View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
sherlook53
14 October 2008, 03:58 AM
آغاز پيشفروش مرحله سوم تندر-90 پارسخودرو
گروه خودرو – پيشفروش مرحله سوم تندر-90 از روز گذشته در نمايندگيهاي مجاز شركت پارسخودرو آغاز شد.
به گفته عبدا... بابايي مدير فروش شركت پارسخودرو با اتمام 100درصدي تعهدات مرحله اول اين شركت در قبال ثبتنامكنندگان و آغاز واگذاري خودروهاي ثبتنامي مرحله دوم پارسخودرو ثبتنام مرحله سوم تندر-90 را در كليه نمايندگيهاي مجاز اين شركت آغاز كرده است.
وي در گفت و گو با خبرنگار ما ادامه داد: براي پيشفروش مرحله سوم تندر-90 هيچ سقفي در نظر گرفته نشده كه اين امر به دليل متعادل كردن قيمت اين خودرو در بازار است.
بابايي درخصوص زمان واگذاري خودروهاي ثبتنامي مرحله دوم نيز عنوان كرد: دعوتنامههاي متقاضياني كه در مرحله دوم پيشفروش تندر-90 ثبتنام كردهاند از هفته آينده ارسال و در صورت تكميل وجه و مدارك خودروي ثبتنامي به متقاضيان تحويل داده خواهد شد.
از سوي ديگر علاوهبر شركت پارسخودرو كه از روز گذشته پيشفروش مرحله سوم تندر-90 را آغاز كرده شركت ايرانخودرو نيز ديروز طي درخواستي از وزارت صنايع و معادن و با اعلام اجراي 90درصد از تعهدات خود در قبال ثبتنامكنندگان در مرحله اول خواستار ارائه مجوز براي پيشفروش و فروش نقدي تندر-90 شد كه در صورت موافقت وزارت صنايع پيشفروش مرحله دوم اين شركت نيز به زودي آغاز خواهد شد. آغاز واگذاري مرحله دوم تندر-90 در حالي از سوي شركت پارس خودرو آغاز شده كه هنوز قيمت جديد اين خودرو از سوي شوراي سياستگذاري خودرو به تصويب نرسيده و خودروسازان نيز بارها اعلام كردهاند كه خودروي تندر-90 را با حاشيه ضرر به متقاضيان تحويل ميدهند و براي جبران اين ضرر تقاضاي افزايش قيمت را از سوي شوراي سياستگذاري خودرو داشتهاند، اما عدمتغيير قيمت تندر-90 از سوي شوراي سياستگذاري خودرو موجب شده كه پارسخودرو واگذاري مرحله دوم تندر-90 را با توجه به نرخ اعلام شده به وزارت صنايع انجام دهد تا به اين طريق بتواند حاشيه ضرر به وجود آمده در توليد تندر-90 را از ميان ببرد و از سوي ديگر قيمت خودروي تندر-90 را در بازار متعادل كنند.
[Only registered and activated users can see links]
soja
14 October 2008, 09:11 AM
مديرعامل ايرانخودرو هرچند در طول مصاحبهاش با خبرگزاري فرانسه اشاره چنداني به رنو، خودروساز ديگر فرانسه نكرده اما از همان جمله ابتدايي وي ميتوان فهميد كه ايرانخودرو از باب توليد محصول مشترك تندر-90 با رنو نيز رضايت ندارد و پيچ و خم فعلي تامين قطعات اين محصول را زاييده سياستهاي دولت فرانسه ميداند. منطقي همچنين در طول گفتوگويش به تحريمهاي دولت فرانسه و تاثير منفي آن در توليد ايرانخودرو نيز اشاره كرد. اما در عين حال اظهار داشته است كه ايرانخودرو با وجود اين تحريمها نيز از پا نخواهد افتاد اما در عين حال گريزي از افزايش قيمتها به دليل وجود محدوديتهاي سياسي نيست.
mohammad1983
14 October 2008, 11:56 AM
سلام به دوستان عزيز
يك مشكلي براي ماشين پيش اومده كه مي خواستم نظرتون رو جويا بشم
الان حدود دو-سه هفته اي ميشه كه درجه آب رادياتور دو خط بالاتر وگاهي هم تا انتها بالا ميره كه خيلي نگرانم كرد
البته بعد از حدود چنددقيقه دوباره پايين مياد-
اول فن ها رو چك كردم كه كار مي كنند يا نه ، كه كارمي كردند ولي بازم درجه رو دوخط بالاتر نشون ميده
گاها يك لحظه درجه مي ره بالا ، بعد مياد پايين درصورتيكه قبلا اصلا بالا نميرفت حتي يك خط چه برسه به اينكه به
انتها برسه .
درمورد آب رادياتورهم من تا الان ازخنك كننده استفاده نكردم و حجم اب موجود هم خوبه
ممنون ميشم ازراهنماييتون
سلام
اگر فن درست كار ميكند احتمال زياد اين يك خطاي نشون دادن هست و يا اينكه فشنگي آب خراب شده.اصلا محال هست كه دماي موتو لوگان تا انتها بالا برود.
نميدونم شايد ربطي نداشته باشه اما براي يه نفر اين مشكل پيش اومده بود و درجه آب 2 خونه بالا تر ميرفت.يك بار سر باطري ماشين رو باز و بسته كرد ميگفت درست شده.:icon_ques
kandelous
14 October 2008, 12:05 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
من دو تا سوال داشتم :
1. آیا کسی تا به حال موتور ماشین را شسته؟ اگر شسته چه قسمتهایی باید پوشیده باشه؟
2. تندر من E1 فول هستش، آیا تو این مدل چراغ باز بودن درها توی پنل روشن میشه؟
kandelous
14 October 2008, 12:06 PM
اصلا هیچ مدلی چراغ داخل پانل بابت باز بودن درب ها رو نداره.خوش باشید
good_rally
14 October 2008, 12:12 PM
سلام
جناب hf1358
عزيز پست شما به تاپیک جامع مشکلات لوگان (تندر 90) ([Only registered and activated users can see links])
منتقل شد .
دوستان لطفا در تاپيك مربوطه به سوال ايشون جواب بدهند.
kandelous
14 October 2008, 12:19 PM
سلام.نوع خوب این گریس ها 14000 تومان قیمت داره.
ss_87
14 October 2008, 12:25 PM
ایا همیشه باک بنزینتان را فول فول می کنید؟
بله هميشه بنزين را فول فول مي كنم
يعني امكان دارد بخاطر اينكه بنزين را فول فول هميشه ميكنم بوي بنزين در داخل اتاقك يا صندوق عقب احساس مي كنم؟
البته لازم به ذكر است بوي بنزين را موقعي كه 30 ليتر از بنزين را هم مصرف كردم احساس مي كنم
با تشكر
KAZEMLU
14 October 2008, 02:05 PM
مال من داره.با باز شدن هر 4 در هم روشن مي شه.
Omidco
14 October 2008, 02:35 PM
با سلام
... در مورد اون چراغ هم باید بگم که توی مدل های ای2 فقط این چراغ روشن میشه!!!!!
با تشکر
مال من داره.با باز شدن هر 4 در هم روشن مي شه.
طبق گفته دوستان خوبم E2 داره براي من هم روشن ميشه!
خيلي خوبه بجاي حدس وگمان حرف زدن با تحقيق و بررسي جواب دوستان داده بشه مگر حتماً بايد جواب داد؟ همه كامل نيستند تجربه ها فرق ميكنه بگذاريد كار به كاردان سپرده بشه.
بعضي از دوستان كاملاً به جوابها اطمينان ميكنند ما جمع شديم تا تبادل تجربيات كنيم و با كمترين هزينه به استفاده مفيد برسيم و از زندگي لذت ببريم.
taba
14 October 2008, 02:51 PM
يعني امكان دارد بخاطر اينكه بنزين را فول فول هميشه ميكنم بوي بنزين در داخل اتاقك يا صندوق عقب احساس مي كنم؟
البته لازم به ذكر است بوي بنزين را موقعي كه 30 ليتر از بنزين را هم مصرف كردم احساس مي كنم
با تشكر
سلام
پر کردن باک به اندازه خالی شدن کامل آن خطرناک بوده و باعث مشکلاتی خواهد شد که استشمام بوی بنزین یکی از آنهاست. احتمال خراب شدن کنیستر و برخی قطعات دیگر هم بیشتر خواهد شد ضمن آنکه سرریز بنزین به رنگ خودرو نیز آسیب میرساند. در این مورد دوستان عزیزی همچون جناب استاد نوید عارف قبلا توضیحات کافی داده اند.
mimin2005
14 October 2008, 06:08 PM
با سلام
برا سرویس 10000 تا رفتم نمایندگی فقط تعویض روغن و فيلـترهارو انجام دادن هر چی هم اصرار کردم یه بازدیدی از خودرو انجام بدن گفتن هیچی لازم نیست.تازه دفترچه گارانتی رو هم مهر نزدن گفتن دیگه مهر جمع شده.می خواستم یه اعتراضی به شرکت رنو پارس بنویسم دوستان میدونن چجوری و از طریق کجا اقدام کنم؟
ac800fr
14 October 2008, 06:24 PM
با سلام
برا سرویس 10000 تا رفتم نمایندگی فقط تعویض روغن و فيلـترهارو انجام دادن هر چی هم اصرار کردم یه بازدیدی از خودرو انجام بدن گفتن هیچی لازم نیست.تازه دفترچه گارانتی رو هم مهر نزدن گفتن دیگه مهر جمع شده.می خواستم یه اعتراضی به شرکت رنو پارس بنویسم دوستان میدونن چجوری و از طریق کجا اقدام کنم؟
دوست عزيز - پيشنهاد مي كنم كليه نظرات خودتان را با واحد كنترل كيفيت رنو پارس مطرح كنيد
مي توانيد به لينك زير مراجعه نموده و با پر كردن فرم ، كد رهگيري دريافت كنيد
با تشكر
arvin_ict
14 October 2008, 07:51 PM
دوست عزيز - پيشنهاد مي كنم كليه نظرات خودتان را با واحد كنترل كيفيت رنو پارس مطرح كنيد
مي توانيد به لينك زير مراجعه نموده و با پر كردن فرم ، كد رهگيري دريافت كنيد
با تشكر
عزیز تو رو خدا از این پیشنهادها نده:icon_bigg
من 3 بار تو همین بخش که میگید نامه فرستادم و تا الان که 2 ماه گذشته نه جوابی گرفتم نه چیزی
نمایندگی هم که رفتم برای مشکلم به زبون بی زبونی گفتن همینی که هست
از من میشنوید ماشینه مونتاژ از این بی پدر مادرا نگیرید
:icon_bigg
واگه پول هم کم دارید اصلا ماشین نخرید
mehdizadeh04
14 October 2008, 09:36 PM
عزیز تو رو خدا از این پیشنهادها نده:icon_bigg
من 3 بار تو همین بخش که میگید نامه فرستادم و تا الان که 2 ماه گذشته نه جوابی گرفتم نه چیزی
نمایندگی هم که رفتم برای مشکلم به زبون بی زبونی گفتن همینی که هست
از من میشنوید ماشینه مونتاژ از این بی پدر مادرا نگیرید
:icon_bigg
واگه پول هم کم دارید اصلا ماشین نخرید
آروین جان چرا حالا عصبانی میشه دوست عزیزم
آخه ما از اینا ماشین نگیریم چه کار کنیم دادشم؟؟؟
حتما میگی ماشین خارجی.آره؟؟؟خوب کسی مثل من که اصلا پول نداره باید چه کار کنه؟؟؟یعنی ماشین سوار نشه به نظر شما ؟؟؟
اون ماشین هم ایرادات و مشکلات خاص خودش رو داره.نمیتونی بگی فقط مشکل از این ماشینه که.البته به نظر من این ماشین شبکه خدمات پس از فروشش صد مرتبه خیلی بهتر از خودرو های دیگه هستش.تا حالا رفتی بیبینی چه بلایی سر این پراید ها و صاحباش میارن؟؟؟
به خدا اون موقع میگی شکر که ماشین من لوگانه و این مشکلات اینا رو ندارم.
آروم باش عزیز
من که میخوام مشکلتو حل کنم ولی خوب خودت هم کمی همکاری کنی قول بهت میدم دیگه ناراضی نباشی!!!
با تشکر
arvin_ict
14 October 2008, 10:14 PM
آروین جان چرا حالا عصبانی میشه دوست عزیزم
آخه ما از اینا ماشین نگیریم چه کار کنیم دادشم؟؟؟
حتما میگی ماشین خارجی.آره؟؟؟خوب کسی مثل من که اصلا پول نداره باید چه کار کنه؟؟؟یعنی ماشین سوار نشه به نظر شما ؟؟؟
اون ماشین هم ایرادات و مشکلات خاص خودش رو داره.نمیتونی بگی فقط مشکل از این ماشینه که.البته به نظر من این ماشین شبکه خدمات پس از فروشش صد مرتبه خیلی بهتر از خودرو های دیگه هستش.تا حالا رفتی بیبینی چه بلایی سر این پراید ها و صاحباش میارن؟؟؟
به خدا اون موقع میگی شکر که ماشین من لوگانه و این مشکلات اینا رو ندارم.
آروم باش عزیز
من که میخوام مشکلتو حل کنم ولی خوب خودت هم کمی همکاری کنی قول بهت میدم دیگه ناراضی نباشی!!!
با تشکر
من کلی گفتم مهدی جان
شما هم لطف داری به من:icon_cool
TOPCO
14 October 2008, 11:40 PM
دوستان چند تا عکس جالب از تیونینگ ال 90 دارم ولی با اینکه حجمش را کم کردم(بافتوشاپ)ولی وقتی اپلودش میکنم مینویسه اپلود مشگل دار ایا کسی میتونه راهنماییم کنه؟
mehdizadeh04
15 October 2008, 12:02 AM
دوستان چند تا عکس جالب از تیونینگ ال 90 دارم ولی با اینکه حجمش را کم کردم(بافتوشاپ)ولی وقتی اپلودش میکنم مینویسه اپلود مشگل دار ایا کسی میتونه راهنماییم کنه؟
با سلام
دوست عزیز توی سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) عکستون رو آپلود کنید و آدرسی که در قسمت Direct link به شما میده رو کپی کنید و پست جدید باز کنید در سایت و در قسمت بالا که عکس کوه و خورشید داره رو بزنید و آدرس رو Paste کنید و پست رو ایجاد کنید.
به همین راحتی
با تشکر
kalout_75
15 October 2008, 01:35 AM
با سلام و تشكر از راهنمايي شما
اين هم يه عكس از لوگان ... فكر كنم براي دوستان جالب باشه
pooyan.tt
15 October 2008, 02:10 AM
دوست عزیز توی سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) عکستون رو آپلود کنید و آدرسی که در قسمت Direct link به شما میده رو کپی کنید و پست جدید باز کنید در سایت و در قسمت بالا که عکس کوه و خورشید داره رو بزنید و آدرس رو Paste کنید و پست رو ایجاد کنید.
به همین راحتی
با تشکر
به جای Direct Link همون IMG Code for Forums & Message Boards رو کپی و پیست کن تو محل پست فروم فروم
ac800fr
15 October 2008, 08:22 AM
بدون شرح!!!
لوگان پليس - البته به نحوه پارك كردن ماشين توجه كنيد!!!
soja
15 October 2008, 09:04 AM
پيشنهاد افزايش يك ميليون و 800هزار توماني تندر90
hasoj
15 October 2008, 09:08 AM
سلام
پر کردن باک به اندازه خالی شدن کامل آن خطرناک بوده و باعث مشکلاتی خواهد شد که استشمام بوی بنزین یکی از آنهاست. احتمال خراب شدن کنیستر و برخی قطعات دیگر هم بیشتر خواهد شد ضمن آنکه سرریز بنزین به رنگ خودرو نیز آسیب میرساند. در این مورد دوستان عزیزی همچون جناب استاد نوید عارف قبلا توضیحات کافی داده اند.
اگه لطف میکردید و شماره اون پست رو هم میدادید خیلی بهتر میشد .
چون من شنیدم که اگه بنزینش کامل تموم بشه خیلی وضع خراب میشه واگه توضیح بدین ممنون میشم
taba
15 October 2008, 10:14 AM
چون من شنیدم که اگه بنزینش کامل تموم بشه خیلی وضع خراب میشه واگه توضیح بدین ممنون میشم
سلام
متاسفانه شماره پست خاطرم نیست، امیدوارم دوستان لطف کنند و آن را یادآوری کنند، یا شما با جستجوی پستها آن را پیدا کنید.
تمام شدن بنزین باعث فشار آمدن به پمپ بنزین، کشیده شدن آب و لجنهای موجود در ته باک به داخل مسیر بنزین (لوله ها و از آن بدتر انژکتورها) شده و در آن رسوب ایجاد میکند. این مسئله باعث میشود موتور خوب کار نکند و حتی در موارد شدیدتر کاملا از کار بیفتد!.
XELTEK
15 October 2008, 10:35 AM
البته هیچ وقت تموم شدن بنزین موتور رو خراب نمیکنه ! طوری که روشن نشه دیگه !
اما فشار وارده به سوزن انژکتور ها توسط بنزین و اشغالاش ممکنه سوراخاشو گشاد تر کنه و مصرف یهو بره بالا
!
بهمی دلیله میگن نذارید بنزین تموم بشه
taba
15 October 2008, 10:55 AM
با تشكر
این هم آدرس یک پست مفید در مورد بوهای نامطبوع در اتومبیل که توسط دوست گرامی نویدعارف نوشته شده:
و آدرس صفحه آن (صفحه 220):
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ss_87
15 October 2008, 11:18 AM
با سلام
براي تميز كردن كاپوت و پايين بدنه ماشين كه لكه هاي قير ريخته چه چيزي مناسب است(با توجه به اينكه دوستمان در پست 5011 توضيح دادند كه بنزین به رنگ خودرو نیز آسیب میرساند)
با تشكر از راهنماييهايتان
Navid_Aref
15 October 2008, 11:44 AM
سلام
متاسفانه شماره پست خاطرم نیست، امیدوارم دوستان لطف کنند و آن را یادآوری کنند، یا شما با جستجوی پستها آن را پیدا کنید.
تمام شدن بنزین باعث فشار آمدن به پمپ بنزین، کشیده شدن آب و لجنهای موجود در ته باک به داخل مسیر بنزین (لوله ها و از آن بدتر انژکتورها) شده و در آن رسوب ایجاد میکند. این مسئله باعث میشود موتور خوب کار نکند و حتی در موارد شدیدتر کاملا از کار بیفتد!.
ضمن تشکر از لطف استاد و سرور خودم آقای طبا ، مطلب مورد نظر شما که در آن از عکسی که دوست گرامی آقا کیارش از کربن کانیستر لوگان گرفته بودند ، استفاده کردم در آدرس زیر هست.
برای پاک کردن لکه های قیر هم بهترین روش استفاده از پارچه آغشته به نفت سفید ( نفت مورد استفاده در لوازم گرمازای خانگی به اصطلاح نفت سوز) است و هیچ اثر تخریبی بر رنگ خودرو ندارد.
آكاتور
15 October 2008, 01:07 PM
با سلام
براي تميز كردن كاپوت و پايين بدنه ماشين كه لكه هاي قير ريخته چه چيزي مناسب است(با توجه به اينكه دوستمان در پست 5011 توضيح دادند كه بنزین به رنگ خودرو نیز آسیب میرساند)
با تشكر از راهنماييهايتان
دوست عزيز
بنده نيز قبلا همين گرفتاري رو داشتم ولي ميتوني با روغن جامد پاك پاكش كني
ابتدا يك كم روغن با انگشت رو محل ميزني بعد از2يا 3دقيقه ميتوني باانگشتت به آرامي پاكش كني بعد با مايع ظرفشويي بشور اميدوارم كه مشكلت حل شه:icon_cool
al47ab
15 October 2008, 01:59 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
من دو تا سوال داشتم :
1. آیا کسی تا به حال موتور ماشین را شسته؟ اگر شسته چه قسمتهایی باید پوشیده باشه؟
2. تندر من E1 فول هستش، آیا تو این مدل چراغ باز بودن درها توی پنل روشن میشه؟
سلام دوستان
در رابطه با شستن ماشین بد نیست تجربه من را نیز بخونید
حدود دو سه هفته پیش درحال رانندگی وقتی دنده سنگین می کردم ماشین من دو سه بار ریپ کوتاه زد وسریع بر طرف شد .من توجهی نکردم تا اینکه هفته پیش با ماشین از شیراز رفتم تهران و برگشتم تو جاده در سربالاییها هنگام سنگین کردن دنده ماشین به شدت شروع می کرد به ریپ زدن این حالت در دور موتور 2000 تا 2500 بود .بعد از برگشت ماشینو بردم نمایندگی تصور خودم این بود که یا ECU از تنظیم در رفته یا یکی از سنسورهای موتور خراب شده اما بعد از وصل دیاگ مشخص شد که شمعها مشکل دارن وبعد از باز کردن شمعها دیدم سه تا از شمعها از قسمت بدنه خارجی به شدت سوخته و آسیب دیده .طرف که ماشین را تعمیر کرد گفت نشت آب و احتمالا روغن های بیرون زده از قالپاق موتور به داخل محفظه شمعها باعث این حالت شده است. خلاصه بعد از تعویض شمعها مشکل حل شد.اما پول شمع ودیاگ ودستمزد تعمیر را از من گرفتن بعلاوه سود 3درصد.بنابر این مراقب نشت آب به محل شمعها باشید چونکه ظاهرا آب بندی آن چندان کامل و مورداعتماد نیست.لازم به ذکر است که ماشین من e1+cp است که یک سال ودو ماه پیش ان را تحویل گرفتم و 17000 کیلو متر راه رفته وتا به حال چند بار موتور را خودم در خانه با فشار آب شسته بودم. نکته جالب ینکه تنها شمع یک سالم بود و این تنها شمعی بود که یک بار من کویل آنرا باز و بسته کرده بودم . آنگار باز و بستن آن باعث آب بندی بهترشده بود .
hkardan
15 October 2008, 03:07 PM
طبق گفته دوستان خوبم E2 داره براي من هم روشن ميشه!
خيلي خوبه بجاي حدس وگمان حرف زدن با تحقيق و بررسي جواب دوستان داده بشه مگر حتماً بايد جواب داد؟ همه كامل نيستند تجربه ها فرق ميكنه بگذاريد كار به كاردان سپرده بشه.
بعضي از دوستان كاملاً به جوابها اطمينان ميكنند ما جمع شديم تا تبادل تجربيات كنيم و با كمترين هزينه به استفاده مفيد برسيم و از زندگي لذت ببريم.
با تشکر از همه راهنمایی هایی که دوستان ارائه داده بودند.
البته چراغ باز بودن درها در پنل ماشین من هست ولی روشن نمیشود که حتما به E1 بودن آن برمیگردد.
این نکته را هم عرض کنم که کاردان همیشه همه چیز را نمی داند! :icon_surp
pooyan.tt
15 October 2008, 03:24 PM
بدون شرح!!!
لوگان پليس - البته به نحوه پارك كردن ماشين توجه كنيد!!!
قبلا تو یه فیلم دیده بودم که داچیا لوگان در مراکش ماشین پلیس هست.
taba
15 October 2008, 04:07 PM
با تشکر از همه راهنمایی هایی که دوستان ارائه داده بودند.
البته چراغ باز بودن درها در پنل ماشین من هست ولی روشن نمیشود که حتما به E1 بودن آن برمیگردد.
سلام
بله قطعا همینطور است. فقط مدلهای E2 بطور فابریک این قابلیت را دارند.
لوگان
15 October 2008, 04:13 PM
دوستان من در مورد اینکه بنزین تا تهش تموم نشه یه چند تا مشکل دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میش.
یکی اینکه مگه بنزین از ته باک کشیده نمیشه؟ خوب آشغال هاش میره تو دیگه نیازی به تموم شدن نیست.
یکی دیگه ایمکه ماشین وقتی تکون میخوره خوب بنزینش هم تکون میخوره و همش با هم قاطی میشه. اینطور نیست؟
بعد اگه آشغال ها هم بره فیلتر بنزین گیرشون میندازه. غیر از اینه؟
لوگان
15 October 2008, 06:26 PM
قرارداد ال - 90 گم شد؟!
يک منبع آگاه از گم شدن قرارداد ال-90 در سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) خبر داد.
اين منبع آگاه افزود تنها يک نسخه از قرارداد در اختيار ايدرو بوده ولي هرگز مفاد آن در اختيار خودروسازان قرار داده نشده است.
در همين رابطه محمد زالي عضو هيات مديره سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران گفت؛ بعيد است اين قرارداد گم شده باشد اما آنچه مهم است اينکه قرارداد هيچ گاه در اختيار ايران خودرو و سايپا قرار داده نشده و اين دو شرکت هنوز از مفاد و بندهاي اين قرارداد اطلاعي نداشته و نمي دانند بر چه اساسي خودرو توليد کنند.رئيس مرکز تحقيقات موتور ايران خودرو همچنين گفت؛ قرارداد ال-90 هنوز به طور کامل امضا نشده، اين در حالي است که توليد تندر 90 بيش از يک سال است که در دو شرکت ايران خودرو و پارس خودرو آغاز شده است.به گفته او بخشي از خدمات پس از فروش و فروش لوازم يدکي و قطعات از مواردي است که هنوز به امضاي طرفين نرسيده است.
در اين باره نيز سيدحسين هاشمي رئيس سابق کميسيون صنايع و معادن گفت؛ تا آنجايي که من يادم مي آيد اين قرارداد امضا شده، به مجلس فرستاده شد و ما در آن زمان (1385) مفاد اين قرارداد را اصلاح کرده و قرارداد نهايي نيز توسط وزير وقت صنايع و معادن به امضا رسيد. وي در رابطه با شايعه گم شدن قرارداد نيز گفت؛ اگر اصل قرارداد گم شده باشد شايد بتوان نسخه يي از قرارداد ال-90 را در مرکز پژوهش هاي مجلس پيدا کرد و آن را در اختيار سازمان گسترش و نوسازي قرار داد.
شايعه گم شدن قرارداد ال- 90 در حالي قوت مي گيرد که هنوز سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در اين باره واکنشي نشان نداده است. برخي کارشناسان معتقدند چون قرار است دولت راي به گران شدن تندر90 طي روزهاي آينده دهد، چنين بحث هايي مطرح شده تا دوباره يادآور ضد ملي بودن اين قرارداد در اذهان عمومي شود.
قرارداد ال- 90 در دولت خاتمي به منظور توليد خودرويي ارزان و به روز در دو شرکت ايران خودرو و سايپا به امضا رسيد اما در سال 84 با روي کار آمدن دولت نهم و قدرت گرفتن مجلس هفتم اين قرارداد به تعليق درآمد تا در سال 1385 با انجام اصلاحاتي به مرحله اجرايي برسد.تندر90 هم اکنون در سه تيپ e0، e1 و e2 در دو شرکت ايران خودرو و پارس خودرو به توليد مي رسد.
حدود 80 هزار نفر در مرحله اول پيش فروش اين خودرو در سال 85 متقاضي خريد تندر90 شدند که پس از گذشت بيش از 18 ماه هنوز اين دو شرکت نتوانسته اند به طور صد درصد تعهدات خود را در قبال تحويل خودرو به مشتريان انجام دهند.
اين درحالي است که قرار بود سالانه 300 هزار دستگاه تندر 90 در دو شرکت به توليد برسد که طي اين 18 ماه به سبب عدم رساندن به موقع قطعات، اين خودرو بيش از 70 هزار دستگاه شمارگان نداشته است.
برخي از کارشناسان معتقدند چون اين خودرو پس از حدود دو سال و نيم از نهايي شدن هنوز نتوانسته به يک سوم شمارگان تعيين شده برسد و از سويي قطعه سازان ايراني در توليد قطعات اين خودرو ناکام بوده اند بايد پروژه ال-90 را پروژه يي شکست خورده دانست.
تندر 90 گران مي شود
در حالي که هنوز بسياري از ثبت نام کنندگان تندر90 موفق به تحويل خودرو خود نشده اند ايران خودرو و سايپا از آغاز فاز جديد پيش فروش تندر 90 طي روزهاي آينده خبر دادند.براساس قرارداد ال-90، قيمت پايه اين خودرو 6 هزار و 750 يورو برآورد شده که با احتساب يورو يک هزار و 400 توماني ، قيمت اين خودرو به حدود 9 ميليون و 500 هزار تومان مي رسد، اين در حالي است که در سري اول ،مدل e0 اين خودرو براساس قيمت روز يورو در سال 85، هشت ميليون و 200 هزار تومان پيش فروش شد.
افزايش يک ميليون و 300 هزار توماني قيمت کارخانه يي تندر 90 در حالي پيشنهاد شده که هنوز کميته قيمت وزارت صنايع و معادن قيمت جديد اين خودرو را تاييد نکرده است. برخي پيش بيني ها حاکي است تيپ e1 و e2 اين خودرو که هم اکنون 13 ميليون و 250هزار و 15 ميليون تومان در بازار قيمت دارد، با اعلام قيمت جديد به 15 و 17 ميليون تومان خواهد رسيد.
منبع:
mohammad1983
15 October 2008, 07:02 PM
با سلام .كلاج تندر من بعد از 1 مسافرت به شمال كه حدود 1500 تا باهاش رفتم الان به قيژ قيژ افتاده يعني وقتي پدال ميگيري و رها ميكني صدا ميكنه.فكر ميكنيد علتش چيه؟
دوست عزيز اين پست ([Only registered and activated users can see links]) رو بخونيد.
اگر موتور رو نشسته ايد پس احتمال دارد كه مربوط به رطوبت شمال باشد.
Navid_Aref
15 October 2008, 09:56 PM
دوستان من در مورد اینکه بنزین تا تهش تموم نشه یه چند تا مشکل دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میش.
یکی اینکه مگه بنزین از ته باک کشیده نمیشه؟ خوب آشغال هاش میره تو دیگه نیازی به تموم شدن نیست.
یکی دیگه اینکه ماشین وقتی تکون میخوره خوب بنزینش هم تکون میخوره و همش با هم قاطی میشه. اینطور نیست؟
بعد اگه آشغال ها هم بره فیلتر بنزین گیرشون میندازه. غیر از اینه؟
دوست گرامی ساختار باک بنزین کاملا خلاف آن چیزی است که شما فکر می کنید( فکر کنم شما آن را شبیه به یک حوض و آبرو آن فرض کرده اید.)
در تمامی خودروهای جدید (از سیتروئن دایان 60 ساله - ژیان خودمون !! گرفته به بعد) بنزین توسط سیستم یکپارچه رئوستا یا سنسور باک + صافی اولیه + لوله انتقال از بالای باک نصب می شود به پمپ بنزین منتقل می شود نه یک لوله ساده زیر باک!.
این سیستم در خودروهای انژکتوری از زیر نشیمن صندلی عقب قابل دسترسی است و قابل بازرسی و رسیدگی می باشد. همانند شکل زیر:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عکس فوق نمایی از سطح بالایی یک باک مدرن پلاستیکی شبیه باک لوگان است. محل قرار گیری مجموعه سنسور باک در عکس در قسمت پایینی عکس به صورت درپوشی سفید رنگ دایره ای شکل نسبتا بزرگ مشخص است.
داخل باک هم تیغه هایی به صورت عمودی و به موازات هم تعبیه شده اند که به آنها فشار شکن گویند.
سنسور داخل باک به صورت یک رئوستای لغزنده است که تغییر مقدار مقاومت آن توسط اهرمی که انتهای آن به شناور درون باک متصل است، انجام می گیرد
هنگامی که باک پر است شناور به سمت بالا حرکت می کند که در این حالت میزان مقاومت به حداقل می رسد و تمامی 9 خانه نشانگر دیجیتالی سوخت روشن می شود. با پایین آمدن سطح سوخت، شناور نیز پایین می آید و اهرم آن کنتاکت لغزنده را به سمت بالای رئوستا می برد که نتیجه آن بالا رفتن میزان مقاومت و کاهش ولتاژ مدار و کاهش سطح خانه های نشانگر دیجیتالی به سمت پایین می شود.
به دلیل این ساختار حرکت شناور رئوستا به شدت تابع سطح بنزین درون باک خواهد بود و تغیرات درجه سوخت متاثر از آن خواهد بود. باک مدرن و پلیمری لوگان که در 3/1 انتهایی کف خودرو قرار دارد فرمی تقریبا ذوزنقه ای شکل دارد و اتفاقا ساختارش موجب کاهش خطای سنسور سوخت می باشد.
رئوستا
براي بستن مدار الكتريكي بايد مطمئن شويم كه با بستن كليد و عبور جريان، اجزاي مدار آسيب نميبينند. براي اين منظور بايد مقاومت متغيري در مدار قرار دهيم تا با تغيير مقاومت، بتوانيم شدت جريان را در مدار كنترل كنيم. چنين مقاومت متغيري را رئوستا مينامند. رئوستاها به گونههاي مختلف ساخته مي شوند كه متداولترين آنها رئوستاي لغزنده است. در اين رئوستا مطابق شكل سيمي از جنس كنستانتان را كه مقاومت زيادي دارد، دور استوانهاي از ماده نارسانا ميپيچند و دگمه فلزي لغزندهاي روي ميله برنجي قرار ميدهند. هر چه دگمه فلزي به سمت چپ حركت كند، مقاومت كمتري در مدار قرار ميگيرد. جريان از يك سر سيملوله وارد و از جايي كه دگمه فلزي با سيملوله تماس دارد وارد ميله برنجي ميشود. جريان پس از عبور از ميله، وارد مدار ميشود.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اگر هر کدام از خانه ها را متناظر با 5 لیتر در نظر بگیریم ، 9 خانه نماینده 45 لیتر بنزین خواهد بود و باقی مانده نیز که بیشتر از 5 لیتر خواهد شد ، همان مقداری است که در ابتدای رسیدن سطح بنزین به آن حد، چراغ اخطار کمبود بنزین روشن می شود.
باید سعی شود که تا آنجا که ممکن است از رسیدن سطح بنزین به این سطح خودداری کرد که دو دلیل عمده آن نخست، وارد شدن جرم های کف باک به مدار سوخت رسانی و دوم، گرم شدن بیش از حد پمپ بنزین و صدمه به آن می باشد.
نمایی از مجموعه سنسور باک و شناور آن(قطعه مشکی رنگ متصل به میله فلزی متصل به لغزنده رئوستا) به همراه صافی های مربوطه که به منظور انتقال سوخت تصفیه شده از باک به پمپ بنزین خودرو تعبیه شده اند. ( البته مربوط به نوعی از خودروهای تویوتا می باشد)
این حالت پر شدن باک بیش از پنجاه لیتر، چند دلیل می تونه داشته باشه و اولین آن به کم فروشی و تقلب جایگاه های عرضه بنزین برمی گرده که پمپ ها و نازل های دستکاری شده و معیوب دارند.
دلیل دوم نیز اصرار به پر کردن بیش از حد باک تا حدی است که تمامی مسیرهای مختلف موجود مثل لوله ورودی و ... را با بنزین پر کرد که برای خودرو و بخصوص قسمت کربن کانیستر مضر و مخرب است.
طبق پست قبلی خاموش شدن دیرتر خانه اول طبیعی است و دلیلش این است که سطح بنزین در هنگامی که باک فول است به مصرف بیشتر از 5 لیتر نیاز است که پایین بیاید، که این امر باعث می شود که سطح شناور سنسور باک، مدت زمان بیشتری تغییر وضعیت ندهد و ثابت باقی بماند که نتیجه آن روشن ماندن بیشتر بالاترین خانه گیج بنزین می باشد. در اکثر خودروهایی که دیدم وضع به این گونه است. تفاوتی هم نمی کند نشانگر بنزین پانل، عقربه ای باشد و یا دیجیتالی مثل لوگان.
نمایی شماتیک از مجموعه سنسور باک و شناور آن به همراه صافی های مربوطه که به منظور انتقال سوخت تصفیه شده از باک به پمپ بنزین خودرو تعبیه شده اند. در شکل زیر که از راهنمای سیستم های برقی لوگان استخراج شده است ، تناسب بین افزایش میزان مقاومت رئوستا ( سنسور داخل باک) و کاهش ولتاژ و به تبع آن تغییر سطح خانه های درجه بنزین در سه حالت پر( همه 9 خانه) و نیمه(5 خانه) و خالی مشخص شده است.
masood5019
15 October 2008, 10:05 PM
قیمتهای جدید تندر بصورت فروش فوری و ثبت نام جدید در پارس خودرو آغاز شد
[Only registered and activated users can see links](87-07-24)%20forosh.pdf
mohammad1983
15 October 2008, 11:48 PM
سلام
دوستان امروز بعد از مدت ها كه مرتبا تصميم داشتم باطري ماشين رو عوض كنم توانستم اين كار رو عملي كنم.
باطري كه خريدم پلاتينيوم 74 آمپر كره اي هست با گارانتي 15 ماه
اصلا باورم نميشد كه تغيير باطري اينقدر محسوس باشه
يك نكته بارز زماني هست كه استارت ميزنم قبلا وقتي ماشين استارت ميخورد يه صداي چق ميومد نميدونم چه جوري بگم اما الان به نرمي استارت ميخوره.
قبلا موتور در حالت در جا يه لرزش خفيفي داشت كه الان خيلي عالي شده.
زماني كه كولر ميگرفتم در حالت ايستاده، روشن خاموش شدن كمپرسور رو مي فهميدم اما الان به نرمي كولر روشن خاموش ميشه.
قطعا باطري رو عوض كنيد زيرا لوگان پدر من كه الان 33 هزار تا كار كرده و باطري خودش رو داره زماني كه كولر ميگيره چراغ هاي جلوي ماشين يه لحظه كم نور ميشه.پس تا باطري نو هست به فكر تعويض باشيد.
arvin_ict
16 October 2008, 12:01 AM
فیلمی کوتاه از هندلینگ لوگان اسپرت :icon_cool
mehdizadeh04
16 October 2008, 01:13 AM
سلام
دوستان امروز بعد از مدت ها كه مرتبا تصميم داشتم باطري ماشين رو عوض كنم توانستم اين كار رو عملي كنم.
يك نكته بارز زماني هست كه استارت ميزنم قبلا وقتي ماشين استارت ميخورد يه صداي چق ميومد نميدونم چه جوري بگم اما الان به نرمي استارت ميخوره.
زماني كه كولر ميگرفتم در حالت ايستاده، روشن خاموش شدن كمپرسور رو مي فهميدم اما الان به نرمي كولر روشن خاموش ميشه.
قطعا باطري رو عوض كنيد زيرا لوگان پدر من كه الان 33 هزار تا كار كرده و باطري خودش رو داره زماني كه كولر ميگيره چراغ هاي جلوي ماشين يه لحظه كم نور ميشه.پس تا باطري نو هست به فكر تعويض باشيد.
با سلام خدمت شما دوستان عزیزم
با تشکر از مطالب بسیار مفید و ارزشمند آقا نوید عزیز دوست گرامی
محمد جان من هم در سر دارم که باتری رو عوض کنم.
اما 2 3 تا سوال دارم در این باره از شما که عوض کردی
اول اینکه از جایی پرسیدی که دینام این خودرو تا باتری چند آمپر رو میتونه شارژ کنه؟؟؟؟
دوم اینکه باتری ماشینتو دادی و اینو گرفتی چقدر سر دادی ؟؟؟
سوم اینکه از جایی تحقیق کردی بهترین مارک باتری چیه که میخوایم بذاریم یک چیز عمری بذاریم که هم خوب کارکنه و هم جنسش عالی باشه.
با تشکر
mohammad1983
16 October 2008, 08:11 AM
با تشکر از مطالب بسیار مفید و ارزشمند آقا نوید عزیز دوست گرامی
محمد جان من هم در سر دارم که باتری رو عوض کنم.
اما 2 3 تا سوال دارم در این باره از شما که عوض کردی
اول اینکه از جایی پرسیدی که دینام این خودرو تا باتری چند آمپر رو میتونه شارژ کنه؟؟؟؟
دوم اینکه باتری ماشینتو دادی و اینو گرفتی چقدر سر دادی ؟؟؟
سوم اینکه از جایی تحقیق کردی بهترین مارک باتری چیه که میخوایم بذاریم یک چیز عمری بذاریم که هم خوب کارکنه و هم جنسش عالی باشه.
با تشکر
با سلام
مغازه دار آشنا بود باطري خودم رو 55 گرفت اين باطري جديد هم 107 هزار تومان قيمت داشت.
وقتي دستگاه زد دينام به مقدار 13.7 شارژ ميكرد و گفت اگر هميشه دينامش اينجوري كار كنه اين باطري هم سال ها كار ميكنه.
بهترين مدل هاي باطري مدل هاي كره اي هستند كه مارك هاي زيادي هم دارند.
مثل SHARK,HANKOOK,PLATINUM
فرقي ندارند فقط كره اي باشه و گارانتي داشته باشه.
در ضمن بعد از 74 آمپر 100 آمپر ميباشد كه مخصوص كساني هست كه سيستم ميبندند.
hkardan
16 October 2008, 10:10 AM
سلام
من یه مشکلی دارم، در مطلب 3027# دوست خوبم نوید عارف توضیحاتی در مورد باز و بسته کردن فیلتر هوا گذاشته بودن که به نظرم میرسه می بایست با عکس همراه باشه. ولی متاسفانه نمی تونم عکسها رو ببینم. می خواستم از ایشون خواهش کنم اگر امکان داره عکسها رو در اختیار من قرار بدهند و یا راهنمایی کنید که من چگونه می توانم عکسها را در همان پست ببینم.
در ضمن میخواستم از این تالار گفتگوی جامع، قشنگ و مودبانه قدردانی کنم.
مطالبش را خیلی دوست دارم و واقعا دست همگی درد نکنه.
mehdizadeh04
16 October 2008, 10:25 AM
سلام
من یه مشکلی دارم، در مطلب 3027# دوست خوبم نوید عارف توضیحاتی در مورد باز و بسته کردن فیلتر هوا گذاشته بودن که به نظرم میرسه می بایست با عکس همراه باشه. ولی متاسفانه نمی تونم عکسها رو ببینم. می خواستم از ایشون خواهش کنم اگر امکان داره عکسها رو در اختیار من قرار بدهند و یا راهنمایی کنید که من چگونه می توانم عکسها را در همان پست ببینم.
در ضمن میخواستم از این تالار گفتگوی جامع، قشنگ و مودبانه قدردانی کنم.
مطالبش را خیلی دوست دارم و واقعا دست همگی درد نکنه.
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
با اجازه دوست خوبم آقا نوید عزیز من عکس ها رو میذارم.
امیدوارم جسارت بنده رو بپذیرند.
این عکس ها به صورت زیپ شده میباشد.
با تشکر
mehdizadeh04
16 October 2008, 12:05 PM
سلام
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من هم امروز اقدام به تعویض باتری ماشین کردم.
مارک باتری CENE هستش که گارانتی هم داره و هم کره ای هستش.
باتری خودم رو 60 قیمت زد.
قیمت این باتری هم 110 بود.
در ضمن این جایی که من رفتم برای تعویض تقریبا دیگه آشنا شده باهام.چون یک باز برای ماشین قبلیم اومد کار انجام داد چون کارش خوب بود به همه توصیه کردم که برن اونجا.هر کی هم رفته از اخلاقش تعریف کرده.
امروز میگفت وضع باتری های وارداتی خیلی خراب شده.
میگفت دارن کاری میکنن که همه باتری ایرانی بخرن.
این بنده خدا هم با التماس بهش 2 تا 74 آمپر داده بودن و 2 تا 66 آمپر از مارک CENE.
تا از این بدتر نشده به نظرم همه باتری هاشونو عوض کنن.
با تشکر
masood5019
16 October 2008, 01:01 PM
آیا دوستانی که باطری خودرویشان را عوض میکنند مطمئن هستند که مشکلی با گارانتی نخواهند داشت
KAZEMLU
16 October 2008, 01:41 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من هم امروز اقدام به تعویض باتری ماشین کردم.
مارک باتری CENE هستش که گارانتی هم داره و هم کره ای هستش.
باتری خودم رو 60 قیمت زد.
قیمت این باتری هم 110 بود.
در ضمن این جایی که من رفتم برای تعویض تقریبا دیگه آشنا شده باهام.چون یک باز برای ماشین قبلیم اومد کار انجام داد چون کارش خوب بود به همه توصیه کردم که برن اونجا.هر کی هم رفته از اخلاقش تعریف کرده.
امروز میگفت وضع باتری های وارداتی خیلی خراب شده.
میگفت دارن کاری میکنن که همه باتری ایرانی بخرن.
این بنده خدا هم با التماس بهش 2 تا 74 آمپر داده بودن و 2 تا 66 آمپر از مارک CENE.
تا از این بدتر نشده به نظرم همه باتری هاشونو عوض کنن.
با تشکر
با سلام و تشكر مي شود بفرماييد كه تغييرات تعويض باتري تا چه حد ملموس است؟در صورت امكان آدرس مغازه را هم PM بفرماييد.ممنون از لطف شما.
mehdizadeh04
16 October 2008, 01:47 PM
با سلام و تشكر مي شود بفرماييد كه تغييرات تعويض باتري تا چه حد ملموس است؟در صورت امكان آدرس مغازه را هم PM بفرماييد.ممنون از لطف شما.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بیشتر شدن نور چراغ ها
بهتر استارت خوردن خودرو
بقیه تفاوت هاش رو فعلا تست نکردم
با تشکر
mohammad1983
16 October 2008, 08:40 PM
بیشتر شدن نور چراغ ها
بهتر استارت خوردن خودرو
بقیه تفاوت هاش رو فعلا تست نکردم
با تشکر
سلام
آقا مهديزاده مطمئن هستي كه باطري كره اي داره كمياب ميشه.والا اين مغازه اي كه من گرفتم تازه تو كرج حداقل 50 تا باطري كره اي داشت.
تو بازار رو هم نگاه كردم فراوان ريخته.جالب اين هست كه قيمت باطري تو بازار تا مثلا كرج اصلا فرقي نداره.حتي 1000 تومان.
hesam90
16 October 2008, 09:57 PM
سلام
ما که تو چراغ برق هستیم والا چیزی از کم شدن باطری نشنیدیم گرون شده ولی کم نه
در ضمن به نظرم دوستانی که میخوان باطری بخرن سعی کنن از نمایندگی بخرن چون تا دلتون بخواد جنس تقلبی پر هست و زیاد به این گارانتی ها توجه نکنین کی هست که بخواد رسیدگی کنه
mehdizadeh04
17 October 2008, 12:23 AM
سلام
آقا مهديزاده مطمئن هستي كه باطري كره اي داره كمياب ميشه.والا اين مغازه اي كه من گرفتم تازه تو كرج حداقل 50 تا باطري كره اي داشت.
تو بازار رو هم نگاه كردم فراوان ريخته.جالب اين هست كه قيمت باطري تو بازار تا مثلا كرج اصلا فرقي نداره.حتي 1000 تومان.
محمد جان میدونی باتری چه جوریه؟؟؟؟؟
یک نوعش رو خود شرکت میاره و بین نمایندگی ها پخش میکنه که این نوعش داره کم میشه.
در صورتی که از همون نوع باتری رو نشون داد و گفت این مدل همونه و با قاچاق وارد کشور میشه.این مغازه هم از باتری های شرکتی میگیره.
ایشون نماینده فروش باتری های Shark و CENE و EAS هستند که در غرب تهران فعالیت میکنند که با ضمانت FITCO کار میکنه.
در ضمن یادآور میشم که باتری های قاچاق به نسبت باتری های شرکتی کمی ارزان تر به فروش میرسند.
با تشکر
HOOSEIN 105
17 October 2008, 11:30 AM
با سلام و عرض ادب
دوستان یه سوال داشتم لوگان روی همین پلت فرم مدل های جدیدتری داره که بخواد تولید بشه و بخواد در سال های اتی به ایران هم بیاد .
با تشکر
Navid_Aref
17 October 2008, 12:11 PM
نظرخواهی کیفیت رنو تندر90 ([Only registered and activated users can see links])
گروه کیفیت شرکت رنو با همکاری واحد کیفیت شرکت رنو پارس اقدام به برگزاری نظر سنجی کیفی رنو تندر90 نمود. هدف این نظرسنجی، بررسی میزان رضایت مشتریان از خودروی رنو تندر90 پس از سه ماه استفاده بود.
شهرهای محل نظرسنجی: تهران، اصفهان، مشهد، بندرعباس
زمان: اردیبهشت 1387
روش شناسی: مصاحبه رو در رو به مدت یک ساعت
نمونه:358 دستگاه خودروی رنو تندر90
نتایج نهایی نظرسنجی:
اکثر دارندگان خودرو رنو تندر90 (85%), رضایت خود را با توجه به راحتی, جاداری, موتور قدرتمند, سیستم ترمز و گیربکس با عملکرد فوق العاده و مهمتر از همه ارزش بالای خودرو در مقابل بهای پرداختی ابراز نموده اند.
به دلیل رضایت بالا، 85 درصد این افراد خودروی رنو تندر90 را به دیگران توصیه کرده اند. همچنین در این تحقیق مشخص گردید که اکثر دارندگان خودرو, فاکتور قیمت و جاداری را بعنوان مهمترین عامل انتخاب این خودرو در نظر گرفته اند و تاثیر گفته های دیگران در مورد عملکرد فوق العاده موتور و مکانیک این خودرو در تصمیم گیری نهایی ایشان زیاد بوده است.
میزان رضایت گروه مورد مطالعه از خودروهای تولیدی توسط پارس خودرو و ایران خودرو بسیار نزدیک به یکدیگر و برابر 85% می باشد.
همچنین 89% دارندگان خودرو این خودرو را با توجه به دلایل زیر به دیگران توصیه می کنند:
قیمت مناسب در مقابل امکانات موجود روی خودرو
ایمنی و تنومندی
قدرت موتور
مصرف پایین سوخت
بیشترین درصد رضایت دارندگان خودرو رنو تندر90 از فضای بسیار زیاد داخل اتاق خودرو میباشد که به میزان 98% ابراز گردیده است.
در تحقیق بعمل آمده, خودرو رنو تندر90 در مقایسه با دو خودرو پراید و پژو 405 با بیشترین درصد رضایت (85%) بعنوان بهترین انتخاب توسط خریدارن معرفی گردید.
عوامل اصلی انتخاب خودرو رنو تندر90 بعنوان یک گزینه در زمان خرید خودرو عبارت بوده اند از:
رنو تندر90 خودرویی جدید و مدرن است
قیمت مناسبی در مقابل امکانات موجود بر روی آن دارد
رنو بعنوان یکی از خودروهای مدرن اروپایی (فرانسوی) محسوب می شود.
تاخت و تاز رنو تندر90 (لوگان) ([Only registered and activated users can see links])
13 الی 20 مرداد ماه 1387
روز دوشنبه 14 مرداد ماه 1387تیم Logan Raid از مرز بازرگان وارد ایران شد. این تیم شامل چهار ماجراجوی خارجی بود که برای شعب رنو در کشورهای مختلف کار می کردند. این افراد با دو دستگاه خودروی لوگان ساخت کارخانه داچیا، با پشت سر گذاردن مسیری طولانی که از شهر سویل در اسپانیا آغاز شده بود، به مرز ایران رسیدند. در این زمان تیمی متشکل از 16 نفر از افراد رنو پارس، ایران خودرو، پارس خودرو و ACI از تهران به سمت تبریز حرکت کردند تا در آنجا به استقبال تیم Logan Raid بشتابند. تیم ها به مدت دو روز در هتل ایل گلی تبریز اقامت کردند و بازدیدی به یادماندنی از روستای کندوان داشتند و روز سه شنبه 15 مرداد ماه تبریز را به مقصد تهران ترک گفتند. تیم خارجی سه شب را در تهران به سر برد که در طی آن، شرکت رنو پارس برای آشنایی بیشتر ایشان با تولید رنو تندر90 و رنو مگان در ایران، بازدید از کارخانجات ایران خودرو و سایپا را برنامه ریزی کرده بود. در طی این اقامت، خودروهای لوگان تیم خارجی، توسط کارکنان شرکت رنو پارس در مرکز فنی مورد بازبینی قرار گرفت که کارکنان آزمایش استقامت، توجه و کمک ویژه ای در این امر مبذول داشتند. روز جمعه 18 مرداد ماه، تیم ها سفر خود را به سمت گرگان آغاز کردند و اقامتی دلپذیر در گرگان داشتند که طی آن از مجتمع توریستی ناهارخوران، روستای زیارت و بندر ترکمن بازدید کردند.
تیم Logan Raid سپس گرگان را به سمت مرز باجگیران ترک گفت تا از این مسیر و در صبح یکشنبه 20 مرداد ماه وارد خاک ترکمنستان شود. تیم ایرانی در گرگان با مهمانان خارجی خداحافظی کرد. هدف این همسفری در جاده نمایش «تعلق همه ما به خانواده لوگان» و حسن نیت همکاران ایرانی نسبت به همتایان خارجی بود.
رنو ([Only registered and activated users can see links])تندر90 ون ([Only registered and activated users can see links])[/URL]
پروژه R90 كه از سري پروژه هاي پلاتفرم X90 ميباشد از نظر قواي محركه داراي دو نوع محصول ديزلي و بنزيني بوده و از نظر اطاق در دو نوع 5 و 7 نفره توسط شركت داچيا (صد درصد متعلق به شركت رنو ) با آرم جلو پنجره آن شركت در كشور روماني توليد ميشود. طبق مذاكرات و توافقات انجام شده بین دو شرکت رنو پارس و ایران خودرو، اين خودرو در فاز نخست به صورت CBU توسط ايران خودرو با آرم رنو و بج " تندر90" وارد كشور خواهد شد. قيمت بسيار مناسب، تجهيزات و مشخصات فني كامل، طراحي مدرن، ايمني بالا و خدمات پس از فروش گسترده كه توسط شركت ايران خودرو عرضه ميشود از مهمترين مزايايي است كه قابليت رقابت پذيري اين خودرو را در بازار ايران افزايش ميدهد. از جمله ساير مزاياي اين خودرو ميتوان به قابليت تغيير چيدمان صندلي ها اشاره كرد، ويژگي كه اغلب خودرو هاي ساخت داخل از آن بي بهره اند. R90 خودرو چند منظوره اي است كه علاوه بر استفاده در شهر قابليت بهره گيري از آن همچون يك خودروي جادار خانوادگي وجود دارد. موتور R90 بنزيني مشابه تندر90 ايراني همان موتور K4M 16 سوپاپ با نيروي 105 اسب بخار ميباشد. لازم به ذكر است اين خودرو براي نخستين بار در دنيا با آرم و جلو پنجره رنو به بازار ايران عرضه شده است. اين خوردو نزديك به يك سال پيش توسط خبرنگاران اعزامي ايران به ايتاليا تست شد. خبرنگاران اعزامي اين خودرو را به طول يك شبانه روز و از مسير "باري" تا "آلبرو بلو " و بالعكس در تمام ابعاد جاده اي و شهري به طول حدود 200 كيلومتر تست كردند، كه مورد استقبال آنان قرار گرفت.
برای اطلاعات بیشتر از مایکرو سایت رنو تندر90 ون دیدن کنید:
[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
alip
17 October 2008, 01:54 PM
سلام دوستان...الان قیمت این قطعات تو بازار رو میشه بگین؟؟
سپر عقب نقرهای(با لوازم مثل لاستیک و..)
در صندوق عقب نقره ای
سینی صندوق نقره ای
چراغ عقب
ali_h_m
17 October 2008, 05:13 PM
پس از اخذ تاییدیه های فنی شرکت رنو :
مجوز تولید انبوه تندر 90 دوگانه سوز شرکت پارس خودرو صادر شد
جمعه، 26 مهر 1387
ساعت: 09:27 Friday, October 17, 2008
كد خبر: 59685
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرخودرو ، شرکت پارس خودرو پس از صحه گذاری و دستیابی کیفی و فنی به کلیه استانداردهای شرکت رنو فرانسه ، مجوز تولید انبوه خودرو تندر90 گاز سوز را اخذ کرد.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، این شرکت با دید وسیع بر سیاست استفاده از گازطبیعی به عنوان یک سوخت پاک، تولید آزمایشی خودرو تندر 90 دوگانه سوز را پس از اجرا و پشت سر گذاشتن مراحل کیفی سخت گیرانه شرکت رنو در تیراژ انبوه و در آینده نزدیک آغاز خواهد کرد.
با توجه به تغییرات گسترده در این خودرو ، شاهد حداقل افت توان موتور در مقایسه با سوخت بنزین، استفاده از مخزن 80 و 100 لیتری گاز، توان مناسب در حین استفاده از کولر و فضای مناسب پس از نصب مخزن در صندوق عقب خواهیم بود.
همچنین در زمينه دستيابي به پلت فرم سي ان جي (CNG) جهت ارائه محصولات متنوع با انجام تغييرات مهندسي صورت گرفته بر روي پلت فرم محصول تندر90 به زودی و در فاز دوم پروژه اين محصول به صورت مخزن سي ان جي در كف و به صورت پايه گازسوز و دوگانه سوز توليد و به بازار عرضه خواهد شد .
این گزارش حاکی است خودرو تندر 90 گازسوز با بهره گیری از جدیدترین سیستم ها و کیفیت عالی انژکتور، در دو حالت بنزین سوز و گازسوز و رعایت استاندارهای میزان آلایندگی گازهای خروجی یورو 2 ، همچنین مصرف سوخت بسیار پایین ، پاسخگوی بسیاری از دوستداران خودروی پاک می باشد .
در این گزارش آمده است جانمایی مناسب مخزن CNG و بهینه سازی دیگر سیستم های خودرو ، این خودرو را پس از آزمون های متعدد به خودرویی قابل قبول و با کیفیت مناسب تبدیل نموده است . یکی از مهمترین ویژگی های خودرو تندر 90 دوگانه سوز شرکت پارس خودرو ، میزان پیمایش این خودرو در حالت استفاده استاندارد از گاز و بنزین است . این خودرو در حالت استفاده از یک باک کامل گاز و بنزین مسافتی در حدود 1000 کیلومتر را طی خواهد کرد
Amiraram
17 October 2008, 07:26 PM
دوستان و همراهان قدیمی. سلام. امروز چراغ برق رفته بودم لازم است قبل از اینکه برف و سرما بیاید و قیمتهای زنجیر چرخ سر به فلک بکشد( مانند پارسال ) به فکر خرید باشید. عمده محصولات چینی بوده و از 19000 تومان تا 35000 تومان قیمت دارند. از انواعی استفاده کنید که
1- نصب راحت و سریع دارند
2- به صورت ضربدری بوده و به رینگ فشار نیاورند
به نظر من نیازی به زنجیر با یخ شکن نیست مگر افرادی که مسافرتهای بین شهری زیادی در طول زمستان دارند.
کیفیت انواع پلاستیکی و پوشش لاستیکی در زمستان گذشته مطلوب نبود. اگر نظر خاصی دارید ممنون می شوم بفرمایید.
amir l90
17 October 2008, 08:08 PM
اینم یه پلیس با حال
mohammad1983
18 October 2008, 08:38 AM
دوستان و همراهان قدیمی. سلام. امروز چراغ برق رفته بودم لازم است قبل از اینکه برف و سرما بیاید و قیمتهای زنجیر چرخ سر به فلک بکشد( مانند پارسال ) به فکر خرید باشید. عمده محصولات چینی بوده و از 19000 تومان تا 35000 تومان قیمت دارند. از انواعی استفاده کنید که
1- نصب راحت و سریع دارند
2- به صورت ضربدری بوده و به رینگ فشار نیاورند
به نظر من نیازی به زنجیر با یخ شکن نیست مگر افرادی که مسافرتهای بین شهری زیادی در طول زمستان دارند.
کیفیت انواع پلاستیکی و پوشش لاستیکی در زمستان گذشته مطلوب نبود. اگر نظر خاصی دارید ممنون می شوم بفرمایید.
سلام
من تو تابستان رفتم لاستيك يخ شكن هانكوك براي رينگ 15 خريدم.تا بعدا يه رينگ 15 فولادي هم بگيرم و بندازم روش بذارم يه كناري به موقع ازش استفاده كنم.اگر يك زماني هم بخواهي بفروشيش صبر ميكني تا زمستان بعد راحت ميفروشي.
abbas123
18 October 2008, 12:22 PM
با درود
دوستان سلام
یک هفته ای نبودم ولی به محض اینکه رسیدم تمام مطالبی رو که طی این یکهفته دوستان نوشته بودند رو خوندم ومثل همیشه باز هم چیزهای زیادی از دوستان یاد گرفتم .
توی این یکهفته تقریبا نزدیک به 2500 کیلومتر (شاید یک کم کمتر) رانندگی کردم .
مسیر رفتن از تهران ، سمنان به مشهد بود .
جاده خلوت و بسیار عالی بود (هر چند که منظره دیدنی نداشت ) .
به دلیل اینکه مسافرتم مصادف با هفته ی نیروی انتظامی بود منهم از موقعیت پیش آمده کمال سوء استفاده را انجام دادم .
تعداد سرنشینان 5 نفر ، صندوق عقب کاملا پر ....
با توجه به خلوتی جاده و نبود برادران پلیس و .... (ذغال خوب هم بی تقصیر نبود....) حداقل سرعت بنده به 140 کیلومتر رسید و گاهی برای رو کم کنی بعضی از خودرو ها به 190 کیلومتر هم رسیدم ...
(البته نمی خوام جنبه ی بد آموزی داشته باشه ها ...)
واقعا به انتخاب خودم بالیدم چون اصلا احساس نمی کردم که کم میاره یا داره به سختی به این سرعت میرسه .
متوسط مصرف سوخت از 7.3 تا 7.6 (هفت و شش دهم ) نشان می داد .تمام مسیر را با بنزین سوپر طی کردم
یکهفته مهمان دوستان مشهدی بودیم و تقریبا تمام مناطق دیدنی رو هم دیدیم
لذت بخش ترین قسمتش هم رستوران پدیده توی شاندیز بود (جای همه ی دوستان رو خالی کردم )
مسیر برگشت هم از مشهد ، گرگان ، چالوس به تهران بود .
البته به دلیل زیاد بودن پلیس (محسوس و نا محسوس ) حداکثر سرعتم به 120 کیلومتر رسید .
شب نیز مهمان دوستان گرگانی بودیم و با کباب و جگر پذیرائی شدیم (جای شما خالی ) .
متوسط مصرف سوخت در مسیر برگشت 6.1 تا 6.7 لیتر بود که در هر دو مسیر رفت و برگشت با توجه به سرعت و بار خودرو بسیار عالی بود .
از نظر فضای سرنشین عقب اصلا کمبودی احساس نمی شد با توجه به اینکه بچه ی دو ساله هم همراهمان بود و سه نفر هم عقب نشسته بودند اصلا احساس خستگی یا کمبود جا نمی کردند.
رانندگی با لوگان بر خلاف پراید و .... اصلا خسته کننده نبود .
در بین مسیر احساس کردم که میزان آب مخزن رادیاتور دارد به مینیمم نزدیک می شود که این کمبود را با مقداری آب مقطر جبران کردم (چون دسترسی به مایع توصیه شده نداشتم ) .
الان هم نزدیک 9000 کیلومتر کار کرد داره و باید یک نمایندگی مطمئن برای گارانتی 10000 تا توی تهران پیدا کنم (که حداقل ممکن انصاف رو داشته باشند) .
البته نظر شما دوستان برای بنده راهگشا خواهد بود.
اجازه بدهید بعد از این همه تعریف چند تا عیب کوچیک رو هم بگم شاید خودرو سازان به فکر اصلاحش بیفتن (شاید هم با راهنمائی شما دوستان حل بشه )
اولین نکته مشکل برف پاک کن این خودرو هستش که روی شیشه ردی از آب جا میگذاره که در هنگام رانندگی در شب بسیار اعصاب خرد کنه . البته برای این مشکل به پیشنهاد یکی از دوستان از مایع آوام (ضد باران ) استفاده کردم که تا حد بسیار زیادی وضعیت رو بهبود بخشید .
نکته دوم هم مسیر آب پاش دوم هستش (سمت شاگرد) که خیلی بالا میزنه (تقریبا روی سقف ) دوستان پیشنهادی دارند میشنوم و ممنون می شوم .
نکته :
راستش پیش خودتون فکر نکنید این یاروووو چه ایرادات بنی اسرائیلی میگیره .....
آخه هرچی گشتم و فکر کردم اشکال دیگه ای پیدا نکردم .
با سپاس
SMAEIL2000
18 October 2008, 12:43 PM
با درود
دوستان سلام
یک هفته ای نبودم ولی به محض اینکه رسیدم تمام مطالبی رو که طی این یکهفته دوستان نوشته بودند رو خوندم ومثل همیشه باز هم چیزهای زیادی از دوستان یاد گرفتم .
توی این یکهفته تقریبا نزدیک به 2500 کیلومتر (شاید یک کم کمتر) رانندگی کردم .
مسیر رفتن از تهران ، سمنان به مشهد بود .
جاده خلوت و بسیار عالی بود (هر چند که منظره دیدنی نداشت ) .
به دلیل اینکه مسافرتم مصادف با هفته ی نیروی انتظامی بود منهم از موقعیت پیش آمده کمال سوء استفاده را انجام دادم .
تعداد سرنشینان 5 نفر ، صندوق عقب کاملا پر ....
با توجه به خلوتی جاده و نبود برادران پلیس و .... (ذغال خوب هم بی تقصیر نبود....) حداقل سرعت بنده به 140 کیلومتر رسید و گاهی برای رو کم کنی بعضی از خودرو ها به 190 کیلومتر هم رسیدم ...
(البته نمی خوام جنبه ی بد آموزی داشته باشه ها ...)
واقعا به انتخاب خودم بالیدم چون اصلا احساس نمی کردم که کم میاره یا داره به سختی به این سرعت میرسه .
متوسط مصرف سوخت از 7.3 تا 7.6 (هفت و شش دهم ) نشان می داد .تمام مسیر را با بنزین سوپر طی کردم
یکهفته مهمان دوستان مشهدی بودیم و تقریبا تمام مناطق دیدنی رو هم دیدیم
لذت بخش ترین قسمتش هم رستوران پدیده توی شاندیز بود (جای همه ی دوستان رو خالی کردم )
مسیر برگشت هم از مشهد ، گرگان ، چالوس به تهران بود .
البته به دلیل زیاد بودن پلیس (محسوس و نا محسوس ) حداکثر سرعتم به 120 کیلومتر رسید .
شب نیز مهمان دوستان گرگانی بودیم و با کباب و جگر پذیرائی شدیم (جای شما خالی ) .
متوسط مصرف سوخت در مسیر برگشت 6.1 تا 6.7 لیتر بود که در هر دو مسیر رفت و برگشت با توجه به سرعت و بار خودرو بسیار عالی بود .
از نظر فضای سرنشین عقب اصلا کمبودی احساس نمی شد با توجه به اینکه بچه ی دو ساله هم همراهمان بود و سه نفر هم عقب نشسته بودند اصلا احساس خستگی یا کمبود جا نمی کردند.
رانندگی با لوگان بر خلاف پراید و .... اصلا خسته کننده نبود .
در بین مسیر احساس کردم که میزان آب مخزن رادیاتور دارد به مینیمم نزدیک می شود که این کمبود را با مقداری آب مقطر جبران کردم (چون دسترسی به مایع توصیه شده نداشتم ) .
الان هم نزدیک 9000 کیلومتر کار کرد داره و باید یک نمایندگی مطمئن برای گارانتی 10000 تا توی تهران پیدا کنم (که حداقل ممکن انصاف رو داشته باشند) .
البته نظر شما دوستان برای بنده راهگشا خواهد بود.
اجازه بدهید بعد از این همه تعریف چند تا عیب کوچیک رو هم بگم شاید خودرو سازان به فکر اصلاحش بیفتن (شاید هم با راهنمائی شما دوستان حل بشه )
اولین نکته مشکل برف پاک کن این خودرو هستش که روی شیشه ردی از آب جا میگذاره که در هنگام رانندگی در شب بسیار اعصاب خرد کنه . البته برای این مشکل به پیشنهاد یکی از دوستان از مایع آوام (ضد باران ) استفاده کردم که تا حد بسیار زیادی وضعیت رو بهبود بخشید .
نکته دوم هم مسیر آب پاش دوم هستش (سمت شاگرد) که خیلی بالا میزنه (تقریبا روی سقف ) دوستان پیشنهادی دارند میشنوم و ممنون می شوم .
نکته :
راستش پیش خودتون فکر نکنید این یاروووو چه ایرادات بنی اسرائیلی میگیره .....
آخه هرچی گشتم و فکر کردم اشکال دیگه ای پیدا نکردم .
با سپاس
در مورد سوال اول چند راه داری
1- تنظیم میله برف پاک کن ( میزان انحنا ) البته کار غیر اصولی است ولی در بعضی موارد جواب خوبی میده
2- تعویض خود برف پاک کن با نمونه بهتر و نرمتر و آبگیر تر ( ال 90 از نوع سفتی میباشد فکر کنم تولید وطنی )
3- تعویض لاستیک برف پاک کن
در مورد سوال دوم شما بسادگی و با یک سوزن ته گرد قابل حل میباشد
بدون اینکه فشار زیادی بیاورید ( سوراخ آب پاش گشاد میشه ) زاویه پاشش را تنظیم کنید
موفق باشید
abbas123
18 October 2008, 01:20 PM
در مورد سوال اول چند راه داری
1- تنظیم میله برف پاک کن ( میزان انحنا ) البته کار غیر اصولی است ولی در بعضی موارد جواب خوبی میده
2- تعویض خود برف پاک کن با نمونه بهتر و نرمتر و آبگیر تر ( ال 90 از نوع سفتی میباشد فکر کنم تولید وطنی )
3- تعویض لاستیک برف پاک کن
در مورد سوال دوم شما بسادگی و با یک سوزن ته گرد قابل حل میباشد
بدون اینکه فشار زیادی بیاورید ( سوراخ آب پاش گشاد میشه ) زاویه پاشش را تنظیم کنید
موفق باشید
با درود
در مورد اول که فرمودید تعویض برف پاک کن خیلی هزینه بره (من شنیدم حدود 30 هزار !!!!)
البته من عرض کردم از مایع ضد باران آوام استفاده کردم که خیلی بهتر شد.
در مورد دوم :
آیا اونقدر نرم هستش که با سنجاق ته گرد درست بشه .
آخه برای پراید از بس که سفت بود و من بهش فشار آورده بودم که کج و معوج شد و مجبور شدم کلش رو عوض کنم .!!!!!
راستش می ترسم دوباره خرابکاری کنم ....
بهر حال از راهنمائیتون ممنونم
mohammad1983
18 October 2008, 01:43 PM
با سپاس
سلام
يكي از دوستانمون به نام مسعود زر توضيح دادند كه كسي رو ميشناسد براي لوگان تيغه برف پاك كن سمند رو گرفته.كه خيلي خوب كار ميكنه،جفتي 15 هزار تومان من هم دنبالش هستم ببينم كدوم تيغه بهتر جوال ميده.
mori_230
18 October 2008, 02:49 PM
با سلام خدمت عباس اقا و تمام دوستان
رسیدن به خیر و خسته نباشی عزیز
یه توصیه داشتم که خواستم عرض کنم در مورد سوراخ اب پاش همانطوری که دوست عزیزمون اقا اسماعیل گفتند با یه سنجاق ته گرد قابل حله و مشکلی پیش نمیاد و چشمی اب اونقدر سفت نیست و اما در مورد اینکه رد اب رو شیشه میمونه که واقعا در هنگام اینکه جاده دو طرفه باشه و از روبرو طرف مقابل با نور بالا بیاد ناراحت کنندست .چاره کار فقط تعویض تیغه برف پاککن اونم با نمونه اصلی هستش تاکید میکنم نمونه اصلی که ارم ایساکو روش خورده باشه چون اکثر تیغه هائی که موجوده چینی و با کیفیت فوق العاده پائینه که فقط پول حروم کردنه اگه بعد از اینکه تیغه رو عوض کردی هنگام پاک کردن روی شیشه سر خورد و یا صدا داد اونوقت با انحنا دادن به قسمت دسته برف پاککن این معایب برطرف میشه خاطرت باشه بعد از تعویض برف پاککن حتما شیشه و خود تیغه رو با پودر لباسشوئی که خاصیت چربی زدائی بالائی داره بشوری موفق باشی
abbas123
18 October 2008, 03:49 PM
با درود
هفته ی قبل آب شیشه شور ماشینم تمام شد .
هر چقدر سبک و سنگین کردم دیدم دادن هزینه برای یک شیشه آب خیلی زور داره .
البته قبلا این روش رو روی پراید خودم تست کردم .
شاید به نظر برسه که بی فایده است ولی در نوع خودش، روش جدیدی هست .
سالهای اولی که اومده بودم تهران به دلیل آلودگی هوا ذرات معلق روی شیشه ی جلو ی خودرو باعث کاهش دید و چرب شدن شیشه ها می شد که حسابی منو کلافه کرده بود.
البته در جاده های بین شهری که مسیر تردد کامیونها هم هست در روزهای بارانی چربی موجود در سطح خیابان توسط خودرو های جلوئی مستقیما روی شیشه ی خودرو پاشیده شده و دید جلو را بسیار کاهش می دهد .
من بیش از 10 نوع مایع ظرفشوئی رو تست کردم بیشترشون بعد از 24 ساعت یا حتی کمتر از خودشون ضایعات معلق به جا می گذاشتند که باعث گیر کردن در پمپ شیشه شور می شد .
بهترین مایع ظرفشوئی که برای این کار جواب داده ، مایع AVE آبی رنک (آبی شفاف ) هستش که در ظروف یک لیتری در بازار به راحتی پیدا میشه .
این ترکیب رو برای مدت بیش از یکفته در دو محیط گرم و سرد (مقابل نور و در تاریکی ) تست کردم و اصلا ذرات معلق ایجاد نکرد .
الان هم برای خودم (هم پراید که چند ساله دارم استفاده می کنم و هم لوگان ) دارم استفاده می کنم .
البته یکهفته بعد از مصرف با پارچه تمیز به لاستیک های کنار شیشه کشیدم و هیچگونه اثر مخربی هم روی لاستیک ها نداره .
طریقه ی درست کردن محلول :
به مقدار نصف لیوان آب جوش در یک لیوان بریزید بعد به میزان نصف استکان چای خوری از مایع ظرفشوئی یاد شده را به آب جوش اضافه کنید
محلول را خوب هم بزنید (به دلیل گرم بودن آب محلول کف نمی کند )
در یک ظرف چهار لیتری تا حدود سه و نیم لیتر پاب بریزید (بهتره آب جوشیده ی سرد شده یا آب حاصل از تقطیر بخار آب در کولرهاب گازی باشد)
محتویات لیوان را به آرامی به ظرف چهار لیتری اضافه کنید و مابقی آنرا از همان نوع آب پر کنید
بهتر است آب را نیز آرام اضافه کنید تا کف نکند .
محلول شما آماده برای اضافه کردن به محفظه ی شیشه شور است .
تکته :
به دلیل تفاوت در سنگینی آب مناطق مختلف مقدار بسیار کمی از این محلول را ساخته در شرایط محیطی نگهداری کنید و در صورتیکه بعد از گذشت 24 یا 48 ساعت تغییری در آن مشاهده نکردید به مقدار تجاری از آن بسازید .
با آب تهران که جواب داده (نیاز به تست نیست )
فوائد:
وجود مایع ظرفشوئی باعث می شود چربی موجود بر سطح شیشه پاک شده و برف پاک کن راحت تر و تمیز تر کار کند.
امیدوارم بدرد دوستان بخوره
با سپاس
raminazad
18 October 2008, 05:21 PM
سلام به تندريان عزيز
من الان دقيقا 11 ماه و 4 روزه كه اين ماشين رو ميرونم
در مورد شيشه شور به اين نتيجه رسيدم كه آب معمولي 2.5 ليتر+100 الي150 سي سي شيشه شور (بوژنه باشه بهتره نوع آبي رنگ يكي بخر دوتا ببر ) بهترين كارائي رو داره اولا خط نميندازه دوما خوب پاك ميكنه سوما مانع حركت و چسبيدن تيغه برف پاك كن به شيشه نميشه
بعدش هم تيغ ها ي برف پاك كن ساخت كارخونه valeo و اگه اشتباه نكنم بلژيكي باشه .
ولي هيچ شيشه شوري نميتونه جاي شيشه شور ريخته شده تو كارخونه رو بده : مايع آبي رنگ خوش بو كه حتي گاها بوش به داخل كابين هم ميومد . البته اين فرمولي كه بنده عرض كردم خيلي خيلي به اين مايع فابريك كه احتمالا ELF باشه شبيه هستش .
raminazad
18 October 2008, 05:36 PM
سلام دوباره
دوستان مدت زيادي هست كه من دنبال پشت سري عقب ميگردم ولي پيداش نميكنم . پشت سري فابريك خود تندر رو عرض ميكنم . اگه جائي رو سراغ دارين كه بشه تهيه كرد لطفا به بنده اطلاع بدين . البته ايران روور حرراف و چرب زبون رو اگه پيشنهاد بدين من رفتم ولي اونها هم فابريكش رو ندارند .
واقعا عقب نشستن تو تندر بدون پشت سري گردن آدم رو به درد مياره چون گردن مبارك ويلون و سرگردونه و مهمتر اينكه امنيت نداره
reza engine
18 October 2008, 05:49 PM
سلام دوباره
دوستان مدت زيادي هست كه من دنبال پشت سري عقب ميگردم ولي پيداش نميكنم . پشت سري فابريك خود تندر رو عرض ميكنم . اگه جائي رو سراغ دارين كه بشه تهيه كرد لطفا به بنده اطلاع بدين . البته ايران روور حرراف و چرب زبون رو اگه پيشنهاد بدين من رفتم ولي اونها هم فابريكش رو ندارند .
واقعا عقب نشستن تو تندر بدون پشت سري گردن آدم رو به درد مياره چون گردن مبارك ويلون و سرگردونه و مهمتر اينكه امنيت نداره
من تو خيابون ملت از چند تا از لوازم لوگان فروشها پرس و جو كردم. هيچكدوم نداشتند. ولي يكيشون گفت كه ظاهرا يه نفر قالب پشت سري ها رو درآورده و قراره توليد كنه. و به محض عرضه به بازار مياره.
حالا راست و دروغش پاي خودش
mimin2005
18 October 2008, 06:24 PM
دوستان عزیزی که خودروشونو از ایران خودرو گرفتن مدت برگ گارانتی شما هم 18 ماه و یا 30000 کیلومتر می باشد؟
arman 321
18 October 2008, 06:35 PM
دوستان عزیزی که خودروشونو از ایران خودرو گرفتن مدت برگ گارانتی شما هم 18 ماه و یا 30000 کیلومتر می باشد؟
تندر من گارانتيش 24 ماه و يا 40000 كيلومتر ميباشد
ali_h_m
18 October 2008, 08:07 PM
صدور تندر90 : پايان امسال
كياني خبرنگار ايسنا در مورد برنامه صادرات تندر 90 و استفاده از پلتفرم اين محصول براي صادرات پرسيد كه دكتر منطقي در اين زمينه اظهار داشت: در برنامه ريزي اوليه تندر 90 ، سهم صادرات اين محصول 20 درصد ديده شده و طبعا اين حق براي ما محفوظ است كه اين را طبعا مي توانيم صادر كنيم. اما با توجه به روند كند تامين قطعات از سوي رنو پارس، ما در برابر مشتريان داخل شرمنده شديم و لذا اولويت را به تامين تعهدات بازار داخل داديم. اما مشكلات تامين قطعات به زودي حل مي شود و تعهدات بازار داخل به صفر مي رسد كه به اين ترتيب صادرات تندر در سه ماه پاياني امسال به صورت محدود و تعداد كمتر از هزاردستگاه آغاز خواهد شد.
وي استفاده از پلتفرم تندر 90 را يك مزيت قابل توجه در قرارداد تندر90 برشمرد و گفت: در آينده محصولات جديدي از اين پلتفرم در سبد ايران خودرو قرار خواهد گرفت.
HoseinS
18 October 2008, 08:57 PM
مال من ایران خودرو است. گارانتی 2 سال یا 40.000 کبلومتر گارانتی پوسیدگی یادم نیست ولی بیشتر است.
hasoj
19 October 2008, 01:42 AM
سلام به تندريان عزيز
من الان دقيقا 11 ماه و 4 روزه كه اين ماشين رو ميرونم
در مورد شيشه شور به اين نتيجه رسيدم كه آب معمولي 2.5 ليتر+100 الي150 سي سي شيشه شور (بوژنه باشه بهتره نوع آبي رنگ يكي بخر دوتا ببر ) بهترين كارائي رو داره اولا خط نميندازه دوما خوب پاك ميكنه سوما مانع حركت و چسبيدن تيغه برف پاك كن به شيشه نميشه
بعدش هم تيغ ها ي برف پاك كن ساخت كارخونه valeo و اگه اشتباه نكنم بلژيكي باشه .
ولي هيچ شيشه شوري نميتونه جاي شيشه شور ريخته شده تو كارخونه رو بده : مايع آبي رنگ خوش بو كه حتي گاها بوش به داخل كابين هم ميومد . البته اين فرمولي كه بنده عرض كردم خيلي خيلي به اين مايع فابريك كه احتمالا ELF باشه شبيه هستش .
سلام
1 از همکاران من در قسمت ازمایشگاه همیشه مایع شیشه شور با کیفیت فوق العاده واسم درست میکنه و ترکیبش هم بدین صورت میگه که :
50% اب مقطر یا اب از دستگاه تصفیه کن اب خانگی ( دستگاه برقی یا همون اسنوز معکوس )
50% الکل سفید که البته میشه کمتر هم گذاشت .(جهت تبخیر سریع و جلوگیری از لک زدن )
مقدار کمی مایع صابون و یا مایع ظرفشویی هم به منظور رنگ و هم بوی خوب
این ترکیب که به گفته ایشون ترکیب اصلی شیشه شور حتی برای از بین بردن حشراتی که به جام جلو میچشبند هم تاثیر خوبی داره و واقعا هم موثر است.
hasoj
19 October 2008, 02:15 AM
1سوال
در پستهای قبل که میخوندم در مورد ترمزها نوشه شده بود ترمزهای 4 کاناله مجزا .
منظور اینه که هر 4 جرخ abs هستند و اگه لطف کنید بیشر توضیح بدید ممنون میشم .
taba
19 October 2008, 09:20 AM
با درود
هفته ی قبل آب شیشه شور ماشینم تمام شد .
هر چقدر سبک و سنگین کردم دیدم دادن هزینه برای یک شیشه آب خیلی زور داره .
.....
فوائد:
وجود مایع ظرفشوئی باعث می شود چربی موجود بر سطح شیشه پاک شده و برف پاک کن راحت تر و تمیز تر کار کند.
امیدوارم بدرد دوستان بخوره
با سپاس
سلام
مطلب بسیار مفید و جالبی بود، فقط سوالی از شما و دوستان عزیز دیگری مانند جناب رامین آزاد و hasoj که در مورد مایع شیشه شور مطلب نوشته اند دارم:
آیا امتحان کرده اید که مایع پیشنهادی در چه درجه ای یخ می بندد؟ اگر این مایعات به اندازه کافی در برابر یخزدگی مقاوم باشند (مطمئنا از آب معمولی بسیار بهترند) در زمستان هم قابل استفاده خواهند بود.
ss_87
19 October 2008, 11:28 AM
با سلام
لطف مي كنيد بگوييد بهترين مارك گريس مرغوب كه مي شود براي روغنكاري درها استفاده كرد را بگوييد.
با تشكر
kandelous
19 October 2008, 12:43 PM
سلام
1 از همکاران من در قسمت ازمایشگاه همیشه مایع شیشه شور با کیفیت فوق العاده واسم درست میکنه و ترکیبش هم بدین صورت میگه که :
50% اب مقطر یا اب از دستگاه تصفیه کن اب خانگی ( دستگاه برقی یا همون اسنوز معکوس )
50% الکل سفید که البته میشه کمتر هم گذاشت .(جهت تبخیر سریع و جلوگیری از لک زدن )
مقدار کمی مایع صابون و یا مایع ظرفشویی هم به منظور رنگ و هم بوی خوب
این ترکیب که به گفته ایشون ترکیب اصلی شیشه شور حتی برای از بین بردن حشراتی که به جام جلو میچشبند هم تاثیر خوبی داره و واقعا هم موثر است.
abbas123
19 October 2008, 01:38 PM
سلام
مطلب بسیار مفید و جالبی بود، فقط سوالی از شما و دوستان عزیز دیگری مانند جناب رامین آزاد و hasoj که در مورد مایع شیشه شور مطلب نوشته اند دارم:
آیا امتحان کرده اید که مایع پیشنهادی در چه درجه ای یخ می بندد؟ اگر این مایعات به اندازه کافی در برابر یخزدگی مقاوم باشند (مطمئنا از آب معمولی بسیار بهترند) در زمستان هم قابل استفاده خواهند بود.
با درود
جناب Taba مساله ی مهمی را مطرح کردند که آنهم درجه انجماد مایع مذکور است .
همانطور می دانید دمای انجماد آب در صفر درجه است .
مایع ظرفشوئی یا شیشه شور نقطه ی انجماد را مقداری کم می کند اما در سرمای شدید و برف و کولاک احتمال یخ زدن مایع مذکور وجود دارد .
برای جلوگیری از این حالت می بایست از مقداری الکل سفید (تاکید می کنم که سفید ) البته اگر گیرتان آمد !!!! استفاده کنید .
توضیح : الکلهای صنعتی دارای ناخالصی ها و مواد شیمیائی هستند که با نوار لاستیکی دور شیشه واکنش داده و ناخالصی های موجود در آن باعث لک افتادن شیشه و در نتیجه کاهش دید خواهد شد.
با سپاس
soja
19 October 2008, 02:51 PM
امروز پس از عمری الافی دعوت نامه اومد
اولویت نهم ایران خودرو
قیمت نهایی فاکتور 109.171.400
مبلغ واریز شده: 50,200,000
مبلغ قابل پرداخت: 58,971,400
مهلت پرداخت : نهم آبان 87
بند 2 :
ماشین دارای بیمه شخص ثالث 540,000,000 جانی و 10,000,000 مالی می باشد
بند3 :
سود مشارکت تا تاریخ 24 آذر 87 حساب گردیده است
بند5:
در صورت تمایل به مدل LP مبلغ 7,420,000 اضافه بر مبلغ پرداختی پرداخت شود
بند6:
در صورت تمایل به تحویل خودرو بدون بیمه بدنه مبلغ3,580,000 از مبلغ کل کسر گردد
جالب اینجاست که دقیقا درتاریخ 02/08/86 دعوتنامه ماشین بابام به شرح زیر بود یعنی دقیقا یکسال پیش
قیمت نهایی فاکتور 108.457.000
مبلغ واریز شده: 50,200,000
مبلغ قابل پرداخت: 58,257,000
مهلت پرداخت : 22 آبان 86
بند 2 :
ماشین دارای بیمه شخص ثالث 470,000,000 جانی و 10,000,000 مالی می باشد
بند3 :
سود مشارکت تا تاریخ 22 آذر 86 حساب گردیده است
بند5:
در صورت تمایل به مدل LP مبلغ 7,200,000 اضافه بر مبلغ پرداختی پرداخت شود
یعنی قیمت نهایی فاکتور 714.400 ریال افزایش پیدا کرد که عین این مبلغ روی مبلغ قابل پرداخت اومد. حالا یه سوال؟ سود پول یکسال از قرار ماهی 50.000 تومان که جمعا میشود 600.000 تومان کجا رفت؟
arvin_ict
19 October 2008, 02:57 PM
دوستان قیمت لوگان e2 معمولی صفر پارس خودرو رو کسی داره؟
soja
19 October 2008, 03:17 PM
مربوط به پست 5078
آبان 86
مهر 87
raminazad
19 October 2008, 03:22 PM
سلام
سلام دوستگرامي اين فرمول براي فصل سرما كارائي ندارد .
soja
19 October 2008, 06:37 PM
تندر E2 يا فيات سيينا؟
حق انتخاب
گروه خودرو – شركت خودروسازي بنيان توسعه صنعت پارس از سال 82 تا كنون در پي توليد 5 مدل خودرو با يك پلتفرم مشترك موسوم به 178 بوده كه خودروي سيينا كه پيش فروش آن از خرداد ماه سالجاري آغاز شد، اولين مدل از پلتفرم مذكور است.
اين شركت به ثبتنامكنندگان سيينا كه حدود 2هزار نفر ميباشند وعده پاييز امسال را براي تحويل اين خودروي ايتاليايي داده است. شركت بنيان توسعه صنعت پارس تاكنون قيمت نهايي براي اين خودرو مشخص نكرده، اما ظاهرا قيمت آن بين 5/16 تا 17ميليون تومان خواهد بود. با توجه به رنج قيمتي خودروي مذكور بيراهه نرفتيم اگر اين خودرو را با تندر 90 E2 فول مقايسه كنيم. فيات سينيا كه به بيشتر با عنوان سدان پاليو شناخته ميشود 4 سيلندر و موتور آن 1500 سيسي است. اين خودرو توانايي توليد 77 اسب بخار را دارد و ماكزيمم سرعت آن 170 كيلومتر بر ساعت است.
اين خودرو كه استاندارد يورو 4 را دارد از تجهيزات ايمني به روزي همچون ترمز ABS و دو كيسه هوا در جلو بهره ميبرد فرمان هيدروليك، سيستم ضد سرقت (IMMIBI LISER) ميله محافظ جانبي درها براي حفاظت سرنشينان و همچنين سيستم خودكار قطع سوخت هنگام تصادف از جمله امكانات فيات سيينا است.
اين خودرو در ظاهر از صندوق عقب حجيمي نسبت به ديگر خودروهاي كشورمان همچون سمند، تندر 90 و SD206 برخوردار ميباشد.
اما فيات سيينا با تندر E2 90تقريبا در يك رنج قيمتي قرار دارند البته تندر E2 كه در بازار هماكنون به قيمت 15ميليون تومان به فروش ميرسد. به طور كلي تندر - 90 از موتور 1600 سيسي با توان 105 اسب بخار بهره ميبرد كه توان آن به مراتب بالاتر از فيات سيينا بوده و اين ميزان قدرت در كلاس اين خودرو كه B است، قابل توجه است. اين موتور داراي 16 سوپاپ بوده و از سيستم سوخترساني انژكتوري الكترونيكي سود ميبرد. حداكثر سرعت تندر-90 به ميزان 183 كيلومتر در ساعت است كه در مقايسه با فيات سيينا كه 170 كيلومتر است پيشي گرفته است.
تندر-90 استاندارد يورو 2 را يدك ميكشد در حالي كه، فيات سيينا استاندارد يورو 4 را دارد. مصرف سوخت تندر-90 در شهر 7/9 و در جاده نيز 1/7 ليتر در صد كيلومتر است اما شركت بنيانتوسعه صنعت پارس توليدكننده فيات سيينا، مصرف سوخت اين خودرو را اعلام نكرده و تنها به اين جمله كه سيينا را همه با ظاهر كوچك، قيمت كم و مصرف منطقي ميشناسند، اكتفا كرده است. همچنين تندر-90 هم مانند سيينا داراي ترمز ضدقفل و همچنين دو كيسه هوا در جلو است.
ali_h_m
19 October 2008, 08:00 PM
امروز : 28 مهر 1387 - 19 اکتبر 2008 - 19 شوال 1429 [Only registered and activated users can see links] ساعت 2:47 PM
تعداد بازديدکنندگان : 279
ايران خودرو آخرين گروه مشتریان تندر90 را دعوت كرد
ايران خودرو آخرين گروه از متقاضيان تندر 90 را براي تحويل خودروهايشان دعوت كرد.
مرتضی آل داود رئیس بازاریابی برند تندر 90 با بیان این مطلب گفت :آخرین گروه ثبت نام کنندگان اسفند 85 ، پس از دریافت دعوت نامه و پرداخت مبلغ مابه التفاوت، مي توانند خودروهايشان را تحويل بگيرند.
وی تعداد متقاضيان تندر 90 ايران خودرو در سال 85 را بیش از 50 هزار نفر ذكر كرد و گفت: نزدیک به 90 درصد از تعهدات ایران خودرو با تحویل تمامی تیپ های تندر 90 و جايگزيني برخي موارد با ساير محصولات، انجام شده و با ارسال آخرين دعوت نامه ها ، تعهدات این شرکت در قبال مشتریان سال 85 تندر 90 ، به پایان می رسد.
آل داود از فروش و پيش فروش ماهانه تندر 90 خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه شورای سیاست گذاری خودرو، فروش وپیش فروش تندر 90 در سه تیپ E0A/C، E1Cp و E2Lp پس از نهایی شدن قیمت توسط کمیته خودرو، بر اساس ظرفیت تولید به زودی آغاز می شود.
رئیس بازاریابی برند تندر 90 ايران خودرو از شروع صادرات اين محصول به بازار های هدف با همکاری شرکت رنو پارس در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به دليل برخورداري از تجربه صدور بیش از 100 هزار دستگاه خودرو و اخذ رتبه عالی کیفیت از شرکت رنو، بسترهاي لازم برای صادرات تندر 90 ایران خودرو به بازارهاي جهاني فراهم شده است .
mohammad1983
19 October 2008, 10:55 PM
سلام
دوستان حتما اين لينك رو بخونند.فكر كنم بينظير ترين تستي كه روي لوگان انجام شده همين هست.مخصوصا تست ترمز و 0 تا 100
mehdizadeh04
19 October 2008, 11:54 PM
سلام
دوستان حتما اين لينك رو بخونند.فكر كنم بينظير ترين تستي كه روي لوگان انجام شده همين هست.مخصوصا تست ترمز و 0 تا 100
با سلام
محمد جان امیدوارم جسارت نکرده باشم ولی دوست خوبم آقا نوید عارف عزیز این تست رو توی همین تاپیک آورده بودن و به شخصه خیلی با این تست حال کردم.
با تشکر
hasoj
20 October 2008, 01:18 AM
سلام
راستش من اهواز زندگی میکنم که زمستان سردی نداریم ولی در زمستان چندین دفعه سفر به تهران و اصفهان داشتم که هیچ مشکلی نداشت ولی گذشته از این مسئله چون در این ترکیب از الکل استفاده شده اصلا مشکل یخزدگی پیش نمیاد . همچنین قسمت عمده ضد یخها الکل هست که البته اون از نوع مونو و دی اتانول گلایکول که هر دو الکل هستند و در صنعت نفت در قسمت تبدیل گازها به مایعات در دماهای زیر منفی 40 درجه سانتی گراد از اونا استفاده میشه .
جالبه دروغ که شاخ و دم نداره
یکی از دوستان من اولویت 6
و من خودم اولویت هفت هستم اصلا از تحویل خبری نیست
چطوری اولویت های باقی مانده رو می خوان بدن نامردای دورغگو
در ضمن یکی از دوستان اولویت 10 پارس خودرو تندر 90 ال پی نوک مدادی رو تحویل گرفته که خیلی رنگش قشنتر از نوک مدادی ایران خودرو خراب شده هست
خدا پدر مادر مسولین دزد ایران خودرو رو لعنت کناد که کارشون مشتری آزاری هست
باید مسولین ایران خودرو رو به بیمارستان روانی فرستاد خیلی احمق تشریف دارن بلانسبت همه تون
هر کس این دفعه بره تندر ایران خودرو رو ثبت نام کنه بخدا دیوانه هست اگه هم نباشه بدونه اونو ایران خودرو دیوانه خواهد کرد از من گفتن
من اولویت 5 ایران خودرو بودم که 31/4/87 تکمیل موجودی و تبدیل از e2 به e2 lp کردم و الان 2 ماهه که بنده در کف بسر میبرم اونم با این اوصافی که از این اقا تندره توی این سایت میشه .:icon_cry::icon_neut:icon_razz
mehdizadeh04
20 October 2008, 02:07 AM
این هم لوگانی که توی فرشته پارک بود و عکسش رو گرفتم.
اگه کمی دقت کنید متوجه دزدیده شدن آرم جلو میشید.
با تشکر
pooyan.tt
20 October 2008, 03:19 AM
تو مجله ماشن در مورد بنزهای سری E نوشته بود، تو اون مقاله خوندم که بدنه بنز در سرعت 55 کیلومتر بر ساعت %40 ضربه وارد بر بدنه رو می گیره. یه همچین آماری واسه بدنه تندر می خوام.
با تشکر
fazarayan
20 October 2008, 11:55 AM
سلام دیروز به من از پارس خودرو برای تحویل دعوتنامه سری جدید ثبت نام زنگ زدند. امروز رفتم و دعوت نامه را گرفتم.
تاریخ تحویل: آبان ماه
رنگ: نوک مدادی ای دو LP
قیمت ژایه خودرو: 128439623
بهای فاکتور: 139000000
ازم علاوه بر مبلغ 8 میلیون پیش پرداخت 5 میلیون و نهصد هزار هم گرفتند.
آقا هر وقت گرفتی ببین فرقی هم با سری قبلی کرده یا نه
mehdizadeh04
20 October 2008, 01:57 PM
سایت بالا را باز کرده
و اعتراض خودمبنی براین
که چرا در حالی که هنوز خودرو افرادی از اولویتهای 5 و 6 و هفت مونده و خودرو خودرا تحویل نگرفته اند چرا ایران خودرو می خواهد اقدام به پیش فروش نماید
در ضمن در مورد ارزش افزوده هم شکایت خود را ارسال نمایند تا احقاق حق صورت گیرد
و اعتراض خود مبنی بر نابسامانی در پاسخگویی ایران خودرو را اعلام نمایید
در ضمن در صورت لزوم با شماره 9-22044101 تماس حاصل نموده و اعتراض خود را اعلام نمایید
باتشکر
علی جان منت روی سر ما میذاری اگر این پست هات رو توی تاپیک ثبت نام مطرح کنی تا هم تاپیک جامه الکی شلوغ نشه هم اینکه سریع تر کسی خواست به مطالبش برسه و دچار سر در گمی نشه.
از زدن پست توی چند تاپیک هم پرهیز کنید.
از مدیران محترم در خواست دارم رسیدگی کنند.
با تشکر
abbas123
20 October 2008, 02:55 PM
با درود
دوستان پارس خودروئی که گارانتی 10000 تا رو رفتن ....
می خواستم راهنمائی کنید برای گارانتی 10000 تا توی تهران کجا ببرم ؟
وکسانی که کلینیک تخصصی تندر (خیابان آزادی ) رفتن ، اعلام کنند که وضعیت در اونجا چطوریه و چقدر طول میکشه تا ماشین رو برگردونند .
البته باید بگم که ماشینم کار خاصی نداره فقط می خوام که دفترچه مهر بخوره و چرخها بازدید بشه .
کیلومتر فعلی ام 9100 کیلومتر است و قراره برای آخر هفته بریم مسافرت (1200 تا 1300 کیلومتر مسافت )
دوستان مطلع فوری جواب بدهند لطفاً
با سپاس
fazarayan
20 October 2008, 03:06 PM
با درود
دوستان پارس خودروئی که گارانتی 10000 تا رو رفتن ....
می خواستم راهنمائی کنید برای گارانتی 10000 تا توی تهران کجا ببرم ؟
وکسانی که کلینیک تخصصی تندر (خیابان آزادی ) رفتن ، اعلام کنند که وضعیت در اونجا چطوریه و چقدر طول میکشه تا ماشین رو برگردونند .
البته باید بگم که ماشینم کار خاصی نداره فقط می خوام که دفترچه مهر بخوره و چرخها بازدید بشه .
کیلومتر فعلی ام 9100 کیلومتر است و قراره برای آخر هفته بریم مسافرت (1200 تا 1300 کیلومتر مسافت )
دوستان مطلع فوری جواب بدهند لطفاً
با سپاس
من رفتم محسنی توی خیابون دولت
ساعت 7:30 تحویل دادم ساعت 12:30 تحویلم دادن
روغن و فیلترش و فیلتر هوا رو عوض کردن و چهار چرخ هم بررسی کردن
به نظر من اگه مشکل خاصی نداری بیخودی تا کلینیک تخصصی نرو مگر اینکه واقعا قطعه ای بخوای که همه جا نداشته باشن
من به زودی دوباره برای 20000 تا باید برم
این بار هم میرم محسنی چون مشکل خاصی پیش نیومد با اینکه دو سال پیش هنگام ثبت نام با بخش فروشش دعوام شده بود چون نیم ساعت بعد از شروع ثبت نام تندر میگفت E2 تموم شد!
good_rally
20 October 2008, 03:11 PM
سلام
تمام پست هايي كه مربوط به ثبت نام وتحويل تندر 90 ميشد
به اين تاپيك سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90 ([Only registered and activated users can see links]) منتقل شد .
دوستان لطفا هر پستي رو در تاپيك مخصوص به خودش مطرح فرمايند .
باتشكر.
soja
20 October 2008, 04:14 PM
تحويل تندر 90 پيش از پايان ثبت نام آغاز شد
خبرگزاري فارس: به گفته مدير فروش پارس خودرو هنوز ثبتنام دور دوم تندر 90 پارس خودرو تمام نشده، تحويل اين خودرو به خريداران آغاز شدهاست
عبدالله بابايي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: 70 درصد از كل توليدات تندر 90 پارس خودرو طي سالجاري از محل پيشفروش به خريداران تحويل داده خواهد شد كه تاكنون بيش از 40 درصد از اين توليدات توسط متقاضيان پيش خريد شدهاست.
وي ادامه داد: 30 درصد بقيه تندر 90 توليد پارس خودرو طي سالجاري به روش فروش فوري به خريداران تحويل داده ميشود كه اين فروش از آذرماه در نمايندگيهاي فروش گروه خودروسازي سايپا آغاز خواهد شد.
وي تصريح كرد: در تحويل مرحله دوم تندر 90 پارس خودرو قرعهكشي صورت نخواهد گرفت و پذيرش مشتري به صورت آنلاين و براساس برنامه توليد انجام ميشود.
بابايي با بيان اينكه پيش ثبتنام تندر 90 قابل تحويل در آبانماه تقريباً پر شدهاست گفت: پيشفروش مرحله دوم تندر 90 پارس خودرو براساس مصوبه كميته خودرو انجام ميشود و هماكنون توليد اين خودرو در حاشيه زيان قرار دارد ولي با اين حال سعي كرديم قيمت تندر در حدي باشد كه به مردم آسيبي وارد نشود.
وي در مورد قيمت فروش فعلي تندر90 پارس خودرو نيز گفت: قيمتها براساس مصوبه قبلي كميته خودرو اعمال مي شود و ما براساس مصوبه هيات مديره شركت به فروش اقدام كردهايم.
گفتني است مرحله دوم پيش فروش تندر 90 پارس خودرو هم زمان با سالروز ميلاد امام حسن مجتبي (ع) آغاز شد و تاكنون نيز ادامه دارد.
hasoj
20 October 2008, 04:52 PM
با عرض پوزش از دوستان پست قبلی که نوشتم رو تصحیح میکنم و الکل استفاده شده در ضد یخها منو اتیلن گلایکل و از اتانول جهت رفع یخ زدگی استفاده میشه و برای ترکیب شیشه شور هم الکل سفید .
من اولویت 5 ایران خودرو بودم که 31/4/87 تکمیل موجودی و تبدیل از e2 به e2 lp کردم و الان 2 ماهه که بنده در کف بسر میبرم اونم با این اوصافی که از این اقا تندره توی این سایت میشه .:icon_cry::icon_neut:icon_razz[/quote]
majid216
20 October 2008, 05:05 PM
سلام
مدتهاست مطالب مفيد اين سايت را ميخوانم، هم لذت ميبرم هم استفاده ميبرم.
من E1+CP+LP دارم كه ريموت ندارد، و نميخواهم دزد گير هم بگذارم ، آيا راهي دارد بدون گذاشتن دزد گير براي ماشين ريمت كنترل بگذارم؟.
ممنون اگر جواب بدهيد.
m-karimi
20 October 2008, 05:17 PM
سلام بر همه دوستان امروز دعوتنامه من هم اومد ولی با توجه به مطالب پست 5078 و 5080 (در صفحه 391 تاپیک جامع لوگان) از دوست گرامی جناب soja ، آیا کسی پیگیری کرده ببینه علت اینکه ماباید نسبت به کسانی که پارسال ماشینشون رو گرفتن پول بیشتری بپردازیم چیه؟ من که از نمایندگی پرسیدم قیمت ماشین رو چند حساب کردین و سودش چرا مشخص نشده گفت نمیدونم و مرا به واحد فروش در جاده مخصوص حواله داد
mehdizadeh04
20 October 2008, 07:16 PM
سلام
مدتهاست مطالب مفيد اين سايت را ميخوانم، هم لذت ميبرم هم استفاده ميبرم.
من E1+CP+LP دارم كه ريموت ندارد، و نميخواهم دزد گير هم بگذارم ، آيا راهي دارد بدون گذاشتن دزد گير براي ماشين ريمت كنترل بگذارم؟.
ممنون اگر جواب بدهيد.
با سلام
آقا این مدلی که گفتی مدل جدیده؟؟؟ما E1+CP+SP شنیدیم نه E1+CP+LP!!!!!!
در مورد ریموت هم میتونی با نمایندگی استیل میت تماس بگیری تا بهت قیمت قفل مرکزی از راه دور رو ازشون.
از این آدرس هم میتونی اطلاعات بگیری در قسمت Central locking system:
با تشکر
alenkita
20 October 2008, 08:21 PM
با سلام
می خواستم ببین E1 مدل SLX چه آپشن هایی داره؟
آیا ABS و شیشه بالابر برقی و هیدرولیک داره؟
mehdizadeh04
20 October 2008, 08:53 PM
با سلام
می خواستم ببین E1 مدل SLX چه آپشن هایی داره؟
آیا ABS و شیشه بالابر برقی و هیدرولیک داره؟
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
من درست منظور شما رو متوجه نشدم.
نمیدونم شما کدوم تیپ رو میخوای مشخصاتش رو بدونی؟؟؟
E1 یا E2 SLX؟؟؟؟؟
ولی میتونی از پست دوست خوبم آقا نوید عارف عزیز اطلاعات لازم رو کسب کنی
اینم لینکش:
با تشکر
sayan1
21 October 2008, 09:03 AM
سلام دوستان
من 2 روز پيش يك تندر مدل E2 پايه گرفتم از نمايندگي مي خواستم بدونم چه مواردي مهمه كه بايد رعايت بشه و اينكه براي بازديد اوليه ماشين بايد چقدر كار كنه تا اون رو به نمايندگي ببرم
البته من كتابچه راهنما را خوندم ولي چيزي در مورد زمانهاي بردن به نمايندگي براي گارانتي و ... ننوشته بود. و يك سوال ديگه اينكه تو دفترچه در بعضي جاها نوشته بود به دفترچه تعمير و نگهداري مراجعه شود ولي من همچين دفترچه اي ندارم
ضمنا ماشين هم مال پارس خودروست
با تشكر
raisi2001
21 October 2008, 09:21 AM
سلام دوستان
من 2 روز پيش يك تندر مدل E2 پايه گرفتم از نمايندگي مي خواستم بدونم چه مواردي مهمه كه بايد رعايت بشه و اينكه براي بازديد اوليه ماشين بايد چقدر كار كنه تا اون رو به نمايندگي ببرم
البته من كتابچه راهنما را خوندم ولي چيزي در مورد زمانهاي بردن به نمايندگي براي گارانتي و ... ننوشته بود. و يك سوال ديگه اينكه تو دفترچه در بعضي جاها نوشته بود به دفترچه تعمير و نگهداري مراجعه شود ولي من همچين دفترچه اي ندارم
با تشكر
سلام
اقا اولويت چند بودي كي تكميل وجه كردي
fazarayan
21 October 2008, 09:23 AM
سلام دوستان
با تشكر
همینه دیگه ، شما دفترچه تعمیر و نگهداری رو نداری وگرنه توش نوشته
به هر حال اگه میانگین سرعت شما زیر 30 تا 35 کیلومتر در ساعته و بیشتر در شهر رانندگی میکنی سر 5000 تا ولی اگر بیشتره سر 10000 تا ببر سرویس گارانتی.
مبارکت باشه حالشو ببر
abbas123
21 October 2008, 09:54 AM
با درود
خلاصه امروز بردم برای گارانتی 10000 تا .....
خیابان آزادی - کلینیک تخصصی رنو (تندر- مگان)
هفت ، هشت تا ماشین بودیم .
نکته ی خیلی جالب این بود که تازه فهمیدم که بسیاری از صاحبان لوگان حتی از تفاوت انواع مختلف اون خبر ندارند !!!!!!
در شگفتم .....
یک بنده خدائی هم آمده بود که یک نا انسان روی کاپوت و گلگیر عقبش چنان خطی کشیده بود که من به محض دیدن این خطوط چند تا بدو بیراه نثار عامل این کار کردم .
یک اتفاق جالب دیگه ....
منتظر ورود به تعمیرگاه بودم که یکی از دوستان دوران تحصیل در دبیرستان رو هم جلوی درب ورودی دیدم .راستش دو سه سالی بود از هر کسی سراغش رو می گرفتم می کفتن که آخرین بار هفت ، هشت سال قبل کرج دیده شده ....
نکته جالب تر اینکه همکار خودم هم شده (توی یکی از شعب سازمان خودمون کار می کنه )
این هم از حسنات و خیرات و برکات لوگان (تندر) .... دیگه چی می خواهید؟!!!!!
داشت یادم می رفت اینو هم بگم :
این اتوبوس های BRT (سامانه اتوبوسهای تندرو) عجب چیزای بدرد بخوری هستند !!!!
از آزادی تا پارک دانشجو رو اگر با موتور هم بخوای بیای (با رعایت چراغ قرمز ها ) حداقل نیم ساعت طول میکشه با تاکسی که فکر کنم به یکساعت هم برسه (البته توی ترافیک ساعت هفت و نیم تا هشت ) با این موجود سریع 20 دقیقه ای رسیدم .
داشتم بال در می آوردم .
ای کاش برای تمام نقاط تهران همین کار را می کردند . شاید مشکل ترافیک یک کم کمتر می شد .
البته این مساله هیچ ربطی به تندر و بازدید 10000 تا نداشت و فقط جهت خنده بود .
شاد باشید
abbas123
21 October 2008, 10:19 AM
با درود
یک سوال داشتم
این اتفاق برای یکی از دوستان به صورت ناخواسته پیش آمده :
اگر در داخل محفظه آب رادیاتور به جای آب ، مایع شیشه شور (رایت) ،ریخته بشه چه اتفاقی می افته ؟
چه کار باید کرد ؟
مایع خنک کننده Elf ، یا همان مایع توصیه شده ی شرکت رنو را کجا میشه گیر آورد ؟
طریقه ی تخلیه و هواگیری رادیاتور چگونه است ؟
با سپاس از جواب شما
این بنده خدا به تصور اینکه این محفظه برای آب شیشه شور است ، مایع مورد بحث را با آب قاطی کرده و داخل آن ریخته .
sayan1
21 October 2008, 10:19 AM
با سلام
ضمن تشكر از fazarayan ([Only registered and activated users can see links]) عزيز
اقا اولويت چند بودي كي تكميل وجه كردي
نقدي خريدم ثبت نامي نبودم
nimavazifeh
21 October 2008, 12:45 PM
اين هم از عكس هاي نصب سنسور عقب،سپر باز نشد.در ضمن صندوق عقب رو هم برقي كردم .عكس كليد و پمپ هم هست.البته كليد موقت هست و در كنار صندلي راننده. بعدا به دزدگير وصلش ميكنم.هزينه پمپ صندوق با نصب 15000 تومان.سيم كشي تميزدر آمد و سنسور و صندوق براي من 4 ساعت طول كشيد.
سنسور در 20 سانتي بوقش ممتد ميشه.
عملكرد سنسور ها 90 درجه است و با ارتفاع پشت ماشين مشكلي نداره.
از 2.5 متري متراژ رو اعلام ميكنه.
زبانش انگليسي هست.
قابليت قطع كردن صداي گوينده و كم و زياد كردن صدا رو داره.
LCD مثل آينه ماشين قابليت چرخش به انواع جحات رو داره
اگر هر كدام از 4 سنسور خراب شده باشه خودش ارور ميده.
داخل جعبش نوعي مته خاص براي اين نوع سنسور وجود داره در نتيجه سوراخ ايجاد شده دقيقا فيت سنسور است.
يك موردي هم كه در طي نصب متوجه شدم اينه كه بالاي پدال ترمز و كلاچ نمد زده شده كه گويا فقط در مدل e2 وجود داره كه در صدا خيلي تاثير داره.عكس اون رو هم گذاشتم جالب اينه كه روش زده رنو داچيا.
سلام دوستان کسی رو می شناسند که هم سنسور و هم صندوق ژران و اگه بشه دزدگیر رو با کیفیت خوب ببندند. لطفاً آدرس و قیمت بدید.
abbas123
21 October 2008, 01:07 PM
سلام دوستان کسی رو می شناسند که هم سنسور و هم صندوق ژران و اگه بشه دزدگیر رو با کیفیت خوب ببندند. لطفاً آدرس و قیمت بدید.
با درود
اگر تهران تشریف دارید من آقای سیاح رو توصیه می کنم .
کارش حرف نداره .
خیلی با حوصله و تمیز کار می کنه .
به آدرس شما هم مراجعه و کار نصب رو انجام میده .
و .....
اگر خواستی PM بده شمارش رو بهت بدم . (البته بارها اینجا عنوان شده ، شاید هم شماره اش را داشته باشی !!!!)
البته سنسور من در حالت استراحت (غیر از دنده عقب و سوئیچ باز ) تاریخ ساعت و دمای داخل و بیرون رو نشون میده که خود آقای سیاح برای من آوردند .
با نصب صندوق پران و سنسور 90 هزار تومان شد.
با سپاس
sayan1
21 October 2008, 02:43 PM
باز هم سلام و يك سوال ديگه
من وقتي ماشين رو گرفتم راديو ضبط روشن نمي شد كه نمايندگي درب فيوز رو باز كرد و از روي درب يك آمپر به فيوز اضافه كرد و راديو روشن شد حالا سوالم اينه كه روي درب فيوز يك سري آمپر ديگه هم بود ميخواستم بدونم اونها به چه كاري مياد؟
با تشكر
reza engine
21 October 2008, 03:16 PM
باز هم سلام و يك سوال ديگه
من وقتي ماشين رو گرفتم راديو ضبط روشن نمي شد كه نمايندگي درب فيوز رو باز كرد و از روي درب يك آمپر به فيوز اضافه كرد و راديو روشن شد حالا سوالم اينه كه روي درب فيوز يك سري آمپر ديگه هم بود ميخواستم بدونم اونها به چه كاري مياد؟
با تشكر
روي درب جعبه فيوز يه سري فيوز يدكي در آمپرهاي مختلف براي همين مواقع و مشكلات قرار داده شده است. بهتره يه فيوز بخري و جايگزينش كلي تا بعد ها هم به كارت بياد.
majid216
21 October 2008, 03:51 PM
با سلام
آقا این مدلی که گفتی مدل جدیده؟؟؟ما E1+CP+SP شنیدیم نه E1+CP+LP!!!!!!
در مورد ریموت هم میتونی با نمایندگی استیل میت تماس بگیری تا بهت قیمت قفل مرکزی از راه دور رو ازشون.
از این آدرس هم میتونی اطلاعات بگیری در قسمت Central locking system:
با تشکر
با سلام
عزيز حق با شماست ، E1+CP+SP درسته، بگذاريد به حساب بي تجربگي:icon_neut.
ممنون از راهنمايي شما ، ممكن است دوستان بفرمايند
1- آيا مركز آپشن اين كار را انجام ميدهد؟
2- آدرس يا تلفن نمايندگي استيل ميت را از كجا پيدا كنم؟.
ممنون
ss_87
21 October 2008, 04:19 PM
با سلام
دوستان
لطف مي كنيد بگوييد بهترين مارك گريس مرغوب كه مي شود براي روغنكاري درها استفاده كرد را بگوييد.
با تشكر
persia
21 October 2008, 05:30 PM
با سلام
دوستان
با تشكر
برخی گریس ها داخل قوطی عرضه می شوند و برخی داخل تیوپ (مثل تیوپ خمیر دندان)
من چند روز پیش یک گریس تیوپی که تولید شده توسط کشور انگلستان می باشد خریدم به قیمت 3500 تومان.
بعد از گریس کاری، باز و بسته شدن دربها بسیار عالی شده است.
موفق باشید