PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)



صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

amir ehsan
25 October 2007, 12:07 PM
من یک ال90 cp+sp حدود 40 روز پیش (قرعه کشی مرحله دوم)رنگ نوک مدادی تحویل گرفتم 4روز پیش در جاده تهران --مشهد تونستم تا سرعت 190 گاز بدم ولی دیگه ترسیدم و بیشتر نرفتم ولی اون راحتی رانندگی و فرمون را توی این سرعت ندیدم ولی فکر کنم به سرعت 200 نمی تونم دست بیابم (دور موتور در سرعت 190 حدود 5 بود)شما اگر 200تا گاز دادین بمن هم اطلاع بدین ،راستی تا اون موقع ماشینم حدود 2700 کیلومتر کارکرد داشت و در دفترچه راهنما ذکر شده که پس از 3000 کیلومتر امکان استفاده از تمامی قابلیتهای خودرو وجود دارد.

salman24h
25 October 2007, 12:54 PM
سلام به همگی
به نظر شما چکار کنم تا این ماشین یه ذره خوشگل بشه؟!

emad62
25 October 2007, 12:58 PM
تونستم تا سرعت 190 گاز بدم ولی دیگه ترسیدم و بیشتر نرفتم ولی اون راحتی رانندگی و فرمون را توی این سرعت ندیدم ...

سلام
سلام مبارک باشه:icon_cool

منظورتون از این جمله اینه که تو سرعتای بالا فرمان خیلی میلرزه و کنترلش سخته؟؟

تو یه کلیپ لوگان با دنده 4 تو کفی 180 تا رو پر کرد اما نوشته بود بیشتر نمیره! شما با 4 چند تا رفتی؟

در ضمن اگه براتون مقدور باشه از ماشینتون چندتا عکس اینجا بزارین. چون ما تا حالا نوک مدادی ندیدیم!:icon_surp
ماشینتون تولید پارسخودرو ه یا ایرانخودرو؟
کیفییت ساختش چطوره ؟ در مقایسه با ماشینای هم رنج قیمتی/ سمند/ پژو 405/206/ریو و...

ببخشید که سوالا زیاد شد:icon_surp

amahdavi2004
25 October 2007, 01:05 PM
سلام به همگی
به نظر شما چکار کنم تا این ماشین یه ذره خوشگل بشه؟!
با اين كه اين ماشين ظاهر جالبي ندارد ولي اسپرت خور خوبي دارد (با توجه به تصاويري كه ديدم) و پس اسپرت زيبا مي شود (حتي از پارس و 405 و سمند اسپرت زيباتر مي شود) ولي فكر كنم الآن هم لوازمش كم باشد و هم بالتبع قيمتشان بالا باشد كمي صبر كنيد بهتر است.

ar1358
25 October 2007, 08:49 PM
تندرها امسال تحويل مي‌شوند
هم‌اكنون تندر90 در حال رسيدن به تيراژ روزانه 100 دستگاه در دو گروه ايران خودرو و پارس خودرو است و تا دو ماه آينده ظرفيت توليد آن به 10هزار دستگاه نيز مي‌رسد.

قرارداد تندر90 پس از حرف ‌و حديث‌هاي فراوان سرانجام سال گذشته پس از اصلاح بخش‌هايي از آن نهايي و ثبت نام از متقاضيان آن انجام شد و در نهايت قرار شد كه توليد انبوه همراه با تاخير آن از امسال آغاز شود، ولي بروز مسايلي موجب شد كه تيراژ آن به برنامه پيش‌بيني نشده نرسد كه موجب بروز نگراني و اعتراض ثبت‌نام كنندگان اين خودرو شده است.

در همين رابطه محمدرضا نجفي منش - دبير انجمن قطعه‌سازان - درگفت و گو با خبرنگار خودور خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، از حل مشكل پنج قطعه‌سازي كه موجب تاخير در اين پروژه شده بودند، خبر داد و گفت: توليد اين خودرو در حال افزايش است.

وي افزود: هم‌اكنون تندر90 در حال رسيدن به تيراژ روزانه 100 دستگاه در دو گروه ايران خودرو و پارس خودرو است و تا دو ماه آينده ظرفيت توليد آن به 10هزار دستگاه نيز مي‌رسد.

او خاطرنشان كرد: البته برنامه توليد اوليه خودروسازان براي تندر90 تغيير كرده و امسال فقط 67 هزار دستگاه از اين خودرو در اين دو كارخانه توليد مي‌شود.

نجفي‌منش استانداردهاي شركت رنو را از استانداردهاي بين‌المللي نيز بالاتر دانست و گفت: اين مساله تمريني است براي ورود قطعه‌سازان به بازارهاي بين المللي است؛ با اين وجود برخي قطعه‌سازان نيز توانسته‌اند محصول خود رابه بازارهاي بين‌المللي صادر كنند.

دبير انجمن قطعه‌سازان خودرو درباره اجباري كه براي قطعه‌سازان درخصوص رعايت كيفيت در توليداتشان خاطر نشان كرد: با هر گونه سخت‌گيري براي افزايش كيفيت كار موافقيم. يعني از مطابقت استانداردهاي داخلي با استانداردهاي بين‌المللي استقبال مي‌كنيم و انتظارمان از قطعه‌سازان نيز رسيدن به اين استانداردهاست .

در همين حال مفيدي - رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران - نيز اظهار كرده است كه تندر90 براي توليد ديگر مشكل خاصي ندارد و توليد آن در ايران خودرو و پارس خودرو به طور روز افزون در حال افزايش است.

وي درخصوص تحويل تندر90 تا پايان سال تصريح كرد: طبق وعده‌هاي قبلي تا پايان سال همه‌ خودروهاي تندر90 را تحويل مي‌دهيم و حتي سهم قابل توجهي براي صادرات اين خودرو براي امسال در نظر داريم.

نظرات و پيشنهادها:

Nomad
26 October 2007, 01:53 AM
دوستان توی مجله ماشین شماره ی جدید خیلی ازش تعریف کرده ... حتما بخونید .

amir_CLK500
26 October 2007, 10:13 AM
همچین تعریف هم نکرده بودند.فقط نوشته بود توش جاداره سواریشم بدک نیست.

salman24h
26 October 2007, 04:34 PM
دوستان توی مجله ماشین شماره ی جدید خیلی ازش تعریف کرده ... حتما بخونید .


اتفاقا اصلا ازش تعریفی نکرده بود
فقط برای اینکه دل ما رو خوش کنه نوشته بود موتور توانمندی داره و فضای اتاقش هم جاداره، همین!

erfan_eri
26 October 2007, 11:04 PM
اقا اسکن می کنی ببینیم چی توش نوشته؟

crististreulea
26 October 2007, 11:27 PM
How to make Logan SPORT:

http://www.loganclub.ro/forum/dacia_logan_tuning_si_alte_modificari-f13.html
hallo all of you :icon_excl.
i don't konw if you have here english corner.
but we have!
if you have questions or anything else, please contact us!
Dacia Logan Club (http://www.loganclub.ro/forum/english_corner-f7.html)
:icon_cool

salman24h
27 October 2007, 12:19 AM
اقا اسکن می کنی ببینیم چی توش نوشته؟


سلام
اسکنر ندارم وگرنه حتما این کار رو میکردم
اگه فرصت شد همه اش رو مینویسم اینجا

ar1358
27 October 2007, 01:02 AM
وليد مگان 1600سي‌سي تا پايان سال

مژگان ميرزايي
توليد دو خودروي مگان و لوگان متعلق به شركت رنوي فرانسه در ايران از ابتدا با مشكلات بسياري روبه‌رو بود. شركت رنو كه پس از ديگر رقيب فرانسوي خود براي عرضه برخي محصولات توليدي اين شركت وارد ايران شد، در ابتداي امر براي توليد دو محصول خود با سخت‌گيري‌هاي بسياري از سوي مسوولان كشورمان مواجه شد. به طوري كه واردات و توليد مگان، يكي از محصولات موردنظر، در ابتدا با صادرات سمند ايران‌خودرو به كشور تركيه گره خورد. اما داستان توليد و واردات خودروي مگان در كشور از آنجا آغاز شد كه تركيه از ورود سمند به دليل عدم احراز استاندارد‌هاي موردنياز به كشورش جلوگيري به عمل آورد و واردات اين خودرو در حالي كه متقاضيان بسياري براي تحويل آن ثبت‌نام كرده بودند متوقف شد.

كارشكني‌هاي تركيه در توليد مگان موجب شد كه مفيدي، رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران از كشور فرانسه به عنوان گزينه ديگر واردات و توليد اين خودرو اسم ببرد.
اين نكته نيز قابل ذكر است كه هم‌اكنون علاوه بر كشور تركيه و فرانسه، خودروي مگان سدان در كشور برزيل و مگان هاچ‌بك كوپه و استيشن نيز در كشور اسپانيا توليد مي‌شود. همچنين چندين مجموعه توليدي در اروپا در حال توليد مدل‌هاي مختلف خودروي مگان هستند، اين در حالي است كه به اعتقاد مسوولان شركت پارس‌خودرو با توجه به گسترش توليد مگان در ساير كشورها، توليد آن در ايران با مشكل مواجه نخواهد شد، اما در ميان كشورهاي ذكر شده تركيه تنها كشور نزديك به ايران است كه واردات از آن اقتصادي‌تر به نظر مي‌رسد. حال بايد اين نكته را نيز يادآور شد كه اقدام به واردات از ساير كشورها افزايش قيمت اين خودرو را در پي خواهد داشت.
همچنين به اعتقاد برخي از كارشناسان، مگان تنها خودروي 5ستاره است كه طي سال‌هاي گذشته وارد ايران شده و استقبال بسيار مردم را به همراه داشته است، اما مشكلات موجود بر سر راه واردات و توليد خودروي مگان موجب كمبود اين خودرو در بازار و افزايش ناگهاني قيمت اين خودرو شد.
اين خودرو در ابتدا با قيمت 18 تا 22ميليون تومان در بازار عرضه مي‌شد، اما هم‌اكنون به دليل كمبود آن در بازار و قطع موقت واردات، قيمت آن افزايش ناگهاني يافته و به قيمت 30ميليون تومان رسيده است.
از سوي ديگر، شركت رنو براي توليد لوگان (تندر-90) نيز در ايران با مشكلات بسياري روبه‌رو بود، اين خودرو كه با توليد 60درصد ساخت داخل آغاز شد، در همان ابتدا با مشكل كمبود قطعه برخورد كه اين امر، تاخير در توليد تندر-90 و تحويل آن به متقاضيان را در برداشت. مشكلات به وجود آمده براي توليد دو خودروي مگان و لوگان كه با استقبال بسيار مردم مواجه شده بود، نشان داد كه شركت رنو بر خلاف شركت پژو نتوانست آن‌طور كه مي‌خواهد به اهداف خود در ايران دست پيدا كند.
عبدا... بابايي، مديرعامل شركت خدمات پس از فروش شركت پارس‌خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار ما به برخي از سوالات مطرح شده در مورد لوگان و همچنين توليد و واردات مگان و همچنين خدمات پس از فروش اين خودرو توضيحاتي ارائه كرد. وي در پاسخ به اين پرسش كه در صورت ادامه كارشكني مقامات ترك در زمينه توليد مگان آيا با كشور ديگري وارد مذاكره خواهيد شد يا خير اظهار داشت: طرف اصلي ما شركت رنو فرانسه است و تنها برخي قطعات از طريق كشور تركيه به دليل فاصله كمي كه اين كشور با ايران دارد، وارد كشور مي‌شود.
وي ادامه داد كه توقف واردات و توليد مگان نيز به دليل حفظ منافع ملي كشور صورت پذيرفت، در آن زمان وزارت صنايع و معادن اعلام كرد كه واردات اين خودرو بايد متوقف شود.
اما تغيير مديريت در شركت پارس‌خودرو خط‌مشي اين شركت را براي توليد مگان تغيير داد. بلاتكليفي در توليد مگان روزانه ضرر قابل توجهي را متوجه شركت پارس‌خودرو مي‌كرد. اين شركت كه از مدت‌ها قبل نسبت به تجهيز و راه‌اندازي خط توليد مگان اقدام كرده بود با آمدن مهرداد بذرپاش، مديرعامل فعلي اين شركت براي توليد اين خودرو شدت عمل بيشتري به خرج داد.
بابايي در خصوص آخرين وضعيت توليد مگان در كشور مي‌گويد: توليد آزمايشي اين خودرو آغاز شده و تا پايان سال توليد مدل 1600 سي‌سي به صورت CKD در كشور آغاز خواهد شد.
همانطوري كه گفته شد افزايش قيمت خودروي مگان و كمبود آن در بازار طي ماه‌هاي گذشته نارضايتي متقاضيان اين خودرو را در برداشته است. مديرعامل شركت خدمات پس از فروش شركت پارس‌خودرو در خصوص دلايل قيمت اين خودرو ملي طي ماه‌هاي گذشته تاكيد مي‌كند: مشكلاتي در بدو امر براي واردات و توليد اين خودرو به وجود آمد كه مانع آن شد خودرو مگان در اسرع وقت به متقاضيان تحويل داده شود كه اين امر موجب افزايش قيمت اين خودرو در بازار شده است.
بابايي همچنين اينگونه استنباط مي‌كند كه دو عامل ارائه خدمات پس از فروش و كيفيت مطلوب موجب افزايش تقاضا براي يك محصول مي‌شود و در نتيجه آن محصول در بازار با افزايش قيمت مواجه خواهد شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا شركت پارس‌خودرو توانسته به تعهدات قبلي خود در قبال ثبت‌نام‌كنندگان مگان در سال گذشته عمل كند يا خير عنوان مي‌كند؛ تعهدات سال گذشته اجرايي شده و براي سال‌جاري نيز متعهد به تحويل 3هزار دستگاه خودروي مگان شديم كه واردات اين تعداد خورو نيز در بهمن و اسفند ماه صورت خواهد پذيرفت؛ اما طي سال‌هاي گذشته چگونگي ارائه خدمات پس از فروش به خودروهاي وارداتي هميشه براي متقاضيان اين‌گونه خودروها مشكل‌ساز بوده و در بيشتر مواقع مراكز خدمات پس از فروش براي ارائه خدمات به اين‌گونه خودروها از تجهيزات كامل برخوردار نبودند.
بابايي با اعلام اين خبر كه مراكز خدمات پس از فروش اين شركت 80درصد آمادگي براي ارائه خدمات به متقاضيان اين خودرو را دارند، اظهار داشت: مراكز خدمات پس از فروش پارس‌خودرو از 80درصد آمادگي براي ارائه خدمات به اين خودرو برخوردار هستند و اين 20درصد مابقي نيز 10درصد آن به دليل فاصله مكاني بين نمايندگي‌ها است و مابقي نيز به دليل برخي قطعات است كه به دليل اينكه صرفه اقتصادي نداشته به تعداد محدود وارد كشور شده است.
توليد انبوه تندر- 90 بستگي به قطعه دارد
چندي پيش مسوولان شركت پارس‌خودرو اظهار داشتند كه اين شركت توانايي توليد انبوه تندر-90 را دارد، اين در حالي است كه شركت ايران‌خودرو ديگر توليدكننده تاكنون ادعايي مبني بر توليد انبوه اين خودرو نكرده است. مديرعامل شركت خدمات پس از فروش شركت پارس‌خودرو در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين شركت توانايي توليد انبوه تندر-90 را دارد يا خير اظهار داشت: در صورتي كه شركت رنوپارس قطعات مورد نياز را براي توليد تندر-90 مهيا كند شركت پارس‌خودرو توانايي توليد انبوه اين خودرو را دارد.
بابايي در تكميل گفته‌هاي خود مي‌گويد: شركت پارس‌خودرو در حال افزايش تيراژ توليد است و در صورتي كه شركت رنوپارس به تعهدات خود درخصوص تامين قطعه عمل كند، پارس‌خودرو تا پايان سال به تمام تعهدات خود در قبال ثبت‌نام‌كنندگان عمل خواهد بود.
از سويي ديگر ثبت‌نام‌كنندگان تندر-90 كه پس از مشكلات فراوان موفق به دريافت خودروي خود شده‌اند پس از تحويل خودرو با مشكل چگونگي ارائه خدمات پس از فروش مواجه شدند و هنوز مسوولان برنامه‌اي براي چگونگي ارائه خدمات پس از فروش در نظر نگرفته‌اند. تندر-90 اولين خودرويي است كه به صورت مشترك توسط دو شركت ايران‌خودرو و پارس‌خودرو توليد مي‌شود و چگونگي ارائه خدمات پس از فروش آن هنوز مشخص نشده است. بابايي درخصوص چگونگي ارائه خدمات پس از فروش تندر-90 اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازي صنايع پروژه‌اي را به دو شركت ايران‌خودرو و سايپا تكليف كرد كه به واسطه آن دو شركت موظف به ارائه خدمات مشترك به تندر-90 خواهند شد.
بابايي در تكميل گفته‌هاي خود عنوان كرد: اين طرح طي دو ماه آينده اجرايي خواهد شد و مشكل خدمات پس از فروش تندر-90 به اين طريق برطرف خواهد شد.

3284
27 October 2007, 08:15 AM
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی تا حالا تیپ2 تحویل گرفته اصلا یا اینا که توی خیابونا میبینیم همش تیپ1و0 است
کسی از زمان ثبت نام مجدد خبر داره ما میخوایم یه تیپ 2 بنویسیم

amahdavi2004
27 October 2007, 08:26 AM
سلام
اسکنر ندارم وگرنه حتما این کار رو میکردم
اگه فرصت شد همه اش رو مینویسم اینجا
منظورتان همان مقاله پست 1195 همينجا كه نيست؟

amir ehsan
27 October 2007, 08:41 AM
سلام
سلام مبارک باشه:icon_cool

منظورتون از این جمله اینه که تو سرعتای بالا فرمان خیلی میلرزه و کنترلش سخته؟؟

تو یه کلیپ لوگان با دنده 4 تو کفی 180 تا رو پر کرد اما نوشته بود بیشتر نمیره! شما با 4 چند تا رفتی؟

در ضمن اگه براتون مقدور باشه از ماشینتون چندتا عکس اینجا بزارین. چون ما تا حالا نوک مدادی ندیدیم!:icon_surp
ماشینتون تولید پارسخودرو ه یا ایرانخودرو؟
کیفییت ساختش چطوره ؟ در مقایسه با ماشینای هم رنج قیمتی/ سمند/ پژو 405/206/ریو و...

ببخشید که سوالا زیاد شد:icon_surp

خودروی من مدل E1 ,cp+spتحویلی آخر شهریورماه پارس خودرو است:icon_razz
من دقت نکردم که با دنده 4 چقدر پر کرد ضمنا چون زیر 3000 کیلومتر کارکرد بود زیاد به دنده ها فشار نیاوردم :icon_mad:
ولی فکر نمی کنم اصلا بشه با دنده 4 سرعت 180 را پر کرد چون موتور می آد پایین:icon_conf
مقداری لرزش فرمون را توی سرعت 190 احساس کردم ولی آزاردهنده نبود:icon_cry:
نظرشخصی من اینه که کیفیتش مطلوبه و از نظر فنی،موتور،جلوبندی،نرمی اش،ترمز عالیه واز سمند و 405 وپرشیا و 206 سره:icon_sad:فقط خداکنه قطعات یدکی اش هم پشتیبانی بشه:icon_bigg

erfan_eri
27 October 2007, 01:23 PM
خودروی من مدل E1 ,cp+spتحویلی آخر شهریورماه پارس خودرو است:icon_razz
من دقت نکردم که با دنده 4 چقدر پر کرد ضمنا چون زیر 3000 کیلومتر کارکرد بود زیاد به دنده ها فشار نیاوردم :icon_mad:
ولی فکر نمی کنم اصلا بشه با دنده 4 سرعت 180 را پر کرد چون موتور می آد پایین:icon_conf
مقداری لرزش فرمون را توی سرعت 190 احساس کردم ولی آزاردهنده نبود:icon_cry:
نظرشخصی من اینه که کیفیتش مطلوبه و از نظر فنی،موتور،جلوبندی،نرمی اش،ترمز عالیه واز سمند و 405 وپرشیا و 206 سره:icon_sad:فقط خداکنه قطعات یدکی اش هم پشتیبانی بشه:icon_bigg

اقا سلام ممنون
میشه در مورد لوازم داخلی ماشین هم توضیح بدی میگن کیفیتش بده مخصوصا قطعات پلاستیکی

fafal
27 October 2007, 04:01 PM
به دوستان پیشنهاد میشه تست فنی این ماشین توی شماره آخر مجله ماشین بخونند.

ar1358
28 October 2007, 01:51 AM
يران‌خودرو: تكريم كرديم، نه تهديد!

گروه خودرو- پيرو چاپ مطلبي در صفحه 16 اين روزنامه مورخ 30/7/86 تحت عنوان «ايران‌خودرو تهديد كرد!» مناسب است، نويسنده محترم اين مطلب براي ممانعت از تشويش اذهان عمومي به نكات زير كه در پي مي‌آيد توجه كند:

1 - نويسنده محترم در ابتداي يادداشت خويش با ذكر اين جمله به نقل از يكي از بخشنامه‌هاي ايران‌خودرو در خصوص خودرو تندر-90 يادآور مي‌شود، در صورت عدم مراجعه به نمايندگي، عواقب بعدي به عهده مشتري است؛ اين در حالي است كه متوليان بخشنامه‌هاي ابلاغي ايران خودرو بر اين ادعا هستند كه تاكنون چنين بخشنامه‌اي تحت اين جمله از سوي ايران‌خودرو منتشر نشده است؛ بنابراين براي رفع ابهام از افكار توهمي نويسنده محترم، مناسب است كه بخشنامه مورد نظر جهت صحت ادعاي ايشان ارائه شود.
2 - با توجه به آنكه از سوي تمامي مسوولان صنعت خودرو ثابت شده است كه تاخير در تحويل خودرو تندر-90 به جهت كسري در تامين قطعه از سوي شركت رنوپارس است و حتي مشتريان دو شركت خودروساز كشور نيز نسبت به اين امر تاحدودي آگاه هستند، بنابراين اقدام ايران‌خودرو مبني بر تبديل خودرو درخواستي به خودرو ديگر، جهت خشنودي مشترياني كه به وسيله نقليه نياز مبرم دارند و سرگردان هستند، امري عجيب و غريب نيست.
همچنين اگر شرايط تبديلي موجب نارضايتي مشتريان بود، پس چرا 2 ساعت از اعلام تبديل تندر-90 به پژو 206، ظرفيت ثبت‌نام براي اين خودرو تكميل شد و از سويي تاكنون بيش از 3هزار نفر خودرو تبديلي خود را از شركت ايران‌خودرو دريافت كرده‌اند؛ اين در حالي است كه تعداد تحويلي‌هاي خودرو تندر-90 توسط دو شركت ايران‌خودرو و پارس‌خودرو در مجموع تاكنون حدود 3هزار دستگاه بيشتر نبوده است.
بنابراين، اين آمار ميزان استقبال از طرح تبديل خودرو را نشان مي‌دهد.
3 - تناقض در گزارش مذكور كاملا آشكار است؛ به طوري كه اين روزنامه در تيتر خويش مي‌نويسد: ايران‌خودرو تهديد كرد، اما در متن اين گزارش شاهد آن هستيم كه بر اختياري بودن شرايط تبديل به نقل از مسوولان ايران‌خودرو اعتراف مي‌كند.
4 - نويسنده مطلب مجددا در پايان به نقل از مسوولان ايران‌خودرو مي‌نويسد كه در صورت عدم تبديل عواقب بعدي متوجه مشتريان است كه مناسب است مستنداتي را مبني بر صحت ادعاي جمله مذكور ارائه كند.
در پايان بايد متذكر شد كه ايران‌خودرو براساس رسالت خويش، همواره رضايت مشتريانش را در اولويت قرار داده است، بنابراين تبديل اختياري تندر-90 به ديگر محصولات خود نه تنها به منزله تهديدي براي مشتريان محسوب نمي‌شود، بلكه با وجود در نظر گرفتن تخفيفات ويژه براي خودروهاي تبديلي مي‌توان اين اقدام را در راستاي طرح تكريم ارباب‌‌رجوع به شمار آورد.

توضيح دنياي اقتصاد:
1 - روابط عمومي محترم ايران‌خودرو در بند اول جوابيه خود ‌آورده است كه بخشنامه‌اي با مضمون (عواقب بعدي متوجه مشتري است) تاكنون از سوي متوليان اين امر در ايران‌خودرو، منتشر نشده است. اين در حالي است كه در مطلب «ايران‌خودرو تهديد كرد» يكي از نمايندگي‌هاي اين شركت به عنوان صادر كننده بخشنامه (دعوت‌نامه) مذكور معرفي شده است نه خود شركت ايران‌خودرو. از طرفي نمايندگي مذكور در دعوتنامه ذكر شده به بخشنامه گوياي 1840 ايران‌خودرو استناد كرده است كه در آن مشكل تامين قطعه مانعي براي تحويل به موقع تندر-90 به مشتريان عنوان شده و از آنان خواسته شده است كه جهت جايگزيني تندر-90 با ساير محصولات ايران‌خودرو به نمايندگي مربوط مراجعه كنند؛ چرا كه ايران‌خودرو توانايي عمل به تعهدات خود را در اين زمينه در موعد مقرر و پيش‌بيني شده ندارد كه دعوت‌نامه مذكور در دفتر روزنامه موجود است.
2 - اينكه روابط عمومي محترم ايران‌خودرو در بند دوم جوابيه خود به سرگرداني متقاضيان تندر-90 اشاره كرده است، نكته مثبتي است و اين صداقت آنها جاي تقدير دارد! از طرفي اينكه ايران‌خودرو به فكر رفاه حال مشتريان خود باشد، عجيب و غريب نيست. عجيب و غريب آن است كه به جاي تندر-90 با قيمت 8ميليون توماني در زمان ثبت‌نام، اين شركت وانت پيكان و پژو 12ميليوني را به مشتريان خود پيشنهاد مي‌كند.
3 - روزنامه دنياي اقتصاد و به طور خاص صفحه خودرو براساس رسالت خويش، همواره اطلاع‌رساني صحيح به مخاطبان را سرلوحه كار خويش قرار داده است. بنابراين چاپ هرگونه مطلبي در اين صفحه در راستاي اعتلاي همين هدف صورت مي‌گيرد. نكته حائز اهميت ديگر اينكه درست است كه ايران‌خودرو به طور مستقيم هيچ‌گونه بخش‌نامه تهديدآميزي را در قبال مشتريان خود صادر نكرده است، ولي از آنجا كه نمايندگي‌هاي اين شركت در راستاي سياست‌هاي كلي ايران‌خودرو حركت كرده و در واقع تحت نظر اين شركت فعاليت مي‌كنند؛ بنابراين هرگونه عمل مثبت و منفي كه از آنها سر بزند مسلما به پاي اين شركت نوشته مي‌شود و ايران‌خودرو نمي‌تواند خود را در قبال آن غير متعهد بداند. پس بهتر است اين شركت بزرگ خودروساز، نظارت بيشتري روي نمايندگي‌هاي خود در زمينه‌هاي مختلف داشته باشد.

سود انباشته
28 October 2007, 05:22 AM
سلام گرم خدمت تمامی دوستان و علاقه مندان خودروی تندر۹۰

دیروز صبح بالاخره پس از چند ماه انتظار تندر ثبت نامی ام را از نمایندگی ایران خودرو تحویل گرفتم.

تندر تحویلی من تیپ E-0 به رنگ خاکستری متالیک هست. ( دارای کولر و کیسه هوا)

در نگاه اول رنگ منحصر به فرد خاکستری متالیک( بر خلاف رنگ نقره ای که زشت ترین رنگ برای تندر۹۰ هست) نگاه هر بینده ای را به خود جلب میکند علی الخصوص که خودم خیلی با دیدن این رنگ احساس خوشی بهم دست داد.

در مورد بدنه ماشین خدمت شما عرض کنم که درها بر خلاف سایر محصولات ایران خودرو مثل درب یخچال با کوچکترین اشاره بسته میشوند.( حتی نرم تر از پژو ۲۰۶ )

وقتی که درها بسته هست فاصله بین درها تا بدنه ماشین در تمام طول ماشین یکنواخت بوده و مثل پراید و ۴۰۵ و... نیست که در بعضی از قسمت ها بتوان انگشت خود را لای در ماشین وارد کرد و بعضی جاها هم کلید وارد نشود.

در کل بدنه و درب کاپوت و صندوق عقب به طور منظم و دقیق در جای خود قرار گرفته اند.

اما از لحاظ موتور وقوای محرکه:

چون هم اکنون خودروی در حال استفاده من پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل۸۴ هست و این ماشین را صفر از کارخانه تحویل گرفتم و تحربه رانندگی ۵۴۰۰۰ کیلومتر با ۲۰۶ در داخل شهر و جاده دارم ممکن هست که بعضی از قسمت ها را با ۲۰۶ مقایسه کنم.

تندر۹۰ با یک نیم استارت کوچلو به راحتی روشن میشود و خوشبختانه بنزین هم تا لب پر بود و کارکرد کیلومتر هم ۱۴ کیلومتر را نشان میدهد صدای موتور خیلی کم هست و به داخل کابین درج پیدال نمیکند حتی در پارکینگ سرپوشیده به زحمت شنیده میشود چه برسد به خیابان های شلوغ و پر ترافیک.

در مورد نرمی کلاچ تندر۹۰ نرمترین کلاچ هست حتی نرم تر از ۲۰۶ و سایر محصولات ایران خودرو مانند پارس و سمند (از نرمی کلاچ ریو هم خبری ندارم.)

وقتی که شروع به حرکت میکنی اگر تجربه رانندگی با ماشین های دیگر را داشته باشی متوجه شتاب بالایش خواهی شد حتی من دیروز چند بار گرد و خاک هم راه انداختم به خاطر شتاب بالایش!

تعویض دنده به راحتی انجام میشود و فاصله قرار گیری دنده ها بهم خیلی نزدیک بوده و با یک جابجایی کوچک اهرم دنده بلافاصله تعویض به راحتی انجام میشود و خوشبختانه هیچگونه صدای اضافی در حین تعویض دنده شنیده نمیشود.

دوستانی که با خودرهایی همچون ROA سمند و ۴۰۵ اگر رانندگی کرده باشند با مشکل گیربکس مواجه شده اند.

ولی به نظر شخصی من گیربکس پژو ۲۰۶ بهترین گیربکس هست و تندر۹۰ در مرحله دوم قرار خواهم گرفت هم از نظر حالت ارگونومی اهرم دنده و هم از نظر ضریب دنده.

به نظر میرسه که ضریب دنده گیربکس تندر۹۰ کمه و باید تند تند دنده ها را عوض کنی برای خلاف ۲۰۶ ( البته این را به خاطر قدرت بالای موتور ۱۶ سوپاپ ۱۱۰ اسب بخار عرض مینمایم که گیربکس بهتر از این هم میتوانست باشد که اون موقع چی میشد........)

ولی خدایش ترمزهای قوی تری داره با یک اشاره ماشین درجا میخکوب میشه حالا اگه ترمز ABS هم باشه که محشر میشه.

فرمان تیپ E-0 هیدرولیک نیست ولی نرم تر از پراید هست!

در حین حرکت اصلا متوجه نمیشوی که فرمان خودرویت هیدرولیک نیست و فوق العاده نرم هست!



متاسفانه در انتخاب برف پاکن ها سهل انگاری شده و جنس و شکل برف پاکن ها مثل پیکان هست مثل خودروی گل کرمان موتور!

طرز قرار گیری اینه های جانبی چندان مناسب نیست وکمی در قسمت جلوتر قرار گرفته اند که میدان دید را کاهش میدهند بر خلاف ۲۰۶ که میدان دید وسیع تری در اختیار راننده قرار میدهد.

قدرت سرمایشی کولر در حد مطلوبی قرار دارد و قدرت خنک کنندگی ان بالاتره!!!!!

متاسفانه دیروز امکان عکسبرداری برایم مقدور نشد ولی در اولین فرصت ممکن عکس هایی را در همین وبلاگ در اختیار شما دوستان قرار خواهم داد.

منتظر مطالب بعدی باشد.

ازمایش فنی همچنان ادامه دارد...........

پایان قسمت اول

ali303
28 October 2007, 07:52 AM
سلام دوستان

مبارکت باشه آقای سود انباشته. امیدوارم که باهاش سفرهای خوشی داشته باشی و به قول دوستمون چرخش همشه به خوشی برات بچرخه. دست راستت هم روی سر تندری های بی تندر.

kourosh69
28 October 2007, 10:38 AM
جناب سود انباشته

ضمن عرض تبريك، در صورت امكان در مورد كيفيت قطعات داخل كابين ( دستگيره ها ، داشبورد ، شيشه ها و ...) و خارج توضيح بدين بيشتر منظورم مقايسه با 206 هست، ‌همينطور ايستايي ماشين مخصوصن سر پيچ و در سرعت ( البته نه سرعت زياد) به نظر ميرسه با توجه به ارتفاع زياد ماشين ايستايي خوبي نداشته باشه ، همينطور نرمي در دست اندازها و چاله چوله ها.

باز هم مباركتون باشه

با سپاس

amir ehsan
28 October 2007, 10:56 AM
قطعات کنسول و داشبوردش پلاستیک فشرده یک چیزی شبیه پرایده من هم بار اول توی ذوقم خورد:icon_bigg ولی بعدا بهش عادت کردم ولی چیزی که مسلمه کیفیت کنسول 405 یا سمند را نداره شاید هم یک حسابهای دیگه ای این فرانسویها کردند که ما خبر نداریم:icon_razz
این سری اول و دومی که تحویل دادند بنظر می رسه کیفیت قطعاتش بالا باشه خودروی من حتی باتری اش فرانسویه فقط لاستیک بارز زیرش انداخته بودند که من عوضش کردم و ژاپنی انداختم و کلی نرمتر شد من توصیه می کنم این کارو بکنید:icon_sad:
دروضعیت فعلی اگر از نظر سلیقه ای با شکل اتاقش مشکل ندارید بهترین گزینه همین خودرویه :icon_mad:
من اگر پول بیشتری دستم بیاد خودروی بعدی را مگان یا زانتیا می خرم و دیگه دور و بر پژو 405 یا سمند و 206 و پرشیا نمی رم که ال 90 خیلی سره:icon_arro
راستی تست مصرف بنزین را خودم گرفتم (چون مدل E1Cp+Spفاقد کامپوتر سفری است)فعلا که توی شهر 7.3 و در جاده 6.8 مصرف می کنه.:icon_surp
راستی یکی از مزیتهای دیکه اون عدم نیاز به تعویض دنده های مکرر می باشه وقتی سرعت پایین می آد
احساس نیاز به سنگین نمودن دنده را نداری حتی سرعت اگر به 10تا برسه خیلی راحت هنوز دنده 2 بدون لرزش و دل دل کردن موتور جواب می ده در مورد بقیه دنده ها نیز همین مطلب صادقه، حتی با دنده 3 با سرعت پایین 30 تا ،نیاز به تعویض دنده و رفتن به دنده 2 را احساس نمی کنی بهر حال خدا کنه ماشین همه را تحویل بدن تا ما هم خاطرمون از بابت تامین قطعات یدکی و پشتیبانی آتی ،راحت بشه :icon_cry:الان که خیلی جوش می زنیم:cool_phalls_85:

raminazad
28 October 2007, 04:54 PM
این عکس رو دیروز از انبار پارس خودرو گرفتم . انبار پر شده بود و مسئولین تلاش میکردند که هرچه زود تر تحویل بدند تا جای خالی برا ماشینای جدید باز بشه.

ar1358
29 October 2007, 01:02 AM
اخبار كوتاه
ساپكو و سازه‌گستر هيچ دخل و تصرفي در تامين و تدارك قطعات تندر-90 ندارند

ايسنا- مسوول تامين و تدارك قطعات تندر-90 شركت رنوپارس است و شركت‌هاي ساپكو و سازه‌گستر هيچ دخل و تصرفي در آن ندارند.

مجتبي شيواپور، مديرعامل شركت ساپكو، با بيان اين مطلب افزود: وظيفه ايران خودرو و سايپا ايجاد خط توليد و سايت توليد براي تندر-90 بود كه اين كار سال گذشته انجام شد و با ظرفيتي در حال توليد است كه در صورت تامين قطعه، ايران خودرو اين توانايي را دارد كه در حد پيش‌بيني شده خودرو توليد كند. وي با اشاره به اين‌كه شركت رنوپارس قطعه‌سازان را انتخاب كرده و قرارداد براي توليد قطعات تندر-90 بين آنها امضا شده است، افزود: شركت ما نيز قراردادهايي با قطعه‌سازان داخلي دارد كه روزانه 2 هزار قطعه نيز تامين مي‌كنند و برنامه رسيدن به توليد روزانه 2200 قطعه را نيز داريم، ولي در جريان جزئيات قراردادهاي داخلي آنها با رنوپارس نيستم. به گفته وي در حال حاضر 500 قطعه‌ساز با شركت ساپكو همكاري مي‌كنند كه ممكن است به عنوان مثال 20 قطعه‌ساز با شركت رنوپارس قرارداد داشته باشند. با اين كه همين قطعه‌سازان، قطعات مورد نيازمان را به اندازه كافي تامين مي‌كنند، دليل محقق نشدن تامين قطعات لازم آنها براي تندر-90 را نمي‌دانم. مدير عامل ساپكو ادامه داد: در جهت افزايش سطح استانداردهاي كيفي و ايمني، اين شركت استاندارد ساپكو 86 را در سال گذشته تدوين كرد كه از امسال با همكاري قطعه‌سازان در تمام سطوح بين آنها پياده مي‌شود و اين ارتقا بيشتر در جهت نزديك شدن به استانداردهاي جهاني است. او همچنين تصريح كرد: در حال حاضر استاندارد ايزو TS براي قطعه‌سازاني است كه قصد صادرات قطعه به خارج از كشور را دارند كه اگر بخواهيم وارد بازارهاي جهاني شويم، بايد آن را داشته باشيم. به گفته وي در حال حاضر ساپكو با همكاري قطعه‌سازان، در حال پياده‌سازي اين استاندارد در نيمه دوم امسال است و تاثير آن نيز اين است كه امسال نسبت به سال گذشته صادرات ايران خودرو دو برابر مي‌شود.





يك سوال در مورد تندر-90
يكي ديگر از موضوعاتي كه بهانه‌اي شد تا در مورد آن با مديرعامل ايران‌خودرو گفت‌وگو كنيم، عدم روباتيك بودن خط توليد خودروي مشهور تندر-90 اين شركت بود. چرا كه چندي پيش شركت پارس‌خودرو به نقل از مديرعامل رنو - پارس، به طور رسمي اعلام كرد كه كيفيت تندر-90هاي توليد اين شركت از تندر-90هاي ايران‌خودرو با كيفيت‌تر است كه دليل آن را نيز روباتيك بودن خطوط توليد خود عنوان كرد؛ اما وقتي از منطقي پرسيديم كه آيا خطوط توليد تندر-90 ايران‌خودرو روباتيك خواهد شد يا خير، عنوان كرد كه چرا بايد اين كار را انجام دهيم!
وي تاكيد كرد: روباتيك كردن خط توليد، كيفيت را بالا نمي‌برد، از طرفي وقتي ايران‌خودرو در حالي كه 600 روبات در كل خطوط توليد خود دارد و خط توليد تندر-90 را دستي انتخاب مي‌كند، به طور قطع صلاح را در اين موضوع ديده است و اين دستي بودن خط توليد را منطقي مي‌دانيم. وي در ادامه اظهار داشت: در چنين حالتي وقتي يك شركت خودروساز خط توليد روباتيك را به خطوط توليد خود اضافه مي‌كند، يعني اينكه هزينه را بالا مي‌برد.

ar1358
29 October 2007, 09:40 AM
قيمت تندر 90 سوال برانگيز است و بايد بررسي شود
دوشنبه، 7 آبان 1386
ساعت: 09:13 Monday, October 29, 2007
كد خبر: 48706

به گزارش خبرخودرو ، عضو کمیسیون صنايع و معادن مجلس در راستای روند پروژه تندر 90 گفت:مشکلات تندر 90 یکسری مربوط به تولید کنندگان داخلی و از جهت دیگر مربوط به شرکت فرانسوی رنو پارس می باشد که طبق تعهدات خویش عمل نکردند .اما آقاي محرابیان پیگیر هستند تا روند این پروژه را در جهت درست ساماندهی کنند.

علی اکبر ناصری زاده در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو راجع به افزایش قیمت آن افزود:قیمت تندر 90 سئوال برانگیز است که حتما"باید دلایل آن توسط مراجع ذیربط بررسی شود.

وی افزود: اگر تولید تندر 90 روند مناسبی را طی کند بازار خودروهای دیگر را تحت تاثیر قرار خواهد داد و این بستگی به شرایط و مسائل از طرف شرکت فرانسوی دارد که متاسفانه تاکنون همکاری لازم را نداشتند.

ناصری در مورد وزارت محرابیان گفت:نظر اعضای کمیسیون مجلس و دیگرهمکاران نسبت به ایشان مثبت می باشد .ایشان در برنامه ریزی ،مدیریت ،پیگیری مطالب ،صداقت و سلامت مود توجه می باشد از نظر بنده ایشان رای اعتماد مجلس را خواهد آورد.

وی راجع به ضرورت وجود معاونت خودرو افزود:معاونت در جهت مدیریتی ،جهت دهی و حمایت چه از نظر کیفی و یا کمی برای خودرو مفید خواهد بود ،با توجه به اینکه صنعت خودرو ،صنعتی عظیم و اقتصاد ی محسوب می شود و اینکه حجم عظیمی اشتغال زایی دارد همچنین می تواند نیاز داخل کشور و صادرات به خارج کشور را هم تامین کند و وارد کننده ارز به داخل کشور باشد درنتیجه اگر معاونتی بخواهد سیاست گذاری و نظارت و حمایت کافی در رفع نقیصه ها راداشته باشد حتما"مفید است .

soja
29 October 2007, 10:25 AM
کسی می دونه مابه التفاوت ای 2 با ای 2 ال پی چقدره !؟ تو دعوت نامه برای من مبلغ 72.000.000 ریال زدن یعنی 7.200.000 تومان به نظرم یه صفر اضافه زدن اگه کسی اطلاعی داره یه پیام بذاره متشکرم.

raminazad
29 October 2007, 10:25 AM
http://i21.tinypic.com/js0x7r.jpg

raminazad
29 October 2007, 10:45 AM
http://i20.tinypic.com/2iux36p.jpg

mohammad1983
29 October 2007, 12:44 PM
کسی می دونه مابه التفاوت ای 2 با ای 2 ال پی چقدره !؟ تو دعوت نامه برای من مبلغ 72.000.000 ریال زدن یعنی 7.200.000 تومان به نظرم یه صفر اضافه زدن اگه کسی اطلاعی داره یه پیام بذاره متشکرم.

بله يك صفر زياده.تو تفاوت قيمت ها تو سايت پارس خودرو ٍٍٍE2 رو زده 111.417.000 ريال ولي E2+LP رو زده 118.621.000 ميشه هفتصدو بيست هزار تومان

raminazad
29 October 2007, 01:22 PM
http://i23.tinypic.com/bfi5hi.jpg

اینهم عکس از انبار تندر 90 پارس خودرو روز شنبه 86-8-5 گرفتم .

amir8ipe
29 October 2007, 01:39 PM
سلام
دوستان من چند مدت قبل از اینکه قرعه کشی شماره 3 را اعلام کنند رفتم نمایندگی پارس خودرو...
گفتند سایپا گفته به افرادی که e2 دارند نیز e1 تحویل می شود... حالا می خواستم بدونم حالا که می گویند مشکل قطعات بر طرف شده است آیا در سری سوم کسی e2 تخویل کرفته؟ یا اینکه هنوز می گویند e2 نخواهیم داد؟

دوستان سوال دوم اینه که آیا ضرر مربوط به این دیرکرد را از مبلغ قابل پرداخت کم کردند( افرادی که تحویل گرفته اند؟)

آقای رامین آزاد شماره لامپ مه شکن چند است؟ H4?
تنظیم مه شکن از درون اتاق ممکن است؟

سوال 4 ام هم اینه که گفته اند قطعات اسپورت در ایران قرار است تولید شود/// اگر اطلاعاتی در این مورد دارید در اختیارمان بگذارید.. یا اینکه شرکت خصوصی این قطعات را وارد کند... مثلا کاسه چراغ عقب و جلو - کایت- فلپ - رکاب- سپر ها و جلو پنجره!؟

سوال 5: شتاب 0-100 واقعی رو کسی گرفته؟ شتاب 0-100 اسمی چقدر است؟

سوال 6: بنظر سایز رینگ مناسب و سایز رینگ حداکثر با و بدون در نظر گرفتن کاهش ارتفاع چقدر است؟

سوال 7: نوع فنر های جلو مشابه ماشین های دیگر در بازار است؟ (206 یا ...)?
http://i21.tinypic.com/2a5ljpe.jpg

raminazad
29 October 2007, 01:39 PM
اون دوستانی که تندر هاشون رو از هر مدلی که باشه گرفتند :خواهشا از سیم کشی چراغهای جلو برامون عکس تهیه کنید.آخه من پری روز رفتم به کلینیک تخصصی مگان-تندر90 واقع در ضلع شرقی میدان آزادی. ازشون پرسیدم گفتند که سیم کشی مه شکنهای جلو تا توی سپر از قبل کشیده شده ولی دو سه جای دیگه هم سر زدم ولی اونها یا گفتند نه یا گفتند نمیدونم .اگر هم خواستین مه شکن ببندید با من در تماس باشین تا تجربیا ت رو رد و بدل کنیم.

من فکر میکنم به این سادگیها هم نباشد . چون هم بایستی در اون محل جاسازی بشه که نمیدونم فابر گلس رو چطور میشه با سلیقه و تمیز برید که معلوم نشه خودمون بستیم . بعدش این مه شکنها همونطور که تو تصویر هم میبینید باید توسط یه اهرمی چیزی کنترل بشند تا بشه اونها رو توسط کاید زیر فرمان که مخصوص تنظیم ارتفاع همزمان هر 4 چراغ جلو تنظیم کرد


لطفا نظر بدید این درد مه شکن آخرش منو میکشه

faraz45
29 October 2007, 03:45 PM
با سلام.
آدرس لینکهای زیر مربوط به دعوتنامه تندر مدل E0 دوست خوبم جناب آریاست که از برندگان مرحله سوم تندر در ایرانخودرو هست.(البته هردوشون یک چیزه که در دو آدرس upload شده)

http://tinypic.com/view.php?pic=x5uz68&s=2
يا
http://i20.tinypic.com/x5uz68.jpg

soja
29 October 2007, 04:36 PM
یکی بهم بگه چطوری می تونم عکس داخل کامپیوترمو بفرستم

faraz45
29 October 2007, 04:48 PM
یکی بهم بگه چطوری می تونم عکس داخل کامپیوترمو بفرستم
دوست خوبم میتونی تو یکی از سایتهای آپلود کننده عکستو upload کنی و آدرس یا خود عکسو تو این سایت قرار بدی. آدرس سه تاشونو من اینجا برات مینویسم.

http://www.tinypic.com
یا
http://www.irapic.com
یا
http://www.rapidshare.com

raminazad
29 October 2007, 05:38 PM
مه شکن جلوی تندر90http://i21.tinypic.com/js0x7r.jpg

Nomad
29 October 2007, 06:47 PM
دوستان ... عموی من تو سایپا کار میکنه ( یکی از دو مهندس بخش طراحی سیستم های رباتیک خط تولید ) و خودش هم یه E2 نوشته ( بر خلاف ریو و پراید و ... خارج از اتولویت بهشون نمیدن ) و هنوزم دریافت نکرده ولی میگه خیلی ماشین عالی هستش ... فقط میدونید اونایی که E2 نوشتن قضیه شون چطوریا میشه ؟ اینجوریاس که میگم ... :
سایپا میگه که ما E2 را فول امکانات بهتون میدیم یعنی با تجهیزاتنی اضافه تر از اونی که قرار بوده بهمون بدن و متقابلا قیمتش رو هم به 13.500 میرسونه ... !! یعنی شمایی که 5.500 دادی باید 8 تومن دیگه هم بدی به سایپا !!

ar1358
29 October 2007, 09:50 PM
قيمت تندر 90 با شرايط آن همخوانی ندارد
دوشنبه، 7 آبان 1386
ساعت: 13:49 Monday, October 29, 2007
كد خبر: 48784

به گزارش خبر خودرو ، عضو کمیسیون صنایع در راستای روند پروژه تندر 90 گفت:تا زمانیکه مشتریان از روند آن راضی نباشند ما نمی توانیم اعلام رضایت کنیم این واقعیت است .

گیورک وارطانیان طی گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت:از اوایل پروژه و حتی در طول آن هم از طریق کمیسیون اظهار نگرانی خود راابراز داشتیم که به مردم بد قولی نشود ولی متاسفانه این مهم اتفاق افتادو باعث عدم رضایت ایشان گشت ،همان چیزهایی را که پیش بینی می شد در این رابطه گفتیم به دوستان هم تذکر دادیم تا ایشان نیز آن را مبذول دارند در هر صورت مردم پول داده اند ولی هنوز خبری از خودرو نیست همه سر در گم و ناراحتند طبق گزارشات و مراجعاتی که به ما دارند.

وی گفت:ما همیشه عنوان کردیم که اگر کاری از دست مجلس در این زمینه ساخته است چه ازنظر مشورتی و یا قانونی آماده مساعدت هستیم تا این قضیه حل وفصل شود .شرکت رنو پارس هم قول هایی داده همانطور که در سال 85 داده بود ما نیز همان زمان ابراز تردید کردیم ولی این قول ها سودی برای مشتریان ندارد باید وارد عمل شوند که ما نیز امیدواریم حرکتی در جهت مثبت کردن این قضیه صورت پذیرد.

وارطانیان در مورد قیمت تندر 90 گفت:به نظر بنده قیمت آن بالاست و نباید این گونه باشد چون قیمت آن با خودرو جور در نمی آید.

وی در رابطه با اینکه تولید انبوه آن بازار خودرو را تحت تاثیر قرار خواهد داد یا خیر گفت:با این قیمت مطرح شده و شرایطی که دارد خیر زیرا قیمتش با شرایطش همخوانی ندارد .فکر می کنم که استقبال خوبی هم نسبت به آ ن وجود داشته باشد اگر هم کسی از آن استقبال کند فقط به خاطر طراحی جدید آن نسبت به سایر خودروها باشد.

وارطانیان در رابطه با وزارت محرابیان گفت:این مسئله باید مورد تایید آراءقرار گیرد البته نسبت به روزهای نخست شرایط ایشان در مجلس بهتر شده ولی بنده تا بررسی کامل نظر خاصی در مورد ایشان ندارم .

وی در پایان در مورد ضرورت وجود معاونت خودروگفت:حقیقتا"من زیاد از این مسئله راضی نشدم و نمی دانم ایجاد سازمانهای موازی چقدر کارساز خواهد بود و متاسفانه از شرح وظایف و ماموریت های محوله هم در این معاونت آگاهی ندارم .البته خوب است که تشکیلاتی به طور تخصصی در رابطه با صنعت خودروسازی کار کنند ولی اگر بار اضافی از نظر سازمانی و گستردگی آن تحمیل شود مناسب نخواهد بود،در هر صورت چون آگاهی کاملی نسبت به آن ندارم اظهار نظر خاصی نمی کنم .

ar1358
29 October 2007, 09:57 PM
کميته تعيين قيمت خودرو بايد در مورد قيمت تندر90تصميم گيری کند
دوشنبه، 7 آبان 1386
ساعت: 12:34 Monday, October 29, 2007
كد خبر: 48758

به گزارش خبر خودرو ، عضو کمیسیون صنایع در رابطه با روند پروژه تند ر90 گفت:طبق جلسه ای که هفته گذشته با ایران خودرو و مسئولین وزارتخانه داشتیم ، ایران خودرو اعلام کرد که مشکلات مرتفع شده است .

محمد استکی گفت:ایران خودرو افزودتوافقهایی هم با شرکت رنو پارس صورت گرفته و ایشان قول لازم را در جهت اصلاح مشکلات چه در زمینه تامین قطعات و چه ارائه خودرو داده اند ،و مصاحبه ای هم که با خبرنگاران داشتند به این قضیه تاکید کردند و با این تفاسیر فکر می کنم مشکلی دیگر در روند پروژه نباشد .

وی در مورد قیمت تندر 90 افزود:طبق قرارداد اولیه ای که با شرکت رنو پارس بسته شده بر مبنای یورو بود و هم اکنون شاهد افزایش بهای یورو هستیم و این بی تاثیر در بهای تندر 90 نخواهد بود ولی باز هم باید توجه داشت در مورد قطعاتی که در داخل کشور تولید می شودو به بهای یورو مرتبط نمی شود در هر صورت کارشناسان باید توجه لازم را داشته باشند تا هم به مصرف کننده وهم تولید کننده اجحاف نشود .

محمد استکی افزود:البته بحث تورم داخلی را هم نباید نادیده انگاشت که در هر صورت کمیته تعیین قیمت خودرو باید با در نظر گرفتن همه موارد در مورد قیمت تندر 90 تصمیم گیری کند.

وی در مورد اینکه تولید انبوه تندر 90 بازار خودرو را تحت تاثیر قرار خواهد داد یا خیر گفت:به هر حال اگر تولیدی آن افزایش پیدا کند بی تاثیر نخواهد بود ولی به نظر بنده هرخودرویی بازار خودش را پیدا کرده و

برمبنای کیفیت و قابلیت هایی که هر کدام از محصولات دارند قیمت خود را خواهند داشت .

محمد استکی در مورد وزارت محرابیان گفت:هم اکنون مجلس نسبت به ایشان نظر مثبت دارد و با توجه به جلساتی که کمیسیون و بعضی نمایندگان با ایشان داشتندارزیابی مثبتی نسبت به رای آوردن ایشان می شود ،من نیز نظر مثبتی نسبت به ایشان دارم .

وی در مورد ضرورت وجودمعاونت خودرو افزود:بنده فکر می کنم لزومی ندارد وجود چنین معاونتی به طور جداگانه بلکه لازم است که اشکالات توسط مدیریت خودرو و مسئولین وزارت خانه پیگیری شود ،چون خودرو نسبت به بقیه صنایع موجود در کشور ترجیح ندارد که معاونتی خاصی برا ی آن در نظر بگیریم .

استکی در پایان گفت:باید ببینیم هدفمان از تشکیل معاونت چیست اگر لازم برای آن توجیحی داشته باشیم سایر صنایع نیز از آن مستثنی نمی باشند و می توان برای آنها هم تعمیم داد د رهر صورت جای گفتگو دارد که باید دقیقا"بررسی شود.

amir8ipe
29 October 2007, 10:49 PM
nomandجان مثلا چه امکاناتی؟ دیگه آپشنی نمونده که رو e2 نباشه! ؟؟

erfan_eri
29 October 2007, 11:30 PM
اقایون خانم ها تبریک می گم این تاپیک 100 برگی شد در ضمن دعوت نامه مرحله سوم ایران خودرو ای هام امد

ar1358
30 October 2007, 12:50 AM
تورم در تندر-90

گروه خودرو- اين روزها اگر اهل مراجعه به ضميمه آگهي روزنامه‌هاي كشور باشيد، در قسمت خودرو اين ضميمه‌ها با ستون نسبتا تازه‌واردي روبه‌رو مي‌شويد كه در سر كليشه آن نام مشهور و خبرساز خودروي تندر-90 حك شده است.

در اين ستون روزانه حدود 50-40نفر از مالكان اين خودرو، تندر-90 خود را با مدل‌هاي مختلف در معرض فروش گذاشته‌اند كه البته وقتي با شماره‌هاي مندرج در ستون مربوط تماس مي‌گيري، قيمت‌هاي متفاوت و نسبتا عجيب و غريبي را از زبان مالكان اين خودرو مي‌شنوي كه تفاوت بسياري با بهاي اوليه تندر-90 در زمان ثبت نام دارد.
اين موضوع در نگاه اول، اين شائبه را در ذهن خريداران اين خودرو به وجود مي‌آورد كه شايد تندر-90 كه مالكان آن بدين نحو اقدام به فروش آن كرده‌اند كه البته وقتي علت را از مالكان مذكور جويا مي‌شويم، با تكذيب اين موضوع تنها دليل فروش تندر-90 خود را جاذبه مالي آن مي‌دانند كه مسلما بايد در اين زمينه به آنها حق داد.
زيرا خودرويي را كه 8 الي 10ميليون تومان بابت آن پول داده‌اند، در بازار كاذب اين خودرو، با قيت 12 الي 5/14ميليون تومان مي‌فروشند.
البته تعداد زيادي از متقاضيان تندر-90 كه هنوز نتوانسته‌اند خودروي خود را تحويل بگيرند، نيز عطاي آن را به لقايش بخشيده و حواله تندر-90 خود را با قيمتي حدود 5/1ميليون تومان بيشتر، جهت فروش به آگهي گذاشته‌اند كه البته بايد به اين دسته از متقاضيان تندر-90 حق داد؛ چرا كه تقريبا دريافت خودروي خود را از خودروسازان يك رويا مي‌پندارند.
درواقع سخن گزافي نيست اگر بگوييم اين افزايش قيمت غيرواقعي قيمت تندر-90 را خودروسازان به طور غيرمستقيم، سبب شده‌اند. زيرا، كمبود عرضه اين خودرو به بازار و عدم توانايي آنها در عمل به تعهدات خود، موجب بالا رفتن بهاي آن در بازار شده است.
در حال حاضر مدل E1 تندر-90 با قيمتي بين 12ميليون و 300هزار تومان الي 13ميليون تومان و مدل E2 آن نيز قيمتي مابين 13ميليون و700هزار الي 14ميليون و 500هزار تومان دارد. جالب اينكه در برخي موارد مالكان تندر-90 خودروي خود را به مزايده نيز گذاشته‌اند!

amir8ipe
30 October 2007, 03:02 AM
این تنها طرح چراغ عقب است که برای لوگان دیدم!

http://www.be-loud.ro/data/product1080.jpg

اولایی که شروع به تولید شده بود مه حتی عکس هاش روی شبکه کم بود یک شرکت روسی این کاسه چراغ ها رو تولید می کرد!

amir8ipe
30 October 2007, 03:23 AM
اینجوری که از فیلم های youtube مشخصه 0تا 100 1.6 16V بین 9 تا 10 ثانیه است:icon_surp

جالب این است که به آسانی به سرعت تاپ اسپید می رسد! 180 یا 190 یا 200
شاید هم کمی بیشتر از 205 کیلومتر (این ویدیو لوگان با سرعت 210):icon_razz
http://uk.youtube.com/watch?v=7Ezz_8ulnFo

در ضمن ... دوستانی که تحویل گرفته اید آیا چراغ صفحه کیلومتر شما آبی روشن است یا نارنجی؟

abbas123
30 October 2007, 09:38 AM
اینجوری که از فیلم های youtube مشخصه 0تا 100 1.6 16V بین 9 تا 10 ثانیه است:icon_surp

جالب این است که به آسانی به سرعت تاپ اسپید می رسد! 180 یا 190 یا 200
شاید هم کمی بیشتر از 205 کیلومتر (این ویدیو لوگان با سرعت 210):icon_razz
http://uk.youtube.com/watch?v=7Ezz_8ulnFo

در ضمن ... دوستانی که تحویل گرفته اید آیا چراغ صفحه کیلومتر شما آبی روشن است یا نارنجی؟
منهم 4 تا ال90 كه ديدم همشون نارنجي بوده (صفحه نمايش )

ولي با آبي خيلي خوشگل تر ميشه .

كسي ميدونه كه ميشه رنگ نور صفحه نمايش رو تغيير داد ؟؟؟؟

با سپاس

Nomad
30 October 2007, 09:40 AM
دوستان مگر نمیگید که هنوز E2 دست مردم ندادن و تولید نشده ... پس چطوره که تو بازار آزاد میفروشن اونم به قیمت های بالا ؟
در ضمن E2 های قبلبی رو که قرار بود بدن یه چیزایی رو ازشون حذف کردن و حالا با اضافه کردن دوباره ی اونا قیمتش رو بالاتر بردن ...

erfan_eri
30 October 2007, 10:26 AM
اقا ایران خودرو واقعا گند زده به تمام معنا من امروز رفتم دعوت نامه بگیرم می بینم که E1 Cp فقط میدن بالاترین مدل تولیدی ایران خودرو e2 که اصلا نمیده اگه هم داده از پارس خودرو گرفته واقعا گند زده e1 cp نه ایربگ داره نه
ABS

faraz45
30 October 2007, 10:57 AM
اقا ایران خودرو واقعا گند زده به تمام معنا من امروز رفتم دعوت نامه بگیرم می بینم که E1 Cp فقط میدن بالاترین مدل تولیدی ایران خودرو e2 که اصلا نمیده اگه هم داده از پارس خودرو گرفته واقعا گند زده e1 cp نه ایربگ داره نه
ABS
دوست عزیز سلام. شما برای چه مدلی ثبت نام کرده بودید؟

Nomad
30 October 2007, 10:58 AM
ایربگ رو که فکر میکنم E0 هم داشته باشه ...!!

soheil.e
30 October 2007, 12:05 PM
اقا ایران خودرو واقعا گند زده به تمام معنا من امروز رفتم دعوت نامه بگیرم می بینم که E1 Cp فقط میدن بالاترین مدل تولیدی ایران خودرو e2 که اصلا نمیده اگه هم داده از پارس خودرو گرفته واقعا گند زده e1 cp نه ایربگ داره نه
ABS
من همین امروز دعوتنامه E2+LP از ایران خودرو گرفتم!!!

amir8ipe
30 October 2007, 12:09 PM
e2+lp رو نهایتا برای امروز گفتند چقدر دیگر بریزید به حساب؟

soheil.e
30 October 2007, 12:16 PM
e2+lp رو نهایتا برای امروز گفتند چقدر دیگر بریزید به حساب؟

5825700 تومن برای E2.
720000 تومن هم برای LP.

soja
30 October 2007, 01:02 PM
اینم دعوتنامه من که از ایران خودرو اومد
http://irapic.com/uploads/1193815305.jpg

abbas123
30 October 2007, 01:43 PM
اینم دعوتنامه من که از ایران خودرو اومد
http://irapic.com/uploads/1193815305.jpg



با درود

يعني الان براي خودرو با E2+ LP بايد مبلغ 65457000 ريال واريز كنيد؟

يااينكه 58257000 براي LP هم هست ؟!!


بدرود

hamedfox
30 October 2007, 02:39 PM
آیا e2 شیشه های عقبش برقیه

Nomad
30 October 2007, 03:21 PM
آره برقیه ...

amir8ipe
30 October 2007, 03:33 PM
e2 عادی که عقب برقی نیست!
Lp برقیه!
فکر کنما!

Navid_Aref
30 October 2007, 03:34 PM
آیا e2 شیشه های عقبش برقیه

در مدل E2+LPشيشه های عقب برقی هستند. دکمه های کنترل آنها هم درست در قسمت ميانی جلو پای صندلي های عقب ( پشت اهرم ترمز دستی) قرار گرفته. در کنار دسته دنده هم کليد قفل کردن دکمه های گفته شده توسط راننده تعبيه شده.

soheil.e
30 October 2007, 03:36 PM
E2+LP شیشه های عقبش برقیه.

homo
30 October 2007, 04:05 PM
دوستان دعوت نامه هاي ايران خودرو برا همه اومده چون از يكي از آشناها اسمش تو قرعه كشي هست ولي نه تو سايت ونه نمايندگي خبري از دعوت نامه نيست

Navid_Aref
30 October 2007, 04:19 PM
اين هم دو عکس مرتبط. سمت راستی دکمه قفل کن شيشه بالابرهای برقی عقب است و سمت چپی هم دو دکمه کنترل شیشه بالابرهای عقب هستند.

soheil.e
30 October 2007, 04:36 PM
دوستان دعوت نامه هاي ايران خودرو برا همه اومده چون از يكي از آشناها اسمش تو قرعه كشي هست ولي نه تو سايت ونه نمايندگي خبري از دعوت نامه نيست

دعوت نامه هاي ايران خودرو برای همه در تاریخ 2/8/86 صادر شده.

soja
30 October 2007, 04:50 PM
دوستانیکه در ایران خودرو ثبت نام کردن می تونن به آدرس زیر برن و با وارد کردن شماره سريال فرم درخواست خريد خودرو يا شماره مشتري و شماره شناسنامه ببینن که دعوتنامه ارسال شده یا نه در شرح برنامه فروش می نویسه.
آدرس:
http://sales.ikco.com/process-buy/view_Estelam_Gharardad_4Customers.asp?id=400

erfan_eri
30 October 2007, 06:17 PM
دوست عزیز سلام. شما برای چه مدلی ثبت نام کرده بودید؟


سلام من E1 ثبت نام کرده بودم ولی ایران خودرو فقط حق انتخاب e1 ساده , e1 cp را میده و حق انتخاب e1 cp sp را نمیده

سود انباشته
30 October 2007, 09:48 PM
سلام
امروز سند و برگ گارانتی را از نمایندگی ایران خودرو تحویل گرفتم.

در سند تعداد سرنشین مجاز 4 نفر اعلام شده است!
در برگ گارانتی هم مدت گارانتی 18 ماه و 30000کیلومتر درج شده است!

این در حالی هست گه گارانتی تندر 24 ماه و 40000کیلومتر هست و تندر90 یک خودروی 5 نفره هست.

این هم یک حقه بازی دیگر...

soheil.e
30 October 2007, 10:02 PM
سلام من E1 ثبت نام کرده بودم ولی ایران خودرو فقط حق انتخاب e1 ساده , e1 cp را میده و حق انتخاب e1 cp sp را نمیده

بنظر من هر طور شده از حقت نگذر. خدا لعنت کنه این ایران خودرو ....
شکایت کن، بگو یا E1+CP+SP تحویل بدن یا بجاش E2+LP بگیر.

erfan_eri
30 October 2007, 11:29 PM
بنظر من هر طور شده از حقت نگذر. خدا لعنت کنه این ایران خودرو ....
شکایت کن، بگو یا E1+CP+SP تحویل بدن یا بجاش E2+LP بگیر.

اقا نمیدونی اینقدر اعصابم خورد شد من دلم خوش بود به ABS واقعا ایران خودرو گند زده
سالن پارس خودرو تمام روبوتیک ولی مال اینا سنتی من نمیدو نم اینهمه پول چی میشه 206 10 تومنی رو میده 12 تومن پرشیا 17 تومن 405 14 تومن

همش تقصیر ماست که هر چی اینا میگن گوش می کنیم طرف نمایندهه می گفت تا دی فقط E1 Cp می دیم:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

erfan_eri
30 October 2007, 11:36 PM
خیلی جالبه این سورن که اینقدر تبلیغشو می کنه 8 سوپاپ الان من فکر نمیکنم تو اروپا کمتر از 16 سوپاپ تولید بشه بعد می خوان به اروپا صادر کنن ادعا هم می کنن با اخرین تکنولوزی روز

erfan_eri
31 October 2007, 08:34 AM
بابا نخرید نخرید این ایران خودرو خیلی خیلی ... تا شما ها باشید که گول این ایران خودروی .... را نخورید بابا گل بگیر حال شو ببر

من از گل خوشم میاد ولی چند تا مشکل داره

1- 8 سوپاپ و موتور 1800 100 اسب بخار که مصرفش بالاست لوگان 16 سوپاپ 1600

2- صندوق نداره

3- لوازمش سخت گیر میاد

4- یه روز تولید میشه یه روز متوقف میشه بی برنامست

malus
31 October 2007, 12:12 PM
مدل ها / مشخصات / تفاوت ها / قیمت ها

http://www.parskhodro.ir/alarm/models90.pdf (http://www.parskhodro.ir/alarm/models90.pdf)

با تشکر

amir8ipe
31 October 2007, 01:29 PM
دوستان از تاریخ قرعه کشی بعدی حدودا اطلاعی دارید؟

erfan_eri
31 October 2007, 01:57 PM
دوستان از تاریخ قرعه کشی بعدی حدودا اطلاعی دارید؟

احتمالا اخر اذر یا دی هستش ایران خودرویی یا پارس؟

amir8ipe
31 October 2007, 02:16 PM
پارس خودرو... ( مگه از نظری فرقی هم می کند؟)

http://i14.tinypic.com/4pbo6ms.jpg

taba
31 October 2007, 06:06 PM
سلام من E1 ثبت نام کرده بودم ولی ایران خودرو فقط حق انتخاب e1 ساده , e1 cp را میده و حق انتخاب e1 cp sp را نمیده

با سلام خدمت همه دوستان:
جناب عرفان نگران نباشید، احتمالا این مشکل راه دارد. شاید این مطلب که از tondar90.blogfa کپی کرده ام مفید باشد:



در دعوت نامه های جدید ظاهرا امکان انتخاب را به حداقل رسانده اند، بخصوص تیپ E1 که دعوت نامه را برای E1+CP صادر کرده اند و فقط میتوانید با پرداخت 5200000 ریال کمتر، آن را به E1 تبدیل کنید.
اما اگر مایل باشید می توانید (با قدری دوندگی (تقریبا یک صبح تا ظهر را باید تلف کنید اما ارزش دارد)) به واحد فروش ایران خودرو مراجعه کنید و تقاضای تبدیل مدل (مثلا E1+CP+SP) و همچنین تغییر رنگ بدهید.
حتما شخصا نامه را پیگیری کنید (اگر میخواهید بجای 48 ساعت انتظار، در همان روز کارتان انجام شود) تا در همان روز مراجعه تاییدیه تغییر مدل و/یا رنگ را بگیرید.
این تجربه شخصی بنده بود که در اثر کمی شانس و بطور اتفاقی از آن مطلع شدم و ظاهرا به نتیجه رسید. البته تا اتومبیل را تحویل نگرفته ام نمی شود مطمئن بود!

erfan_eri
31 October 2007, 06:34 PM
با سلام خدمت همه دوستان:
جناب عرفان نگران نباشید، احتمالا این مشکل راه دارد. شاید این مطلب که از tondar90.blogfa کپی کرده ام مفید باشد:


اقا واقعا ممنون خیلی خوشحالم کردی دمت گرم برم دفتر شهرک غرب دیگه؟
ایشالا اگه درست شد یه شام درجه یک مهمون من

taba
31 October 2007, 06:41 PM
سلام من E1 ثبت نام کرده بودم ولی ایران خودرو فقط حق انتخاب e1 ساده , e1 cp را میده و حق انتخاب e1 cp sp را نمیده


اقا واقعا ممنون خیلی خوشحالم کردی دمت گرم برم دفتر شهرک غرب دیگه؟
ایشالا اگه درست شد یه شام درجه یک مهمون من

متاسفانه امروز دفتر شهرک غرب داشت به کرج منتقل می شد. ظاهرا دفتر را فروخته اند. قرار بود از روز یکشنبه در کرج (احتمالا جاده کرج نزدیک کارخانه) مستقر شوند.

Navid_Aref
1 November 2007, 05:04 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سايپا و پارس خودرو توانستند به ترتيب 99 و 91 درصد برنامه توليد شهريور ماه خود را محقق كنند.


به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گروه سايپا در شهريور ماه توانست با توليد 24 هزار و 493 دستگاه خودرو 99 درصد از برنامه درنظر گرفته شده‌اش براي اين ماه (24 هزار و 635 خودرو) را محقق كند.
محصولات پرايد و زانتيا اين گروه خودرو‌سازي به ترتيب با محقق شدن 99.5 و 111 درصد برنامه توليد خود بيشترين و ريو با محقق شدن 89 درصد برنامه توليد كم‌ترين تيراژ را به خود اختصاص دادند.

محقق شدن99.5 درصد برنامه توليد پرايد
توليد پرايد گروه سايپا در شهريور ماه به 22 هزار و 97 دستگاه رسيد كه نسبت به مرداد، توليد آن چهار هزار و 256 دستگاه افزايش داشته است. اين در حالي است كه برنامه توليد اين خودرو در شهريور ماه 22 هزار و 197 دستگاه بود.

افزايش توليد زانتيا
همچنان كه قلعه‌باني ـ مديرعامل سايپا ـ چندي پيش از حل شدن مشكل قطعات زانتيا خبر داده بود، توليد اين خودرو در شهريور ماه به 1329 دستگاه رسيد كه نسبت به مرداد ماه 569 دستگاه افزايش داشته است.

كاهش توليد ريو
سايپا با توليد 1067 دستگاه ريو در شهريور ماه نسبت به برنامه توليد اين ماه 11 درصد عقب بود و در اين ميان توليد اين خودرو نسبت به تير ماه 154 دستگاه كاهش يافت.
همچنين طبق آخرين آمار وزارت صنايع و معادن، تا پايان شهريور ون كاروان هيچ توليدي نداشت. اين در حالي است كه طبق گفته قلعه‌باني، توليد اين خودرو به طور كامل متوقف نشده است.


عملكرد پارس خودرو در شهريور ماه
پارس خودرو نيز توانست در شهريور ماه با توليد 16 هزار و 246 دستگاه خودرو 91 درصد از برنامه توليد اين ماه (17 هزار و 779 دستگاه) را محقق كند.
به گزارش ايسنا، عمده محصولات اين گروه خودروساز غير از مگان و پي‌كي كه تا پايان شهريور ماه هيچ توليدي نداشتند، نسبت به مرداد ماه افزايش توليد داشتند و تنها توليد خودرو‌هاي دو ديفرانسيل نسبت به مرداد ماه كاهش يافت.

كاهش توليد خودرو‌هاي دو ديفرانسيل
در شهريور ماه پارس خودرو با توليد 68 دستگاه خودرو دو ديفرانسيل 74 درصد از برنامه توليد اين ماه خود را محقق كرد. اين در حالي است كه توليد اين خودرو‌ها در مرداد ماه 64 درصد از برنامه توليد خود جلوتر بود.

پيكاپ و توليد 130 دستگاه اضافه‌تر از برنامه
در شهريور توليد خودرو پيكاپ نسبت به مرداد ماه 294 دستگاه افزايش يافت و با توليد 406 دستگاه اين خودرو130 دستگاه از برنامه توليد شهريور خود پيشي گرفت.

توليد ماكسيما همچنان بيشتر از برنامه
توليد شهريور ماه اين خودرو طي آمار منتشره وزارت صنايع و معادن 33 درصد از برنامه توليد 184 دستگاهي خود جلوتر بود و با افزايش 46 دستگاهي نسبت به مرداد ماه توليد آن در شهريور به 245 دستگاه رسيد.

توليد تندر90، 87 درصد عقب‌تر از برنامه
براساس اين گزارش توليد تندر90 در پارس خودرو در شهريور ماه نسبت به ماه قبل خود 437 دستگاه افزايش يافت، ولي با اين حال تنها 13 درصد از برنامه توليد شهريور اين خودرو محقق شد و از شش هزار و 762 دستگاه برنامه اين ماه تنها 869 دستگاه به توليد رسيد.

افزايش بيش از دو هزار دستگاهي توليد پرايد نسبت به مرداد
توليد انواع پرايد در پارس خودرو در شهريور ماه به 14 هزار و 658 دستگاه رسيد و از برنامه توليد 9844 دستگاه در شهريور 149 درصد آن محقق شد و توليد آن 2496 دستگاه نسبت به مرداد ماه افزايش يافت.
انتهاي پيام

************************************************** **********************
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

گروه صنعتي ايران خودرو در شهريورماه با توليد 35 هزار و 545 دستگاه خودرو نسبت به برنامه توليد 47 هزار و 300 دستگاه خودرو در اين ماه 75 درصد برنامه توليد خود براي سمند، روآ، پژو 405، پژو 206، پژو پارس، وانت پيكان، تندر 90 ، سوزوكي و S21 (چري) را محقق كرد.


به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بهترين عملكرد توليد نسبت به برنامه ايران خودرو در اين ماه توليد وانت پيكان بود، به طوري كه توليد اين خودرو 14 درصد از برنامه خود در شهريور پيش افتاد و به 6532 دستگاه رسيد. بدترين عملكرد نيز نسبت به برنامه در شهريور مربوط به توليد سوزوكي بود، به طوري كه از 330 خودرويي كه مي‌بايست در شهريور توليد مي‌كرد تنها 31 دستگاه از آن توليد شد. اين در حالي است كه طبق آخرين آمار وزارت صنايع و معادن توليد اين خودرو نسبت به مردادماه 33 دستگاه كاهش داشته است.

محقق شدن 18 درصد برنامه توليد تندر90 در شهريور
از 3300 دستگاه برنامه توليد تندر90 در شهريورماه تنها 601 دستگاه از اين خودرو در اين ماه توليد شد كه بيانگر محقق شدن 18 درصد برنامه توليد است. البته توليد اين خودرو در شهريور نسبت به مرداد 64 دستگاه افزايش داشته است.

توليد پژو پارس كمتر از نيمي از برنامه
توليد پژو پارس در شهريورماه نسبت به ماه مرداد كاهش 478 دستگاهي داشت و از 4400 دستگاه برنامه توليد اين خودرو در شهريور 1845 دستگاه توليد شد كه بيانگر تحقق 42 درصدي توليد اين خودروست. البته به نوعي مي‌توان كاهش توليد اين خودرو را دليل افزايش قيمت هفته‌هاي اخير اين خودرو دانست.

توليد 85درصدي پژو 405
همچنين از 9900 دستگاه پژو 405 كه مي‌بايست در شهريور توليد مي‌شد 8386 دستگاه به توليد رسيد كه معادل تحقق توليد 85 درصدي همين ماه است. البته اين خودرو از معدود توليدات سواري ايران خودرو است كه نسبت به ماه مرداد افزايش توليد داشته است، به طوري كه توليد اين خودرو نسبت به مرداد 937 دستگاه افزايش داشته است.

محقق شدن 89 درصد برنامه توليد پژو 206 در ماه شهريور
با توليد پنج هزار و 888 دستگاه پژو 206 در شهريور، ايران خودرو توانست 89 درصد برنامه توليد آن را در اين ماه محقق كند. كاهش توليد اين خودرو در اين ماه نسبت به مرداد 607 دستگاه بوده است.

توليد 63 درصدي سمند
توليد سمند با كاهش 165 دستگاهي نسبت به مردادماه به پنج هزار و 198 دستگاه در شهريور رسيد كه معادل تحقق توليد 63 درصدي اين خودرو بوده است.

پژو روآ داراي بيش‌ترين كاهش توليد
اين خودرو از آن دست خودروهاي سواري توليدي ايران خودرو است كه در شهريورماه نسبت به مرداد ماه با كاهش 1261 دستگاهي بيشترين كاهش توليد را داشته است. توليد اين خودرو در شهريور به هفت هزار و 9 دستگاه رسيد كه از برنامه توليد خود در اين ماه 18 درصد عقب است.
توليد S21 (چري) نيز در شهريور به 55 دستگاه رسيد كه نسبت به مرداد 7 دستگاه افزايش يافت.
انتهاي پيام

سود انباشته
1 November 2007, 07:36 PM
سلام
دوستان به این نکته توجه داشته باشید که قیمت تندر90 بعد از مدتی افزایش خواهد یافت و این افزایش قیمت زمان بر خواهد بود.

متاسفانه مردم ایران هیچ اگاهی از خودرو تندر90 ندارند نمونه بارز ان کسانی هستند که اقدام به ثبت نام این خودرو کرده اند و تا به امروز حتی عکس این ماشین را ندیده اند. من که درحال حاضر خودروی خود را پس از انتظار چندین ماهه تحویل گرفته انم می بینم که افرادی برای تماشای ماشین نظرشان جلب میشود که از ثبت نام کنندگان ان بوده اند حالا چه برسد به کسانی که تمایلی به ثبت نام در اسفند8۵نداشتند!

شما دوستانی که از همراهان همیشگی ما هستید به اندازه ای از این ماشین اطلاعات فنی و اخبار میدانید که حتی مدیرعامل ایران خودرو و سایپا به نصف همان اندازه اطلاعاتی ندارد.

پس طبیعی هست که مردم خبری از این قیافه و مشخصات فنی و.... ندارند چون همه مردم ایران به اینترنت دسترسی ندارشته و کسانی هم که به اینترنت دسترسی دارند که از قشر نسل جوان و دانش اموز و دانشجو بوده و این افراد هم که از قدرت خرید برای یک ماشین بالای ۱۲ میلیونی برخوردار نیستند و بنگاهی ها و دلالان هم سواد خواندن و نوشتن را به زور دارند چه برسد به اینترنت و مطالعه مجله ماشین و...

دوستان اگر یادشان باشد سالها پیش کسی از سمند خوشش نمی امد و طرفداری در بازار خودرو نداشت. ولی در طول یکسال اخیر شاهد افزایش محبوبیت سمند در بین مردم هستیم. یا همین پژو ۲۰۶ در بدو ورود به بازار کسی از ان استقبال چندانی نکرد و از همه مهمتر پژو ۲۰۶ صندوقدار که اصلا تا چند ماه پیش خریداری نداشت ولی امروز بعد از شناخت و اگاهی مردم از مشخصات فنی و امکانات ان شاهد افزایش تقاضا برای ان روبرو هستیم. و اما برگردیم به اصل موضوع یعنی همین تندر۹۰ خودمان یا به قول فرانسوی ها رنو لوگان که از نظر فنی در رتبه بسیار بالاتری از سمند و ۴۰۵ و پارس و حتی ۲۰۶ قرار دارد و اصلا قابل مقایسه با این خودرها نیست بلکه در حد رنو لوگان و زانتیا و مزدا هست(شاید باورش برای بعضی ها مشکل باشه!) و این شک و تردید زمانی به یقین تبدیل خواهد شد که تعداد تندرها زیاد شده و مردم( به روش سنتی و نه از طریق مطالعه) از طریق دوستان و اقوام و خویشاوندان از مشخصات ان با خبر شده و به مزایای ان نسبت به سایر خودروها پی ببرند. ان موقع خواهد بود که کم کم با افزایش تقاضا در بازار برای ان روبرو خواهیم بود و ان موقع همه به تقلید از دیگران و باز هم بدون مطالعه و اگاهی اقدام به خرید تندر در قیمت های بالاتری نسبت به امروز خواهند نمود.

تندر ۹۰ یک کابوس وحشتناک برای شرکت های ایران خودرو و سایپا هست هم رده بودن قیمت این خودرو با سایر محصولاتشان خطری جدی برای انان محسوب میشود همین ۴۰۵ که فاقد امکاناتی ایمنی همچون کیسه هوا (AIRBAG) و ترمز ضد قفل (ABS) بوده و از همه مهمتر مصرف سوخت بالای ان تندر۹۰ رقیب سرسختی برای ان حساب خواهد شد.

نظر بعضی ها بر این هست که افزایش تیراژ تولید باعث کاهش قیمت تندر۹۰ میشود این افزایش تیراژ فقط جو روانی میتواند داشته باشد اگر چنین هست به همین سمند که تیراژ ان نسب به سالهای قبل افزایش یافته و به همین نسبت طرفداران ان هم زیادتر شوده و در بازار با تقاضا بیشتری روبرو شده ایم.

چون قیمت پایه تندر۹۰ با یورو قیمت گذاری شده است و روز به روز با افزایش قیمت یورو روبرو هستیم در سالهای اینده قیمت تندر افزایش خواهد یافت. و تاکنون تصمیمی در مورد تبدیل تعیین قیمت پایه از یورو به ریال (تومان) گرفته نشده است. که این افزایش قیمت از سوی کارخانه خواهد بود.

در بازار خودروی ایران خودروهایی که تیراژ تولید انها بیشتر باشد طرفدار بیشتری دارند پس اغاز تولید انبوه تندر۹۰ زمینه ای برای افزایش طرفدار خواهد بود.

پس به افزایش قیمت تندر 90 دراینده ای نه چندان دور شک نکنید.

دوستدار همیشگی شما علیرضا

Navid_Aref
1 November 2007, 10:41 PM
مطلب خوبی بود ولی به نظر من يک مقدار بدبينانه بود.البته با روند موجود اين گونه شدن بعيد نيست.
من اين سوال برام پيش اومده که چگونه در هنگام بستن قرارداد توليد يک اتومبيل در ابتدا يک تيراژ معدود در نظر گرفته می شود که با توجه به مرور زمان و تغيير تکنولوژی معقول به نظر می رسد، وليکن پس انقضای تيراژ اوليه همچنان توليد ادامه پيدا می کند و هيچ کس هم جوابگو نيست.نمونه بارزش پيکان بود که در حال حاضر به اکثر خودروهای ديگر نيز سرايت کرده و توليد آنها با وجود عقب بودن از زمانه و ايجاد بسياری از مشکلات ريز و درشت برای مردم و کشور ادامه داره.
اميدوارم توليد لوگان گامی به جلو باشه نه اينکه اون هم به جرگه خودروهای بدون پايان پيوند بخوره.

erfan_eri
2 November 2007, 09:25 AM
دكترمنطقي :
50درصد توليد ايران خودرو صادر خواهد شد

دكترمنطقي درجلسه كميته راهبردي مطالعات استراتژيك ايران خودرواعلام كرد : براساس برنامه پنجساله آتي ، 50 درصد توليدات ايران خودرو به فراسوي مرزها صادر خواهد شد .

دراين جلسه كه مديران ارشد ايران خودرو حضور داشتند دكتر امير البدوي قائم مقام توسعه كسب وكار ، گزارشي از پيشرفت پروژه ها وتدوين استراتژي توسعه ومحصولات ايران خودرو تا سال 1395 را تشريح كرد .

مدير عامل گروه صنعتي افزود : استراتژي بلند مدت ايران خودرو درراستاي برنامه چشم انداز 20 ساله كشور تدوين شده است .

وي تاكيدكرد با اجراي برنامه هاي راهبري ، محصولات ايران خودرو دربازار هاي بين المللي رقابتي و برند ملي ايران در صحنه جهاني تقويت خواهد شد .

دكتر منطقي مهمترين ويژگي هاي استراتژي بلند مدت ايران خودرورا استفاده از سرمايه هاي بخش خصوصي دراستاي رهنمود هاي مقام معظم رهبري وتاكيد ات رئيس جمهوري در تحقق اصل 44 قانون اساسي در طرحهاي توسعه اي در داخل و خارج از كشور عنوان كرد .

مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو خاطرنشان ساخت : براساس استراتژي جدي ايران خودرو كه با رويكرد به اصل 44 قانون اساسي تدوين شده است ، قطعه سازان وابسته به اين شركت به بخش خصوصي واگذار خواهد شد .

وي بااشاره به اينكه ايران خودرو طي نيمه نخست سال جاري 300 ميليون دلار خودرو صاددركرد ، اظهارداشت : اين رقم صادرات معادل كل صادرات سال گذشته بود وپيش بين مي شود ، تاپايان سال جاري صادرات ايران خودرو به 600 ميليون لار برسد .

دكترمنطقي با اشاره به موفقيت هاي اخير ايران خودرو در راه اندازي خط توليد سمند در چها رقاره جهان اظهارداشت : ما مصمم هستيم قطعه سازان توانمند ايراني را به عنوان همكار راهبردي خود وارد عرصه هاي جهاني كنيم .

وي از صادرات 10 ميليارد دلار قطعه تا 10 سال آينده به بازار هاي جهاني خبرداد و افزود :صنعت قطعه سازي ايران خودرو به مرحله اي ازرشد رسيده است كه امروز قادر است با رقباي خارجي خود از نظر كيفيت و قيمت وحجم توليد رقابت كند .

مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو آمادگي ايران خودرورا براي همكاري با همه كشور هاي منطقه به خصوص كشور هاي اسلامي درزمينه صنعت خودرو وقطعه سازي وصدور فن آوري اعلام كرد .

دكتر منطقي از ساخت شهرك صنعتي توليد قطعات سمند شام درسيامكو خبرداد و افزود : مرحله نخست انتقال فناوري توليد قطعات خودرو درسوريه برداشته شد كه اين امر به ديگر سايت هاي توليدي ايران خودرو در فراسوي مرزها تعمييم داده خواهد شد .خودرو رعايت استاندارد هاي زيست محيطي ملي و جهاني را پيش شرط انجام هرگونه فعاليت صنعتي وتوسعه خود قرار داده است .

Nomad
2 November 2007, 11:51 AM
دوستان من با یکی از دوستانم رفتیم که بقیه ی پول رو واریز کنیم ( ایرانخودرو ) ... ولی خودشون بهمون گفتن که فعلا دست نگهدارید و توی اجرای برنامه ی لوگان دارن یه تغییراتی میدن هم واسه قیمت و هم واسه تجهیزات !!

soheil.e
2 November 2007, 12:21 PM
دوستان من با یکی از دوستانم رفتیم که بقیه ی پول رو واریز کنیم ( ایرانخودرو ) ... ولی خودشون بهمون گفتن که فعلا دست نگهدارید و توی اجرای برنامه ی لوگان دارن یه تغییراتی میدن هم واسه قیمت و هم واسه تجهیزات !!

من چهارشنبه 9/8/86 دقیقا همون مبلغی که تو دعوتنامه بود رو پرداخت کردم، نمایندگی هم هیچی بهم نگفت.

erfan_eri
2 November 2007, 01:25 PM
من چهارشنبه 9/8/86 دقیقا همون مبلغی که تو دعوتنامه بود رو پرداخت کردم، نمایندگی هم هیچی بهم نگفت.

دوستان منم پول ریختن بدون هیچ مشکلی

raminazad
2 November 2007, 06:07 PM
http://www.daciagroup.com/news/files/1175.jpg (javascript:window.close();)

raminazad
2 November 2007, 06:37 PM
http://www.daciagroup.com/news/files/750.jpg (javascript:window.close();)

amir8ipe
2 November 2007, 09:56 PM
سلام
دوستان بنظر من کاسه چراغ این لوگان suv به l90 هم می خورد!!!

http://images.motortrend.com/auto_shows/coverage/geneva/112_06geneva_01z_dacia_logan_steppe_concept_front_ driver_side.jpg

amir8ipe
2 November 2007, 10:01 PM
http://img244.imageshack.us/img244/9809/dacia3kj0ck.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/4520/dacialogans20000178ci5lb.jpg
http://img351.imageshack.us/img351/7570/11sz.jpg
http://img348.imageshack.us/img348/9436/14ni.jpg

Nomad
3 November 2007, 12:19 AM
والله به ما گفتن که انگار لیست تجهیزات کم و زیاد شده و البته گفتن اگر میخواید پول بریزید ولی بهتره که صبر کنید تا بخش نامه ی جدید بیاد !!

erfan_eri
3 November 2007, 08:40 AM
والله به ما گفتن که انگار لیست تجهیزات کم و زیاد شده و البته گفتن اگر میخواید پول بریزید ولی بهتره که صبر کنید تا بخش نامه ی جدید بیاد !!

اقا تا 22 ابان که بیشتر مهلت ندادن کی این شرایط اعلام میشه

این شرایط به نفع ماست یا مثل همیشه به ضرر ملت ایران؟

reza engine
3 November 2007, 09:13 AM
سلام
دوستان بنظر من کاسه چراغ این لوگان suv به l90 هم می خورد!!!


اين مدل لوگان Concept است و به بازار عرضه نشده. ولي آيينه هاي Prestige و سپر لوگان استيشن به تندر هاي خودمون هم مي خوره كه آيينه هاي اگه تو بازار بياد معركه ميشه.
شخصا از آيينه هاي تندر بيزارم
http://irapic.com/uploads/1194090127.jpg
http://irapic.com/uploads/1194137921.jpg

amir8ipe
3 November 2007, 09:36 AM
شخصا از آيينه هاي تندر بيزارم


من هم خوشم نمیاد از استایل آینه هاش.... ولی اگر دقت به عکس کنید این آینه هم پایه اش شبیه همون آینه هاست. و فقط بدن اش قشنگ تر شده که روی لوگان های رومانی زیاد دیدم !
ولی خیلی بهتر از اینی هست که روی تندر است!

erfan_eri
3 November 2007, 11:06 AM
http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2007-11-3/b162e39e-3478-4c19-890a-231b01f0c7c8.jpg








http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2007-11-3/0d1bb35a-9cdc-4999-b8a6-b23d7acff9d8.jpg





http://www.alipirouz.com/photos/peykan47.gif
http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2007-11-3/a5b4c3f4-e6dd-4a50-a45a-afea95247a32.jpghttp://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2007-11-3/ab6266c5-6a18-458d-9a65-8b717e89fc69.jpg

http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2007-11-3/b4b96ff8-dbf1-4472-b0fc-84cd396b4d08.jpg

http://www.marshal-modern.ir/MarshalPictureArchive/Images/2007-11-3/75192323-c918-4d30-b941-3d1bb5a10629.jpg

erfan_eri
3 November 2007, 11:10 AM
http://www.youtube.com/watch?v=63r8UAjROZQ این فیلم هم باحاله

reza.mortazavi
4 November 2007, 04:58 PM
این خبر رو امروز توی دنیای اقتصاد خوندم.من در این مورد که متن خبر، ربطی به تیتر نداره، بی تقصیرم!ولی خبرش لااقل هیجان که داره،نداره؟
اینم لینکش:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=73976

توليد 48هزار دستگاه تندر-90 تا پايان سال‌جاري
ايسنا- در حال حاضر خيلي‌ها ادعاي واگن‌سازي دارند و وارد معامله نيز مي‌شوند و به اين دليل كه ارزيابي فني خيلي دقيقي نيز روي آنها صورت نمي‌گيرد، اين موضوع باعث مي‌شود كه پروژه‌ها در جاي اصلي خود قرار نگيرند. منوچهر منطقي، مديرعامل ايران‌خودرو، با بيان اين مطلب افزود: به عنوان مثال كسي كه تا به حال هرگز لكوموتيوي نساخته، در مناقصه‌اي شركت و خارج از تشريفات به وي پروژه‌اي داده مي‌شود؛ اين در حالي است كه ايران‌خودرو خط توليد لكوموتيو دارد و مي‌توانيم اين كار را انجام دهيم. وي با اشاره به اين كه در بحث حمل‌ونقل ريلي و در بعد خارجي موفق‌تر از داخل بوده‌ايم، افزود: با وجودي كه پروژه‌هاي بزرگي در كشور داريم، در سال گذشته حدود 200‌ميليون يورو و امسال با كوبايي‌ها قرارداد امضا كرديم. منطقي خاطرنشان كرد: سرپرست وزارت صنايع قول پيگيري‌هاي خوبي را در اين زمينه به ما داده‌ تا بتوانيم مثل خارج در داخل نيز پروژه‌هاي جدي داشته باشيم و همانند خودرو كه 70 تا 90‌درصد در كشور داخلي ساز شده، بتوانيم در بحث حمل‌ونقل ريلي نيز 60‌درصد داخلي‌سازي داشته باشيم. وي در خصوص دليل كاهش توليد ايران خودرو در شهريور ماه نيز خاطرنشان كرد: اين كاهش توليد به دليل تعطيلات تابستاني‌مان از 2 تا 9شهريور ماه بود كه حدود 10 روز تعطيلات تابستاني داشتيم و كمي نيز بحث گازسوز كردن خودروها دخيل بود، ولي اين كاهش را در مهرماه جبران كرديم. گروه صنعتي ايران خودرو در شهريورماه با توليد 35‌هزار و 545دستگاه خودرو نسبت به برنامه توليد 47‌هزار و 300 دستگاه خودرو در اين ماه 75‌درصد برنامه توليد خود براي سمند، روآ، پژو 405، پژو 206، پژو پارس، وانت پيكان، تندر 90، سوزوكي و S21 (چري) را محقق كرد.

faraz45
5 November 2007, 07:29 AM
این خبر رو امروز توی دنیای اقتصاد خوندم.من در این مورد که متن خبر، ربطی به تیتر نداره، بی تقصیرم!ولی خبرش لااقل هیجان که داره،نداره؟
اینم لینکش:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=73976

توليد 48هزار دستگاه تندر-90 تا پايان سال‌جاري

دوست عزیز اصل خبر اینه:
مديرعامل ايران خودرو درگفت‌وگوباايسنا:
نظارت بر واگذاري پروژه‌هاي حمل و نقل ريلي ضعيف است
برنامه امسال ما توليد 48هزار دستگاه تندر90 است سرويس: خودرو
1386/08/12
11-03-2007
12:53:57
8608-07040: كد خبر



خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو



منوچهر منطقي - مديرعامل ايران خودرو - در گفت‌وگو با خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا):
.
.
.
وي در خصوص دليل كاهش توليد ايران خودرو در شهريورماه نيز خاطرنشان كرد: اين كاهش توليد به دليل تعطيلات تابستاني‌مان از 2 تا 9 شهريورماه بود كه حدود 10 روز تعطيلات تابستاني داشتيم و كمي نيز بحث گازسوز كردن خودروها دخيل بود، ولي اين كاهش را در مهرماه جبران كرديم.

گفتني است، گروه صنعتي ايران خودرو در شهريورماه با توليد 35 هزار و 545 دستگاه خودرو نسبت به برنامه توليد 47 هزار و 300 دستگاه خودرو در اين ماه 75 درصد برنامه توليد خود براي سمند، روآ، پژو 405، پژو 206، پژو پارس، وانت پيكان، تندر 90 ، سوزوكي و S21 (چري) را محقق كرد.

وي در خصوص توليدات تندر نيز اظهار كرد: در حال حاضر برنامه‌ريزي توليد روزانه 100 دستگاه تندر و توليدات آن نيز در حال افزايش است.

منطقي در پاسخ به اين سوال كه چرا با وجود اين‌كه در ابتداي امسال عنوان شد كه ايران خودرو 75 هزار دستگاه تندر توليد خواهد كرد، ولي در برنامه توليدش توليد 50 هزار دستگاه تندر تا پايان سال آمده است؟ اظهار كرد: توليد 75 هزار دستگاه برنامه داخلي بود و كل برنامه توليد ما روي حدود 48 هزار دستگاه تندر90 است.

وي در خصوص تغيير سياست توليد تندر90 به 67 هزار دستگاه تا پايان سال اظهار كرد: دليل تغيير اين سياست اين بود كه پارس خودرو حدود 20 هزار ثبت نام كرده و ما نيز حدود 47 هزار تا ثبت نام كرديم كه جمعا حدود 67 هزار دستگاه تندر تا پايان سال توليد مي‌شود

Nomad
5 November 2007, 10:57 AM
دوستان من با معاون مدیر عامل سایپا و همینطور رئیس بخش نمایندگی های کل کشور سایپا صحبت کردم و اونا اطمینان دادن که 100 درصد تعهداتشون رو تا پایان سال انجام میدن ...

Foad
6 November 2007, 01:30 AM
دوستان عزیز
لطفا تاپیک رو از مسیر اصلیش خارچ نکنید
این سایت محل قرار گذاشتن میتینگ اعتراض یا تهیه شبنامه علیه شرکتهای دولتی نیست.

soheil.e
6 November 2007, 01:43 AM
دوستان عزیز
لطفا تاپیک رو از مسیر اصلیش خارچ نکنید
این سایت محل قرار گذاشتن میتینگ اعتراض یا تهیه شبنامه علیه شرکتهای دولتی نیست.

واقعا از دیدگاه شما لذت بردم.
با این دیدگاه شما و چند تن از دوستان به کارتون ادامه بدین. بقیه دوستان هم سایتهای دیگه ای برای ادامه کار می شناسن.
فقط امیدوارم کسی برای پست دادن تو تاپیکتون بمونه.:icon_razz

Foad
6 November 2007, 02:23 AM
بستگی داره شما کار رو چی معنی کنید
اگر روند توهین به شرکتهای خودروسازی که بخش بزرگی از دولت است رو ادامه بدید سایت مسدود میشه چیزی که نه ما می خواهیم نه شما

amir8ipe
6 November 2007, 11:09 AM
foad جان اگر قصد توهین باشه اصلا کاره خوبی نیست ! و من 100% موافقم چون با پیامد های آن آشنایی دارم!
اما باید اعتراض ها بیان شوند که افراد دیگری که تازه می خواهند اتوموبیل از شرکتهای خودروسازی بخرند با روند بسیار جالب کار آشنا بشوند!:icon_mrgr
این شرکت های خودرو سازی که میفرماید که بخش بزرگی از دولت هستند .. تا امروز روز هیچ کاری بجز کلاه برداری نکرده اند! اگر می گویید چیزی به غیر از این است ! آن حرف قبول است!
اما فراموش نکنید تا زمانی که کوتاه بیاید کلاه بر سرمان خواهد رفت!
البته منظور من از اینکار ایجاد اختشاش در فعالیت انجمن نیست!
و اون دوستی هم که قصد اعتراض داشتند....: عرض کنم اگر اشتباه نکنم چند مدت پیش یک نظر سنجی در مورد اعتراض به l90 در یک سایت دیگر گذاشته شد که لینک آن در همین تاپیک است! و بنظر من نمایش نتیجه آن رای گیری به مسولین بزرگترین اعتراض است( اگر قرار باشد به اعتراض ها اهمیت بدهند همان کافی است- در غیر اینصورت هر کار دیگری نیز بی فایده است)..

Farbod.E
6 November 2007, 01:15 PM
دوستان و اساتید بزرگوار :
این جا محلی برای تبادل نظر و عقاید است . ایجاد هرگونه پست بیربط و خارج از عنوان تاپیک ، طبق قوانین ممنوع میباشد .
هر کس که قادر به همراهی جمع نیست میتواند این گفتگو را ترک نماید .

با احترامی که برای تمامی اساتید عزیزم در این تاپیک قائل هستم به استحضار میرسانم در صورت تکرار چنین رویه ای برخورد شدیدتری صورت خواهد گرفت

raminazad
6 November 2007, 04:03 PM
جناب فربد اون پست قبلي رو گفتم كه حساب دستتون باشه شما با يه سري آدم طرفيد كه احتمالا بيشتر از شما مفاهيم را درك و تجزيه و تحليل ميكنند مسائلي كه شايد در نظر شما طبيعي جلوه كنند. همه در ابراز عقيده آزاد هستند . پست اول منهم حذف كردني نبود . شما كمي حساسيتتون بيشتره .

كسي از بچه ها از توليدات اين هفته پارس خودرو اطلاع داره كه آيا رنگ نقره اي رو شروع به توليد كردند يا نه؟

erfan_eri
6 November 2007, 05:08 PM
مدیران و سوپر مدیران محترم اینجا بچه ها کار بدی نمی کردند که شمایان دست به پاک کردن مطالب انان زدید.

اگر شما هم 12 اسفند اتومبیل اسم نوشته بودید و به شما متعهد شده بودند که تا انتهای شهریور تحویل صورت می گیرد قطعا واکنشی فراتر از ما نشان می دادید.

پیشنهاد من به شما جلب اطمینان ماست که در این فروم ماندگار بمانیم نه فراری دادن کاربران خود.

از اینکه پست بنده حقیر را پاک نمی کنید نهایت سپاس را دارم.

nojex
6 November 2007, 05:40 PM
دوستان عزیز مشکل شما در مورد تندر 90 قابل درک هستش .
همه ما از مشکلات با خبر هستیم . اما با جنجال آفرینی این مشکلات حل نمیشه . به نظر من به جای اینکه بخواهید اینجا اعتراض کنید بهتره به افراد مسئول در صنعت خودرو اعتراض کنید . مطمئنا همه از اینکه این مشکلات حل بشه خوشحال میشن .

یک نکته دیگر رو هم عرض کنم و این که فضای مجازی در کشور ما مشمول قوانین مطبوعات هست و توهین به افراد و شرکت ها قابل پیگیری هستش . پس نمیشه از یک سری خط قرمز عبور کرد . هدف تالار پارسی هم ایجاد یک فضای دوستانه و بدون جنجال برای تبادل نظر سازنده هست . به همین دلیل بعضی نوشته ها از دید کاربران حذف میشه . این به معنی کم ارزش بودن نویسنده و... نمیشه اما باید مقداری با دید وسیع تر به مطالب نگاه کرد .
شما رو به آرامش دعوت میکنم و امیدوارم مشکلات حل بشه .

با تشکر از همه دوستان بزرگوار

Farbod.E
6 November 2007, 06:33 PM
اساتید بزرگوار من :
بنده نیز از همه شما عذرخواهی میکنم . ما مجبور هستیم برای حفظ شئونات سایت قوانین را بدون هیچ کم و کاستی اجرا نماییم . باور بفرمایید هیچ کس در این تالار قصد شانتاژ و یا سانسور نظرات و عقاید را ندارد . به هر حال در هر جامعه ای چه حقیقی و چه مجازی قوانین لازم الاجراست و این تفاوت جامعه با جنگل است !!!

2 تن از دوستان عزیز ما متاسفانه اخطار بنده را جدی نگرفتند که با آنها برخورد لازم و متقضی انجام گرفت . امیدوارم دوستان دیگر بیشتر رعایت فرمایند .
باز هم شخصاً از کلیه دوستان عذرخواهی میکنم و خواهش دارم تا بیشتر به قوانین احتارم بگذارند

موفق باشید

erfan_eri
6 November 2007, 07:01 PM
لوگان پدیده ای غیر معقول
نویسنده : سینا
۲ مهر ۱۳۸۶
تنظیم اندازه نوشته ها : http://www.carx1.com/interface/images/font_min_off.gif http://www.carx1.com/interface/images/font_plus_on.gif
وقتی تولید پیکان متوقف شد همه جا سخن از پیداکردن جایگزین مناسبی برای این خودرو بود . البته پراید و آردی به سرعت جای آن را پر کردند . اما در این میان بود که بحث تولید خودروی لوگان (ال-۹۰) بر سر زبان ها افتاد . لوگان خودرویی پرقدرت - ایمن - کم مصرف و جز محصولات جدید شرکت رنو (داچیا) بود و به تازگی وارد بازار شده بود و قیمت کاملا مناسبی داشت .
اما در این موقع که در ایران بر سر تولید این خودرو کش و قوس های فراوانی وجود داشت رنو این اتومبیل را در کشورهای روسیه - رومانی و ترکیه تولید و عرضه کرده بود . ابتدا قرار بود ایران همزمان با رومانی این اتومبیل را تولید کند ولی بر سر راه این پروژه آن قدر موش دواندند که هنوز که هنوز است این خودرو کار زیادی تا تولید دارد .
اما واقعا چرا ؟ علت چه بود ؟ این پروژه که مشکلی نداشت . تولیدش بر خلاف سایر قراردادها با درصد تولید داخلی بالا بود . ایران خودرو و سایپا هم که هر دو و به طرو همزمان این خودرو را تولید میکنند و هر دو از این خوان گشترده بهره میبرند!! اما پس چرا این اتفاق نمی افتد و قضیه آن قدر پیچیده میشود که به وزرات صنایع و مجلس میکشد !!
حقیقت آن است که شرکت های دیگر فرانسوی همانند پژو با ورود این خودرو منافع خود را سخت در خطر میبینند . چرا ؟ چون با ورود خودرویی با قدرت بیش از ۱۰۰ اسب و قیمت ۶ ملیون و تجهیزات نسبتا مناسب به همراه چهره ی ظاهری جذاب آیا کسی به سراغ محصولات پژو یا حتی سیتروئن خواهد رفت ؟؟ آیا پژو حاضر است تا سود یک ملیاردی خود را در بازار ایران از دست بدهد ؟؟ مطمئنا نه ! پس پژو نیز بیکار ننشسته و با کمک عوامل داخلی دیگری دست در دست هم تا عدم ورود یا عرضه با قیمت بالا را مد نظر قرار داده .
ابتدا بحث عرضه ی این خودرو با قیمت ۶ ملیون مد نظر بود . اما وقتی دیدند که وضعیت این گونه است و صدای سایر شرکت ها و برخی از (...) در آمده بحث بالاتر رفتن قیمت را پیش کشیدند و امروز رسما اعلام میکنند این خودرو برای مدل عادی بدون کولر !! و فرمان هیدرولیک !! ۷ ملیون و با داشتن این تجهیزات ۵/۸ ملیون قیمت خواهد داشت !! پس آن خودروی ۷ ملیونی با تجهیزات کجا رفت ؟؟؟ البته تا تولید این خودرو معلوم نیست قیمت چقدر بالاتر خواهد رفت !! البته در چنین وضعیتی که قیمت لوگان روز به روز بالاتر میرود وزارت صنایع نیز با ایراد گرفتن بر این پروژه در حال یکسره کردن کار این خودروست !!!
البته ایران خودرو این خودرو را با نام " رنو لوگان " و سایپا با نام "داچیا لوگان " آن را تولید میکند البته باید گفت که رنو با سرمایه گذاری ۵۰۰ ملیون یورویی در کشور رومانی خط تولید و نمایندگی های داچیا را ساماندهی نمود تا نسبت به عرضه ی آن گام بردارد .

طراحی خارجی :
طراحی خارجی این خودرو برای اتومبیل ۶۰۰۰ یورویی کاملا مناسب و زیباست . چراغ های جلوی آن از طرحی کاملا ساده ولی جذاب بهره میبرد. اجزای بدنه نیز از هماهنگی مناسبی برخوردار است . رینگ ها و لاستیک های آن از باعاد مناسبی بهره مند هستند .
صندوق بار این خودرو نیز از حجمی کاملا مناسب برای یک خانواده ی ایرانی بهره مند است و جز یکی از خودروهایی است که صندوق بار بزرگی دارند .
در کل طراحی ظاهری این خودرو مناسب و زیبا میباشد .

طراحی داخلی :
درون این خودرو با دریچه های کولر گرد به همراه داشبورد و پوشش های کرومی زیبا که در این خودرو دیده میشود به همراه کابین نسبتا جادار این خودرو فضای مناسبی برای رانندگی و سرنشینان پدید آورده است .
اگرچه از لحاظ فضا در قسمت عقب این خودرو کمی دچار کمبود هستید ولی این وضع را با توجه به ابعاد کوچک خودرو میتوان توجیه کرد .
در کل فضای درونی لوگان همانند پراید فضای نسبتا مناسبی را دارا میباشد .
از لحاظ ایمنی نیز لوگان با دریافت ۳ ستاره در موسسه ی معتبر "یورو ان سی ای پی " توانست استاندارد اروپا را پاس کند .
اگر چه حداکثر امتیاز تا ۵ ستاره است ولی برای چنین خودرویی با این ابعاد و این قیمت پایین ۳ ستاره نیز امتیاز مناسبی است . البته این خودرو ناامن ترین اتومبیل رنو است و در میان خودروهای ۵ ستاره دار رنو حرفی برای گفتن ندارد .
برای راننده نیز در قسمت سر به همراه سرنشین رنگ سبز به نمایش درآمده که نمایانگر وضعیت عالی میباشد که این ایمنی با استفاده از ۲ ایربگ در این خودرو به دست آمده . (امیدواریم تجهیزات ایمنی این خودرو در ایران حذف نشود ) .
ناامن ترین بخش لوگان قسمت پا میباشد و همانطور که میبینید به رنگ قرمز درآمده است .
البته یک بار لوگان در حین یکی از تست های رانندگی ناگهان چپ نمود که بلافاصله رنو علت چپ کردن را نقص در لاسیتیک خودرو عنوان کرد و اطمینان داد که در مدل های عادی این مدل مشکل وجود ندارد .

موتور و گیربکس :
این خودرو در ایران از موتور کی۴ ام استفاده میکند که ۱۶۰۰ سی سی حجم و دارای ۴ سیلندر است که در رنو مگان نیز مورد استفاده قرار گرفته است استفاده میکند و میتواند ۱0۵ اسب بخار نیرو تولید کند .
گیربکس این خودرو نیز ۵ دنده دتسی میباشد .

پایان سخن :
در پایان لوگان خودوری کاملا مناسبی برای بازار ایران دانست .

پست بالا از این لینک می باشد
http://www.carx1.com/?lang=fa&section=full&sub_section=products&id=179&category_id=6&sub_category_id=79

pooyan_thrash
6 November 2007, 10:19 PM
الان قیمت E2+LP تو بازار چنده؟

erfan_eri
6 November 2007, 10:25 PM
الان قیمت E2+LP تو بازار چنده؟

145000 ta 155000

taba
7 November 2007, 09:20 AM
دوستان عزیز مشکل شما در مورد تندر 90 قابل درک هستش .
همه ما از مشکلات با خبر هستیم . اما با جنجال آفرینی این مشکلات حل نمیشه . به نظر من به جای اینکه بخواهید اینجا اعتراض کنید بهتره به افراد مسئول در صنعت خودرو اعتراض کنید . مطمئنا همه از اینکه این مشکلات حل بشه خوشحال میشن .


جناب nojex متاسفانه از شواهد چنین بر می آید که نه تنها مشکل متقاضیان تندر90 قابل درک نیست که گوش شنوایی برای شنیدن صدای آنها نیز وجود ندارد!. کاملا با شما موافقم که توهین و جنجال آفرینی عملی ناشایست است ولی حساب اعتراض و تلاش برای رسیدن به حق و حقوق قانونی از جنجال جداست. طبیعی است وقتی گوشی نباشد که صدای آهسته شما را بشنود بلندتر صحبت کنید و اگر آن نیز شنیده نشد فریاد بزنید.
فکر میکنید آیا اگر خودروسازها به سوال متقاضیان پاسخی منطقی میدادند و یا سعی میکردند به نحوی با عذرخواهی بابت عدم اجرای تعهداتشان دل آنها را بدست آورند و وعده ای بدور از دغل بازی و قانع کننده می دادند (بگذریم که اصلا پاسخ ندادند) آیا کسی مجبور به اعتراض بود؟
آیا مطمئن هستید به مسئولین اعتراض نشده است؟ متاسفانه از آنها نیز پاسخی دریافت نشد و به همین علت هر بار پاسخی شنیده نشود سوال با صدایی بلندتر پرسیده خواهد شد.
بیایید به جای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل آن باشیم.

موفق باشید.

soja
7 November 2007, 01:41 PM
واسه کسی بعد از واریز پول (بعد از ارسال دعوتنامه قرعه کشی مرحله سوم) ماشین اومد. اگه آره مدل ماشین چی بود و چند روز بعد از واریز پول ماشین اومد.

متشکرم.

po2ya
7 November 2007, 02:49 PM
به دلیل اینکه برخی دووستان فرق احترام و بی احترامی رو نمیدوونن و از اوونجایی که همیشه تر و خشک با هم میسووزن !
این تاپیک قفل میشه تا موقعی که دووستان تفاوت احترام و بی احترامی !
قلدری با قانون مندی رو متوجه بشن !

VIGO
9 November 2007, 02:43 PM
منبع : رنو پارس

نماي بيروني
تندر90 تصويري نو و مدرن از يک خودرو به نمايش مي گذارد. در اولين نگاه، توجه شما به خطوط کلاسيک و در عين حال گوياي وي جلب مي گردد. طراحي تندر90 صفات بارز وي يعني استحکام و قدرت را تداعي مي نمايد. در تندر90 جاي گيريد و احساس ايمني نمائيد.
شخصيت قوي و فضاي فوق العاده تندر90 شما را به سفر مي خواند.
قواي محرکه خستگي ناپذير و صندوق عقب بزرگ وي شما را در هر مسيري و هر مسافتي همراهي مي نمايد.


http://news.thomasnet.com/IMT/renault-logan-sedan-front.jpg


نماي داخلي
تندر90 رفاه يکايک سرنشينان را تأمين مي نمايد.
ارتفاع سقف و شيشه هاي متمايل به عمود بهينه ترين استفاده از فضاي داخل را فراهم مي سازند. 5 سرنشين بزرگسال به راحتي در تندر90 جاي مي گيرند.
جايگاه راننده با هدف سهولت بخشيدن به رانندگي طراحي شده است. در اين جايگاه شما کاملاً مسلط خواهيد بود. فرمان، اهرم تعويض دنده و کليدهاي داشبورد به طور طبيعي در دسترس شما قرار مي گيرند.


http://indimoto.com/blog/media/blogs/IndiBlog/renault-logan-interior.jpg


مطابق با سليقه شما
تندر90 خود را، خود طراحي نمائيد.
طيف وسيعي از تجهيزات اضافي، آپشن ها و رنگ هاي متنوع از سرآغاز توليد قابل سفارش خواهند بود. انتخاب با شما است.
از اين طريق، امکان برخورداري از رنگ هاي متاليک، تزئينات داخلي چشمگير و تجهيزات ايمني پيشرفته براي شما فراهم مي گردد.


http://www.renault-dacia-logan.com/imago/1-red-renault-logan.jpghttp://www.renault-dacia-logan.com/imago/1-white-renault-logan.jpghttp://www.renault-dacia-logan.com/imago/1-blue-renault-logan.jpg


رانندگي در آرامش و رفاه
در آغوش صندلي راننده جاي گيريد. آنرا مطابق قامت خود دقيقاً تنظيم نمائيد و مناسبترين زاويه فرمان را براي خود انتخاب نمائيد. انجام کليه تنظيمات براي يافتن وضعيت ايده آل رانندگي متناسب با اندام و عادات رانندگي شما به راحتي صورت مي پذيرد.
اکنون دل به جاده بدهيد. مجموعه انتقال نيرو در تندر90 براي رانندگي با آرامش محض، اطمينان تام و تسلط مطلق طراحي شده است.
دستگاه پخش صوت (راديو- ضبط- لوح فشرده) را روشن کنيد تا از همهمه ترافيک دور شويد.
تندر90 خودرويي محکم و متناسب با جاده هاي ايران ساخته شده است. اين خودرو به جاده مي چسبد، قواي محرکه آن قدرتمند و قابل اطمينان است. دستگاه تهويه مطبوع تندر90 کابين داخلي را به طور يکنواخت خنک نگاه ميدارد. کليه شرايط مهيا مي باشند تا از سفر خود لذت ببريد و احساس خستگي ننمائيد. اکنون، جاده دراختيار شما است، احساس خوبي شما را فرا مي گيرد.


http://farm1.static.flickr.com/215/451902279_8945cccb52.jpg


فضاي وسيع
فضاي داخلي کابين فوق العاده است. چنين فضاي وسيعي در اين کلاس خودرو کاملاًٌ غير منتظره است.
جاي پاي سرنشينان حتي در صندلي عقب که پنجايش 3 سرنشين بزرگسال را دارد استثنايي است. فضاي سرنشينان عقب دلباز و بزرگ جلوه مي نمايد.

صندوق عقب تندر90 بسيار بزرگ است (510 دسي متر مکعب). در واقع تندر90 داراي وسيع ترين حجم صندوق عقب خودروهاي هم کلاس خود مي باشد. اين صندوق چنان بزرگ است که حتي با حجم صندوق پژو 405 که در کلاس خودروهاي بالاتر به بزرگي شهرت دارد، برابري مي نمايد. پس هر اندازه که مايليد با خود چمدان برداريد.
با تندر90 هيچ نگراني از بابت محدوديت جا نداشته باشيد.


http://patratosu.files.wordpress.com/2007/07/renault-logan-trunk.jpg


پشتيباني و محافظت از راننده
چنانچه به طور ناگهاني ترمز بگيريد، سيستم ABS تندر90 مانع قفل شدن چرخها مي گردد. خودرو از مسير خود منحرف نمي شود و هدايت آن کاملاً تحت کنترل شما باقي ميماند. سيستم ضدقفل چرخ ها (ABS) و کيسه هاي هوا (Airbags) به عنوان آپشن در تندر90 موجود مي باشد.
فولادي که در ساخت بدنه و شاسي تندر90 بکار گرفته شده است از نوعي است که قابليت بالايي در جذب ضربات وارده به خودرو را دارد. طراحي تندر90 با هدف کسب بالاترين ضريب محافظت از سرنشينان به انجام رسيده است.
تندر90 با رعايت و مطابق با کليه استانداردها و مقررات ايمني اتحاديه اروپا ساخته شده است.
يکي از مهمترين دغدغه هاي رنو تأمين ايمني سرنشينان خودرو است. لذا از سرآغاز طراحي تا عرضه محصول ضريب ايمني در صدر اولويتهاي رنو قرار مي گيرد.



کيفيت
از آغاز همکاري خود، رنو به روزترين و جديدترين روش هاي توليد را به ايران خودرو و سايپا منتقل مي نمايد تا تندر90 با بهترين کيفيت در اين دو کارخانه ساخته شود. در سراسر عمر توليد تندر90، کنترل کيفيت محصول دائماً اعمال خواهد گرديد.
طراحي و توسعه تندر90 در مرکز فنآوري هاي رنو انجام گرفته است. اين مرکز که تکنوسانتر نام دارد در نزديکي پاريس واقع شده است و پيشرفته ترين فنآوريها و دانش فني رنو در اين محل متمرکز شده است. 14 هزار مهندس در تکنوسانتر گرد هم آمده اند تا به فرآيند توليد نوآوري سرعت بخشند و رقابت پذيري گروه رنو را در عرصه جهاني تأمين نمايند. حاصل تلاش اين مهندسين کاهش مستمر هزينه ها و زمان توليد محصول است.
پس شما مي توانيد براي مدتهاي مديد روي تندر90 خود حساب کنيد. تندر90 يک خودروي بسيار باصرفه است و هزينه هاي نگهداري پائيني دارد. تندر90 براي شما آسايش و ارامش خاطر را به ارمغان مي آورد. با خريد تندر90 پول شما تبديل به سرمايه مي گردد.



http://www.renault-dacia-logan.com/photo-renault-logan/renault-logan-cutawaychassis.jpg



محيط زيست
جمعاً، 95% وزن تندر90 قابل بازيافت است. رنو اولين خودروساز جهاني است که هدف حفاظت از محيط زيست را توأم با ارتقاي عملکرد محصولات خود به اجرا گذاشته است. طراحي تندر90 با رويکرد تعامل با محيط زيست از روز توليد تا پايان عمر خودرو انجام پذيرفته است. درنتيجه تندر90 با حداکثر مواد قابل بازيافت توليد شده است و حداقل آلايندگي ممکنه را توليد مي نمايد.
مصرف سوخت کمتر يعني کاهش آلودگي هوا. تندر90 دوستدار محيط زيست است.
براي کسانيکه بيش از اين علاقمند به حفظ محيط زيست هستند، تندر90 دوگانه سوز مجهز به کيت گاز طبيعي فشرده (CNG) نيز عرضه مي گردد.


مشخصات فنی


http://www.tinypic.info/files/vina9385xu8vstw9ufi9.gif

VIGO
9 November 2007, 02:44 PM
http://www.thetuning.ru/wp-content/uploads/2007/01/renault-logan-01.jpg

اینم یک نمونه تیونینگ شده، به نظر من خیلی خوب کار کردن روش.

http://www.tinypic.info/files/1od3f26bqvpa5we50h0l.jpg

VIGO
9 November 2007, 02:57 PM
مشخصات فنی مدلهای لوگان



http://www.renault-dacia-logan.com/imago/_menu-renault-logan.jpg

http://www.tinypic.info/files/m52r87t919o4i9opjnm1.gif

po2ya
9 November 2007, 04:46 PM
تایپک 2 بار باز شد !
دووستان لطف کنید به قوانین احترام بگزارید و در آرامش کامل پست بدید و از جنجال پبرهیزید !
با تشکر مدیریت PHALLS

reza-logan
10 November 2007, 09:38 AM
منبع : رنو پارس

نماي بيروني
تندر90 تصويري نو و مدرن از يک خودرو به نمايش مي گذارد. در اولين نگاه، توجه شما به خطوط کلاسيک و در عين حال گوياي وي جلب مي گردد. طراحي تندر90 صفات بارز وي يعني استحکام و قدرت را تداعي مي نمايد. در تندر90 جاي گيريد و احساس ايمني نمائيد.


آقا پسر این اطلاعاتی که دادی مربوط به عصر دایناسورهاست.سعی کن حرفهای تازه تر بزنی!

hf1358
10 November 2007, 10:31 AM
با سلام خدمت دوستان منتظر متاسفانه دوستان شنیدیم که شرکت های اروپایی باید آهسته ، آهسته از کشورمون بیرون بروند و همکاریشون رو با ایران کمرنگ تر کنند .وگرنه منافع خودشون درخطر می افته در مقابل USA البته میدوارم که مشکلی برای دریافت ماشین توسط رنو نباشه ولی خواستم از دوستان بپرسم آیا این مورد می تونه بازم روند دریافت رو کند تر کنه ؟؟؟؟؟؟

po2ya
10 November 2007, 10:43 AM
آقا پسر این اطلاعاتی که دادی مربوط به عصر دایناسورهاست.سعی کن حرفهای تازه تر بزنی!
دوست عزیز قرار بوود تاپیک جدیدی برای خودروی لوگان باز بشه برای همین دوست عزیزموون جناب VIGOلطف کردند و اطلاعات کلی این خودرو رو در اوون تاپیک قرار دادن !
بعد از مدتس قرار شد که همین تاپیک باز بشه و به کارش ادامه بده برای همین اوون اطلاعات منتقل شد به این تاپیک !

erfan_eri
10 November 2007, 01:14 PM
رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران خبر داد:
توليد روزانه تندر 90 به 200 دستگاه رسيد
خبرگزاري فارس: رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران گفت: توليد روزانه خودروي تندر 90 هم اكنون به 200 دستگاه رسيده كه براساس برنامه زماني تا پايان سال بايد به 600 دستگاه برسد.
http://media.farsnews.com/Media/8603/Images/jpg/A0295/A0295673.jpg به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري ايران خودرو، مهدي مفيدي با اشاره به اينكه بر اساس بررسي هاي صورت گرفته، كيفيت محصولات خودروسازان به سطح استاندارد هاي روز نزديك ترشده است، اظهار داشت: كيفيت پديده اي نيست كه يك شبه بتوان به آن رسيد بلكه مجموعه اي از فعاليت هاي فني و مهندسي است كه پس از اطلاح و بهبود طراحي خودرو آغاز مي شود تا به اقدامات كنترل كيفيت نهايي مي انجامد.
رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران با تاكيد بر اين كه آديت هاي كيفيت در خودروسازي ها روز به روز سخت گيرانه تر شده ، گفت: در سال 84 امتياز منفي خودروها 600 بوده ، در حالي كه امروز اين رقم به 300 تا 350 كاهش يافته است.
وي تصريح كرد: دركشو رهاي خارجي كه صاحب خودروسازان برتر هستند ، هيچ خودرويي وجود ندارد كه امتياز منفي نداشته باشد ، افزود، وجود ايراد در يك درصد خودروهاي توليد ي ، امري طبيعي است.
مفيدي با اشاره به اين كه فعاليت هاي كيفيتي در خودروسازي ها روز به روز سخت گيرانه تر شده، يادآور شد: ما مي دانيم كه در كيفيت خودروها مشكلاتي وجود دارد اما اين گونه نيست كه هيچ تلاشي دراين خصوص صورت نگرفته باشد. گزارش هاي نظر سنجي نشان مي دهد كه مردم نيز بهبود كيفيت را احساس كرده اند.
وي خواسته مشتريان را مهم ترين عامل در ارتقاي كيفيت خواند و با اشاره به گزارش تحقيق و تفحص مجلس از صنعت خودروسازي گفت، مقطع بررسي اين گزارش سال 84 است و دراين دوسال روند كار در خودروسازي بهبود مستمر داشته است.
رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع در مورد تندر 90 با اشاره به اين كه توليد روزانه اين خودرو به 200 دستگاه رسيده و براساس برنامه زماني تا پايان سال بايد به 600 دستگاه برسد، گفت، هر كاري مشكلات خاص خود را دارد و اگر مشكل نداشته باشد نيازي به مديريت ندارد و كارها خود به خود پيش مي رود.
وي روند صادرات خودرو كشور را رو به افزايش توصيف كرد و گفت: ارزش صادرات خودروي سواري درسال گذشته به بيش از 280 ميليون دلار در سال افزايش يافته است.
مفيدي افزود: در هفت ماه گذشته 32 هزار دستگاه خودروي سواري صادر شده و اين امر نشان دهنده موفقيت ما در كسب استانداردهاي منطقه اي براي صدور خودرو است.
رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران با اشاره به اين كه در شش ماه اول سال جاري به 26 كشور كه نيمي از آن ها بازارهاي جديد هستند، خودرو صادر شده، يادآور شد: اين امر نشان مي دهد كه ما نياز مشتريان و به خصوص مشتريان خارجي را شناسايي كرده ايم.
مفيدي صادرات را محور استراتژي صنعت خودروسازي خواند و افزود: اين كه خودروسازي بتواند در بازار جهاني خود را عرضه كند، نشان دهنده اين است كه توانسته در قيمت هم به موفقيت خوبي برسد و مي تواند در كيفيت نيز به هين ترتيب عمل كند.
وي كسب رضايت مشتريان به ميزان 70 درصد را هدف خدمات پس از فروش و كسب صد در صد رضايت مشتريان را يك هدف متعالي عنوان كرد و افزود: تعميرگاه ها تحت نظارت كارخانه اصلي هستند اما مالكيت و مديريت آن ها در اختيار بخش خصوصي است و با وجود اين كه توسط شبكه نظارت پس از فروش شركت هاي توليدي و شركت بازرسي و كنترل كيفيت نظارت مي شوند، گزارش هايي از تخلفات در تعميرگاه ها و جود دارد كه با موارد متخلف برخورد هاي سخت گيرانه صورت مي گيرد. وي رشد فرهنگ تعميرگاهي را يك ضرورت عنوان كرد و گفت، مسؤوليت نقص در خدمات پس از فروش تنها به گردن خودروساز است در حالي كه بايد تعميرگاه هم دراين خصوص مسؤول شناخته شود.
رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران از مردم خواست مشكلات خود درخصوص برخورد تعميرگاه ها را به پايگاه ها و شماره تلفن هايي كه براي اين منظور معرفي شده اند مانند پايگاه اينترنتي شركت بازرسي و كنترل كيفيت اطلاع دهند.
رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در ادامه گفت: بيش از 80 درصد قيمت تمام شده خودرو را قيمت مواد اوليه تشكيل مي دهد و اين كم لطفي است كه بگوييم در هشت سال اخير خودروسازان در مورد قيمت كاري نكرده اند.
وي با اشاره به اين كه شاخص قيمت مواد و محصولات به شدت افزايش داشته، اظهار داشت: خودروسازان توانسته اند با افزايش بهره وري عوامل توليد توانسته اند قيمت ها را پايين نگاه دارند.
وي با اشاره به اينكه كه هيچ يارانه اي به صادرات خودرو تعلق نمي گيرد، گفت: بخشي از هزينه هايي كه در بازار داخل به خودرو تعلق مي گيرد مانند بيمه و شماره گذاري، در صادرات حذف و سود گمرگي واردات استرداد مي شود.
مفيدي با بيان اين كه صنعت خودروسازي نشات گرفته از كل صنعت و اقتصاد كشور است، تصريح كرد: براساس گزارش ها و نمودارها درهشت سال گذشته قيمت خودرو تنها 14 درصد افزايش يافته در حالي كه تنها در فاصله سال هاي 76 تا 78 شاخص دستمزد از مرز 550 درصد و شاخص تورم از 300 درصد فراتر رفته است.

erfan_eri
10 November 2007, 06:12 PM
همراه با مدير عامل جديد شركت رنو پارس

پس از تصويب اسناد مربوط به شكل گيري شركت رنو پارس در ايران اين شركت فعاليت خودر را در ماه مي سال 2004 با مديريت آقاي " آندرياس گابريل " آغاز نمود.كه نهايتا بدليل اتمام ماموريت ايشان در ماه اوت سال 2007 هدايت پروژه به آقاي " ژان ميشل كربل" منتقل گرديد كه در ذيل به شرح مختصري از سوابق كاري و تحصيلي ايشان پرداخته و همچنين آخرين وضعيت پروژه و اقدامات صورت گرفته تاكنون را از زبان خود ايشان مي شنويم.
ايشان در سال 1949 در كشور فرانسه متولد شده و تحصيلات آكادميك خود را در رشته مهندسي مكانيك به پايان رسانده و در سال 1973 به شركت رنو ملحق شده اند.
آخرين سمت ايشان قبل از پيوستن به شركت رنو پارس مديريت منابع انساني در شركت رنو به مدت 17 سال بوده كه قبل از آن نيز در بخش مهندسي و توليد فعاليت داشته اند.

ايشان در مصاحبه اي كه با گروه مطبوعات و رسانه هاي داخلي داشته اند به نكات مهم ذيل اشاره كرده اند:
غالب خودروهاي نو که در ايران به فروش مي رسند جزو ارزانترين مدل خودروهاي شخصي خانوادگي مي باشند. تندر 90 نسل جديد اين گروه از خودروها مي باشد. تندر 90 بر خلاف بسياري از خودروهايي که براي مونتاژ در بازارهاي جديد طراحي مي شوند، از پيشرفته ترين فن آوري خودروسازي بهره مي برد. ما براي اين منظور پلت فرم B گروه متحد رنو - نيسان را برگزيده ايم که مدل Clio III نيز بر روي همين پلت فرم توليد شده است.
تندر 90 در ايران از ابتدا به يکي از جديدترين موتورهاي ما مجهز شده است، موتور K4M که با حجم 6/1 ليتر و 16 سوپاپ، توان 107 اسب بخار را توليد مي کند. مدل گازسوز اين موتور نيز بزودي براي فروش در ايران عرضه خواهد
http://renault.co.ir/html/November2007/Images/bio.jpg
شد. در مبحث ايمني نيز تندر 90 را با استانداردهاي اتحاديه اروپا منطبق کرده ايم تا در بازارهاي هدف خود، در بالاترين سطح قرار گيرد. ما با عزمي راسخ در پي آن بوديم که اين خودرو بايد با تمامي ضوابط اجباري اتحاديه اروپا – که سخت ترين ضوابط در دنيا مي باشند - منطبق گردد، هم از ديدگاه انتشار آلاينده ها که منطبق با استاندارد Euro 4 مي باشد و هم از ديدگاه قابليت بازيافت خودرو.
تندر 90 در مرکز تحقيق و توسعه رنو در فرانسه (مرکز فني) طراحي شده است و فن آوري به کار رفته، توسعه و ساخت، شاسي، نيروي محرکه و استانداردهاي توليدي آن کاملا متعلق به رنو مي باشد. تندر 90 در ايران با استفاده از گستره اي از قطعات وارداتي توليد مي شود که خريد و کنترل اين قطعات در ايران بر عهده رنو پارس مي باشد. با افتخار اعلام مي کنيم نزديک به 60% قطعات اين خودرو در ايران و تحت نظارت دقيق و سخت ضوابط و قواعد کيفي رنو توليد مي شود. هدف مشترک ما نيز افزايش ميزان توليد تندر 90 در

سريع ترين زمان ممکن مي باشد. با اين حال نبايد منکر اين واقعيت باشيم که در آغاز توليد با مسايلي روبرو هستيم که در اين موقعيت نمي خواهم به جزئيات آن بپردازم. تنها کافي است بگويم که غالب مسايل بر طرف شده اند و در مبحث قطعات CKD که از جمله تعهدات و مسووليت هاي رنو مي باشد، مساله تامين قطعه وجود ندارد و از ميان حدود 50 تامين کننده ايراني نيز، تنها با تعداد اندکي از آنها مسايلي خودنمايي مي کند.
راهبرد شرکت رنو پارس توجه جدي به نشان رنو و ماندگاري آن در ايران است. براي اجراي اين راهبرد نيز قبل از هر چيز بايد کيفيت محصول را از همان آغاز توليد بدون نقص نگاه داريم. در گام دوم به دنبال ارائه بهترين کيفيت خدمات، خدمات پس از فروش و دسترسي قطعات به مشتريان خود مي باشيم که اين مهم با همکاري دو شرکت ايرا خودرو و سايپا در حال انجام است. گام آخر نيز توليد رده محصولات ديگري به غير از L90 و نيز صادرات ميباشد.

erfan_eri
10 November 2007, 09:55 PM
خبر هایی حاکی از این اس که قرعه کشی مرحله 4 به زودی انجام می شود البته خیلی موثق هم نیست ولی تولید ایران خودرو رفته بالا یه رنگ خیلی خوشکل زیتونی هم این سری اضافه میشه ایشالا همه برنده بشن

r222
11 November 2007, 08:16 AM
رنگ زیتونی تندر 90 مدت ها قبل تحویل شده بود چیز جدیدی نیست.

erfan_eri
11 November 2007, 08:30 AM
رنگ زیتونی تندر 90 مدت ها قبل تحویل شده بود چیز جدیدی نیست.

بله ولی این سری رنگ ابی و یه رنگ آبی خوش رنگ هم اضافه می شود

ali303
11 November 2007, 11:07 AM
مثل اینکه همه از حس و حال افتادن. هم اش هم به خاطر تاخیره.
کسی از قرعه کشی چهارم خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

abbas123
11 November 2007, 11:16 AM
هیچ خبری نیست

تا ببینیم بعدا چی میشه
اگه کسی خبر موثقی داره بسم ا...

erfan_eri
11 November 2007, 06:26 PM
اقایون سلام از کسانیکه ماشینشون زا تحویل گرفتن یک سوال دارم کمک های عقب چطوره ؟ نرم؟ من شنیدم مشکل داره

ar1358
12 November 2007, 01:43 AM
با وجود بسياري از مشكلات، مسوولان هنوز وعده مي‌دهند
خبرهاي ضدونقيض در مورد توليد تندر۹۰


سرمايه- در حالي كه هنوز بسياري از متقاضيان خودروهاي تندر 90 نتوانسته‌اند اين خودرو‌ها را تحويل بگيرند، اما مهدي مفيدي، معاون وزير صنايع و معادن و رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع از صادرات خودروي تندر90 تا ماه آينده از ايران، خبر داد. وي خردادماه امسال نيز از صادرات اين خودرو در مردادماه خبر داده بود.

وي در همان زمان اعلام كرده بود: «در نيمه دوم هر ماه ظرفيت توليد ماه قبل از آن به صورت دقيق اعلام مي‌شود و اگر بتوانيم توليد بيش‌تري داشته باشيم زمان قرعه كشي بعدي را اعلام مي‌كنيم. اما پس از قرعه‌كشي نمادين شركت‌هاي پارس خودرو و ايران خودرو در مرحله اول هنوز زمان بعدي قرعه‌كشي اعلام نشده است.» گرچه او اظهار اميدواري كرده بود كه توليد خودروي تندر 90 تا دو سال آينده از رقم 80 درصد در بخش توليد داخل فراتر رود و همچنين در آينده ميزان توليد اين خودرو از 10 هزار دستگاه در هر ماه فراتر خواهد رفت، اما در حال حاضر به دليل وجود مشكلات متعدد توليد اين خودروها با تيراژ بسيار محدود دنبال مي‌شود.

وي معتقد بود: «مشكلات مربوط به تندر90 در حال برطرف شدن است و قصد واردات كامل (CBU) اين خودرو را نداريم وتندر90 براي توليد ديگر مشكل خاصي ندارد و توليد آن در ايران خودرو و پارس خودرو به طور روزافزون در حال افزايش است.»

وي درخصوص تحويل تندر90 تا پايان سال تصريح كرده بود: «طبق وعده‌هاي قبلي تا پايان سال همه خودروهاي تندر90 را تحويل مي‌دهيم و حتي سهم قابل توجهي براي صادرات اين خودرو براي امسال در نظر داريم.»

باز هم وعده‌هاي جديد

اما مهدي مفيدي در نشست با قطعه‌سازان خودرو چهارمحال‌و بختياري وعده‌هاي تازه‌اي را مطرح كرد و افزود: «صادرات خودرو تندر ايران همزمان با افزايش توليدات داخلي آن، انجام خواهد شد.» به گفته وي، براساس برنامه زمان‌بندي شده تا چند هفته ديگر نيز نخستين محموله قطعات خودرو تندر به كرد.»

وي تصريح كرد: «در هفته گذشته ميزان توليد خودرو تندر در ايران از مرز يك هزار و ۲۰۰ دستگاه در هفته فراتر رفت و تا پايان سال‌جاري توليد اين خودرو روزانه به ۶۰۰ دستگاه خواهد رسيد.» رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع‌كشور گفت: «امسال ميزان صادرات خودرو توليدي در مجتمع‌هاي خودروسازي ايران به ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزاردستگاه خواهد رسيد و اين ميزان ۱۰درصد مجموع خودروهاي توليدي در كشور است.»

مفيدي همچنين درباره توليد خودرو ارزان قيمت گفت: «شركت‌هاي بزرگ خودروسازي، ساخت خودرو ارزان قيمت را در دستوركار خود قرار داده‌اند و با خروج خودرو «پيكان» از چرخه توليد شركت‌هاي سايپا و ايران خودرو، توليد خودروي ارزان قيمت را جايگزين آن مي‌كنند.»

اظهارات متناقض خودروسازان

اين در حالي است كه پيش از اين مقامات شركت ايران خودرو اعلام كرده بودند كه به دليل وجود پاره‌اي از مشكلات متقاضيان خودرو‌هاي تندر90 مي‌توانند به جاي آن خودروي جايگزين ديگري را تحويل بگيرند.

در عين حال برخي از مقامات اين شركت با وجود مشكلاتي از قبيل كمبود قطعات اين خودرو اظهارات متناقض ديگري را مطرح كرده بودند. به گفته آنان گروه صنعتي ايران خودرو تا پايان امسال حدود 71 هزار دستگاه از اين خودرو را توليد و روانه بازارهاي داخلي و خارجي مي‌كند اما هم اكنون و در فاصله‌اي حدود چهار ماه مانده به پايان سال هنوز اين شركت نتوانسته به تعهدات خود عمل كند. از طرفي آن‌ها در حالي متعهد به تحويل حدود 40 هزار دستگاه تندر90 تا پايان امسال شده‌اند كه در بهترين شرايط خط توليد ايران خودرو قادراست ماهيانه سه هزار و 500 دستگاه از اين خودرو را توليد كند.

حتي امير البدوي قائم مقام مدير عامل ايران خودرو در توسعه كسب و كار در مراسم تحويل خودرو تندر90 اعلام كرده بود: «ايران خودرو توانايي توليد روزانه 500 تا 600 دستگاه از اين خودرو را دارد و تندر90 توليدي اين شركت تمامي آزمون‌هاي كيفي شركت رنو را گذرانده است.»

وي در زمينه دستيابي به پلات‌فرم CNG براي ارايه محصولات متنوع پلات‌فرم X90 نيز گفته بود: «با انجام تغييرات مهندسي روي پلات‌فرم محصول تندر90 در فاز دوم پروژه، اين محصول به صورت مخزن CNG در كف و به صورت پايه گازسوز و دوگانه‌سوز توليد و به بازار عرضه خواهد شد.» وي عرضه تندر90 ايران خودرو را به صورت دوگانه‌سوز و پايه گازسوز به ترتيب در مهر امسال و آذر سال 87 عنوان و خاطرنشان كرده بود: «ايران‌خودرو پس از توليد محصول تندر90 ارايه ساير مدل‌هاي محصول پلات‌فرم X90 را در دستور كار خود قرار داده است.»

در همين حال مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو طي هفته‌هاي گذشته در خصوص توليد تندر90 اظهار كرده بود: «در حال حاضر برنامه‌ريزي توليد روزانه 100 دستگاه تندر و توليدات آن نيز در حال افزايش است.»

منطقي در پاسخ به اين سوال كه «چرا با وجود اين‌كه در ابتداي امسال عنوان شد كه ايران‌خودرو 75 هزار دستگاه تندر توليد خواهد كرد، ولي در برنامه توليدش توليد 50 هزار دستگاه تندر تا پايان سال آمده است؟»، اظهار كرد: «توليد 75 هزار دستگاه برنامه داخلي بود و كل برنامه توليد ما روي حدود 48 هزار دستگاه تندر90 است. وي در خصوص تغيير سياست توليد تندر90 به 67 هزار دستگاه تا پايان سال اظهار كرد: «دليل تغيير اين سياست اين بود كه پارس خودرو حدود 20 هزار ثبت‌نام كرده و ما نيز حدود 47 هزار تا ثبت نام كرديم كه جمعا حدود 67 هزار دستگاه تندر تا پايان سال توليد مي‌شود.»

قطعه‌سازان درگير مشكلات متعدد

اما درحال حاضر حدود 54 قطعه‌ساز براي ساخت قطعه تندر 90 با شركت رنوپارس همكاري مي‌كنند كه سه قطعه‌ساز به دليل مشكلات فني نتوانستند سر موقع قطعه را تامين كنند؛ البته اين مشكلات در حال برطرف شدن است. به طوري كه تاخير قطعه‌سازان ياد شده موجب به تاخير افتادن پروژه شده است. البته بقيه قطعه‌سازان مشكلي ندارند و استاندارد‌هاي رنو را رعايت كرده‌اند، ولي مشكل اينجاست كه پروسه توليد بايد هماهنگ با هم پيش رود.

چندي قبل نيز برنامه‌ريزي براي توليد 600 دستگاه تندر90 شده بود كه با توجه به مسايل ياد شده حدود 400 خودرو به توليد رسيد. اين در حالي است كه پيش‌بيني توليد براي پايان سال حدود 64 هزار دستگاه تندر90 است اما مشكل اصلي قطعه‌سازان تندر90 را مسايل مالي است ودر حال حاضر مشكلات آن‌ها بسيار حاد شده است. سال گذشته قرار بود 1135 ميليارد تومان از طريق طرح‌هاي زودبازده به شركت‌هاي ساپكو، سازه‌گستر و مگاموتور وام داده شود كه در اين ميان آن‌ها هم تعهد كردند كه پول قطعه‌سازان را 15 روزه تحويل دهند، اما اين طرح عملياتي نشد.

در حالي كه آذرماه سال گذشته وزير وقت صنايع و معادن وعده دادن وام 130 ميليون توماني را به قطعه‌سازان داد كه اين طرح نيز به سرنوشت طرح قبلي دچار شد. علاوه براين موانع پيش روي قطعه‌سازان فعلي تندر90، مسايل مربوط به تحريم و سخت‌گيري‌هاي نظام بانكي كشور است و هم اكنون تمام انرژي قطعه‌سازان صرف مشكلات مالي‌ مي‌شود، ضمن اين كه اين مشكلات نيز به مرور زمان براي 50 قطعه‌ساز ديگر كه مشكلي در كيفيت قطعه توليدي ندارند، در حال نمود است. اين در حالي است كه پروژه تندر90 در هند و مراكش با سرعت بيش‌تري در حال انجام است و اين كشور‌ها براي تندر90 خيلي ديرتر از ما با شركت رنو قرارداد بستند.



مديرعامل ايران‌خودرو در بازديد از «دنياي اقتصاد»:

مشكلات توليد تندر برطرف شد

دنياي اقتصاد- روزنامه «دنياي اقتصاد» روز گذشته ميزبان مدير عامل گروه صنعتي ايران‌خودرو بود. در اين ديدار سه ساعته، منوچهر منطقي ضمن بازديد از تحريريه روزنامه به سوالات برخي از خبرنگاران در مورد استراتژي صادراتي و نيز وضعيت توليد محصولات اين گروه صنعتي پاسخ داد.

عكس: دنياي اقتصاد، حميد جاني‌پور
مديرعامل شركت ايران‌خودرو همچنين در گفت‌وگوي مفصلي با گروه خودروي روزنامه «دنياي‌اقتصاد» به برخي از ابهامات موجود در گزارش تحقيق و تفحص مجلس كه در مورد وضعيت اين گروه صنعتي مطرح شده بود، پاسخ داد.منطقي پيش از اين در مورد گزارش تحقيق و تفحص از وضعيت خودروسازهاي كشورمان كه در مجلس شوراي اسلامي نيمه تمام قرائت شد، اظهارنظري نكرده بود. وي با توجه به ابهام اعضاي كميته تحقيق و تفحص نسبت به عدم پيگيري اين گروه خودروسازي در پروژه پيكان جديد يا NP تاكيد كرد كه ادامه پروژه NP، تجربه دوباره خودروي سمند بود كه اين مساله هزينه زيادي براي ايران‌خودرو در برداشت.
وي همچنين اظهار داشت كه اين پروژه با توجه به كسب تجربه‌هاي ارزشمند ايران‌خودرو از سمند و همچنين ارتقاي توانمندي‌هايي كه طي چند سال گذشته به دست آورده پروژه NP را با هزينه كمتري آغاز خواهد كرد. منطقي همچنين توقف توليد سمند ليموزين يا سرير را تكذيب كرد و اظهار داشت كه به دنبال فرصت‌هاي صادراتي براي خودروي مذكور هستيم. منوچهر منطقي همچنين قرارداد توليد S21 را كه به خودروي ارزان قيمت شهرت يافته است قرارداد موفقيت‌آميزي با شركت چري خواند و بر ا ين نكته تاكيد كرد كه مشكلات خودروي تندر-90 در مورد S21 تكرار نخواهد شد و اين خودرو تا 15 ماه آينده وارد بازار خواهد شد. منوچهر منطقي در ادامه ضمن تاييد كاهش توليدات اين شركت در شهريور ماه گذشته عنوان كرد كه كاهش توليد به دو دليل تعطيلات تابستاني و گازسوز كردن خودروها مربوط مي‌شد كه در مهر ماه اين مساله را جبران كرديم. مديرعامل گروه صنعتي ايران‌خودرو همچنين با آگاهي از شكايت متقاضيان تندر-90 نسبت به ديركرد دريافت اين خودرو تاكيد كرد كه مشكلات مرتفع شده و امسال توليد 48هزار تندر-90 را در برنامه داريم.
محرابيان شايستگي وزارت صنايع را دارد
منوچهر منطقي همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص كارنامه سه ماهه محرابيان در وزارت صنايع، وي را داراي شايستگي‌هاي لازم براي احراز مديريت وزارت صنايع دانست و ابراز اميدواري كرد مجلس راي اعتماد خود را نسبت به وي ابراز كند. به گفته منطقي، محرابيان در همين مدت كوتاه نشان داد كه قدرت لازم را براي گره‌گشايي از مشكلات توسعه صنعتي دارد.





در باب صادرات تندر-90
چراغي كه به خانه رواست...

حميدرضا بهداد
هفته گذشته هنگامي كه مهدي مفيدي، رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع كشور، در مناظره تلويزيوني با حميدرضا كاتوزيان، نماينده مردم تهران در مجلس، مدعي شد كه توليد روزانه تندر-90 در ايران‌خودرو و پارس‌خودرو به 200 دستگاه رسيده است و تا پايان سال‌جاري نيز اين رقم به 600دستگاه خواهد رسيد.

متقاضيان اين خودرو اندكي نسبت به دريافت تندر-90 خود اميدوار شدند؛ اما ظاهرا اين افزايش شگفت‌انگيز توليد تندر-90 كه بايد بابت آن از خودروسازان و شركت رنو پارس سپاسگزار بود. بيش از آنكه متقاضيان اين خودرو را تحت تاثير قرار دهد، رييس سازمان گسترش را به نوعي اميدوارتر كرده است؛ چرا كه وي گفته است: امسال براي صادرات تندر-90 هم برنامه داريم!
اين گفته مفيدي در حالي است كه خودروسازان كشور تاكنون فقط 7هزار دستگاه تندر-90 را از برنامه توليد 100‌هزار دستگاهي آن تا پايان سال‌جاري محقق كرده‌اند كه با شرايط مذكور ادعاي صادرات اين خودرو آن هم از سوي رييس سازمان گسترش كه به مشكلات و تاخيرات موجود در توليد و عرضه تندر-90 به طور كامل آگاه است، كمي عجيب به نظر مي‌رسد.
البته در اين موضوع شكي نيست كه به هر حال صادرات تندر-90 نيز بخش مهمي از قرارداد منعقد شده ميان خودروسازان ايراني و شركت رنوي فرانسه است و در هر صورت اجراي جامع و كامل آن جزو تعهدات شركت رنو پارس است. اما مساله اينجا است كه فقط 20درصد تندر-90هاي توليدي در يكسال كاري قرار است، صادر شود و 80درصد باقيمانده، سهم بازار داخل و ثبت‌نام‌كنندگان آن در كشور است كه به طور قطع تامين نياز بازار داخلي، نسبت به صادرات در اولويت آشكاري قرار دارد. از طرفي جالب است، بدانيم كه حتي اگر به فرض محال از همين امروز، توليد روزانه تندر-90 را در ايران‌خودرو و پارس‌خودرو 600دستگاه در نظر بگيريم تا پايان سال‌جاري حدود 78هزار دستگاه از اين خودرو توليد خواهد شد. اين در حالي است كه از برنامه توليد 100هزار دستگاهي تندر-90 در سال‌جاري، 75هزار دستگاه آن متعلق به ثبت‌ نام‌كنندگان داخلي بوده است و مابقي نيز به سهم صادرات اين خودرو اختصاص دارد. بنابراين حتي با اين ميزان توليد احتمالي هم نمي‌توان اميدي به صادرات داشت؛ چرا كه قدم اول سازمان گسترش عمل به تعهدات داخلي است و ديگر سهمي براي صادرات باقي نخواهد ماند. در واقع صادرات 20درصدي تندر-90 طي سال‌جاري كه منوچهر منطقي، مدير عامل ايران‌خودرو نيز روي آن تاكيد دارد، زماني توجيه‌پذير و منطقي است كه شركت رنوپارس از پس تامين نياز بازار داخل برآمده و بتواند ابتدا مشتريان و متقاضيان داخلي را راضي كند و پس از آن سوداي صادرات تندر-90 را در سر بپروراند.

ar1358
12 November 2007, 01:48 AM
با وجود بسياري از مشكلات، مسوولان هنوز وعده مي‌دهند
خبرهاي ضدونقيض در مورد توليد تندر۹۰


سرمايه- در حالي كه هنوز بسياري از متقاضيان خودروهاي تندر 90 نتوانسته‌اند اين خودرو‌ها را تحويل بگيرند، اما مهدي مفيدي، معاون وزير صنايع و معادن و رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع از صادرات خودروي تندر90 تا ماه آينده از ايران، خبر داد. وي خردادماه امسال نيز از صادرات اين خودرو در مردادماه خبر داده بود.

وي در همان زمان اعلام كرده بود: «در نيمه دوم هر ماه ظرفيت توليد ماه قبل از آن به صورت دقيق اعلام مي‌شود و اگر بتوانيم توليد بيش‌تري داشته باشيم زمان قرعه كشي بعدي را اعلام مي‌كنيم. اما پس از قرعه‌كشي نمادين شركت‌هاي پارس خودرو و ايران خودرو در مرحله اول هنوز زمان بعدي قرعه‌كشي اعلام نشده است.» گرچه او اظهار اميدواري كرده بود كه توليد خودروي تندر 90 تا دو سال آينده از رقم 80 درصد در بخش توليد داخل فراتر رود و همچنين در آينده ميزان توليد اين خودرو از 10 هزار دستگاه در هر ماه فراتر خواهد رفت، اما در حال حاضر به دليل وجود مشكلات متعدد توليد اين خودروها با تيراژ بسيار محدود دنبال مي‌شود.

وي معتقد بود: «مشكلات مربوط به تندر90 در حال برطرف شدن است و قصد واردات كامل (CBU) اين خودرو را نداريم وتندر90 براي توليد ديگر مشكل خاصي ندارد و توليد آن در ايران خودرو و پارس خودرو به طور روزافزون در حال افزايش است.»

وي درخصوص تحويل تندر90 تا پايان سال تصريح كرده بود: «طبق وعده‌هاي قبلي تا پايان سال همه خودروهاي تندر90 را تحويل مي‌دهيم و حتي سهم قابل توجهي براي صادرات اين خودرو براي امسال در نظر داريم.»

باز هم وعده‌هاي جديد

اما مهدي مفيدي در نشست با قطعه‌سازان خودرو چهارمحال‌و بختياري وعده‌هاي تازه‌اي را مطرح كرد و افزود: «صادرات خودرو تندر ايران همزمان با افزايش توليدات داخلي آن، انجام خواهد شد.» به گفته وي، براساس برنامه زمان‌بندي شده تا چند هفته ديگر نيز نخستين محموله قطعات خودرو تندر به كرد.»

وي تصريح كرد: «در هفته گذشته ميزان توليد خودرو تندر در ايران از مرز يك هزار و ۲۰۰ دستگاه در هفته فراتر رفت و تا پايان سال‌جاري توليد اين خودرو روزانه به ۶۰۰ دستگاه خواهد رسيد.» رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع‌كشور گفت: «امسال ميزان صادرات خودرو توليدي در مجتمع‌هاي خودروسازي ايران به ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزاردستگاه خواهد رسيد و اين ميزان ۱۰درصد مجموع خودروهاي توليدي در كشور است.»

مفيدي همچنين درباره توليد خودرو ارزان قيمت گفت: «شركت‌هاي بزرگ خودروسازي، ساخت خودرو ارزان قيمت را در دستوركار خود قرار داده‌اند و با خروج خودرو «پيكان» از چرخه توليد شركت‌هاي سايپا و ايران خودرو، توليد خودروي ارزان قيمت را جايگزين آن مي‌كنند.»

اظهارات متناقض خودروسازان

اين در حالي است كه پيش از اين مقامات شركت ايران خودرو اعلام كرده بودند كه به دليل وجود پاره‌اي از مشكلات متقاضيان خودرو‌هاي تندر90 مي‌توانند به جاي آن خودروي جايگزين ديگري را تحويل بگيرند.

در عين حال برخي از مقامات اين شركت با وجود مشكلاتي از قبيل كمبود قطعات اين خودرو اظهارات متناقض ديگري را مطرح كرده بودند. به گفته آنان گروه صنعتي ايران خودرو تا پايان امسال حدود 71 هزار دستگاه از اين خودرو را توليد و روانه بازارهاي داخلي و خارجي مي‌كند اما هم اكنون و در فاصله‌اي حدود چهار ماه مانده به پايان سال هنوز اين شركت نتوانسته به تعهدات خود عمل كند. از طرفي آن‌ها در حالي متعهد به تحويل حدود 40 هزار دستگاه تندر90 تا پايان امسال شده‌اند كه در بهترين شرايط خط توليد ايران خودرو قادراست ماهيانه سه هزار و 500 دستگاه از اين خودرو را توليد كند.

حتي امير البدوي قائم مقام مدير عامل ايران خودرو در توسعه كسب و كار در مراسم تحويل خودرو تندر90 اعلام كرده بود: «ايران خودرو توانايي توليد روزانه 500 تا 600 دستگاه از اين خودرو را دارد و تندر90 توليدي اين شركت تمامي آزمون‌هاي كيفي شركت رنو را گذرانده است.»

وي در زمينه دستيابي به پلات‌فرم CNG براي ارايه محصولات متنوع پلات‌فرم X90 نيز گفته بود: «با انجام تغييرات مهندسي روي پلات‌فرم محصول تندر90 در فاز دوم پروژه، اين محصول به صورت مخزن CNG در كف و به صورت پايه گازسوز و دوگانه‌سوز توليد و به بازار عرضه خواهد شد.» وي عرضه تندر90 ايران خودرو را به صورت دوگانه‌سوز و پايه گازسوز به ترتيب در مهر امسال و آذر سال 87 عنوان و خاطرنشان كرده بود: «ايران‌خودرو پس از توليد محصول تندر90 ارايه ساير مدل‌هاي محصول پلات‌فرم X90 را در دستور كار خود قرار داده است.»

در همين حال مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو طي هفته‌هاي گذشته در خصوص توليد تندر90 اظهار كرده بود: «در حال حاضر برنامه‌ريزي توليد روزانه 100 دستگاه تندر و توليدات آن نيز در حال افزايش است.»

منطقي در پاسخ به اين سوال كه «چرا با وجود اين‌كه در ابتداي امسال عنوان شد كه ايران‌خودرو 75 هزار دستگاه تندر توليد خواهد كرد، ولي در برنامه توليدش توليد 50 هزار دستگاه تندر تا پايان سال آمده است؟»، اظهار كرد: «توليد 75 هزار دستگاه برنامه داخلي بود و كل برنامه توليد ما روي حدود 48 هزار دستگاه تندر90 است. وي در خصوص تغيير سياست توليد تندر90 به 67 هزار دستگاه تا پايان سال اظهار كرد: «دليل تغيير اين سياست اين بود كه پارس خودرو حدود 20 هزار ثبت‌نام كرده و ما نيز حدود 47 هزار تا ثبت نام كرديم كه جمعا حدود 67 هزار دستگاه تندر تا پايان سال توليد مي‌شود.»

قطعه‌سازان درگير مشكلات متعدد

اما درحال حاضر حدود 54 قطعه‌ساز براي ساخت قطعه تندر 90 با شركت رنوپارس همكاري مي‌كنند كه سه قطعه‌ساز به دليل مشكلات فني نتوانستند سر موقع قطعه را تامين كنند؛ البته اين مشكلات در حال برطرف شدن است. به طوري كه تاخير قطعه‌سازان ياد شده موجب به تاخير افتادن پروژه شده است. البته بقيه قطعه‌سازان مشكلي ندارند و استاندارد‌هاي رنو را رعايت كرده‌اند، ولي مشكل اينجاست كه پروسه توليد بايد هماهنگ با هم پيش رود.

چندي قبل نيز برنامه‌ريزي براي توليد 600 دستگاه تندر90 شده بود كه با توجه به مسايل ياد شده حدود 400 خودرو به توليد رسيد. اين در حالي است كه پيش‌بيني توليد براي پايان سال حدود 64 هزار دستگاه تندر90 است اما مشكل اصلي قطعه‌سازان تندر90 را مسايل مالي است ودر حال حاضر مشكلات آن‌ها بسيار حاد شده است. سال گذشته قرار بود 1135 ميليارد تومان از طريق طرح‌هاي زودبازده به شركت‌هاي ساپكو، سازه‌گستر و مگاموتور وام داده شود كه در اين ميان آن‌ها هم تعهد كردند كه پول قطعه‌سازان را 15 روزه تحويل دهند، اما اين طرح عملياتي نشد.

در حالي كه آذرماه سال گذشته وزير وقت صنايع و معادن وعده دادن وام 130 ميليون توماني را به قطعه‌سازان داد كه اين طرح نيز به سرنوشت طرح قبلي دچار شد. علاوه براين موانع پيش روي قطعه‌سازان فعلي تندر90، مسايل مربوط به تحريم و سخت‌گيري‌هاي نظام بانكي كشور است و هم اكنون تمام انرژي قطعه‌سازان صرف مشكلات مالي‌ مي‌شود، ضمن اين كه اين مشكلات نيز به مرور زمان براي 50 قطعه‌ساز ديگر كه مشكلي در كيفيت قطعه توليدي ندارند، در حال نمود است. اين در حالي است كه پروژه تندر90 در هند و مراكش با سرعت بيش‌تري در حال انجام است و اين كشور‌ها براي تندر90 خيلي ديرتر از ما با شركت رنو قرارداد بستند.



مديرعامل ايران‌خودرو در بازديد از «دنياي اقتصاد»:

مشكلات توليد تندر برطرف شد

دنياي اقتصاد- روزنامه «دنياي اقتصاد» روز گذشته ميزبان مدير عامل گروه صنعتي ايران‌خودرو بود. در اين ديدار سه ساعته، منوچهر منطقي ضمن بازديد از تحريريه روزنامه به سوالات برخي از خبرنگاران در مورد استراتژي صادراتي و نيز وضعيت توليد محصولات اين گروه صنعتي پاسخ داد.

عكس: دنياي اقتصاد، حميد جاني‌پور
مديرعامل شركت ايران‌خودرو همچنين در گفت‌وگوي مفصلي با گروه خودروي روزنامه «دنياي‌اقتصاد» به برخي از ابهامات موجود در گزارش تحقيق و تفحص مجلس كه در مورد وضعيت اين گروه صنعتي مطرح شده بود، پاسخ داد.منطقي پيش از اين در مورد گزارش تحقيق و تفحص از وضعيت خودروسازهاي كشورمان كه در مجلس شوراي اسلامي نيمه تمام قرائت شد، اظهارنظري نكرده بود. وي با توجه به ابهام اعضاي كميته تحقيق و تفحص نسبت به عدم پيگيري اين گروه خودروسازي در پروژه پيكان جديد يا NP تاكيد كرد كه ادامه پروژه NP، تجربه دوباره خودروي سمند بود كه اين مساله هزينه زيادي براي ايران‌خودرو در برداشت.
وي همچنين اظهار داشت كه اين پروژه با توجه به كسب تجربه‌هاي ارزشمند ايران‌خودرو از سمند و همچنين ارتقاي توانمندي‌هايي كه طي چند سال گذشته به دست آورده پروژه NP را با هزينه كمتري آغاز خواهد كرد. منطقي همچنين توقف توليد سمند ليموزين يا سرير را تكذيب كرد و اظهار داشت كه به دنبال فرصت‌هاي صادراتي براي خودروي مذكور هستيم. منوچهر منطقي همچنين قرارداد توليد S21 را كه به خودروي ارزان قيمت شهرت يافته است قرارداد موفقيت‌آميزي با شركت چري خواند و بر ا ين نكته تاكيد كرد كه مشكلات خودروي تندر-90 در مورد S21 تكرار نخواهد شد و اين خودرو تا 15 ماه آينده وارد بازار خواهد شد. منوچهر منطقي در ادامه ضمن تاييد كاهش توليدات اين شركت در شهريور ماه گذشته عنوان كرد كه كاهش توليد به دو دليل تعطيلات تابستاني و گازسوز كردن خودروها مربوط مي‌شد كه در مهر ماه اين مساله را جبران كرديم. مديرعامل گروه صنعتي ايران‌خودرو همچنين با آگاهي از شكايت متقاضيان تندر-90 نسبت به ديركرد دريافت اين خودرو تاكيد كرد كه مشكلات مرتفع شده و امسال توليد 48هزار تندر-90 را در برنامه داريم.
محرابيان شايستگي وزارت صنايع را دارد
منوچهر منطقي همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص كارنامه سه ماهه محرابيان در وزارت صنايع، وي را داراي شايستگي‌هاي لازم براي احراز مديريت وزارت صنايع دانست و ابراز اميدواري كرد مجلس راي اعتماد خود را نسبت به وي ابراز كند. به گفته منطقي، محرابيان در همين مدت كوتاه نشان داد كه قدرت لازم را براي گره‌گشايي از مشكلات توسعه صنعتي دارد.





در باب صادرات تندر-90
چراغي كه به خانه رواست...

حميدرضا بهداد
هفته گذشته هنگامي كه مهدي مفيدي، رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع كشور، در مناظره تلويزيوني با حميدرضا كاتوزيان، نماينده مردم تهران در مجلس، مدعي شد كه توليد روزانه تندر-90 در ايران‌خودرو و پارس‌خودرو به 200 دستگاه رسيده است و تا پايان سال‌جاري نيز اين رقم به 600دستگاه خواهد رسيد.

متقاضيان اين خودرو اندكي نسبت به دريافت تندر-90 خود اميدوار شدند؛ اما ظاهرا اين افزايش شگفت‌انگيز توليد تندر-90 كه بايد بابت آن از خودروسازان و شركت رنو پارس سپاسگزار بود. بيش از آنكه متقاضيان اين خودرو را تحت تاثير قرار دهد، رييس سازمان گسترش را به نوعي اميدوارتر كرده است؛ چرا كه وي گفته است: امسال براي صادرات تندر-90 هم برنامه داريم!
اين گفته مفيدي در حالي است كه خودروسازان كشور تاكنون فقط 7هزار دستگاه تندر-90 را از برنامه توليد 100‌هزار دستگاهي آن تا پايان سال‌جاري محقق كرده‌اند كه با شرايط مذكور ادعاي صادرات اين خودرو آن هم از سوي رييس سازمان گسترش كه به مشكلات و تاخيرات موجود در توليد و عرضه تندر-90 به طور كامل آگاه است، كمي عجيب به نظر مي‌رسد.
البته در اين موضوع شكي نيست كه به هر حال صادرات تندر-90 نيز بخش مهمي از قرارداد منعقد شده ميان خودروسازان ايراني و شركت رنوي فرانسه است و در هر صورت اجراي جامع و كامل آن جزو تعهدات شركت رنو پارس است. اما مساله اينجا است كه فقط 20درصد تندر-90هاي توليدي در يكسال كاري قرار است، صادر شود و 80درصد باقيمانده، سهم بازار داخل و ثبت‌نام‌كنندگان آن در كشور است كه به طور قطع تامين نياز بازار داخلي، نسبت به صادرات در اولويت آشكاري قرار دارد. از طرفي جالب است، بدانيم كه حتي اگر به فرض محال از همين امروز، توليد روزانه تندر-90 را در ايران‌خودرو و پارس‌خودرو 600دستگاه در نظر بگيريم تا پايان سال‌جاري حدود 78هزار دستگاه از اين خودرو توليد خواهد شد. اين در حالي است كه از برنامه توليد 100هزار دستگاهي تندر-90 در سال‌جاري، 75هزار دستگاه آن متعلق به ثبت‌ نام‌كنندگان داخلي بوده است و مابقي نيز به سهم صادرات اين خودرو اختصاص دارد. بنابراين حتي با اين ميزان توليد احتمالي هم نمي‌توان اميدي به صادرات داشت؛ چرا كه قدم اول سازمان گسترش عمل به تعهدات داخلي است و ديگر سهمي براي صادرات باقي نخواهد ماند. در واقع صادرات 20درصدي تندر-90 طي سال‌جاري كه منوچهر منطقي، مدير عامل ايران‌خودرو نيز روي آن تاكيد دارد، زماني توجيه‌پذير و منطقي است كه شركت رنوپارس از پس تامين نياز بازار داخل برآمده و بتواند ابتدا مشتريان و متقاضيان داخلي را راضي كند و پس از آن سوداي صادرات تندر-90 را در سر بپروراند.

amir ehsan
12 November 2007, 07:49 AM
اقایون سلام از کسانیکه ماشینشون زا تحویل گرفتن یک سوال دارم کمک های عقب چطوره ؟ نرم؟ من شنیدم مشکل داره
من مدل E1 cp+spتحویل گرفتم کمک عقب آن هیچ مشکلی نداره و از 206 و 405 و سمند نرمتره فقط اگر لاستیکهای زیرش را با لاستیک ژاپنی یا کره ای تعویض کنید مشکلتون حتما برطرف می شه و اصلا قابل مقایسه با قبل نیست. ضمنا باد لاستیکتون را هم کنترل کنید من فشار باد 30 را توصیه می کنم.

soja
12 November 2007, 08:10 AM
fun hc ]چند روز بعد از واریز پول ماشینتونو تحویل گرفتین.

abbas123
12 November 2007, 09:17 AM
با درود
تا جائی که من اطلاع دارم از نظر کمک هیچ مشکلی وجود نداره ولی سیستم ترمز عقب به دلیل کم کاری قطعه ساز در بعضی خودرو ها صدا میده که چند تا از دوستان هم قبلا بهش اشاره کرده بودن .
من با قسمت کنترل کیفیت شرکت رنو پارس تماس گرفتم اونها هم از وجود این صدا با خبر بودن و گفتن تاثیری در کار سیستم ترمز نداره و در حال رفع این نقیصه هستن .!!!!!


با سپاس

raminazad
12 November 2007, 10:24 AM
سلام به تندریان عزیز
یادتونه قبل از شروع تصمیم به نامه نگاری و اعتراض چی گفتم؟
بعضی دوستان باور نمی کردند و حتی انکار میکردند که اعتراض نتیجه ای نداره.
این هم آثار اون تلاشها که خیلی زود هم نتیجه داد .

دوستان به نظر من اینها هرگز نخواهند تونست تا 1 سال آینده روزانه 600 دستگاه رو تولید کنند . مطمئن باشید . این تولید یه بام و دو هوای به قول خودشون روزی 100 دستگاه که بعید به نظر میرسه و باید یه رقم 20 الی 10 تا رو از اون کم کنیم تا اصلاح بشه تا 2 ماه آینده هم به 200 دستگاه در روز نمیرسه حالا تا آخر سال 4 ماه فرصت داریم اگر میانگین تولید روزانه این 4 ماه رو 150 دستگاه در روز برای هر خودرو ساز در نظر بگیریم میشه 28×4×300=33600 یعنی این کذذذذابان شیر حلال نخورده عمرا بتونند بیش از 40000 دستگاه رو امسال تحویل بدند .
بنابر این جهت تحت فشار گذاشتن این آدمهائی که ما رو یعنی والیان نعمت خودشون رو در آخرین رده از توجه قرار میدند یا به عبارتی اصلا ما رو به حساب هم نمیارند از اعتراض دست بر ندارین و هر روز هم بیشترش بکنید .

این مفیدی هم عجب ....
دوستان قبول میکنید که خیلی از شنونده هاي حرف های این بابا مفیدی حرفهاشو باور میکنند و مشکل عمده ما هم همینه؟
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

amir ehsan
12 November 2007, 11:36 AM
با درود
تا جائی که من اطلاع دارم از نظر کمک هیچ مشکلی وجود نداره ولی سیستم ترمز عقب به دلیل کم کاری قطعه ساز در بعضی خودرو ها صدا میده که چند تا از دوستان هم قبلا بهش اشاره کرده بودن .
من با قسمت کنترل کیفیت شرکت رنو پارس تماس گرفتم اونها هم از وجود این صدا با خبر بودن و گفتن تاثیری در کار سیستم ترمز نداره و در حال رفع این نقیصه هستن .!!!!!


با سپاس
من از پارس خودرو تحویل گرفتم این عیب را مشاهده نکردم شاید در محصولات ایران خودررو این نقص وجود داشته باشه.:icon_conf

ali303
12 November 2007, 12:59 PM
تبریک میگم جناب امیر احسان . امیدوارم باهاش سفرهای خوب و خوش داشته باشی. من چند روز پیش توی نمایندگی یه ای یک دیدم. تا اون زمان از نزدیک بررسی نکرده بودم. خیلی برام خوشایند بود. مثل اینکه دارم ماشین خودم رو وارسی میکنم. در هر حال جناب امیرخان مبارکت باشه و به قول دوستمون چرخهاش برات بچرخه.

------------------------------------------------------------------------------------
سلام آقای رامین آزاد
قضیه مه شکن رو به کجا رسوندی؟ خیلی مشتاقم تا بدونم.

raminazad
12 November 2007, 03:27 PM
علي جان سلام

من 3 هفته پيش از تهران يه جفت فابريكشو از نمايندگي سر يادگار گرفتم 52000 تومن(دوناي 26000 تومن).

ديروز تماس گرفتم با پارس خودرو . گفتند كه ماشين من تخصيص شده و فردا يعني امروز بار ميكنند .

تا كه رسيد دستم ميدم اونها رو روش ببندند . البته حتما جلو پنجره اش رو هم ميدم عين عين E2 رنگ كنند .تزئين كروم رو هم حتما يه جوري گير ميارم .

اينجوري چيز مهمي از E2 معمولي كم نخواهد داشت.
تهران هم پرسيدم چند جا گفتند كه همه مدلهاي تندر از قبل سيم كشي مه شكن رو روش داره .

اگر هم به فرض نداشته باشه سيم كشيش كه كاري نداره

من فقط موندم تو رنگ جلو پنجره كه رنگ لوگان با اين شماره و كد رو چطور گير بيارم؟
البته ديروز تو خيابون ديدم كه يكي از ماشينهاي شاسي بلند پارس خودرو (احتمالا رونيز) رنگ نقره ايش عينه رنگ نقره اي لوگانه . پس ميشه رفت تو نمايندگي پارس خودرو و داد رنگش كنند . البته بهتره قبلا از كار طرف و دقت عملش مطمئن شد تا يه دفه گند نزنن.

در ضمن عكس هاشو هم تو چند صفحه قبل همين فريوم گذاشتم

صفحه99

ali303
12 November 2007, 04:48 PM
ممنونم رامین جان. به سلامتی وقتی گرفتیش و نصب کردی یادت نره زکات اطلاعاتت رو بدی و به ما هم آموزش بدی که چطوری نصب کردی. پیشاپیش تحویل گرفتن ماشینت رو بهت تنبریک میگم. دست راستت روی سر ما

erfan_eri
12 November 2007, 05:18 PM
علي جان سلام

من 3 هفته پيش از تهران يه جفت فابريكشو از نمايندگي سر يادگار گرفتم 52000 تومن(دوناي 26000 تومن).

ديروز تماس گرفتم با پارس خودرو . گفتند كه ماشين من تخصيص شده و فردا يعني امروز بار ميكنند .

تا كه رسيد دستم ميدم اونها رو روش ببندند . البته حتما جلو پنجره اش رو هم ميدم عين عين E2 رنگ كنند .تزئين كروم رو هم حتما يه جوري گير ميارم .

اينجوري چيز مهمي از E2 معمولي كم نخواهد داشت.
تهران هم پرسيدم چند جا گفتند كه همه مدلهاي تندر از قبل سيم كشي مه شكن رو روش داره .

اگر هم به فرض نداشته باشه سيم كشيش كه كاري نداره

من فقط موندم تو رنگ جلو پنجره كه رنگ لوگان با اين شماره و كد رو چطور گير بيارم؟
البته ديروز تو خيابون ديدم كه يكي از ماشينهاي شاسي بلند پارس خودرو (احتمالا رونيز) رنگ نقره ايش عينه رنگ نقره اي لوگانه . پس ميشه رفت تو نمايندگي پارس خودرو و داد رنگش كنند . البته بهتره قبلا از كار طرف و دقت عملش مطمئن شد تا يه دفه گند نزنن.


2 جفت چی گرفتی؟

amahdavi2004
12 November 2007, 06:15 PM
2 جفت چی گرفتی؟
يك جفت مه شكن زير سپر جلو

erfan_eri
12 November 2007, 09:18 PM
علي جان سلام

من 3 هفته پيش از تهران يه جفت فابريكشو از نمايندگي سر يادگار گرفتم 52000 تومن(دوناي 26000 تومن).

ديروز تماس گرفتم با پارس خودرو . گفتند كه ماشين من تخصيص شده و فردا يعني امروز بار ميكنند .

تا كه رسيد دستم ميدم اونها رو روش ببندند . البته حتما جلو پنجره اش رو هم ميدم عين عين E2 رنگ كنند .تزئين كروم رو هم حتما يه جوري گير ميارم .

اينجوري چيز مهمي از E2 معمولي كم نخواهد داشت.
تهران هم پرسيدم چند جا گفتند كه همه مدلهاي تندر از قبل سيم كشي مه شكن رو روش داره .

اگر هم به فرض نداشته باشه سيم كشيش كه كاري نداره

من فقط موندم تو رنگ جلو پنجره كه رنگ لوگان با اين شماره و كد رو چطور گير بيارم؟
البته ديروز تو خيابون ديدم كه يكي از ماشينهاي شاسي بلند پارس خودرو (احتمالا رونيز) رنگ نقره ايش عينه رنگ نقره اي لوگانه . پس ميشه رفت تو نمايندگي پارس خودرو و داد رنگش كنند . البته بهتره قبلا از كار طرف و دقت عملش مطمئن شد تا يه دفه گند نزنن.

در ضمن عكس هاشو هم تو چند صفحه قبل همين فريوم گذاشتم

صفحه99


مبارکت باشه اقا یادت نره تست فنی حسابی برامون بنویسی چه رنگی گرفتی؟

raminazad
12 November 2007, 10:24 PM
عرفان جان هنوز نگرفتم ولي گوش شيطون كر گفتند كه امروز بار ميكنند شايد فردا برسه . حالا همون فردا ميدن يا نه نميدونم . اميدوارم كه بدند راستش حتي يك ساعت هم زود تر بگيرمش ارزش داره بعد از 8.5 ماه انتظار

چشم علي جان حتما . با كمال ميل

raminazad
12 November 2007, 10:34 PM
از متخصصين و مجربين در رنگ كاري قطعات پلاستيكي كمك مي طلبم .

رنگ تندر نقره اي متاليك

براي رنگ كردن تميز و دقيق جلو پنجره E1 راهنمائي تخصصي ميخوام .:icon_cry::125::200:

erfan_eri
12 November 2007, 11:42 PM
دوستان عزيز،پيشنهادات زير كاملا علمي و دقيق مي باشد،اميدوارم براي دوستان قابل استفاده باشد.
مدلهايي كه با رينگ 14 عرضه مي شوند :
تاير استاندارد :185/70/14

پيشنهاد اول : 215/60/14
پيشنهاد دوم : 205/65/14
=======================
=======================
مدلهايي كه با رينگ 15 عرضه مي شوند :
تاير استاندارد : 185/65/15

پيشنهاد اول : 215/55/15
پيشنهاد دوم : 205/60/15
پيشنهاد سوم : 205/55/15
======================
======================
دوستاني كه تصميم دارند سايز رينگ را به 16 تغيير دهند(رينگ اسپورت) :
پيشنهاد اول : 215/50/16
پيشنهاد دوم : 205/50/16
پيشنهاد سوم : 205/55/16
======================
======================
دوستاني كه تصميم دارند سايز رينگ را به 17 تغيير دهند(رينگ اسپورت) :
پيشنهاد اول : 205/45/17
پيشنهاد دوم : 225/40/17
پيشنهاد سوم : 215/45/17
=====================
=====================
رينگ 18 با اينكه در منابع رسمي جهت رنو لوگان پيشنهاد شده ولي با توجه به اينكه ديواره لاستيك خيلي كوتاه مي شود(فاق)و همچنين نبود امكانات در بعضي از شهرستانها جهت تعويض و يا پنچرگيري لاستيكهاي با ديواره خيلي كوتاه(كه خودم يه بار مصيبتش رو كشيدم و خيلي داغديده ام) لذا من پيشنهاد نميكنم.
=====================
=====================
ولي در نهايت به دوستاني كه اتوموبيل خود را بارينگ آلومينيومي 15 اينچ تحويل مي گيرند(E2+LP) ، بهترين پيشنهاد سايز زير ميباشد كه انشاله خودم نيز همين تغيير را ميدهم .
215/55/15

erfan_eri
12 November 2007, 11:52 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=38039 مقایسه 206 SD و لوگان

Navid_Aref
13 November 2007, 08:56 AM
رشد 7 درصدي توليد خودروي سواري در كشور طي 7 ماه ابتدايي سال جاري
پرايد ركورد دار است؛ تندر90 دنده يك مي‌رود
حميدرضا بهداد - دنيای اقتصاد

توليد خودروي سواري در كشور طي 7ماه نخست سال جاري به رشد 1/7درصدي در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته دست يافت.

http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1383/16-01.jpg (http://javascript<b></b>:PopupPic('1383/16-01.jpg '))

اين درصد رشد كه با توجه به آمار رسمي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران به دست آمده، فقط به 3شركت خودروساز دولتي يعني ايران‌خودرو، سايپا و پارس‌خودرو مربوط مي‌شود و ميزان توليد خودروسازان خصوصي نقشي در آن ندارد.
آنچه در آمار مذكور حائز اهميت است، رشد توليد در ايران‌خودرو و پارس‌خودرو و كاهش در سايپا است.

اين سه خودروساز توانسته‌اند در هفت‌ماه نخست امسال در مجموع 571هزار و 562دستگاه خودروي سواري توليد كنند كه با توجه به برنامه توليد امسال آنها در سال جاري كه يك‌ميليون و 59هزار و 945دستگاه خودرو است، بايد گفت كه 5/55درصد از برنامه توليد محقق شده است؛ بنابراين مي‌توان تا حدي نسبت به تحقق كامل اين برنامه تا پايان سال جاري اميدوار بود. اما در اين ميان ايران‌خودرو با توليد 247هزار و 277دستگاه خودروي سواري در هفت‌ماه نخست امسال به رشد 6/8درصدي در توليد خود نسبت به مدت مشابه سال گذشته دست يافته است.

اين در حالي است كه شركت سايپا با توليد 163هزار و 57دستگاه خودروي سواري 5/0درصد كاهش توليد در محصولات خود را طي 7ماه ابتدايي سال 86 نسبت به همين بازه زماني در سال گذشته تجربه كرده است.
پارس‌خودرو نيز با توليد 108هزار و 477دستگاه خودروي سواري به رشد 9/14درصدي در توليد خود طي 7ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رسيده است.
البته اگر توليدات شركت پارس‌خودرو را نيز جزو آمار توليد سايپا لحاظ كنيم، اين شركت (سايپا) 5درصد رشد را در توليدات خود طي 7ماه ابتدايي سال جاري نسبت به همين بازه زماني در سال 85 تجربه كرده است.

سمند
نور چشمي ايران‌خودرو كماكان در كانون توجه مسوولان اين شركت، جهت توليد بالا قرار دارد. سمند كه نوع پيشرفته و تكامل‌يافته آن، يعني سورن چندي پيش به بازار آمد، بيشترين درصد رشد يعني 7/35درصد را در ميان محصولات ايران‌خودرو طي 7ماه نخست سال جاري و در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته به خود اختصاص داده است.
اين شركت توليد100هزار و 45دستگاه از اين خودرو را در برنامه سال جاري خود قرار داده كه توانسته است در اين 7ماه از سال 86، نيمي از برنامه توليد سمند را محقق سازد.

روح RD شاد
پژو روآ يا همان مرحوم RD، پس از سمند در جايگاه دوم توليد محصولات ايران‌خودرو قرار گرفته است. به نحوي كه 27درصد رشد در آمار توليد اين خودرو طي 7ماه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته مشاهده مي‌شود و اين موضوع نشان‌دهنده حساب ويژه‌اي است كه ايران‌خودرو روي پژو روآ باز كرده است؛ زيرا اين شركت طي اين هفت ماه 8/58درصد از برنامه توليد 100هزار و 40دستگاه روآ را محقق ساخته است.

توبه 405 قبول نيست
اگر نگاهي به برنامه توليد شركت ايران‌خودرو بياندازيم، بالاترين رقم را در مقابل ستون مربوط به پژو 405 مشاهده خواهيم كرد.
اين شركت برنامه توليد 120هزار و 5دستگاه از خودروي مذكور را در برنامه توليد سال جاري خود قرار داده كه طي هفت ماه نخست امسال 50درصد آن را تحقق بخشيده است.
اما نكته جالب توجه در مورد اين خودرو كاهش 20درصدي توليد آن طي هفت ماه نخست امسال نسبت به همين بازه زماني در سال گذشته است كه شايد ريشه اين سير نزولي توليد پژو 405 را بتوان در مسائل مربوط به بروز آتش‌سوزي در اين خودرو جست‌وجو كرد. چرا كه ظاهرا هنوز تاول‌هاي سوختگي آن التيام نيافته و پژو 405 از بخش مراقبت‌هاي ويژه بيرون نيامده است.
از طرفي طرح ارتقاي سامانه سوخت‌رساني اين خودرو كماكان ادامه دارد.

206 همچنان محبوب
خودروي جوان پسند و محبوب پژو 206 در آمار توليد 7 ماه نخست سال‌جاري خود به 5/13درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رسيده است. ايران‌خودرو توانسته است در اين مدت 5/62درصد از برنامه توليد سال‌جاري اين خودرو را محقق سازد. البته در آمار توليد پژو 206 مشخص نيست كه چه مقدار از آن به توليد پژو 206 صندوق‌دار (SD) اختصاص يافته است.
آمار توليد اين خودرو از آن جهت مهم است كه در روزهاي ابتدايي عرضه‌اش به بازار، استقبال چنداني نسبت به آن صورت نگرفت كه ظاهرا دليل اين موضوع نارضايتي مشتريان از قيافه ظاهري اين خودرو است. هرچند مسوولان ايران‌خودرو، اين موضوع را تكذيب كرده‌اند!

در ميان محصولات گروه پژو شركت ايران‌خودرو، كمترين برنامه توليد در سال‌جاري به پژوپارس اختصاص يافته است.
مصرف بالاي سوخت اين خودرو بسيار محبوب و پرتقاضا، سبب تعديل نسبي استقبال مشتريان از آن شده است. البته در آمار توليد پژوپارس طي 7ماه نخست سال‌جاري به 9/0درصد رشد نسبت همين‌بازه زماني در سال گذشته دست يافته است.
ايران‌خودرو طي 7ماه نخست امسال توانسته است 5/62درصد از برنامه توليد اين خودرو را جامه عمل بپوشاند.

چري در انتظار توافق
قرارداد منعقد شده ميان ايران‌خودرو و شركت چري چين و همچنين روابط اقتصادي خوب اين دو كشور ظاهرا به ميزان قابل‌توجهي مسوولان ايران‌خودرو را اميدوار و خوشبين كرده است. چرا كه اين شركت در حالي كه هنوز عمليات احداث كارخانه توليد چري در بابل آغاز نشده و از طرفي توافق‌هاي لازم در زمينه انتقال توليد اين خودرو به ايران خودروي خراسان، ميان دو طرف قرارداد حاصل نشده است، توليد 2هزار و 490دستگاه چري را در برنامه سال‌جاري خود قرار داده است.
جالب‌تر اينكه طي 7ماه نخست امسال تنها 3/8درصد از اين برنامه محقق شده است. تمامي اين مسائل مي‌تواند نگراني‌هايي را مبني بر تكرار سناريوي تندر-90 براي چري، به وجود آورد.

غريبه‌اي آشنا
سواري مرسدس بنز كه به تازگي در جرگه توليدات ايران‌خودرو قرار گرفته است، هرچند كه در ميان محصولات اين شركت فعلا اندكي غريبه به حساب مي‌آيد، ولي براي مشتريان ايراني حداقل از لحاظ سطح كيفي و فني آشنا است. ايران‌خودرو توليد 750 دستگاه از اين خودروي لوكس را در برنامه توليد امسال خود جاي داده كه البته طي 7ماه نخست امسال تنها 2دستگاه مرسدس بنز را توليد كرده است كه البته با توجه به كيفيت بالاي اين خودرو، اين ميزان توليد، چندان هم عجيب نيست.

بي‌خيال كيفيت
خودروي پرايد كه معمولا در رده‌هاي بالاي جدول خودروهاي پرفروش جا خوش مي‌كند، همچنان ركورد توليد را در ميان خودروهاي سواري كشور در اختيار دارد. به نحوي كه طي 7ماه نخست امسال 2 شركت سايپا و پارس‌خودرو در مجموع
249هزار و 280دستگاه پرايد را توليد كرده‌اند كه در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 8/4 درصد رشد را تجربه كرده است.
البته نبايد تاثير سهميه‌بندي بنزين را در كسب اين ركوردها براي پرايد، فراموش كرد؛ چرا كه به طور قطع تنها دليلي كه مي‌تواند استقبال مشتريان را از اين خودروي بي‌كيفيت توجيه كند، مصرف نسبتا پايين بنزين و تا حدودي قيمت آن نسبت به ساير خودروهاي توليدي كشور است.

زانتيا كم آورد
هنوز شايعه توقف توليد زانتيا توسط مسوولان سايپا به صورت رسمي اعلام نشده است؛ اما كاهش 6/25درصدي توليد اين خودرو در 7ماه ابتدايي امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حرارت اين شايعه را بالا برده است. البته به اعتقاد كارشناسان بازار خودرو، ورود محصولاتي مانند مزدا3، مگان و سوناتا كه تقريبا در يك رنج قيمتي با زانتيا قرار دارند، سبب اشباع بازار اين خودرو شده است. هر چند كه نبايد نقش كمبود قطعات را نيز در اين زمينه ناديده گرفت، سايپا طي هفت ماه نخست امسال 4/43درصد از برنامه توليد زانتيا را محقق ساخته است.
خودروي ريو، ديگر محصول سايپا نيز با كاهش 7/22درصدي طي 7ماه ابتدايي امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبه‌رو شده است.

ماكسيما
خودروي گران‌قيمت ماكسيما با رشد جالب 5/62درصدي در ميزان توليد خود طي 7ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته دست يافته است؛ البته اين خودرو تيراژ چندان بالايي ندارد به طوري كه پارس‌خودرو تنها توليد 2هزار دستگاه از آن را در برنامه سال‌جاري خود گنجانده است كه تاكنون 4/71درصد از آن را جامه عمل پوشانده است.

در كمال خونسردي
اما بدون شك صفت خبرسازترين خودروي توليدي كشور را بايد به نام تندر-90 سند زد كه در مورد اين خودرو در باب مشكلات و تاخيرات توليد و عرضه آن مطالب زيادي نوشته شده است.

ايران‌خودرو و پارس‌خودرو در حالي توليد 100هزار دستگاه تندر-90 را در برنامه سال‌جاري خود قرار داده‌اند كه سهم هر كدام 50هزار تندر-90 است. البته پارس‌خودرو به هواي روباتيك بودن خطوط توليد تندر-90 خود، ابتدا توليد 75هزار دستگاه از اين خودرو را طي سال‌جاري در برنامه خود قرار داد كه چندي پيش طبق آمار سازمان گسترش، 25هزار دستگاه تندر-90 را از برنامه توليد سال‌جاري خود حذف كرد.

ايران‌خودرو از مجموع 50هزار و 35دستگاه تندري كه قرار بود توليد كند، طي 7ماه نخست امسال فقط 2هزار و 698دستگاه از اين خودرو را توليد كرد؛ يعني 4/5درصد از برنامه خود را.

پارس خودرو نيز از مجموع 50هزار دستگاه تندري كه در برنامه توليد امسال خود قرار داده است، تنها 3هزار و 788دستگاه از اين خودرو را توليد كرد كه اين ميزان يعني 6/7درصد كل برنامه توليد پارس‌خودرو در زمينه تندر-90 است.


كارت پارك مگان تمديد شد
ديدن عدد صفر در مقابل ستون توليد خودروي مگان، تقريبا براي متقاضيان آن و تبديل به يك عادت شده، چرا كه تاكنون حتي يك دستگاه از اين خودرو توليد نشده است.
اين درحالي است كه توليد 3هزار دستگاه مگان در برنامه توليد پارس‌خودرو ديده مي‌شود.

amir8ipe
13 November 2007, 09:10 AM
سلام دوستان
اینم مقایسه 206SD و L90FULL

سعی کردم جدول را کپی کنم که بدلیل محدودیت نتوانستم.
مقایسه در فایل Word زیر است

http://rapidshare.com/files/69357713/compare_l90_206sd.doc.html

reza-logan
13 November 2007, 10:15 AM
سلام دوستان
اینم مقایسه 206SD و L90FULL

سعی کردم جدول را کپی کنم که بدلیل محدودیت نتوانستم.
مقایسه در فایل Word زیر است

http://rapidshare.com/files/69357713/compare_l90_206sd.doc.html

با تشکر از شما اگر امکانش برایتان مقدور باشد لطفا فایل را در سایت دیگری upload کنید.
ممنون از لطف جنابعالی

mohammad1983
13 November 2007, 10:44 AM
ايران خودرو تحويل تندر 90 مدل E0 را به روز كرد

http://www.phalls.com/vbulletin/ShowImage.asp?path=Files_Upload%5C14439.jpg&Width=260

به گزارش خبرخودرو ، شركت ايران خودرو در تلاشي تازه با هدف جلب رضايت بيشتر مشتريان خود برنامه اي را تدارك ديده كه براساس ان تحويل خودروي تندر 90 مدل E0 را به افراد واجد شرايط به روز كرده است.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، علي اصغر سرايي نيا معاون فروش و بازاريابي شركت ايران خودرو با بيان اين مطلب اظهار داشت: ايران خودرو با تلاشي مضاعف با تامين قطعات مورد نياز خودرو تندر 90 موفق شد تحويل مدل E0 را به افراد واجد شرايط به روز كند.
وي اظهار داشت: ايران خودرو تلاش گسترده اي را در دستور كار خود قرار داد تا بتواند با ايجاد چرخه اي مناسب در تامين و توليد تندر 90 به تعهدات خود به مشتريان عمل كند و در اين راستا اينك قادر است روزانه يك صد دستگاه از اين خودرو را توليد كند.
وي افزود: ثبت نام بيش از 50 هزار نفر براي خريد مدل هاي مختلف تندر 90 از ايران خودرو نشانه روشني از اعتماد مردم به توانايي هاي ايران خودرو در ارتقاي كيفيت محصولات خودرويي است.
سرايي نيا تصريح كرد: ايران خودرو به مناسب ولادت با سعادت امام ششم شيعيان جهان براي ان دسته از مشتريان خود كه خواهان تحويل زودتر تندر 90 هستند شرايط ويژه تبديل به ساير محصولات شركت و تندر مدل E0 را در دستور كار قرار داده است.
وي گفت: اين اقدام در واقع تلاشي تازه از سوي ايران خودرو براي رضايت مشتريان است و افراد علاقمند مي توانند در اين خصوص به نمايندگي هاي مجاز اين شركت در سراسر كشور مراجعه كنند.
معاون فروش و بازاريابي ايران خودرو تاكيد كرد: اين برنامه تا پايان امسال به قوت خود باقي خواهد ماند.

amir8ipe
13 November 2007, 12:52 PM
سلام دوستان
اینم مقایسه 206SD و L90FULL

سعی کردم جدول را کپی کنم که بدلیل محدودیت نتوانستم.
مقایسه در فایل Word زیر است
(آدرس درست شد)

http://exdev.110mb.com/compare%20l90%20206sd.doc

amahdavi2004
13 November 2007, 01:17 PM
سلام دوستان
اینم مقایسه 206SD و L90FULL

سعی کردم جدول را کپی کنم که بدلیل محدودیت نتوانستم.
مقایسه در فایل Word زیر است
(آدرس درست شد)

http://exdev.110mb.com/compare%20l90%20206sd.doc
زحمت كشيديد و كار جالبي انجام داديد؛ با مقايسه مي توان گفت 206SD از نظر فاكتورهاي موتوري و ... كاملا بر تندر90 ولو E2 فول برتر و بروزتر است خصوصا با توجه به قيمتي كه بازار آزاد بر روي اين دو خودرو مي گذارد؛ برتري تندر 90 فقط در ابعاد و گنجايش است كه خوب باتوجه به كلاس دو خودرو كه 206 در كلاس B و تندر C است طبيعي است. آنچه مي ماند انتخاب مشتري است كه با توجه به نيازها و جمعيت خانواده بايد تصميم بگيرد كه مثلا من خودم تندر 90 را عليرغم كاستيهايش نسبت به 206SD و قيافه نچسب و گرانتر بودن قطعات و خدماتش ترجيح خواهم داد.

erfan_eri
13 November 2007, 03:06 PM
زحمت كشيديد و كار جالبي انجام داديد؛ با مقايسه مي توان گفت 206SD از نظر فاكتورهاي موتوري و ... كاملا بر تندر90 ولو E2 فول برتر و بروزتر است خصوصا با توجه به قيمتي كه بازار آزاد بر روي اين دو خودرو مي گذارد؛ برتري تندر 90 فقط در ابعاد و گنجايش است كه خوب باتوجه به كلاس دو خودرو كه 206 در كلاس B و تندر C است طبيعي است. آنچه مي ماند انتخاب مشتري است كه با توجه به نيازها و جمعيت خانواده بايد تصميم بگيرد كه مثلا من خودم تندر 90 را عليرغم كاستيهايش نسبت به 206SD و قيافه نچسب و گرانتر بودن قطعات و خدماتش ترجيح خواهم داد.

ممنون از بچه ها اینم تاپیکش

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=438416#post438416


ولی به نظر من تندر بهتره با توجه به شرایط

ar1358
13 November 2007, 04:23 PM
ايران خودرو تحويل تندر 90 مدل E0 را به روز كرد
سه شنبه، 22 آبان 1386
ساعت: 08:58 Tuesday, November 13, 2007
كد خبر: 49775

به گزارش خبرخودرو ، شركت ايران خودرو در تلاشي تازه با هدف جلب رضايت بيشتر مشتريان خود برنامه اي را تدارك ديده كه براساس ان تحويل خودروي تندر 90 مدل E0 را به افراد واجد شرايط به روز كرده است.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، علي اصغر سرايي نيا معاون فروش و بازاريابي شركت ايران خودرو با بيان اين مطلب اظهار داشت: ايران خودرو با تلاشي مضاعف با تامين قطعات مورد نياز خودرو تندر 90 موفق شد تحويل مدل E0 را به افراد واجد شرايط به روز كند.

وي اظهار داشت: ايران خودرو تلاش گسترده اي را در دستور كار خود قرار داد تا بتواند با ايجاد چرخه اي مناسب در تامين و توليد تندر 90 به تعهدات خود به مشتريان عمل كند و در اين راستا اينك قادر است روزانه يك صد دستگاه از اين خودرو را توليد كند.

وي افزود: ثبت نام بيش از 50 هزار نفر براي خريد مدل هاي مختلف تندر 90 از ايران خودرو نشانه روشني از اعتماد مردم به توانايي هاي ايران خودرو در ارتقاي كيفيت محصولات خودرويي است.

سرايي نيا تصريح كرد: ايران خودرو به مناسب ولادت با سعادت امام ششم شيعيان جهان براي ان دسته از مشتريان خود كه خواهان تحويل زودتر تندر 90 هستند شرايط ويژه تبديل به ساير محصولات شركت و تندر مدل E0 را در دستور كار قرار داده است.

وي گفت: اين اقدام در واقع تلاشي تازه از سوي ايران خودرو براي رضايت مشتريان است و افراد علاقمند مي توانند در اين خصوص به نمايندگي هاي مجاز اين شركت در سراسر كشور مراجعه كنند.

معاون فروش و بازاريابي ايران خودرو تاكيد كرد: اين برنامه تا پايان امسال به قوت خود باقي خواهد ماند.

raminazad
13 November 2007, 04:45 PM
سلام
من الان با خط توليد تماس گرفتم . با مهندس برق خودرو حرف زدم . ايشون گفتند كه e1 سيم كشي براي مه شكن نداره و حتي كليد هم نداره

با تعجب رفتم و عكسها رو مرور كردم ديدم راست ميگه بله كليد دوار وسطي واقع در دسته راهنما تو عكسي كه از e0 داشتم ديدم كه دو تا آيكون داره يكي مربع (خاموش) ويكي هم آيكون مه شكن عقب والسلام . ولي عكسي كه از e2 داشتم ديديم كه هردو تا آيكون عقبي و جلوئي رو داره . لابد e1 هم شبيه e0 بايد باشه.

اونهائي كه e1 دارند لطفا خبر بدند


و الان بسيار ناراحتم . پدر وسواس دربياد الهي

salman24h
13 November 2007, 06:14 PM
دوستان عزيز،پيشنهادات زير كاملا علمي و دقيق مي باشد،اميدوارم براي دوستان قابل استفاده باشد.
مدلهايي كه با رينگ 14 عرضه مي شوند :
تاير استاندارد :185/70/14

پيشنهاد اول : 215/60/14
پيشنهاد دوم : 205/65/14
=======================
=======================
مدلهايي كه با رينگ 15 عرضه مي شوند :
تاير استاندارد : 185/65/15

پيشنهاد اول : 215/55/15
پيشنهاد دوم : 205/60/15
پيشنهاد سوم : 205/55/15
======================
======================
دوستاني كه تصميم دارند سايز رينگ را به 16 تغيير دهند(رينگ اسپورت) :
پيشنهاد اول : 215/50/16
پيشنهاد دوم : 205/50/16
پيشنهاد سوم : 205/55/16
======================
======================
دوستاني كه تصميم دارند سايز رينگ را به 17 تغيير دهند(رينگ اسپورت) :
پيشنهاد اول : 205/45/17
پيشنهاد دوم : 225/40/17
پيشنهاد سوم : 215/45/17
=====================
=====================
رينگ 18 با اينكه در منابع رسمي جهت رنو لوگان پيشنهاد شده ولي با توجه به اينكه ديواره لاستيك خيلي كوتاه مي شود(فاق)و همچنين نبود امكانات در بعضي از شهرستانها جهت تعويض و يا پنچرگيري لاستيكهاي با ديواره خيلي كوتاه(كه خودم يه بار مصيبتش رو كشيدم و خيلي داغديده ام) لذا من پيشنهاد نميكنم.
=====================
=====================
ولي در نهايت به دوستاني كه اتوموبيل خود را بارينگ آلومينيومي 15 اينچ تحويل مي گيرند(E2+LP) ، بهترين پيشنهاد سايز زير ميباشد كه انشاله خودم نيز همين تغيير را ميدهم .
215/55/15


سلام دوست من
یه سوالی داشتم. من قراره ماشین رو با رینگ آلومینیومی تحویل بگیرم اما تصمیم دارم تا از رینگ 16 استفاده کنم
راستش من هنوز لوگان رو با رینگ آلومینیومی 15 ندیده ام. به نظرت چطوره؟ خوبه؟ ارزش داره رینگ رو عوض کنم یا بهتره همون 15 رو با لاستیک پیشنهادی شما استفاده کنم؟

Navid_Aref
13 November 2007, 07:21 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
در حال حاضر تعداد قطعات برگشتي (معيوب) در يك ميليون قطعه از خط توليد قطعه‌سازان داخلي حدود 400 تا 500 قطعه است كه اين رقم براي كشوري مثل ژاپن بين 35 تا 45 است.

به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدباقر رجال ـ رييس هيات مديره انجمن قطعه‌سازان خودرو ـ با بيان اين مطلب افزود: در حال حاضر 650 قطعه‌ساز عضو اين انجمن هستند و 80 درصد قطعات خودرو توليدي در كشور از طريق اعضاي انجمن تحويل مي‌شود.

وي با گلايه از نبود يك استراتژي مدون در صنعت خودرو اظهار كرد: در بعضي موارد و در مورد برخي از قرارداد‌هاي بين قطعه‌سازان و خودرو‌سازان هنوز قطعاتي كه توسط قطعه‌سازان توليد شده از طرف خودروسازان درخواست تحويل نشده و متاسفانه قطعات در انبار باقي مي‌ماند.

او خاطرنشان كرد: متاسفانه وقتي روي صادرات قطعه بحث مي‌شود اين سوء تعبير پيش مي‌آيد كه اگر صادرات انجام شود، به داخل كم توجهي صورت مي‌گيرد، ولي صادرات نشان دهنده قيمت پايين و كيفيت بالاي توليد يك قطعه‌ساز است.

وي در خصوص مشكل عمده نمايشگاه‌هاي بين المللي قطعات و مجموعه‌هاي خودرو از لحاظ شركت كننده‌هاي خارجي گفت: به دليل اين كه به آخرين روز‌هاي سال ميلادي نزديك مي‌شويم، كشور‌هاي خارجي درگير مسائل خاص خود هستند و متاسفانه نامناسب‌ترين زمان براي نمايشگاه بين‌المللي قطعات و مجموعه‌هاي خودرو امسال در نظر گرفته شده است كه اميدواريم سال آينده زمان بهتري براي آن در نظر گرفته شود.

رييس هيات مديره قطعه‌سازان خودرو درباره مشكلات مربوط به كيفيت كار قطعه‌سازان افزود: بايد ديد در ميزان تيراژ فعلي توليد خودرو در كشور چقدر ما مشكلات مربوط به كيفيت قطعات داريم. در حال حاضر تعداد قطعات برگشتي (معيوب) در يك ميليون قطعه از خط توليد قطعه‌سازان داخلي حدود 400 تا 500 قطعه است كه اين رقم براي كشوري مثل ژاپن بين 35 تا 45 است.

وي درباره مشكلات مالي قطعه‌سازان اظهار كرد: در حال حاضر اين مشكل در برخي قطعه‌سازان آن قدر شديد شده كه برخي از آن‌ها به دليل مسائل مالي به سمت نابودي در حال حركت هستند.

رجال درباره مسائل مربوط به محدوديت‌هاي اقتصادي نيز گفت: مشكلات در اين زمينه در سه حوزه مواد اوليه، مسائل مالي و ورود ماشين آلات است. در بخش مواد اوليه قبلا مي‌توانستيم اين مواد را از چند جاي مختلف دريافت كنيم، ولي در حال حاضر شرايط فعلي اجازه اين كار را به ما نمي‌دهد.

به گفته وي در حال حاضر كشور‌هايي مواد اوليه به ما مي‌دهند، ولي پول آن‌ را به طور نقدي دريافت مي‌كنند كه اين شيوه در معاملات ما متداول نبوده است و در چنين شرايطي تحميل هزينه‌ها بسيار بالاست، ولي در صورت گشايش اعتبار اسنادي ما بخشي از قيمت مواد موردنظر را پرداخت مي‌كنيم؛ البته در بخش ماشين آلات مشكلات كمتري داريم.

رجال كه در كنفرانس مطبوعاتي به منظور تشريح نحوه برگزاري دومين نمايشگاه بين‌المللي سازندگان قطعات و مجموعه‌هاي خودرو سخن مي‌گفت، ضمن اشاره به كمك دولت چين به قطعه‌سازان اين كشور خاطرنشان كرد: دولت چين فولاد را به قطعه‌سازان داخلي خود به يك قيمت و به ما نيز به قيمت ديگر مي‌دهد. در حالي اين كشور به قطعه‌سازان خود كمك مي‌كند كه تامين فولاد از كشور‌هاي خارجي مثل چين براي ما گران‌تر است، ولي نبايد از كيفيت خوب آن نيز چشم پوشيد.

وي در خصوص توليد قطعات تندر 90 نيز اظهار كرد: در حال حاضر 52 درصد قطعاتي كه براي اين خودرو ساخته مي‌شود مربوط به ساخت داخل است. البته حدود سه تا چهار قطعه‌ساز در بخش‌هاي دولتي و خصوصي كه مشغول فعاليت هستند نتوانسته‌اند قطعات موردنظر را تامين كنند و قسمتي از مشكل اين پروژه به آن‌ها بازمي‌گردد، ولي مشكل ديگر مسائل فني است. به قول مديرعامل شركت رنو پارس مشكل اين چهار قطعه‌ساز در حال برطرف شدن است؛ البته بايد در نظر داشت كه خطوط توليد خودرو‌سازان نيز تا مدتي آماده توليد نبود، ولي الان آن‌ها كاملا آمادگي توليد را دارند.

به گفته رجال، شركت رنو پارس حدود دو سال و نيم طول كشيد تا توانست كار قطعه‌سازان مربوط به پروژه تندر 90 را دنبال و آن‌ها را براي كار انتخاب كند. همچنين از 130 ميليارد تومان وامي‌ كه قرار بود به قطعه‌سازان تعلق گيرد تا به حال هيچ مبلغي از آن به ما تحويل نشده است.

شهرياري ـ مسوول برگزاري نمايشگاه دومين بين المللي قطعات و مجموعه‌هاي خودرو ـ نيز در اين مراسم در خصوص كيفيت توليد قطعه در كشور اظهار كرد: فرآيند كيفيت فرآيندي نيست كه با عدم وجود نقدينگي تغيير كند و بخشي از اين كيفيت به تكنولوژي مورد استفاده بستگي دارد؛ بنابراين فرآيند كيفيت ارتباط مستقيمي‌ با نقدينگي ندارد، ولي مشكل نقدينگي يكي از مشكلات اصلي ما محسوب مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: ما بايد در سال چهار بار گردش مالي داشته باشيم و اين در حالي است كه حدود يك بار گردش مالي داريم. يكي ديگر از بحث‌هاي مشكلات مربوط به قطعه‌سازي كشور مساله سيستم بانكي است كه متاسفانه اعلام شد كه ديگر وام هم در اين زمينه نمي‌توانيم بگيريم و در اين شرايط چطور توليد مي‌تواند مستمر ادامه داشته باشد؟ اين در شرايطي است كه تكنولوژي ارتباط مستقيمي‌ با تيراژ توليد دارد.

او تصريح كرد: در حال حاضر شركت رنو سيستمي‌ به نام اوك كه سخت‌ترين روش كنترل كيفي را در بر دارد اتخاذ كرده كه در اين روش در بهترين حالت يك قطعه رتبه 0.14 مي‌گيرد و اين رقم براي توليدات داخل بين 0.17 تا 0.22 است.

وي درباره توليدات تندر 90 تا به حال نيز گفت: تاكنون هشت هزار و 171 تندر 90 توليد شده و روزانه نيز حدود 200 تندر به توليد مي‌رسد كه از اول فوريه اين رقم به 600 دستگاه نيز مي‌رسد. مشكلي براي قطعات CKD نداريم و مشكلات فني مربوط به قطعه‌سازان تندر 90 نيز در حال برطرف شدن است.

در اين مراسم شاه‌حسيني ـ مسوول ستاد اجرايي نمايشگاه ـ نيز گفت: طبق آخرين آمار در دومين نمايشگاه بين المللي قطعات و مجموعه‌هاي خودرو حدود 241 شركت از 9 كشور درخواست حضور كرده‌اند و نسبت شركت كنندگان خارجي امسال به سال گذشته 80 درصد افزايش داشته است.
به گفته وي در اين نمايشگاه كه آذر ماه برگزار مي‌شود 90 شركت خارجي شركت مي‌كنند.
انتهاي پيام

aris
13 November 2007, 09:51 PM
سلام دوستان
قابل توجه ایران خودرویی ها
!!! باز هم یک اطلاعیه عجیب و خیلی عجیب از ایران خودروhttp://commenting.blogfa.com/images/12.gifhttp://commenting.blogfa.com/images/12.gif

تحویل تندر 90 به متقاضیان بودن قرعه کشی!!!!!!!
بر طبق این اعلامیه تمامي کسانی که E2 ثيت نام كردند اگر مدل انتخابي خودشون رو به E0 تبديل كنند بدون قرعه كشي و ظرف مدت 15 روز خودروشون رو تحويل مي گيرند. مهلت تبديل تا پايان ماه منوط به عدم تكميل ظرفيت است( كه بنده فكركنم اگه مهلت تا سال ديگه هم باشه بازهم ظرفيت پر نميشه )
از نكات مهم ديكه افزوده شدن رنگ مشكي پرشين براي كساني كه تبديل مي كنند است كه حتي اين رنگ رو به خود E0 ها هم نميدن. ( ساير رنكهت: نقرهاي، سبز پرشين)
من كه خودم E0 ثيت نام كردم ولي خيلي دوست دارم كه نظر دوستان رو در مورد اين وسوسه بدونم

aris
13 November 2007, 10:08 PM
سكوت سايت رسمي ايران خودرو در قبال جنجالي ترين خودروي سال بعد از 9 ما بلاخره شكسته شد

آدرس : سايت رسمي ايرانخودرو و يا
http://news.ikco.com/news.asp?idlink=4678&idt=1


=========================================
ايران خودرو تحويل تندر 90 مدل E0 را به روز كرد
ستاد خبری ايران خودرو 22/8/1386
http://news.ikco.com/binarynews.asp شركت ايران خودرو در تلاشي تازه با هدف رضايت بيشتر مشتريان خود برنامه اي را تدارك ديده است كه براساس آن تحويل خودروي تندر 90 مدل E0را به افراد واجد شرابط را به روز كرده است.

علي اصغر سرايي نيا معاون فروش و بازاريابي شركت ايران خودرو با بيان اين مطلب اظهار داشت : ايران خودرو با تلاشي مضاعف با تامين قطعات مورد نياز خودرو تندر 90 موفق شد تحويل مدل E0 را به افراد واجد شرابط به روز كند .

وي اظهار داشت : ايران خودرو تلاش گسترده اي را در دستور كار خود قرار داد تا بتواند با ايجا چرخه اي مناسب در تامين و توليد تندر 90 به تعهدات خود به مشتريان عمل كند و در اين راستا اينك قادر است روزانه يك صد دستگاه از اين خودرو را توليد كند.

وي ادامه داد: ثبت نام بيش از 50هزار نفر براي خريد مدل هاي مختلف تندر 90 از ايران خودرو نشانه روشني از اعتماد مردم به توانايي هاي ايران خودرو در ارتقاي كيفيت محصولات خودرويي مي باشد.

سرايي نيا تصريح كرد: ايران خودرو به مناسب ولادت با سعادت امام ششم شيعيان جهان براي آن دسته از مشتريان خود كه خواهان تحويل زودتر تندر 90 هستند شرايط ويژه تبديل به ساير محصولات شركت و تندر مدل E0را در دستور كار قرار داده است .

وي گفت : اين اقدام در واقع تلاشي تازه از سوي ايران خودرو براي رضايت مشتريان است و افراد علاقمند مي توانند در اين خصوص به نمايندگي هاي مجاز اين شركت در سراسر كشور مراجعه كنند.

معاون فروش وبازاريابي ايران خودرو تاكيد كرد : اين برنامه تا پابان امسال به قوت خود باقي خواهد ماند.

ar1358
14 November 2007, 01:13 AM
سبقت E0 از E1 و E2

گروه خودرو – تحويل تندر-90 مدل E0 به روز شد.

روابط عمومي شركت ايران‌خودرو در اطلاعيه‌اي از قول علي‌اصغر سرائي‌نيا معاون فروش و بازاريابي ايران‌خودرو اعلام كرد: اين شركت تحويل خودروي تندر – 90 مدل E0 را به افراد واجد شرايط به روز كرده است.
سرائي‌نيا همچنين تصريح كرده است، براي آن دسته از مشتريان خود كه خواهان تحويل سريع‌تر تندر–90 هستند، شرايط ويژه تبديل به ساير محصولات شركت و تندر‌–‌90 مدل E0 را در دستور كار خود قرار داده است. وي همچنين تامين قطعات موردنياز خودرو تندر‌–‌90 را عامل به روز شدن تحويل مدل E0 آن دانسته است. اين در حالي است كه به روز شدن تحويل خودرو مذكور به احتمال زياد به عدم‌تامين قطعات مربوط به آپشن مدل‌هاي E1 و E2 نيز مربوط مي‌شود. به اين معني كه اين دو مدل داراي امكاناتي از قبيل، كولر، ايربگ، فرمان هيدروليك و ترمز ABS است كه مدل E0 تندر‌–‌90 فاقد تمامي اين امكانات مي‌باشد. بنابراين ايران‌خودرو با توجه به اين موضوع تصميم گرفته است كه به جاي توليد مدل‌هاي E1 و E2 كه با عدم‌تامين قطعات روبه‌رو هستند، قطعات مشترك ميان اين 2مدل تندر‌–‌90 و مدل E0 آن را در جهت توليد كامل مدل E0 به كار گيرد. به عبارت ديگر به جاي توليد هر 3مدل تندر – 90 تمركز خود را روي مدل E0 قرار دهد، اين در حالي است كه از ميان مدل‌هاي تندر – 90 كمترين استقبال از E0 شده است.

ar1358
15 November 2007, 03:37 PM
پرده­برداري ازاولين خودروي CNG تندر 90
۱۳۸۶/۰۷/۱۳ ساعت ۰۶:۵۹ عصر

اولين خودروي CNG تندر ۹۰ ماه گذشته درشركت پارس­خودرو پرده­برداري شد.
دراين مراسم كه با حضور خبرنگاران و تعدادي از كاركنان شركت پارس خودرو صورت گرفت، اميربهمن پذيرا مدير پروژه CNG تندر۹۰ به معرفي اين محصول پرداخت و گفت: اين پروژه يكي از الزامات طرف ايراني در قرارداد ال۹۰ است كه ازابتداي سال ۲۰۰۶ تحقيقات اوليه براي آن در شركت رنو آغاز شده است. وي در خصوص ویژگی­های اين محصول اظهار داشت: افت توان این خودرو ۱۵ درصداست، در حالي كه دیگر خودروهاي گازسوز كشور افت توانی برابر با ۲۰ درصد دارند. حداكثر مسافت طي شده اين خودرو با سوخت گاز ۹۲۰ كيلومتراعلام شده كه این رقم بدون سوخت­گيري مجدد است و با توجه به كم بودن جايگاه­های سوخت گاز در كشورمان، يكي از مزاياي اين خودرو محسوب می­شود.
پذيرا موتور اين خودرو را موتور پايه گاز سوز ۴M دانست و گفت: اين خودرو ۵ هزار ساعت در تست دوام آورده و موتور آن توسط كارخانه­هاي معتبر ايتاليايي گازسوز شده است و مخزن ۸۳ ليتري­اش با توجه به حجم زياد صندوق عقب تندر ۹۰ يكي از پرحجم­ترين مخازن گازسوز خودرو در كلاس خودش به شمار می­آید.
اين خودرو تمام تست­هاي آلايندگي يورو ۲ را با بهترين نمره پاس كرده است و اميدوارم در توليد آزمايشي كه ۵ دستگاه است بتوانيم از عهده آزمايش­های جاده­اي بر آییم تا بتوانيم آن را به توليد انبوه برسانيم.
وی زمان توليد انبوه اين خودرو را تا پايان امسال عنوان كرد و افزود: درصورت پاس كردن تمام آزمايش­ها و گرفتن استانداردهاي لازم مي­توانيم اميدوار باشيم كه تا پايان سال­جاري آن را به­دست مصرف­كنندگان برسانيم.

icha
15 November 2007, 09:43 PM
آقا من میخوام ماشین بخرم آیا 405 دوگانه سوز بهتر یا تندر 90 بنزین سوز اصلان ملاک من سوخت نیست ملاکم برد تو جاده های ایران چون من کارم جوری که داعم در سفرم شما بین این دو کدوم رو تر جیه میدید ؟؟؟

اینجانب
16 November 2007, 07:18 AM
آقا من میخوام ماشین بخرم آیا 405 دوگانه سوز بهتر یا تندر 90 بنزین سوز اصلان ملاک من سوخت نیست ملاکم برد تو جاده های ایران چون من کارم جوری که داعم در سفرم شما بین این دو کدوم رو تر جیه میدید ؟؟؟
با اجازتون، هیچکدوم!
ماشین گازسوز که بدرد سفر نمیخوره، شما هم که اصلا ملاکت سوخت نیست، پس چرا دوگانه سوز؟
تندر اگر مشکل تولیدش حل بشه و قیمتش همونی بمونه که از ابتدا قرار بوده، روزی به استاندارد جاده و شهر تبدیل میشه (شایدم نشه ها!). ولی فعلا از نظر تعمیرات و قطعات وضعیتش مبهم است و اگر جایی ایرادی براش پیش بیاد فکر کنم برای تعمیراتش بزحمت زیادی بیافتین.
بنظر من باید بهترین ماشین را از بین 405 معمولی، سمند (LX) و یا V8 انتخاب کنید.
فکر کنم بهتره در صورت لزوم، ادامه بحث به تاپیک دیگری منتقل شود.

ar1358
16 November 2007, 08:35 AM
آقا من میخوام ماشین بخرم آیا 405 دوگانه سوز بهتر یا تندر 90 بنزین سوز اصلان ملاک من سوخت نیست ملاکم برد تو جاده های ایران چون من کارم جوری که داعم در سفرم شما بین این دو کدوم رو تر جیه میدید ؟؟؟

در تاپيك مقايسه خودروها بحث كنيد:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=38039
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=30883
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24394
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=37088

erfan_eri
16 November 2007, 10:32 AM
آقا من میخوام ماشین بخرم آیا 405 دوگانه سوز بهتر یا تندر 90 بنزین سوز اصلان ملاک من سوخت نیست ملاکم برد تو جاده های ایران چون من کارم جوری که داعم در سفرم شما بین این دو کدوم رو تر جیه میدید ؟؟؟

سلام بنظرم برای جاده اگه کارت اضافی نداری گاز سوز بگیز من یه پراید گاز سوز دارم باهاش میرم هر روز تا شهر پرند 30 کیلومتری تهران خوب بوده مصرفشم خوبه

در کل حساب کنی واقعا لوگان سرتره اصلا شکی نیست ماشین 1989 را با لوگان مقایسه نکن اصلا.

Navid_Aref
16 November 2007, 09:19 PM
با سلام خدمت آقا رامين و تبريک برای تحويل گرفتن خودرويتان. از شما تقاضا دارم که نتيجه تست اتومبيل لوگان خودت رو در اين فروم هم بياری که همگی بهره مند بشيم.

ar1358
17 November 2007, 12:03 PM
در حق متقاضيان تندر90 اجحاف مي شود
شنبه، 26 آبان 1386
ساعت: 11:22 Saturday, November 17, 2007
كد خبر: 50059

به گزارش خبرخودرو ، عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي گفت: خودروسازان در زمينه هاي مختلف از جمله ثبت نام، قيمت گذاري و تحويل خودرو ، حق متقاضيان را ناديده مي گيرند و به مردم اجحاف مي كنند.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، احمد بزرگيان افزود: براي تحويل خودرو تندر 90 ، دو شركت خودروساز اقدام به جمع آوري پول از متقاضيان كردند، در صورتي كه به هيچ وجه قرار نبود اين محصول پيش فروش شود و بلافاصله پس از توليد بايد در بازار عرضه مي شد.

وي در خصوص نحوه تعيين قيمت خودرو تندر 90 گفت: نخستين اظهارنظرها درباره اين قرارداد ، تعيين قيمت 5/5 ميليون توماني بر حسب نرخ هاي جهاني آن بود و با افزايش ارزش يورو اين ميزان به 6 و نيم ميليون تومان رسيد و هر چه بيش از اين مبلغ گرفته شود، اجحاف در حق مردم است.

بزرگيان همچنين درباره تعيين گونه ها ( تيپ ) و امکانات (آپشن )مختلف براي تندر 90 و اختلاف قيمتي كه بر اساس آن در نظر گرفته شده است ، گفت: مگر امکانات هر تندر 90 چقدر با گونه ديگر آن اختلاف قيمت دارد كه بايد اين مبلغ از مردم طلب شود؟

وي تصريح كرد: هنوز يادمان نرفته است كه در پروژه GLI در مقايسه با GLX يك و نيم تا 2 ميليون تومان اختلاف قيمت لحاظ شده بود، در حالي كه دارندگان اين نوع خودرو تنها با 400 يا 500 هزار تومان مي توانستند جي ال آي را به جي ال ايكس تبديل كنند و به همين دليل نيز بر متقاضيان GLI افزوده شد و ديديم كه به راحتي خودرو جي ال ايکس از خط توليد خارج شد.

نماينده مجلس شوراي اسلامي درباره قيمت تندر 90 در ديگر كشورها گفت: نحوه قيمت گذاري در كشورهاي استفاده كننده از جمله مراكش و روماني، متفاوت است اما نرخ آن در كشورهاي عضو سازمان تجارت جهاني(WTO) به كمتر از 5 هزار يورو هم مي رسد و حتي در روماني LOGAN L90 را به صورت زيباتر، جالب تر و با امكانات بهتر ، عرضه مي كنند اما در مقايسه با اين كشورها ، تندر 90 در ايران با قيمت بسيار گراني عرضه مي شود.

بزرگيان ورود فناوري تندر 90 را به كشور اقدام خوبي براي توليد اين نوع خودرو در داخل ارزيابي کرد اما آن را خودرو روز اروپا ندانست و گفت: قرار بود ساخت داخل تندر 90 پاسخگوي نظرسنجي خودروسازان كشور باشد كه طبق آن بيش از 54 درصد مردم خواستار عرضه خودرو با ميانگين قيمت 4 تا 8 ميليون تومان بودند.

وي افزود : از طرف ديگر تصميم بر آن بود كه تندر 90 جايگزين طرح نيوپيكان( NP ) شود كه بيش از 400 ميليارد تومان هزينه داشت و در نهايت بي نتيجه رها شد و اينك به علت گراني خودرو هزينه اش را بايد ملت بپردازد.

بزرگيان گفت: به هر حال نه تنها هيچ کدام از اين اهداف محقق نشد بلكه ميانگين قيمت تندر 90 نيز به رقم بسيار بالايي رسيد.

وي در پاسخ به اين پرسش كه چه شركت و نهادي بايد پاسخگوي ضرر و زيان مردم به علت تاخير در تحويل خودروهاي مورد تقاضا باشد ، گفت: مجلس علاوه بر وزير سابق ، با وزير جديد صنايع و معادن نيز مواردي را به طور جدي مطرح كرده و خواستار پيگيري و رفع مسئله كندي در توليد تندر 90 شده است.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: با اين پيگيري ها ، هم اكنون روزانه 200 دستگاه تندر 90 در دو گروه خودروسازي كشور توليد مي شود و قرار است تا پايان ديماه به 600 دستگاه برسد.

بزرگيان گفت: با وجود آن كه دولت هشتم از قرارداد توليد تندر 90 دفاع مي كرد اما اصل اين قرارداد دردسرساز بود كه از ابتداي مجلس هفتم در صدد رفع مشكلات آن بوديم.

وي تصريح كرد: علاوه بر اصلاحاتي كه نمايندگان مجلس بر اين قرارداد اعمال كردند، وزير قبلي نيز موظف شد 4 مورد ديگر را پيگيري كند اما هنگام توليد به وعده ها عمل نشد و توليدكنندگان داخلي نيز نتوانستند قطعات مورد نياز را تامين كنند.

بزرگيان تاكيد كرد: با اين حال اگر اين شركت ها نتوانند تا پايان سال به تعهدات خود عمل كنند بايد خودرو تندر 90 را به صورت CBU و آماده وارد كنند و تحويل مشتريان دهند.

بزرگيان با بيان اينكه انتظار مي رود خودروسازان كشور با توليد انبوه به سمت توليد و ارائه محصولات ارزان قيمت بروند ، گفت : نبايد بر سر مردم منت بگذاريم كه قيمت ها در مقايسه با سالهاي قبل افزايش نيافته است چون زماني فقط 10 هزار خودرو در سال توليد مي كرديم و بعد به 100 هزار دستگاه رسيد و امروز خودروسازان ما توان توليد سالانه بيش از يك ميليون دستگاه خودرو دارند وطبيعي است كه افزايش ميزان توليد بايد به كاهش قيمت کمک کند.

ar1358
17 November 2007, 09:19 PM
تحويل خارج از نوبت خودروي تندر90 مدل E0 و E1 پايه
شنبه، 26 آبان 1386
ساعت: 14:52 Saturday, November 17, 2007
كد خبر: 50086

به گزارش خبرخودرو ، شركت پارس خودرو اعلام كرد خودروي تندر 90 مدل E0 و E1 پايه خارج از نوبت قرعه كشي تحويل داده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، بر اساس اين گزارش ، افرادي كه خودروي تندر 90 مدل E2 و E1 در نمايندگي هاي سايپا و پارس خودرو ثبت نام نموده اند و تا به حال در قرعه كشي برنده نشده اند ، خارج از نوبت و بدون قرعه كشي در صورت تمايل مي توانند خودروي خود را به مدل E0 با كولر ، E1 پايه يا بدون كولر تبديل نمايند . لازم است مراتب بصورت كتبي به مديريت بازاريابي و فروش شركت پارس خودرو با شماره فكس 44523345 اعلام گردد.

ضمنا در صورتي كه درخواست بيشتر از موجودي شركت باشد اولويت تخصيصي ، بر اساس تاريخ ثبت نام بوده و شركت پارس خودرو در قبال درخواستهاي بيشتر هيچگونه مسئوليت را به عهده نخواهد داشت.

ar1358
17 November 2007, 09:27 PM
مدير گروه سايپا:

فروش نقدي محصولات سايپا نيمه آذرماه شروع مي‌شود



*جايگزيني مدلهاي EO و E1 تندر 90 با E2
وي در خصوص فراخوان جايگزيني مدلهاي EO و E1 تندر نود به متقاضيان مدل E2 گفت: پيش‌بيني ما ايجاد تقاضا براي مدلهاي EO و E1 اين خودرو بود ولي ثبت‌نامها برخلاف اين را نشان داد.
وي با بيان اينكه قطعات مدلهاي EO و E1 تندر نود براي شروع توليد تامين شده بود، گفت: بر اين اساس 1000 دستگاه از اين تيپها توليد شده بود و فراخوان شد متقاضيان E2 در صورت تمايل مي‌توانند E1 و EO را بلافاصله تحويل بگيرند.
وي گفت: 400 دستگاه در فراخوان داده اعلام شده جايگزين شد و امكان جايگزيني 600 دستگاه ديگر وجود دارد.

ar1358
18 November 2007, 12:16 AM
واگذاري تندر-90 مدل E0 و E1 پايه بدون قرعه‌كشي

گروه خودرو- خودروي تندر-90 مدل E0 و E1 پايه، خارج از نوبت قرعه‌كشي تحويل داده خواهد شد.

براين اساس افرادي كه براي خريد خودروي تندر-90 مدل E0 و E1 در نمايندگي‌هاي سايپا و پارس‌خودرو ثبت‌نام كرده و در قرعه‌كشي برنده نشده‌اند، خارج از نوبت و بدون قرعه‌كشي در صورت تمايل مي‌توانند مدل خودروي خود را به E0 با كولر و E1 پايه يا بدون كولر تبديل كنند كه البته لازم است مراتب اين كار به صورت كتبي به مديريت بازاريابي و فروش شركت پارس‌خودرو با شماره فاكس 44523345 اعلام شود تا مراحل انجام اين تحويل و تبديل صورت گيرد. روابط عمومي پارس‌خودرو در ادامه اطلاعيه خود آورده است، در صورتي كه درخواست متقاضيان بيشتر از موجودي شركت باشد، اولويت تخصيص براساس تاريخ ثبت‌نام انجام مي‌شود و در ضمن و اين شركت در قبال درخواست‌هاي بيشتر هيچ‌گونه مسووليتي را برعهده نخواهد داشت. اقدام پارس‌خودرو مبني‌بر تبديل مدل‌هاي تندر -90 را مي‌توان به نوعي تاكيد دوباره بر عدم تامين قطعات تندر-90 خواند چرا كه؛ پارس خودرو و ايران‌خودرو، به طور رسمي براي توليد تندر -90 در گزينه‌هاي مختلف اعلام آمادگي كرده‌ بودند، اما ظاهرا عدم تامين قطعات مربوط به آپشن‌هاي مدل، E2 نظير، ايربك، فرمان هيدروليك و ترمز ABS مانع از توليد آن شده است.

hamedfox
18 November 2007, 08:06 AM
دوستان بهتر نیست به جای اینکه به شرایط تحویل و اینجور چیزا بپردازیم به مشخصات فنی وتست های مختلفی که خودتون با هاش انجام دادید رو بگید تا ما که ان شا ا... می خوایم بخریم بیشتر آگاهی پیدا کنیم چون بالاخره این ماشینو تحویل دادن حالا با یکمی تاخیر و اینور انور می دن این چیزائی که میگن واسه گرم کرن بازاره ببخشید سرتونو درد آوردن پس لطفا تجربیات رانندگیتون رو باهاش بگید

r222
18 November 2007, 08:35 AM
دوستانی که از پارس خودرو تندر 90 تحویل گرفتند آیا میشود رنگ خودرو را از نقره ای به رتگ دیگری عوض کرد؟

اینجانب
18 November 2007, 10:44 AM
امروز نمایندگی سایپا بودم. گفتند قرعه کشی چهارم انجام شده ولی اسامی اعلام نشده. بعلاوه قراره هر 20 روز قرعه کشی انجام بشود. امیدوارم این اخبار درست باشد.
از جایگزینی بدون قرعه کشی E2 هم خبرنداشتند!

raminazad
18 November 2007, 11:24 AM
با سلام خدمت آقا رامين و تبريک برای تحويل گرفتن خودرويتان. از شما تقاضا دارم که نتيجه تست اتومبيل لوگان خودت رو در اين فروم هم بياری که همگی بهره مند بشيم.
]

چشم بفرمائيد

سلام به دوستان عزيزم همون تندريان نازنين

از اظهار لطف همتون ممنونم .

اين ماشين E1 cp + sp يه ماشين كامل از نظر امكانات مورد نياز روزمره مون هست و حتي بيشتر از اون رو داره .

ماشيني است بسيار نرم - فرمان پذيري قابل قبول - فرمان هيدروليك نرم و روان - آب پاش شيشه جدا از حركت برف پاك كنها كار ميكنه كه از اتفاقا يه حسن محسوب ميشه چون اول بايد شيشه رو مرطوب كرد بعد اون رو سابيد تا خش برنداره - صندوق عقب بسيار جادار – صندلي عقب به راحتي 3 نفر آدم درشت رو تو خودش جا ميده بدون اينكه اذيت بشند - پانل اطراف كيلومتر شمار بسيار واضح اطلاعات لازم رو در اختيار قرار ميده – به قول دوستمون نشانگر ديجيتالي از نشانگر عقربه اي(انالوگ) هم با كلاس تره هم دقيق تر - تعويض دنده بسيار بسيار نرم و روان هستش مطمئن باشيد در تعويض دنده مشكلي نخواهيد داشت – كلاچ نرم - ترمز هاي عالي و آماده اجراي فرامين شما (البته اين ترمز ها ABS هستند ازغير ABS ها خبري ندارم – شيفتر ارتفاع به ظا هر بلندي داره و شما ميتونين حين رانندگي دستتون رو روش تكيه بدين در همون حالت هم با يه انگشت به تمام كنترل ها دسترسي دارين - و اما بگم از بخاري هاش واقعا بيش از يك الي دو دقيقه نمي تونين بخاري رو روشن نگه دارين چون از گرما عرق ميكنين و . . - فن پر قدرت كه فكر كنم از 206 يه كم قويتر باشه - كولر رو امتحان نكردم – ديد حين رانندگي خوب و قابل قبوله – دنده 1 خيلي قويه دنده دو هم قويه هم پر سرعت و به من خيلي حال ميده - موقع تحويل گفتند كه فعلا از دنده 5 استفاده نكن ولي يادم نيست تا كي – حركت با دنده عقب مشكل هست لا اقل براي من كه يه كم ناشي هستم فكر كنم اگه سنسور ببندند خو ب ميشه -
موتور جمع و جور و بي صدا يا خيلي كم صدا - سوار شدن و پياده شدن از ماشين راحته و به چيزي گير نمي كنين – كمر بند هاي ايمني عالي و نرم - جنس پلاستيك داشبورد هم خوب و قابل قبوله - والا من قرار بود يه پخش سي دي خور روش ببندم ولي با كار كيت (كاست هاي ديجيتال ) و MP3 پلير موبايل (بايد صداي موبايلتون استريو باشه ) صداي بسيار خوب و قابل قبولي ار اسپيكر هاي جلو درمياد (اسپيكر عقب نداره) كه براي من كاملا كافي و راضي كننده است شما رو نمي دونم – مارك پخش صوتي هم BLAUKPNUT هست اگه درست تلفظ كرده باشم . كه آلمانيه و راديوش هم موجهاي MW- FM 1 – FM2 , LW رو داره - بالا پائين شدن شيشه ها ي جلو سريع هست ولي نه خيلي سريع - در ها در 2 يا سه مرحله نرم و غير لجبازانه باز ميشند – فعلا هم اونقدر اين ماشين راضيم كرده كه فكر مه شكن و رنگ جلو پنجره به ذهنم خطور نكرده – از نظر من ماشين زيبائيه – و بدون درگيري يا اعصاب كشي هاي ريزه ميزه باهاتون تا ميكنه به عبارتي FRIENDLY USER INTERFACE هست - لاستيك هاش هم نه خيلي پهنه و نه خيلي باريك و كلا با هيكل ماشين تناسب داره –
اگه سوالي داشتين باز در خدمتم .

Raminium2001
18 November 2007, 12:11 PM
من فکر میکنم اینا با این کارها می خوان یواش یواش E2 رو خارج کنند تا بتونند بعدها با قیمت خون اجدادشون به ملت بدن. قیمتش هم شنیدم کلا لوگان به زودی و تا یکی دو ماه آینده قراره بازم گرونتر بشه. همونطور که نفهمیدیم چجوری بقیه ماشینها رو گرون کردند.
فعلا هم داشتم لوگان به صرفه نیست. چون مثلا یه تصادفی از عقب که سپر و در صندوق می خواد الان بیشتر از 2 هفته هست که تو پارکینگ نمایندگی دوستمه که با خدا تا پارتی بازی گفتن تا یک هفته دیگه میارن براش اونم آزاد شخص وارد کرده !!! به قیمت خدا تومن به بالا ...

soja
18 November 2007, 12:19 PM
رامین جان چند روز پس از واریز پول ماشینتون اومد؟؟

ar1358
18 November 2007, 12:56 PM
]

چشم بفرمائيد

سلام به دوستان عزيزم همون تندريان نازنين

از اظهار لطف همتون ممنونم .

اين ماشين E1 cp + sp يه ماشين كامل از نظر امكانات مورد نياز روزمره مون هست و حتي بيشتر از اون رو داره .

ماشيني است بسيار نرم - فرمان پذيري قابل قبول - فرمان هيدروليك نرم و روان - آب پاش شيشه جدا از حركت برف پاك كنها كار ميكنه كه از اتفاقا يه حسن محسوب ميشه چون اول بايد شيشه رو مرطوب كرد بعد اون رو سابيد تا خش برنداره - صندوق عقب بسيار جادار – صندلي عقب به راحتي 3 نفر آدم درشت رو تو خودش جا ميده بدون اينكه اذيت بشند - پانل اطراف كيلومتر شمار بسيار واضح اطلاعات لازم رو در اختيار قرار ميده – به قول دوستمون نشانگر ديجيتالي از نشانگر عقربه اي(انالوگ) هم با كلاس تره هم دقيق تر - تعويض دنده بسيار بسيار نرم و روان هستش مطمئن باشيد در تعويض دنده مشكلي نخواهيد داشت – كلاچ نرم - ترمز هاي عالي و آماده اجراي فرامين شما (البته اين ترمز ها ABS هستند ازغير ABS ها خبري ندارم – شيفتر ارتفاع به ظا هر بلندي داره و شما ميتونين حين رانندگي دستتون رو روش تكيه بدين در همون حالت هم با يه انگشت به تمام كنترل ها دسترسي دارين - و اما بگم از بخاري هاش واقعا بيش از يك الي دو دقيقه نمي تونين بخاري رو روشن نگه دارين چون از گرما عرق ميكنين و . . - فن پر قدرت كه فكر كنم از 206 يه كم قويتر باشه - كولر رو امتحان نكردم – ديد حين رانندگي خوب و قابل قبوله – دنده 1 خيلي قويه دنده دو هم قويه هم پر سرعت و به من خيلي حال ميده - موقع تحويل گفتند كه فعلا از دنده 5 استفاده نكن ولي يادم نيست تا كي – حركت با دنده عقب مشكل هست لا اقل براي من كه يه كم ناشي هستم فكر كنم اگه سنسور ببندند خو ب ميشه -
موتور جمع و جور و بي صدا يا خيلي كم صدا - سوار شدن و پياده شدن از ماشين راحته و به چيزي گير نمي كنين – كمر بند هاي ايمني عالي و نرم - جنس پلاستيك داشبورد هم خوب و قابل قبوله - والا من قرار بود يه پخش سي دي خور روش ببندم ولي با كار كيت (كاست هاي ديجيتال ) و MP3 پلير موبايل (بايد صداي موبايلتون استريو باشه ) صداي بسيار خوب و قابل قبولي ار اسپيكر هاي جلو درمياد (اسپيكر عقب نداره) كه براي من كاملا كافي و راضي كننده است شما رو نمي دونم – مارك پخش صوتي هم BLAUKPNUT هست اگه درست تلفظ كرده باشم . كه آلمانيه و راديوش هم موجهاي MW- FM 1 – FM2 , LW رو داره - بالا پائين شدن شيشه ها ي جلو سريع هست ولي نه خيلي سريع - در ها در 2 يا سه مرحله نرم و غير لجبازانه باز ميشند – فعلا هم اونقدر اين ماشين راضيم كرده كه فكر مه شكن و رنگ جلو پنجره به ذهنم خطور نكرده – از نظر من ماشين زيبائيه – و بدون درگيري يا اعصاب كشي هاي ريزه ميزه باهاتون تا ميكنه به عبارتي FRIENDLY USER INTERFACE هست - لاستيك هاش هم نه خيلي پهنه و نه خيلي باريك و كلا با هيكل ماشين تناسب داره –
اگه سوالي داشتين باز در خدمتم .

مصرف سوختش چقدره؟
نمد كاپوت داره؟
سيني زير موتور داره؟
كليد صندوق عقب داره؟

abbas123
18 November 2007, 01:46 PM
درود

;کلید صندوق عقب نداره
نمد کاپوت نداره
سینی زیر موتور و مصرف سوختش رو هم نمی دونم



بدرود

salman24h
18 November 2007, 04:11 PM
خبری نیست که این E2 های لعنتی رو کی تحویل میدن؟! ما که کف کردیم!

amir8ipe
18 November 2007, 09:34 PM
بنظرتون ای 2 هم نمد کاپوت نداره؟ حداقل بصورت جدا ارایه کنند!
کلید صندوق عقب رو خدا رو شکر میشود به آسونی تعبیه کرد!
البته اونم اگر بصورت پیش فرض باشد چه بهتر!

abbas123
19 November 2007, 07:24 AM
با درود

این موضوع شاید ربطی به لوگان نداشته باشه ولی در مورد تمام خودرو ها عمومیت داره :


به گزارش خبرخودرو ، كارشناس صنعت خودرو گفت : قيمت اتومبيل ها روزبه روز به صورت سرسام آوري بدون در نظر گرفتن درآمد سرانه ملت ايران كه سالي 2000 دلار است در حال افرايش است . درمقابل كشورهاي حاشيه خليج فارس تا سي هزار دلار هم رسيده كه ده درصد درآمد آنها هم نيست . وقتي خودروسازي خودرويي را با بالاترين قيمت عرضه مي كند بايد به همين ترتيب هم بهترين خدمات را ارائه دهد.

تهرانچي در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت : چند اتومبيل تعميراتي كنار جاده گذاشتن و ارائه خدمات درب منزل ، مشكل ما را حل نمي كند البته لازم است ولي كافي نيست . البته مشكل عمده در كيفيت خودروها مي باشد كه با كيفيت خوب انتخاب نشده اند . زماني مي توان داعيه خودروي با كيفيت را داشت كه صادرات خوبي داشته باشيم. زماني خودرويي ارزش صادرات پيدا مي كند كه از هر نظر خوب باشد . بايد سرويس ، خدمات و برنامه ريزي خوبي داشته باشيم.

وي افزود: اميدواريم با اصل 44 وضعيت اين مشكل هم روشن شود تا بخش خصوصي هم بتواند با بخش دولتي رقابت كند. دولت بايد به بخش خصوصي بها دهد و از آن پشتيباني كند تا آنها نيز پا بگيرند و همين رقابت بين ايشان و بخش دولتي باعث مي شود خودروها با كيفيت بهتر و قيمت مناسبتر در اختيار مردم قرار بگيرد.

تهرانچي گفت : كشورهاي ديگر هميشه مدافع بخش خصوصي بوده اند . زمين در اختيارشان قرار مي دهند ، وامهاي مدت دار با بهره اندك و يا بلاعوض مي دهند . تشويق مي كنند تا صنعتشان پيشرفت كند.

وي ادامه داد: بايد قطعه سازان را حمايت كرد. بدنه خودرو كه دچار مشكل نمي شود و قطعات آن هميشه مشكل ساز بوده و دولت بايد اين مهم را در نظر داشته باشد.

تهرانچي در پايان گفت : با تجربه اي كه من در اين سالها داشته ام دريافتم كه مهمترين چيزي براي خودرو ، خدمات پس از فروش آن است. بايد قبل از ارائه توليدات نمايندگي هاي قابلي را براي اين كار تربيت كنيم . به آنها آموزش دهيم ،با گذاشتن كلاس هاي مختلف و اعزام به خارج از كشور تا با تكنولوژي روز آشنا شوند و بتوانند بهترين سرويس را به مردم ارائه كنند آنگاه اقدام به عرضه خودرو كنيم.

arashkey
19 November 2007, 09:34 AM
ال نود رو كلا چه شركت هايي مي زنن . و كسي مي دونه از نظر كيفيت كدوم شركت بهتره

abbas123
19 November 2007, 10:50 AM
لوگان رو ایران خودرو و پارس خودرو تولید می کنند .

نظر من اینه که سگ زرد برادر شغاله .
ولی نظر جمع اینه که به دلیل رباتیک بودن خطوط پارس خودرو محصولات این شرکت (لوگانش ) از کیفیت مطلوبی برخورداره .!!!!


البته از انصاف نباید گذشت که پارس خودرو زودتر تمام استاندارد های رنو رو کسب کرد.


با سپاس

ar1358
19 November 2007, 12:56 PM
Logan Renault Eco2 ، خودرويى اکولوژيک و اقتصادى
دوشنبه، 28 آبان 1386
ساعت: 12:23 Monday, November 19, 2007
كد خبر: 50234

گروه بين الملل: در ماه مه سال 2007، شرکت رنو براى نخستين بار واژه Renault Eco2 را به جهانيان اعلام نمود، واژه اى که بيانگر تعهدات اين نشان در توليد و عرضه خودروهاى دوستدار محيط زيست و اقتصادى است.

به گزارش خبرخودرو ، در حال حاضر نيز رنو در صدد معرفى خودروى مفهومى لوگان Renault Eco2 است خودرويى که توليد آزمايشى خود را تجربه ميکند و در برنامه اى در شانگهاى چين که توسط شرکت ميشلن سازماندهى شده بود معرفى گرديد.

خودروى مفهومى لوگان Renault Eco2 نه تنها يک خودروى کاملاً اقتصادى است بلکه از جنبه محيط زيست نيز با تمامى سه مورد اصلى مد نظر در پروسه توليد، مصرف و بازيافت مطابقت مى کند. لازم به ذکر است که نقطه قوت اين خودرو کاهش آلاينده ها از جمله دى اکسيد کربن به ميزان 71 گرم بر کيلومتر است. شرکت رنو با معرفى اين خودرو در صدد است تا اين موفقيت استثنايى را بدين صورت تعبير نمايد که اين امکان وجود دارد تا بتوان در آن واحد مسائل مرتبط با محيط زيست و اقتصادى بودن را با حفظ عملکرد قابل قبول ترکيب کرد.

Navid_Aref
19 November 2007, 03:27 PM
يک فايل PDF که به زبان رومانيایی است ولی عکسهاش کاملا گويا هستند و شامل تجهیزات جانبی قابل نصب در لوگان هست رو براتون می گذارم: انواع باربند، زنجیر چرخ، گيره های بکسل، انواع فرش کفی، روکش های متنوع صندلی، آويزهای مختلف، رینگ و قالپاق های متفاوت، انواع صندلی کودک، کیت آلارم، مجموعه سنسور دنده عقب، کارکیت موبایل، وانواعی از رادیوپخش سی دی و بلندگو و ... .
اميدوارم اقلام مهمش به زودی به ایران هم راه پیدا کنن. لازم به ذکر است که در ابتدا لينک فایل رو جناب فراز از وبلاگ " تندر نود" قرار دادند. حجم فايل هم 2.35MB هست.
http://www.dacia.ro/fileobjects/document/accesorii-dacia-2007/at_download/data (http://www.dacia.ro/fileobjects/document/accesorii-dacia-2007/at_download/data)
************************************************** ************************************************** *
اين هم يک سايت جالب(البته ترجمه شده به انگليسی توسط گوگل) که مقايسه ای بین چهار خودرو انجام داده که دو تای آنها بیشتر مد نظر است یعنی لوگان خودمون و سمند ايران خودرو البته نمونه صادراتیش به روسيه. با کلی عکس و جداول مقایسه ای.
جالبه که درنهايت دو خودروی بالا رو هم طراز معرفی کرده.!!! دو خودروی ديگر مورد آزمون هم Chery Amulet چینی و Kia Spectra کره ای هستند که بازنده اصلی هم کيا اسپکترا شد. !!
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.autoreview.ru/archive/2006/22/amulet_samand_spectra_logan/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3D (http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.autoreview.ru/archive/2006/22/amulet_samand_spectra_logan/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3D)

raminazad
19 November 2007, 05:07 PM
سلام در پاسخ دوستان

من 30 روز پس از وديعه دوم ماشينو گرفتم

نمد كاپوت نداره - مصرفش رو حساب نكردم - لوازم جانبي فقط يه مثلث خطر دادند والسلام.

amir8ipe
19 November 2007, 09:18 PM
من یک Dot IT osram جیوه ای رنگ اشو خریده بودم واسه داشبورد. شانس ما هیچ امکاناتی نداره چراغ داشبورد داره که اکثر ماشینا ندارند!
:D شانس هم نداریم !

emad62
19 November 2007, 09:34 PM
اين هم يک سايت جالب(البته ترجمه شده به انگليسی توسط گوگل) که مقايسه ای بین چهار خودرو انجام داده که دو تای آنها بیشتر مد نظر است یعنی لوگان خودمون و سمند ايران خودرو البته نمونه صادراتیش به روسيه. با کلی عکس و جداول مقایسه ای.
جالبه که درنهايت دو خودروی بالا رو هم طراز معرفی کرده.!!! دو خودروی ديگر مورد آزمون هم Chery Amulet چینی و Kia Spectra کره ای هستند که بازنده اصلی هم کيا اسپکترا شد. !!
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.autoreview.ru/archive/2006/22/amulet_samand_spectra_logan/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3D (http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.autoreview.ru/archive/2006/22/amulet_samand_spectra_logan/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3D)


به قیمت سمند(که با توجه به چراغهای عقب ظاهراً ال ایکسه) و لوگان توجه کنید!!!

ar1358
20 November 2007, 07:27 AM
به بهانه اخلال در تولید تندر90
سرنوشت خودروی ملی
سه شنبه، 24 مهر 1386 ساعت: 03:01

پایگاه اطلاع رسانی صنعت خودرو(کارنا)-سیدامیر سیاح:سال 1381، یك نقطه عطف و سالی سرنوشت ساز در سیاستگذاری فناوری در ایران به ویژه در حوزه خودروسازی محسوب می‌شود.

دهه 1380 در حالی شروع شد كه صنعت ایران از دو دهه چپگرایی اقتصادی و نیز حمایت‌های بی‌هدف گلخانه‌ای، رنجور و بی‌رمق شده بود. حضور بسیار پررنگ دولت در تصدی‌ها و قیمتگذاری‌ها، قطع ارتباط جریان پس انداز ملی با تولید صنعتی، بی‌ارتباطی صنعت و دانشگاه، كمبود همیشگی نقدینگی برای تولید و صنعت، رشد قاچاق و شاید از همه بدتر، فقدان یك استراتژی روشن اقتصادی و به تبع آن فقدان استراتژی توسعه صنعتی، اقتصاد و صنعت ایران را در وضعیتی ناهنجار و بلاتکلیف قرار داده بود.

در این وضع رنجور و تاریك، یك شاخه صنعتی با سرعت خیره‌كننده‌ای رشد می كرد: صنعت خودروسازی و به ویژه شركت ایران خودرو.

دلایل و عوامل زیادی باعث موفقیت قابل توجه ایران خودرو در نیمه دوم دهه 70 شده بود: نبودن مشكل قاچاق خودرو، تدوین و اجرای نسبی قانون خودرو از سال 1370، قطع واردات خودرو از سال 74 و استفاده موثر مسوولان خودروسازی از این فرصت، وجود تقاضای موثر در بازار و عطش عمومی برای خرید خودرو، تحمل مصرف كنندگان خودرو در برابر كیفیت نسبتا بد و خدمات پس از فروش بدتر خودروسازان و...

علاوه بر همه این شرایط، مسوولان وقت خودروسازی ایران با 2 تدبیر هوشمندانه، بر دو مشكل همیشگی صنعت ایران یعنی قطع ارتباط با دانشگاه و كمبود نقدینگی، غلبه كردند.

ایران خودرو در دهه 70 با تاسیس و فعال كردن مركز تحقیقات، برای اولین بار راه درست اتصال صنعت و دانشگاه یعنی تعریف پروژه و تقاضای خدمات علمی از طرف صنعت وخطوط تولید به سوی دانشگاه را عملیاتی كرد. این تدبیر كه با حمایت مالی و مدیریتی مدیران ارشد خودروسازی اجرایی شد، برای اولین بار در تاریخ اقتصاد معاصر ایران، ارتباط صنعت و دانشگاه را در ابعادی بزرگ عملیاتی كرد.

برای مقابله با مساله نقدینگی نیز مسوولان ایران خودرو با طراحی ساز و كار پیش فروش، پس انداز های سرگردان و مازاد بخش خصوصی را به شکل موثر و موفقی جذب كردند. این تدبیر كه با استفاده مناسب از فرصت عطش تقاضا در دهه 70 اوایل دهه 80 طراحی شد، چنان موثر بود كه نه فقط منابع مالی برای سرمایه‌گذاری در صنعت خودرو را فراهم كرد بلكه برای اولین بار در تاریخ اقتصاد معاصر ایران، و جوه مازاد صنعت در تحقیقات مرتبط صنعتی هزینه شد.

یكی از نتایج این تحولات میمون در صنعت خودرو، طراحی و تولید سمند بود.

سال سرنوشت ساز صنعت و اقتصاد ایران

سال سرنوشت ساز 1381 در شرایطی آغاز شد كه 16 روز قبل از نوروز آن، آقای خاتمی رییس جمهور وقت پس از چند هفته تردید و تایید وتكذیب در شركت ایران خودرو حاضر شده و رسما خط تولید سمند را افتتاح كرده بود.

13 اسفند 80 - آقای خاتمی با حضور در شرکت ایران خوردو خط تولید سمند را رسما افتتاح می کنند

چند ماه پیش از این مراسم و درجریان معرفی دومین كابینه آقای خاتمی در شهریور ماه 1380، مهندس اسحاق جهانگیری، استاندار سابق اصفهان به وزارت صنایع و معادن منصوب شده بود.

مهندس جهانگیری پس از انتصاب بلافاصله دو ماموریت كلیدی به دو دوست تكنوكرات اش سپرد. ریاست هیات عامل سازمان گسترش را به مدیر موفق ساپكو – مهندس ویسه – واگذار كرد و دكتر مسعود نیلی را نیز ماموریت داد تا استراتژی توسعه صنعتی ایران را تهیه و تدوین كند.

سال‌های 1380 و 81 از این بابت تاریخی و سرنوشت ساز بودند كه در این سالها، دومین دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی شروع شده بود و بر خلاف 4 سال اول، دولت اصلاحات درباره سیاستگذاری اقتصادی به تصمیم و برنامه روشنی رسیده بود. این تصمیم هم در مبانی نظری برنامه چهارم و هم در استراتژی توسعه صنعتی تصریح شد: هم پیوندی بانظام اقتصاد جهانی و ایفای نقش تعیین شده توسط قدرتهای بزرگ جهانی برای اقتصاد ایران : صادرات نفت و گاز و مونتاژ و مصرف محصولات كشورهای صنعتی.

چنین بود كه دو نیروی موثر در دولت‌ آقای خاتمی (جبهه مشاركت و كارگزاران سازندگی) در دوره دوم دولت اصلاحات در مسایل اقتصادی به نقطه مشتركی رسیدند. نقطه‌ای كه هم با رویكردهای لیبرالیستی هر دو گروه سازگاربود و هم برنامه‌ای روشن با 250 سال پشتوانه نظری برای اداره اقتصاد ایران داشت.

دوراهی بزرگ

با شروع سال سرنوشت ساز 1381، رویكردهای اقتصادی جدید دولت به تدریج با مخالفت برخی صاحبنظران اقتصادی و متخصصان «مدیریت تكنولوژی» روبرو شد. در آن مقطع تارخی، سیاستگذاری صنعتی و فناوری در ایران به دو راهی بزرگ و سرنوشت سازی رسیده بود:

راه اول: تكیه بر متخصصان داخلی، استفاده از علم روز، میان بر (Catching up) در بدست آوردن فناوری و طراحی و تولید كالاهای با فناوری برتر تحت یك استراتژی صنعتی روشن و مبتنی بر توان داخلی و با حمایت هدفمند و مدت دار دولت .

راه دوم : تولید تحت لیسانس و برند (Brand – نام تجاری) شركت‌های بین‌المللی و با مشاركت و سرمایه‌ خارجی در كلاس جهانی و با قابلیت صادرات در شبكه فروش شركتهای بین‌المللی. به طور خلاصه، هضم شدن در اقتصاد جهانی و ایفای نقش به عنوان قطعه‌ای از پازل طراحی شده توسط غرب برای اقتصاد جهان.

این دو رویكرد به طور فاحشی با هم در تضاد بود. رویكرد اول، خواستار اعتماد به فناوران و متخصصان داخلی و حمایت از آنها بود و رویكرد دوم، سرمایه‌گذاری برای تولید دانش و فناوری در داخل را كار عبثی می‌دانست و جذب سرمایه گذاری خارجی، خرید فناوری از غرب و تولید تحت لیسانس را تجویز می‌كرد.

طرفداران رویكرد اول، طرفداران رویکرد دوم را به بی‌توجهی به متخصصان داخلی و اقتضائات كشور، اطاعت چشم و گوش بسته از رهنمودهای كشورهای صنعتی و دفاع از منافع بیگانگان متهم می‌كردند.

طرفداران رویكرد دوم نیز رقبا را به چپ‌گرایی، پیگیری استراتژی شكست خورده جایگزینی واردات، بی‌اطلاعی از روند دانش و فناوری و تولید در جهان و بیگانگی با واقعیت‌های جهانی متهم می‌كردند.

دست تقدیر چنان مقدر كرده بود كه در دوره تاریخی شروع دهه 80 ، پست وزارت صنایع و معادن در كابینه دوم آقای خاتمی به كارگزاران سازندگی برسد و آنها نیز بدون تردید رویكرد دوم را برگزیده و صنعت ایران را به راه دوم هدایت كردند.

بزودی تولیدكنندگان ایرانی به یافتن برندی خارجی و تولید تحت لیسانس آنها توسط وزارت صنایع هدایت و تشویق شدند. از خودرو ولوازم خانگی گرفته تا نوشابه و شامپوی ایرانی تحت نام تجاری خارجی به بازار آمد و كار به جایی رسید كه یك تولیدكننده «ذرت بو داده» هم با افتخار محصول خود را تحت لیسانس یك شركت كانادایی اعلام كرد.

وجه مشترك همه صنایعی كه تحت لیسانس یا برند خارجی درآمدند، یك نكته بود: بی‌نیازی از تحقیق و توسعه و فناوران داخلی و چشم انتظاری دائم برای دریافت الگو و مدل جدید از شركت لیسانس دهنده.

متولیان وزرت صنایع این وضع را می‌پسندیدند و معتقد بودند شركت‌های ایرانی در فرایند تولید تحت لیسانس، با فناوری برتر آشنا می‌شوند و فناوری برتر از این روش به ایران انتقال می‌یابد، غافل از اینكه «فناوری برتر» كلیه هژمونی غرب است و صاحبان فناوری برتر به هیچ قیمتی آنرا به دیگران نمی‌فروشند. كاری كه آنها انجام می‌دهند، فروش امتیاز «فناوری در آستانه كهنه شدن» و یا حداكثر، «فناوری بالغ» است.

غفلت مسوولان وقت وزارت صنایع از این نكته روشن و تجربه شده، یك نقطه عجیب تاریخی است . بالاخره آنها در این كشور بزرگ شده بودند و تولید تحت لیسانس سالها در ایران تجربه شده بود . همه طی دهها سال دیده بودیم كه لوازم خانگی و خودرویی كه در ایران تحت لیسانس شركت‌های آمریكایی و اروپایی تولید می‌شد، در مقایسه با محصولات جدید تولید همان شرکت لیسانس دهنده، خیلی سریع از نظر شكل و كیفیت و فناوری، كهنه می‌شد و قبل از اینكه محصول مونتاژ ما وارد بازار شود، محصول با فناوری برتر شركت‌های صاحب فناوری، بازار را پر می كرد...

سرنوشت خودروی ملی

سوق دادن تولیدكنندگان ایرانی به سمت تولید تحت لیسانس یا برند شركت‌های خارجی و در نتیجه تعطیل كردند طرح ‌های تحقیق و توسعه برای بسیاری از صنایع ایران در آغاز دهه 80 چندان اتفاق مهمی نبود، چرا كه اغلب آنها فاقد بخش تحقیق و توسعه فعال بودند. اما در مورد شركت ایران خودرو، موضوع فرق می‌كرد چرا که ایران خودرو در این زمان یک بخش فعال و پرکار تحقیقاتی در اختیار داشت و به متخصصان آن ماموریتهایی بزرگ سپره بود.

در این زمان، منوچهر غروی، كسی كه شركت بحران زده ایران خودرو را با تولید 50 هزار دستگاه پیكان در اوایل دهه 70 تحویل گرفته و در سال 81 تیراژه تولید را به 300 هزار دستگاه با تنوعی قابل توجه رسانده بود و از همه مهمتر با فعال كردن مركز تحقیقات ایران خودرو، برای اولین بار یك برند ایرانی به صنعت خودروی دنیا معرفی كرده بود، از سوی وزارت صنایع برای تغییر در سیاستهایش تحت فشار قرار گرفت.

غروی آشكارا معتقد به رویكرد اول بود و در ابتدای دهه80، بخشی از منابع مالی ایران خودرو را صرف طراحی و تولید دومین خودروی ایرانی یعنی NP كرده بود.

وزارت صنایع دست بردار نبود و سرمایه‌گذاری برای تحقیق و توسعه در صنعت خودرو را كار عبثی می‌دانست. در آن زمان و به ویژه بعد از تولید موفقیت آمیز «سمند»، روابط غروی با طرفهای فرانسوی یعنی شركت پژو – ستیروئن هم تیره شده بود. مدیران پژو، نمی توانستند علاقه خود به بازار تشنه و نقد ایران را پنهان کنند اما غروی علنا به آنها بی‌مهری می‌كرد و مشهور بود كه عمدا مدیران پژو را پشت در اتاقش منتظر نگه می‌داشت.

در پاییز 81، فشارهای داخلی و خارجی بر غروی به اوج رسید و سرانجام درنهم آذر 81، وزارت صنایع و سازمان گسترش، منوچهر غروی را از مدیریت ایران خودرو عزل و یك مدیر خوشنام از صنایع دفاع به نام منوچهر منطقی را جانشین وی كردند.

شاید مهمترین و فوری‌ترین اثر این تغییر، توقف پروژه NP و تبدیل آن به محصولی تحت لیسانس پژو بنام پژو آریان (سدان یا SD) بود.

با عزل غروی، سمند NP به خودرویی تحت برند پژو تغییر ماهیت داد و NP به بایگانی سپرده شد

خودروی NP در حالی به بایگانی سپرده شد كه طراحی آن توسط مهندسان ایرانی به پایان رسیده و در آستانه ورود به مرحله تولید بود. با عزل غروی، رضا ویسه، رییس ایدرو (سازمان گسترش) در پیگیری سیاست جدید وزارت صنایع، رایزنی با خودروسازهای بین‌المللی برای مونتاژ خودرویی جایگزین پیكان را آغاز كرد و نتیجه جستجوها به شركت «رنو – نیسان» رسید.

در 25 اسفند 81 تفاهم نامه اولیه مونتاژ خودروی ال 90 در ایران میان لویی شواتیزر مدیرعامل رنو و رضا ویسه درتهران به امضا رسید . در آبان ماه 82، رضا ویسه در فرانسه موافقتنامه نهایی سرمایه‌گذاری مشترك رنو - ایران خودرو – سایپا – رنوپارس برای مونتاژ ال90 در ایران را امضا كرد و هنگام بازگشت به تهران، با خوشحالی و افتخار اعلام كرد قرارداد ال 90 به ارزش750 میلیون یورو، بزرگترین قرارداد مشاركت (Joint venture) در صنعت ایران است.

3مرداد1383، با حضور لویی شوایتزر(رئیس شركت رنو) شركت رنوپارس در تهران رسما افتتاح می شود

نامه ای تاریخی و موثر

خوشحالی مهندس ویسه چندان دوام نیاورد چرا كه در داخل با مخالفت متخصصان «مدیریت تكنولوژی» كه در دانشگاه صنعتی شریف متشكل شده بودند و نیز تعدادی زیاد از اقتصاددانان و طرفداران رویکرد اول روبرو شد. وجه مشترک این اعتراض ها، هشدار به تغییر جهت صنعت خودروی ایران از تکیه بر تحقیق و توسعه به مونتاژ خودروهای خارجی بود.

چند ماه قبل از امضاء قرارداد ال 90، یعنی در خرداد 82، دکتر مسعود نیلی نتایج مطالعات استراتژی توسعه صنعتی را ارایه كرد كه در آن به هم پیوندی با اقتصاد جهانی و تولید تحت لیسانس و برند خارجی در اغلب رشته‌های صنعتی تاكید شده بود.

استراتژی تدوین شده توسط دکتر نیلی برای توسعه صنعتی ایران با مخالفت نسبتا جدی طرفداران رویكرد اول قرار گرفت. در دهم دی ماه82 ده اقتصاددان، با ارسال نامه‌ای به رییس جمهور، ضمن ارایه شواهد و استدلالهایی، نسبت به عواقب ذوب شدن چشم‌ و گوش بسته صنایع ایران در اقتصاد جهانی هشدار دادند.

این نامه بر آقای خاتمی آنقدر موثر بود كه ایشان را نسبت به سیاستهای جهانگیری در وزارت صنایع و دچار تردید اساسی كرد. نتیجه آنكه استراتژی توسعه صنعتی تدوین شده توسط دکتر نیلی که وزارت صنایع صدها میلیون تومان ** برای آن پرداخته بود، عملا كنار گذاشته و بعدها دستخوش اصلاحات و تغییراتی نه چندان روشن و هدفمند شد.

دهه 1380 در شرایط ادامه یافت كه طرفداران رویكرد اول به مجلس شورای اسلامی را یافتند و رسما خواستار اصلاح قرارداد ال 90 شدند. با تلاش مركز پژوهش‌های مجلس و همكاری وزارت صنایع در خرداد ماه 85 اصلاحیه قرارداد تولید ال 90 در ایران به طرف فرانسوی تحمیل شد كه درآن سفارش كار بیشتر به قطعه سازان داخلی، الزام شركت رنو به صادرات ال 90 مونتاژ شده در ایران به بازارهای جهانی و نیز امتیازات بیشتری برای طرف‌های ایرانی قرارداد (ایران خودرو و سایپا) پیش‌بینی شده بود.

منوچهر منطقی نیز كه در ابتدا با تعطیل كردن پروژه تحقیقاتی - اجرایی NP،

در خدمت رویكرد دوم (تولید تحت لیسانس و مونتاژ گرا ) قرار گرفته بود، به تدریج از این رویكرد دست كشید و در تحقیق و توسعه برای تكمیل و به روز رسانی سمند سرمایه‌گذاری كرد و به شكل موفقی به ایجاد شبكه تولید جهانی آن پرداخت و حتی شنیده شده قرار است پروژه NP را پس از چند سال از اغما خارج كند...

خنده ای تلخ بر یك خبر

امروز و با گذشت 5 سال از دستور توقف پروژه NP، شنیدن اعمال نفوذ دولت فرانسه برای اخلال در تولید لوگان (ال 90) در ایران،خنده‌ای تلخ بر چهره انسان می‌نشاند. از این بابت كه با وجود موفقیت نسبی سمند و امكان ادامه راه آن در سال 81 می‌توانستیم – و هنوز هم می‌توانیم – به فرانسوی‌ها «نه» بگوئیم، اما اكنون به دلیل اشتباه سیاستگذاری در اوایل دهه 80 باید توهین و تحقیر پی در پی رییس جمهور و وزیر خارجه فرانسه را تحمل كنیم و دم نزنیم و در عین حال دعا كنیم كه دولت فرانسه «اجازه مونتاژ» ال90 را از ما نگیرد ...

آنچه امروز درباره ال 90 اتفاق می افتد، تنها بخش کوچکی از عمق اشتباهی (شاید خیانتی ) است كه در اوایل دهه 80 بر صنعت ایران رفت.

قطع عمدی زنجیره موفقیت یك شركت ایرانی در اتصال صحیح صنعت و دانشگاه و ایجاد دلسردی و یاس در متخصصان و محققان صنعت خودرو با تغییر جهت از تولید برند داخلی به مونتاژ گرایی، فاجعه خاموشی بود كه عمدا در صنعت ایران اتفاق افتاد ...

بیم ها و امیدها

امروز در نیمه دوم دهه 80، نگاه به آنچه در این ده سال در صنعت خودرو ایران گذشته و ملاحظه راه بسیار سخت و پر فراز و نشیب خودروسازی ایران در اقتصاد جهانی، بیم ها و امیدهایی در دل انسان زنده می‌كند:

*بیم از بی‌توجهی دولت و وزارت صنایع به سختی ها و حساسیتهای راه پیش رو،

*بیم از تعلل دولت در تدوین استراتژی توسعه صنعتی مبتنی بر نهضت نرم افزاری و تولید علم و فناوری و تلقی تفننی و شعاری از این مفاهیم،

*بیم از مشغول شدن وزارت صنایع به امور روزمره یا كارهای كم اهمیت و ...

*و امید از بابت وجود پتانسیل‌های بزرگ و کیفی انسانی در کشور،

*امید از بابت وجود یك تجربه موفق ارتباط صنعت و دانشگاه مبتنی بر جذب پس اندازهای داخلی در گذشته نزدیک در صنعت ایران،

*امید از بابت کسب تجربه از شکست مجدد نگاه صرفا مونتاژگرا به صنعت،

*و بالاخره امید از آن جهت كه هنوز هم می‌توان استراتژی توسعه صنعتی را با رویكرد اول و در واقع مبتنی بر برداشت صحیح از سند چشم‌انداز 20 ساله نظام و بر اساس نهضت نرم‌افزاری و تولید علم و فناوری تدوین و اجرا كرد. البته این كار بسیار سخت اما شدنی است.

** رقم دقیق این قرارداد رسما اعلام نشده است

reza engine
20 November 2007, 08:13 AM
توي لوازم Accessories من از گل پخش كنه بيشتر از بقيه خوشم اومد. واسه اين ماشين لازمه.

Navid_Aref
20 November 2007, 09:31 AM
به بهانه اخلال در تولید تندر90
سرنوشت خودروی ملی
سه شنبه، 24 مهر 1386 ساعت: 03:01

پایگاه اطلاع رسانی صنعت خودرو(کارنا)-سیدامیر سیاح:سال 1381، یك نقطه عطف و سالی سرنوشت ساز در سیاستگذاری فناوری در ایران به ویژه در حوزه خودروسازی محسوب می‌شود.

اين مطلب دوباره کاملا بوی شعار زدگی سالیان گذشته رو می ده که همه به دنبال بستن مرزها و جلوگیری از واردات خودرو های خارجی بودند تا خودروسازهای وطنی محصولات دسته چندم همون شرکتهای خارجی رو با کیفیت پایین و قیمت بالا به دست مشتری ایرانی بدن وهیچ کس هم صداش در نیاد، اون هم به خاطر حمایت غیر اصولی از صنایع داخلی.

hossein68
20 November 2007, 09:47 AM
از عزیزان کسی اطلاعی در مورد قرعه کشی های آینده لوگان خبر نداره ؟
اگه یه اطلاعی پیدا کردین بگین .

raminazad
20 November 2007, 10:55 AM
من یک Dot IT osram جیوه ای رنگ اشو خریده بودم واسه داشبورد. شانس ما هیچ امکاناتی نداره چراغ داشبورد داره که اکثر ماشینا ندارند!
:D شانس هم نداریم !

ميشه لطفا بيشتر توضيح بدين ؟ اين dot it osram رو هم بگين چيه؟

m-karimi
20 November 2007, 11:59 AM
باسلام خدمت دوستان
درموردلوازم جانبی باید بگم خودم بخاطر کارم ازطرف اداره آلمان رفته بودم(شرمنده قصد خودنمایی نیست جهت آگاهیه)
Mudflap(همون گل پخش کن!)و Wheel arc protection(محافظ دور گلگیر) وهمینطور سراگزوز استیل برای تندر E2 خودم (که هنوز تو قرعه کشی هم اسمم در نیومده !!!) خریدم قیمت از این قرار بود :
گل پخش کن جلو وعقب 77 یورو
محافظ گلگیر جلو وعقب 62 یورو
سر اگزوز استیل 12 یورو
البته این قیمت شامل 19درصد مالیاته که اگر از آلمان خارج بشه مینونید پس بگیرید

amir8ipe
20 November 2007, 12:46 PM
osram dot it یک چراغ هست که از 3 led درون اش استفاده شده و طبق گفته خودشون با یک سری باطری تا 100 ساعت نور میده- نور فوق العاده ای داره (سفید) استیل بنده اش هم زیباست(مخصوصا نقره ای رنگ اش)- پشت چسب هم است!

ولی اینجوری که توی مشخصات ال نود خوندم چراغ داشبورد داره :(


http://www.electro.cz/obrazky/osram/Osram_Dot-itstribrny.jpg

http://www2.westfalia.de/medien/scaled_pix/300/300/000/000/000/000/000/614/88.jpg

می بخشید دوستان منظور از گل پخش کن چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Navid_Aref
20 November 2007, 12:48 PM
با تبریک ورود جناب کریمی،
با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که شما برای این سه قلم کالا تازه پس از تخفیف مالیات صادرات حدود 160،000تومان پرداخت کردید.(قیمت خود آلمان نزدیک 200،000تومان میشه). به نظر شما لوازم این خودرو مقداری گران نیست؟

Navid_Aref
20 November 2007, 01:00 PM
می بخشید دوستان منظور از گل پخش کن چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظور از گل پخش کن قطعات پلاستیکی مسطحی است که دقیقا در قسمت پشت و پایین گلگیر چهار چرخ خودرو (حتی در موتورسیکلت و دوچرخه) نصب میشه تا از پرتاب شدن گل ولای به بدنه جانبی و زیر خودرو جلوگیری کنه. این هم عکسش.

erfan_eri
20 November 2007, 01:42 PM
http://www.logan-cup.com/en/ مسابقات لوگان تندر داراش شرکت کنن

amir8ipe
20 November 2007, 01:44 PM
ما توی شیراز به این میگیم شل گیر ( اخه جلوی پخش شدن رو میگیره!- نه اینکه اونو پخش کنه! :D;) در هر صورت تشکر

m-karimi
20 November 2007, 02:36 PM
با سلام دوباره وبا تشکر از دوست عزیزمون جناب عارف
هدف از نوشتن مطلب قبلی همین بود که شما فرمودید یعنی اینکه لوازمی که بعنوان Accessory عرضه میشه کلا گرونه ودر مورد لوازمی هم که خودم خریدم به این علت بود که با نصب Mudflap(حالا به فارسی هر چی دوست دارین نام ببرید!)هم قیافه لوگان کمی بهتر میشه وهم باعث کمتر آلوده شدن بدنه وگلگیرعقب در موقع خیس بودن زمین میشه

reza engine
20 November 2007, 03:42 PM
ما توی شیراز به این میگیم شل گیر ( اخه جلوی پخش شدن رو میگیره!- نه اینکه اونو پخش کنه! :D;) در هر صورت تشکر
حالا شيراز و تهران و جاي ديگه نداره، مهم اينه كه عكسش رو ديدي و منظور رو گرفتي
البته يه قطعه پلاستيكي هست كه درون گلگيرها قرار داره و گل و شل ميگيره كه بهش ميگن شل گير
حالا شما به هر كدوم هر چي خواستي بگو كاكو
البته ترجمه كلمه به كلمه mudflap بيشتر به گل پخش كن مي خوره تا شل گير

سود انباشته
20 November 2007, 04:21 PM
سلام

چرا ایران خودرو در مدل E-2 تعداد زیر سری های صندلی عقب را از 3 به 2 زیر سری تغییر داده است.
همچنین در سند و کارت بیمه تعداد ظرفین سرنشین مجاز از 5 نفر با راننده به 4 نفر با راننده تغیر کرده است!

Navid_Aref
20 November 2007, 07:09 PM
سلام

چرا ایران خودرو در مدل E-2 تعداد زیر سری های صندلی عقب را از 3 به 2 زیر سری تغییر داده است.
همچنین در سند و کارت بیمه تعداد ظرفین سرنشین مجاز از 5 نفر با راننده به 4 نفر با راننده تغیر کرده است!

تا اونجایی که بنده میدونم لوگان هایی که با برند تجاری رنو عرضه میشن مثلا در ایران ، روسیه و هند دو تا پشت سری عقب بیشتر ندارند. شاید هم دلیل اصلیش هم اینه که تو کشورهای فوق به علت رانندگی بسیار خوب و عالی مردمونش! نیاز به دید پشت سر زیاده و برای همین وسطی رو حذف کردند.

reza engine
21 November 2007, 08:33 AM
سلام

چرا ایران خودرو در مدل E-2 تعداد زیر سری های صندلی عقب را از 3 به 2 زیر سری تغییر داده است.
همچنین در سند و کارت بیمه تعداد ظرفین سرنشین مجاز از 5 نفر با راننده به 4 نفر با راننده تغیر کرده است!
از همون موقع ثبت نام هم تو تفاوت هاي تيپ هاي مختلف براي E2 دو تا پشت سري قيد كرده بود.
چه انتظاراتي داري ها؟
يكي از اولين كسانيكه E2 رو از ايران خودرو تحويل گرفت از همكاران من بود. اومده بود دزدگير ببنده و ضبط رو عوض كنه كه نصاب به خاطر نا آشنا بودن با ماشين به سيستم برق خسارت زده بود كه وقتي رفته بود نمايندگي، شماره شاسي و موتور تو نرم افزار جا نميشده، مثل اينكه رقمهاش بيشتره. به خاطر همين برگه هاي پذيرش و خروج رو دستي مي نوشتن ميدادن بهش.
تازه مي گفت كارمندهاي نمايندگي تا اون موقع لوگان نديده بودن و دورش جمع مي شدن
حالا اينكه دفترچه راهنما آماده كردن خودش كلي كاره واسه بزرگترين خودروساز خاورميانه
سال 82 ما آردي انژكتوري گرفتيم كه جزو اولين سري ها بود. دفترچش مال آردي كاربراتوري بود. همون جا نگرفتم و پيگيري كردم ( تو خود كارخونه ماشين رو تحويل گرفته بودم) گفتن زير چاپه اگه ميخواي يكي دو هفته ديگه زنگ بزن آماده شد بيا بگير.:icon_eek:

ar1358
21 November 2007, 08:58 AM
http://i15.tinypic.com/87183le.jpg

abbas123
21 November 2007, 10:22 AM
ظاهراً مربوط به ایران خودرو هستش ولی .....

ای کاش منبع خبر را هم معرفی می کردید


با سپاس

ar1358
21 November 2007, 10:35 AM
http://www.hamgamkhodro.com/hamgamkhabar.asp

Navid_Aref
21 November 2007, 12:49 PM
با عرض معذرت ، به نظر من خبر فوق مستند نیست . چون در سایت رسمی پارس خودرو ،سایپا و يا ایران خودرو و سایتهای اطلاع رسانی خبری در این مورد نیست. شاید هم کلک خودشونه که اول خبر رو از مجرای غیر رسمی اعلام کنند تا عکس العمل متقاضیان رو ببیینن و اگه مطابق میلشون بود این تضییع حقوق مشتریان رو انجام بدن.

erfan_eri
21 November 2007, 02:45 PM
http://i15.tinypic.com/87183le.jpg


e1 cp sp که جدید نیست

z_qz54
21 November 2007, 03:26 PM
قیمت توی بازار با قیمت زیر این لیست های چقدر تفاوت داره؟

reza engine
21 November 2007, 04:40 PM
جدول بالا يه ايراد داره. واسه E2 رو دقت كنيد، هم ضبط كاست داره هم سي دي
پس زمينه تصوير آرم سمنده و اين همگام خودرو قطعه ساز ايران خودروه. حالا گيريم واسه كل تندرهاي ايران خودرو و پارس خودرو قطعه بزنه.
حالا مثل اينكه پاشو تو كفش خبرگزاري ها هم كرده و ميگه پارس خودرو E2 نمي زنه. (البته منبع اين ذكر شده بود)

خلاصه همه چي اين تندر شده شير تو شير
كم مونده شهرداري هم در مورد توليد اين ماشين نظر بده.

erfan_eri
21 November 2007, 07:01 PM
اقا سلام یه سوال از کسانیکه ماشینشون را تحویل گرفتن از ایران خودرو الان ماشین من ماره بدنه و ایناش مشخص شده فقط پلاکش مونده فکر می کنید چقدر طول می کشه تحویل بدن ممنون

ar1358
22 November 2007, 04:02 AM
تندر90 در سايه تحريم
گروه اقتصادي، محبوبه ابويي؛ پروژه خودروي تندر90 در 25 اسفند سال 1381 ميان مديرعامل رنو و مديرعامل وقت سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران به امضا رسيد. سرانجام در آبان ماه 1382 موافقتنامه نهايي سرمايه گذاري مشترک رنو، ايران خودرو، سايپا و رنو- پارس به ارزش 750 ميليون يورو به امضا رسيد و خوشحالي همگان را در پي داشت، اما اين خوشحالي چندان دوام نياورد چرا که در داخل با مخالفت متخصصان مديريت تکنولوژي، در دانشگاه صنعتي شريف و نيز تعداد زيادي از اقتصاددانان روبه رو شد. البته برخي علت اين مخالفت ها را پيگيري همزمان کارشناسان براي خريد يک پلت فورم مشابه از فيات ذکر مي کنند. بالاخره با روي کار آمدن دولت نهم، در خردادماه سال 85 با تلاش مرکز پژوهش هاي مجلس و همکاري وزير صنايع مشکلات حل و پروژه تندر90 وارد مرحله خط توليد شد. پس از ماه ها تاخير در واگذاري تندر90 که نارضايتي متقاضيان خريد اين خودرو را به دنبال داشت اين روزها خبرهايي مبني بر حل شدن مشکل واگذاري اين خودرو به گوش مي رسد که البته هنوز هم معلوم نيست تا چه حد به واقعيت نزديک باشد، چرا که طي ماه هاي اخير اظهارات متفاوتي در خصوص دلايل تاخير در توليد و واگذاري اين خودرو از سوي مسوولان اعلام شده و عمده گناه ها هم متوجه قطعه سازان داخلي بود، اما در همين راستا برخي هم بحث هاي تحريم و نيز عدم تامين به موقع قطعات و بروز مشکلات ترخيص قطعات از گمرک را از جمله دلايل اين تاخيرات اعلام مي کردند. اما در نهايت داستان تاخير توليد تندر90 با پذيرش مشکل قطعه سازان داخلي پايان يافت و انجمن قطعه سازان براي رفع اين مشکلات حداکثر تلاش خود را کردند، آنچنان که محمدرضا نجفي منش دبير سابق انجمن قطعه سازان به خبرنگار اعتماد گفت؛ مشکل قطعات خودرو تندر90 حل شده است و بالاي 200 تا 300 دستگاه در روز توليد داريم و پيش بيني مي کنيم تا بهمن ماه (فوريه) به 600 دستگاه در روز برسد.

وي افزود؛ در حال حاضر حدود 54 قطعه ساز براي ساخت قطعات تندر90 با شرکت رنو- پارس همکاري مي کنند که 3 قطعه ساز به دليل مشکلات فني نتوانستند سر موقع قطعه را تامين کنند، البته اين مشکلات در حال برطرف شدن است.

نجفي منش اظهار کرد؛ تاخير قطعه سازان يادشده موجب به تاخير افتادن پروژه شده است. البته بقيه قطعه سازان مشکلي ندارند و استانداردهاي رنو- پارس را رعايت کرده اند، ولي مشکل اينجا است که پروسه توليد بايد هماهنگ با هم پيش رود.

وي تصريح کرد؛ براي توليد روزانه 600 دستگاه تندر90 برنامه ريزي شده بود که با توجه به مسائل يادشده تاکنون حدود 400 خودرو به توليد رسيده اين در حالي است که پيش بيني توليد براي امسال حدود 64 هزار دستگاه است.

وي مشکل اصلي قطعه سازان تندر90 را مسائل مالي عنوان کرد و گفت؛ در حال حاضر مشکلات مالي آنها بسيار حاد شده است. سال گذشته قرار بود هزار و 135 ميليارد تومان از طريق طرح هاي زودبازده به شرکت هاي ساپکو، سازه گستر و مگاموتور وام داده شود که در اين ميان آنها هم تعهد کردند که پول قطعه سازان را 15 روزه تحويل دهند اما اين طرح عملياتي نشد.

خودرو ملي يا ايراني

البته برخي کارشناسان با وجود همه مشکلات پروژه هاي موجود، پروژه تندر90 را يک پروژه موفق مي دانند چرا که سودآور است و جذب سرمايه خارجي به حساب مي آيد. در اين باره همچنين عباسعلي آريافر مديرعامل سابق سازه گستر سايپا گفت؛ خودروي تندر90 تنها خودرويي است که پلت فورم آن متعلق به ايران است در حالي که اکثر خودروهاي داخلي با ليسانس شرکت هاي ديگر توليد مي شود . به همين دليل پروژه موفقي بوده است.

آريافر ادامه داد؛ تندر90 از اين جهت که داراي قيمت مناسب و کيفيت نسبتاً عالي است متقاضي هاي زيادي پيدا کرده و مي توان گفت که پروژه موفقي بوده است. حتي تحليلگران و کارشناسان اقتصادي نيز سودآور بودن و اقتصادي بودن اين پروژه ها را تاييد مي کنند و ارزش افزوده بسياري را به ارمغان آورده است.

سعيد ليلاز کارشناس اقتصادي در خصوص انتقادها و مشکلات تندر90 گفت؛ هر محصولي که وارد خط توليد مي شود مشکلاتي دارد اما اين در حالي است که اين پروژه از بي دردسرترين پروژه ها بوده است و بسياري از مشکلاتي که وجود دارد مربوط به خودرو نيست.

ليلاز با بيان اينکه بعد از انقلاب اين اولين سرمايه گذاري کشور اروپايي در ايران است، اظهارکرد؛ پروژه تندر90 تاکنون ارزش افزوده زيادي را وارد ايران کرده است، بنابراين پروژه موفقي است.

وي در خصوص انتقادهاي بعضي از نمايندگان مجلس از اين پروژه گفت؛ بازار اقتصادي ايران بازار بسته يي است اما بازار خودرو نسبت به ديگر بازارهاي داخلي نسبتاً رقابتي و آزادتر است، از همين رو خريد و فروش خودروها دست مشتري است و مي توانند بهترين مدل خودرو را انتخاب کنند.

ليلاز تصريح کرد؛ پروژه ال -90 به تنهايي مشکل ندارد اما مسائل جانبي و خارجي مانند تحريم ها باعث ايجاد مشکلاتي در اين صنعت شده است که قطعاً اين پروژه بر تحريم ها نيز غلبه خواهد کرد. وي همچنين در خصوص افزايش قيمت تندر90 گفت؛ از سال 80 تاکنون افزايش نرخ تورم داشتيم که اين مساله بر روي تمام محصولات اثر داشته، بنابراين تندر90 نيز افزايش قيمت پيدا کرده است.

همچنين داوود ميرخاني رشتي دبير سابق انجمن خودروسازي گفت؛ افزايش قيمت تندر90 به خاطر افزايش قيمت يورو است. در زمان عقد قرارداد اين پروژه يورو قيمتي بالغ بر 7 هزار و 500 ريال داشت اما در حال حاضر رشد نرخ ارز باعث افزايش قيمت اين خودرو شده است.

ميرخاني رشتي در خصوص رفع شدن مشکلات قطعه هاي تندر90 گفت؛ مشکلات قطعات خودرو حل شده اما اين مشکل فقط براي تيراژ فعلي مرتفع شده است و با توجه به تعهد 60 تا 70 هزار دستگاه خودرويي که خودروسازان به متقاضيان دارند، قطعاً اين مشکلات رفع شده است.

هر ماشيني که وارد بازار مي شود در ابتداي امر مشکل قطعات يدکي را دارد و اين مشکل بزرگي براي چنين پروژه يي نيست.

اما احمد بزرگيان نماينده مجلس شوراي اسلامي در رابطه با روند پروژه تندر90 گفت؛ اين پروژه تاکنون نه به سود مصرف کننده و نه به سود توليدکننده بوده و از ابتدا فرآيند نادرستي داشته است.

بزرگيان ادامه داد؛ مرحله ابتدايي قرارداد با معطلي هاي خاص از قبيل تامين قطعات و ارسال نقشه ها و استانداردهاي موجود روبه رو شد ضمن آنکه نحوه ثبت نام و عدم اجراي تعهد شرکت رنو- پارس را در پي داشت. رنو متعهد شده که به سرعت قطعات را تامين و در غير اين صورت موظف است به صورت کامل خودرو را از يک کشور توليدکننده ديگر مثل روماني و مراکش وارد کشور کند. وي با انتقاد از قيمت اين خودرو تصريح کرد؛ قيمت پايه اوليه اين محصول حدود 5/5 ميليون تومان بوده در حالي که امروز حدود 9 ميليون تومان به فروش مي رسد.

اين انتقادات در شرايطي مطرح مي شود که خودروسازان عنوان مي کنند مشکلي در مسير توليد اين خودرو نيست اما در عمل نتيجه يي عايد مردم نشده است و هنوز برخي خودروسازان از تحويل به موقع خودروهاي سفارشي خودداري مي کنند و حتي پيشنهاد خودروهاي ديگر توليد شرکت را مي دهند،

علاوه بر مشکلاتي که قطعه سازها داشتند؛ خودروسازها نيز از ساختن خودرو سر باز مي زنند و اين در حالي است که هر روز شاهد افزايش قيمت يورو هستيم و اين مساله باعث مي شود قيمت اين خودرو بالاتر رود آن چنان که در سال 2003 قيمت هر يک يورو معادل 1/1 دلار بود و در حال حاضر به 48/1 دلار رسيده است و اگر اين روند ادامه يابد به گفته کارشناسان قيمت تندر 90 نيز افزايش مي يابد.

raminazad
22 November 2007, 04:08 PM
از دوستاني كه e2 تحويل گرفتند ميشه لطفا بگين جريان دوبوق در مدل e2 چيه؟

amir8ipe
22 November 2007, 04:21 PM
آقا من که تحویل نگرفتم!
ولی می دونم منظور از دو بوق یعنی بوق اش 2 تاست یکی با صدای بم یکی با صدای زیر -بقولا نر و ماده!

Nomad
22 November 2007, 07:41 PM
از دوستاني كه e2 تحويل گرفتند ميشه لطفا بگين جريان دوبوق در مدل e2 چيه؟


دوستان بالاخره e2 تحویل میدن یا نه ؟ ولله ما رو قاطی کردید ... :icon_eek:

raminazad
22 November 2007, 08:50 PM
آقا من که تحویل نگرفتم!
ولی می دونم منظور از دو بوق یعنی بوق اش 2 تاست یکی با صدای بم یکی با صدای زیر -بقولا نر و ماده!


پس اونوقت فرقش با دو تا بوقي كه رو E1 ما نصبه چيه؟ يا عينه E2 هست و E1 CP SP هم دوبوقه؟:icon_arro

آرمان
22 November 2007, 09:20 PM
یکی از دوستان پدرم در ایران خودرو به ما گفت که ایران خودرو میخواهد بزور برای همه دعوتنامه E0 بفرستد که کلا مردم بیخیال E2 بشن فعلا و بعدا خودش E2 ها را با قیمت جدید (بالا) در ثبت نام های بعدی بفروشد.
بعدش به ما گفت اگر برایتان دعوتنامه E0 آوردند اصلا قبول نکنید و زیر بار نروید و بگویید ما فقط همان E2 را می خواهیم تا بالاخره اتومبیل E2 خود را تحویل بگیرید.

Nomad
22 November 2007, 09:46 PM
برای دوست من هم ایرانخودرو گفتش که بیا یه مدل پایینتر ببر ... همون e1 . حالا یکی بصورت قطعی به من بگه که e2 تو بازار هست ؟ یعنی تو خیابونها دیدید ؟

r222
23 November 2007, 01:49 PM
خبر مهم

صدا وسیما پنجشنبه قرعه کشی بانک ملت را تبلیغ کرد که قرار است 2200 دستگاه خودروی تندر 90 به حساب های قرض الحسنه جایزه بدهند؟؟؟!!!!
معلوم نیست چرا هنوز تعهدات 75000 متقاضی خود را به انجام نرسانده 2200 دستگاه را به بانک ملت متعهد شده اند.
هنوز متقاضیان ال 90 سرگردان وحیران نمیدانند چه کنند آقایان 2200 خودرو تندر 90 به بانک ملت قرار است تحویل بدهند.

خوش به حال برندگان راحت صاحب خودرو ال 90 میشوند آن وقت ما 5000000 تومان پولمان چند ماه است خوابیده وهم
اعصابمان خورد شده وهم بی ماشین مانده ایم ونه تنها جوابمان را نمی دهند بلکه با واگذاری 2220 تندر 90 به بانک ملت ما را شوک زده کرده اند.در این مورد حتما به دفتر وزیر صنایع اعتراضمان را مطرح کنیم.

erfan_eri
23 November 2007, 03:19 PM
خبر مهم

صدا وسیما پنجشنبه قرعه کشی بانک ملت را تبلیغ کرد که قرار است 2200 دستگاه خودروی تندر 90 به حساب های قرض الحسنه جایزه بدهند؟؟؟!!!!
معلوم نیست چرا هنوز تعهدات 75000 متقاضی خود را به انجام نرسانده 2200 دستگاه را به بانک ملت متعهد شده اند.
هنوز متقاضیان ال 90 سرگردان وحیران نمیدانند چه کنند آقایان 2200 خودرو تندر 90 به بانک ملت قرار است تحویل بدهند.

خوش به حال برندگان راحت صاحب خودرو ال 90 میشوند آن وقت ما 5000000 تومان پولمان چند ماه است خوابیده وهم
اعصابمان خورد شده وهم بی ماشین مانده ایم ونه تنها جوابمان را نمی دهند بلکه با واگذاری 2220 تندر 90 به بانک ملت ما را شوک زده کرده اند.در این مورد حتما به دفتر وزیر صنایع اعتراضمان را مطرح کنیم.

راست میگه برای منم sms امده

raminazad
23 November 2007, 08:36 PM
سلام به تندريان عزيز

كسي از بچه ها ميدونه نمد كاپوت چقدر در كاهش صداي موتور تاثير ميذاره؟و قيمتش چنده؟ ومال كدوم ماشين به تندر ميخوره؟

art2020
24 November 2007, 07:54 AM
سلام دوستان من 2-3 روز پيش يه E2 توي اهواز ديدم كه صاحب اون گفت از ايران خودرو تحويل گرفته(رينگ آلومينيومي-مه شكن داخل سپر ......)

amir8ipe
24 November 2007, 09:43 AM
دوستان
من از مسوول نمایندگی سایپا شنیدم که گفتند چند تا e2 هم تحویل داده اند!
نمد کاپوت؟ اینجوری که گفته اند موتور خیلی کم صدا کار می کند. من فکر کنم هدف اصلی از نمد کاپوت جلوگیری از انتقال گرما به کاپوت. و همینطور جلوگیری از انتقال سرما به موتور است؟ نظر شما چیست؟

سود انباشته
24 November 2007, 09:00 PM
یکی از مزایای مهم نمد کاپوت جلوگیری از حرارت موتور به بدنه کاپوت هست که عمر رنگ کاپوت را افزایش میده و از سوختگی رنگ کاپوت جلوگیری میکنه.

salman24h
24 November 2007, 11:30 PM
یه سوال مسخره
من هنوز نمیدونم E2 هر 4 تا شیشه برقی هست یا فقط 2 تا شیشه جلو؟!
یه سوال دیگه
امروز توی مجله ماشین نوشته بود مدل E2 Luxury Pack رو آزمایش کرده!
این تیپ با کامل ترین مدل E2 که همون فرق میکنه؟!

ar1358
25 November 2007, 12:57 AM
توليد ايران، پيش به سوي فرانسه

گروه خودرو- شركت رنو بخش اعظمي از مدل E2 تندر-90توليدي در ايران را براي فروش در كشور فرانسه در نظر گرفته است.

محمد زالي، مديرعامل شركت تحقيق، طراحي و توليد موتور ايران‌خودرو (ايپكو) با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: آنچه در قرارداد مربوط به توليد تندر-90 ميان ايران‌خودرو و رنوي فرانسه آمده،‌توليد 3مدل از اين خودرو با نام‌هاي E1، E0 و E2 در كشور است كه از اين 3نوع، مدل‌هاي E0 و E1 تقريبا بدون هيچ‌گونه آپشن، پيش‌بيني شده است. اما مدل E2 اين خودرو، داراي امكاناتي از قبيل ايربگ، كولر، فرمان هيدروليك، ترمز ABS و مواردي از اين دست است.
وي افزود: شركت رنو با علم به اينكه مدل E2 داراي متقاضي بيشتري است، درصد زيادي از اين مدل را براي عرضه و فروش در خود كشور فرانسه در نظر گرفت كه اين موضوع عينا در قرارداد آمده است.
مديرعامل ايپكو ادامه داد: اما از آنجا كه متقاضيان داخلي استقبال بيش از انتظاري از مدل E2 كردند، اين موضوع عملا بندمربوط را در قرارداد زير سوال برد، چرا كه بيش از 80درصد از آنها مدل E2 را به عنوان خودروي مورد نظر خود در نظر گرفتند.
زالي با بيان اين كه پلت‌فرم خودروي تندر-90 (X90) متعلق به سال 1996 ميلادي است، تصريح كرد: با اين كه مدت زمان نسبتا زيادي از عمر اين پلت‌فرم مي‌گذرد اما شركت رنو حتي حاضر نشد مالكيت ساخت آن را به ايران واگذار كند كه اين موضوع در جاي خود قابل بحث است.
اين گفته‌هاي زالي در حالي است كه دو شركت ايران خودرو و سايپا به دليل تامين نشدن قطعات مربوط به آپشن خودروي مدل E2 تمركز خود را روي توليد مدل‌هاي E0 و E1 قرار داده‌اند كه كمترين استقبال از سوي متقاضيان داخلي از اين 2 مدل صورت
گرفته است.

simbaleo
25 November 2007, 01:08 AM
یه سوال مسخره
من هنوز نمیدونم E2 هر 4 تا شیشه برقی هست یا فقط 2 تا شیشه جلو؟!
یه سوال دیگه
امروز توی مجله ماشین نوشته بود مدل E2 Luxury Pack رو آزمایش کرده!
این تیپ با کامل ترین مدل E2 که همون فرق میکنه؟!
هر 4 تا شیشه برقی هستن، ضمنا مثل اینکه E2 هم مثل E1 خودش چنتا مدل میشه.

reza engine
25 November 2007, 08:05 AM
یه سوال مسخره
من هنوز نمیدونم E2 هر 4 تا شیشه برقی هست یا فقط 2 تا شیشه جلو؟!
یه سوال دیگه
امروز توی مجله ماشین نوشته بود مدل E2 Luxury Pack رو آزمایش کرده!
این تیپ با کامل ترین مدل E2 که همون فرق میکنه؟!
فقط دو تا شيشه جلو برقي هست در E2
در E2+LP هر چهار تا شيشه برقي هست
مشخصات كامل هر 3 تيپ و 7 مدل تو پست ها هست.

erfan_eri
25 November 2007, 08:10 AM
افایون سلام من دیروز تحویل گرفتمش از ایران خودرو E1 CP SP مشکی مرحله سوم هم بودم واقعا محشره حواله ها را نفروشید که بد پشیمون میشید من مقایسه کامل با 206و شرح کامل ماشین را تا چند روز دیگه پست می کنم
الان فقط چند نکته کوچیک بگم

1-فوق العاده نرم و بی صدا

2-قدرت موتور عالی اصلا کم نمیاره

3- مال من تنظیم ارتفاع فرمان نداره نکته بد

4-کمک های نرم صندلی جادار

5-فرمان هیدرول کامل

6-ارتفاع زیاد خودرو

7 باند های خیلی قوی نسبت به 206

8-کفی زیر پا نداره جالبه

9-گارانتی 40000 یا 2 سال

10-هندلینگ فوق العاده

11- شتابش به جرعت از زانتیا بالاتر نباشه کمتر نیست

12-کیفیت مواد پلاستیکی متوسط ولی اصلا تو ذوق نمیزنه

13-جای پای صندلی عقب در حد 405 یه کم کمتر

14-آینه های بغل دید عالی ولی بد قیافه

15-حتما نیاز به سنسور دنده عقب هست

16-رادیو ضبط قابل قبول

17-قفل مرکزی غیر قابل قبول

18-کیسه آچار نداره یا به من ندادن

19-مشکیش خبلی قشنگتره از نقره ای

20-صندوق جادار از پرشیا 10 لیتر بیشتر حجمشه

21-در های نرم با یه اشاره بسته میشه از ایران خودرو بعیده اصلا نیاز به ریگلراژ نداره با یه اشاره بسته میشه

22-صندلی های راحت

23-مهمترین خاصیتش هم دنده های فوق العدشه اصلا همه ماشین یه طرف دنده هاش اینقدر نرم من اول فکر می کردم جا نرفته از هر ماشینی من پشتش نشسته بودم واقعا نرم تر بود

24-.......

منتظر شرح کامل باشید

اگه سولی داشتید اینجا مطرح کنید لطفا
http://360.yahoo.com/my_profile-vLJWbQY0aaAMLRMAAAJSZUG_8g--;_ylt=Aitu3tAxoL43wnbVyDSjKTW0AOJ3?cq=1

erfan_eri
25 November 2007, 08:16 AM
توليد ايران، پيش به سوي فرانسه

گروه خودرو- شركت رنو بخش اعظمي از مدل E2 تندر-90توليدي در ايران را براي فروش در كشور فرانسه در نظر گرفته است.

محمد زالي، مديرعامل شركت تحقيق، طراحي و توليد موتور ايران‌خودرو (ايپكو) با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: آنچه در قرارداد مربوط به توليد تندر-90 ميان ايران‌خودرو و رنوي فرانسه آمده،‌توليد 3مدل از اين خودرو با نام‌هاي E1، E0 و E2 در كشور است كه از اين 3نوع، مدل‌هاي E0 و E1 تقريبا بدون هيچ‌گونه آپشن، پيش‌بيني شده است. اما مدل E2 اين خودرو، داراي امكاناتي از قبيل ايربگ، كولر، فرمان هيدروليك، ترمز ABS و مواردي از اين دست است.
وي افزود: شركت رنو با علم به اينكه مدل E2 داراي متقاضي بيشتري است، درصد زيادي از اين مدل را براي عرضه و فروش در خود كشور فرانسه در نظر گرفت كه اين موضوع عينا در قرارداد آمده است.
مديرعامل ايپكو ادامه داد: اما از آنجا كه متقاضيان داخلي استقبال بيش از انتظاري از مدل E2 كردند، اين موضوع عملا بندمربوط را در قرارداد زير سوال برد، چرا كه بيش از 80درصد از آنها مدل E2 را به عنوان خودروي مورد نظر خود در نظر گرفتند.
زالي با بيان اين كه پلت‌فرم خودروي تندر-90 (X90) متعلق به سال 1996 ميلادي است، تصريح كرد: با اين كه مدت زمان نسبتا زيادي از عمر اين پلت‌فرم مي‌گذرد اما شركت رنو حتي حاضر نشد مالكيت ساخت آن را به ايران واگذار كند كه اين موضوع در جاي خود قابل بحث است.
اين گفته‌هاي زالي در حالي است كه دو شركت ايران خودرو و سايپا به دليل تامين نشدن قطعات مربوط به آپشن خودروي مدل E2 تمركز خود را روي توليد مدل‌هاي E0 و E1 قرار داده‌اند كه كمترين استقبال از سوي متقاضيان داخلي از اين 2 مدل صورت
گرفته است.


e1 cp sp بگیرید از e2 lux مگه چی کم داره 4 5 تا اپشن که الان صرف نمی کنه اینقدر آدمو معطل کنه
تفاوت هاش انقدر زیاد نیست abs و airbag مهمه که داره

reza engine
25 November 2007, 08:27 AM
e1 cp sp بگیرید از e2 lux مگه چی کم داره 4 5 تا اپشن که الان صرف نمی کنه اینقدر آدمو معطل کنه
تفاوت هاش انقدر زیاد نیست abs و airbag مهمه که داره

E2+LP اين ها رو نسبت به E1+CP+SP بيشتر داره:
غير مهم ها:
شيشه بالابر برقي عقب
پشت سري صندلي عقب
ريموت كنترل براي قفل مركزي
ضبط CD
بلندگوي عقب
دو بوق

اين هم مهم ها:
چراغ مه شكن جلو
رينگ آلومينيمي با آرم رنو
كامپيوتر سفري
آيينه برقي جانبي

حالا واسه خود من هم سواله كه به قول شما اين 4-5 تا آيتم فقط در دو تا خودروساز نيست و قطعه ساز براش پيش بيني نشده؟؟؟؟؟
يه كاسه اي زير نيم كاسه بايد باشه؟؟
اينا نه خرجي واسه خودرو سازها داره ( پولشو ميگيرن) نه تكنولوژي عجيب غريبي دارن

erfan_eri
25 November 2007, 08:33 AM
E2+LP اين ها رو نسبت به E1+CP+SP بيشتر داره:
غير مهم ها:
شيشه بالابر برقي عقب
پشت سري صندلي عقب
ريموت كنترل براي قفل مركزي
ضبط CD
بلندگوي عقب
دو بوق

اين هم مهم ها:
چراغ مه شكن جلو
رينگ آلومينيمي با آرم رنو
كامپيوتر سفري
آيينه برقي جانبي


میدونم رضا جان فقط می گم وقتی که توی ماشین بشینی اینقدر جذاب و عالیه که حالا این آپشن ها به چشم نمیاد
رینگش که به نظرم زیاد جالب نیست
و حرف من اینه آیا ارزش داره که آدم یه عا لمه معطل بشه به خاطر این اپشن ها؟

من خودم یه حواله لوگان e2 هم دارم برای همین اظهار نظر می کنم

reza engine
25 November 2007, 09:06 AM
يه چيز ديگه:
اختلاف قيمت E2+LP و E1+CP+SP دقيقا ميشه 1.029.100 تومان
اگه روي E1+CP+SP بعدا خودمون بتونيم كامپيوتر سفر و مه شكن جلو نصب كنيم، كاملا حق با شماست.
منم اگه E1+CP+SP به جاي E2 ولي زودتر بدن ممكنه وسوسه شم و بگيرم.
با توجه به پيش نويس تحريم جديد كه فرانسه ناكس تهيه كرده و معلوم نبودن سرنوشت تندر فعلا تو قرعه كشي برنده نشم بهتره.
تو رو خدا ببين چه جوري بايد ماشين بخريم؟؟؟
تاخير، پول پيش پيش، نداشتن حق انتخاب رنگ و مدل، نبود خدمات و .....
ماشين سواري با اعمال شاقه در قرن بيست و چندم

soja
25 November 2007, 09:10 AM
عرفان جان مي گي چند روز بعد از واريز پول ماشينتو تحويل گرفتي

mamad6559
25 November 2007, 10:53 AM
آقا عرفان ضمن تبريك ،ميشه لطف كنين چند تا عكس از زواياي مختلف از ماشينتون بذارين . من تا حالا مشكيشو نديم

fazel-s-h
25 November 2007, 11:21 AM
دوست عزیز 4تا شیشه برقی نیستند،فقط توی مدل E2سفارشی هست که شیشه های عقب برقی وضبط سی دی وکیسه هوای شاگرد و.. اضافه می شوند.

taba
25 November 2007, 11:31 AM
سلام، آقا عرفان مبارک باشه. میبینم که به سلامتی رنگ مورد علاقه ات را گرفتی و از اون بالاتر مدل ماشین را به CP+SP ارتقاء دادی. خوشحالم که روش پیشنهادیم برایت جواب داد. (برای خودم که هنوز خبری نیست) ان شاءالله همیشه چرخش به شادی برات بچرخه. ضمنا قول و قرارها که یادت نرفته؟ حالا کی و کجا خدمت برسیم؟

taba
25 November 2007, 11:47 AM
یه سوال مسخره
من هنوز نمیدونم E2 هر 4 تا شیشه برقی هست یا فقط 2 تا شیشه جلو؟!
یه سوال دیگه
امروز توی مجله ماشین نوشته بود مدل E2 Luxury Pack رو آزمایش کرده!
این تیپ با کامل ترین مدل E2 که همون فرق میکنه؟!

دوست عزیز، در تیپ پایه مدل E2 فقط شیشه های جلو برقی هستند و در مدل لوکس آن یعنی E2+LP یا همان E2 Luxury Pack که کاملترین تیپ است هر چهار شیشه برقی هستند.

raminazad
25 November 2007, 01:44 PM
E2+LP اين ها رو نسبت به E1+CP+SP بيشتر داره:
غير مهم ها:
شيشه بالابر برقي عقب
پشت سري صندلي عقب
ريموت كنترل براي قفل مركزي
ضبط CD
بلندگوي عقب
دو بوق

اين هم مهم ها:
چراغ مه شكن جلو
رينگ آلومينيمي با آرم رنو
كامپيوتر سفري
آيينه برقي جانبي

حالا واسه خود من هم سواله كه به قول شما اين 4-5 تا آيتم فقط در دو تا خودروساز نيست و قطعه ساز براش پيش بيني نشده؟؟؟؟؟
يه كاسه اي زير نيم كاسه بايد باشه؟؟
اينا نه خرجي واسه خودرو سازها داره ( پولشو ميگيرن) نه تكنولوژي عجيب غريبي دارن

آقا جريانه دوبوق رو كسي ميدونه؟ اخه ماله منم e1 cp sp هست ولي اين هم دوتا بوق روش نصبه من باچشماي خودم ديدم.

amir ehsan
25 November 2007, 02:00 PM
دوستان : آیا کسی می دونه E1 cp+spسیم کشی نصب چراغهای مه شکن جلو را داره یا نه؟ در غیر اینصورت اگر اطلاعاتی دارید متشکر می شم به من هم خبر دهید.
راستی روش نصب سنسور عقب چطوریه و از نظر ریالی چند در میآد؟

MR_DJ_behzad
25 November 2007, 02:07 PM
سلام به تندريان عزيز من امروز تو نمايندگي نيك كار خودرو تبريز در خيابان رسالت 2 تا تندر 90 E2+LP ديدم يكي سفيد بود يكي ديگه هم نقرهاي كه واقعا E2 +LP محشر وزيبا هستش مخصوصا سفيد كه آنتيك هستش وبعدش پرسيدم كه ايا E2 تحويل ميدن يارو به من گفت اره ولي خيلي محدود گفتن اگه دلتون ميخواد بياين E1 CP SPرو 1 ماهه ميدن ايا به نظر شما اين كارو كنم يا نه مال من E2 هستش ؟ PLEASE HELPPPP

Navid_Aref
25 November 2007, 02:19 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سرويس: خودرو

ايران خودرو در مهرماه با توليد 45 هزار و 898 دستگاه خودرو نسبت به برنامه توليد 48 هزار و 472 دستگاهي خود، 95 درصد برنامه توليدش را محقق كرد.
به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايران خودرو در مهرماه توانست توليد خود را نسبت به شهريور حدود 10 هزار و 353 دستگاه افزايش دهد.


تحقق 99 درصد برنامه توليد سمند
ايران خودرو در مهرماه با توليد هشت هزار و 152 دستگاه سمند نسبت به برنامه هشت هزار و 250 دستگاهي اين خودرو حدود 99 درصد برنامه توليد اين خودرو را محقق كرد.
گفتني است، در بين 10 محصول توليدي ايران خودرو اعم از پژو روآ، سمند، پژو 206، پژو 405، پژو پارس، وانت پيكان (باردو)، تندر90، سوزوكي، A 15 و مرسدس بنز، سمند بيشترين افزايش در تيراژ توليد در مهر نسبت به شهريور را داشت.


رشد 8درصدي توليد پژو روآ
توليد اين خودرو در مهرماه 9 هزار و 247 دستگاه رسيد كه 8 درصد از برنامه توليد اين ماه خود نيز پيشي گرفت و آمار توليد آن نيز نسبت به شهريورماه 2238 دستگاه افزايش يافت.


توليد پژو 405 كمتر از برنامه
90 درصد توليد پژو 405 در مهرماه براي برنامه توليد 9900 دستگاهي اين خودرو محقق شد و توليد آن در ماه ياد شده به 8879 دستگاه رسيد.


توليد بيش از سه هزار دستگاه پژو پارس
توليد مهرماه اين خودرو به سه هزار و 894 دستگاه رسيد و نسبت به برنامه توليد 4400 دستگاهي آن، ايران خودرو توانست در توليد اين خودرو 89 درصد برنامه خود را محقق كند.


پژو 206 جور پژو پارس و پژو 405 را كشيد
از برنامه توليد6600 دستگاهي پژو 206 در مهرماه حدود 6455 دستگاه از اين خودرو به توليد رسيد كه بيان گر محقق شدن 98 درصد از توليد است.


توليد وانت پيكان 44 درصد بيشتر از برنامه
توليد وانت پيكان كه يكي از پرتيراژترين محصولات ايران خودرو را به خود اختصاص مي‌دهد، در مهرماه به 8114 دستگاه رسيده كه 144 درصد برنامه توليد اين خودرو محقق شد. البته نسبت به شهريورماه نيز ميزان توليد آن 1582 دستگاه افزايش داشته است.


80 درصد برنامه توليد تندر90 محقق نشد
با اين كه ايران خودرو نسبت به شهريورماه توليد تندر در مهرماه را 264 دستگاه افزايش داد، ولي تنها 20 درصد برنامه توليد آن يعني 865 دستگاه از برنامه توليد 4400 دستگاهي مهر محقق شد و اين در حالي است كه توليد اين خودرو رو به افزايش است.


توليد 51درصدي سوزوكي
با افزايش توليد 170 دستگاهي اين خودرو دو ديفرانسيل، ايران خودرو 51 درصد از برنامه توليد 396 دستگاهي اين خودرو در مهرماه را محقق كرد و توليد آن را به 201 دستگاه رساند. گفتني است از 315 دستگاه سوزوكي كه تا پايان مهرماه به توليد رسيده 201 دستگاه از اين خودرو در مهرماه به توليد رسيد.


توليد 89 دستگاه A15
توليد خودرو A15 كه تحت نام چري از سوي ايران خودرو در مهرماه توليد شده، طبق آمار وزارت صنايع 89 دستگاه بود و با اين آمار 40 درصد برنامه توليد مهر اين خودرو محقق شده است.


توليد بنز سواري در ايران خودرو
در مهرماه ايران خودرو برنامه توليد 72 دستگاه سواري مرسدس بنز را داشت و در اين راستا تنها دو دستگاه از اين خودرو توانست به توليد برساند. امسال ايران خودرو برنامه توليد750 دستگاه از اين سواري را دارد.
در مجموع مي‌توان گفت كه توليد انواع مدل‌هاي سواري توليد ايران خودرو در مهرماه نسبت به شهريورماه 10 هزار و 353 دستگاه افزايش داشته است.
انتهاي پيام

taba
25 November 2007, 05:27 PM
آقا جريانه دوبوق رو كسي ميدونه؟ اخه ماله منم e1 cp sp هست ولي اين هم دوتا بوق روش نصبه من باچشماي خودم ديدم.

من که هنوز چشمم به جمال لوگانم روشن نشده، ولی همینقدر میدونم که وقت ثبت نام ایران خودرو "بوق دو صدا" را یکی از امکانات E1 اعلام کرده بود.

erfan_eri
25 November 2007, 10:15 PM
عرفان جان مي گي چند روز بعد از واريز پول ماشينتو تحويل گرفتي
اقا حدود 2 هفته زود دادن


آقا عرفان ضمن تبريك ،ميشه لطف كنين چند تا عكس از زواياي مختلف از ماشينتون بذارين . من تا حالا مشكيشو نديم
چشم تا فردا حتما


سلام به تندريان عزيز من امروز تو نمايندگي نيك كار خودرو تبريز در خيابان رسالت 2 تا تندر 90 E2+LP ديدم يكي سفيد بود يكي ديگه هم نقرهاي كه واقعا E2 +LP محشر وزيبا هستش مخصوصا سفيد كه آنتيك هستش وبعدش پرسيدم كه ايا E2 تحويل ميدن يارو به من گفت اره ولي خيلي محدود گفتن اگه دلتون ميخواد بياين E1 CP SPرو 1 ماهه ميدن ايا به نظر شما اين كارو كنم يا نه مال من E2 هستش ؟ PLEASE HELPPPP

حتما این کارو بکن شک نکن
برو صفحه قبلو یه نگاه بنداز

amir ehsan
26 November 2007, 08:29 AM
اطلاعاتی را که از سایتهای مختلف جهت مقایسه شتاب صفر تا صد چندین خودرو جمع آوری کردم جهت استفاده دوستان ارائه می کنم ولی صحت و سقم اون با همون سایتها.
پژو 405 ---11.9 ثانیه و هیوندا ورونا ---11.5 ثانیه و سمند --11.9 ثانیه و پروتون ویرا ---12.3 ثانیه
ریو --11.6 ثانیه و سیناد--11.7 ثانیه و پراید 14.5 ثانیه و زانتیا 11.1 ثانیه و ال 90 : 10.8 ثانیه
206 موتور جدید- -10.8 ثانیه و ماکسیمااگه اشتباه نکنم 8 ثانیه

aslanchevrolet
26 November 2007, 11:57 AM
سلام به همه
من تازه واردم
ای 2 جلو ÷نجرش کرومیه؟

reza engine
26 November 2007, 12:17 PM
سلام به همه
من تازه واردم
ای 2 جلو ÷نجرش کرومیه؟
تو مشخصاتي كه زمان ثبت نام ايران خودرو داده بود نوشته بود E2 با جلو پنجره كروم
اون موقع فقط E0، E1 و E2 بود و اين هفت تا مدل زاييده نشده بود.

اولين سري كه تحويل دادن مال همكار من كه E2 هم بود، جلو پنجرش كروم نبود. خودش كه اصلا نميدونست فرق اينا تو چيه و قرعه كشي چيه و ...
ميگفت زنگ زدن گفتن بيا پول دوم رو بريز. ( شانسو ميبيني تو رو خدا)
من توجيهش كردم كه بايد جلو پنجرش كروم باشه. تا نمايندگي رفت و اونا گفتن چون كروم موجود نبوده ساده زدن و همين رو هم كه داري محكم بچسب.
اين همكار من هم آدم پيگيري نيبود كه بره امور مشتريان و دادو بيداد كنه و براش فرق نميكنه كروم يا ساده.
حالا اين كه الان چطور ميدن و آيا E2 ميدن من ديگه دنبال نكردم.

amir ehsan
26 November 2007, 12:51 PM
سلام به همه
من تازه واردم
ای 2 جلو ÷نجرش کرومیه؟

لبه پره های جلوپنجره اون آب کرومه و رنگ جلو پنجره همرنگ بدنه است در حالیکه در سایر مدلهای e1 و e0 رنگ آن مشکی است.(من خودم تابحال حداقل 5 تا e2 دیدم ولی قفط رنگ نقره ای بوده تا بحال رنگ نوک مدادی یا مشکی اون که جزو بهترین رنگها نیز هستند ،رویت نکردم ولی فکر می کنم رنگ e2 نوک مدادی با پنجره همرنگ بدنه ،محشر باشه.

mohammad1983
26 November 2007, 01:03 PM
من E2 هستم هنوز اسمم در نيومده ولي از نمايندگي پارس خوردرو دارييم يدونه e2 فول نوك مدادي آزاد ميگيريم.با سند زدن 14.800.000 در مياد.نميندگي 1.5 درصد هم كميسين ميگيره.ميگف رنگ سفيد رنگ لوكس و ماهي يدونه شايد به دستمون برسه.!!!!بر عكس همه جا كه سفيد ساده ترين هست.:icon_excl

aslanchevrolet
26 November 2007, 04:07 PM
معلوم نشده که قرعه کشی مرحله 4 کی انجام میشه؟

reza engine
27 November 2007, 09:03 AM
اين خبر يه كم قديميه ولي من تازه ديدمش.
كسي عكس از جدال تندر ها و يا نظرات رانندگان در مورد تندرها نداره؟
ماشين ها استاندارد بودن يا تغييراتي داشتن؟؟ كسي اونجا بوده؟؟
چهارمين دوره رقابتهاي قهرمان جام پارس خودرو
به گزارش روابط عمومي شركت پارس خودرو، چهارمين دوره رقابت هاي قهرماني كشوري سرعت اتومبيلراني جام پارس خودرو در روز جمعه يازدهم آبانماه در محل پيست اتومبيلراني مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار گرديد از حاشيه اين مسابقات، در جذابترين رقابت، هشت خودروي تندر90 ساخت پارس خودرو در اختيار هشت راننده پيشكسوت قرار گرفت تا يكي از تماشايي ترين مسابقات در روز جمعه شكل بگيرد. در اين مسابقه خسرو مخزني (قهرمان پيشين و داور قديمي)،بيژن رها(قهرمان پيشين)، دارا غزنوي (پيشكسوت اتومبيلراني)،علي رحيمي (قهرمان قديمي و دارنده چند عنوان با فورداسكورت) ،تيمور ريشارد (قهرمان قديمي وكلكسيونر اتومبيل ) و بيوك جديدي (پير اتومبيلراني ايران كه درحال حاضر نيز با 73سال سن)مسابقه مي دهد.
برندگان اين دورعبارتند از : خسرو مخزني به مقام اول دست يافت، وحيد كارزاني دوم و بيوك جديدي به مقام سوم دست يافت .

Navid_Aref
27 November 2007, 10:56 AM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

سايپا و پارس خودرو به ترتيب با توليد 23 هزار و 547 و 14 هزار و 963 دستگاه خودرو 9/99 و 77 درصد از برنامه توليد مهر ماه خود را محقق كردند.
به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيشترين توليد سايپا در مهر ماه مطابق ماه‌هاي گذشته توليد پرايد بود كه با اينكه 792 دستگاه توليد آن نسبت به شهريور كاهش يافت ولي 100 درصد برنامه توليد 21 هزار و 223 دستگاه و حتي بيشتر از آن در مهر ماه حقق كرد.

*توليد زانتيا پنج درصد جلوتر از برنامه
توليد خودرو زانتيا در مهر ماه به هزار و 206 دستگاه رسيد كه نسبت به برنامه توليد هزار و 144 دستگاه آن 105 درصد برنامه توليد محقق شده است.

*11 درصد برنامه توليد ريو محقق نشد
توليد ريو در مهر ماه به هزار و 15 دستگاه رسيد كه از برنامه توليد 1144 دستگاه آن 89 درصد برنامه محقق شد.

*توليد ون كاروان رو به بهبودي
از 44 دستگاه ون كارواني كه مي‌بايست در مهر ماه به توليد برسد سايپا توانست 21 دستگاه از اين خودرو را توليد يعني 48 درصد برنامه را محقق كند توليد اين ون نسبت به شهريور ماه 21 دستگاه افزايش يافت.

*عملكرد پارس خودرو در مهر ماه
از 19 هزار و 550 دستگاهي كه پارس خودرو مي‌بايست در مهر ماه توليد مي‌كرد حدود 14 هزار و 963 دستگاه به توليد رسيد كه بيان گر محقق شدن 77 درصد برنامه توليد اين گروه خودروساز است.

*توليد خودرو‌هاي دو ديفرانسيلي جلوتر از برنامه
با توليد 105 دستگاه انواع خودرو‌هاي دو ديفرانسيل پارس خودرو توانست 152 درصد برنامه توليد مهر ماه خود را محق كند توليد اين گروه خودرو نسبت به شهريور ماه نيز 37 دستگاه افزايش داشته است.

*توليد 240 دستگاه پيكاپ
در حالي كه برنامه توليد پيكاپ در مهر ماه 207 دستگاه بود پارس خودرو 240 دستگاه از اين خودرو را به توليد رساند و 115 درصد برنامه توليد اين خودرو را محقق كرد.

*ماكسيما همچنان پر تقاضا
با اينكه توليد اين خودرو نسبت به شهريور 33 دستگاه كاهش يافت ولي توليد آن 53 درصد جلوتر از برنامه بود و از برنامه 138 دستگاه توليد حدود 212 دستگاه آن به توليد رسيد.

*توليد بيش از 1300 دستگاه تندر 90
با افزايش 469 دستگاه تندر 90 نسبت به شهريور ماه توليد آن در مهر ماه به 1338 دستگاه رسيد كه نسبت به برنامه توليد 4600 دستگاه حدود 29 درصد آن محقق شده است.

*10 درصد توليد پرايد محقق نشد
با توليد 13 هزار و 68 دستگاه انواع پرايد از 14 هزار و 536 دستگاه برنامه مهر ماه 90 درصد از برنامه توليد اين خودرو محقق شد.

گفتني است، توليد مگان كه هم اكنون تا 30 ميليون تومان نيز مدل 2006 آن به فروش مي‌رسد در ‌هاله‌اي از ابهام است و تا مهر ماه آماري از توليد اين خودرو ارائه نشده است.