدود 18 هزار دستگاه از تعهدات تندر90 براي تحويل به مشتريان باقي مانده و اين آمادگي را براي تعويض مدلهاي E2 به مدلهاي E0 و E1 داريم و به محض اينكه كسي اعلام كند كه قصد تعويض خودرو مدل E2 خود با يكي از مدلهاي E0 .E1 را دارد اين كار را در اولين فرصت براي وي انجام ميدهيم
Navid_Aref
30 December 2007, 04:11 PM
عضو هيات مديره سايپا:
واردات تندر90 نيز شرايط را تغيير نخواهد داد
جوايز بانك ملت مشكلي در ايفاي تعهدات ما ايجاد نخواهد كرد
در حال حاضر واردات تندر90 نيز شرايط را تغيير نخواهد داد، زيرا ظرفيتهاي توليد خودروسازان هم اكنون به گونهاي است كه قادر به انجام تعهدات خود هستند.
همايون رياحيفر ـ عضو هيات مديره شركت سايپا ـ در گفتوگو با خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن بيان اين مطلب افزود: واردات تندر90 در شرايط فعلي كمكي به حل مشكل به وجود آمده براي اين خودرو نميكند.
وي افزود: در ابتدا وقفهاي در توليد اين خودرو به وجود آمد، ولي هم اكنون شركت سايپا در حال جبران آن است و روزانه بيش از 150 دستگاه تندر90 در پارس خودرو توليد ميشود.
او با بيان اين كه تمام تعهدات خود را تا پايان سال براي ثبتنام كنندگان تندر90 انجام ميدهيم، افزود: سال آينده شاهد بازار خوبي براي اين محصول خواهيم بود.
رياحيفر درباره تحويل تندر90 به بانك ملت و اين كه آيا اين كار مشكلي را براي ايفاي تعهدات براي خودروهاي ثبتنامي ايجاد نميكند؟ گفت: اين كار مشكلي در ايفاي تعهدات ما ايجاد نميكند و براي آن در حال مذاكره با بانك ملت هستيم.
وي توضيح داد: تحويل خودروهاي تندر90 به عنوان جوايز بانك ملت را سال آينده و علاوه بر تعهدات خود به ثبتنام كنندگان انجام ميدهيم.
گفتني است، مهرداد بذرپاش - مديرعامل پارس خودرو - نيز چندي پيش درباره خودروهاي تندر 90 كه قرار است از طرف گروه پارس خودرو به بانك ملت تحويل شود توضيح داده بود: در تحويل خودروهاي تندر 90 به بانك ملت يا هر بانك ديگري حتما تعهدات ما به مشترياني كه از قبل ثبت نام كردهاند ملاك قرار ميگيرد و تحويل خودروها به بانك ملت نيز از اوايل تير ماه سال آينده به بعد يعني پس از انجام تعهدات انجام ميشود و اين تحويل براي خودروهاي مدل E1 خواهد بود.
همچنين مدير ارتباطات پارس خودرو در خصوص اشكال سازمان بازرسي كل كشور به قرارداد اين شركت با بانك ملت براي تحويل 2 هزار و 200 دستگاه تندر90 به برندگان قرعه كشي اين بانك، اظهار كرده بود: تحويل خودروهايي كه در تبليغات قرعه كشي بانك ملت آمده مربوط به خردادماه سال آينده است و شركت پارس خودرو تا آن زمان تعهداتش در قبال متقاضياني كه اقدام به ثبت نام كردهاند را به انجام رسانده است.
emad62
30 December 2007, 05:04 PM
سلام
خیلی جالبه ایرانخودرو برای ال90( برند رنو ) جا سویچی با آرم پژو میده!!!!!!!! عکس 904 ماشین آقا افشین رو ببینید [Only registered and activated users can see links]
حتماً پارسخودرو هم جا سویچی نیسان رو میده!!!!!
اگه کسی عکسی از جا سویچی پارسخودرو داره اینجا بزاره ، یخورده روحمون شاد شه
omidshf
30 December 2007, 05:39 PM
با سلام و تبريك عيد غدير
به مناسبت فرا رسيدن عيد غدير و اعلام اولويتهاي نهايي توسط دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو و همچنين با توجه به اينكه بيشترين ثبت نام كنندگان را متقاضيان E2 تشكيل ميدهند من يك وبلاگ تخصصي برا بحث و تبادل نظر در خصوص اين مدل تشكيل داده ام و از كليه دوستان تقاضا ميكنم در خصوص بحث و تبادل نظر اختصاصي در مورد اين مدل به اين سايت مراجعه كنند
اميدوارم اين وبلاگ به محيطي دوستانه و تخصصي براي بحث تبديل شود و دوستان حتي پس از تحويل گرفتن خودرو نيز از اين سايت براي اعلام نظرات خود استفاده نمايند
پذيراي نظرات شما در اين خصوص هستم
ali303
30 December 2007, 06:14 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سلام به تندريان عزيز
در پاسخ به سوالات دوستان
- مه شكن جلو يك جفت 52000 تومن(دونه اي26000 تومن) از مركز ايران خودرو نبش يادگار امام در تهران خريدم دو ماه پيش
- برش جاي مه شكن توسط فايبرگلاس چي 10000 تومن (حرومش بشه)
- دسته راهنماي E2 439964 ريال يا 44000 تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو راست 44946 ريال يا 4500تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو چپ 44946 ريال يا 4500تومن
- سرسيم 12 عدد 300تومن
- لنت الكتريكي يك عدد 200 تومن
- رله 30 آمپر 1250 تومن
- سرسيم 3 عدد 1500 تومن
- چسپ قطره اي يك عدد 450 تومن
- دست مزد 15000 تومن
- رنگ كاري جلو پنجره 30000 تومن
- توضيحا كد رنگ رو از روي پلاك موتور ميشه خوند . بردم يه نفر كه تو تركيب رنگ مهارت داشت اين كار رو برام كرد و250 گرم رنگ عين رنگ نقرهاي البته مخصوص براي رنگ كاري پلاستيك سپر تهيه كرد و45 دقيقه هم طول كشيد.
- در ضمن چراغ پانل از قبل روش نصبه و به چيز خاصي نياز نداره
سلام رامین جان. مبارکه. عکس ماشینت رو دیدم. خیلی خیلی خوب از آب دراومده. منم E1+cp+sp نقره ای دارم. از پارس خودرو - مرحله چهارم. ممنون میشم اگه آدرس اونجایی که رو دادی تا برات مه شکن با دسته راهنمای E2 رو ببندند رو بهم بگی. توی شهر خودمون فرد قابل اعتماد از نظر فنی رو پیدا نکردم. خداییش خیلی خیلی ماشینت فرق کرده. بازم میگم مبارکت باشه.
raminazad
30 December 2007, 06:33 PM
علي جان در يك پيغام خصوصي براتون نوشتم.موفق باشيد.
dr_mehry
30 December 2007, 08:03 PM
کسی میدونه لوازم یدکیش و چجوری میشه پیدا کرد .ماشین دوستم متاسفانه تصادف جزئی کرده و بخاطر چند تا قطعه جلوبندی 1 ماهه که تو نمایندگی داره خاک می خوره .
eb53i
30 December 2007, 09:57 PM
آقا رامین لطفا آدرس و نام کسی که دسته راهنما و سیم کشی رو انجام داده رو برام بفرست
sia_paradoxx
31 December 2007, 12:44 AM
کسی از سوییچ لوگان عکس نداره بذاره !؟ :icon_neut
Navid_Aref
31 December 2007, 01:34 PM
کسی از سوییچ لوگان عکس نداره بذاره !؟ :icon_neut
اين جاسويچی لوگان با آرم رنو است که قبلا دوستان فايل آن رو با حجم بزرگ آپلود کرده بودند(لوگان با تریم چوبی) و من فايل کوچکتر اون رو مجددا آپلود کردم.
ali303
31 December 2007, 01:58 PM
علي جان در يك پيغام خصوصي براتون نوشتم.موفق باشيد.
سلام رامین جان. با عرض شرمندگی میشه خواهش کنم دوباره برام بفرستی؟ چون من متاسفانه چیزی از جانب شما دریافت نکردم.:icon_neut
Navid_Aref
31 December 2007, 02:12 PM
مديرعامل ايران خودرو خبر داد:
بيتاثير بودن شرايط سياسي فرانسه بر ادامه همكاري ايرانخودرو و رنو
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران /سرويس: خودرو
تغييرات سياسي بهوجود آمده در فرانسه تاثيري بر ادامه همكاري ايران خودرو و شركت رنو ندارد.
منوچهر منطقي - مدير عامل شركت ايران خودرو - با بيان اين مطلب درباره تاثير تغييرات سياسي به وجود آمده در فرانسه بر قرارداد ايران خودرو و شركت فرانسوي رنو، به خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در قراردادهايي كه پيش ازاين بين دو طرف به صورت همكاري 10 ساله امضا شده، اين شركت متعهد به انجام تعهداتش است.
Navid_Aref
31 December 2007, 03:35 PM
بخشنامه های جديد پارس خودرو :
1-دعوتنامه های نوبت اول و دوم پارس خودرو صادر شد:
مشتريان اولويت اول و دوم در مرحله چهارم قرعه كشي خودرو تندر90مي توانند از تاريخ 11/10/86 جهت دريافت دعوتنامه به نمايندگي محل ثبت نام مراجعه نمايند .
2-بخشنامه جديد تبديل پارس خودرو:
Abolfazl2006_p
31 December 2007, 03:52 PM
فروش حوالههاي تندر-90 آزاد شد
ايسنا- مدير فروش پارس خودرو اعلام كرد كه با تلاش مديران خودروساز و مجوز سازمان گسترش و نوسازي صنايع، فروش حوالههاي تندر-90 براي يك بار آزاد شد.
عبدا... بابايي ضمن بيان اين مطلب افزود: مجوز فروش حوالههاي تندر 90 آزاد شده است و اگر مردم علاقهمند به فروش آنها باشند، ميتوانند حواله خود را در حضور نمايندگيهاي مجاز فروخته و پول آن را دريافت كنند.
به گفته وي قبلا مردم مجبور بودند براي فروش حوالهها دست به كارهاي غيرقانوني بزنند كه با آزاد شدن فروش حوالهها خيلي راحت ميتوانند اين كار را انجام دهند. البته اين فروش براي حوالههاي ساير خودروها آزاد بود و فقط براي تندر 90 محدوديت وجود داشت.
او همچنين از مشخص شدن 10 اولويت اول واگذاري فروش تندر-90 در پارس خودرو خبر داد و افزود: 10 اولويت واگذاري خودروهاي تندر-90 را اعلام كردهايم، اما تاريخ مشخصي بنا به شرايط فعلي براي تحويل اعلام نكرديم؛ ولي تا پايان سال كليه اين اولويتها به مشتريان واگذار خواهد شد.
وي در پايان تاكيد كرد: حدود 18هزار دستگاه از تعهدات تندر-90 براي تحويل به مشتريان باقي مانده و اين آمادگي را براي تعويض مدلهاي E2 به مدلهاي E0 و E1 داريم و به محض اينكه كسي اعلام كند قصد تعويض خودرو مدل E2 خود با يكي از مدلهاي E1 وE0 را دارد، اين كار را در اولين فرصت براي وي انجام ميدهيم.
MR_DJ_behzad
31 December 2007, 04:48 PM
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممم
من نوبت دوم ايران خودرو هستم از دعوتنامه ها چه خبر كسي خبري داره يا نه ؟
raminazad
31 December 2007, 05:20 PM
من چند بار پيغام خصوصي ميفرستم ولي ظاهرا نمياد . تو ياهو من رو ادد كنين تا براتون بنويسم .نميدونم فكر ميكنم اگه همينجوري تو وبلاگ بنويسم تبليغات ميشه .
راستي من يه هد يونيت بسيار زيبا و باخلاصه امكانات زير ديدم لطفا نظرتون رو بفرمائين:
1-cd
2-dvd
3-mp3-wmw-audio
4-رسيور كانالهاي تلوزيون
5-lcd نسبتا بزرگ روي پانل.چراكه همه چي رو روي پانل خلاصه كرده
6-پانل موتوريزه motorized
7-رنگ مشكي و باكلاس و پانل بزرگ ولي بدنه استاندارد
يه جا 260هزار تومن پروند يه جا200هزار تومن -ماركش هم مارشال Marshal بود
يه هديونيت ديگه هم ديدم شبيه اون ولي تلوزيون رو نميگرفت به اسم media 225تومن
eb53i
31 December 2007, 06:35 PM
آقا رامین و ایدیت چی هست که ادت کنم ؟
mohammad1983
31 December 2007, 08:01 PM
ما هم رفتيم يك e2 فول سفيد خريديم انصافا سفيدش توپه.14500 تموم شد.همون طور كه بقيه گفتن همه چيش خيلي خوبه.فقط فرمونش مثلا نسبت به ريو نسبتا سفته.كلاچ از بس نرمه گويي وجود نداره و......:lover:
Foad
31 December 2007, 08:06 PM
آقا رامین و ایدیت چی هست که ادت کنم ؟
دوستان لطف کنید موارد خصوصی رو در پیام های خصوصی مطرح کنید .با اینجور پست دادن تاپیک تبدیل به چت روم میشه
mamad6559
1 January 2008, 10:33 AM
عكسهايي از تندر 90 e2 فول در اهواز
nowzar
1 January 2008, 01:33 PM
آقايان كس مي دونه كه آيا مي توان بر روي E2 معمولي ايربگ سمت شاگرد را اضافه كرد منظورم پس از تحويل گرفتن اونه
metallica_eama
1 January 2008, 01:37 PM
آقا میگن آینه بیرونی برقی هست.یعنی با کلید تنظیم میشه؟ کسی میدونه.مرسی.
MR_DJ_behzad
1 January 2008, 01:42 PM
بله مدل اي 2 داراي اينه هاي برقي هستش كه از زير ترمز دستي ميشه تنظيم كرد ولي مدلهاي ديگه دستي مي باشد
amir8ipe
1 January 2008, 05:04 PM
آقايان كس مي دونه كه آيا مي توان بر روي E2 معمولي ايربگ سمت شاگرد را اضافه كرد منظورم پس از تحويل گرفتن اونه
سلام ...
دوستان بنظر من مهمترین چیز برای e2 معمولی شیشه بالا بر عقب است!
رینگ رو خودتون می توانید هر طرح دلخواهی خواستید تهیه کنید و بگذارید!
پخش رو هم همینطور!
ایربگ سمت شاگرد رو بعید میدونم به این آسونی ها و ارزانی بتوانید پیاده کنید!
آیا اصلا جایه شیشه برقی عقب وجود داره؟
جای دستگیره ها رو چکار کنیم؟
(البته اینشا الله که به من Lp بدهند!)
taba
1 January 2008, 07:10 PM
با سلام
دوستان عزیزی که تندر تیپ E1 دارند: آیا چراغ داخل اتومبیل را میتوانید طوری تنظیم کنید که با بازشدن درها روشن شود؟
bahhram
1 January 2008, 09:18 PM
سلام
خیلی جالبه ایرانخودرو برای ال90( برند رنو ) جا سویچی با آرم پژو میده!!!!!!!! عکس 904 ماشین آقا افشین رو ببینید [Only registered and activated users can see links]
حتماً پارسخودرو هم جا سویچی نیسان رو میده!!!!!
اگه کسی عکسی از جا سویچی پارسخودرو داره اینجا بزاره ، یخورده روحمون شاد شه
با سلام خدمت آقا عماد
باید عرض کنم من تازه ماشینم رو تحویل گرفتم (از پارس خودرو (سایپا)) ، به جفت سوئیچهاش یک تکه پاکت نایلون چسبیده که با قیچی پاره شده ، یعنی جاسوئیچی همراش نبود ، احساس کردم که توطئه ای در کار بوده و شاید در پارکینگ نمایندگی از خجالتش دراومدن !!
ضمنا ماشین من دفترچه راهنما هم نداشت که دارم پیگیری میکنم ، همینطور کارت بیمه هم نداره .
تحویل دهنده میگفت مدلهای E2 دفترچه راهنما ندارند و کارت بیمشون با پلاک ماشین میاد .
آقا میگن آینه بیرونی برقی هست.یعنی با کلید تنظیم میشه؟ کسی میدونه.مرسی.
دوست عزیز سلام
من دیروز ماشینم رو گرفتم ، یه چیزی تو مایه های E2 بهم تحویل دادن (سایپا) ، البته اسمش رو گذاشتن لوگان E2نقره ای متالیک ،
اینا رو نداره : CD ، ایربک سرنشین ، دزدگیر ، شیشه برقیهای ردیف عقب ، رینگ اسپرت ، دفترچه راهنما و جاسوئیچی .
اینا رو هم داره : آینه برقی ، مه شکن ، ایربک راننده ، کولر ، فرمان هیدرولیک ، شیشه برقی ردیف جلو ، پنجره جلو رادیات طرح استیل ، پشت کله ای صندلیهای جلو و عقب و کلی گرد و خاک که روش نشسته بود .
ضمنا تودوزیش هم یه کمی از مدلهای پایین تر بهتره
تنظیم آینه برقی توسط یک اهرم جوی استیک مانند که بین صندلی های ردیف جلو و در واقع زیر ترمز دستی قرار داره صورت میگیره .
ضمنا از دوستان تقاضا دارم اگه کسی قیمت خرید و فروش این تیپ رو میدونه سریعا بمن اطلاع بده .
-------------------------------------
خدمت همه دوستان و علاقه مندان به خودروی تندر سلام عرض میکنم
همونطور که در دو پیغام قبلی عرض کردم من دیروز ماشینم رو از سایپا تحویل گرفتم و امیدوارم که همه دوستان عزیز هر چه زودتر به ماشین دلخواهشون برسن .
لازم میدونم چند تا نکته رو به دوستان اعلام کنم .
همه ما مدت زیادی رو (حدود یکسال ) تا حالا صبر کردیم تا آقایون رضایت بدن و از روی فلانشون بلند بشن و به فکر مردم و رضایت مشتری و از این قبیل شعارها بیفتن ، تازه این اولشه و آخرش هم که آیا وفادار بمونن یا نه معلوم نیست .
من در مشهد زندگی می کنم و ماشینم رو از اینجا تحویل گرفتم ، چون قصد فروش دارم تو بازار دنبال خریدار از این بنگاه به اون بنگاه رفتم و خیلی چیزها دستگیرم شد که داره به تندر و سابقه اون در نزد اذهان عمومی لطمه میزنه .
من به هیچ عنوان طرفدار گرانی و گرانفروشی و از این قبیل نیستم و آرزو میکنم که روزی در ایران همه بتونن با حداقل قیمت بهترین ماشینها رو بخرن ولی به رعایت تعادل در بازار اعتقاد دارم
متاسفانه گویا روند اخیر تحویل خودرو توسط یه عده ای بازاری نما و دلال باعث شده که ضمن کاستن قیمت خودرو مشتریها رو از اون فراری هم بده که اصلا خوب نیست .
من تو مشهد شاهد بودم که بدلیل کاهش قیمت خودرو در تهران دارن تندرا رو بار قطار میکنن میارن اینجا و تو مشهد و شهرستانهای دور و نزدیک دیگه میفروشن ( به قیمت خیلی بیشتر از تهران) البته این موقتیه و بزودی قیمت رو در همه جا به تعادل میرسونه ولی بدیش اینه که با تبلیغاتی که کنارش میکنن و تیپهای مختلف خودرو در بازار و بدقولی خودرو سازها و... همه و همه داره بدجور ارزش و اهمیت این خودرو لطمه میزنه .
منم تا حال درست و حسابی قیمت این ماشینی رو که بهم تحویل دادن با آبشنهایی که تو پست قبلی نوشتم رو نتونستم بفهمم ( ولی هزینه سندش هم حدود 220000 تومانه که امروز تلفنی گرفتیم) ، لطفا اگه کسی در نقاط دیگه کشور عزیزمون اطلاعاتی در مورد بازار این خودرو داره اعلام کنه و پیشنهاد میکنم برای حفظ تعادل ارزش واقعی این ماشین در کنار سایر خودروهای همکلاسش یه فکر اساسی بشه .
Navid_Aref
2 January 2008, 12:35 PM
اين جور که از سايت پارس خودرو پيداست مثل اينکه دارند رسما از توليد تندر E2-LP شونه خالی می کنند. در آخرین اعلان تفاوت تيپها، مدل LP رو حذف کردند . یعنی به جای 7 تيپ اعلام شده 6 نوع رو واگذار می کنند،که نوعی کلاهبرداری محسوب ميشه.
اين هم دليل مدعای بنده(حجم فايل رو هم با وجود اينکه يک صفحه ساده متنی است رو عمدا بزرگ گرفتند تا کمتر کسی حاضر به دانلود اون بشه و از حيلشون با خبر نشه -1.3 مگابايت):
ali303
2 January 2008, 12:50 PM
من چند بار پيغام خصوصي ميفرستم ولي ظاهرا نمياد . تو ياهو من رو ادد كنين تا براتون بنويسم .نميدونم فكر ميكنم اگه همينجوري تو وبلاگ بنويسم تبليغات ميشه .
با سلام
رامین جان من هنوز هم منتظرم تا آدرس رو بهم بدی. چون خیلی خیلی مشتاقم تا چراغ مه شکن نصب کنم. (البته با دسته راهنمای مخصوص خودش)
MR_DJ_behzad
2 January 2008, 01:07 PM
وای بر سر ما فقط همین یکی رو کم داشتیم تندر پلیس هم به بازار آمد باور نمی کنید به لینک زیر نگاه کنین خودتون می بینید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Navid_Aref
2 January 2008, 01:40 PM
دو خبر از روزنامه دنيِای اقتصاد:
خبر اول:
بيشتر مشتریان تندر -90 تا پایان سال خودروهایشان را دریافت میکنند
روابط عمومي ايرانخودرو- بخش اعظم تعهدات خودروسازان در مورد تولید و تحویل تندر -90 به مشتریان تا پایان سال انجام خواهد شد.
مظفر اعوانی معاون بهرهبرداری و نوسازی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در بازدید از خط تولید تندر-90 در ایران خودرو با اعلام اين مطلب گفت:</B>
خط تولید تندر-90 این شرکت با کارکنان آموزش دیده و ماهر کاملا آماده و مجهز بوده و عدم تامین قطعات عامل اصلی تاخیر در تولید تندر-90 است.
وی با اشاره به این که ساخت داخل بالای 50درصد از شروط اولیه قرارداد تندر-90 است، گفت: حجم بالای قطعات ساخت داخل باعث شده قطعهسازان نتوانند قطعات را با کیفیت مورد نظر رنو در زمان مقرر به رنوپارس تحویل دهند.
وی افزود: رنو پارس بنا به تجربه خود برخی قطعهسازان را برای تامین قطعات انتخاب کرد، اما آنان به سبب مشکلات مالی و فنی نتوانستند به موقع از عهده این کار برآیند.
اعوانی برخی از مشکلات این امر را ناشی از فرهنگ قطعهسازی و برخی را ناشی از کم دقتی و عدم ارزیابی درست قطعه سازان از سوی رنو پارس دانست و گفت: در منبع یابی و ارجاع کار به سازندگانی که بتوانند قطعات را با کیفیت و در زمان معین برسانند، دقت و تجربه کافی به کار برده نشده است.
خبر دوم:
دبير انجمن قطعهسازان با رد بيكيفيتي قطعات توليد داخل به دنياياقتصاد گفت:
طبق نقشه و سفارش خودروسازها قطعه ميسازيم
گروه خودرو- «پتانسيل توليد 90درصد از قطعات تندر-90 را داشته و هماكنون نيز به توان توليد 60درصد رسيدهايم.» اين جمله بخشي از سخنان محمدرضا نجفيمنش، دبير انجمن قطعهسازان كشور است كه در گفتوگو با دنياي اقتصاد مطرح كرد. وي در حالي با اطمينان در مورد توان كمي و كيفي، قطعات توليد داخل صحبت كرده و حتي بحثهاي مربوط به بيكيفيتي اين قطعات را رد ميكند كه مديران عامل خودروسازي داخل، بالاخص منطقي، مديرعامل ايرانخودرو، چندي پيش در جريان برگزاري دومين نمايشگاه بينالمللي قطعات، قطعهسازان داخلي را فاقد فنآوري لازم در صنعت قطعه دانسته و حتي كيفيت توليدات آنها را به دور از آنچه كه مورد نظر خودروسازان است، عنوان كردند. دبير انجمن قطعهسازان اعتقاد دارد، اگر قطعهاي داراي كيفيت نازل بوده و عمر مفيد آن، پايين است، دليلش نوع سفارشي است كه از خودروسازان داخلي دريافت ميكنند.
بدين معني كه قطعهسازان هماني را ميسازند كه خودروسازان ميخواهند. بنابراين اگر هم قطعات توليدي برخي خودروها كيفيت مناسبي ندارد، به نقشه طراحي و ذات خود قطعه كه توسط خودروسازان ارائه ميشود، برميگردد. نجفيمنش در ادامه گفتوگوي خود با دنياي اقتصاد، ميزان صادرات قطعه را گواه توان كمي و كيفي توليدات داخل دانسته و حتي سوداي صادرات 10ميليارد دلاري را نيز در سر ميپروراند. قسمت پاياني مصاحبه دنياي اقتصاد با دبير انجمن قطعهسازان كه در برگيرنده مباحث فوق است در ذيل ميآيد.
خارج از بحث نوع رابطه شما، خودروسازان موضوع ديگري وجود دارد با نام كيفيت قطعات توليدي، در اين زمينه، صنعت قطعهسازي ما در چه وضعيتي قرار دارد؟
پيشرفتهاي قابل ملاحظهاي در صنعت قطعهسازي داشتهايم و از جنبه كيفيت قطعات توليدي نيز، حرف براي گفتن داريم. البته اين صنعت در كشور ما پتانسيل و توان بالايي دارد كه نيازمند كمك جهت رشد و توسعه هر چه بيشتر است. از لحاظ مواد اوليه نيز شرايط خوبي را داشته و به عنوان مثال ميتوانيم مركز تامين شيشه خودرو در دنيا باشيم.
اما خودروسازان و البته افكار عمومي، چندان مساله كيفيت را آن طور كه شما ميگوييد، قبول نداشته و حتي قطعهسازان را فاقد فنآوري ميدانند.
اگر منظورتان اين است كه قطعات توليدداخل بيكيفيت است كه بنده به هيچ وجه اين موضوع را قبول ندارم؛ چرا كه شما در صنعت قطعهسازي نبايد قياس معالفارق انجام دهيد. بدين معني كه نبايد قطعات خودرويي مانند پرايد را مثلا با بنز مقايسه كرده و بگوييد قطعات توليد داخل، بيكيفيت است؛ چرا كه هر چه را قطعهساز توليد ميكند، طبق نقشه و سفارش خودروساز است و اگر غير از اين باشد، آنها قطعه را از ما تحويل نميگيرند. بنابراين ما هماني را ميسازيم كه خودروسازان ميخواهند. چطور است وقتي براي پژو 206 يا تندر-90 قطعه ميسازيم، نميگويند كه قطعات ما بيكيفيت است؛ ولي وقتي قطعات خودرويي ذاتا داراي طراحي كيفي پاييني است، موضوع را گردن قطعهساز مياندازند. در مورد فنآوري هم، ما خودمان به خودروسازان به خصوص آقاي منطقي پيشنهاد داديم تا به ما كمك كنند از توان و پتانسيل بالاي قطعهسازان جهت اعمال فنآوري استفاده كنيم. در واقع من قبول دارم كه هماكنون صنعت قطعهسازي ما، داراي فنآوري نيست، ولي دليل آن عدم توانايي ما نبوده و به اين موضوع برميگردد كه كسي از ما اين كار را نخواسته است كه حالا آن را از ما طلب كند. البته يكبار در پروژه سمند به ما اعتماد شد كه جواب هم داريم.
آيا در مورد پروژه X90 و توليد خودروي تندر-90 هم، اعتماد به شما جواب داد؟
بله، ما هماكنون به توان 60درصد توليد داخل رسيده و پتانسيل توليد بالاي 90درصد از قطعات خودروي تندر-90 را هم داريم.
اما اين پروژه به خاطر مشكلات قطعهسازان داخلي و عدم تامين به موقع قطعات با چالش جدي مواجه شده و هماكنون توليد و عرضه تندر-90، متناسب با ميزان و نوع تعهدات نيست؟ كه خودروسازان شما را (قطعهسازان را) در اين زمينه مقصر قلمداد ميكنند؟
الان ديگر اين اعتقاد در خودروسازان وجود ندارد. از طرفي تندر-90 به غير از قطعهسازي با مشكلات ديگري روبهرو بود. يادم هست در همان روزهاي ابتدايي، خود مجلس و وزارت صنايع و معادن، آن را متوقف كردند حتي آقاي اميري، مديرعامل سابق پارسخودرو را به دليل آمادهسازي واحدهاي توليدي تندر-90 توبيخ كردند كه چرا كار را جلو ميبري! به هر حال ما اين دوران سخت را گذراندهايم، آن چند قطعهسازي هم كه در زمينه توليد كمي و كيفي قطعات تندر-90 مشكل داشتند، مشكل آنها برطرف شده است.
پلتفرم X90 را به نفع صنعت قطعهسازي ميدانيد يا به ضرر آن؟
به شدت اين پلتفرم و اجراي پروژه تندر-90 را به نفع صنعت قطعهسازي كشور ميدانم؛ به نحوي كه بايد به خاطر اين 2 سالي كه رنو با ما كار كرده و اين صنعت به واسطه همكاري با چنين شركت معتبري، به رشد و پيشرفت قابل ملاحظهاي دست يافت از رنو تشكر كرد. ما هم اكنون از لحاظ كيفيت و صادرات قطعه وضعيت مناسبي داشته و توان و ظرفيت بالاتري نسبت به آنچه كه هست نيز داريم.
اما اين رشد در كيفيت و صادرات حتي قابل مقايسه با كشور همسايه خودمان؛ يعني تركيه هم نيست؟
از لحاظ كيفي، قطعات توليدي ما هيچ تفاوتي با محصولات توليدي تركيه ندارد؛ چراكه شركتهايي مانند پژو و رنو كه هم در تركيه قطعه توليد ميكنند و هم در ايران، به هيچ وجه از سطح كيفي مورد نظر خود عدول نميكنند. بنابراين مطمئن باشيد از لحاظ كيفيت هيچ تفاوتي با تركيه نداريم. پژو همين الان قطعات توليدي ما را براي توليد محصولات خود به آمريكا ميفرستد. رنو هم محصولات توليد قطعهسازان ايراني را به كشورهايي چون روماني و اسپانيا صادر ميكند. اما بحث صادرات چيز ديگري است، اينكه قطعهسازان تركيه داراي رقم صادراتي بالايي هستند، دليل آن حمايت دولت تركيه از آنها است. در واقع اين دولت خواست كه صنعت قطعهسازياش پيشرفت كند و براي اين كار هم برنامه و بودجه داد و هم حمايت كرد؛ ولي در مملكت ما چون، نفت حرف اول را در صادرات ميزند، ديگر كسي به صنايعي مانند قطعهسازي، توجه ندارد. البته با اين وجود صنعت قطعهسازي ما سال گذشته 50ميليون دلار قطعه صادر كرده و در 6 ماهه اول امسال نيز رقم صادرات آن به 40ميليون دلار رسيده است. يك برنامه سفارش 180ميليون يورويي هم از طرف شركت پژو دريافت كردهايم. اينها همه بخشي از ظرفيت ما در اين صنعت بوده و توان اصلي صادرات قطعه ما تا 10ميليارد دلار در سال است. همين الان هم اگر دولت برنامه و بودجه در اختيار ما قرار داده و حمايت كند، به شما قول ميدهم درصد صادرات ما در زمينه قطعه از نفت هم بالاتر رود؛ چرا كه هماكنون در توليد هيچ قطعهاي در داخل مشكل نداريم؛ البته بخش قطعات مربوط به انژكتور كه در مورد آن هم سرمايهگذاري كرده و مشكل آن نيز در حال رفع شدن است....
X_Man
2 January 2008, 04:54 PM
من چند روز پیش سوار یه L90 شدم صاحبش میگفت مصرفش 6.5 هستش. واقعا همین طوره؟ یا قدرت 110 اسب بخار؟
mohammad1983
2 January 2008, 05:26 PM
من چند روز پیش سوار یه L90 شدم صاحبش میگفت مصرفش 6.5 هستش. واقعا همین طوره؟ یا قدرت 110 اسب بخار؟
بله درسته.من تو جاده تو سرعت 120 كيلومتر رفتم كامپيوتر سفري عدد 6.2 رو نشون ميداد.تو شهر هم دنده 2 ميخواستم شتاب بگيرم 11 رو نشون ميداد.
aslanchevrolet
2 January 2008, 07:06 PM
میشه یکم بیشتر در مورد کام÷یوتر سفری توضیح بدین؟
چه امکاناتی داره؟
در ضمن این E2 ها سیستم EBD ترمز رو هم دارن؟
Navid_Aref
2 January 2008, 09:46 PM
میشه یکم بیشتر در مورد کامپیوتر سفری توضیح بدین؟
چه امکاناتی داره؟
در ضمن این E2 ها سیستم EBD ترمز رو هم دارن؟
دوست عزيز چون سوال شما درباره کامپيوتر سفری قبلا هم توسط بسیاری ديگر از دوستان پرسيده شده بود، بنده از روی راهنمای فارسی تندر نود يک فايل Word جمع وجور (220 کيلو بايت ) ايجاد کردم که اميدوارم مفيد واقع بشه.
در مورد دوم هم خدمتتون عرض کنم که در سه تيپ E1-CP-SP , E2 , E2-LP ترمز ABS به همراه EBD وجود داره.
ali303
3 January 2008, 12:42 PM
با سلام.
رامین جان بابت آدرس نمایندگی ازت ممنونم. همین الان بهشون زنگ زدم. گفتن که میتونم برم تا برای ماشین مه شکن رو نصب کنن. ولی گفتن که دسته راهنما ندارن. میخواستم بدونم دسته راهنمای E2 رو از کجا گرفتی و اینکه آیا نمایندگی بقیه وسایل رو داره یا باید همه اون وسایلی رو که گفتی خودم تهیه کنم؟ (مثل کائوچویی که چراغ روش نصب میشه) ممنون میشم راهنماییم کنی. بعد از دیدن عکس ماشینت خیلی خیلی مشتاق شدم تا مه شکن نصب کنم. خداییش ماشینت محشر شده.
Raminium2001
3 January 2008, 01:11 PM
من نوبت سوم ایران خودرو هستم ولی متاسفانه هیچ کس خبر نداره که حدودا چه زمانی باید پول بریزم و کی قراره تحویل بشه (حتی نمایندگی که ثبت نام کرده بودم، از طریق من فهمید که قرعه کشی اعلام شده اونم چهار روز بعد از اعلام!!!!!!!!!!!) کسی اطلاعات موثقی در این زمینه نداره؟
MR_DJ_behzad
3 January 2008, 06:18 PM
اقا رامين 2001 من خودم الويت دوم ايران خودرو هستم نمايندگي ميگه كه هنوز تازه دعوتنامه نوبت اول اومده شما ها به سماق مكيدن مشغول باشيد نيمه اول بهمن دعوتنامه هاي نوبت دوم رو ميدن نيمه دوم بهمن دعوتنامه هاي نوبت سوم امسال تا نوبت 5 رو مي دن بقيه ول معطلي بايد تو كف بمونن راستي ميدونين ديگه ال پي نمي دن واي به حالمونننننننننننننن
mohammad1983
3 January 2008, 08:34 PM
پارس خودرو كه ميگه 18 هزار تا باقيمانده تا آخر سال تمام ميشه
Exculosive
3 January 2008, 10:15 PM
با سلام خدمت دوستان من اولویت دوم بودم امروز ماشین رو تحویل گرفتم
raminazad
3 January 2008, 10:56 PM
با سلام.
رامین جان بابت آدرس نمایندگی ازت ممنونم. همین الان بهشون زنگ زدم. گفتن که میتونم برم تا برای ماشین مه شکن رو نصب کنن. ولی گفتن که دسته راهنما ندارن. میخواستم بدونم دسته راهنمای E2 رو از کجا گرفتی و اینکه آیا نمایندگی بقیه وسایل رو داره یا باید همه اون وسایلی رو که گفتی خودم تهیه کنم؟ (مثل کائوچویی که چراغ روش نصب میشه) ممنون میشم راهنماییم کنی. بعد از دیدن عکس ماشینت خیلی خیلی مشتاق شدم تا مه شکن نصب کنم. خداییش ماشینت محشر شده.
سلام دوست عزيز شما اول از وجود وسائل توي ليست در نمايندگي مطلع بشين بعد تشريف ببرين .در ضمن نمايندگي ايران خودروي داراي تابلوي رنو در" نصف راه " تبريز دسته راهنماي اي دو رو داره اگه هم نداشتن از همين نمايندگي(قسمت انبار) بخواين براتون درخواست كنند تا در عرض 7 تا10 روز بياد .
mohammad1983
4 January 2008, 12:20 AM
با سلام خدمت دوستان من اولویت دوم بودم امروز ماشین رو تحویل گرفتم
لطف مينيد بگيد از كدوم شركت تحويل گرفتيد و مدل ثبت نامي چي بود؟
MR_DJ_behzad
4 January 2008, 12:55 AM
آقا رامين آزاد شما اهل تبريز هستين من هم اهل تبريزم ميدونين تو كدوم نمايندگي ميشه رينگ آلومنيومي مخصوص ال پي رو با آرم رنو گير آورد
با تشكر
hooman62
4 January 2008, 01:39 AM
آقا رامين آزاد شما اهل تبريز هستين من هم اهل تبريزم ميدونين تو كدوم نمايندگي ميشه رينگ آلومنيومي مخصوص ال پي رو با آرم رنو گير آورد
دوستان بهتر نیست این مسایل و امثال آن در پیام خصوصی مطرح بشه تا تاپیکی ارزشمند داشته باشیم؟؟؟
sazami
4 January 2008, 03:53 AM
آقا اينا چرادارن اينجوري ميكنند ؟؟!!! مردم رو مسخره خودشون كردن 3-4 روز پيش من اين فايل رو از پارس خودرو دانلود كردم گذاشتم تو راپيد شير خودتون ببينين :
امروز رفتم ديدم ليست مدلها رو عوض كردن پخش سيدي و رينگ 15 آلومينيومي و شيشه بالا بر عقب كه كلاً حذف شده و ايربگ سمت شاگرد هم فقط مدل e1-cp+sp داره اينجاست تو خود سايت پارس خودرو:
اين يعني چي ؟ هر روز كه از خواب پا ميشن يك چيزي ميگن اگه اينجور باشه پس به چه دليل e2 يك ميليون گرونتره؟ واسه ريموت قفل مركزي و پشت سري سرنشين عقب؟؟؟؟؟ يا اون نمايشگر سفر مسخره ؟ من اصلا كف كردم چرا دارن اينجوري ميكنند؟
amir255
4 January 2008, 09:50 AM
آقا اينا چرادارن اينجوري ميكنند ؟؟!!! مردم رو مسخره خودشون كردن 3-4 روز پيش من اين فايل رو از پارس خودرو دانلود كردم گذاشتم تو راپيد شير خودتون ببينين :
امروز رفتم ديدم ليست مدلها رو عوض كردن پخش سيدي و رينگ 15 آلومينيومي و شيشه بالا بر عقب كه كلاً حذف شده و ايربگ سمت شاگرد هم فقط مدل e1-cp+sp داره اينجاست تو خود سايت پارس خودرو:
اين يعني چي ؟ هر روز كه از خواب پا ميشن يك چيزي ميگن اگه اينجور باشه پس به چه دليل e2 يك ميليون گرونتره؟ واسه ريموت قفل مركزي و پشت سري سرنشين عقب؟؟؟؟؟ يا اون نمايشگر سفر مسخره ؟ من اصلا كف كردم چرا دارن اينجوري ميكنند؟
بابا فرق ای2 پایه و ای1 فول 300000 تومنه نه 1000000 !!!!
بهنام09
4 January 2008, 11:32 AM
تفاوت قیمت تموم شده e2 با e1 فول چقدر هست؟
erfan_eri
4 January 2008, 12:30 PM
حدود 400 تومان که من فکر نمی کنم بارزه
Navid_Aref
4 January 2008, 01:34 PM
در سایت پارس خودرو سيستم وضعيت قرارداد مشتري آماده بهره برداری گردیده است.
جهت اعلام آخرين وضعيت درخواست خودرو تندر90 شما در پارس خودرو ، پس از تكميل وجه مي باشد.
اين سيستم در حال حاضر فقط جهت وضعيت خودرو تندر90 طراحي گرديده است و در آينده اي نزديك اين سيستم جهت خودروهاي ديگر توليدي پارس خودرو نيز آماده پاسخگويي به شما مشتريان گرامي مي باشد.
جستجوي شما بر حسب " كد ملي " و يا " كد پذيرش" (كد درج شده در برگه پيش قرارداد) مي باشد.
اداره فروش شركت پارس خودرو به شماره تلفن 48913532-021 اماده پاسخگويي به سوالات شما مي باشد.
ar1358
4 January 2008, 02:24 PM
شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران اعلام كرد:
كمتر از 10درصد مالكان مگان و تندر90 از خودروي خود ناراضي هستند
خبرگزاري فارس: شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران طي گزارشي اعلام كرد: كمتر از 10درصد مشتريان خودروهاي مگان و تندر 90 توليد شده در پارس خودرو، از كيفيت كلي خودرو و شاخصهاي كيفي اين خودروها ناراضي هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شركت پارس خودرو طبق نظرسنجي شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران از دارندگان اين دو خودرو در خردادماه و شهريورماه سال جاري، بيش از 90درصد از صاحبان اين خودروها از عملكرد خودروي خود رضايت كامل دارند.
اين نظرسنجيها بر اساس پارامترهايي همچون عملكرد كلي خودرو، موتور، وسايل برقي، بدنه و تزيينات، سيستم تعليق و سيستم ترمز بوده است كه ميزان رضايتمندي در برخي از شاخصهاي كيفي همچون سيستم ترمز و سيستم تعليق به بيش از 97 درصد مي رسد.
روابط عمومي پارس خودرو همچنين اعلام كرد: ميزان ايرادات وارده به شاخصهاي خودرو از نگاه مشتريان شركت كننده در اين نظرسنجي كمتر از 15درصد است كه اين ايرادات در برخي از شاخصها به كمتر از 3درصد كاهش مي يابد.
اين گزارش حاكي است كليه پارامترهاي كيفيت اين دو خودرو در سال 86 در مقايسه با سال 85 رشد كيفي محسوسي داشته است.
[Only registered and activated users can see links] 510260349_L600.jpg
خودروي ال 90 توليد شده در شركت پارس خودرو
سود انباشته
4 January 2008, 03:03 PM
سلام
308700تومان فرق دارند.
raminazad
4 January 2008, 03:43 PM
با تشكر
سلام نميدونم .ولي مطمئنا گير مياد . از هر نمايندگي بخواين ميتونن براتون VOR(يه نوع درخواست سريع ) كنند تا بياد .البته اولش قيمت رو بپرسين بعد . مارو هم مطلع كنيد اگه اطلاعاتي گيرتون اومد.
Navid_Aref
4 January 2008, 10:15 PM
قيمت خودرو در بازار در هفته گذشته:
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران/ سرويس: خودرو
خودرو تندر90 در اين مدت و در مدلهاي E1 ،E0 و E2 از 10 تا 14 ميليون تومان بنا به رنگها و تجهيزات مختلف آن به فروش رسيد.
لازم به ذكر است كه مشكلات موجود درخصوص تامين قطعات اين خودرو و به توليد نرسيدن آن مطابق برنامه درنظر گرفته شده، از مهمترين دلايل بالا بودن قيمت آن است، زيرا مطابق قرارداد قيمت اين خودرو بايد بين 9 تا 10 ميليون تومان بسته به مدل آن باشد.
emad62
5 January 2008, 01:14 PM
سلام
دوستانی که E2 معمولی تحویل گرفتن آیا قالپاق همراه ماشین بود:::>؟؟؟
ظاهراً بعضی از نمایندگیا یه چیزایی رو میندازن!!! اگه لطف کنید لوازمی که همراه خودرو بوده(با اسم شرکت )هم رو اینجا بگید سپاسگزارم..
amir8ipe
5 January 2008, 01:17 PM
زيرا مطابق قرارداد قيمت اين خودرو بايد بين 9 تا 10 ميليون تومان بسته به مدل آن باشد.
این برای زمانی است که بخواهید نقدا بپردازید نه اینکه 1سال در صف باشید! بعد هم قیمت بین 9 تا 10 باشد ((:
تازه فعلا که قیمت تمام شده پای مشتری بیش از 9-10 است چه برسد به قیمت فروش در بازار!
<