PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

ehsan53
21 June 2007, 09:16 AM
دوست گرامی نکنه به نظر شما نماینده ی پژو در ایران که مسئول و مدیر عامل این ماشین اسقاط میخواست بشه هم تو توهم بوده؟!!!!!
دیگه اخه ماشینی که بهش اروپایی ها میگن اردک و دیگه هر شرکتی داره میزنتش این حرفارو نداره که!!!!
ایشالله میاد و میبینیم که چه افتضاحیه
من که از نزدیک دیدم چیزی جز زشتی دستگیرم نشد
:icon_mad:

مديريت محترم
شما از يك طرف مدعي هستيد كه بايد تندر بياد تست بشه و فلانو فلان. ولي متاسفانه خودتان غير منطقي قضاوت مي كنيد ايا با قيافه يك ماشين مي شود آن ماشينو رد كرد؟!
آيا مديريت مي تواند هر چه بگه و بقيه نگاهش كنن؟!
حرف شما درسته بايد بياد و امتحانشو تو ايران پس بده هر چند كه جاي ديگه پس داده پس خودتان هم بيخود قضاوت نكنيد!!!
ثانيا لوگان چند سال توليد مي شه و كشورهاي ديگه تستش كردن و ماشين خوبي بوده و حالا سروران گرامي در ايران اگه تست هم نكنن به جايي بر نمي خوره!

بياييد اول خودمان را بي عيب كنيم بعد به ديگران درس دهيم!

pesaremelli
21 June 2007, 09:38 AM
ببینید دوستانی که اینقدر از این ماشین حمایت میکنن احتمالن با در نظر گرفتن قیمت و امکانات و همچنین کیفیت این ماشین این کار رو انجام میدن ولی این رو هم در نظر نمیگیرن که حتی با توجه به امکانات و ......... هیبت لوگان به هیچ وجه هیبت یک خودروی 15 ملیونی نیست و کاملن مشخصه که طراح اصولن هدفش ارزان تمام کردن قیمت ماشینه (البته من از قیاف ه ماشین بدم نمیاد و از طرفداران حضور تندر هستم) ولی تو همون نمایشگاهی که تندر بود یه سمند ال ایکس و یه پرشیا هم بودن که به جرات میگم لوگان در مقابل اونا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و یکی دو کلاس پایین تر به نظر میرسید ولی خوب برای کسایی که کلاس خودرو براشون اهمیت نداره انتخاب فوق العاده ایه

po2ya
21 June 2007, 10:35 AM
دوستان عزیز اینجا جنگل نیست که از قانون جنگل پیروی کنه ! کسی به کسی زور نمیگنه اینجا یه سایت تخصصی هست و باید همیشه بهترین باشه !
وقتی این ماشین هنوز به بازار راه پیدا نکرده یه تاپیک 50 و اندی صفحهای که یه سری موافق و یه سری مخالف درست کردن یکم خنده داره !
همه اطلاعات هم از تووی اینترنت جمع شده کسی حتی یک بار هم به درستی پشت این ماشین ننشسته !
پس بزارید این ماشین درست وارد بازار بشه و همه شما عزیزان که خریداری کردید این ماشین رو به دستتون برسه بعدا این تاپیک 2 باره باز میشه و شما به راحتی و با توجه به قوانین در موردش به بحث بپردازید!
با تشکر تاپیک قفل شد!

po2ya
1 July 2007, 10:56 AM
دوستان تاپیک باز شد !
لطفا در چهار چووب قوانین چون اگه یه مورد اشتباه ببینم باز 2باره قفل میشه !
پس بیشتر دقت کنید و از هر گوونه بحثو جنجال که هیچ پایه علمی و سندیت نداره جدا خودداری کنید !
با تشکر از همه دوستان!

shat
1 July 2007, 03:25 PM
قرعه کشی سری دوم ایران خودرو انجام شده هرکی می خواد ببینه اسلمی رو به لینک زیر برود
توی این سری ایران خودرو به دوهزار نفر را می ده
[Only registered and activated users can see links]

اینم قرعه کشی پارس خودرو

سود انباشته
1 July 2007, 06:48 PM
دوستان تاپیک باز شد !
لطفا در چهار چووب قوانین چون اگه یه مورد اشتباه ببینم باز 2باره قفل میشه !
پس بیشتر دقت کنید و از هر گوونه بحثو جنجال که هیچ پایه علمی و سندیت نداره جدا خودداری کنید !
با تشکر از همه دوستان!
سلام
با تشکر ویژه از جنابعالی و سایرین

از تمامی دوستان خواهشمند هست جهت رفاه حال یکدیگر لطفا از بحث و جدال بی مورد جدآ خودداری نمایید تا باردیگر شاهد قفل تاپیک نباشیم.

این تاپیک به خاطر پتانسیل بالای ان اعتبار ویژه ای به تالارگفتمان PHALLS می بخشد.:lover:

با تشکر فراوان

khafan_boy
1 July 2007, 08:09 PM
سلام خدمت همه بچه های phalls
من تاحالا اینجا پست نداده بودم و این اولین بارم هست.
فقط مطالبی که دوستان می گفتن رو می خوندم و این موضوع رو پیگیری می کردم.
الانم چون اسممون در سایت پارس خودرو اومده گفتم بگم شاید بد نباشه.
یه e1 ثبت نام کرده بودیم، رفتیم نمایندگی گفتن هنوز لیست اسامی برای ما نیومده. فعلا هیچ اطلاعاتی در مورد زمان تحویل خودرو و دعوتنامه و این چیزا نه تو سایت پارس خودرو هست و نه اینکه نمایندگیا اطلاعی دارن. تنها چیزی که هست یه لوگان تو نمایندگی سایپا هست که اونم تازه چند روزه آوردن.
به محض دریافت اطلاعات بیشتر اونو در اختیار دوستان هم میذارم.
موفق باشید.

faraz45
2 July 2007, 08:43 AM
تا پايان سال
تجهيز و توسعه نمايندگي هاي مجاز ايران خودرو براي ارايه خدمات به مالكان تندر 90
ستاد خبری ايران خودرو 10/4/1386
[Only registered and activated users can see links] 30 نمايندگي مجاز در 15 شهر كشور آماده ارايه خدمات به مشتريان تندر90 ايران خودرو هستند.

علي نمكين، معاون شبكه فروش و خدمات پس از فروش شركت ايران خودرو اظهارداشت: براساس برنامه ريزي انجام شده تا پايان سال تعداد 160 نمايندگي ديگر در 10 شهر كشور براي ارايه خدمات پس از فروش خودرو هاي تندر 90 ايران خودرو تجهيز يا راه اندازي مي شوند.

وي گفت: شبكه خدمات پس از فروش ايران خودرو يك سال قبل از ورود تندر 90 اين شركت به بازار كليه واحدهاي خود را براي ارايه خدمات مطلوب و بهينه به مشتريان ايران خودرو آماده كرده بود.

نمكين ادامه داد: در اين مدت كليه كارشناسان فني نمايندگي هاي منتخب به مدت 6 هفته با آموزش هاي تخصصي خود را براي ورود تندر 90 آماده كردند.

معاون شبكه فروش و خدمات پس از فروش شركت ايران خودرو با بيان اينكه كليه نمايندگي هاي منتخب ايران خودرو به دستگاه هاي عيب ياب و ابزار مخصوص لازم جهت تعميرات مجهز شده اند اظهار داشت: سالن هاي صافكاري و نقاشي مطابق استاندارد ايران خودرو و شركت رنو به كوره رنگ و جيك شناسي و دستگاه هاي نقطه جوش جهت تعمير خودرو ها مجهز شده اند.

وي اضافه كرد: فضاي پذيرش اين تعميرگاه ها به امكانات رفاهي در خور مشتريان ايران خودرو تجهيز شده است و به كارشناسان فروش و پذيرش جهت راهنمايي مشتريان آموزش هاي لازم در راستاي چگونه برخورد كردن و احترام گذاشتن به مشتري داده شده است.

اين مقام مسوول گفت: با توجه به برنامه توسعه شبكه خدمات رساني تندر90 كه به صورت دو ساله برنامه ريزي شده است در بازده زماني سه ماهه شبكه خدمات اين خودرو متناسب با افزايش فروش گسترش خواهد يافت.

گفتني است،تهران كد نمايندگي هاي(1011،1034،1121،1136،1160،1069،1105،1155و1010)، درتهران حومه(1237و1204)،درمشهد(3011،3015 و3060)،دراصفهان(2046،2060،4002و2032)،در شيراز(2222 و2211)،دراهواز(2420و2503)، در رشت(1970و1977)،در همدان (1507 و1603)، دركرمان (4114)ودر ساري (3327) آماده خدمات به مشتريان تندر 90 ايران خودرو هستند.

mm_ley
2 July 2007, 10:58 AM
دوستان با عرض سلام

من يه سوال داشتم: اگر تو ليست برندگان ايران خودرو دقت كنيد شماره مشتري قيد شده است كه
با پيش شماره هاي 7 يا 8 شروع شده كه همه تقريبا تو يه رنج هستش

ولي توي فرم ثبت نام من از ايران خودرو يك عدد 123474285ثبت شده كه آن هم شماره فرم است
و عددي به نام شماره مشتري نيست آيا اين شماره مشتري را خود ايران خوردو تعيين مي كند؟

ممنون ميشم جواب دهيد

saedraz
2 July 2007, 11:05 AM
دوستان با عرض سلام

من يه سوال داشتم: اگر تو ليست برندگان ايران خودرو دقت كنيد شماره مشتري قيد شده است كه
با پيش شماره هاي 7 يا 8 شروع شده كه همه تقريبا تو يه رنج هستش

ولي توي فرم ثبت نام من از ايران خودرو يك عدد 123474285ثبت شده كه آن هم شماره فرم است
و عددي به نام شماره مشتري نيست آيا اين شماره مشتري را خود ايران خوردو تعيين مي كند؟

ممنون ميشم جواب دهيد

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به سایت sales.ikco.com و انتخاب قسمت پیگیری مراحل خرید خودرو استعلام وضعیت یک قرارداد و ورود شماره قرارداد و شماره شناسنامه شماره مشتری خود را پیدا کنید.

mm_ley
2 July 2007, 03:53 PM
دوست عزيز من

من برگه قرارداد را دارم شماره فرم را وارد مي كنم و شماره شناسنامه را هم وارد مي كنم

ولي ميگه موجود نيست:icon_razz

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به سایت sales.ikco.com و انتخاب قسمت پیگیری مراحل خرید خودرو استعلام وضعیت یک قرارداد و ورود شماره قرارداد و شماره شناسنامه شماره مشتری خود را پیدا کنید.

ممنون دوست عزيز مشكل حل شد

khafan_boy
2 July 2007, 09:50 PM
سلام به همگی
من امروز دوباره رفتم نمایندگی سایپا ببینم جریان چیه و کی دعوت نامه میاد و از این حرفا.
از طرف که سوال کردم گفت هنوز لیست اسامی قرعه کشی دوم برای ما فکس نشده (یعنی هیچکسم از روز قرعه کشی تاحالا وقت و حوصله رفتن تو سایت و یه پرینت ناقابل رو نداشته :icon_twis). فعلا که خبری نیست. گفت بهتون خبر می دیم (زمانش اصلا معلوم نیست)
در مورد آپشن ها هم گفت همون E1 معمولی رو بهتون میدن و اصلا هیچکدوم از آپشن ها رو فعلا تولید نکردن. همین معمولی رو هم بگیرید باید خیلی خوشحال باشید.
اینجوری که پیداست حالا حالا ها خبری از دعوتنامه نیست چه برسه به تحویل.
این هم از آخرین اخبار.
بازم خبر جدیدی شد حتما شما رو در جریان قرار میدم.

سود انباشته
4 July 2007, 12:26 PM
سلام
فعلا من که جز اولویت اول هستم و پول را در 10 خرداد واریز کردم هیچ خبری نیست چه برسه به مرحله دوم!!!!!!!!!!!!!!
احتمالا 30 تیر تحویل بدن!

homo
4 July 2007, 04:33 PM
سلام
من اسمم تويه سری دوم ایران خودرو هستش توی سايت واسم این زده

سود انباشته
4 July 2007, 04:40 PM
بالاخره دعوت نامه های تندر 90 ثبت نامی ایران خودرو صادر گردید:

دوستان میتونند جهت دریافت دعوت نامه به نمایندگی مراجعه کنند.

homo
5 July 2007, 06:09 PM
سلام
امروز زنگ زدم نمايندگي اول كه گفت اسم شما تو ليست ما نيست با كلي دليل وشماره قرارداد وشماره مشتري كه دادم گفت اسمتون هست .گفتم واسه دعوت نامه كي مراجعه كنم گفت معلوم نيست باهاتون تماس ميگيريم

سود انباشته
6 July 2007, 11:29 AM
دعوت نامه من که 8 خرداد صادر شده بود خبر نداشتند من 9 خرداد مراجعه کردم و خودم دعوت نامه را تحویل گرفتم و انها 12 خرداد تازه یادشان افتاده بود که به دیگران زنگ بزنند!

paykan52
8 July 2007, 09:59 AM
من دیروز یه e2 سفید در گرگان دیدم بدون اغراق میگم قیافه نداره نه از جلو و نه از عقب . یعنی یه طوریه . در نگاه اول تو ذوق میزنه از لحاظ قیافه از سمند و پژو و ریو و ... و تا حدودی پراید هم پایینتره و از طرفی انگار از دو طرف فشارش دادند. از ریو اصلا بزرگتر بنظر نمی رسه. شاید بشه گفت:اگر قیافه ظاهری برا کسی ملاکه باید سراغ یه ماشین دیگه بره . ببخشید که ناراحت کننده بود ولی من که تقریبا خوش سلیقه هستم در دید اول که حالم گرفته شد-فقط یه خوبی داره که بعد از تحویل کسی چشمت نمیزنه . اگه از اول ماشینو نشان میدادند کمتر استقبال میشد . نقطه قوتش فقط موتورشه . نمیدونم انشاالله بعد از تحویل(البته بعد از در آمدن اسمم در قرعه کشی) نگهش دارم یا بفروشمش . خانمم بعد از دیدنش پاشو تو یه کفش کرده که باید بفروشیمش و یه سمند یا پرشیا بگیریم .................!!!!!

mm_ley
8 July 2007, 11:00 AM
البته دوستان يك نكته را به ياد داشته باشيد

قيافه ماشين معمولا سليقه اي هستش و هر كسي ممكنه از ماشيني خوشش بياد كه طرف ديگه
اصلا اون ماشينو نپسنده به هر حال همه دوستان نظر شخصي خود رو عنوان كردن . و به همه نظر ها بايد احترام گذاشت.

emad62
8 July 2007, 03:46 PM
امیدوارم تکراری نباشه:

ليفلت الکترونِيکي رنو تندر 90 STD
ليفلت الکترونِيکي رنو تندر 90 DLX Comfort
ليفلت الکترونِيکي رنو تندر 90 SLX
بوروشور الکتروني تندر 90
ميني سايت رنو تندر 90

اینهم آدرسش: [Only registered and activated users can see links]

=======
هنوز کسی از قیمت LP خبر نداره؟

homo
9 July 2007, 09:49 AM
از دوستانی که سری دوم ایرانخودرو اسمشون هست کسی واسش دعوت نامه اومده

faraz45
9 July 2007, 10:36 AM
=======
هنوز کسی از قیمت LP خبر نداره؟

قیمت تمام شده تندر در مرحله اول قرعه کشی به شرح زیر بوده است:
E0، هشت‌ ميليون و هفتصد‌هزار تومان،
E0كولردار، 9‌ميليون و 147‌هزار تومان،
E1، ده ‌ميليون و 660‌هزار تومان،
E1CP ده ‌ميليون و 176‌هزار تومان،
E1CPSC ده‌ ميليون و 897‌هزار تومان،
E2 يازده ‌ميليون و 205‌هزار تومان
E2LP يازده ‌ميليون و 926‌هزار تومان

faraz45
9 July 2007, 11:49 AM
با سلام.
فکر میکنم قیمت مدل E1CP ده میلیون و 776هزار تومان درست باشد. احتمالا منبع خبر اشتباه کرده. ببخشید!!:icon_neut

homo
9 July 2007, 01:34 PM
قیمت تمام شده تندر در مرحله اول قرعه کشی به شرح زیر بوده است:
E0، هشت‌ ميليون و هفتصد‌هزار تومان،
E0كولردار، 9‌ميليون و 147‌هزار تومان،
E1، ده ‌ميليون و 660‌ هزار تومان،
E1CP ده ‌ميليون و 176‌هزار تومان،
E1CPSC ده‌ ميليون و 897‌هزار تومان،
E2 يازده ‌ميليون و 205‌هزار تومان
E2LP يازده ‌ميليون و 926‌هزار تومان

سلام
دوست عزيز فكر كنم قيمتاي e1مورد داره e1 معممولي گرونتره از e1cp ؟ اگر هم e1cp همون 776 هزارتومان باشه اختلاف 100هزار تومان بايد بيشتر باشه

emad62
9 July 2007, 01:56 PM
این قیمتها واقعی نیست.
دوستان لطف کنید اخبار را با منبع موثق در تاپیک قرار دهید.

faraz45
9 July 2007, 02:12 PM
جناب emad62.
من قیمتها رو از خودم ننوشتم. احتمالا قیمت مدل پایه E1 رو منبع اشتباه کرده. مطمئن باشید من هرگز بدون منبع مطلبی نمینویسم. این مطلب در روزنامه و سایتهای خبری نهم تیرماه نوشته شده بود.
یکی از منابع خبر:

reza engine
9 July 2007, 04:33 PM
من سوار يه E2 شدم و يه كمي كنار رانندش نشستم، بعدش هم كلي اين ور و اون ورشو بر انداز كردم، اومده بود دزدگير وصل كنه، يه دو سه ساعتي مهمونه ما بود.
يه چيزي كه قبلا اصلا بهش توجه نكرده بودم، تنظيم چراغهاي جلو از داخل بود. خيلي جالبه كه دستيه، يعني با سيم انجام ميشه.

emad62
9 July 2007, 06:37 PM
جناب emad62.
من قیمتها رو از خودم ننوشتم. احتمالا قیمت مدل پایه E1 رو منبع اشتباه کرده. مطمئن باشید من هرگز بدون منبع مطلبی نمینویسم. این مطلب در روزنامه و سایتهای خبری نهم تیرماه نوشته شده بود.
یکی از منابع خبر:

با تشکر از شما آقا محمد که این قیمتها رو برای ما قرار دادید. در اینکه شما از خودتون خبر نمینویسید شکی نیست من فقط عرض کردم منبع خبر رو هم بفرمایید.امیدوارم سوء تفاهم نشده باشه:icon_surp

=======================
این هم خبری دیگر در خصوص تعویق در تحویل تندر90 و پیامدهای آن از زبان رییس ایرانخودرو:
منطقي:ايران خودرو در صورت تاخير درتحويل تندر‪ ۹۰‬به متقاضيان خسارت مي‌دهد
تهران ([Only registered and activated users can see links])، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۶/۰۴/۱۸‬ [/URL]
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]داخلي (javascript:history.back();). اقتصادي ([Only registered and activated users can see links]). صنعت ([Only registered and activated users can see links]). خودرو ([Only registered and activated users can see links]).
مديرعامل ايران خودرو گفت: اين شركت در صورتي كه نتواند به تعهدات خود در مورد تحويل "تندر ‪ "۹۰‬تا پايان امسال عمل كند، يا خودروي جايگزين به ثبت نام‌كنندگان مي‌دهد و يا خسارت ناشي از تاخير را مي‌پردازد.
" منوچهر منطقي" روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود:در صورت تامين قطعات از سوي رنو پارس ، ايران خودرو بدون ترديد به تعهدات خود عمل مي‌كند و تا پايان سال جاري خودروي ‪ ۵۰‬هزار متقاضي تندر ‪ ۹۰‬را تحويل مي- دهد.
وي در ادامه اظهار داشت : در صورتي كه ايران خودرو به دليل تاخير در انجام تعهدات بخواهد خسارت به ثبت نام‌كنندگان بپردازد ، براساس قراردادي كه با رنو پارس داريم ، بخشي از اين خسارت را بايد رنو پارس بپردازد.
مديرعامل شركت ايران خودرو در مورد كند بودن تحويل " تندر ‪ " ۹۰‬به ثبت نام‌كنندگان گفت: روند تحويل اين خودرو به مشتريان در ماه‌هاي آينده شتاب خواهد گرفت و در قرعه‌كشي‌هاي بعدي تعداد نفرات انتخاب شده به سه هزار و ‪ ۶۰۰‬تا پنج هزار نفر در هر نوبت قرعه كشي افزايش خواهد يافت .
گفتني است ، ‪ ۷۲‬هزار متقاضي بهمن ماه ‪ ۸۵‬با پرداخت مبلغ ‪ ۵۰‬ميليون ريال براي خريد "تندر ‪ "۹۰‬در دو شركت ايران خودرو و سايپا ثبت نام كردند كه تحويل خودروهاي آنها بر اساس قرعه‌كشي به مرور انجام خواهد شد.
از ميان ‪ ۷۲‬هزار متقاضي خريد تندر ، ‪ ۵۰‬هزار نفر از متقاضيان ، ايران خودرو را انتخاب كرده‌اند.
تاكنون دو نوبت قرعه كشي انجام شده كه در مرحله اول كه ‪ ۲۶‬ارديبهشت سال جاري انجام شد، هر يك از دو شركت اسامي يك هزار و ‪ ۲۰۰‬نفر را اعلام كردند.
در قرعه‌كشي نوبت دوم براي تحويل تندر ‪ ۹۰‬نيز كه اوايل تير ماه ‪ ۸۶‬انجام شد ، ايران خودرو اسامي ‪ ۲‬هزار نفر از متقاضيان را اعلام كرد به اين ترتيب با گذشت نزديك به چهار ماه از سال، ايران خودرو اسامي سه هزار و ‪ ۲۰۰‬نفر را از ميان ‪ ۵۰‬هزار متقاضي اعلام كرده و بقيه متقاضيان كه تعداد آنها به ‪ ۴۶‬هزار و ‪ ۸۰۰‬نفر مي‌رسد ، منتظر قرعه‌كشي‌هاي آتي هستند.
===========
قضاوت در مورد معنی جملات خودروی جایگزین و پرداخت خسارت که مدتها قبل انتظارش میرفت با شما دوستان عزیز :icon_cool ...!!!
هر روز که از این قضیه ی تولید تندر میگذره بیشتر به این کاریکاتور علاقمند میشم:

emad62
10 July 2007, 12:36 AM
حتماً شما هم آگهی کوتاهی که از چند شبکه در مورد تندر جدید پخش شد رو شنیدید.
که در یک جمله ی کوتاه میگوید"تندر جدید در راه است"
من واقعاً گیج شدم ! اینا فعلا برای تولید ماشینای ثبت نامی سال قبل هنوز هیچ کار مشخصی انجام ندادند.هنوز تو تولید قبلی ها موندن تعداد تندرهایی که ایران خودرو در روز تولید میکنه حتی از تعداد انگشتهای یک دست هم کمتره حالا میخوان لوگان سدان که بمراتب تولیدش از این مدل معمولی سخت تره رو تولید کنند! نکنه باز میخوان با این حربه ی جدید سر یه عده ی دیگه رو شیره بمالند. جالب اینجاست که همین دیروز منوچهر منطقی رییس ایران خودرو غیر مستقیم از شکست تولید انبوه صحبت کرده بود حالا امروز میخواد lOGAN SEDAN تولید کنه...
بنظر من این پروژه بهمراه ایران خودرو رو باید در بخش ویژه ی کتاب رکوردهای گینز ثبت کرد...

این هم خبرش:

تعداد مشاهده : 3 بار کد خبر : DEN- 54071 تاريخ چاپ : سه شنبه 19 تير 1386

رويداد
ون تندر 90 ايران‌خودرو پاييز امسال وارد بازار مي‌شود
به گزارش روابط عمومي ايران‌‌خودرو - ون 7‌نفره تندر90 (R90) يكي از محصولات پلت فرم مشترك X90 با قيمت 13 تا 15‌ميليون توماني پاييز امسال عرضه خواهد شد. </B>
منوچهر منطقي مديرعامل ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: شركت ايران خودرو در راستاي اهداف بلند مدت صنعت خودرو پس از توليد محصول تندر90، توسعه همكاري خود را با رنوـ نيسان در ارائه ساير مدل‌هاي محصول پلت فرم X90 در دستور كار قرار داده است. وي اضافه كرد: ارائه ون تندر90 (90R) با پلت فرم X90 مبني‌بر خودروهاي سواري كار LCV با توجه به راهبرد كلان‌كشور در توسعه ناوگان حمل‌و‌نقل عمومي در الويت برنامه توليد شركت ايران خودرو قرارگرفت. منطقي در خصوص تجهيزات نصب شده بر روي اين خودرو گفت: اين خودرو مجهز به سيستم تهويه هوا، فرمان هيدروليك و كيسه ايمني هوا است.وي هدف توليد اين خودرو را پوشش دادن بخشي از نياز سيستم حمل‌و‌نقل عمومي، واحدهاي تجاري متوسط و كوچك و بازار خودروهاي مصرفي شامل خانوارهاي پر جمعيت عنوان كرد.
مديرعامل ايران خودرو اظهار داشت: اين خودرو براي اولين بار در بازار ايران و سپس در ساير بازارهاي هدف صادراتي عرضه خواهد شد.منطقي ادامه داد: علاوه بر پوشش بازار داخل و توليد در كلاس جهاني محصولات جديد پلت فرم مشترك X90، ايران خودرو توانايي جذب گسترده بازارهاي صادراتي را در حجم بالا دارد.وي در خصوص توليد اين خودرو گفت: بر اساس هدف‌گذاري انجام شده اين خودرو در ابتداي توليد با بيش از 50‌درصد ساخت داخل توليد خواهد شد وبا توجه به بهره‌گيري از تيراژ اقتصادي و پلت فرم مشترك اين درصد قابل افزايش خواهد بود.مديرعامل ايران خودرو گفت: با توجه به همكاري ايران خودرو با شركت رنو جهت توسعه مشترك محصول وانت اين شركت تا سال 88 معادل 25‌درصد از كل توليدات خود را به محصولات اين پلت فرم اختصاص خواهد داد. </B>
=============
دوستان گرامی حتماً منظور جناب منطقی از "اهداف بلــــــــــــــــند مدت صنعت خودرو" رو عمیقا درک کردید! منظور ایشان نه تنها در شعار بلکه در عمل به اثبات رسید و اکنون بخوبی در جامعه ملموس است.یکی از مصادیق اهداف بلند مدت شاید تولید خودرو در دراز مدت باشد توضیح اینکه در جوانی ثبت نام کن و در میانسالی تحویل بگیر! و این مدت دراز و بلندی است .
یکی دیگر از مصادیق این مهم اینست که با گذشت زمان از آغاز پروژه نه تنها اهداف دراز مدت تعریف میشود بلکه خودرو ها نیز از این هدف بی نصیب نمانده و با گذشت زمان دراز تر میشوند ... اما بخت و اقبال آنها هر روز کوتاه تر!
ســـــــــــــــــمند ســـــــــریر و تنـــــــــــــــــــــــــــدر جــــدیـــد از این جمله اند...

faraz45
10 July 2007, 08:57 AM
من سوار يه E2 شدم و يه كمي كنار رانندش نشستم، بعدش هم كلي اين ور و اون ورشو بر انداز كردم، اومده بود دزدگير وصل كنه،
از دوستان کی راجع به ایموموبیلایزر(سیستم ضد سرقت الکترونیکی) مطلب میدونه و آیا به همون معنی دزدگیره یا نه؟ اگه جواب مثبت باشه وصل کردن دزدگیر چه معنایی داره؟!

paykan52
10 July 2007, 01:14 PM
امروز یه e1 نقره ای که در نمایندگی پارس خودرو در گرگان گذاشته بودند رو از نزدیک دیدم ظاهرا" از اون e2 سفید که چند روز پیش دیدم خوش قیافه تر بود از عقب و کنار بهتر بود ولی از جلو تعریفی نداره !
نکته جالب فضای زیاد صندوق عقب بود بنظرم اگر از سمند بیشتر نباشه کمتر نیست . فضای داخل خوبه ، عقب مثل 405 جادره ، وقتی پشت فرمان روی صندلی نشستم کاملا" جادار بود ، احساس خوبی پشت فرمان داشتم ؛ در ها مثل 405 دو مرحله ای بسته میشه ، ابعاد لاستیکها مثل سمنده ، موتور مدرن بنظر میرسه ، کلا" از جلو روی ماشین کار نشده و اتصالات اهرمی کاپوت در قسمت بالا پشت برف پاک کن دیده میشه ، استحکام بدنه با زدن انگشت به بدنه مشخصه . ... تا بعد.

reza engine
10 July 2007, 01:43 PM
از دوستان کی راجع به ایموموبیلایزر(سیستم ضد سرقت الکترونیکی) مطلب میدونه و آیا به همون معنی دزدگیره یا نه؟ اگه جواب مثبت باشه وصل کردن دزدگیر چه معنایی داره؟!

تفاوت دزدگیر با ایموبیلابیزر در این است که دزدگیر صرفا آلارم می دهد و خودرو و اشیای درون آن را محافظت می کند ولی در ایموبیلایزر امکان جابجایی خودرو را سلب می کند..
خيلي از ماشينها مثل 206 هم ايموبيلايزر دارن ولي به خاطر امكانات اضافي كه دزدگير در اختيارشون قرار ميده، اقدام به نصب دزدگير مي كنن.
الان دزدگيرهاي تصويري مثل ماجيكار اطاعات كاملي از وضع خودرو پارك شده به شما ميده.
يه ضعف بزرگ لوگان اينه كه در صندوق عقب حتما بايد با كليد باز بشه. كه تو پرايد و پژو هم اين چنين نيست. يعني هر چي از صندوق مي خواي بايد ماشين رو خاموش كني و پياده شي بري با كليد بازش كني.
با نصب دزدگير ميتوني از روي كنترل دزدگير با اشاره يك دكمه در رو باز كني.
من فقط به خاطر همين آخري با نصب دزدگير رو تندر موافقم. بقيه امكاناتش كه زياد به كارم نمياد.

homo
10 July 2007, 02:00 PM
سلام دوستان
چه دزد گيري رو واسه l90 e1پيشنهاد ميديد؟ ماجيكار بهتره يا مارك ديگه حالا اگه ارزونتر كه خوب باشه چي پيشنهاد ميديد.سيم كشي وخراب كاري چقدر داره ضمنا يه ضبط jvc 3000 كه vcd هم هست دارم ميخام بزارم روش نميخام سيم كشي ماشين وسوكتاش دست بخوره امكانش هست؟
ممنون

reza engine
10 July 2007, 02:37 PM
امروز یه e1 نقره ای که در نمایندگی پارس خودرو در گرگان گذاشته بودند رو از نزدیک دیدم ظاهرا" از اون e2 سفید که چند روز پیش دیدم خوش قیافه تر بود .
از بيرون كه اين E1 و E2 تقريبا به هم شبيه هستن!!! تازه E2 پروژكتور جلو هم داره كه به قيافش كمك زيادي كرده. تو پستي كه راجع به E2 نوشته بودي، بيشتر ابعاد و قيافه رو مورد انتقاد قرار دادي، حالا چه جوري E1 خوش قيافه تره براي من جاي سوال داره.
البته قصد من تعريف از اين ماشين نيست، خودم كه توش نشستم اصلا كيفيت قطعات پلاستيكي داخل، سقف، موكت كف ماشين، دستگيره ها و از همه مهمتر نوارهاي لاستيكي دور در ها تاييد نمي كنم. در همه اين موارد 405 به مراتب بهتره. ولي موتور و گيربكس واقعا معركه بود. دنده به قدري راحت در جاي مشخص خودش در هر دنده اي قرار مي گرفت كه از رانندگي لذت مي بردم.

reza engine
10 July 2007, 02:48 PM
سلام دوستان
چه دزد گيري رو واسه l90 e1پيشنهاد ميديد؟ ماجيكار بهتره يا مارك ديگه حالا اگه ارزونتر كه خوب باشه چي پيشنهاد ميديد.سيم كشي وخراب كاري چقدر داره ضمنا يه ضبط jvc 3000 كه vcd هم هست دارم ميخام بزارم روش نميخام سيم كشي ماشين وسوكتاش دست بخوره امكانش هست؟
ممنون
اين تندر E2 كه من سوارش شدم، رو ماشين قبليش ماجيكار داشت و باز كرده بود و داده بود يكي از آشناهاش كه تو كار لوازم ماشين بود، براش رو تندر ببنده و همچنين يه ضبط CD دار.
به گفته رانندش كل سيستم برق به هم ريخته بوده و مشكلات زيادي براش درست كرده. نمايندگي هم پذيرش ماشين رو منوط به باز كردن دزدگير و ضبط كرده بود و يه جرياناتي كه بماند.

حتما اگه مي خواين ببندين در مورد ماجيكار به نمايندگي هاي مجازش خصوصا اصليهاش مراجعه كنيد و حتما از نصاب سوال كنيد كه رو تندر ديگه اي بسته و يا دوره نصب واسه اين ماشين ديده يا نه؟
ماشين بيچاره رو مثل موش آزمايشگاهي ندين دستشون تا تازه بخوان ياد بگيرن. تازه ميتونيد با نمايندگي اصليش تماس بگيرين و از مسول نصب و آموزش بپرسيد كه كدوم نمايندگي رو واسه اين كار توصيه ميكنه؟
من خودم توصيه ام به شما اينه كه اگه الان تحويل گرفتيد يه كم صبر كنيد تا نصاب ها با سيم كشي اين ماشين آشنا بشن و دردسري واسه شما دوست عزيز پيش نياد.

homo
12 July 2007, 06:17 PM
سلام دوستان
امروز دعوت نامه من اومد قیمت با احتساب سود تا اخر شهریور واحتمال واگذاری هم تا شهریور 99506000 شده .یه مورد که هست زمان تحویلش که تا شهریوره هیچی رنگای انتخابیش عوض اینکه زیاد شه قرمزاضافه شده وخاکستری متالیگ گم شده من خاکستری میخام باید چیکار کنم؟ چون رنگا رو فقط نقره ای مشکی سفیدصدفی وقرمز نوشته

hossein68
13 July 2007, 07:16 PM
سلام دوستان من یه مدتی بود نبودم
مطالبی رو که برخی از دوستان نوشته بودند رو خوندم صحبت از دزدگیر شد اگر به نوشتهای قدیمی یه سری بزنید میبینید من اشاره کردم که دزدگیر فابریک ال۹۰ قبل ز خودش به بازار اومده و حتی توپی فرمان اسپورت و روغن موتور ویژه .پسر عمه های من تو کار لوازم ماشین هستند یه بار که به مغازه اونها رفتم یه لحظه نگاهم به یک دزدگیر جلب شد که روش نوشته بود
L90 و برای من هم جالب شد ازش پرسیدم گفت دزدگیر فابریک ال۹۰ هست کمی روش رو خوندم البته ما سوادمون قد نمیده انگلیسی بخونیم ولی یه چیزهایی از توش در اوردم و فهمیدم بله این دزدگیر به صورت فابریک و سازگار با این خودرو هست و بدون هیچ مشکلی روی این خودرو نسب میشه قیافه ی
قابل قبولی هم داشت و به نظر با کیفیت میومد .

homo
13 July 2007, 08:50 PM
سلام
میشه لطفن اسم این دزد گیرو بگید یا آدرس مغازه پسر عمتونو بدید ؟

سود انباشته
13 July 2007, 11:43 PM
به نظر میاد که تحویل تندر90 از 17 تیر ماه به مشتریان شروع شده است و کارخانه فعلا رنگ نقره ای فقط را تحویل میدهد!!!!!!
و مال من که رنگش خاکستری متالیک هست فعلا خبری نیست و همانظوری که جناب hemo فرمودند رنگ خاکستری در دعوت نامه قرعه کشی مرحله دوم قید نگردیده است.

hossein68
14 July 2007, 11:10 AM
سلام
میشه لطفن اسم این دزد گیرو بگید یا آدرس مغازه پسر عمتونو بدید ؟
گل من یه توکه پا بلند شو بیا شهر خوی بلوار مطهری بالاتر از نمایندگی مزدا روبروی کارواش ملت
مغازه فردین ماکویی .بیا اونجا می بینی.
در ضمن پسر عمه ام هست نه پسر عموم آدرس مغازه اون یکی هم
باز بلوار مطهری روبه روی گاراژ گیتی پایین تر از میدون مغازه ماکویی

hossein68
14 July 2007, 11:20 AM
آقای سودانباشته مگه هنوز ال۹۰ شما رو ندادند ؟ واقعا متاسفم مثل اینکه قرار نیست ماشین بدهند

faraz45
14 July 2007, 02:01 PM
سلام دوستان
امروز دعوت نامه من اومد قیمت با احتساب سود تا اخر شهریور واحتمال واگذاری هم تا شهریور 99506000 شده .یه مورد که هست زمان تحویلش که تا شهریوره هیچی رنگای انتخابیش عوض اینکه زیاد شه قرمزاضافه شده وخاکستری متالیگ گم شده من خاکستری میخام باید چیکار کنم؟ چون رنگا رو فقط نقره ای مشکی سفیدصدفی وقرمز نوشته

با سلام و عرض تبریک به شما دوست عزیز.
امیدوارم هرچه زودتر ماشینتو تحویل بگیری و ازش استفاده کنی. ولی یه سوال داشتم و اون اینکه آیا قیمت اعلام شده مربوط به E1 بدون آپشنه؟ و آیا امکان انتخاب آپشنهای CP و SP رو بهتون پیشنهاد کردن یا نه؟ و اگه جواب مثبته لطفاً قیمتهارو اعلام کنید. درضمن امیدوارم نهایتاً رنگ مورد علاقه تون رو تحویل بگیرید.

سود انباشته
14 July 2007, 04:14 PM
آقای سودانباشته مگه هنوز ال۹۰ شما رو ندادند ؟ واقعا متاسفم مثل اینکه قرار نیست ماشین بدهند
سلام
امروز شنبه 23 تیر ماه 1386 هست و فعلا خبری نیست!

homo
14 July 2007, 08:46 PM
سلام
امروز رفتم پولو ريختم سود تا پايان شهريور حساب شده رنگ هم اجبارا نقره اي انتخاي كردم چون گفتند همينه كه هست از آپشن هم خبري نبود

ar1358
14 July 2007, 11:34 PM
با وجود مشکلاتي كه در توليد تندر 90 به وجود آمده بود خوشبختانه توزيع آن به خوبي پيش مي رود
شنبه، 23 تير 1386
ساعت: 12:44 Saturday, July 14, 2007
كد خبر: 36342

به گزارش خبر خودرو ، عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت :با وجود مشکلاتي كه در تولید تندر 90 به وجود آمده بود خوشبختانه توزیع آن به خوبي پيش مي رود .

احمد بزرگیان در گفت و گو با خبرنگار خبر خودرو گفت : قیمت خودروی تندر 90 منطقی نمی باشد و باید کاهش يابد .

وی افزود : متاسفانه این خودرو با قیمت بیش از 40% به فروش رسیده در صورتی که قیمت آن بايدتا 6 ميلیون تومان کاهش پیدا کند . از سازمان بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان انتظار می رود این قضیه را جدی بگیرند .

بزرگیان در رابطه با افزایش قيمت خودرو گفت : اگر قرار باشد قیمت خودرو را عرضه و تقاضا تعیین کند , قیمت خودرو باید تا یک ميلیون تومان کاهش مي يافت ولی متاسفانه قیمت خودرو به صورت علمی تعیین نمی شود و فقط به وسیله دلالان بازار تعیین شده و خودرو سازان از این قضیه استقبال می کنند.

وی افزود : به دليل سهميه بندي بنزين و افزايش قيمت خودرو مسافرتها طبق آمار 30% کاهش پیدا کرده لذا تقاضا برای خودرو پایین است و باید قیمت خودرو کاهش پیدا مي كرد در حالي كه با افزايش قيمت خودرو مواجه شديم .

ایشان خاطر نشان کرد : در طرح تحقیق و تفحص توجه جدی به امر خدمات پس از فروش شده و خوشبختانه موارد متعددی ذکر شده و راهکارهايی به اين منظور ارائه شده است و میزان سود در لیزینگ و شیوه کار مورد بررسی قرار گرفته است.

وی در پایان افزود : قطعا" این طرح به نفع خودرو سازان است زیرا به معنای مچ گیری نيست در حقیقت به معنای بررسی عملکرد یک دوره زمانی خاص از فعالیتها و پیدا کردن مشکلات و بعضی از تخلف ها که قاعدتا" در سازمانها صورت مي پذيرد مي باشد .

homo
16 July 2007, 01:55 PM
سلام دوستان جريان اين دعوت نامه ها چيه؟ (شهريور) :icon_razz

emad62
17 July 2007, 01:32 AM
تاريخ چاپ : سه شنبه 26 تير 1386
اخبار كوتاه
فروش مدل جديد تندر در ايران

ايسنا- فروش مدل جديد تندر كه قرار است ازسوي ايران‌خودرو آغاز شود، در سال‌جاري انجام مي‌شود و توليد اين خودرو نيز سال آينده صورت مي‌گيرد. </B>
امسال قرار است دوهزار تندر MCV براي تاكسيراني وارد شود و از سال آينده نيز توليد اين محصول جديد در ايران انجام خواهد شد.
هنوز قرار داد نهايي توليد خودرو امضا نشده است، اما احتمالا قيمت ارائه آن زير 12ميليون تومان خواهد بود.
خودرو R-90 كه مدل جديد تندر محسوب مي‌شود، خودرويي هفت‌نفره است. همچنين نخستين خودرو سري لوگان است كه از موتور 5/1 ليتري جديد ديزلي باشش مستقيم سوخت بهره مي‌برد.
اين خودرو علاوه بر موتور DCI، 5/1ليتري جديد ديزلي از موتورهاي 4/1 ليتري و 6/1 ليتري 16 سوپاپ MPI نيز بهره مي‌برد كه موتور 4/1 ليتري 75 اسب بخار قدرت توليد مي‌كند و ماكسيمم گشتاور آن نيز در سه‌هزار دور در دقيقه به اندازه 112 نيوتن‌متر است. گيربكس اين خودرو پنج دنده دستي است. مصرف آن نيز با استفاده از موتور 4/1 ليتري و گيربكس پنج دنده در سيكل تركيبي 6/7 ليتر در 100 كيلومتر است. موتور 6/1 ليتري 16 سوپاپ كه قرار است در ايران استفاده شود 105 اسب بخار قدرت و 147 نيوتن متر گشتاور دارد كه در دور سه‌هزار و 750 در دقيقه به اوج خود مي‌رسد. اين خودرو با استفاده از اين موتور در سيكل تركيبي 5/7 ليتر در 100 كيلومتر بنزين مصرف مي‌كند. تزيينات داخلي اين خودرو به غير از اضافه‌شدن دو صندلي به قسمت عقب، با مدل سواري تندر فرق چنداني ندارد.

z_qz54
17 July 2007, 01:51 AM
به نظر شما این تندر های 7 نفره کاربرد دارند؟؟؟؟؟؟
من که فکر نمیکنم مناسب حمل نقل 7 نفره باشند!
بیشتر به درد سرویس کودکستان ها میخوره چون خدایی پرادو با اون هیکلش بازم سری آخر سخته نشستن!!

emad62
18 July 2007, 11:59 AM
مقایسه مشخصات فنی تندر90 استیشن (R90) و مدل معمولی تندر90:

[Only registered and activated users can see links] >>>>>> استیشن(R90)
[Only registered and activated users can see links]>>>>> تندر ([Only registered and activated users can see links]>>>>> تندر) 90 معمولی

reza engine
22 July 2007, 08:48 AM
يكشنبه 31 تير 1386 ابرار اقتصادي
ايران‌خودرو طبق برنامه خرداد ماه سال‌جاري خود مي‌بايست 9هزار دستگاه سمند، 9هزار و 360دستگاه پژو روآ، يك‌هزار و 800دستگاه پژو 405، 7هزار و 200دستگاه پژو 206، 4هزار و 800دستگاه پژو پارس، 6هزار و 960دستگاه وانت پيكان، 720دستگاه تندر، 120دستگاه گراند ويتارا و 240دستگاه از محصولات چري توليد مي‌كرد.
اما توليد 9هزار دستگاه سمند در خرداد ماه به 6هزار و 977دستگاه و توليد 10هزار و 800دستگاه پژو 405 به 10هزار و 395دستگاه و 720دستگاه تندر به 181دستگاه و 240دستگاه چري نيز به 3دستگاه تقليل يافته است.
هر چند ايران‌خودرو در برخي از محصولات ديگر همچون پژو روآ، پژو 206 و پارس و همچنين وانت پيكان با صعود توليد مواجه بوده. اما در برخي ديگر از محصولات نيز از برنامه پيش‌بيني شده عقب مانده است.
اين شركت همچنين برنامه 120 دستگاه گراندويتارا سوزوكي را نيز در برنامه خرداد ماه خود داشته كه حتي يك دستگاه نيز توليد نكرده است.
شركت پارس خودرو نيز طي سال‌جاري توليد 202هزار و 500 دستگاه خودروي سواري را در برنامه خود دارد. خودروهاي دوديفرانسيل، پيكاپ، PK ، ماكسيما، مگان، تندر و انواع پرايد از جمله محصولات توليدي اين شركت است. سال گذشته پارس خودرو برنامه توليد 175هزار و 616 دستگاه خودروي سواري را در برنامه داشت و امسال اين رقم به 202هزار و 500 دستگاه رسيده است. اين شركت توليد انبوه مگان و تندر را طي سال‌جاري در برنامه خود دارد. توليد 3هزار دستگاه پيكاپ، 2500 دستگاه PK،ه2هزار دستگاه ماكسيما، 4هزار دستگاه مگان، 75هزار دستگاه تندرو 115هزار دستگاه انواع پرايد در برنامه توليدي اين شركت قرار دارد. طي خرداد ماه سال‌جاري اين شركت از برنامه پيش‌بيني شده توليد در برخي از خودروها پيش رفته اما در برخي ديگر همچون تندر عقب مانده است.
در خرداد ماه سال‌جاري قرار بر توليد 4هزار و 334 دستگاه تندر بوده كه اين تعداد به 282 دستگاه رسيده است. در برنامه پيش‌بيني شده همچنين توليد 2500 دستگاه PK كه از سال گذشته خبر قطع توليد آن در رسانه‌ها منتشر شد، در سال 86 پيش‌بيني شده كه در خرداد ماه اين خودرو توليد نشده است. </B>

mm_ley
22 July 2007, 09:36 AM
يعني با توليد 180 دستگاه ما چند سال يايد منتظر بمونيم؟:icon_cry:

r222
22 July 2007, 01:43 PM
امسال 100 هزار دستگاه ال 90 توليد مي شود
به گزارش خبرخودرو ،‌دبير انجمن خودروسازان گفت : براساس قولي که خودروسازان داده اند امسال 100 هزار دستگاه ال 90 توليد مي شود و اميداوريم براساس آنچه رنو پارس و دو خودروساز گفته اند، تا پايان سال به تمامي کساني که ثبت نام کرده اند، اين خودرو واگذار شود. البته مقرر شده اگر تحويل آنها تاخير زماني داشته باشد، خودروسازان مجبور به پرداخت جريمه شوند.
احمد نعمت بخش در گفت و گو با خبرنگار خبرخودرو گفت: در حال حاضر اين خودرو بنزين سوز است اما قرار بر اين است که از مردادماه اولين گروه خودروهاي دوگانه سوز ال 90 توليد شود.براساس برنامه، توليد اين خودرو 3 فاز دارد. فاز اول، بنزين سوز است. در فاز دوم با کيت تبديل و در فاز سوم با پايه گازسوز عرضه مي شود که افت قدرت نداشته و مخزن بنزين آنها تنها 15 ليتر ظرفيت دارد که اين فاز حدود يک سال زمان خواهد برد.
وي در ادامه درباره وضعيت قطعه سازي کشور گفت: تلاش اصلي ما رضايت مشتري است و در اين راه قطعه سازان کشور در جريان قرارداد ال 90 پيشرفت هاي چشمگيري داشته اند و با بالابردن دانش فني خود، هم اکنون قطعاتي با کيفيت بالا توليد مي کنند

سود انباشته
23 July 2007, 01:30 AM
يعني با توليد 180 دستگاه ما چند سال يايد منتظر بمونيم؟:icon_cry:
با سلام
۵۰ روز پیش تمامی مبلغ تندر ۹۰ تیپ E-0 واریز کردم ولی متاسفانه از خودرو تا به امروز خبری نیست!
در ضمن از دوشنبه قرار بر این شده که شرکت بیمه باید از روز دوشنبه یک مرداد مبلغ بیمه را به قیمت سابق برگردانند پس با این حال مابقی پول را باید ایران خودرو به مشترین برگرداند.
مثل اینکه کارخانه با رنگ خاکستری مشکل داره!!!!
چون فقط تحویل رنگ نقره ای و قرمز انجام میپذیرد!

hossein68
24 July 2007, 11:09 PM
آقای سود انباشته من واقعا متاسفم واقعا که اگر اینگونه ادامه پیدا کند وای به حال ما
امیدوارم که هر چه زودتر خودروی خودتون رو تحویل بگیرید

hossein68
24 July 2007, 11:33 PM
دارندگان ال90 == نگران بنزین نیستند = 70%
دارندگان ال90 ==نگران ایمنی نیستند == 60%
دارندگان ال90 ==نگران کم آوردن در مقابل دیگر خودروها هم سطح نیستند== 90%
دارندگان ال90 ==نگران میزان سرمایه گذاری بر ارزش (از دست رفته)==90%
شاید درست باشه شاید نه ولی مسلم درستره
در این حول و ولای بنزین شاید این خودرو نسبت به دیگر خودورهای همسطح کمتر نگران باشند
که بعد از 206 هاچ بک کمترین مصرف را دارد که خود قابل توجه است
درسته شاید ربطی نداشته باشه ولی موتور جدید 206 در تیپ 2 و 3 مصرف خودرو را کاهش داده و آن را به استاندارد آلایندگی یورو 4 رساند
این موتور از شهریور بر روی مودلهای ذکر شده سوار میشه
و با این اوصاف کمتر از ال90 بنزین میخوره ولی در قدت و شتاب بسیار سطح پایین تر 75 به 110 !!؟؟
5.5 در 206 با موتور جدید 5.9 در ال90
میانگین مصرف 6.5 در 206 و 7.5 در ال90
حداکثر در 206 نامعلوم در ال90 9.5 که این جای سوال دارد ؟ (برای داخل شهر و سرعتهای زیر 50 کیلومتر با میزان توقف و و ترمزگیری بسیار )
ال90 دارای 3 ستاره ایمینی از NCAP یعنی ایمن ولی ...
در کل یک خودروی متعادلی هست ولی با این نوع تحویل به ثبت نام کنندگان و دوستداران این خودرو بعضی ها را کمی دلزده کرده
امیدوارم تمامی کسانی که نام آنها در قرعه کشی در می آید به زودی تحویل بگیرند
قرعه کشی مرحله سوم هم نزدیک هست

ali14049
25 July 2007, 01:53 AM
ال90 دارای 3 ستاره ایمینی از NCAP یعنی ایمن ولی ...
در کل یک خودروی متعادلی هست ولی با این نوع تحویل به ثبت نام کنندگان و دوستداران این خودرو بعضی ها را کمی دلزده کرده
امیدوارم تمامی کسانی که نام آنها در قرعه کشی در می آید به زودی تحویل بگیرند
قرعه کشی مرحله سوم هم نزدیک هست
حسين جان ماشين نو(L90) مبارك باشه! ازش راضي هستي؟ ميتوني يك تست فني روي ماشينتون انجام بدي و همراه با عكس در اين تاپيك قرار بدي؟:icon_neut (تست شتاب هم يادتون نره!:icon_cool )

Navid_Aref
25 July 2007, 05:37 AM
سلام بر همگي دوستان،
کسي از تاريخ برگزاري قرعه کشي سوم خبر نداره؟ با اين وضعيت تحويل به نظر ميرسه که حالا حالاها بايد حسرت بخوريم.البته اميدوارم که اين روند تصحيح بشه.

faraz45
26 July 2007, 08:33 AM
توليد خودرو در سه ماه از ۲۶۰ هزار دستگاه گذشت

توليد خودرو در سه ماهه امسال ۲۶۲ هزار و ۳۱۸ دستگاه بود؛ همچنين توليد خودرو سوارى نيز در اين مدت ۲۱۷ هزار و ۳۳۰ هزار دستگاه بوده است. به گزارش ايسنا، در اين مدت بيشترين توليد نيز متعلق به خودرو پرايد با توليد بيش از ۱۰۴ هزار دستگاه بود. با اين آمار به نظر مى رسد امسال توليد پرايد كه داراى تكنولوژى دهه ۸۰ ميلادى است، به بيش از ۴۰۰ هزار دستگاه برسد؛ اما به هر حال با توجه به تيراژ پايين تندر (ال -۹۰) تا سه سال آينده كه داراى تكنولوژى سال ۲۰۰۵ است، به نظر مى رسد پرايد تا آن زمان همچنان پيشتاز باشد توليد پژو آردى با كمك تغيير موتور، با فروش خوبى روبه رو بوده است؛ به طورى كه با توليد ۲۴ هزار و ۳۴۲ دستگاه، دومين خودرو پرفروش اين شركت است. توليد پژو ۲۰۶ به عنوان يكى از خودروهاى محبوب ايرانى بيش از ۲۰ هزار دستگاه بوده است. همچنين توليد پژو پارس و پژو ۴۰۵ هم در اين مدت ۱۴ هزار ۱۷۷و ۲۴هزاردستگاه بود. توليد خودرو سمند نيز در اين مدت ۲۰ هزار دستگاه بوده، اين در حاليست كه امسال مدل جديد سمند با نام سورن وارد بازار مى شود. در كنار توليد پرايد، ۳ هزار و ۹۵۶ دستگاه ريو و ۱ هزار و ۹۲۱ دستگاه زانتيا در سايپا و ۴۷۴ دستگاه ماكسيما و ۶۴۲ دستگاه تندر در شركت پارس خودرو توليد شده است. توليد محصولات با ساخت داخل پايين اين شركت نيز به خاطر مشكل بر سر واردات قطعه با كندى مواجه شده است. در مجموع در ايران خودرو و سايپا در اين مدت زير ۱۰۰۰ دستگاه تندر توليد شد؛ اين در حالى است كه براى اين خودرو در سال جارى ۸۰ هزار نفر ثبت نام كرده اند. در كنار توليد دو شركت بزرگ خودرو سازى ايران، كرمان خودرو به عنوان يكى از بزرگترين شركت هاى خصوصى خودرو سازى در ايران نيز در اين مدت ۴۹۴ دستگاه فولكس گل در گروه بم، ۳۶۵ دستگاه هيوندايى ورناى و ۲۲ دستگاه هيوندايى اونته در گروه راين توليد كرده است. توليد خودرو در اين شركت نيز به شدت كاهش داشته است؛ تا جايى كه اين كارخانه براى مدتى تعطيل بود.

r222
26 July 2007, 10:13 AM
آغاز توليد اولين‌ سري‌ خودروهاي‌ تندر ‌90‌ پايه‌ گازسوز
به گزارش خبرخودرو ، شرکت‌ ايران‌ خودرو در ادامه‌ سياست‌ هاي‌ دولت‌ در زمينه‌ بهينه‌ کردن‌ مصرف‌ سوخت‌‌توليد اولين‌ سري‌ خودرو هاي‌ تندر ‌90‌ پايه‌ گاز سوز را آغاز کرد. ‌
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، فقيه‌‌ معاون‌ توليد تندر ‌90‌ با بيان‌ اين‌ مطلب‌ گفت: ‌‌ايران‌ خودرو اولين‌ شرکتي‌ است‌ که‌ توليد خودروي‌ تندر‌90‌ پايه‌ گاز سور را آغاز کرده‌ است و اين‌ خودرو ها پس‌ از گذراندن‌ آزمايشهاي‌ کيفي‌ که‌ زير نظر شرکت‌ رنوي‌ فرانسه‌ انجام‌ مي‌ شود به‌ توليد انبوه‌ خواهد رسيد‌.
وي‌ ادامه‌ داد:‌ همه‌ تجهيزات‌ براي‌ گاز سوز شدن‌ خودروي‌ تندر‌90‌ از دو ماه‌ پيش‌ خريداري‌ شده‌ و به‌ کارگران‌ اموزش‌ هاي‌ لازم‌ داده‌ شده‌ است‌‌.
فقيه‌ اظهار داشت:‌‌با انجام‌ تغييرات‌ مهندسي‌ بر روي‌ پلتفرم‌ محصول‌ تندر‌90‌ در فاز دوم‌ پروژه‌‌ اين‌ محصول‌ به‌ صورت‌ مخزن‌ سي‌ ان‌ جي‌ در کف‌ و به‌ صورت‌ پايه‌ گازسوز و دوگانه‌ سوز توليد و به‌ بازار عرضه‌ خواهد شد. ‌
اين‌ مقام‌ مسوول‌ به‌ توليد موتور ملي‌ اشاره‌ کرد و گفت‌ :‌ موتورملي‌ ايران‌ اولين‌ موتوري‌ است‌ که‌ برپايه‌ گاز طبيعي‌ به‌ دست‌ متخصصان‌ داخل‌ کشور طراحي‌ و توليد شده‌ است‌ و خودروي‌ تندر ‌90‌ پايه‌ گازسوز اين‌ شرکت‌ نيز اذر سال‌ ‌87‌ وارد بازار خواهد شد‌.
فقيه‌ اظهار داشت: ‌‌تندر‌90‌ ايران‌ خودرو قرار است‌ به‌ ‌26‌ کشور جهان‌ صادر شود که‌ بازارهاي‌ کشورهاي‌ سوريه‌،‌ لبنان‌ ‌، اردن‌ ،‌ عراق‌ ،‌ امارات‌ ،‌ آذربايجان‌ ‌، قطر ،‌ تاجيکستان‌ ،‌ بنگلادش‌ ،‌ ترکمنستان‌ ‌، قرقيزستان‌ ،‌ کويت‌ از مهم‌ ترين‌ بازارهاي‌ هدف‌ صادراتي‌ تندر‌90‌ اين‌ شرکت‌ است‌. ‌
معاون‌ توليد تندر ‌90‌ در پايان‌ گفت : ‌‌ايران‌ خودرو يک‌ مجموعه‌ رو به‌ توسعه‌ صنعتي‌ است‌ و سياست‌ هاي‌ خود را با اهداف‌ دولت‌ کاملا تطبيق‌ داده‌ است‌ و توان‌ خود را جهت‌ همگامي‌ با سياست‌ هاي‌ دولت‌ و مشارکت‌ هر چه‌ بيشتر در طرح‌ دو گانه‌ سوز کردن‌ خودروها بکار مي‌ گيرد‌.

ehsan53
28 July 2007, 08:45 AM
با سلام
كسي مي دونه حواله تندر خريد و فروش ميشه يا نه؟ البته اسم حواله تو قرعه كشي در نيومده

hossein68
28 July 2007, 11:42 AM
حسين جان ماشين نو(L90) مبارك باشه! ازش راضي هستي؟ ميتوني يك تست فني روي ماشينتون انجام بدي و همراه با عكس در اين تاپيك قرار بدي؟:icon_neut (تست شتاب هم يادتون نره!:icon_cool )
عزیز من نگفتمن ال90 رو گرفتم و اونم مال خودم نه یکی از آشناها در تبریز البته نه چندان نزدیک تا دلت بخواد دور برادر زنش یکی داره ما که رفته بودیم اونجا دسته بر قضا مشاهدت کردیم و سوار این ماشین که با حسرت سوار وشیتیم ایشان گازی بر ماشین نواخت ماشین از جا آن چنان بلند شد ما فیضیدیم
خیلی بهتر از شتاب سمند چهار صدو پنج و 206 معمولی بود
ولی اگه خدا بخواد و این دوره در بیاد حتما یک قول میدم با چند ماشین تستش بزنم تا بهتر مفهوم این ماشین هم برا خودم روشن بشه هم واسه دیگران
-----------------------------------------
عزیزانی که خودروی خودشون رو تحویل گرفته اند خواهش میشود که لا اقل یه اطلاعات حتی کمی رو هم در مورد این ماشین بگن
چون واقعا دیگه خیلی خیلی مدت زمان این مهم طول میکشه
لااقل از کیفیت و یا عملکرد ماشینتون در پیچها یا مثلا در ترمزهای شدید و
عملکرد فنرها در مسیر های ناهموار
به نظر من اون چیزی که من دیدم و سوار شدم شتاب و فنر بندیش خوب بود البته طرف کمی سوسول بازار میروند ولی خب من اونطوری که فهمیدم یلی خوب بود
خب اون ماشینی که دست شماست مال خودتون هست بشه یه زحمتی بدین یه نگاه فنی بهش کنید این همه مردم منتظرن ببینن که چطوریه اصلا ارزش این همه صبر کردن رو داره ؟
قربان شما

irani312
30 July 2007, 09:27 PM
از سخنان گهروار مدیرعامل پارسخودرو:
پروژه ديگري كه در پارس خودرو دنبال مي شود ، توليد تندر 90 است. اين پروژه در زمان مديريت پيشين تعريف و آغاز شده اما اكنون به مرحله اي رسيده كه عزمي جدي را مي طلبد تا به تيراژ مورد نظر خود برسد. همان طور كه مي دانيد اين پروژه با مشكلات اساسي روبروست. خودروساز مسئوليت تامين و تدارك را بر عهده ندارد در حالي كه از او مي خواهند كه توليد را به موقع انجام دهد. اين مشكل ساختاري است كه پروژه با آن دست به گريبان است. البته ما در اين خصوص اقداماتي را آغاز كرده ايم تا به آن نقطه مطلوب و مورد نظر دست يابيم كه عملا مسئوليت را بر عهده داشته باشيم و بتوانيم آنچه را كه مي خواهند انجام دهيم. يعني در قبال پاسخگو بودن خود بتوانيم اختيار هم داشته باشيم. به اين ترتيب ، از آنجا كه اين پروژه توان فني – مهندسي و مالي ما را مي طلبد براي رسيدن به يك تيراژ بهينه و مطلوب زمان لازم است.گاز سوز كردن اين خودرو هم بحث ديگري است . ما بايد از تيراژ پرايد كم كرده و به تندر 90 اضافه كنيم ، به اين ترتيب ، توازن به هم مي خورد و ما بايد تدبيري براي دوگانه سوز كردن اين خودرو بينديشيم تا دچار تناقض نشويم.

razaviraz
31 July 2007, 02:01 AM
به نام خدا

پس این همه هیاهو در مورد خطوط تمام روباتیک مونتاژ L90 چه شد؟ نکنه روباتها بنزینی بودند و به علت نداشتن کارت هوشمند! سوخت تعطیل! شدند

mm_ley
31 July 2007, 02:11 PM
از قرعه كشي سوم چه خبر؟

FARSHIN_T
5 August 2007, 03:49 PM
درود : دوستانی که میخوان از ال90 بدونن ، من 11/4 /86 تحویل گرفتم مدل E1 ، تو این ماشین از موتور 1600مگان استفاده شده موتور خیلی نرم و بی سروصدائی داره با مصرف خیل کم ، کولر فوق العاده ای داره فرمان هیدرولیک خیلی نرم و خوبی روی اون تعبیه شده اما گردش فرمان اون نسبتا با مقایسه با پراید کمه ، شتابش رو امتحان نکردم چون تو دفترچه نوشته تا 1000 کیلومتر نباید دور موتور از 3000 بالاتر بره ، بدنه خیلی با کیفیت و خوبی داره دربهای نرم و راحت که به نرمی باز و بسته میشه داخل اتاق هم خیل جادارو باکیفیت هستشبر عکس (پژو 405 )کلیدهای شیشه بالا بر اون بد جائی تعبیه شده اون وسط داشتبورد کار با اون راحت نیست ، تایمر برف پاک کن 1 حالت بیشتر نداره ( پراید 3 حالته ) داشتبورد اون از نوع فایبر گلاس خشک هستش ، داشتبورد بزرگ و جاداری داره ،

صندوق عقب بزرگ و جاداری داره کمک فنر های بسیار نرم و راحتی داره نسبت به قیمت ماشین عالیه من خودم شخصا موقعی که سوارش میشم حس خوبی دارم و فکر کنم از ماشین های هم سطح خودش خیلی بهتره ، انشالله دوستانی که ثبت نام کرده اند زود زود ماشینشون رو بگیرن . بدرود

saeedakh
6 August 2007, 06:54 PM
دوستان محترم
از قرعه کشی مرحله سوم خبری دارید ؟

Raminium2001
7 August 2007, 02:17 PM
دوستان محترم
از قرعه کشی مرحله سوم خبری دارید ؟

امیدوارم ناراحت نشی!!! ولی این خبر از روزنامه جهان اقتصاد جواب سوال تو، من و خیلی های دیگه هستش!

سومین دور قرعه‌كشی تندر - ۹۰ به دلیل عدم تامین قطعات موردنیاز این خودرو از سوی شركت رنو، مختل شد.
طبق وعده مسوولان قرار بر آن بود كه از ابتدای سال‌جاری به طور هر ماه از ثبت‌نام‌كنندگان تندر-۹۰ قرعه‌كشی و تحویل براساس قرعه‌كشی صورت گیرد.
از سوی دیگر سال گذشته در هنگام ثبت‌نام مقرر شد كه قرعه‌كشی به صورت تك‌مرحله‌ای انجام و با توجه به فاصله كم زمانی مابین خرداد تا شهریور تمامی خودروهای ثبت‌نامی تحویل داده شود، اما اواخر اردیبهشت‌ سال‌جاری به یكباره عنوان شد كه قرعه‌كشی به صورت چندمرحله‌ای خواهد بود و در مرحله اول نیز تنها نام ۲هزار و ۴۰۰نفر از ثبت‌نام‌كنندگان از سوی دو شركت خودروساز اعلام شد.
در چنین روزهایی همچنین از سوی دست‌اندركاران تولید خودروی مذكور، وعده‌ قرعه‌كشی ماهانه در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران داده شد این در حالی است كه مرحله دوم قرعه‌كشی در شش تیرماه انجام و مرحله سوم نیز در بلاتكلیفی به سر می‌برد. طبق اعلام رسمی دو شركت خودروساز، تاكنون تنها كمتر از ۱۰۰۰ دستگاه تندر مجموعا در كشور تولید شده و ظاهرا ثبت‌نام‌كنندگانی كه در مرحله اول قرعه‌كشی برنده شدند نیز تاكنون خودروی خود را تحویل نگرفته‌اند.
حال در شرایطی قرار داریم كه مرحله سوم قرعه‌كشی در ابهام قرار گرفته و اطلاع‌رسانی جامعی نیز مبنی‌بر ارائه توضیحاتی در مورد مشكلات تولید و یا پاسخگویی به ثبت‌نام‌كنندگان نیز صورت نمی‌گیرد.
● تندر-۹۰ در گودال تامین قطعات
تامین قطعات موردنیاز تندر-۹۰ از همان ابتدای تولید، مشكلی بود كه خودروساز‌ها را با انتقاد ثبت‌نام‌كنندگان این خودرو مواجه كرد.
هرچند خودروسازها طبق وعده خود ثبت‌نام از متقاضیان تندر-۹۰ را سال گذشته آغاز و قرعه‌كشی را نیز در اردیبهشت‌ماه آغاز كردند، اما شركت رنو نتوانست به قرارداد خود با طرف ایرانی پایبند بماند و عدم تامین قطعات موردنیاز، شركت‌های خودروساز و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را با مشكل روبه‌رو كرد.
در دومین مرحله از قرعه‌كشی تندر ۹۰ دست‌اندركاران و برنامه‌ریزان تولید تندر ۹۰ خبر از گشوده شدن گره‌های تامین قطعات خودروی یادشده، دادند و تصریح كردند كه در تولید این خودرو فرانسوی دیگر مشكلی به نام تامین قطعه نخواهیم داشت. اما روز گذشته یك منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار ما تاكید كرد كه شركت رنو در تامین قطعات تندر ۹۰ همچنان بدعهدی كرده و خودروسازها نیز به دلیل نبود قطعه نتوانسته‌اند به تیراژ موردنیاز خود برسند.
وی عنوان كرد كه شركت رنو هیچ توضیحی در راستای عدم تامین قطعات مورنیاز تندر ۹۰ ارائه نكرده و از سوی دیگر خودروسازها نیز به دلیل تیراژ كم موردانتقاد ثبت‌نام‌كنندگان قرار دارند.
وی با تاكید بر این نكته كه خودروسازها هیچ اهرمی برای تامین قطعات تندر ۹۰ ندارند اظهار داشت كه شركت رنو پارس در مقابل این انتقادات پاسخگو نیست و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و وزارت صنایع و معادن باید در این زمینه اقدام جدی صورت دهند. وی همچنین انجام قرعه‌كشی مرحله سوم در مردادماه را بعید خواند. از سویی دیگر حسین شناسا، مدیر روابط‌عمومی و بین‌الملل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت كه قرعه‌كشی بر مبنای تولید انجام می‌شود و در صورتی كه تولید و تامین قطعه از سوی شركت رنو بامشكل مواجه شود، قرعه‌كشی نیز مختل خواهد شد.
وی همچنین تاكیدكرد كه تامین قطعه در حال انجام است اما روند كندی داشته و از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نیز عقب مانده است.

Thrash_1504
7 August 2007, 03:45 PM
نمیشه پولمون رو پس بگیریم؟

kickerboy
8 August 2007, 10:07 AM
سلام
یه چندتایی عکس از خط تولید تندر 90

Raminium2001
8 August 2007, 10:31 AM
نمیشه پولمون رو پس بگیریم؟

شما می تونید حواله ماشینتون رو حدود یک میلیون تومان گرونتر از اونی که خریدید بفروشید (بسته به مدلش) ولی من اصلا این کار رو به شما پیشنهاد نمی کنم چون اگه یکم دندون سر جیگر بذاری تا در بیاد، خیلی به نفعت هست.
اگه هم مشکلت اینه که ماشین لازم داری، فعلا با بقیه پول که می خواستی واسه لوگان بدی، یک پراید بخر وقتی اسمت در امد بفروش.

ehsan53
8 August 2007, 02:13 PM
شما می تونید حواله ماشینتون رو حدود یک میلیون تومان گرونتر از اونی که خریدید بفروشید (بسته به مدلش) ولی من اصلا این کار رو به شما پیشنهاد نمی کنم چون اگه یکم دندون سر جیگر بذاری تا در بیاد، خیلی به نفعت هست.
اگه هم مشکلت اینه که ماشین لازم داری، فعلا با بقیه پول که می خواستی واسه لوگان بدی، یک پراید بخر وقتی اسمت در امد بفروش.

من يه حواله E2 نقره اي ايران خودرو دارم .اگه كسي خواست پيغام بده

homo
8 August 2007, 04:57 PM
سلام

آقای سود انباشته از ماشين شما خبری نشد.من دوستم 13 -03 پول ريخته بود ماشينشو گرفت E1

mm_ley
9 August 2007, 12:55 PM
دوستان با عرض تاسف بايد اعلام كنم

باتوجه به استعفاي وزير صنايع وضع توليد تندر از ايني كه هست بدتر خواهد شد

emad62
9 August 2007, 02:58 PM
نخستين تندر 90 گازسوز سايپا در پارس خودرو پرده برداري شد
چهارشنبه، 17 مرداد 1386

[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرخودرو ، بعد از ظهر امروز اولين تندر 90 گاز سوز گروه خودروسازي سايپا در شركت پارس خودرو پرده برداري شد.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، امير بهمن پذيرا مدير پروژه CNG تندر 90 در اين مراسم گفت: اين طرح يكي از الزامات قرارداد تندر 90 بوده كه بين طرف هاي ايراني و شركت رنو فرانسه به امضاء رسيده است.
وي اظهار داشت: از ابتداي سال 2006 ميلادي شركت رنو تحقيقات اوليه براي توليد خودروي گاز سوز تندر 90 متناسب با شرايط آب و هوايي ايران را آغاز كرده بود.
مهندس پذيرا خودروي CNG سوز تندر90 را داراي كمترين افت توان نسبت به خودروهاي گاز سوز كشور دانست و تصريح كرد: افت توان اين خودرو 15 درصد مي باشد . در حالي كه افت توان خودروهاي گاز سوز فعلي كشور 20 درصد است.
مدير مهندسي و تحقيقات پارس خودرو حداكثر مسافت اين خودرو با تركيب مصرفي بنزين و گاز را 920 كيلومتر اعلام كرد .
وي با بيان اينكه موتور تندر90 گاز سوز همان موتورهاي K4M مي باشد كه گاز سوز شده است، افزود: نمونه اوليه تندر 90 گاز سوز پارس خودرو 5 هزار ساعت تست دوام گاز را طي كرده و كيت اين محصول ايتاليايي است.
پذيرا با توجه به اينكه حجم صندوق عقب تندر 90 ، 520 ليتر است حجم مخزن تندر 90 CNG سوز را 83 ليتر اعلام كرد.
وي در پايان خاطر نشان كرد: ما بايد 5 دستگاه نمونه تندر 90 اوليه CNG سوز توليد كنيم تا پس از تست هاي مورد نظر شاهد توليد انبوه اين خودرو باشيم.

گرچه بنظر من طی عدد 920 کیلومتر یخورده عجیبه و احتمالاً اشتباه شده.

سود انباشته
9 August 2007, 04:09 PM
سلام

آقای سود انباشته از ماشين شما خبری نشد.من دوستم 13 -03 پول ريخته بود ماشينشو گرفت E1
سلام
به احتمال زیاد دوست شما رنگ نقره ای تحویل گرفته.
گناه من این بوده است که رنگ خاکستری را انتخاب کرده ام.
چند روز پیش به ایران خودرو زنگ زدم انها در جواب گفتند که رنگ خاکستری تحویل نمیدیم ولی اگر رنگ نقره ای انتخاب کنی3 روزه تحویل میدیم وعلتش اینه که چون تو در اولویت هستی.

homo
9 August 2007, 05:47 PM
با تشکر از شما
بله رنگش نقره يی هستش حالا بازم شما حقه انتخاب خاکستری رو داشتيد.تويه دعوت نامه من از خاکستری خبری نبود

حامدشریف
10 August 2007, 01:05 AM
دوست عزیز متن خبر بد نوشته شده است منظور 920 کیلومتر با شارژ سوخت بنزین و گاز هر کدام یک باک هستش

r222
10 August 2007, 05:46 PM
طبق اعلام رسمی دو شركت خودروساز، تاكنون تنها كمتر از ۱۰۰۰ دستگاه تندر مجموعا در كشور تولید شده است .يعني از اسفند 85 تا مرداد 86 تقريبا ماهي 150 الي 200 دستگاه تاز ه اگر بر اثر تحريم
ارسال قطعات متوقف نشود با اين وضع كي خودروي ما را تحويل ميدهند؟ چرا هيچ مقام مسئولي پاسخگوي 80000 نفري كه نزديك 400 ميليارد تومان پولشان را به حساب ريخته اند نيست؟
نميدانم چرا كسي در جرايد و رسانه ها به اين وضع و بي خيالي خودرو سازان اعتراض نمي كند؟
حداقل با مراجعه به دفتر وزير صنايع و رياست جمهوري و مخصوصا سازمان بازرسي كل كشور از مسئولين محترم درخواست رسيدگي و باز خواست از شركت رنو پارس بشود وعلت عدم تحويل قطعات را توضيح
داده شود و در جرايد هم موضوع ناديده گرفتن حقوق تعداد زياد خريداران و بي توجهي و بي خيالي مسئولان رنو پارس و عدم پي گيري ايران خودرو و پارس خودرو و سايپا و بي خيالي وزارت صنايع مطرح
شود و الا مرداد 87 هم خودري خود را تحويل نميگيرم. به نظر من تعداد محدودي تحويل داده اند تا جو موجود را آرام كنند و گرنه خود مسئولين خودرو ساز ميدانند اوضاع چقدر وخيم است و خود وزارت صنايع اعلان كرده است ديگر قرعه كشي برگزار نميشود. اين يعني توليد نزديك صفر است.

keivan1350
10 August 2007, 06:37 PM
طبق گزارش تولید از سایت سازمان گسترش 1440 دستگاه از فروردین تا پایان تیرماه تولید شده است . شرکت رنو پارس نیز علت را مشکل مالی و توقف اعطای اعتبار از بانکهای خارجی اعلام کرده است.

emad62
10 August 2007, 09:27 PM
طبق گزارش تولید از سایت سازمان گسترش 1440 دستگاه از فروردین تا پایان تیرماه تولید شده است . شرکت رنو پارس نیز علت را مشکل مالی و توقف اعطای اعتبار از بانکهای خارجی اعلام کرده است.

دوست عزیزکاش منبع خبر رو مینوشتین

keivan1350
10 August 2007, 09:59 PM
برای آمار تولید سایت سازمان گسترش [Only registered and activated users can see links] امار تولید شرکتها.
برای علت یک ایمیل از رنوپارس دریافت کردم.

Thanks a lot for your email.
Strictly speaking, Renault Pars is responsible for the supply of parts
to partners plants, however, Renault Pars is a joint stock company and
we need to be financed by both parties(the French and Iranian side) so
that we can pay in time our suppliers, this has not happened on many
occasions and despite the fact that Renault has always been prompt in
paying its financial share, another problem for the delay of parts is
the cumbersome customs clearance regulations in Iran. But the major
stumbling block is financial. We are hoping to surmount these problems
with the help of Iranian authorities and our partners.

r222
10 August 2007, 10:10 PM
مشکل مالی ديگه از اون حرفهاست 400 ميليارد تومان از مردم پول گرفته اند!!؟؟
توقف اعطای اعتبار از بانکهای خارجی ؟؟ طي 5 ماه اخير ميلياردها دلار كالاهاي خارجي وارد كشور شده است چطور مشكل اعتبار از بانکهای خارجی در ميان نبوده است؟و گشايش اعتبار انجام شده است در ضمن ساير خودروهاي خارجي مونتاژ داخل چرا با مشكلي مواجه نشده اند و قطعات وارد شده است .

r222
10 August 2007, 10:47 PM
متن نامه اي كه برخي دوستان براي مراجع ذيصلاح فرستاده اند
اگر دوستان تمايل داشتند ميتوانند با برخي تغييرات براي هر مرجعي كه صلاح ميدانند ارسال نمايند.

بسمه تعالي
مقام عالي وزارت صنايع و معادن
سلام عليکم.
احتراماً، به استحضار مي رساند اينجانب به نمايندگي از تعداد کثيري از هموطنان در سراسر کشور نهايت نارضايتي و شکايت خويش را از دو شرکت ايران خودرو و سايپا درخصوص نحوه توليد و توزيع خودروي تندر 90 به شرح ذيل داريم.
1- در ثبت نام اوليه از تاريخ 12/12/85 لغايت 18/12/85 حدود 80هزار نفر جهت خودروي يادشده در دو شرکت خودروساز و به اميد استفاده از خودروي با کيفيت و قيمت مناسب جهت قشر متوسط جامعه ثبت نام نمودند. در آن هنگام کليه نمايندگيهاي محترم خبر از تحويل خودرو مابين خرداد تا پايان شهريور 86 را دادند و اين موضوع بلافاصله پس از ثبت نام در سايت رسمي شرکت ايران خودرو نيز منعکس شد. ولي هم اکنون خودروسازان پايان سال را جهت تحويل اعلام نموده و حتي جناب آقاي دکتر منطقي مدير عامل محترم شرکت خودرو اظهار فرموده احتمالاً خودرو جايگزين واگذار کنيم
2- به هنگام ثبت نام مقرر شده بود قرعه کشي بصورت يکجا انجام شود و با توجه به فاصله کم زماني مابين خرداد تا شهريور مطمئناً همه هموطنان از اين نوع قرعه کشي رضايت کامل داشته و احدي به فکر باز گرداندن وديعه نبود. ولي متاسفانه به يکباره در اواخر ارديبهشت 86 اعلام فرمودند قرعه کشي بصورت چند مرحله اي خواهد بود و در مرحله اول فقط نام 2400 نفر از دو شرکت خودروساز اعلام شد و باز همان زمان اعلام نمودند قرعه کشي اواخر هر ماه انجام خواهد يافت ولي مرحله دوم قرعه کشي در اوائل تيرماه انجام شد و اينبار مجموعاً نام 4000 نفراعلام شده و اکنون که در نيمه ماه مرداد هستيم هنوز خبري از مرحله سوم قرعه کشي نيست و همگي ثبت نام کنندگان در بلاتکليفي به سر مي برند.
3- طبق اعلام رسمي دو شرکت خودروساز تاکنون فقط کمتر از 1000 دستگاه تندر مجموعاً در کشور توليد شده و تعدادي از کساني که در مرحله اول برنده شده اند نيز تاکنون خودروي خود را تحويل نگرفته اند و بدينترتيب تکليف بقيه بسيار نامعلوم و مبهم مي باشد.
4- در ثبت نام مقرر شده بود هرفرد ايراني فقط بتواند جهت يک خودرو ثبت نام کند ولي متاسفانه در مرحله اول در شرکت پارس خودرو(زيرمجموعه سايپا) اسامي نفرات مشابه به چشم مي خورد.
5- عليرغم پيگيريهاي مکرر مردم، مسئولين و اصحاب رسانه از دو شرکت خودروساز متاسفانه هيچگونه اطلاع رساني در زمينه مشکلات احتمالي پروژه و اينکه خودرو کي تحويل مي شود و اصلاً آيا تحويل مي شود يا خير و اينکه آيا مشکل قطعه و خدمات پس از فروش خواهد داشت، از طرف دو شرکت يادشده انجام نگرفته و بعضاً هم که پيگيريها تشديد مي شود متاسفانه با ادبياتي خارج از نزاکت با مشتريان برخورد مي شود.
6- همانگونه که در ابتداي اين نوشته به استحضار عالي رسيد ثبت نام کنندگان اکثراً از قشر متوسط جامعه بوده و هرکدام به اميدي و در آن برهه زماني کوتاه اقدام به ثبت نام نموده اند ولي هم اکنون تعداد کثيري از آنان سرخورده، ناراحت و نگران از وضعيت آتي خودرو خويش مي باشند.
فلذا با عنايت به موارد فوق الذکر از جنابعالي استدعا داريم دستور رسيدگي و اطلاع رساني شفاف صادر فرمائيد.
اجرکم عندا....
امضاء محفوظ
رونوشت:
-خبرگزاري محترم جمهوري اسلامي جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- خبرگزاري محترم مهر جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- خبرگزاري محترم فارس جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- خبرگزاري محترم ايسنا جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- خبرگزاري محترم ايپنا جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- خبرگزاري محترم جامع نيوز جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- روزنامه محترم ايران جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- روزنامه محترم جام جم جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- روزنامه محترم همشهري جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- روزنامه محترم دنياي اقتصاد جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- روزنامه محترم ابرار جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع
- سايت محترم خبر خودرو جهت استحضار و صدور دستور پيگيري موضوع

z_qz54
10 August 2007, 11:00 PM
جدا" شرم آوره! هیچ عهدی رو وفا نکردند و این نمونه ای دیگر!
از دوستان خواهش میکنم تسلط اعصاب داشته باشند تا شرمنده همدیگر نشیم!!

r222
10 August 2007, 11:01 PM
مشکل مالی ديگه از اون حرفهاست 400 ميليارد تومان از مردم پول گرفته اند!!؟؟
توقف اعطای اعتبار از بانکهای خارجی ؟؟ طي 5 ماه اخير ميلياردها دلار كالاهاي خارجي وارد كشور شده است چطور مشكل اعتبار از بانکهای خارجی در ميان نبوده است؟و گشايش اعتبار انجام شده است در ضمن ساير خودروهاي خارجي مونتاژ داخل چرا با مشكلي مواجه نشده اند و قطعات وارد شده است .

socoless
11 August 2007, 10:08 AM
دوستان عزیز
باید واقعا یه کاری کرد
اینجوری فایده نداره
یا باید خیلی از کاربرا و کسانی که ال 90 ثبت نام کردن رو با هم متحد کنیم
آخه اینجوری اصلا کسی جواب گو نیست
توی روزنامه یا خبرگزاری ها هم واقعا منعکس نمیکنن
به نظر من اگر یه جوری توی اخبار ساعت 22 شبکه 2 این
مشکل بررسی بشه عالیه
کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟

سود انباشته
11 August 2007, 11:10 AM
بلی.
باید یه جورایی بحث را به گفتگوی ویژه خبر 22:30 شبکه دو کشاند و از مدیران ایران خودرو وسایپا و رنو پارس دعوت کرد که در این گفتگو حاضر شوند.
خود من که از برندگان قرعه کشی مرحله اول در خرداد86 هستم هنوز خودروی خود را تخویل نگرفته ام!

Thrash_1504
11 August 2007, 07:25 PM
بلی.
باید یه جورایی بحث را به گفتگوی ویژه خبر 22:30 شبکه دو کشاند و از مدیران ایران خودرو وسایپا و رنو پارس دعوت کرد که در این گفتگو حاضر شوند.
خود من که از برندگان قرعه کشی مرحله اول در خرداد86 هستم هنوز خودروی خود را تخویل نگرفته ام!
حالا گیریم که بیان
یه مشت اراجیف به هم می بافن می دن به خورد ملت

r222
11 August 2007, 09:15 PM
در بخش گزارش ویژه خبر ۲۲ شبکه۳ (جمعه نوزدهم مرداد 1386ساعت 22:34) یکی زنگ زد و از تأخیر در تحویل تندر اعتراض کرد شاید از دوستان ما در این مجموعه بوده! احتمالاً شما هم این گزارش رو دیدید.
خبر نگار شبکه ۳(حسینی بای) برای پیگیری بسراغ منطقی رفت اما جواب منطقی همون حرفای تکراری ، فرمالیته و بعضاً از نوع "کلاهبرداری یواش" بود. میگفت: "ما از اول هم شرایط رو همینطور برنامه ریزی کردیم و شاید نحوه ی اطلاع رسانی غلط بوده" . ایشون باز هم این جمله ی تکراری رو که از چند ماه پیش وعده داده بودند رو اینطور بیان کردند:" روند تولید تندر۹۰ بسرعت در حال افزایشه و ما داریم به نقطه ی ایده آل نزدیک میکنیم و تا بهمن ما خودرو های ثبت نامی رو تحویل میدیم"(!!!) اما ایشان هیچ اشاره ای به آمار تولید فعلی نکردند . گرچه خبر نگار هم با نحوه ی سوال و نگاهش بطور غیر مستقیم فرمالیته بودن سخنان منطقی رو بهش گوشزد کرد و این کاملاً از چهره ی هر منطقط کاملا مشخص بود.
ظاهراً بسراغ مدیر عامل سایپا هم رفته بودند اما حتی تا ساعتی قبل موفق به دیدار با اون نشده بودند و این خودش یه جواب میتونه باشه به سوالات نپرسیده ی خبرنگار.

نقل قول عماد [Only registered and activated users can see links]

socoless
12 August 2007, 09:13 AM
خب پس به نظر شما باید چکار کرد؟
اون بنده خدا آقای سود انباشته که با این وجود که اسمش توی اولین قرعه کشی در اومده هنوز چیزی تحویل نگرفته تازه تمام پول رو هم واریز کرده
دیگه وای به حال من و امثال من که E2 ثبت نام کردن
بعضی وقتها به سرم میزنه که حواله رو بفروشم
بعضی وقتها هم میگم بیخیالش بشم و فکر کنم اصلا ثبت نام نکردم
ولی از هر راهی که میخوام وارد بشم میبینم فقط دارن از مردم ایران سواستفاده میکنن
من هم تحمل این رو ندارم ببینم دارن مثل آب خوردن ازمون کلاه برداری میکنن
و هیچ کس هم هیچ کاری نمیتونه انجام بده یا اینکه حداقل بلد نیستیم از حق خودمون دفاع کنیم
اگر کسی هم بلده به فکر بقیه نیست و یا این که چون تنهاست کاری نمیتونه بکنه
واقعا به کدوم مرجع باید مراجعه کرد یا شکایت کرد
همش باید امیدوار بود که انشاء الله به زودی تولید زیاد میشه
ولی باز هم خدا رو شکر که من سایپا ثبت نام کردم
اون بنده خداهایی که ایران خودرو ثبت نام کردن واقعا نمیدونم چی بگم
از روزی که این تاپیک باز شده من دارم میام و پیگیری میکنم
همون روزا یه چیزی نوشتم ولی مدیر محتر اومد پستمو پاک کرد و تذکر داد
تازه اینجا هم نمیشه درست حرفی زد
شاید مدیر محترم هم تقصیری نداشته باشه
نمیدونم
امیدوارم که زود تر یه اتفاقی رخ بده و یا کامل اینوری بشه یا اونوری
تا خیاله همه راحت بشه
یا این پروژه پا بگیره
یا شکست بخوره تا همه تکلیف خودشون رو بدونن
خداوندا چشم ما را به جمال این تحفه روشن بفرما به حق این 80 هزار نفر
الهی آمین

faraz45
12 August 2007, 02:53 PM
مدیر پروژه تندر90 لاستیک بارز :
در همکاری با رنو تجربه های مفيدی کسب کرديم
يکشنبه، 21 مرداد 1386
ساعت: 10:36 Sunday, August 12, 2007
كد خبر: 39241
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبر خودرو ، مدیر پروژه تندر90 لاستیک بارز همکاری با شرکت رنو را بسیار خوب ارزیابی کرد.
مجتبی جلالی در گفت وگو با خبرنگار خبر خودرو گفت:ما حدود یک سال و نیم است که فعالیت مان رادر زمینه تندر 90 شروع کرده ایم و توانسته ایم محصولات خود را به تایید رنو برسانیم.در طول این مدت روی سیستم های کیفی که جزء الزامات رنو بود کار کردیم و به نتایج رضایت بخشی در این زمینه رسیدیم .
وی افزود: تایرهایی که مورد ارزیابی قرار گرفته اند از ابتدای سال 86 تحویل داده ایم وتا الان نیز حدود 10 تا 15 هزار حلقه تایر را برای استفاده در خودروی تندر 90 ارائه نموده ایم .
جلالی در خصوص این که چرا تیراژ به آن حدی که برنامه ریزی شده نمی باشد بیان نمود: قطعه سازان نتوانسته اند قطعات را به آن میزانی که مورد نیاز رنو می باشد تامین کنند .
وی همچنین همکاری با این پروژه را مفید ارزیابی کرد و بیان نمود :در جلسات و گزارشهایی که در فرانسه با بخش های فنی این شرکت داشتیم موفق به حفظ فضای بازار رقابتی شدیم و با چارچوب ها قانونمندی های این بازار آشنا شدیم و از این بابت که موفق به پیدا کردن روشی برای اصلاح سیستم های خودمان شده ایم بسیار خوشحالیم.
جلالی در ادامه در خصوص فعالیتهای شرکت بارز گفت:این شرکت از سال 71 فعالیت خود را آغاز نموده است و درابتدافعالیت خود را با محصولات قدیمی آغاز نمود ولی با کسب دانش فنی از شرکت دنا ،طراحی های اولیه این کارخانه توسط خود متخصصین داخلی انجام شد که این یکی از بزرگترین دستاورد های شرکت بود. همچنین توانسته ایم رابطه خوبی با چهارمين شرکت تولید کننده لاستيك در سطح جهان در آلمان برقرار كنيم و توانسته ایم دانش فنی خوبی از آنها دريافت كنيم .
مدیر پروژه لاستیک تندر 90 گفت: ما درزمینه ماشین های سواری ،باری ،وانت و کشاورزی هم تولیدات خوبی داریم و در زمینه تولیدات سواری و باری محصولاتمان به روز و رادیال است و پروژه هایی را نیز در دستور کار خود باری تولید تایرهای راه سازی داریم .

آقا همه مشکلهای تندر حل شده بود و فقط لاستیکهاش مونده بود که اونهم به سلامتی حل شد. من موندم شما دیگه چی چی میخواین؟؟؟!!!

r222
14 August 2007, 05:18 PM
سوال و جواب با یکی از مسئولین رنوپارس به نقل از سایت رنو پارس

فروش نقدي تندر 90 چه زماني آغاز مي شود؟
در حال حاضر زمان فروش نقدي خودرتندر 90 مشخص نشده است. بمحض مشخص شدن فروش نقدي تندر 90 زمان آن اعلام خواهد شد.

پيش فروش دوباره تندر 90 چه زماني است؟
در حال حاضر زمان پيش فروش دوباره تندر 90 مشخص نشده است. به محض تصميم گيري در اين رابطه زمان آن اعلام خواهد شد.

مراحل بعدي قرعه كشي چه زماني است؟ و در هر مرحله سايپا و ايران خودرو چند نفر اعلام مي كنند؟
زمان بعدي قرعه كشي را سايپا و ايران خودرو هنوز مشخص نكرده اند. در هر دوره اسامي اعلام شده بيشتر از قرعه كشي مراحل قبل است.

آيا تندر 90 را مي توان گاز سوز كرد يا آن را به صورت گاز سوز از كارخانه تحويل گرفت؟
پروژه گازسوز كردن تندر 90 در دست اجراست. توليد تندر 90 دوگانه سوز از اوايل مهر ماه آغاز خواهد شد. و زمان تحويل آن از اوايل آبان ماه است.
همچنين دارندگان تندر 90 مي توانند به صورت شخصي خودرو خود را گاز سوز كنند. اما در صورت بروز مشكلي براي خودرو آنها رنوپارس؛ سايپا و ايران خودرو پاسخگو نخواهند بود.

براي پس گرفتن وجه پيش پرداخت شده تندر 90 چه بايد كرد؟
متقاضيان استرداد وجه مي توانند به نمايندگي كه در آن ثبت نام كرده اند رجوع كنند و تقاضاي استرداد وجه خود را نمايند.

در صورتيكه بخواهيم مدل خودرو خود را تغيير دهيم چه بايد بكنيم؟ ما به التفاوت آن چگونه حساب مي شود و چه مدت بايد صبر كرد.
جهت تعويض تيپ خودرو خود بسته به شرايط زمان تحويل خودرو مي توانيد اقدام كنيد. همچنين جهت پرداخت يا دريافت مابه التفاوت وجه پرداختي خود بسته به شرايط زمان تحويل از طريق نماندگي ثبت نام كننده مطلع خواهيد شد.

در مورد شكايتها و سوالات مشتريان رنو پارس مسئول است يا شركا؟
در ابتداشركا و سپس رنو پارس مسوول پاسخگويي به شكايتها و سوالات مشتريان مي باشند.

نحوه استفاده ازخدمات پس از فروش نمايندگي هاي ايران خودرو و سايپا به چه صورت است؟ آيا خريداران تندر 90 از سايپا مي توانند از خدمات پس از فروش نمايندگان ايران خودرو استفاده كنند؟ و بالعكس؟
در حال حاضر اين امكان وجود ندارد. عرضه خدمان متقابل فعلا در حال بررسي مي باشد.

تندر 90 آيا به صورت ليزينگ نيز عرضه خواهد شد؟
در حال حاضر تصميمي مبني بر فروش تندر 90 به صورت ليزينگ گرفته نشده است.

آيا از لحاظ قطعات يدكي مشكلي در تهيه آنها در بازار وجود دارد؟
خير مشكلي براي تهيه لوازم يدكي تندر 90 وجود ندارد.

در صورت نصب سيستم صوتي مورد نظر مشتري آيا خودرو از گارانتي خارج مي شود؟
بستگي دارد.اگر در سيستم سيم كشي اصلي خودرو مشكلي پيش نيايد از گارانتي خارج نمي شود.

آيا لوازم جانبي / اضافي خودرو بر اساس استانداردهاي رنو وجود دارد؟ اگر وجود دارد به چه صورتي عرضه خواهد شد؟
در آينده اين اين امكان وجود خواهد داشت. متقاضيان مي توانند لوازم جانبي/ اضافي مورد نياز خود را در آينده از طريق نمايندگي ها تهيه كنند.

چه عاملی باعث شد نام لوگان را در ایران تغییر دهید؟
برای نزدیکی بیشتر با مشتریان ایرانی و در پاسخ به خواسته مقامات ایرانی برای گزینش نامی فارسی برای لوگان.

تندر 90 در کدام مراکز به فروش گذاشته خواهد شد؟
خودرو در نمایندگی های فروش ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو به فروش خواهد رسید.

چگونه یکسان بودن سطح کیفیت خودرو را در دو کارخانه ایران خودرو و پارس خودرو تضمین می کنید؟
قطعات که از منابع مشترک تامین خواهند شد و استانداردهای رنو به طور یکسان در هر دو کارخانه به کار گرفته میشوند. در تمامی کارخانجات رنو در سراسر دنیا از روش تولید رنو (SPR) استفاده می شود. یکی از وظایف اصلی شرکت رنو پارس نظارت و پیگیری هر گونه عدم تطابق احتمالی می باشد.
در پایان فرآیند تولید نیز رنو پارس با استفاده از استاندارد AVES (استاندارد ارزیابی خودرو گروه متحد) کیفیت نهایی خودروها را مورد بازبینی قرار میدهد تا از یکسان بودن سطح آن در هر دو کارخانه اطمینان حاصل کند.

برآوردها و توقعات شما از تولید و فروش لوگان چه هستند؟
ظرفیت تولید برای هر دو شریک معادل سیصد هزار دستگاه در سال میباشد. در مورد فروش اما پیش بینی نداریم؛ با این حال اطمینان داریم لوگان در ایران به توفیق دست خواهد یافت، همانگونه که در دیگر بازارها نیز موفق بوده است. این محصول برای پاسخگویی به نیاز مشتریان تولید شده است: خودرویی جادار، قابل اطمینان، مدرن، ساده و در محدوده توان مالی مشتریان.

آیا برنامه¬ای برای تولید سایر محصولات ال 90 همچون لوگان چند منظوره تفریحی (Logan MCV) در ایران دارید؟
مشغول مذاکره با مقامات ایرانی هستیم؛ چنانچه این مذاکرات به نتیجه مطلوبی برسد، طی بیانیه¬ای به اطلاع عموم خواهیم رساند.

حجم فروش تندر 90 برای هر دو شریک چقدر میباشد؟
در جمع نزدیک به 85000 دستگاه خودرو را در یک هفته به فروش رسانده ایم که این آمار بهترین نتیجه ای بوده است که در برنامه پیش فروش خودرو در ایران تا به حال بدست آمده. ضمنا باید اشاره کنیم که از هر ده مشتری، 7 نفر برای خرید بالاترین مدل خودرو ثبت نام کرده اند که این خود موفقیتی چشمگیر برای رنو و شرکای ایرانی می باشد. این حد نصاب فراتر از بهترین برآوردهای اولیه رنو و شرکای ایرانی می باشد و نشانگر اعتماد و علاقه مشتریان ایرانی به نام رنو می باشد. این موفقیت نتیجه سه جنبه اصلی لوگان یا تندر 90 می باشد: قیمت مناسب، طراحی مدرن و فن آوری پیشرفته.
تفکیک آمار فروش به شرح زیر می¬باشد:
ایران خودرو: 49400 دستگاه (مدل E0 = 5% ، مدل E1 = 15% ، مدل E2 = 80%)
سایپا: 35000 دستگاه (مدل E0 = 5% ، مدل E1 = 30% ، مدل E2 = 65%)
جمع: 84400 دستگاه (مدل E0 = 5% ، مدل E1 = 25% ، مدل E2 = 70%)

آیا مساله بنزین و سهمیه بندی آن بر روی فروش تندر 90 تاثیری خواهد داشت؟
نظر به مشخصه های فنی تندر 90 و میزان مصرف سوخت آن و بر اساس مطالعات و بررسی های اخیری که بر روی موتور دوگانه سوز (مدل گازسوز) داشته ایم، تصور نمی کنیم مساله سهمیه بندی بنزین بر روی فروش تندر 90 تاثیر زیادی داشته باشد.

برخی از مقامات و رسانه های عمومی ایران انتقاداتی را در باب کمبود قطعات برای کارخانه ها متوجه رنو و شرکت رنو پارس می کنند که موجب تاخیر تولید شده است؟
جدی بگوییم، رنو پارس مسوول تامین قطعات برای کارخانه های شرکای ایرانی می باشد، با این حال رنو پارس شرکتی است که طرفین ایرانی نیز در آن شریک هستند و ما نیازمند تامین مالی از هر دو طرف هستیم (هم از جانب فرانسه و هم از طرف ایران) تا بتوانیم پرداخت های خود را در سررسید مقرر به تامین کنندگان انجام دهیم و این امر به دفعات با مشکل برخورد کرده است، و رنو نیز تعهدات پرداخت سهم خود را همیشه در زمان مقرر انجام داده است. مشکل دیگری که موجب تاخیر در تحویل قطعات شده است، قوانین دست و پا گیر ترخیص کالا از گمرکات ایران می باشد. اما مانع اصلی همانا عدم تامین مالی است. امیدواریم که این مسایل با یاری مقامات و شرکای ایرانی بر طرف شوند.

فکر میکنید ایران خودرو و پارس خودرو میتوانند در زمان مقرر خودروهای پیش فروش شده را تحویل مشتریان دهند؟
جدا امیداوریم که این گونه باشد، با این حال رنو هیچگونه نقصان احتمالی را در کیفیت محصول تحویل شده به مشتری نمی پذیرد. استانداردهای کیفیت ما برای ایران همانقدر سختگیرانه است که برای سایر کشورهایی چون هند و برزیل. هر دو تولید کننده ایرانی در دستیابی به اهداف کیفیت مندرج در برنامه، پیشرفت خوبی دارند و مشتریان ایرانی بزودی شاهد خواهند بود که تندر 90 چقدر قابل اطمینان و صمیمی می باشد.

آیا لوگان گازسوز به همان جاداری مدل بنزینی است؟
تنها تفاوت در این است که یک سیلندر گاز در صندوق عقب خودرو نصب شده است و در نظر داشته باشید که لوگان در میان تمامی خودروهای گازسوز در ایران، بزرگترین صندوق عقب را دارا می باشد.

میزان داخلی سازی تندر 90 چقدر می باشد؟
با افتخار می گوییم که نزدیک به 60% قطعات از همان آغاز تولید، داخلی می باشند. از دیدگاه یک پروژه صنعتی، این میزان برای ایران و همینطور برای رنو بی نظیر می باشد. بیش از 50 تامین کننده ایرانی به تامین قطعه برای این پرژه مشغول هستند.

آيا تفاوتي ميان تندر90 تحت نام تجاري داگيا و همان خودرو تحت نام تجاري رنو وجود دارد؟
اين دو خودرو تفاوتهائي در طراحي قسمت جلو و صندوق عقب با يکديگر دارند. تفاوتها در طراحي، بيانگر هويت هر يک از اين دو مارک خودرو مي باشند. به استثناء طراحي متفاوت جلو پنجره و صندوق عقب، اين دو خودرو و اساساً يکسان مي باشند. ليکن، لازم به ذکر مي باشد که هر محصول مطابق با نيازهاي بازار هدف خود تعريف مي گردد. بطور مثال، محصول عرضه شده در ايران داراي نقاط تمايز و ويژگي هايي متفاوت با خودروئي که در بازار روسيه عرضه خواهد گرديد، مي باشد.

ساخت داخل تندر90 در ايران به چه ميزان خواهد بود؟
رنو هدف 60% ساخت داخل را در ميان مدت (5 سال) در ايران دنبال مي نمايد.

دستيابي به چه ميزان ايمني را در تندر90 مورد هدف قرار داده ايد؟
در زمينه ايمني انفعالي، تندر90 داراي برترين طراحي در ميان خودروهاي هم کلاس خود مي باشد و قابليت کسب سه ستاره از موسسه اروپائي Euro NCAP را دارا است. اين رتبه بندي تندر90 را هم سطح با خودروهاي رايج بازارهاي اروپاي غربي قرار مي دهد. تندر90 با طيف وسيعي از تجهيزات ايمني عرضه خواهد گرديد و هر مدل خودرو مطابق با شرايط بومي بازار هدف خود داراي ترکيبي ويژه از اين تجهيزات خواهد بود.

تندر90 چه امکاناتي براي ايمني کودکان تأمين مي نمايد؟
صندليهاي ويژه کودکان در حالتهاي رو به جاده و يا پشت به جاده در سه جايگاه صندلي عقب و همچنين در جايگاه سرنشين جلو قابل نصب مي باشند. در صورتيکه صندلي کودک در جايگاه سرنشين جلو قرار گيرد، کليد مخصوصي در کنار داشبورد قرار دارد تا عملکرد کيسه هوا سرنشين جلو را غير فعال نمايد.

آيا محدوديتهاي اقتصادي پروژه، طراحي تندر90 را تحت تأثير قرار داده اند؟
اهداف اقتصادي اين پروژه از طريق رويکرد جهاني پروژه و با بکارگيري راه حلهاي ساده (مشترک سازي) به دست آمده اند. ما از طراحان تندر90 خواستيم که خودروئي متعادل، مدرن و با شخصيت پيشنهاد نمايند و آنها به خوبي اين خصوصيات را برآورده نمودند.

تندر90 به چه موتوري مجهز خواهد گرديد؟
در ايران تندر90 مجهز به موتور 6/1 ليتري، 16 سوپاپه و با طرح V خواهد بود. اين موتور قدرتمند متناسب با ارتفاع بالاي فلات ايران، کيفيت سوخت و عادات رانندگي در اين کشور طراحي شده است.

آيا مباني تعريف کيفيت در تندر90 با ساير محصولات رنو متفاوت است؟
ميزان قابليت اطمينان تندر90 با ساير محصولات رنو کاملاً يکسان و معادل مي باشد. شايان ذکر مي باشد که تندر90 دشوارترين تستها را که جهت آزمون خودروهاي صادراتي به بازارهاي خارج از اروپا انجام مي پذيرند را با موفقيت به انجام رسانيده است. اين تستها خودرو را در سختترين شرايط اقليمي (دما، بارش) و گرد و غبار قرار مي دهد تا عملکرد آن در بازارهاي با شرايط محيطي سخت مشخص گردد.

با توجه به تفاوت زياد نرخ آن، آيا تندر90 قادر به ارائه کيفيت و درجه اطميناني که ساير محصولات رنو برخوردار مي باشند خواهد بود؟
کاهش نرخ توليد رنو تندر90 از طريق تعديل در معيارهاي کيفي بدست نيامده است بلکه اين مهم بوسيله اعمال يک متدلوژي نوين جهت تأثير گذاري به روي نسبت عملکرد خودرو با هزينه توليد بدست آمده است.

Raminium2001
15 August 2007, 02:01 PM
ایسنا- برای تولید تندر۹۰ گازسوز با توجه به تغییرات انجام شده بر روی موتور و خطوط تولید مشكلی وجود ندارد.
فقیه، معاون ایران خودرو در تولید تندر۹۰ با بیان این مطلب و در پاسخ به این سوال كه با توجه به اجبار گازسوز شدن خودروها، وضعیت تولید تندر ۹۰ با این وجود چگونه خواهد بود؟ گفت: از مهرماه توانایی تولید تمامی خودروهای تندر۹۰ به صورت دوگانه‌سوز وجود دارد، البته این بسته به تامین مخازن و سیاست شركت ایران خودرو است.
خودروهای تندر۹۰ توسط رنو گازسوز شده‌اند و در حالت گازسوز، این موتور ۱۰‌درصد افت توان دارد.
وی در پاسخ به این سوال كه آیا ایران خودرو آمادگی آن را دارد كه تا پایان سال به تعهدات ۵۰‌هزار دستگاه باقی‌مانده پیش فروش تندر۹۰ پاسخ دهد؟ تاكید كرد: ما در سال‌جاری توان تولید ۷۱‌هزار دستگاه تندر۹۰ را داریم. البته تولید ۵۰‌هزار دستگاه بسته به تامین قطعه است، به‌ویژه تامین قطعه از قطعه‌سازان داخلی كه اگر این اتفاق بیفتد، برای این تولید آمادگی خواهیم داشت.
فقیه ادامه داد: امسال دو‌هزار دستگاه ون تندر۹۰ به تاكسی‌رانی تحویل داده می‌شود و در اوایل سال آینده نیز تولید سه مدل تندر۹۰ كه مدل‌های وانت، ون و خودرو سبك كار است، آغاز می‌شود و ما هم اكنون در حال مجهز كردن خطوط تولید خود هستیم.
طبق اعلام، ایران خودرو و سایپا از ابتدای مرداد تا پایان امسال به ترتیب اجازه تولید حدود ۱۰۷‌هزار و ۹۰‌هزار دستگاه خودرو بنزینی شامل محصولات تیراژ پایین خود را دارند تا شماره‌گذاری شوند ولی مابقی محصولات آنها تنها به صورت پایه گازسوز و یا دوگانهسوز با نصب كپسول و كیت گاز قابل شماره‌گذاری است. بقیه خودروسازان نیز كه حدود ۲۰‌هزار دستگاه خودرو در سال تولید می‌كنند، با توجه به تیراژ پایین تولیداتشان باید برای شماره‌گذاری محصولات غیر گازسوز از ستاد تبصره ۱۳ مجوز دریافت كنند.

سود انباشته
15 August 2007, 02:26 PM
برای تولید تندر معولی حتی تیپ های ساده هم با مشکل مواجه شده اند چه برسد به تندر گازسوز
--------------------
دیروز شرکت ایران خودرو طی بخشنامه ای به تمامی نمایندگی های فروش خبر از تاخیر و عدم تحویل به موقع و تبدیل تندر90 ب سایر خودروهای این شرکت شرایط را طبق فایل پیوستی زیر اعلام نمود:

بخشنامه مربوط در مورد تبدیل تندر90 به از سایر رنگ ها به رنگ نقره ای :

r222
15 August 2007, 05:21 PM
با توجه بخش نامه روز گذشته ایران خودرو بالاخره زمینه سازی برای جایگزین کردن تندر 90 با سایر محصولات ایران خودرو آغاز شد.

Navid_Aref
15 August 2007, 07:33 PM
با توجه بخش نامه روز گذشته ایران خودرو بالاخره زمینه سازی برای جایگزین کردن تندر 90 با سایر محصولات ایران خودرو آغاز شد.

طبق اين بخشنامه ايران خودرو رسما ً تحويل لوگان تيپ E2 اونهم حتي نمونه معموليش رو متوقف کرده. پس تمام نزديک به 70 درصد افرادي که اين نوع رو انتخاب کردند کلاهشون پس معرکه است.
سايپا و پارس خودرو هم که هيچ اطلاع رساني انجام نميدند.واقعا ً شورشو در آوردن.:icon_conf

shat
15 August 2007, 08:18 PM
برای تولید تندر معولی حتی تیپ های ساده هم با مشکل مواجه شده اند چه برسد به تندر گازسوز
--------------------
دیروز شرکت ایران خودرو طی بخشنامه ای به تمامی نمایندگی های فروش خبر از تاخیر و عدم تحویل به موقع و تبدیل تندر90 ب سایر خودروهای این شرکت شرایط را طبق فایل پیوستی زیر اعلام نمود:

بخشنامه مربوط در مورد تبدیل تندر90 به از سایر رنگ ها به رنگ نقره ای :

اقای سود انباشته لینکت برای من فیلتره لطفا لینم جدید در جایی دیگر بزار تشکر

اینجانب
15 August 2007, 09:38 PM
این مطلب را چند هفته قبل نوشتم و در 2 فروم قرار دادم. بنابراین احتمالا برای خیلی از دوستان تکراری است که معذرت میخواهم.

مطالبی چند از اینجانب در مورد پروژه پلتفورم مشترک:

1- بعد از شکست پروژه سمند پروژه پلتفورم مشترک مطرح شد. اما چرا شکست پروژه سمند: چون سمند هرگز به اهدافش نرسید. اولا قرار بود یک خوردو ملی باشد که نبود! دوما قرار بود جانشینی ارزان ولی کارا برای پیکان باشد که نشد! سوما قرار بود صنعت ایران خود را برای پیوستن به WTO آماده کند. در این صورت تعرفه ورود ماشینهای خارجی باید بشدت کاهش می یافت. مسئولین صنعتی چنین مطرح میکردند که ما باید خودروی بسازیم که بتوانیم آنرا صادر کنیم. در این صورت این خودرو میتواند با خودروهای وارداتی رقابت کند. ولی سمند در صادرات شکست خورد. چون اولا برند ناشناخته ای در جهان بود و بعلاوه از نظر قیمت و بخصوص کیفیت در حد جهانی نبود. این مسئله کیفیت خیلی مهم است چون با کیفیتی که سمند دارد باید در هر شهری که وارد میشود حداقل یک نمایندگی ایرانخودرو روز و شب باز باشد تا به آن خدمات دهد! و این موضوع جدای از مسائل دیگر، از نظر اقتصادی قابل اجرا نیست! به دلایل فوق سمند هیچگاه به تیراژ مطرح شده برای آن نرسید و حتی در حال حاضر تیراژ تولید آن از 405 هم کمتر است.

2- بعد از شکست پروژه سمند اینطور مطرح شد که اولا باید خودروایی ساخت که ارزان باشد و دوما باید با کیفیت باشد. برای ارزان سازی اینطور مطرح شد که علت گرانی تولید قطعات در ایران، تیراژ پایین تولید است. اگر قطعات با تیراژ بالا تولید شوند (برای تیراژ بالای یک میلیون خودرو) برای قطعه سازان صرف میکند که دستگاههای پیشرفته وارد کنند و قطعات کیفیتر بسازند. از طرفی اگر دو خودروساز عمده کشور باهم همکاری کنند (حتی در مواردی بحث ادقام مطرح میشد)، میتوانند بجای تولید طیف وسیعی از خودروهای بی کیفیت، یک خودرو با کیفیت ولی در تیراژ بالا تولید کنند که هم کفاف حداقل بخش عمده نیاز داخل را بدهد (مثل پیکان یا پراید در زمان خودشان) و هم قابل صادرات باشد. بنابراین پروژه پلتفورم مشترک مطرح شد (چون طراحی پلتفورم داخلی از نظر فنی و اقتصادی امکانپذیر نبود). بر این اساس قرار بود یک پلتفورم خارجی مناسب انتخاب شود و هر یک از دو خودروساز براساس آن و با توجه به ابتکارشان روی آن اطاقهای جداگانه طراحی و نصب کنند. از طرفی با جوینت شدن (پیوستن) به یک خوردرو ساز مطرح میتوان از برند آن برای مطرح شدن در جهان استفاده کرد (مثل مگان ترکیه ای یا تویوتا استرالیایی).

3- آنطور که مسئولین وقت میگفتند برای این منظور با بسیاری از خودروسازان مطرح جهان مکاتبه شد. تعدادی که اصلا پاسخ ندادند و تعدادی شرایطی را مطرح کردند که قابل قبول نبود. از این میان تنها و تنها رنو-نیسان شرایطی را مطرح کرد که قابل همکاری بود. بر این اساس و برای تامین اهداف بالا (تولید با تیراژ بالا جهت اقتصادی بودن و جوینت شدن با یک خودروساز مطرح برای تولید کیفی و استفاده از برند آن) پروژه X-90 یا L-90 کلید خورد. سپس شرکت رنو-پارس بوجود آمد که مسئول تامین قطعات لوگان (تندر) بود (اگرچه سهام دار عمده آن هم ایرانخودرو و سایپا و ایدرو هستند). مونتاژ تندر هم در ایرانخودرو و پارس خودرو (از زیر مجموعه های سایپا) انجام میشود. بنابراین ایرانخودرو و سایپا مسئول مستقیم عدم تولید نیستند اگرچه بطور غیر مستقیم حتما مسئولند!!

4- اکنون میتوان مطمئن بود که پروژه پلتفورم مشترک هم شکست خورده است! نه اینکه تندر 90 تولید نخواهد شد بلکه اهدافی که از طراحی این پروژه مد نظر بود محقق نخواهد شد. چون اولا از نظر زمانی تاخیر غیر قابل جبرانی از نظر ورود به بازارهای جهانی بوجود آمده و رقبا که بیکار نیستند بسرعت از تعلل ما استفاده میکنند و بازاری های بالقوه را در دست میگیرند. مثلا اگر رنو ببیند که خودروساز ما نمیتواند به موقع خودرو را برساند بازارش را که به مثلا پژو نمیدهد بلکه بازاری را که برای تولیدات ما در نظر گرفته به دیگری مثلا هند یا . . . میدهد. دوما کاملا مشخص است که قطعه سازان ما قادر به تولید کیفی و ارزان قطعات نیستند و نخواهند بود. نیستند چون تا کنون تولید نکرده اند و نخواهند بود چون تیراژ تولیدی را که مد نظر داشتند بدست نخواهند آورد.

5- بر این اساس یا باید پروژه بطور کلی لغو شود که این یعنی اعتراف بشکست و دور ریختن هزینه های انجام شده. یا باید کیفیت قطعات پایین آورده شود که این باعث خداحافظی با بازارهای خارجی میشود (اگرچه ممکن است رنو با ادامه تولید یک خودرو بدون کیفیت برای بازارهای داخلی موافقت کند، چنانکه پژو میکند!) یا باید قیمت بالا برود که این هم علاوه بر از دست رفتن قدرت رقابت در بازارهای خارجی تبعات منفی داخلی دارد.

اکنون با توجه به فرمایشات مدیر عامل ایرانخودرو که میگوید "اگر تا پایان سال تمام تندرهای پیش فروش شده را تحویل ندهیم خودرو دیگری میدهیم و یا خسارت میدهیم" منطقا میتوان مطمئن بود که پروژه پلتفورم مشترک به اهدافش نخواهد رسید!

faraz45
16 August 2007, 09:06 AM
با سلام به دوستان عزیز.
من اون بخشنامه کذایی رو مجددا upload کرده ام. اگه بخواهید میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید.

saedraz
16 August 2007, 11:03 AM
خوش بحال اونایی که تو ایران خودرو ثبت نام کردن چون تنوع محصول ایران خودرو برای جایگزینی زیاده اونایی که تو سایپا ثبت نام کردن به غیر از پراید که چیزی گیرشون نمیاد تازه دلشون که بحال مشتری خیلی بسوزه ممکن ریو بدن

Navid_Aref
16 August 2007, 11:45 PM
خوش بحال اونایی که تو ایران خودرو ثبت نام کردن چون تنوع محصول ایران خودرو برای جایگزینی زیاده اونایی که تو سایپا ثبت نام کردن به غیر از پراید که چیزی گیرشون نمیاد تازه دلشون که بحال مشتری خیلی بسوزه ممکن ریو بدن

شايد نظرمن درست نباشه ولی اين احتمال هست که پارس خودرو بتونه از عهده تعهداتش بر بياد، چون تعداد کمتری در سايپا ثبت نام کردند. نظر شما چيه؟

r222
17 August 2007, 08:21 AM
به هيچ عنوان تعداد خودروهاي ثبت نامي تاثيري ندارد چون فاصله زيادي با هم ندارند بنا به اعلان رنو پارس ايران خودرو 49000 و پارس خودرو 35000 ثبت نامي دارند. مشكل اصلا تعداد خودروهاي ثبت نامي نيست بلكه اين مسئله 3 علت دارد :

1- نطريه اول شركت رنو با فشار آ مريكا ايران را تحريم نموده ومسئولين براي دامن نزدن به التهابات فضاي
سياسي كشور آن را پنهان نگه داشته اند و در نهايت با تحويل خودرو جايگزين مشتريان را راضي نگه ميدارند.

2-نطريه دوم مافياي اقتصادي-صنعتي وجود دارد كه منافع زيادي را با ورود خودروي تندر 90 با قيمت مناسب از دست ميدهد لذا با استفاده از نفوذ خوذ در وزارت صنايع و گمرك روند توليد تندر 90 را مختل
كرده است.

3-نظريه سوم توليد قطعات ساخت داخل كيفيت ندارد و مورد تاييد شركت رنو قرار نگرفته است.

Raminium2001
17 August 2007, 07:35 PM
دوستان من از دست پرایدم خسته شدم و با توجه به مطالبی که اینجا میخونم، حالا حالاها شاید هم اصلا، نباید منتظر لوگان موند.
برای همین یک همه پرسی تو همین تالار قرار دادم در مورد اینکه بهتره خودرو جایگزین بگیریم یا نه. اگه لطف کنید و شرکت کنید، میشه تصمیم منطقی تری گرفت.

emad62
17 August 2007, 09:31 PM
با سلام
و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
در اعتراض به نحوه ی قرعه کشی، تحویل ، برخورد و اطلاع رسانی در خصوص وضعيت توليد خودرو تندر ۹۰ [Only registered and activated users can see links]
لطفاْ شما هم با ما همراه شويد

mm_ley
18 August 2007, 09:16 AM
دوستان عزيز در اين اعتراض همراه شويد

فراموش نكنيم ما از نسل كوروش كبير هستيم و بايد حق خودمان را بگيريم

reza engine
18 August 2007, 09:26 AM

فكر مي كنيد ايران خودرو چي رو جايگزين مي كنه؟؟؟؟؟
نياز به فكر كردن هم نيست 206 صندوق دار:icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg
چون رو دستشون حسابي باد كرده،

سود انباشته
18 August 2007, 02:47 PM
سلام
من امروز از صبح تو نمایندگی بودم و سعی داشتم که رنگ خاکستری را به نقره ای تغییر بدم تا ماشینم را تحویل بگیرم ولی متاسفانه با توجه به بخشنامه اخیر اعلام شده امکانش فراهم نشد و تنها چاره اش طبق بخشنامه مذکور حذف کولر بود که قبول نکردم.
فعلا در حال حاضر تنها چیزی که به قکرم میرسه اینه که تا اول شهریور باید صبر کنیم تا اینکه شرایط جایگزینی تندر90 با سایر محصولات ایران خودرو اعلام بشه.

r222
18 August 2007, 05:15 PM
خبر خودرو

به گزارش خبر خودرو ، مدیر پروژه تندر 90 شرکت آذین خودرو گفت:صنعت قطعه سازی از دو مشکل اساسی رنج می برد.
مصطفی تتاری در گفت وگو با خبر نگار خبر خودرو گفت:یکی از مشکلات اساسی صنعت قطعه سازی بحث نقدینگی است که طی یک سال گذشته این صنعت هنوز با این مشکل روبروست و مسئله این دیگر اینکه توليدكنندگان هنوز به دانش تخصصی کافی در سطح بین المللی دست پیدا نکرده اند .
وی افزود:پروژه تندر 90 فرصتی بود برای قطعه سازان ایرانی که مستقیما"با شرکتهای خارجی ارتباط داشته باشند ولی به اعتقاد بنده هنوز خیلی از سازنده های بزرگ هم که مستقیما"با شرکتهای خارجی در ارتباط هستند نتوانسته اند به آن درجه و دانش کافی برای فعالیت های بین المللی دست پیدا کنند.
وی در ادامه درمورد همکاری در پروژه تندر90 گفت:فعالیت اصلی ما از ابتدای سال 1383 که اولین مذاکرات با شرکت رنو پارس آغاز شد شروع شد و تقریبا"طبق برنامه ای که خود شرکت رنو پارس داشته پیش رفته ایم .
تتاری گفت:البته حدود 7 تا 8 ماه تاخیر زمانی داشته ایم که به اعتقاد بنده عامل اصلی مربوط به آماده سازی خطوط مونتاژ ایران خودرو و پارس خودرو می باشد و هر تاخیر در پروژه عواقب خوبی را درپیش ندارد.
وی در ارتباط با همکاری شرکت رنو پارس گفت:به هرحال برای خود من همکاری با یک شرکت خارجی تجربه بزرگی بود و این شرکت همکاری بسیار خوبی را داشته و در اصل یک همکاری دو طرفه بوده ودررابطه با مسائل و مشکلات کاملا"پا به پای سازنده آمده و تا الآن مشکل خاصی با شرکت رنو پارس نداشته ایم .
و ی در پایان در مورد فعالیتهای شرکت آذین خودرو گفت:این شرکت در واقع کل قطعات داخلی و تزیینات داخلی خودرو را تهیه می کند و عمده همکاریش با شرکتهای سایپا ،ایران خودرو و کرمان خودروو یکی دو تا شرکت خصوصی می باشد.

r222
18 August 2007, 08:41 PM
نقد دبير پيشين انجمن خودروسازان بر استعفاي وزير صنايع

د- اجازه داديد كارشكني‌هاي مديرانتان عليه قرارداد ال90 تا چند ماه پيش ادامه داشته باشد كه نتيجه دو سال كارشكني‌ها، ترس سرمايه‌گذار داخلي و خارجي براي ساخت قطعات و در نتيجه نرسيدن تيراژ توليد آنها به برنامه قبلي، كندي چشمگير توليد و نارضايتي 80 هزار نفر متقاضي خريد تندر 90 در امسال و تداوم آن در سال آينده است.
هƒ- مخالفت با ترك‌ها، علاوه بر فسخ قرارداد فرودگاه امام(ره) و قرارداد ترك‌سل، به جلوگيري از توليد مگان (عليرغم سرمايه‌گذاري‌هاي انجام شده انجاميد) و با اخراج مهندس اميري از پارس‌خودرو پايان يافت.
در حالي كه مدير اخراجي، مدير نمونه منتخب وزير كار بود و از دست رييس‌جمهوري احمدي‌نژاد مدال و لوح تقدير دريافت كرده بود. ديگر با بذرپاش نمي‌توانستيد بازي درآوريد. توليد مگان و تندر90 آزاد شد.

hossein68
19 August 2007, 12:46 PM
اعتراض به نحوه قرعه کشی واگذاری و اطلاع رسانی در باره خودروی ال90
درپی اینکه هنوز ال90 داران الاف این بی نظمی و برخی سیاستها و امیال پشت پرده
میتوانید در آدرس زیر اعتراض خودتون رو ثبت کنید
کسانی که ال90 ثبت نام کرده اند و از این بابت ناراحتند میتونند اعتراض بکنند
خواهشن برید و اعتراض کنید

homo
19 August 2007, 12:54 PM
سلام
من امروز از صبح تو نمایندگی بودم و سعی داشتم که رنگ خاکستری را به نقره ای تغییر بدم تا ماشینم را تحویل بگیرم ولی متاسفانه با توجه به بخشنامه اخیر اعلام شده امکانش فراهم نشد و تنها چاره اش طبق بخشنامه مذکور حذف کولر بود که قبول نکردم.
فعلا در حال حاضر تنها چیزی که به قکرم میرسه اینه که تا اول شهریور باید صبر کنیم تا اینکه شرایط جایگزینی تندر90 با سایر محصولات ایران خودرو اعلام بشه.

سلام به دوستان وآقاي سود انباشته
ديروز از نمايندگي به من هم زنگ زدن واسه تبديل تيپ از E1+CP به E1 . جالب اين بود كه خانومه ميگفت تيپ شما ضبظ سي دي خور داشته واين يكي نداره بهتون 500 هزار تومان هم ميدن من هم قبول نكردم چون بخشنامهشو ديده بودم ميدونستم تو اين تبديل فرمون هيدروليك وشيشه بالابر برقي وقفل مركزي حذف ميشه وخيلي به ضرره چون اختلاف E1 با E0 يه كولره كه اون در مياد 8ميليون و600 يا يه كمي بيشتر ولي براي E1 با اينكه ديگه چيزه زيادي فرق نداره با تخفيفشم بازم ميشه 9ميليون 500.حالا با صحبتاي دوستان موندم چكار كنم صبر كنم يا تبديل كنم نكنه همينم ديگه بهمون ندن چون عجله ندارم ولي ماشينه ديگه هم نميخام بگيرم.به نظر شما صلاح چيه؟
با تشكر

shat
19 August 2007, 04:15 PM
ايران خودرو ظرفيت لازم را براي افزايش توليد تند ر90 ايجاد كرده است
ايران خودرو توانا يي دارد به ميزاني كه قطعه ازسوي شركت سازنده تامين شود ، توليد تند ر90 را افزايش دهد .

مهندس فقيه معاون توليد تند ر90 ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق افزود : درصورت تامين قطعات ، ايران خودرو بدون ترديد به تعهدات خود عمل مي كند وتاپايان سال جاري 50 هزار متقاضي تندر 90را تحويل مي دهد .

وي درمورد كند بودن تحويل تند ر90 به ثبت نام كنندگان گفت: روند تحويل اين خودرو به مشتريان در ماه هاي آينده شتاب خواهد گرفت ودرقرعه كشي هاي بعدي تعداد نفرات انتخاب شده به سه هزارو 600 تا پنج هزار نفر درهر نوبت قرعه كشي افزايش خواهد يافت .

معاون توليد تندر 90 خاطر نشان ساخت : شركت ايران خودرو درراستاي سياست هاي دولت درزمينه بهينه سازي مصرف سوخت تند ر90 ايران خودرو به صورت دوگانه سوز از مهرماه سال جاري وارد بازار مي شود .

فقيه اظهارداشت : طرف يك سال آينده سه محصول جديدي برروي پلاتفرم ايكس 90توليد و به بازار هاي داخلي وخارجي عرضه مي شود .
حالا آدم نمی دونه کخ به حرف اینا گوش کنه یا اتفاقاتی که می یفته مثل اینکه هنوز ماشین برخی ها رو که اسمشون اول در اومده ندادن (مثل اقای سودانباشته)

Raminium2001
19 August 2007, 05:19 PM
سلام به دوستان وآقاي سود انباشته
ديروز از نمايندگي به من هم زنگ زدن واسه تبديل تيپ از E1+CP به E1 . جالب اين بود كه خانومه ميگفت تيپ شما ضبظ سي دي خور داشته واين يكي نداره بهتون 500 هزار تومان هم ميدن من هم قبول نكردم چون بخشنامهشو ديده بودم ميدونستم تو اين تبديل فرمون هيدروليك وشيشه بالابر برقي وقفل مركزي حذف ميشه وخيلي به ضرره چون اختلاف E1 با E0 يه كولره كه اون در مياد 8ميليون و600 يا يه كمي بيشتر ولي براي E1 با اينكه ديگه چيزه زيادي فرق نداره با تخفيفشم بازم ميشه 9ميليون 500.حالا با صحبتاي دوستان موندم چكار كنم صبر كنم يا تبديل كنم نكنه همينم ديگه بهمون ندن چون عجله ندارم ولي ماشينه ديگه هم نميخام بگيرم.به نظر شما صلاح چيه؟
با تشكر

من کاملا باهات موافقم و اصلا به صلاح نیست که خصوصا فرمون هیدرولیک رو از دست بدی. منتظر بمون تا ماشین خودت رو تحویل بگیری.

سود انباشته
20 August 2007, 08:11 AM
سلام به دوستان و