PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22

ali_h_m
4 October 2008, 09:36 AM
دوستان یه خبر خیلی مهم

الان توی خبر گفت کسانی که به موضوع ارزش افزوده اعتراض دارن به شماره 30000610 پیام کوتاه بدن تا رسیدگی و مطرح بشه

جهت احقاق حق که بعد دوسال علافی این این ارزش افزوده رو هم به دعوتنامه اضافه کردن که حدود 400هزار تومان هست
خواهشا از الان پیام کوتاه بدین تا یه موجی ایجاد بشه واقعا که زوره بعد دوسال الافی عوض جبران خسارت بیان این موضوع رو هم اضافه کنن
دوستان حتی اونایی هم که خودرو رو گرفتن جهت کمک به دوستان باقی مونده پیام کوتاه زده و اعتراض کنن

ممنونم از همه دوستان گرامی[Only registered and activated users can see links]

hafez41
4 October 2008, 01:00 PM
دوستان سلام

به نظر شما سيم گاز بايد رگلاژ بشه و گاز خورش بيشتر بشه چون در سرويس 10000 تا هيچ كاري انجام ندادند.

gandolf05
4 October 2008, 01:07 PM
دوستان یه خبر خیلی مهم

الان توی خبر گفت کسانی که به موضوع ارزش افزوده اعتراض دارن به شماره 30000610 پیام کوتاه بدن تا رسیدگی و مطرح بشه

جهت احقاق حق که بعد دوسال علافی این این ارزش افزوده رو هم به دعوتنامه اضافه کردن که حدود 400هزار تومان هست
خواهشا از الان پیام کوتاه بدین تا یه موجی ایجاد بشه واقعا که زوره بعد دوسال الافی عوض جبران خسارت بیان این موضوع رو هم اضافه کنن
دوستان حتی اونایی هم که خودرو رو گرفتن جهت کمک به دوستان باقی مونده پیام کوتاه زده و اعتراض کنن

ممنونم از همه دوستان گرامی[Only registered and activated users can see links]

عزیز مطمئن هستی شماره درسته
من هرکاری میکنم چیزی نمیره
باید متن نوشت یا کار دیگه ای کرد
من که یه عریضه نوشتم اما نمیفرسته

ali_h_m
4 October 2008, 01:29 PM
عزیز مطمئن هستی شماره درسته
من هرکاری میکنم چیزی نمیره
باید متن نوشت یا کار دیگه ای کرد
من که یه عریضه نوشتم اما نمیفرسته
بله درسته من چند بار فرستادم
شاید شلوغه

arvin_ict
4 October 2008, 01:35 PM
مصرف ماشینه من تو شهر 9.5 و خارج شهر 6.5 مال شما چنده؟

kiarash-m
4 October 2008, 02:00 PM
سلام...
ماشين من هم در همين حدود مصرفش بود.

ali_h_m
4 October 2008, 02:18 PM
[Only registered and activated users can see links]
این پلاستیک زیر سپر عقب تندر اسمش چیه و آیا از بازار می شه تهیه کرد
آیا رو تندرهای تحویلی نصب هست یا نه

arvin_ict
4 October 2008, 02:24 PM
این پلاستیک زیر سپر عقب تندر اسمش چیه و آیا از بازار می شه تهیه کرد
آیا رو تندرهای تحویلی نصب هست یا نه

این جزو کیت کامل اسپرت لوگانه که 7 تیکست کلا و 450 هزار تومنه همش و همه رو کامل میفروشن

قیمتش بالاست فعلا

soja
4 October 2008, 02:59 PM
ايران خودرو مجوز توليد خودرو تندر90پايه گاز سوز را گرفت

شركت ايران خودرو پس از صحه گذاري كيفي شركت رنو فرانسه مجوز توليد انبوه خودرو تندر90CNG را اخذ كرد.
محمد رضا معتمد معاون توليد تندر90 با بيان مطلب فوق گفت:شركت ايران خودرو با نگرش بر سياست استفاده از گاز طبيعي به عنوان يك سوخت پاك ، توليد آزمايشي خودرو تندر90 دوگانه سوز را پس از انجام كليه مراحل كيفي سخت گيرانه شركت رنو ابتدا به صورت آزمايشي و سپس توليد انبوه در آينده نزديك شروع خواهد كرد

وي در ادامه گفت:با توجه به تغييرات گسترده در اين خودرو شاهد حداقل افت توان موتور در مقايسه با سوخت بنزيني،استفاده از مخزن 80 و 100ليتري گاز، توان مناسب در حين استفاده از كولر وفضاي مناسب پس از نصب مخزن در صندوق عقب خواهيم بود.

معتمد به ميزان پيمايش اين خودرو اشاره كرد و گفت: ميزان پيمايش اين خودرو در حالت استفاده استاندارد از گاز و بنزين حدود 950كيلومتر خواهد بود.

pooyan.tt
4 October 2008, 05:36 PM
دوستانی که در مورد خوندن mp3 ضبط تندر مشکل دارند آیا به موارد زیر توجه کرده اند؟
پوشه ها نباید از 8 تا بیشتر باشد.
تعداد آهنگ ها نباید از 247 تا بیشتر باشد.
سرعت انتقال داده ها بین 32 تا 320 کیلو بیت هست.
درون یک cd باید فقط فایل mp3 وجود داشته باشد.اگر فایل های صوتی باشد فقط صوتی پخش میشود.
باتشکر

همانطور که دوستان اشاره کردن من هم انواع سی دی mp3 با فولدر بی فولدر تعداد ترک متفاوت و ... امتحان کردم اما نشد

اما اگر در صفحه 4 نگاه کنید طبق معمول نوشته: وجود این عملکردها ( عملکردهای سیستم صوتی ) به مدل تجهیزات، گزینه های انتخابی و کشوری که محصول در آن به فروش می رسد بستگی دارد. به همین ترتیب ممکن است عملکردهایی که در طول سال به این مدل ها اضافه می شود در این مدرک توضیح داده شده باشند.

ali_h_m
4 October 2008, 09:10 PM
این جزو کیت کامل اسپرت لوگانه که 7 تیکست کلا و 450 هزار تومنه همش و همه رو کامل میفروشن

قیمتش بالاست فعلا

اگه بازم بیشتر در مورد 6 تیکه باقی مونده کیت اسپرت توضیح بدین که شامل چه چیزای دیگه می شه و چی کاربردب دارن و عکسی چیزی دارن بدین ممنون می شم

از پاسخ گویی دوستان ممنون هستم

ali_h_m
4 October 2008, 09:22 PM

اسم همون چیزی که زیر سپر عقب که توی عکس بود چیه

خواهشا کسی می ونه در موذد این 7 تیکه و موارد کاربرد بیشتر توضیح بده

kiarash-m
4 October 2008, 09:46 PM

سلام دوست خوبم...
اسمش ( ديفيوز ) عقبه.
موفق باشي

sherlook53
4 October 2008, 11:14 PM

برای من داخل شهر (تهران) 8.4 و خارج شهر 7.0 میباشد....
من با یک باکه پر در شهر حدود 580 کیلومتر و خارج شهر 700 کبلومتر رانندگی کردم(بنزین سوپر)

تندر من ساخت پارس خودرو میباشد.... لاستیک ها رو هم با 55/205 پیرلی عوض کردم به خاطر همین فکر کنم بیرون شهر یه مقدار مصرفم بیشتره ...... ولی هندلینگ و چسبندگیش خیلی بهتره......

با آرزوی سلامتی برای همه دوستان......:lover:

arvin_ict
5 October 2008, 12:04 AM

2 تا زیر سپری جلو و 2 رکاب بقل و دیفیوز عقب و بال عقب که 450 نمیارزه به نظر من.
اونا که پارس خودرویی هستن به 09655 زنگ بزنن ببینن میان نصب کنن بصورت تک اگه نصب کردن به ما هم خبر بدید

arvin_ict
5 October 2008, 01:29 AM
دوستان کسی میدونه چراغ جلو اسپرت اومده یا نه؟

good_rally
5 October 2008, 01:50 AM
دوستان کسی میدونه چراغ جلو اسپرت اومده یا نه؟
چراغ كريستالي لوگان
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

imoghaddam
5 October 2008, 09:54 AM
قیمت این چراغها جفتی چنده؟

ali_h_m
5 October 2008, 11:09 AM
دوستان در مورد این پاور ویندو اگه کمی توضیح بدین خیلی ممنون می شم چیه این و کارش چیه و به چی دردی می خوره

پاور ویندوز یا همون شیشه بالابر در دو نوع دو درب یا چهار درب که در بازار موجوده که برای ماشینهای که دوشیشه برقی دارن مثل پراید و ماشین هایی که هر چهار شیشه برقی مثل سمند متفاوت و قیمت برای دو درب 15 هزار تومن وچهار درب 30 هزارتومن
واما نحوه عملکردو نصب:در داخل دارای دو یا چهار رله هستند که هر کدام یک شیشه رو کنترل میکنه دو سیم برق دارن و از هر رله دو سیم خارج میشه که در سر راه یکی از سیمهای شیشه بالابر قرارمیگیره سیم های موتور شیشه بالابر در حالت عادی هردو برق منفی دارن و شما باید دو سیم رله شیشه بالابر رو به سیمی وصل کنید که وقتی بالا می ره برق مثبت داره چون رله پاور برق منفی رو قطع میکنه و در سیم برق مثبت قرار میده تا شیشه بالا بره و هردو شیشه به این ترتیب بالا میره و پاور ویندوز یک سیم تحریک منفی لحظه ای داره که وقتی برق منفی بگیره شیشه هارو بالا میبره

حالا مگه مثلا شیشه های تندر 90 فول همه اتومات هستن این پاور ویندو تو این حالت چی کاره دیگه ای داره و چی مزیتی داره

ali_h_m
5 October 2008, 11:41 AM
درضن با نصب این پاور ویندوز یا نصب دزگیر خودرو از گارنتی خارج نمی شه
آیا این رنگ همون رنگ خاکستری یا نوک مدادی هست به نظر من خیلی قشنگه

[Only registered and activated users can see links](3).jpg

tibo
5 October 2008, 12:31 PM

با سلام،
مصرف ماشين من پس از 7000 كيلومتر رانندگي، به طور متوسط 2/10 ليتر در شهر و 2/7 ليتر در جاده است. مسافتهايي كه در شهر طي مي كنم معمولا كوتاه ولي پر تردد است، يعني مسير كوتاه ولي ترافيك زياد (سرعت كم با توقف هاي مكرر)، و كمتر پيش مي‌آيد كه بزرگراه هايي خلوت مثل بزرگراه نيايش را سر راه خود داشته باشم. اين را هم اضافه كنم كه اين ماشين در جاده هاي خارج از شهر با چهار سرنشين و صندوق پر، تجربه مصرف 4/5 ليتر را هم ثبت كرده است.

fazarayan
5 October 2008, 12:36 PM
با سلام،
مصرف ماشين من پس از 7000 كيلومتر رانندگي، به طور متوسط 2/10 ليتر در شهر و 2/7 ليتر در جاده است. مسافتهايي كه در شهر طي مي كنم معمولا كوتاه ولي پر تردد است، يعني مسير كوتاه ولي ترافيك زياد (سرعت كم با توقف هاي مكرر)، و كمتر پيش مي‌آيد كه بزرگراه هايي خلوت مثل بزرگراه نيايش را سر راه خود داشته باشم. اين را هم اضافه كنم كه اين ماشين در جاده هاي خارج از شهر با چهار سرنشين و صندوق پر، تجربه مصرف 4/5 ليتر را هم ثبت كرده است.

دوست عزیز در تایید فرمایش شما من مصرف 4.5 (چهار و نیم) را با چهار مسافر و صندوق پر داشته ام

arvin_ict
5 October 2008, 12:45 PM
چراغ كريستالي لوگان
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این چراغ تو بازار هست؟

arvin_ict
5 October 2008, 01:00 PM
سلام دوستان.
از چراغهای اسپرتی عقب لوگان هم عکس دارید؟

اینم عکس لوگانی که چراغ اسپرت عقب روش نصب شده

سایتی که رو عکس زده هم این چراغ رو داره

shsa1352
5 October 2008, 01:05 PM

با سلام : تجربه رانندگی اخیر در جاده اصفهان شیراز با لوگان E1 با 11000 کارکرد و سرعت میانگین 120 و ظرفیت سه نفر و صندوق عقب پر از بار بدون کولر . بنزین معمولی + مکمل بنزین کاسپین
مصرف بنزین دقیقا 6.03 لیتر برای 100 کیلومتر

Omidco
5 October 2008, 01:17 PM
وقتي خط هاي درجه بنزين تمام ميشه حدوداً چند كيلومتر مي شه رفت بصورت عملي؟

good_rally
5 October 2008, 01:28 PM
این چراغ تو بازار هست؟
بله هستش
سورنا ميتونيد پيدا كنيد
قيمت حدود 200 تومن

shsa1352
5 October 2008, 01:32 PM
با سلام : آیا لوگان هم مثل 405 دو خمره اگزوز داره ؟ یکی از دوستان که 405 داره خمره اگزوز اول ( نزدیک موتور ) رو برداشته ، میگه مربوط به الاینده هواست و ماشینش نفسش باز شده . میخواستم بدونم برای ال 90 هم صادقه ؟ ممنون

arvin_ict
5 October 2008, 03:56 PM
بله هستش
سورنا ميتونيد پيدا كنيد
قيمت حدود 200 تومن

چراغ خودمون رو چند برمیدارن؟

mohammad1983
5 October 2008, 05:25 PM
وقتي خط هاي درجه بنزين تمام ميشه حدوداً چند كيلومتر مي شه رفت بصورت عملي؟
من چند بار تست كردم وقتي چراغ بنزينم روشن ميشه توي اتوبان فقط و اون هم با كولر 70 كيلومتر ميرم.

چراغ خودمون رو چند برمیدارن؟

والا آقا حسام كه مسؤول سايت لوگان 90 هست ميگويند كه خيلي ارزون بر ميدارن و بهتره كه نفروشين.
در ضمن چراغ اسپرت جلو رو هم ايشون 175 قيمت داده اند.

kiarash-m
5 October 2008, 06:22 PM
با سلام : آیا لوگان هم مثل 405 دو خمره اگزوز داره ؟ یکی از دوستان که 405 داره خمره اگزوز اول ( نزدیک موتور ) رو برداشته ، میگه مربوط به الاینده هواست و ماشینش نفسش باز شده . میخواستم بدونم برای ال 90 هم صادقه ؟ ممنون
سلام دوست خوبم...
لوگان دو تا منبع داره ( منبع وسط و منبع عقب ) و يك كاتاليست كانورتور اگزوز ( هموني كه شما گفتي نزديك موتوره ) "- كاتاليست كانورتور قطعه‌اي هستش كه در مسير گازهاي خروجي اگزوز قرار مي‌گيره و پس از رسيدن به دماي بالا باعث شكسته شدن تركيبات گازهاي خروجي شده و گازهاي سمي و آلوده كننده محيط زيست رو كاهش مي‌ده. اين قطعه اسفنجي شكل به اين دليل كه در مسير گازهاي خروجي مانع ايجاد مي‌كنه، تا حد كمي موجب كاهش قدرت موتور مي‌شه.
عمر اين قطعه پس از مدتي تموم ميشه و منافذ اسفنجي اون بسته مي‌شه و در نتيجه در كار موتور اختلال ايجاد مي‌كنه كه بايد به موقع تعويض بشه. ضمنا اگر بنزين سرب‌دار در خودروهاي داراي كاتا ليست ، مصرف بشه به سرعت در منافذ اسفنج رسوب ميكنه و مسير گازهاي خروجي مسدود و در نتيجه خودرو متوقف مي‌شه.

اما:
عده زيادي از مردم باتوجه به اين كه فكر مي‌كنن با برداشتن كاتاليست كانورتور شتاب اوليه خودرو افزايش پيدا ميكنه ، اقدام به اين كار مي‌كنن. هرچند در ابتدا اين امر باعث افزايش شتاب اوليه به مقدار ناچيز و افزايش قدرت موتور از 3 تا 7 اسب بخار مي‌شه، ولي بعد ازمدتي قدرت موثر موتور خودرو از حالت نرمال اوليه هم كمتر مي‌شه و در نتيجه اين كار نتيجه كاملا برعكس مي‌ده.
دليلش اينه كه: كاتاليست كانورتور خودرو داراي يك سنسور اكسيژنه كه هواي لازم براي احتراق در موتور رو از طريق ارتباط با ECU كنترل مي‌كنه و در واقع تنظيم كننده مكش هواست و با تنظيم اين ميزان هوا احتراق سوخت خودرو نيز متناسب با وضعيتي كه دور موتور داره، تنظيم مي‌شه.
ممكنه وقتي اين كاتاليست برداشته و سنسور از دور خارج بشه، سيستم تنظيم هواي ورودي به موتور به هم بخوره و سوخت ، متناسب با دور موتور خودرو نسوزه و احتراق به صورت ناقص انجام بشه"بنابراين علاوه براين كه آلايندگي موتور بالا ميره، به دليل احتراق ناقصي كه انجام مي‌شه، قطعات موتور هم دچار فرسايش مي‌شن.
ضمنا : اين كار باعث ميشه گارنتي خودرو باطل بشه.
*اينا رو من نميگم كارشناسان خودرو ميگن*
در پناه حق باشيد

arvin_ict
5 October 2008, 06:38 PM
من چند بار تست كردم وقتي چراغ بنزينم روشن ميشه توي اتوبان فقط و اون هم با كولر 70 كيلومتر ميرم.

والا آقا حسام كه مسؤول سايت لوگان 90 هست ميگويند كه خيلي ارزون بر ميدارن و بهتره كه نفروشين.
در ضمن چراغ اسپرت جلو رو هم ايشون 175 قيمت داده اند.

عکس لوگانی که چراغ اسپرت جلو موجود روش نصبه رو میشه بزارید یا نمونش رو که ببینیم چه شکلی میشه ماشین و ارزش داره

mohammad1983
5 October 2008, 08:52 PM
عکس لوگانی که چراغ اسپرت جلو موجود روش نصبه رو میشه بزارید یا نمونش رو که ببینیم چه شکلی میشه ماشین و ارزش داره
سلام
تنها عكس موجود اين هست كه اين هم كوچك هست

ma.rash
5 October 2008, 09:17 PM
###این نمودار ومشخصات مر بوط به ورژن موتور لوگان با کد K4M690در سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]). می باشد
و با K4MA690در سایت پارس خودرو مغایرت دارد .###

arvin_ict
6 October 2008, 01:15 AM
سلام
تنها عكس موجود اين هست كه اين هم كوچك هست

این رو خودم دیدم ولی اصلا واضح نیست !!!

sherlook53
6 October 2008, 01:56 AM

دوست عزیز

مگه نفسه ال 90 شما بسته شده که میخوای بازش کنی؟
به نظر من دور موتور لوگان وقتی از 4000 بالا میره بقدری شتابه ماشین زیاده که باید حواست 6 دانگ جمع باشه که کنترل ماشینت رو حفظ کنی......

105 اسب از یک موتوره 1600سی سی قدرت گرفتن نشون دهنده یک موتوره خوب و جون داره که نیازی به این کارها نداره....

به نظر من اگر دنباله مسابقه و ریس دادن نیستی .....اصلان دنباله این قضایا نرو......

با تشکر

ali_h_m
6 October 2008, 10:50 AM
امروز : 15 مهر 1387 - 6 اکتبر 2008 - 6 شوال 1429 [Only registered and activated users can see links] ساعت 9:22 AM
تعداد بازديدکنندگان : 7

تندر90 گاز سوز ايران خودرو ازآزمايش هاي استقامت سربلند بيرون آمد
تندر90 گاز سوز ايران خودرو ازآزمايش هاي سخت استقامت درسرماي شديددر شمال كشور سوئد (كرونا) و گرماي شديد جنوب ايران (اهواز) مورد تست وتاييد قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي ايران خودرو، تندر 90 گاز سوز با طي مسافت بيش از10هزار كيلومتر در جاده هاي فرانسه و60 هزاركيلومتر در جاده هاي صعب العبور ايران تحت شرايط سخت مورد تست و آزمايش استقامت قرار گرفت.
بنابر اين گزارش، ايمني سيستمهاي موتور و سيلندر گاز اين خودرو با پشت سرگذاردن آزمايش هاي تصادف از جلو و پشت خودرو براساس استانداردهاي اروپايي تاييد شده است.
اين گزارش مي افزايد:در حال حاضر ايران در رده بندي جهاني به لحاظ استفاده از خودروهاي گازسوز پس از کشور هاي آرژانتين ،پاکستان ،برزيل،ايتالياو هندوستان در مكان ششم قرار دارد.
به دليل مدرن بودن طراحي و بر اساس موتور پايه گازسوز K4M ، ظرفيت صندوق، انتقال ملايم از بنزين به گاز، استقلال بيشتر و قابليت اطمينان همانند موتور بنزين سوز در كلاس خود بي نظير است.
بيشتر قطعات اختصاصي CNG از قبيل سيلندرها ، لوله هاي فشار قوي ، رگولاتور تنطيم فشار، انژكتورها و .... در ايران و با پشتيباني تامين كنندگان بزرگ اروپائي و بين المللي ساخته مي شوند.
در اين گزارش آمده است: تمامي آزمايش هاي تاييد و تصويبي كه برروي همه خودروها انجام مي شود، تماما بر روي نيروي محركه و مجموعه كامل تندر 90 گازسوز نيز اعمال مي شود تا خودرو در تمام شرايط استاندارد باشد.
اين خودرو با بالاترين استانداردهاي (CNG) ECE R110 منطبق بوده و همزمان نيز با تمامي الزامات ايمني رنو كه بسيار فراتر از اين استانداردها است تطابق دارد.
در تندر90 ايران خودرو قطعات بسيار پيشرفته CNG ، سيلندر 83 ليتري گاز ، شاسي تطابق يافته با الزامات ويژه ( تقويت ساختار بدنه و بالا بردن محور عقب و...)، در جهت انطباق با ضوابط بين المللي و ضوابط اختصاصي رنو بكار گرفته شده است . موتور تندر 90 از نوع K4M698 CNG با حجم 6/1 ليتر و 16 سوپاپ است. 114

arvin_ict
6 October 2008, 12:22 PM
چراغ مه شکن جلو و کامپیوتر سفری رو مدل های e2 و e2 فول دارن فقط ؟

shsa1352
6 October 2008, 01:28 PM
سلام دوست خوبم...
لوگان دو تا منبع داره ( منبع وسط و منبع عقب ) و يك كاتاليست كانورتور اگزوز ( هموني كه شما گفتي نزديك موتوره ) "- كاتاليست كانورتور قطعه‌اي هستش كه در مسير گازهاي خروجي اگزوز قرار مي‌گيره و پس از رسيدن به دماي بالا باعث شكسته شدن تركيبات گازهاي خروجي شده و گازهاي سمي و آلوده كننده محيط زيست رو كاهش مي‌ده. اين قطعه اسفنجي شكل به اين دليل كه در مسير گازهاي خروجي مانع ايجاد مي‌كنه، تا حد كمي موجب كاهش قدرت موتور مي‌شه.
عمر اين قطعه پس از مدتي تموم ميشه و منافذ اسفنجي اون بسته مي‌شه و در نتيجه در كار موتور اختلال ايجاد مي‌كنه كه بايد به موقع تعويض بشه. ضمنا اگر بنزين سرب‌دار در خودروهاي داراي كاتا ليست ، مصرف بشه به سرعت در منافذ اسفنج رسوب ميكنه و مسير گازهاي خروجي مسدود و در نتيجه خودرو متوقف مي‌شه.

اما:
عده زيادي از مردم باتوجه به اين كه فكر مي‌كنن با برداشتن كاتاليست كانورتور شتاب اوليه خودرو افزايش پيدا ميكنه ، اقدام به اين كار مي‌كنن. هرچند در ابتدا اين امر باعث افزايش شتاب اوليه به مقدار ناچيز و افزايش قدرت موتور از 3 تا 7 اسب بخار مي‌شه، ولي بعد ازمدتي قدرت موثر موتور خودرو از حالت نرمال اوليه هم كمتر مي‌شه و در نتيجه اين كار نتيجه كاملا برعكس مي‌ده.
دليلش اينه كه: كاتاليست كانورتور خودرو داراي يك سنسور اكسيژنه كه هواي لازم براي احتراق در موتور رو از طريق ارتباط با ECU كنترل مي‌كنه و در واقع تنظيم كننده مكش هواست و با تنظيم اين ميزان هوا احتراق سوخت خودرو نيز متناسب با وضعيتي كه دور موتور داره، تنظيم مي‌شه.
ممكنه وقتي اين كاتاليست برداشته و سنسور از دور خارج بشه، سيستم تنظيم هواي ورودي به موتور به هم بخوره و سوخت ، متناسب با دور موتور خودرو نسوزه و احتراق به صورت ناقص انجام بشه"بنابراين علاوه براين كه آلايندگي موتور بالا ميره، به دليل احتراق ناقصي كه انجام مي‌شه، قطعات موتور هم دچار فرسايش مي‌شن.
ضمنا : اين كار باعث ميشه گارنتي خودرو باطل بشه.
*اينا رو من نميگم كارشناسان خودرو ميگن*
در پناه حق باشيد

سلام ممنون از توضیح کاملتون . سوالی برایم پیش اومد ، اگر منافذ اسفنجی گرفت چه باید کرد ؟

دوست عزیز

مگه نفسه ال 90 شما بسته شده که میخوای بازش کنی؟
به نظر من دور موتور لوگان وقتی از 4000 بالا میره بقدری شتابه ماشین زیاده که باید حواست 6 دانگ جمع باشه که کنترل ماشینت رو حفظ کنی......

105 اسب از یک موتوره 1600سی سی قدرت گرفتن نشون دهنده یک موتوره خوب و جون داره که نیازی به این کارها نداره....

به نظر من اگر دنباله مسابقه و ریس دادن نیستی .....اصلان دنباله این قضایا نرو......

با تشکر

نه اتفاقا اصلا دنبال ریس و سرعت نیستم و خوبیش اینه که نفس و سرعت ماشینم هم خوبه بجز وقتی که کولر میگیرم
افت شتاب ماشین تو این حالت خیلی محسوسه . منو یاد پراید کاربراتوری میندازه . ممنون از راهنماییت .

arvin_ict
6 October 2008, 02:33 PM
سلام ممنون از توضیح کاملتون . سوالی برایم پیش اومد ، اگر منافذ اسفنجی گرفت چه باید کرد ؟

نه اتفاقا اصلا دنبال ریس و سرعت نیستم و خوبیش اینه که نفس و سرعت ماشینم هم خوبه بجز وقتی که کولر میگیرم
افت شتاب ماشین تو این حالت خیلی محسوسه . منو یاد پراید کاربراتوری میندازه . ممنون از راهنماییت .

ماشینتون چند تا راه رفته؟
مال من اولا کولر زیاد به ماشین فشار میورد ولی الان که 4600 تا رفتم باهاش فشار خیلی کم شده تقریبا مثل 206 شده

abbas123
6 October 2008, 02:38 PM
چراغ مه شکن جلو و کامپیوتر سفری رو مدل های e2 و e2 فول دارن فقط ؟

با درود

بله فقط این دو مدل دارای امکانات یاد شده هستند .
البته دوستان برای مدلهای پائین تر موفق به نصب چراغ مه شکن شده اند ولی هیچ حبر موثقی در مورد کامپیوتر سفری وجود ندارد.

با سپاس

لوگان
6 October 2008, 04:37 PM
دوستان یه سوال داشتم. وقتی ماشین روشنه و میخواییم خاموش کنیم وقتی فن روشن میشه باید وایستیم خاموش شه یا همین طور که هست ماشینو خاموش کنیم؟

alirezap1977
6 October 2008, 04:58 PM
سلام

مي دونيد روکش فابريک تندر رو از کجا مي شه تهيه کرد؟

alirezap1977
6 October 2008, 04:59 PM
سلام

مي دونيد روکش فابريک تندر رو از کجا مي شه تهيه کرد؟

و قيمتش چنده ؟

alirezap1977
6 October 2008, 05:02 PM
رينگ فابريک ال پي تو بازار موجود هست ؟

alirezap1977
6 October 2008, 05:02 PM
روکش صندلي فابريک رو از کجا مي شه تهيه کرد؟

mehdizadeh04
6 October 2008, 05:03 PM
دوستان یه سوال داشتم. وقتی ماشین روشنه و میخواییم خاموش کنیم وقتی فن روشن میشه باید وایستیم خاموش شه یا همین طور که هست ماشینو خاموش کنیم؟

با سلام
لوگان عزیز لازم نیست بایستی تا خاموش شه.شما وقتی ملشین رو خاموش کنی اگر موتور ماشین زیاد گرم باشه اگرر چند دقیقه کنارش واستی میبینی که فن روشن میشه و کار خنک سازی رو انچام میده و بهد از کار دوباره خاموش میشود.منم اول فکر میکردم روشن نمیشه.ولی یک روز که داشتم توی حیاط درختا رو آب میدادم چون قبلش از بیرون اومده بودم یهو شروع به کار کرد.اول فکرکردم کسی توی ماشینه.بعد متوجه شدم که فن روشن شده.
بعد از چند دقیقه هم خاموش شد.
با تشکر

alirezap1977
6 October 2008, 05:04 PM
من يه دست رينگ کامل پيدا کردم فروشنده مي گه 400 هزار تومن مي ارزه بخرم؟

alirezap1977
6 October 2008, 05:05 PM
دوستان رينگ کامل ال پي 400 تومن مي ارزه ؟ بايد امروز جواب بدم

alirezap1977
6 October 2008, 05:07 PM
من روکش فابريک رو پيدا کردم

دست کامل تقريبا 70 هزار تومن بنظر شما قيمتش مناسبه ؟

طرف مي گه استاندارد اروپا داره

تلفنش هم اينه 09370808778

alirezap1977
6 October 2008, 05:08 PM
دوستان قيمت يه دست رينگ کامل ال پي تو بازار چنده؟ 400 مي ارزه

mehdizadeh04
6 October 2008, 05:13 PM

مدیران محترم لطفا به داد تاپیک لوگان برسند.بر سر هیچ و پوچ و با پست های پی در پی دوستان صفحات داره زیاد میشه.
آقا شما که سوال داری چرا نمیری توی تاپیک های مربوطه بگردی؟؟؟
مگه ما تاپیک روکش نداریم که قیمت و جزئیات میخوای؟؟؟؟
در مورد رینگ هم پست های زیادی داده شده.رینگ ها رو الان دونه ای دارن 150 میفروشن.به نشر من که اصلا صرف نداره.میخوای اینقدر پول بدی میری رینگ قشنگ تر میخری!!!!!
با تشکر

arman 321
6 October 2008, 05:30 PM
اگه اك باشه بنطر من 400 ميارزه.
دوست عزيز لطفا از نوشتن پستهاي تكراري پشت سرهم خودداري كنيد
براي اين موضوعاتي كه شما ميفرماييد تاپيك مربوط هست
و از نوشتن پستهاي نا مربوط در اين تاپيك خودداري كنيد تا بيخود به صفحات اينجا اضافه نشه.

مديران محترم لطفا بداد اين تاپيك برسيد.

ممنونم.

kiarash-m
6 October 2008, 05:41 PM

سلام دوست خوبم....
در اين صورت بايد كاتاليست تعويض بشه.
افت موتور هم در زماني كه كولر ميگيريد ، به مرور و با كاركرد بيشتر موتور( به شرط رفتار صحيح با خودرو در دوره آب بندي ) به صورت محسوسي بهتر ميشه.
در پناه حق باشيد

لوگان
6 October 2008, 06:43 PM
با سلام
لوگان عزیز لازم نیست بایستی تا خاموش شه.شما وقتی ملشین رو خاموش کنی اگر موتور ماشین زیاد گرم باشه اگرر چند دقیقه کنارش واستی میبینی که فن روشن میشه و کار خنک سازی رو انچام میده و بهد از کار دوباره خاموش میشود.منم اول فکر میکردم روشن نمیشه.ولی یک روز که داشتم توی حیاط درختا رو آب میدادم چون قبلش از بیرون اومده بودم یهو شروع به کار کرد.اول فکرکردم کسی توی ماشینه.بعد متوجه شدم که فن روشن شده.
بعد از چند دقیقه هم خاموش شد.
با تشکر
خیلی ممنون . ولی اینو میدونم که اگه گرم باشه وقتی ماشین خاموشه روشن میشه. اگه دما بیش از 103 درجه باشه فن به مدت حداکثر 10 دقیقه با دور آروم روشن میشه . ولی گاهی مثلا ماشین روشنه فنش هم روشنه و وقتی خاموش میکنیم دیگه روشن نمیشه. در این مورد راهنمایی میخواستم. اگه اطلاعی در این مورد دارید خیلی ممنون میشم اگه جواب بدبد.

kiarash-m
6 October 2008, 07:50 PM
خیلی ممنون . ولی اینو میدونم که اگه گرم باشه وقتی ماشین خاموشه روشن میشه. اگه دما بیش از 103 درجه باشه فن به مدت حداکثر 10 دقیقه با دور آروم روشن میشه . ولی گاهی مثلا ماشین روشنه فنش هم روشنه و وقتی خاموش میکنیم دیگه روشن نمیشه. در این مورد راهنمایی میخواستم. اگه اطلاعی در این مورد دارید خیلی ممنون میشم اگه جواب بدبد.
سلام دوست خوبم...
من شخصا دوست ندارم وقتي ماشينم خاموشه فنش روشن بشه " بنابراين وقتي توقف ميكردم اگر فن ماشينم روشن بود ، صبر ميكردم تا از كار بيفته و بعد از 6-5 ثانيه ماشينو خاموش ميكردم . ( به نظر من اگر صبر كني تا فن از كار بيفته بعد ماشينو خاموش كني بهتره ) البته اين نظر شخصي منه و دليل فني براش ندارم ، فقط احساس ميكنم اينطوري بهتره.

اما اينكه شما ميگي : ولی گاهی مثلا ماشین روشنه فنش هم روشنه و وقتی خاموش میکنیم دیگه روشن نمیشه دليلش اينه كه چون فن در حال كار كردن بوده دماي مايع خنك كننده مقداري پايين اومده ( كمتر از 103 درجه ) بنابر اين بعد از خاموش كردن خودرو ديگه فن روشن نميشه.
در پناه حق باشيد

good_rally
6 October 2008, 08:03 PM
سلام دوست خوبم...
من شخصا دوست ندارم وقتي ماشينم خاموشه فنش روشن بشه " بنابراين وقتي توقف ميكردم اگر فن ماشينم روشن بود ، صبر ميكردم تا از كار بيفته و بعد از 6-5 ثانيه ماشينو خاموش ميكردم . ( به نظر من اگر صبر كني تا فن از كار بيفته بعد ماشينو خاموش كني بهتره ) البته اين نظر شخصي منه و دليل فني براش ندارم ، فقط احساس ميكنم اينطوري بهتره.
در پناه حق باشيد

زماني كه خودرو خاموش است وفن روشن باشد از ميزان شارژ باطري داره كم ميشه ودينام هم باطري رو شارژ نميكنه.
ولي وقتي كه خودرو روشن است وفن هم روشن باشه با اين كه اين فن داره از باطري استفاده ميكنه ولي دينام هم داره باطري رو شارژ ميكنه.
پس اگه خودرو روشن باشه بهتر است.

valid
6 October 2008, 08:22 PM
سلام دوستان
من امروز یک تندر 90 سفید رنگ پارس خودرو E2 گرفتم 13،300،000
البته ماشین صفر بود ولی تحویل برج 4 یعنی 3 ماه قبلبود ... 860 لیتر هم بنزین داشت
به نظرتون چطوره؟

keyvan-GSM
6 October 2008, 09:11 PM
سلام دوستان
البته ماشین صفر بود ولی تحویل برج 4 یعنی 3 ماه قبلبود ... 860 لیتر هم بنزین داشت
به نظرتون چطوره؟
درود و شادباش به شما به نسبت قیمت ماشین بسیار خوبی گرفتید فقط تا 1000 کیلومتر دور موتور را از 3500 بالا تر نبرید.

mehdizadeh04
6 October 2008, 09:49 PM
سلام دوستان
به نظرتون چطوره؟

با سلام
پیوستن به جمع لوگان سواران رو بهتون تبریک میگم.
فکر میکنم خیلی عالی خریدی با این قیمت!!!!!
ماشین شما برای کدوم خودرو سازیه؟؟؟؟
یک سوال:
شما چه جوری تصمیم گرفتی این ماشین رو بخری؟؟؟؟از جایی اطلاعات گرفتی یا همین جوری؟؟؟
آیا جای این ماشین رو سوار شدی یا از جایی تبلیغی چیزی دیدی؟؟؟؟
راستی خیلی عالیه اینقدر بنزین داری
با تشکر

لوگان
6 October 2008, 10:13 PM
سلام دوست خوبم...

اما اينكه شما ميگي : دليلش اينه كه چون فن در حال كار كردن بوده دماي مايع خنك كننده مقداري پايين اومده ( كمتر از 103 درجه ) بنابر اين بعد از خاموش كردن خودرو ديگه فن روشن نميشه.
در پناه حق باشيد

زماني كه خودرو خاموش است وفن روشن باشد از ميزان شارژ باطري داره كم ميشه ودينام هم باطري رو شارژ نميكنه.
ولي وقتي كه خودرو روشن است وفن هم روشن باشه با اين كه اين فن داره از باطري استفاده ميكنه ولي دينام هم داره باطري رو شارژ ميكنه.
پس اگه خودرو روشن باشه بهتر است.
خیلی ممنون از شما دوستان. ولی اگه دلیل فنی رو کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه. :icon_cool

fazarayan
6 October 2008, 10:24 PM

دوست عزیز
وقتی موتور روشنه واتر پمپ ، مایع خنک کننده رو به جریان میندازه و با خاموش کردن موتور این جریان از کار خواهد افتاد.
به نظر من اگر در منطقه خیلی گرم ساکنید یا اینکه به موتور فشار زیادی وارد کرده اید بهتر است تا دقایقی پس از توقف موتور را روشن نگه دارید تا فن و واتر پمپ به کمک هم موتور را خنک کنند. در غیر اینصورت لزومی به روشن نگه داشتن موتور نیست.
اتفاقا بعضی از مدلهای دزدگیر مجیکار این امکان رو دارن که بعد از خاموش کردن و ترک خودرو تا 2 دقیقه موتور را برای خنک شدن روشن نگه دارن.

valid
6 October 2008, 11:19 PM
با سلام
پیوستن به جمع لوگان سواران رو بهتون تبریک میگم.
فکر میکنم خیلی عالی خریدی با این قیمت!!!!!
ماشین شما برای کدوم خودرو سازیه؟؟؟؟
یک سوال:
شما چه جوری تصمیم گرفتی این ماشین رو بخری؟؟؟؟از جایی اطلاعات گرفتی یا همین جوری؟؟؟
آیا جای این ماشین رو سوار شدی یا از جایی تبلیغی چیزی دیدی؟؟؟؟
راستی خیلی عالیه اینقدر بنزین داری
با تشکر
سلام مرسی دوست عزیز
ماشین پارس خودرو هست ( حالا چرا پارس خودرو مطلب پایین رو بخون)
علت تصمیم من واسه خرید این ماشین:
یک ماه تحقیق کردم که چه جور ماشینی هست و برای ایربگ سرنشین و شیشه برقی عقب و رینگ آلومنیوم و یک ضبط Audio واسه من ارزش نداشت 1،500،000 پول اضافی بدم و E2 LP بگیرم.
البته بگم که 90% تحقیقاتم از توی همین فروم PHALLS بوده و 10% باقی از دوستانی که این ماشین رو داشتن و سوار شدن
من تقریبا تمام فروم تندر90 این سایت رو خوندم و تقریبا با توجه به دوستان توی فروم که تندر دارند فهمیدم که چه جور ماشینی هست و با توجه به امکاناتش این ماشین رو خریدم.
تندر پارس خودرو هم خدمات بهتر میده هم کیفیت بهتر نه تا آن حدی که زیاد باشه ولی باز از ایران خودرو بهتره،ناگفته نماند خط تولید تندر پارس خودرو نیمه رباتیک و ایران خودرو عادی هست
ماشین هم سوار شدم عالی بود
من فکر میکنم ایران خودرو به این خاطر در مورد L90 کم لطفه که رقیب جدی برای 405 و سمند و 206 می تونه باشه میزنه تو سر این ماشین زیاد به فکر کیفیتش نیست تا ماشین رو بد جلوه کنه...
ولی منصفانه بگیم که این ماشین تنها مشکل قیافه داره وگر نه هیچی که کم نداره هیچ یه چیزی هم سرتره به نظر من که قیافه تندر واسه من عادی شده و قابل قبول(الان دیگه خوشگله)...چون سلیقه ای هست و من باز هم از PHALLS تشکر میکنم که به من برای خرید این ماشین کمک کرد

قیمت امروز تندر در شیراز:
E2 LP 14،800،000 سفید و 14،700،000 نقره ای
E2 13،500،000 سفید و 13،400،000 نقره ای
ناگفته نماند که بیشتر E2 LP ایران خودرو بود و 2تا تندر پارس خودرو بود 15،000،000 میگفتن
فقط 2 تا 3 تا بنگاه قیمت 14،800،000 دادند و این هم بگم که میگن تندر می خواد گرون بشه و اینجا در عرض یک هفته 500،000 تومان گرون شده
نمایندگی که میگفت 15،200،000 :icon_razz
توصیه میکنم اگر قصد خرید دارید صبر نکنید.
قربان شما
:lover::lover::lover::lover::lover:

mohammad1983
6 October 2008, 11:48 PM
سلام مرسی دوست عزیز
ماشین پارس خودرو هست ( حالا چرا پارس خودرو مطلب پایین رو بخون)
علت تصمیم من واسه خرید این ماشین:
یک ماه تحقیق کردم که چه جور ماشینی هست و برای ایربگ سرنشین و شیشه برقی عقب و رینگ آلومنیوم و یک ضبط Audio واسه من ارزش نداشت 1،500،000 پول اضافی بدم و E2 LP بگیرم.
البته بگم که 90% تحقیقاتم از توی همین فروم PHALLS بوده و 10% باقی از دوستانی که این ماشین رو داشتن و سوار شدن
من تقریبا تمام فروم تندر90 این سایت رو خوندم و تقریبا با توجه به دوستان توی فروم که تندر دارند فهمیدم که چه جور ماشینی هست و با توجه به امکاناتش این ماشین رو خریدم.
تندر پارس خودرو هم خدمات بهتر میده هم کیفیت بهتر نه تا آن حدی که زیاد باشه ولی باز از ایران خودرو بهتره،ناگفته نماند خط تولید تندر پارس خودرو نیمه رباتیک و ایران خودرو عادی هست
ماشین هم سوار شدم عالی بود
من فکر میکنم ایران خودرو به این خاطر در مورد L90 کم لطفه که رقیب جدی برای 405 و سمند و 206 می تونه باشه میزنه تو سر این ماشین زیاد به فکر کیفیتش نیست تا ماشین رو بد جلوه کنه...
ولی منصفانه بگیم که این ماشین تنها مشکل قیافه داره وگر نه هیچی که کم نداره هیچ یه چیزی هم سرتره به نظر من که قیافه تندر واسه من عادی شده و قابل قبول(الان دیگه خوشگله)...چون سلیقه ای هست و من باز هم از PHALLS تشکر میکنم که به من برای خرید این ماشین کمک کرد

قیمت امروز تندر در شیراز:
E2 LP 14،800،000 سفید و 14،700،000 نقره ای
E2 13،500،000 سفید و 13،400،000 نقره ای
ناگفته نماند که بیشتر E2 LP ایران خودرو بود و 2تا تندر پارس خودرو بود 15،000،000 میگفتن
فقط 2 تا 3 تا بنگاه قیمت 14،800،000 دادند و این هم بگم که میگن تندر می خواد گرون بشه و اینجا در عرض یک هفته 500،000 تومان گرون شده
نمایندگی که میگفت 15،200،000 :icon_razz
توصیه میکنم اگر قصد خرید دارید صبر نکنید.
قربان شما
:lover::lover::lover::lover::lover:
سلام
مباركت باشه.
راستي سعي كن هميشه بهش سوپر بزني.مخصوصا پمپ بنزيني كه پيش باغ جهان نما هست كه فقط سوپر عرضه ميكنه.خوشا به حالتون خوب جايگاه سوپري تو شيراز داريد.من كه حال كردم.

hesam90
6 October 2008, 11:54 PM
سلام
یه مطلب در مورد مکمل بنزین د ندیدم بگم
من که چند وقت هست استفاده میکنم راضی هستم هم مصرف رو میاره پایین داخل شهر 5/6 هست و هم اینکه سوپاپ و سیستم انژکتور رو تمیز میکنه

farshid-j
6 October 2008, 11:58 PM
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه تندر ال پی را از ایران خودرو تحویل گرفتم به رنگ نقره ای با توجه به مطالب گفته شده تصمیم گرفتم که خودروی صفر سوار نشم (به خاطر افت قیمت و این که از ایران خودرو دل خوشی ندارم)، میخواستم بدانم دوستان خبر از قیمت در اصفهان دارند یا نه. مطلب دیگر این که تندر پارس خودروی ال پی یکی از دوستان که سوار شدم به وضوح فرمان نرم تری داشت آیا چون ماشین صفره اینطوریه؟

لطفا دوستان نظر بدن

اگر دوستان اصفهانی تندر سفید پارس خودرو تمیز و کم کارکرد سراغ دارند لطفا پیام بگذارند.

mohammad1983
7 October 2008, 12:04 AM
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه تندر ال پی را از ایران خودرو تحویل گرفتم به رنگ نقره ای با توجه به مطالب گفته شده تصمیم گرفتم که خودروی صفر سوار نشم (به خاطر افت قیمت و این که از ایران خودرو دل خوشی ندارم)، میخواستم بدانم دوستان خبر از قیمت در اصفهان دارند یا نه. مطلب دیگر این که تندر پارس خودروی ال پی یکی از دوستان که سوار شدم به وضوح فرمان نرم تری داشت آیا چون ماشین صفره اینطوریه؟

لطفا دوستان نظر بدن

اگر دوستان اصفهانی تندر سفید پارس خودرو تمیز و کم کارکرد سراغ دارند لطفا پیام بگذارند.
سلام
دوست عزيز درست متوجه شديد
تندر بنده كه مال پارس هست فرمون نرم تري نسبت به تندر پدرم كه مال ايران خودرو هست داره.
و صد البته تندر ايران خودرو ترمز بهتري داره.يعني تيز تر ميگيره.

valid
7 October 2008, 12:09 AM
سلام
مباركت باشه.
راستي سعي كن هميشه بهش سوپر بزني.مخصوصا پمپ بنزيني كه پيش باغ جهان نما هست كه فقط سوپر عرضه ميكنه.خوشا به حالتون خوب جايگاه سوپري تو شيراز داريد.من كه حال كردم.
درست دوست عزیز
مرسی از راهنمایی
خودم هم قصد داشتم حالا که سوپر 150 شده برای آب بندی و استفاده سوپر بزنم که حسابی ماشین خوبی باشه . اذیت صاحبش نکنه :icon_surp
اسم پمپ معروف هست به پمپ بنزین دروازه قرآن
موفق باشی...:icon_cool

farshid-j
7 October 2008, 12:12 AM
سلام
دوست عزيز درست متوجه شديد
تندر بنده كه مال پارس هست فرمون نرم تري نسبت به تندر پدرم كه مال ايران خودرو هست داره.
و صد البته تندر ايران خودرو ترمز بهتري داره.يعني تيز تر ميگيره.

با سپاس از توجهتون، آیا فرقهای دیگه ای هم دارند که قابل توجه باشه، مثلا تندر دوستم فرش کف به شکل موکتی داشت ولی مال من اصلا فرش نداشت. ممنون میشم جزئیات را توضیح دهید.

farshid-j
7 October 2008, 12:27 AM
دوستان دیگه نظری ندارن؟ لطفا نظر بدید.

bamshad
7 October 2008, 01:16 AM
خدا کنه لوگان تا ائلای آبان گرون نشه تا منم بتونم یه ال پی بگیرم امروز توی یه نمایشگاه سوار یه لوگان شدم خیلی باهاش حال کردم نرم جادار زیبا طراحی داخلش رو خیلی دوست دارم دراش خیلی نرم و راحت باز و بسته میشدن واقعا حال کردم باهاش... دا کنید ما هم به لوگان مورد علاقمون برسیم

razaviraz
7 October 2008, 02:25 AM
با سپاس از توجهتون، آیا فرقهای دیگه ای هم دارند که قابل توجه باشه، مثلا تندر دوستم فرش کف به شکل موکتی داشت ولی مال من اصلا فرش نداشت. ممنون میشم جزئیات را توضیح دهید.

به نام خدا

دوست عزیز من دیروز از پارس خودرو E2 از سری 10 را تحویل گرفتم کفی ,مثلثی ,آچار همراهش بود

hosseinabd
7 October 2008, 02:31 AM
یک سوال داشتم از اساتید.
اون اینست که ال 90 مدلی داره که چراغهاش از داخل تنظیم بشه؟اصلا این قابلیت رو داره؟

kiarash-m
7 October 2008, 03:06 AM
یک سوال داشتم از اساتید.
اون اینست که ال 90 مدلی داره که چراغهاش از داخل تنظیم بشه؟اصلا این قابلیت رو داره؟

سلام دوست عزيز...
اگر منظورت تنظيم چراغهاي جلوست ، بايد بگم همه تيپ هاي ال 90 اين قابليت رو دارن.
در پناه حق باشيد

abbas123
7 October 2008, 09:48 AM
من يه دست رينگ کامل پيدا کردم فروشنده مي گه 400 هزار تومن مي ارزه بخرم؟

با درود

اگه منظورتان چهارتاست که مفته اگر یک جفت رو میگه چهارصد تومان که نسبتا گران

اگر بیشتر داره منهم می خوام
می خوام زاپاس رو هم رینگ آلومینیومی کنم .

با سپاس

Omidco
7 October 2008, 10:07 AM
با درود

اگه منظورتان چهارتاست که مفته اگر یک جفت رو میگه چهارصد تومان که نسبتا گران

اگر بیشتر داره منهم می خوام
می خوام زاپاس رو هم رینگ آلومینیومی کنم .

با سپاس
منم ميخوام!
يه رينگ آلمينيومي براي زاپاس

Omidco
7 October 2008, 11:11 AM
به نام خدا

دوست عزیز من دیروز از پارس خودرو E2 از سری 10 را تحویل گرفتم کفی ,مثلثی ,آچار همراهش بود

منظور از آچار همون آچار چرخه؟
جعبه ابزار نداره؟
(من LPگرفتم براي پارس خودرو از شخص ثالث)به گفته بعضي ها نه كاور موتور داشت نه قرآن! نه ابزار
البته 4 تا پيچ واسه زاپاس+قلاب يدك كش+كفي موكت مانند و لوازم زير موجود بود.
به طرف گفتم گفت تو ليست متعلقات نوشته شده ديگه حرفي نميموند!
اينم عكس لوازم همراه برگه خروج

amir255
7 October 2008, 03:24 PM
دوستان من دیروز ماشینو از پارس خودرو تحویل گرفتم وقتی خواستم لاستیکاشو عوض کنم
طرف یه سمت ماشینو با جک برد بالا سمت دیگشم رفت بالا
یعنی جک رو زد جلو ولی لاستیک عقبم رفت بالا و هر دو لاستیک را با یه بار جک زدن عوض کرد
خواستم ببینم همه ماشینا اینجورین ؟ (پراید که اینجوری نیست)
و این قابلیت خوبه یا بد ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]تندر-جک.html)

hs_sol
7 October 2008, 04:15 PM
خيلي جالبه. حتما گرانيگاهش جلوست ديگه:icon_cool

soja
7 October 2008, 05:25 PM
نرخ فروش برخي خودروهاي داخلي در دنیای اقتصاد

E1= 13.250.000
E2= 15.000.000

arvin_ict
7 October 2008, 05:45 PM
فرمون ماشینه من یه نیم ساعت که رانندگی میکنم نرمه بعدش سفت میشه . کسی این مشکلو داره؟

sherlook53
7 October 2008, 05:52 PM
یعنی جک رو زد جلو ولی لاستیک عقبم رفت بالا و هر دو لاستیک را با یه بار جک زدن عوض کرد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]تندر-جک.html)

من هم لاستیک ها رو عوض کردم ولی اصلان یه همچین چیزی رو ندیدم :icon_twisو برای من از دوجک استفاده کردند.....

ولی کلا این حالت به نظر نمیاد که یک قابلیت باشه...... بهر حال دوستانه با تجربه تر بهتر میتونن نظر بدهند....

آرزوس سلامتی برای همه دوستان

ali_h_m
7 October 2008, 07:23 PM

good_rally
7 October 2008, 08:05 PM

سلام دوست عزيز
اين قابليت به حساب نمياد يك نوع ريسك كردن حساب ميشه.
اون جكي كه زير ماشينتون زده روغني است وبعداز هر بار كه مير زير ماشين بايد پيچ روغنش سفت بشه .
اون جك رو بايد وسط ركاب ميزد بعد بايد از 2 تا خرك استفاده ميكرد يكي پشت لاستيك جلو و اون يكي هم بايد جلوي لاستيك عقب ميزاشت.
هيچ وقط نزاريد ماشينتونو حالا هرچي ميخواد باشه اينجوري جك بزنند و حتما به مكانيك بگيد كه بايد از خرك استفاده كني.
به هرحال نكات ايمني رعايت نشده است.
من يه بار با چشاي خودم ديدم كه اون طرف جك رو زده بود زير ماشين ولي انقدر جك رو بالازده بود كه ماشين از او طرف داشت ميفتاد ما (4نفر بوديم ) زير 206 گرفتم ونزاشتيم كه از اون طرف بيفته .
به هر حال اين نوع جك زدن يك ريسك بزرگه و هميشه بايد زير ماشين خرك باشه چون به اين جك ها نميشه اطمينان كرد وهر لحظه ممكنه خالي كنه.

sherlook53
7 October 2008, 08:51 PM
با سلام به دوستان

میخواستم بپرسم آیا از دوستان کسی هست که تا حالا جلوبندیش به تق و توق افتاده باشه؟

اصولا جلوبندی تندر بعد از چه مدت رانندگی تو شهرهای پر از چاله چوله به صدا در میاد؟

جلو بندی تندر رو از نظر قدرت و کیفیت با چه ماشین های دیگری میشه مقایسه کرد؟ 405؟ 206؟ ریو؟ سمند؟

با تشکر فراوان :lover:

حامدشریف
7 October 2008, 09:05 PM
بعلت تصادف درب عقب سمت شاگرد ال نود می خوام اگه کسی فابریکی سراغ داره راهنمایی کنه
رنگ ماشینم نقره ایه

لوگان
7 October 2008, 10:44 PM
دوستان امروز وقتی سوییچ نیمه باز بود فن کولرو روشن کردم روشن شد. تعجب کردم. میخواستم ببینم آیا کولر هم روشن میشه؟ چون من امتحان کردم روشن نشد وقتی موتور خاموش بود. فقط لامپش روشن شد.
اینم میدونم که کمپرسور کولر باید به وسیله موتور راه بیفته ولی میخوم بدونم آیا با برق باطری هم راه میفته یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

arash2006_7
7 October 2008, 11:33 PM
سلام
میخواستم بدونم شتاب لوگان در چی حدی است البته با فیلم هر کی مایل بود 0تا100 بگیره
باتشکر

mori_230
7 October 2008, 11:38 PM
دوستان امروز وقتی سوییچ نیمه باز بود فن کولرو روشن کردم روشن شد. تعجب کردم. میخواستم ببینم آیا کولر هم روشن میشه؟ چون من امتحان کردم روشن نشد وقتی موتور خاموش بود. فقط لامپش روشن شد.
اینم میدونم که کمپرسور کولر باید به وسیله موتور راه بیفته ولی میخوم بدونم آیا با برق باطری هم راه میفته یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
خیر دوست عزیز کولر روشن نمیشه چون گردش کمپرسور کولر بوسیله تسمه با موتور کوپل میباشد هنگامیکه سوئیچ رو باز میکنید اگر کلید a/c رو فشار بدید کلاچ برقی مربوط به اتصال کمپرسور با موتور خودرو عمل میکنه و چراغ مربوطه نیز روشن میشود. در این حالت توصیه میشه خودرو رو روشن نکنید چون بار مضاعف چرخاندن کمپرسور نیز به استارت وارد میشه

mehdizadeh04
8 October 2008, 12:30 AM
یک سوال داشتم از اساتید.

حسین جان شما که گفتی ما لوگان داریم!!!!!
پس چه جوریه نمیدونی همه تیپ های لوگان تنظیم ارتفاع چراغ جلو دارن!!!!!
دیدی باز از این لحاظ هم برتری داره به ر......و؟؟؟
موفق باشی حسین جان با ماشینت
با تشکر

mohammad1983
8 October 2008, 12:36 AM
سلام
میخواستم بدونم شتاب لوگان در چی حدی است البته با فیلم هر کی مایل بود 0تا100 بگیره
باتشکر
دوست عزيز من چند وقت پيش گرفتم با باك پر و 3 سرنشين و لاستيك 205 شد 13 ثانيه.

arash2006_7
8 October 2008, 01:37 AM
دوست عزيز من چند وقت پيش گرفتم با باك پر و 3 سرنشين و لاستيك 205 شد 13 ثانيه.

ممنون اگه ممکنه لطف کنید لینک یا شماره پست و در کدام فروم قرار دادید!! :icon_excl

mori_230
8 October 2008, 02:01 AM
سلام
باتشکر
با سلام
دوست خوبم ارش خان گرامی لطفا به صفحه 362 پست شماره 4702 جمع اوری شده توسط سرور گرامی اقای نوید عارف مراجعه کنید جواب خیلی از سوالات خودتونو دریافت میکنین.

farshid-j
8 October 2008, 02:35 AM
به نام خدا

با درود

سپاس از توجهتون، پس معلومه ایران خودرو مقام اول دزدی را داره؟!!!

hasoj
8 October 2008, 03:35 AM
دوستان سلام
سوال مهم برام پیش اومده اگه لطف کنید نظر بدید ممنون میشم
مگر موتور لوگان بصورت بسته شده به دوتا شرکت ایران و پارس خودرو تحویل نمیشه ؟
پس چطوره که میگن لوگان پارس خودرو مصرفش کمتره؟
بعد اگر هم دوستان عزیز شرکت تولید کننده ماشینشون رو بفرمایند بهتره و یا اینکه همه در پروفایلشون این نکته رو وارد کنند .

fazarayan
8 October 2008, 07:55 AM
دوستان سلام
سوال مهم برام پیش اومده اگه لطف کنید نظر بدید ممنون میشم
مگر موتور لوگان بصورت بسته شده به دوتا شرکت ایران و پارس خودرو تحویل نمیشه ؟
پس چطوره که میگن لوگان پارس خودرو مصرفش کمتره؟
بعد اگر هم دوستان عزیز شرکت تولید کننده ماشینشون رو بفرمایند بهتره و یا اینکه همه در پروفایلشون این نکته رو وارد کنند .

در مورد مصرف متفوات سوخت من فکر میکنم نحوۀ تنظیم موتور دو کارخونه با هم فرق کنه.

در مورد تولید کننده ماشین هم به نظر من اگه هر کس کنار اسم ماشین اسم کارخونه مربوطه رو بنویسه راحت تر باشه.

raminazad
8 October 2008, 10:45 AM
من هم لاستیک ها رو عوض کردم ولی اصلان یه همچین چیزی رو ندیدم :icon_twisو برای من از دوجک استفاده کردند.....

ولی کلا این حالت به نظر نمیاد که یک قابلیت باشه...... بهر حال دوستانه با تجربه تر بهتر میتونن نظر بدهند....

آرزوس سلامتی برای همه دوستان

سلام دوست عزیز
نگران نباشین ایشون جک رو روی شاسی گذاشته نه روی مندل های جلو بنابر این طبیعی هست که عقب و جلوباهم بالا رفته باشند.

از امنیت و نرمیت و شتاب و قابل اطمینان بودن موتور ماشینتون مطمئخیالتون راحت باشه .

raminazad
8 October 2008, 10:49 AM
سال گذشته 16 مهرماه اسمم تو قرعه کشی مرحله سوم درومد . و امروز سالگرد روزیه که من خیلی خوشحال بودم . یادش به نیکی و خیر

arvin_ict
8 October 2008, 12:08 PM
ما خودمون که نداریم.شوهر خالم داره که میخواد بفروشه.اونم میگه ریو بهتر بوده تا ال 90.البته من هدفم مقایسه نبود.
منم خیلی دوست داشتم از ریو دل بکنم ولی نشد.نمی تونم لذت رانندگیشو فراموش کنم.

ممنون از شما دوست عزیز.
انشالله چرخ ماشین شما هم برات همیشه بچرخه.

تنها برتری که ریو نسبت به لوگان داره فرمونه نرمترشه فقط همین تو قدرت موتور . شتاب . پایداری تو سرعت . ... کم میاره

قیافه وحشتناکه جلوش رو که من به شخصه نمیتونم تحمل کنم و ماشینه خوش اسپرتی هم نیست

abbas123
8 October 2008, 12:16 PM
با درود

آروین جان
خواهشاً برای جلوگیری از شروع جنگ جهانی .....

راستی یک سوال :

من چند روز قبل صندلی های عقب رو باز کردم .
روی فوم صندلی هم نوشته بود "داچیا" یعنی ایران فوم صندلی رو هم نمیتونه بزنه یا اینکه قالب این فوم مال شرکت داچیا بوده ؟

راستش با قسمت اول صحبتم حرص خوردم و با قسمت دومش خودمو دلداری دادم .!!!!

حالا کدومش ممکنه درست باشه ؟

با سپاس

Sasannn
8 October 2008, 12:33 PM
تنها برتری که ریو نسبت به لوگان داره فرمونه نرمترشه فقط همین تو قدرت موتور . شتاب . پایداری تو سرعت . ... کم میاره

قیافه وحشتناکه جلوش رو که من به شخصه نمیتونم تحمل کنم و ماشینه خوش اسپرتی هم نیست

وااااا! دیگه نرمتر از ال90 !؟ اونوقت تو سرعت بالای 70 (طبق استاندارد اندازه گیری) فاجعه میشه که! من همین الانشم با نرمی بیش از حد این مشکل دارم، واسه همین حتی باد لاستیکارو یکم کم کردم!!!
مطمئنید هیدرولیک ریو نرمتره؟ من داییم ریو داره ولی تست نکردم، فقط اینو بگم که 1 دور با ماشین من زد کف کرد! چند وقته به هرکی میرسه از تعلیق و ترمز ال90 تعریف میکنه! :icon_sad: تازه حالا کاریم به آپشن و ایمنی نداریم!
(واسه من E2+LP هستا)
اینم بگم که اونشب تو پارکینگمون که 2تا ماشین چسبیده به هم پارک بودن اصلا قابل قیاص نبودن! ولی خب ریو به نسبت قیمتش و مقایسه با 405 و 206 تیپ2 و پارس (کلا دزد بازار ایران خودرو!) خیلی مناسبه! اما ال90 بیشتر! :icon_arro
(البته اینا نظرات شخصیه من و داییم بود!)
:lover:

Omidco
8 October 2008, 12:48 PM
من تو همين تاپيك ها خوندم ترمز L90 بهتر از ريو هست.
تعصب ندارم دنبال حقيقتم خوب باشه ميگم خوبه بد باشه مي گم بد، من از پشت L90 خوشم نمياد!(خودم LP دارم)ولي از پشت ريو خيلي ..... .انگار بيچاره رو روتيل زده :icon_roll.

arvin_ict
8 October 2008, 01:07 PM
وااااا! دیگه نرمتر از ال90 !؟ اونوقت تو سرعت بالای 70 (طبق استاندارد اندازه گیری) فاجعه میشه که! من همین الانشم با نرمی بیش از حد این مشکل دارم، واسه همین حتی باد لاستیکارو یکم کم کردم!!!
مطمئنید هیدرولیک ریو نرمتره؟ من داییم ریو داره ولی تست نکردم، فقط اینو بگم که 1 دور با ماشین من زد کف کرد! چند وقته به هرکی میرسه از تعلیق و ترمز ال90 تعریف میکنه! :icon_sad: تازه حالا کاریم به آپشن و ایمنی نداریم!
(واسه من E2+LP هستا)
اینم بگم که اونشب تو پارکینگمون که 2تا ماشین چسبیده به هم پارک بودن اصلا قابل قیاص نبودن! ولی خب ریو به نسبت قیمتش و مقایسه با 405 و 206 تیپ2 و پارس (کلا دزد بازار ایران خودرو!) خیلی مناسبه! اما ال90 بیشتر! :icon_arro
(البته اینا نظرات شخصیه من و داییم بود!)
:lover:

مال من ایران خودرو هست نرم نیست فرمونم شاید مشکل داره بردم نمایندگی هم گفتن درسته
180 که میخوام دور بزنم به سختی با یه دست میچرخه
به نظرتون مشکل کجاست؟
درضمن یه نیم ساعتم که رانندگی میکنم فرمون سفت تر میشه
از این به بعد بکشنم ماشین صفر نمیخرم
حداقل 5000 تا کارکرده میگیرم

arvin_ict
8 October 2008, 01:15 PM
جالبه

eng.oam
8 October 2008, 03:12 PM
سلام دوستان عزیز. آقا من میخوام بالاخره این 405 خودمو بفروشم و یه لوگان بگیرم ولی توش موندم که E1 cp sp بگیرم یا E2 SLX .بالاغیرتا این دو خیلی از نطر امکانات فرق دارن؟؟ این تفاوت 1/5 میلیونی یه ذره آدمو اذیت می کنه. میدونید که چی می گم!
حالا این دوستان لوگان دار عزیز ما که اینقدر از ماشینشون دم زدند و ما رو دارن میندازن تو هچل!!! لطفا راهنمایی کنن!
ممنونم.

arvin_ict
8 October 2008, 03:54 PM
سلام دوستان عزیز. آقا من میخوام بالاخره این 405 خودمو بفروشم و یه لوگان بگیرم ولی توش موندم که E1 cp sp بگیرم یا E2 SLX .بالاغیرتا این دو خیلی از نطر امکانات فرق دارن؟؟ این تفاوت 1/5 میلیونی یه ذره آدمو اذیت می کنه. میدونید که چی می گم!
حالا این دوستان لوگان دار عزیز ما که اینقدر از ماشینشون دم زدند و ما رو دارن میندازن تو هچل!!! لطفا راهنمایی کنن!
ممنونم.

شک نکن و e2 معمولی بگیر که 13300 فک کنم که با e1 فول 200 تومان فرق داره
ولی به اندازه سپر جلو همرنگ بدنه و مه شکن و گامپیوتر سفری.. میارزه

بشینی پشت لوگان تازه میفهمی کلاج و دنده دمبه یعنی چی؟
بفروش و از شره ماشینه دهه 80 خلاص شو

fazarayan
8 October 2008, 04:04 PM
ممنونم.

E1 CP SP نگیر حداقل SLX بگیر

LP هم با SLX چهار تا فرق کلی داره
1- پخش
2- رینگ
3- ایربگ
4- شیشه عقب برقی
خودت حساب کتاب کن ببین این چهار تا فرق چقدر ارزش داره
این رو هم در نظر بگیر که پخشی که رو LP هست MP3 نمیخونه و خواه نا خواه مجبوری عوضش کنی
دوم اینکه البته به نظر من رینگهای LP زیاد قشنگ نیست شما میتونی خودت رینگهای قشنگتری بندازی

آكاتور
8 October 2008, 04:10 PM
سلام به همه دوستان
بنده نيزحدود يك هفته اي ميشه كه تو نخ لوگان هستم وامروزفرداست كه سيلوي خودمو بفروشم ويه لوگان بخرم لازم دونستم ازهمه بچه هاي تالار چه موافق لوگان چه مخالف لوگان تشكري كرده باشم كه اطلاعات جامعي ازشون گرفتم ممنون اميدوارم كه ازخريدن پشيمون نشم (لوگان e2 lp ) :icon_cool

لوگان
8 October 2008, 04:21 PM
در مورد صفر تا صد نمیدونم چرا میگید من گرفتم شد 12 ثانیه 13 ثانیه 9 ثانیه. اونی که تو کاتالوگ 10.2 ثانیه هست. وتمام موارد رو رعایتو اگه بیشتر شد یعنی شرایط مساعد نبوده و اگه کمتر شد یعنی شرایط زیادی مساعد بوده.:icon_arro

Omidco
8 October 2008, 04:28 PM
ممنونم.
اگه ماشين بازي E2-SLX بگير خودت بهش حال بده اگه مثل من دنبال اين كارا نيستي و وقت كافي نداري يه LP بگير خلاص.
من قصد گل يا 405 داشتم اينجا و تحقيق كردم LP خريدم هردفعه ميشنم ميگم خدارو شكر اينو گرفتم.

reza engine
8 October 2008, 04:31 PM
ممنونم.
من اگه به جاي شما باشم يه E2+LP ميگيرم.
من مي خواستم يه E0 بخرم براي فقط مصارف شهري. ولي با اين حال موقع خريد E1 فول خريدم. الان پشيمونم چرا LP نگرفتم. الويت هاي من گيربكس و ترمز خوب و موتور قوي بود كه همگي رو E0 هم داره. ولي الان ميبينم امكانات هم ارزش پول بيشتر رو داره.
مهمترين امكان E1 فول نسبت به E2 معمولي ايربگ سمت شاگرد هست.
از امكانات E2 معمولي هم ميشه كامپيوتر سفر، تنظيم ارتفاع و گودي صندلي راننده، پشت سري عقب، بلندگوي عقب و آيينه برقي و پروژكتور ..
من تا الان بلندگوي فابريكي عقب رو نصب كردم و پروژكتور رو هم خريدم و منتظر يه فرصتي هستم تا نصب كنم. به غير از كامپيوتر سفري بقيه امكانات رو ميشه به مرور نصب كرد. تقريبا داره تو بازار قطعاتش بيشتر ميشه.
تو صفحه نمايش هم آيكون هاي لازم براي كامپيوتر سفري هست و احتمالا با يك سري كاراي نرم افزار بشه راهش انداخت. ضمن اينكه همين الان هم ميزان باقيمانده بنزين در باك رو بر حسب ليتر ميشه ديد.
البته احتمالا ايربگ رو هم بشه بيرون نصب كرد. ولي به نظر من اين جور تجهيزات ايمني تو كارخونه نصب بشه بهتره.
بعضي چيزهاي ديگه هم علايق شخصي هست. مثلا من مدل قالپاق و روكش صندلي اي يك رو بيشتر مي پسندم تا اي دو. و همچنين از نقره اي بودن دور كيلومتر و دور موتور هم در صفحه نمايش اي دو خوشم نمياد و سادش رو ترجيح ميدم.

Omidco
8 October 2008, 04:39 PM
سال گذشته 16 مهرماه اسمم تو قرعه کشی مرحله سوم درومد . و امروز سالگرد روزیه که من خیلی خوشحال بودم . یادش به نیکی و خیر
دوست عزيز مگه فروختيش؟اگه نفروختي و راضي بودي مخصوصاً كه راجع به L90 بايد بگي (...که من خیلی خوشحال بودم و هستم و دارم لذت ميبرم):icon_excl

KAZEMLU
8 October 2008, 04:51 PM
سلام بر دوست عزيزم آقا رامين.
انشا الله كه در تمام مراحل زندگي خوشحال و خرم باشي.راستي ماشينتون چطوره ؟راضي هستيد؟چند كيلومتر كار كرده؟مشكل خاصي باهاش نداشتيد؟جلوبندي به صدا در نيومده؟

سلام به همه دوستان
بنده نيزحدود يك هفته اي ميشه كه تو نخ لوگان هستم وامروزفرداست كه سيلوي خودمو بفروشم ويه لوگان بخرم لازم دونستم ازهمه بچه هاي تالار چه موافق لوگان چه مخالف لوگان تشكري كرده باشم كه اطلاعات جامعي ازشون گرفتم ممنون اميدوارم كه ازخريدن پشيمون نشم (لوگان e2 lp ) :icon_cool
آقا من تا حالا سيلو نداشتم كه بدونم اون بهتره يا تندر ولي با اطمينان زيادي مي گويم كه حتما از انتخابتون راضي خواهيد بود.نمي خواهم اسم ماشين ببرم ولي مطمين باشيد از خيلي از ماشين هاي هم قيمت و كمي بالاتر از قيمت خودش بهتره.

arvin_ict
8 October 2008, 06:10 PM
سلام به همه دوستان

اینو ببین که دیگه مطمئن بشی از خریدت:icon_cool

arvin_ict
8 October 2008, 06:14 PM
من اگه به جاي شما باشم يه E2+LP ميگيرم.
من مي خواستم يه E0 بخرم براي فقط مصارف شهري. ولي با اين حال موقع خريد E1 فول خريدم. الان پشيمونم چرا LP نگرفتم. الويت هاي من گيربكس و ترمز خوب و موتور قوي بود كه همگي رو E0 هم داره. ولي الان ميبينم امكانات هم ارزش پول بيشتر رو داره.
مهمترين امكان E1 فول نسبت به E2 معمولي ايربگ سمت شاگرد هست.
از امكانات E2 معمولي هم ميشه كامپيوتر سفر، تنظيم ارتفاع و گودي صندلي راننده، پشت سري عقب، بلندگوي عقب و آيينه برقي و پروژكتور ..
من تا الان بلندگوي فابريكي عقب رو نصب كردم و پروژكتور رو هم خريدم و منتظر يه فرصتي هستم تا نصب كنم. به غير از كامپيوتر سفري بقيه امكانات رو ميشه به مرور نصب كرد. تقريبا داره تو بازار قطعاتش بيشتر ميشه.
تو صفحه نمايش هم آيكون هاي لازم براي كامپيوتر سفري هست و احتمالا با يك سري كاراي نرم افزار بشه راهش انداخت. ضمن اينكه همين الان هم ميزان باقيمانده بنزين در باك رو بر حسب ليتر ميشه ديد.
البته احتمالا ايربگ رو هم بشه بيرون نصب كرد. ولي به نظر من اين جور تجهيزات ايمني تو كارخونه نصب بشه بهتره.
بعضي چيزهاي ديگه هم علايق شخصي هست. مثلا من مدل قالپاق و روكش صندلي اي يك رو بيشتر مي پسندم تا اي دو. و همچنين از نقره اي بودن دور كيلومتر و دور موتور هم در صفحه نمايش اي دو خوشم نمياد و سادش رو ترجيح ميدم.

مناسبترینش e2 معمولیه و به اختلاف 1.5 میلیون e2 فول نمیارزه اصلا
در ضمن کامپیوتر سفری هم به هیچ وجه نمیشه وصل کرد رو e1 من زیاد تحقیق کردم

آكاتور
8 October 2008, 06:50 PM

ممنون دوست عزيز ولي متاسفانه فيلترشده نتونستم بازش كنم بازم ممنون
يه سوال تو بعضي عكسهاي لوگان رو سپرعقب چشمي ديدم آيا روتيپ فول نصب شده هستش يا بعدآ نصب كردن ممنون :122:

arvin_ict
8 October 2008, 08:12 PM
يه سوال تو بعضي عكسهاي لوگان رو سپرعقب چشمي ديدم آيا روتيپ فول نصب شده هستش يا بعدآ نصب كردن ممنون :122:

مال من که فیلتر نیست
کورس سیلو و لوگان بود که سیلو به طرز وحشتناکی سوس... میشه

fazarayan
8 October 2008, 08:45 PM

این یکی هم کورس Dacia Solenza هم خانواده لوگان و گلفه:icon_cool
این هم Dacia با بی ام و :icon_cool

fazarayan
8 October 2008, 09:13 PM
کسی از دوستان از این گل پخش کن ها برای تندر جایی ندیده؟
در ضمن این هم عکسی از کفی احتمالا فابریک اگه کسی خواست دنبالش بگرده

afflatus
8 October 2008, 11:43 PM
دو سوال دارم لطف کنید راهنمایی کنید
1-قیمت قطعات تندر بالاتر یا سمند و یا 405
2- الان قطعاتش تندر رو می تونی راحت پیدا کنی یا دردسر داره
با تشکر

mehdizadeh04
8 October 2008, 11:46 PM
با سلام خدمت شما عزیزان و آقا نوید عزیز
آقا من یک سوال دارمن اونم اینه که به نظر شما میصرفه چراغ های فابریک عقب رو بدم و با چراغ های عقب اروپایی عئض کنم و یک چیزی هم سر بدم؟؟؟؟به نظر شما عزیزان چراغ های خودش بهتره یا چراغهایی با این طرح؟؟؟؟
اینجا عکسش رو میزارم.فرقش با چراغ های معمولی اینه که راهنماهاش به جای زرد ، سفیده!!!!

با تشکر

fazarayan
8 October 2008, 11:57 PM
دو سوال دارم لطف کنید راهنمایی کنید
1-قیمت قطعات تندر بالاتر یا سمند و یا 405
2- الان قطعاتش تندر رو می تونی راحت پیدا کنی یا دردسر داره
با تشکر

1- قیمتهای فعلی زیاد واقعی نیستند
2- قطعات هر خودروی جدیدی در ابتدا کمیاب هستند ولی به مرور فراوان خواهند شد
ولی در مورد تندر احتمال نیاز به قطعه یدکی اگر تصادف نکنید حداقل تا سه سال اول نزدیک به صفره چون سه سال گارانتی داره:icon_cool

fazarayan
9 October 2008, 12:02 AM
با سلام خدمت شما عزیزان و آقا نوید عزیز
آقا من یک سوال دارمن اونم اینه که به نظر شما میصرفه چراغ های فابریک عقب رو بدم و با چراغ های عقب اروپایی عئض کنم و یک چیزی هم سر بدم؟؟؟؟به نظر شما عزیزان چراغ های خودش بهتره یا چراغهایی با این طرح؟؟؟؟
اینجا عکسش رو میزارم.فرقش با چراغ های معمولی اینه که راهنماهاش به جای زرد ، سفیده!!!!

با تشکر

البته این نظر شخصی منه ولی چراغهای خودش از مدلی که مورد نظر شماست قشنگ تره.
حالا اگه به صورت ال ای دی یا گرد بود یه چیزی ولی به خاطر یک اختلاف رنگ کوچولو نه ، نکن.

fazarayan
9 October 2008, 12:08 AM
منظورت چشمی دوربینه یا سنسور دنده عقب؟
البته فرقی هم نمیکنه چون توی آپشن هیچ تیپی وجود نداشته و بعضا خودشون نصب کردن
حدود 70 تومن میشه با چهار سنسور
ولی کم کم عادت میکنی به نظر من پولتو بیخودی خرج سنسور دنده عقب نکن. من که یک هفته ای عادت کردم و خیلی زود ابعاد ماشین دستم اومد.

sherlook53
9 October 2008, 12:12 AM
مناسبترینش e2 معمولیه و به اختلاف 1.5 میلیون e2 فول نمیارزه اصلا
در ضمن کامپیوتر سفری هم به هیچ وجه نمیشه وصل کرد رو e1 من زیاد تحقیق کردم

با سلام

به نظر من مهمترین تفاوت E2 معمولی با E0 , E1 معمولی ترمز ABS است که امکان نصب به صورت آزاد بیرونه کمپانی وجود نداره......

با توجه به شتاب و قدرت بسیار زیاده تندر ..... داشتن ABS/EDB کمک بسیار زیادی به کنترل ماشین در شرایط بحرانی میکنه...... ضمن اینکه فصل سرما و یخبندون ها هم در راه است.......

البته کامپیوتر سفری ..... گودی صندلی راننده...... بلندگوهای عقب ..... پروژکتور ..... و غیره هم بالاخره برای خودش امتیاز محسوب میشن.......

با تشکر

sherlook53
9 October 2008, 12:15 AM
با سلام به دوستان

میخواستم بپرسم آیا از دوستان کسی هست که تا حالا جلوبندیش به تق و توق افتاده باشه؟

اصولا جلوبندی تندر بعد از چه مدت رانندگی تو شهرهای پر از چاله چوله به صدا در میاد؟

جلو بندی تندر رو از نظر قدرت و کیفیت با چه ماشین های دیگری میشه مقایسه کرد؟ 405؟ 206؟ ریو؟ سمند؟

با تشکر فراوان :lover:

دوستانه عزیز یه التفاتی هم به این سوال بنده بفرمایید.....:icon_cry:

مرسی

saeed.kaviani
9 October 2008, 01:13 AM
دوستان شتاب ماشین من با 405 یکیه
البته اینو بگم که دور موتورو از 5000 بالا نبردم,زیاد اهله سرعت یا اسپورتی روندن نیستم فقط خواستم امتحان کنم,ماشینم 1900 تا کار کرذه

h-taher
9 October 2008, 03:22 AM
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم آيا سيم گاز تندر قابل تنظيمه يا اصلا ربطي نداره اون گيره آبي را عقب جلو كنيم ؟
آيا بااين گاز ماشي كم و يا زياد مي شه؟
اشكال اينكه در ابتداي كار كه مي خواي گاز بدي ماشي لرزش داره از چي هست آيا پايه موتور محكم نيست ؟
در ضمن ماشين مندر لحظه استارت هم لرزش فكر كنم بيشتر از حد است كه يكي از دوستان گفت حتما گاز زياد مي خوره در لحظه استارت ؟؟
آيا با دياگ حل ميشه مشكل؟؟؟ ( تنظيم )
اصولا با تنظيم دياگ چه مزايا و مشخصات ماشين را نمايش مي دهد؟؟؟
يه سوال ديگه قاب در ماشي را باز مي كنيم زير چسبهاي سياه هست كه موقع بستن بيرون ميزنه آيا براي شما هم اتفاق افتاده با نصب دزدگير چه جوري پاك كنيم؟؟
با تشمر از شما

fazarayan
9 October 2008, 07:50 AM

مرسی

سلام
آخه میدونی چیه دوست عزیز من فکر میکنم هنوز جلوبندی کسی به تق تق نیوفتاده باشه که بتونه به سئوال شما جواب بده.
ولی با اینحال من 9 ماهه 16000 تا باش رفتم معمولی هم رفتم یعنی نه خیلی یواش نه خیلی تند چاله چوله ها رو رد کردم هیچ تق تقی وجود نداره. چشم شیطون کور گوششم کر:icon_excl

mohammad1983
9 October 2008, 08:20 AM
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم آيا سيم گاز تندر قابل تنظيمه يا اصلا ربطي نداره اون گيره آبي را عقب جلو كنيم ؟
آيا بااين گاز ماشي كم و يا زياد مي شه؟
اشكال اينكه در ابتداي كار كه مي خواي گاز بدي ماشي لرزش داره از چي هست آيا پايه موتور محكم نيست ؟
در ضمن ماشين مندر لحظه استارت هم لرزش فكر كنم بيشتر از حد است كه يكي از دوستان گفت حتما گاز زياد مي خوره در لحظه استارت ؟؟
آيا با دياگ حل ميشه مشكل؟؟؟ ( تنظيم )
اصولا با تنظيم دياگ چه مزايا و مشخصات ماشين را نمايش مي دهد؟؟؟
يه سوال ديگه قاب در ماشي را باز مي كنيم زير چسبهاي سياه هست كه موقع بستن بيرون ميزنه آيا براي شما هم اتفاق افتاده با نصب دزدگير چه جوري پاك كنيم؟؟
با تشمر از شما
بله با تغيير وضعيت اون استوانه آبي ارتفاع پدال تغيير ميكنه.اما دور موتور تغييري نميكنه.در موتور همه تندر ها وقتي گاز رو يه دفعه ميدي و ول ميكني يه لرزشي توش ميفته كه نامحسوس هست.

Omidco
9 October 2008, 09:34 AM
با سلام به دوستان

مرسی

سلام
آخه میدونی چیه دوست عزیز من فکر میکنم هنوز جلوبندی کسی به تق تق نیوفتاده باشه که بتونه به سئوال شما جواب بده.
ولی با اینحال من 9 ماهه 16000 تا باش رفتم معمولی هم رفتم یعنی نه خیلی یواش نه خیلی تند چاله چوله ها رو رد کردم هیچ تق تقی وجود نداره. چشم شیطون کور گوششم کر:icon_excl
همان طور كه دوست خوبم fazarayan گفتند منم با اين كمكهاي عالي و تعليق عالي نديدم كسي بگه به صدا افتاده.
در ضمن L90 رو با اين طراحي جديد و عالي و در شرايطي كه هنوز اكثر قطعات آن اصل است نميشه با 405 يا سمند مقايسه كرد.

imoghaddam
9 October 2008, 12:03 PM
آقا انقدر شما از این ماشین تعریف کردین که آدم دیوونه این ماشین میشه که یه دونه بخره. اما امان از بی پولی من حدودا تا یک ماه دیگه حدودا 12 تومن دستم میاد به نظر شما کدوم تیپش بهتره با این قیمت بخرم. صفر یا کارکرده.

kandelous
9 October 2008, 01:03 PM
مال من ایران خودرو هست نرم نیست فرمونم شاید مشکل داره بردم نمایندگی هم گفتن درسته
180 که میخوام دور بزنم به سختی با یه دست میچرخه
به نظرتون مشکل کجاست؟
درضمن یه نیم ساعتم که رانندگی میکنم فرمون سفت تر میشه
از این به بعد بکشنم ماشین صفر نمیخرم
حداقل 5000 تا کارکرده میگیرم

kandelous
9 October 2008, 01:05 PM
سلام دوست عزیز برای یکی از دوستان من همین مورد سفتی فرمان اتفاق افتاد که بعد از تعویض روغن هیدرولیک کاملا رفع شد.با تشکر

kandelous
9 October 2008, 01:08 PM

kandelous
9 October 2008, 01:10 PM
سلام .به دلیل قرار گرفتن توپی جک در زیر شاسی این مورد مشاهده شده واصلا جای نگرانی نیست.موفق باشید.

ali_h_m
9 October 2008, 02:35 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])تندر 90

fazarayan
9 October 2008, 02:38 PM
آقا انقدر شما از این ماشین تعریف کردین که آدم دیوونه این ماشین میشه که یه دونه بخره. اما امان از بی پولی من حدودا تا یک ماه دیگه حدودا 12 تومن دستم میاد به نظر شما کدوم تیپش بهتره با این قیمت بخرم. صفر یا کارکرده.

هر طوری میتونی قرض و قوله کن حداقل E2 SLX بگیر صفر هم بگیر البته این نظر شخصی منه:icon_cool

arvin_ict
9 October 2008, 03:14 PM

نسبت به قیمتش عالیه لوگان اینو هرکی نشسته گفته
با 12 تومن e1+cp کاکردش رو میتونی بخری

arvin_ict
9 October 2008, 03:19 PM
سلام دوست عزیز برای یکی از دوستان من همین مورد سفتی فرمان اتفاق افتاد که بعد از تعویض روغن هیدرولیک کاملا رفع شد.با تشکر

جالب اینجاست که بعد از 20 دقیقه که رانندگی میکنم سفت میشه
روغنو عوض میکنم خبرشو میدم

لوگان
9 October 2008, 04:14 PM
دوستان امروز دیدم در پوشی که روی قسمت وسط چرخ بین پیچ ها که یه سوراخ هست نیست و جلو نداره و توش هم زنگ زده:icon_cry:و چرخ های عقب داره. نمدونم حالا ایران خودرو دزدیتشون یا دزد. لطفا راهنمایی کنم. خطر ناک نباشه. محلش دقیقا وسط رینگه. بین پیچ ها. دوستان یه نگاه بکنن و در مقایسه با چرخ های عقب ببینن تندرشون داره وراهنمایی کنید. خیلی ممنون.

mehdizadeh04
9 October 2008, 04:26 PM
دوستان امروز دیدم در پوشی که روی قسمت وسط چرخ بین پیچ ها که یه سوراخ هست نیست و جلو نداره و توش هم زنگ زده:icon_cry:و چرخ های عقب داره. نمدونم حالا ایران خودرو دزدیتشون یا دزد. لطفا راهنمایی کنم. خطر ناک نباشه. محلش دقیقا وسط رینگه. بین پیچ ها. دوستان یه نگاه بکنن و در مقایسه با چرخ های عقب ببینن تندرشون داره وراهنمایی کنید. خیلی ممنون.

با سلام
خیر دوست عزیزم
مشکلی نداره
برای منم همین جوره
اینم عکس چرخهای عقب و جلو :

با تشکر

لوگان
9 October 2008, 06:43 PM
جنابmehdizadeh04 ([Only registered and activated users can see links]) خیلی متشکرو ممنون . ولی حالا توش که زنگ زده عیب نداره. نباید اسپری زد زنگ بزنیم؟ یا رنگ کنیم با اسپری؟ واین درپوش رو کلا نداره یا برداشتن؟

kiarash-m
9 October 2008, 07:48 PM
جنابmehdizadeh04 ([Only registered and activated users can see links]) خیلی متشکرو ممنون . ولی حالا توش که زنگ زده عیب نداره. نباید اسپری زد زنگ بزنیم؟ یا رنگ کنیم با اسپری؟ واین درپوش رو کلا نداره یا برداشتن؟
سلام لوگان عزيز...
كلا ماشينهاي دفرانسيل جلو چرخهاي عقبشون اين درپوش رو دارن (محل گريس خور بلبرينگ چرخ ) و خودروهاي دفرانسيل عقب چرخهاي جلوشون جهت ( بيرون نزدن گريس )، داراي اين درپوش هستند.
بنابراين خيالت راحت باشه / همه خودرو هاي ( پلوس ) جلو فاقد اين درپوش در چرخهاي جلو هستند.
در مورد رنگ كردن هم : زياد اهميت نداره " اگر خيلي حساسي به اين مسئله ، رنگش كن و اگر هم نه كه مشكلي به وجود نمياد.
موفق باشي

hesam90
9 October 2008, 10:46 PM
دیروز با یکی از اقوام که سمند داره و میگی بین این همه ماشین سمند یه چیز دیگه هست سوار تندر کردمشو و اول خودم نشستم پشت فرمون یه دور زدم اول گفت خیلی نرم و بی صدا هست بد با دکمه های رو ی رو داشبورد ور رفت و کلی حال کزد که دمه دسته مخصوصا با تنظیم آینه بغل و شیشه بالابر که میگفت خیلی تو دسته ولی ماله سمند اینه رو بخوای تنظیم کنی باید خم بشی
بد ماشین رو دادم روند دیگه فقط تعریف میکرد از نرم بودن کلاچ وفرمون و روان بودن دنده و از شتاب خوبش و بی صداییش
ولی به نظرم من ما تندر دوستان باید از این ماشین خوب اونقدر تعریف کنیم که بین مردم جا بیافتده و یواش یواش هم قطعاتش هم به خاطر خاطر خواهی ماشین پایین تر میاد

saeed.kaviani
10 October 2008, 12:05 AM
سلام ذوستان
من امروز تو نمایشگاه بین المللی تو غرفه ایران خودرو لوگان ون دیدم از آینه هاش خیلی خوشم اومد یه ابهت خاصی به ماشین داده بود به نظرم اگه تو بازار موجود باشه ,عوض کردنش ظاهره ماشینو خیلی خوشگلتر کنه:icon_cool
فقط اون مدلی که من دیدم برقی نبود
اینم عکسش:[Only registered and activated users can see links]

saeedco
10 October 2008, 01:00 AM
خیلی با این آینه بهتر شده ، بخصوص این جلو پنجره خیلی قشنگه ..... یعنی از این جلو پنجره ها میشه پیدا کرد؟؟
من قصد عوض کردن 206 دارم ولی بخاطر چند مساله تردید دارم یکی داخل اتاق ساده تندر (جلو داشبورد) و دیگری ارتفاع ماشین که نمیدونم میشه از هر فنر اسپرتی استفاده کرد یاباید صبر کنم که لوازمش وارد بازار شه
اگه لطف کنید اطلاعاتی در این موارد به من بدید ممنون میشم :
1 - جلوپنجرهای که توی عکس بالا هست
2 - ارتفاع زدن تندر
3 - بهتر کردن فضای ساده داخل اتاق
:icon_wink

mehdizadeh04
10 October 2008, 01:09 AM
سلام ذوستان
من امروز تو نمایشگاه بین المللی تو غرفه ایران خودرو لوگان ون دیدم از آینه هاش خیلی خوشم اومد یه ابهت خاصی به ماشین داده بود به نظرم اگه تو بازار موجود باشه ,عوض کردنش ظاهره ماشینو خیلی خوشگلتر کنه:icon_cool
فقط اون مدلی که من دیدم برقی نبود
اینم عکسش:[Only registered and activated users can see links]

با سلام
دوست عزیز لطف میکنید توی سایت دیگری آپلود کنید؟؟من عکس رو نمیبینم.
با تشکر

TOPCO
10 October 2008, 01:28 AM

mehdizadeh04
10 October 2008, 01:32 AM

منظور از زه گلگیر چیه؟؟؟

hosseinabd
10 October 2008, 02:27 AM
به نظر من هم ون ال 90 ابهتی برای خودش پیدا کرده.خیلی خوب شده.

TOPCO
10 October 2008, 03:02 AM
زه گلگیر در بالای چرخها و روی بدنه خودرو نصب میشه یعنی جایی که اکثر اونایی که ال 90 دارن با دیوار پارکینگ برخورد میکنه در ضمن اکثر اونایی که 206 دارن رو ماشیناشون نصب کردن

pooyan.tt
10 October 2008, 05:21 AM

مارک و مدل روغنی که عوض کردید چیه؟
هواگیری هم کردید؟
چقدر هزینه برداشت؟
با تشکر

arman 321
10 October 2008, 11:09 AM
دوست عزيز topco در اين مورد اگر عكس هم بگذاريد وقيمتش هم بگيد بهتره.
در ضمن بهتره اين پست را در جاي مناسب مينوشتيد.
از مديران محترم خواهش ميكنم پستهاي مربوط به زه گلگير رو در جاي بهتري قرار بدن تا از زياد شدن پستهاي نا مربوط به اين تاپيك جلوگيري كنند.

باتشكر.

persia
10 October 2008, 12:26 PM
به نظر من بهیچوجه رنگ نکنید. با مقداری گریس نسوز آغشته کنید تا زنگ نزنه.

لوگان
10 October 2008, 12:42 PM
با سلام
امروز برای اولین بار میخواییم بنزین سوپر بزنیم.:icon_excl:icon_neut
یه سوال داشتم که عیب نداره تا الان معمولی زدیم بعد سوپر بزنیم؟ و بعد اگه سوپر گیر نیومد دوبارره معمولی بزنیم؟ تنظیم موتور بهم نمیخوره؟

arman 321
10 October 2008, 12:46 PM
با سلام
امروز برای اولین بار میخواییم بنزین سوپر بزنیم.:icon_excl:icon_neut
یه سوال داشتم که عیب نداره تا الان معمولی زدیم بعد سوپر بزنیم؟ و بعد اگه سوپر گیر نیومد دوبارره معمولی بزنیم؟ تنظیم موتور بهم نمیخوره؟

بنزين سوپر بزن حالشو ببر.

mori_230
10 October 2008, 12:52 PM
جالب اینجاست که بعد از 20 دقیقه که رانندگی میکنم سفت میشه
روغنو عوض میکنم خبرشو میدم
با سلام
دوست عزیز قبل از تعویض روغن یه کار بدون هزینه انجام بده اگه جواب نداد نسبت به توصیه دوستان عمل کن
1- میزان روغن هیدرولیک مخزن رو مابین min/max نگه دار اگه زیاده توسط یه سرنگ نسبت به خالی کردن اضافه روغن اقدام کن
2- ماشینو روشن کن و با باز بودن درب مخزن روغن هیدرولیک نسبت به هواگیری اقدام کن
3- نحوه هواگیری که یکی از دوستان خوبمون توضیح کامل در این رابطه دادن که بنده اسم شریفشون از خاطرم رفته اینجوریه که بعد از روشن کردن خودرو با باز بودن درب مخزن هیدرولیک فرمون ماشینو چند بار تا انتها به سمت راست و چب بچرخونی(درجا)و در انتهای چرخش یه چند ثانیه فرمونو نگه داری
4- نکته مهم یا همون فوت کوزه گری (تمام دوستان توجه کنن)اینه که یه سوراخ ریز جهت ردو بدل شدن هوا رو درب مخزن وجود داره که بعد از تمیز کردن داخل درب مخزن با یه کهنه تمیز با فشار باد از باز بودن این سوراخ اطمینان حاصل کنی
5- نکته فوق العاده مهم دیگه اینه که درب مخزن رو بصورت کیپ نبندی (وقتی درب مخزنو بستی به اندازه 10 درجه به سمت باز شدن بچرخون در این حالت با دست حس میکنی که درب تو یه حالت کونیکی افتاده )
اگه این کارارو کردی و بازم فرمونت مشکل داشت به نمایندگی مراجعه کن تاکید میکنم فقط نمایندگی
چون ممکنه تعویض روغنی های بیرون از یه روغن هیدرولیک با گرانروی پائین استفاده کنن که تا چند وقت حس کنی که خیلی خوب شده ولی بدلیل اینکه با استاندارد ماشین شما یکی نبوده باعث از بین رفتن کاسه نمد های پمپ هیدرولیک و شیلنگهای رابط بشه با ارزوی موفقیت واسه همه دوستان

pooyan.tt
10 October 2008, 05:40 PM
5- نکته فوق العاده مهم دیگه اینه که درب مخزن رو بصورت کیپ نبندی (وقتی درب مخزنو بستی به اندازه 10 درجه به سمت باز شدن بچرخون در این حالت با دست حس میکنی که درب تو یه حالت کونیکی افتاده )

دلیل این طور بستن چیه؟
این موضوع در مورد درب رادیاتور هم صدق می کنه؟ آخه بابای من هم یه بنز 230 مدل 1983 داره که درب رادیاتور موتور رو همینطوری می بنده.

با تشکر

fazarayan
10 October 2008, 05:51 PM
دلیل این طور بستن چیه؟
این موضوع در مورد درب رادیاتور هم صدق می کنه؟ آخه بابای من هم یه بنز 230 مدل 1983 داره که درب رادیاتور موتور رو همینطوری می بنده.

با تشکر

من روی ماشین قبلیم درب قمقمه آبش رو همینطور میبستم. چرا؟
چون گرم و سرد شدن ماشین باعث میشد که خیلی صفت بشه و باز کردنش خیلی سخت و شاید غیرممکن میشد.
دلیل دیگش در این مورد بخصوص شاید این باشه که با این کار اگه احتمالا روغن هیدرولیک به هر دلیلی کمی منبسط بشه منفذی برای عبور هوای داخل قمقمه روغن وجود داشته باشه.

fazarayan
10 October 2008, 05:56 PM
با سلام
دوست عزیز قبل از تعویض روغن یه کار بدون هزینه انجام بده اگه جواب نداد نسبت به توصیه دوستان عمل کن
1- میزان روغن هیدرولیک مخزن رو مابین min/max نگه دار اگه زیاده توسط یه سرنگ نسبت به خالی کردن اضافه روغن اقدام کن
2- ماشینو روشن کن و با باز بودن درب مخزن روغن هیدرولیک نسبت به هواگیری اقدام کن
3- نحوه هواگیری که یکی از دوستان خوبمون توضیح کامل در این رابطه دادن که بنده اسم شریفشون از خاطرم رفته اینجوریه که بعد از روشن کردن خودرو با باز بودن درب مخزن هیدرولیک فرمون ماشینو چند بار تا انتها به سمت راست و چب بچرخونی(درجا)و در انتهای چرخش یه چند ثانیه فرمونو نگه داری
4- نکته مهم یا همون فوت کوزه گری (تمام دوستان توجه کنن)اینه که یه سوراخ ریز جهت ردو بدل شدن هوا رو درب مخزن وجود داره که بعد از تمیز کردن داخل درب مخزن با یه کهنه تمیز با فشار باد از باز بودن این سوراخ اطمینان حاصل کنی
اگه این کارارو کردی و بازم فرمونت مشکل داشت به نمایندگی مراجعه کن تاکید میکنم فقط نمایندگی
چون ممکنه تعویض روغنی های بیرون از یه روغن هیدرولیک با گرانروی پائین استفاده کنن که تا چند وقت حس کنی که خیلی خوب شده ولی بدلیل اینکه با استاندارد ماشین شما یکی نبوده باعث از بین رفتن کاسه نمد های پمپ هیدرولیک و شیلنگهای رابط بشه با ارزوی موفقیت واسه همه دوستان

دوستان توصیه میکنم حتما کارهایی که دوست خوبمون Mori_230 فرمودن رو انجام بدین من برای همکارم این کارو کردم و فرمونش مثل باقلوا شد کلی هم دعام کرد.

mehdizadeh04
10 October 2008, 10:28 PM
با سلام خدمت عزیزان لوگان سوار.
امروز توی آریا شهر یک لوگان دیدم که صاحبش یک جوانی بود و خیلی قشنگ کرده بود ماشینو.اولا ارتفاع زده بود خیلی عالی.حتی اصلا از نرمی ماشین کم نشده بود.ماشینش هم E1+CP بود و نرمی فرمونش(به گفته خودش)فرق نکرده بود.میگفت با 120 تومان درستش کردم.
چراغاش هم که که توی عکسا معلومه چی کار کرده!!!!
عکس آخری هم لوگان ای2 ال پی هست به رنگ آبی که در حین رانندگی ازش گرفتم:

بزم میگن دوستان نظر بدن ببینیم خوبه یا نه اینجوریش کنیم؟؟؟
راستی میگفت کمک ها رو پیچ . مهره ای کردم.
در ضمن شمارش هم گرفتم که اگه دوستان خواستن بگن تا راهنمایی کنه کجا ببرین و چه کار کنین.کسی خواست پی ام بده.
با تشکر

good_rally
10 October 2008, 11:14 PM
سلام
به نظر من چراغاش خيلي قشنگه.
سر اگزوزشم به سپر ماشين خيلي مياد.
شما اگه يه سر به سورنا بزني لوازم اسپرت لوگان رو ميتوني پيدا كني وحتي از اين هم قشنگتر ميتونيد درستش كنيد.

tibo
10 October 2008, 11:57 PM
سلام دوستان،

به نظر شما تفاوت رنگ انواع مختلف مايع خنك كننده رادياتور، (زرد، سبز، آبي)، حاكي از تفاوت تركيب آنهاست يا اينكه اختلاف رنگ دلالتي بر تفاوت آنها ندارد؟ توضيح اينكه، همانطور كه مي دانيد اين محلول كه در كارخانه در رادياتورهاي تندرهاي توليدي ريخته مي‌شود "زرد" رنگ است، در حاليكه من پس از عدم موفقيت در تهيه اين محلول كه گفته مي شود مارك آن Coolelf است يك قوطي يك ليتري با مارك Total خريدم كه رنگ آن آبي است.
با تشكر از راهنمايي‌تان

sherlook53
11 October 2008, 12:36 AM
سلام
به نظر من چراغاش خيلي قشنگه.
سر اگزوزشم به سپر ماشين خيلي مياد.
شما اگه يه سر به سورنا بزني لوازم اسپرت لوگان رو ميتوني پيدا كني وحتي از اين هم قشنگتر ميتونيد درستش كنيد.

با عرض سلام

دوست عزیز امکان داره آدرس و شماره "سورنا" رو اعلام فرمائید؟ مرسی

با تشکر

pooyan.tt
11 October 2008, 01:01 AM
با سلام خدمت عزیزان لوگان سوار.
امروز توی آریا شهر یک لوگان دیدم که صاحبش یک جوانی بود و خیلی قشنگ کرده بود ماشینو.اولا ارتفاع زده بود خیلی عالی.حتی اصلا از نرمی ماشین کم نشده بود.ماشینش هم E1+CP بود و نرمی فرمونش(به گفته خودش)فرق نکرده بود.میگفت با 120 تومان درستش کردم.
چراغاش هم که که توی عکسا معلومه چی کار کرده!!!!
عکس آخری هم لوگان ای2 ال پی هست به رنگ آبی که در حین رانندگی ازش گرفتم
بزم میگن دوستان نظر بدن ببینیم خوبه یا نه اینجوریش کنیم؟؟؟
راستی میگفت کمک ها رو پیچ . مهره ای کردم.
در ضمن شمارش هم گرفتم که اگه دوستان خواستن بگن تا راهنمایی کنه کجا ببرین و چه کار کنین.کسی خواست پی ام بده.
با تشکر

از این سر اگزوز ها چنده؟
به موتور یا اگزوز فشار نمی آره؟
مارک خاصی داره؟
از چه فلزی باشه بهتره، استیل؟
ممنون

mehdizadeh04
11 October 2008, 01:18 AM
از این سر اگزوز ها چنده؟
به موتور یا اگزوز فشار نمی آره؟
مارک خاصی داره؟
از چه فلزی باشه بهتره، استیل؟
ممنون

با سلام
این سر اگزوز ها از 3 4 هزار تومان شروع میشه میره به بالا.
اگر داخلش چیزی نداشته باشه که بخواد صدایی یا چیزی در بیاره اصلا به موتور فشار نمیاره.
مارک خاصی هم نداره فکر کنم.
از نوع استیل باشه بهتره.
ولی من خواستم بخرم سر شک ماندم.میدونین چرا؟؟؟؟آخه یا باید جوش بدی به اگزوز یا اینکه پیچ ببندی به اگزوز.درسته؟؟در ثانی باید سر اگزوز کمی بریده شه تا کامل جا بخوره.
حالا اگه با پیچ بزنی که میتونن باز کنن و بدزدن.اگر هم جوش بدی دیگخ نمیتونی بکنی.ولی اگه گیر کنه و کنده شه اگزوزت بریده شده و سر اگزوز زیر ماشینه.
از ملت و سورنا میتونی پیدا کنی.
با تشکر

good_rally
11 October 2008, 01:25 AM
با عرض سلام

دوست عزیز امکان داره آدرس و شماره "سورنا" رو اعلام فرمائید؟ مرسی

با تشکر
سلام
دوست عزيز شما مگه ساكن تهران نيستيد ؟
سورنا كه مغازه نيستش .
سورنا نام يك خيابون در تهران است تو عباس اباد مركز تمام لوازم اسپرت فروشي است.

MR_DJ_behzad
11 October 2008, 01:33 PM
دوستان دیروز رفته بودم به نمایشگاه بین المللی خودرو تبریز نسبت به سال گذشته بدک نبود و خودروهای جدیدی گذاشته بودن که توضیحش به این تاپیک مربوط نمیشه ولی جالب اینجا بود که شرکت ایران خودرو هم چندتا خودرو جالب رو و جدید رو به نمایش گذاشته بود اعم از تندر 90 گازسوز که عکسو در پایین گذاشتم و تندر 90 ون 7 نفره و پژو 407 و سمند سایانا سفارشی و 405 SLX و ......

ولی در مورد تندر 90 گازسوز (CNG)
مشخصات فنی :
موتور : 1600 سی سی - 16 سوپاپ
گشتاور : 128 نیوتن متر
میزان پیمایش : 250کیلومتر در حالت گاز و 700 کیلومتر در حالت بنزین
قدرت :64 کیلو وات
تزریق سوخت چند نقطه ای

مزایا :
بالاترین میزان قدرت موتور در حالت گاز سوز نسبت به سایر خودرو ها
بیترین حجم فضای قابل استفاده صندوق عقب نسبت به سایر خودرو ها
میزان آلایندگی یورو 2
مخزن 83 لیتری
قدرت قابل قبول حین استفاده از کولر در حالت گاز
مطابق استاندارد ECE R 110
شاسی عقب تقویت شده
انتقال ملایم از بنزین به گاز و برعکس

جای صندق عقب هم بد نیست نسبت به سایر خودرو ها فضای صندوق عقب درست به اندازه لاستک زاپاس می باشد و لی در کل خوبه

اینم عکس از تندر 90 E2LP گازسوز CNG از قسمت عقب بیرونی که جای سوختگیری رو در کنار محل سوختگیری بنزین گذاشتن .

mohammad1983
11 October 2008, 02:08 PM
دوستان دیروز رفته بودم به نمایشگاه بین المللی خودرو تبریز نسبت به سال گذشته بدک نبود و خودروه