PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Navid_Aref
27 November 2007, 12:01 PM
درود به همگی. سايت رنو پارس اسامی کلی برندگان سه مرحله قرعه کشی رو که شامل ايران خودرو و پارس خودرو ميشه در آدرس زير قرار داده. قابلیت جستجوی خوبی هم داره!! البته به نظرم خیلی دير چنین کاری رو انجام دادند. :
[Only registered and activated users can see links]

art2020
27 November 2007, 04:09 PM
سلام به همگي من امروز به يكي از نمايندگي سايپا در اهواز كه ثبت نام كردم رفتم.8/8 چك مرحله دوم رو واريز كردم مسئول فروشش مي گفت كه اي2 هاي مرحله دوم رو كامل تحويل دادن و مرحله سوم رو هم بر اساس تاريخ واريز مرحله دوم شروع كردن.و هفته گذشته 10 دستگاه تحويل دادن.
ضمنا يه e2 Full نقره اي تو نمايشگاهشون بود

reza engine
27 November 2007, 05:02 PM
سلام به همگي من امروز به يكي از نمايندگي سايپا در اهواز كه ثبت نام كردم رفتم.8/8 چك مرحله دوم رو واريز كردم مسئول فروشش مي گفت كه اي2 هاي مرحله دوم رو كامل تحويل دادن و مرحله سوم رو هم بر اساس تاريخ واريز مرحله دوم شروع كردن.و هفته گذشته 10 دستگاه تحويل دادن.
سلام
چه مدلي ثبت نام كرده بوديد؟ منظورتون از E2 full همون E2+LP مي باشد؟
اين 8/8 معنيش چيه؟؟

mohammad1983
27 November 2007, 07:16 PM
عموي من مدير فروش يكي از شركت هاي قطعه ساز هست كه با ايران خودرو و پارس خودرو همكاري دارند.ميگفت سفارشات قطعه تندر كه ميگيرند زياد شده و تا عيد همه رو ميدن.در ضمن جايزه بانك ملت كه سفارش گرفتن براي توليد بعد از عيد هست.

mehrdad166
27 November 2007, 08:13 PM
سلام
اين 8/8 معنيش چيه؟؟

سلام لطفا اگر کسی از زمان قرعه کشی چهارم خبر داره اعلام کنه
آقا جریان 2200 دستگاه تندر بانک ملت چیه؟

erfan_eri
27 November 2007, 10:58 PM
سلام طبق قولم اومدم در باره تندر و تفاوت هاش با 206 کمی بنویسم توی این مدت 1 هفته تونستم تا حدی با لوگان آشنا بشم راحت تر می تونم بنویسم
ماشینم لوگان e1 cp sp
من قبل از لوگان پشت این ماشینها نشستم اینو می گم که بدونید اگر مقایسه ای می کنم با توجه به تجربه ام می باشد
1-رنو 5
2-پراید
3-پرشیا
4-پژو 206 تیپ 2
5-پراید با فرمان هیدرولیک

فرق های لوگان و 206 را می نویسم البته تیپ 5 نداشتم تا حالا فکر می کنم تیپ 5 بهتر باشه برای مقایسه در هر صورت

1-ارتفاع زیاد لوگان و تسلط بر جاده ارتفاع کمتر 206 رانندگی باهاش برام راحت تر بود

2-سیستم تعلیق و ترمز به مراتب بهتر از 206

3-دنده های واقعا نرم تر از 206 ایشالا همه بگیرید ماشین هاتون را به حرفم می رسید واقعا دنده های نرمی داره

4-سیستم تهویه اتوماتیک 206 بهتره تیپ 5 که سیستم اتومات داره

5-لوگان سر 3 ثانیه کل اتاق را گرم می کنه واقعا از این بابت بهتره

6-موتور 206 توی سر بالایی ها کم می اره ولی لوگان اصلا

7- صندلی راننده لوگان کوچیک در دراز مدت اذیت کننده است (این یک عیب بزرگ) ولی 206 نه

8-فضای عقب و سرنشین صندوق عقب لوگان به مراتب بهتره

9-مصرف بنزین بالاتر لوگان

10-بلند گوهای لوگان فوق العادست صدای بلند و کیفیت عالی داره که 206 نداره

11-شتاب بهتره لوگان

13-قیمت تمام شده به مراتب کمتر لوگان

14-موتور به روز تر لوگان

15-فضای داشبورد هر دو تقریبا یک اندازست

16-صدای موتور هر دو یکی با توجه به اینکه لوگان نمد کاپوت نداره

17-کمر بند های لوگان نرم تر و بهتره

18-هر در ایربگ دارن و abs البته در تیپ 5

19-نرمی فرمان هر دو برابر

20-تنظیم ارتفان فرمان لوگان نداره ولی 206 داره

21-تنظیم ارتفاع صندلی هم لوگان نداره

فعلا ایتنها به ذهنم می رسه ولی در کل لوگان سر تره بدون تعصب می گم من 206 2 سال داشتم ولی لوگان یه چیز دیگست پرشیا هم که مزخرفه
باز هر چی به ذهنم بیاد می نویسم اگه سوالی داشتید اینجا سوالتون را بپرسید ممنون می شم.

سوال در مورد لوگان ([Only registered and activated users can see links])

ehsan53
28 November 2007, 07:52 AM
دوست عزيز لوگان رو بايد با ماشيناي هم تيپ خدش مقايسه كني.بهتره با تيپ 5 پژو مقايسه بشه نه دو

abbas123
28 November 2007, 08:26 AM
دوست عزيز لوگان رو بايد با ماشيناي هم تيپ خدش مقايسه كني.بهتره با تيپ 5 پژو مقايسه بشه نه دو

با درود

اين بنده خدا گفت كه من تجربه رانندگي با اين خودرو ها رو داشتم .

اميدوارم يه 206 تيپ 5 يا 6 بخرن و اونوقت نظرشون رو در مورد اين خودرو ها بگن :icon_evil

art2020
28 November 2007, 08:49 AM
سلام
اين 8/8 معنيش چيه؟؟
بله منظورم E2+LP
8/8/1386 پول مرحله دوم رو واريز كردم.دعوتنامه 23/7/1386 اومده بود اگه زودتر پول رو واريز ميكردم احتمالا ما هم بالاخره تا حالا لوگان سوار شده بوديم

amir ehsan
28 November 2007, 08:49 AM
[quote=erfan_eri;445459]سلام طبق قولم اومدم در باره تندر و تفاوت هاش با 206 کمی بنویسم توی این مدت 1 هفته تونستم تا حدی با لوگان آشنا بشم راحت تر می تونم بنویسم
ماشینم لوگان e1 cp sp
من قبل از لوگان پشت این ماشینها نشستم اینو می گم که بدونید اگر مقایسه ای می کنم با توجه به تجربه ام می باشد
1-رنو 5
2-پراید
3-پرشیا
4-پژو 206 تیپ 2

فرق های لوگان و 206 را می نویسم البته تیپ 5 نداشتم تا حالا فکر می کنم تیپ 5 بهتر باشه برای مقایسه در هر صورت

1-ارتفاع زیاد لوگان و تسلط بر جاده ارتفاع کمتر 206 رانندگی باهاش برام راحت تر بود

2-سیستم تعلیق و ترمز به مراتب بهتر از 206

3-دنده های واقعا نرم تر از 206 ایشالا همه بگیرید ماشین هاتون را به حرفم می رسید واقعا دنده های نرمی داره

4-سیستم تهویه اتوماتیک 206 بهتره تیپ 5 که سیستم اتومات داره

5-لوگان سر 3 ثانیه کل اتاق را گرم می کنه واقعا از این بابت بهتره

6-موتور 206 توی سر بالایی ها کم می اره ولی لوگان اصلا

7- صندلی راننده لوگان کوچیک در دراز مدت اذیت کننده است (این یک عیب بزرگ) ولی 206 نه

8-فضای عقب و سرنشین صندوق عقب لوگان به مراتب بهتره

9-مصرف بنزین بالاتر لوگان

10-بلند گوهای لوگان فوق العادست صدای بلند و کیفیت عالی داره که 206 نداره

11-شتاب بهتره لوگان

13-قیمت تمام شده به مراتب کمتر لوگان

14-موتور به روز تر لوگان

15-فضای داشبورد هر دو تقریبا یک اندازست

16-صدای موتور هر دو یکی با توجه به اینکه لوگان نمد کاپوت نداره

17-کمر بند های لوگان نرم تر و بهتره

18-هر در ایربگ دارن و abs البته در تیپ 5

19-نرمی فرمان هر دو برابر

20-تنظیم ارتفان فرمان لوگان نداره ولی 206 داره

21-تنظیم ارتفاع صندلی هم لوگان نداره

فعلا ایتنها به ذهنم می رسه ولی در کل لوگان سر تره بدون تعصب می گم من 206 2 سال داشتم ولی لوگان یه چیز دیگست پرشیا هم که مزخرفه
باز هر چی به ذهنم بیاد می نویسم اگه سوالی داشتید اینجا سوالتون را بپرسید ممنون

آقا عرفان عزیز: چرا در خصوص مقایسه شتاب اون چیزی نگفتی ! من فکر می کنم توی شتاب، ال 90 سره.

reza engine
28 November 2007, 09:32 AM
[quote=erfan_eri;445459]

آقا عرفان عزیز: چرا در خصوص مقایسه شتاب اون چیزی نگفتی ! من فکر می کنم توی شتاب، ال 90 سره.
مورد 11 رو يه نگاه بنداز شتاب لوگان بالاتره

reza engine
28 November 2007, 09:45 AM
بله منظورم E2+LP
8/8/1386 پول مرحله دوم رو واريز كردم.دعوتنامه 23/7/1386 اومده بود اگه زودتر پول رو واريز ميكردم احتمالا ما هم بالاخره تا حالا لوگان سوار شده بوديم
عجله نكن، ان شاالله ماشين شما رو هم ميدن و ما رو هم از نقطه نظرات خودت در مورد اين ماشين آگاه ميكني.

علي الحساب: اگه برات امكان داره، جزئيات قيمت رو ريز به ريز بگو تا بفهميم تاخير، سود مشاركت، قيمت تمام شده E2+LP، و ساير هزينه ها رو چطور محاسبه كردن.

erfan_eri
28 November 2007, 10:48 AM

اقا سلام مت تیپ 5 نداشتم تاحالا برای همین نظری ندادم بعد هم که تیپ 5 دیگه تولید نمیشه قیمتش هم خیلی بالاتره از لوگان ممنون

mamad6559
28 November 2007, 11:13 AM

آقا ميشه بگين كدوم نمايندگي اهواز رفتين . آخه تو نمايندگي مسعودي (ايران خودرو) خبري نيست!

art2020
28 November 2007, 01:16 PM
آقا ميشه بگين كدوم نمايندگي اهواز رفتين . آخه تو نمايندگي مسعودي (ايران خودرو) خبري نيست!

نمايندگي سايپا (كجور)

art2020
28 November 2007, 01:22 PM
عجله نكن، ان شاالله ماشين شما رو هم ميدن و ما رو هم از نقطه نظرات خودت در مورد اين ماشين آگاه ميكني.

علي الحساب: اگه برات امكان داره، جزئيات قيمت رو ريز به ريز بگو تا بفهميم تاخير، سود مشاركت، قيمت تمام شده E2+LP، و ساير هزينه ها رو چطور محاسبه كردن.
پيش پرداخت=50200000 ريال
%3 ماليات و عوارض شماره گذاري=3291000 ريال
بيمه شخص ثالث=2080000 ريال
شماره گذاري=250000 ريال
جمع كل=118621000 ريال

سود مشاركت تا 22/09/1386 =3713000 ريال
مبلغ قابل پرداخت=64708000 ريال

amir8ipe
28 November 2007, 01:41 PM
یعنی سود این 5 میلیون پول بی زبان ما در نزدیک به یک سال چیزی کمتر از 400 هزار تومان است؟
آقا کسی از قرعه کشی جدید خبری نداره؟ تاریخ برگزاری اش کی هست؟

ehsan53
28 November 2007, 03:17 PM
[quote=amir ehsan;445603][quote=erfan_eri;445459]سلام طبق قولم اومدم در باره تندر و تفاوت هاش با 206 کمی بنویسم توی این مدت 1 هفته تونستم تا حدی با لوگان آشنا بشم راحت تر می تونم بنویسم
ماشینم لوگان e1 cp sp
1-رنو 5
2-پراید
3-پرشیا
4-پژو 206 تیپ 2

دوست عزيز شما نمي توني يه موتور 1300 را با 1600 مقايسه كني! بهتره مقايست با همتراز خودش يعني تيپ 5 باشه

amahdavi2004
28 November 2007, 03:44 PM
پيش‌فروش تندر 90 از 12تا 18 اسفند به مدت يك هفته انجام و تحويل خودرو به ثبت نام‌‌كنندگان به قيد قرعه از خرداد سال 86 آغاز خواهد شد.
تندر 90 سايپا در سه مدل E0، E1 و E2 با پرداخت 5 ميليون تومان از 12 تا 18 اسفند ماه از طريق نمايندگي‌هاي مجاز سايپا در سراسر كشور پيش‌فروش مي‌شود.

بر اساس اعلام ستاد خبري خودروسازي سايپا مدل E0 اين خودرو به قيمت 8 ميليون و 200 هزار، مدل E1 نه ميليون و 600 هزار و مدل E2 به قيمت 10 ميليون و 600 هزار تومان پيش‌فروش خواهد شد كه اين قيمت‌ها بدون احتساب هزينه شماره‌گذاري و بيمه شخص ثالث است.

اين گزارش مي‌افزايد: درصورت تقاضاي مشتريان، مدل E0 با نصب كولر به قيمت 8 ميليون و 600 هزار تومان عرضه خواهد شد و با توجه به محدوديت ظرفيت، خودروها بر اساس قرعه‌كشي تحويل مي‌گردد.

همچنين زمان تحويل خودرو از نيمه دوم خرداد ماه 86 به بعد خواهد بود و براي بهره‌مندي بهتر متقاضيان از اين خودرو و جلوگيري از دخالت دلالان، هرمتقاضي تنها قادر به ثبت‌نام براي يك خودرو بوده و حق واگذاري امتياز ثبت‌نام به غير و يا حق صلح نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ما تيراژ توليد تندر 90 در شركت سايپا امسال2 هزار خودرو در مدل‌هاي مختلف خواهد بود و در نظر است در سال آينده در صورت تأمين به‌موقع قطعات تيراژ توليد سايپا به 80 هزار خودرو افزايش يابد.

همشهری آن لاین
فقط مي خواستم تجديد خاطره شود:icon_excl

erfan_eri
28 November 2007, 03:46 PM
[quote=amir ehsan;445603][quote=erfan_eri;445459]سلام طبق قولم اومدم در باره تندر و تفاوت هاش با 206 کمی بنویسم توی این مدت 1 هفته تونستم تا حدی با لوگان آشنا بشم راحت تر می تونم بنویسم
ماشینم لوگان e1 cp sp
1-رنو 5
2-پراید
3-پرشیا
4-پژو 206 تیپ 2

دوست عزيز شما نمي توني يه موتور 1300 را با 1600 مقايسه كني! بهتره مقايست با همتراز خودش يعني تيپ 5 باشه

دوست عزیز من سعی کردم کمتر از نظر موتور مقایسه کنم بیشتر از نظر کلی مقایسه کردم اگه دقت کنی

aslanchevrolet
28 November 2007, 04:44 PM
یه سوال دارم
منی که e2 ثبت نام کردم ایران خودرو از کجا میفهمه که E2 معمولی میخوام یا e2+lp ؟
بعد اینکه اسمم در اومد مشخص باید بکنم؟

raminmohamad
28 November 2007, 07:53 PM
آقای erfan-eir مگه قرار نبود چند تا برامون بزارید

taba
29 November 2007, 12:25 AM
یعنی سود این 5 میلیون پول بی زبان ما در نزدیک به یک سال چیزی کمتر از 400 هزار تومان است؟

باز خدا پدر پارسخودرو را بیامرزد که 371300 تومان سود داده، ایران خودرو (...) که در دعوتنامه سود را تا 22/9/86 مبلغ 360000 تومان حساب کرده یعنی 11300 تومان کمتر! تازه بعد از حدود سه هفته از واریز کل مبلغ هنوز خبری از خودرو (آن هم E1) نیست که نیست که نیست :icon_bigg . ضمنا قیمت کل هم حدود 63-64 هزار تومان از قیمتی که پارسخودرو در اطلاعیه هایش اعلام کرده بیشتر است! (کسی میداند چرا؟)

Navid_Aref
29 November 2007, 01:46 PM
تحقق 99درصد از برنامه‌هاي توليدي پارس‌خودرو

روزنامه دنيای اقتصاد:
روابط‌عمومي پارس‌‌خودرو- شركت پارس‌خودرو از ابتداي سال 86 تاكنون 99درصد از برنامه‌هاي توليدي خود را تحقق بخشيد.

از ابتداي سال 86 تاكنون توليدات اين شركت از مرز 126000دستگاه خودرو عبور كرد.
با توجه به عملكرد 8ماهه شركت پارس‌خودرو آمار توليدات اين شركت به اين شرح اعلام مي‌شود: برنامه توليد پرايد 141 در سال‌جاري 119505 دستگاه بوده است كه طبق توليدات انجام شده، اين رقم به 118880 دستگاه خودرو رسيده است كه اين آمار نشان‌دهنده محقق شدن 5/99درصد از توليد اين خودرو بوده است.
همچنين برنامه توليد خودرو ماكسيما 1436 دستگاه است كه طبق آمار، توليد اين خودرو 1514 دستگاه بوده است كه افزايش 5درصدي توليد و محقق شدن 105درصد برنامه توليد اين خودرو را نشان مي‌دهد.
توليد خودرو پيكاپ طبق برنامه 2628 دستگاه بوده كه براساس توليدات تاكنون 2746دستگاه توليد شده است كه اين امر نشان‌دهنده افزايش 7درصدي توليد و محقق شدن 107درصد برنامه توليد اين خودرو بوده است.
توليد خودرو نيز براساس جدول برنامه 676دستگاه بوده كه تاكنون اين خودرو 696دستگاه توليد شده و افزايش 3درصدي توليد و محقق شدن 103درصد برنامه توليد اين خودرو را نشان مي‌دهد.
همچنين در مورد خودروي تندر-90، 84درصد توليد اين خودرو طبق برنامه توليدي اين شركت انجام شده است.
با توجه به آمار فوق، مجموع توليد شركت پارس‌خودرو 126707 دستگاه خودرو است، كه اين امر تحقق 99درصد از برنامه‌هاي پيش‌بيني شده اين شركت را نشان مي‌دهد.

MR_DJ_behzad
29 November 2007, 05:05 PM
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
نظر شما ها چيه اينها تندرهارو امسال ميتونن بدن يا نه واقعا من اعصابم ديگه خورد شده رفتم تو بانك ملت حساب باز كردم بلكه از اونجا به تندر رسيدم شما ها هم برين .................................................. ..به اون سايتهاي بالا هم برين باز هم مزخرف نوشتن

MR_DJ_behzad
29 November 2007, 05:11 PM
جالبه .........

اینجانب
29 November 2007, 09:26 PM
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
نظر شما ها چيه اينها تندرهارو امسال ميتونن بدن يا نه واقعا من اعصابم ديگه خورد شده رفتم تو بانك ملت حساب باز كردم بلكه از اونجا به تندر رسيدم شما ها هم برين .................................................. ..به اون سايتهاي بالا هم برين باز هم مزخرف نوشتن
خیر، نمیتونن بدن!

Nomad
30 November 2007, 02:50 AM
دوستان ... الان واگذاری تندر تو سایپا بهتره یا ایرانخودرو ؟

erfan_eri
30 November 2007, 12:21 PM
آقای erfan-eir مگه قرار نبود چند تا برامون بزارید
چشم امروز حتما

erfan_eri
30 November 2007, 05:05 PM

Abolfazl2006_p
30 November 2007, 06:21 PM
مرسي بابت عكسها
اين قطعه آبي رنگ چيه طرف در راننده ؟:icon_neut

erfan_eri
30 November 2007, 06:25 PM
از این چیز هایی که خش نیفته

erfan_eri
30 November 2007, 06:27 PM
مرسي بابت عكسها

اقا مجله ماشینو چرا نمیگذاری دیگه؟

Abolfazl2006_p
30 November 2007, 06:37 PM
اقا مجله ماشینو چرا نمیگذاری دیگه؟

فرصت ندارم :icon_eek:

raminazad
1 December 2007, 12:24 AM
[quote=Abolfazl2006_p;446691]مرسي بابت عكسها
[Only registered and activated users can see links][/quote

دوست عزيز اون يه تيكه اسفنج هستش . كارگراني كه ماشينها رو پس از كنترل نهائي تو پاركينگ كارخونه كنار همديگه پارك ميكنند . برا اينه كه در سمت راننده به در سمت شاگرد ماشين بغلي نخوره و رنگش رو خش نندازه. معمولا از اينها يكي رو جلو و عقب ماشين درست در محل نصب پلاك خودرو هم ميچسبونند .

راستي نظر دوستاني كه ماشينو تحويل گرفتند درمورد لاستيكهاي بارز از نظز كارائي چيه ؟ منظورم بشيتر از نظر اصطكاك و نرميت تو دست انداز ها هستش

من كه حس ميكنم اصطكاك خوبي نداره و نرم نيست لطفا نظر بدين؟

اونهائي هم كه احيانا لاستيك عوض كردند چه تفاوتهائي رو حس كردند؟

amahdavi2004
1 December 2007, 12:11 PM
هزار خودروی ال 90 امسال در ایران تولید می شود
مدیر شرکت رنو فرانسه گفت : در صورتی که مشکلات قطعه سازی و گمرکی حل شود امسال 50 هزار خودروی ال 90 در ایران تولید می شود.
معاون مدیر عامل شرکت رنو فرانسه :
50 هزار خودروی ال 90 امسال در ایران تولید می شود

مدیر شرکت رنو فرانسه گفت : در صورتی که مشکلات قطعه سازی و گمرکی حل شود امسال 50 هزار خودروی ال 90 در ایران تولید می شود.
میشل گورنه ، مدیر شرکت رنو گفت : برای واردات قطعات وجود داشته است حتی زمانی 350 کامیون حامل قطعات پشت مرزهای ایران منتظر بودند و به دلیل مشکلات گمرکی نمی توانستند قطعات را وارد کنند.
وی افزود : از بین 50 شرکت قطعه ساز 4 یا 5 شرکت نتوانستند محصولاتشان را به سطح کیفی بین المللی برسانند، قرار بود این قطعات را در ایران تولید کنند اما هنوز این تولیدات به سطح کیفی مطلوب نر سیده است .
گورنه گفت : مشکل دیگر در وارد نشدن لوگان یا ال 90 به ایران این بود که قطعه سازان ایرانی نتوانستند قطعات پرسی را در کشور تولید کنند به همین علت ما مجبور شدیم با قطعه ساز دیگری وارد مذاکره شویم و به همین علت فرصت را از دست دادیم.
وی اضافه کرد: مشکل دیگر نبود مواد اولیه بود زیرا قطعات پلاستیکی این خودرو در ایران نیست و باید از اروپا وارد شود. مشکل دیگر کمبود نقدینگی قطعه سازان است.
وی گفت: با وجود همه این مشکلات امیدواریم تا پایان سال 86 حدود 50 هزار ال 90 در ایران تولید شود البته این در صورتی است که مشکلات قطعه سازی و گمرکی حل شود.
وی اضافه کرد: خودروی ال 90 از نظر زیست محیطی نیز خودروی سالمی است با این حال در تلاش هستیم تا ال 90 گاز سوز با سوخت CNG را نیز تا سال 2008 در ایران تولید کنیم . کارهای عملیاتی این خودرو اوایل تولید کنیم ، کارهای عملیاتی این خودرو اوایل سال 2008 آغاز می شود و تاپایان این سال عملیاتی می شود. گورنه گفت : مشتری ایرانی برای ما اهمیت زیادی دارد و برنامه ریزی ها به نحوی است که در آینده توان صادرات این خودرو در آینده از ایران هم فراهم شود.
وی افزود : ما برای فعالیت طولانی مدت به ایران آمده ایم و قرار نیست به این زودی ها بازار ایران را ترک کنیم ، فشار های آمریکا هم که از قدیم بوده بر روند کار ما تاثیر ندارد.
ژرالد مورولبه مدیر پروژه ایکس 90 در دنیا نیز گفت : پیش بینی اولیه ما تولید سالانه 250 هزار خودروی لوگان در ایران بود،‌ هنوز هم این هدف را داریم و امیدواریم این تولید در ایران انجام شود.
با توجه به اين خبر اگر مشكلي هم پيش نيايد متاسفانه باز هم 40 هزار نفر از ثبت نام كنندگان امسال به تندر 90 خود نخواهند رسيد.

Navid_Aref
1 December 2007, 01:54 PM
به كدام سو، پلت فرم مشترك يا برند ملي؟

مژگان ميرزايي- خودروسازان بزرگ طي دو دهه گذشته تلاش بسياري براي توليد انبوه مدل خاصي از يك خودرو براي تمامي كشورهاي جهان صورت دادند. هدف خودروسازها از اين تلاش، توليد خودرويي خاص براي خريداران خودروهاي كلاس متوسط و پايين با تيراژ توليد بالا بود؛ اما راهبرد شركت‌هاي خودروساز در اين عرصه نتوانست موفقيتي به دست آورد.

عدم موفقيت شركت‌هاي خودروساز در طرح توليد خودروهاي جهاني موجب شد كه خودروسازان راهبرد ديگري را تحت عنوان پلت‌فرم جهاني ارائه كنند.

در راهبرد پلت‌فرم جهاني خودروها براساس نيازهاي محلي طراحي و از پلت‌فرم مشترك براي بازارهاي مختلف استفاده مي‌شود.

با اين تفكر هم‌اكنون 65درصد از خودروهاي توليدي دنيا داراي پلت‌فرم مشترك بوده و پيش‌بيني مي‌شود كه اين رقم در سال 2010 به حدود 82درصد افزايش يابد.

از سوي ديگر طي سال‌هاي گذشته بازار رقابتي موجود در صنعت خودرو موجب شده كه هزينه‌هاي تحقيق و توسعه افزايش بسياري پيدا كند و شركت‌هاي خودروساز به منظور كاهش اين هزينه‌ها راهبردهاي مختلفي را در نظر بگيرند.

استفاده از پلت‌فرم مشترك يكي از راهكاري شركت‌هاي خودروساز براي كاهش هزينه بود. در اين روش هزينه توليد حداقل 5/1درصد كاهش خواهد يافت كه اين امر موجب رونق بازار رقابتي ميان خودروسازان خواهد شد.

در حال حاضر راهبرد پلت‌فرم مشترك با توجه به فراهم‌سازي امكان اعمال سليقه‌هاي محلي در توليد مدل نهايي و نيز كمك به بقاي خودروسازان كوچك مورد استقبال قرار گرفته و با توجه به تاثيري كه در كاهش هزينه‌هاي طراحي، توسعه محصول و توليد دارد در حال رشد و توسعه است؛ اما در تعريف پلت‌فرم مشترك مي‌توان گفت كه پلت‌فرم مشترك عبارت است از: تمامي اجزا و مجموعه‌هاي خودرو كه در مدل‌هاي مختلف يكسان هستند، بنابراين مدل‌هايي كه براساس پلت‌فرم مشترك ساخته مي‌شوند، داراي درصد بالايي از قطعات مشترك هستند كه اين مطلب موجب كاهش شديد هزينه‌هاي مهندسي و ابزارسازي مي‌شود.

پلت‌فرم مشترك در ايران
گسترش استفاده از طرح پلت‌فرم مشترك در دنيا و از سويي اشباع بازار داخلي ايران، قديمي شدن محصولات،‌ بازار بكر و مناسب مناطق آسيا و خاورميانه و توان و استعداد خودروسازان و قطعه‌سازان داخلي و همچنين لزوم توجه به خواست مشتري موجب شد كه مسوولان سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران به عنوان متولي صنعت خودرو كشور پروژه‌ پلت‌فرم مشترك را براي خودروسازان تعريف كنند.اين پروژه در سال 81 همزمان با توليد اولين خودرو با برند ملي به نام سمند ‌در كشورمان آغاز شد.

طرح پلت‌فرم مشترك با بهره‌مندي از تجارب پيشتازان جهاني صنعت خودرو در اين زمينه و همچنين همكاري مشترك ايران‌خودرو، سايپا و شركت رنو فرانسه كليد خورد. پيش از اين پروژه مذكور با شركت‌هاي بزرگ خودروسازي جهان مانند فولكس واگن، فيات، هيونداي، نيسان و پژو مطرح شده بود كه در ميان آنها تنها شركت رنو فرانسه حاضر به همكاري با خودروسازان كشورمان شد. به اين ترتيب آورده شركت رنو، پروژه پلت‌فرم X90 بود كه به صورت قرارداد شركت توسعه صنايع خودرو متشكل از سازمان گسترش، سايپا و ايران‌خودرو و شركت رنو فرانسه منعقد شد. در اين قرارداد سهم شركت رنو 51درصد و شركت توسعه صنايع خودرو 49درصد پيش‌بيني شد؛ اما همزماني به ثمر نشستن خودروي ملي پس از چند سال تحقيق و تفحص و همچنين جوينت شدن با شركت رنو براي واردات پلت‌فرم X90 و ساخت خودروي ال-90 منجر به آن شد كه برخي از دست‌اندركاران و كارشناسان صنعت خودرو مواضع يكجانبه‌اي در اين زمينه اتخاذ كنند؛ به طوري كه برخي از كارشناسان خودروي ال-90 را پيكان ديگري مي‌خواندند كه بازار خودرو ايران را براي سال‌ها در انحصار خود قرار خواهد داد و صنعت خودروسازي را دچار ركود خواهد كرد. در مقابل برخي كارشناسان اين پروژه را نقطه عطفي در تاريخ صنعت خودروي كشور مي‌خواندند.

از سويي ديگر، مخالفان استفاده از پلت‌فرم مشترك معتقد بودند كه خودروسازان مي‌بايد به توليد خودروي ملي روي آورند و استفاده از برند ملي را در برنامه كاري خود قرار دهند.

مخالفان اين طرح استفاده از برند ملي را هزينه‌بر خوانده و عنوان مي‌كردند كه با جوينت شدن با خودروسازان بزرگ مي‌توان از دستاوردهاي آنها براي رشد و ارتقاي صنعت خودروسازي كشور استفاده كرد و به اين طريق هزينه‌هاي توليد را نيز كاهش داد.

اما در شرايط كنوني ظاهرا دولت نهم اعتقادي به پلت‌فرم مشترك ندارد و خواستار پيگيري برند ملي از سوي خودروسازان است. سخنان احمدي‌نژاد كه در اين زمينه مدعاي اين دليل مي‌تواند باشد. وي سال گذشته و در برنامه افتتاح خط توليد موتور ملي اظهار داشت كه خودروسازان توانسته‌اند فن‌آوري پايه خودروسازي را به دست آورند به همين دليل، ديگر نبايد خودروهاي خارجي را در ايران مونتاژ كنند و خودروسازها ‌بايد براساس توليد خودروي ملي حركت كنند.

احمدي‌نژاد در برنامه‌هاي مختلف از توليد خودرو با برند ملي حمايت كرده و معتقد است كه شركت‌هاي خودروساز مي‌بايد توليد خودروي ملي را در دستور كار خود قرار دهند و سالانه يك يا دو خودرو را با برند ملي به بازار عرضه كنند. اما برخي كارشناسان معتقدند توليد خودرو با برند ملي به دليل هزينه گزافي كه دارد، در شرايط اقتصادي كه كشور در آن بسر مي‌برد مقرون به صرفه نبوده و خودروسازان مي‌بايست توليد خودروهاي جديد با جوينت شدن با شركت‌هاي جهاني و پلت‌فرم مشترك در برنامه كاري خود قرار دهند.
برخي كارشناسان صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار ما، مزايا و معايب استفاده از پلت‌فرم مشترك و برند ملي در صنعت خودروسازي كشور پرداختند كه در ذيل مي‌آيد.

احمد نعمت‌بخش، دبير انجمن خودروسازان در خصوص استفاده از پلت‌فرم مشترك و برند ملي در صنعت خودروسازي كشور در شرايط فعلي عنوان مي‌كند كه استفاده از هر دو روش براي صنعت خودروسازي در كشور مفيد است، اما برند ملي هزينه‌هاي بسياري را براي خودروسازان در بردارد كه اين امر به وجود آمدن مشكلات بسياري براي خودروسازان مي‌شود. نعمت‌بخش معتقد است استفاده از برند ملي در شرايط فعلي كه خودروسازان بزرگ دنيا بازار را در دست گرفته‌اند، موجب مي‌شود كه خودروسازان داخلي نتوانند محصولات خود را به ساير كشورها صادر كنند. نعمت‌بخش در تكميل گفته‌هاي خود مي‌گويد:‌ استفاده از پلت‌فرم مشترك هزينه كمتري را براي شركت‌هاي خودروساز به وجود خواهد آورد. از سوي ديگر، جوينت‌شدن با يكي از 6شركت بزرگ خودروساز موجب مي‌شود كه خودروسازان داخلي بتوانند در مدت زمان كوتاهي خود را به شركت‌هاي بزرگ خودروساز نزديك كنند.

شركت‌هاي خودروساز پلت‌فرم مشترك را براي اولين بار با تندر-90 تجربه كردند. اين طرح در ابتدا با مشكلات بسياري مواجه شد كه اين مشكلات تاخير در اجراي اين پروژه را به همراه داشت. نعمت‌بخش در خصوص مشكلات به وجود آمده در اجراي طرح پلت‌فرم مشترك اظهار داشت: بابرطرف شدن مشكلات به وجود آمده در توليد تندر-90 و افزايش تيراژ توليد آن اين خودرو مي‌تواند صادراتي به مراتب بيشتر از سمند داشته باشد.

از سوي ديگر، استفاده از برند ملي در كشور كه با توليد خودروي سمند توسط شركت ايران خودرو آغاز شد، هزينه‌هاي بسياري را براي اين شركت به همراه داشت. بنا به گفته دبير انجمن خودروسازان توليد سمند براي شركت ايران خودرو هزينه‌هاي معادل 300ميليارد تومان دربرداشت كه اين هزينه با توجه به بهره بانكي براي شركت ايران خودرو در حدود 500ميليارد تومان تمام شد، اما با توجه به صرف هزينه بسيار زياد براي توليد اين خودرو اين شركت تا پايان سال 85 حدود 300هزار خودروي سمند و تا مهرماه سال 86 نيز تنها 50هزار دستگاه سمند توانسته، توليد كند.

با توجه به آمار ارائه شده از سوي دبير انجمن خودروسازان توليد خودروي ملي با توجه به هزينه‌بر بودن آن براي شركت‌هاي خودروساز با تيراژ پايين مقرون به صرفه نيست و در صورتي كه شركت‌هاي خودروساز بخواهند خودروي با برند ملي توليد كنند، ‌بايد تيراژ توليد خود را افزايش دهند تا به اين طريق هزينه‌هاي توليد سرشكن شود.

نعمت‌بخش در خصوص طرح پيشنهادي دولت براي توليد سالانه يك‌ يا دو خودرو با برند ملي نيز عنوان كرد: در صورتي كه دولت برنامه توليد خودرو با برند ملي را دارد، بايد هزينه‌هاي آن را براي شركت‌هاي خودروساز جبران كند تا شركت‌هاي خودروساز در اين خصوص متضرر نشوند.

محمدحسن شجاعي‌فرد، رييس انجمن مهندسي خودرو كشور نيز در خصوص استفاده از پلت‌فرم مشترك در صنعت خودروسازي معتقد است كه خودروسازان در اين خصوص مانند ساير خودروسازها عمل نكرده‌اند كه اين امر موجب به وجود آمدن مشكلات بسيار در اين طرح شد.

شجاعي‌فرد در ادامه مي‌گويد: خودروسازان بزرگ دنيا با ايجاد تغييراتي بر روي بدنه و آپشن‌هاي يك خودرو اقدام به توليد خودروي جديد كرده و به اين طريق محصولات متنوعي را به بازار عرضه مي‌كنند، اما در ايران مسوولان توليد يك خودرو را به دو شركت خودروساز واگذار كردند كه اين امر موجب به وجود آمدن مشكلات بسيار براي خودروسازان شد و به اين طريق تنها يك خودرو توسط دو شركت خودروساز توليد و به بازار عرضه شد.

رييس انجمن مهندسي خودرو در تكميل گفته‌هاي خود مي‌گويد: با توجه به برطرف شدن مشكلات به وجود آمده در اولين پلت‌فرم مشترك، استفاده مجدد از اين طرح توسط شركت‌هاي خودروساز نتيجه مثبتي در برخواهد داشت.

شجاعي‌فرد در خصوص استفاده از برند ملي در صنعت خودروسازي نيز معتقد است كه استفاده از برند ملي در صورتي كه فعاليتي صنعتي باشد نتيجه‌بخش خواهد بود و در غير اين صورت هزينه‌هاي توليد خودرو افزايش خواهد يافت كه اين امر به نفع صنعت خودروسازي نخواهد بود. وي در خصوص گفته‌هاي رييس‌جمهوري براي توليد خودروي ملي نيز اظهار داشت:‌ در صورتي كه شركت‌هاي خودروساز يك برنامه دقيق و ثابت داشته باشند كه با تغييرات مديريتي تغيير نكند، شركت‌هاي خودروساز مي‌توانند در زمينه توليد خودروي ملي موفق باشند و در غير اين صورت تنها هزينه‌هاي بسيار بر آنها تحميل خواهد شد. سعيد ليلاز، يكي ديگر از كارشناسان صنعت خودرو نيز در خصوص استفاده از پلت‌فرم مشترك و برند ملي مي‌گويد: استفاده از اين دو روش بستگي به شرايط اقتصادي و حجم محصولات توليدي دارد و بايد بر مبناي حركت اقتصادي بهترين تصميم در خصوص استفاده از اين روش‌ها گرفته شود.

ليلاز در پاسخ به اين پرسش كه آيا با توجه به مشكلات به وجود آمده در اولين پلت‌فرم مشترك استفاده از اين طرح در كشور براي بار دوم امكان‌پذير خواهد بود يا خير، گفت:‌ تندر-90 اولين پلت‌فرم مشترك در كشور بود كه با مشكلات سياسي و بين‌المللي بسياري مواجه شد كه اين امر در توليد آن تاخير بسياري به وجود آورد. اما همين مشكلات تجربه جديدي را براي خودروسازان به وجود آورد تا براي پلت‌فرم مشترك دوم از آن استفاده كنند.

haahaa
1 December 2007, 03:31 PM
دوستان ال نودي سلام

خواستم ببينم كسي تا حالا دزدگير روي ال نود اي يك + سي پي بسته يا نه. اگه كسي بسته راهنمايي كنه كه چه مدل دزدگيري مناسب است. و كجا اين كار را تميز انجام ميدهند. ضمنا با پارس خودرو تماس گرفتم گفتند كه قسمت برقي ماشين در اين صورت از گارانتي خارج ميشود.

Navid_Aref
1 December 2007, 06:30 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
منوچهر منطقي - مديرعامل ايران خودرو - در حال حاضر 20 درصد ثبت‌نام كنندگان تندر90، خودروهاي ديگري از محصولات شركت ايران‌خودرو انتخاب كرده‌اند، بنابراين از ميزان تعهدات تحويل 75 هزار دستگاه خودرو ثبت نامي تندر 90 تا پايان سال كاسته شده است و امكان صادرات اين خودرو وجود دارد.

او در گفت‌وگو با خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب در خصوص اظهارات دبير انجمن قطعه‌سازان مبني بر محقق نشدن تعهد تحويل همه خودروهاي ثبت نامي و تغيير برنامه تحويل تندر90 از 75 هزار به 67 هزار دستگاه و در پاسخ به اين سوال كه آيا توان صادرات اين خودرو براي امسال وجود دارد با خير؟ گفت: ما يك رمپ‌آپ (افزايش مرحله‌اي توليد) داريم كه بر آن نيز مصر هستيم و در اسفندماه قسمتي از توليدات تندر90 را مي‌توانيم صادر كنيم.

او با تاييد توليد 67 هزار دستگاه تندر90 از كل تعهدات باقي مانده خودروسازان تا پايان سال افزود: تا اسفندماه سعي در صادرات يك سري تندر90 داريم، ولي ممكن است كه ميزان صادرات به 20 درصد نرسد، بنابراين قطعا تا پايان سال صادرات خواهيم داشت.

دوستان پررویی رو می بیند؟!

ar1358
2 December 2007, 01:39 AM

saedraz
2 December 2007, 11:29 AM
1386/9/11 ساعت 9:40 AM
تعداد بازديدکنندگان : 113

چهارمين قرعه كشي تندر90 انجام شد
سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران اسامي برندگان دور چهارم قرعه كشي اولويت دريافت تندر90 را اعلام كرد.بر اساس اعلام اين سازمان، ثبت نام كنندگان تندر90 كه نامشان در اين دور از قرعه كشي اعلام شده، در اولويت دريافت تندر90 از شركت هاي ايران خودرو و پارس خودرو هستند.
گفتني است اسامي 3823 تن از مشتريان تندر90 ايران خودرو كه واجد اولويت دور چهارم قرعه كشي شده اند، در سايت اينترنتي ايران خودرو و روزنامه هاي پرتيراژ اعلام خواهد شد.

emad62
2 December 2007, 12:55 PM
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس خبر داد:
تاكيد محرابيان بر واردات تندر90 در صورت ناتواني خودروسازان داخلي به انجام تعهدات‌شانسرويس: مجلس
1386/09/11
12-02-2007
10:38:18
8609-05765: كد خبر

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
وزير صنايع و معادن بر واردات تندر 90 در صورت ناتواني خودروسازان داخلي به انجام تعهداتشان اصرار دارد.
احمد بزرگيان ـ عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس ـ با اشاره به تمايل محرابيان ـ وزير صنايع و معادن ـ به واردات تندر 90 به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: بزرگ‌ترين اشتباه ايران‌خودرو و سايپا اين بود كه قبل از برآورد توانمندي‌هايشان اقدام به پيش‌فروش تندر 90 كردند. حال با انجام نشدن تعهدات، خودروسازان بايد از طريق واردات تنبيه شوند.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به مشكلات به وجود آمده بر سر توليد خودروي تندر 90 گفت: تامين قطعات از سوي شركت رنو، تامين قطعات در داخل كشور و راه‌اندازي خط توليد تندر 90 سه محور مشكلات توليد و صادرات خودروي تندر 90 است. موتور، گيربكس و ساير قطعات تندر 90 بايد در داخل توليد مي‌شد كه به دليل كوتاهي شركت رنو و واگذار نشدن نقشه‌هاي مربوطه به قطعه‌سازان داخلي، وضعيت فعلي را به وجود آورده است.
نماينده‌ي مردم سبزوار در مجلس، پيش‌فروش تندر 90 از سوي خودروسازان قبل از برآورد توانمندي‌هايشان را مزيد بر علت دانست و اظهار كرد: خودروسازان كشور قبل از برآورد توانمندي‌هايشان سراغ پول جمع كردن رفتند كه اين اقدام آنان معضل جديدي را در پروژه تندر 90 به وجود آورده است.
او با اشاره به خط روباتيك مونتاژ موتور تندر 90 گفت: اگر بشود اسم مونتاژ موتور تندر 90 را توليد گذاشت، قطعات منفصل موتور اين خودرو در شركت مگاموتور به صورت روباتيك مونتاژ مي‌شود. خط توليد اين شركت دقت لازم را دارد ولي سرعتش پايين است. حتي مراحل تست موتور نيز هنوز در مراحل آزمايشي است. اگر اين خطوط فعال شوند و سرعت بگيرند شركت مگاموتور براي سال آينده بايد 300 هزار موتور به خودروسازان تحويل دهد.
بزرگيان با يادآوري بازديدش از مراحل مونتاژ موتور تندر 90 در مگاموتور گفت: در بازديدي كه از مگاموتور ملاحظه كردم كه اكثر قطعات موتور اين خودرو وارداتي است و چيزي به اسم توليد داخل وجود ندارد؛ ولي آقايان مدعي توليد داخلي ديسك و صفحه بودند.
اين عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس، واردات قطعات موتور از خارج را خلاف قرارداد پروژه تندر 90 ارزيابي و تصريح كرد: در متن قرار قيد شده است كه بيش از 64 درصد قطعات موتور تندر 90 بايد داخلي‌سازي شود ولي چنين چيزي را در مگاموتور مشاهده نكردم.
نماينده‌ي مردم سبزوار در مجلس با اشاره به ناتواني خطوط توليد پارس‌خودرو در توليد تندر 90 گفت: پارس‌خودرو توانايي تامين نياز و انجام تعهداتي كه در قبالش از مردم پول دريافت كرده است را ندارد.
او با يادآوري اقدامات محرابيان درباره پروژه‌ي تندر 90 در دوره‌ي سرپرستي‌اش بر وزارت صنايع و معادن گفت: اگر ايران‌خودرو و سايپا نتوانند تا پايان سال توليد روزانه تندر 90 را به 600 دستگاه برسانند، قاعدتا موضوع واردات تندر 90 از يكي از كشورهاي روماني، تونس، هند يا حتي اردن قوت خواهد گرفت؛ چرا كه فشاري كه از سوي مردم بر وزارت صنايع و معادن وارد شده است، محرابيان را مجبور به كار بر روي اين موضوع در دوره‌ي سرپرستي‌اش كرد و در حال حاضر نيز بر واردات تندر 90 در صورت ناتواني خودروسازان اصرار دارد.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس متذكر شد: اين موضوع باعث دادن جواب مناسب از سوي وزارت صنايع به مردم مي‌شود.
او واردات 18 هزار دستگاه تندر 90 از يكي از كشورهاي توليدكننده را وظيفه‌ي شركت رنوي فرانسه يا شركت رنوپارس دانست كه وظيفه‌ي تامين قطعات را داشته و كوتاهي كرده‌اند.
بزرگيان تاخيرات پي در پي خودروسازان در تامين تعهدات اعلام شده را اصلي‌ترين دليل مطرح شدن بحث واردات تندر 90 ارزيابي و تصريح كرد: اشتباه بزرگ خودروسازان اين است كه پيش‌فروش تندر 90 را نبايد قبل از رساندن پروژه به مرحله‌ي توليد انجام مي‌دادند.
اين عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس واردات 18 يا 20 هزار دستگاهي تندر 90 را موجب وارد شدن آسيب به خط توليد آن ندانست و خاطرنشان كرد: واردات اين ميزان خودرو در برابر توليد 300 هزار دستگاهي تندر 90 رقمي به حساب نمي‌آيد.
نماينده‌ي مردم سبزوار در مجلس، فشار افكار عمومي را اصلي‌ترين عامل گرايش وزير صنايع و معادن به واردات تندر 90 دانست و اظهار كرد: در شرايطي كه مردم از وزير صنايع توقع دارند خودروهاي ثبت‌نامي‌شان هرچه سريع‌تر تحويل شود و به نوعي شرايط اضطراري است، آيا راهي جز واردات وجود دارد؟ خودروسازان بايد حتما از راه واردات جريمه و تنبيه شوند. ضمن اين‌كه قانون حمايت از مصرف‌كنندگان خودرو در اين زمينه نيز حامي ثبت نام كنندگان تندر 90 است.

CaptainReza
2 December 2007, 01:05 PM
سلام به همگی
من تازه عضو شدم اما از مدتها قبل تاپیک رو دنبال می کردم.من ماشین رو 2 روز پیش تحویل گرفتم.2 هفته بعد از اومدن دعوتنامه.e1+sp+cp از پارس خودرو. حدودا 5 لیتر بنزین داشت!!!
واقعا کلاج و دنده هاش فوق العادست.از 206 sd نرم تره.
منم مشکل دزدگیر دارم یه دزدگیر توپ می خوام ببندم اگه کسی آشنا داره کمک کنه.
ایشالا همه زودتر ماشینهاتونو تحویل بگیرین

MR_DJ_behzad
2 December 2007, 01:29 PM
اقايون تندري ماجراي اين قرعه كشي چي هستش

reza engine
2 December 2007, 01:46 PM
سلام به همگی
من تازه عضو شدم اما از مدتها قبل تاپیک رو دنبال می کردم.من ماشین رو 2 روز پیش تحویل گرفتم.2 هفته بعد از اومدن دعوتنامه.e1+sp+cp از پارس خودرو. حدودا 5 لیتر بنزین داشت!!!
واقعا کلاج و دنده هاش فوق العادست.از 206 sd نرم تره.
منم مشکل دزدگیر دارم یه دزدگیر توپ می خوام ببندم اگه کسی آشنا داره کمک کنه.
ایشالا همه زودتر ماشینهاتونو تحویل بگیرین
اولين سري تندر رو كه دادن همكار من E2 تحويل گرفت و اقدام به نصب دزدگير مجيكار كرد، متاسفانه نصاب حرفه اي نبود و سيستم برق دچار مشكل شد. همين باعث شد به دفتر مركزي مجيكار زنگ بزنه و موضوع رو گزارش كنه. خلاصه مسئول آموزش دزدگير مجيكار ( اگه اطلاعات بيشتر خواستيد pm بزاريد) دعوت كرد تا بره اونجا.
من هم از روي كنجكاوي رفتم. اونها واقعا حرفه اي بودن ولي روي ماشين ها دزدگير نمي بندن و آموزش دهنده نماينده هاي مجيكارن.
ولي اين چون جز اولين تندر ها بود و نماينده خودشون مقصر بود مجدد نصب كردن و از مراحل كار عكس هم تهيه كردن تا به نمايندگي هاشون آموزش بدن.
به نظر من اگه نظرت رو مجيكاره با اونها تماس بگير و بگو يه نماينده معتبرشون كه تجربه نصب رو تندر رو داره معرفي كنن.
ضمنا مسئول آموزش كه خودش ماشين باز تيري بود و 206 داشت، عاشق گيربكس اين ماشين شد و همش از تعويض دنده هاش تعريف كرد. ولي ميگفت كيفيت مونتاژ و سيم كشي 206 سرتر از تندره

saedraz
2 December 2007, 04:15 PM
اسامی مرحله چهارم قرعه کشی روی سایت ایران خودرو قرار گرفت

reza engine
2 December 2007, 04:21 PM
يه نكته كه امروز دستگيرم شد
يه سري به اين آدرس بزنيد
عكسهاي تندر قرار داده شده در سايت رسمي پارس خودرو
عكس دوم از رديف پايين رو نگاه كنيد.
آرم رنو رو با كمك يكي از نرم افزارهاي گرافيكي به تندر با آرم داچيا خوروندن. خيلي هم اين كار رو ناشيانه انجام داده.
واقعا واسه پارس خودرو شرم آوره. حالا كه طلسم توليدش شكسته شده و هر از گاهي يكي دو تا توليد ميكنند. بهتر نيست يكي شون رو ببرن تو نقاط زيباي كشور خودمون و در كنار مناظر و طبيعت ايران عزيزمون و به نام تندر از اين ماشين عكس تهيه كنن و در سايت رسميشون قرار بدن؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا كنه مونتاژ تندرشون مثل مونتاژ عكس هاشون نباشه.
ما ها رو چي فرض كرده اين گرافيست و مسئول سايت يا هر كسي كه ...

amir8ipe
2 December 2007, 06:10 PM
آقایون اسامی دقیقا در کدام آدرس سایت ایران خودرو است؟
پیدا شد
آیا اسامی سایپا هم اعلام شده است؟( سایپا اعلام نکرده؟؟؟؟؟؟)
اسامی فردا در روزنامه های کثیر النتشار چاپ می شوند یا امروز چاپ شده اند؟
mohammad1983
2 December 2007, 08:03 PM
تا ساعت 5 بعد از ظهر كه خبر قرعه كشي تو صفحه اصلي ايران خودرو بود.حالا چي شد ديگه خبري نيست.!!!!! احتمالا ديدن اشتباه كردن:icon_ques:icon_eek:

koko
3 December 2007, 12:42 AM
هنوز هم هست

emad62
3 December 2007, 01:11 AM
تاريخ چاپ : دوشنبه 12 آذر 1386

فروش آزاد «تندر» از ماه آينده

دنياي اقتصاد - به گفته مديرعامل پارس خودرو، فروش آزاد خودروي تندر – 90 از ابتداي دي ماه آغاز خواهد شد؛ يك عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس نيز گفته است: اگر ايران‌خودرو و سايپا نتوانند تا پايان سال توليد روزانه تندر-90 را به 600‌دستگاه برسانند، قاعدتا موضوع واردات تندر-90 قوت خواهد گرفت.</B>
مديرعامل شركت پارس‌خودرو عنوان كرد:
فروش آزاد تندر – 90 از دي ماه
مژگان ميرزايي
فروش آزاد خودروي تندر – 90 از ابتداي دي ماه آغاز خواهد شد.
مهرداد بذرپاش، مديرعامل شركت پارس‌خودرو روز گذشته در حاشيه مراسم امضاي تفاهمنامه همكاري بين شركت پارس‌خودرو و سازمان بهزيستي كل كشور در جهت تامين خودروهاي ويژه معلولين و جانبازان كه با حضور ابوالحسن فقيه رييس سازمان بهزيستي كشور برگزار شد، ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت كه در‌حال‌حاضر توليد تندر‌–‌90 در شركت پارس‌خودرو از مرز توليد روزانه 150 دستگاه گذشته و در صورتي كه اين روند ادامه پيدا كند اين شركت مي‌تواند تا پايان سال به تعهدات خود در قبال ثبت‌نام كنندگان پاسخ دهد.
بذرپاش در اين نشست در پاسخ به اين پرسش كه آيا با اتمام تعهدات سال گذشته، ثبت نام جديد براي خودروي تندر‌– 90 صورت خواهد پذيرفت يا خير، اظهار داشت: پس از اتمام تعهدات قبلي از ابتداي دي ماه فروش آزاد را آغاز خواهيم كرد و برخي از محصولات كه در طرح پيش‌فروش از آنها استقبال نشده بود، به صورت آزاد در بازار عرضه خواهيم كرد. بذرپاش در حالي فروش آزاد تندر–90 را مورد تاكيد قرار داد كه سرايي‌نيا معاونت بازاريابي ايران‌خودرو روز گذشته طي گفت‌وگويي با خبرنگار ما هرگونه فروش خودروي تندر–90 توليدي اين شركت را تكذيب كرد.از سوي ديگر قرار گرفتن تندر – 90 در سبد جوايز يكي از بانك‌هاي دولتي و وعده واگذاري 2هزار و 200 دستگاه از اين خودرو به دارندگان حساب در بانك مذكور، طي روزهاي گذشته در تيزر تبليغاتي صداوسيما پخش شد؛ اين در حالي است كه بسياري از متقاضيان تندر‌–‌90 هنوز خودروي ثبت نامي خود را تحويل نگرفته‌اند. موضوع مذكور منجر به اين سوال خبرنگاران از بذرپاش شد كه كدام يك از دو شركت سازنده تندر‌–‌90 قرار است، اين تعداد خودرو را تامين كند. وي نيز در اين خصوص اظهار داشت: قراردادي با بانك مذكور منعقد نشده و در اين زمينه هنوز توافقي صورت نگرفته است.
شبكه مشترك خدمات پس از فروش
بذرپاش در اين نشست خبري در خصوص اين كه طرح ادغام خدمات پس از فروش در دو شركت سايپا و پارس‌خودرو در چه مرحله‌اي قرار دارد، گفت: مقدمات كار براي اين امر فراهم شده است و در حال تاسيس يك شركت مشترك هستيم و شبكه خدمات پس از فروش اين دو شركت در حال پيوند است. وي در تكميل گفته‌هاي خود افزود: البته خدمات پس از فروش ادغام شده و در‌حال‌حاضر شبكه‌هاي خدمات پس از فروش هر دو شركت به محصولات يكديگر كه استانداردهاي لازم را كسب كرده باشند، سرويس مي‌دهند. بذرپاش در خصوص طرح ادغام شركت‌هاي خودروساز و واكنش‌هاي صورت گرفته در اين زمينه نيز اظهار داشت: طرح ادغام كه مطرح شد در ابتدا با يك سطحي نگري مواجه شد؛ اما كارشناسان خودرو در اين زمينه مخالفت كمتري كردند و به غير از چند كارشناس كه نظر آنها محترم است، مخالفت جدي در اين خصوص مطرح نشد و تاكنون دليل منطقي و محكمه‌پسندي درخصوص اينكه طرح ادغام خودروسازان طرح نادرستي است، مطرح نشده است. از سوي ديگر، بذرپاش درخصوص زمان توليد خودروي مگان در كشور نيز عنوان كرد: طي 2 يا 3هفته آينده زمان افتتاح پروژه و تاريخ ورود خودرو به بازار را اعلام خواهيم كرد.
راه‌اندازي خط مناسب‌سازي در پارس‌خودرو
مديرعامل شركت پارس‌خودرو در برنامه‌ خبري ديروز و درخصوص اقدامات اين شركت جهت مناسب‌سازي خودروهاي توليدي براي معلولين و جانبازان اظهار داشت: راه‌اندازي خط مناسب‌سازي خودرو جهت استفاده از معلولين و جانبازان را در برنامه كاري شركت قرار داده‌ايم و سعي خواهيم كرد كه خودروهاي توليدي از استانداردهاي روز برخوردار باشند. بذرپاش در تكميل گفته‌هاي خود عنوان كرد: به دليل اينكه تنوع محصول در شركت پارس‌خودرو محدود است، سعي خواهيم كرد بعد از راه‌اندازي خط مناسب‌سازي از محصولات ساير شركت‌ها نيز در اين خط استفاده كنيم تا بتوانيم محصولات متنوع‌تري را به متقاضيان ارائه دهيم. به گفته بذرپاش براي طراحي اين نوع خودروها از مدل‌هاي مشابه خارجي و برخي مدل‌هاي داخلي الگوبرداري شده است و براي ارائه خدمات بهتر اين نوع خودروها در سه گروه خودروهاي ارزان، متوسط و گران به بازار عرضه خواهد شد. بذرپاش درخصوص نوع خودروها نيز اظهار داشت: در رده خودروهاي ارزان پرايد 141، متوسط تندر-90 و در رده خودروهاي گران‌قيمت ماكسيما،‌ مگان و رونيز را براي مناسب‌سازي در نظر گرفته‌ايم و براي رعايت حال متقاضيان، خودروهاي وارداتي هم كه به صورت CBU وارد مي‌شوند نيز از اين خدمات بهره‌مند خواهند شد.
خودروسازان همكاري نكردند
ابوالحسن فقيه، رييس سازمان بهزيستي كشور نيز در اين مراسم اظهار داشت: اقداماتي انجام شده تا وضعيت مناسب‌سازي محيط براي معلولان را پيش ببريم و اولين اقدام تامين وسايل نقليه است. فقيه ادامه داد: بر اين اساس فعاليت در دو زمينه را شروع كرده‌ايم، در زمينه تامين وسايل نقليه عمومي‌با حمايت‌ شهرداري‌ها و سازمان اتوبوسراني درصدد فعال كردن اتوبوس‌هاي قابل استفاده براي معلولان هستيم و علاوه بر اين آژانس‌هاي بهزيست‌كار در چند شهر از جمله تهران، اردبيل، زنجان و فارس راه‌اندازي شده و راه‌اندازي اين مراكز در مراكز ساير استان‌هاي كشور نيز دنبال مي‌شود. رييس سازمان بهزيستي درباره اقدام دوم توضيح داد: تفاهمنامه مناسب‌سازي خودروهاي داخلي براي معلولان و ورود خودروهاي مناسب از خارج به امضا مي‌رسد. وي يادآور شد: متاسفانه تاكنون خودروسازان براي مناسب‌سازي خودروها همكاري نداشته‌اند و خودروهاي مناسب‌سازي شده توسط خود معلولان نيز از استانداردهاي لازم برخوردار نيستند و سبب ايجاد ضايعات بيشتر براي اين افراد مي‌شوند.

ar1358
3 December 2007, 01:46 AM
تاكيد محرابيان بر واردات تندر- 90

ايسنا - وزير صنايع و معادن بر واردات تندر-90 در صورت ناتواني خودروسازان داخلي به انجام تعهداتشان اصرار دارد.
احمد بزرگيان، عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس، با اشاره به تمايل محرابيان، وزير صنايع و معادن، به واردات تندر-90 گفت:

بزرگ‌ترين اشتباه ايران‌خودرو و سايپا اين بود كه قبل از برآورد توانمندي‌هايشان اقدام به پيش‌فروش تندر-90 كردند. حال با انجام نشدن تعهدات، خودروسازان بايد از طريق واردات تنبيه شوند. اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به مشكلات به وجود آمده بر سر توليد خودروي تندر-90 گفت: تامين قطعات از سوي شركت رنو، تامين قطعات در داخل كشور و راه‌اندازي خط توليد تندر-90 سه محور مشكلات توليد و صادرات خودروي تندر-90 است. موتور، گيربكس و ساير قطعات تندر-90 بايد در داخل توليد مي‌شد كه به دليل كوتاهي شركت رنو و واگذار نشدن نقشه‌هاي مربوطه به قطعه‌سازان داخلي، وضعيت فعلي را به وجود آورده است. او با اشاره به خط روباتيك مونتاژ موتور تندر-90 گفت: اگر بشود اسم مونتاژ موتور تندر-90 را توليد گذاشت، قطعات منفصل موتور اين خودرو در شركت مگاموتور به صورت روباتيك مونتاژ مي‌شود. خط توليد اين شركت دقت لازم را دارد، ولي سرعتش پايين است. حتي مراحل تست موتور نيز هنوز در مراحل آزمايشي است. اگر اين خطوط فعال شوند و سرعت بگيرند، شركت مگاموتور براي سال آينده بايد 300‌هزار موتور به خودروسازان تحويل دهد. او با يادآوري اقدامات محرابيان درباره پروژه تندر-90 در دوره سرپرستي‌اش بر وزارت صنايع و معادن گفت: اگر ايران‌خودرو و سايپا نتوانند تا پايان سال توليد روزانه تندر-90 را به 600‌دستگاه برسانند، قاعدتا موضوع واردات تندر-90 از يكي از كشورهاي روماني، تونس، هند يا حتي اردن قوت خواهد گرفت.

ar1358
3 December 2007, 02:04 AM
عرضه گسترده تندر 90

۱۱ آذر ماه ۱۳۸۶ ساعت : ۳۱ , ۱۶
خبرگزاري انتخاب :

به منظور جلب رضایت مشتریان ثبت نام کننده تندر 90 در ایران خودرو، منتخبان مرحله چهارم قرعه کشی، در کمترین زمان ممکن خودروی خویش را تحویل می گیرند .

علی اصغر سرائی نیا معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو با بیان این مطلب گفت : در مرحله چهارم قرعه کشی خودروی تندر90 ،تعداد منتخبان یک ونیم برابر مرحله پیش است که این نتیجه افزایش توان تولید و دستیابی به بالاترین سطح کیفی در خط تولید ایران خودرو به شمار می آید.

وی خاطرنشان کرد: ایران خودرو در مرحله چهارم قرعه کشی تندر 90 بیش از 80 درصد از سهمیه منتخبان را به متقاضیان تندر 90 مدل E2 اختصاص داده است .

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو افزود: شرکت ایران خودرو عرضه گسترده خودروی تندر90 مدل E2 را برای منتخبان مرحله چهارم قرعه کشی آغاز کرده است .

سرائی نیا ضمن تکذیب فروش فوری خودروی تندر90گفت: شرکت ایران خودرو تا پایان تعهدات قبلی، هیچ گونه فروش فوری برای مشتریان ، سازمان ها و بانکها نداشته و تمام تولیدات خود را به مشتریان ثبت نامی اختصاص داده است .

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو در پایان یادآور شد: مشتریان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی ([Only registered and activated users can see links] ) از نتایج قرعه کشی این دوره آگاه شوند.

faraz45
3 December 2007, 08:53 AM
دو هزار و 200 دستگاه «تندر 90» در پاركينگ
جامع‌نيوز- در شرايطي كه متقاضيان «تندر90» هر روز اخبار ضد و نقيضي از ميزان توليد و وعده‌‌هاي مديران در خصوص تحويل اين خودروتا پايان سال مي‌شنوند، بانك ملت در اقدامي از واگذاري دو هزار و 200 دستگاه «تندر90» به عنوان جوايز قرعه‌كشي حساب‌هاي قرض‌الحسنه به مشتريان اين بانك خبر داد.
در حالي كه براساس اخبار منتشر شده، امسال سقف توليد اين محصول جواب‌گوي نياز متقاضيان نيست بايد ديد، بانك ملت خودروهاي مذكور را چگونه و براساس كدام ضوابط خريداري كرده و اگر اين بانك در كنار خيل متقاضيان، اقدام به ثبت‌نام و شركت در قرعه‌كشي كرده است برندگان خوش اقبال اين جوايز بايد در انتظار نوبت تحويل جايزه خود قرار بگيرند. البته حالت ديگري نيز وجود دارد كه بر اساس آن ممكن است، اين بانك جوايز خود را از بازار آزاد تهيه كرده باشد. در شرايطي كه «تندر90» توليدي خودروسازان بايد به متقاضياني كه مدت‌هاست براي دريافت خودرو ثبت‌نام كرده‌اند، تعلق بگيرد به نظر مي‌رسد بانك ملت نيز در همان روزهاي آغازين ثبت نام با آينده نگري براي خريد دو هزار و 200 دستگاه ثبت‌نام كرده است تا پس از تحويل گرفتن محموله فوق آن‌ها‌ را در اختيار برندگان قرعه‌كشي قرار دهد در اين صورت بايد به مسوولان آينده نگر اين بانك تبريك گفت.حالت ديگري نيز متصور است و آن اين كه احتمال دارد، برندگان «تندر90»هاي بانك ملت نيز به صف طويل متقاضيان اين محصول بپيوندند و آنها نيز در انتظار تحويل خودروي خود مدت نامعلومي را سپري كنند.به نظر مي‌رسد در اين شرايط بهتر است، خودروسازان و بانك ملت افكارعمومي را در جريان جزييات چگونگي فروش دو هزار و 200 «تندر90» قرار دهند.
منبع:

reza engine
3 December 2007, 12:12 PM
تو سايت ايران خودرو وقتي رو اسامي مرحله چهارم كليك مي كني تو صفحه اي كه باز ميشه عنوان صفحه نوشته "اسامي انتخاب شده قرعه كشي نوبت سوم تندر 90" جريان چيه؟؟؟
مثل ماشين ساختنشون همش سوتي ميدن؟ يا اينا مرحله چهارم نيست؟

كسي اينجا اسمش تو اين مرحله بوده؟

emad62
3 December 2007, 02:18 PM
سلام

قابل توجه و تعجب دوستان پارسخودرویی:
من چند دقیقه پیش با جناب ضیا (قائم مقام فروش پارسخودرو44525510)در مورد قرعه کشی مرحله چهارم صحبت کردم: ایشان گفتند : قرعه کشی مرحله چهارم وجود نداره و ما تا دیماه همه E1,E0 ها رو میدیم و همونطور که قبلاً گفتیم تا آخر سال هم تمام E2ها رو تحویل میدیم . اما وقتی ماجرای قرعه کشی ایرانخودرو رو بهمراه لینک بهش دادم یکی رو صدا زد و گفت:" آقای... جریان قرعه کشی چهارم ایرانخودرو چیه ؟ میگن 3800تا اعلام کرده ؟؟؟؟شما چیکار کردین؟" !!!!!!!!!!! من صدای اون آقا رو که داشت جواب میداد رو درست نمیشنیدم اما ظاهراً اوضا قاطی تر از اونیه که بشه تصورش رو کرد! اینا فقط وعده ی سر خرمن میدن ! اینطور که مشخصه اصلاً قرعه کشی در کار نیست و همینطور بصورت "دیمی "(!) تحویل میدن. در مورد انتخاب LP و تغییر رنگ هم گفت :"ما تعهدی برای تحویل LP نداریم و فقط مدل پایه رو متعهد شدیم و تغییر رنگ هم اگه ممکن باشه اعلام میکنیم!!!" و چقدر خوب به تعهدشون عمل میکنن! اما جالب اینه که نوذری (شکایات پارسخودرو 48913898) گفته بود به زودی اعلام میکنیم!!!
شما هم پیگیر باشید شاید موضوع جالبتر شد!![Only registered and activated users can see links]

salman24h
3 December 2007, 03:11 PM
تو سايت ايران خودرو وقتي رو اسامي مرحله چهارم كليك مي كني تو صفحه اي كه باز ميشه عنوان صفحه نوشته "اسامي انتخاب شده قرعه كشي نوبت سوم تندر 90" جريان چيه؟؟؟
مثل ماشين ساختنشون همش سوتي ميدن؟ يا اينا مرحله چهارم نيست؟

كسي اينجا اسمش تو اين مرحله بوده؟

سلام
اسم من که توی مرحله 4 هم نبود، خدایا این ماشین لعنتی رو کی میخوان تحویل بدن؟

Raminium2001
3 December 2007, 03:22 PM
اگه 80% مرحله چهارم E2 بود، یعنی من اینقدر بدشانسم که بازم توی این 3800 نفر نبودم ... خدایا کرمت رو شکر

amir8ipe
3 December 2007, 03:32 PM
واقعا مسخره اش رو در آورده اند!
اگر e2+lp رو نخواهند تحویل بدهند و بجای اون e2 بدهند که اصلا طبق قرارداد نیست!!!
ماشینی که اینا روز اول قول دادند شیشه عقب برقی+abs+هیدرولیک+ رینگ+..+جلو پنجره کروم+ پروزکتور!
اگر شامل اینها نباشد ! ماشین مد نظری که ما ثبت نام کرده ایم نیست و من در این مورد اصلا کوتاه نمیام!!!!!!!!!
حتی اگر شده شکایت کنم!

ar1358
3 December 2007, 03:46 PM
نايب رييس كميسيون صنايع و معادن درگفت‌وگوباايسنا:
واردات تندر90 از هركشوري،سياست نادرستي است
چرخش صادرات به نفع واردات،خلاف روح حاكم برقرارداد اين خودرو است

1386/09/12
12-03-2007
12:08:37
8609-06341: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

نايب رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس تاكيد كرد: به جاي واردات تندر 90، ثبت‌نام كنندگان را يا ترغيب به دريافت اصل و سود مبلغ خودروي ثبت‌نامي كنيد يا درخواست كنيد خودروي مورد تقاضايشان را تغيير دهند.

رمضانعلي صادق‌زاده در مخالفت با واردات احتمالي تندر 90 به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: واردات تندر 90 از هر كشوري، سياست درستي نيست. خودروسازان و وزارت صنايع به كمك شريك خارجي تعداد توليدات را به سقف قرارداد برسانند.

او با يادآوري برگزاري جلساتي با حضور محرابيان، خودروسازان داخلي و شريك خارجي آنان در دوره‌ي سرپرستي محرابيان، گفت: بخشي از مشكلات توليد تندر 90 مربوط به قطعه‌سازان داخلي و هم‌چنين رنو فرانسه بود كه در اين جلسات اين مشكل رفع شد.

نايب رييس كميسيون صنايع و معادن، چرخش صادرات به نفع واردات تندر 90 را برخلاف روح حاكم بر قرارداد اين خودرو دانست و اظهار كرد: خودروسازان بر تحويل تندرهاي پيش‌فروش كرده، متعهد هستند. بر اساس آخرين آمار، توليد تندر 90 ايران خودرو و سايپا به مرز 70 هزار دستگاه نزديك شده است. اگر اين عدد واقعيت داشته باشد نبايد مشكلي در جهت انجام تعهدات داخلي و صادرات 20 درصدي به وجود بيايد.

نماينده‌ي مردم رشت تاكيد كرد: اگر قرار بر واردات تندر 90 براي انجام تعهدات است اين موضوع با روح حاكم بر پروژه‌ي ال 90 مغاير است. اگر گفته مي‌شود ناتواني خودروسازان بر انجام تعهدات‌شان شرايط اضطراري ايجاد كرده است مي‌توان به جاي واردات يا ثبت نام كنندگان را به دريافت اصل و سود مبلغ ثبت‌نام كرده ترغيب كرد و يا گفت نوع خودروي مورد تقاضا را تغيير دهند.

انتهاي پيام

Nomad
3 December 2007, 04:08 PM
دوستان ... امروز رفتیم با دوستم ... تندر E2 دوستم رو تحویل گرفتیم . همه چیزش E1 هستش !!! نمیدونم چرا اسمش رو گذاشتن E2 !!! ؟؟ تازه همون پول E2 رو هم گرفتن !! در صورتی که برای E1 ها پول کمتری میگیرن ... شما راضی نشید مثه دوست من ها ... بشینید پاش و یا ماشین رو تحویل نگیرید ...
تازه طرف مه نماینده ی ایرانخودرو بودش همش میگفت که شما تنها کسی هستید که E2 گرفتید و از این حرفها ... ولی ما که چیزی ندیدیم ... نه پخش cd نه رینگ ... نه :icon_cry::icon_bigg .

حالا کسانی از دوستان که E2 شون رو گرفتن بگن که برای اونها هم هینجوری بوده یا نه ؟

reza engine
3 December 2007, 04:32 PM
دوستان ... امروز رفتیم با دوستم ... تندر E2 دوستم رو تحویل گرفتیم . همه چیزش E1 هستش !!! نمیدونم چرا اسمش رو گذاشتن E2 !!! ؟؟ تازه همون پول E2 رو هم گرفتن !! در صورتی که برای E1 ها پول کمتری میگیرن ... شما راضی نشید مثه دوست من ها ... بشینید پاش و یا ماشین رو تحویل نگیرید ...
تازه طرف مه نماینده ی ایرانخودرو بودش همش میگفت که شما تنها کسی هستید که E2 گرفتید و از این حرفها ... ولی ما که چیزی ندیدیم ... نه پخش cd نه رینگ ... نه :icon_cry::icon_bigg .

حالا کسانی از دوستان که E2 شون رو گرفتن بگن که برای اونها هم هینجوری بوده یا نه ؟
ٍE2 نه رينگ داشته نه پخش CD نه اير بگ براي سرنشين كناري.
تو ليست تجهيزات كه تو صفحات قبلي هست كاملا تفاوت هاي تيپ هاي مختلف ذكر شده.
E2+LP اين ها رو داره كه اون هم رو تعهدي ندارن كه به كساني كه E2 ثبت نام كردن بدن.
كامپيوتر سفر و مه شكن جلو كه داشت؟؟؟؟

Nomad
3 December 2007, 04:44 PM
خوب ... قیمت همین E2+LP چند هستش ... ؟ دوستم دقیقا بهمون اندازه ای پول داده که اون یکی دوستم داده ( البته دیگری از سایپا بود ) ، ولی برای دوست قبلیم هم رینگ داشت و هم پخش cd !!

CaptainReza
3 December 2007, 05:03 PM
بابا اینا دیگه واقعا شورش رو در آوردن. اون از تاخیرشون اینم از تحویلشون!
تازه من که تحویل گرفتم دارم اشکالاشو کم کم می فهمم.
آینه راستش که از داخل تنظیم نمیشه
چراغ هشدار دربهاش هم روشن نمیشه
بنزین که نداشت
کارت ماشین و سوخت هم که نداره
تازه دزگیر هم نمیشه روش نصب کرد

این خانه از پایه ویران است...
باید رفت...

mohammad1983
3 December 2007, 11:09 PM
اينم قرعه كشي مرحله 4 پارس خودرو.

hooman62
4 December 2007, 12:14 AM
اينم قرعه كشي مرحله 4 پارس خودرو.
این که همش حدودا 1400 نفره ؟؟؟!!!
در حالی که سایت رقیب 3800 نفر را برنده اعلام کرده!!!

erfan_eri
4 December 2007, 12:22 AM
بابا اینا دیگه واقعا شورش رو در آوردن. اون از تاخیرشون اینم از تحویلشون!
تازه من که تحویل گرفتم دارم اشکالاشو کم کم می فهمم.
آینه راستش که از داخل تنظیم نمیشه
چراغ هشدار دربهاش هم روشن نمیشه
بنزین که نداشت
کارت ماشین و سوخت هم که نداره
تازه دزگیر هم نمیشه روش نصب کرد

این خانه از پایه ویران است...
باید رفت...
اقا اینا که عادیه اینقدر خودتو عصبانی نکن

raminazad
4 December 2007, 12:33 AM
بچه ها دارم در مورد نصب مه شكن جلو يه كارائي ميكنم . به محض اخذ نتيجه به اطلاع عزيزان خواهم رساند.

امروز چند تا نمايندگي رو گشتم(مه شكن به دست) همشون گفتند كه ما بلد نيستيم و حتي نقشه سيم كشي پرشيا رو هم كه چند ساله توليد ميشه نداريم و همشو تجربي ياد گرفتيم چه برسه كه تندر

[COLOR=royalblue][B]در ضمن من با نور كم چراغهاي جلوي تندر مشكل دارم و نصب مه شكن به نظر من كاملا ضروريه .
از دوستان اگه بتونند تو اينترنت نقشه سيم كشي تندر رو گير بيارند ممنون ميشم من هم تلاش خواهم كرد . شما هم كمك كنيد تا زود تر نتيجه بگيريم .
اميدوارم همه دوستان هرچه زود زود به اين ماشين بسيار خوبشون برسند .

taba
4 December 2007, 09:51 AM
راز تندرهای بانک ملت از زبان روزنامه دنیای اقتصاد:

ماجراي حضور تندر-90 در سبد جوايز بانكي

گروه خودرو- قرار گرفتن تندر-90 در سبد جوايز بانك ملت در شرايطي كه بسياري از متقاضيان اين خودرو هنوز موفق به دريافت خودروي خود نشده‌اند، با واكنش‌هاي بسياري از سوي آنها مواجه شده است. ثبت‌نام‌كنندگان معتقدند كه شركت‌هاي خودروساز مي‌بايست ابتدا به تعهدات عقب‌مانده خود عمل كنند و پس از آن تندر-90 را به عنوان جوايز بانكي به بانك‌ها واگذار كنند.

اما نكته‌اي كه شايد بسياري از ثبت‌نام‌كنندگان تندر-90 به خاطر نداشته باشند، اين باشد كه براساس گفته احمد قلعه‌باني، مديرعامل شركت سايپا، شركت پارس خودرو پيش از انجام ثبت‌نام از متقاضيان تندر-90 و با توجه به اينكه انتظار مي‌رفت دو مدل E0 و E1 با استقبال بيشتري مواجه شوند، تعدادي خودروي تندر-90 مدل E1 را در اين شركت توليد، ولي پس از انجام ثبت‌نام و عدم استقبال مردم از اين خودرو در انبار باقي‌ماند.
ظاهرا در اين بين شركت پارس خودرو تصميم دارد كه اين خودروها را به صورت آزاد وارد بازار كند و بخشي از اين خودروها را كه با استقبال مردم مواجه نشده است،نيز طي توافقي كه با بانك ملت صورت داده به اين بانك بسپارد تا به اين طريق هم بتواند قيمت اين خودرو را در بازار متعادل كند و هم بتواند به طريقي انبار خود را از خودروهاي توليدي خالي كند.
از سويي ديگر، روابط عمومي بانك ملت در گفت‌وگو با خبرنگار ما نيز اذعان كرد كه طي قراردادي كه سال گذشته با شركت پارس خودرو منعقد شده اين شركت موظف است تعداد دوهزار و 200 دستگاه خودروي تندر-90 مدل E1 را تا پايان سال به اين بانك تحويل دهد.

ali303
4 December 2007, 10:07 AM
بالاخره اسم منم در اومد. E1+cp+sp . آقا رامین من کماکام مشتاق و منتظرم تا ببینم مه شکن رو نصب میکنی یا نه. ممنون میشم از تجربیاتت استفاده کنم.

emad62
4 December 2007, 10:17 AM
سلام

امروز صبح طی تماس تلفنی با آقای نشاط مفیدی (سازمان گسترش 23862201) : آقای مفیدی :
قرعه کشی پارسخودرو چرا 1400تا بوده ؟ این تخلفه؟ ما پیگیری میکنیم!!! در پارسخودرو همه E0 ها تحویل داده شده اند و تا آخر این مرحله یعنی همین قرعه کشی مرحله 4 تمام E1 های باقی مانده تمام میشود و بقیه 1500 نفر قرعه کشی همین مرحله باید E2 باشد!! (منظورشون این بود که بایستی حدود 3000تا اعلام میکردن!!! اما چی شد که نکردن نمیدونن! اما باید میکردن!) ...
دوستان شما هم پیگیری کنید اگر کسی مدل E1 ثبتنام کرده و اسمش در نیومده به شماره ی بالا زنگ بزنه ! چون آقای مفیدی با اطمینان کامل میگفت همهE1 ها تو این مرحله تمام شده!!

در مورد قرعه کشی یکباره هم که قرار بوده انجام بشه گفت : ما دنبالش هستیم و داریم ایم موضوع رو پیگیری میکنیم!!

امیدوارم بهش برسن حالا که دنبالشن

amir8ipe
4 December 2007, 10:27 AM
این سری اسم من هم در نیامد!
:(
خیلی از دستشوم ناراحت هستمو تازه بعضی از حر فاشوم آدم میخواد بگیردشون ...
میگن ماشین رو وارد نفرمایید به ضرر ماست. در یک مواقع همچنونینی باید اصل سود را پس دهید!
:icon_bigg

iriboy
4 December 2007, 10:45 AM
سلام دوستان من هم بجمع تندرها پیوستم e2 معمولی

erfan_eri
4 December 2007, 10:58 AM
سلام دوستان من هم بجمع تندرها پیوستم e2 معمولی
اقا مبارکه abs داره؟

amir ehsan
4 December 2007, 11:50 AM
بچه ها دارم در مورد نصب مه شكن جلو يه كارائي ميكنم . به محض اخذ نتيجه به اطلاع عزيزان خواهم رساند.

امروز چند تا نمايندگي رو گشتم(مه شكن به دست) همشون گفتند كه ما بلد نيستيم و حتي نقشه سيم كشي پرشيا رو هم كه چند ساله توليد ميشه نداريم و همشو تجربي ياد گرفتيم چه برسه كه تندر

[COLOR=royalblue]در ضمن من با نور كم چراغهاي جلوي تندر مشكل دارم و نصب مه شكن به نظر من كاملا ضروريه .
از دوستان اگه بتونند تو اينترنت نقشه سيم كشي تندر رو گير بيارند ممنون ميشم من هم تلاش خواهم كرد . شما هم كمك كنيد تا زود تر نتيجه بگيريم .
اميدوارم همه دوستان هرچه زود زود به اين ماشين بسيار خوبشون برسند .

من [B]e1 cp+sp گرفتم و دقت کردم با چرخاندن دسته راهنما قسمت مه شکن ،نمایشگر مربوطه با نور بالا روشن میشه در حالیکه فکر می کنم باید با نور پائین روشن بشه ، آخرش هم نفهمیدیم که این مدل سیمکشی نصب پرژکتور را داره یا نه اگه شما اطلاعاتی بدست آوردی حتما به من هم اطلاع بده.

reza engine
4 December 2007, 12:23 PM
تو تندرهايي كه من تا حالا توشو ديدم قطعه مشخص شده زير رو ماشين نصب نبوده.
از دوستاني كه تا به حال تحويل گرفتن، اين قطعه رو داره؟؟؟
تو مدل E2+LP يا E2 ساده هست؟؟
اگه رو هيچ كدوم نيست يكي سريع قالبش رو بسازه، وضعش خوب ميشه ها :big_smile:

salman24h
4 December 2007, 12:24 PM
واقعا مسخره اش رو در آورده اند!
اگر e2+lp رو نخواهند تحویل بدهند و بجای اون e2 بدهند که اصلا طبق قرارداد نیست!!!
ماشینی که اینا روز اول قول دادند شیشه عقب برقی+abs+هیدرولیک+ رینگ+..+جلو پنجره کروم+ پروزکتور!
اگر شامل اینها نباشد ! ماشین مد نظری که ما ثبت نام کرده ایم نیست و من در این مورد اصلا کوتاه نمیام!!!!!!!!!
حتی اگر شده شکایت کنم!

سلام
تا حالا کسی E2 LP تحویل گرفته؟
نکنه ایران خودرو واسه E2 LP هم ادا در میاره؟

ar1358
4 December 2007, 04:41 PM
گنه كرد در بلخ آهنگري ، به شوشتر زدند گردن مسگري
سه شنبه، 13 آذر 1386
ساعت: 13:19 Tuesday, December 04, 2007
كد خبر: 51350

1- جناب آقاي احمد بزرگيان عضو محترم كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي از تمايل وزير جديد صنايع و معادن ، جناب آقاي محرابيان ، در وارد كردن تندر 90 به صورت ساخته شده از ساير مراكز توليد اين خودرو ، سخن گفته اند . ايشان اظهار داشته اند اگر ميزان توليد شركت ايران خودرو و پارس خودرو تا پايان سال به 600 دستگاه در روز نرسد ،امر واردات قوت خواهد گرفت .

2- جناب آقاي بزرگيان حتما در جريان كار قرارداد و توليد تندر 90 بوده اند .

اول- ايشان حتما به ياد دارند كه رئيس مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي آقاي دكتر طهماسبي 4 ايراد به قرارداد ال 90 گرفته بودند و پس از آنكه بر مسند وزارت صنايع و معادن تكيه زدند ، موضوع اصلاح قرارداد ال 90 را مجدانه پيگيري كردند . بي گمان در اين امر مهم اعضاي محترم كميسيون صنايع و معادن و بعدا كميسيون اصل 90 ، ايشان را با صداقت و صراحت تمام حمايت و پشتيباني مي كردند .

دوم- در اواخر بهمن 84 آقاي دكتر طهماسبي ، دستور توقف كارها در هر دو شركت پارس خودرو و ايران خودرو را صادر كردند . و حتي مدير كل خود را براي كنترل توقف كارها به دو شركت مذبور اعزام كردند . ايشان حتي نقل به مضمون تهديد كردند كه اگر اصلاحات مورد نظر اعمال نشود ، سرنوشتي شبيه قرارداد ترك سل و تاو پيدا خواهد كرد.

سوم- اعتراض آن روز بنده اين بود كه اين مسائل را به رسانه ها نكشانيد و آن را در داخل وزارت خانه و سازمان گسترش و رنو پارس حل و فصل كنيد .

استدلالم هم اين بود كه فضاي شديدا منفي ايجاد شده باعث ترس سرمايه گذاران خارجي و حتي ايراني شده . و شروع يا تداوم كارها به تاخير مي افتند و در نتيجه محصول نهايي در موعد مقرر به بازار عرضه نمي شود .

در آينده كسي به دنبال دلايل به تاخير افتادن كارها نخواهد بود بلكه همه از بي عرضگي مديران دست اندركار شكايت خواهند كرد . كه متاسفانه مدتي است آن پيش بيني به وقوع پيوسته و شاهد هستيم كه عزيزان ، بدون توجه به عوامل ايجاد كننده تاخير به دنبال سرزنش اين و آن هستند .

چهارم- ايشان حتما به ياد دارند كه به همت كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در خرداد 85 قرارداد ال 90 اصلاح شد و تفاهم نامه اجراي 4 پيشنهاد مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي بين وزارت صنايع و معادن ، سازمان گسترش و جناب آقاي احمد توكلي به امضا رسيد . و ادامه كار نصب تجهيزات خط توليد در شركت هاي پارس خودرو ، پس از چند ماه وقفه و توقف ، مجددا شروع شد . اما جوسازي ها متاسفانه ادامه يافتند .

پنجم- آقاي بزرگيان حتما اطلاع ندارند كه در اوئل خرداد 85 ، مدير عامل وقت پارس خودرو كه خط توليد را آماده بهره برداري كرده و حتي نمونه آزمايشي را نيز توليد كرده بودند طي نامه كتبي از شركت رنو پارس درخواست LC براي گشايش اعتبار CKD نموده ولي با كمال تعجب پاسخي منفي شنيد . آقاي گابريل مدير عامل قبلي رنو پارس اعلام كرد ، با توجه به اصلاحات انجام شده در متن قرارداد، تا ميزان ساخت داخل به رقم 50 درصد نرسد ، نمي توانيم قطعات را براي شما ارسال كنيم .

كوششهاي مهندس اميري مدير عامل پارس خودرو ، كه خط توليد خود را براي شروع توليد آزمايشي آماده كرده بود ، به جايي نرسيد و به خاطر 2 يا 3 % عقب ماندگي در ساخت داخل كردن قطعات ، شروع توليد ماه ها به تعويق افتاد .

علت اين بود كه در قرارداد قبلي آمده بود كه شركت رنو پارس حداكثر تلاش و سعي خود را مي نمايد تا توليد را با 50% ساخت داخل شروع نمايد . ولي در قرارداد اصلاحي عبارت "حداكثر تلاش و سعي" تبديل به "تعهد مي نمايد" شده بود .

ششم- به احتمال زياد آقاي بزرگيان اطلاع دارند كه پس از حصول اطمينان از 50% ساخت داخل ، قطعات منفصله توسط رنو پارس سفارش و حمل شدند . ولي متاسفانه چندين ماه در گمرك باقي ماندند زيرا ماجراي گروكشي از رنو ( به خاطر جلوگيري تركيه از صادرات سمند به تركيه ) مطرح شده بود . براي واردات مگان رنو ايراد گرفتند كه ...، و براي واردات قطعات منفصله تندر 90 ايراد گرفتند كه چون شركت رنو پارس خودش توليد كننده نيست ، نمي تواند قطعات منفصله را وارد نمايد . در حاليكه هم شركت سازه گستر و هم شركت ساپكو براي شركت هاي متبوع خود همان كار را مي كردند و ايرادي هم گرفته نمي شد . حل اين مساله ساده هم چندين ماه به طول انجاميد تا مدير كل خودروي وزارت صنايع از خر شيطان پايين آمدند و مجوز ترخيص را صادر نمودند .

هفتم- بد نيست آقاي بزرگيان از هيات مديره جديد رنو پارس بپرسند كه چرا به دستور وزير صنايع از ايجاد شركت ايد كوپرس ممانعت كردند و كار پرس قطعات بدنه را به گردن شركت سايپا پرس انداختند كه تمام ظرفيت توليدش پر بود و تمام وقت خود را صرف توليد انبوه براي سايپا و پارس خودرو مي كرد . يكي از گره هاي اساسي تاخير در آنجا وجود داشت و دارد و به آساني قابل حل نيست .

هشتم – وزير صنايع وقت ، سازمان گسترش و خودرو سازان را تحت فشار قرار داد تا نسبت به انجام پيش فروش و ايجاد تعهدات اقدام نمايند . آنها نيز به ناچار دستور را اجرا كرده و حدود پانصد ميليارد تومان نقدينگي به دست آوردند و تعهد ايجاد كردند . اما مبلغ به دست آمده را به رنو پارس ندادند تا به قطعه سازان ايراني پرداخت نمايد تا آنها مواد اوليه و هزينه هاي تجهيز خطوط توليد خود را تامين نمايند و سفارشات خود را (عليرغم تحريم هاي موجود و مشكلات بانك هاي خارجي ) انجام دهند . بلكه آن را صرف پرداخت بدهي هاي خود نمودند . آقاي بزرگيان مي توانند بپرسند چرا ؟ آيا غير از اين است كه به علت بدهي هاي فراوان ، كمبود تسهيلات بانكي (به خاطر كاهش نرخ سود بانكي ) ، آنها مجبور بوده اند ؛ مبالغ دريافتي را صرف پرداخت ساير بدهي هايشان بنمايند ؟ آيا پرسيده ايد عامل بهم ريختگي وضع تسهيلات بانكي ، كاهش سقف اعتبارات قبلي و ... چه كساني بوده اند ؟

نهم- آقاي بزرگيان اطلاع دارند كه فقط چهار قطعه ساز ( كه مشهور هم هستند و كيفيت كارشان در ساير موارد قراردادهايشان تاييد شده است ) نتوانسته اند كيفيت و كميت توليد خود را (با توجه به كمبود نقدينگي ، دير سفارش دادن مواد اوليه ، مسائل و مشكلات كه جديدا حادث شده ناشي از مشكلات گشايش اعتبار توسط بانك هاي خارجي و ... ) در راس موعد مقرر به حد برنامه از پيش تايين شده برسانند .

3- اصولا پرسيدني است نقش خودروسازان ما در اين تاخيرات چه بوده است كه در صدد تنبيه آنها بر آمده ايد؟ وقتي تصميم گيران و صحنه گردانان افراد ديگري بوده اند ؟

4- حتي اگر وزير جديد صنايع و معادن ، از فرايند پر فراز و فرود قرارداد ال 90 و وقايع اتفاقيه چند سال اخير كم اطلاع بوده باشند ، كه البته بعيد است ، و حتي اگر ايشان براي حمايت از مشتريان تندر 90 ، درصدد صدور مجوز واردات خودروي ساخته شده باشند ، آقاي بزرگيان و ساير اعضاي محترم كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نبايد بر اين آتش بدمند و به خاطر تاخير چند ماهه ، خود را در دام واردات بيندازند . رنو از روز شروع مناقشات ، 3 بند از 4 بند پيشنهادي مركز پژوهش هاي مجلس را پذيرفته بود و فقط بر سر بند چهارم كه مربوط به صادرات بود مشكل داشت كه آن هم با پي گيري شما عزيزان حل شد . حال چه شده كه امر صادرات تبديل به واردات CBU شده است ؟ اصلا نفس اين كار خارج از شئونات نمايندگان محترم مجلس نيست؟

5-در خاتمه ياد آور مي شوم كه ال90 هاي ساخت ساير كشور ها ، با تندر 90 توليد ايران ، حداقل در بخش موتور و بدنه و ....... متفاوت است . و خريداران خودروهاي وارداتي مغبون خواهند شد . چون خودروي با مارك داچيا خواهند خريد نه با مارك رنو .

6-در چندين سال گذشته شاهد تاخير در ساخت داخل كردن سمند ، 206 ، و 206 صندوق دار نبوده ايم ؟ كه حالا چنين دچار ترس شده ايم ؟

در چندين سال گذشته خودروسازان ما تاخير در تحويل تعهداتشان نداشته اند كه حالا مي خواهيم آنها را با واردات تنبيه كنيم ؟

7- در ضوابط مدون وزارت صنايع و معادن براي هر روز و هر ماه تاخير در تحويل به موقع جريمه نقدي در نظر گرفته شده است . و تا كنون براساس آن ضابطه عمل مي شده است . چرا فقط براي اين خودرو مي خواهيد ضابطه موجود را پاك كرده و ضابطه جديدي را بگذاريد ؟ چرا ؟

soja
4 December 2007, 04:53 PM
دوستان خلاصه بعد از کلی انتظار ماشین E2 ما هم اومد . تو دعوتنامه نوشتن کسانیکه E2+LP می خواهند مبلغ 7.200.000 ریال بیشتر بپردازند و ماهم این مبلغ را واریز کردیم ولی ماشینی که برای ما فرستادن مدل E2 پایه است آیا کسی می دونه که مبلغ 7.200.000 ریال را چطور بهم بر می گردونن؟؟

emad62
4 December 2007, 05:01 PM
جناب SOJA مبارکه! شما اگه یخورده پیگیری و سماجت میکردی LP میگرفتی.. اما ممکن بود طول بکشه.. از کدوم شرکت تحویل گرفتی؟ چه رنگه ؟ پولت هم 20-30 روزی طول میکشه بهت بدن.

reza engine
4 December 2007, 05:06 PM
دوستان خلاصه بعد از کلی انتظار ماشین E2 ما هم اومد . تو دعوتنامه نوشتن کسانیکه E2+LP می خواهند مبلغ 7.200.000 ریال بیشتر بپردازند و ماهم این مبلغ را واریز کردیم ولی ماشینی که برای ما فرستادن مدل E2 پایه است آیا کسی می دونه که مبلغ 7.200.000 ریال را چطور بهم بر می گردونن؟؟
من جاي شما بودم تحويل نمي گرفتم و يا تحويل گرفتن رو منوط به دريافت چك 720 هزار تومن مي كردم.
ماشين ما كه پارسال سندش به خاطر ايرادات زياد باطل شد بيش از دو ماه طول كشيد تا پولش رو بدن. چيزي كه ميره تو كيسه خودروسازها به سختي بشه برگردوند.

raminazad
4 December 2007, 06:02 PM
من e1 cp+sp گرفتم و دقت کردم با چرخاندن دسته راهنما قسمت مه شکن ،نمایشگر مربوطه با نور بالا روشن میشه در حالیکه فکر می کنم باید با نور پائین روشن بشه ، آخرش هم نفهمیدیم که این مدل سیمکشی نصب پرژکتور را داره یا نه اگه شما اطلاعاتی بدست آوردی حتما به من هم اطلاع بده.

با چرخاندن دسته راهنما نور بالا روشن نميشه. بلكه با كشيدن دسته راهنما به سمت خودتون روشن و خاموش ميشه ولي اگه يه كم بيشتر بكشيد مياد بالا ميمونه و فقط نور بالا روشن ميشه و توي پانل يه چراغ آبي روشن ميشه

در مورد سيم كشي . من امروز خيلي گشتم ولي سوكت خاص مه شكن تندر رو كه سوكتش دقيقا شبيه سوكت مه شكن ريو هست پيدا نكردم . ريو هم سوكت نداره. بلكه با سر سيم متصل كرده و بعد اونو با چسب اكواريوم آب ناگذر ميكنند.

در ضمن سيم كشي هم نداره . بايد سيم بكشند يا كل سيم كشي رو ور دارند وروش سيم كشي اي 2 بندازن كه نميصرفه

يه دسته راهنما هم ميخواد كه 44 تومنه

ولي من نميخرمش چون چه بسا دسته راهنما رو هم عوض كنيم واي اون لامپ نشانگر روي پانل روشن نشه

من تصميم گرفتم بدم به نمايندگي و سيم مربوط به مه شكن عقب رو بكشه جلو و فيوز اون رو تو جعبه فيوز عوض كنه(15آمپرش رو بندازه). حالا هم مه شكن با دسته راهنما روشن ميشه و هم انديكاتور پانل روشن ميشه (هرچند برعكس). بعدش هم تو اون دوتا جا كليدي زير ترمز دستي يه كليد و يه سيم كشي جديد و ساده براي مه شكن عقب تعبيه ميكنم

سيم كشه ميگفت ميتونه بايه كليد مهشكن عقب هرسه تا چراغ مه شكن عقب و دوتاي جلو رو برات يكسره كنم . قبول نكردم . آخه تو شهر كه ميخواي مه شكن جاوت روروشن كني مه شكن عقب راننده پشت سريت رو كور ميكنه.

amir8ipe
4 December 2007, 10:01 PM
گنه كرد در بلخ آهنگري ، به شوشتر زدند گردن مسگري
سه شنبه، 13 آذر 1386
ساعت: 13:19 Tuesday, December 04, 2007
كد خبر: 51350

1- جناب آقاي احمد بزرگيان عضو محترم كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي از تمايل وزير جديد صنايع و معادن ، جناب آقاي محرابيان ، در وارد كردن تندر 90 به صورت ساخته شده از ساير مراكز توليد اين خودرو ، سخن گفته اند . ايشان اظهار داشته اند اگر ميزان توليد شركت ايران خودرو و پارس خودرو تا پايان سال به 600 دستگاه در روز نرسد ،امر واردات قوت خواهد گرفت .

2- جناب آقاي بزرگيان حتما در جريان كار قرارداد و توليد تندر 90 بوده اند .

اول- ايشان حتما به ياد دارند كه رئيس مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي آقاي دكتر طهماسبي 4 ايراد به قرارداد ال 90 گرفته بودند و پس از آنكه بر مسند وزارت صنايع و معادن تكيه زدند ، موضوع اصلاح قرارداد ال 90 را مجدانه پيگيري كردند . بي گمان در اين امر مهم اعضاي محترم كميسيون صنايع و معادن و بعدا كميسيون اصل 90 ، ايشان را با صداقت و صراحت تمام حمايت و پشتيباني مي كردند .

دوم- در اواخر بهمن 84 آقاي دكتر طهماسبي ، دستور توقف كارها در هر دو شركت پارس خودرو و ايران خودرو را صادر كردند . و حتي مدير كل خود را براي كنترل توقف كارها به دو شركت مذبور اعزام كردند . ايشان حتي نقل به مضمون تهديد كردند كه اگر اصلاحات مورد نظر اعمال نشود ، سرنوشتي شبيه قرارداد ترك سل و تاو پيدا خواهد كرد.

سوم- اعتراض آن روز بنده اين بود كه اين مسائل را به رسانه ها نكشانيد و آن را در داخل وزارت خانه و سازمان گسترش و رنو پارس حل و فصل كنيد .

استدلالم هم اين بود كه فضاي شديدا منفي ايجاد شده باعث ترس سرمايه گذاران خارجي و حتي ايراني شده . و شروع يا تداوم كارها به تاخير مي افتند و در نتيجه محصول نهايي در موعد مقرر به بازار عرضه نمي شود .

در آينده كسي به دنبال دلايل به تاخير افتادن كارها نخواهد بود بلكه همه از بي عرضگي مديران دست اندركار شكايت خواهند كرد . كه متاسفانه مدتي است آن پيش بيني به وقوع پيوسته و شاهد هستيم كه عزيزان ، بدون توجه به عوامل ايجاد كننده تاخير به دنبال سرزنش اين و آن هستند .

چهارم- ايشان حتما به ياد دارند كه به همت كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي در خرداد 85 قرارداد ال 90 اصلاح شد و تفاهم نامه اجراي 4 پيشنهاد مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي بين وزارت صنايع و معادن ، سازمان گسترش و جناب آقاي احمد توكلي به امضا رسيد . و ادامه كار نصب تجهيزات خط توليد در شركت هاي پارس خودرو ، پس از چند ماه وقفه و توقف ، مجددا شروع شد . اما جوسازي ها متاسفانه ادامه يافتند .

پنجم- آقاي بزرگيان حتما اطلاع ندارند كه در اوئل خرداد 85 ، مدير عامل وقت پارس خودرو كه خط توليد را آماده بهره برداري كرده و حتي نمونه آزمايشي را نيز توليد كرده بودند طي نامه كتبي از شركت رنو پارس درخواست LC براي گشايش اعتبار CKD نموده ولي با كمال تعجب پاسخي منفي شنيد . آقاي گابريل مدير عامل قبلي رنو پارس اعلام كرد ، با توجه به اصلاحات انجام شده در متن قرارداد، تا ميزان ساخت داخل به رقم 50 درصد نرسد ، نمي توانيم قطعات را براي شما ارسال كنيم .

كوششهاي مهندس اميري مدير عامل پارس خودرو ، كه خط توليد خود را براي شروع توليد آزمايشي آماده كرده بود ، به جايي نرسيد و به خاطر 2 يا 3 % عقب ماندگي در ساخت داخل كردن قطعات ، شروع توليد ماه ها به تعويق افتاد .

علت اين بود كه در قرارداد قبلي آمده بود كه شركت رنو پارس حداكثر تلاش و سعي خود را مي نمايد تا توليد را با 50% ساخت داخل شروع نمايد . ولي در قرارداد اصلاحي عبارت "حداكثر تلاش و سعي" تبديل به "تعهد مي نمايد" شده بود .

ششم- به احتمال زياد آقاي بزرگيان اطلاع دارند كه پس از حصول اطمينان از 50% ساخت داخل ، قطعات منفصله توسط رنو پارس سفارش و حمل شدند . ولي متاسفانه چندين ماه در گمرك باقي ماندند زيرا ماجراي گروكشي از رنو ( به خاطر جلوگيري تركيه از صادرات سمند به تركيه ) مطرح شده بود . براي واردات مگان رنو ايراد گرفتند كه ...، و براي واردات قطعات منفصله تندر 90 ايراد گرفتند كه چون شركت رنو پارس خودش توليد كننده نيست ، نمي تواند قطعات منفصله را وارد نمايد . در حاليكه هم شركت سازه گستر و هم شركت ساپكو براي شركت هاي متبوع خود همان كار را مي كردند و ايرادي هم گرفته نمي شد . حل اين مساله ساده هم چندين ماه به طول انجاميد تا مدير كل خودروي وزارت صنايع از خر شيطان پايين آمدند و مجوز ترخيص را صادر نمودند .

هفتم- بد نيست آقاي بزرگيان از هيات مديره جديد رنو پارس بپرسند كه چرا به دستور وزير صنايع از ايجاد شركت ايد كوپرس ممانعت كردند و كار پرس قطعات بدنه را به گردن شركت سايپا پرس انداختند كه تمام ظرفيت توليدش پر بود و تمام وقت خود را صرف توليد انبوه براي سايپا و پارس خودرو مي كرد . يكي از گره هاي اساسي تاخير در آنجا وجود داشت و دارد و به آساني قابل حل نيست .

هشتم – وزير صنايع وقت ، سازمان گسترش و خودرو سازان را تحت فشار قرار داد تا نسبت به انجام پيش فروش و ايجاد تعهدات اقدام نمايند . آنها نيز به ناچار دستور را اجرا كرده و حدود پانصد ميليارد تومان نقدينگي به دست آوردند و تعهد ايجاد كردند . اما مبلغ به دست آمده را به رنو پارس ندادند تا به قطعه سازان ايراني پرداخت نمايد تا آنها مواد اوليه و هزينه هاي تجهيز خطوط توليد خود را تامين نمايند و سفارشات خود را (عليرغم تحريم هاي موجود و مشكلات بانك هاي خارجي ) انجام دهند . بلكه آن را صرف پرداخت بدهي هاي خود نمودند . آقاي بزرگيان مي توانند بپرسند چرا ؟ آيا غير از اين است كه به علت بدهي هاي فراوان ، كمبود تسهيلات بانكي (به خاطر كاهش نرخ سود بانكي ) ، آنها مجبور بوده اند ؛ مبالغ دريافتي را صرف پرداخت ساير بدهي هايشان بنمايند ؟ آيا پرسيده ايد عامل بهم ريختگي وضع تسهيلات بانكي ، كاهش سقف اعتبارات قبلي و ... چه كساني بوده اند ؟

نهم- آقاي بزرگيان اطلاع دارند كه فقط چهار قطعه ساز ( كه مشهور هم هستند و كيفيت كارشان در ساير موارد قراردادهايشان تاييد شده است ) نتوانسته اند كيفيت و كميت توليد خود را (با توجه به كمبود نقدينگي ، دير سفارش دادن مواد اوليه ، مسائل و مشكلات كه جديدا حادث شده ناشي از مشكلات گشايش اعتبار توسط بانك هاي خارجي و ... ) در راس موعد مقرر به حد برنامه از پيش تايين شده برسانند .

3- اصولا پرسيدني است نقش خودروسازان ما در اين تاخيرات چه بوده است كه در صدد تنبيه آنها بر آمده ايد؟ وقتي تصميم گيران و صحنه گردانان افراد ديگري بوده اند ؟

4- حتي اگر وزير جديد صنايع و معادن ، از فرايند پر فراز و فرود قرارداد ال 90 و وقايع اتفاقيه چند سال اخير كم اطلاع بوده باشند ، كه البته بعيد است ، و حتي اگر ايشان براي حمايت از مشتريان تندر 90 ، درصدد صدور مجوز واردات خودروي ساخته شده باشند ، آقاي بزرگيان و ساير اعضاي محترم كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نبايد بر اين آتش بدمند و به خاطر تاخير چند ماهه ، خود را در دام واردات بيندازند . رنو از روز شروع مناقشات ، 3 بند از 4 بند پيشنهادي مركز پژوهش هاي مجلس را پذيرفته بود و فقط بر سر بند چهارم كه مربوط به صادرات بود مشكل داشت كه آن هم با پي گيري شما عزيزان حل شد . حال چه شده كه امر صادرات تبديل به واردات CBU شده است ؟ اصلا نفس اين كار خارج از شئونات نمايندگان محترم مجلس نيست؟

5-در خاتمه ياد آور مي شوم كه ال90 هاي ساخت ساير كشور ها ، با تندر 90 توليد ايران ، حداقل در بخش موتور و بدنه و ....... متفاوت است . و خريداران خودروهاي وارداتي مغبون خواهند شد . چون خودروي با مارك داچيا خواهند خريد نه با مارك رنو .

6-در چندين سال گذشته شاهد تاخير در ساخت داخل كردن سمند ، 206 ، و 206 صندوق دار نبوده ايم ؟ كه حالا چنين دچار ترس شده ايم ؟

در چندين سال گذشته خودروسازان ما تاخير در تحويل تعهداتشان نداشته اند كه حالا مي خواهيم آنها را با واردات تنبيه كنيم ؟

7- در ضوابط مدون وزارت صنايع و معادن براي هر روز و هر ماه تاخير در تحويل به موقع جريمه نقدي در نظر گرفته شده است . و تا كنون براساس آن ضابطه عمل مي شده است . چرا فقط براي اين خودرو مي خواهيد ضابطه موجود را پاك كرده و ضابطه جديدي را بگذاريد ؟ چرا ؟

این نماینده های مجلس گویا از هیچ چیز خبر ندارند!
1-اگر اینها تعهد کردند و قرارداد بسته اند ... مشکلات این میان به مردم مربوط نیست!
2-ال نود در بعضی کشور ها با نام رنو تولید می شود. و در اینجا منظور از واردات( سفارش ساخت به کشور خارجی است! که می تواند با هر امکاناتی صورت بگیرد!)
3-ضوابط مربوط به پرداخت جریمه شامل ال نود نمی شود! چون آنها گفته اند که بر اساس قرعه کشی اعلام می کنند! ( که آنها هم تا به اندازه کافی تولید نکنند! قرعه کشی نمیکنند!) یعنی اگر 10 سال دیگر هم این ماجرا طول بکشد آنها طبق قول خود عمل کرده اند! و گویا کسی نمی تواند شکایت کند! پس خبری از جریمه نیست نماینده جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

بگذارید ال نود یا وارد شود یا طرحی بگذارید که ضرر واقعی ملت محاسبه و به اونها داده شود!
نه اینکه 400 هزار تومان برای نزدیک به یک سال گذاشتن 5 میلیون پول!
و همینطور اینکه با این وضعی که تمام ماشین ها گرون شداند! ( اگر آنروز ثبت نام می توانستید با 11 میلیون یک 405 بگیرید امروز با 14 میلیون هم نمیتونید همون 405 رو بگیرید!
پس در صورت انصراف از 2 طرف بلکه بیشتر ضرر است برای مردم!
:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

mohammad1983
4 December 2007, 10:29 PM
دوستان لوگان سوار به دليل اينكه لوگان ستون هاش بلنده تو سرعت صداي باد كه به اتاق ميخرد شنيده نميشه؟؟

ar1358
5 December 2007, 04:18 AM
ماجراي حضور تندر-90 در سبد جوايز بانكي

گروه خودرو- قرار گرفتن تندر-90 در سبد جوايز بانك ملت در شرايطي كه بسياري از متقاضيان اين خودرو هنوز موفق به دريافت خودروي خود نشده‌اند، با واكنش‌هاي بسياري از سوي آنها مواجه شده است. ثبت‌نام‌كنندگان معتقدند كه شركت‌هاي خودروساز مي‌بايست ابتدا به تعهدات عقب‌مانده خود عمل كنند و پس از آن تندر-90 را به عنوان جوايز بانكي به بانك‌ها واگذار كنند.

اما نكته‌اي كه شايد بسياري از ثبت‌نام‌كنندگان تندر-90 به خاطر نداشته باشند، اين باشد كه براساس گفته احمد قلعه‌باني، مديرعامل شركت سايپا، شركت پارس خودرو پيش از انجام ثبت‌نام از متقاضيان تندر-90 و با توجه به اينكه انتظار مي‌رفت دو مدل E0 و E1 با استقبال بيشتري مواجه شوند، تعدادي خودروي تندر-90 مدل E1 را در اين شركت توليد، ولي پس از انجام ثبت‌نام و عدم استقبال مردم از اين خودرو در انبار باقي‌ماند.
ظاهرا در اين بين شركت پارس خودرو تصميم دارد كه اين خودروها را به صورت آزاد وارد بازار كند و بخشي از اين خودروها را كه با استقبال مردم مواجه نشده است،نيز طي توافقي كه با بانك ملت صورت داده به اين بانك بسپارد تا به اين طريق هم بتواند قيمت اين خودرو را در بازار متعادل كند و هم بتواند به طريقي انبار خود را از خودروهاي توليدي خالي كند.
از سويي ديگر، روابط عمومي بانك ملت در گفت‌وگو با خبرنگار ما نيز اذعان كرد كه طي قراردادي كه سال گذشته با شركت پارس خودرو منعقد شده اين شركت موظف است تعداد دوهزار و 200 دستگاه خودروي تندر-90 مدل E1 را تا پايان سال به اين بانك تحويل دهد.

iriboy
5 December 2007, 05:53 AM
سلام دوستان من e2 تحویل گرفتم اولا کفی پلاستیکی مخصوص تندر اومده؟ بعد کار کامپیوتر سفری چطوریه؟

amir ehsan
5 December 2007, 12:01 PM
با چرخاندن دسته راهنما نور بالا روشن نميشه. بلكه با كشيدن دسته راهنما به سمت خودتون روشن و خاموش ميشه ولي اگه يه كم بيشتر بكشيد مياد بالا ميمونه و فقط نور بالا روشن ميشه و توي پانل يه چراغ آبي روشن ميشه

در مورد سيم كشي . من امروز خيلي گشتم ولي سوكت خاص مه شكن تندر رو كه سوكتش دقيقا شبيه سوكت مه شكن ريو هست پيدا نكردم . ريو هم سوكت نداره. بلكه با سر سيم متصل كرده و بعد اونو با چسب اكواريوم آب ناگذر ميكنند.

در ضمن سيم كشي هم نداره . بايد سيم بكشند يا كل سيم كشي رو ور دارند وروش سيم كشي اي 2 بندازن كه نميصرفه

يه دسته راهنما هم ميخواد كه 44 تومنه

ولي من نميخرمش چون چه بسا دسته راهنما رو هم عوض كنيم واي اون لامپ نشانگر روي پانل روشن نشه

من تصميم گرفتم بدم به نمايندگي و سيم مربوط به مه شكن عقب رو بكشه جلو و فيوز اون رو تو جعبه فيوز عوض كنه(15آمپرش رو بندازه). حالا هم مه شكن با دسته راهنما روشن ميشه و هم انديكاتور پانل روشن ميشه (هرچند برعكس). بعدش هم تو اون دوتا جا كليدي زير ترمز دستي يه كليد و يه سيم كشي جديد و ساده براي مه شكن عقب تعبيه ميكنم

سيم كشه ميگفت ميتونه بايه كليد مهشكن عقب هرسه تا چراغ مه شكن عقب و دوتاي جلو رو برات يكسره كنم . قبول نكردم . آخه تو شهر كه ميخواي مه شكن جاوت روروشن كني مه شكن عقب راننده پشت سريت رو كور ميكنه.

من وقتی طبق دفترچه راهنما ،قسمت میانی دسته راهنما را می چرخانم نمایشگر مه شکن در صفحه آمپر روشن می شه ولی با نور بالا است و وقتی نور پایین می زنی این نمایشگر قطع می شه روی همین شواهد احتمال می دم سیم کشی مربوطه وجود داشته باشه ،ولی روشن شدن پرژکتور باید با نور پایین هماهنگ باشه.

erfan_eri
5 December 2007, 12:31 PM
دوستان لوگان سوار به دليل اينكه لوگان ستون هاش بلنده تو
سرعت صداي باد كه به اتاق ميخرد شنيده نميشه؟؟

نه من باهاش دیروز رفتم جاده خیلی نرم یود البته فشار نیوردم بهش

raminmohamad
5 December 2007, 12:33 PM
با سلام خدمت آقای soja
من جای شما بودم ماشین رو تحویل نمی گرفتم
چرا تحویلش گرفتی؟

راستی منم اسمم در اومد:):)

chem48
5 December 2007, 06:40 PM
با سلام خدمت دوستان
ديروز يه e2 ديدم رينگ هاش ساده مثل e0 بور ولي با رينگ 15 . مگه قرار نبود رينگشون اسپورت باشه اما متفاوت از e1 ؟

ar1358
5 December 2007, 11:00 PM
فعلا تغيير مدير نداريم :
پيش بينی واردات تندر 90 برای تنبيه شرکتهايی صورت گرفته بود که نسبت به تعهدات خود پايبند نباشند
چهارشنبه، 14 آذر 1386
ساعت: 14:45 Wednesday, December 05, 2007
كد خبر: 51435

به گزارش خبرخودرو ، علی اکبر محرابیان با بیان اینکه وزارت صنایع و معادن در جهت اهداف اصل 44 قانون اساسی مورد تاکید رهبر و مسئولان نظام پیشتاز است، گفت: این وزارتخانه بیشترین میزان خصوصی سازی را داشته و طی چند ماه اخیر خصوصی سازی آن توسعه جدی یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، وزیر صنایع و معادن تصریح کرد: خصوصی سازی یکی از برنامه های وزارت صنایع و معادن است که قول آن به مردم و مجلس قبل از کسب رای اعتماد داده شده بود؛ بنابراین قطعا آنرا دنبال خواهیم کرد. ولی اگر دولت بخواهد برای نظم بخشیدن به موضوعی که به مسائل حاکمیتی کشور مربوط است اقدام کند به معنای نقض اصل 44 قانون اساسی نیست.

به گفته وی، طی 8 ماه اخیر بیش از چند هزار میلیارد تومان واگذاری صورت گرفته که کارمندان دولت و پرسنل این وزارتخانه به بخش خصوصی منتقل شده اند؛ بنابراین اگر یک اداره کل ارتقا سطح داده و به معاونت تبدیل شود نقض اهداف از پیش تعیین شده دولت نیست.

وي با اشاره به وضعیت فعلی خودروی تندر در کشور گفت: وضعیت تولید خودروی تندر در کشور مناسب نیست و طرف فرانسوی به تعهدات خود عمل نکرده بود، این درحالی است که براساس جلسات برگزار شده با طرف فرانسوی قرار شد شرکتهای خودروساز نسبت به تحویل خودروهایی که مردم از پیش برای آنها ثبت نام کرده بودند، تا آخر سال اقدام کنند.

وزیر صنایع ومعادن افزود: در زمان ثبت نام از مردم، این خودرو تولیدی نداشت ولی براساس برنامه ریزی های صورت گرفته تولید آغاز و طبق برنامه پیش می رود، این درحالی است که در ابتدا تولید روزانه 50 دستگاه برای این خودرو متصور شدیم که در مرحله بعد به 100 دستگاه رسید اما در حال حاضر باید روزانه 300 دستگاه از این خودرو را تولید کنیم و این رقم را تا پایان سال به 600 دستگاه در روز برسانیم.

به گفته وی در شرایط فعلی تولید خودروی تندر، نیاز به واردات نیست و پیش بینی واردات برای تنبیه شرکتهایی صورت گرفته بود که نسبت به تعهدات خود پایبند نباشند.

وزیر صنایع و معادن ادغام یا تفکیک خودروسازان را یک مسئله بنگاهی دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع باید در مجامع و هیئت مدیره ها مطرح و به تصویب رسد و ادغام هیچگونه پشتوانه دولتی ندارد و اگر هیئت مدیره ها و مجامع به نتیجه ادغام برسند قطعا وزارت صنایع حمایت خواهد کرد.

محرابیان با اشاره به سهام بالای وزارت صنایع و معادن در شرکتهای خودروسازی گفت: فعلا با ادغام خودروسازها موافق نیستیم، چراکه مهمترین مسئله ادغام این است که خودروسازها بازارهای خود را رقابتی کرده و هزینه های اضافی خود را کاهش دهند که برای این کار باید ساختارها مناسب سازی شده و شرکتها بر روی ساختارهای خود کارکنند.

وزیر صنایع و معادن عدم مصاحبه برخی از مدیران وزارتخانه متبوعش را به دلیل کم کاری و راکد بودن فعالیت آنها ندانست و گفت: عدم تعاملات رسانه ای برخی مدیران نظیر رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به معنای عدم فعالیت آنها نیست چراکه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران یک سازمان توسعه ای است که فعالیت های مطلوبی داشته و البته باید فعالیت های خود را گسترش دهد.

محرابیان تصریح کرد: هر نوع تغییر در وزیر یک وزارتخانه به معنای تغییر مدیران زیرمجموعه ها نیست و هرکجا نیاز به تغییر باشد قطعا این کار را انجام خواهیم داد.

محرابیان در خصوص وضعیت مدیریت خود بر ستاد تبصره 13 گفت: ستاد تبصره 13 متشکل از تعدادی از وزرا و معاونان رئیس جمهوری است و تا زمانیکه رئیس جمهوری صلاح بدانند در مدیریت این ستاد فعالیت خواهم کرد.

وزیر صنایع و معادن در پاسخ به پرسش با مفصل خواندن گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از صنایع خودروسازی کشور تصریح کرد: از همکاران خود درخواست کرده ام تا برروی این گزارش مطالعاتی صورت داده و بررسی کنند که چگونه می توان از نظرات مندرج در این گزارش استفاده کرد که این موضوع در دست بررسی است.

وی افزود: در مورد عادلانه بودن یا نبودن این گزارش بعد از نظر کارشناسان وزارتخانه اظهار نظر می کنم.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر افزایش قیمت خودرو طی چند ماه اخیر تصریح کرد: ممکن است خودروی خاصی به دلایل خاصی افزایش قیمت داشته باشد. البته در برخی مواقع افزایش قیمت تابع عرضه و تقاضا بوده و تحت کنترل وزارت صنایع و معادن نیست اما عرضه و تقاضا برخی خودروها ممکن است قیمت را بالابرده باشد که دلایل مختلفی دارد.

وزیر صنایع و معادن گازسوزکردن خودروها را یک حرکت و عزم ملی دانست و تصریح کرد: به دلیل سهمیه بندی بنزین تمایل مردم به خرید خودروهای گازسوز بیشتر شده چراکه گاز در کشورمان سهمیه بندی نیست، این درحالی است که هدف اصلی سهمیه بندی بنزین تولید خودروهای کم مصرف بود.

محرابیان از کنترل قیمت خودرو طی سه ماه اخیر خبرداد و اظهار داشت: در صورت مقایسه آمار قیمتهای خودرو در سه ماه اخیر مشاهده می شود تفاوت قیمت فروش خودروسازها با قیمت بازار کاهش چشمگیری داشته ولی ممکن است برخی خودروها در برخی روزها افزایش قیمت داشته باشد.

وی افزایش قیمت خودروی" پژو 206" را به دلیل کم مصرف بودن این خودرو دانست و تصریح کرد: تلاش ما این است که با تولید مناسب و پرکردن زمینه های موجود درخواست مردم را پاسخگو باشیم ضمن اینکه در مورد افزایش قیمت خودروهای سنگین نیز نکته حائز اهمیت این است که هرگونه افزایش قیمت این خودروها باید به تایید وزارت صنایع و معادن برسد که ما در این راستا نیز طی سال اخیر هیچگونه افزایش قیمتی نداشته ایم.

ar1358
5 December 2007, 11:01 PM
واردات تندر 90 مشتريان را در بحث خدمات پس از فروش دچار مشكل مي كند
چهارشنبه، 14 آذر 1386
ساعت: 12:42 Wednesday, December 05, 2007
كد خبر: 51410

به گزارش خبرخودرو ، رئيس انجمن خودروسازان در راستاي روند پروژه تندر 90 گفت : در شرايط كنوني واردات تندر90 به صلاح نمي باشد به اين دليل كه تندر 90 كه از خارج وارد مي شود مشخصاتش كاملا با تندر 90 توليد داخل متفاوت است و مشتريان را در بحث خدمات پس از فروش دچار مشكل مي كند .

احمد نعمت بخش افزود : در كشور ما اين اولين باري نيست كه در روند كار خودروسازان تاخير صورت مي گيرد بالاخره در وزارت صنايع هم كميته اي وجود دارد كه براي تاخير در تحويل جريمه هايي را در نظر مي گيرد و باعث احقاق حقوق مصرف كننده مي شود به اعتقاد من با توجه به مشكلات عديده اي كه جلوي راه اين پروژه بوده از زمان عقد قرارداد و بعد از آن هم ايراديس كه به قرارداد گرفته شده و مشكلات مربوط به قطعه سازان بايد به آنها حق داد البته نمي گوييم كاملا بي تقصيرند ولي با توجه به مشكلات بايستي مسئولين و خريداران كمي مدارا كنند .

وي در ادامه اظهار داشت : زماني كه شركت رنوپارس در نظر داشت قطعات مورد نظرش را وارد كند اين روند 25 ماه به طول انجاميد چرا كه اجازه ترخيص از گمرك را نداشت تا اينكه بالاخره وزارت صنايع مجاب به انجام اين كار شد .

نعمت بخش افزود : طي جلساتي كه با مدير عامل جديد شركت رنو پارس داشتيم ايشان قول دادند امسال 67 هزار دستگاه توليد كنند و اگر اينگونه باشد بيش از 90% ثبت نام كنندگان را پاسخگو خواهد بود . لذا بنده به صلاح نمي بينم كه واردات اين خودرو را داشته باشيم خودرويي كه قرار بود درصدي از آن بر اساس الحاقي قرارداد صادرات شود .

وي افزود : در اين صورت شركت رنو نيز استنباط خواهد كرد كه ما در بحث صادرات جدي نيستيم و قرارداد را جدي تلقي نكرديم . توليد كنندگان هم بايد بر اساس فرمول وزلرت صنايع بابت هرماه تاخير جريمه اي را به خريداران پرداخت كنند كه حقشان تضييع نگردد .

نعمت بخش در پايان افزود : اصولا هر خودرويي كه شروع به روند توليد مي كند مشكلاتي را به دنبال دارد به خصوص اين خودرو كه بيش از 50% آن ساخت داخل خواهد بود كار ارزشمندي است . من چندين سال مدير صنايع بوده ام و سابقه نداشته خودرويي شروعش با بيش از 50% ساخت داخل باشد از طرفي قطعه سازان داخلي نيز از طرفهاي خارجي خود دانش فني گرفته اند و مواردي هم شريك شدند كه اين كيفيت و توان قطعات ما را بالا مي برد و در نتيجه خودروي توليدي هم با كيفيت خواهد بود .

raminazad
5 December 2007, 11:58 PM
من وقتی طبق دفترچه راهنما ،قسمت میانی دسته راهنما را می چرخانم نمایشگر مه شکن در صفحه آمپر روشن می شه ولی با نور بالا است و وقتی نور پایین می زنی این نمایشگر قطع می شه روی همین شواهد احتمال می دم سیم کشی مربوطه وجود داشته باشه ،ولی روشن شدن پرژکتور باید با نور پایین هماهنگ باشه.

منظور شما از نمايشگر مه شكن كدوم نمايشگر هست ؟ لطفا توي تصوير توضيح بدين . فكر نكنم اينطور باشه .

reza.mortazavi
6 December 2007, 02:48 AM
اقا اول اینکه مبارکت باشه.
دوم اینکه یعنی هیچ جوره LP نمی دن؟
و سوم از ایرانخودرو گرفتی دیگه؟کی پول ریختی شما و کی ماشینو تحویل دادن؟

amir ehsan
6 December 2007, 09:25 AM
منظور شما از نمايشگر مه شكن كدوم نمايشگر هست ؟ لطفا توي تصوير توضيح بدين . فكر نكنم اينطور باشه .
توی تصویر برات مشخص کردم فقط این نمایشگر با چرخاندن قسمت میانی دسته راهنما روشن می شه و در حالت نور بالا فعال می شه در عکس هم حالت نور بالا و مه شکن را براحتی می تونی ببینی.

mohammad1983
6 December 2007, 11:44 AM
امروز چند تا e2‌فول ديدم تو خيابون همشون ميگفتن راحت گرفتيم.يكيشون كه شهريور تحويل گرفته بود.پس اينا همه آشنا دارن.!!

raminmohamad
6 December 2007, 02:37 PM
امروز دعوتنامه اومد فقط ای2 عادی
به نظرتون چه کار کنم؟

saedraz
6 December 2007, 05:22 PM
به نظرتون چه کار کنم؟

ببخشید شما ایران خودرو ثبت نام کردید یا پارس خودرو(سایپا).

raminmohamad
6 December 2007, 05:46 PM
ایران خودرو

raminazad
6 December 2007, 05:47 PM
توی تصویر برات مشخص کردم فقط این نمایشگر با چرخاندن قسمت میانی دسته راهنما روشن می شه و در حالت نور بالا فعال می شه در عکس هم حالت نور بالا و مه شکن را براحتی می تونی ببینی.

سلام

عجيه اصولا بايستي با چرخاندن حلقه ابتدائي يا همون حلقه زير دكمه بوق ابتدا چراغهاي كوچيك جانبي(توي چراغ راهنماي جلو) روشن بشه كه در اين حالت مه شكنها روشن نميشن .بعدش با يه دور چرخوندن ديگه چراغهاي نور پائين جلو روشن ميشن كه حالا ميتوني با حلقع مياني مه شكن عقب رو روشن كني . و اصولا نبايد ربطي به نور بالا داشته باشه.

نگران نباش چيز مهمي نيست نمايندگي ببر برات درست ميكنند . سفينه كه نيست يه ماشينه شبيه ماشينهاي ديگه( ولي محشره:icon_cool)

راستي من ميخوام چراغ داخل داشبورد بگيرو و نصب كنم كه جاش آماده است هم جاي كليد و هم جاي چراغ مونده يه سيم كشي ساده . شما هم اگه تونستين قيمت و در دسترس بودن اين دوتا رو پيگيري كن . منم سراغ مه شمنها ميرم . فك كنم هفته آتي بدم ببندنش .

taba
6 December 2007, 09:27 PM
به نظرتون چه کار کنم؟

اولا مبارکه ان شاءالله خیرشو ببینی.
برای تبدیل و انتخاب LP باید با دعوتنامه یه سر بری اداره فروش ایران خودرو واقع در کیلومتر 14 جاده قدیم کرج درب 16 ایران خودرو. امیدوارم اونجا راهنماییت کنن و موفق بشی مدل ماشینو عوض کنی. (این کار در سری سوم برای تبدیل E1Cp به مدل فول E1CPSP جواب داده و خوشبختانه بعضی از دوستان این جمع موفق شدن تحویل بگیرند. البته به استثناء خودم که هنوز منتظرم).
البته اگر ساکن شهرستان هستی کارت سختتر میشه ولی به نظر من ارزششو داره که یکی دو روز هم که شده به تهران بری و موضوع را پیگیری کنی. سعی کن صبح ساعت 8 اداره فروش باشی چون باید کلی بدوی. حتما حتما همانروز کارتو پیگیری کن تا دستور تبدیل را بگیری.

ar1358
6 December 2007, 11:13 PM
واردات تندر 90 مترادف با گراني آن است
پنجشنبه، 15 آذر 1386
ساعت: 10:03 Thursday, December 06, 2007
كد خبر: 51457

تاخير در واگذاري تندر 90 كه به دليل تامين نشدن به موقع قطعات آن اتفاق افتاد منجر به تصميم گيري جديد در وزارت صنايع شده است . علي اكبر محرابيان راه واردات مستقيم را براي پاسخ گويي به نعهدات موجود پيشنهاد كرده كه اقدامي مسئولانه به نظر مي رسد. اما واكنش احمد بزرگيان نماينده مجلس فعلا اين ماجرا را به چالش كشيده است . نكته جالب در مورد امكان واردات به جاي توليد اين است كه طبق قرارداد قيمت تمام شده خودروها تغيير خواهد كرد .

خبرنگاران ايراني حاضر در نمايشگاه فرانكفورت امسال خوب به ياد دارند كه مدير كل پروژه X90 در دنيا يعني آمار دو تور به اين نكته اشاره كرده بود . دو تور با اشاره به مفاد قرارداد في ما بين و امكان واردات به جاي توليد گفت : " مسئله اين است كه توليد تندر 90 براي ما به صرفه تر است چون بر مبناي قرارداد ما به خاطر توليد از تعرفه هاي تشويقي استفاده مي كنيم . درحاليكه اگر قرار به واردات باشد اين تعرفه بيشتر خواهد شد و قيمت تمام شده نيز افزايش خواهد يافت . "

بنابر اين با واردات تندر 90 بايد تغييراتي در قيمت پايه آن ايجاد شود . البته اين كار چندان تاثيري در بازار اين خودرو نخواهد داشت به اين دليل كه در حال حاضر خودروهاي تندر 90 موجود در بازار با ارزش افزوده حيرت انگيزي در بازار عرضه مي شوند .

ar1358
6 December 2007, 11:14 PM
هزار دستگاه تندر 90 توليد شده است
پنجشنبه، 15 آذر 1386
ساعت: 13:11 Thursday, December 06, 2007
كد خبر: 51488

به گزارش خبرخودرو ، مديرعامل گروه خودرو سازي سايپا گفت: تاكنون 8 هزار دستگاه خودروي ال 90 توليد و به مشتريان تحويل شده و يا در حال تحويل است.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، احمد قلعه باني ابراز اميدواري كرد: تا پايان سال با افزايش ظرفيت توليد خودروي تندر 90 ، اين خودرو به همه كساني كه ثبت نام كرده اند تحويل داده شود.

وي با بيان اينكه ظرفيت توليد ال 90 در ابتدا روزانه 40 تا 50 دستگاه بوده است گفت:‌ اكنون توليد روزانه در پارس خودرو به 150 دستگاه رسيده است .

قلعه باني گفت: در صورتي كه شركت رنو پارس قطعات لازم را تامين كند آمادگي داريم ظرفيت توليد خودروي تندر90 را به 600 دستگاه در روز افزايش دهيم و مشكلي در زمينه افزايش توليد وجود ندارد.

قلعه باني با اشاره به تلاش شركت رنو پارس براي تامين قطعات تندر 90 و افزايش توليد گفت: ‌به علت مشكل سيستم تداركات و بحث هاي گمركي اين شركت قطعات را به اندازه كافي تامين نمي كرد اما به تدريج اين موضوع سرعت گرفته است.

وي با بيان اينكه مرحله چهارم واگذاري خودروي تندر 90 به مشتريان در حال انجام است گفت: به زودي مرحله پنجم واگذاري نيز اغاز خواهد شد .

amir8ipe
7 December 2007, 11:39 PM
از تیر تا الان روزی 1 شده روزی 40 تا!
چه جوری تا آخر سال روزی 40 تا میشه 600 تا . خیلی جالبه!
فکر کنم مسولین سایپا اندکی ترسیده اند از واردات. هاهاها!

amir ehsan
8 December 2007, 09:53 AM
سلام

عجيه اصولا بايستي با چرخاندن حلقه ابتدائي يا همون حلقه زير دكمه بوق ابتدا چراغهاي كوچيك جانبي(توي چراغ راهنماي جلو) روشن بشه كه در اين حالت مه شكنها روشن نميشن .بعدش با يه دور چرخوندن ديگه چراغهاي نور پائين جلو روشن ميشن كه حالا ميتوني با حلقع مياني مه شكن عقب رو روشن كني . و اصولا نبايد ربطي به نور بالا داشته باشه.

نگران نباش چيز مهمي نيست نمايندگي ببر برات درست ميكنند . سفينه كه نيست يه ماشينه شبيه ماشينهاي ديگه( ولي محشره:icon_cool)

راستي من ميخوام چراغ داخل داشبورد بگيرو و نصب كنم كه جاش آماده است هم جاي كليد و هم جاي چراغ مونده يه سيم كشي ساده . شما هم اگه تونستين قيمت و در دسترس بودن اين دوتا رو پيگيري كن . منم سراغ مه شمنها ميرم . فك كنم هفته آتي بدم ببندنش .

پس هفته دیگه من متظر اخبارخوب میشم تا بعدش ادامه روی راه شما درنصب پرژکتورها بشم. موفق باشی.:grimace:

ar1358
8 December 2007, 01:24 PM
واردات تندر 90 به منزله پاك كردن صورت مسئله است
شنبه، 17 آذر 1386
ساعت: 11:19 Saturday, December 08, 2007
كد خبر: 51528

به گزارش خبرخودرو ، عضو كميسيون صنايع در مورد مشكلات عديله پروژه تندر 90 گفت : اگر در انجام تعهدات تندر 90 به واردات آن متوسل شويم معناي آن پاك كردن صورت مسئله است .

هاشمي ويسه در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : مسئولين اين امر بايد با توجه به مسئوليتي كه دارند مشكلات را مرتفع سازند تا خودرو در ايران توليد شود ، اصلا به صلاح نيست كه بحث واردات آن را پيش بكشيم ، همه مسئولين من جمله خودروسازان بايد مسئله را حل كنند وظيفه ايشان است .

وي افزود :با اين همه طول و تفسير و و قتي كه از كشور گرفته شد بابت اين پروژه و هزينه هايي كه از نظر مالي و سياسي و اجتماعي شده ، وارد كردن اين خودرو توجيهي نخواهد داشت .

هاشمي ويسه به عنوان يكي از اعضاي كميسيون صنايع ضمن اظهار تاسف اعلام داشت :خودروسازان بايد پاسخ گوي مردم و مجلس باشند ، اين طرح بايد مطابق با مفاد آن اجرا گردد تا مردم متضرر نشوند .

وي در پايان افزود : اين قرارداد بايد مصرانه و با تمام وجود پي گيري شود تا از منافع كشور و مردم دفاع گردد وگرنه به جاي حل مسئله ، صورت مساله را پاك كردن كاري عبث خواهد بود .

ar1358
8 December 2007, 01:25 PM
اگر واردات تندر 90 به صورت محدود صورت پذيرد اقدام خوبي در جهت نياز مشتري خواهد بود
شنبه، 17 آذر 1386
ساعت: 10:04 Saturday, December 08, 2007
كد خبر: 51512

به گزارش خبرخودرو، عضو كميسون صنايع در رابطه با مشكلات روند پروژه تندر 90 گفت : طبق قرارداد از پيش تايين شده شركت رنو پارس ملزم است توليد خودرو را در داخل كشور و بخشي هم به عنوان صادرات داشته باشد.

استكي در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : ولي با توجه به مشكلاتي كه براي شركت هاي خودروساز پيش آمد اعم از تحويل نشدن به موقع قطعات و مسائلي ديگر باعث شد تاخيراتي در ارائه به موقع محصول صورت گيرد .

وي گفت : همين امر باعث شد كه براي احقاق حقوق مردم بحث واردات خودرو مطرح شود ولي بايد توجه داشت كه وجود شبكه خدمات پس از فروش و نمايندگيهاي گسترده در سطح ايران باعث مي شود كه بتوانيم واردات را صورت دهيم و بايد نمايندگي آن را هم رنو پارس بشناسيم در اين صورت مي توان اجازه واردات به طور محدود و مشروط را داد تا خودروسازان بتوانند پاسخ گوي مردم باشند .

استكي افزود : زماني واردات انجام شود كه عوارض گمركي آن هم پرداخت گردد و خودروساز متعهد شود مثل قيمت توليد داخل آن را به مشتريان عرضه كند نه اينكه بهانه اي باشد براي شانه خالي كردن از عوارض گمركي و يا اينكه جهت ارائه محصول به مشتري بيش از چيزي شود كه تعهد كرده اند .

وي در ادامه اظهار داشت : اگر اجازه داده شود كه با كنترل خودرو وارد كنند و نهايتا مشكلات قرارداد را پي گيري كنيم روند كار در توليدات داخل و بعد هم صادرات سريع تر خواهد بود .

استكي در پايان نظر خود را چنين اعلام داشت : به نظر بنده اگر براي اجراي عهد خودروساز به مشتري به صورت محدود و تحت كنترل با همان شرايطي كه ذكر شد واردات صورت پذيرد اقدام مناسبي خواهد بود .

emad62
8 December 2007, 01:25 PM
سلام

مطلبی در مورد تشابه اسمی اسامی مرحله چهارم پارسخودرو :
ظاهراً چون ایندفه قرعه کشی در کار نبوده همه اسامی باقی مونده E1 /E0 رو اعلام کردن.
از دوستان کسی هست E0 یا E1 پارسخودرو ثبتنام کرده اما اسمش تو این مرحله نیست؟؟؟؟

آقای نوذری هم اطمینان داد که تا10-15 روز آینده قرعه کشی مختص E2 اعلام بشه. و الان حدود روزی 120-140 دستگاه E1تولید میشه و تا چند روز آینده تولید E2 رو شروع میکنن(اگه واردات آپشنهای E2 مشکلساز نشه). و فعلاً مشکل اصلی تامین آپشنهای E2 است.

mehrdad166
8 December 2007, 05:58 PM
سلام

مطلبی در مورد تشابه اسمی اسامی مرحله چهارم پارسخودرو :
ظاهراً چون ایندفه قرعه کشی در کار نبوده همه اسامی باقی مونده E1 /E0 رو اعلام کردن.
از دوستان کسی هست E0 یا E1 پارسخودرو ثبتنام کرده اما اسمش تو این مرحله نیست؟؟؟؟

آقای نوذری هم اطم&#